#kesihatansebenar Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kesihatansebenar and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
14.2
Average comment
0.3
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
3 0 12 minutes ago
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
0 0 12 minutes ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
4 0 1 hour ago
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1 1 1 hour ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Baru tahu warna tag dekat bungkusan roti tu menunjukkan hari apa roti itu dibuat.😆
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Baru tahu warna tag dekat bungkusan roti tu menunjukkan hari apa roti itu dibuat.😆
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
19 0 23 hours ago
@redbellabeauty.spa.official Profile picture

@redbellabeauty.spa.official

Ni plk cara nak cover jerawat merah2 yg tengah masak ranum
Dap2 selow2 ja hampa, tayah tekan kuat2 nak p mana
Buat kulit n otot muka melondot ja mcm rangtentua, tapi tgk umur okla muda tak muda tp tgk ke muka halamakk 🤭🤣 so skill kena betul ya sis2 sekalian
Yg penting jgn tarik/seret span tapi dap2 lembut sahaja
.
#3xwhitening
#putih
#nivea
#putihsihat
#yangpopular
#amway
#mandi
#cikguseo
#putihcepat
#famous
#nakputihcepat
#nakputih
#injectputih
#kesihatansebenar
#nakcepatputih
#produkputihgebu
#selfie
#shoppingonline
#fazura
#fattahamin
#viral
#palingpopular
#putihmulus
#muabellazreviewproduct
#mrgrey
#bazarpaknil
#injectionputih
#putihgebu

Ni plk cara nak cover jerawat merah2 yg tengah masak ranum
Dap2 selow2 ja hampa, tayah tekan kuat2 nak p mana
Buat kulit n otot muka melondot ja mcm rangtentua, tapi tgk umur okla muda tak muda tp tgk ke muka halamakk 🤭🤣 so skill kena betul ya sis2 sekalian
Yg penting jgn tarik/seret span tapi dap2 lembut sahaja
.
#3xwhitening
#putih
#nivea
#putihsihat
#yangpopular
#amway
#mandi
#cikguseo
#putihcepat
#famous
#nakputihcepat
#nakputih
#injectputih
#kesihatansebenar
#nakcepatputih
#produkputihgebu
#selfie
#shoppingonline
#fazura
#fattahamin
#viral
#palingpopular
#putihmulus
#muabellazreviewproduct 
#mrgrey
#bazarpaknil
#injectionputih
#putihgebu
2 0 19 October, 2019
@redbellabeauty.spa.official Profile picture

@redbellabeauty.spa.official

Selepas buat bekam, memang akan nampak kesan yg sangat ketara dgn bekas yg sangat besar..yg tu memang tak dapat dinafikan
.
Ramai org tak berani nak buat bekam di muka sebab efek selepas buat tu yg makan masa utk hilang
.
Tips akak,
.
1) Selepas rawatan bekam, guna TBC sekerap yg blh sebelah siang dan mlm terutamanya
.
2) Time nak keluar jenjalan kalau rimas nak cover dgn mask, blh cover muka dgn foundation yg fully coverage ❤️
.
#3xwhitening
#putih
#nivea
#putihsihat
#yangpopular
#amway
#mandi
#cikguseo
#putihcepat
#famous
#nakputihcepat
#nakputih
#injectputih
#kesihatansebenar
#nakcepatputih
#produkputihgebu
#selfie
#shoppingonline
#fazura
#fattahamin
#viral
#palingpopular
#putihmulus
#muabellazreviewproduct
#mrgrey
#bazarpaknil
#injectionputih
#putihgebu

Selepas buat bekam, memang akan nampak kesan yg sangat ketara dgn bekas yg sangat besar..yg tu memang tak dapat dinafikan
. 
Ramai org tak berani nak buat bekam di muka sebab efek selepas buat tu yg makan masa utk hilang
. 
Tips akak,
. 
1) Selepas rawatan bekam, guna TBC sekerap yg blh sebelah siang dan mlm terutamanya
. 
2) Time nak keluar jenjalan kalau rimas nak cover dgn mask, blh cover muka dgn foundation yg fully coverage ❤️
.
#3xwhitening
#putih
#nivea
#putihsihat
#yangpopular
#amway
#mandi
#cikguseo
#putihcepat
#famous
#nakputihcepat
#nakputih
#injectputih
#kesihatansebenar
#nakcepatputih
#produkputihgebu
#selfie
#shoppingonline
#fazura
#fattahamin
#viral
#palingpopular
#putihmulus
#muabellazreviewproduct 
#mrgrey
#bazarpaknil
#injectionputih
#putihgebu
9 0 19 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
42 1 18 October, 2019
Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
0 0 18 October, 2019
Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 17 October, 2019
Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
1 0 17 October, 2019
@saidah_ismail Profile picture

