#kemensahheight Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kemensahheight and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
104 hours
Average like
21.4
Average comment
1.6
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@mesitihealthbeauty Profile picture

@mesitihealthbeauty

Daftar Ahli Hanya Rm65, Wasap 0177202849

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini :
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda.
Vivix ni best antiaging supplement.
4. Yang ada masalah period tak regular
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni!
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol
_
✔ FREE membership
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini : 
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda. 
Vivix ni best antiaging supplement. 
4. Yang ada masalah period tak regular 
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni! 
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol 
_
✔ FREE membership 
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty
1 0 9 hours ago
@miss_sumandak Profile picture

@miss_sumandak

CUACA PANAS WALAUPUN PAGI. .

Bile jerebu start la cuaca pon cam panas je walaupun mendung .. Malam tadi tido pon berpeluh..Rasenye dah full kipas.. Tapi bahang bile jerebu ni..
.

Dah kene start jage kesihatan especially ade anak kecik. Risau sangat kalo kita tak sihat. Sape nak jage anak bile malam. Huwaina bile malam mmg manja lain sikt.. Tido kene pegang gelang sampai nyenyak. Abinye tak ade gelang tak nak la die tido dengan abi nya.. Haha. .

Subuh tadi bangun pagi je tekak rasa sakit gilaaaaaa. Telan air liur pun seksa. Rasa macam panas dalam. Lepastu macam hidung dah start berair.. Terus lari pi dapur, makan sesudu besar Vivix, lepas mandi semua. Telan sekali sebiji vitamin C.. .

Vivix ni kaya dengan polifenol yang anti radang. Antioksidan yang sangat bagus sebab dia bertindak dari dalam sel lagi.
.

Maksudnya kalau sel tu tak sihat, dia akan repair dan lindungi sel tu. Bila lindungi sel, automatic sel sihat, organ akan sihat, sistem badan pun akan sihat.
.

Bahan yang digunakan untuk buat vivix ni pun, bahan-baham superfood yang sangat mahal kat pasaran. Muscadine grape tu, kalau pergi jaya grocer, lebih rm100 hanya utk 100 gram.
.

Untung kita dapat manfaat dari vivix yang telah dipattern kan dgn sangat pekat oleh Shaklee. .

Bulan ni, vivix ada promosi taw.
Promosi last untuk terlajak murah dan berbaloi dengan free membership.

Klik cepat dear 📲http://addasyuhada.wasap.my

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #babyshower

CUACA PANAS WALAUPUN PAGI. .

Bile jerebu start la cuaca pon cam panas je walaupun mendung .. Malam tadi tido pon berpeluh..Rasenye dah full kipas.. Tapi bahang bile jerebu ni..
.

Dah kene start jage kesihatan especially  ade anak kecik. Risau sangat kalo kita tak sihat. Sape nak jage anak bile malam. Huwaina bile malam mmg manja lain sikt.. Tido kene pegang gelang sampai nyenyak. Abinye tak ade gelang tak nak la die tido dengan abi nya.. Haha. .

Subuh tadi  bangun pagi je tekak rasa sakit gilaaaaaa.  Telan air liur pun seksa.  Rasa macam panas dalam.  Lepastu macam hidung dah start berair.. Terus lari pi dapur,  makan sesudu besar Vivix,  lepas mandi semua.  Telan sekali sebiji vitamin C.. .

Vivix ni kaya dengan polifenol yang anti radang. Antioksidan yang sangat bagus sebab dia bertindak dari dalam sel lagi.
.

Maksudnya kalau sel tu tak sihat, dia akan repair dan lindungi sel tu. Bila lindungi sel, automatic sel sihat, organ akan sihat, sistem badan pun akan sihat.
.

Bahan yang digunakan untuk buat vivix ni pun, bahan-baham superfood yang sangat mahal kat pasaran. Muscadine grape tu, kalau pergi jaya grocer, lebih rm100 hanya utk 100 gram.
.

Untung kita dapat manfaat dari vivix yang telah dipattern kan dgn sangat pekat oleh Shaklee. .

Bulan ni, vivix ada promosi taw.
Promosi last untuk terlajak murah dan berbaloi dengan free membership.

Klik cepat dear 📲http://addasyuhada.wasap.my

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #babyshower
6 0 11 September, 2019
@hasifah_ryg Profile picture

@hasifah_ryg

Kuala Lumpur.keramat

Nasi ayam dah siap sambil menanti Master Nini dan family.

Sebentar tadi, new business partner Cip baru update closed deal scalp treatment untuk masalah rambut gugur.👏🏻👏🏻 Dah 1 tahun lebih Cip pakai serum scalp treatment. It started masa Cip lepas bersalin Noah, anak ketiga.

My hair loss was so bad that I got panic attack.
I was losing so much hair sampai Cip rasa with this rate, definitely I akan botak.

I tried so many brands Loccitane, I pergi salon untuk treatment. I bayar Rm 1500 untuk treatment dan another Rm 400 untuk products.

Tak berkesan pun.

So I beli serum, tonik, shampoo dan segala macam dari Loccitane. Produk mahal pasti baguskan.

So I pun pakai.

Tak berkesan.

Pergi another saloon. Dia cakap rambut u gugur teruk dan takde anak rambut. 😱😱 Dia cakap I pakai shampoo salah.
I cakap mana boleh?? I beli shampoo Loccitane untuk hair loss!! Dia terkejut.

Fine I beli lagi product dia. Desperate sgt!!!! Sampai one day I terfikir, eh Shaklee kan ada shampoo dan serum untuk rambut rosak.

Selama ni rambut I lebat so I tak pakai serum Prosante Shaklee ni.

So I tak teringat pasal ni.

So I beli. I fikir I pakai semua produk Shaklee selamani, takde satu pun tak berkesan.

So I beli. Tak sampai seratus ringgit pun serum ni.

I guna 3 bulan tahan.

1 malam I pakai. Esok bangun pagi, tak gugur dah rambut.

Lepas seminggu, anak rambut naik banyak sangat.

I terus guna selama setahun. Anak rambut semua dah panjang. Rambut I jadi lebat semula macam zaman sebelum beranak-pinak.

Thank God.

Thank Shaklee.

So maybe mahal tu sgt bagus. Maybe jenama saja besar tapi biasa saja.

Dgn Shaklee, jenama besar tapi sangat pentingkan kualiti.

Setiap produk Shaklee wajib berkesan.

Itu saja. Wajib berkesan.

I learned that lesson yg serum scalp treatment sangat berkesan lepas I burned beribu2 ringgit.

Kalau I beli serum scalpt treatment dulu, I dah jikat 4k dah.💁‍♀️ Siapa ada masalah rambut gugur, wasap Cip
http://cip.wasap.my/

#shampoorambutgugur #serumrambutlebat #kemensah #heveakemensah #contours #sunwayrydgeway #melawati #melawatimall #kleast #kemensahheights #kemensahheight #shakleekemensah #shakleemelawati #shakleepavillion #shakleeklcc #shakleesuriak

Nasi ayam dah siap sambil menanti Master Nini dan family.

Sebentar tadi, new business partner Cip baru update closed deal scalp treatment untuk masalah rambut gugur.👏🏻👏🏻 Dah 1 tahun lebih Cip pakai serum scalp treatment. It started masa Cip lepas bersalin Noah, anak ketiga.

My hair loss was so bad that I got panic attack.
I was losing so much hair sampai Cip rasa with this rate, definitely I akan botak.

