#kerjayakita Instagram Photos & Videos

kerjayakita - 1.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kerjayakita and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
319.5
Average comment
2.3
Posts with video
11/36
Posts with photo
25/36

Hashtag Popularity

Kita tidak akan kenal diri sendiri melalui kejayaan dan kesenangan, tapi kita akan kenal diri sendiri melalui kegagalan dan kesusahan dalam kerjaya ❤️🕊

Kita tidak akan kenal diri sendiri melalui kejayaan dan kesenangan, tapi kita akan kenal diri sendiri melalui kegagalan dan kesusahan dalam kerjaya ❤️🕊
526 6 13 hours ago

Walaupun matahari terpacak di kepala atau ribut membadai muka bumi, fokus mesti tetap fokus.... Majlis Perasmian Penutup Operasi Patkor Kastima 25B/2019

Pasukan Istiadat Jabatan Kastam Diraja Malaysia

#AkmalLangkawi
#CeritaMingguLepas
#kerjayaberseragam #segakberseragam #angkatantenteramalaysia #army #armylife #tentera #berseragam #atm #komando #paskal #paskau #kerjayakita #tdm #tldm #tudm #pdrm #bomba #jururawat #polis #jpj #cikgu #malaysia #merdeka2019 #maritim #tanahairku #imigresen #SayangiMalaysiaku #wataniah

Walaupun matahari terpacak di kepala atau ribut membadai muka bumi, fokus mesti tetap fokus.... Majlis Perasmian Penutup Operasi Patkor Kastima 25B/2019

Pasukan Istiadat Jabatan Kastam Diraja Malaysia

#AkmalLangkawi
#CeritaMingguLepas
#kerjayaberseragam #segakberseragam #angkatantenteramalaysia #army #armylife #tentera #berseragam #atm #komando #paskal #paskau #kerjayakita #tdm #tldm #tudm #pdrm #bomba #jururawat #polis #jpj #cikgu #malaysia #merdeka2019 #maritim #tanahairku #imigresen #SayangiMalaysiaku #wataniah
535 1 14 hours ago

Padu🔥👍🏻

Padu🔥👍🏻
245 3 14 hours ago

Hello gais berminat dengan iner paratrooper,boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah

Hello gais berminat dengan iner paratrooper,boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah
89 0 16 hours ago

Hello gais berminat dengan iner PARA,,boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah

Hello gais berminat dengan iner PARA,,boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah
98 0 16 hours ago

Hello gais berminat dengan iner Armor,boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah

Hello gais berminat dengan iner Armor,boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah
73 0 16 hours ago

Day 2 in SLAKNS. . ❤hakakpolis❤

Day 2 in SLAKNS. . ❤hakakpolis❤
343 2 17 hours ago

Hello gais berminat dengan iner paratrooper cuma rm18,boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah

Hello gais berminat dengan iner paratrooper cuma rm18,boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah
718 4 19 hours ago

!! NEW SUBWAY RESTAURANT OPENING SOON AT GURNEY MALL @ RESIDENSI UTMKL.
SUBWAY outlet is hiring full time and part time staff to manage this outlet. Students are encouraged to apply for nite and weekend shifts to gain working experience and extra pocket money.
Must be reliable, hard working, bubbly, positive and willing to work in a fast pace environment.

Please contact us now at 013 202 1629.

Join our Subway family!

#jobsearch #jobshiring #jobseeker #jobhunting #kerjakosong #kerjakosingkl #kerjakerja #kerjakl #kerjasambilan #kerjayakita #utmkl #residensiutmkl #subway #subwaysandwich #subwaystories #2019 #maukerja #jobstreet #indeed #linkedin

!! NEW SUBWAY RESTAURANT OPENING SOON AT GURNEY MALL @ RESIDENSI UTMKL. 
SUBWAY outlet is hiring full time and part time staff to manage this outlet. Students are encouraged to apply for nite and weekend shifts to gain working experience and extra pocket money. 
Must be reliable, hard working, bubbly, positive and willing to work in a fast pace environment.

Please contact us now at 013 202 1629.

