#kemkementah Instagram Photos & Videos

kemkementah - 2.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kemkementah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
27 hours
Average like
6.2
Average comment
0.2
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Pagi nie kita share ngeri sikit yer. Supaya rasa ngeri sampai ke malam. Biar ada rasa risau dan takut kalau tak jaga kesihatan.
. 👇👇👇
.
Ni la otak seorang pesakit darah tinggi yang mengalami perdarahan otak Intra-Parenchymal.
.
Biasanya perdarahan camni berlaku pada pesakit yang dah lama kena darah tinggi. Dah la sekali kena darah tinggi ni, memang susah nak sembuh. Yang ada hanyalah bertahan je la.
.
Sebab tu kalau dah perasan tekanan darah tu dah di atas 120/80. Kena cepat-cepat ubah cara makan dan gaya hidup. Supaya tekanan tu tak naik jadi 140/90. Sekali dah kena darah tinggi, nak patah balik tu sangatt la susah!
.
#taufiqrazifdotcom
#tolongsebarkan
.
Terima kasih tuan Taufiq Razif diatas info.
. 👇👇👇
.
Ikhtiar sihat dengan kombo Aloe vera gel dan Arctic sea (Omega 3 & Omega 9).
.

#ikhtiarsihat #healthsupplement #jagasalurdarah #jagausus #jagakesihatan #iamcancersurvivor #tekanandarahtinggi #darahtinggi #hypertention #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

Pagi nie kita share ngeri sikit yer. Supaya rasa ngeri sampai ke malam. Biar ada rasa risau dan takut kalau tak jaga kesihatan.
. 👇👇👇
. 
Ni la otak seorang pesakit darah tinggi yang mengalami perdarahan otak Intra-Parenchymal.
. 
Biasanya perdarahan camni berlaku pada pesakit yang dah lama kena darah tinggi. Dah la sekali kena darah tinggi ni, memang susah nak sembuh. Yang ada hanyalah bertahan je la.
. 
Sebab tu kalau dah perasan tekanan darah tu dah di atas 120/80. Kena cepat-cepat ubah cara makan dan gaya hidup. Supaya tekanan tu tak naik jadi 140/90. Sekali dah kena darah tinggi, nak patah balik tu sangatt la susah!
. 
#taufiqrazifdotcom
#tolongsebarkan
. 
Terima kasih tuan Taufiq Razif diatas info.
. 👇👇👇
. 
Ikhtiar sihat dengan kombo Aloe vera gel dan Arctic sea (Omega 3 & Omega 9).
.

#ikhtiarsihat #healthsupplement #jagasalurdarah #jagausus #jagakesihatan #iamcancersurvivor #tekanandarahtinggi #darahtinggi #hypertention #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
1 0 8 hours ago

FACE SCRUB BOUGAS BEAUTY
RM49
KKM registered : NOT190101244K
.
harga hanya RM 49 sahaja . tahan lama kerana penggunaan hanya 2-3 kali seminggu. 🥰
.
tekstur yg sgt lembut dan tak kasar pada kulit. mudah menanggalkan whitehead .
HARGA BOUGAS BEAUTY MAMPU MILIK🥰
.
nak order?
1. pergi ke BIO IG fify @bougasbeautysetiawangsa.fify
2. tekan link whatsapp
3. whatsapp ‘SAYA NAK BOUGASBEAUTY SERUM’

FACE SCRUB BOUGAS BEAUTY 
RM49
KKM registered : NOT190101244K
.
harga hanya RM 49 sahaja . tahan lama kerana penggunaan hanya 2-3 kali seminggu. 🥰
.
 tekstur yg sgt lembut dan tak kasar pada kulit. mudah menanggalkan whitehead .
HARGA BOUGAS BEAUTY MAMPU MILIK🥰
.
nak order?
1. pergi ke BIO IG fify @bougasbeautysetiawangsa.fify 
2. tekan link whatsapp 
3. whatsapp ‘SAYA NAK BOUGASBEAUTY SERUM’
4 1 10 December, 2019

FACE SCRUB BOUGAS 🍃 dihasilkan dengan ekstrak 4 tumbuhan utama
🍃 tekstur yg sangat lembut & tak kasar pada kulit
🍃 tidak memedihkan kulit apabila berscub
🍃 tidak melekit & mengeringkan kulit
🍃 mudah menanggalkan whitehead
🍃 membantu membersihkan pori2 dengan lebih efektif
🍃 mencerahkan kulit secara semulajadi 🍃 berfungsi sebagai anti keradangan kulit
🍃 bau sangat wangi & fresh

DIHASILKAN DARIPADA 4 EKSTRAK TUMBUHAN UTAMA IAITU : 🌸PRUNUS YEDEONSIS LEAF EXTRACT ( anti keradangan & bagus melicinkan kulit) 🌸CERA ALBA (BEESWAX) (membantu mengekalkan kelembapan kulit & mengurangkan liang pori yang tersumbat) 🌸CAMELIA SINENSIS LEAF EXTRACT (agent pencerahan kulit ) 🌸ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT (melembapkan kulit & bahan yg sgt bagos untuk merawat kulit) .
.
KENAPA ANDA KENA GRAB FACE SCRUB BOUGAS? .
.👍mempunyai pelbagai manfaat untuk kulit
👍Kuantiti 100gm
👍Packaging Eksklusif 👍Tekstur scrub yang sangat lembut & tak pedih lansung pada kulit
👍Membersihkan kulit dengan sangat berkesan 👍Bau sangat wangi macam PERFUME MAHAL
👍HARGA MAMPU MILIK .
.
nak order?
1. pergi ke BIO IG fify @bougasbeautysetiawangsa.fify
2. tekan link whatsapp
3. whatsapp ‘SAYA NAK BOUGASBEAUTY SERUM’

FACE SCRUB BOUGAS 🍃 dihasilkan dengan ekstrak 4 tumbuhan utama
🍃 tekstur yg sangat lembut & tak kasar pada kulit
🍃 tidak memedihkan kulit apabila berscub
🍃 tidak melekit & mengeringkan kulit
🍃 mudah menanggalkan whitehead
🍃 membantu membersihkan pori2 dengan lebih efektif
🍃 mencerahkan kulit secara semulajadi 🍃 berfungsi sebagai anti keradangan kulit
🍃 bau sangat wangi & fresh

DIHASILKAN DARIPADA 4 EKSTRAK TUMBUHAN UTAMA IAITU : 🌸PRUNUS YEDEONSIS LEAF EXTRACT ( anti keradangan & bagus melicinkan kulit) 🌸CERA ALBA (BEESWAX) (membantu mengekalkan kelembapan kulit & mengurangkan liang pori yang tersumbat) 🌸CAMELIA SINENSIS LEAF EXTRACT (agent pencerahan kulit ) 🌸ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT (melembapkan kulit & bahan yg sgt bagos untuk merawat kulit) .
.
KENAPA ANDA KENA GRAB FACE SCRUB BOUGAS? .
.👍mempunyai pelbagai manfaat untuk kulit
👍Kuantiti 100gm
👍Packaging Eksklusif 👍Tekstur scrub yang sangat lembut & tak pedih lansung pada kulit
👍Membersihkan kulit dengan sangat berkesan 👍Bau sangat wangi macam PERFUME MAHAL
👍HARGA MAMPU MILIK .
.
nak order?
1. pergi ke BIO IG fify @bougasbeautysetiawangsa.fify 
2. tekan link whatsapp 
3. whatsapp ‘SAYA NAK BOUGASBEAUTY SERUM’
3 1 10 December, 2019

"Saya tak nak berniaga. Nak guna sendiri je... "
.
Hari nie kakyong tolong 3 ahli VIP kakyong shopping. 2 dari mereka nie tak berniaga pun. Nak guna sendiri je. Guna sendiri pun mesti nak less 35% kan...
.
Pagi tadi dah jompay rm355. 85.
Shopping kat centre tadi rm1,536.35.
.
Kami jual produk terdesak. Tak kira awal@tengah bulan ke, hujung tahun ke, bulan puasa ke... Sebab penyakit tak kira musim. Sentiasa ada yang nak ikhtiar sihat. 🤗
.

#ikhtiarsihat #healthsupplement #helpmorepeople #sitinadjiraflp #iamcancersurvivor #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa #ampang #jutawandermawan #kakyongninja #teamsurirumah

"Saya tak nak berniaga. Nak guna sendiri je... "
. 
Hari nie kakyong tolong 3 ahli VIP kakyong shopping. 2 dari mereka nie tak berniaga pun. Nak guna sendiri je. Guna sendiri pun mesti nak less 35% kan...
. 
Pagi tadi dah jompay rm355. 85.
Shopping kat centre tadi rm1,536.35.
. 
Kami jual produk terdesak. Tak kira awal@tengah bulan ke, hujung tahun ke, bulan puasa ke... Sebab penyakit tak kira musim. Sentiasa ada yang nak ikhtiar sihat. 🤗
.

