#kentutfaraj Instagram Photos & Videos

kentutfaraj - 16.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kentutfaraj and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
4.4
Average comment
0.3
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

Kurma Dhuha sgt bagus kesannya utk bantu penyembuhan penyakit atau org sukar nak bergerak..byk sgt kelebihan amal kurma dhuha...hanya yg dh pernah makan tau kesannya !! Sgt mujarab Allah izinkan keberkesanannya walau namanya sekadar kurma dhuha..!! Formula unik dari tanah Arab inilah yang bonda buat dlm kurma Dhuha.
Bahan asas makanan sunnah yg didoakan dn diadun semasa waktu sunat Dhuha..Antara inti bahannya dr gabungan pati2 minyak herba tanah arab ..jintan rom & madu akasia.. Antara kesan yang paling mujarab bila mengamalkan kurma dhuha ialah mengeluarkan angin di dalam badan sangat cepat... Bonda buat kurma dhuha sekadar nk memudahkan kpd org sakit kaki..lutut nak pijak payah atau susah gerak.. slip disk..byk angin..kolestrol..gaout .. Kurma dhuha lah produk sesuai..Sy tau bahan2 sy masukan dlm ni sgt mahal tp sgtlah bagus membantu org sakit2 mcm ni..xpayah operate kaki..kalau bertongkat lama2 boleh jalan mcm biasa..JIKA ALLAH IZINKAN..
Boleh Makan sebelum Makan..yang ada gastrik boleh amalkan selepas Makan

#kurmadhuhajrm #missv #kentutfaraj #JamuratumalayaNilai #jrmnilai #codtesconilai #codgiantnilai #codjrmns #kolestrol #madudhuhakasia #slipdisc #kencingmanis #buahpinggang

Kurma Dhuha sgt bagus kesannya utk bantu penyembuhan penyakit atau org sukar nak bergerak..byk sgt kelebihan amal kurma dhuha...hanya yg dh pernah makan tau kesannya !! Sgt mujarab Allah izinkan keberkesanannya walau namanya sekadar kurma dhuha..!! Formula unik dari tanah Arab inilah yang bonda buat dlm kurma Dhuha.
Bahan asas makanan sunnah yg didoakan dn diadun semasa waktu sunat Dhuha..Antara inti bahannya dr gabungan pati2 minyak herba tanah arab ..jintan rom & madu akasia.. Antara kesan yang paling mujarab bila mengamalkan kurma dhuha ialah mengeluarkan angin di dalam badan sangat cepat... Bonda buat kurma dhuha sekadar nk memudahkan kpd org sakit kaki..lutut nak pijak payah atau susah gerak.. slip disk..byk angin..kolestrol..gaout .. Kurma dhuha lah produk sesuai..Sy tau bahan2 sy masukan dlm ni sgt mahal tp sgtlah bagus membantu org sakit2 mcm ni..xpayah operate kaki..kalau bertongkat lama2 boleh jalan mcm biasa..JIKA ALLAH IZINKAN..
Boleh Makan sebelum Makan..yang ada gastrik boleh amalkan selepas Makan

#kurmadhuhajrm #missv #kentutfaraj #JamuratumalayaNilai #jrmnilai #codtesconilai #codgiantnilai #codjrmns #kolestrol #madudhuhakasia #slipdisc #kencingmanis #buahpinggang
0 0 1 minute ago

🌼🌷Assalammualaikum🌷🌼 Banyak nyer khasiat dalam sebotol jamutyara semua wanita wajib cuba jamutyara ni 1 sudu pagi dan 1 sudu malam 💋💋💋 Nak order klik www.wasap.my/60122658255/jamutyara
🚙🚙Cod area rawang dan sekitar nyer 💲 Agent/dropship diperlukan 💲

#srtigpost1212_noon
#bukansekadarjamu
#halal
#jamuasli
#jamumoden
#jamumutyara
#jamutyarawang
#menopause
#madu
#makanansunnah
#milkbooster
#energybooster
#kentutfaraj
#buangangin
#melawaspembuangan

🌼🌷Assalammualaikum🌷🌼 Banyak nyer khasiat dalam sebotol jamutyara semua wanita wajib cuba jamutyara ni 1 sudu pagi dan 1 sudu malam 💋💋💋 Nak order klik www.wasap.my/60122658255/jamutyara
🚙🚙Cod area rawang dan sekitar nyer 💲 Agent/dropship diperlukan 💲

#srtigpost1212_noon
#bukansekadarjamu
#halal
#jamuasli
#jamumoden
#jamumutyara
#jamutyarawang
#menopause 
#madu 
#makanansunnah 
#milkbooster 
#energybooster 
#kentutfaraj 
#buangangin 
#melawaspembuangan
4 0 3 hours ago

Cik @ Puan wajib guna ya...
Isteri @ bakal isteri...
Nak2 yg dah bersalin tak kira secara normal @ czer, missV kita tetap kembang...
.
Pregnant woman tak di galakkan nanti sempit pula 😜
Dalam pantang wajib guna walaupun czer,bukan apa persediaan selepas "berpantang" dgn suami... Anak2 dara yg ada masalah #keputihan #missVberbau #gatalgatal wajib guna.. Asbab #BakiraSerum ni dpt membantu, inshaAllah cuma bila nak guna tu #DoaBaikBaik ya...
.
#kentutFaraj #missvlonggar #kedaionlinemalaysia #ttc #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil #bazaarmalaysia #periodteratur #missVGatal #kembalidara #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitkusam #jamuperawan #keputihan #farajlonggar #masalahkeputihan #terlajaklaris #kacipfatimah #jamusedap #berpantang #bergetah

Cik @ Puan wajib guna ya...
Isteri @ bakal isteri...
Nak2 yg dah bersalin tak kira secara normal @ czer, missV kita tetap kembang...
.
Pregnant woman tak di galakkan nanti sempit pula 😜
Dalam pantang wajib guna walaupun czer,bukan apa persediaan selepas "berpantang" dgn suami... Anak2 dara yg ada masalah #keputihan #missVberbau #gatalgatal wajib guna.. Asbab #BakiraSerum ni dpt membantu, inshaAllah cuma bila nak guna tu #DoaBaikBaik ya...
.
#kentutFaraj #missvlonggar #kedaionlinemalaysia #ttc #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil  #bazaarmalaysia #periodteratur #missVGatal #kembalidara #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitkusam #jamuperawan #keputihan #farajlonggar #masalahkeputihan #terlajaklaris  #kacipfatimah #jamusedap #berpantang #bergetah
3 0 4 hours ago

"Kecantikan bukanlah menjamin kebahagiaan rumahtangga"
.
.
TETAPI............
.
.
"KEPUTIHAN ● KELONGGARAN ● KEBUSUKKAN ● KEKENTUTKAN ● KELENDIRAN ● KEGELEBEHAN ● KEKENDURAN apam anda juga boleh menyebabkan KEBENCIAN dalam rumahtangga"
😌😌😌
.
.
Meh kome ber BAKIRA‼️ .
.
FREE consultation by.Sha♥️
-
#kentutFaraj #missvlonggar #kedaionlinemalaysia #Jamuperawan #BakiraSerum #BakiraMalaysia #serumvagina #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil #perapatvagina #missvwangi #bazaarmalaysia #periodteratur #missVGatal #kembalidara #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitkusam #jamuperawan #keputihan
#bakirapenang #serumperapat
#perapatviral #jerawatbatu #codpenang

"Kecantikan bukanlah menjamin kebahagiaan rumahtangga"
.
.
TETAPI............
.
.
"KEPUTIHAN ● KELONGGARAN ● KEBUSUKKAN ● KEKENTUTKAN ● KELENDIRAN ● KEGELEBEHAN ● KEKENDURAN apam anda juga boleh menyebabkan KEBENCIAN dalam rumahtangga"
😌😌😌
.
.
Meh kome ber BAKIRA‼️ .
.
FREE consultation by.Sha♥️
- 
#kentutFaraj #missvlonggar #kedaionlinemalaysia #Jamuperawan #BakiraSerum  #BakiraMalaysia #serumvagina #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil #perapatvagina #missvwangi #bazaarmalaysia #periodteratur #missVGatal #kembalidara #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitkusam #jamuperawan #keputihan
#bakirapenang #serumperapat
#perapatviral #jerawatbatu #codpenang
2 0 16 hours ago

Beauty, freshness as it has not been touched.

