#kemutketat Instagram Photos & Videos

kemutketat - 4.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kemutketat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 hours
Average like
2.6
Average comment
0
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

.
Menyesal aku jual tablet evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual evomen herba kunyit hitam.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan tablet herba kunyit hitam.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab jamu evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1. Menambah stamina

2. Menambah masa bersama isteri 45minit

3. Isteri mula puji hari-hari, puas, padat, padu
.
.
Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka jamu tablet evomen.
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @ubatkuat_untuksuami
.
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #berryjaga #evomenmalaysia #gambirsarawak #gambirjantan #tongkatali #lumutperak #seriiskandar #wakafcheyeh #kubangpasu #missvketat #cikgumalaysia #poslajuseluruhmalaysia
#pasirmas

.
Menyesal aku jual tablet evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual evomen herba kunyit hitam.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita  dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan tablet herba kunyit hitam.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab jamu evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1. Menambah stamina

2. Menambah masa bersama isteri 45minit

3. Isteri mula puji hari-hari, puas, padat, padu
.
. 
Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka jamu tablet evomen.
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @ubatkuat_untuksuami
.
. 
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian  #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #berryjaga #evomenmalaysia #gambirsarawak #gambirjantan #tongkatali #lumutperak #seriiskandar #wakafcheyeh #kubangpasu #missvketat  #cikgumalaysia #poslajuseluruhmalaysia
#pasirmas
12 0 11 December, 2019

.
Menyesal aku jual tablet evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual evomen herba kunyit hitam.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan tablet herba kunyit hitam.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab jamu evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1. Menambah stamina

2. Menambah masa bersama isteri 45minit

3. Isteri mula puji hari-hari, puas, padat, padu
.
.
Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka jamu tablet evomen.
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @ubatkuat_untuksuami
.
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #berryjaga #evomenmalaysia #gambirsarawak #gambirjantan #tongkatali #lumutperak #seriiskandar #wakafcheyeh #kubangpasu #missvketat #cikgumalaysia #poslajuseluruhmalaysia
#pasirmas

.
Menyesal aku jual tablet evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual evomen herba kunyit hitam.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita  dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan tablet herba kunyit hitam.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab jamu evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1. Menambah stamina

2. Menambah masa bersama isteri 45minit

3. Isteri mula puji hari-hari, puas, padat, padu
.
. 
Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka jamu tablet evomen.
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @ubatkuat_untuksuami
.
. 
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian  #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #berryjaga #evomenmalaysia #gambirsarawak #gambirjantan #tongkatali #lumutperak #seriiskandar #wakafcheyeh #kubangpasu #missvketat  #cikgumalaysia #poslajuseluruhmalaysia
#pasirmas
3 0 11 December, 2019

.
.
💕 Sabun Manjakani Homemade 💕
.
Khasiat dan fungsinya
.
♐ sebagai pencuci missV
.
♐ merawat keputihan
.
♐ menghilangkan gatal-gatal di missV dan bau yang kurang menyenangkan
.
♐ membersih dan mewangikan missV
.
♐ mengetatkan/merapatkan missV
.
♐ menghilangkan hitam-hitam dicelah missV, kelengkang,ketiak,pelipat dll(mencerahkan)
.
♐ mengecutkan luka selepas bersalin
.
♐ sesuai juga untuk pencuci muka,menegangkan muka,melembab,mencerahkan,dan juga mengecutkan jerawat
.
♐ menghilangkan bau badan
.
♐ menghilangkan gatal-gatal,alergik dan ruam kulit/jerawat dibelakang badan
.
♐ merawat buasir
.
♐ menegangkan payudara dan punggung .
.
❌ No Parabens
.
❌ SLS
.
❗❗Amalkan dalam rutin mandian setiap hari untuk kesan yang terbaik 👏👍
.
❗❗Sabun Manjakani melt and pour.Sesuai untuk semua golongan laki/perempuan.Boleh juga diguna kan untuk seluruh bahagian badan korang...💋💋
.
🚺 Simpan sabun ditempat yang kering .
Rm10(40gram)
.
.
0187734890
.
.

.
.
💕 Sabun Manjakani Homemade 💕
.
Khasiat dan fungsinya
.
♐ sebagai pencuci missV
.
♐ merawat keputihan
.
♐ menghilangkan gatal-gatal di missV dan bau yang kurang menyenangkan
.
♐ membersih dan mewangikan missV
.
♐ mengetatkan/merapatkan missV
.
♐ menghilangkan hitam-hitam dicelah missV, kelengkang,ketiak,pelipat dll(mencerahkan)
.
♐ mengecutkan luka selepas bersalin
.
♐ sesuai juga untuk pencuci muka,menegangkan muka,melembab,mencerahkan,dan juga mengecutkan jerawat
.
♐ menghilangkan bau badan
.
♐ menghilangkan gatal-gatal,alergik dan ruam kulit/jerawat dibelakang badan
.
♐ merawat buasir
.
♐ menegangkan payudara dan punggung .
.
❌ No Parabens
.
❌ SLS
.
❗❗Amalkan dalam rutin mandian setiap hari untuk kesan yang terbaik 👏👍
.
❗❗Sabun Manjakani melt and pour.Sesuai untuk semua golongan laki/perempuan.Boleh juga diguna kan untuk seluruh bahagian badan korang...💋💋
.
🚺 Simpan sabun ditempat yang kering .
Rm10(40gram)
.
.
0187734890
.
.
5 1 11 December, 2019

.
Menyesal aku jual tablet herba Evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual Evomen.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan kapsul Evomen ni.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab herba Evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1.menambah stamina lelaki dan tahan 45minit

2. Meningkatkan ketegangan dan kembang senjata abang .

Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka kapsul evomen .
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @tongkatali.malaysia .
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #tongkatali #ubatkuatsuami #ubatkuatlelaki #tahanlama #pasirgudang #kualakrai
#malamjumaat #pulaupangkor #seriiskandar #kundasang #tawausabah #sandakan #gongbadak #kunyithitam

