#kitakawansampaimati Instagram Photos & Videos

kitakawansampaimati - 433 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kitakawansampaimati and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
338 hours
Average like
586.3
Average comment
12.5
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

happy deepavali gangs ☺️ #kitakawansampaimati #huhu #kingsopek

happy deepavali gangs ☺️ #kitakawansampaimati #huhu #kingsopek
142 8 27 October, 2019

depa kata simpan sini tak hilang naaa.. 🤙🏻 #kitakawansampaimati
#takcomplete #y15 #lc135 #wave110 #wave125 #geng970

depa kata simpan sini tak hilang naaa.. 🤙🏻 #kitakawansampaimati 
#takcomplete #y15 #lc135 #wave110 #wave125 #geng970
329 4 25 October, 2019

◻◻◻◻
.
Kawan sejati ambil berat seperti seorg ibu,
Marah seperti seorg ayah,
Gurau seperti seorg adik beradik,
Dan menyayangi lebih dripada seorg kekasih..
..✔™✨♠⭐^_^
#kitakawansampaimati
#kitakawanbukanlawan

◻◻◻◻
.
Kawan sejati ambil berat seperti seorg ibu,
Marah seperti seorg ayah,
Gurau seperti seorg adik beradik,
Dan menyayangi lebih dripada seorg kekasih..
..✔™✨♠⭐^_^
#kitakawansampaimati
#kitakawanbukanlawan
66 0 23 October, 2019

Terima kasih buat kawan2 sambut birthday & paling penting isteri tercinta yg plan semua suprise ni. Serious terharu weh 😂
#sahabat #KitaKawanSampaiMati #KitaYangOkayPunya #56000 #kgkonggo

Terima kasih buat kawan2 sambut birthday & paling penting isteri tercinta yg plan semua suprise ni. Serious terharu weh 😂
#sahabat #KitaKawanSampaiMati #KitaYangOkayPunya #56000 #kgkonggo
24 1 5 October, 2019

#Repost @khairulikhwann_ with @make_repost
・・・
Zaman2 tengah aktif konvoi. Rindu nak ukur jalan dengan kawan2 😁

#KenanganLama
#KitaYangOkayPunya
#KitaKawanSampaiMati

#Repost @khairulikhwann_ with @make_repost
・・・
Zaman2 tengah aktif konvoi. Rindu nak ukur jalan dengan kawan2 😁

#KenanganLama
#KitaYangOkayPunya
#KitaKawanSampaiMati
31 0 18 hours ago

Zaman2 tengah aktif konvoi. Rindu nak ukur jalan dengan kawan2 😁

#KenanganLama
#KitaYangOkayPunya
#KitaKawanSampaiMati

Zaman2 tengah aktif konvoi. Rindu nak ukur jalan dengan kawan2 😁

#KenanganLama
#KitaYangOkayPunya
#KitaKawanSampaiMati
24 3 18 hours ago

Kan best kawan ramai mcm ni daripada kita bermusuh☺️ takkan kemane bermusuh ni☺️ lama² nanti berkawan balik, kan tak kemane tu☺️biar kita bertegor org sekeliling😊 untuk mengeratkan siratullahim sesama kite😊

#kitakawansampaimati
#samasamasusahsamasamasenang

Kan best kawan ramai mcm ni daripada kita bermusuh☺️ takkan kemane bermusuh ni☺️ lama² nanti berkawan balik, kan tak kemane tu☺️biar kita bertegor org sekeliling😊 untuk mengeratkan siratullahim sesama kite😊

