#kemamkemamcantik Instagram Photos & Videos

kemamkemamcantik - 50.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kemamkemamcantik and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
22 minutes
Average like
2
Average comment
0
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH?
-
-
✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. .
.
✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. .
.
✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari !

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#dylaberichlady #numiserum
#serumkiller
#serumsakti

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH?
-
-
✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. .
.
✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. .
.
✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari !

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline 
#dylaberichlady #numiserum
#serumkiller
#serumsakti
0 0 18 minutes ago

The right way to consume Farratica Medi Whitening for faster and best result.
.
💓 1 sachet per day at night time before sleep.
💓 Drink atlesst 3 litre of plain water per day.
💓 Avoid caffeine intake. Usually found in coffee, chocolates etc.
.
.
#farratica #farraticamediwhitening #farraticasingapore #skincare #sakuraectract #koreanbeauty #kemamkemamputih #kemamkemamcantik #glowingskin #skinwhitening #antiaging #flawlessskin

The right way to consume Farratica Medi Whitening for faster and best result.
.
💓 1 sachet per day at night time before sleep.
💓 Drink atlesst 3 litre of plain water per day.
💓 Avoid caffeine intake. Usually found in coffee, chocolates etc.
.
.
 #farratica #farraticamediwhitening #farraticasingapore #skincare #sakuraectract #koreanbeauty #kemamkemamputih #kemamkemamcantik #glowingskin #skinwhitening #antiaging #flawlessskin
4 0 43 minutes ago
.
TAK PERCAYA DENGAN SKIN SENDIRI SELEPAS CONSUME 1 BOX PSS 😳
.
Sebelum consume #pss kulit burn giler plus tona tak sekata 😭
Jangan risau syg2 semua..ada yg mengalami masalah yg sama??
.
Jom dapatkan #pss dengan sis😘😘
.
📱01162604216
📱01162604216
.
#psskotabharu
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 1 hour ago

ISI KANDUNGAN SATIS SOAP !💚
.
.
.
Haii ualls shira nak share tips utk merawat kulit muka kusam 🐼🐼 Moga bermanfaat ! 😍 .
.
.
1) SUSU
Susu antara bahan semula jadi yang dapat mencerahkan kulit wajah yang kusam, susu mengandungi bahan aktif seperti AHA dan BHA yang membantu menghilangkan bintik hitam serta membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam yang terjadi akibat sinaran matahari. .
.
Cara: Basuh wajah dengan susu atau gunakan masker yang diperbuat daripada susu pada kulit wajah anda. Lakukan rutin ini dengan kerap untuk kesan yang lebih maksimum. .
.
.
2) Pisang dan Madu 🍌+ 🍯
Pisang mengandungi Vitamin B, B6, C, Magnesium, Kalsium, Fosfor dan zat Besi. Kandungan vitamin C dalam buah pisang dapat membantu dalam merawat kulit wajah yang kusam serta mencerahkan kulit. .
.
Cara: Campurkan buah pisang yang telah dilumat halus dengan madu. Sapukan campuran tersebut pada kulit wajah . Biarkan selama 15 minit atau sehingga kering kemudian bilas dengan air bersih.
.
.
Nak Cara Mudah & Cepat atasi masalah kulit kusam? Jom kemam2 PERFECT SKIN SUPPLEMENT & CUCI MUKA DENGAN SATIS SOAP
.
.
#perfectskinsupplement #pss #fienabeauty #BeautyTipsByCikpina
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

ISI KANDUNGAN SATIS SOAP !💚
.
.
. 
Haii ualls shira nak share tips utk merawat kulit muka kusam 🐼🐼 Moga bermanfaat ! 😍 .
.
.
1) SUSU
Susu antara bahan semula jadi yang dapat mencerahkan kulit wajah yang kusam, susu mengandungi bahan aktif seperti AHA dan BHA yang membantu menghilangkan bintik hitam serta membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam yang terjadi akibat sinaran matahari. .
.
Cara: Basuh wajah dengan susu atau gunakan masker yang diperbuat daripada susu pada kulit wajah anda. Lakukan rutin ini dengan kerap untuk kesan yang lebih maksimum. .
.
.
2) Pisang dan Madu 🍌+ 🍯
Pisang mengandungi Vitamin B, B6, C, Magnesium, Kalsium, Fosfor dan zat Besi. Kandungan vitamin C dalam buah pisang dapat membantu dalam merawat kulit wajah yang kusam serta mencerahkan kulit. .
.
Cara: Campurkan buah pisang yang telah dilumat halus dengan madu. Sapukan campuran tersebut pada kulit wajah . Biarkan selama 15 minit atau sehingga kering kemudian bilas dengan air bersih.
.
.
Nak Cara Mudah & Cepat atasi masalah kulit kusam? Jom kemam2 PERFECT SKIN SUPPLEMENT & CUCI MUKA DENGAN SATIS SOAP
.
.
#perfectskinsupplement #pss #fienabeauty #BeautyTipsByCikpina
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
1 0 3 hours ago

BEST ke Numi Serum ni??
.
Bagi yg tertanya apa yang best Numi Serum ni, Mehh sis story sikit . Numi serum ni dia lain daripada lain tau 😉. Bila korang apply ,ia terasa sejuk, cepat meresap & takkan buat kulit korang berminyak pon.
.
Yang bestnya apa ? Buat kulit korang rasa tegang & glowing gilerr .Then kalau lepas makeup nak nampak kulit korang kilat2 mcm pakai highlighter , just dap2 sikit kt pipi . Terus berkilat ,glowing mcm kulit orang korea gittuw 😘. Haa best kan . . . .
.
Tunggu apa lagi gais, DM / WHATSAPP 014-2997794 TEKAN LINK DI 👇 untuk dapatkan sekarang 💃 !! www.wasap.my/+60142997794
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian ✔️
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.