.
Menyesal aku jual tablet herba Evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual Evomen.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita  dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan kapsul Evomen ni.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab herba Evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1.menambah stamina lelaki dan tahan 45minit

2. Meningkatkan ketegangan dan kembang senjata abang .

Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka kapsul evomen .
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @tongkatali.malaysia .
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian  #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #tongkatali #ubatkuatsuami #ubatkuatlelaki #tahanlama #pasirgudang #kualakrai 
#malamjumaat #pulaupangkor #seriiskandar #kundasang #tawausabah #sandakan #gongbadak #kunyithitam
5 0 6 December, 2019

.
Menyesal aku jual tablet herba Evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual Evomen.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan kapsul Evomen ni.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab herba Evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1.menambah stamina lelaki dan tahan 45minit

2. Meningkatkan ketegangan dan kembang senjata abang .

Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka kapsul evomen .
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @tongkatali.malaysia .
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #tongkatali #ubatkuatsuami #ubatkuatlelaki #tahanlama #pasirgudang #kualakrai
#malamjumaat #pulaupangkor #seriiskandar #kundasang #tawausabah #sandakan #gongbadak #kunyithitam

.
Menyesal aku jual tablet herba Evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual Evomen.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita  dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan kapsul Evomen ni.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab herba Evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1.menambah stamina lelaki dan tahan 45minit

2. Meningkatkan ketegangan dan kembang senjata abang .

Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka kapsul evomen .
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @tongkatali.malaysia .
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian  #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #tongkatali #ubatkuatsuami #ubatkuatlelaki #tahanlama #pasirgudang #kualakrai 
#malamjumaat #pulaupangkor #seriiskandar #kundasang #tawausabah #sandakan #gongbadak #kunyithitam
13 0 6 December, 2019

.
Menyesal aku jual tablet herba Evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual Evomen.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan kapsul Evomen ni.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab herba Evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1.menambah stamina lelaki dan tahan 45minit

2. Meningkatkan ketegangan dan kembang senjata abang .

Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka kapsul evomen .
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @tongkatali.malaysia .
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #tongkatali #ubatkuatsuami #ubatkuatlelaki #tahanlama #pasirgudang #kualakrai
#malamjumaat #pulaupangkor #seriiskandar #kundasang #tawausabah #sandakan #gongbadak #kunyithitam

.
Menyesal aku jual tablet herba Evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual Evomen.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita  dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan kapsul Evomen ni.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab herba Evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1.menambah stamina lelaki dan tahan 45minit

2. Meningkatkan ketegangan dan kembang senjata abang .

Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka kapsul evomen .
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @tongkatali.malaysia .
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian  #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #tongkatali #ubatkuatsuami #ubatkuatlelaki #tahanlama #pasirgudang #kualakrai 
#malamjumaat #pulaupangkor #seriiskandar #kundasang #tawausabah #sandakan #gongbadak #kunyithitam
11 0 6 December, 2019

.
Menyesal aku jual tablet herba Evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual Evomen.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan kapsul Evomen ni.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab herba Evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1.menambah stamina lelaki dan tahan 45minit

2. Meningkatkan ketegangan dan kembang senjata abang .

Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka kapsul evomen .
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @tongkatali.malaysia .
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #tongkatali #ubatkuatsuami #ubatkuatlelaki #tahanlama #pasirgudang #kualakrai
#malamjumaat #pulaupangkor #seriiskandar #kundasang #tawausabah #sandakan #gongbadak #kunyithitam

.
Menyesal aku jual tablet herba Evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual Evomen.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita  dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan kapsul Evomen ni.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab herba Evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1.menambah stamina lelaki dan tahan 45minit

2. Meningkatkan ketegangan dan kembang senjata abang .

Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka kapsul evomen .
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @tongkatali.malaysia .
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian  #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #tongkatali #ubatkuatsuami #ubatkuatlelaki #tahanlama #pasirgudang #kualakrai 
#malamjumaat #pulaupangkor #seriiskandar #kundasang #tawausabah #sandakan #gongbadak #kunyithitam
5 0 6 December, 2019

.
Menyesal aku jual tablet herba Evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual Evomen.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan kapsul Evomen ni.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab herba Evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1.menambah stamina lelaki dan tahan 45minit

2. Meningkatkan ketegangan dan kembang senjata abang .

Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka kapsul evomen .
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @tongkatali.malaysia .
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian #farajlonggar #senggugut #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #tongkatali #ubatkuatsuami #ubatkuatlelaki #tahanlama
#malamjumaat #pulaupangkor #seriiskandar #kundasang #tawausabah #sandakan #gongbadak

.
Menyesal aku jual tablet herba Evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual Evomen.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita  dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan kapsul Evomen ni.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab herba Evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1.menambah stamina lelaki dan tahan 45minit

2. Meningkatkan ketegangan dan kembang senjata abang .

Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka kapsul evomen .
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @tongkatali.malaysia .
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian #farajlonggar #senggugut #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #tongkatali #ubatkuatsuami #ubatkuatlelaki #tahanlama
#malamjumaat #pulaupangkor #seriiskandar #kundasang #tawausabah #sandakan #gongbadak
2 0 6 December, 2019

.
"PERHATIAN KEPADA YANG ADA MASALAH SAKIT LUTUT"
.
Ada tak kat sini yang mengalami masalah macam kat bawah ni ?
.
.
👉 Bila berjalan/berdiri terasa mencucuk
👉 Sakit nak lipat kaki masa solat
👉 Tak boleh solat berdiri
👉 Naik tangga rasa sakit lutut
👉 Tak boleh angkat benda berat
👉 Tak boleh duduk bersila ( Bila duduk lama nak bangun rasa sakit lutut )
👉 Nak bangun kena berpaut pada dinding/kena ada tongkat tangan bila nak bangun
.
.
Kalau ada dan pernah merasai tanda - tanda macam kat atas tu, TEKAN GAMBAR dibawah segera sbb saya berbesar hati ingin berkongsi satu cara untuk merawat masalah sakit lutut ni.