I tried so many brands Loccitane, I pergi salon untuk treatment. I bayar Rm 1500 untuk treatment dan another Rm 400 untuk products.

Tak berkesan pun.

So I beli serum, tonik, shampoo dan segala macam dari Loccitane. Produk mahal pasti baguskan.

So I pun pakai.

Tak berkesan.

Pergi another saloon. Dia cakap rambut u gugur teruk dan takde anak rambut. 😱😱 Dia cakap I pakai shampoo salah.
I cakap mana boleh?? I beli shampoo Loccitane untuk hair loss!! Dia terkejut.

Fine I beli lagi product dia. Desperate sgt!!!! Sampai one day I terfikir, eh Shaklee kan ada shampoo dan serum untuk rambut rosak.

Selama ni rambut I lebat so I tak pakai serum Prosante Shaklee ni.

So I tak teringat pasal ni.

So I beli. I fikir I pakai semua produk Shaklee selamani, takde satu pun tak berkesan.

So I beli. Tak sampai seratus ringgit pun serum ni.

I guna 3 bulan tahan.

1 malam I pakai. Esok bangun pagi, tak gugur dah rambut.

Lepas seminggu, anak rambut naik banyak sangat.

I terus guna selama setahun. Anak rambut semua dah panjang. Rambut I jadi lebat semula macam zaman sebelum beranak-pinak.

Thank God.

Thank Shaklee.

So maybe mahal tu sgt bagus. Maybe jenama saja besar tapi biasa saja.

Dgn Shaklee, jenama besar tapi sangat pentingkan kualiti.

Setiap produk Shaklee wajib berkesan.

Itu saja. Wajib berkesan.

I learned that lesson yg serum scalp treatment sangat berkesan lepas I burned beribu2 ringgit.

Kalau I beli serum scalpt treatment dulu, I dah jikat 4k dah.💁‍♀️ Siapa ada masalah rambut gugur, wasap Cip
http://cip.wasap.my/

#shampoorambutgugur #serumrambutlebat #kemensah #heveakemensah #contours #sunwayrydgeway #melawati #melawatimall #kleast #kemensahheights #kemensahheight #shakleekemensah #shakleemelawati #shakleepavillion #shakleeklcc #shakleesuriak
13 0 8 September, 2019
@hasifah_ryg Profile picture

@hasifah_ryg

Melawati Mall

Ramai yang wasap Cip minta rekemen produk untuk rambut gugur.

Cip pakai serum scalp treatment.

Wpun Cip dah spend beribu2 untuk rambut. Akhirnya Cip guna Serum scalp treatment dari Shaklee ni juga yang berkesan. Yang beribu2 ringgit jenama terkenal di KLCC tu pun membazir saja.

Harap nama saja gah. Duitku terbakar.

Ku tertipu😓. Serum scalp treatment ni buat rambut tak gugur dan rambut jadi lebat. Korang akan perasan, anak rambut tumbuh banyak lepas seminggu guna.

Dahlah murah sangat. Tapi berkesan. Mmg lega lepas jumpa serum ni sebab rambut Cip jadi lebat.

Kalau korang nak compare dgn Anzel hair. Yang ni jauh lebih murah.

Sebab hari tu Cip cari Anzelhair. Mahal satu dan kedua asyik takde stok je agent dia ni.

Ku pakai Shaklee, stock sentiasa restock fast dan ejen berlambak so mudah nak dapat stock.

Harga lebih murah. Result gerenti berkesan.

http://cip.wasap.my/ #melawati #melawatimall #kleast #kemensahheights #kemensahheight #shakleekemensah #shakleemelawati #shakleepavillion #shakleeklcc #shakleesuriaklcc #shakleepavilion #shakleeampang #shakleecodampang #shakleecodklcc #shakleesetapak #shakleewangsamaju #shakleewangsamelawati #shakleesetapak #shakleegombak #shakleeselayang #shakleeukayperdana #shakleebukitantarabangsa

Ramai yang wasap Cip minta rekemen produk untuk rambut gugur.

Cip pakai serum scalp treatment.

Wpun Cip dah spend beribu2 untuk rambut. Akhirnya Cip guna Serum scalp treatment dari Shaklee ni juga yang berkesan. Yang beribu2 ringgit jenama terkenal di KLCC tu pun membazir saja.

Harap nama saja gah. Duitku terbakar.

Ku tertipu😓. Serum scalp treatment ni buat rambut tak gugur dan rambut jadi lebat. Korang akan perasan, anak rambut tumbuh banyak lepas seminggu guna.

Dahlah murah sangat. Tapi berkesan. Mmg lega lepas jumpa serum ni sebab rambut Cip jadi lebat.

Kalau korang nak compare dgn Anzel hair. Yang ni jauh lebih murah.

Sebab hari tu Cip cari Anzelhair. Mahal satu dan kedua asyik takde stok je agent dia ni.

Ku pakai Shaklee, stock sentiasa restock fast dan ejen berlambak so mudah nak dapat stock.

Harga lebih murah. Result gerenti berkesan.

http://cip.wasap.my/ #melawati #melawatimall #kleast #kemensahheights #kemensahheight #shakleekemensah #shakleemelawati #shakleepavillion #shakleeklcc #shakleesuriaklcc #shakleepavilion#shakleeampang#shakleecodampang #shakleecodklcc#shakleesetapak#shakleewangsamaju#shakleewangsamelawati#shakleesetapak#shakleegombak#shakleeselayang#shakleeukayperdana#shakleebukitantarabangsa
6 0 8 September, 2019
@hasifah_ryg Profile picture

@hasifah_ryg

Taman Wangsa Melawati

MUDAH SANGAT NAK BUAT SALE DENGAN 30 DAYS TO SUPERVISOR MODULE💪🏻💪🏻💪🏻 Tahniahhh team 30 Days to supervisor.

Seronok sangat Kak Cip ank completekan task.

Tick tick setel dah👏🏻👏🏻👏🏻😊 Siapa nak join team RyG??? Lekas2!!! Best!! Ktrh buat bisnes enjoy2 saja tapi kencang #heveakemensah #contours #sunwayrydgeway #melawati #melawatimall #kleast #kemensahheights #kemensahheight #shakleekemensah #shakleemelawati #shakleepavillion #shakleeklcc #shakleesuriaklcc #shakleepavilion #shakleeampang #shakleecodampang #shakleecodklcc #shakleesetapak #shakleewangsamaju #shakleewangsamelawati #shakleesetapak #shakleegombak #shakleeselayang #shakleeukayperdana #shakleebukitantarabangsa

MUDAH SANGAT NAK BUAT SALE DENGAN 30 DAYS TO SUPERVISOR MODULE💪🏻💪🏻💪🏻 Tahniahhh team 30 Days to supervisor.

Seronok sangat Kak Cip ank completekan task.

Tick tick setel dah👏🏻👏🏻👏🏻😊 Siapa nak join team RyG??? Lekas2!!! Best!! Ktrh buat bisnes enjoy2 saja tapi kencang  #heveakemensah #contours #sunwayrydgeway #melawati #melawatimall #kleast #kemensahheights #kemensahheight #shakleekemensah #shakleemelawati #shakleepavillion #shakleeklcc #shakleesuriaklcc #shakleepavilion#shakleeampang#shakleecodampang #shakleecodklcc#shakleesetapak#shakleewangsamaju#shakleewangsamelawati#shakleesetapak#shakleegombak#shakleeselayang#shakleeukayperdana#shakleebukitantarabangsa
31 0 7 September, 2019
@hasifah_ryg Profile picture

@hasifah_ryg

Melawati Mall

Anggur Muscadine adalah anggur yang terbaik kerana mempunyai kandungan polyphenols yang sangat tinggi.

