#kerinchi Instagram Photos & Videos

kerinchi - 22.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kerinchi and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
10.8
Average comment
0.3
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

Rupanya dari semalam dia dan adiknya dah tunggu.. tapi dah lewat pukul 11.30 malam.. Pagi nie terus singgah.. Oder dua terus.. Chocolate iced dan Yogurt Italian soda iced.. Jemput datang semua di 18 Cafe' Pantai Dalam KL.

Lokasi kedai selepas Surau Haji Salleh dan sebelah Pedroya mobile Barber.
Kami buka bermula pukul 11 pagi -11 malam.. #18cafeofficial #18cafepantaidalam #18cafechocoholic #18cafeitaliansoda #chocolate
#pantaidalam #kerinchi #pantairia #bangsar #bangsarsouth

Rupanya dari semalam dia  dan adiknya dah tunggu.. tapi dah lewat pukul 11.30 malam.. Pagi nie terus singgah.. Oder dua terus.. Chocolate iced dan Yogurt Italian soda iced.. Jemput datang semua di 18 Cafe' Pantai Dalam KL.

Lokasi kedai selepas Surau Haji Salleh dan sebelah Pedroya mobile Barber.
Kami buka bermula pukul 11 pagi -11 malam.. #18cafeofficial #18cafepantaidalam #18cafechocoholic #18cafeitaliansoda #chocolate
#pantaidalam #kerinchi #pantairia #bangsar #bangsarsouth
3 1 2 hours ago

Close up sikit color color edisi tulusuci kali ni.🔥 Ada dua combo dan empat code yang best
.
COMBO TULUS
💄code pipit - @syafiqamelvin
💄code merpati - @samtilla
.
COMBO SUCI
💄code pungguk - @syidamelvin
💄code merak - @syifamelvin
.
Kalau hampa tak grab. Rugi sangat, sebab kekasih all is about limited edition 🔥
.
#kekasihlipmatte #teamkekasihfarahhanim #teamkekasihdyrazee #kerinchi #pantaidalam #bangsar #bangsarsouth #kl #klcc #klsentral #lipmatteviral #foundationwajah #foundation #foundationviral #carol #mary #delaila #diana #themelvinscircle #kekasihhq #farahkekasih #farahbangsar #tulusuci #lipmattemurah #pipit #pungguk #merak #merpati #lipmatte

Close up sikit color color edisi tulusuci kali ni.🔥 Ada dua combo dan empat code yang best
.
COMBO TULUS
💄code pipit - @syafiqamelvin
💄code merpati - @samtilla
.
COMBO SUCI
💄code pungguk - @syidamelvin
💄code merak - @syifamelvin
.
Kalau hampa tak grab. Rugi sangat, sebab kekasih all is about limited edition 🔥
.
#kekasihlipmatte #teamkekasihfarahhanim #teamkekasihdyrazee #kerinchi #pantaidalam #bangsar #bangsarsouth #kl #klcc #klsentral #lipmatteviral #foundationwajah #foundation #foundationviral #carol #mary #delaila #diana #themelvinscircle #kekasihhq #farahkekasih #farahbangsar #tulusuci #lipmattemurah #pipit #pungguk #merak #merpati #lipmatte
1 1 2 hours ago

Km Sexy Slimming Cream 👍🏻 Rm50 (Promo)🔥 .
.
🌸Menghilangkan Selulit
🌸Pecahkan Lemak
🌸Tegangkan Kulit yang Menggelebeh
🌸Dapat Susuk Tubuh Yang Sexy Dan Menarik
.
.
‼️ Untuk Kesan Berganda, Gunakan Secara Berterusan dan Lihat Hasil Yang Memuaskan ‼️
.
.
#sweetdara_kakkm #sweetdarapantaidalam #sweetdarakl #bangsarsouth #kerinchi #pantaidalam #pantaiindah #jalangasing #pprpantairia #pprchempaka #kondorakyat #desaama1 #desaaman2 #pprkerinchi #pantaihillpark #klgateway #visaangkasa #nexusbangsarsouth #kmsexyslimmingcream

Km Sexy Slimming Cream 👍🏻 Rm50 (Promo)🔥 .
.
🌸Menghilangkan Selulit
🌸Pecahkan Lemak
🌸Tegangkan Kulit yang Menggelebeh
🌸Dapat Susuk Tubuh Yang Sexy Dan Menarik
.
.
‼️ Untuk Kesan Berganda, Gunakan Secara Berterusan dan Lihat Hasil Yang Memuaskan ‼️
.
.
#sweetdara_kakkm #sweetdarapantaidalam #sweetdarakl #bangsarsouth #kerinchi #pantaidalam #pantaiindah #jalangasing #pprpantairia #pprchempaka #kondorakyat #desaama1 #desaaman2 #pprkerinchi #pantaihillpark #klgateway #visaangkasa #nexusbangsarsouth #kmsexyslimmingcream
1 0 3 hours ago

Gerai pink OPEN ya harini. Siapa2 nk craving our food boleh dtg ya. 11pagi-6ptg. Harini last beroperasi sebelum kami cuti 1 mggu tau. Jadi takut2 rindu seminggu tak pekena makanan kami nanti blleh lah dtg ya
.
Waze : GERAI PINK BUNDAHARRAZ KITCHEN
.
Untuk delivery boleh terus whatsapp link pada bio
.

#ayamcheeseleleh #ayamcheese #ayamgorengmurah #ayamgorengrm1 #ayamcheese #bukitgasing #bangsar #bangsarsouth #ktmpantaidalam #kerinchi #petalingjaya #tamanmedan #tamandatoharon #samyang #spicyramenmurah #spicyramenwithchickencheese #spicyramenwithciken #rtm #um #pjoldtown #ampang #wedgesleleh #cheezywedgesmurah #browniesmurahkl #browniesrm10 #corndogpantaidalam #corndogbangsar

Gerai pink OPEN ya harini. Siapa2 nk craving our food boleh dtg ya. 11pagi-6ptg. Harini last beroperasi sebelum kami cuti 1 mggu tau. Jadi takut2 rindu seminggu tak pekena makanan kami nanti blleh lah dtg ya
.
Waze : GERAI PINK BUNDAHARRAZ KITCHEN
.
Untuk delivery boleh terus whatsapp link pada bio
.

#ayamcheeseleleh #ayamcheese #ayamgorengmurah #ayamgorengrm1 #ayamcheese #bukitgasing #bangsar #bangsarsouth #ktmpantaidalam #kerinchi #petalingjaya #tamanmedan #tamandatoharon #samyang #spicyramenmurah #spicyramenwithchickencheese #spicyramenwithciken #rtm #um #pjoldtown #ampang #wedgesleleh #cheezywedgesmurah #browniesmurahkl #browniesrm10 #corndogpantaidalam #corndogbangsar
45 0 3 hours ago

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah
.