Each marriage will always be beautiful with a touch like your honeymoon.
.
True love comes from the heart and with the perfect intimate care..🌹🌹🌹🌹
.
.
BAKIRA SERUM
Renew + Tighten
💯Organic
.
DAILY POSTAGE‼️
DAILY COD‼️
Ready Stocks untuk PICK UP‼️
.
.
#kulitkusam
#kentutFaraj
#missvlonggar
#kedaionlinemalaysia
#JamuDara
#ibuberpantang
#jamuPerapat
#masalahwanita
#jamuketat
#bazarpaknil
#shoppingonline
#periodteratur
#missVGatal
#kembalidara
#jamuViral
#serumdara
#ketatkanmissV
#kulitkusam
#jamuperawan
#keputihan
#farajlonggar
#masalahkeputihan
#kacipfatimah
#jamusedap
#berpantang
#bergetah
#bakira #serumperapat #perapatvagina

Beauty, freshness as it has not been touched.

Each marriage will always be beautiful with a touch like your honeymoon.
.
True love comes from the heart and with the perfect intimate care..🌹🌹🌹🌹
.
.
BAKIRA SERUM
Renew + Tighten
💯Organic
.
DAILY POSTAGE‼️
DAILY COD‼️
Ready Stocks untuk PICK UP‼️
.
.
#kulitkusam
#kentutFaraj
#missvlonggar
#kedaionlinemalaysia 
#JamuDara
#ibuberpantang
#jamuPerapat 
#masalahwanita
#jamuketat
#bazarpaknil 
#shoppingonline
#periodteratur
#missVGatal
#kembalidara
#jamuViral
#serumdara
#ketatkanmissV
#kulitkusam
#jamuperawan 
#keputihan
#farajlonggar
#masalahkeputihan
#kacipfatimah
#jamusedap
#berpantang
#bergetah
#bakira #serumperapat #perapatvagina
4 0 16 hours ago

❌ KEPUTIHAN...SEMAKIN BAIK
.
.
Bukan rekaan Tau. Serious Sha bagitau feedback pasal keputihan saaaangat banyak Dan semuanya positif.
.
❌ Keputihan, maka takde la bau asyemm dan hanyir. automatically Kita wanita akan Rasa sangat selesa dalam urusan rutin seharian.
.
Trust me‼️
.

#kentutFaraj #missvlonggar #kedaionlinemalaysia #Jamuperawan #BakiraSerum #BakiraMalaysia #serumvagina #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil #perapatvagina #missvwangi #bazaarmalaysia #periodteratur #missVGatal #kembalidara #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitkusam #jamuperawan #keputihan
#bakirapenang #serumperapat
#perapatviral #jerawatbatu #codpenang

❌ KEPUTIHAN...SEMAKIN BAIK
.
.
Bukan rekaan Tau. Serious Sha bagitau feedback pasal keputihan saaaangat banyak Dan semuanya positif.
.
❌ Keputihan, maka takde la bau asyemm dan hanyir. automatically Kita wanita akan Rasa sangat selesa dalam urusan rutin seharian.
.
Trust me‼️
.

#kentutFaraj #missvlonggar #kedaionlinemalaysia #Jamuperawan #BakiraSerum  #BakiraMalaysia #serumvagina #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil #perapatvagina #missvwangi #bazaarmalaysia #periodteratur #missVGatal #kembalidara #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitkusam #jamuperawan #keputihan
#bakirapenang #serumperapat
#perapatviral #jerawatbatu #codpenang
3 0 16 hours ago

Testimoni Ni touching sikit..cust oku kurang penglihatan so feedback ,interactions Dan consultation semua guna voice note je ..berbulan Tak boleh tido katanye sebab masalah wanita. 😌😌 .
.
.
Alhamdulillah dapat manfaat Bakira..moga adik Ni diberi kesihatan yg baik Dan keharmonian rumahtangga till jannah🌹
.
.
.
.
Bakira serum ni bukanlah di cipta untuk aktiviti seksual semata, tapi itu adalah salah 1 manfaat yg terdapat dalam BAKIRA Renew + Tighten
.
.
Khas untuk WANITA..‼️
✔ Anak dara
✔ Mak dara
✔ Nenek dara
✔ Moyang dara
Semua boleh kakak takde masalah sebab ianya untuk kesihatan dalaman wanita...
Nak pula yg da pernah melahirkan anak...
.
Wajib ada ‼️ .
Free Consultation by.Sha
@bakiramalaysiahq
@bakira.pulaupinang
.
#Bakirapenang #BakiraMalaysia #perapat #rahsiapikatsuami #sabahsarawak #masalahkeputihan #dropshipwanted #agentwanted #missvwangi #qotd #ttc #kentutFaraj #missvlonggar #masalahwanita #JamuDara #serummissv #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil #farajberbau #periodteratur #missVGatal #farajlonggar #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitcantik

Testimoni Ni touching sikit..cust oku kurang penglihatan so feedback ,interactions Dan consultation semua guna voice note je ..berbulan Tak boleh tido katanye sebab masalah wanita. 😌😌 .
.
.
Alhamdulillah dapat manfaat Bakira..moga adik Ni diberi kesihatan yg baik Dan keharmonian rumahtangga till jannah🌹
.
.
.
.
Bakira serum ni bukanlah di cipta untuk aktiviti seksual semata, tapi itu adalah salah 1 manfaat yg terdapat dalam BAKIRA Renew + Tighten
.
.
Khas untuk WANITA..‼️
✔ Anak dara
✔ Mak dara
✔ Nenek dara
✔ Moyang dara 
Semua boleh kakak takde masalah sebab ianya untuk kesihatan dalaman wanita...
Nak pula yg da pernah melahirkan anak...
.
Wajib ada ‼️ .
Free Consultation by.Sha
@bakiramalaysiahq
@bakira.pulaupinang
.
#Bakirapenang #BakiraMalaysia #perapat #rahsiapikatsuami #sabahsarawak #masalahkeputihan #dropshipwanted #agentwanted #missvwangi #qotd #ttc #kentutFaraj #missvlonggar #masalahwanita #JamuDara #serummissv #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil  #farajberbau #periodteratur #missVGatal #farajlonggar #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitcantik
1 0 17 hours ago

CUSTOMER ALERGIK MINUM KOPI TAPI DENGAN KOPI SENDAT NI ALHAMDULILLAH LEGA RASA ASYIK BUANG ANGIN SAJA
.
.
Dengan ramuan pelbagai herba terpilih serta makanan sunnah mampu merawat masalah dalaman wanita
.
Jom dm admin skrg untuk sebarang pertanyaan
.

#beautyztruthhq #kopisendat #kopilentik #raregel
#montok #breasttegang #breastmantap #kopijamu #missvketat #missvberbau
#kentutfaraj #jamukeputihan #ubatkeputihan #ubatpayudara #masalahperiod #fibroid #cyst
#bazarpaknil #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #sayajualmurah

CUSTOMER ALERGIK MINUM KOPI TAPI DENGAN KOPI SENDAT NI ALHAMDULILLAH LEGA RASA ASYIK BUANG ANGIN SAJA
.
.
Dengan ramuan pelbagai herba terpilih serta makanan sunnah mampu merawat masalah dalaman wanita
.
Jom dm admin skrg untuk sebarang pertanyaan
.