Polyphenols ni bertindak sebagai antioxidants yang melindungi sel kulit dari rosak dan memperlahankan proses penuaan.

Ia juga mengurangkan pengeluaran protein AGE.

That is why sesiapa yg ambil Vivix berterusan akan kekal awet muda.

Terbaikkan Vivix ni?? Sebab tulah I suka. #heveakemensah #contours #sunwayrydgeway #melawati #melawatimall #kleast #kemensahheights #kemensahheight #shakleekemensah #shakleemelawati #shakleepavillion #shakleeklcc #shakleesuriaklcc #shakleepavilion #shakleeampang #shakleecodampang #shakleecodklcc #shakleesetapak #shakleewangsamaju #shakleewangsamelawati #shakleesetapak #shakleegombak #shakleeselayang #shakleeukayperdana #shakleebukitantarabangsa

Anggur Muscadine adalah anggur yang terbaik kerana mempunyai kandungan polyphenols yang sangat tinggi.

Polyphenols ni bertindak sebagai antioxidants yang melindungi sel kulit dari rosak dan memperlahankan proses penuaan.

Ia juga mengurangkan pengeluaran protein AGE.

That is why sesiapa yg ambil Vivix berterusan akan kekal awet muda.

Terbaikkan Vivix ni?? Sebab tulah I suka. #heveakemensah #contours #sunwayrydgeway #melawati #melawatimall #kleast #kemensahheights #kemensahheight #shakleekemensah #shakleemelawati #shakleepavillion #shakleeklcc #shakleesuriaklcc #shakleepavilion#shakleeampang#shakleecodampang #shakleecodklcc#shakleesetapak#shakleewangsamaju#shakleewangsamelawati#shakleesetapak#shakleegombak#shakleeselayang#shakleeukayperdana#shakleebukitantarabangsa
9 1 7 September, 2019
@hasifah_ryg Profile picture

@hasifah_ryg

Good morning world... Still coaching lagged hahaha. Ada ke perkataan tu.

Anyway I mmg berat kepala lagi ni. So I nak kena ambil vivix pagi ni.

I always wonder how my life would be if I dun have Shaklee supplements.
Shaklee beri Cip extra power, extra tenaga.

Orang semua tanya Cip tak letih ke?

Macam mana Cip boleh bersemangat sentiasa?? Yes!! I mmg byk energy. Tapi tu sebab I makan suplemen Shaklee.

Bila I makan Shaklee, letih dan lenguh-lenguh terus hilang. Bila I makan Shaklee, I mampu buat banyak benda dalam sehari.

My energy level is high.

Kalau saya takde Shaklee, saya pun sama macam org lain. Asyik letih. Tak larat nak buat extra work.

Tak boleh multitasking.

Tapi kalau Cip macam tu, Cip tak boleh nak bina bisnes Cip dgn hebat.

So I need extra energy so that I can be excellent.

Excellent.... Apakah maksudnya?? Maksudnya to do what you do at your very best level.

As a mom u r excellent. As an employee you are excellent.

As a wife you are excellent.

As a businesswoman, you are excellent.

And all that you need is energy.

Take care of yourself, give yourself nutrients that your body needs. Then you will feel energetic.

If you are not feeling that energetic, then you are not feeling excellent 😊. Jom feel energetic with Shaklee
http://cip.wasap.my/ #vivixshaklee #vivixmurah #promosivivix

#theveo #sunwaymontana #kemensah #heveakemensah #contours #sunwayrydgeway #melawati #melawatimall #kleast #kemensahheights #kemensahheight #shakleekemensah #shakleemelawati #shakleepavillion #shakleeklcc #shakleesuriaklcc #shakleepavilion

Good morning world... Still coaching lagged hahaha. Ada ke perkataan tu.

Anyway I mmg berat kepala lagi ni. So I nak kena ambil vivix pagi ni.

I always wonder how my life would be if I dun have Shaklee supplements.
Shaklee beri Cip extra power, extra tenaga.

Orang semua tanya Cip tak letih ke?

Macam mana Cip boleh bersemangat sentiasa?? Yes!! I mmg byk energy. Tapi tu sebab I makan suplemen Shaklee.

Bila I makan Shaklee, letih dan lenguh-lenguh terus hilang. Bila I makan Shaklee, I mampu buat banyak benda dalam sehari.

My energy level is high.

Kalau saya takde Shaklee, saya pun sama macam org lain. Asyik letih. Tak larat nak buat extra work.

Tak boleh multitasking.

Tapi kalau Cip macam tu, Cip tak boleh nak bina bisnes Cip dgn hebat.

So I need extra energy so that I can be excellent.

Excellent.... Apakah maksudnya?? Maksudnya to do what you do at your very best level.

As a mom u r excellent. As an employee you are excellent.

As a wife you are excellent.

As a businesswoman, you are excellent.

And all that you need is energy.

Take care of yourself, give yourself nutrients that your body needs. Then you will feel energetic.

If you are not feeling that energetic, then you are not feeling excellent 😊. Jom feel energetic with Shaklee 
http://cip.wasap.my/ #vivixshaklee#vivixmurah#promosivivix

#theveo #sunwaymontana #kemensah #heveakemensah #contours #sunwayrydgeway #melawati #melawatimall #kleast #kemensahheights #kemensahheight #shakleekemensah #shakleemelawati #shakleepavillion #shakleeklcc #shakleesuriaklcc #shakleepavilion
12 0 7 September, 2019
@hasifah_ryg Profile picture

@hasifah_ryg

Customer happy sangat dengan effect cleanser dan toner Youth sebab jerawat sangat berkurangan!!! Ramai seller risau jual skincare. Tapi Cip suka jual skincare Youth sebab effectnya.

Pantas!! BERKESAN!! Customer sangat suka!!! Beyond organic!! Dan bebas 2500 jenis bahan kimia!! Sebab tu Cip kalau jual Youth mmg laju sangat.

Ramai customer Cip yang ada masalah jerawat, Cip rekemen detox dgn alfalfa dan ambil zinc serta vitamin C untuk kecutkan jerawat dan hilangkan jerawat.

Untuk kulit yang bersih dan bebas jerawat, Cip suggest cleanser dan toner dulu.

Once dah bebas jerawat, kita fokus untuk hilangkan parut pulak dgn serum Youth serta advanced cell renewal Youth.

Additional, anda boleh tambah Radiance C+E.

Ada org ambil full set tapi ada juga yang ambil satu2 dan tambah setiap bulan. Setiap barang Youth ni tahan 10 bulan. So anda sempat nak completekan set dalam sebulan.

Antara produk terbaru Youth adalah maskernya yang sangat hebat.

Adik ipar Cip suka gileee masker ni sb bila pertama kali dia test, lepas cuci mask, kulit cerah satu tona TERUS!! Terkejut dia.

Tapi organik tau!! Cuma organik Youth ni sgt cepat berkesan.

Sb tu menjadi pilihan ramai.