#kitakawansampaimati
#samasamasusahsamasamasenang
11 0 16 September, 2019

Sahabat bukan hanya ada di jaman nabi di jaman sekarang juga ada.
Kembali lagi pada diri pribadi
Tergantung bagaimana kita menanggapi mereka, bilamana saya baik atau semua yang baik bisa kita panut sebagai sahabat, tapi tidak semua hal bisa dimengerti apa yang kita rasa.
Hanya beberapa orang yang pantas di sebut sahabat, seperti halnya mereka, kami memang muda dan masih suka bertengkar layaknya anak kecil yang berebut akan hal permen saja.
Ah, itu mah wajar saja.
Sedari dulu kami di besarkan bersama, di daerah yang sama dan yang membedakan ialah nasib.
Tepat pada tahun 1999.
Kami bertiga lahir kedunia
Hanya saja bulan kelahiran kita tidaklah sama.
Sedikit cerita tentang mereka @adjiaprynt 11 april saya sempat iri melihat keharmonisan di dalam keluarganya.
@elga.saputra 17 juli takdir yang membawa ia masuk kedunia tanpa bimbingan dari kedua orang tuanya sedari kecil ia kurang akan belas kasih dari orangtuanya.
Dan saya,
@saddamxx_ 23 agustus sama dengan halnya seperti mereka.
Memang diantara mereka saya yang paling muda.
Tetapi semakin dewasa, kami semakin belajar untuk saling mengerti satu sama lain entah itu soal masalah keluarga atau pribadi, kami sudah membuat kesepakatan, sesibuk apapun kami, entah itu soal pekerjaan, keluarga, cita-cita atau wanita kami harus tetap bercengkrama bersama, kami tetap harus bisa berkumpul walau hanya sekedar bercerita di warung kopi atau hanya makan nasi angkringan di pinggir jalan, setidaknya kami masih bisa bertukar pikiran akan hal hal yang menurut kami penting dalam hidup
Saya hanya ingin berterima kasih kepada kalian @adjiaprynt dan @elga.saputra sudah jadi pendengar,penasehat dan partner in cream setidaknya jika kita tidak di lahirkan di tahun yang sama mungkin saya tidak akan menemukan orang semacam kalian(orang-orang aneh). ‌Sekian dan terima kasih.

#sahabatkecil #dewasabersamamenuabersama #kitapastitua #kitakawansampaimati

Sahabat bukan hanya ada di jaman nabi di jaman sekarang juga ada.
Kembali lagi pada diri pribadi 
Tergantung bagaimana kita menanggapi mereka, bilamana saya baik atau semua yang baik bisa kita panut sebagai sahabat, tapi tidak semua hal bisa dimengerti apa yang kita rasa.
Hanya beberapa orang yang pantas di sebut sahabat, seperti halnya mereka, kami memang  muda dan masih suka bertengkar layaknya anak kecil yang berebut akan hal permen saja.
Ah, itu mah wajar saja.
Sedari dulu kami di besarkan bersama, di daerah yang sama dan yang membedakan ialah nasib. 
Tepat pada tahun 1999.
Kami bertiga lahir kedunia
Hanya saja bulan kelahiran kita tidaklah sama.
Sedikit cerita tentang mereka @adjiaprynt 11 april saya sempat iri melihat keharmonisan di dalam keluarganya.
@elga.saputra 17  juli takdir yang membawa ia masuk kedunia tanpa bimbingan dari kedua orang tuanya sedari kecil ia kurang akan belas kasih dari orangtuanya.
Dan saya,
@saddamxx_ 23 agustus sama dengan halnya seperti mereka.
Memang diantara mereka saya yang paling muda. 
Tetapi semakin dewasa, kami semakin belajar untuk saling mengerti satu sama lain entah itu soal masalah keluarga atau pribadi, kami sudah membuat kesepakatan, sesibuk apapun kami, entah itu soal pekerjaan, keluarga, cita-cita atau wanita kami harus tetap bercengkrama bersama, kami tetap harus bisa berkumpul walau hanya sekedar bercerita di warung kopi atau hanya makan nasi angkringan di pinggir jalan, setidaknya kami masih bisa bertukar pikiran akan hal hal yang menurut kami penting dalam hidup 
Saya hanya ingin berterima kasih kepada kalian @adjiaprynt dan @elga.saputra sudah jadi pendengar,penasehat dan partner in cream setidaknya jika kita tidak di lahirkan di tahun yang sama mungkin saya tidak akan menemukan orang semacam kalian(orang-orang aneh). ‌Sekian dan terima kasih.