#gelombangfienabeauty #ienaVengersSquad #teamfienabeauty #fienabeautyline
#perfectskinsupplement #testimonipss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #putihsatubadan #whiteningsupplement #satissoap #satissoaptestimoni #testimonisatissoap #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #psskemaman #psskuantan #satissoapkuantan #satissoapkemaman #perfectskinsupplementkemaman #perfectskinsupplementkuantan

BEST ke Numi Serum ni??
.
Bagi yg tertanya apa yang best Numi Serum ni, Mehh sis story sikit . Numi serum ni dia lain daripada lain tau 😉. Bila korang apply ,ia terasa sejuk, cepat meresap & takkan buat kulit korang berminyak pon.
.
 Yang bestnya apa ? Buat kulit korang rasa tegang & glowing gilerr .Then kalau lepas makeup nak nampak kulit korang kilat2 mcm pakai highlighter , just dap2 sikit kt pipi . Terus berkilat ,glowing mcm kulit orang korea gittuw 😘. Haa best kan . . . .
.
Tunggu apa lagi gais, DM / WHATSAPP 014-2997794 TEKAN LINK DI 👇 untuk dapatkan sekarang 💃 !! www.wasap.my/+60142997794
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian ✔️
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.

#gelombangfienabeauty #ienaVengersSquad #teamfienabeauty #fienabeautyline
#perfectskinsupplement #testimonipss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #putihsatubadan #whiteningsupplement #satissoap #satissoaptestimoni  #testimonisatissoap #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #psskemaman #psskuantan #satissoapkuantan #satissoapkemaman #perfectskinsupplementkemaman #perfectskinsupplementkuantan
5 0 3 hours ago

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 5 hours ago

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 5 hours ago

TAK MAKE-UP PUN TAPI MASIH LAGI CANTEK !!
.
.
Takpayah dah bazir masa duduk berjam-jam depan cermin nak make-up. Dap dap je #numiserum pun dah dapat buat muka korang tu cun melecun.
.
.
Haa tunggu apa lagi ualls? Cepat-cepat la grab sekarang. Sekali cuba mesti nak lagi eheee 😀
.
.
Ada yang nak lagi tiga free gift tu? Haaa? Kalau nak jom ketik wasap nida 😚
.
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah👇👇 ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ☝☝
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

TAK MAKE-UP PUN TAPI MASIH LAGI CANTEK !!
.
.
Takpayah dah bazir masa duduk berjam-jam depan cermin nak make-up. Dap dap je #numiserum pun dah dapat buat muka korang tu cun melecun.
.
.
Haa tunggu apa lagi ualls? Cepat-cepat la grab sekarang. Sekali cuba mesti nak lagi eheee 😀
.
.
Ada yang nak lagi tiga free gift tu? Haaa? Kalau nak jom ketik wasap nida 😚
.
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah👇👇 ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ☝☝
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
3 0 5 hours ago
.
TAK PERCAYA DENGAN SKIN SENDIRI SELEPAS CONSUME 1 BOX PSS 😳
.
Sebelum consume #pss kulit burn giler plus tona tak sekata 😭
Jangan risau syg2 semua..ada yg mengalami masalah yg sama??
.
Jom dapatkan #pss dengan sis😘😘
.
📱01162604216
📱01162604216
.
#psskotabharu
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 5 hours ago

Sebum Berlebihan.
.
.
.
Sebum berfungsi untuk melicinkan kulit dan rambut. Ia terdapat pada muka dan kulit kepala. Kelenjar sebum atau minyak berfungsi untuk mencegah rambut daripada menjadi kering dan rapuh.
.
Sebum sangat diperlukan untuk kebaikan kulit kepala. Cara untuk mengawal minyak semulajadi sebum ialah dengan konsisten bersyampu seperti disarankan 3 atau 4 kali dalam seminggu.
.
Sebum suatu yang perlu tetapi tidak boleh dirembes secara berlebihan. Jika sebum berlebihan kulit kepala dan rambut akan berminyak. Jadi yang paling elok ialah sederhana. Jadi, jangan lupa atau bersyampu dan menggunakan perapi sekali untuk mengekalkan tahap sebum.
.
Nantikan lebih banyak tip rambut dari Faith Fleur HQ.❤️ www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia

Sebum Berlebihan.
.
.
.
Sebum berfungsi untuk melicinkan kulit dan rambut. Ia terdapat pada muka dan kulit kepala. Kelenjar sebum atau minyak berfungsi untuk mencegah rambut daripada menjadi kering dan rapuh.
.
Sebum sangat diperlukan untuk kebaikan kulit kepala. Cara untuk mengawal minyak semulajadi sebum ialah dengan konsisten bersyampu seperti disarankan 3 atau 4 kali dalam seminggu.
.
Sebum suatu yang perlu tetapi tidak boleh dirembes secara berlebihan. Jika sebum berlebihan kulit kepala dan rambut akan berminyak. Jadi yang paling elok ialah sederhana. Jadi, jangan lupa atau bersyampu dan menggunakan perapi sekali untuk mengekalkan tahap sebum.
.
Nantikan lebih banyak tip rambut dari Faith Fleur HQ.❤️ www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower  #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia
0 0 7 hours ago