Jom order masker combo Youth dgn Cip.
http://cip.wasap.my/ #youthskincare #youthshaklee #youthskincareshaklee #youthskincaremalaysia #skincareyouth #krimmata #krimmatapanda #krimmatamalaysia #krimmatamurah #krimmataberkesan #krimmataorganik #theveo #sunwaymontana #kemensah #heveakemensah #contours #sunwayrydgeway #melawati #melawatimall #kleast #kemensahheights #kemensahheight #shakleekemensah #shakleemelawati #shakleepavillion #shakleeklcc #shakleesuriaklcc #shakleepavilion

Customer happy sangat dengan effect cleanser dan toner Youth sebab jerawat sangat berkurangan!!! Ramai seller risau jual skincare. Tapi Cip suka jual skincare Youth sebab effectnya.

Pantas!! BERKESAN!! Customer sangat suka!!! Beyond organic!! Dan bebas 2500 jenis bahan kimia!! Sebab tu Cip kalau jual Youth mmg laju sangat.

Ramai customer Cip yang ada masalah jerawat, Cip rekemen detox dgn alfalfa dan ambil zinc serta vitamin C untuk kecutkan jerawat dan hilangkan jerawat.

Untuk kulit yang bersih dan bebas jerawat, Cip suggest cleanser dan toner dulu.

Once dah bebas jerawat, kita fokus untuk hilangkan parut pulak dgn serum Youth serta advanced cell renewal Youth.

Additional, anda boleh tambah Radiance C+E.

Ada org ambil full set tapi ada juga yang ambil satu2 dan tambah setiap bulan. Setiap barang Youth ni tahan 10 bulan. So anda sempat nak completekan set dalam sebulan.

Antara produk terbaru Youth adalah maskernya yang sangat hebat.

Adik ipar Cip suka gileee masker ni sb bila pertama kali dia test, lepas cuci mask, kulit cerah satu tona TERUS!! Terkejut dia.

Tapi organik tau!! Cuma organik Youth ni sgt cepat berkesan.

Sb tu menjadi pilihan ramai.

Jom order masker combo Youth dgn Cip.
http://cip.wasap.my/ #youthskincare #youthshaklee #youthskincareshaklee  #youthskincaremalaysia #skincareyouth #krimmata#krimmatapanda#krimmatamalaysia #krimmatamurah#krimmataberkesan #krimmataorganik #theveo #sunwaymontana #kemensah #heveakemensah #contours #sunwayrydgeway #melawati #melawatimall #kleast #kemensahheights #kemensahheight #shakleekemensah #shakleemelawati #shakleepavillion #shakleeklcc #shakleesuriaklcc #shakleepavilion
13 0 3 September, 2019
@zuras_kitchen Profile picture

@zuras_kitchen

Melawati

*Combo Merdeka Rm140 Sahaja!!* .
Grab cepat² guys !!
. *Bermula dari 20.8.19 - 31.8.19* .
.
🥧Nutella Cheese Pie 6" x 2
🥧Fudgy Brownies 7" x 1
🥧Trio Marble Cake 8" x 1 💜💜💜 JIMAT RM20!!!
.
http://www.wasap.my/60192641049/combomerdeka
.
.
#comboset #zuraskitchen #tamanmelawati #melawatian #melawatimall #kemensahheight #ampang #bentong #superjimat

*Combo Merdeka Rm140 Sahaja!!* .
Grab cepat² guys !!
. *Bermula dari 20.8.19 - 31.8.19* .
.
🥧Nutella Cheese Pie 6" x 2
🥧Fudgy Brownies 7" x 1
🥧Trio Marble Cake 8" x 1 💜💜💜 JIMAT RM20!!!
.
http://www.wasap.my/60192641049/combomerdeka
.
.
#comboset #zuraskitchen #tamanmelawati  #melawatian  #melawatimall #kemensahheight  #ampang #bentong #superjimat
16 0 20 August, 2019
@zuras_kitchen Profile picture

@zuras_kitchen

Melawati

Lemon Coconut Curd Cake
.
Sedap ni lemak² n sepadan pulak dgn rasa krim dan lemon curd kat atas nya tu..
Memang layann 😋
.
Yang nak cuba boleh whatsapp ke - .
+60192641049 atau .
Click Link di Profile Bio utk Direct WhatsApp ye
.
http://www.wasap.my/60192641049/zuraskitchen
.
.
#lemoncoconutcurdcake #keksedap #catering #zuraskitchen #tamanmelawati #melawatian #melawatimall #kemensahheight #ampang #bentong #homemade #homebaker

Lemon Coconut Curd Cake
.
Sedap ni lemak² n sepadan pulak dgn rasa krim dan lemon curd kat atas nya tu..
Memang layann 😋
.
Yang nak cuba boleh whatsapp ke - .
+60192641049 atau .
Click Link di Profile Bio utk Direct WhatsApp ye
.
http://www.wasap.my/60192641049/zuraskitchen
.
.
#lemoncoconutcurdcake #keksedap #catering #zuraskitchen #tamanmelawati #melawatian #melawatimall #kemensahheight #ampang #bentong #homemade #homebaker
16 4 20 August, 2019
@mesitihealthbeauty Profile picture

@mesitihealthbeauty

Bandar Putra Kulai

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini :
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda.
Vivix ni best antiaging supplement.
4. Yang ada masalah period tak regular
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni!
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol
_
✔ FREE membership
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini : 
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda. 
Vivix ni best antiaging supplement. 
4. Yang ada masalah period tak regular 
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni! 
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol 
_
✔ FREE membership 
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty
0 0 6 August, 2019
@cikshera_property Profile picture

@cikshera_property

Double storey bungalow at Kemesah Height for sale. Gorgeous!

For more info and viewing, feel free to contact:

SHAHIRA,
http://shahiraproperty.wasap.my/
📱 0193409431
REAL ESTATE NEGOTIATOR,
AZMI & CO (ESTATE AGENCY) SDN.BHD

#kemensah #kemensahheight #kualalumpur #bungalow #forsale #property #propertyagent

Double storey bungalow at Kemesah Height for sale. Gorgeous!

For more info and viewing, feel free to contact:

SHAHIRA,
http://shahiraproperty.wasap.my/
📱 0193409431
REAL ESTATE NEGOTIATOR,
AZMI & CO (ESTATE AGENCY) SDN.BHD

#kemensah #kemensahheight #kualalumpur #bungalow #forsale #property #propertyagent
7 0 6 August, 2019
@zuras_kitchen Profile picture

@zuras_kitchen

Melawati

Sinful Almond Fudgy Brownies
Premium ingredient
.
Salah satu Hot Selling Zura's Kitchen dari dulu hingga laa ni 😁
Alhamdulillah..
.
.
Tempahan / Pertanyaan 📲
Whatsapp 0192641049 atau
Klik Link di Profile untuk Direct Whatsapp
. http://www.wasap.my/60192641049/zuraskitchen
.
#zuraskitchen #almondfudgybrownies #homemade #premiumcake #kekkl #melawatian #kemensahheight #ampang #bentong #hotselling

Sinful Almond Fudgy Brownies
Premium ingredient
.
Salah satu Hot Selling Zura's Kitchen dari dulu hingga laa ni 😁
Alhamdulillah..
.
.
Tempahan / Pertanyaan 📲 
Whatsapp 0192641049 atau 
Klik Link di Profile untuk Direct Whatsapp
. http://www.wasap.my/60192641049/zuraskitchen
.
#zuraskitchen #almondfudgybrownies #homemade #premiumcake #kekkl #melawatian #kemensahheight #ampang #bentong #hotselling
11 2 29 July, 2019
@zuras_kitchen Profile picture