Terharu bila customer share dorg dtg jauh2 ke pantai dalam hanya nk cari gerai kami. Dh lah dtg jauh2, borong banyak2 lagi makanan. Tqsm semua. Jika ada yg kurang, boleh dm kami bgtau ya. Kami sentiasa nk improve dan beri yg terbaik. Inshaa Allah.
Tak lupa pada cust dekat2 yg selalu dtg, Thank You sgt2 juga
.
Korang doakan family Bundaharraz sentiasa dimurahkan rezeki. Amin
.
Terima kasih daun keladi 😍😘
.
Jangn lupa singgah gerai kami ya harini. Sebelum cuti 1 mggu
#ayamcheeseleleh #ayamcheese #ayamgorengmurah #ayamgorengrm1 #ayamcheese #bukitgasing #bangsar #bangsarsouth #ktmpantaidalam #kerinchi #petalingjaya #tamanmedan #tamandatoharon #samyang #spicyramenmurah #spicyramenwithchickencheese #spicyramenwithciken #rtm #um #pjoldtown #ampang #wedgesleleh #cheezywedgesmurah #browniesmurahkl #browniesrm10 #corndogpantaidalam #corndogbangsar

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah
.

Terharu bila customer share dorg dtg jauh2 ke pantai dalam hanya nk cari gerai kami. Dh lah dtg jauh2, borong banyak2 lagi makanan. Tqsm semua. Jika ada yg kurang, boleh dm kami bgtau ya. Kami sentiasa nk improve dan beri yg terbaik. Inshaa Allah.
Tak lupa pada cust dekat2 yg selalu dtg, Thank You sgt2 juga
.
Korang doakan family Bundaharraz sentiasa dimurahkan rezeki. Amin
.
Terima kasih daun keladi 😍😘
.
Jangn lupa singgah gerai kami ya harini. Sebelum cuti 1 mggu 
#ayamcheeseleleh #ayamcheese #ayamgorengmurah #ayamgorengrm1 #ayamcheese #bukitgasing #bangsar #bangsarsouth #ktmpantaidalam #kerinchi #petalingjaya #tamanmedan #tamandatoharon #samyang #spicyramenmurah #spicyramenwithchickencheese #spicyramenwithciken #rtm #um #pjoldtown #ampang #wedgesleleh #cheezywedgesmurah #browniesmurahkl #browniesrm10 #corndogpantaidalam #corndogbangsar
10 0 13 hours ago

The Botanica Burger @ Botanica & Co

The Botanica Burger @ Botanica & Co
8 1 15 hours ago

Jom hampa. Cuba kekasih 💄
.
Setulus cinta ke KEKASIH ❣️
Sesuci sayang ke KEKASIH ❣️
.
KEKASIH PEACOCK EDITION 🦚
.
Combo Tulus (Merpati & Pipit)
Combo Suci (Merak & Punggok)
.
RM39 per Box 🎁 dapat 2 Lipmate 💄💄
.
Whatsapp Win cepat utk grab lipmate yang gorgeous ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #kekasihcekelat #kekasihhq #kekasihfoundation #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc

Jom hampa. Cuba kekasih 💄
.
Setulus cinta ke KEKASIH ❣️
Sesuci sayang ke KEKASIH ❣️
.
KEKASIH PEACOCK EDITION 🦚
.
Combo Tulus (Merpati & Pipit) 
Combo Suci (Merak & Punggok)
.
RM39 per Box 🎁 dapat 2 Lipmate 💄💄
.
Whatsapp Win cepat utk grab lipmate yang gorgeous ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #kekasihcekelat #kekasihhq #kekasihfoundation #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc
7 0 15 hours ago

Pertama kali cuba Cantaloupe smoothie.. rupanya honeydew 🤭.. punya laa susah sebut nama.. Tapi rasanya memang sedap.. Manis, rasa buah dan menyegarkan.. berbaloi-baloilah!

Terima kasih Yus sudi singgah di 18 Cafe' Pantai Dalam KL.
Sempat lagi kalau nak singgah nie.. kami tutup pukul 11 malam.
Lokasi kedai selepas Surau Haji Salleh dan sebelah Pedroya mobile Barber.. jemput datang semua.

#18cafepantaidalam #18cafeofficial #pantaidalam #smoothies #honeydew #sedapgiler #kerinchi #pasarmalam #bangsar #bangsarsouth #lot100 #pantairia #pj

Pertama kali cuba Cantaloupe smoothie.. rupanya honeydew 🤭.. punya laa susah sebut nama.. Tapi rasanya memang sedap.. Manis, rasa buah dan menyegarkan.. berbaloi-baloilah!

Terima kasih Yus sudi singgah di 18 Cafe' Pantai Dalam KL.
Sempat lagi kalau nak singgah nie.. kami tutup pukul 11 malam.
Lokasi kedai selepas Surau Haji Salleh dan sebelah Pedroya mobile Barber.. jemput datang semua.

#18cafepantaidalam #18cafeofficial #pantaidalam #smoothies #honeydew #sedapgiler #kerinchi #pasarmalam #bangsar #bangsarsouth #lot100 #pantairia #pj
3 0 15 hours ago

Dari jauh nampak banner air sedap.. rela gostan tuu.. akhirnya dapat gak merasa Mango milk Frappe.. Terima kasih sudi singgah di 18 Cafe' Pantai Dalam KL.
Jemput datang lagii Lokasi kedai selepas Surau Haji Salleh dan sebelah Pedroya mobile Barber.

#18cafeofficial #18cafepantaidalam #18cafelovers #18cafemembers #18cafemilk #mango #pantaidalam #kerinchi #pantairia #lot100 #pantaihillpark

Dari jauh nampak banner air sedap.. rela gostan tuu.. akhirnya dapat gak merasa Mango milk Frappe.. Terima kasih sudi singgah di 18 Cafe' Pantai Dalam KL.
Jemput datang lagii  Lokasi kedai selepas Surau Haji Salleh dan sebelah Pedroya mobile Barber.