#ikhtiarsihat #healthsupplement #helpmorepeople #sitinadjiraflp #iamcancersurvivor #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa #ampang #jutawandermawan #kakyongninja #teamsurirumah
7 0 10 December, 2019

Pagi² kena share benda baik. Semoga aura positif melarat sampai malam. Stop gosip pasai orang lain. Setakat nak tahu ja tak pa. Jangan melebih sudah.
.
Ok.. Nak cerita.. Ada sorang kenalan kakyong nie. Last year sebelum beliau roger kakyong nak cuba Aloe vera gel dan Arctic sea, seminggu warded sebab tekanan DARAH TINGGI tak turun². Sakit kepala jangan cakaplah... Masa jumpa kakyong kat Caltex Setiawangsa tu pun baru sangatlah keluar wad. Kepala pun dok berat lagi.
.
Setahun dah beliau konsisten amalkan Aloe vera gel dan Arctic sea. Alhamdulillah... Tekanan darah tinggi dah NORMAL. Tak der nak sakit² kepala dah. Tak der nak check in hospital dah. Mestilah suka hati kan. Bila badan sihat, senang lah nak jaga keluarga. Beliau pun surirumah macam kakyong.
.
Kakyong share testimoni beliau di ruangan komen tau. Tengok yer. Semoga bermanfaat untuk kita semua.
.

#darahtinggi #tekanandarahtinggi #dahnormal #ikhtiarsihat #teamsurirumah #teamkakyong #sitinadjiraflp #iamcancersurvivor #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

Pagi² kena share benda baik. Semoga aura positif melarat sampai malam. Stop gosip pasai orang lain. Setakat nak tahu ja tak pa. Jangan melebih sudah.
.
Ok.. Nak cerita.. Ada sorang kenalan kakyong nie. Last year sebelum beliau roger kakyong nak cuba Aloe vera gel dan Arctic sea, seminggu warded sebab tekanan DARAH TINGGI tak turun². Sakit kepala jangan cakaplah... Masa jumpa kakyong kat Caltex Setiawangsa tu pun baru sangatlah keluar wad.  Kepala pun dok berat lagi.
. 
Setahun dah beliau konsisten amalkan Aloe vera gel dan Arctic sea. Alhamdulillah... Tekanan darah tinggi dah NORMAL. Tak der nak sakit² kepala dah. Tak der nak check in hospital dah. Mestilah suka hati kan. Bila badan sihat, senang lah nak jaga keluarga. Beliau pun surirumah macam kakyong.
. 
Kakyong share testimoni beliau di ruangan komen tau. Tengok yer. Semoga bermanfaat untuk kita semua.
.

#darahtinggi #tekanandarahtinggi #dahnormal #ikhtiarsihat #teamsurirumah #teamkakyong #sitinadjiraflp #iamcancersurvivor #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
0 0 10 December, 2019

Hangpa ingat tak kakyong ada share video cancer fighter pagi semalam?
.
Alaa.. yang ada kanser hati tu..
.
Malam semalam ada pulak yang share pasal bengkak hati beliau dah ok lepas sebulan konsisten amalkan Aloe vera gel.
.
Muda lagi baru 34 tahun. Masa mula² warded due to jantung problem, dapat tau pulak hati bengkak. Nak kena buat operation jantung. Sebelum operation beliau ikhtiar sihat dengan Aloe vera gel.
.
Bila check up skali lagi sebelum operation tu, masalah bengkak hati beliau dah ok. Alhamdulillah... 🤗
.
Selalu macam nie la. Bila share testimoni apa², akan ada orang lain juga berkongsi pengalaman mereka sendiri. Semoga bermanfaat untuk semua.
.
#bengkakhati #masalahhati #ikhtiarsihat #aloeveragel #detox #sitinadjiraflp #fboefisienanda #ForeverLivingproducts #helpmorepeople #iamcancersurvivor #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

Hangpa ingat tak kakyong ada share video cancer fighter pagi semalam?
. 
Alaa.. yang ada kanser hati tu..
. 
Malam semalam ada pulak yang share pasal bengkak hati beliau dah ok lepas sebulan konsisten amalkan Aloe vera gel.
.
Muda lagi baru 34 tahun. Masa mula² warded due to jantung problem, dapat tau pulak hati bengkak. Nak kena buat operation jantung. Sebelum operation beliau ikhtiar sihat dengan Aloe vera gel.
.
Bila check up skali lagi sebelum operation tu, masalah bengkak hati beliau dah ok. Alhamdulillah... 🤗
.
Selalu macam nie la. Bila share testimoni apa², akan ada orang lain juga berkongsi pengalaman mereka sendiri. Semoga bermanfaat untuk semua.
.
#bengkakhati #masalahhati #ikhtiarsihat #aloeveragel #detox #sitinadjiraflp #fboefisienanda #ForeverLivingproducts #helpmorepeople #iamcancersurvivor #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
7 0 8 December, 2019

CHICKEN POX CEPAT KERING DAN KEBAH.
.
Ahad minggu lepas Ummu start naik chicken pox dan demam. 2-3 hari melepek juga la. Habis naik bintik satu badan. Tempat tumpuan kat leher. Penuh.
*dok menaip pun meremang nie.
.
Umi nyer sapu ubat klinik.. Sapu Aloe gelly, Aloe propolis creme. Bagi minum Aloe peach...Mandian guna Aloe Avocado soap.
.
Alhamdullillah.. Khamis Jumaat dah start melasak. Bintik² pun dah start naik keruping. Kat leher yang banyak tu kan, parut dah nipis.
.
Sapu lepas mandi dan bila dia mengadu gatal. Nampak dia menggaru tu sapu je la.
.
Sabtu ibu babah balik tengok dah macam tak demam. Melompat, panjat sana sini, kacau kakak 😅. Cuma masih kena kuarantin la kan..
.
Alhamdulillah...lega ibu tengok anak ibu dah sihat. Susah hati ooiii anak demam. Tu yang babah terus mintak cuti kat bos. Bagi tau nak balik tengok anak demam... 🤣🤣
.

#cacarair #chickenpox #anakdemam #aloegelly #aloepropoliscreme #aloepeach #ikhtiarsihat #ikhtiarkuatkanimun #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

CHICKEN POX CEPAT KERING DAN KEBAH.
.
Ahad minggu lepas Ummu start naik chicken pox dan demam. 2-3 hari melepek juga la. Habis naik bintik satu badan. Tempat tumpuan kat leher. Penuh.
*dok menaip pun meremang nie.
.
Umi nyer sapu ubat klinik.. Sapu Aloe gelly, Aloe propolis creme. Bagi minum Aloe peach...Mandian guna Aloe Avocado soap.
.
Alhamdullillah.. Khamis Jumaat dah start melasak. Bintik² pun dah start naik keruping. Kat leher yang banyak tu kan, parut dah nipis.
.
Sapu lepas mandi dan bila dia mengadu gatal. Nampak dia menggaru tu sapu je la.
.
Sabtu ibu babah balik tengok dah macam tak demam. Melompat, panjat sana sini, kacau kakak 😅. Cuma masih kena kuarantin la kan..
.
Alhamdulillah...lega ibu tengok anak ibu dah sihat. Susah hati ooiii anak demam. Tu yang babah terus mintak cuti kat bos. Bagi tau nak balik tengok anak demam... 🤣🤣
.

#cacarair #chickenpox #anakdemam #aloegelly #aloepropoliscreme #aloepeach #ikhtiarsihat #ikhtiarkuatkanimun #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
1 0 5 December, 2019

Ramai yang menunggu testimoni nie kan.
#berjayahamil #9tahunttc
.
Pada awalnya niat beliau nak amalkan Aloe vera gel dan Arctic sea untuk cuba kurangkan berat badan. Alhamdulillah.. Susut kilo dan inchloss. Bangun pagi pun segar tak malas² dah katanya. Membuang pun senang.
.
Tu cerita bulan August dan November. Cerita bulan Disember pulak....berjaya hamil setelah 9 tahun ttc. Alhamdulillah.. 😍😍😍
.
Jom doakan sahabat kakyong nie dan kandungan beliau diberi kesihatan yang baik dan dilindungi Allah swt.. 🤗
.
Juga semoga Allah swt makbulkan doa kalian semua yang membaca posting nie... 😉
.

#ikhtiarsihat #ikhtiarsusut #ikhtiarhamil #ikhtiarsubur #nakhamil #nakanak #nakzuriat #helpmorepeople #sitinadjiraflp #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa #aloeveragel #arcticsea

Ramai yang menunggu testimoni nie kan.
#berjayahamil #9tahunttc
. 
Pada awalnya niat beliau nak amalkan Aloe vera gel dan Arctic sea untuk cuba kurangkan berat badan. Alhamdulillah.. Susut kilo dan inchloss. Bangun pagi pun segar tak malas² dah katanya. Membuang pun senang.
. 
Tu cerita bulan August dan November. Cerita bulan Disember pulak....berjaya hamil setelah 9 tahun ttc. Alhamdulillah.. 😍😍😍
. 
Jom doakan sahabat kakyong nie dan kandungan beliau diberi kesihatan yang baik dan dilindungi Allah swt.. 🤗
. 
Juga semoga Allah swt makbulkan doa kalian semua yang membaca posting nie... 😉
.