@zuras_kitchen

Melawati

Kek terlajak lariss 🎂🎈
.
Pandan Gula Melaka
.
Kek yang lembut dan rasa pandan original yang di ekstrak dari daun pandan menjadikan rasa kek yang sangat sedap dan haruum mewangi.. .
Dimakan bersama krim yang sangat sedap membuat kita rasa tak jemu² nak makan lagi dan lagi.. .
Cuba lah.. in sha allah tertawan selera 😊
.
.
Tempahan / Pertanyaan 📲
Whatsapp 0192641049 atau
Klik Link di Profile untuk Direct Whatsapp
. http://www.wasap.my/60192641049/zuraskitchen
.
#zuraskitchen #pandangulamelaka #homemade #premiumcake #melawatian #kemensahheight #ampang #bentong

Kek terlajak lariss 🎂🎈
.
Pandan Gula Melaka
.
Kek yang lembut dan rasa pandan original yang di ekstrak dari daun pandan menjadikan rasa kek yang sangat sedap dan haruum mewangi.. .
Dimakan bersama krim yang sangat sedap membuat kita rasa tak jemu² nak makan lagi dan lagi.. .
Cuba lah.. in sha allah tertawan selera 😊
.
.
Tempahan / Pertanyaan 📲 
Whatsapp 0192641049 atau 
Klik Link di Profile untuk Direct Whatsapp
. http://www.wasap.my/60192641049/zuraskitchen
.
#zuraskitchen #pandangulamelaka #homemade #premiumcake #melawatian #kemensahheight #ampang #bentong
13 0 26 July, 2019
@fatinperryy Profile picture

@fatinperryy

My no 1. Always fav supplement.😍😍 Termatching plak shawl dengan botol tu 😌

VIVIX STILL ON PROMO😘

1. Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! ☑️ Jimat lebih RM300

Kebanyakan customers yang consume vivix. Dan masih ambik vivix sampai harini :
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda.
Vivix ni best antiaging supplement.
4. Yang ada masalah period tak regular
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni! ✅ Jimat lebih RM300 untuk pakej beli 2 botol ✅ FREE membership ✅ Cash back bonus RM38

Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly. 0162211532 😬

@vitaminanggun.co

My no 1. Always fav supplement.😍😍 Termatching plak shawl dengan botol tu 😌

VIVIX STILL ON PROMO😘

1. Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! ☑️ Jimat lebih RM300

Kebanyakan customers yang consume vivix. Dan masih ambik vivix sampai harini : 
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda. 
Vivix ni best antiaging supplement. 
4. Yang ada masalah period tak regular 
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni! ✅ Jimat lebih RM300 untuk pakej beli 2 botol ✅ FREE membership ✅ Cash back bonus RM38

Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly. 0162211532 😬

@vitaminanggun.co
11 1 25 July, 2019
@mesitihealthbeauty Profile picture

@mesitihealthbeauty

Bandar Putra Kulai

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini :
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda.
Vivix ni best antiaging supplement.
4. Yang ada masalah period tak regular
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni!
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol
_
✔ FREE membership
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini : 
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda. 
Vivix ni best antiaging supplement. 
4. Yang ada masalah period tak regular 
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni! 
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol 
_
✔ FREE membership 
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty
1 0 2 July, 2019
@mesitihealthbeauty Profile picture

@mesitihealthbeauty

Bandar Putra Kulai

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
1. Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! ☑️ Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini :
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda.
Vivix ni best antiaging supplement.
4. Yang ada masalah period tak regular
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni!
_
✔ Jimat lebih RM200 untuk pakej beli 2 botol ✔ FREE membership ✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #babyshower

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
1. Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! ☑️ Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini : 
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda. 
Vivix ni best antiaging supplement. 
4. Yang ada masalah period tak regular 
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni! 
_
✔ Jimat lebih RM200 untuk pakej beli 2 botol ✔ FREE membership ✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #babyshower
2 0 27 June, 2019
@vitaviralz Profile picture

@vitaviralz

Terbaik untuk baik cepat luka lepas bersalin 😍⁣

Sesiapa tengah pregnant sekarang walaupun due BERSALIN lambat lagi. Grab la siap siap vivix harga ni. Bersedia awal 😉👍⁣

➡️ Click link at bio for purchase ⁣

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #prenatal #sembuhluka #sembuhlukaczer #pulaupinang #shakleepenang

Terbaik untuk baik cepat luka lepas bersalin 😍⁣
⁣
Sesiapa tengah pregnant sekarang walaupun due BERSALIN lambat lagi. Grab la siap siap vivix harga ni. Bersedia awal 😉👍⁣
⁣
➡️ Click link at bio for purchase ⁣
⁣
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #prenatal #sembuhluka #sembuhlukaczer #pulaupinang #shakleepenang
9 2 10 hours ago
@zuras_kitchen Profile picture

@zuras_kitchen

Melawati

OPEN ORDER

Pandan Gula Melaka Cake
Square 10" - siap potong 49pcs
Round 8" (3 layer)
.
.
TEMPAHAN / PERTANYAAN WHATSAPP .
+60192641049
+60192641049
.
http://www.wasap.my/60192641049
.
atau KLIK LINK DI PROFILE UTK DIRECT WHATSAPP OK
.
http://www.wasap.my/60192641049
.
.
#pandangulamelaka #kek #melawatian #tamanmelawati #kemensahheight #tamanpermata #ampang #gombak #bentong #homemade #homebaker

OPEN ORDER

Pandan Gula Melaka Cake
Square 10" - siap potong 49pcs
Round 8" (3 layer)
.
.
TEMPAHAN / PERTANYAAN WHATSAPP .
+60192641049
+60192641049
.
http://www.wasap.my/60192641049
.
atau KLIK LINK DI PROFILE UTK DIRECT WHATSAPP OK
.
http://www.wasap.my/60192641049
.
.
#pandangulamelaka #kek #melawatian #tamanmelawati #kemensahheight #tamanpermata #ampang #gombak #bentong  #homemade  #homebaker
21 0 14 June, 2019
@othmanjrmohdnor Profile picture

@othmanjrmohdnor

Raya pertama berlalu sudah, menikmati nikmatnya syawal dgn Juadah yg enak sambil bermaaf-maafan sesama insan, yg tiada di lupa jgn, doa di hulur penyambung ikatan. Andaikata Ada bicara, wassap, fb, IG yg tersasar Dr hujung rambut hingga hujung kaki Ampun dan maap di pinta, zahir sehingga batin... Dari ku sekeluargo buat semua berhati2 di jlnraya - OJ #hatiygikhlas #tangankuhulur #kemensahheight #temahijau #sesucilebaran
P/s: tak sangka ini lebaran terakhir bersama ayah cik..(baju purple)..semoga arwah tenang di sana bersama para solehin dan di dlm jannah Allah, pasti cucu2 rindukan atuk BenTen depa....akan sunyi bunyi "mana cucu atuk".