#18cafeofficial #18cafepantaidalam #18cafelovers #18cafemembers #18cafemilk #mango #pantaidalam #kerinchi #pantairia #lot100 #pantaihillpark
10 0 17 hours ago

𝙈𝘼𝙍𝙔 𝙆𝘼𝙔 𝙁𝙊𝙐𝙉𝘿𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 🤩

Kalau uols perlukan coverage yang bagus, foundation mary kay is the best ❗ sebab ? 👇🏼 💮 texture yang ringan 💮 natural look 💮 mudah untuk dicuci 💮 tidak melekit
💮 water based foundation
💮 sesuai untuk kulit berminyak, kering dan normal 💮 mengurangkan jeragat
💮 mengurangkan cela&jerawat
💮 mengandungi ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. 💮 𝙩𝙖𝙝𝙖𝙣 𝙨𝙚𝙝𝙞𝙣𝙜𝙜𝙖 8 𝙗𝙪𝙡𝙖𝙣
Sangat best sebab sambil cantik sambil merawat kulit 😁

𝑳𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒊𝒆𝒏𝒂,
0186684754

#cheras #kualalumpur #pinang #bangsar #petalingjaya #kajang #hululangat #sgcongkak #melaka #kelantan #terengganu #selangor #bukitbroga #jalanreko #bangi #ukm #upm #um #unisel #klcc #putrajaya #tamanbotani #ipoh #ampang #maluri #btho #bandartunhussinonn #kerinchi #pantaidalam #klgateway

𝙈𝘼𝙍𝙔 𝙆𝘼𝙔 𝙁𝙊𝙐𝙉𝘿𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 🤩

Kalau uols perlukan coverage yang bagus, foundation mary kay is the best ❗ sebab ? 👇🏼 💮 texture yang ringan 💮 natural look 💮 mudah untuk dicuci 💮 tidak melekit
💮 water based foundation
💮 sesuai untuk kulit berminyak, kering dan normal 💮 mengurangkan jeragat
💮 mengurangkan cela&jerawat
💮 mengandungi ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. 💮 𝙩𝙖𝙝𝙖𝙣 𝙨𝙚𝙝𝙞𝙣𝙜𝙜𝙖 8 𝙗𝙪𝙡𝙖𝙣 
Sangat best sebab sambil cantik sambil merawat kulit 😁

𝑳𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒊𝒆𝒏𝒂,
0186684754

#cheras #kualalumpur #pinang #bangsar #petalingjaya #kajang #hululangat #sgcongkak #melaka #kelantan #terengganu #selangor #bukitbroga #jalanreko #bangi #ukm #upm #um #unisel #klcc #putrajaya #tamanbotani #ipoh #ampang #maluri #btho #bandartunhussinonn #kerinchi #pantaidalam #klgateway
12 0 18 hours ago

𝙈𝘼𝙍𝙔 𝙆𝘼𝙔 𝘼𝙏 𝙋𝙇𝘼𝙔 𝙈𝘼𝙏𝙏𝙀 𝙇𝙄𝙌𝙐𝙄𝘿 𝙇𝙄𝙋 𝘾𝙊𝙇𝙊𝙐𝙍 𝙍𝙈39💄
𝙗𝙪𝙮 1 𝙛𝙧𝙚𝙚 1
For those yang suka dengan lipmatte tapi tak suka lipmatte yang mengeringkan bibir, bibir rasa tegang bila pakai, dan merekah . Miena sangat suggestkan korang dengan lipmatte ni sebab 👇🏼 💄 sangat sangat ringan bila pakai. 💄 mengawal minyak dan bersinar sehingga 8 jam 💄tidak mengeringkan bibir
dan yang paling penting lipmatte ni merupakan : 🌸 dermatologist tested 🌸 diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alergi
🌸 sesuai untuk kulit sensitif 🌸 fragrance free 🌸 oil free
𝑳𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒊𝒆𝒏𝒂,
0186684754

#cheras #kualalumpur #pinang #bangsar #petalingjaya #kajang #hululangat #sgcongkak #melaka #kelantan #terengganu #selangor #bukitbroga #jalanreko #bangi #ukm #upm #um #unisel #klcc #putrajaya #tamanbotani #ipoh #ampang #maluri #btho #bandartunhussinonn #kerinchi #pantaidalam #klgateway

𝙈𝘼𝙍𝙔 𝙆𝘼𝙔 𝘼𝙏 𝙋𝙇𝘼𝙔 𝙈𝘼𝙏𝙏𝙀 𝙇𝙄𝙌𝙐𝙄𝘿 𝙇𝙄𝙋 𝘾𝙊𝙇𝙊𝙐𝙍 𝙍𝙈39💄
𝙗𝙪𝙮 1 𝙛𝙧𝙚𝙚 1 
For those yang suka dengan lipmatte tapi tak suka lipmatte yang mengeringkan bibir, bibir rasa tegang bila pakai, dan merekah . Miena sangat suggestkan korang dengan lipmatte ni sebab 👇🏼 💄 sangat sangat ringan bila pakai. 💄 mengawal minyak dan bersinar sehingga 8 jam 💄tidak mengeringkan bibir 
dan yang paling penting lipmatte ni merupakan : 🌸 dermatologist tested 🌸 diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alergi
🌸 sesuai untuk kulit sensitif 🌸 fragrance free 🌸 oil free 
𝑳𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒊𝒆𝒏𝒂,
0186684754

#cheras #kualalumpur #pinang #bangsar #petalingjaya #kajang #hululangat #sgcongkak #melaka #kelantan #terengganu #selangor #bukitbroga #jalanreko #bangi #ukm #upm #um #unisel #klcc #putrajaya #tamanbotani #ipoh #ampang #maluri #btho #bandartunhussinonn #kerinchi #pantaidalam #klgateway
4 0 18 hours ago

Bismillah. Alhamdulillah. 30pax ayam goreng kunyit abam2 imegresen order untuk lunch pulok🤭🤭 sape yg kje wiken yg xtau nk mkn mne, nk mkn ape tu mai la cube try test ayam goreng kunyit atok🤗🤗 p/s: bole order thru foodpanda jugak🤗

Lokasi : SELERA D'KERINCHI (GROUND FLOOR RESIDENSI KERINCHI)
Landmark:BERHAMPIRAN KL GATEWAY MALL

Waktu beroperasi :
Isnin - Jumaat 8pg-5ptg
Sabtu 8pg-2ptg
Ahad TUTUP

#atokchan
#ayamgorengkunyitatokchan
#daginggorengkunyitatokchan
#SeleraD'Kerinchi #pantaidalam
#kerinchi #bangsarsouth
#klsentral #residensikerinchi
#klgatewaymall #viral #delivery
#murahmurah #hargakasihsayang
#masakanpanas #makanmakan #makanmakanmalaysia #jjcm

Bismillah. Alhamdulillah. 30pax ayam goreng kunyit abam2 imegresen order untuk lunch pulok🤭🤭 sape yg kje wiken yg xtau nk mkn mne, nk mkn ape tu mai la cube try test ayam goreng kunyit atok🤗🤗 p/s: bole order thru foodpanda jugak🤗

Lokasi : SELERA D'KERINCHI (GROUND FLOOR RESIDENSI KERINCHI)
Landmark:BERHAMPIRAN KL GATEWAY MALL

Waktu beroperasi : 
Isnin - Jumaat 8pg-5ptg
Sabtu 8pg-2ptg
Ahad TUTUP

#atokchan
#ayamgorengkunyitatokchan
#daginggorengkunyitatokchan
#SeleraD'Kerinchi#pantaidalam
#kerinchi#bangsarsouth 
#klsentral#residensikerinchi
#klgatewaymall#viral#delivery
#murahmurah#hargakasihsayang
#masakanpanas #makanmakan #makanmakanmalaysia #jjcm
2 0 22 hours ago

