#kitakawan_ Instagram Photos & Videos

kitakawan_ - 992 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kitakawan_ and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
364 hours
Average like
59.1
Average comment
0.9
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

#kitakawan_
158 1 25 October, 2019

Dari sebuah Kekonyolan akan ada banyak Kebahagiaan yang terjadi.

#blkbekasi #cevestbekasi #kitakawan_

Dari sebuah Kekonyolan akan ada banyak Kebahagiaan yang terjadi.

#blkbekasi  #cevestbekasi  #kitakawan_
42 2 21 October, 2019

Takdir Allah itu selalu tersusun indah. .
.
Setiap yang berlaku ada hikmah. Tunggu saja apa hikmah yang akan di berikan oleh Allah kepada orang yang selalu redha bersama takdirNya.
.
.
وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ
.
.
“Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedangkan kamu tidak mengetahui.” .
.
[Al-Baqarah: 216 ]
.
.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak #gallery_ajm #MobilegraphMy

Takdir Allah itu selalu tersusun indah. .
.
Setiap yang berlaku ada hikmah. Tunggu saja apa hikmah yang akan di berikan oleh Allah kepada orang yang selalu redha bersama takdirNya.
.
.
وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ
.
.
“Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedangkan kamu tidak mengetahui.” .
.
[Al-Baqarah: 216 ]
.
.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya  #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair  #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak  #gallery_ajm #MobilegraphMy
43 2 31 August, 2019

Wahai si gumukk. Saya and the gang bakal meninggalkan awak. Bila kami takda tengok awak, jaga diri. Doakan kami. Doakan semoga segala urusan kami dipermudahkan yee. Ada rezeki kita ketemu lagii yaa 😍
.
.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak #gallery_ajm #MobilegraphMy

Wahai si gumukk. Saya and the gang bakal meninggalkan awak. Bila kami takda tengok awak, jaga diri. Doakan kami. Doakan semoga segala urusan kami dipermudahkan yee. Ada rezeki kita ketemu lagii yaa 😍
.
.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya  #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair  #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak  #gallery_ajm #MobilegraphMy
40 0 29 August, 2019

There is no good or bad in friendship. There's a friend and there's an entirely different person. .
.
.
You can find love in friendship. A love that helps you breathe.
#TheLife
.
.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak #gallery_ajm #MobilegraphMy

There is no good or bad in friendship. There's a friend and there's an entirely different person. .
.
.
You can find love in friendship. A love that helps you breathe. 
#TheLife ✨
.
.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya  #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair  #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak  #gallery_ajm #MobilegraphMy
31 0 28 August, 2019

Tuhan nak uji.
Dia uji dengan apa yang kita mampu tanggung.
Berlapang dada dengan apa saja yang ada depan mata.

Esok.
Kita tak tahu apa yang Tuhan atur untuk kita harung.
Dia paling Tahu sebatas apa sabarmu itu.
.
.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak #gallery_ajm #MobilegraphMy

Tuhan nak uji.
Dia uji dengan apa yang kita mampu tanggung.
Berlapang dada dengan apa saja yang ada depan mata.

Esok.
Kita tak tahu apa yang Tuhan atur untuk kita harung.
Dia paling Tahu sebatas apa sabarmu itu.
.
.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya  #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair  #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak  #gallery_ajm #MobilegraphMy
33 2 19 August, 2019

DAY 1 (MUSEUM TSUNAMI)
Trip to Aceh | 24-27 April 2019

Pic 1
Jam ni sangat bermakna untuk seluruh Banda Aceh. Di mana jam ini adalah saksi kejadian Tsunami 14 tahun yang lain. Jam 8 gegaran gempa bum 9-9.5 skala ritcher mula berlaku. Dan tidak lama kemudian berlakunya Tsunami yang mengambil masa untuk melenyapkan Banda Aceh hanya selama 20 minit sahaja. Korang boleh bayangkan betapa lajunya air tu. -
-
Pic 2
Tanda-tanda Tsunami adalah air akan surut dan kemudian ombak besar akan datang dari belakang. İtulah tanda Tsunami. Dan kami difahamkan, air naik setinggi pokok kelapa mereka. Yang mana pokok kelapa mereka setinggi 20-25 meter. Korang boleh bayangkan kan. Terdapat 3 gelombang Tsunami. MasyaAllah. Astaghfirullah. -
-
Pic 3
Kubah ini dibawa oleh air ketika Tsunami sejauh 2.5 kilometer. Jauh bukan? Haaa nampak tak kekuasaan Allah. Allahu.. -
🎒 @eco_adventura
@airasia
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak #gallery_ajm #MobilegraphMy #acehviral