#sahabatkecil#dewasabersamamenuabersama#kitapastitua#kitakawansampaimati
139 14 13 September, 2019

DINNER 2K19...
The Royal Khalifah Night🍫
.
Terima kasih kepada batch @fozfak Kerana menganjur makan malam asrama 2k19...
Maaf ats kesalahan...
.
#dinnerasrama2k19
#gozf05
#kitakawansampaimati
#sampaijadi

DINNER 2K19...
The Royal Khalifah Night🍫
.
Terima kasih kepada batch @fozfak Kerana menganjur makan malam asrama 2k19...
Maaf ats kesalahan...
.
#dinnerasrama2k19 
#gozf05 
#kitakawansampaimati
#sampaijadi
69 2 13 September, 2019

Iklas kerje berkat hidup tenang hati
#kitakawansampaimati

Iklas kerje berkat hidup tenang hati
#kitakawansampaimati
74 5 4 September, 2019

, sahabat dunia akhirat

#kitakawansampaimati

, sahabat dunia akhirat

#kitakawansampaimati
16 0 20 August, 2019

My lovely bff..tq untuk Semuanya

#KITAKAWANSAMPAIMATI#

My lovely bff..tq untuk Semuanya

#KITAKAWANSAMPAIMATI#
11 0 10 July, 2019

Jalan² la sementara dia masih ade dekat..lepas ni dia nk pindah jauh dah.. Dah tak boleh jumpa dah.. Lepastu nak tunang dah....Ini la satu²nya kawan lelaki yang aku ade.. #KITAKAWANSAMPAIMATI#
#MYBESTFREINDSFOREVER#
#😘😘😘#

Jalan² la sementara dia masih ade dekat..lepas ni dia nk pindah jauh dah.. Dah tak boleh jumpa dah.. Lepastu nak tunang dah....Ini la satu²nya kawan lelaki yang aku ade.. #KITAKAWANSAMPAIMATI#
#MYBESTFREINDSFOREVER#
#😘😘😘#
11 0 6 July, 2019

Biar jauh tp masih lagi bff..
#myfriend
#missyou
#kitakawansampaimati

Biar jauh tp masih lagi bff..
#myfriend
#missyou
#kitakawansampaimati
126 1 16 April, 2019

Ya Allah ampunilah dia & kasihanilah dia..dan sejahterakanlah & ampunilah dosa kesalahan dia.Dan muliakanlah kedatangan dia & luaskanlah tempat masuknya (kuburnya).dan bersihkanlah dia dgn air salju & embun.dan bersihkanlah dia dari segala dosa dan sebagaimana kain putih yg bersih dari segala kekotoran..amin..
#tenanglahdikaudisana
#allahlebihmenyayangimu
#kehilanganyangdirindui
#kitakawansampaimati
#tenanglahdikauwahaisahabatku

Ya Allah ampunilah dia & kasihanilah dia..dan sejahterakanlah & ampunilah dosa kesalahan dia.Dan muliakanlah kedatangan dia & luaskanlah tempat masuknya (kuburnya).dan bersihkanlah dia dgn air salju & embun.dan bersihkanlah dia dari segala dosa dan sebagaimana kain putih yg bersih dari segala kekotoran..amin..
#tenanglahdikaudisana 
#allahlebihmenyayangimu 
#kehilanganyangdirindui 
#kitakawansampaimati 
#tenanglahdikauwahaisahabatku
25 0 6 April, 2019

Hepy anniversary ke 22 my sayang BFF @mummy_eiymah77 teman suka duka gelak teriak bersama...semoga kekal hgga ke jannah..
#kitakawansampaimati
#bffsforever
#xpernahxsayang

Hepy anniversary ke 22 my sayang BFF @mummy_eiymah77 teman suka duka gelak teriak bersama...semoga kekal hgga ke jannah..
#kitakawansampaimati 
#bffsforever 
#xpernahxsayang
14 0 1 April, 2019