@saidah_ismail

IKUT MEAL PLAN + ENJOY = Turun 20 Kg 😍 Enjoy ni memang saya nak y'all enjoy betul betul tau. Lauk tak perlu rebus rebus dan kering je. Kalau boleh masak lauk sedap asalkan within calory requirement, tetap boleh kuruslah ! ENJOY ❤️ .
JOM JOIN PROGRAM KURUS 30 HARI.
CLICK LINK AT BIO FOR DETAILS
.
=============================
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ TURUN 5-50 Kg Now
✔️ Mealplan Mudah untuk Kurus
✔️ Coaching group yang supportive
✔️ Kelas Online Kurus
✔️ Food Diary Checking !
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 Turun Berat jika ikut guidelines
🌻 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT
📱Coach Saidah 0199876331
.
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeCoachMalaysia
#HerbalifeMalaysia

IKUT MEAL PLAN + ENJOY = Turun 20 Kg 😍 Enjoy ni memang saya nak y'all enjoy betul betul tau. Lauk tak perlu rebus rebus dan kering je. Kalau boleh masak lauk sedap asalkan within calory requirement, tetap boleh kuruslah ! ENJOY ❤️ .
JOM JOIN PROGRAM KURUS 30 HARI.
CLICK LINK AT BIO FOR DETAILS
.
=============================
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ TURUN 5-50 Kg Now
✔️ Mealplan Mudah untuk Kurus
✔️ Coaching group yang supportive
✔️ Kelas Online Kurus
✔️ Food Diary Checking !
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 Turun Berat jika ikut guidelines
🌻 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT
📱Coach Saidah 0199876331
.
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeCoachMalaysia
#HerbalifeMalaysia
3 2 16 October, 2019
@saidah_ismail Profile picture

@saidah_ismail

Let's make it happen before 2020 ladies! 🤩
=============================
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ TURUN 5-15 Kg Now!
✔️ Mealplan Mudah untuk Kurus
✔️ Coaching group yang supportive
✔️ Kelas Online Kurus
✔️ Food Diary Checking !
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 Turun Berat jika ikut guidelines
🌻 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT
📱Coach Saidah 0199876331
.
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeCoachMalaysia
#HerbalifeMalaysia

Let's make it happen before 2020 ladies! 🤩
=============================
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ TURUN 5-15 Kg Now!
✔️ Mealplan Mudah untuk Kurus
✔️ Coaching group yang supportive
✔️ Kelas Online Kurus
✔️ Food Diary Checking !
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 Turun Berat jika ikut guidelines
🌻 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT
📱Coach Saidah 0199876331
.
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeCoachMalaysia
#HerbalifeMalaysia
10 1 16 October, 2019
@amauracrystal Profile picture

@amauracrystal

Wakaf Baharu

Amaura bukan hanya untuk kurus tapi mencantikkan kulit dan dalaman kita. Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. .

Tinggalkan nombor telefon sekarang !👇🏻 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: 013 9068007. 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura bukan hanya untuk kurus tapi mencantikkan kulit dan dalaman kita. Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. .

Tinggalkan nombor telefon sekarang !👇🏻 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: 013 9068007. 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
2 0 16 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
10 1 16 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
2 0 16 October, 2019
@coach_jiha Profile picture

@coach_jiha

*5 PUNCA DIET YOYO*

Diet yoyo adalah diet di mana pattern kita turun berat dan naik semula dengan cepat. Biasa ia disebabkan oleh .

1. Mindset diet untuk short term. Asal turun je tanpa amik peduli cara yang betul untuk turun.
2. Diet extreme. Cut karbo. Tak makan nasi langsung. Tak cukup macronutrient dan micronutrient yang diperlukan badan.Biasa ramai naik cepat disebabkan cara diet begini.