#ikhtiarsihat #ikhtiarsusut #ikhtiarhamil #ikhtiarsubur #nakhamil #nakanak #nakzuriat #helpmorepeople #sitinadjiraflp #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa #aloeveragel #arcticsea
4 0 4 December, 2019

FREE DELIVERY IS ON ‼️3/12/2019 SELASA... MINIMA BELI 2 BALANG
5 perasa memukau 😋
🧀PRIMO CHEESE
🍫CHOCOLATE SUPREME
🥚SALTED EGG
🍗CHICKEN FLOSS
🍵MILKY MATCHA
220 GRAM/BALANG
RM9.90
Nak beli⁉️ wasap 0199297678
atau klik link di bio

#marakl #hotelprimavera #jkrwpkl #jkrselangor #risda #menaratm #kemkementah #tabunghajitravel #menarapnb #lembagatabunghaji #publicmutualberhad #menaramaybank #menarapetronas #petronastower #kpjdamansara #kpjtawakkal #kpjampang #codmenaratm #menaracelcom #pwtc #hkl #institutjantungnegara #greateasternmall #greateasternmalaysia #lhdn #imigresen #penghantaranpercuma

FREE DELIVERY IS ON ‼️3/12/2019 SELASA... MINIMA BELI 2 BALANG 
5 perasa memukau 😋
🧀PRIMO CHEESE
🍫CHOCOLATE SUPREME
🥚SALTED EGG
🍗CHICKEN FLOSS
🍵MILKY MATCHA
220 GRAM/BALANG
RM9.90
Nak beli⁉️ wasap 0199297678 
atau klik link di bio

#marakl #hotelprimavera #jkrwpkl #jkrselangor #risda #menaratm #kemkementah #tabunghajitravel #menarapnb #lembagatabunghaji #publicmutualberhad #menaramaybank  #menarapetronas #petronastower #kpjdamansara #kpjtawakkal #kpjampang #codmenaratm #menaracelcom #pwtc #hkl #institutjantungnegara  #greateasternmall #greateasternmalaysia #lhdn #imigresen #penghantaranpercuma
7 0 29 November, 2019

TEKANAN DARAH TINGGI.
.
Siapa ada masalah nie? Dah berapa tahun makan ubat? Ke buat tak tau je kat darah tinggi tu....
.
Bahaya tau.. Darah tinggi nie boleh jadi punca stoke dan masalah jantung.
.
Macam seorang pakcik nie. Dah 12 tahun ada darah tinggi. Maknanya selama tu juga la dia makan ubat. Tapi tak juga normal darah tinggi dia.
.
Seminggu amalkan Aloe vera gel. Alhamdulillah, darah tinggi dah normal.
.
Nampak tak macam mana supplement membantu ubat untuk berfungsi dengan lebih baik.
.
Pengambilan ubat dalam jangka masa yang lama mungkin akan menyebabkan buah pinggan bermasalah.
.

#tekanandarahtinggi #darahtinggi #highbloodpressure #ikhtiarsihat #aloeveragel #ForeverLivingproducts #sitinadjiraflp #iamcancersurvivor #helpmorepeople #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

TEKANAN DARAH TINGGI.
. 
Siapa ada masalah nie? Dah berapa tahun makan ubat? Ke buat tak tau je kat darah tinggi tu....
. 
Bahaya tau.. Darah tinggi nie boleh jadi punca stoke dan masalah jantung.
. 
Macam seorang pakcik nie. Dah 12 tahun ada darah tinggi. Maknanya selama tu juga la dia makan ubat. Tapi tak juga normal darah tinggi dia.
. 
Seminggu amalkan Aloe vera gel. Alhamdulillah, darah tinggi dah normal.
. 
Nampak tak macam mana supplement membantu ubat untuk berfungsi dengan lebih baik.
. 
Pengambilan ubat dalam jangka masa yang lama mungkin akan menyebabkan buah pinggan bermasalah.
.

#tekanandarahtinggi #darahtinggi #highbloodpressure #ikhtiarsihat #aloeveragel #ForeverLivingproducts #sitinadjiraflp #iamcancersurvivor #helpmorepeople #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
1 0 29 November, 2019

2 biji je sehari. Lepas lunch.
.
Dalam 1 softgel nie ada 750mg minyak ikan dan filler nyer 250mg minyak zaitun. Juga ada vitamin E sebagai antioksidan.
.
The father of Omega 3 kata... Sehari 1g asid lemak macam Arctic sea nie dah cukup untuk kebaikan kesihatan kita.
.
InsyaAllah.. membantu mengelakkan masalah kolesterol, tekanan darah tinggi, kencing manis..ia juga bagus untuk otak, mata, jantung, saraf, sendi dan salur darah.
.

#ikhtiarsihat #healthsupplement #jagasalurdarah #minyakikan #minyakzaitun #produkselamat #produkberkualiti #iamcancersurvivor #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

2 biji je sehari. Lepas lunch.
. 
Dalam 1 softgel nie ada 750mg minyak ikan dan filler nyer 250mg minyak zaitun. Juga ada vitamin E sebagai antioksidan.
. 
The father of Omega 3 kata... Sehari 1g asid lemak macam Arctic sea nie dah cukup untuk kebaikan kesihatan kita.
. 
InsyaAllah.. membantu mengelakkan masalah kolesterol, tekanan darah tinggi, kencing manis..ia juga bagus untuk otak, mata, jantung, saraf, sendi dan salur darah.
.

#ikhtiarsihat #healthsupplement #jagasalurdarah #minyakikan #minyakzaitun #produkselamat #produkberkualiti #iamcancersurvivor #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
2 0 23 November, 2019

20 tahun menghidap Sle. Kini beliau ikhtiar sihat dengan produk Forever Living. Alhamdulillah...
.
Berat dah turun. Kesihatan pun semakin baik. Sakit dah kurang. Dos ubat hospital pun dah kurang.
.
Kakyong share kat bahagian komen tau. Benda baik kena share. Semoga lebih ramai dapat manfaatnya... 😉
.
#Sle #ikhtiarsihat #helpmorepeople #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

20 tahun menghidap Sle. Kini beliau ikhtiar sihat dengan produk Forever Living. Alhamdulillah...
. 
Berat dah turun. Kesihatan pun semakin baik. Sakit dah kurang. Dos ubat hospital pun dah kurang.
. 
Kakyong share kat bahagian komen tau. Benda baik kena share. Semoga lebih ramai dapat manfaatnya... 😉
. 
#Sle #ikhtiarsihat #helpmorepeople #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
2 0 22 November, 2019

Forever’s most advanced mask provides powerful hydration with the nourishing benefits of aloe. Forever’s own aloe vera is woven into the fibers of aloe bio-cellulose mask, which easily fits every contour of the face. This allows the serum to absorb more deeply and improve the appearance of fine lines and wrinkles and provide superior moisturizing.
.
#higherrecommended #beautyawards2019 #skincare #skincarealoevera #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #ForeverLivingproducts #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

Forever’s most advanced mask provides powerful hydration with the nourishing benefits of aloe. Forever’s own aloe vera is woven into the fibers of aloe bio-cellulose mask, which easily fits every contour of the face. This allows the serum to absorb more deeply and improve the appearance of fine lines and wrinkles and provide superior moisturizing.
.
#higherrecommended #beautyawards2019 #skincare #skincarealoevera #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #ForeverLivingproducts #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
1 0 20 November, 2019

#throwback order

Sandwich custom req by cust ✅ creamy egg mayo ft chicken meatloaf
Alhamdulillah ❤️
Esok jam 5am kena bangun dah sbb ade 4 box sandwich 💪🏻 #sandwich #sandwiches #creamyeggmayosandwich #creamyeggmayoftchickenmeatloafsandwich #sayajualsandwich #sandwichkl #sandwichsedap #keramat #kemkementah #semarak #mindef #setiawangsa #jelatek #wangsamaju #setapak #kualalumpur #qifanisdelight

#throwback order

Sandwich custom req by cust ✅ creamy egg mayo ft chicken meatloaf 
Alhamdulillah ❤️
Esok jam 5am kena bangun dah sbb ade 4 box sandwich 💪🏻 #sandwich #sandwiches #creamyeggmayosandwich #creamyeggmayoftchickenmeatloafsandwich #sayajualsandwich #sandwichkl #sandwichsedap #keramat #kemkementah #semarak #mindef #setiawangsa #jelatek #wangsamaju #setapak #kualalumpur #qifanisdelight
8 0 20 November, 2019

Harini nak share tips pemilihan minyak ikan.
.
Mak ayah atau anda sendiri ada yang makan minyak ikan sebab kolestrol tinggi atau untuk kelancaran darah? .
Cer try belek active ingredient minyak ikan yang ada kat rumah tu.
.
1. Berapa mg dalam setiap softgel?
2. Berapa mg minyak ikan?
3. Berapa mg filler dan apa jenis filler?
Nota: Filler ni cecair selain minyak ikan yang tolong penuhkan setiap softgel.
.
Contoh macam dalam gambar ni:
1. Dalam 1 softgel ada 1000mg
2. Daripada 1000mg tu 750mg adalah minyak ikan
3. Baki 250mg adalah filler dari minyak zaitun (olive oil)
.
👉 Lagi banyak minyak ikan lagi efektif menghapus kolestrol ya.
👉 Mana lagi baik? Filler dari air biasa atau minyak zaitun?
.
Fikir-fikirkan. Pilih betoi-betoi. Jaga baik-baik. .