Paling lama❤️ sampai skrng kita kawan.. #kitakawansampaimati

Paling lama❤️ sampai skrng kita kawan.. #kitakawansampaimati
114 0 16 March, 2019

Thank you awak semuaa datang memeriahkan majlis.. ana minta maaf kalau ad terkurang ampa kawan paling best🥰😍 #kitakawansampaimati

Thank you awak semuaa datang memeriahkan majlis.. ana minta maaf kalau ad terkurang ampa kawan paling best🥰😍 #kitakawansampaimati
104 2 16 March, 2019

Pesan saya satu je 🌹
Sntiasa laa brkhidmat utk saya ye 😘
#kitakawansampaimati 🖤♥️

Pesan saya satu je 🌹
Sntiasa laa brkhidmat utk saya ye 😘
#kitakawansampaimati 🖤♥️
56 0 8 March, 2019

Nak sambut new year dgn kawan2 tu sambutlah dengan family dulu. Nak happy2 nak seronok2 egt lah family duluw okay? 👌
#malamnewyearkitaroger #kitalepaksampaipagi #kitakawansampaimati

Nak sambut new year dgn kawan2 tu sambutlah dengan family dulu. Nak happy2 nak seronok2 egt lah family duluw okay? 👌 
#malamnewyearkitaroger #kitalepaksampaipagi #kitakawansampaimati
98 1 30 December, 2018

Aku bangun je dari tidur petang tadi , aku termenung fikirkan kau sahabat . Aku mimpi kau hm , aku tak pernah rasa hilang orang yang aku sayang macam mana aku hilang kau . Walaupun dah lebih 1tahun kau tinggalkan kitaorang semua , tapi bagi diri aku sendiri , kehilangan kau masih lagi terasa . Betul orang kata “Rindu orang yang dah takada ni memang sakit” . Pergi la cari , kita tak akan jumpa . Dalam mimpi aku tadi , situasi tu dekat dalam sekolah , kita dengan kawan2 kita semua , semua terharu dapat jumpa kau Sahabat , semua nangis dalam mimpi tu , semua peluk kau , semua tergamam masa kau datang dekat dekat kitaorang semua . Aku nampak semuanya , boleh dikatakan semua tengah rindukan kau Sahabat . Andaikata semua yang aku mimpi tu akan jadi betul2 , memang tak boleh nak cakap macam mana perasaan aku dengan kwan2 yang lain , perasaan gembira , sedih , rindu semua ada 😔 Aku rasa macam baru je semalam aku last jumpa kau , macam baru semalam je benda tu semua berlaku . Selepas kau tak ada , aku cuba bawa haluan diri aku sendiri , cuba untuk hidup sorang2 , luahkan problem aku dekat diri aku sendiri , tapi tak boleh . Aku cuba untuk cari orang yang sama cara macam kau , gaya macam kau , muka , tapi tak jumpa 😌 Aku dah cuba . Kau ibarat seribu dalam satu 😔 Dalam 1bulan kau pergi tinggalkan kitaorang semua , time tu memang hidup aku tak tentu arah , takada arah tuju , taknak keluar rumah teringat dekat kau sahabat , setiap malm aku akan dengar lagu last aku dengan kau , teringat balik kenangan2 kita dulu dengan kawan2 yang lain , tapi Alhamdulillah , selepas genap setahun kau pergi , aku dah mula slow2 boleh terima , tak sepenuhnya , aku kuatkan diri aku , cuba untuk terima yang kau dah takada . Orang dekat luar sana tengok aku macam happy je , dalam hati aku orang tak boleh baca , orang tak akan berapa nak faham kesedihan aku macam mana , sebab orang tak berada dalam situasi aku . Orang mampu menuduh , menghina , tapi orang tak mampu nak lalui . Pandai mengata , tapi belum cukup kenal erti . AlFatihah 😔🤲🏼 03/07/2017 #dalamingatan #kitakawansampaimati

