#klia Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #klia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 minutes
Average like
5.6
Average comment
0.2
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@mka.outlet2211 Profile picture

@mka.outlet2211

FR3D P3RRY JACKET
Code : MKA022
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
⭕PRE ORDER BASIS
⭕PRICE : RM 1XX PROMO PRICE
⭕COD : PUTRA PERDANA, PUCHONG
.
⭕www.wasap.my/60194523342
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

FR3D P3RRY JACKET
Code : MKA022
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
⭕PRE ORDER BASIS
⭕PRICE : RM 1XX PROMO PRICE
⭕COD : PUTRA PERDANA, PUCHONG
.
⭕www.wasap.my/60194523342
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
0 1 7 minutes ago
@pinjaman_mudah_kl_selangor_ Profile picture

@pinjaman_mudah_kl_selangor_

Wisma Central

Alhamdullilah ini lagi FEEDBACK cust kerja ADIDAS Dari Shah Alam LULUS loan 3000 BERSIH dapat penuh Tanpa penolakan apa2 fee juga Tanpa penjamin dapat Cash On The Spot tau 😉 dijamin Mudah Murah & Selamat 💯😘 alhamdullilah yg mana yg dh percaya pada Yana terima kasih ya,harap yang dh buat loan boleh lah recomend kawan, buat side income tepi dapat 8%-10% commision dari jumlah loan yang approve tersebut tau👍

Pinjaman ini terbuka kepada semua sektor pekerjaan..yg Penting Gaji Autokredit Bank !😁 yang berminat nk buat loan, boleh Call / Whatsap Yana ke 017-345 2224 atau pun dtg office terus cari saya Yana

www.wasap.my/60173452224/loanyana

#tnb #mmcgamuda #sepang #malaysiaairlines #malaysiaairports #bangi #kampungbarukl #kampungbaru #petronas #maybank #cimbbank #publicbank #sunway #serikembangan #ampangpark #ampang #hkl #ukm #klia #klia2 #airasia #pencen #pinjamanperibadi #moneylender #ctos #kerajaan

Alhamdullilah ini lagi FEEDBACK cust kerja ADIDAS Dari Shah Alam  LULUS loan 3000 BERSIH dapat penuh Tanpa penolakan apa2 fee juga Tanpa penjamin dapat Cash On The Spot tau 😉 dijamin Mudah Murah & Selamat 💯😘 alhamdullilah yg mana yg dh percaya pada Yana terima kasih ya,harap yang dh buat loan boleh lah recomend kawan, buat side income tepi dapat 8%-10% commision dari jumlah loan yang approve tersebut tau👍

Pinjaman ini terbuka kepada semua sektor pekerjaan..yg Penting Gaji Autokredit Bank !😁 yang berminat nk buat loan, boleh Call / Whatsap Yana ke 017-345 2224 atau pun dtg office terus cari saya Yana

www.wasap.my/60173452224/loanyana

#tnb #mmcgamuda #sepang #malaysiaairlines #malaysiaairports #bangi #kampungbarukl #kampungbaru #petronas #maybank #cimbbank #publicbank #sunway #serikembangan #ampangpark #ampang #hkl #ukm #klia #klia2 #airasia #pencen #pinjamanperibadi #moneylender #ctos #kerajaan
0 0 14 minutes ago
@mommy.zone Profile picture

@mommy.zone

TERBARU DI MOMMYZONE.. PLASTIK SUSU YG BOLEH PANASKAN TERUS DALAM WARMER.. canggih sangat.. .
Dan paaling penting, semua khasiat yg ada pada susu mama dapat dipindahkan ke dalam botol bila mama panaskan susu terus dalam plastik ni SEBELUM transfer ke botol. .
Kalau mama alihkan dulu susu perahan dlm botol kemudian baru panaskan botol, biasanya akan ada lebihan lemak susu yg tertinggal di dinding plastik susu.. jadi sangat2 rugi sebab lemak yg tertinggal tu sangat berkhasiat buat baby.
.
Saiz: 7oz
1 kotak ada 28pcs
.
Ps.. kalau nak saiz 3@5oz juga ada.
.
Sempena PROMOSI HARI MALAYSIA, mama boleh beli dgn harga promosi RM12 shj + BUY 5, FREE 1 BOX😍😍😍.. rugi sangat kalau tak grab skrg.. JIMAT SANGAT2.
.
mama yg nak plastik susu yg boleh terus panaskan ni? Boleh komen SAYA! .
.
#mommyzone #plastiksusu #breastmilkstoragebag #storagebag #plastiksusumurah #breastmilkstoragebags #plastiksusumalaysia #breastfeedingshop #kedaibreastpump #nilai #bangi #mantin #salaktinggi #klia #sepang #senawang #seremban #bandarbukitmahkota #bandarseriputra

TERBARU DI MOMMYZONE.. PLASTIK SUSU YG BOLEH PANASKAN TERUS DALAM WARMER.. canggih sangat.. .
Dan paaling penting, semua khasiat yg ada pada susu mama dapat dipindahkan ke dalam botol bila mama panaskan susu terus dalam plastik ni SEBELUM transfer ke botol. .
Kalau mama alihkan dulu susu perahan dlm botol kemudian baru panaskan botol, biasanya akan ada lebihan lemak susu yg tertinggal di dinding plastik susu.. jadi sangat2 rugi sebab lemak yg tertinggal tu sangat berkhasiat buat baby.
.
Saiz: 7oz 
1 kotak ada 28pcs
.
Ps.. kalau nak saiz 3@5oz juga ada.
.
Sempena PROMOSI HARI MALAYSIA, mama boleh beli dgn harga promosi RM12 shj + BUY 5, FREE 1 BOX😍😍😍.. rugi sangat kalau tak grab skrg.. JIMAT SANGAT2.
.
mama yg nak plastik susu yg boleh terus panaskan ni? Boleh komen SAYA! .
.
#mommyzone #plastiksusu #breastmilkstoragebag #storagebag #plastiksusumurah #breastmilkstoragebags #plastiksusumalaysia #breastfeedingshop #kedaibreastpump #nilai #bangi #mantin #salaktinggi #klia #sepang #senawang #seremban #bandarbukitmahkota #bandarseriputra
0 1 25 minutes ago
@huzz76 Profile picture

@huzz76

Jerebu pun jerebu lah....janji wet rose sentiasa "wet" 🌹...Set seadanye...Harge Keras seperti Porcelain nye.... Berminat trus WA saya direct 019-3066199...
#antik #antique #vintage #wetrose #rosbasah #porceline #china #kualalumpur #klsentral #klcc #klia #putrajaya #cyberjaya #kitchenware #dapur #indonesia #sarawak #brunei #pingganmangkuk #pingganmangkuklama #singapore #shahalam #petalingjaya #batucaves #damansara #bungakangkung

Jerebu pun jerebu lah....janji wet rose sentiasa "wet" 🌹...Set seadanye...Harge Keras seperti Porcelain nye.... Berminat trus WA saya direct 019-3066199...
#antik #antique #vintage #wetrose #rosbasah #porceline #china #kualalumpur #klsentral #klcc #klia #putrajaya #cyberjaya #kitchenware #dapur #indonesia #sarawak #brunei #pingganmangkuk #pingganmangkuklama #singapore #shahalam #petalingjaya #batucaves #damansara #bungakangkung
0 0 26 minutes ago
@2.lips__ Profile picture

@2.lips__

Dikenali sebagai maskara 'super volume'

ANAS ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA

pakar dalam menambah drama pada mata kerana mampu memanjangkan, melenturkan dan melebatkan setiap helai bulu mata bagi menghasilkan bulu mata tampak lebih tebal dan cantik.