#beautyztruthhq #kopisendat #kopilentik #raregel
#montok #breasttegang #breastmantap #kopijamu #missvketat #missvberbau
#kentutfaraj #jamukeputihan #ubatkeputihan #ubatpayudara #masalahperiod #fibroid #cyst
#bazarpaknil #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #sayajualmurah
0 0 18 hours ago

Testimoni Ni touching sikit..cust oku Mata so feedback ,interactions Dan consultation semua guna voice note je ..berbulan Tak boleh tido katanye sebab masalah wanita. 😌😌
.
.
Alhamdulillah dapat manfaat Bakira..moga adik Ni diberi kesihatan yg baik Dan keharmonian rumahtangga till jannah🌹
.
.
Bakira serum ni bukanlah di cipta untuk aktiviti seksual semata, tapi itu adalah salah 1 manfaat yg terdapat dalam BAKIRA Renew + Tighten
.
.
Khas untuk WANITA..‼️
✔ Anak dara
✔ Mak dara
✔ Nenek dara
✔ Moyang dara
Semua boleh kakak takde masalah sebab ianya untuk kesihatan dalaman wanita...
Nak pula yg da pernah melahirkan anak...
.
Wajib ada ‼️ .
Free Consultation by.Sha
@bakiramalaysiahq
@bakira.pulaupinang .
.
#Bakirapenang #BakiraMalaysia #perapat #rahsiapikatsuami #sabahsarawak #masalahkeputihan #dropshipwanted #agentwanted #missvwangi #qotd #ttc #kentutFaraj #missvlonggar #masalahwanita #JamuDara #serummissv #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil #farajberbau #periodteratur #missVGatal #farajlonggar #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitcantik

Testimoni Ni touching sikit..cust oku Mata so feedback ,interactions Dan consultation semua guna voice note je ..berbulan Tak boleh tido katanye sebab masalah wanita. 😌😌
.
.
Alhamdulillah dapat manfaat Bakira..moga adik Ni diberi kesihatan yg baik Dan keharmonian rumahtangga till jannah🌹
.
.
Bakira serum ni bukanlah di cipta untuk aktiviti seksual semata, tapi itu adalah salah 1 manfaat yg terdapat dalam BAKIRA Renew + Tighten
.
.
Khas untuk WANITA..‼️
✔ Anak dara
✔ Mak dara
✔ Nenek dara
✔ Moyang dara 
Semua boleh kakak takde masalah sebab ianya untuk kesihatan dalaman wanita...
Nak pula yg da pernah melahirkan anak...
.
Wajib ada ‼️ .
Free Consultation by.Sha
@bakiramalaysiahq
@bakira.pulaupinang .
.
#Bakirapenang #BakiraMalaysia #perapat #rahsiapikatsuami #sabahsarawak #masalahkeputihan #dropshipwanted #agentwanted #missvwangi #qotd #ttc #kentutFaraj #missvlonggar #masalahwanita #JamuDara #serummissv #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil  #farajberbau #periodteratur #missVGatal #farajlonggar #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitcantik
2 0 18 hours ago

Testimoni Ni touching sikit..cust oku kurang penglihatan so feedback ,interactions Dan consultation semua guna voice note je ..berbulan Tak boleh tido katanye sebab masalah wanita. 😌😌 . .
Alhamdulillah dapat manfaat Bakira..moga adik Ni diberi kesihatan yg baik Dan keharmonian rumahtangga till jannah🌹
.
.
.
.
Bakira serum ni bukanlah di cipta untuk aktiviti seksual semata, tapi itu adalah salah 1 manfaat yg terdapat dalam BAKIRA Renew + Tighten
.
.
Khas untuk WANITA..‼️
✔ Anak dara
✔ Mak dara
✔ Nenek dara
✔ Moyang dara
Semua boleh kakak takde masalah sebab ianya untuk kesihatan dalaman wanita...
Nak pula yg da pernah melahirkan anak...
.
Wajib ada ‼️ .
Free Consultation by.Sha
@bakiramalaysiahq
@bakira.pulaupinang
.
#Bakirapenang #BakiraMalaysia #perapat #rahsiapikatsuami #sabahsarawak #masalahkeputihan #dropshipwanted #agentwanted #missvwangi #qotd #ttc #kentutFaraj #missvlonggar #masalahwanita #JamuDara #serummissv #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil #farajberbau #periodteratur #missVGatal #farajlonggar #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitcantik

Testimoni Ni touching sikit..cust oku kurang penglihatan so feedback ,interactions Dan consultation semua guna voice note je ..berbulan Tak boleh tido katanye sebab masalah wanita. 😌😌 . .
Alhamdulillah dapat manfaat Bakira..moga adik Ni diberi kesihatan yg baik Dan keharmonian rumahtangga till jannah🌹
.
.
.
.
Bakira serum ni bukanlah di cipta untuk aktiviti seksual semata, tapi itu adalah salah 1 manfaat yg terdapat dalam BAKIRA Renew + Tighten
.
.
Khas untuk WANITA..‼️
✔ Anak dara
✔ Mak dara
✔ Nenek dara
✔ Moyang dara 
Semua boleh kakak takde masalah sebab ianya untuk kesihatan dalaman wanita...
Nak pula yg da pernah melahirkan anak...
.
Wajib ada ‼️ .
Free Consultation by.Sha
@bakiramalaysiahq
@bakira.pulaupinang
.
#Bakirapenang #BakiraMalaysia #perapat #rahsiapikatsuami #sabahsarawak #masalahkeputihan #dropshipwanted #agentwanted #missvwangi #qotd #ttc #kentutFaraj #missvlonggar #masalahwanita #JamuDara #serummissv #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil  #farajberbau #periodteratur #missVGatal #farajlonggar #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitcantik
3 0 18 hours ago

memang tak boleh hidup la tanpa Fefet sireh ni..
.

http://www.wasap.my/60194222482 📲 0194222482
📲 0194222482
📲 0194222482
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan
#fefetsungaipetani #fefetkedah #fefetkepalabatas #fefetpenang #fefetalorsetar

memang tak boleh hidup la tanpa Fefet sireh ni..
.

http://www.wasap.my/60194222482 📲 0194222482
📲 0194222482
📲 0194222482
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan
#fefetsungaipetani #fefetkedah #fefetkepalabatas #fefetpenang #fefetalorsetar
3 0 21 hours ago

result memang padu😱😱😱😱..
.
lepas sekali guna ja dah nampak kesan uolls..
.

http://www.wasap.my/60194222482 📲 0194222482
📲 0194222482
📲 0194222482
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan
#fefetsungaipetani #fefetkedah #fefetkepalabatas #fefetpenang #fefetalorsetar

result memang padu😱😱😱😱..
.
lepas sekali guna ja dah nampak kesan uolls..
.

http://www.wasap.my/60194222482 📲 0194222482
📲 0194222482
📲 0194222482
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan
#fefetsungaipetani #fefetkedah #fefetkepalabatas #fefetpenang #fefetalorsetar
0 0 21 hours ago

combo set cute ni cuma RM64 ja..
. - Boleh rawat keputihan
- Boleh rawat miss V longgar
- Boleh rawat miss V gatal
- Boleh rawat miss V busuk - -Boleh rawat Breast kendur
- Boleh rawat muka dan badan berjerawat
- Boleh rawat rambut gugur dan kelemumur
- Boleh rawat luka dan lecur
- Boleh rawat buasir
- Boleh rawat bau badan
- Boleh rawat kegatalan
- Boleh rawat eczema
- Boleh rawat kentut vagina - -Boleh buat make up remover - Boleh buat gel mandian untuk merawat bau badan yg teruk
- Boleh buat syampoo .. http://www.wasap.my/60194222482 📲 0194222482
📲 0194222482
📲 0194222482
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan
#fefetsungaipetani #fefetkedah #fefetkepalabatas #fefetpenang #fefetalorsetar

combo set cute ni cuma RM64 ja..
. - Boleh rawat keputihan
- Boleh rawat miss V longgar
- Boleh rawat miss V gatal
- Boleh rawat miss V busuk - -Boleh rawat Breast kendur
- Boleh rawat muka dan badan berjerawat
- Boleh rawat rambut gugur dan kelemumur
- Boleh rawat luka dan lecur
- Boleh rawat buasir
- Boleh rawat bau badan
- Boleh rawat kegatalan
- Boleh rawat eczema
- Boleh rawat kentut vagina - -Boleh buat make up remover - Boleh buat gel mandian untuk merawat bau badan yg teruk
- Boleh buat syampoo .. http://www.wasap.my/60194222482 📲 0194222482
📲 0194222482
📲 0194222482
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan
#fefetsungaipetani #fefetkedah #fefetkepalabatas #fefetpenang #fefetalorsetar
2 0 21 hours ago

APA KEISTIMEWAAN BAKIRA
.
Yang paling penting bahan nya diperkaya dengan 100% herba tradisional..kesan seawal 3x pemakaian.. Mari cuba Bakira, berkesan & VIRALkan!
Hubungi kami untuk FREE consultation & COD EKSPRESS! .