Aku bangun je dari tidur petang tadi , aku termenung fikirkan kau sahabat . Aku mimpi kau hm , aku tak pernah rasa hilang orang yang aku sayang macam mana aku hilang kau . Walaupun dah lebih 1tahun kau tinggalkan kitaorang semua , tapi bagi diri aku sendiri , kehilangan kau masih lagi terasa . Betul orang kata “Rindu orang yang dah takada ni memang sakit” . Pergi la cari , kita tak akan jumpa . Dalam mimpi aku tadi , situasi tu dekat dalam sekolah , kita dengan kawan2 kita semua , semua terharu dapat jumpa kau Sahabat , semua nangis dalam mimpi tu , semua peluk kau , semua tergamam masa kau datang dekat dekat kitaorang semua . Aku nampak semuanya , boleh dikatakan semua tengah rindukan kau Sahabat . Andaikata semua yang aku mimpi tu akan jadi betul2 , memang tak boleh nak cakap macam mana perasaan aku dengan kwan2 yang lain , perasaan gembira , sedih , rindu semua ada 😔 Aku rasa macam baru je semalam aku last jumpa kau , macam baru semalam je benda tu semua berlaku . Selepas kau tak ada , aku cuba bawa haluan diri aku sendiri , cuba untuk hidup sorang2 , luahkan problem aku dekat diri aku sendiri , tapi tak boleh . Aku cuba untuk cari orang yang sama cara macam kau , gaya macam kau , muka , tapi tak jumpa 😌 Aku dah cuba . Kau ibarat seribu dalam satu 😔 Dalam 1bulan kau pergi tinggalkan kitaorang semua , time tu memang hidup aku tak tentu arah , takada arah tuju , taknak keluar rumah teringat dekat kau sahabat , setiap malm aku akan dengar lagu last aku dengan kau , teringat balik kenangan2 kita dulu dengan kawan2 yang lain , tapi Alhamdulillah , selepas genap setahun kau pergi , aku dah mula slow2 boleh terima , tak sepenuhnya , aku kuatkan diri aku , cuba untuk terima yang kau dah takada . Orang dekat luar sana tengok aku macam happy je , dalam hati aku orang tak boleh baca , orang tak akan berapa nak faham kesedihan aku macam mana , sebab orang tak berada dalam situasi aku . Orang mampu menuduh , menghina , tapi orang tak mampu nak lalui . Pandai mengata , tapi belum cukup kenal erti . AlFatihah 😔🤲🏼 03/07/2017 #dalamingatan #kitakawansampaimati
18,786 381 20 December, 2018
Sahabat selamanya
#meowkmpung 
#kitakawansampaimati 
#tenangisgood
30 2 16 December, 2018

Semuanya hanya tinggal kenangan ke dalam ingatan ku kawan² ku tak akan lupa kan korang yang kita dah banyak lalui kesusahan bersama semoga kita bertemu lagi bila² masa kalau korang free ok #kitakawansampaimati

Semuanya hanya tinggal kenangan ke dalam ingatan ku kawan² ku tak akan lupa kan korang yang kita dah banyak lalui kesusahan bersama semoga kita bertemu lagi bila² masa kalau korang free ok #kitakawansampaimati
50 0 25 November, 2018

Definisi my bff ialah ones yg kita boleh carut,gaduh masam muka tapi esoknya...
"we jom lepak" rasa smalam takda ape yg jadi..😍😍😘😘
#kawansejati
#kitakawansampaimati
@juliet.jue

Definisi my bff ialah ones yg kita boleh carut,gaduh masam muka tapi esoknya...
"we jom lepak" rasa smalam takda ape yg jadi..😍😍😘😘
#kawansejati 
#kitakawansampaimati 
@juliet.jue
36 1 17 November, 2018