Tekan DM @episor_malaysia
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kualakangsar #ipohperak #seriiskandar #lumutperak #pulaupangkor #poslajuseluruhmalaysia #sakitlutut #lenguhbadan #kubangkerian #husmkubangkerian #episor #episormalaysia #luluskkm #poslajuseluruhmalaysia #kemutketat #puchongperdana #kacipfatimah #tongkatali #jerantut #pasirgudang

.
"PERHATIAN KEPADA YANG ADA MASALAH SAKIT LUTUT"
.
Ada tak kat sini yang mengalami masalah macam kat bawah ni ?
.
.
👉 Bila berjalan/berdiri terasa mencucuk
👉 Sakit nak lipat kaki masa solat
👉 Tak boleh solat berdiri
👉 Naik tangga rasa sakit lutut
👉 Tak boleh angkat benda berat
👉 Tak boleh duduk bersila ( Bila duduk lama nak bangun rasa sakit lutut )
👉 Nak bangun kena berpaut pada dinding/kena ada tongkat tangan bila nak bangun
.
.
Kalau ada dan pernah merasai tanda - tanda macam kat atas tu, TEKAN GAMBAR dibawah segera sbb saya berbesar hati ingin berkongsi satu cara untuk merawat masalah sakit lutut ni.

Tekan DM @episor_malaysia
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kualakangsar #ipohperak #seriiskandar #lumutperak #pulaupangkor #poslajuseluruhmalaysia #sakitlutut #lenguhbadan #kubangkerian #husmkubangkerian #episor #episormalaysia #luluskkm #poslajuseluruhmalaysia #kemutketat #puchongperdana #kacipfatimah #tongkatali #jerantut #pasirgudang
8 0 6 December, 2019

.
"PERHATIAN KEPADA YANG ADA MASALAH SAKIT LUTUT"
.
Ada tak kat sini yang mengalami masalah macam kat bawah ni ?
.
.
👉 Bila berjalan/berdiri terasa mencucuk
👉 Sakit nak lipat kaki masa solat
👉 Tak boleh solat berdiri
👉 Naik tangga rasa sakit lutut
👉 Tak boleh angkat benda berat
👉 Tak boleh duduk bersila ( Bila duduk lama nak bangun rasa sakit lutut )
👉 Nak bangun kena berpaut pada dinding/kena ada tongkat tangan bila nak bangun
.
.
Kalau ada dan pernah merasai tanda - tanda macam kat atas tu, TEKAN GAMBAR dibawah segera sbb saya berbesar hati ingin berkongsi satu cara untuk merawat masalah sakit lutut ni.

Tekan DM @episor_malaysia
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kualakangsar #ipohperak #seriiskandar #lumutperak #pulaupangkor #poslajuseluruhmalaysia #sakitlutut #lenguhbadan #kubangkerian #husmkubangkerian #episor #episormalaysia #luluskkm #poslajuseluruhmalaysia #kemutketat #puchongperdana #kacipfatimah #tongkatali #jerantut #pasirgudang

.
"PERHATIAN KEPADA YANG ADA MASALAH SAKIT LUTUT"
.
Ada tak kat sini yang mengalami masalah macam kat bawah ni ?
.
.
👉 Bila berjalan/berdiri terasa mencucuk
👉 Sakit nak lipat kaki masa solat
👉 Tak boleh solat berdiri
👉 Naik tangga rasa sakit lutut
👉 Tak boleh angkat benda berat
👉 Tak boleh duduk bersila ( Bila duduk lama nak bangun rasa sakit lutut )
👉 Nak bangun kena berpaut pada dinding/kena ada tongkat tangan bila nak bangun
.
.
Kalau ada dan pernah merasai tanda - tanda macam kat atas tu, TEKAN GAMBAR dibawah segera sbb saya berbesar hati ingin berkongsi satu cara untuk merawat masalah sakit lutut ni.

Tekan DM @episor_malaysia
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kualakangsar #ipohperak #seriiskandar #lumutperak #pulaupangkor #poslajuseluruhmalaysia #sakitlutut #lenguhbadan #kubangkerian #husmkubangkerian #episor #episormalaysia #luluskkm #poslajuseluruhmalaysia #kemutketat #puchongperdana #kacipfatimah #tongkatali #jerantut #pasirgudang
3 0 6 December, 2019

Alhamdullilah tolong baca testimony ni CUTE GILER
.
.
Siap suaminya happy kalau hari hari dapat upah katanya 😂😅😂😅😂😅😂 .
.
Almaklum lah dah overhaul makin ketat la kan! .
.
Sentiasa bertenaga sekarang walau bekerja sampai ke MALAM 🙈
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#shadedough
#payudaramontok
#jamususukdara
#owlbynd
#gambiremas
#schaalyahya
#duckscarves
#femininewash
#gegarvaganza
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#vgrip
#theyusufiskandar
#ctdk

Alhamdullilah tolong baca testimony ni CUTE GILER
.
.
Siap suaminya happy kalau hari hari dapat upah katanya 😂😅😂😅😂😅😂 .
.
Almaklum lah dah overhaul makin ketat la kan! .
.
Sentiasa bertenaga sekarang walau bekerja sampai ke MALAM 🙈
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#shadedough
#payudaramontok
#jamususukdara
#owlbynd
#gambiremas
#schaalyahya
#duckscarves
#femininewash
#gegarvaganza 
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#vgrip
#theyusufiskandar
#ctdk
1 0 5 December, 2019

Amboi baca ni testimony nya , lepas isteri makan Jamu Homemade Kak Lis tu dia tak nak lepaskan langsung dari katil
.
.
Suami punya birthday pun suami yang patut dapat hadiah tapi terbalik si suami yg hadiahkan isteri lingerie uolls!!
.
.
Siap bagi hint malam ni ulang balik macam malam semalam 😂😂😂😂
.
.
So cute!! ❤️
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