Join our Subway family!

#jobsearch #jobshiring #jobseeker #jobhunting #kerjakosong #kerjakosingkl #kerjakerja #kerjakl #kerjasambilan #kerjayakita #utmkl #residensiutmkl #subway #subwaysandwich #subwaystories #2019 #maukerja #jobstreet #indeed #linkedin
99 14 21 hours ago

Hello gais berminat dengan tshirt ARMY boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah

Hello gais berminat dengan tshirt ARMY boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah
572 2 13 November, 2019

Hello gais berminat dengan tshirt Lima(Saiz S sahaja) boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah

Hello gais berminat dengan tshirt Lima(Saiz S sahaja) boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah
345 2 13 November, 2019

Hello gais berminat dengan iner sniper boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah

Hello gais berminat dengan iner sniper boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah
150 0 13 November, 2019

Alhamdulillah . Dah sebulan kat tempat baru dengan suasana yang lebih baru . Dalam tempoh sebulan nih, macam - macam benda di pelajari . Macam - macam ragam . Dalam macam - macam ragam tu, terselit aku untuk menceriakan lagi keadaan . Sebelum aku masuk suasana kerja mungkin terlalu sibuk dan terlalu fokus sampaikan suasana dalam pejabat terlalu serius .
Bilamana "si kaki loyar buruk" dah mai, nahh hambik kau .. Asal letih atau sibuk, aku pakat gurau dengan deme .. Atleast tak der lah nampak terlalu stress dan letih . Yang mana kenal aku, dia tahu lah aku memang jenis senyum dan ketawa . Harap - harap ini adalah destinasi terakhir aku ketika memegang jawatan Pembantu Operasi . Akan datang tak tahu lagi rezeki aku .
#pembantuoperasi #penjawatawam #sektorpendidikan #sekolahmenengah #kualakangsar #padangrengas #perak #alhamdulillah #senyumselalu #penat #terusmaju #jatuhbangun #bangkitsemula #rezeki #segakberseragam #segak_berseragam #kerjayakita #kerjaya_kita #kameraman #nikon #nikonD5300 #jurufoto #freelancer #aku #ikutcarakita #kakiselfie

Alhamdulillah . Dah sebulan kat tempat baru dengan suasana yang lebih baru . Dalam tempoh sebulan nih, macam - macam benda di pelajari . Macam - macam ragam . Dalam macam - macam ragam tu, terselit aku untuk menceriakan lagi keadaan . Sebelum aku masuk suasana kerja mungkin terlalu sibuk dan terlalu fokus sampaikan suasana dalam pejabat terlalu serius . 
Bilamana "si kaki loyar buruk" dah mai, nahh hambik kau .. Asal letih atau sibuk, aku pakat gurau dengan deme .. Atleast tak der lah nampak terlalu stress dan letih . Yang mana kenal aku, dia tahu lah aku memang jenis senyum dan ketawa . Harap - harap ini adalah destinasi terakhir aku ketika memegang jawatan Pembantu Operasi . Akan datang tak tahu lagi rezeki aku . 
#pembantuoperasi #penjawatawam #sektorpendidikan #sekolahmenengah #kualakangsar #padangrengas #perak #alhamdulillah #senyumselalu #penat #terusmaju #jatuhbangun #bangkitsemula #rezeki #segakberseragam #segak_berseragam #kerjayakita #kerjaya_kita #kameraman #nikon #nikonD5300 #jurufoto #freelancer #aku #ikutcarakita #kakiselfie
17 0 13 November, 2019

Hello gais berminat dengan iner ranger boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah

Hello gais berminat dengan iner ranger boleh tekan link dekat bio ok.ada berita baik yang mana pling banyak tag mmber korang dkt comment min nak bagi free shelai baju.tag banyak2 tau👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kalau nak beli boleh tekan link dekat bio😊😊😊
.
.
.
.
.
.