Azean💋
Agent Rumah Jamu Cosmetic
@bakiraipoh.
@bakira.pagani.perak .
@bakiramalaysiahq.
@rumahjamumalaysia.
.
#SiSViral #letsbloompretty #sooQueen
SayaJualOnline #serumviral #serumbakira #bakiraipoh #perak #ipoh #ipohcityawesome #ipohipohajer #ipohcity #wanita #dramasangat
#dramaspontan #muabellaz #sarasajeeda #setelahkudimiliki #missv #jamuketat
#kentutfaraj #missvberbau #masalahkeputihan
#faraj #anakdara #isteri #bahagiasuamiisteri

APA KEISTIMEWAAN BAKIRA
.
Yang paling penting bahan nya diperkaya dengan 100% herba tradisional..kesan seawal 3x pemakaian.. Mari cuba Bakira, berkesan & VIRALkan!
Hubungi kami untuk FREE consultation & COD EKSPRESS! .

Azean💋
Agent Rumah Jamu Cosmetic 
@bakiraipoh.
@bakira.pagani.perak .
@bakiramalaysiahq.
@rumahjamumalaysia.
.
#SiSViral#letsbloompretty#sooQueen
SayaJualOnline#serumviral#serumbakira #bakiraipoh#perak#ipoh#ipohcityawesome #ipohipohajer#ipohcity#wanita#dramasangat
#dramaspontan#muabellaz#sarasajeeda #setelahkudimiliki#missv#jamuketat
#kentutfaraj#missvberbau#masalahkeputihan
#faraj#anakdara#isteri#bahagiasuamiisteri
1 0 22 hours ago

Reposted from @bakiraserum.bysha (@get_regrann) - Beauty, freshness as it has not been touched.

Each marriage will always be beautiful with a touch like your honeymoon.
.
True love comes from the heart and with the perfect intimate care..🌹🌹🌹🌹
.
.
BAKIRA SERUM
Renew + Tighten
💯Organic
.
DAILY POSTAGE‼️
DAILY COD‼️
Ready Stocks untuk PICK UP‼️
.
.
@bakiramalaysiahq
@stokist.bakiraserum.malaysia #kentutFaraj #missvlonggar #BakiraMalaysia  #pulihdara #Bakirapenang #JamuDara #ttc #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #ketatkanmissV #kulitkusam #jamuperawan #keputihan #farajlonggar #masalahkeputihan #terlajaklaris #lazadamy #kacipfatimah #jamusedap #berpantang #bergetah #jamuperapat #nikmatluarbiasa
#CantikLuarCantikDalam
#ProdukBerkesan
#KulitGebu
#missVKetat
#rahsiaWanita

Reposted from @bakiraserum.bysha (@get_regrann) -  Beauty, freshness as it has not been touched.

Each marriage will always be beautiful with a touch like your honeymoon.
.
True love comes from the heart and with the perfect intimate care..🌹🌹🌹🌹
.
.
BAKIRA SERUM
Renew + Tighten
💯Organic
.
DAILY POSTAGE‼️
DAILY COD‼️
Ready Stocks untuk PICK UP‼️
.
.
@bakiramalaysiahq
@stokist.bakiraserum.malaysia #kentutFaraj #missvlonggar #BakiraMalaysia  #pulihdara #Bakirapenang #JamuDara #ttc #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #ketatkanmissV #kulitkusam #jamuperawan #keputihan #farajlonggar #masalahkeputihan #terlajaklaris #lazadamy #kacipfatimah #jamusedap #berpantang #bergetah #jamuperapat #nikmatluarbiasa 
#CantikLuarCantikDalam
#ProdukBerkesan
#KulitGebu
#missVKetat
#rahsiaWanita
4 0 23 hours ago

Customer kami yg istimewa.. Seorang OKU (kurang penglihatan) agak sukar untuk menaip, dan dia hantar voice note sahaja utk feedback.
.
.
Bakira serum ni bukanlah di cipta untuk aktiviti seksual semata, tapi itu adalah salah 1 manfaat yg terdapat dalam BAKIRA Renew + Tighten
.
.
Khas untuk WANITA..‼️
✔ Anak dara
✔ Mak dara
✔ Nenek dara
✔ Moyang dara
Semua boleh kakak takde masalah sebab ianya untuk kesihatan dalaman wanita...
Nak pula yg da pernah melahirkan anak...
.
Wajib ada ‼️ .
Free Consultation by.Sha
@bakiramalaysiahq
@bakira.pulaupinang .
.
#Bakirapenang #BakiraMalaysia #perapat #rahsiapikatsuami #sabahsarawak #masalahkeputihan #dropshipwanted #agentwanted #missvwangi #qotd #ttc #kentutFaraj #missvlonggar #masalahwanita #JamuDara #serummissv #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil #farajberbau #periodteratur #missVGatal #farajlonggar #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitcantik

Customer kami yg istimewa.. Seorang OKU (kurang penglihatan) agak sukar untuk menaip, dan dia hantar voice note sahaja utk feedback.
.
.
Bakira serum ni bukanlah di cipta untuk aktiviti seksual semata, tapi itu adalah salah 1 manfaat yg terdapat dalam BAKIRA Renew + Tighten
.
.
Khas untuk WANITA..‼️
✔ Anak dara
✔ Mak dara
✔ Nenek dara
✔ Moyang dara 
Semua boleh kakak takde masalah sebab ianya untuk kesihatan dalaman wanita...
Nak pula yg da pernah melahirkan anak...
.
Wajib ada ‼️ .
Free Consultation by.Sha
@bakiramalaysiahq
@bakira.pulaupinang .
.
#Bakirapenang #BakiraMalaysia #perapat #rahsiapikatsuami #sabahsarawak #masalahkeputihan #dropshipwanted #agentwanted #missvwangi #qotd #ttc #kentutFaraj #missvlonggar #masalahwanita #JamuDara #serummissv #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil  #farajberbau #periodteratur #missVGatal #farajlonggar #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitcantik
3 1 23 hours ago

Beauty, freshness as it has not been touched.

Each marriage will always be beautiful with a touch like your honeymoon.
.
True love comes from the heart and with the perfect intimate care..🌹🌹🌹🌹
.
.
BAKIRA SERUM
Renew + Tighten
💯Organic
.
DAILY POSTAGE‼️
DAILY COD‼️
Ready Stocks untuk PICK UP‼️
.
.
@bakiramalaysiahq
@stokist.bakiraserum.malaysia #kentutFaraj #missvlonggar #BakiraMalaysia  #pulihdara #Bakirapenang #JamuDara #ttc #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #ketatkanmissV #kulitkusam #jamuperawan #keputihan #farajlonggar #masalahkeputihan #terlajaklaris #lazadamy #kacipfatimah #jamusedap #berpantang #bergetah #jamuperapat #nikmatluarbiasa
#CantikLuarCantikDalam
#ProdukBerkesan
#KulitGebu
#missVKetat
#rahsiaWanita

Beauty, freshness as it has not been touched.