Maskara ini senang digunakan dengan rekaan 'bristles' panjang yang mampu meliputi setiap helai bulu mata dalam mengahasilkan kelebatan maksima dengan hanya satu kali sapuan

Berat/ Kuantiti: 15 mL

Hayat: 5 ke 8 bulan selepas dibuka

Bahan-bahan: Aqua, acrylates/aminoacryla, tes/C10-30, itaconate copolymer, propylene, triethanolamine, paraffinum liquidum, stearate, beewax, copernicia cerifera wax, polyquaternium-7, phenoxyethanol, iron oxides 👀CARA PENGGUNAAN

Sapu 1 ke 2 lapisan pada bulu mata bermula daripada akar ke hujung dengan pergerakan zig-zag

Harga RM 39.90 Sahaja!! #teamsalcantik #percayaberjayasebelumberjaya #squadsyash
#Anasism #anasismnilai #maskara #muasepang #muanilai #muaputrajaya #anassepang #muanilai #codnilai #klia #agentanasnilai #agentanassepang #muamurah #muaampang #muawangsamaju #muacyber #localmakeup
#4beradik
#anas4sekawan
#ANASmaskara

Dikenali sebagai maskara 'super volume'

ANAS ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA

pakar dalam menambah drama pada mata kerana mampu memanjangkan, melenturkan dan melebatkan setiap helai bulu mata bagi menghasilkan bulu mata tampak lebih tebal dan cantik.

Maskara ini senang digunakan dengan rekaan 'bristles' panjang yang mampu meliputi setiap helai bulu mata dalam mengahasilkan kelebatan maksima dengan hanya satu kali sapuan

Berat/ Kuantiti: 15 mL

Hayat: 5 ke 8 bulan selepas dibuka

Bahan-bahan: Aqua, acrylates/aminoacryla, tes/C10-30, itaconate copolymer, propylene, triethanolamine, paraffinum liquidum, stearate, beewax, copernicia cerifera wax, polyquaternium-7, phenoxyethanol, iron oxides 👀CARA PENGGUNAAN

Sapu 1 ke 2 lapisan pada bulu mata bermula daripada akar ke hujung dengan pergerakan zig-zag

Harga RM 39.90 Sahaja!! #teamsalcantik #percayaberjayasebelumberjaya #squadsyash
#Anasism #anasismnilai #maskara #muasepang #muanilai #muaputrajaya #anassepang #muanilai #codnilai #klia #agentanasnilai #agentanassepang #muamurah #muaampang #muawangsamaju #muacyber #localmakeup
#4beradik
#anas4sekawan
#ANASmaskara
0 0 38 minutes ago
@kereta.sewa.desa.alam Profile picture

@kereta.sewa.desa.alam

Shah Alam, Malaysia

Bismillahirrahmanirrahim
KERETA SEWA SHAH ALAM ™
.
.
.
Just click on my bio now for fast response and booking your car.
.
.
Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us
.
. +6017 6996 828
.
+6017 6996 828
.
+017 6996 828
.
.
.
★ Axia Facelift ( Most Wanted )
★ Viva Elite ( Hot Item )
★ Bezza Premium ( Most Fuel Efficiency )
★ Myvi SE ( Most Legendary )
★ Alza SE ( Big and Comfortable )
★ Exora Turbo ( Bigger and Huge )
★ Waja CPS ( Comfortable Driving )
★ Vios Facelift ( The best comfort car ) .
.
. ★★ Delivery airport KLIA, KLIA2 and Subang Airport .
.
. .

#keretasewastudent #keretasewashahalam
#shahalamcarrental #shahalamresident #shahalam #keretasewa #uitm #msu #unisel #seksyen7 #seksyen13 #klia #klia2 #sewakereta #lrt #carrental #carrentalselangor #axia #alza #bezza #publictransport #keretasewamurah #perodua #keretasewadesaalam #malaysia #grabcar #keretasewamurah #student #politeknikshahalam #selangor #keretasewaselangor

Bismillahirrahmanirrahim
KERETA SEWA SHAH ALAM ™
.
.
.
Just click on my bio now for fast response and booking your car.
.
.
Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us
.
. +6017 6996 828
.
+6017 6996 828
.
+017 6996 828
.
.
.
★ Axia Facelift ( Most Wanted )
★ Viva Elite ( Hot Item )
★ Bezza Premium ( Most Fuel Efficiency )
★ Myvi SE ( Most Legendary )
★ Alza SE ( Big and Comfortable )
★ Exora Turbo ( Bigger and Huge )
★ Waja CPS ( Comfortable Driving )
★ Vios Facelift ( The best comfort car ) .
.
. ★★ Delivery airport KLIA, KLIA2 and Subang Airport .
.
. .

#keretasewastudent #keretasewashahalam 
#shahalamcarrental #shahalamresident #shahalam #keretasewa #uitm #msu #unisel #seksyen7 #seksyen13 #klia #klia2 #sewakereta #lrt #carrental #carrentalselangor #axia #alza #bezza #publictransport #keretasewamurah #perodua #keretasewadesaalam #malaysia #grabcar #keretasewamurah #student #politeknikshahalam #selangor #keretasewaselangor
1 0 41 minutes ago
@2.lips__ Profile picture

@2.lips__

ANAS MASCARA

Dikenali sebagai maskara 'super volume', ANAS ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA pakar dalam menambah drama pada mata kerana mampu memanjangkan, melenturkan dan melebatkan setiap helai bulu mata bagi menghasilkan bulu mata tampak lebih tebal dan cantik.

Maskara ini senang digunakan dengan rekaan 'bristles' panjang yang mampu meliputi setiap helai bulu mata dalam mengahasilkan kelebatan maksima dengan hanya satu kali sapuan

Berat/ Kuantiti: 15 mL

Hayat: 5 ke 8 bulan selepas dibuka

Bahan-bahan: Aqua, acrylates/aminoacryla, tes/C10-30, itaconate copolymer, propylene, triethanolamine, paraffinum liquidum, stearate, beewax, copernicia cerifera wax, polyquaternium-7, phenoxyethanol, iron oxides 👀CARA PENGGUNAAN

Sapu 1 ke 2 lapisan pada bulu mata bermula daripada akar ke hujung dengan pergerakan zig-zag

Harga RM 39.90 Sahaja!! #teamsalcantik
#percayaberjayasebelumberjaya #squadsyash
#Anasism #anasismnilai #maskara #muasepang #muanilai #muaputrajaya #anassepang #muanilai #codnilai #klia #agentanasnilai #agentanassepang #muamurah #muaampang #muawangsamaju #muacyber #localmakeup
#4beradik
#anas4sekawan
#ANASmaskara

ANAS MASCARA

Dikenali sebagai maskara 'super volume', ANAS ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA pakar dalam menambah drama pada mata kerana mampu memanjangkan, melenturkan dan melebatkan setiap helai bulu mata bagi menghasilkan bulu mata tampak lebih tebal dan cantik.