3. Turun terlalu cpt dalam masa singkat.
4. Pengambilan protein kurang atau kurang muscle mass. Muscle yang tinggi membantu berat lebih mudah sustain bila kita mencapai ideal weight.
5. Diet sebab emosi depress/ sedih. Bila emosi okay, back pada habit makan dan makan.
.
Swipe left 👉🏻👉🏻👉🏻untuk tengok contoh makanan tak seimbang yang menyebab diet yoyo
.
#teamsurikurus #HerbalifeCoach #HerbalifeMalaysia #dietyoyo #produkbakarlemak #menudiet #programdiet #testimonikurus #sayajualherbalife #tipskuruscepat #nakbebel #kuruskanbadan #sayajualmurah #sayajualonline #visitmyigmalaysia #kurusjom #coachkurussihat #coachkurusonline #coachkuruswanita #makanandiet #terpaksakurus #atkins #ubatkurussgtberkesan #produkkurusterbaik #ubatkurusberkesan #jomkurus1malaysia #kesihatansebenar #nakcantik #cepatkurus

*5 PUNCA DIET YOYO*

Diet yoyo adalah diet di mana pattern kita turun berat dan naik semula dengan cepat. Biasa ia disebabkan oleh .

1. Mindset diet untuk short term. Asal turun je tanpa amik peduli cara yang betul untuk turun. 
2. Diet extreme. Cut karbo. Tak makan nasi langsung. Tak cukup macronutrient dan micronutrient yang diperlukan badan.Biasa ramai naik cepat disebabkan cara diet begini.

3. Turun terlalu cpt dalam masa singkat. 
4. Pengambilan protein kurang atau kurang muscle mass. Muscle yang tinggi membantu berat lebih mudah sustain bila kita mencapai ideal weight. 
5. Diet sebab emosi depress/ sedih. Bila emosi okay, back pada habit makan dan makan.
.
Swipe left 👉🏻👉🏻👉🏻untuk tengok contoh makanan tak seimbang yang menyebab diet yoyo
.
#teamsurikurus #HerbalifeCoach #HerbalifeMalaysia #dietyoyo #produkbakarlemak #menudiet #programdiet #testimonikurus #sayajualherbalife #tipskuruscepat #nakbebel #kuruskanbadan #sayajualmurah #sayajualonline #visitmyigmalaysia #kurusjom #coachkurussihat #coachkurusonline #coachkuruswanita #makanandiet#terpaksakurus #atkins #ubatkurussgtberkesan #produkkurusterbaik #ubatkurusberkesan #jomkurus1malaysia #kesihatansebenar #nakcantik #cepatkurus
22 2 16 October, 2019
@coach.diet_jiha Profile picture

@coach.diet_jiha

*5 PUNCA DIET YOYO*

Diet yoyo adalah diet di mana pattern kita turun berat dan naik semula dengan cepat. Biasa ia disebabkan oleh .

1. Mindset diet untuk short term. Asal turun je tanpa amik peduli cara yang betul untuk turun.
2. Diet extreme. Cut karbo. Tak makan nasi langsung. Tak cukup macronutrient dan micronutrient yang diperlukan badan.Biasa ramai naik cepat disebabkan cara diet begini.

3. Turun terlalu cpt dalam masa singkat.
4. Pengambilan protein kurang atau kurang muscle mass. Muscle yang tinggi membantu berat lebih mudah sustain bila kita mencapai ideal weight.
5. Diet sebab emosi depress/ sedih. Bila emosi okay, back pada habit makan dan makan.
.
Swipe left 👉🏻👉🏻👉🏻untuk tengok contoh makanan tak seimbang yang menyebab diet yoyo
.
#teamsurikurus #HerbalifeCoach #HerbalifeMalaysia #dietyoyo #produkbakarlemak #menudiet #programdiet #testimonikurus #sayajualherbalife #tipskuruscepat #nakbebel #kuruskanbadan #sayajualmurah #sayajualonline #visitmyigmalaysia #kurusjom #coachkurussihat #coachkurusonline #coachkuruswanita #makanandiet #terpaksakurus #atkins #ubatkurussgtberkesan #produkkurusterbaik #ubatkurusberkesan #jomkurus1malaysia #kesihatansebenar #nakcantik #cepatkurus

*5 PUNCA DIET YOYO*

Diet yoyo adalah diet di mana pattern kita turun berat dan naik semula dengan cepat. Biasa ia disebabkan oleh .

1. Mindset diet untuk short term. Asal turun je tanpa amik peduli cara yang betul untuk turun. 
2. Diet extreme. Cut karbo. Tak makan nasi langsung. Tak cukup macronutrient dan micronutrient yang diperlukan badan.Biasa ramai naik cepat disebabkan cara diet begini.