Each marriage will always be beautiful with a touch like your honeymoon.
.
True love comes from the heart and with the perfect intimate care..🌹🌹🌹🌹
.
.
BAKIRA SERUM
Renew + Tighten
💯Organic
.
DAILY POSTAGE‼️
DAILY COD‼️
Ready Stocks untuk PICK UP‼️
.
.
@bakiramalaysiahq
@stokist.bakiraserum.malaysia #kentutFaraj #missvlonggar #BakiraMalaysia  #pulihdara #Bakirapenang #JamuDara #ttc #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #ketatkanmissV #kulitkusam #jamuperawan #keputihan #farajlonggar #masalahkeputihan #terlajaklaris #lazadamy #kacipfatimah #jamusedap #berpantang #bergetah #jamuperapat #nikmatluarbiasa 
#CantikLuarCantikDalam
#ProdukBerkesan
#KulitGebu
#missVKetat
#rahsiaWanita
1 0 23 hours ago

Customer kami yg istimewa.. Seorang OKU (kurang penglihatan) agak sukar untuk menaip, dan dia hantar voice note sahaja utk feedback.
.
.
Bakira serum ni bukanlah di cipta untuk aktiviti seksual semata, tapi itu adalah salah 1 manfaat yg terdapat dalam BAKIRA Renew + Tighten
.
.
Khas untuk WANITA..‼️
✔ Anak dara
✔ Mak dara
✔ Nenek dara
✔ Moyang dara
Semua boleh kakak takde masalah sebab ianya untuk kesihatan dalaman wanita...
Nak pula yg da pernah melahirkan anak...
.
Wajib ada ‼️ .
Free Consultation by.Sha
@bakiramalaysiahq
@bakira.pulaupinang .
.
#Bakirapenang #BakiraMalaysia #perapat #rahsiapikatsuami #sabahsarawak #masalahkeputihan #dropshipwanted #agentwanted #missvwangi #qotd #ttc #kentutFaraj #missvlonggar #masalahwanita #JamuDara #serummissv #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil #farajberbau #periodteratur #missVGatal #farajlonggar #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitcantik

Customer kami yg istimewa.. Seorang OKU (kurang penglihatan) agak sukar untuk menaip, dan dia hantar voice note sahaja utk feedback.
.
.
Bakira serum ni bukanlah di cipta untuk aktiviti seksual semata, tapi itu adalah salah 1 manfaat yg terdapat dalam BAKIRA Renew + Tighten
.
.
Khas untuk WANITA..‼️
✔ Anak dara
✔ Mak dara
✔ Nenek dara
✔ Moyang dara 
Semua boleh kakak takde masalah sebab ianya untuk kesihatan dalaman wanita...
Nak pula yg da pernah melahirkan anak...
.
Wajib ada ‼️ .
Free Consultation by.Sha
@bakiramalaysiahq
@bakira.pulaupinang .
.
#Bakirapenang #BakiraMalaysia #perapat #rahsiapikatsuami #sabahsarawak #masalahkeputihan #dropshipwanted #agentwanted #missvwangi #qotd #ttc #kentutFaraj #missvlonggar #masalahwanita #JamuDara #serummissv #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil  #farajberbau #periodteratur #missVGatal #farajlonggar #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitcantik
3 0 23 hours ago

Bakira serum ni bukanlah di cipta untuk aktiviti seksual semata, tapi itu adalah salah 1 manfaat yg terdapat dalam BakiraSerum ni kepada semua wanita.
.
.
Khas untuk..
✔ Anak dara
✔ Mak dara
✔ Nenek dara
✔ Moyang dara
Semua boleh guna takde masalah sebab ianya untuk kesihatan dalaman wanita...
Nak pula yang dah pernah melahirkan anak...
.
Wajib ada‼️
.
.
Free consultation by.sha⁉️
@bakiramalaysiahq
@stokist.bakiraserum.malaysia
@bakiraserum.bysha
.
#Bakirapenang #BakiraMalaysia #perapat #rahsiapikatsuami #sabahsarawak #freePostage #dropshipwanted #agentwanted #missvwangi #qotd #ttc #kentutFaraj #missvlonggar #kedaionlinemalaysia #JamuDara #serummissv #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil #bazaarmalaysia #periodteratur #missVGatal #kembalidara #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitcantik

Bakira serum ni bukanlah di cipta untuk aktiviti seksual semata, tapi itu adalah salah 1 manfaat yg terdapat dalam BakiraSerum ni kepada semua wanita.
.
.
Khas untuk..
✔ Anak dara
✔ Mak dara
✔ Nenek dara
✔ Moyang dara 
Semua boleh guna takde masalah sebab ianya untuk kesihatan dalaman wanita...
Nak pula yang dah pernah melahirkan anak...
.
Wajib ada‼️
.
.
Free consultation by.sha⁉️
@bakiramalaysiahq
@stokist.bakiraserum.malaysia 
@bakiraserum.bysha
.
#Bakirapenang #BakiraMalaysia #perapat #rahsiapikatsuami #sabahsarawak #freePostage #dropshipwanted #agentwanted #missvwangi #qotd #ttc #kentutFaraj #missvlonggar #kedaionlinemalaysia #JamuDara #serummissv #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil  #bazaarmalaysia #periodteratur #missVGatal #kembalidara #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitcantik
7 0 11 December, 2019

Beauty, freshness as it has not been touched.

Each marriage will always be beautiful with a touch like your honeymoon.
.
True love comes from the heart and with the perfect intimate care..🌹🌹🌹🌹
.
.
BAKIRA SERUM
Renew + Tighten
💯Organic
.
DAILY POSTAGE‼️
DAILY COD‼️
Ready Stocks untuk PICK UP‼️
.
.
@bakiramalaysiahq
@stokist.bakiraserum.malaysia #kentutFaraj #missvlonggar #BakiraMalaysia  #pulihdara #Bakirapenang #JamuDara #ttc #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #ketatkanmissV #kulitkusam #jamuperawan #keputihan #farajlonggar #masalahkeputihan #terlajaklaris #lazadamy #kacipfatimah #jamusedap #berpantang #bergetah #jamuperapat #nikmatluarbiasa
#CantikLuarCantikDalam
#ProdukBerkesan
#KulitGebu
#missVKetat
#rahsiaWanita

Beauty, freshness as it has not been touched.

Each marriage will always be beautiful with a touch like your honeymoon.
.
True love comes from the heart and with the perfect intimate care..🌹🌹🌹🌹
.
.
BAKIRA SERUM
Renew + Tighten
💯Organic
.
DAILY POSTAGE‼️
DAILY COD‼️
Ready Stocks untuk PICK UP‼️
.
.
@bakiramalaysiahq
@stokist.bakiraserum.malaysia #kentutFaraj #missvlonggar #BakiraMalaysia  #pulihdara #Bakirapenang #JamuDara #ttc #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #ketatkanmissV #kulitkusam #jamuperawan #keputihan #farajlonggar #masalahkeputihan #terlajaklaris #lazadamy #kacipfatimah #jamusedap #berpantang #bergetah #jamuperapat #nikmatluarbiasa 
#CantikLuarCantikDalam
#ProdukBerkesan
#KulitGebu
#missVKetat
#rahsiaWanita
8 0 11 December, 2019

MASALAH KEPUTIHAN BERKURANG ASBAB KOPI SENDAT UOLLSS
.
.
Keputihan jangan simpan lama-lama dalam rongga faraj, jom rawat dengan kopi sendat dapat rawat pulihkan masalah dalaman wanita
.
Jom dm admin skrg untuk sebarang pertanyaan
.

#beautyztruthhq #kopisendat #kopilentik #raregel
#montok #breasttegang #breastmantap #kopijamu #missvketat #missvberbau
#kentutfaraj #jamukeputihan #ubatkeputihan #ubatpayudara #masalahperiod #fibroid #cyst
#bazarpaknil #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #sayajualmurah

MASALAH KEPUTIHAN BERKURANG ASBAB KOPI SENDAT UOLLSS
.
.
Keputihan jangan simpan lama-lama dalam rongga faraj, jom rawat dengan kopi sendat dapat rawat pulihkan masalah dalaman wanita
.
Jom dm admin skrg untuk sebarang pertanyaan
.