DAY 1 (MUSEUM TSUNAMI)
Trip to Aceh | 24-27 April 2019

Pic 1
Jam ni sangat bermakna untuk seluruh Banda Aceh. Di mana jam ini adalah saksi kejadian Tsunami 14 tahun yang lain. Jam 8 gegaran gempa bum 9-9.5 skala ritcher mula berlaku. Dan tidak lama kemudian berlakunya Tsunami yang mengambil masa untuk melenyapkan Banda Aceh hanya selama 20 minit sahaja. Korang boleh bayangkan betapa lajunya air tu. -
-
Pic 2
Tanda-tanda Tsunami adalah air akan surut dan kemudian ombak besar akan datang dari belakang. İtulah tanda Tsunami. Dan kami difahamkan, air naik setinggi pokok kelapa mereka. Yang mana pokok kelapa mereka setinggi 20-25 meter. Korang boleh bayangkan kan. Terdapat 3 gelombang Tsunami. MasyaAllah. Astaghfirullah. -
-
Pic 3
Kubah ini dibawa oleh air ketika Tsunami sejauh 2.5 kilometer. Jauh bukan? Haaa nampak tak kekuasaan Allah. Allahu.. -
🎒 @eco_adventura
✈  @airasia
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya  #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair  #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak  #gallery_ajm #MobilegraphMy #acehviral
45 0 29 April, 2019

DAY 1 (MASJİD RAYA BAITURRAHMAN)
Trip to Aceh | 24-27 April 2019

Masa mula² sampai sini, tengok Masjid nie, masyaAllah cantiknyaaa. Feeling macam dekat Madinah. Series tak tipu. Masjid Bandar Raya Baiturrahan namanya. Salah satu Masjid yang terselamat ketika Aceh ditimpa Tsunami 14 tahun yang lalu. Kini inilah dia wajah baru. Tandas dia bersih tiptop. Tempat wudhu tiptop. Ada tempat letak kasut, asing lelaki perempuan. Ada parking bawah tanah. Bila melangkah kaki ke Masjid ni, terasa macam Masjid ni dalam taman yang saaaangat indah. Sejukk je. Tenang sangat. İm amazing! MasyaAllah..
-
-
Tsunami berlaku semua ada hikmahnya. Sebagai penambahbaikan Masjid salah satunya. Dan mungkin ada hikmah lain yang tersembunyi.
-
-
Pasti aku akan merindui tempat ini 💕
🎒 @eco_adventura
@airasia
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak #gallery_ajm #MobilegraphMy #acehviral

DAY 1 (MASJİD RAYA BAITURRAHMAN)
Trip to Aceh | 24-27 April 2019

Masa mula² sampai sini, tengok Masjid nie, masyaAllah cantiknyaaa. Feeling macam dekat Madinah. Series tak tipu. Masjid Bandar Raya Baiturrahan namanya. Salah satu Masjid yang terselamat ketika Aceh ditimpa Tsunami 14 tahun yang lalu. Kini inilah dia wajah baru. Tandas dia bersih tiptop. Tempat wudhu tiptop. Ada tempat letak kasut, asing lelaki perempuan. Ada parking bawah tanah. Bila melangkah kaki ke Masjid ni, terasa macam Masjid ni dalam taman yang saaaangat indah. Sejukk je. Tenang sangat. İm amazing! MasyaAllah..
-
-
Tsunami berlaku semua ada hikmahnya. Sebagai penambahbaikan Masjid salah satunya. Dan mungkin ada hikmah lain yang tersembunyi.
-
-
Pasti aku akan merindui tempat ini 💕
🎒 @eco_adventura
✈  @airasia
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya  #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair  #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak  #gallery_ajm #MobilegraphMy #acehviral
89 4 28 April, 2019