SET HAYLA #wawababygirledition #wawabundleofjoy .
Rugi lah korang tak grab sekarang ramai gila order masuk bertimbun2 sebab this collection is very very LIMITED EDITION
.
Bila2 masa je boleh habis licin kat HQ, agent, stockist semua tau bila dah habis semua no restock dah
.
Jangan fikir 18 19 kali ke dah tengok video ni haa terus grab tau😍
.
#wawababygirledition #wawabundleofjoy #wawacosmetics #wawazainal #aerilzafrel #bangsarsouth #pantaidalam #lembahpantai #kerinchi #kualalumpur #damansara #subangjaya #kelanajaya #petalingjaya #teamanis #bossbabekl #bossbabegeng #bossbabecommunity #beatyourbest #jutawanwawacosmetics #usahawanjutawanmuda #ushawanmuda #wawacosmeticskualalumpur

SET HAYLA #wawababygirledition #wawabundleofjoy .
Rugi lah korang tak grab sekarang ramai gila order masuk bertimbun2 sebab this collection is very very LIMITED EDITION
.
Bila2 masa je boleh habis licin kat HQ, agent, stockist semua tau bila dah habis semua no restock dah
.
Jangan fikir 18 19 kali ke dah tengok video ni haa terus grab tau😍
.
#wawababygirledition #wawabundleofjoy #wawacosmetics #wawazainal #aerilzafrel #bangsarsouth #pantaidalam #lembahpantai #kerinchi #kualalumpur #damansara #subangjaya #kelanajaya #petalingjaya #teamanis #bossbabekl #bossbabegeng #bossbabecommunity #beatyourbest #jutawanwawacosmetics #usahawanjutawanmuda #ushawanmuda #wawacosmeticskualalumpur
2 1 7 December, 2019

SET SOFFYA #wawababygirledition #wawabundleofjoy .
Rugi lah korang tak grab sekarang ramai gila order masuk bertimbun2 sebab this collection is very very LIMITED EDITION
.
Bila2 masa je boleh habis licin kat HQ, agent, stockist semua tau bila dah habis semua no restock dah
.
Jangan fikir 18 19 kali ke dah tengok video ni haa terus grab tau😍
.
#wawababygirledition #wawabundleofjoy #wawacosmetics #wawazainal #aerilzafrel #bangsarsouth #pantaidalam #lembahpantai #kerinchi #kualalumpur #damansara #subangjaya #kelanajaya #petalingjaya #teamanis #bossbabekl #bossbabegeng #bossbabecommunity #beatyourbest #jutawanwawacosmetics #usahawanjutawanmuda #ushawanmuda #wawacosmeticskualalumpur

SET SOFFYA #wawababygirledition #wawabundleofjoy .
Rugi lah korang tak grab sekarang ramai gila order masuk bertimbun2 sebab this collection is very very LIMITED EDITION
.
Bila2 masa je boleh habis licin kat HQ, agent, stockist semua tau bila dah habis semua no restock dah
.
Jangan fikir 18 19 kali ke dah tengok video ni haa terus grab tau😍
.
#wawababygirledition #wawabundleofjoy #wawacosmetics #wawazainal #aerilzafrel #bangsarsouth #pantaidalam #lembahpantai #kerinchi #kualalumpur #damansara #subangjaya #kelanajaya #petalingjaya #teamanis #bossbabekl #bossbabegeng #bossbabecommunity #beatyourbest #jutawanwawacosmetics #usahawanjutawanmuda #ushawanmuda #wawacosmeticskualalumpur
2 1 7 December, 2019
Alhamdulillah 2 box #sourcreambuttercake 2 box #tauhubergedil dan 1 #puteriayu x sempat snap 🥳🥳 tqvm order ya dik
.
👉🛵 Bangi .
.

#secawantepung#likeforlike#visitmyig#kuihmuih#kuihtradisional#followforfollow#kualalumpur#kerinchi#bangsarsouth#buttercake#slicecake#kuihsedap#foodlovers
39 1 7 December, 2019
Alhamdulillah tempahan awal pagi sabtu .
👉🛵 kelana jaya
👉🛵 utc pudu kl
.

#secawantepung#likeforlike#visitmyig#kuihmuih#kuihtradisional#followforfollow#kualalumpur#kerinchi#bangsarsouth#buttercake#slicecake#kuihsedap#foodlovers
41 0 7 December, 2019

Assalamualaikum wbth
Salam sabtu
18 Cafe' Pantai Dalam KL dah dibuka.. jemput datang semua
Jom nikmati pelbagai pilihan minuman yg menyegarkan dan menarik.

Kedai beroperasi dari 11 pagi hingga 11 malam.
Jemput singgah ea

#18cafeofficial #18cafepantaidalam #18cafemembers #18cafelovers #pantaidalam #kerinchi #pj

Assalamualaikum wbth 
Salam sabtu
18 Cafe' Pantai Dalam KL dah dibuka.. jemput datang semua
Jom nikmati pelbagai pilihan minuman yg menyegarkan dan menarik.

Kedai beroperasi dari 11 pagi hingga 11 malam.
Jemput singgah ea

#18cafeofficial #18cafepantaidalam #18cafemembers #18cafelovers #pantaidalam #kerinchi #pj
12 0 7 December, 2019

Alhamdulillah mashaaAllah

Rezeki tak pernah salah alamat, cuma kita yang silap letak timing.

Rezeki akak ni boleh order chocoleleh lagi, dan rezeki saya dapat order dipagi hari.

Dah kali ke 3 akak ni order.
.
.
.
COD AREA:
🛵Universiti Malaya
🛵Petaling Jaya
🛵Bangsar
🛵Pantai Dalam

#chocojar #petalingjaya #universitimalaya #um #bangsar #kerinchi #pantaipermai #midvalley #unitar #kelanajaya #amcorp #ss17pj #chocolate🍫 #chocojarmurah #chocojarviral #coklat #chocojarselangor #lunch #breakfast #studyatum #work #study #stress #foodstagram #dessert #instagram #food #foodlover #dinner

Alhamdulillah mashaaAllah

Rezeki tak pernah salah alamat, cuma kita yang silap letak timing.

Rezeki akak ni boleh order chocoleleh lagi, dan rezeki saya dapat order dipagi hari.