#ForeverLivingProduct
#articsea #fishoil #oliveoil #minyakikan #minyakzaitun #omega3 #omega9 #ikhtiarsihat #iamcancersurvivor #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

Harini nak share tips pemilihan minyak ikan.
. 
Mak ayah atau anda sendiri ada yang makan minyak ikan sebab kolestrol tinggi atau untuk kelancaran darah? . 
Cer try belek active ingredient minyak ikan yang ada kat rumah tu.
. 
1. Berapa mg dalam setiap softgel?
2. Berapa mg minyak ikan?
3. Berapa mg filler dan apa jenis filler? 
Nota: Filler ni cecair selain minyak ikan yang tolong penuhkan setiap softgel.
. 
Contoh macam dalam gambar ni:
1. Dalam 1 softgel ada 1000mg 
2. Daripada 1000mg tu 750mg adalah minyak ikan
3. Baki 250mg adalah filler dari minyak zaitun (olive oil)
.
👉 Lagi banyak minyak ikan lagi efektif menghapus kolestrol ya.
👉 Mana lagi baik? Filler dari air biasa atau minyak zaitun?
. 
Fikir-fikirkan. Pilih betoi-betoi. Jaga baik-baik. .

#ForeverLivingProduct 
#articsea #fishoil #oliveoil #minyakikan #minyakzaitun #omega3 #omega9 #ikhtiarsihat #iamcancersurvivor #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
1 0 20 November, 2019

Mangsa CLEAN 9.
Susut 3kg, inchloss banyak.. 😍
Alhamdulillah...
.
Lelaki pun boleh Clean 9 tau. Bukan untuk perempuan jer. Mana yang perut ke depan tu.. Nak g kursus, nak naik pangkat, uniform dah sendat... Tuan² memang kena cuba set full detox nie.
.
Aloe Vera Gel
Arctic sea
Forever Ultra Lite (soy protein)
Forever Bee Pollen
Fiber .

#ikhtiarsihat #ikhtiarsusut #nakkurus #clean9 #setfulldetox #buangtoksin #buangracun #produkselamat #ForeverLivingproducts #helpmorepeople #sitinadjiraflp #iamcancersurvivor #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

Mangsa CLEAN 9.
Susut 3kg, inchloss banyak.. 😍
Alhamdulillah...
. 
Lelaki pun boleh Clean 9 tau. Bukan untuk perempuan jer. Mana yang perut ke depan tu.. Nak g kursus, nak naik pangkat, uniform dah sendat... Tuan² memang kena cuba set full  detox nie.
. 
Aloe Vera Gel
Arctic sea 
Forever Ultra Lite (soy protein)
Forever Bee Pollen
Fiber .

#ikhtiarsihat #ikhtiarsusut #nakkurus #clean9 #setfulldetox #buangtoksin #buangracun #produkselamat #ForeverLivingproducts #helpmorepeople #sitinadjiraflp #iamcancersurvivor #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
3 0 19 November, 2019

#throwback order
Alhamdulillah.. tq dear cust

Tahun lepas pun cust ni order tp kek tema hello kitty.. tahun ni repeat tema frozen.. disertakan sekali feedback cust ❤️ ✅ choc moist cake premium
✅6” size ✅ frozen theme ✅ coat fresh cream
✅ patung figurine dri cust
✅ 6pcs choc moist cupcake with topper (free gift dari saya)

#chocmoistcake #kekcoklatmoist #keksedap #keknyaman #sayajual kek #frozentheme #temafrozen #chocmoistcupcake #kekcawan #qifanisdelight #kemkementah #setapak #semarak #mindef #setiawangsa #keramat #utmsemarak #jelatek #dtho

#throwback order
Alhamdulillah.. tq dear cust

Tahun lepas pun cust ni order tp kek tema hello kitty.. tahun ni repeat tema frozen.. disertakan sekali feedback cust ❤️ ✅ choc moist cake premium
✅6” size ✅ frozen theme ✅ coat fresh cream
✅ patung figurine dri cust
✅ 6pcs choc moist cupcake with topper (free gift dari saya)

#chocmoistcake #kekcoklatmoist #keksedap #keknyaman #sayajual kek #frozentheme #temafrozen #chocmoistcupcake #kekcawan #qifanisdelight #kemkementah #setapak #semarak #mindef #setiawangsa #keramat #utmsemarak #jelatek #dtho
16 0 18 November, 2019

Nak share berita penting!
.
Tau tak apa?
Haaaa ini dia. Susut ukuran inci. Berat turun. Saiz baju XXL - M. Wajah lebih berseri. Hilang kusam².
.
Alhamdulillah. Syukur..
.
5 geng je beliau amalkan.
Forever lite
Aloe vera gel
Bee pollen
Arctic sea
Fiber
.
Cara ambil?
🙋🏻 kak yong yer... Kita buat sampai jadi.
. .
#clean9 #setfulldetox #9hari #ikhtiarsihat #ikhtiarsusut #buangtoksin #buangracun #teamsurirumah #teamkakyong #helpmorepeople #sitinadjiraflp #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

Nak share berita penting!
. 
Tau tak apa?
Haaaa ini dia. Susut ukuran inci. Berat turun. Saiz baju XXL - M. Wajah lebih berseri. Hilang kusam².
. 
Alhamdulillah. Syukur..
.
5 geng je beliau amalkan. 
Forever lite
Aloe vera gel
Bee pollen
Arctic sea
Fiber
. 
Cara ambil?
🙋🏻 kak yong yer... Kita buat sampai jadi.
. . 
#clean9 #setfulldetox #9hari #ikhtiarsihat #ikhtiarsusut #buangtoksin #buangracun #teamsurirumah #teamkakyong #helpmorepeople #sitinadjiraflp #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
5 0 17 November, 2019

#throwback order
Alhamdulillah 🤲🏻 tq cust ❤️ ✅ mix box sandwich & cheesetart
✅ 24pcs sandwich tuna spicy
✅ 25pcs cheesetart geboo

Saya buat je apa yg cust req selagi ianya masih masuk akal & mudah tuk saya buat 😁

Berbaki seminggu shja lagi gais utk order sblm saya menutup rapat pintu order & bercuti utk beberapa bulan 😌

#cheesetartgeboo #cheesetartgebu #cheesetart #sayajualcheesetart #cheesetartmontok #sandwiches #sandwich #sandwichtunaspicy #tunaspicysandwich #sayajualsandwich #kualalumpur #qifanisdelight #keramat #setiawangsa #pulapol #mindef #kemkementah #semarak #utmsemarak #wangsamaju

#throwback order 
Alhamdulillah 🤲🏻 tq cust ❤️ ✅ mix box sandwich & cheesetart
✅ 24pcs sandwich tuna spicy
✅ 25pcs cheesetart geboo

Saya buat je apa yg cust req selagi ianya masih masuk akal & mudah tuk saya buat 😁

Berbaki seminggu shja lagi gais utk order sblm saya menutup rapat pintu order & bercuti utk beberapa bulan 😌

#cheesetartgeboo #cheesetartgebu #cheesetart #sayajualcheesetart #cheesetartmontok #sandwiches #sandwich #sandwichtunaspicy #tunaspicysandwich #sayajualsandwich #kualalumpur #qifanisdelight #keramat #setiawangsa #pulapol #mindef #kemkementah #semarak #utmsemarak #wangsamaju
26 1 17 November, 2019

ada lagy yang nak join postage untk isnin kitaa bagi rm 30 shaja yg berminat cepat wsap or pm ig syaa💕
.
.
.
.
.
#army #tenteradaratmalaysia #pusasda #intake190 #prajurit #parajuritmuda #askarmalaysia #askarmelayu #kemkementah #kemsungaibesi #upnm #upnmstudent #pkbmdarat #pkbm #tag mmber korng skli

ada lagy yang nak join postage untk isnin kitaa bagi rm 30 shaja yg berminat cepat wsap or pm ig syaa💕
.
.
.
.
.
#army #tenteradaratmalaysia #pusasda #intake190 #prajurit #parajuritmuda #askarmalaysia #askarmelayu #kemkementah #kemsungaibesi #upnm #upnmstudent #pkbmdarat #pkbm #tag mmber korng skli
38 1 17 November, 2019