Big Thanks to all the girls(and girlboytobe) untuk short-vacay-surprise ni. aku tak pandai tunjuk tanda penghargaan melalui kata kata atau reaksi muka. tapi aku menghargai korang dengan setiap perbuatan ikhlas aku sebelum dan selepas ni. meh nak ciom sorang sorang. HAHA full video akan diupload dekat youtube (sebab tak ada tempat da yang boleh post video penuh). click link full video dekat bio.
#kitabukankawanseharidua
#kitakawansampaimati
#aziralastflingbeforethering
#halijahturnsolder

Big Thanks to all the girls(and girlboytobe) untuk short-vacay-surprise ni. aku tak pandai tunjuk tanda penghargaan melalui kata kata atau reaksi muka. tapi aku menghargai korang dengan setiap perbuatan ikhlas aku sebelum dan selepas ni. meh nak ciom sorang sorang. HAHA full video akan diupload dekat youtube (sebab tak ada tempat da yang boleh post video penuh). click link full video dekat bio.
#kitabukankawanseharidua
#kitakawansampaimati
#aziralastflingbeforethering
#halijahturnsolder
25 7 13 November, 2018

Big Thanks to all the girls(and girlboytobe) untuk short-vacay-surprise ni. aku tak pandai tunjuk tanda penghargaan melalui kata kata atau reaksi muka. tapi aku menghargai korang dengan setiap perbuatan ikhlas aku sebelum dan selepas ni. meh nak ciom sorang sorang. HAHA full video akan diupload dekat youtube (sebab tak ada tempat da yang boleh post video penuh). click link full video dekat bio.
#kitabukankawanseharidua
#kitakawansampaimati
#aziralastflingbeforethering
#halijahturnsolder

Big Thanks to all the girls(and girlboytobe) untuk short-vacay-surprise ni. aku tak pandai tunjuk tanda penghargaan melalui kata kata atau reaksi muka. tapi aku menghargai korang dengan setiap perbuatan ikhlas aku sebelum dan selepas ni. meh nak ciom sorang sorang. HAHA full video akan diupload dekat youtube (sebab tak ada tempat da yang boleh post video penuh). click link full video dekat bio.
#kitabukankawanseharidua
#kitakawansampaimati
#aziralastflingbeforethering
#halijahturnsolder
22 1 13 November, 2018

Big Thanks to all the girls(and girlboytobe) untuk short-vacay-surprise ni. aku tak pandai tunjuk tanda penghargaan melalui kata kata atau reaksi muka. tapi aku menghargai korang dengan setiap perbuatan ikhlas aku sebelum dan selepas ni. meh nak ciom sorang sorang. HAHA full video akan diupload dekat youtube (sebab tak ada tempat da yang boleh post video penuh). click link full video dekat bio.
#kitabukankawanseharidua
#kitakawansampaimati
#aziralastflingbeforethering
#halijahturnsolder

Big Thanks to all the girls(and girlboytobe) untuk short-vacay-surprise ni. aku tak pandai tunjuk tanda penghargaan melalui kata kata atau reaksi muka. tapi aku menghargai korang dengan setiap perbuatan ikhlas aku sebelum dan selepas ni. meh nak ciom sorang sorang. HAHA full video akan diupload dekat youtube (sebab tak ada tempat da yang boleh post video penuh). click link full video dekat bio. 
#kitabukankawanseharidua
#kitakawansampaimati
#aziralastflingbeforethering
#halijahturnsolder
17 0 13 November, 2018
Xxx📵
#kitakawansampaimati#2016#sahabat
43 0 27 October, 2018

22nd August 2018, Today would have been your 33rd Birthday brother.but you are gone too soon😔 Semoga dihapuskan dosa-dosa yang lalu & ditempatakn bersama orang-orang yang beriman. Aamiin. #brotherhood #brother #eidadha #kitakawansampaimati #Alfatihah