Maskara ini senang digunakan dengan rekaan 'bristles' panjang yang mampu meliputi setiap helai bulu mata dalam mengahasilkan kelebatan maksima dengan hanya satu kali sapuan

Berat/ Kuantiti: 15 mL

Hayat: 5 ke 8 bulan selepas dibuka

Bahan-bahan: Aqua, acrylates/aminoacryla, tes/C10-30, itaconate copolymer, propylene, triethanolamine, paraffinum liquidum, stearate, beewax, copernicia cerifera wax, polyquaternium-7, phenoxyethanol, iron oxides 👀CARA PENGGUNAAN

Sapu 1 ke 2 lapisan pada bulu mata bermula daripada akar ke hujung dengan pergerakan zig-zag

Harga RM 39.90 Sahaja!! #teamsalcantik
#percayaberjayasebelumberjaya #squadsyash
#Anasism #anasismnilai #maskara #muasepang #muanilai #muaputrajaya #anassepang #muanilai #codnilai #klia #agentanasnilai #agentanassepang #muamurah #muaampang #muawangsamaju #muacyber #localmakeup
#4beradik
#anas4sekawan
#ANASmaskara
0 0 43 minutes ago
@tfj_riefastore Profile picture

@tfj_riefastore

Open order for JERUK LIUR LELEH HOUSE 🌶
Oleh kerana ramai yg dok tanye pasal jeruk viral nie je, so sye open order skrh
.
Cepat pm saya untuk order.. Jangan biarkan diri anda terliur lagi 😁💕😙
.
DELIVERY
AREA : BANTING/NILAI/ KLIA/SALAK TINGGI/SEPANG/DENGKIL/PUTRAJAYA/CYBERJAYA/PUCHONG/BANDAR SAUJANA PUTRA

Kumpulkan order bersama kwn2 , sahabat handai,adik beradik🎉🎊
.
Blh trs whatsapp 0173823656😍

@airpoolstylo
@jeruxliurlelehhouse
@liurlelehhousehq
#familiaMA
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#llhfamilia
#llhempire
#tfj
#banting
#bantingbaru
#morib
#kanchongdarat
#bandarsgemas
#sgmanggis
#olaklempit
#labohandagang
#bukitchanggang
#dengkil
#nilai
#klia
#jenjarom
#telokpanglimagarang
#sijangkang
#klang
#bandarsaujanaputra
#puchong
#familiaMA

Open order for JERUK LIUR LELEH HOUSE 🌶
Oleh kerana ramai yg dok tanye pasal jeruk viral nie je, so sye open order skrh
.
Cepat pm saya untuk order.. Jangan biarkan diri anda terliur lagi 😁💕😙
.
DELIVERY
AREA : BANTING/NILAI/ KLIA/SALAK TINGGI/SEPANG/DENGKIL/PUTRAJAYA/CYBERJAYA/PUCHONG/BANDAR  SAUJANA PUTRA

Kumpulkan order bersama kwn2 , sahabat handai,adik beradik🎉🎊
.
 Blh trs whatsapp 0173823656😍

@airpoolstylo
@jeruxliurlelehhouse
@liurlelehhousehq
#familiaMA
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#llhfamilia
#llhempire
#tfj
#banting 
#bantingbaru 
#morib 
#kanchongdarat 
#bandarsgemas 
#sgmanggis 
#olaklempit 
#labohandagang 
#bukitchanggang 
#dengkil 
#nilai 
#klia 
#jenjarom 
#telokpanglimagarang 
#sijangkang 
#klang 
#bandarsaujanaputra
#puchong
#familiaMA
0 0 45 minutes ago
@2.lips__ Profile picture

@2.lips__

ANAS MASCARA

Dikenali sebagai maskara 'super volume', ANAS ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA pakar dalam menambah drama pada mata kerana mampu memanjangkan, melenturkan dan melebatkan setiap helai bulu mata bagi menghasilkan bulu mata tampak lebih tebal dan cantik.

Maskara ini senang digunakan dengan rekaan 'bristles' panjang yang mampu meliputi setiap helai bulu mata dalam mengahasilkan kelebatan maksima dengan hanya satu kali sapuan

Berat/ Kuantiti: 15 mL

Hayat: 5 ke 8 bulan selepas dibuka

Bahan-bahan: Aqua, acrylates/aminoacryla, tes/C10-30, itaconate copolymer, propylene, triethanolamine, paraffinum liquidum, stearate, beewax, copernicia cerifera wax, polyquaternium-7, phenoxyethanol, iron oxides 👀CARA PENGGUNAAN

Sapu 1 ke 2 lapisan pada bulu mata bermula daripada akar ke hujung dengan pergerakan zig-zag

Harga RM 39.90 Sahaja!! #teamsalcantik
#percayaberjayasebelumberjaya #squadsyash
#Anasism #anasismnilai #maskara #muasepang #muanilai #muaputrajaya #anassepang #muanilai #codnilai #klia #agentanasnilai #agentanassepang #muamurah #muaampang #muawangsamaju #muacyber #localmakeup
#4beradik
#anas4sekawan
#ANASmaskara

ANAS MASCARA

Dikenali sebagai maskara 'super volume', ANAS ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA pakar dalam menambah drama pada mata kerana mampu memanjangkan, melenturkan dan melebatkan setiap helai bulu mata bagi menghasilkan bulu mata tampak lebih tebal dan cantik.

Maskara ini senang digunakan dengan rekaan 'bristles' panjang yang mampu meliputi setiap helai bulu mata dalam mengahasilkan kelebatan maksima dengan hanya satu kali sapuan

Berat/ Kuantiti: 15 mL

Hayat: 5 ke 8 bulan selepas dibuka

Bahan-bahan: Aqua, acrylates/aminoacryla, tes/C10-30, itaconate copolymer, propylene, triethanolamine, paraffinum liquidum, stearate, beewax, copernicia cerifera wax, polyquaternium-7, phenoxyethanol, iron oxides 👀CARA PENGGUNAAN

Sapu 1 ke 2 lapisan pada bulu mata bermula daripada akar ke hujung dengan pergerakan zig-zag

Harga RM 39.90 Sahaja!! #teamsalcantik
#percayaberjayasebelumberjaya #squadsyash
#Anasism #anasismnilai #maskara #muasepang #muanilai #muaputrajaya #anassepang #muanilai #codnilai #klia #agentanasnilai #agentanassepang #muamurah #muaampang #muawangsamaju #muacyber #localmakeup
#4beradik
#anas4sekawan
#ANASmaskara
0 0 47 minutes ago
@aciksobella Profile picture

@aciksobella

duduk rumah saja2 pun calit lipmatte sobella tau. Mix dear bestie+partner in crime.

Tapi acik nak keluar tu, pagi tadi cari sarapan.
Kekal sampai tengah hari ni. Kejap lagi nak tenyeh sikit.
Jom ikut acik bertukar kepada Sobella. Sangat lawa warnanya
#aciksobellasepang #sepang #tamancempaka #tamanseroja #bbst #nilai #klia #lips #lipmatte #gincu #bibir

duduk rumah saja2 pun calit lipmatte sobella tau. Mix dear bestie+partner in crime.