FREE DELIVERY ke area poster hijau .. klik link di bio atau wasap kami .. TIADA ORDER MINIMA... SENANG KAN⁉️ 🔥NZ Crunchies kerepek popia
🔥RM9.90/balang only‼️
😋TELUR MASIN/GOLDEN SALTED EGGS 😋 COKLAT/CHOCOLATE SUPREME
😋 KEJU/CHEESE PRIMO
😋 SERUNDING AYAM/CHICKEN FLOSS
😋 TEH HIJAU/MATCHA
💯 HALAL
🔥 KILANG di Tampoi JB
😋 220GM
😋 Tarikh luput 4 bulan
#marakl #hotelprimavera #jkrwpkl #jkrselangor #risda #menaratm #kemkementah #tabunghajitravel #menarapnb #lembagatabunghaji #publicmutualberhad #menaramaybank #codklcc #menarapetronas #petronastower #kpjdamansara #kpjtawakkal #kpjampang #codmenaratm #menaracelcom #pwtc #hkl #ijn #dbkl #greateasternmall #greateasternmalaysia #lhdn #imigresen #penghantaranpercuma

FREE DELIVERY ke area poster hijau .. klik link di bio atau wasap kami .. TIADA ORDER MINIMA... SENANG KAN⁉️ 🔥NZ Crunchies kerepek popia
🔥RM9.90/balang only‼️
😋TELUR MASIN/GOLDEN SALTED EGGS 😋 COKLAT/CHOCOLATE SUPREME
😋 KEJU/CHEESE PRIMO
😋 SERUNDING AYAM/CHICKEN FLOSS
😋 TEH HIJAU/MATCHA
💯 HALAL
🔥 KILANG di Tampoi JB
😋 220GM
😋 Tarikh luput 4 bulan
#marakl #hotelprimavera #jkrwpkl #jkrselangor #risda #menaratm #kemkementah #tabunghajitravel #menarapnb #lembagatabunghaji #publicmutualberhad #menaramaybank #codklcc #menarapetronas #petronastower #kpjdamansara #kpjtawakkal #kpjampang #codmenaratm #menaracelcom #pwtc #hkl #ijn #dbkl #greateasternmall #greateasternmalaysia #lhdn #imigresen #penghantaranpercuma
3 0 17 November, 2019

#throwback order ✅ premium cupcake ✅ 12pcs choc moist cupcake ✅ fresh cream
✅ LOL theme
Tq kak dora 💕

#cupcakes #sayajualkek #cupcakechocmoist #kekcawan #loltheme #kualalumpur #keramat #mindef #kemkementah #semarak #setiawangsa #qifanisdelight #premiumcupcake

#throwback order ✅ premium cupcake ✅ 12pcs choc moist cupcake ✅ fresh cream
✅ LOL theme 
Tq kak dora 💕

#cupcakes #sayajualkek #cupcakechocmoist #kekcawan #loltheme #kualalumpur #keramat #mindef #kemkementah #semarak #setiawangsa #qifanisdelight #premiumcupcake
12 0 15 November, 2019

Assalamualaikum.... Selamat Pagi Semua....
.
#Pilih_Untuk_Sihat
.
3 Tips Mudah
.
1)Kurangkan gula. - Bila kita makan makanan manis & minum air manis, usus kita penuh dengan toksid. Oleh itu,kurangkanlah tabiat ini semua.😁👍
.
2)Dengan Bersenam -Banyakkan aktiviti bersenam sebagai amalan hidup yang sihat. Kerja!kerja!kerja! sempat ke bersenam ni??
.
3)Amalkan hidup sihat -Kurangkan makan makanan segera(fast-food), makanan berlemak dan tinggi gula. -Kepada perokok tegar,kurangkan pengambilan rokok yang banyak setiap hari kalau boleh x yah hisap rokok lagi baik.
.
Boleh ke kita buang tabiat ni semua untuk sihat??
.
Kalau 3 cara ni tak boleh buat,saya ada cara dengan minum Aloe Vera Gel.😘😍
.
MENGAPA MEMILIH FOREVER ALOE VERA GEL??
.
1. Pengesahan Majlis Sains Aloe Antarabangsa
2. Pensijilan Halal 1 dunia (IFANCA)
3. Nilai untuk wang, 100% aloe tulen
4. Proses penstabilan 100% berpaten
5. Hanya guna spesis aloe terbaik - Aloe Barbadensis Miller
6. Hanya guna gel yang terkandung dalam daun aloe.
7. Mengandungi Aloe Barbadensis Miller - 974g per liter
8. Perladangan sendiri Forever - perladangan organik
9. Prebiotik yang meningkatkan keberkesanan Forever Active Probiotic
10. Menggalakkan sistem penghadaman yang sihat
11. Meningkatkn sistem imun badan
12. Membantu menyahtoksik tubuh
13. Meningkatkn penyerapan nutrien
14. Ciri-ciri anti keradangan
15. Meningkatkan tahap tenaga
16. Juga terdapat dalam perisa lain - Aloe Berry Nectar dan Aloe Bits N Peaches
. .
#ikhtiarsihat #tipsihat #aloeveragel #superfood #multivitamin #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #makanansunnah #sitinadjiraflp #iamcancersurvivor #iamfighter #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

Assalamualaikum.... Selamat Pagi Semua....
. 
#Pilih_Untuk_Sihat
. 
3 Tips Mudah
. 
1)Kurangkan gula. - Bila kita makan makanan manis & minum air manis, usus kita penuh dengan toksid. Oleh itu,kurangkanlah tabiat ini semua.😁👍
. 
2)Dengan Bersenam -Banyakkan aktiviti bersenam sebagai amalan hidup yang sihat. Kerja!kerja!kerja! sempat ke bersenam ni??
. 
3)Amalkan hidup sihat -Kurangkan makan makanan segera(fast-food), makanan berlemak dan tinggi gula. -Kepada perokok tegar,kurangkan pengambilan rokok yang banyak setiap hari kalau boleh x yah hisap rokok lagi baik.
. 
Boleh ke kita buang tabiat ni semua untuk sihat??
. 
Kalau 3 cara ni tak boleh buat,saya ada cara dengan minum Aloe Vera Gel.😘😍
. 
MENGAPA MEMILIH FOREVER ALOE VERA GEL??
. 
1. Pengesahan Majlis Sains Aloe Antarabangsa
2. Pensijilan Halal 1 dunia (IFANCA)
3. Nilai untuk wang, 100% aloe tulen
4. Proses penstabilan 100% berpaten
5. Hanya guna spesis aloe terbaik - Aloe Barbadensis Miller
6. Hanya guna gel yang terkandung dalam daun aloe.
7. Mengandungi Aloe Barbadensis Miller - 974g per liter
8. Perladangan sendiri Forever - perladangan organik
9. Prebiotik yang meningkatkan keberkesanan Forever Active Probiotic
10. Menggalakkan sistem penghadaman yang sihat
11. Meningkatkn sistem imun badan
12. Membantu menyahtoksik tubuh
13. Meningkatkn penyerapan nutrien
14. Ciri-ciri anti keradangan
15. Meningkatkan tahap tenaga
16. Juga terdapat dalam perisa lain - Aloe Berry Nectar dan Aloe Bits N Peaches
. .
#ikhtiarsihat #tipsihat #aloeveragel #superfood #multivitamin #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #makanansunnah #sitinadjiraflp #iamcancersurvivor #iamfighter #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
3 0 15 November, 2019

Dulu makcik², sekarang dah adik manis 😍.
.
Konsisten amalkan Aloe vera gel, Arctic sea dan Absorbent C. Nie lah hasilnya. Dari kulit kusam, sekarang kulit cerah, lembut dan glowing. Beliau juga seorang cancer fighter.
.

#ikhtiarsihat #detox #buangtoksin #buangracun #cancerfighter #kuatkanimunbadan #cancerfighter #livinghappy #livinghealthy #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

Dulu makcik², sekarang dah adik manis 😍.
.
Konsisten amalkan Aloe vera gel, Arctic sea dan Absorbent C. Nie lah hasilnya. Dari kulit kusam, sekarang kulit cerah, lembut dan glowing. Beliau juga seorang cancer fighter.
.

#ikhtiarsihat #detox #buangtoksin #buangracun #cancerfighter #kuatkanimunbadan #cancerfighter #livinghappy #livinghealthy #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
1 0 13 November, 2019

Badan belum kurus tapi perut dah kempis.
.
Ye la bila usus dah bersih. Segala kerak² najis dah buang, perut pun slim la. Masa nie barulah efektif nak consume vitamin apa pun. Usus bersih, nutrition absorption lebih bagus. Kulit pun dah tak kusam. .

#ikhtiarsihat #ikhtiarsusut #masalahperutbuncit #masalahberatbadan #cuciusus #kemkementah #pulapol
#setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

Badan belum kurus tapi perut dah kempis.
. 
Ye la bila usus dah bersih. Segala kerak² najis dah buang, perut pun slim la. Masa nie barulah efektif nak consume vitamin apa pun. Usus bersih, nutrition absorption lebih bagus. Kulit pun dah tak kusam. .