#beautyztruthhq #kopisendat #kopilentik #raregel
#montok #breasttegang #breastmantap #kopijamu #missvketat #missvberbau
#kentutfaraj #jamukeputihan #ubatkeputihan #ubatpayudara #masalahperiod #fibroid #cyst
#bazarpaknil #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #sayajualmurah
0 0 11 December, 2019

Cik @ Puan wajib guna ya...
Isteri @ bakal isteri...
Nak2 yg dah bersalin tak kira secara normal @ czer, missV kita tetap kembang...
.
Pregnant woman tak di galakkan nanti sempit pula 😜
Dalam pantang wajib guna walaupun czer,bukan apa persediaan selepas "berpantang" dgn suami... .
Anak2 dara yg ada masalah #keputihan #missVberbau #gatalgatal wajib guna...
Asbab #BakiraSerum ni dpt membantu, inshaAllah cuma bila nak guna tu #DoaBaikBaik ya...
.
#kentutFaraj #missvlonggar #kedaionlinemalaysia #ttc #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil #bazaarmalaysia #periodteratur #missVGatal #kembalidara #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitkusam #jamuperawan #keputihan #farajlonggar #masalahkeputihan #terlajaklaris #kacipfatimah #jamusedap #berpantang #bergetah

Cik @ Puan wajib guna ya...
Isteri @ bakal isteri...
Nak2 yg dah bersalin tak kira secara normal @ czer, missV kita tetap kembang...
.
Pregnant woman tak di galakkan nanti sempit pula 😜
Dalam pantang wajib guna walaupun czer,bukan apa persediaan selepas "berpantang" dgn suami... .
Anak2 dara yg ada masalah #keputihan #missVberbau #gatalgatal wajib guna...
Asbab #BakiraSerum ni dpt membantu, inshaAllah cuma bila nak guna tu #DoaBaikBaik ya...
.
#kentutFaraj #missvlonggar #kedaionlinemalaysia #ttc #ibuberpantang #jamuPerapat #masalahwanita #jamuketat #bazarpaknil  #bazaarmalaysia #periodteratur #missVGatal #kembalidara #jamuViral #serumdara #ketatkanmissV #kulitkusam #jamuperawan #keputihan #farajlonggar #masalahkeputihan #terlajaklaris  #kacipfatimah #jamusedap #berpantang #bergetah
2 0 11 December, 2019

Kunyit diperkaya dengan Vitamin C serta bahan antiseptik yang dapat mencegah radang kulit akibat tumbuhan jerawat atau luka. Selain itu kunyit juga dapat memperbaiki kulit yang rosak akibat terdedah di bawah pancaran matahari.

Tidak kira sama ada mempunyai masalah kulit atau tidak, jika u olls amalkan pasti akan dapat melihat perbezaannya. So, jom berNyitNyit sekarang😘
.
. 🌈0175121041 🌈0175121041 🌈0175121041
.
✔ Halal
✔ KKM ✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan #nyitnyit #fefetvwash #fefetturmericprimeum #fefetsirehpremium #scrubmurah #scrubbadan #instantwhitening #kunyit #hilangkanparut #nyit2 #scrubkunyit

Kunyit diperkaya dengan Vitamin C serta bahan antiseptik yang dapat mencegah radang kulit akibat tumbuhan jerawat atau luka. Selain itu kunyit juga dapat memperbaiki kulit yang rosak akibat terdedah di bawah pancaran matahari.

Tidak kira sama ada mempunyai masalah kulit atau tidak, jika u olls amalkan pasti akan dapat melihat perbezaannya. So,  jom berNyitNyit sekarang😘
.
. 🌈0175121041 🌈0175121041 🌈0175121041
.
✔ Halal
✔ KKM ✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan #nyitnyit #fefetvwash #fefetturmericprimeum #fefetsirehpremium #scrubmurah #scrubbadan #instantwhitening #kunyit #hilangkanparut #nyit2 #scrubkunyit
11 0 11 December, 2019

TAK DATANG PERIOD SETAHUN LEBIH TERUS KELUAR PERIOD LEPAS CONSUME KOPI SENDAT BADAN PUN RASA MAKIN RINGAN
.
.
Keputihan jangan simpan lama-lama dalam rongga faraj, jom rawat dengan kopi sendat dapat rawat pulihkan masalah dalaman wanita
.
Jom dm admin skrg untuk sebarang pertanyaan
.

#beautyztruthhq #kopisendat #kopilentik #raregel
#montok #breasttegang #breastmantap #kopijamu #missvketat #missvberbau
#kentutfaraj #jamukeputihan #ubatkeputihan #ubatpayudara #masalahperiod #fibroid #cyst
#bazarpaknil #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #sayajualmurah

TAK DATANG PERIOD SETAHUN LEBIH TERUS KELUAR PERIOD LEPAS CONSUME KOPI SENDAT BADAN PUN RASA MAKIN RINGAN
.
.
Keputihan jangan simpan lama-lama dalam rongga faraj, jom rawat dengan kopi sendat dapat rawat pulihkan masalah dalaman wanita
.
Jom dm admin skrg untuk sebarang pertanyaan
.

#beautyztruthhq #kopisendat #kopilentik #raregel
#montok #breasttegang #breastmantap #kopijamu #missvketat #missvberbau
#kentutfaraj #jamukeputihan #ubatkeputihan #ubatpayudara #masalahperiod #fibroid #cyst
#bazarpaknil #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #sayajualmurah
0 0 10 December, 2019

Kenapa YOU wajib pilih Fefet Sireh Premium? 💓 ✔ Feminine Wash Trending Masa Kini
✔ Remaja, Wanita & Lelaki boleh guna
✔ Harga sangat Mampu Milik
✔ Penggunaan 7 dalam 1 berdasarkan testimoni

Dan paling best 🎉 🍃LEBIH PEKAT
🍃LEBIH WANGI
🍃LEBIH HALUS

TANPA SLS/SLES & TANPA PARABEN 🚫

Yang pasti dengan isipadu 100ml, penggunaan tahan hingga 2-3 bulan dan harga paling berbaloi RM25 sahaja!

#Fefet Lah!
the people’s happiness
#awaknampakpinklah

Kenapa YOU wajib pilih Fefet Sireh Premium? 💓 ✔ Feminine Wash Trending Masa Kini
✔ Remaja, Wanita & Lelaki boleh guna
✔ Harga sangat Mampu Milik
✔ Penggunaan 7 dalam 1 berdasarkan testimoni

Dan paling best 🎉 🍃LEBIH PEKAT
🍃LEBIH WANGI
🍃LEBIH HALUS

TANPA SLS/SLES & TANPA PARABEN 🚫

Yang pasti dengan isipadu 100ml, penggunaan tahan hingga 2-3 bulan dan harga paling berbaloi RM25 sahaja!

#Fefet Lah!
the people’s happiness 
#awaknampakpinklah
5 3 10 December, 2019

“TERUS WOW dengan #nyitnyit !” 💛

Soalan : Kulit saya gelap, boleh ke saya jadi putih dengan Fefet Turmeric Premium?

Jawapan : Fefet Turmeric Premium adalah
Scrub & Mask yang akan membantu menanggalkan
sel-sel kulit mati serta mengangkat kotoron pada
pori-pori yang tersumbat, sekaligus akan memberi
kulit menjadi lebih lembut & halus.
Efek paling best ianya, “Instant Whitening” .
Tapi bukanlah terus putih seperti warna kertas A4 😂
Cuma bila kita selalu skrub sekurang-kurangnya 1 kali, seminggu,
ianya membantu menjadikan kulit kusam menjadi lebih cerah dan bermaya.

So uols, it’s time for a skin party 🎉
Let’s #nyitnyit 📸

#Fefet Lah!
the people’s happiness

“TERUS WOW dengan #nyitnyit !” 💛

Soalan : Kulit saya gelap, boleh ke saya jadi putih dengan Fefet Turmeric Premium?

Jawapan : Fefet Turmeric Premium adalah 
Scrub & Mask yang akan membantu menanggalkan
sel-sel kulit mati serta mengangkat kotoron pada
pori-pori yang tersumbat, sekaligus akan memberi
kulit menjadi lebih lembut & halus. 
Efek paling best ianya, “Instant Whitening” . 
Tapi bukanlah terus putih seperti warna kertas A4 😂
Cuma bila kita selalu skrub sekurang-kurangnya 1 kali, seminggu, 
ianya membantu menjadikan kulit kusam menjadi lebih cerah dan bermaya.