Tapi acik nak keluar tu, pagi tadi cari sarapan.
Kekal sampai tengah hari ni. Kejap lagi nak tenyeh sikit. 
Jom ikut acik bertukar kepada Sobella. Sangat lawa warnanya 
#aciksobellasepang #sepang #tamancempaka #tamanseroja #bbst #nilai #klia #lips #lipmatte #gincu #bibir
0 0 54 minutes ago
@mommy.zone Profile picture

@mommy.zone

KINI MAMA TAK PERLU LAGI LENGUH2 TANGAN NAK KENA PEGANG CORONG MASA MENGEPAM.. sebab.. mama boleh gantikan corong dgn Spectra Handsfree 😍
.
.
SPECTRA HANDSFREE ADALAH COLLECTION CUP.. ia perlu disambung dgn mana2 motor pam.. tidak semestinya sambung pada pam Spectra shj. .
.
LAAGI BEST.. MAMA BOLEH DAPATKAN SPECTRA HANDSFREE RM0.62 ni sah dgn belian bersama breastpump Spectra 9+ RM760 dan dapat pelbagai free gift.
.
.
Cepat2 tau sebelum promo ni tamat 30 September ini..
.
Pss.. kalau mama nak booking dulu @ bayar secara ansuran juga boleh.. utk tahu lebih lanjut, boleh terus whatsapp 019-4699293 atau klik link whatsapp di bio.
.
.
#mommyzone #spectrabreastpump #spectrahandsfree #spectra9plus
#spectramalaysia #nilai #nilaiimpian #spectra9plusmurah #spectrahandsfreemurah #klia #sepang #seremban #bandarsalaktinggi #bandarseriputra #senawang #pajam #mantin #bandarenstek #bandarbukitmahkota

KINI MAMA TAK PERLU LAGI LENGUH2 TANGAN NAK KENA PEGANG CORONG MASA MENGEPAM.. sebab.. mama boleh gantikan corong dgn Spectra Handsfree 😍
.
.
SPECTRA HANDSFREE ADALAH COLLECTION CUP.. ia perlu disambung dgn mana2 motor pam.. tidak semestinya sambung pada pam Spectra shj. .
.
LAAGI BEST.. MAMA BOLEH DAPATKAN SPECTRA HANDSFREE RM0.62 ni sah dgn belian bersama breastpump Spectra 9+ RM760 dan dapat pelbagai free gift.
.
.
Cepat2 tau sebelum promo ni tamat 30 September ini..
.
Pss.. kalau mama nak booking dulu @ bayar secara ansuran juga boleh.. utk tahu lebih lanjut, boleh terus whatsapp 019-4699293 atau klik link whatsapp di bio.
.
.
#mommyzone #spectrabreastpump #spectrahandsfree #spectra9plus 
#spectramalaysia #nilai #nilaiimpian #spectra9plusmurah #spectrahandsfreemurah #klia #sepang #seremban #bandarsalaktinggi #bandarseriputra #senawang #pajam #mantin #bandarenstek #bandarbukitmahkota
2 0 54 minutes ago
@tfj_riefastore Profile picture

@tfj_riefastore

Mangga sambalkick..fuhh padu sehh😋😙😜
.
JERUX FRESH PENEMAN ANDA SEPANJANG MASA 🌙

JGN RISAU YE U ALL #THEFAMOUSJERUX 100% FRESH TANPA BAHAN PENGAWET, TAMBAHAN LAGI 100% HOMEMADE 😙
.
.
"KAMI BUAT MACAM KAMI NAK MAKAN SENDIRI"😋
.
.
WE ARE ONE AND ONLY PRODUCE PREMIUM ONE!! 😍 .
DAN UNTUK ANDA SENTIASA KEKAL FRESH DAN KONGSI KEGEMBIRAAN ENJOY JERUX BERSAMA ORANG TERSAYANG!!😜
.
ORDER DAN HADIAH♥️ UNTUK ORANG TERSAYANGG!!!💝
.

Blh trs whatsapp saya http://www.wasap.my/60173823656/ bestnyaTheFamousJerux atau blh dm trs di instagram saya 😘
.

@airpoolstylo
@jeruxliurlelehhouse
@liurlelehhousehq
#familiaMA
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#llhfamilia
#llhempire
#tfj
#banting
#bantingbaru
#morib
#kanchongdarat
#bandarsgemas
#sgmanggis
#olaklempit
#labohandagang
#bukitchanggang
#dengkil
#nilai
#klia
#jenjarom
#telokpanglimagarang
#sijangkang
#klang
#bandarsaujanaputra
#puchong
#familiaMA

Mangga sambalkick..fuhh padu sehh😋😙😜
.
JERUX FRESH PENEMAN ANDA SEPANJANG MASA 🌙

JGN RISAU YE U ALL #THEFAMOUSJERUX 100% FRESH TANPA BAHAN PENGAWET, TAMBAHAN LAGI 100% HOMEMADE 😙
.
.
"KAMI BUAT MACAM KAMI NAK MAKAN SENDIRI"😋
.
.
WE ARE ONE AND ONLY PRODUCE PREMIUM ONE!! 😍 .
DAN UNTUK ANDA SENTIASA KEKAL FRESH DAN KONGSI KEGEMBIRAAN ENJOY JERUX BERSAMA ORANG TERSAYANG!!😜
.
ORDER DAN HADIAH♥️ UNTUK ORANG TERSAYANGG!!!💝
.

Blh trs whatsapp saya  http://www.wasap.my/60173823656/ bestnyaTheFamousJerux  atau  blh dm trs di instagram saya 😘
.

@airpoolstylo
@jeruxliurlelehhouse
@liurlelehhousehq
#familiaMA
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#llhfamilia
#llhempire
#tfj
#banting 
#bantingbaru 
#morib 
#kanchongdarat 
#bandarsgemas 
#sgmanggis 
#olaklempit 
#labohandagang 
#bukitchanggang 
#dengkil 
#nilai 
#klia 
#jenjarom 
#telokpanglimagarang 
#sijangkang 
#klang 
#bandarsaujanaputra
#puchong
#familiaMA
0 0 57 minutes ago
@tfj_riefastore Profile picture

@tfj_riefastore

Wohooooooo makan jerux sejuk sejuk mmg ngamm 😍 yang bestnya air jerux tu boleh minum licin sebalang hehe ‼️🔥🤤 terliur sis tengok 😙😋😉😮
.
SIAPA BELUM PERNAH RASA LAGIII⁉️😋
.
KALAU YANG DAH RASA ANDA SUKE JERUX APAA⁉️😙😉
.
MANA TAHU MURAH REZEKI SAYA NAK BELANJAA ANDAAA😘

COD SATU MALAYSIA 🇲🇾 #PremiumJerux

Jom lock order trs whatsapp 0173823656 💕
.
@airpoolstylo
@jeruxliurlelehhouse
@liurlelehhousehq
#familiaMA
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#llhfamilia
#llhempire
#tfj
#banting
#bantingbaru
#morib
#kanchongdarat
#bandarsgemas
#sgmanggis
#olaklempit
#labohandagang
#bukitchanggang
#dengkil
#nilai
#klia
#jenjarom
#telokpanglimagarang
#sijangkang
#klang
#bandarsaujanaputra
#puchong
#familiaMA

Wohooooooo makan jerux sejuk sejuk mmg ngamm 😍 yang bestnya air jerux tu boleh minum licin sebalang hehe ‼️🔥🤤 terliur sis tengok 😙😋😉😮
.
SIAPA BELUM PERNAH RASA LAGIII⁉️😋
.
 KALAU YANG DAH RASA ANDA SUKE JERUX APAA⁉️😙😉
.
 MANA TAHU MURAH REZEKI SAYA NAK BELANJAA ANDAAA😘

COD SATU MALAYSIA 🇲🇾 #PremiumJerux

Jom lock order trs whatsapp 0173823656 💕
.
@airpoolstylo
@jeruxliurlelehhouse
@liurlelehhousehq
#familiaMA
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#llhfamilia
#llhempire
#tfj
#banting 
#bantingbaru 
#morib 
#kanchongdarat 
#bandarsgemas 
#sgmanggis 
#olaklempit 
#labohandagang 
#bukitchanggang 
#dengkil 
#nilai 
#klia 
#jenjarom 
#telokpanglimagarang 
#sijangkang 
#klang 
#bandarsaujanaputra
#puchong
#familiaMA
0 0 58 minutes ago
@mkiphone_sepang Profile picture

