#kitakawanselamanya Instagram Photos & Videos

kitakawanselamanya - 188 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kitakawanselamanya and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
783 hours
Average like
95.8
Average comment
4.6
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Good luck @joe.christiano @TMSKubangKerian.... Sempat jugak bergambar...🤗 Walaupun Masa Dan ruang memcemburui Kita... #kitakawanselamanya

Good luck @joe.christiano @TMSKubangKerian.... Sempat jugak bergambar...🤗 Walaupun Masa Dan ruang memcemburui Kita... #kitakawanselamanya
12 0 24 September, 2019

I 'm not alone..tq uolls..
#kitakawanselamanya
#cameronpenangtrip

I 'm not alone..tq uolls..
#kitakawanselamanya 
#cameronpenangtrip
30 2 19 September, 2019
The Greatest Gift Of Life Is Friendship And I Have Received It👭🔥@vitiya93
#instagram#instagood#dancemood#bestfriendgoals#bestiegoals#kitakawanselamanya#beunique#stayhappyalways#happykids#likeandfollow
344 0 26 July, 2019

Plan punye plan, akhirnye dapat la bsame2 hari ni..bukan selalu pun.. Makan2 n suprise bufday.. #bufdayinadvance
#kitakawanselamanya
#halkitecarekite

Plan punye plan, akhirnye dapat la bsame2 hari ni..bukan selalu pun.. Makan2 n suprise bufday.. #bufdayinadvance
#kitakawanselamanya
#halkitecarekite
7 3 25 July, 2019

❇Best friends forever✴
I hope i choose a loyal friend because I've ever lost a friend
#bestfriendsforever
#kitakawanselamanya
#xknpernahlupa

❇Best friends forever✴
I hope i choose a loyal friend because I've ever lost a friend
#bestfriendsforever 
#kitakawanselamanya 
#xknpernahlupa
25 1 21 July, 2019

in Action go ,Penat Beraya ats motor jee hari nii pusing² kampung Org😁
#KitaKawanSelamanya
#teamrayakedah🌾
#4Eid
#part4

in Action go ,Penat Beraya ats motor jee hari nii pusing² kampung Org😁
#KitaKawanSelamanya
#teamrayakedah🌾 
#4Eid
#part4
54 0 8 June, 2019

Makan2 durian..bertahun tk berkumpul macamni..bile dah berkumpul bergegar taman dibuat nye..masing2 jenis tertelan speaker ...sabar lah wahai jiran bukan selalu ye.. #kas #ex-uum #ex-matrik #kitakawanselamanya

Makan2 durian..bertahun tk berkumpul macamni..bile dah berkumpul bergegar taman dibuat nye..masing2 jenis tertelan speaker ...sabar lah wahai jiran bukan selalu ye.. #kas #ex-uum #ex-matrik #kitakawanselamanya
24 2 15 January, 2019

👉Bersama yb dun semerah👈
Merebut kedudukan 3 dan 4 bola sepak 7 sebelah tutup kampung muhibah peserai
Mrmbp -2 vs bunian fc-0
#kitakawanselamanya
#mrmbp

👉Bersama yb dun semerah👈
Merebut kedudukan 3 dan 4 bola sepak 7 sebelah tutup kampung muhibah peserai 
Mrmbp -2 vs bunian fc-0
 #kitakawanselamanya
#mrmbp
29 0 9 December, 2018
#kitakawanselamanya
23 0 7 hours ago

nedemood🍁
.
.
.
.
.
#kitakawanselamanya

nedemood🍁
.
.
.
.
.
#kitakawanselamanya
348 42 13 November, 2018

#Repost @sprlmotorsport
• • • • •
Kemenangan bukan la satu kenangan yang membuatkan kau menjadi raja😊, Tapi iaitu adalah satu peluang emas yang telah kau perolehi oleh pasukan bersama💪👍💯 #kitasatupasukan #kitakawanselamanya #stillsupportmyteam #family115fi

