#kemamkemamputih Instagram Photos & Videos

kemamkemamputih - 40.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kemamkemamputih and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
22 minutes
Average like
2.5
Average comment
0
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH?
-
-
✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. .
.
✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. .
.
✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari !

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#dylaberichlady #numiserum
#serumkiller
#serumsakti

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH?
-
-
✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. .
.
✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. .
.
✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari !

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline 
#dylaberichlady #numiserum
#serumkiller
#serumsakti
0 0 17 minutes ago

The right way to consume Farratica Medi Whitening for faster and best result.
.
💓 1 sachet per day at night time before sleep.
💓 Drink atlesst 3 litre of plain water per day.
💓 Avoid caffeine intake. Usually found in coffee, chocolates etc.
.
.
#farratica #farraticamediwhitening #farraticasingapore #skincare #sakuraectract #koreanbeauty #kemamkemamputih #kemamkemamcantik #glowingskin #skinwhitening #antiaging #flawlessskin

The right way to consume Farratica Medi Whitening for faster and best result.
.
💓 1 sachet per day at night time before sleep.
💓 Drink atlesst 3 litre of plain water per day.
💓 Avoid caffeine intake. Usually found in coffee, chocolates etc.
.
.
 #farratica #farraticamediwhitening #farraticasingapore #skincare #sakuraectract #koreanbeauty #kemamkemamputih #kemamkemamcantik #glowingskin #skinwhitening #antiaging #flawlessskin
4 0 42 minutes ago
.
TAK PERCAYA DENGAN SKIN SENDIRI SELEPAS CONSUME 1 BOX PSS 😳
.
Sebelum consume #pss kulit burn giler plus tona tak sekata 😭
Jangan risau syg2 semua..ada yg mengalami masalah yg sama??
.
Jom dapatkan #pss dengan sis😘😘
.
📱01162604216
📱01162604216
.
#psskotabharu
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 1 hour ago

ISI KANDUNGAN SATIS SOAP !💚
.
.
.
Haii ualls shira nak share tips utk merawat kulit muka kusam 🐼🐼 Moga bermanfaat ! 😍 .
.
.
1) SUSU
Susu antara bahan semula jadi yang dapat mencerahkan kulit wajah yang kusam, susu mengandungi bahan aktif seperti AHA dan BHA yang membantu menghilangkan bintik hitam serta membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam yang terjadi akibat sinaran matahari. .
.
Cara: Basuh wajah dengan susu atau gunakan masker yang diperbuat daripada susu pada kulit wajah anda. Lakukan rutin ini dengan kerap untuk kesan yang lebih maksimum. .
.
.
2) Pisang dan Madu 🍌+ 🍯
Pisang mengandungi Vitamin B, B6, C, Magnesium, Kalsium, Fosfor dan zat Besi. Kandungan vitamin C dalam buah pisang dapat membantu dalam merawat kulit wajah yang kusam serta mencerahkan kulit. .
.
Cara: Campurkan buah pisang yang telah dilumat halus dengan madu. Sapukan campuran tersebut pada kulit wajah . Biarkan selama 15 minit atau sehingga kering kemudian bilas dengan air bersih.
.
.
Nak Cara Mudah & Cepat atasi masalah kulit kusam? Jom kemam2 PERFECT SKIN SUPPLEMENT & CUCI MUKA DENGAN SATIS SOAP
.
.
#perfectskinsupplement #pss #fienabeauty #BeautyTipsByCikpina
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

ISI KANDUNGAN SATIS SOAP !💚
.
.
. 
Haii ualls shira nak share tips utk merawat kulit muka kusam 🐼🐼 Moga bermanfaat ! 😍 .
.
.
1) SUSU
Susu antara bahan semula jadi yang dapat mencerahkan kulit wajah yang kusam, susu mengandungi bahan aktif seperti AHA dan BHA yang membantu menghilangkan bintik hitam serta membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam yang terjadi akibat sinaran matahari. .
.
Cara: Basuh wajah dengan susu atau gunakan masker yang diperbuat daripada susu pada kulit wajah anda. Lakukan rutin ini dengan kerap untuk kesan yang lebih maksimum. .
.
.
2) Pisang dan Madu 🍌+ 🍯
Pisang mengandungi Vitamin B, B6, C, Magnesium, Kalsium, Fosfor dan zat Besi. Kandungan vitamin C dalam buah pisang dapat membantu dalam merawat kulit wajah yang kusam serta mencerahkan kulit. .
.
Cara: Campurkan buah pisang yang telah dilumat halus dengan madu. Sapukan campuran tersebut pada kulit wajah . Biarkan selama 15 minit atau sehingga kering kemudian bilas dengan air bersih.
.
.
Nak Cara Mudah & Cepat atasi masalah kulit kusam? Jom kemam2 PERFECT SKIN SUPPLEMENT & CUCI MUKA DENGAN SATIS SOAP
.
.
#perfectskinsupplement #pss #fienabeauty #BeautyTipsByCikpina
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
1 0 3 hours ago