So uols, it’s time for a skin party 🎉 
Let’s #nyitnyit 📸

#Fefet Lah!
the people’s happiness
4 3 10 December, 2019

Kita perempuan ni, selalu mention,
“JAGA DIRI , NAK CANTIK UNTUK SUAMI” .
Betapa kita sangat sayangkan SUAMI.
Kan.
-

Tapi, kalau suami meninggal?
Adakah kita akan abaikan diri kita?
-

Sebenarnya, bila kita “JAGA” diri kita adalah untuk diri kita.
Kita kena sayang diri kita dulu.
Baru sekeliling kita akan sayang kita.

Kena bersih, wangi, cantik & sayang diri sendiri.
Then, sekeliling kita akan sayang kita.
-

Love yourself 😘

#Fefet Lah!
the people’s happiness
#fefetVwash
#nyitnyit

Kita perempuan ni, selalu mention,
“JAGA DIRI , NAK CANTIK UNTUK SUAMI” .
Betapa kita sangat sayangkan SUAMI.
Kan.
-

Tapi, kalau suami meninggal?
Adakah kita akan abaikan diri kita?
-

Sebenarnya, bila kita “JAGA” diri kita adalah untuk diri kita.
Kita kena sayang diri kita dulu.
Baru sekeliling kita akan sayang kita.

Kena bersih, wangi, cantik & sayang diri sendiri.
Then, sekeliling kita akan sayang kita.
-

Love yourself 😘

#Fefet Lah!
the people’s happiness 
#fefetVwash
#nyitnyit
7 3 10 December, 2019

🎀 ASSALAMMUALAIKUM 🎀
Jamu Mutyara bagi wanita yang ingin merawat kecantikan serta kesihatan dari luar dan dalam.
.
✨Menambah tenaga
✨Merawat kulit agar terlihat sihat dan bersih
✨Membantu menurunkan berat badan
✨Membantu merawat keputihan, kentut faraj ✨Membuang angin badan
✨Memanaskan badan
✨Membantu mengurangi lenguh-lenguh badan, sakit pinggang dan senggugut
✨Membantu proses detoksifikasi
✨Anti bakteria / merawat kegatalan
✨Membantu merawat dalaman wanita selepas bersalin
✨Membantu merapatkan miss v
✨Membantu memperbanyakkan susu badan
✨Anti penuaan / awet muda
✨Membantu menganjalkan aset wanita
✨Membantu merawat haid yg tidak teratur
✨Membantu meningkatkan tahap kesuburan.
Semua wanita harus cuba👗👗 Nak order wasap 0122658255

#badancergas
#kulitcantik
#awetmuda
#asetkenyal
#badankurus
#jamupantang
#jamuasli
#milkbooster
#energybooster
#periodtakteratur
#kentutfaraj

🎀 ASSALAMMUALAIKUM 🎀 
Jamu Mutyara bagi wanita yang ingin merawat kecantikan serta kesihatan dari luar dan dalam.
.
✨Menambah tenaga
✨Merawat kulit agar terlihat sihat dan bersih
✨Membantu menurunkan berat badan
✨Membantu merawat keputihan, kentut faraj ✨Membuang angin badan
✨Memanaskan badan
✨Membantu mengurangi lenguh-lenguh badan, sakit pinggang dan senggugut
✨Membantu proses detoksifikasi
✨Anti bakteria / merawat kegatalan
✨Membantu merawat dalaman wanita selepas bersalin
✨Membantu merapatkan miss v
✨Membantu memperbanyakkan susu badan
✨Anti penuaan / awet muda
✨Membantu menganjalkan aset wanita
✨Membantu merawat haid yg tidak teratur
✨Membantu meningkatkan tahap kesuburan. 
Semua wanita harus cuba👗👗 Nak order wasap 0122658255

#badancergas 
#kulitcantik 
#awetmuda 
#asetkenyal 
#badankurus 
#jamupantang 
#jamuasli 
#milkbooster 
#energybooster 
#periodtakteratur 
#kentutfaraj
6 0 10 December, 2019

Top #kentutfaraj posts

Sapa suka makan tempe kita adalah geng and give me Five 5️⃣ SiS suka makan ni dari kecik sebab Mak SiS si Mak Cik ShimaH tu suka sumbat tekak Anak Dia tempe goreng sambal bagai Tapi kami sukaaaaaa n adore her ✊🏻🤟🏼 ☘️ #SheMaMaTips
#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#ibubapa 
#igshopbrunei 
#vscomalaysia 
#familyplanner 
#igshopmalaysia 
#missvketat 
#instafamousmalaysia 
#jamumoden
#tudungbawal 
#pakejberpantang 
#trustedsellermalaysia 
#agentsingaporewanted 
#ubatkuat#ubattahanLama
#pakejberpantang 
#jamusedap#kentutFaraj
#testimonimalaysia 
#ketatkanmissv 
#ubatkembalidara 
#agendropshipwanted 
#spamalaysia 
#obatkeputihan 
#suamiisteri
#jamuMalaysia#petua
#motifviral#pesanan
222 15 28 August, 2019

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan,,,,,,,... Amiinn
آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِنْ
....🙏🙏🙏 Tahukah bunda ... Proses kehamilan itu adalah kodrat wanita dambaan semua pria , namun ternyata tidak semua dari kita begitu mudah mencapai kodrat tersebut seiring dengan begitu banyak faktor yang menjadi penghambatnya seperti Siklus haid tdk lancar, Kista, Miom, Azoospermia, Terathospermia, Olighoseprmia Obesitas, Keputihan dan masih banyak faktor faktor lainnya yang menghambat terjadinya proses kehamilan .. Menunda berusaha bukan pilihan yang tepat, Keinginan dan impian hanyalah menjadi khayalan jika hanya menunggu Keajaiban semata .. sebab keajaiban itu datang bersamaan dengan Doa kuat dan di sertai dengan Usaha yang tepat ... Konsultasikan masalah Kehamilan anda bersama Promil Bunda , solusi kehamilan Cepat , Sehat dan Tepat 
Mau info lebih lanjut segera
-
Follow :
💧@medical.healthy
💧@medical.healthy
💧@medical.healthy
.
🏥Info Seputar kehamilan, solusi penghambat kehamilan, Kesehatan & Hiburan Bayi
✔ Konsultasi Gratis
📲WA: 0831-3870-8004
-
#ikhtiarhamil #maduajaibturkey #ikhtiarzuriat #quinnv #maduajaibturki #kentutfaraj #quinnvselangor #quinnclean #quinnvsubang #teamhusna #rahsiarumahtangga #maduturkey #aerilzafrel #soulleadhq #maduajaibturkeybywawa #wawazainal #maduwawazainal #jeebdeelarmy #wawafantasydream #rahsiasuamiisteri #maduviral

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan,,,,,,,... Amiinn
آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِنْ
....🙏🙏🙏 Tahukah bunda ... Proses kehamilan itu adalah kodrat wanita dambaan semua pria , namun ternyata tidak semua dari kita begitu mudah mencapai kodrat tersebut seiring dengan begitu banyak faktor yang menjadi penghambatnya seperti Siklus haid tdk lancar, Kista, Miom, Azoospermia, Terathospermia, Olighoseprmia Obesitas, Keputihan dan masih banyak faktor faktor lainnya yang menghambat terjadinya proses kehamilan .. Menunda berusaha bukan pilihan yang tepat, Keinginan dan impian hanyalah menjadi khayalan jika hanya menunggu Keajaiban semata .. sebab keajaiban itu datang bersamaan dengan Doa kuat dan di sertai dengan Usaha yang tepat ... Konsultasikan masalah Kehamilan anda bersama Promil Bunda , solusi kehamilan Cepat , Sehat dan Tepat 
Mau info lebih lanjut segera
-
Follow :
💧@medical.healthy
💧@medical.healthy
💧@medical.healthy
.
🏥Info Seputar kehamilan, solusi penghambat kehamilan, Kesehatan & Hiburan Bayi
✔ Konsultasi Gratis
📲WA: 0831-3870-8004
-
#ikhtiarhamil #maduajaibturkey #ikhtiarzuriat #quinnv #maduajaibturki #kentutfaraj #quinnvselangor #quinnclean #quinnvsubang #teamhusna #rahsiarumahtangga #maduturkey #aerilzafrel #soulleadhq #maduajaibturkeybywawa #wawazainal #maduwawazainal #jeebdeelarmy #wawafantasydream #rahsiasuamiisteri #maduviral
1,097 16 15 October, 2019