3. Turun terlalu cpt dalam masa singkat. 
4. Pengambilan protein kurang atau kurang muscle mass. Muscle yang tinggi membantu berat lebih mudah sustain bila kita mencapai ideal weight. 
5. Diet sebab emosi depress/ sedih. Bila emosi okay, back pada habit makan dan makan.
.
Swipe left 👉🏻👉🏻👉🏻untuk tengok contoh makanan tak seimbang yang menyebab diet yoyo
.
#teamsurikurus #HerbalifeCoach #HerbalifeMalaysia #dietyoyo #produkbakarlemak #menudiet #programdiet #testimonikurus #sayajualherbalife #tipskuruscepat #nakbebel #kuruskanbadan #sayajualmurah #sayajualonline #visitmyigmalaysia #kurusjom #coachkurussihat #coachkurusonline #coachkuruswanita #makanandiet#terpaksakurus #atkins #ubatkurussgtberkesan #produkkurusterbaik #ubatkurusberkesan #jomkurus1malaysia #kesihatansebenar #nakcantik #cepatkurus
18 0 16 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
92 0 15 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1 0 15 October, 2019
@saidah_ismail Profile picture

@saidah_ismail

Ikut mealplan je, takde strict diet & turun 9.6kg 😍
You can do it too. JOIN US!
.
|Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
- Turun berat 5-30kg 2019
- Group coaching awesome
- Mealplan mudah untuk kurus
- Coaching Group yang Supportive
- Kelas Kurus Online
- Food Diary Checking, Homework
- Reward
- Ebook Resipi Sihat
- 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG‼️
🌸Herbalife Coach: PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT
📱Coach Saidah 0199876331

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #onlinecoaching #coachperempuan

Ikut mealplan je, takde strict diet & turun 9.6kg 😍
You can do it too. JOIN US!
.
|Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
- Turun berat 5-30kg 2019
- Group coaching awesome
- Mealplan mudah untuk kurus
- Coaching Group yang Supportive
- Kelas Kurus Online
- Food Diary Checking, Homework
- Reward
- Ebook Resipi Sihat
- 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG‼️
🌸Herbalife Coach: PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT
📱Coach Saidah 0199876331

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #onlinecoaching #coachperempuan
3 1 14 October, 2019
@coach.diet_jiha Profile picture

@coach.diet_jiha

Antara tip yang coach apply untuk pastikan makan kurang. It is so work for me. Tryla🤣
.
#HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoach #Teamsurikurus

Antara tip yang coach apply untuk pastikan makan kurang. It is so work for me. Tryla🤣
.
#HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoach #Teamsurikurus
34 1 14 October, 2019
@one_stop_beauty_centre_ Profile picture

@one_stop_beauty_centre_

Sesiapa pun boleh pakai N3Skincare & N3Cell Supplement ni.. Tak kira umur jika awak ada masalah kulit jerawat ke jeragat ke, berminyak ke, kering ke aii macam2 lagi lah..
..
So tak perlu ragu2 lagi ya awak2 lepas ni.. Nak pakai contact stokis & agent sah kami terus dan pastikan yang original 😊
.
Kecantikkan asli sepanjang masa .. Feel the new you with N3Skincare & N3Cell

N3beauty consultant sheera
Www.wasap.my/60187724507/N3skincare
Www.wasap.my/60187724507/N3skincare
......................................................
#skinmoisturizer #skinserum #skinsupplement #sprayglowing #trustedskincare #skinsolutions #bestlocalbrand #rawatankulitmuka #kesihatansebenar #produkkecantikanasli #beautyconsultantn3skincare #kulitbermasalahselesai #skincareviral

Sesiapa pun boleh pakai N3Skincare & N3Cell Supplement ni.. Tak kira umur jika awak ada masalah kulit jerawat ke jeragat ke, berminyak ke, kering ke aii macam2 lagi lah..
..
So tak perlu ragu2 lagi ya awak2 lepas ni.. Nak pakai contact stokis & agent sah kami terus dan pastikan yang original 😊
.
Kecantikkan asli sepanjang masa .. Feel the new you with N3Skincare & N3Cell

N3beauty consultant sheera 
Www.wasap.my/60187724507/N3skincare
Www.wasap.my/60187724507/N3skincare
......................................................
#skinmoisturizer #skinserum #skinsupplement #sprayglowing #trustedskincare #skinsolutions #bestlocalbrand #rawatankulitmuka #kesihatansebenar #produkkecantikanasli #beautyconsultantn3skincare #kulitbermasalahselesai #skincareviral
3 0 14 October, 2019
@n3sc_hq_premium Profile picture