#ikhtiarsihat #ikhtiarsusut #masalahperutbuncit #masalahberatbadan #cuciusus #kemkementah #pulapol
#setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
0 0 2 hours ago

Aloe Vera Gel Forever Living mengandungi 101 khasiat aloe vera.
.
Ada yang minum untuk detox.
Ada yang minum untuk lebih kurus.
Ada yang minum untuk lebih sihat dan cantik.
.
Tapi betul ke?
.
Dengan HANYA minum aloe vera ini, betul ke boleh dapat semua kebaikan tu??
.
Jawapannya: yup betul.
.
Banyak kajian sains telah dijalankan ke atas pokok aloe vera ini.
.
Sebab tu tak pelik kenapa aloe vera ini sudah digunakan untuk dijadikan ubat (medicinal plant) semenjak 1000 tahun dahulu.
.
😍Antara kebaikan Aloe Vera Gel😍
.
📝Mencuci usus (proses untuk kurus akan lebih mudah dan lancar)
.
📝Memperbaiki sistem pencernaan supaya mudah 'membuang'
.
📝Menegangkan kulit (nampak lebih cantik)
.
📝Mengelakkan naik jerawat
.
📝Mengurangkan paras gula dalam darah (badan lebih sihat)
.
📝Mengandungi antioksida dan antibakteria
.
📝Dan banyak lagi.
.
Jom minum Aloe Vera Gel Forever Living, terbukti memang baik untuk kesihatan.😁👌👍💪💞💕
.
#naksihatkenausaha #bersihkanusus #kebersihanusus #pentingbersihkanusus #detox #buangtoksin #buangracun #jagausus #foreverlivingproduct #produkselamat #ikhtiarsihat #supplement #sitinadjiraflp #iamcancersurvivor #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

Aloe Vera Gel Forever Living mengandungi 101 khasiat aloe vera.
.
Ada yang minum untuk detox.
Ada yang minum untuk lebih kurus.
Ada yang minum untuk lebih sihat dan cantik.
. 
Tapi betul ke?
. 
Dengan HANYA minum aloe vera ini, betul ke boleh dapat semua kebaikan tu??
. 
Jawapannya: yup betul.
. 
Banyak kajian sains telah dijalankan ke atas pokok aloe vera ini.
. 
Sebab tu tak pelik kenapa aloe vera ini sudah digunakan untuk dijadikan ubat (medicinal plant) semenjak 1000 tahun dahulu.
.
😍Antara kebaikan Aloe Vera Gel😍
.
📝Mencuci usus (proses untuk kurus akan lebih mudah dan lancar)
.
📝Memperbaiki sistem pencernaan supaya mudah 'membuang'
.
📝Menegangkan kulit (nampak lebih cantik)
.
📝Mengelakkan naik jerawat
.
📝Mengurangkan paras gula dalam darah (badan lebih sihat)
.
📝Mengandungi antioksida dan antibakteria
.
📝Dan banyak lagi.
. 
Jom minum Aloe Vera Gel Forever Living, terbukti memang baik untuk kesihatan.😁👌👍💪💞💕
. 
#naksihatkenausaha #bersihkanusus #kebersihanusus #pentingbersihkanusus #detox #buangtoksin #buangracun #jagausus  #foreverlivingproduct #produkselamat #ikhtiarsihat #supplement #sitinadjiraflp #iamcancersurvivor #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
1 0 6 hours ago

Assalamualaikum.. Khamis 14/11 saya open order baby butterscotch utk org KL.. utk org Rantau pun boleh order.. kek available sabtu 16/11.. Details kek dibawah 👇🏻 ✅ size 5”
✅ RM20
✅ 2 layer kek
✅ anggaran berat 450g+-
✅ nak add on wording or deco pls add on 💵 ✅ keutamaan utk yg boleh pickup order dirumah saya ✅ tiada delivery
✅ in shaa Allah available utk dipickup khamis tghari
✅ utk org Rantau kek boleh collect jumaat malam @ sabtu 😊

Berminat utk order boleh terus wasap 0127457429

Mai2 order sblm saya start bercuti panjang 😁

#babybutterscotchcake # #butterscotchcake #walnutbutterscotchcake #sayajualkek #keksedap #keknyaman #kualalumpur #kemkementah #semarak #pulapol #mindef #setiawangsa #wangsamaju #keramat #setapak

Assalamualaikum.. Khamis 14/11 saya open order baby butterscotch utk org KL.. utk org Rantau pun boleh order.. kek available sabtu 16/11.. Details kek dibawah 👇🏻 ✅ size 5”
✅ RM20
✅ 2 layer kek
✅ anggaran berat 450g+-
✅ nak add on wording or deco pls add on 💵 ✅ keutamaan utk yg boleh pickup order dirumah saya ✅ tiada delivery
✅ in shaa Allah available utk dipickup khamis tghari
✅ utk org Rantau kek boleh collect jumaat malam @ sabtu 😊

Berminat utk order boleh terus wasap 0127457429

Mai2 order sblm saya start bercuti panjang 😁

#babybutterscotchcake ##butterscotchcake #walnutbutterscotchcake #sayajualkek #keksedap #keknyaman #kualalumpur #kemkementah #semarak #pulapol #mindef #setiawangsa #wangsamaju #keramat #setapak
12 0 11 November, 2019

Asthma, Semput.
.
Ramai anak² sahabat kakyong ada masalah nie. Kalau mak ada asthma, anak² pun akan ada asthma juga.. Tak pun eczema kan. Nie apa yang sepupu kakyong cerita sebab dia semput, anak dia ada eczema.
.
Pantang larang lebih kurang sama je kan.. Tak boleh habuk, udara kering sangat pun x boleh, lembap lagi lah.. Persekitaran kena bersih dan selesa je.
.
Kesian anak². Masa kecik la dorang nak explore the world. Nak main macam². Tapi bila dah ada asthma nie, terbatas la kan..
.
Setiap penyakit ada penawarnya. Kena trial and error sebelum nak jumpa yang serasi. Tapi kena pilih yang selamat dan halal la yer. Jangan ikut petua yang pelik² pulak.
.

#ikhtiarsihat #asthma #asma #semput #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #aloepeach #aloevera #buahpeach #healthsupplement #supplemenanak #sitinadjiraflp #iamcancersurvivor #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

Asthma, Semput.
.
Ramai anak² sahabat kakyong ada masalah nie. Kalau mak ada asthma, anak² pun akan ada asthma juga.. Tak pun eczema kan. Nie apa yang sepupu kakyong cerita sebab dia semput, anak dia ada eczema.
.
Pantang larang lebih kurang sama je kan.. Tak boleh habuk, udara kering sangat pun x boleh, lembap lagi lah.. Persekitaran kena bersih dan selesa je.
.
Kesian anak². Masa kecik la dorang nak explore the world. Nak main macam². Tapi bila dah ada asthma nie, terbatas la kan..
.
Setiap penyakit ada penawarnya. Kena trial and error sebelum nak jumpa yang serasi. Tapi kena pilih yang selamat dan halal la yer. Jangan ikut petua yang pelik² pulak.
.

#ikhtiarsihat #asthma #asma #semput #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #aloepeach #aloevera #buahpeach #healthsupplement #supplemenanak #sitinadjiraflp #iamcancersurvivor #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
3 0 10 November, 2019

Apa yang sesuai untuk anak saya yang ECZEMA kak?
.
Selalu kakyong dapat soalan nie. Kesian anak². Peluh tak boleh, habuk tak boleh.. Menggaru sampai luka. Mana nak senang duduk kan. Anak dah besar pandai cakap tak pe. Kita tau apa yang tak kena. Nie kalau baby lagi.. Kecik lagi... Bercakap pun tak boleh lagi... Menangis je la. Merengek. 😣
.
Kesian kalau g kenduri, musim raya kan, g holiday ke.. Mak ayah pun boleh hilang sabar.
.
Ok.. Ok.. Nie kakyong nak share testimoni ECZEMA. Semoga bermanfaat untuk semua.
.
#eczema #ekzema #masalahkulit #kulitalergik #alergik #sayanganak #ikhtiarsihat #healthsupplement #supplementanak #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

Apa yang sesuai untuk anak saya yang ECZEMA kak?
. 
Selalu kakyong dapat soalan nie. Kesian anak². Peluh tak boleh, habuk tak boleh.. Menggaru sampai luka. Mana nak senang duduk kan. Anak dah besar pandai cakap tak pe. Kita tau apa yang tak kena. Nie kalau baby lagi.. Kecik lagi... Bercakap pun tak boleh lagi... Menangis je la. Merengek. 😣
. 
Kesian kalau g kenduri, musim raya kan, g holiday ke.. Mak ayah pun boleh hilang sabar.
. 
Ok.. Ok.. Nie kakyong nak share testimoni ECZEMA. Semoga bermanfaat untuk semua.
.
#eczema #ekzema #masalahkulit #kulitalergik #alergik #sayanganak #ikhtiarsihat #healthsupplement #supplementanak #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
1 0 9 November, 2019

Sandwich paling top.. spicy tuna.. xtau dah brape box dah buat sandwich tuna ni.. xigt dah.. yg pasti semua feedback kata sedap.. alhamdulillah

Ada yg repeat byk kali dah.. bnda sedap mmg kena repeat la kan.. promo harga pengenalan utk sandwich masih saya on sampai hjung bulan ni.. lepastu saya bercuti & bila saya dah back on track harga kembali pada asal.. #sandwichsedap #spicytunasandwich #sandwichtunaspicy #sandwichtuna #sayajualsandwich #sandwichKL #qifanisdelight #kemkementah #mindef #keramat #wangsamaju #setapak #setiawangsa #kualalumpur

Sandwich paling top.. spicy tuna.. xtau dah brape box dah buat sandwich tuna ni.. xigt dah.. yg pasti semua feedback kata sedap.. alhamdulillah

Ada yg repeat byk kali dah.. bnda sedap mmg kena repeat la kan.. promo harga pengenalan utk sandwich masih saya on sampai hjung bulan ni.. lepastu saya bercuti & bila saya dah back on track harga kembali pada asal.. #sandwichsedap #spicytunasandwich #sandwichtunaspicy #sandwichtuna #sayajualsandwich #sandwichKL #qifanisdelight #kemkementah #mindef #keramat #wangsamaju #setapak #setiawangsa #kualalumpur
15 4 8 November, 2019

Sakit tumit nie bukan penyakit orang tua tau. Sekarang nie tak kira umur. Sebab tu kita kena mula ikhtiar sihat dari awal. Kita cegah dari awal.
.
Alhamdulillah.. Puan Ju dah semakin sihat selepas ikhtiar dengan Aloe vera gel dan Arctic sea. Supplement tanpa bahan merbahaya.
.