#pusasda #tenteradarat #segakberseragam #kerjayaberseragam #hd_shop611 #askarmelayu #para #paratrooper #wataniah #ammor #armylife #tenteradaratmalaysia #askarsimpanan #palapes #umk #upnm #kerjayakita #cadarloreng #inertenteradarat #wataniah #512wataniah #505wataniah #503wataniah #506wataniah
154 0 13 November, 2019

Pacaragam2 yang ada di Malaysia kita🇲🇾💪..sayangi Malaysia ku🇲🇾

Pacaragam2 yang ada di Malaysia kita🇲🇾💪..sayangi Malaysia ku🇲🇾
199 1 13 November, 2019
Majlis akhir tahun

#ppki
#pendidikankhas 
#sekolahpendidikankhas 
#kerjayakita 
#kerjaya_kita
13 0 13 November, 2019

Bertambah kuat kepercayaan kepada agama, bertambah tinggi darjatnya di dalam pergaulan hidup, dan bertambah naik tingkahlaku dan akal budinya. #kerjayaberseragam #segakberseragam #kerjayakita #kerjaya_kita #soldiermalaysia #kerjayaberuniform #soulmate_beruniform #kerjayaunitberuniform

Bertambah kuat kepercayaan kepada agama, bertambah tinggi darjatnya di dalam pergaulan hidup, dan bertambah naik tingkahlaku dan akal budinya. #kerjayaberseragam #segakberseragam #kerjayakita #kerjaya_kita #soldiermalaysia #kerjayaberuniform #soulmate_beruniform #kerjayaunitberuniform
377 2 13 November, 2019

Bertambah kuat kepercayaan kepada agama, bertambah tinggi darjatnya di dalam pergaulan hidup, dan bertambah naik tingkahlaku dan akal budinya. #kerjayaberseragam #segakberseragam #kerjayakita #kerjaya_kita #soldiermalaysia #kerjayaberuniform #soulmate_beruniform #kerjayaunitberuniform

Bertambah kuat kepercayaan kepada agama, bertambah tinggi darjatnya di dalam pergaulan hidup, dan bertambah naik tingkahlaku dan akal budinya. #kerjayaberseragam #segakberseragam #kerjayakita #kerjaya_kita #soldiermalaysia #kerjayaberuniform #soulmate_beruniform #kerjayaunitberuniform
725 3 13 November, 2019

Pacaragam2 yang ada di Malaysia kita🇲🇾💪..sayangi Malaysia ku🇲🇾

Pacaragam2 yang ada di Malaysia kita🇲🇾💪..sayangi Malaysia ku🇲🇾
227 2 12 November, 2019

Top #kerjayakita posts

Kita tidak akan kenal diri sendiri melalui kejayaan dan kesenangan, tapi kita akan kenal diri sendiri melalui kegagalan dan kesusahan dalam kerjaya ❤️🕊

Kita tidak akan kenal diri sendiri melalui kejayaan dan kesenangan, tapi kita akan kenal diri sendiri melalui kegagalan dan kesusahan dalam kerjaya ❤️🕊
526 6 13 hours ago
yeah ,, saya anak malaysia 🌸🌸🤣🤣
#hakakninja #kerjayaberseragam #kerjayakita #segakberseragam #malaysiakugemilang #sibajuhijau #wawa #bubudhia
2,605 55 7 November, 2019

Selamat Hari Merdeka yang Ke-62 🇲🇾 ..
.
.
@suziana_lai

Selamat Hari Merdeka yang Ke-62 🇲🇾 ..
.
.
@suziana_lai
1,044 6 10 November, 2019

638 4 10 November, 2019

Beret yang manakah antara salah satu cita cita anda ? Huhuu..
.
.-semoga tercapai
.
#Repost #komando #kerjayakita #kerjayaberseragam #segakberseragam #GGK #paskal #VAT69 #paskau

Beret yang manakah antara salah satu cita cita anda ? Huhuu..
.
.-semoga tercapai
. 
#Repost #komando #kerjayakita #kerjayaberseragam #segakberseragam #GGK #paskal #VAT69 #paskau
2,875 187 17 October, 2019

Salam jumaat dan selamat bertugas🤗

Salam jumaat dan selamat bertugas🤗
899 4 8 November, 2019