Sebum Berlebihan.
.
.
.
Sebum berfungsi untuk melicinkan kulit dan rambut. Ia terdapat pada muka dan kulit kepala. Kelenjar sebum atau minyak berfungsi untuk mencegah rambut daripada menjadi kering dan rapuh.
.
Sebum sangat diperlukan untuk kebaikan kulit kepala. Cara untuk mengawal minyak semulajadi sebum ialah dengan konsisten bersyampu seperti disarankan 3 atau 4 kali dalam seminggu.
.
Sebum suatu yang perlu tetapi tidak boleh dirembes secara berlebihan. Jika sebum berlebihan kulit kepala dan rambut akan berminyak. Jadi yang paling elok ialah sederhana. Jadi, jangan lupa atau bersyampu dan menggunakan perapi sekali untuk mengekalkan tahap sebum.
.
Nantikan lebih banyak tip rambut dari Faith Fleur HQ.❤️ www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia

Sebum Berlebihan.
.
.
.
Sebum berfungsi untuk melicinkan kulit dan rambut. Ia terdapat pada muka dan kulit kepala. Kelenjar sebum atau minyak berfungsi untuk mencegah rambut daripada menjadi kering dan rapuh.
.
Sebum sangat diperlukan untuk kebaikan kulit kepala. Cara untuk mengawal minyak semulajadi sebum ialah dengan konsisten bersyampu seperti disarankan 3 atau 4 kali dalam seminggu.
.
Sebum suatu yang perlu tetapi tidak boleh dirembes secara berlebihan. Jika sebum berlebihan kulit kepala dan rambut akan berminyak. Jadi yang paling elok ialah sederhana. Jadi, jangan lupa atau bersyampu dan menggunakan perapi sekali untuk mengekalkan tahap sebum.
.
Nantikan lebih banyak tip rambut dari Faith Fleur HQ.❤️ www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower  #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia
1 0 7 hours ago

Sebum Berlebihan.
.
.
.
Sebum berfungsi untuk melicinkan kulit dan rambut. Ia terdapat pada muka dan kulit kepala. Kelenjar sebum atau minyak berfungsi untuk mencegah rambut daripada menjadi kering dan rapuh.
.
Sebum sangat diperlukan untuk kebaikan kulit kepala. Cara untuk mengawal minyak semulajadi sebum ialah dengan konsisten bersyampu seperti disarankan 3 atau 4 kali dalam seminggu.
.
Sebum suatu yang perlu tetapi tidak boleh dirembes secara berlebihan. Jika sebum berlebihan kulit kepala dan rambut akan berminyak. Jadi yang paling elok ialah sederhana. Jadi, jangan lupa atau bersyampu dan menggunakan perapi sekali untuk mengekalkan tahap sebum.
.
Nantikan lebih banyak tip rambut dari Faith Fleur HQ.❤️ www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia

Sebum Berlebihan.
.
.
.
Sebum berfungsi untuk melicinkan kulit dan rambut. Ia terdapat pada muka dan kulit kepala. Kelenjar sebum atau minyak berfungsi untuk mencegah rambut daripada menjadi kering dan rapuh.
.
Sebum sangat diperlukan untuk kebaikan kulit kepala. Cara untuk mengawal minyak semulajadi sebum ialah dengan konsisten bersyampu seperti disarankan 3 atau 4 kali dalam seminggu.
.
Sebum suatu yang perlu tetapi tidak boleh dirembes secara berlebihan. Jika sebum berlebihan kulit kepala dan rambut akan berminyak. Jadi yang paling elok ialah sederhana. Jadi, jangan lupa atau bersyampu dan menggunakan perapi sekali untuk mengekalkan tahap sebum.
.
Nantikan lebih banyak tip rambut dari Faith Fleur HQ.❤️ www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower  #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia
2 0 7 hours ago

Alangkah sedihnya segumpal rambut melekat pada sikat selepas rambut disisir.
Antara faktor menyebabkan akar rambut lemah:
✅kerap mewarnakan rambut
✅ penggunaan bahan kimia berlebihan. Rebonding/ dye rambut
✅ shampoo yang tak serasi dengan kulit kepala.

Kesannya akar rambut tidak lagi kuat dan mengundang masalah rambut patah dan keguguran. Kulit kepala boleh jadi 'alarm' pada masalah rambut kita. Kenapa nak teruskan guna produk yang tak serasi dan selamat digunakan?
Jom usaha dulu cari produk yang sesuai yang selamat digunakan, bebas SLES dan Paraben.

www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia

Alangkah sedihnya segumpal rambut melekat pada sikat selepas rambut disisir. 
Antara faktor menyebabkan akar rambut lemah:
✅kerap mewarnakan rambut
✅ penggunaan bahan kimia berlebihan. Rebonding/ dye rambut
✅ shampoo yang tak serasi dengan kulit kepala.

Kesannya akar rambut tidak lagi kuat dan mengundang masalah rambut patah dan keguguran.  Kulit kepala boleh jadi 'alarm' pada masalah rambut kita. Kenapa nak teruskan guna produk yang tak serasi dan selamat digunakan? 
Jom usaha dulu cari produk yang sesuai yang selamat digunakan, bebas SLES dan Paraben.

www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower  #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia
0 0 7 hours ago

Alangkah sedihnya segumpal rambut melekat pada sikat selepas rambut disisir.
Antara faktor menyebabkan akar rambut lemah:
✅kerap mewarnakan rambut
✅ penggunaan bahan kimia berlebihan. Rebonding/ dye rambut
✅ shampoo yang tak serasi dengan kulit kepala.

Kesannya akar rambut tidak lagi kuat dan mengundang masalah rambut patah dan keguguran. Kulit kepala boleh jadi 'alarm' pada masalah rambut kita. Kenapa nak teruskan guna produk yang tak serasi dan selamat digunakan?
Jom usaha dulu cari produk yang sesuai yang selamat digunakan, bebas SLES dan Paraben.

www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia

Alangkah sedihnya segumpal rambut melekat pada sikat selepas rambut disisir. 
Antara faktor menyebabkan akar rambut lemah:
✅kerap mewarnakan rambut
✅ penggunaan bahan kimia berlebihan. Rebonding/ dye rambut
✅ shampoo yang tak serasi dengan kulit kepala.