BEST ke Numi Serum ni??
.
Bagi yg tertanya apa yang best Numi Serum ni, Mehh sis story sikit . Numi serum ni dia lain daripada lain tau 😉. Bila korang apply ,ia terasa sejuk, cepat meresap & takkan buat kulit korang berminyak pon.
.
Yang bestnya apa ? Buat kulit korang rasa tegang & glowing gilerr .Then kalau lepas makeup nak nampak kulit korang kilat2 mcm pakai highlighter , just dap2 sikit kt pipi . Terus berkilat ,glowing mcm kulit orang korea gittuw 😘. Haa best kan . . . .
.
Tunggu apa lagi gais, DM / WHATSAPP 014-2997794 TEKAN LINK DI 👇 untuk dapatkan sekarang 💃 !! www.wasap.my/+60142997794
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian ✔️
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.

#gelombangfienabeauty #ienaVengersSquad #teamfienabeauty #fienabeautyline
#perfectskinsupplement #testimonipss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #putihsatubadan #whiteningsupplement #satissoap #satissoaptestimoni #testimonisatissoap #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #psskemaman #psskuantan #satissoapkuantan #satissoapkemaman #perfectskinsupplementkemaman #perfectskinsupplementkuantan

BEST ke Numi Serum ni??
.
Bagi yg tertanya apa yang best Numi Serum ni, Mehh sis story sikit . Numi serum ni dia lain daripada lain tau 😉. Bila korang apply ,ia terasa sejuk, cepat meresap & takkan buat kulit korang berminyak pon.
.
 Yang bestnya apa ? Buat kulit korang rasa tegang & glowing gilerr .Then kalau lepas makeup nak nampak kulit korang kilat2 mcm pakai highlighter , just dap2 sikit kt pipi . Terus berkilat ,glowing mcm kulit orang korea gittuw 😘. Haa best kan . . . .
.
Tunggu apa lagi gais, DM / WHATSAPP 014-2997794 TEKAN LINK DI 👇 untuk dapatkan sekarang 💃 !! www.wasap.my/+60142997794
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian ✔️
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.

#gelombangfienabeauty #ienaVengersSquad #teamfienabeauty #fienabeautyline
#perfectskinsupplement #testimonipss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #putihsatubadan #whiteningsupplement #satissoap #satissoaptestimoni  #testimonisatissoap #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #psskemaman #psskuantan #satissoapkuantan #satissoapkemaman #perfectskinsupplementkemaman #perfectskinsupplementkuantan
5 0 3 hours ago

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 5 hours ago

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 5 hours ago

TAK MAKE-UP PUN TAPI MASIH LAGI CANTEK !!
.
.
Takpayah dah bazir masa duduk berjam-jam depan cermin nak make-up. Dap dap je #numiserum pun dah dapat buat muka korang tu cun melecun.
.
.
Haa tunggu apa lagi ualls? Cepat-cepat la grab sekarang. Sekali cuba mesti nak lagi eheee 😀
.
.
Ada yang nak lagi tiga free gift tu? Haaa? Kalau nak jom ketik wasap nida 😚
.
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah👇👇 ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ☝☝
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

TAK MAKE-UP PUN TAPI MASIH LAGI CANTEK !!
.
.
Takpayah dah bazir masa duduk berjam-jam depan cermin nak make-up. Dap dap je #numiserum pun dah dapat buat muka korang tu cun melecun.
.
.
Haa tunggu apa lagi ualls? Cepat-cepat la grab sekarang. Sekali cuba mesti nak lagi eheee 😀
.
.
Ada yang nak lagi tiga free gift tu? Haaa? Kalau nak jom ketik wasap nida 😚
.
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah👇👇 ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ☝☝
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
3 0 5 hours ago
.
TAK PERCAYA DENGAN SKIN SENDIRI SELEPAS CONSUME 1 BOX PSS 😳
.
Sebelum consume #pss kulit burn giler plus tona tak sekata 😭
Jangan risau syg2 semua..ada yg mengalami masalah yg sama??
.
Jom dapatkan #pss dengan sis😘😘
.
📱01162604216
📱01162604216
.
#psskotabharu
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 5 hours ago