Amboi baca ni testimony nya , lepas isteri makan Jamu Homemade Kak Lis tu dia tak nak lepaskan langsung dari katil
.
.
Suami punya birthday pun suami yang patut dapat hadiah tapi terbalik si suami yg hadiahkan isteri lingerie uolls!!
.
.
Siap bagi hint malam ni ulang balik macam malam semalam 😂😂😂😂
.
.
So cute!! ❤️
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
1 0 2 December, 2019

Amboi baca ni testimony nya , lepas isteri makan Jamu Homemade Kak Lis tu dia tak nak lepaskan langsung dari katil
.
.
Suami punya birthday pun suami yang patut dapat hadiah tapi terbalik si suami yg hadiahkan isteri lingerie uolls!!
.
.
Siap bagi hint malam ni ulang balik macam malam semalam 😂😂😂😂
.
.
So cute!! ❤️
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

Amboi baca ni testimony nya , lepas isteri makan Jamu Homemade Kak Lis tu dia tak nak lepaskan langsung dari katil
.
.
Suami punya birthday pun suami yang patut dapat hadiah tapi terbalik si suami yg hadiahkan isteri lingerie uolls!!
.
.
Siap bagi hint malam ni ulang balik macam malam semalam 😂😂😂😂
.
.
So cute!! ❤️
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
0 0 2 December, 2019

Kak Lis badan saya susut , turun 5kg uolls
.
.
Balik kampung semua tegur nape susut , nape kurus?!?
.
.
Ok meh sini Kak Lis ceta , Susuk Kembali Dara dia membantu curving kan badan kita maka lemak2 di tempat rahim, perut , pinggang memang dia nyah kan dari badan
.
.
Tu sebab awak awak kurus uolls , selain ketat memang dia kurus kan sekali
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

Kak Lis badan saya susut , turun 5kg uolls
.
.
Balik kampung semua tegur nape susut , nape kurus?!?
.
.
Ok meh sini Kak Lis ceta , Susuk Kembali Dara dia membantu curving kan badan kita maka lemak2 di tempat rahim, perut , pinggang memang dia nyah kan dari badan
.
.
Tu sebab awak awak kurus uolls , selain ketat memang dia kurus kan sekali
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
0 0 2 December, 2019

Doa yang baik baik untuk pasangan kita ya .
.
Moga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat .
.
😍
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

Doa yang baik baik untuk pasangan kita ya .
.
Moga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat .
.
😍
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
1 0 2 December, 2019

Makan Jamu Homemade Kak Lis berat badan dari 110kg turun ke 105kg!! .
.
Tak sampai 2 minggu uolls, terus semangat waja nak turunkan lagi berat badan .
.
Siapa sangka kan, Jamu Homemade Kak Lis ni bebetul turunkan berat badan sampai 5kg tu!!
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#fattzura
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

Makan Jamu Homemade Kak Lis berat badan dari 110kg turun ke 105kg!! .
.
Tak sampai 2 minggu uolls, terus semangat waja nak turunkan lagi berat badan .
.
Siapa sangka kan, Jamu Homemade Kak Lis ni bebetul turunkan berat badan sampai 5kg tu!!
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#fattzura
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
0 0 2 December, 2019

Alhamdullilah consume Set Fast Result haaaa turun 8KG dik non!!
.
.
Kau hado?!? Sikit lagi dah capai target, sikit aje lagi kan
.
.
Sesiapa nak turun berat badan dengan Jamu Homemade Kak Lis jom wassap Kak Lis cecepat ya
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#sefarra
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

Alhamdullilah consume Set Fast Result haaaa turun 8KG dik non!!
.
.
Kau hado?!? Sikit lagi dah capai target, sikit aje lagi kan
.
.
Sesiapa nak turun berat badan dengan Jamu Homemade Kak Lis jom wassap Kak Lis cecepat ya
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#sefarra
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
1 0 2 December, 2019

Jadi para para suami tu , jangan la menipu isteri ya
.
.
Dalam apa keadaan sekalipun slow talk with your wife
.
.
Inshallah dia terima, tak kisah la tipu kecil apatah lagi yang besar just talk to your wife ya
.
.
Anggap isteri ni sebahagian hidup, bila takde penipuan dalam perhubungan memang tengok smooth saja , best saja rasa .
.
Jadi moh kita semua tag suami2 kita 😀😀😀
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

Jadi para para suami tu , jangan la menipu isteri ya
.
.
Dalam apa keadaan sekalipun slow talk with your wife
.
.
Inshallah dia terima, tak kisah la tipu kecil apatah lagi yang besar just talk to your wife ya
.
.
Anggap isteri ni sebahagian hidup, bila takde penipuan dalam perhubungan memang tengok smooth saja , best saja rasa .
.
Jadi moh kita semua tag suami2 kita 😀😀😀
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
1 0 2 December, 2019

Wahhh testimony yang cukup best syiok ya .
.
•Ketat
•Keputihan keluar berketul2
•Bontot dah naik
•Hubby asyik geram aje
•Breast nampak naik
.
.
Best kan bila makan sesuatu jamu dan effect dia menjadi dan melebih2 plak
.
.
Yang penting husband tersayang puashati dan pantang nampak kita 🙈😝
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscarves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#sefarra
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#donutscarves

Wahhh testimony yang cukup best syiok ya .
.
•Ketat
•Keputihan keluar berketul2
•Bontot dah naik
•Hubby asyik geram aje
•Breast nampak naik
.
.
Best kan bila makan sesuatu jamu dan effect dia menjadi dan melebih2 plak
.
.
Yang penting husband tersayang puashati dan pantang nampak kita 🙈😝
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscarves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#sefarra
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#donutscarves
1 0 2 December, 2019