Jangan kata anak dara takda masalah MISS V.. Kadang2 lagi teruk dari mak anak 3. Yalah.. Tak pernah jaga.. Balik peluh2 terus mandi sental dengan sabun mandiii...oh goshhh..Habis la miss v awak sayang😱.. Awal-awal ni la kena jaga.. Jangan nanti esok nak menikah baru kalut nak cari FEFET SUPERB ni... Jangan kata sis tak pesan..
.
.
Follow ig @datin_wangi sekarang atau whatsapp 0142483314
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #masalajsenggugut #missvputih #7in1 #pencucifaraj #fefetmurah #masalahwanita #masalahkeputihanserius #keputihanteruk #testimonifefet #fefettestimoni #suamiisteri #suamisayang #isteri #husbanandwife

Jangan kata anak dara takda masalah MISS V.. Kadang2 lagi teruk dari mak anak 3. Yalah.. Tak pernah jaga.. Balik peluh2 terus mandi sental dengan sabun mandiii...oh goshhh..Habis la miss v awak sayang😱.. Awal-awal ni la kena jaga.. Jangan nanti esok nak menikah baru kalut nak cari FEFET SUPERB ni... Jangan kata sis tak pesan..
.
.
Follow ig @datin_wangi sekarang atau whatsapp 0142483314
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #masalajsenggugut #missvputih #7in1 #pencucifaraj #fefetmurah #masalahwanita #masalahkeputihanserius #keputihanteruk #testimonifefet #fefettestimoni #suamiisteri #suamisayang #isteri #husbanandwife
358 17 10 April, 2019

Ade ke yg lepas beranak 2-3 orang jadi luas macam ni? Kalau ada.. Sy nak tanya.. Sis tak sayang miss v ke? Kenapa tak guna FEFET.. Konsisten guna FEFET.. In shaa Allah aset kembali grip..masalah keputihan dan kegatalan pun hilang.🤗
.
.
Follow ig @datin_wangi @datin_wangi @datin_wangi sekarang atau whatsapp http://www.wasap.my/+60142483314 😇
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #masalajsenggugut #missvputih #7in1 #pencucifaraj #fefetmurah #masalahwanita #masalahkeputihanserius #keputihanteruk #testimonifefet #fefettestimoni #suamiisteri #suamisayang #isteri #husbanandwife

Ade ke yg lepas beranak 2-3 orang jadi luas macam ni?  Kalau ada.. Sy nak tanya.. Sis tak sayang miss v ke?  Kenapa tak guna FEFET.. Konsisten guna FEFET.. In shaa Allah aset kembali grip..masalah keputihan dan kegatalan pun hilang.🤗
.
.
Follow ig @datin_wangi @datin_wangi @datin_wangi sekarang atau whatsapp http://www.wasap.my/+60142483314 😇
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #masalajsenggugut #missvputih #7in1 #pencucifaraj #fefetmurah #masalahwanita #masalahkeputihanserius #keputihanteruk #testimonifefet #fefettestimoni #suamiisteri #suamisayang #isteri #husbanandwife
321 2 21 June, 2019

Ade ke yg lepas beranak 2-3 orang jadi luas macam ni? Kalau ada.. Sy nak tanya.. Sis tak sayang miss v ke? Kenapa tak guna FEFET.. Konsisten guna FEFET.. In shaa Allah aset kembali grip.. .
.
.
RM25 SEMUA MASALAH SELESAI
.
- Boleh rawat keputihan
- Boleh rawat miss V longgar
- Boleh rawat miss V gatal
- Boleh rawat miss V busuk - Boleh rawat Breast kendur
- Boleh rawat muka dan badan berjerawat
- Boleh rawat rambut gugur dan kelemumur
- Boleh rawat luka dan lecur
- Boleh rawat buasir
- Boleh rawat bau badan
- Boleh rawat kegatalan
- Boleh rawat eczema
- Boleh rawat kentut vagina - Boleh buat make up remover - Boleh buat gel mandian
- Boleh buat syampoo ..
📲 0175121041
📲 0175121041
📲 0175121041
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan

Ade ke yg lepas beranak 2-3 orang jadi luas macam ni?  Kalau ada.. Sy nak tanya.. Sis tak sayang miss v ke?  Kenapa tak guna FEFET.. Konsisten guna FEFET.. In shaa Allah aset kembali grip.. .
.
.
RM25 SEMUA MASALAH SELESAI
.
- Boleh rawat keputihan
- Boleh rawat miss V longgar
- Boleh rawat miss V gatal
- Boleh rawat miss V busuk - Boleh rawat Breast kendur
- Boleh rawat muka dan badan berjerawat
- Boleh rawat rambut gugur dan kelemumur
- Boleh rawat luka dan lecur
- Boleh rawat buasir
- Boleh rawat bau badan
- Boleh rawat kegatalan
- Boleh rawat eczema
- Boleh rawat kentut vagina - Boleh buat make up remover - Boleh buat gel mandian
- Boleh buat syampoo ..
📲 0175121041
📲 0175121041
📲 0175121041
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan
335 9 21 March, 2019

MAHARANI VS CELGYNIC GOLD💑 💥 Maharani 💁 Supplement khas untuk perempuan. Jaga aset anda, biar cantik luar dan dalam.... 🤰Mengandung setelah makan Maharani???? 😱 💁 Herba Maharani sememangnya terbukti dapat menyuburkan rahim wanita. 💁 Banyak testimoni yang kami dapat dari pengguna Maharani. 💁 Selain mengetatkan rahim ia juga menyuburkan rahim dan juga digunakan sebagai supplement menambah tenaga terutama wanita.

Sekotak Maharani hanya RM98 jer uols! Paling best lagi beli sekotak dapat REBAT! Tapi kena berdaftar dulu ya! 😉

Meh hubungi sy Cik Am cecepat! 📱 www.wasap.my/60197648930

Biz Online | Modal RM50
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions
#GreatFebruary #jamu #susukmoden #keputihangatal #keputihanbau #keputihanhilang #kentutfaraj #periodlancar #ikhtiarhamil #pregnancy #migraines #sakiturat #jamubersalin #jamuberpantang

MAHARANI VS CELGYNIC GOLD💑 💥 Maharani 💁 Supplement khas untuk perempuan. Jaga aset anda, biar cantik luar dan dalam.... 🤰Mengandung setelah makan Maharani???? 😱 💁 Herba Maharani sememangnya terbukti dapat menyuburkan rahim wanita. 💁 Banyak testimoni yang kami dapat dari pengguna Maharani. 💁 Selain mengetatkan rahim ia juga menyuburkan rahim dan juga digunakan sebagai supplement menambah tenaga terutama wanita.

Sekotak Maharani hanya RM98 jer uols! Paling best lagi beli sekotak dapat REBAT! Tapi kena berdaftar dulu ya! 😉

Meh hubungi sy Cik Am cecepat! 📱 www.wasap.my/60197648930

Biz Online | Modal RM50
#projekSTG
Program#2GAJIsebulan
#CATchampions
#GreatFebruary  #jamu #susukmoden #keputihangatal #keputihanbau #keputihanhilang #kentutfaraj #periodlancar #ikhtiarhamil #pregnancy #migraines #sakiturat #jamubersalin #jamuberpantang
289 2 8 February, 2018

Tag la kawan uollsss yang tengah down sekarang😉

Follow juga ig @fefet_kotabharu utk tips² kesihatan

Tag la kawan uollsss yang tengah down sekarang😉

Follow juga ig @fefet_kotabharu utk tips² kesihatan
118 5 13 October, 2018