#Repost @sprlmotorsport
• • • • •
Kemenangan bukan la satu kenangan yang membuatkan kau menjadi raja😊, Tapi iaitu adalah satu peluang emas yang telah kau perolehi oleh pasukan bersama💪👍💯 #kitasatupasukan #kitakawanselamanya #stillsupportmyteam #family115fi
143 0 31 August, 2018

Terima kasih cuba mengenali aku
Terima kasih cuba membuat aku bahagia

#jagadirikaubaik2
#kursuselok2
#kitakawanselamanya

Terima kasih cuba mengenali aku
Terima kasih cuba membuat aku bahagia

#jagadirikaubaik2
#kursuselok2
#kitakawanselamanya
22 0 5 August, 2018
#kitakawanselamanya
0 0 8 July, 2018

Saya dahagakan ucapan raya.

#teambajurayapinjam

Saya dahagakan ucapan raya.

#teambajurayapinjam
291 60 15 June, 2018

Kadang2 kita rasa segan dgn kwn2 mcm ni...yg prihatin dan x berkira..walau pun kita jarang keudara dlm group jarang ber reunion...t.kasih x terhingga dell buat kn hati hakak pg ni kembang kuncup...
#akankukenangsampaibilabila
#kitakawanselamanya

Kadang2 kita rasa segan dgn kwn2 mcm ni...yg prihatin dan x berkira..walau pun kita jarang keudara dlm group jarang ber reunion...t.kasih x terhingga dell buat kn hati hakak pg ni kembang kuncup...
#akankukenangsampaibilabila 
#kitakawanselamanya
6 2 12 May, 2018

Perpisahan ini adalah sebuah keharusan. Kita melangkah mencapai Cita-cita yang berbeza. Namun, satu hal yang membuat kita tetap merasa sama adalah kenangan kita di sekolah.. Miss you guys. 😅
#2k17
#kitakawanbukannyaLawan. 💪
#kitakawanselamanya. 💞
#SMKBUGAYA1.😎

Perpisahan ini adalah sebuah keharusan. Kita melangkah mencapai Cita-cita yang berbeza. Namun, satu hal yang membuat kita tetap merasa sama adalah kenangan kita di sekolah.. Miss you guys. 😅
#2k17
#kitakawanbukannyaLawan. 💪
#kitakawanselamanya. 💞
#SMKBUGAYA1.😎
53 0 24 April, 2018

Pintu taubat masih belum tertutup #kitakawanselamanya.

Pintu taubat masih belum tertutup#kitakawanselamanya.
40 1 11 March, 2018

Embuh 😄😆
📸 @titinsarini #roxysquare #kitakawanselamanya 😘
#kawanjanahh
#pejuangsurga insya alloh amin.. 😇

Embuh 😄😆
📸 @titinsarini  #roxysquare #kitakawanselamanya 😘
#kawanjanahh 
#pejuangsurga insya alloh amin.. 😇
196 5 5 February, 2018

Male Nie Aq Murah Rezeki...
Ada Ore Belanjo Bugger...
Tq BFF Aq Kerna Blanjo...
Kita Kawan Bkn Lawan... #KITAKAWANSELAMANYA

Male Nie Aq Murah Rezeki...
Ada Ore Belanjo Bugger...
Tq BFF Aq Kerna Blanjo...
Kita Kawan Bkn Lawan... #KITAKAWANSELAMANYA
11 0 8 December, 2017

selamat pengantin baru sahabat @azlyermaahmad...semoga mahligai yg dibina sentiasa dcucuri rahmat Allah...semoga berbahagia hingga jannah...jgn gadoh2 tau😒...syg ang...muah ckit💋...
#bff #sisterhood #auntyhood #since2016 #exsmj #kitakawanselamanya

selamat pengantin baru sahabat @azlyermaahmad...semoga mahligai yg dibina sentiasa dcucuri rahmat Allah...semoga berbahagia hingga jannah...jgn gadoh2 tau😒...syg ang...muah ckit💋...
#bff #sisterhood #auntyhood #since2016 #exsmj #kitakawanselamanya
87 1 3 December, 2017