Raya pertama berlalu sudah,  menikmati nikmatnya syawal dgn Juadah yg enak sambil bermaaf-maafan sesama insan,  yg tiada di lupa jgn, doa di hulur penyambung ikatan. Andaikata Ada bicara,  wassap, fb,  IG yg tersasar Dr hujung rambut hingga hujung kaki  Ampun dan maap di pinta, zahir sehingga batin... Dari ku  sekeluargo buat semua berhati2 di jlnraya - OJ #hatiygikhlas #tangankuhulur #kemensahheight #temahijau #sesucilebaran 
P/s: tak sangka ini lebaran terakhir bersama ayah cik..(baju purple)..semoga arwah tenang di sana bersama para solehin dan di dlm jannah Allah, pasti cucu2 rindukan atuk BenTen depa....akan sunyi bunyi "mana cucu atuk".
136 18 6 June, 2019
Solid Nyatoh TV Panel Installation in progress. #custompanel #tvcabinet #installation #kemensahheight #malaysiawoodwork
30 0 1 June, 2019
@mesitihealthbeauty Profile picture

@mesitihealthbeauty

Bandar Putra Kulai

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
1. Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! ☑️ Jimat lebih rm200
_
Kebanyakan customers yang consume vivix. Dan masih ambik vivix sampai harini :
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda.
Vivix ni best antiaging supplement.
4. Yang ada masalah period tak regular
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni!
_
✔ Jimat lebih RM200 untuk pakej beli 2 botol ✔ FREE membership ✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #babyshower

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
1. Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! ☑️ Jimat lebih rm200
_
Kebanyakan customers yang consume vivix. Dan masih ambik vivix sampai harini : 
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda. 
Vivix ni best antiaging supplement. 
4. Yang ada masalah period tak regular 
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni! 
_
✔ Jimat lebih RM200 untuk pakej beli 2 botol ✔ FREE membership ✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #babyshower
5 1 26 May, 2019
@fatinperryy Profile picture

@fatinperryy

Berjuta juta gambar dlm gallery, satu pun tak ada dgn Vivix. Rupanya dah lama tak selfie😅

Takpelah, belanja korang video Vivix jelah. Boleh bancuh masa berbuka dan tarawikh nanti. 😋

Vivix ni my fav supplement of all. Bila konsisten ambik ni rasa bezbeza la of course !

1. Jerawat batu dah lama tak naik. Jerawat period tu on off la adanya.
2. Kulit kurang berminyak
3. Badan energetic
4. Lutut kuat dan tak lenguh
5. Ekzima dan kulit gatal makin terkawal

Kawan2 fatin yg tgh #ttc ramai amalkan vivix ni.

Polyphenols dlm Vivix bantu protect cell di peringkat DNA dan elak oxidative . So bila sel sihat, peluang kehamilan lebih tinggi.

Nak grab harga promo DM je ok🤗

Berjuta juta gambar dlm gallery, satu pun tak ada dgn Vivix. Rupanya dah lama tak selfie😅

Takpelah, belanja korang video Vivix jelah. Boleh bancuh masa berbuka dan tarawikh nanti. 😋

Vivix ni my fav supplement of all. Bila konsisten ambik ni rasa bezbeza la of course !

1. Jerawat batu dah lama tak naik. Jerawat period tu on off la adanya. 
2. Kulit kurang berminyak
3. Badan energetic
4. Lutut kuat dan tak lenguh
5. Ekzima dan kulit gatal makin terkawal

Kawan2 fatin yg tgh #ttc ramai amalkan vivix ni.

Polyphenols dlm Vivix bantu protect cell di peringkat DNA dan elak oxidative . So bila sel sihat, peluang kehamilan lebih tinggi.

Nak grab harga promo DM je ok🤗
15 1 24 May, 2019
@zuras_kitchen Profile picture

@zuras_kitchen

Melawati

Alhamdulillah..
Antara baki yang ada sehingga hari ini.. Berbalang² dah keluar kepada customer dan Agent ² jauh yang ambil awal² lagi dah.. .
Banyak balang juga lagi nak di harung harus di siapkan ni.. sabar ye semua.. in sha allah doa kan kami sihat dan dipermudahkan urusan untuk siapkan semuanya. 💪💪
.
Terima kasih ye pada semua yang sudi tempah biskut raya dengan Zura's Kitchen 😘😘😘
.
.
#zuraskitchen #zuracookies #biskutrayazuraskitchen2019 #tartnenaskiub
#tartnenasmawar #tartnenasberhantu #almondlondon #chocochocchip #redvelvetchocchip #vanilachocchip #bangkitkelapa #bangkitcheese #conflakescrunch #biskutcornflakes #popianestum #tamanmelawati
#kemensahheight #ampang #gombak #bentong #homemade #homebaker

Alhamdulillah..
Antara baki yang ada sehingga hari ini.. Berbalang² dah keluar kepada customer dan Agent ² jauh yang ambil awal² lagi dah.. .
Banyak balang juga lagi nak di harung harus di siapkan ni.. sabar ye semua.. in sha allah doa kan kami sihat dan dipermudahkan urusan untuk siapkan semuanya. 💪💪
.
Terima kasih ye pada semua yang sudi tempah biskut raya dengan Zura's Kitchen 😘😘😘
.
.
#zuraskitchen #zuracookies #biskutrayazuraskitchen2019 #tartnenaskiub
#tartnenasmawar #tartnenasberhantu #almondlondon #chocochocchip #redvelvetchocchip #vanilachocchip #bangkitkelapa #bangkitcheese #conflakescrunch #biskutcornflakes #popianestum #tamanmelawati
#kemensahheight #ampang  #gombak #bentong #homemade #homebaker
33 3 23 May, 2019
@qis_rsteamon Profile picture

@qis_rsteamon

Tabur Hill (East), Melawati

Manfaat mengamalkan serbuk teh hijau dapat membantu mengecutkan pertumbuhan jerawat dengan cepat
.
Teh hijau ni bukan untuk minum atau detox badan je, tapi boleh untuk kulit hampa juga.
.
Teh hijau mengandungi sifat anti-radang dapat membantu mencegah jerawat. Bahan yang terdapat dalam teh hijau juga membantu mengurangkan minyak berlebihan pada wajah yang menyebabkan jerawat
.
BAHAN
1 uncang teh hijau
1 uncang lemon @ pure air lemon
½ sudu jus lemon .
.
Cara penyediaan :
Senang ja hampa keluarkan teh hijau kemudian masukkan 1/2 sudu jus lemon dan 2 sudu madu.
.
Hampa kacau hingga lembut dan tambah sikit air, sikit je jangan banyak nanti cair pula dan sapukan ke seluruh muka hampa.
.
Biarkan pada wajah selama 10 minit ja na, kemudian hampa tu bilas muka dengan air sejuk .dan hampa amalkan petua ni 2/ 3 kali seminggu baru dapat kesan yang hampa akan nampak
.
Suka tutorial ni? Komen "nak lagi"
.
.
FOLLOW
Follow : @qis_rsteamon
Follow : @qis_rsteamon
Follow : @qis_rsteamon . #kulitcerah #kulitsehat #produkberkesan #kulittelur #cucumbercleanser #rsteamonhq #rsteamon #rsteamonfeedback #rscucumber #rscucumberserum #rscucumbersoap #ampang #melawatimall #tamanmelawati #kemensahwaterfall #kemensahheight #kemensahheights