#sakittumit #arthritis #ikhtiarsihat #masalahkaki #masalahtumit #aloeveragel #arcticsea #healthsupplement #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

Sakit tumit nie bukan penyakit orang tua tau. Sekarang nie tak kira umur. Sebab tu kita kena mula ikhtiar sihat dari awal. Kita cegah dari awal.
.
Alhamdulillah.. Puan Ju dah semakin sihat  selepas ikhtiar dengan Aloe vera gel dan Arctic sea. Supplement tanpa bahan merbahaya.
.

#sakittumit #arthritis #ikhtiarsihat #masalahkaki #masalahtumit #aloeveragel #arcticsea #healthsupplement #produkselamat #produkhalal #produkoriginal #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
1 0 8 November, 2019

#iamcancersurvivor #tonsil
.
Dulu setiap kali check up, Doktor mesti check kelenjar tonsil sama ada bengkak atau tidak. Kalau bengkak mesti berkerut dahi.
.
Sampai 2016 kakyong rasa kelenjar tonsil nie kerap bengkak. Bila susah nak telan je mesti kakyong check sendiri. Susah nak telan tu sampai terasa kat telinga tau. Kerap juga la serah diri kat puan misi Aziemah Aziz mintak tolong beliau check kan. Beliau yang suggest kakyong guna Bright Toothgel.
.
What??? Ubat gigi hijau tu?
Cannot brain la sebab otak dah set ubat gigi mesti warna putih. Bila warna lain je tak leh terima... No.. No.. No....
.
Tapi bila baca balik ingredients dalam Bright Toothgel nie.. Ada bee propolis. Bee propolis nie kan anti virus, anti bakteria.. Aloe vera plak anti radang.
.
Hokey... I try.... Hasilnya... Sampai sekarang dah tak der rasa bengkak tonsil. Bukan tu je.. Ulser pun dah tak der yang dulunya silih berganti dalam mulut nie..
.
Alhamdulillah.. 😍😍
.
Sebenarnya.. Penyakit kita nie banyak yang berkait. Guna bright toothgel sebab bengkak tonsil tapi ulser pun dah tak der. Nie baru la betul orang putih kata 'kill two birds with one stone.'
.
#ikhtiarsihat #tonsilbengkak #ikhtiarcegahtonsilbengkak #brighttoothgel #ubatgigi #beepropolis #aloevera #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

#iamcancersurvivor #tonsil
. 
Dulu setiap kali check up, Doktor mesti check kelenjar tonsil sama ada bengkak atau tidak. Kalau bengkak mesti berkerut dahi.
.
Sampai 2016 kakyong rasa kelenjar tonsil nie kerap bengkak. Bila susah nak telan je mesti kakyong check sendiri. Susah nak telan tu sampai terasa kat telinga tau. Kerap juga la serah diri kat puan misi Aziemah Aziz mintak tolong beliau check kan. Beliau yang suggest kakyong guna Bright Toothgel.
. 
What??? Ubat gigi hijau tu?
Cannot brain la sebab otak dah set ubat gigi mesti warna putih. Bila warna lain je tak leh terima... No.. No.. No....
. 
Tapi bila baca balik ingredients dalam Bright Toothgel nie.. Ada bee propolis. Bee propolis nie kan anti virus, anti bakteria.. Aloe vera plak anti radang.
. 
Hokey... I try.... Hasilnya... Sampai sekarang dah tak der rasa bengkak tonsil. Bukan tu je.. Ulser pun dah tak der  yang dulunya silih berganti dalam mulut nie..
. 
Alhamdulillah.. 😍😍
. 
Sebenarnya.. Penyakit kita nie banyak yang berkait. Guna bright toothgel sebab bengkak tonsil tapi ulser pun dah tak der. Nie baru la betul orang putih kata 'kill two birds with one stone.'
.
#ikhtiarsihat #tonsilbengkak #ikhtiarcegahtonsilbengkak #brighttoothgel #ubatgigi #beepropolis #aloevera #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
0 0 6 November, 2019

Hujung bulan lepas sahabat kakyong di Kuala Nerang, Kedah whatsapp mengadu kisah ayah beliau yang buasir berdarah sejak Disember 2016. Kesian katanya setiap kali nak solat mesti kena tukar kain pelikat. Nak bergerak pun kurang selesa. Dah macam² cuba tapi masih tak lega. Nak bagi ayah beliau cuba Aloe vera gel pulak katanya..
.
1 November ritu saja la kakyong bertanya khabar ayah beliau.
.
"alhamdulillah jie...so far so gud...ayah pun kata...ada kelainan cikit...dl ayah kata byk keluar darah...lanie dh kurang cikit berdarah...ada perubahan ayah kata..."
.
Alhamdulillah.. Anak mana yang boleh tengok saja mak ayah tak sihat kan. Mesti nak ikhtiar macam². Masa kecik mak ayah jaga kita, bila depa dah tua. Kita sebagai anak mesti kena cuba yang terbaik dan termampu untuk depa. Sampai kita dah besar kawin beranak pinak nie pun, pantang dengar kita tak sihat mesti depa risau.
.
Jom kita sama² doakan kesihatan ayah beliau juga mak ayah kita semua diberi kesihatan yang baik oleh Allah swt. .

#helpmorepeople #anaksayangayah #buasir #buasirberdarah #ikhtiarsihat #masalahusus #aloeveragel #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa

Hujung bulan lepas sahabat kakyong di Kuala Nerang, Kedah whatsapp mengadu kisah ayah beliau yang buasir berdarah sejak Disember 2016. Kesian katanya setiap kali nak solat mesti kena tukar kain pelikat. Nak bergerak pun kurang selesa. Dah macam² cuba tapi masih tak lega. Nak bagi ayah beliau cuba Aloe vera gel pulak katanya..
. 
1 November ritu saja la kakyong bertanya khabar ayah beliau.
.
"alhamdulillah jie...so far so gud...ayah pun kata...ada kelainan cikit...dl ayah kata byk keluar darah...lanie dh kurang cikit berdarah...ada perubahan ayah kata..."
. 
Alhamdulillah.. Anak mana yang boleh tengok saja mak ayah tak sihat kan. Mesti nak ikhtiar macam². Masa kecik mak ayah jaga kita, bila depa dah tua. Kita sebagai anak mesti kena cuba yang terbaik dan termampu untuk depa. Sampai kita dah besar kawin beranak pinak nie pun, pantang dengar kita tak sihat mesti depa risau.
. 
Jom kita sama² doakan kesihatan ayah beliau juga mak ayah kita semua diberi kesihatan yang baik oleh Allah swt. .