@mkiphone_sepang

MK iPhone Sepang - Repair iPhone Specialist

Alhamdulillah.. 🤩🤩
TQ support ‼️ TQ support ‼️ TQ support ‼️
.
Done Repair Housing & LCD iPhone 6 .. Housing Dah Bengkok Teruk & Lcd Retak Seribu Dan Blank Habiss ..
Sape2 Yang Berminat Nak Repair Atau Tukar Ape2 Pom Parts Bole Whatsapp Saya Laju2... TQ sudi support MK iPhone SEPANG yea .. Ada sbrg persoalan berkaitan device iPhone boleh whatsapp/call sy +6017-6875268 .. tekan link https://hi.jomwasap.my/MKiPhoneSEPANG
#alhamdulillah #rezekihalal #repairbattery
#repairiPhonesepangnilaidengkil #repairiPhoneface2face #supportanakmelayu #repairlcdiPhone #cyberjaya #salaktinggi
#repairbatteryiPhone #sepang #dengkil #nilai #bbst #kotawarisan #putrajaya #klia #klia2
#replacementhousingiPhone #repairmurah2 #onthespotfix #mkiphonesepang #tamanbungaraya #iphone
#ASfixiPhone #likeandshare #allaboutiPhone #adzimmohamad #repairlcd #repairplugin

Alhamdulillah.. 🤩🤩
TQ support ‼️ TQ support ‼️ TQ support ‼️
.
Done Repair Housing & LCD iPhone 6 .. Housing Dah Bengkok Teruk & Lcd Retak Seribu Dan Blank Habiss ..
Sape2 Yang Berminat Nak Repair Atau Tukar Ape2 Pom Parts Bole Whatsapp Saya Laju2... TQ sudi support MK iPhone SEPANG yea .. Ada sbrg persoalan berkaitan device iPhone boleh whatsapp/call sy +6017-6875268 .. tekan link https://hi.jomwasap.my/MKiPhoneSEPANG 
#alhamdulillah #rezekihalal #repairbattery
#repairiPhonesepangnilaidengkil #repairiPhoneface2face #supportanakmelayu #repairlcdiPhone #cyberjaya #salaktinggi
#repairbatteryiPhone #sepang #dengkil #nilai #bbst #kotawarisan #putrajaya #klia #klia2
#replacementhousingiPhone #repairmurah2 #onthespotfix #mkiphonesepang #tamanbungaraya #iphone
#ASfixiPhone #likeandshare #allaboutiPhone #adzimmohamad #repairlcd #repairplugin
4 0 59 minutes ago
@daliaahmad1309 Profile picture

@daliaahmad1309

Done Kek pandan gula merah

Sooo yummy... Kalau buat tuk orng kita dpt le rase cream dia je lah sikit2....😋😋😋 #kekpandangulamelaka
#kek

#home baker #foodlover #instafood #sayamasak

#Nilai #nilaiimpian #Pajam #usim #bbst #sepang #klia

Done Kek pandan gula merah

Sooo yummy... Kalau buat tuk orng kita dpt le rase cream dia je lah sikit2....😋😋😋 #kekpandangulamelaka 
#kek

#home baker#foodlover#instafood#sayamasak

#Nilai#nilaiimpian#Pajam#usim#bbst#sepang#klia
2 0 1 hour ago
@aciksobella Profile picture

@aciksobella

orang sekarang, bibir ada 1. tapi cuba belek bag makeup dia.. kalau ada lebih dari 3 jenis lipstik kita geng!
kalau tanya sobella lover, setiap edition dia pasti grab!

tak kira saiz kecik ke saiz beso ke.. semua tibai!
Jom bertukar ke Sobella lipmatte, Sangat lawa.

#aciksobellasepang #sepang #nilai #bandarbarusalaktinggi #bbst #salaktinggi #tamancempaka #tamanseroja #klia

orang sekarang, bibir ada 1. tapi cuba belek bag makeup dia.. kalau ada lebih dari 3 jenis lipstik kita geng!
kalau tanya sobella lover, setiap edition dia pasti grab!

tak kira saiz kecik ke saiz beso ke.. semua tibai! 
Jom bertukar ke Sobella lipmatte, Sangat lawa.

#aciksobellasepang #sepang #nilai #bandarbarusalaktinggi #bbst #salaktinggi #tamancempaka #tamanseroja #klia
1 0 1 hour ago
@tfj_riefastore Profile picture

@tfj_riefastore

SIAPA BELUM RASA LAGI THE FAMOUS SAMBAL KICX⁉️🌶🌶🌶🔥
.
CICAH APAA PUN TERANGKAT 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
GRAB IT NOW🔥🔥🔥
.
Sesape nk lock order blh trs whatsapp 0173823656
.
@airpoolstylo
@jeruxliurlelehhouse
@liurlelehhousehq
#familiaMA
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#llhfamilia
#llhempire
#tfj
#banting
#bantingbaru
#morib
#kanchongdarat
#bandarsgemas
#sgmanggis
#olaklempit
#labohandagang
#bukitchanggang
#dengkil
#nilai
#klia
#jenjarom
#telokpanglimagarang
#sijangkang
#klang
#bandarsaujanaputra
#puchong
#familiaMA

SIAPA BELUM RASA LAGI THE FAMOUS SAMBAL KICX⁉️🌶🌶🌶🔥
.
 CICAH APAA PUN TERANGKAT 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
GRAB IT NOW🔥🔥🔥
.
Sesape nk lock order blh trs whatsapp 0173823656
.
@airpoolstylo
@jeruxliurlelehhouse
@liurlelehhousehq
#familiaMA
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#llhfamilia
#llhempire
#tfj
#banting 
#bantingbaru 
#morib 
#kanchongdarat 
#bandarsgemas 
#sgmanggis 
#olaklempit 
#labohandagang 
#bukitchanggang 
#dengkil 
#nilai 
#klia 
#jenjarom 
#telokpanglimagarang 
#sijangkang 
#klang 
#bandarsaujanaputra
#puchong
#familiaMA
0 0 1 hour ago
@mkiphone_sepang Profile picture