Manfaat mengamalkan serbuk teh hijau dapat membantu mengecutkan pertumbuhan jerawat dengan cepat
.
Teh hijau ni bukan untuk minum atau detox badan je, tapi boleh untuk kulit hampa juga.
.
Teh hijau mengandungi sifat anti-radang dapat membantu mencegah jerawat. Bahan yang terdapat dalam teh hijau juga membantu mengurangkan minyak berlebihan pada wajah yang menyebabkan jerawat
.
BAHAN
1 uncang teh hijau
1 uncang lemon @ pure air lemon
½ sudu jus lemon .
.
Cara penyediaan :
Senang ja hampa keluarkan teh hijau kemudian masukkan 1/2 sudu jus lemon dan 2 sudu madu.
.
Hampa kacau hingga lembut dan tambah sikit air, sikit je jangan banyak nanti cair pula dan sapukan ke seluruh muka hampa.
.
Biarkan pada wajah selama 10 minit ja na, kemudian hampa tu bilas muka dengan air sejuk .dan hampa amalkan petua ni 2/ 3 kali seminggu baru dapat kesan yang hampa akan nampak
.
Suka tutorial ni? Komen "nak lagi"
.
.
FOLLOW
Follow : @qis_rsteamon 
Follow : @qis_rsteamon 
Follow : @qis_rsteamon .#kulitcerah #kulitsehat #produkberkesan #kulittelur #cucumbercleanser #rsteamonhq #rsteamon #rsteamonfeedback #rscucumber #rscucumberserum #rscucumbersoap #ampang #melawatimall #tamanmelawati #kemensahwaterfall #kemensahheight #kemensahheights
10 0 14 May, 2019
@rhuebeautystore Profile picture

@rhuebeautystore

JOM HADIAHKAN SUPPLEMENT / VITAMINS TAMBAHAN BUAT TERSAYANG SEMPENA HARI IBU 💕⁣

promo vivix kembali sempena menghargai ibu ibu sedunia. ⁣

sebanyak 10% discount diberikan utk anakanda yg baik hati ingin menghadiahkan vivix buat ibu tersayang ♥️⁣

jom hadiahkan vivix buat #ibutercinta 👇🏼⁣
https://rhuebeauty.wasap.my/⁣⁣

#hadiahuntukibu #selamathariibu #fvraya2019 #zaloraya2019 #sayangibu #hadiahbuatibu
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis

JOM HADIAHKAN SUPPLEMENT / VITAMINS TAMBAHAN BUAT TERSAYANG SEMPENA HARI IBU 💕⁣
⁣
promo vivix kembali sempena menghargai ibu ibu sedunia. ⁣
⁣
sebanyak 10% discount diberikan utk anakanda yg baik hati ingin menghadiahkan vivix buat ibu tersayang ♥️⁣
⁣
jom hadiahkan vivix buat #ibutercinta 👇🏼⁣
https://rhuebeauty.wasap.my/⁣⁣
⁣
#hadiahuntukibu #selamathariibu #fvraya2019 #zaloraya2019 #sayangibu #hadiahbuatibu ⁣
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis
8 2 13 May, 2019
@pok_ang Profile picture

@pok_ang

Kemensah Valley

When you drive a Land Rover Defender, folks like me presume you are the hardcore masuk-hutan-keluar-tahun-2027 type. Same thing when you drive a Volvo. Folks think you are a safety officer of an oil rig in North Sea. #landrover #landroverdefender #defender #volvo #britishmade #swedishmade #sweden #british #england #madeinengland #militaryvehicles #policevehicle #kemensahheight #zoonegara #morningsun #ampang #oilrignorthsea #northsea #barringsea #oilriggers #roughnecks

When you drive a Land Rover Defender, folks like me presume you are the hardcore masuk-hutan-keluar-tahun-2027 type. Same thing when you drive a Volvo. Folks think you are a safety officer of an oil rig in North Sea. #landrover #landroverdefender #defender #volvo #britishmade #swedishmade #sweden #british #england #madeinengland #militaryvehicles #policevehicle #kemensahheight #zoonegara #morningsun #ampang #oilrignorthsea #northsea #barringsea #oilriggers #roughnecks
56 6 11 May, 2019
@zuras_kitchen Profile picture

@zuras_kitchen

Melawati

Alhamdulillah.. Order Jumaat lepas dari customer untuk majlis sambut Ramadhan..
Terima kasih 🤗
.
.
Tempahan / Pertanyaan
Sila Whatsapp Zura - 📲 019 2641049
atau Klik Link .
http://www.wasap.my/60192641049
.
.
#zuraskitchen #zuracookies #tartnenasmawar #tartnenaskiub #chocochocchip #redvelvetcookies #vanilachocchip #cornflakes #crunchyalmondcookies #cornflakescookies #biskutrayazuraskitchen2019 #marblecake #kekmarble #buttercake #purebutter #homemade #tamanmelawati #melawatimall #melawatian #kemensahheight #ampang #bentong

Alhamdulillah.. Order Jumaat lepas dari customer untuk majlis sambut Ramadhan..
Terima kasih 🤗
.
.
Tempahan / Pertanyaan 
Sila Whatsapp Zura - 📲 019 2641049 
atau Klik Link .
http://www.wasap.my/60192641049
.
.
#zuraskitchen  #zuracookies  #tartnenasmawar #tartnenaskiub #chocochocchip #redvelvetcookies #vanilachocchip #cornflakes #crunchyalmondcookies #cornflakescookies #biskutrayazuraskitchen2019 #marblecake #kekmarble #buttercake #purebutter #homemade #tamanmelawati #melawatimall #melawatian #kemensahheight #ampang #bentong
26 0 6 May, 2019
@makeupbysuzanahussin Profile picture

@makeupbysuzanahussin

Vivix dari Shaklee ini boleh diambil lelaki dan perempuan.
Kebaikan vivix ini bagus untuk kesihatan lelaki juga dan lelaki pun suka sangat dengan vivix ni, yang best cara makan mudah dan berkesan
7 SEBAB KENAPA LELAKI SUKA MINUM VIVIX

1. Mudah
Vivix adalah top hot selling supplement shaklee dan dalam bentuk cecair.
2. Jimat berganda.
Dengan harga yang cukup berbaloi dengan kualiti hebat vivix. 1 sudu setiap hari pun dah cukup dapat kesan yang best untuk suami anda 😉

3. Terbaik untuk kesihatan menyeluruh
Khasiat dalam sebotol Vivix Shaklee ini sangat hebat. 1 sudu sehari mengamalkan Vivix shaklee cukup untuk memberikan khasiat untuk kesihatan secara menyeluruh. Vivix Shaklee adalah supplement yang kaya dengan kandungan Resveraterol. Rich in polyphenols

4. Turun berat dengan minum Vivix Shaklee
BERAT maintain amal vivix setiap hari bantu detox dengan berkesan. Macam mana tu?
Resveratrol dalam Vivix Shaklee meningkatkan metabolisme tubuh dan menghalang pengumpulan lemak
5. Minum Vivix dari Shaklee boleh membantu berhenti merokok?
Vivix Shaklee salah satu ikhtiar terbaik untuk mereka yang ingin berhenti merokok. Bagaimana?

BERI suami anda konsisten meminum Vivix Shaklee, selepas 1-3 minggu suami anda rasa rokok pahit Sekaligus mengurangkan ketagihan merokok ! Vivix Shaklee bertindak dengan cara memulihkan semula struktur DNA dan seterusnya membantu menghasilkan sel-sel yang lebih sihat. Sel-sel yang telah rosak akan dibaiki.
Dengan hanya mengamalkan sesudu vivix setiap hari boleh membantu suami anda berhenti merokok !