Kesannya akar rambut tidak lagi kuat dan mengundang masalah rambut patah dan keguguran.  Kulit kepala boleh jadi 'alarm' pada masalah rambut kita. Kenapa nak teruskan guna produk yang tak serasi dan selamat digunakan? 
Jom usaha dulu cari produk yang sesuai yang selamat digunakan, bebas SLES dan Paraben.

www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower  #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia
0 0 7 hours ago

Alangkah sedihnya segumpal rambut melekat pada sikat selepas rambut disisir.
Antara faktor menyebabkan akar rambut lemah:
✅kerap mewarnakan rambut
✅ penggunaan bahan kimia berlebihan. Rebonding/ dye rambut
✅ shampoo yang tak serasi dengan kulit kepala.

Kesannya akar rambut tidak lagi kuat dan mengundang masalah rambut patah dan keguguran. Kulit kepala boleh jadi 'alarm' pada masalah rambut kita. Kenapa nak teruskan guna produk yang tak serasi dan selamat digunakan?
Jom usaha dulu cari produk yang sesuai yang selamat digunakan, bebas SLES dan Paraben.

www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia

Alangkah sedihnya segumpal rambut melekat pada sikat selepas rambut disisir. 
Antara faktor menyebabkan akar rambut lemah:
✅kerap mewarnakan rambut
✅ penggunaan bahan kimia berlebihan. Rebonding/ dye rambut
✅ shampoo yang tak serasi dengan kulit kepala.

Kesannya akar rambut tidak lagi kuat dan mengundang masalah rambut patah dan keguguran.  Kulit kepala boleh jadi 'alarm' pada masalah rambut kita. Kenapa nak teruskan guna produk yang tak serasi dan selamat digunakan? 
Jom usaha dulu cari produk yang sesuai yang selamat digunakan, bebas SLES dan Paraben.

www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower  #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia
0 0 7 hours ago

Apakah Itu Canities?
.
.
.
Uban pra-matang atau dikenali sebagai Canities boleh memberi kesan negatif terhadap penampilan, keyakinan, dan pergaulan sosial.
.
Punca kepada masalah uban pra-matang tidak diketahui sepenuhnya. Ia terjadi kerana proses seperti faktor persekitaran, pemakanan, ubat-ubatan mahupun faktor genetik.
.
Kesemua faktor-faktor ini boleh mengakibatkan masalah Canities menjadi buruk apabila anda memerhatikan lebih banyak rambut putih muncul pada helaian rambut hitam anda.
.
Faktor genetik merupakan faktor paling kerap dijumpai menjadi punca pada masalah Canities. Jika dalam sejarah keluarga anda pernah ada yang mengalami uban pra-matang pada usia muda anda juga berpotensi mengalami masalah yang sama.
.
Rawat rambut anda dari akar bersama seluruh keluarga dengan set lengkap Faith Fleur.
.

www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia

Apakah Itu Canities?
.
.
.
Uban pra-matang atau dikenali sebagai Canities boleh memberi kesan negatif terhadap penampilan, keyakinan, dan pergaulan sosial.
.
Punca kepada masalah uban pra-matang tidak diketahui sepenuhnya. Ia terjadi kerana proses seperti faktor persekitaran, pemakanan, ubat-ubatan mahupun faktor genetik.
.
Kesemua faktor-faktor ini boleh mengakibatkan masalah Canities menjadi buruk apabila anda memerhatikan lebih banyak rambut putih muncul pada helaian rambut hitam anda.
.
Faktor genetik merupakan faktor paling kerap dijumpai menjadi punca pada masalah Canities. Jika dalam sejarah keluarga anda pernah ada yang mengalami uban pra-matang pada usia muda anda juga berpotensi mengalami masalah yang sama.
.
Rawat rambut anda dari akar bersama seluruh keluarga dengan set lengkap Faith Fleur.
.

www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower  #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia
0 0 7 hours ago

Apakah Itu Canities?
.
.
.
Uban pra-matang atau dikenali sebagai Canities boleh memberi kesan negatif terhadap penampilan, keyakinan, dan pergaulan sosial.
.
Punca kepada masalah uban pra-matang tidak diketahui sepenuhnya. Ia terjadi kerana proses seperti faktor persekitaran, pemakanan, ubat-ubatan mahupun faktor genetik.
.
Kesemua faktor-faktor ini boleh mengakibatkan masalah Canities menjadi buruk apabila anda memerhatikan lebih banyak rambut putih muncul pada helaian rambut hitam anda.
.
Faktor genetik merupakan faktor paling kerap dijumpai menjadi punca pada masalah Canities. Jika dalam sejarah keluarga anda pernah ada yang mengalami uban pra-matang pada usia muda anda juga berpotensi mengalami masalah yang sama.
.
Rawat rambut anda dari akar bersama seluruh keluarga dengan set lengkap Faith Fleur.
.

www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia

Apakah Itu Canities?
.
.
.
Uban pra-matang atau dikenali sebagai Canities boleh memberi kesan negatif terhadap penampilan, keyakinan, dan pergaulan sosial.
.
Punca kepada masalah uban pra-matang tidak diketahui sepenuhnya. Ia terjadi kerana proses seperti faktor persekitaran, pemakanan, ubat-ubatan mahupun faktor genetik.
.
Kesemua faktor-faktor ini boleh mengakibatkan masalah Canities menjadi buruk apabila anda memerhatikan lebih banyak rambut putih muncul pada helaian rambut hitam anda.
.
Faktor genetik merupakan faktor paling kerap dijumpai menjadi punca pada masalah Canities. Jika dalam sejarah keluarga anda pernah ada yang mengalami uban pra-matang pada usia muda anda juga berpotensi mengalami masalah yang sama.
.
Rawat rambut anda dari akar bersama seluruh keluarga dengan set lengkap Faith Fleur.
.