22nd August 2018, Today would have been your 33rd Birthday brother.but you are gone too soon😔 Semoga dihapuskan dosa-dosa yang lalu & ditempatakn bersama orang-orang yang beriman. Aamiin. #brotherhood #brother #eidadha #kitakawansampaimati #Alfatihah
126 9 22 August, 2018
Rindu😑😑
#kitakawansampaimati #sekkitojangepecohw
27 2 13 August, 2018

rindu kat budak ni😘😘😘
#kitakawansampaimati

rindu kat budak ni😘😘😘
#kitakawansampaimati
16 1 3 July, 2018

Top #kitakawansampaimati posts

Aku bangun je dari tidur petang tadi , aku termenung fikirkan kau sahabat . Aku mimpi kau hm , aku tak pernah rasa hilang orang yang aku sayang macam mana aku hilang kau . Walaupun dah lebih 1tahun kau tinggalkan kitaorang semua , tapi bagi diri aku sendiri , kehilangan kau masih lagi terasa . Betul orang kata “Rindu orang yang dah takada ni memang sakit” . Pergi la cari , kita tak akan jumpa . Dalam mimpi aku tadi , situasi tu dekat dalam sekolah , kita dengan kawan2 kita semua , semua terharu dapat jumpa kau Sahabat , semua nangis dalam mimpi tu , semua peluk kau , semua tergamam masa kau datang dekat dekat kitaorang semua . Aku nampak semuanya , boleh dikatakan semua tengah rindukan kau Sahabat . Andaikata semua yang aku mimpi tu akan jadi betul2 , memang tak boleh nak cakap macam mana perasaan aku dengan kwan2 yang lain , perasaan gembira , sedih , rindu semua ada 😔 Aku rasa macam baru je semalam aku last jumpa kau , macam baru semalam je benda tu semua berlaku . Selepas kau tak ada , aku cuba bawa haluan diri aku sendiri , cuba untuk hidup sorang2 , luahkan problem aku dekat diri aku sendiri , tapi tak boleh . Aku cuba untuk cari orang yang sama cara macam kau , gaya macam kau , muka , tapi tak jumpa 😌 Aku dah cuba . Kau ibarat seribu dalam satu 😔 Dalam 1bulan kau pergi tinggalkan kitaorang semua , time tu memang hidup aku tak tentu arah , takada arah tuju , taknak keluar rumah teringat dekat kau sahabat , setiap malm aku akan dengar lagu last aku dengan kau , teringat balik kenangan2 kita dulu dengan kawan2 yang lain , tapi Alhamdulillah , selepas genap setahun kau pergi , aku dah mula slow2 boleh terima , tak sepenuhnya , aku kuatkan diri aku , cuba untuk terima yang kau dah takada . Orang dekat luar sana tengok aku macam happy je , dalam hati aku orang tak boleh baca , orang tak akan berapa nak faham kesedihan aku macam mana , sebab orang tak berada dalam situasi aku . Orang mampu menuduh , menghina , tapi orang tak mampu nak lalui . Pandai mengata , tapi belum cukup kenal erti . AlFatihah 😔🤲🏼 03/07/2017 #dalamingatan #kitakawansampaimati