Dah kali ke 3 akak ni order.
.
.
.
COD AREA:
🛵Universiti Malaya
🛵Petaling Jaya
🛵Bangsar
🛵Pantai Dalam

#chocojar #petalingjaya #universitimalaya #um #bangsar #kerinchi #pantaipermai #midvalley #unitar #kelanajaya #amcorp #ss17pj #chocolate🍫 #chocojarmurah #chocojarviral #coklat #chocojarselangor #lunch #breakfast #studyatum #work #study #stress #foodstagram #dessert #instagram #food #foodlover #dinner
9 0 7 December, 2019

Dah grab belum edisi Peacock 🔔🔔
.
Setulus cinta ke KEKASIH ❣️
Sesuci sayang ke KEKASIH ❣️
.
KEKASIH PEACOCK EDITION 🦚
.
Combo Tulus (Merpati & Pipit)
Combo Suci (Merak & Punggok)
.
RM39 per Box 🎁 dapat 2 Lipmate 💄💄
.
Whatsapp Win cepat utk grab lipmate yang gorgeous ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #kekasihcekelat #kekasihhq #kekasihfoundation #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc

Dah grab belum edisi Peacock 🔔🔔
.
Setulus cinta ke KEKASIH ❣️
Sesuci sayang ke KEKASIH ❣️
.
KEKASIH PEACOCK EDITION 🦚
.
Combo Tulus (Merpati & Pipit) 
Combo Suci (Merak & Punggok)
.
RM39 per Box 🎁 dapat 2 Lipmate 💄💄
.
Whatsapp Win cepat utk grab lipmate yang gorgeous ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #kekasihcekelat #kekasihhq #kekasihfoundation #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc
2 0 7 December, 2019

Dah grab belum edisi Peacock 🔔🔔
.
Setulus cinta ke KEKASIH ❣️
Sesuci sayang ke KEKASIH ❣️
.
KEKASIH PEACOCK EDITION 🦚
.
Combo Tulus (Merpati & Pipit)
Combo Suci (Merak & Punggok)
.
RM39 per Box 🎁 dapat 2 Lipmate 💄💄
.
Whatsapp Win cepat utk grab lipmate yang gorgeous ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #kekasihcekelat #kekasihhq #kekasihfoundation #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc

Dah grab belum edisi Peacock 🔔🔔
.
Setulus cinta ke KEKASIH ❣️
Sesuci sayang ke KEKASIH ❣️
.
KEKASIH PEACOCK EDITION 🦚
.
Combo Tulus (Merpati & Pipit) 
Combo Suci (Merak & Punggok)
.
RM39 per Box 🎁 dapat 2 Lipmate 💄💄
.
Whatsapp Win cepat utk grab lipmate yang gorgeous ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #kekasihcekelat #kekasihhq #kekasihfoundation #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc
1 0 7 December, 2019

Dah grab belum edisi Peacock 🔔🔔
.
Setulus cinta ke KEKASIH ❣️
Sesuci sayang ke KEKASIH ❣️
.
KEKASIH PEACOCK EDITION 🦚
.
Combo Tulus (Merpati & Pipit)
Combo Suci (Merak & Punggok)
.
RM39 per Box 🎁 dapat 2 Lipmate 💄💄
.
Whatsapp Win cepat utk grab lipmate yang gorgeous ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #kekasihcekelat #kekasihhq #kekasihfoundation #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc

Dah grab belum edisi Peacock 🔔🔔
.
Setulus cinta ke KEKASIH ❣️
Sesuci sayang ke KEKASIH ❣️
.
KEKASIH PEACOCK EDITION 🦚
.
Combo Tulus (Merpati & Pipit) 
Combo Suci (Merak & Punggok)
.
RM39 per Box 🎁 dapat 2 Lipmate 💄💄
.
Whatsapp Win cepat utk grab lipmate yang gorgeous ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #kekasihcekelat #kekasihhq #kekasihfoundation #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc
1 0 7 December, 2019

Dah grab belum edisi Peacock 🔔🔔
.
Setulus cinta ke KEKASIH ❣️
Sesuci sayang ke KEKASIH ❣️
.
KEKASIH PEACOCK EDITION 🦚
.
Combo Tulus (Merpati & Pipit)
Combo Suci (Merak & Punggok)
.
RM39 per Box 🎁 dapat 2 Lipmate 💄💄
.
Whatsapp Win cepat utk grab lipmate yang gorgeous ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #kekasihcekelat #kekasihhq #kekasihfoundation #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc

Dah grab belum edisi Peacock 🔔🔔
.
Setulus cinta ke KEKASIH ❣️
Sesuci sayang ke KEKASIH ❣️
.
KEKASIH PEACOCK EDITION 🦚
.
Combo Tulus (Merpati & Pipit) 
Combo Suci (Merak & Punggok)
.
RM39 per Box 🎁 dapat 2 Lipmate 💄💄
.
Whatsapp Win cepat utk grab lipmate yang gorgeous ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #kekasihcekelat #kekasihhq #kekasihfoundation #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc
2 0 7 December, 2019

Semua menarik. Mari grab lekaihh 🔗
.
KEKASIH PEACOCK EDITION 🦚
Combo Tulus (Merpati & Pipit)
Combo Suci (Merak & Punggok)
.
KEKASIH CEKELAT EDITION 🍫
Combo Jiwa (Carol & Diana)
Combo Raga (Delaila & Mary)
🔻🔻
RM39 per Box 🎁 dapat 2 Lipmate 💄💄
.
Whatsapp Win cepat utk grab lipmate yang gorgeous ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc

Semua menarik. Mari grab lekaihh 🔗
. 
KEKASIH PEACOCK EDITION 🦚
Combo Tulus (Merpati & Pipit) 
Combo Suci (Merak & Punggok)
.
KEKASIH CEKELAT EDITION 🍫
Combo Jiwa (Carol & Diana)
Combo Raga (Delaila & Mary)
🔻🔻
RM39 per Box 🎁 dapat 2 Lipmate 💄💄
.
Whatsapp Win cepat utk grab lipmate yang gorgeous ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc
1 0 7 December, 2019

Jangan lupa singgah gerai oaky! Harini kami ada
.
• TAKOYAKI RM8
• BROWNIES RM10
• CREAM PUFF RM5
• CHEESE TART RM10
· PANDAN CHEESE CAKE - RM10 .
Ni baru menu lain! Yang penting menU VIRAL MMG ADA! Kena cepat2 datang kalau tidak.......habiss 😭
.
• CIKEN CHEESE LELEH PODEH RM10
• SPICY RAMEN WITH CIKEN CHEESE RM10
• WEDGES CHEESE LELEH RM6
• KOREAN CIKEN CHEESE LELEH RM10
• CHEEZY STICK RM6
• CHEEZY CHOCO STICK RM6
• BOBABLE RM6
.
Gerai kami open sampai 6pm . Waze je GERAI PINK BUNDAHARRAZ.KITCHEN
.
Haaa apa tggu lagi? Mai laaaaaa
.