www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower  #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia
0 0 7 hours ago

Apakah Itu Canities?
.
.
.
Uban pra-matang atau dikenali sebagai Canities boleh memberi kesan negatif terhadap penampilan, keyakinan, dan pergaulan sosial.
.
Punca kepada masalah uban pra-matang tidak diketahui sepenuhnya. Ia terjadi kerana proses seperti faktor persekitaran, pemakanan, ubat-ubatan mahupun faktor genetik.
.
Kesemua faktor-faktor ini boleh mengakibatkan masalah Canities menjadi buruk apabila anda memerhatikan lebih banyak rambut putih muncul pada helaian rambut hitam anda.
.
Faktor genetik merupakan faktor paling kerap dijumpai menjadi punca pada masalah Canities. Jika dalam sejarah keluarga anda pernah ada yang mengalami uban pra-matang pada usia muda anda juga berpotensi mengalami masalah yang sama.
.
Rawat rambut anda dari akar bersama seluruh keluarga dengan set lengkap Faith Fleur.
.

www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia

Apakah Itu Canities?
.
.
.
Uban pra-matang atau dikenali sebagai Canities boleh memberi kesan negatif terhadap penampilan, keyakinan, dan pergaulan sosial.
.
Punca kepada masalah uban pra-matang tidak diketahui sepenuhnya. Ia terjadi kerana proses seperti faktor persekitaran, pemakanan, ubat-ubatan mahupun faktor genetik.
.
Kesemua faktor-faktor ini boleh mengakibatkan masalah Canities menjadi buruk apabila anda memerhatikan lebih banyak rambut putih muncul pada helaian rambut hitam anda.
.
Faktor genetik merupakan faktor paling kerap dijumpai menjadi punca pada masalah Canities. Jika dalam sejarah keluarga anda pernah ada yang mengalami uban pra-matang pada usia muda anda juga berpotensi mengalami masalah yang sama.
.
Rawat rambut anda dari akar bersama seluruh keluarga dengan set lengkap Faith Fleur.
.

www.wasap.my/60129633062

#FaithFleurbyCtyMary
#TeamPower  #faithfleurkotabharu #FairiesFaithFleur #faithfleurpasirmas #FaithFleurMalaysia #Rambutmengerbang #Rambutkasar #RambutBotak #rambutgugur #kelemumur #kuturambut #faithfleurumk #faithfleurpengakalanchepa #faithfleurkubangkerian #ubatkurus #ubatparut #cerahkankulit #sayajualkosmetik #mukaberminyak #kosmetikmurah #kemamkemamcantik #kasutsukanperempuan #blousemurah #serumrambut #hairmist #hairtonicmurahmalaysia
0 0 7 hours ago

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya
4 0 7 hours ago

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya
3 0 7 hours ago

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya
5 0 7 hours ago

Alhmdlh dpt feedbck lg hari ni dari customer sendiri.
.
Habis sekotak dah nampak perubahan..suka sangat kan,kulit sunburn dh pulih dgn 1 box je.
.
Pempuan mana tak suka kulit muka bersih,bukan nk putih semata2 tapi yg penting kulit muka bebas jerawat dan parut..betol tak??🤗 Kalau korang brminat nk tahu lbh lanjut psl suppliment ni blh whatapps sis ke no dibawah atau tekan je link di bio sis ok . 📲017-9613381
📲017-9613381

#jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Alhmdlh dpt feedbck lg hari ni dari customer sendiri.
.
Habis sekotak dah nampak perubahan..suka sangat kan,kulit sunburn dh pulih dgn 1 box je.
.
Pempuan mana tak suka kulit muka bersih,bukan nk putih semata2 tapi yg penting kulit muka bebas jerawat dan parut..betol tak??🤗 Kalau korang brminat nk tahu lbh lanjut psl suppliment ni blh whatapps sis ke no dibawah atau tekan je link di bio sis ok . 📲017-9613381
📲017-9613381

#jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 7 hours ago

Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya

Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya

Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
2 0 10 hours ago

Setiap hari ada je feedback positif daripada pengguna satis soap👓

Siapa yang ingin miliki kulit muka yang bebas dari jerawat,parut,liang pori makin mengecil dan yang paling penting mencerahkan kulit wajah wajib menggunakan satis soap ni🤗🤗 Yang paling tak disangka hanya RM25.00 dapat merawat kulit wajah anda,tidak perlu pencuci muka yang berharga ratusan ringgit untuk miliki wajah yang diidamkan😉😉 Sesiapa yang ingin dapatkan satis soap,jom cepat2 dm sekarang atau terus tekan link di bio @fienabeauty_byqielah juga atau bllh terus whatapps ke no 011-21998233☎️ #codpahang #codpahang #satissoap
#ss #satissoapahang #kuantanpahang #pahangdarulmakmur #readystok #postage #satissoap #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisatissoap #testimonisatissoapkuantan #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakcantik

Setiap hari ada je feedback positif daripada pengguna satis soap👓

Siapa yang ingin miliki kulit muka yang bebas dari jerawat,parut,liang pori makin mengecil dan yang paling penting mencerahkan kulit wajah wajib menggunakan satis soap ni🤗🤗 Yang paling tak disangka hanya RM25.00 dapat merawat kulit wajah anda,tidak perlu pencuci muka yang berharga ratusan ringgit untuk miliki wajah yang diidamkan😉😉 Sesiapa yang ingin dapatkan satis soap,jom cepat2 dm sekarang atau terus tekan link di bio @fienabeauty_byqielah juga atau bllh terus whatapps ke no 011-21998233☎️ #codpahang #codpahang#satissoap
#ss#satissoapahang#kuantanpahang #pahangdarulmakmur #readystok #postage #satissoap #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisatissoap #testimonisatissoapkuantan #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakcantik
13 0 10 hours ago

jom ber tneeq. banyak dah positive feedback yang orang bagi. ⁣
banyak jugak yang dah repeat order. ⁣

boleh order dengan ayu. siap ada free gift lagi. beli dan kumpul pun ada. beli 10 botol akan dapat free gift worth RM100 ok.. apa tunggu lagi. jom order dengan ayu! 😍⁣

🍅 @rinetwork.ayuorked
🍅+60145151781⁣
🍅 RN0164⁣

#tneeq #tneeqbyrizalman #tneeqwithayu #chewabletablet #likeforlike #tneeqmalaysia #tneeqindonesia #tneeqbrunei #tneeqaustralia #kemamkemamcantik

jom ber tneeq. banyak dah positive feedback yang orang bagi. ⁣
banyak jugak yang dah repeat order. ⁣
⁣
boleh order dengan ayu. siap ada free gift lagi. beli dan kumpul pun ada. beli 10 botol akan dapat free gift worth RM100 ok.. apa tunggu lagi. jom order dengan ayu! 😍⁣
⁣
🍅 @rinetwork.ayuorked⁣
🍅+60145151781⁣
🍅 RN0164⁣
⁣
#tneeq #tneeqbyrizalman #tneeqwithayu #chewabletablet #likeforlike #tneeqmalaysia #tneeqindonesia #tneeqbrunei #tneeqaustralia #kemamkemamcantik
0 0 11 hours ago

jom ber tneeq. banyak dah positive feedback yang orang bagi. ⁣
banyak jugak yang dah repeat order. ⁣

boleh order dengan ayu. siap ada free gift lagi. beli dan kumpul pun ada. beli 10 botol akan dapat free gift worth RM100 ok.. apa tunggu lagi. jom order dengan ayu! 😍⁣

🍅 @rinetwork.ayuorked
🍅+60145151781⁣
🍅 RN0164⁣

#tneeq #tneeqbyrizalman #tneeqwithayu #chewabletablet #likeforlike #tneeqmalaysia #tneeqindonesia #tneeqbrunei #tneeqaustralia #kemamkemamcantik

jom ber tneeq. banyak dah positive feedback yang orang bagi. ⁣
banyak jugak yang dah repeat order. ⁣
⁣
boleh order dengan ayu. siap ada free gift lagi. beli dan kumpul pun ada. beli 10 botol akan dapat free gift worth RM100 ok.. apa tunggu lagi. jom order dengan ayu! 😍⁣
⁣
🍅 @rinetwork.ayuorked⁣
🍅+60145151781⁣
🍅 RN0164⁣
⁣
#tneeq #tneeqbyrizalman #tneeqwithayu #chewabletablet #likeforlike #tneeqmalaysia #tneeqindonesia #tneeqbrunei #tneeqaustralia #kemamkemamcantik
0 0 11 hours ago

jom ber tneeq. banyak dah positive feedback yang orang bagi. ⁣
banyak jugak yang dah repeat order. ⁣

boleh order dengan ayu. siap ada free gift lagi. beli dan kumpul pun ada. beli 10 botol akan dapat free gift worth RM100 ok.. apa tunggu lagi. jom order dengan ayu! 😍⁣

🍅 @rinetwork.ayuorked
🍅+60145151781⁣
🍅 RN0164⁣

#tneeq #tneeqbyrizalman #tneeqwithayu #chewabletablet #likeforlike #tneeqmalaysia #tneeqagent #tneeqindonesia #tneeqbrunei #tneeqaustralia #kemamkemamcantik

jom ber tneeq. banyak dah positive feedback yang orang bagi. ⁣
banyak jugak yang dah repeat order. ⁣
⁣
boleh order dengan ayu. siap ada free gift lagi. beli dan kumpul pun ada. beli 10 botol akan dapat free gift worth RM100 ok.. apa tunggu lagi. jom order dengan ayu! 😍⁣
⁣
🍅 @rinetwork.ayuorked⁣
🍅+60145151781⁣
🍅 RN0164⁣
⁣
#tneeq #tneeqbyrizalman #tneeqwithayu #chewabletablet #likeforlike #tneeqmalaysia #tneeqagent #tneeqindonesia #tneeqbrunei #tneeqaustralia #kemamkemamcantik
0 0 11 hours ago

jom ber tneeq. banyak dah positive feedback yang orang bagi. ⁣
banyak jugak yang dah repeat order. ⁣

boleh order dengan ayu. siap ada free gift lagi. beli dan kumpul pun ada. beli 10 botol akan dapat free gift worth RM100 ok.. apa tunggu lagi. jom order dengan ayu! 😍⁣

🍅 @rinetwork.ayuorked
🍅+60145151781⁣
🍅 RN0164⁣

#tneeq #tneeqbyrizalman #tneeqwithayu #chewabletablet #likeforlike #tneeqmalaysia #tneeqagent #tneeqindonesia #tneeqbrunei #tneeqaustralia #kemamkemamcantik

jom ber tneeq. banyak dah positive feedback yang orang bagi. ⁣
banyak jugak yang dah repeat order. ⁣
⁣
boleh order dengan ayu. siap ada free gift lagi. beli dan kumpul pun ada. beli 10 botol akan dapat free gift worth RM100 ok.. apa tunggu lagi. jom order dengan ayu! 😍⁣
⁣
🍅 @rinetwork.ayuorked⁣
🍅+60145151781⁣
🍅 RN0164⁣
⁣
#tneeq #tneeqbyrizalman #tneeqwithayu #chewabletablet #likeforlike #tneeqmalaysia #tneeqagent #tneeqindonesia #tneeqbrunei #tneeqaustralia #kemamkemamcantik
1 0 11 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

Top #kemamkemamcantik posts

Alhamdullilah done live hari ni. Yang tak sempat join. Jangan risau esok ada live lagi. Jam 1 tengahari ❤️
.
Rahsia skin cerah, licin dan glow adalah beauty dust 2.0 .
SIAPA LAGI NAK AMA BANTU UNTUK DAPATKAN SKIN MACAM AMA ? TINGGALKAN NUMBER FON DI RUANGAN KOMEN .