@mkiphone_sepang

MK iPhone Sepang - Repair iPhone Specialist

. ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA
.
[ PERHATIAN BUAT WARGA SEPANG, NILAI , KLIA , DENGKIL , PUTRAJAYA , BANTING DAN SEKITARNYA]
.
MASIH TERCARI2 KEDAI REPAIR DEVICE iPhone YG BUAT FACE 2 FACE?? YG BUAT DEPAN2? YG BUAT ON THE SPOT DAN X PERLU TINGGAL LAMA?
.
.
SINILAH TEMPATNYA SEPANTAS 30 MINIT
.
+6017.68752.68 AZIM
.
Kami pakar dalam membaik pulih device #APPLE iPhone yg URGENT untuk memerlukan bantuan .. YANG PENTING ANDA TIDAK PERLU TINGGALKAN iPhone ANDA 😍
.
.
InsyAllah siap segera ..
.
Antara servis kami sediakan ;
☑️ lcd replacement semua jenis iphone
☑️ home button replacement
☑️front/rear camera replacement
☑️wifi/telco problem
☑️mute,volume & on/off button
☑️plug in replacement .
☑️battery replacement semua jenis iphone
☑️water damage (tertakluk atas permasalahan)
☑️convert housing iphone semua jenis iphone .
❌ idlock, icloud, TELCO lock ❌ BUAT .
Part original 💯📲
Setiap servis diberikan WARRANTY !!
*kerosakan berkaitan MOTHERBOARD perlu serah tinggal iPhone anda .. 4-7 HARI
.
.
PERTANYAAN DAN BANTUAN :
+6017.68752.68 AZIM
.
+6017.68752.68 AZIM
.
.
Bro/sis boleh tanya apa sahaja berkaitan iPhone dengan team #MKiphonesepang kami sedia membantu anda..
.
.
LOKASI KEDAI:
.
NO.9, TINGKAT 1, JALAN BUNGA RAYA 2 ,
TAMAN BUNGA RAYA ,
BANDAR BARU SALAK TINGGI ,
43900 SEPANG , SELANGOR
WAZE : MK iphone Sepang
(sama kedai dgn ABUL BARBERSHOP)
Sebelah DOBI LAYAN DIRI PERANTAU & GYM AL IKHWAN
!! SILA WHATSAPP/CALL DULU SBLM WALK IN KE KEDAI YEA .. TQ !!
.
.
Waktu Operasi :
SABTU HINGGA KHAMIS 12 PM - 10 PM
JUMAAT 3PM - 10PM
.
Boleh CALL/WHATSAPP +6017.68752.68 AZIM
.
*SERVIS RUNNER KE TEMPAT ANDA JUGA DISEDIAKAN TERTAKLUK PADA TEMPAT DAN MASA SERTA KOS CAJ RUNNER ..
.
#repairiPhonemurah #alhamdulillah #rezekihalal #repairmurahmurah #iphonelove
#repairiPhonesepangnilaidengkil #repairiPhoneface2face #supportanakmelayu #repairlcdiPhone #putrajaya #cyberjaya #repairbatteryiPhone #sepang #dengkil #banting #klia #klia2 #nilai #sepang #salaktinggi #bukitchanggang #kotawarisan
#replacementhousingiPhone #repairmurah2 #onthespot #allaboutiPhone

. ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA
.
[ PERHATIAN BUAT WARGA SEPANG, NILAI , KLIA , DENGKIL , PUTRAJAYA , BANTING DAN SEKITARNYA]
.
MASIH TERCARI2 KEDAI REPAIR DEVICE iPhone YG BUAT FACE 2 FACE?? YG BUAT DEPAN2? YG BUAT ON THE SPOT DAN X PERLU TINGGAL LAMA?
.
.
SINILAH TEMPATNYA SEPANTAS 30 MINIT
.
+6017.68752.68 AZIM
.
Kami pakar dalam membaik pulih device #APPLE iPhone yg URGENT untuk memerlukan bantuan .. YANG PENTING ANDA TIDAK PERLU TINGGALKAN iPhone ANDA 😍
.
.
InsyAllah siap segera ..
.
Antara servis kami sediakan ;
☑️ lcd replacement semua jenis iphone
☑️ home button replacement
☑️front/rear camera replacement
☑️wifi/telco problem
☑️mute,volume & on/off button
☑️plug in replacement .
☑️battery replacement semua jenis iphone
☑️water damage (tertakluk atas permasalahan)
☑️convert housing iphone semua jenis iphone .
❌ idlock, icloud, TELCO lock ❌ BUAT .
 Part original 💯📲
Setiap servis diberikan WARRANTY !!
*kerosakan berkaitan MOTHERBOARD perlu serah tinggal iPhone anda .. 4-7 HARI
.
.
PERTANYAAN DAN BANTUAN :
+6017.68752.68 AZIM
.
+6017.68752.68 AZIM
.
.
Bro/sis boleh tanya apa sahaja berkaitan iPhone dengan team #MKiphonesepang kami sedia membantu anda..
.
.
LOKASI KEDAI:
.
NO.9, TINGKAT 1, JALAN BUNGA RAYA 2 , 
TAMAN BUNGA RAYA ,
BANDAR BARU SALAK TINGGI ,
43900 SEPANG , SELANGOR 
WAZE : MK iphone Sepang
(sama kedai dgn ABUL BARBERSHOP)
Sebelah DOBI LAYAN DIRI PERANTAU & GYM AL IKHWAN
!! SILA WHATSAPP/CALL DULU SBLM WALK IN KE KEDAI YEA .. TQ !!
.
.
Waktu Operasi :
SABTU HINGGA KHAMIS 12 PM - 10 PM
JUMAAT 3PM - 10PM
.
Boleh CALL/WHATSAPP +6017.68752.68 AZIM
.
*SERVIS RUNNER KE TEMPAT ANDA JUGA DISEDIAKAN TERTAKLUK PADA TEMPAT DAN MASA SERTA KOS CAJ RUNNER ..
.
#repairiPhonemurah #alhamdulillah #rezekihalal #repairmurahmurah #iphonelove
#repairiPhonesepangnilaidengkil #repairiPhoneface2face #supportanakmelayu #repairlcdiPhone #putrajaya #cyberjaya #repairbatteryiPhone #sepang #dengkil #banting #klia #klia2 #nilai #sepang #salaktinggi #bukitchanggang #kotawarisan
#replacementhousingiPhone #repairmurah2 #onthespot #allaboutiPhone
4 0 1 hour ago
@n_slice Profile picture

@n_slice

Cloudy day .. lovely food .. wz an awesome crispy garlic homemade ..DM me 💖
#crispygarlic #garlic #menuberpantang #homemade #madewzlove #healthysnacks #eatclean #eathealthy #nslice #klia

Cloudy day .. lovely food .. wz an awesome crispy garlic homemade ..DM me 💖
#crispygarlic #garlic #menuberpantang #homemade #madewzlove #healthysnacks #eatclean #eathealthy #nslice #klia
7 0 1 hour ago
@richana_kitchen Profile picture

@richana_kitchen

OPEN ORDER • JUMAAT• 20/9 ✨
JOINT DELIVERY TRIP 〰️ COD RM5😉
# ▪️Order NOW or One day before Delivery @ Pickup date😉..no last minute order😞...kalau last minute takut kami tak dpt penuhi tempahan
# to ORDER:-
▪️Click link at Bio 👆🏻
▪️WHATSAPP 0166815172 🤗. . .
#
#tauhubergedil #bergediltauhu #bergedil #kotawarisan #bandarbarusalaktinggi #nilai #bbn #enstek #klia #klia2 #mitsui #putrajaya #usim #dengkil #semenyih #tauhubergedilkotawarisan #tauhubergedilpetalingjaya #tauhubergedilcyberjaya #tauhubergedilputrajaya #tauhubergedilpj #tauhubergedilnilai #tauhubergedilnilaiimpian #nilaiimpian #uitmdengkil #tauhubergediluitmdengkil #tauhubergedilkotaseriemas #tauhubergedilenstek #tauhubergedilkotawarisan #tauhubergedilsedap #tauhubergedilviral

OPEN ORDER • JUMAAT• 20/9 ✨ 
JOINT DELIVERY TRIP 〰️ COD RM5😉 
# ▪️Order NOW or One day before Delivery @ Pickup date😉..no last minute order😞...kalau last minute takut kami tak dpt penuhi tempahan 
# to ORDER:-
▪️Click link at Bio 👆🏻
▪️WHATSAPP 0166815172 🤗. . . 
# 
#tauhubergedil #bergediltauhu #bergedil #kotawarisan #bandarbarusalaktinggi #nilai #bbn #enstek #klia #klia2 #mitsui #putrajaya #usim #dengkil #semenyih #tauhubergedilkotawarisan #tauhubergedilpetalingjaya  #tauhubergedilcyberjaya #tauhubergedilputrajaya #tauhubergedilpj #tauhubergedilnilai  #tauhubergedilnilaiimpian #nilaiimpian #uitmdengkil #tauhubergediluitmdengkil #tauhubergedilkotaseriemas #tauhubergedilenstek #tauhubergedilkotawarisan #tauhubergedilsedap #tauhubergedilviral
1 0 1 hour ago
@mama_gourmet_resto_nilai Profile picture