#ayamcheeseleleh #ayamcheese #ayamgorengmurah #ayamgorengrm1 #ayamcheese #bukitgasing #bangsar #bangsarsouth #ktmpantaidalam #kerinchi #petalingjaya #tamanmedan #tamandatoharon #samyang #spicyramenmurah #spicyramenwithchickencheese #spicyramenwithciken #rtm #um #pjoldtown #ampang #wedgesleleh #cheezywedgesmurah #browniesmurahkl #browniesrm10 #corndogpantaidalam #corndogbangsar #takoyakibangsar #takoyakipantaidalam #takoyakikl #pantaidalam

Jangan lupa singgah gerai oaky! Harini kami ada
.
• TAKOYAKI  RM8
• BROWNIES  RM10
• CREAM PUFF  RM5
• CHEESE TART  RM10
· PANDAN CHEESE CAKE - RM10 .
Ni baru menu lain! Yang penting menU VIRAL MMG ADA! Kena cepat2 datang kalau tidak.......habiss 😭
.
• CIKEN CHEESE LELEH PODEH  RM10
• SPICY RAMEN WITH CIKEN CHEESE  RM10
• WEDGES CHEESE LELEH  RM6
• KOREAN CIKEN CHEESE LELEH  RM10
• CHEEZY STICK  RM6
• CHEEZY CHOCO STICK  RM6
• BOBABLE  RM6
.
Gerai kami open sampai 6pm . Waze je GERAI PINK BUNDAHARRAZ.KITCHEN
.
Haaa apa tggu lagi? Mai laaaaaa
.

#ayamcheeseleleh #ayamcheese #ayamgorengmurah #ayamgorengrm1 #ayamcheese #bukitgasing #bangsar #bangsarsouth #ktmpantaidalam #kerinchi #petalingjaya #tamanmedan #tamandatoharon #samyang #spicyramenmurah #spicyramenwithchickencheese #spicyramenwithciken #rtm #um #pjoldtown #ampang #wedgesleleh #cheezywedgesmurah #browniesmurahkl #browniesrm10 #corndogpantaidalam #corndogbangsar #takoyakibangsar #takoyakipantaidalam #takoyakikl #pantaidalam
45 0 7 December, 2019

Morning ! Cer tengok muka sis kita ni, happy kan ? Happy sebab dah grab lipmatte kekasih lah 🙈😍
.
Mula grab 2 box, then bila kawan sis ni tengok, kawan sis ni pulak jatuh hati, kata nya box edisi tulusuci cantik sangat !! Sis ni tolong ambikkan 👍
.
Jom grab sekarang dear sementara stok masih ada, kalau dah licin jangan menyesal nah!! 😆Dropship dan mini agent wanted 🔥Klik link on my bio💋
.
#codhospitalpantai
#kekasihlipmatte #teamkekasihfarahhanim #teamkekasihdyrazee #kerinchi #pantaidalam #bangsar #bangsarsouth #kl #klcc #klsentral #lipmatteviral #foundationwajah #foundation #foundationviral #carol #mary #delaila #diana #themelvinscircle #kekasihhq #farahkekasih #farahbangsar #tulusuci #lipmattemurah #pipit #pungguk #merak #merpati #lipmatte

Morning ! Cer tengok muka sis kita ni, happy kan ? Happy sebab dah grab lipmatte kekasih lah 🙈😍
.
Mula grab 2 box, then bila kawan sis ni tengok, kawan sis ni pulak jatuh hati, kata nya box edisi tulusuci cantik sangat !! Sis ni tolong ambikkan 👍
.
Jom grab sekarang dear sementara stok masih ada, kalau dah licin jangan menyesal nah!! 😆Dropship dan mini agent wanted 🔥Klik link on my bio💋
.
#codhospitalpantai
#kekasihlipmatte #teamkekasihfarahhanim #teamkekasihdyrazee #kerinchi #pantaidalam #bangsar #bangsarsouth #kl #klcc #klsentral #lipmatteviral #foundationwajah #foundation #foundationviral #carol #mary #delaila #diana #themelvinscircle #kekasihhq #farahkekasih #farahbangsar #tulusuci #lipmattemurah #pipit #pungguk #merak #merpati #lipmatte
9 0 7 December, 2019

Alhamdulillah
Permulaan yg baik di 18 Cafe' Pantai Dalam KL..
Walaupon hujan semakin lebat,
Customer masih lagi datang.. Dan sekarang kami terpaksa tutup dulu kerana hujan
Jumpa lagi esok..
Kami buka pukul11pagi hingga 11 malam.
Terima kasih semua bagi support. Selamat malam.

#18cafeofficial #18cafepantaidalam #18cafemembers #18cafelovers #pantaidalam #pantairia #kerinchi #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth

Alhamdulillah
Permulaan yg baik di 18 Cafe' Pantai Dalam KL..
Walaupon hujan semakin lebat,
Customer masih lagi datang.. Dan sekarang kami terpaksa tutup dulu kerana hujan 
Jumpa lagi esok..
Kami buka pukul11pagi hingga 11 malam.
Terima kasih semua bagi support. Selamat malam.

#18cafeofficial #18cafepantaidalam #18cafemembers #18cafelovers #pantaidalam #pantairia #kerinchi #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth
9 0 6 December, 2019

Jom try ❗️ Foundation wajah kekasih 👩🏻
.
Full coverage 💯 spf 30 🌤
Ada 3 cod ( Light, Medium, Dark )
.
RM49 free Gift 🎁
.
Whatsapp Win cepat utk grab foundation wajah yang voges the vas ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc

Jom try ❗️ Foundation wajah kekasih 👩🏻
.
Full coverage 💯 spf 30 🌤
Ada 3 cod ( Light, Medium, Dark )
.
RM49 free Gift 🎁
.
Whatsapp Win cepat utk grab foundation wajah yang voges the vas ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc
2 0 6 December, 2019

Jom try ❗️ Foundation wajah kekasih 👩🏻
.
Full coverage 💯 spf 30 🌤
Ada 3 cod ( Light, Medium, Dark )
.
RM49 free Gift 🎁
.
Whatsapp Win cepat utk grab foundation wajah yang voges the vas ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc

Jom try ❗️ Foundation wajah kekasih 👩🏻
.
Full coverage 💯 spf 30 🌤
Ada 3 cod ( Light, Medium, Dark )
.
RM49 free Gift 🎁
.
Whatsapp Win cepat utk grab foundation wajah yang voges the vas ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc
3 0 6 December, 2019

Jom try ❗️ Foundation wajah kekasih 👩🏻
.
Full coverage 💯 spf 30 🌤
Ada 3 cod ( Light, Medium, Dark )
.
RM49 free Gift 🎁
.
Whatsapp Win cepat utk grab foundation wajah yang voges the vas ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc

Jom try ❗️ Foundation wajah kekasih 👩🏻
.
Full coverage 💯 spf 30 🌤
Ada 3 cod ( Light, Medium, Dark )
.
RM49 free Gift 🎁
.
Whatsapp Win cepat utk grab foundation wajah yang voges the vas ❕❕❕
📲 0167955220

#kekasihlipmate #kekasihpantaidalam #lipmatekekasihtulus #lipmatekekasihsuci #kekasihpeacokedition #lipmatemurah #kekasihkualalumpur #cashondeliverylipmate #jomcantik #syatillamelvin #themelvins #kekasihhq #kerinchi #pantaidalam #kekasihklcc
1 0 6 December, 2019

Assalamualaikum dan salam jumaat.