DAY 1 (KUBURAN MASSAL)
Trip to Aceh | 24-27 April 2019

Sesudah touch down di airport Aceh, kami semua dibawa oleh pak supir ke sini. İni kubur terbesar di Aceh yang semuanya adalah mangsa tsunami 14 tahun yang lalu. -
-
Mengikut cerita Pak İbnu; supir kami, kubur nie berlapis sebenarnya sebab dalamnya semua ade lebih 40k mangsa. Dorang tak tanam sorang² dan tak nampak pun batu nisan sebenarnya. Tanahnya rata jee. Nak tau macam mana dorang tanam..? Haaa mohh kita cite kat bawah ni yeee 👇👇👇
-
-
Bawah sekali air dan dorang tutup air tu dengan tanah untuk lapisan pertama. Kemudian, mereka letak mayat. Lapisan kedua, dorang tutup lagi dengan tanah dan letak mayat lagi. Dann begitulah berulang hingga lapisan keempat. Di sini mayatnya campur. Bila Pak Ibnu cerita, i feel like 😱😭 Allahu -
🎒 @eco_adventura
@airasia
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak #gallery_ajm #MobilegraphMy #acehviral

DAY 1 (KUBURAN MASSAL)
Trip to Aceh | 24-27 April 2019

Sesudah touch down di airport Aceh, kami semua dibawa oleh pak supir ke sini. İni kubur terbesar di Aceh yang semuanya adalah mangsa tsunami 14 tahun yang lalu. -
-
Mengikut cerita Pak İbnu; supir kami, kubur nie berlapis sebenarnya sebab dalamnya semua ade lebih 40k mangsa. Dorang tak tanam sorang² dan tak nampak pun batu nisan sebenarnya. Tanahnya rata jee. Nak tau macam mana dorang tanam..? Haaa mohh kita cite kat bawah ni yeee 👇👇👇
-
-
Bawah sekali air dan dorang tutup air tu dengan tanah untuk lapisan pertama. Kemudian, mereka letak mayat. Lapisan kedua, dorang tutup lagi dengan tanah dan letak mayat lagi. Dann begitulah berulang hingga lapisan keempat. Di sini mayatnya campur. Bila Pak Ibnu cerita, i feel like 😱😭 Allahu -
🎒 @eco_adventura
✈  @airasia
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya  #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair  #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak  #gallery_ajm #MobilegraphMy #acehviral
44 0 28 April, 2019

Trip to Aceh | 24-27 April 2019

Alhamdulillah thumma alhamdulillah rezeki dapat jejak kaki di sini dengan family. Tahun lepas aku teringin nak pergi sini as a volunteer ramadhan, tapi Allah tak izinkan. Dan hari ini hikmahnya, aku dapat pergi dengan family. Alhamdulillah dapat sampaikan impian ummi abah nak pergi sini. Next impian mereka adalah nak fly Palestin pulop 😍 Ada rezeki in shaa Allah. -
🎒 @eco_adventura
@airasia
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak #gallery_ajm #MobilegraphMy #acehviral

Trip to Aceh | 24-27 April 2019

Alhamdulillah thumma alhamdulillah rezeki dapat jejak kaki di sini dengan family. Tahun lepas aku teringin nak pergi sini as a volunteer ramadhan, tapi Allah tak izinkan. Dan hari ini hikmahnya, aku dapat pergi dengan family. Alhamdulillah dapat sampaikan impian ummi abah nak pergi sini. Next impian mereka adalah nak fly Palestin pulop 😍 Ada rezeki in shaa Allah. -
🎒 @eco_adventura
✈  @airasia
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya  #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair  #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak  #gallery_ajm #MobilegraphMy #acehviral
74 0 28 April, 2019

“Orang yang berjaya mempunyai 2 sifat di bibir mereka; senyum dan diam.

Senyum untuk menyelesaikan masalah dan diam untuk mengelak dari masalah.” - Dr Afifi Al-Akiti
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak #gallery_ajm #MobilegraphMy

“Orang yang berjaya mempunyai 2 sifat di bibir mereka; senyum dan diam.