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer
1 0 7 hours ago

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer
2 0 7 hours ago

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer
0 0 7 hours ago

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya
4 0 7 hours ago

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya
3 0 7 hours ago

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya
5 0 7 hours ago

Alhmdlh dpt feedbck lg hari ni dari customer sendiri.
.
Habis sekotak dah nampak perubahan..suka sangat kan,kulit sunburn dh pulih dgn 1 box je.
.
Pempuan mana tak suka kulit muka bersih,bukan nk putih semata2 tapi yg penting kulit muka bebas jerawat dan parut..betol tak??🤗 Kalau korang brminat nk tahu lbh lanjut psl suppliment ni blh whatapps sis ke no dibawah atau tekan je link di bio sis ok . 📲017-9613381
📲017-9613381

#jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Alhmdlh dpt feedbck lg hari ni dari customer sendiri.
.
Habis sekotak dah nampak perubahan..suka sangat kan,kulit sunburn dh pulih dgn 1 box je.
.
Pempuan mana tak suka kulit muka bersih,bukan nk putih semata2 tapi yg penting kulit muka bebas jerawat dan parut..betol tak??🤗 Kalau korang brminat nk tahu lbh lanjut psl suppliment ni blh whatapps sis ke no dibawah atau tekan je link di bio sis ok . 📲017-9613381
📲017-9613381

#jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 7 hours ago

Bila skin cantik hati pun gembira kan 😍 .
.
Bermodalkan RM25 sahaja dah dapat skin mcm ni lawanya kan hilang habis jerawat pasir disebabkan SATIS SOAP .
.
Korang takkan nak tengok je , perempuan skrg ni semua dah cantik cantik tapi kita 😔 masih lagi simpan jerawat , parut jerawat kat pipi tu . Tak mahal pun RM25 sahaja . .

wasap.my/0145208395/agentpss
Cod area pasir puteh/pos

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #teamcoachfarah

Bila skin cantik hati pun gembira kan 😍 .
.
Bermodalkan RM25 sahaja dah dapat skin mcm ni lawanya kan hilang habis jerawat pasir disebabkan SATIS SOAP .
.
Korang takkan nak tengok je , perempuan skrg ni semua dah cantik cantik tapi kita 😔 masih lagi simpan jerawat , parut jerawat kat pipi tu . Tak mahal pun RM25 sahaja . .

wasap.my/0145208395/agentpss
Cod area pasir puteh/pos

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #teamcoachfarah
3 0 8 hours ago

Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya

Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya

Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
2 0 10 hours ago

Setiap hari ada je feedback positif daripada pengguna satis soap👓

Siapa yang ingin miliki kulit muka yang bebas dari jerawat,parut,liang pori makin mengecil dan yang paling penting mencerahkan kulit wajah wajib menggunakan satis soap ni🤗🤗 Yang paling tak disangka hanya RM25.00 dapat merawat kulit wajah anda,tidak perlu pencuci muka yang berharga ratusan ringgit untuk miliki wajah yang diidamkan😉😉 Sesiapa yang ingin dapatkan satis soap,jom cepat2 dm sekarang atau terus tekan link di bio @fienabeauty_byqielah juga atau bllh terus whatapps ke no 011-21998233☎️ #codpahang #codpahang #satissoap
#ss #satissoapahang #kuantanpahang #pahangdarulmakmur #readystok #postage #satissoap #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisatissoap #testimonisatissoapkuantan #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakcantik

Setiap hari ada je feedback positif daripada pengguna satis soap👓

Siapa yang ingin miliki kulit muka yang bebas dari jerawat,parut,liang pori makin mengecil dan yang paling penting mencerahkan kulit wajah wajib menggunakan satis soap ni🤗🤗 Yang paling tak disangka hanya RM25.00 dapat merawat kulit wajah anda,tidak perlu pencuci muka yang berharga ratusan ringgit untuk miliki wajah yang diidamkan😉😉 Sesiapa yang ingin dapatkan satis soap,jom cepat2 dm sekarang atau terus tekan link di bio @fienabeauty_byqielah juga atau bllh terus whatapps ke no 011-21998233☎️ #codpahang #codpahang#satissoap
#ss#satissoapahang#kuantanpahang #pahangdarulmakmur #readystok #postage #satissoap #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisatissoap #testimonisatissoapkuantan #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakcantik
13 0 10 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