@n3sc_hq_premium

Sesiapa pun boleh pakai N3Skincare & N3Cell Supplement ni.. Tak kira umur jika awak ada masalah kulit jerawat ke jeragat ke, berminyak ke, kering ke aii macam2 lagi lah..
..
So tak perlu ragu2 lagi ya awak2 lepas ni.. Nak pakai contact stokis & agent sah kami terus dan pastikan yang original 😊
..
..
Info & Update terkini
Follow @n3sc_hq_premium
Follow @n3sc_hq_premium
..
PENCARIAN AGENT & STOKIS SELURUH MALAYSIA 🕵️‍♂️
.
Kecantikkan asli sepanjang masa .. Feel the new you with N3Skincare & N3Cell
.....................................................
N3SC HQ PREMIUM,
Open Agent/stokist seluruh Malaysia
: wasap.my/60127389977
: wasap.my/60127389977
: wasap.my/60127389977
.....................................................
Supply rangkaian N3skincare & N3cell kepada agent2 sah seluruh Malaysia
.
#n3skincarehqpremium #n3cellhq #skinmoisturizer #skinserum #skinsupplement #sprayglowing #trustedskincare #skinsolutions #bestlocalbrand #rawatankulitmuka #kesihatansebenar #produkkecantikanasli #beautyconsultantn3skincare #kulitbermasalahselesai #skincareviral

Sesiapa pun boleh pakai N3Skincare & N3Cell Supplement ni.. Tak kira umur jika awak ada masalah kulit jerawat ke jeragat ke, berminyak ke, kering ke aii macam2 lagi lah..
..
So tak perlu ragu2 lagi ya awak2 lepas ni.. Nak pakai contact stokis & agent sah kami terus dan pastikan yang original 😊
..
..
Info & Update terkini
Follow @n3sc_hq_premium
Follow @n3sc_hq_premium
..
PENCARIAN AGENT & STOKIS SELURUH MALAYSIA 🕵️‍♂️
.
Kecantikkan asli sepanjang masa .. Feel the new you with N3Skincare & N3Cell
.....................................................
N3SC HQ PREMIUM,
Open Agent/stokist seluruh Malaysia
: wasap.my/60127389977
: wasap.my/60127389977
: wasap.my/60127389977
.....................................................
Supply rangkaian N3skincare & N3cell kepada agent2 sah seluruh Malaysia
.
#n3skincarehqpremium #n3cellhq #skinmoisturizer #skinserum #skinsupplement #sprayglowing #trustedskincare #skinsolutions #bestlocalbrand #rawatankulitmuka #kesihatansebenar #produkkecantikanasli #beautyconsultantn3skincare #kulitbermasalahselesai #skincareviral
4 0 14 October, 2019

Top #kesihatansebenar posts

@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Malam ni Reen makan Mcd lagi ! 😁 Fastfood ni kan memang semua org suka betul tak? Reen pun sama laa. Kalau boleh hari2 nak makan Mcd and makan ice cream dia tu. And kalau korang nak tahu Reen memang makan banyak gila tapi pernah ke Reen kisah? 🤣 Badan takkan naik laa sebab sebelum tidur tu kita minum la #amaura 😁 .
Kenapa lepas makan banyak kena minum Amaura? Sebab bila bangun pagi esok dia akan buang semua yang Reen makan malam ni. Dia tak simpan. Amaura ni sejenis supplement detox tau. So korang takpayah risau benda ni selamat ke tak sebab mana2 supplement detox dia takde bahan terlarang dalam tu 😊
.
Lagi2 Amaura ni memang bahannya diperbuat dari bahan2 semula jadi seperti kiwi, tomato, soy bean, sayur2 & banyak lagi lah. Dimana bahan2 ni lah akan menyerap semua makanan yang kita makan tadi tu and keesokan hari tu korang akan membuang & korang akan rasa badan korang ringan je 😁
.
Kita ni orang perempuan susah nak buang air besar & benda tu dah jadi perkara biasa buat kita. Tapi kena tahu tau kalau kita tak membuang sekurang2nya dua kali sehari, badan kita akan cepat naik & kulit kita akan jadi kusam, berjerawat & kering. .
So sebab tu lah detox Amaura ni penting sangat untuk jaga berat badan korang and jaga kulit muka & badan kita. Yang penting sihat ! 😍
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Malam ni Reen makan Mcd lagi ! 😁 Fastfood ni kan memang semua org suka betul tak? Reen pun sama laa. Kalau boleh hari2 nak makan Mcd and makan ice cream dia tu. And kalau korang nak tahu Reen memang makan banyak gila tapi pernah ke Reen kisah? 🤣 Badan takkan naik laa sebab sebelum tidur tu kita minum la #amaura 😁 .
Kenapa lepas makan banyak kena minum Amaura? Sebab bila bangun pagi esok dia akan buang semua yang Reen makan malam ni. Dia tak simpan. Amaura ni sejenis supplement detox tau. So korang takpayah risau benda ni selamat ke tak sebab mana2 supplement detox dia takde bahan terlarang dalam tu 😊
.
Lagi2 Amaura ni memang bahannya diperbuat dari bahan2 semula jadi seperti kiwi, tomato, soy bean, sayur2 & banyak lagi lah. Dimana bahan2 ni lah akan menyerap semua makanan yang kita makan tadi tu and keesokan hari tu korang akan membuang & korang akan rasa badan korang ringan je 😁
.
Kita ni orang perempuan susah nak buang air besar & benda tu dah jadi perkara biasa buat kita. Tapi kena tahu tau kalau kita tak membuang sekurang2nya dua kali sehari, badan kita akan cepat naik & kulit kita akan jadi kusam, berjerawat & kering. .
So sebab tu lah detox Amaura ni penting sangat untuk jaga berat badan korang and jaga kulit muka & badan kita. Yang penting sihat ! 😍
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
714 7 5 October, 2018
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
599 21 5 May, 2019
2 hari lepas Reen bagitahu encik suami yang Reen mimpi Reen mengandung. Syukur Alhamdulillah kalau betul2 mengandung 🥰 Happy nyaa ! 😍 Lepas beranak nanti sambung balik minum #amaura baru cepat berat badan turun 🤗
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1,028 29 3 March, 2019
@amaura_official Profile picture