Bila larh kita nak lepak kedai kopi mlm nie lagi....Hahaha....Tangan tue sempat gik....Hahaha
#kitakawanselamanya

Bila larh kita nak lepak kedai kopi mlm nie lagi....Hahaha....Tangan tue sempat gik....Hahaha
#kitakawanselamanya
106 7 28 November, 2017

Buat tatapan istimewa....rpg geng

#santai2jer
#rpgkorg👍geng
#kitakawanselamanya

Buat tatapan istimewa....rpg geng

#santai2jer 
#rpgkorg👍geng
#kitakawanselamanya
21 0 6 October, 2017
Cuba bnda yg Baharu... #kitakawanselamanya 
#haryterbuka
#aqbudaknakal
54 3 20 July, 2017

Selamat Ulang Tahun, Anis !

Terima kasih atas persahabatan yang kau hulurkan pada aku.
Terima kasih kerna memahami aku dan menegur silap aku.
Moga Allah merahmati kau dan menyediakan tempat disyurga untuk kau dan family kau. Huhu

Aku berdoa agar kita jadi jiran di syurga sana !

Dahlaa malas nak cakap banyak sbb kau bukan ada ig pun.
#sampaisyurga #kitakawanselamanya #kaupelik #pelikitukawanaku #kawansayamasihsingle #diayangpakaishadetu #rekomenjodoh

Selamat Ulang Tahun, Anis !

Terima kasih atas persahabatan yang kau hulurkan pada aku.
Terima kasih kerna memahami aku dan menegur silap aku.
Moga Allah merahmati kau dan menyediakan tempat disyurga untuk kau dan family kau. Huhu

Aku berdoa agar kita jadi jiran di syurga sana !

Dahlaa malas nak cakap banyak sbb kau bukan ada ig pun. 
#sampaisyurga #kitakawanselamanya #kaupelik #pelikitukawanaku #kawansayamasihsingle #diayangpakaishadetu #rekomenjodoh
125 8 13 April, 2017

Nak pos juga.. Rindu
#batch97
#kitakawanselamanya

Nak pos juga.. Rindu
#batch97 
#kitakawanselamanya
72 0 1 April, 2017
Good luck kawan 
#janganlupaktsaya
#kitakawanselamanya
63 4 31 March, 2017

Inilah sahabat sentiasa dengan aku .. kalau weekend je masing2 ngajak kua g EY ELL bak kata @larraumairah KL la.. bertiga lebih baik kerana kami saling tidak sakit menyakiti antara satu sama lain .. #weekendday
#myeverything
#sahabatselamanya
#sahabat
#bertigalebihbaik
#smallfamily
#kitakawanselamanya
#pavilion
#larraUmairah
#malieykey
#commentmurni

Inilah sahabat sentiasa dengan aku .. kalau weekend je masing2 ngajak kua g EY ELL bak kata @larraumairah KL la.. bertiga lebih baik kerana kami saling tidak sakit menyakiti antara satu sama lain .. #weekendday 
#myeverything 
#sahabatselamanya 
#sahabat 
#bertigalebihbaik 
#smallfamily 
#kitakawanselamanya 
#pavilion 
#larraUmairah 
#malieykey 
#commentmurni
821 7 4 February, 2017

Aku sentiasa mendoakan kejayaan hang di tempat baru Nabbb. 😔😢 #vscocam #nabilapindahjauh #tersangatsayang #mudahterhibur #kitakawanselamanya #selamatjalan

Aku sentiasa mendoakan kejayaan hang di tempat baru Nabbb. 😔😢 #vscocam #nabilapindahjauh #tersangatsayang #mudahterhibur #kitakawanselamanya #selamatjalan
123 5 3 February, 2017

#Repost @ceria_selalu92 with @repostapp
・・・
بسم الله الرحمن الرحيم.. Semoga Hari Ini lebih Baik Dari Semalam.. 'Life Must Be Go On'