Syukur, Kak Lis memang dah spot dalam kepala dan niat akan bantu mereka yang hilang dara sebelum waktunya
.
.
Bagi Kak Lis , mereka ni bukan jahat cuma tersalah langkah dan perlu di bantu bagi menaikkan confident level kembali kan
.
.
Kebanyakkan nya mengaku , malu, sedih, and paling sedih rasa maybe lelaki2 di luar sana taknak dah “menjadikan mereka isteri “ untuk masa hadapan
.
.
Dont worry meh wassap Kak Lis inshallah dara anda kami cuba pulihkan dan kembalikan seperti org tak tahu langsung
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscarves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#sefarra
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#donutscarves

Syukur, Kak Lis memang dah spot dalam kepala dan niat akan bantu mereka yang hilang dara sebelum waktunya
.
.
Bagi Kak Lis , mereka ni bukan jahat cuma tersalah langkah dan perlu di bantu bagi menaikkan confident level kembali kan
.
.
Kebanyakkan nya mengaku , malu, sedih, and paling sedih rasa maybe lelaki2 di luar sana taknak dah “menjadikan mereka isteri “ untuk masa hadapan
.
.
Dont worry meh wassap Kak Lis inshallah dara anda kami cuba pulihkan dan kembalikan seperti org tak tahu langsung
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscarves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#sefarra
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#donutscarves
0 0 2 December, 2019

السلام عليكم .
.
Doa yang baik baik untuk pasangan kita ya .
.
Moga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat .
.
😍
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

السلام عليكم .
.
Doa yang baik baik untuk pasangan kita ya .
.
Moga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat .
.
😍
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
0 0 2 December, 2019

Alhamdullilah consume Set Fast Result haaaa turun 8KG dik non!!
.
.
Kau hado?!? Sikit lagi dah capai target, sikit aje lagi kan
.
.
Sesiapa nak turun berat badan dengan Jamu Homemade Kak Lis jom wassap Kak Lis cecepat ya
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#sefarra
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

Alhamdullilah consume Set Fast Result haaaa turun 8KG dik non!!
.
.
Kau hado?!? Sikit lagi dah capai target, sikit aje lagi kan
.
.
Sesiapa nak turun berat badan dengan Jamu Homemade Kak Lis jom wassap Kak Lis cecepat ya
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#sefarra
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
1 0 2 December, 2019

Jadi para para suami tu , jangan la menipu isteri ya
.
.
Dalam apa keadaan sekalipun slow talk with your wife
.
.
Inshallah dia terima, tak kisah la tipu kecil apatah lagi yang besar just talk to your wife ya
.
.
Anggap isteri ni sebahagian hidup, bila takde penipuan dalam perhubungan memang tengok smooth saja , best saja rasa .
.
Jadi moh kita semua tag suami2 kita 😀😀😀
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

Jadi para para suami tu , jangan la menipu isteri ya
.
.
Dalam apa keadaan sekalipun slow talk with your wife
.
.
Inshallah dia terima, tak kisah la tipu kecil apatah lagi yang besar just talk to your wife ya
.
.
Anggap isteri ni sebahagian hidup, bila takde penipuan dalam perhubungan memang tengok smooth saja , best saja rasa .
.
Jadi moh kita semua tag suami2 kita 😀😀😀
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
1 0 2 December, 2019

Amboi baca ni testimony nya , lepas isteri makan Jamu Homemade Kak Lis tu dia tak nak lepaskan langsung dari katil
.
.
Suami punya birthday pun suami yang patut dapat hadiah tapi terbalik si suami yg hadiahkan isteri lingerie uolls!!
.
.
Siap bagi hint malam ni ulang balik macam malam semalam 😂😂😂😂
.
.
So cute!! ❤️
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

Amboi baca ni testimony nya , lepas isteri makan Jamu Homemade Kak Lis tu dia tak nak lepaskan langsung dari katil
.
.
Suami punya birthday pun suami yang patut dapat hadiah tapi terbalik si suami yg hadiahkan isteri lingerie uolls!!
.
.
Siap bagi hint malam ni ulang balik macam malam semalam 😂😂😂😂
.
.
So cute!! ❤️
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
1 0 2 December, 2019

Kak Lis badan saya susut , turun 5kg uolls
.
.
Balik kampung semua tegur nape susut , nape kurus?!?
.
.
Ok meh sini Kak Lis ceta , Susuk Kembali Dara dia membantu curving kan badan kita maka lemak2 di tempat rahim, perut , pinggang memang dia nyah kan dari badan
.
.
Tu sebab awak awak kurus uolls , selain ketat memang dia kurus kan sekali
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

Kak Lis badan saya susut , turun 5kg uolls
.
.
Balik kampung semua tegur nape susut , nape kurus?!?
.
.
Ok meh sini Kak Lis ceta , Susuk Kembali Dara dia membantu curving kan badan kita maka lemak2 di tempat rahim, perut , pinggang memang dia nyah kan dari badan
.
.
Tu sebab awak awak kurus uolls , selain ketat memang dia kurus kan sekali
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
2 0 2 December, 2019

السلام عليكم and Good Morning
.
.
Doa yang baik baik untuk pasangan kita ya .
.
Moga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat .
.
😍
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

السلام عليكم and Good Morning
.
.
Doa yang baik baik untuk pasangan kita ya .
.
Moga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat .
.
😍
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
6 0 2 December, 2019

Makan Jamu Homemade Kak Lis berat badan dari 110kg turun ke 105kg!! .
.
Tak sampai 2 minggu uolls, terus semangat waja nak turunkan lagi berat badan .
.
Siapa sangka kan, Jamu Homemade Kak Lis ni bebetul turunkan berat badan sampai 5kg tu!!
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#fattzura
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

Makan Jamu Homemade Kak Lis berat badan dari 110kg turun ke 105kg!! .
.
Tak sampai 2 minggu uolls, terus semangat waja nak turunkan lagi berat badan .
.
Siapa sangka kan, Jamu Homemade Kak Lis ni bebetul turunkan berat badan sampai 5kg tu!!
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#fattzura
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
1 0 2 December, 2019