@amaura_official

Ada yg mengalami masalah buang air besar & pada masa yg sama nak kurus skali ???
.
Haa AMaura Crystal ni memang membantu sgt korang yg mengalami masalah susah nk buang air besar & nk kurus sekaligus nk rawat kulit yg kering & berjerawat tu 😘 jom DM Cik Umie : 011-35568610 ☎️
.
Cuba baca 😁 bukan setakat boleh kekalkan berat badan, kulit pun makin lembut & bersih bila toxin2 dlm bdn kita dh berkurang & darah dh makin bersih 😍
.
.
#amaura_official #amaura_official_testimoni
#amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #beautyinsideout #selamatdahkurus #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kedaiubatkurus #sayajualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #supplementkurus #ubatkurus #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Ada yg mengalami masalah buang air besar & pada masa yg sama nak kurus skali ???
.
Haa AMaura Crystal ni memang membantu sgt korang yg mengalami masalah susah nk buang air besar & nk kurus sekaligus nk rawat kulit yg kering & berjerawat tu 😘 jom DM Cik Umie : 011-35568610 ☎️
.
Cuba baca 😁 bukan setakat boleh kekalkan berat badan, kulit pun makin lembut & bersih bila toxin2 dlm bdn kita dh berkurang & darah dh makin bersih 😍
.
.
#amaura_official #amaura_official_testimoni
#amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #beautyinsideout #selamatdahkurus #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kedaiubatkurus #sayajualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #supplementkurus #ubatkurus #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni
530 0 14 May, 2017
@amaura_official Profile picture

@amaura_official

Tabung Haji Kangar

Sape darah “O” boleh geng dengan Umie 🤭
.
Walau apa saja jenis atau pelan diet yang anda sedang jalani bagi menurunkan berat badan, ianya haruslah munasabah. Sama seperti pelan diet yang lain, diet jenis darah mungkin berfungsi untuk sesetengah orang, tetapi memandangkan pelan diet ini agak ketat, pengamal diet mungkin menghadapi masalah untuk mengikutinya untuk tempoh jangka panjang. Dan apabila mereka sukar mengikutinya dengan disiplin, diet yang diamalkan mungkin tidak akan memberi sebarang hasil. Amalkan pemakanan yang seimbang setiap hari dan anda perlu konsisten untuk memastikan anda kekal sihat dan cergas
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan amaura: +601135568610 🌹atau klik link pada bio diatas 👆🏼
.
.
#amaura_official_testimoni #amaura_official
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni

Sape darah “O” boleh geng dengan Umie 🤭
.
Walau apa saja jenis atau pelan diet yang anda sedang jalani bagi menurunkan berat badan, ianya haruslah munasabah. Sama seperti pelan diet yang lain, diet jenis darah mungkin berfungsi untuk sesetengah orang, tetapi memandangkan pelan diet ini agak ketat, pengamal diet mungkin menghadapi masalah untuk mengikutinya untuk tempoh jangka panjang. Dan apabila mereka sukar mengikutinya dengan disiplin, diet yang diamalkan mungkin tidak akan memberi sebarang hasil. Amalkan pemakanan yang seimbang setiap hari dan anda perlu konsisten untuk memastikan anda kekal sihat dan cergas
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan amaura: +601135568610 🌹atau klik link pada bio diatas 👆🏼
.
.
#amaura_official_testimoni #amaura_official 
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni
271 0 24 August, 2019
@amaura_official Profile picture