@mama_gourmet_resto_nilai

Mama Gourmet

Food tastes better when you eat it with your friends or family ... Mama Gourmet Restaurant
Lot A-31, giant Nilai,
Negeri Sembilan, 71800
+60 11 6194 4458

#mama_gourmet #once #again #tastes #good
#nilai #makansedapnilai
#dessert #bestchocolate
#sweet #chocolatelover
#klia #friend #westernfood
#homemadeburgers #burgerlover
#birthday #party #music

Food tastes better when you eat it with your friends or family ... Mama Gourmet Restaurant 
Lot A-31, giant Nilai,
Negeri Sembilan, 71800
+60 11 6194 4458

#mama_gourmet #once #again #tastes #good
#nilai #makansedapnilai 
#dessert #bestchocolate 
#sweet #chocolatelover 
#klia #friend #westernfood 
#homemadeburgers #burgerlover 
#birthday #party #music
14 0 1 hour ago
@official_uptown_kotawarisan Profile picture

@official_uptown_kotawarisan

Uptown Kota Warisan ,Sepang

.
Assalamualaikum dan selamat petang semuanyaa🙋🏻‍♀️❤️😍
.
Apa kabar semua harini? Semoga semuanya sihat selalu yaa! Jangan lupa sentiasa pakai mask setiap kali keluar daripada rumah okay‼️
Jerebu2 ni banyakkan minum air suam ☝🏻
.
Harini uols dah fikir ke nak dinner apa??😆, kalau tak tau nak masak apaa tak payah pening2 ! Datang je Uptown Kota Warisan harini beroperasi seperti biasa tau!
.
Macam2 jenis makanan ada dekat Uptown Kota Warisan ni, nak makan apa? Shellout? Western? Steamboat? Nasi goreng2? Eeee semuanya ada lah!😋😍🍳🌭🍜🍤🍧🥂🍽
.
Jumm datang ke UKW harini gais☺️☺️☺️‼️ Sambil2 tuu boleh shopping2 bajuu, seluar, dress, tudung dan sebagainya dekat sini 🤗
.
See you guys around‼️❤️
.
#lotdisewa #usahawan #uptownlotdisewa #lovefood #streetfood #muslimah #uptown #kanopi #vendor #busker #thaifood #santai #chickenchop #asianfood #best #business #bundle #lepak #chill #kotawarisan #klia #putrajaya #cyberjaya #dengkil #hipster #promo

.
Assalamualaikum dan selamat petang semuanyaa🙋🏻‍♀️❤️😍
.
Apa kabar semua harini? Semoga semuanya sihat selalu yaa! Jangan lupa sentiasa pakai mask setiap kali keluar daripada rumah okay‼️
Jerebu2 ni banyakkan minum air suam ☝🏻
.
Harini uols dah fikir ke nak dinner apa??😆, kalau tak tau nak masak apaa tak payah pening2 ! Datang je Uptown Kota Warisan harini beroperasi seperti biasa tau!
.
Macam2 jenis makanan ada dekat Uptown Kota Warisan ni, nak makan apa? Shellout? Western? Steamboat? Nasi goreng2? Eeee semuanya ada lah!😋😍🍳🌭🍜🍤🍧🥂🍽
.
Jumm datang ke UKW harini gais☺️☺️☺️‼️ Sambil2 tuu boleh shopping2 bajuu, seluar, dress, tudung dan sebagainya dekat sini 🤗
.
See you guys around‼️❤️
.
#lotdisewa #usahawan #uptownlotdisewa #lovefood #streetfood #muslimah #uptown #kanopi #vendor #busker #thaifood #santai #chickenchop #asianfood #best #business #bundle #lepak #chill #kotawarisan #klia #putrajaya #cyberjaya #dengkil #hipster #promo
3 0 1 hour ago
@1harbour.road122 Profile picture

@1harbour.road122

Malaysia Airlines Golden Lounge - Satellite Building

🇲🇾Malaysia Airline Golden Lounge, at KLIA🛫
.
─KL旅の締めくくり...
まさかのサプライズディナー🥂
.
マレーシア航空ゴールデンラウンジ✨
ダイニングは、もうラウンジではなく
キュイジーヌの域🍽
.
アペリティフのシャンパーニュの泡に
空港の夜景が溶け込み夢の旅も終わり🌃
.
Appetizer:
PRAWN COCKTAIL with Pineapple salsa.🦐
.
Main Course:
CURRY LAKSA From our Laksa Bar Egg noodles with a fragrant curry broth garnished with chicken, prawn and vegetables.🥗
.
─多民族マレーシア人の優しい誇りを
知る事ができたマレーシア。
本当に美しい国Malaysia🇲🇾
さぁ日本へ🛫
.
#malaysiaairlinegoldenlounge #malaysiaairlines #kualalumpurairport #airpart #laksa #champagne #travelpics #instatravel #マレーシア航空ゴールデンラウンジ #クアラルンプール国際空港 #KLIA #シャンパン #クアラルンプール #マレーシア旅行

🇲🇾Malaysia Airline Golden Lounge, at KLIA🛫
.
─KL旅の締めくくり...
まさかのサプライズディナー🥂
.
マレーシア航空ゴールデンラウンジ✨
ダイニングは、もうラウンジではなく
キュイジーヌの域🍽
.
アペリティフのシャンパーニュの泡に
空港の夜景が溶け込み夢の旅も終わり🌃
.
Appetizer:
PRAWN COCKTAIL with Pineapple salsa.🦐
.
Main Course:
CURRY LAKSA From our Laksa Bar Egg noodles with a fragrant curry broth garnished with chicken, prawn and vegetables.🥗
.
─多民族マレーシア人の優しい誇りを
知る事ができたマレーシア。
本当に美しい国Malaysia🇲🇾
さぁ日本へ🛫
.
#malaysiaairlinegoldenlounge #malaysiaairlines #kualalumpurairport #airpart #laksa #champagne #travelpics #instatravel #マレーシア航空ゴールデンラウンジ #クアラルンプール国際空港 #KLIA #シャンパン #クアラルンプール #マレーシア旅行
11 0 1 hour ago
@richana_kitchen Profile picture

@richana_kitchen

OPEN ORDER • KHAMIS • 19/9 ✨
JOINT DELIVERY TRIP 〰️ COD RM5😉
# ▪️Order NOW or One day before Delivery @ Pickup date😉..no last minute order😞...kalau last minute takut kami tak dpt penuhi tempahan
# to ORDER:-
▪️Click link at Bio 👆🏻
▪️WHATSAPP 0166815172 🤗. . .
#
#tauhubergedil #bergediltauhu #bergedil #kotawarisan #bandarbarusalaktinggi #nilai #bbn #enstek #klia #klia2 #mitsui #putrajaya #usim #dengkil #semenyih #tauhubergedilkotawarisan #tauhubergedilpetalingjaya #tauhubergedilcyberjaya #tauhubergedilputrajaya #tauhubergedilpj #tauhubergedilnilai #tauhubergedilnilaiimpian #nilaiimpian #uitmdengkil #tauhubergediluitmdengkil #tauhubergedilkotaseriemas #tauhubergedilenstek #tauhubergedilkotawarisan #tauhubergedilsedap #tauhubergedilviral