Top #kemamkemamputih posts

Admin kan kadang2 pelik mcmmna seorang ibu anak sorang ni boleh buat suami dia tunduk 🤔. Bila kita tanya mommy @miechfiey dia cakap tak perlu nak pakai “guna2” hahaha 🤣.
.
Mommy pesan just ikot apa yg dia slalu amalkan konfirm suami / pakwe tak cari lain dah. Korang nak tahu tak rahsia dan pantang larang mommy @miechfiey kita ni ? 🤨.
.
Sapa nak tahu komen “nak” atau boleh dm no ws dekat bawah. Yang ni untuk mana2 #wanite yang taknak cik abang atau pakwe dia lari je tau 🤣.
.
018 - 386 4900 (admin)
011 - 1102 2952 (admin)
011 - 6203 2824 (admin)
013 - 565 8626 (admin)
010 - 253 4544 (admin)
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Admin kan kadang2 pelik mcmmna seorang ibu anak sorang ni boleh buat suami dia tunduk 🤔. Bila kita tanya mommy @miechfiey dia cakap tak perlu nak pakai “guna2” hahaha 🤣.
.
Mommy pesan just ikot apa yg dia slalu amalkan konfirm suami / pakwe tak cari lain dah. Korang nak tahu tak rahsia dan pantang larang mommy @miechfiey kita ni ? 🤨.
.
Sapa nak tahu komen “nak” atau boleh dm no ws dekat bawah. Yang ni untuk mana2 #wanite yang taknak cik abang atau pakwe dia lari je tau 🤣.
.
018 - 386 4900 (admin)
011 - 1102 2952 (admin)
011 - 6203 2824 (admin)
013 - 565 8626 (admin)
010 - 253 4544 (admin)
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
198 7 6 hours ago

sedapnya Perla Potion keluaran terbaru ni! cik snow dah habis sekotak, terasa kulit ni makin lembap, makin glowing dan cerah sekata 😍 sesiapa nak try keluaran terbaru whatsapp cik snow lelaju okay sepantas zzzzz cik snow reply uolls 🐒

Produk: Perla Potion
Kod: Perla Potion
Harga: RM 70
Postage: RM 10(SM), RM 15(SS)
Kandungan: 30 sachets
Tahan: Sebulan

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeeexclusive
#perlacoffee
#perlachocolatemilk
#perlacapsuleturbo
#perlasusukambing
#perlapotion

sedapnya Perla Potion keluaran terbaru ni! cik snow dah habis sekotak, terasa kulit ni makin lembap, makin glowing dan cerah sekata 😍 sesiapa nak try keluaran terbaru whatsapp cik snow lelaju okay sepantas zzzzz cik snow reply uolls 🐒

Produk: Perla Potion
Kod: Perla Potion
Harga: RM 70
Postage: RM 10(SM), RM 15(SS)
Kandungan: 30 sachets
Tahan: Sebulan

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeeexclusive
#perlacoffee
#perlachocolatemilk
#perlacapsuleturbo
#perlasusukambing
#perlapotion
106 3 24 June, 2019

Malas Pakai Banyak SKINCARE 😪😪😪 .
Malas banyak pakai SKINCARE jangan risau hanya dengan Kemam² serbuk magic pink nie muka anda pun boleh terjaga tau die merawat dari dalam malah boleh mencantikkan juga.
.
Selain kemam² serbuk magic pink juga boleh di jadikan SCRUB dan FACE MIST jimatkan Tak Payah nak beli SCRUB dan FACE MIST lagi.
.
Awak lihatlah sendiri perubahan selepas konsisten mengamalkan serbuk magic pink ni. 🏻

Untuk lebih details boleh wasap 0179337786

#magicalcpure
#supplimentkecantikan
#supplimentkesihatan
#kemamkemamcantik
#kemamkemamputih
#luluskkm
#teamAFviral0811