Senyum untuk menyelesaikan masalah dan diam untuk mengelak dari masalah.” - Dr Afifi Al-Akiti
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya  #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair  #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak  #gallery_ajm #MobilegraphMy
45 0 19 October, 2018

When you sleep at night, you trust your heart will continue to pump blood throughout your body. You don’t worry, you just trust that it will do it’s job.

Imagine you trusted God the same way you trusted that small organ.

Stop worrying. You’re in good hands. .
.
.
.
--Shaykh Azhar Nasser--
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak #gallery_ajm #MobilegraphMy

When you sleep at night, you trust your heart will continue to pump blood throughout your body. You don’t worry, you just trust that it will do it’s job.

Imagine you trusted God the same way you trusted that small organ.

Stop worrying. You’re in good hands. .
.
.
.
--Shaykh Azhar Nasser--
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
#eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya  #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair  #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak  #gallery_ajm #MobilegraphMy
49 1 23 hours ago

ketika diam dan berpura" tidak mengenal itu lebih baik... 😊😀
kenapa tidak?! #firstinpost
#latepost
#kitakawan_

ketika diam dan berpura" tidak mengenal itu lebih baik... 😊😀
kenapa tidak?! #firstinpost
#latepost 
#kitakawan_
76 2 3 July, 2018

Jangan cepat menilai dari luaran sedangkan kita tidak tahu isi di dalam👅👌
.
.
.
.
.
Cc; @shapit.official
T-shirt by @jenterapejuang
#kitakawan_ #r25malaysia #funfun

Jangan cepat menilai dari luaran sedangkan kita tidak tahu isi di dalam👅👌
.
.
.
.
.
Cc; @shapit.official 
T-shirt by @jenterapejuang 
#kitakawan_ #r25malaysia #funfun
97 4 11 June, 2018

Top #kitakawan_ posts

Hobby kami mahal 😎😎
#medanhits 
#musikkeren 
#cintamusik 
#anakjalanan 
#cintadamai✌ 
#kitakawan_
41 5 19 January, 2018

👴
.
.
______________

Komuniti kreatif IG Malaysia, Untuk IGers, Oleh IGers
___________
.
#MY_IG_LAH #TEAM_MYIGLAH360

👴
.
.
______________

Komuniti kreatif IG Malaysia, Untuk IGers, Oleh IGers
___________
.
#MY_IG_LAH #TEAM_MYIGLAH360
239 8 15 September, 2016

once you have reached upon the star,
never forget the grass on the ground.


#ikutcarakita

once you have reached upon the star, 
never forget the grass on the ground.
•
•
#ikutcarakita
330 1 22 May, 2017

#Repost @idrliisaa
・・・
Teman yang konyol itu lebih baik daripada teman yang cerdas tapi pelit. #kitakawan_ #bukanlawan #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl

#Repost @idrliisaa
・・・
Teman yang konyol itu lebih baik daripada teman yang cerdas tapi pelit. #kitakawan_ #bukanlawan #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl
118 0 2 hours ago

Zaman SMS paling senang. Read tak read org tak tahu, kalau tak delivered tak masuk outbox, kalau tadak kredit masuk draft . Habis cerita .
.
Cc @abdsfdn .
.
#ikutcarakita #discovernorthen #igerspenang #igerspotrec_ #founderigersturns1 #igersmy #igersmalaya #potraitpage #agameoftones #shootxupload #anakmudajohor #vscocam_my #igersmalaysia #igfeedsmenarik_ #thesmart #my_ig_lah #kitakawan_

Zaman SMS paling senang. Read tak read org tak tahu, kalau tak delivered tak masuk outbox, kalau tadak kredit masuk draft . Habis cerita .
.
Cc @abdsfdn .
.
#ikutcarakita #discovernorthen  #igerspenang  #igerspotrec_ #founderigersturns1 #igersmy#igersmalaya#potraitpage#agameoftones#shootxupload#anakmudajohor#vscocam_my#igersmalaysia#igfeedsmenarik_#thesmart#my_ig_lah #kitakawan_
220 2 30 April, 2017