#relaunch #beautydust #serbukkecantikkan #kemamkemamcantik

Alhamdullilah done live hari ni. Yang tak sempat join. Jangan risau esok ada live lagi. Jam 1 tengahari ❤️
.
Rahsia skin cerah, licin dan glow adalah beauty dust 2.0 .
SIAPA LAGI NAK AMA BANTU UNTUK DAPATKAN SKIN MACAM AMA ? TINGGALKAN NUMBER FON DI RUANGAN KOMEN .

#relaunch #beautydust #serbukkecantikkan #kemamkemamcantik
173 3 7 January, 2019

Ehh lupaaa.... comel je kan sweet ni @sweetqismina Lepas ni sweet takkkan lupa dah dengan beauty dust. Rasa strawberry yang sangat sedap 🍓
.
.
Sweet lupa takpe sebab dia dah grab beauty dust. Awak.... jangan lupa promosi beauty dust tinggal 4 hari sahaja lagi .
Nak cantik macam sweet ? Ws 0137117086 dijamin 💯 keberkesanan .
#beautydust #amaliabeautyhq #kemamkemamcantik #putihtanpakolagen #detoxbadan #sweetqismina #putihsatubadan #whitening&detox

Ehh lupaaa.... comel je kan  sweet ni @sweetqismina Lepas ni sweet takkkan lupa dah dengan beauty dust. Rasa strawberry yang sangat sedap 🍓
.
.
Sweet lupa takpe sebab dia dah grab beauty dust. Awak.... jangan lupa promosi beauty dust tinggal 4 hari sahaja lagi .
Nak cantik macam sweet ? Ws 0137117086 dijamin 💯 keberkesanan .
#beautydust #amaliabeautyhq #kemamkemamcantik #putihtanpakolagen #detoxbadan #sweetqismina #putihsatubadan #whitening&detox
194 25 24 February, 2019

Posted @withrepost@yuna_zainal Nampak tak happy muka yuna ni lepas try @amaliabeauty_hq ni 😍 Lets cantik with @amaliabeauty_hq ❤️
.
.
Kelebihan beauty dust 🌸mencerahkan dan memutihkan wajah dan seluruh badan
🌸merawat jerawat dari dalam
🌸melawan radikal bebas
🌸merawat masalah resdung
🌸kurangkan rekahan tumit kaki
🌸menaikkan seri wajah 🌸mengecilkan pori pori 🌸mengurangkan masalah keguguran rambut 🌸menengangkan payudara & pinggul
🌸mengawal berat badan 🌸Merawat masalah sembelit
Merawat masalah senggugut
Sesuai untuk lelaki & perempuan 🐝INGREDIENTS 🎀exstrak sakura
🎀ekstrak pati anggur 🎀ekstrak mutiara
🎀 Vitamin C 🎀mirifika
🎀Gluthathione
🎀 ekstrak Strawberry 🐝BERAT 90 gram
30 sachets x 3gram
.
.
#beautydust #amaliabeautyhq #kemamkemamcantik #putihtanpakolagen #detoxbadan

Posted @withrepost • @yuna_zainal Nampak tak happy muka yuna ni lepas try @amaliabeauty_hq ni 😍 Lets cantik with @amaliabeauty_hq ❤️
.
.
Kelebihan beauty dust 🌸mencerahkan dan memutihkan wajah dan seluruh badan
🌸merawat jerawat dari dalam
🌸melawan radikal bebas
🌸merawat masalah resdung
🌸kurangkan rekahan tumit kaki
🌸menaikkan seri wajah 🌸mengecilkan pori pori 🌸mengurangkan masalah keguguran rambut 🌸menengangkan payudara & pinggul
🌸mengawal berat badan 🌸Merawat masalah sembelit
Merawat masalah senggugut
Sesuai untuk lelaki & perempuan 🐝INGREDIENTS 🎀exstrak sakura
🎀ekstrak pati anggur 🎀ekstrak mutiara
🎀 Vitamin C 🎀mirifika
🎀Gluthathione
🎀 ekstrak Strawberry 🐝BERAT 90 gram 
30 sachets x 3gram
.
.
#beautydust #amaliabeautyhq #kemamkemamcantik #putihtanpakolagen #detoxbadan
102 5 12 March, 2019

Official launching beauty dust travel pack 🍓

Sekotak rm42/ 14 sachets sahaja uolss .
.
Berita gembira ‼️
.
.
Bagi yang grab beauty dust travel pack ni automatik akan join contest #14dayschallenge siapa menang akan dapat cash rm300 .
Ws ama di no 0137117086 .
Jom cantik sebelum raya dengan beauty dust 😘
.
#beautydust #travelpack #14dayschallenge #putihtanpakolagen #kemamkemamcantik #beautyscrub