Aku bangun je dari tidur petang tadi , aku termenung fikirkan kau sahabat . Aku mimpi kau hm , aku tak pernah rasa hilang orang yang aku sayang macam mana aku hilang kau . Walaupun dah lebih 1tahun kau tinggalkan kitaorang semua , tapi bagi diri aku sendiri , kehilangan kau masih lagi terasa . Betul orang kata “Rindu orang yang dah takada ni memang sakit” . Pergi la cari , kita tak akan jumpa . Dalam mimpi aku tadi , situasi tu dekat dalam sekolah , kita dengan kawan2 kita semua , semua terharu dapat jumpa kau Sahabat , semua nangis dalam mimpi tu , semua peluk kau , semua tergamam masa kau datang dekat dekat kitaorang semua . Aku nampak semuanya , boleh dikatakan semua tengah rindukan kau Sahabat . Andaikata semua yang aku mimpi tu akan jadi betul2 , memang tak boleh nak cakap macam mana perasaan aku dengan kwan2 yang lain , perasaan gembira , sedih , rindu semua ada 😔 Aku rasa macam baru je semalam aku last jumpa kau , macam baru semalam je benda tu semua berlaku . Selepas kau tak ada , aku cuba bawa haluan diri aku sendiri , cuba untuk hidup sorang2 , luahkan problem aku dekat diri aku sendiri , tapi tak boleh . Aku cuba untuk cari orang yang sama cara macam kau , gaya macam kau , muka , tapi tak jumpa 😌 Aku dah cuba . Kau ibarat seribu dalam satu 😔 Dalam 1bulan kau pergi tinggalkan kitaorang semua , time tu memang hidup aku tak tentu arah , takada arah tuju , taknak keluar rumah teringat dekat kau sahabat , setiap malm aku akan dengar lagu last aku dengan kau , teringat balik kenangan2 kita dulu dengan kawan2 yang lain , tapi Alhamdulillah , selepas genap setahun kau pergi , aku dah mula slow2 boleh terima , tak sepenuhnya , aku kuatkan diri aku , cuba untuk terima yang kau dah takada . Orang dekat luar sana tengok aku macam happy je , dalam hati aku orang tak boleh baca , orang tak akan berapa nak faham kesedihan aku macam mana , sebab orang tak berada dalam situasi aku . Orang mampu menuduh , menghina , tapi orang tak mampu nak lalui . Pandai mengata , tapi belum cukup kenal erti . AlFatihah 😔🤲🏼 03/07/2017 #dalamingatan #kitakawansampaimati
18,786 381 20 December, 2018

depa kata simpan sini tak hilang naaa.. 🤙🏻 #kitakawansampaimati
#takcomplete #y15 #lc135 #wave110 #wave125 #geng970

depa kata simpan sini tak hilang naaa.. 🤙🏻 #kitakawansampaimati 
#takcomplete #y15 #lc135 #wave110 #wave125 #geng970
329 4 25 October, 2019

Iklas kerje berkat hidup tenang hati
#kitakawansampaimati

Iklas kerje berkat hidup tenang hati
#kitakawansampaimati
74 5 4 September, 2019

Al-Fatihah..Selamat Eid Mubarak "Abang"😭 first thing first you should know that you are the first person i do my visit for my first raya. I was planned to only keep this picture for my own but since there is your full name, i let people do recite for you as well 😌 til we meet abang💝 #brothers #foreverfriend #kitakawansampaimati #kitakawansampaibilabila #respectloyaltyhonortrust #imissyou #ALFATIHAH

Al-Fatihah..Selamat Eid Mubarak "Abang"😭 first thing first you should know that you are the first person i do my visit for my first raya. I was planned to only keep this picture for my own but since there is your full name, i let people do recite for you as well 😌 til we meet abang💝 #brothers #foreverfriend #kitakawansampaimati #kitakawansampaibilabila #respectloyaltyhonortrust #imissyou #ALFATIHAH
87 7 6 July, 2016

Nak sambut new year dgn kawan2 tu sambutlah dengan family dulu. Nak happy2 nak seronok2 egt lah family duluw okay? 👌
#malamnewyearkitaroger #kitalepaksampaipagi #kitakawansampaimati

Nak sambut new year dgn kawan2 tu sambutlah dengan family dulu. Nak happy2 nak seronok2 egt lah family duluw okay? 👌 
#malamnewyearkitaroger #kitalepaksampaipagi #kitakawansampaimati
98 1 30 December, 2018

22nd August 2018, Today would have been your 33rd Birthday brother.but you are gone too soon😔 Semoga dihapuskan dosa-dosa yang lalu & ditempatakn bersama orang-orang yang beriman. Aamiin. #brotherhood #brother #eidadha #kitakawansampaimati #Alfatihah

22nd August 2018, Today would have been your 33rd Birthday brother.but you are gone too soon😔 Semoga dihapuskan dosa-dosa yang lalu & ditempatakn bersama orang-orang yang beriman. Aamiin. #brotherhood #brother #eidadha #kitakawansampaimati #Alfatihah
126 9 22 August, 2018