Alhamdulillah.. sempat jugak kami siapkan kiosk 18 Cafe' di Pantai Dalam.
Jemput semua singgah di tempat baru kami ini.. Sementara menunggu kedai besar siap.. kami siapkan dengan kiosk di Pantai Dalam.

Jumpa anda selepas solat jumaat. Akan dibuka pukul 3 petang sampai malam.

Jemput datang semua

#pantaidalam #kerinchi #pj

Assalamualaikum dan salam jumaat.

Alhamdulillah.. sempat jugak kami siapkan kiosk 18 Cafe' di Pantai Dalam.
Jemput semua singgah di tempat baru kami ini.. Sementara menunggu kedai besar siap.. kami siapkan dengan kiosk di Pantai Dalam.

Jumpa anda selepas solat jumaat. Akan dibuka pukul 3 petang sampai malam.

Jemput datang semua

#pantaidalam #kerinchi #pj
17 0 6 December, 2019

QAMAR PLEATED DRESS
.
Price : RM80 exc postage
.
Material : Crepe with lining
.
Others :
Removeable belt
Back zipper
Cuff at hand
.
Size S-M
Shoulder 14-15"
Bust can fit up to 40"
Sleeves 23"
Length 58"
.
Size L-XL
Shoulder 16/17"
Bust can fit up to 46"
Sleeves 23.5"
Length 58"
.
Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources
.
WA 019-3203390 to purchase
#bismillah #pengkalanbalak #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #pensyarah #pleateddressmurah #pleateddressmalaysia
#pensyarahuitm #pleateddressmurah #dresslabuhmalaysia #dresslabuhmuslimah #dressmuslimahmalaysia #dinnerdressmurah #bajuhipstermalaysia #bangsarsouth #kerinchi #bandartasikselatan #dresshipster #bandartasikputeri #dressviralmalaysia #sriamansarawak #dressviral #dinnerdressmalaysia #flowerydress #sriaman #permatangpauh #amandarfaadress #aaagerobokcasual

QAMAR PLEATED DRESS
.
Price : RM80 exc postage
.
Material : Crepe with lining
.
Others : 
Removeable belt
Back zipper
Cuff at hand
.
Size S-M
Shoulder 14-15"
Bust can fit up to 40"
Sleeves 23"
Length 58"
.
Size L-XL
Shoulder 16/17"
Bust can fit up to 46"
Sleeves 23.5"
Length 58"
.
Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources
.
WA 019-3203390 to purchase
#bismillah #pengkalanbalak #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #pensyarah #pleateddressmurah #pleateddressmalaysia
#pensyarahuitm #pleateddressmurah #dresslabuhmalaysia #dresslabuhmuslimah #dressmuslimahmalaysia #dinnerdressmurah #bajuhipstermalaysia #bangsarsouth #kerinchi #bandartasikselatan #dresshipster #bandartasikputeri #dressviralmalaysia #sriamansarawak #dressviral #dinnerdressmalaysia #flowerydress #sriaman #permatangpauh #amandarfaadress #aaagerobokcasual
1 0 6 December, 2019

QAMAR PLEATED DRESS
.
Price : RM80 exc postage
.
Material : Crepe with lining
.
Others :
Removeable belt
Back zipper
Cuff at hand
.
Size S-M
Shoulder 14-15"
Bust can fit up to 40"
Sleeves 23"
Length 58"
.
Size L-XL
Shoulder 16/17"
Bust can fit up to 46"
Sleeves 23.5"
Length 58"
.
Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources
.
WA 019-3203390 to purchase
#bismillah #pengkalanbalak #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #pensyarah #pleateddressmurah #pleateddressmalaysia
#pensyarahuitm #pleateddressmurah #dresslabuhmalaysia #dresslabuhmuslimah #dressmuslimahmalaysia #dinnerdressmurah #bajuhipstermalaysia #bangsarsouth #kerinchi #bandartasikselatan #dresshipster #bandartasikputeri #dressviralmalaysia #sriamansarawak #dressviral #dinnerdressmalaysia #flowerydress #sriaman #permatangpauh #amandarfaadress #aaagerobokcasual

QAMAR PLEATED DRESS
.
Price : RM80 exc postage
.
Material : Crepe with lining
.
Others : 
Removeable belt
Back zipper
Cuff at hand
.
Size S-M
Shoulder 14-15"
Bust can fit up to 40"
Sleeves 23"
Length 58"
.
Size L-XL
Shoulder 16/17"
Bust can fit up to 46"
Sleeves 23.5"
Length 58"
.
Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources
.
WA 019-3203390 to purchase
#bismillah #pengkalanbalak #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #pensyarah #pleateddressmurah #pleateddressmalaysia
#pensyarahuitm #pleateddressmurah #dresslabuhmalaysia #dresslabuhmuslimah #dressmuslimahmalaysia #dinnerdressmurah #bajuhipstermalaysia #bangsarsouth #kerinchi #bandartasikselatan #dresshipster #bandartasikputeri #dressviralmalaysia #sriamansarawak #dressviral #dinnerdressmalaysia #flowerydress #sriaman #permatangpauh #amandarfaadress #aaagerobokcasual
2 0 6 December, 2019

Top #kerinchi posts

Kami jual apa ni?
.
•CIKEN CHEESE LELEH PODEH (10PC) RM10
•CIKEN KOREA CHEESE LELEH (7PC)
RM10
•WEDGES LELEH PODEH RM6
•SPICY RAMEN WITH CIKEN CHEESE
RM10
•BOBABLE PELBAGAI PERISA
•BROWNIES RM10
•Dan PELBAGAI DESSER KEK2 MURAH,SEDAP SETIAP MINGGU
.
📍Dimana gerai kami?
Pantai dalam, kuala lumpur
📍Waze: GERAI PINK BUNDAHARRAZ.KITCHEN
📍Operasi: SABTU DAN AHAD SAHAJA
📍11 pagi-6 petang
.
Tag kawan2 korang dan ajak dtg sini okay! Kalau baik hati, share kat igstory korang okay! Thank you bosskurrr
.
#ayamcheeseleleh #ayamcheese #ayamgorengmurah #ayamgorengrm1 #ayamcheese #bukitgasing #bangsar #bangsarsouth #ktmpantaidalam #kerinchi #petalingjaya #tamanmedan #tamandatoharon #samyang #spicyramenmurah #spicyramenwithchickencheese #spicyramenwithciken #rtm #um #pjoldtown #ampang #wedgesleleh #cheezywedgesmurah #browniesmurahkl #browniesrm10