@amaura_official

Sempat ke nak dapat kulit licin tanpa jerawat & kulit lembap sebelum RAYA ni❓
Sempat sayang2 semua 😊 Jom baca macam mana caranya tanpa pakai skincare 🌹
.
Korang kena bersihkan dalaman dahulu okay. Macam mana cara untuk bersihkan dalaman tu❓Korang kena DETOX dahulu
.
Apa fungsi detox ni❓
DETOX ni akan membersihkan darah korang, membuang toxin dalam badan korang & membersihkan usus korang
.
Apa kaitan bersih dalaman baru dapat kulit cantik❓
Haaa jerawat korang yang susah nak hilang & kulit korang yang kering tu adalah disebabkan dalaman korang kirang bersih & toxin dalam badan tu terlalu banyak disebabkan pemakanan harian kita & sebab lama sangat dah tak bersihkan dalaman korang tu
.
Satu lagi disebabkan oleh korang kurang makan sayur & kurang makan buah.
So apa kandungan Amaura ni & apa fungsi Amaura? Amaura tidak mengandungi collagen. Jangan risau semua boleh minum Amaura ni ok 😊
.
Amaura hanya diformulasikan daripada buah-buahan, sayur-sayuran & vit-C sahaja .
So Amaura ni memang diformulasikan untuk membersihkan bahagian dalaman korang & menambahkan pengambilan buah-buahan & sayur-sayuran dalam badan korang. Haaaa sebab tu lah bila pengambilan makanan sihat dalam badan dah cukup, luaran akan jadi flawless & lembap.
.
Hanya minum 1 sachet sehari sebelum tidur & amalkan selama 20 hari berturut-turut in sha Allah berkesan sangat-sangat. Tapiii jangan lupa minum air putih 3 liter sehari ya sayang-sayang semua !
.
Faham kan? 😊 Kalau berminat boleh terus whatsapp : +601135568610 okay 😁
.
#qoutes #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Sempat ke nak dapat kulit licin tanpa jerawat & kulit lembap sebelum RAYA ni❓
Sempat sayang2 semua 😊 Jom baca macam mana caranya tanpa pakai skincare 🌹
.
Korang kena bersihkan dalaman dahulu okay. Macam mana cara untuk bersihkan dalaman tu❓Korang kena DETOX dahulu
.
Apa fungsi detox ni❓
DETOX ni akan membersihkan darah korang, membuang toxin dalam badan korang & membersihkan usus korang
. 
Apa kaitan bersih dalaman baru dapat kulit cantik❓
Haaa jerawat korang yang susah nak hilang & kulit korang yang kering tu adalah disebabkan dalaman korang kirang bersih & toxin dalam badan tu terlalu banyak disebabkan pemakanan harian kita & sebab lama sangat dah tak bersihkan dalaman korang tu
.
Satu lagi disebabkan oleh korang kurang makan sayur & kurang makan buah. 
So apa kandungan Amaura ni & apa fungsi Amaura? Amaura tidak mengandungi collagen. Jangan risau semua boleh minum Amaura ni ok 😊
.
Amaura hanya diformulasikan daripada buah-buahan, sayur-sayuran & vit-C sahaja .
So Amaura ni memang diformulasikan untuk membersihkan bahagian dalaman korang & menambahkan pengambilan buah-buahan & sayur-sayuran dalam badan korang. Haaaa sebab tu lah bila pengambilan makanan sihat dalam badan dah cukup, luaran akan jadi flawless & lembap.
.
Hanya minum 1 sachet sehari sebelum tidur & amalkan selama 20 hari berturut-turut in sha Allah berkesan sangat-sangat. Tapiii jangan lupa minum air putih 3 liter sehari ya sayang-sayang semua !
.
Faham kan? 😊 Kalau berminat boleh terus whatsapp : +601135568610 okay 😁
.
#qoutes #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
308 12 22 May, 2019
@amaura.kurus.putih.sihat Profile picture

@amaura.kurus.putih.sihat

Perlis, Perlis, Malaysia

Amazing hanya amal minum jus Slimming #amauracrystal sahaja abam sado mampu turun 10KG dalam tempoh satu bulan aigoo 😱😱😱,apa nak dikata lagi biar pic berbicara ecehh 🙈.
.
FEEDBACK customer adalah 💯% TULEN dan tiada unsur tipu sama sekali
.
Jangan tunggu lama2 nanti habis Promosi kang uols nangis gigit bucu katil tak guna dah 🤣. Satu box ada 20sachet tahan 1 bulan FREE gift menanti anda dengan bernilai RM59.90
.
Terus wasap admin UMIE +6011-35568610 ❤️
.
.