#helpmorepeople #anaksayangayah #buasir #buasirberdarah #ikhtiarsihat #masalahusus #aloeveragel #kemkementah #pulapol #utmkl #setiawangsa #wangsamaju #wangsakeramat #au3 #puncaksetiawangsa
4 0 4 November, 2019

Order ptg td👌
.
Jap lg nak buat mix cheesetart😍 order dari customer kem kementah👍
.
Open order everyday😘
.
Self pick up @ Taman Keramat
.
Delivery upon request with charge around KL (AFTER OFFICE HOUR & WEEKEND ONLY)
.
https://wa.me/60123968649
.
#cheesetart #cheesetartsedap #nutella #blueberry #hazelnut #sayajualcheesetart #cheesetartlover #sweetdelina #tamankeramat #setiawangsa #kemkementah

Order ptg td👌
.
Jap lg nak buat mix cheesetart😍 order dari customer kem kementah👍
.
Open order everyday😘
.
Self pick up @ Taman Keramat
.
Delivery upon request with charge around KL (AFTER OFFICE HOUR & WEEKEND ONLY)
.
https://wa.me/60123968649
.
#cheesetart #cheesetartsedap #nutella #blueberry #hazelnut #sayajualcheesetart #cheesetartlover #sweetdelina #tamankeramat #setiawangsa #kemkementah
2 0 4 November, 2019
#throwback order ✅ Pandan Gula Melaka Cake
✅ 6”
✅ swiss meringue buttercream ✅ premium cake

Tq dear cust.. #pandangulamelakacake #kekpandangulamelaka #keksedap #keknyaman #sayajualkek #sayabuatkek #qifanisdelight #kualalumpur #kemkementah #kementah #setapak #setiawangsa #wangsamaju #keramat #semarak
11 0 3 November, 2019

Top #kemkementah posts

Sandwich paling top.. spicy tuna.. xtau dah brape box dah buat sandwich tuna ni.. xigt dah.. yg pasti semua feedback kata sedap.. alhamdulillah

Ada yg repeat byk kali dah.. bnda sedap mmg kena repeat la kan.. promo harga pengenalan utk sandwich masih saya on sampai hjung bulan ni.. lepastu saya bercuti & bila saya dah back on track harga kembali pada asal.. #sandwichsedap #spicytunasandwich #sandwichtunaspicy #sandwichtuna #sayajualsandwich #sandwichKL #qifanisdelight #kemkementah #mindef #keramat #wangsamaju #setapak #setiawangsa #kualalumpur

Sandwich paling top.. spicy tuna.. xtau dah brape box dah buat sandwich tuna ni.. xigt dah.. yg pasti semua feedback kata sedap.. alhamdulillah

Ada yg repeat byk kali dah.. bnda sedap mmg kena repeat la kan.. promo harga pengenalan utk sandwich masih saya on sampai hjung bulan ni.. lepastu saya bercuti & bila saya dah back on track harga kembali pada asal.. #sandwichsedap #spicytunasandwich #sandwichtunaspicy #sandwichtuna #sayajualsandwich #sandwichKL #qifanisdelight #kemkementah #mindef #keramat #wangsamaju #setapak #setiawangsa #kualalumpur
15 4 8 November, 2019

Ya Allah! 😣 rindunya tempat ni😞.. teringat zamah kanak2 dari kecil sampai ting-4 😞.. rindu DTHO rindu skolah .. tapi ape kan daya! Abah & ma pencen je trus buat rumah kat johor.. agak2 ada lagi x kwn2 dok sini? 🙄
.
.
#memory #kemkementah #kualalumpur #kemdtho #dtho #anaktentera #askar #skdtho #smkdtho #kemaskar fun #love #photo #hot #lmao #hilarious #laugh #friend #swag #like4like #tweegram #humor #art #follow4follow #awesome #lol

Ya Allah! 😣 rindunya tempat ni😞.. teringat zamah kanak2 dari kecil sampai ting-4 😞.. rindu DTHO rindu skolah .. tapi ape kan daya! Abah & ma pencen je trus buat rumah kat johor.. agak2 ada lagi x kwn2 dok sini? 🙄
.
.
#memory #kemkementah #kualalumpur #kemdtho #dtho #anaktentera #askar #skdtho #smkdtho #kemaskar fun #love #photo #hot #lmao #hilarious #laugh #friend #swag #like4like #tweegram #humor #art #follow4follow #awesome #lol
81 13 12 March, 2019

Keratan The Star - Star Metro Wednesday 9 May 2018 #thestar ===============================
Terima kasih kepada rakan dan kenalan yang share gambar ini. Penghargaan istimewa saya tujukan kepada brother2 cameraman dari The Star. Kredit : Azhar Mahfof #thestarnewspaper #malaysiaphotographer #cameramanmalaysia ===============================
Gambar ini di ambil ketika saya bertugas sebagai Ketua Tempat Mengundi (KTM) di Saluran 9, SK Kem Kementah Kuala Lumpur untuk Pengundian Awal melibatkan anggota Angkatan Tentera Malaysia (ATM) sempena #pru14 #angkatantenteramalaysia #tldm #tudm #kemkementah #suruhanjayapilihanrayamalaysia #skkementah #undiawal #undiawalpru14 #ketuatempatmengundi #undiawal5mei #negaraku #celupjari #undi5tahunsekali

Keratan The Star - Star Metro Wednesday 9 May 2018 #thestar ===============================
Terima kasih kepada rakan dan kenalan yang share gambar ini. Penghargaan istimewa saya tujukan kepada brother2 cameraman dari The Star. Kredit : Azhar Mahfof #thestarnewspaper #malaysiaphotographer #cameramanmalaysia ===============================
Gambar ini di ambil ketika saya bertugas sebagai Ketua Tempat Mengundi (KTM) di Saluran 9, SK Kem Kementah Kuala Lumpur untuk Pengundian Awal melibatkan anggota Angkatan Tentera Malaysia (ATM) sempena #pru14 #angkatantenteramalaysia #tldm #tudm #kemkementah #suruhanjayapilihanrayamalaysia #skkementah #undiawal #undiawalpru14 #ketuatempatmengundi #undiawal5mei #negaraku #celupjari #undi5tahunsekali
108 5 23 hours ago

Selepas ke kenduri Ustaz Roslan tadi, terus ke Kem Kementah penuhi jemputan abg sahabat sy. Bukan sahabat saya naa 😅
Terima kasih atas jemputan.

Esk ada lagi jemputan Kenduri kawin, amik barokah katanya 😂
Nak jemput pi makan nasi minyak keluarga hang pa?
Klik no di bio 😉

#daitv3 #daimuhammad #biarsatuayatyangpentingbermanfaat #dekatimanusiadalamdakwahmelaluicinta #kemkementah #desaserisetia

Selepas ke kenduri Ustaz Roslan tadi, terus ke Kem Kementah penuhi jemputan abg sahabat sy. Bukan sahabat saya naa 😅
Terima kasih atas jemputan.

Esk ada lagi jemputan Kenduri kawin, amik barokah katanya 😂
Nak jemput pi makan nasi minyak keluarga hang pa?
Klik no di bio 😉

#daitv3 #daimuhammad #biarsatuayatyangpentingbermanfaat #dekatimanusiadalamdakwahmelaluicinta #kemkementah #desaserisetia
353 0 15 September, 2018

Kenapa perlu dapatkan konsultasi daripada Perunding Kecantikan Bebas (Independent Beauty Consultant, IBC) Mary Kay seperti Nadia dulu sebelum memakai produk Mary Kay?
.
Sebab kami sudah diberi ilmu, latihan & pendedahan tentang produk2 Mary Kay. Dan Nadia sendiri sebagai IBC memang pakai & amalkan skincare & produk Mary Kay.
.
Perlu diingat, setiap orang punya kulit berbeza. Apa yg Nadia pakai tak semestinya sesuai untuk anda & sebaliknya. Sebab itu penting dapatkan khidmat rundingan dari IBC dahulu.
.
Jom Nadia bantu anda dapatkan kulit yg lebih sihat, cantik & awet muda, macam Nadia😊 (anda tentu tak percaya keadaan kulit wajah Nadia sebelum Nadia menggunakan Mary Kay😁)
.
💋SD D.A.M.N💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant
📲014-5399444
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #jerawat #kulitberminyak

Kenapa perlu dapatkan konsultasi daripada Perunding Kecantikan Bebas (Independent Beauty Consultant, IBC) Mary Kay seperti Nadia dulu sebelum memakai produk Mary Kay?
.
Sebab kami sudah diberi ilmu, latihan & pendedahan tentang produk2 Mary Kay. Dan Nadia sendiri sebagai IBC memang pakai & amalkan skincare & produk Mary Kay.
.
Perlu diingat, setiap orang punya kulit berbeza. Apa yg Nadia pakai tak semestinya sesuai untuk anda & sebaliknya. Sebab itu penting dapatkan khidmat rundingan dari IBC dahulu.
.
Jom Nadia bantu anda dapatkan kulit yg lebih sihat, cantik & awet muda, macam Nadia😊 (anda tentu tak percaya keadaan kulit wajah Nadia sebelum Nadia menggunakan Mary Kay😁)
.
💋SD D.A.M.N💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant
📲014-5399444
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #jerawat #kulitberminyak
4 1 4 December, 2018

🌸 BOUGAS BEAUTY IS MY PASSION 🌸

🌸 BOUGAS BEAUTY IS MY PASSION 🌸
7 1 21 August, 2019

New LIMITED edition❤️
.
22K GOLDEN BEAUTY BAR worth RM329..
.
Tapi anda dapat FOR FREE bulan ni! 😍😍😍
.
Promosi bulan ni je.. Cepat dm /whatsapp Nadia utk info lanjut.. Secure your order
.
💋SD D.A.M.N💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant
014-5399444
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #marykaymysg #SDAmiNadia #goldenbeautybar

New LIMITED edition❤️
.
22K GOLDEN BEAUTY BAR worth RM329..
.
Tapi anda dapat FOR FREE bulan ni! 😍😍😍
.
Promosi bulan ni je.. Cepat dm /whatsapp Nadia utk info lanjut.. Secure your order
.
💋SD D.A.M.N💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant
014-5399444
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #marykaymysg #SDAmiNadia #goldenbeautybar
2 1 8 January, 2019