Kami jual apa ni?
.
•CIKEN CHEESE LELEH PODEH (10PC) RM10
•CIKEN KOREA CHEESE LELEH (7PC)
RM10
•WEDGES LELEH PODEH RM6
•SPICY RAMEN WITH CIKEN CHEESE 
RM10
•BOBABLE PELBAGAI PERISA
•BROWNIES RM10
•Dan PELBAGAI DESSER KEK2 MURAH,SEDAP SETIAP MINGGU
.
📍Dimana gerai kami?
Pantai dalam, kuala lumpur
📍Waze: GERAI PINK BUNDAHARRAZ.KITCHEN
📍Operasi: SABTU DAN AHAD SAHAJA
📍11 pagi-6 petang
.
Tag kawan2 korang dan ajak dtg sini okay! Kalau baik hati, share kat igstory korang okay! Thank you bosskurrr
.
#ayamcheeseleleh #ayamcheese #ayamgorengmurah #ayamgorengrm1 #ayamcheese #bukitgasing #bangsar #bangsarsouth #ktmpantaidalam #kerinchi #petalingjaya #tamanmedan #tamandatoharon #samyang #spicyramenmurah #spicyramenwithchickencheese #spicyramenwithciken #rtm #um #pjoldtown #ampang #wedgesleleh #cheezywedgesmurah #browniesmurahkl #browniesrm10
138 9 9 November, 2019

Gunung Kerinchi yang jugak merupakan gunung berapi tertinggi di Indonesia. Alhamdulillah kesemua 38 peserta selamat pergi dan balik in one piece walaupun ade yang OT.Kumpulan pertama di pintu rimba pukul 2 petang dan peserta terakhir pukul 7 malam. "Pegembaraan yang sangat berbaloi" #kerinchi #relexclub #livealifeyouremember #livinglegend #ohanapadu

Gunung Kerinchi yang jugak merupakan gunung berapi tertinggi di Indonesia. Alhamdulillah kesemua 38 peserta selamat pergi dan balik in one piece walaupun ade yang OT.Kumpulan pertama di pintu rimba pukul 2 petang dan peserta terakhir pukul 7 malam. "Pegembaraan yang sangat berbaloi" #kerinchi #relexclub #livealifeyouremember #livinglegend #ohanapadu
177 8 4 May, 2019

All you need is love. But a little chocolate now and then doesn't hurt.
I don't fancy chocolate but it was worth it. Not sponsored y'all. Definitely a must try Dark Chocolate drink. #buzzfeast #delicious #foodiegram #foodielife #foodlover #foodpic #foodblogger #onthetable #instayum #foodography #sweetmagazine #chocolate #choco #optimism #goodvibes #kl #drink #food #sweettooth #musttry #kerinchi #believe #makeyourselfproud #smilemore

All you need is love. But a little chocolate now and then doesn't hurt. 
I don't fancy chocolate but it was worth it. Not sponsored y'all. Definitely a must try Dark Chocolate drink.  #buzzfeast #delicious #foodiegram #foodielife #foodlover #foodpic #foodblogger #onthetable #instayum #foodography #sweetmagazine #chocolate #choco #optimism #goodvibes #kl #drink #food #sweettooth #musttry #kerinchi #believe #makeyourselfproud #smilemore
128 1 5 August, 2019

if you are always trying to be normal, you will never know how amazing you can be.
---
позволяя себе быть менее благоразумным, ты лишаешь себя стабильности каждый раз, уверенности в новом завтрашнем дне и все такое. но! как же это все-таки круто, ребят. и я ни в коем случае ни к чему не призываю и не стоит идти на поводу чужих мечт и всеобщих тенденций, нет. важно чувствовать эту грань.
.

в любом случае, стоит всего лишь позволить себе быть собой. исполнять свои мечты, не чужие.
.
у кого есть список дел на жизнь? он работает? как вы это делаете, ребят? я едва справляюсь со списком дел на неделю)

if you are always trying to be normal, you will never know how amazing you can be.
---
позволяя себе быть менее благоразумным, ты лишаешь себя стабильности каждый раз, уверенности в новом завтрашнем дне и все такое. но! как же это все-таки круто, ребят. и я ни в коем случае ни к чему не призываю и не стоит идти на поводу чужих мечт и всеобщих тенденций, нет. важно чувствовать эту грань.
.

в любом случае, стоит всего лишь позволить себе быть собой. исполнять свои мечты, не чужие.
.
у кого есть список дел на жизнь? он работает? как вы это делаете, ребят? я едва справляюсь со списком дел на неделю)
327 16 22 April, 2017

Know your evoul AEDES Mozzie! #KillAedesEndDengue #PasarTani #Kerinchi . 750 k deaths/ yearly

Know your evoul AEDES Mozzie! #KillAedesEndDengue #PasarTani #Kerinchi . 750 k deaths/ yearly
837 7 14 September, 2014

🇲🇾- Bangsar
5⭐️ - Bangsar people where yall at?! Check out this hidden gem for Kelate food! Their ayam bakar is the best, they taste like chicken satay! Oh if only they have solok lada too 🤤 p/s: they’re on @foodpandamy too!
Nasi Kerabu
MYR7
#food #foodmalaysia #malaysianfood #nasikerabu #kelantan #kelantanfood #kelatefood #kelate #kelantanese #ricetowednesday #sedaksokmo #kelantankitchen #bangsar #kerinchi #foodporn #foodie #klfoodie #malayfoodie #malaysianfoodie #blingate

🇲🇾- Bangsar 
5⭐️ - Bangsar people where yall at?! Check out this hidden gem for Kelate food! Their ayam bakar is the best, they taste like chicken satay! Oh if only they have solok lada too 🤤 p/s: they’re on @foodpandamy too! 
Nasi Kerabu 
MYR7
#food #foodmalaysia #malaysianfood #nasikerabu #kelantan #kelantanfood #kelatefood #kelate #kelantanese #ricetowednesday #sedaksokmo #kelantankitchen #bangsar #kerinchi #foodporn #foodie #klfoodie #malayfoodie #malaysianfoodie #blingate
112 5 18 January, 2019

Cycling is gooooood; on top of killing Mosquitoes ! #Kerinchi

Cycling is gooooood; on top of killing Mosquitoes ! #Kerinchi
1,506 18 14 September, 2014