#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #amaura_official #amaura_official_testimoni

Amazing hanya amal minum jus Slimming #amauracrystal sahaja abam sado mampu turun 10KG dalam tempoh satu bulan aigoo 😱😱😱,apa nak dikata lagi biar pic berbicara ecehh 🙈.
.
FEEDBACK customer adalah 💯% TULEN dan tiada unsur tipu sama sekali
.
Jangan tunggu lama2 nanti habis Promosi kang uols nangis gigit bucu katil tak guna dah 🤣. Satu box ada 20sachet tahan 1 bulan FREE gift menanti anda dengan bernilai RM59.90
.
Terus wasap admin UMIE +6011-35568610 ❤️
.
.

#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #amaura_official #amaura_official_testimoni
528 4 11 December, 2017
@amaura_official Profile picture

@amaura_official

Ada yang bertanya pada Cik Umie, AMAURA CRYSTAL ada berapa sachet❓❓❓❓❓
.
🌼 Ada 20 sachet untuk 20 hari
.
Takkan 20 hari dah boleh turun berat badan❓❓❓👯👯👯
.
🌼 AMAURA CRYSTAL dihasilkan daripada buah-buahan & sayuran terpilih untuk membuatkan kita detox (flush out) pada setiap kali pengambilan
.
Apa kaitan DETOX untuk KURUS + PUTIH + SLIM + SIHAT , WOWW?? 😱😱
.
🌼 Untuk kesan yang bagus, DETOX adalah jawapan utama. Sebab kita dah buang segala yang ada dalam perut contoh minyak, lemak terkumpul dalam usus perut kita. Jadi, darah akan jadi lebih bersih, badan jadi ringan, segar & perut kita akan senang untuk menyerap nutrien @ supplement.
.
Bila darah kita dah bersih, usus dah cantik,
✅ Masalah jerawat boleh diatasi
✅ Jeragat mengurang
✅ Kulit akan lebih putih & glowing
✅ Kulit akan lebih lembut
✅ Kulit akan lebih lembap .
.
Dapatkan AMAURA CRYSTAL segera sebelom habis PROMOSI 😉. Boleh whatsapp Cik Umie 011-35568610 ☎️
.
.
#igstory #amaura_official_testimoni #amaura_official #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #nakkurus #nakputih #nakcantik #beautyinsideout #selamatdahkurus #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kedaiubatkurus #sayajualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #supplementkurus #ubatkurus #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Ada yang bertanya pada Cik Umie, AMAURA CRYSTAL ada berapa sachet❓❓❓❓❓
.
🌼 Ada 20 sachet untuk 20 hari
.
Takkan 20 hari dah boleh turun berat badan❓❓❓👯👯👯
.
🌼 AMAURA CRYSTAL dihasilkan daripada buah-buahan & sayuran terpilih untuk membuatkan kita detox (flush out) pada setiap kali pengambilan
.
Apa kaitan DETOX untuk KURUS + PUTIH + SLIM + SIHAT , WOWW?? 😱😱
.
🌼 Untuk kesan yang bagus, DETOX adalah jawapan utama. Sebab kita dah buang segala yang ada dalam perut contoh minyak, lemak terkumpul dalam usus perut kita. Jadi, darah akan jadi lebih bersih, badan jadi ringan, segar & perut kita akan senang untuk menyerap nutrien @ supplement.
.
Bila darah kita dah bersih, usus dah cantik,
✅ Masalah jerawat boleh diatasi
✅ Jeragat mengurang
✅ Kulit akan lebih putih & glowing
✅ Kulit akan lebih lembut
✅ Kulit akan lebih lembap .
.
Dapatkan AMAURA CRYSTAL segera sebelom habis PROMOSI 😉. Boleh whatsapp Cik Umie 011-35568610 ☎️
.
.
#igstory #amaura_official_testimoni #amaura_official #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #nakkurus #nakputih #nakcantik #beautyinsideout #selamatdahkurus #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kedaiubatkurus #sayajualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #supplementkurus #ubatkurus #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni
715 4 14 May, 2017