Alhamdullilah consume Set Fast Result haaaa turun 8KG dik non!!
.
.
Kau hado?!? Sikit lagi dah capai target, sikit aje lagi kan
.
.
Sesiapa nak turun berat badan dengan Jamu Homemade Kak Lis jom wassap Kak Lis cecepat ya
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#sefarra
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

Alhamdullilah consume Set Fast Result haaaa turun 8KG dik non!!
.
.
Kau hado?!? Sikit lagi dah capai target, sikit aje lagi kan
.
.
Sesiapa nak turun berat badan dengan Jamu Homemade Kak Lis jom wassap Kak Lis cecepat ya
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#sefarra
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
2 0 2 December, 2019

Jadi para para suami tu , jangan la menipu isteri ya
.
.
Dalam apa keadaan sekalipun slow talk with your wife
.
.
Inshallah dia terima, tak kisah la tipu kecil apatah lagi yang besar just talk to your wife ya
.
.
Anggap isteri ni sebahagian hidup, bila takde penipuan dalam perhubungan memang tengok smooth saja , best saja rasa .
.
Jadi moh kita semua tag suami2 kita 😀😀😀
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

Jadi para para suami tu , jangan la menipu isteri ya
.
.
Dalam apa keadaan sekalipun slow talk with your wife
.
.
Inshallah dia terima, tak kisah la tipu kecil apatah lagi yang besar just talk to your wife ya
.
.
Anggap isteri ni sebahagian hidup, bila takde penipuan dalam perhubungan memang tengok smooth saja , best saja rasa .
.
Jadi moh kita semua tag suami2 kita 😀😀😀
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
1 0 2 December, 2019

Wahhh testimony yang cukup best syiok ya .
.
•Ketat
•Keputihan keluar berketul2
•Bontot dah naik
•Hubby asyik geram aje
•Breast nampak naik
.
.
Best kan bila makan sesuatu jamu dan effect dia menjadi dan melebih2 plak
.
.
Yang penting husband tersayang puashati dan pantang nampak kita 🙈😝
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscarves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#sefarra
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#donutscarves

Wahhh testimony yang cukup best syiok ya .
.
•Ketat
•Keputihan keluar berketul2
•Bontot dah naik
•Hubby asyik geram aje
•Breast nampak naik
.
.
Best kan bila makan sesuatu jamu dan effect dia menjadi dan melebih2 plak
.
.
Yang penting husband tersayang puashati dan pantang nampak kita 🙈😝
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscarves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#sefarra
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#donutscarves
1 0 2 December, 2019

Syukur, Kak Lis memang dah spot dalam kepala dan niat akan bantu mereka yang hilang dara sebelum waktunya
.
.
Bagi Kak Lis , mereka ni bukan jahat cuma tersalah langkah dan perlu di bantu bagi menaikkan confident level kembali kan
.
.
Kebanyakkan nya mengaku , malu, sedih, and paling sedih rasa maybe lelaki2 di luar sana taknak dah “menjadikan mereka isteri “ untuk masa hadapan
.
.
Dont worry meh wassap Kak Lis inshallah dara anda kami cuba pulihkan dan kembalikan seperti org tak tahu langsung
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscarves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#sefarra
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#donutscarves

Syukur, Kak Lis memang dah spot dalam kepala dan niat akan bantu mereka yang hilang dara sebelum waktunya
.
.
Bagi Kak Lis , mereka ni bukan jahat cuma tersalah langkah dan perlu di bantu bagi menaikkan confident level kembali kan
.
.
Kebanyakkan nya mengaku , malu, sedih, and paling sedih rasa maybe lelaki2 di luar sana taknak dah “menjadikan mereka isteri “ untuk masa hadapan
.
.
Dont worry meh wassap Kak Lis inshallah dara anda kami cuba pulihkan dan kembalikan seperti org tak tahu langsung
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscarves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#sefarra
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#donutscarves
2 0 2 December, 2019

Amboii sampai leher isteri habis penuh Lovebite!!!
.
.
Lepas tu pantang nampak wifey minta aje
.
.
Almaklum la dah ketat, Miss V dah overhaul harus lah nampak fresh kan!!!
.
.
Siapa taknak hari hari kalau dah BEST & AWESOME!!
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#shadedough
#payudaramontok
#jamususukdara
#owlbynd
#gambiremas
#schaalyahya
#duckscarves
#femininewash
#gegarvaganza
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#vgrip
#theyusufiskandar
#ctdk

Amboii sampai leher isteri habis penuh Lovebite!!!
.
.
Lepas tu pantang nampak wifey minta aje
.
.
Almaklum la dah ketat, Miss V dah overhaul harus lah nampak fresh kan!!!
.
.
Siapa taknak hari hari kalau dah BEST & AWESOME!!
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#noradanish
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#shadedough
#payudaramontok
#jamususukdara
#owlbynd
#gambiremas
#schaalyahya
#duckscarves
#femininewash
#gegarvaganza 
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#vgrip
#theyusufiskandar
#ctdk
2 0 2 December, 2019

Amboi baca ni testimony nya , lepas isteri makan Jamu Homemade Kak Lis tu dia tak nak lepaskan langsung dari katil
.
.
Suami punya birthday pun suami yang patut dapat hadiah tapi terbalik si suami yg hadiahkan isteri lingerie uolls!!
.
.
Siap bagi hint malam ni ulang balik macam malam semalam 😂😂😂😂
.
.
So cute!! ❤️
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris

Amboi baca ni testimony nya , lepas isteri makan Jamu Homemade Kak Lis tu dia tak nak lepaskan langsung dari katil
.
.
Suami punya birthday pun suami yang patut dapat hadiah tapi terbalik si suami yg hadiahkan isteri lingerie uolls!!
.
.
Siap bagi hint malam ni ulang balik macam malam semalam 😂😂😂😂
.
.
So cute!! ❤️
.
.
.
SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GURANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
_________________________________
.
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#nakketat
#jamuketat
#kemutketat
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#keputihan
#dyxybccreamfoundation
#ootd
#jamususukdara
#jamupegantinmalam
#skd
#schaalyahya
#duckscaves
#femininewash
#sweetdara
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#rizmanruzaini
#minaz
#sugarscraf
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
2 0 2 December, 2019

Top #kemutketat posts

.
Menyesal aku jual tablet evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual evomen herba kunyit hitam.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan tablet herba kunyit hitam.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab jamu evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1. Menambah stamina

2. Menambah masa bersama isteri 45minit

3. Isteri mula puji hari-hari, puas, padat, padu
.
.
Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka jamu tablet evomen.
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @ubatkuat_untuksuami
.
.
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #berryjaga #evomenmalaysia #gambirsarawak #gambirjantan #tongkatali #lumutperak #seriiskandar #wakafcheyeh #kubangpasu #missvketat #cikgumalaysia #poslajuseluruhmalaysia
#pasirmas

.
Menyesal aku jual tablet evomen!