Official launching  beauty dust travel pack 🍓

Sekotak rm42/ 14 sachets sahaja uolss .
.
Berita gembira ‼️
.
.
Bagi yang grab beauty dust travel pack ni automatik akan join contest #14dayschallenge siapa menang akan dapat cash rm300 .
Ws ama di no 0137117086 .
Jom cantik sebelum raya dengan beauty dust 😘
.
#beautydust #travelpack #14dayschallenge #putihtanpakolagen #kemamkemamcantik #beautyscrub
105 3 22 April, 2019

@norsalsabila98 KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍
.
==============================
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT
==============================
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal
✅ Putih sepantas injection
✅ Memberi tenaga
✅ Menghapuskan toxin dalam badan
✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang
✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish
.
=============================
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada:
=============================
➡JERAWAT BATU
➡JERAWAT BERNANAH
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP
➡KULIT BERMINYAK
➡JERAGAT
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
📲ws "PSS" ke 0193184550 sekarang
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline.
.
#reveiwbysecebiskenangan #paidreveiwmurah #paidreveiwmalaysia

@norsalsabila98 KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍
.
==============================
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT
==============================
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal
✅ Putih sepantas injection
✅ Memberi tenaga
✅ Menghapuskan toxin dalam badan
✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang
✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish
.
=============================
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada:
=============================
➡JERAWAT BATU
➡JERAWAT BERNANAH
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP
➡KULIT BERMINYAK
➡JERAGAT
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
📲ws "PSS" ke 0193184550 sekarang
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline.
.
#reveiwbysecebiskenangan #paidreveiwmurah #paidreveiwmalaysia
535 6 24 May, 2018

Masa mula2 jadi agent ambil 5 ketoii jah sebab nak test market. Alhamdulilah 3 bulan dah jadi Agent start berani ambil stok byk2 dah sebab stok singah sekejap je lepas tu habis dikebas orang 😅.
.
Siapa nak jadi agent or dropship under sy boleh dm, modal agent tak sampai rm 200 pun tapi untung kepok2 okay. Jomm sama2 meroket 🚀🚀.
.
.
#agentsah #agentsahKotaBharu #agentsahfienabeauty #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Masa mula2 jadi agent ambil 5 ketoii jah sebab nak test market. Alhamdulilah 3 bulan dah jadi Agent start berani ambil stok byk2 dah sebab stok singah sekejap je lepas tu habis dikebas orang 😅.
.
Siapa nak jadi agent or dropship under sy boleh dm, modal agent tak sampai rm 200 pun tapi untung kepok2 okay. Jomm sama2 meroket 🚀🚀.
.
.
#agentsah #agentsahKotaBharu #agentsahfienabeauty #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
430 27 9 October, 2018

Saya konfius nak tengok awak ke nak tengok beauty dust. Sebab dua dua saya sayang @qhusairul_ezzarith 💙
.
.
Yes finally you guys can grab beauty dust travel pack RM42 only and do #14dayschallenge rm300 cash menanti uolss #rayasakan #contestraya .
#beautydust #travelpack #amaliabeautyhq #beautyscrub #putihtanpakolagen #kemamkemamcantik #14dayschallenge

Saya konfius nak tengok awak ke nak tengok beauty dust. Sebab dua dua saya sayang @qhusairul_ezzarith 💙
.
.
Yes finally you guys can grab beauty dust travel pack RM42 only and do #14dayschallenge rm300 cash menanti uolss #rayasakan #contestraya .
#beautydust #travelpack #amaliabeautyhq #beautyscrub #putihtanpakolagen #kemamkemamcantik #14dayschallenge
128 2 22 April, 2019

Kalau nak hadiah kena tengok video ni sampai habis & komen emoji yang cute2 hihii
.
Cik pina betul2 nak bagi ualls 5 bonus hadiah yang bernilai rm200 secara percuma sempena promosi perayaan cina tidak lama lagi . .
.
Special untuk ualls,memperkenalkan “Perfect Skin Supplement” yang berwajah baru dari Fiena Beauty , @fienabeauty_hq . .
.
Diformulakan khas untuk mengatasi masalah kulit berkarat & jerawat yang semakin berleluasa di seluruh tubuh ualls. .
.
NEW EDITION , NEW FORMULA 🔥 3 KALI LEBIH BERKESAN 👍🏻 . .
Offer ini sah 6/2/18-10/2/18 sahaja. Siapa cepat dia dapat. Lambat cik pina tinggal👋🏼 Harga pastinya mampu milik & selamat 💯 .
.

Dah tak sabar nak cuba #pss yang baru ?? .
Sila komen “NAK” atau untuk fast respond boleh whatsapp cik pina ke “01111401909” sekarang 💨
.
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeauty

Kalau nak hadiah kena tengok video ni sampai habis & komen emoji yang cute2 hihii
.
Cik pina betul2 nak bagi ualls 5 bonus hadiah yang bernilai rm200 secara percuma sempena promosi perayaan cina tidak lama lagi . .
.
Special untuk ualls,memperkenalkan “Perfect Skin Supplement” yang berwajah baru dari Fiena Beauty , @fienabeauty_hq . .
.
Diformulakan khas untuk mengatasi masalah kulit berkarat & jerawat yang semakin berleluasa di seluruh tubuh ualls. .
.
NEW EDITION , NEW FORMULA 🔥 3 KALI LEBIH BERKESAN 👍🏻 . .
Offer ini sah 6/2/18-10/2/18 sahaja. Siapa cepat dia dapat. Lambat cik pina tinggal👋🏼 Harga pastinya mampu milik & selamat 💯 .
.

Dah tak sabar nak cuba #pss yang baru ?? .
Sila komen “NAK” atau untuk fast respond boleh  whatsapp cik pina ke “01111401909” sekarang 💨
.
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeauty
535 49 7 February, 2018