6. Vivix Shaklee untuk kesuburan lelaki
✔️Polyphenol dalam vivix membantu melindungi telur yang belum atau sudah matang. Apabila selamat dari rosak maka peluang tinggi untuk disenyawakan.
✔️Meningkatkan kualiti dan kuantiti sperma
✔️Bantu berhenti merokok kerana toksik dalam rokok boleh gganggu kualiti sperma.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary

Vivix dari Shaklee ini boleh diambil lelaki dan perempuan. 
Kebaikan vivix ini bagus untuk kesihatan lelaki juga dan lelaki pun suka sangat dengan vivix ni, yang best cara makan mudah dan berkesan 
7 SEBAB KENAPA LELAKI SUKA MINUM VIVIX

1. Mudah 
Vivix adalah top hot selling supplement shaklee dan dalam bentuk cecair. 
2. Jimat berganda. 
Dengan harga yang cukup berbaloi dengan kualiti hebat vivix. 1 sudu setiap hari pun dah cukup dapat kesan yang best untuk suami anda 😉

3. Terbaik untuk kesihatan menyeluruh
Khasiat dalam sebotol Vivix Shaklee ini sangat hebat. 1 sudu sehari mengamalkan Vivix shaklee cukup untuk memberikan khasiat untuk kesihatan secara menyeluruh. Vivix Shaklee adalah supplement yang kaya dengan kandungan Resveraterol. Rich in polyphenols

4. Turun berat dengan minum Vivix Shaklee 
BERAT maintain amal vivix setiap hari bantu detox dengan berkesan. Macam mana tu? 
Resveratrol dalam Vivix Shaklee meningkatkan metabolisme tubuh dan menghalang pengumpulan lemak 
5. Minum Vivix dari Shaklee boleh membantu berhenti merokok?
Vivix Shaklee salah satu ikhtiar terbaik untuk mereka yang ingin berhenti merokok. Bagaimana?

BERI suami anda konsisten meminum Vivix Shaklee, selepas 1-3 minggu suami anda rasa rokok pahit Sekaligus mengurangkan ketagihan merokok ! Vivix Shaklee bertindak dengan cara memulihkan semula struktur DNA dan seterusnya membantu menghasilkan sel-sel yang lebih sihat. Sel-sel yang telah rosak akan dibaiki. 
Dengan hanya mengamalkan sesudu vivix setiap hari boleh membantu suami anda berhenti merokok !

6. Vivix Shaklee untuk kesuburan lelaki
✔️Polyphenol dalam vivix membantu melindungi telur yang belum atau sudah matang. Apabila selamat dari rosak maka peluang tinggi untuk disenyawakan.
✔️Meningkatkan kualiti dan kuantiti sperma
✔️Bantu berhenti merokok kerana toksik dalam rokok boleh gganggu kualiti sperma. 
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary
8 0 24 April, 2019
@sihatcerdas Profile picture

@sihatcerdas

SUPERMOM BERTENAGA

Mana nak uruskan bisness. Mana nak uruskan keluarga. Mana nak dapat me time.

Asik lemau. Tak bertenaga

Lepas amalkan vivix sesudu setiap malam. Alhamdullilah, bertenaga dan bersemangat.
Saya sudah. Anda?

Dapatkan minuman energy booster anda hari ini 📲 Klik jer=> www.wasap.my/60136597622

#vivix #twinpackvivix #tokeyvitamin #vivixfreemembership #freemembership #shakleemalaysia #bertenaga #supermom
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun

SUPERMOM BERTENAGA

Mana nak uruskan bisness. Mana nak uruskan keluarga. Mana nak dapat me time.

Asik lemau. Tak bertenaga

Lepas amalkan vivix sesudu setiap malam. Alhamdullilah, bertenaga dan bersemangat. 
Saya sudah. Anda?

Dapatkan minuman energy booster anda hari ini 📲 Klik jer=> www.wasap.my/60136597622

#vivix #twinpackvivix #tokeyvitamin #vivixfreemembership #freemembership #shakleemalaysia #bertenaga #supermom 
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun
107 4 19 April, 2019

Top #kemensahheight posts

@lenteracreativehome Profile picture

@lenteracreativehome

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue
180 2 1 June, 2017
@lenteracreativehome Profile picture

@lenteracreativehome

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue
112 3 1 June, 2017
@lenteracreativehome Profile picture

@lenteracreativehome

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue
261 1 1 June, 2017
@lenteracreativehome Profile picture

@lenteracreativehome

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue
419 8 1 June, 2017
@lenteracreativehome Profile picture

@lenteracreativehome

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue
142 1 1 June, 2017
@lenteracreativehome Profile picture

@lenteracreativehome

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue
414 13 1 June, 2017
@lenteracreativehome Profile picture

@lenteracreativehome

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue
271 8 1 June, 2017
@lenteracreativehome Profile picture

@lenteracreativehome

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue

LENTERA CREATIVE HOME

Hai semua...nahh saya nak kongsikan hasil makeover saya siang tadi...konsep kali ini berbeza dengan konsep yang selalu lentera hasilkan sebelum ini....kami ni kami berani yakin kan customer untuk beri sentuhan berkonsep Classic Luxury touch of wallpaper Royal Blue dan langsir warna keemasan,memandangkan ia sesuai dengan status tuan rumah dan juga keluasan ruang....kali ni saya kongsikan dahulu ruang tamu utama dan juga ruang makan untuk tetamu vvip beliau....Alhamdulillah sentuhan lentera kali ini berjaya membuatkan tuan rumah terkedu dan tak terkata setelah kami mendeco rumah nya yang mengambil masa hanya 5 jam sahaja....ini la hasilnya yang sebelum ini tuan rumah agak ragu2 dengan sentuhan kami...dan kami telah buktikan kami berjaya mengubah rumahnya bukan hanya 100 % malah lebih dari yang di jangka..Apapun thanks to Datin Aiza dan Dato mempercayai dan sudi menggunakan khidmat deco dari lentera creative home..
#decobylentera
#ideabylentera
#allitembylentera
#kemensahheight
#classicluxury
#livinghall
#dininghall
#royalblue
154 0 1 June, 2017
@lenteracreativehome Profile picture

@lenteracreativehome

Seperti biasa pastinya saya akan kongsikan picture before & after projek deco makeover yang telah team Lentera hasilkan untuk rumah Datin Aiza yang terletak di Kemensah Height...Konsep Classic luxury adalah pilihan tuan rumah...gabungan warna2 gold dan juga wallpaper dari warna Royale Blue nenyerlahkan lagi suasana...Alhamdulillah sempat siapkan sebelum raya...thanks Datin Aiza mempercayai hasil keje kami...😍😍😍😙😙😙
#idbylentera
#terescornerlot
#kemensahheight
#classicluxury
#livingarea
#diningarea

Seperti biasa pastinya saya akan kongsikan picture before & after projek deco makeover yang telah team Lentera hasilkan untuk rumah Datin Aiza yang terletak di Kemensah Height...Konsep Classic luxury adalah pilihan tuan rumah...gabungan warna2 gold dan juga wallpaper dari warna Royale Blue nenyerlahkan lagi suasana...Alhamdulillah sempat siapkan sebelum raya...thanks Datin Aiza mempercayai hasil keje kami...😍😍😍😙😙😙
#idbylentera
#terescornerlot
#kemensahheight
#classicluxury
#livingarea
#diningarea
146 3 3 June, 2017