Aku betul betul menyesal bila dh start jual evomen herba kunyit hitam.
.
Aku dah jadi macam sotong kurita  dah ni. Siang malam orang cari aku sebab nak dapatkan tablet herba kunyit hitam.
.
Aku sampai tak sempat nak makan pun kadang kadang. Apala nasib jual barang laku keras ni.
.
Terpaksa la hadap serbuan dari customer. Belum sempat nak promote kaw kaw lagi, customer dah serbu nak stok Evomen.
.
Memang patut pun aku kena serang sebab jamu evomen ni boleh bagi kesan positif. Contohnya macam:

1. Menambah stamina

2. Menambah masa bersama isteri 45minit

3. Isteri mula puji hari-hari, puas, padat, padu
.
. 
Aku pun rasa syukur sebab ramai dah mula suka jamu tablet evomen.
.
Aku sampai kena catu waktu tidur sebab nak bagi servis yang terbaik kat customer.
.
Nak tambahkan tahap menyotong aku?
.
Klik je link kat bio 👆 👆 👆
.
Atau DM @ubatkuat_untuksuami
.
. 
#putrajaya #seremban #pdrm #kubangkerian  #ipohperak #batupahat #melaka #alorsetar #pasirmas #kemutketat #cepatpancut #matipucuk #kualakangsar #langkawi #berryjaga #evomenmalaysia #gambirsarawak #gambirjantan #tongkatali #lumutperak #seriiskandar #wakafcheyeh #kubangpasu #missvketat  #cikgumalaysia #poslajuseluruhmalaysia
#pasirmas
12 0 11 December, 2019

Reposted from @as.legacymalaysia - siapa pernah pakai harumnita ni?? cer share pengalaman anda di rungan komen di bawah..

Reposted from @as.legacymalaysia -  siapa pernah pakai harumnita ni?? cer share pengalaman anda di rungan komen di bawah..
45 3 22 February, 2019

Cara Mengetatkan Faraj Miss V Persis Anak Dara😍😘💏
.
Kebanyakan wanita selepas bersalin atau beranak ramai ingin kembali ketatkan faraj. Faraj wanita mudah mengalami masalah seperti:
❌berair,
❌longgar,
❌hilang daya kemutan ❌hilang sensitiviti

Masalah tersebut berlaku kerana lubang faraj akan meregang ketika bersalin juga bila meningkat usia. Wanita yang tidak menjaga tubuh, pemakanan juga tak amalkan senaman akan menyebabkan masalah faraj longgar tak sehebat atau seketat dahulu pada kemudian hari.

Masalah wanita ini menyebabkan hubungan intim menjadi tidak seronok diterokai oleh si suami. Tentunya anda ingin kembali:
✅hebat, ✅mantap, ✅tegang, ✅anjal, ✅ketat dan ✅persis anak dara
.
Memperkenalkan #KapsulLadydream by #LadydreamHQ yang boleh anda amalkan sebagai penyelesaikan masalah cara mengetatkan faraj anda.

cepat² dapatkan jamu Ladydream !!!
Sebarang pertanyaan, sila... WA 011-17763400
WA 011-17763400
WA 011-17763400

DM @isteri.kemut.ketat

ubatkuatsuami #tahanlama #cepatpancut #tenagabatin #evomenmalaysia #senggugut #kacipfatimah #manjakani #farajlonggar #keputihan #kemutketat #seriiskandar #poslajuseluruhmalaysia #jamu #jamumoden #jamumakdara #shahida #jamubidan #jamuawetmuda #jamuviral #jamumalaysia #periodteratur #kekaldara #jamuberpantang #jamuwanita #jamuketat #masalahwanita

Cara Mengetatkan Faraj Miss V Persis Anak Dara😍😘💏
.
Kebanyakan wanita selepas bersalin atau beranak ramai ingin kembali ketatkan faraj. Faraj wanita mudah mengalami masalah seperti:
❌berair,
❌longgar,
❌hilang daya kemutan ❌hilang sensitiviti

Masalah tersebut berlaku kerana lubang faraj akan meregang ketika bersalin juga bila meningkat usia. Wanita yang tidak menjaga tubuh, pemakanan juga tak amalkan senaman akan menyebabkan masalah faraj longgar tak sehebat atau seketat dahulu pada kemudian hari.

Masalah wanita ini menyebabkan hubungan intim menjadi tidak seronok diterokai oleh si suami. Tentunya anda ingin kembali:
✅hebat, ✅mantap, ✅tegang, ✅anjal, ✅ketat dan ✅persis anak dara
.
Memperkenalkan #KapsulLadydream by #LadydreamHQ yang boleh anda amalkan sebagai penyelesaikan masalah cara mengetatkan faraj anda.

cepat² dapatkan jamu Ladydream !!!
Sebarang pertanyaan, sila... WA 011-17763400
WA 011-17763400
WA 011-17763400

DM @isteri.kemut.ketat

ubatkuatsuami #tahanlama #cepatpancut #tenagabatin #evomenmalaysia  #senggugut #kacipfatimah #manjakani #farajlonggar #keputihan #kemutketat #seriiskandar #poslajuseluruhmalaysia #jamu #jamumoden #jamumakdara #shahida #jamubidan #jamuawetmuda #jamuviral #jamumalaysia #periodteratur #kekaldara #jamuberpantang #jamuwanita #jamuketat #masalahwanita
1 0 25 July, 2019