Malas Pakai Banyak SKINCARE 😪😪😪 .
Malas banyak pakai SKINCARE jangan risau hanya dengan Kemam² serbuk magic pink nie muka anda pun boleh terjaga tau die merawat dari dalam malah boleh mencantikkan juga.
.
Selain kemam² serbuk magic pink juga boleh di jadikan SCRUB dan FACE MIST jimatkan Tak Payah nak beli SCRUB dan FACE MIST lagi.
.
Awak lihatlah sendiri perubahan selepas konsisten mengamalkan serbuk magic pink ni. 🏻

Untuk lebih details boleh wasap 0179337786

#magicalcpure
#supplimentkecantikan
#supplimentkesihatan
#kemamkemamcantik
#kemamkemamputih
#luluskkm
#teamAFviral0811
122 21 11 July, 2019

Magical C Pure, suppliment Vitamin c hanya dengan kemam kemam sahaja. 🔥Kemam kemam jerawat hilang
🔥Kemam kemam jeragat pudar
🔥Kemam kemam muka dah tak kusam
🔥Kemam kemam liang pori mengecil
🔥Kemam kemam kulit tegang anjal
🔥Kemam kemam awet muda trang tang tang

Nampak tak yang betapa mudahnyaaaa nak syantik dan lawa dengan MCP ni. Rugiiii sangat hat masih dok cakap nanti-nanti. Sis ada je depan mata korang ni. Kalau nak tau details MCP lagi ajomlahh kita laga-laga pipi 😘.Wasap sis 0179337786

#magicalcpure
#kemamkemamputih
#kemamkemamgebu
#kemamkemamkurus
#kemamkemamcantikgebu
#teamAFviral0834

Magical C Pure, suppliment Vitamin c hanya dengan kemam kemam sahaja. 🔥Kemam kemam jerawat hilang
🔥Kemam kemam jeragat pudar
🔥Kemam kemam muka dah tak kusam
🔥Kemam kemam liang pori mengecil
🔥Kemam kemam kulit tegang anjal
🔥Kemam kemam awet muda trang tang tang

Nampak tak yang betapa mudahnyaaaa nak syantik dan lawa dengan MCP ni. Rugiiii sangat hat masih dok cakap nanti-nanti. Sis ada je depan mata korang ni. Kalau nak tau details MCP lagi ajomlahh kita laga-laga pipi 😘.Wasap sis 0179337786

#magicalcpure 
#kemamkemamputih
#kemamkemamgebu 
#kemamkemamkurus
#kemamkemamcantikgebu 
#teamAFviral0834
172 48 22 July, 2019

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS"
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty
1,253 0 24 October, 2018

Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur sis cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur sis cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
309 1 2 May, 2019

“Cik Pina, Eira pelik la kawan2 selalu duk puji siap tanya pakai apa..”
.
Memang..Dlu eira mendung macam nak hujan jerr,sllu kene ejek.kawan2 pn macam tak kesah dah pasal eira..
.
Sekarang dah lain..hidup iera makin bahagia dari dlu. Kawan2 dah semakin rapat. yelaa dah tak mcm dlu lagi. skrg barula nmpak seri lain macam yakin bergaya..
.
Nasib baik laa terjumpa cik pina dapat guide iera .. ~ Eira, Selangor.
.
Dah xsabar nk mieza bantuu ? Mesti korang nak tahu cmne eira makan pss kan ?Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
.
WHATSAPP "NAK" ke
0179221704
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

“Cik Pina, Eira pelik la kawan2 selalu duk puji siap tanya pakai apa..”
.
Memang..Dlu eira mendung macam nak hujan jerr,sllu kene ejek.kawan2 pn macam tak kesah dah pasal eira..
.
Sekarang dah lain..hidup iera makin bahagia dari dlu. Kawan2 dah semakin rapat. yelaa dah tak mcm dlu lagi. skrg barula nmpak seri lain macam yakin bergaya..
.
Nasib baik laa terjumpa cik pina dapat guide iera .. ~ Eira, Selangor.
.
Dah xsabar nk mieza bantuu ? Mesti korang nak tahu cmne eira makan pss kan ?Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
.
WHATSAPP "NAK" ke
0179221704
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
137 6 16 August, 2018
Nak pergi jalan confem kena bawak Perfect Skin Supplement ni taw 😋
.
Nak skin putih seluruh badan? Kena consume pss ✅
Nak jerawat hilang ? Skin peloles ? Kena consume pss ✅
.
#psskuantan #satissoapkuantan #numiserumkuantan #psspahang #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
141 1 17 September, 2019