Kerana DIAlah Sebaik-Baik Perancang

#Alhamdullillah
#ceriaselalu
#moveOn
#jomOnline
#pray4muslim
#jangansombong
#kitakawanselamanya

#Repost @ceria_selalu92 with @repostapp
・・・
بسم الله الرحمن الرحيم.. Semoga Hari Ini lebih Baik Dari Semalam.. 'Life Must Be Go On'

Kerana DIAlah Sebaik-Baik Perancang

#Alhamdullillah
#ceriaselalu
#moveOn
#jomOnline
#pray4muslim
#jangansombong
#kitakawanselamanya
45 1 30 January, 2017

Happy birthday zakwan ... Semoga panjang umur dn murah rezeki .... Aku nk minta maaf kalau aku ade buat kau sakit hati kt aku atau mrh aku minta maaf sesangat dn hadia in sya allah tunggu jwpn dr ayh aku kalau blh aku akan bg thu kat kau... Aku hrp kau dpt belajar dng cemerlang ok

#Hari_jadi_boy
#kitakawanselamanya

Happy birthday zakwan ... Semoga panjang umur dn murah rezeki .... Aku nk minta maaf kalau aku ade buat kau sakit hati kt aku atau mrh aku minta maaf sesangat dn hadia in sya allah tunggu jwpn dr ayh aku  kalau blh aku akan bg thu kat kau... Aku hrp kau dpt belajar dng cemerlang ok

#Hari_jadi_boy
#kitakawanselamanya
8 0 23 December, 2016

Mornight guy.. hope friendship kita still untill jannah.. #biargambarberbicara
#kitakawanselamanya

Mornight guy.. hope friendship kita still untill jannah.. #biargambarberbicara 
#kitakawanselamanya
49 4 4 October, 2016

Top #kitakawanselamanya posts

Happy birthday only one my totok Faizzah ibrahim love you🍰🍰😘😘!!#happybirthday #faizzahibrahim #my #allah #bless #you #totok #semoga #sentiasa #ceria #dimurahkanrezeki #walauapapunterjadi #kitakawanselamanya #bff #friendship #damansara #sabah
12 1 21 September, 2015

Unplanned. Kana culik. Nasib baik belum ngorok. 😒
#kitakawanselamanya #sweetnyaaku #kbai

Unplanned. Kana culik. Nasib baik belum ngorok. 😒
#kitakawanselamanya #sweetnyaaku #kbai
86 3 7 August, 2016

👉Bersama yb dun semerah👈
Merebut kedudukan 3 dan 4 bola sepak 7 sebelah tutup kampung muhibah peserai
Mrmbp -2 vs bunian fc-0
#kitakawanselamanya
#mrmbp

👉Bersama yb dun semerah👈
Merebut kedudukan 3 dan 4 bola sepak 7 sebelah tutup kampung muhibah peserai 
Mrmbp -2 vs bunian fc-0
 #kitakawanselamanya
#mrmbp
29 0 9 December, 2018

Kadang2 kita rasa segan dgn kwn2 mcm ni...yg prihatin dan x berkira..walau pun kita jarang keudara dlm group jarang ber reunion...t.kasih x terhingga dell buat kn hati hakak pg ni kembang kuncup...
#akankukenangsampaibilabila
#kitakawanselamanya

Kadang2 kita rasa segan dgn kwn2 mcm ni...yg prihatin dan x berkira..walau pun kita jarang keudara dlm group jarang ber reunion...t.kasih x terhingga dell buat kn hati hakak pg ni kembang kuncup...
#akankukenangsampaibilabila 
#kitakawanselamanya
6 2 12 May, 2018

#enjoyourridetogether..
#kitakawanselamanya
Create our own future with ride

#enjoyourridetogether..
#kitakawanselamanya
Create our own future with ride
14 0 3 November, 2014
#kitakawanselamanya
50 3 18 August, 2016