Terbaikkkkkkk feedback jamu kemut malam😍😍😍 Semua feedback dr cust ni mana ada reka2 cerita aihhhhh kalau tak elok takkan cust kongsi feedbacknya.. Lai lai order sekarang takmahal pun RM25 sahaja uolls.
.
.
Whatsapp 0137415253 atau tekan je link kat bio sis ❤️
.
#jamu #jamukemut #kemutketat #periodteratur #senggugut #jamukemutmalam #ketatmelekat #suamisayang

Terbaikkkkkkk feedback jamu kemut malam😍😍😍 Semua feedback dr cust ni mana ada reka2 cerita aihhhhh kalau tak elok takkan cust kongsi feedbacknya.. Lai lai order sekarang takmahal pun RM25 sahaja uolls.
.
.
Whatsapp 0137415253 atau tekan je link kat bio sis ❤️
.
#jamu #jamukemut #kemutketat #periodteratur #senggugut #jamukemutmalam #ketatmelekat #suamisayang
0 0 10 October, 2019

Terbaikkkkkkk feedback jamu kemut malam😍😍😍 Semua feedback dr cust ni mana ada reka2 cerita aihhhhh kalau tak elok takkan cust kongsi feedbacknya.. Lai lai order sekarang takmahal pun RM25 sahaja uolls.
.
.
Whatsapp 0137415253 atau tekan je link kat bio sis ❤️
.
#jamu #jamukemut #kemutketat #periodteratur #senggugut #jamukemutmalam #ketatmelekat #suamisayang

Terbaikkkkkkk feedback jamu kemut malam😍😍😍 Semua feedback dr cust ni mana ada reka2 cerita aihhhhh kalau tak elok takkan cust kongsi feedbacknya.. Lai lai order sekarang takmahal pun RM25 sahaja uolls.
.
.
Whatsapp 0137415253 atau tekan je link kat bio sis ❤️
.
#jamu #jamukemut #kemutketat #periodteratur #senggugut #jamukemutmalam #ketatmelekat #suamisayang
4 0 10 October, 2019

Terbaikkkkkkk feedback jamu kemut malam😍😍😍 Semua feedback dr cust ni mana ada reka2 cerita aihhhhh kalau tak elok takkan cust kongsi feedbacknya.. Lai lai order sekarang takmahal pun RM25 sahaja uolls.
.
.
Whatsapp 0137415253 atau tekan je link kat bio sis ❤️
.
#jamu #jamukemut #kemutketat #periodteratur #senggugut #jamukemutmalam #ketatmelekat #suamisayang

Terbaikkkkkkk feedback jamu kemut malam😍😍😍 Semua feedback dr cust ni mana ada reka2 cerita aihhhhh kalau tak elok takkan cust kongsi feedbacknya.. Lai lai order sekarang takmahal pun RM25 sahaja uolls.
.
.
Whatsapp 0137415253 atau tekan je link kat bio sis ❤️
.
#jamu #jamukemut #kemutketat #periodteratur #senggugut #jamukemutmalam #ketatmelekat #suamisayang
1 0 10 October, 2019

.
.
270216
.
.
Alhamdullilah dapat feedback dari Sis Nadhira , selepas menggunakan #tamws selama 1 minggu .
.
Memang kita akan rasa cengkam rapat kat Miss V kita .
.
Rasa kemas dan tersusun sangat kat bawah memang superb pakai Tongkat Azimat ni .
.
Tengok Sis Nadhira sendiri baru seminggu pakai terus nak repeat order sebab sangat berkesan
.
.
Terima Kasih Sis Nadhira kongsi feedback dengan team @wanderingstar08 .
.
.
HARGA SERENDAH RM35 KEMBALIKAN KEHANGATAN MALAM PERTAMA
_____________________________________

WA:+60123850848
WA:+60123850848
WA:+60123850848
.
WeChat:wanderingstar08
.
BBM: 56693CAE
.
Line: wanderingstar
.
_____________________________________

100% Pure Jamu dari Indonesia
Drop it Like Its Hot!!! Shipped Worldwide 🌎
.
.
Facebook: https://www.facebook.com/wanderingstar08/
.
.
#TAM
#MISSVKETAT
#farajtakberbau
#missvlonggar
#pubichair
#nakketat
#virgin
#jamuketat
#kemutketat
#sexisgood
#sexishealty
#awesomesex
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#confinement
#keputihan
#discharge
#lendir
#tightpussy

.
.
270216
.
.
Alhamdullilah dapat feedback dari Sis Nadhira , selepas menggunakan #tamws selama 1 minggu .
.
Memang kita akan rasa cengkam rapat kat Miss V kita .
.
Rasa kemas dan tersusun sangat kat bawah memang superb pakai Tongkat Azimat ni .
.
Tengok Sis Nadhira sendiri baru seminggu pakai terus nak repeat order sebab sangat berkesan
.
.
Terima Kasih Sis Nadhira kongsi feedback dengan team @wanderingstar08 .
.
.
HARGA SERENDAH RM35 KEMBALIKAN KEHANGATAN MALAM PERTAMA
_____________________________________

WA:+60123850848
WA:+60123850848
WA:+60123850848
.
WeChat:wanderingstar08
.
BBM: 56693CAE
.
Line: wanderingstar
.
_____________________________________

100% Pure Jamu dari Indonesia
Drop it Like Its Hot!!! Shipped Worldwide 🌎
.
.
Facebook: https://www.facebook.com/wanderingstar08/
.
.
#TAM
#MISSVKETAT
#farajtakberbau
#missvlonggar
#pubichair
#nakketat
#virgin
#jamuketat
#kemutketat
#sexisgood
#sexishealty
#awesomesex
#perapat
#manjakani
#jamuperapat
#kecutrahim
#confinement
#keputihan
#discharge
#lendir
#tightpussy
258 0 27 February, 2016