OPEN ORDER • KHAMIS • 19/9 ✨ 
JOINT DELIVERY TRIP 〰️ COD RM5😉 
# ▪️Order NOW or One day before Delivery @ Pickup date😉..no last minute order😞...kalau last minute takut kami tak dpt penuhi tempahan 
# to ORDER:-
▪️Click link at Bio 👆🏻
▪️WHATSAPP 0166815172 🤗. . . 
# 
#tauhubergedil #bergediltauhu #bergedil #kotawarisan #bandarbarusalaktinggi #nilai #bbn #enstek #klia #klia2 #mitsui #putrajaya #usim #dengkil #semenyih #tauhubergedilkotawarisan #tauhubergedilpetalingjaya  #tauhubergedilcyberjaya #tauhubergedilputrajaya #tauhubergedilpj #tauhubergedilnilai  #tauhubergedilnilaiimpian #nilaiimpian #uitmdengkil #tauhubergediluitmdengkil #tauhubergedilkotaseriemas #tauhubergedilenstek #tauhubergedilkotawarisan #tauhubergedilsedap #tauhubergedilviral
0 0 1 hour ago
tadi masa nak ootd kat masjid jamek member cakap yatt angle ke sini ckit kau nampak gemok.. babe jangan risau aku sememangnya gemok ameklah angle kot mana pon🤣

#hitandrun #ootd 
#sales #perodua #peroduamyvi #peroduaaxia #peroduaalza #peroduaaruz #peroduaviva #peroduakancil #fullloan #ambank #publicbank #cimb #maybank #rhbbank #kualalumpur #selangor #ampang #setapak #gombak #subang #putrajaya #cyberjaya #gentingklang #wangsamaju #danaukota #putrajaya #subangairport #klia #klia2
109 3 1 hour ago
@richana_kitchen Profile picture

@richana_kitchen

OPEN ORDER • RABU • 18/9 ✨
JOINT DELIVERY TRIP 〰️ COD RM5😉
# ▪️Order NOW or One day before Delivery @ Pickup date😉..no last minute order😞...kalau last minute takut kami tak dpt penuhi tempahan
# to ORDER:-
▪️Click link at Bio 👆🏻
▪️WHATSAPP 0166815172 🤗. . .
#
#tauhubergedil #bergediltauhu #bergedil #kotawarisan #bandarbarusalaktinggi #nilai #bbn #enstek #klia #klia2 #mitsui #putrajaya #usim #dengkil #semenyih #tauhubergedilkotawarisan #tauhubergedilpetalingjaya #tauhubergedilcyberjaya #tauhubergedilputrajaya #tauhubergedilpj #tauhubergedilnilai #tauhubergedilnilaiimpian #nilaiimpian #uitmdengkil #tauhubergediluitmdengkil #tauhubergedilkotaseriemas #tauhubergedilenstek #tauhubergedilkotawarisan #tauhubergedilsedap #tauhubergedilviral

OPEN ORDER • RABU • 18/9 ✨ 
JOINT DELIVERY TRIP 〰️ COD RM5😉 
# ▪️Order NOW or One day before Delivery @ Pickup date😉..no last minute order😞...kalau last minute takut kami tak dpt penuhi tempahan 
# to ORDER:-
▪️Click link at Bio 👆🏻
▪️WHATSAPP 0166815172 🤗. . . 
# 
#tauhubergedil #bergediltauhu #bergedil #kotawarisan #bandarbarusalaktinggi #nilai #bbn #enstek #klia #klia2 #mitsui #putrajaya #usim #dengkil #semenyih #tauhubergedilkotawarisan #tauhubergedilpetalingjaya  #tauhubergedilcyberjaya #tauhubergedilputrajaya #tauhubergedilpj #tauhubergedilnilai  #tauhubergedilnilaiimpian #nilaiimpian #uitmdengkil #tauhubergediluitmdengkil #tauhubergedilkotaseriemas #tauhubergedilenstek #tauhubergedilkotawarisan #tauhubergedilsedap #tauhubergedilviral
0 0 1 hour ago
@poliklinikmediihsan_sklia Profile picture

@poliklinikmediihsan_sklia

Poliklinik Medi Ihsan Taman Saujana KLIA

👨‍⚕️Doktor Wafiy nak pesan👨‍⚕️ Sekolah dah kena tutup sebab jerebu. Bahaya asap jerebu ni.

Asap rokok🚬dan vape pon boleh membawa masalah yang sama macam jerebu, apa kata kita guna kesempatan ni untuk berhenti merokok.

Ada yang boleh berhenti tanpa bantuan, tapi jika anda perlukan 💊medical advice, anda boleh tanya doktor. Ada banyak cara untuk berhenti merokok. 🙋‍♀️Siapa yang nak dapatkan nasihat doktor di klinik kami?🙋‍♂️ 🌐 WAZE : mediihsan
☎️0387059287
📞0143348385

#poliklinikmediihsan
#klia
#drwafiynakpesan

👨‍⚕️Doktor Wafiy nak pesan👨‍⚕️ Sekolah dah kena tutup sebab jerebu. Bahaya asap jerebu ni.

Asap rokok🚬dan vape pon boleh membawa masalah yang sama macam jerebu, apa kata kita guna kesempatan ni untuk berhenti merokok.

Ada yang boleh berhenti tanpa bantuan, tapi jika anda perlukan 💊medical advice, anda boleh tanya doktor. Ada banyak cara untuk berhenti merokok. 🙋‍♀️Siapa yang nak dapatkan nasihat doktor di klinik kami?🙋‍♂️ 🌐 WAZE : mediihsan
☎️0387059287
📞0143348385

#poliklinikmediihsan
#klia
#drwafiynakpesan
0 0 1 hour ago
@tfj_riefastore Profile picture

@tfj_riefastore

Merecikkkk hawauu 😮😮😮
.
BILA GAMBAR BERBICARA TEKAK YANG YANG MERONTA LELEH DAN PERUT NGIDAMKAN JERUX 🤤😂😱
.
SIAPA BELUM PERNAH RASA LAGI⁉️
.
YANG DAH RASA KORANG SUKE JERUX APA⁉️ #TheFamousJerux
#JeruxViral
#PremiumJerux
.
Lock order trs whatsapp 0173823656 😁
.
@airpoolstylo
@jeruxliurlelehhouse
@liurlelehhousehq
#familiaMA
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#llhfamilia
#llhempire
#tfj
#banting
#bantingbaru
#morib
#kanchongdarat
#bandarsgemas
#sgmanggis
#olaklempit
#labohandagang
#bukitchanggang
#dengkil
#nilai
#klia
#jenjarom
#telokpanglimagarang
#sijangkang
#klang
#bandarsaujanaputra
#puchong
#familiaMA

Merecikkkk hawauu 😮😮😮
.
BILA GAMBAR BERBICARA TEKAK YANG YANG MERONTA LELEH DAN PERUT NGIDAMKAN JERUX 🤤😂😱
.
 SIAPA BELUM PERNAH RASA LAGI⁉️
.
 YANG DAH RASA KORANG SUKE JERUX APA⁉️ #TheFamousJerux 
#JeruxViral 
#PremiumJerux
.
Lock order trs whatsapp 0173823656 😁
.
@airpoolstylo
@jeruxliurlelehhouse
@liurlelehhousehq
#familiaMA
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#llhfamilia
#llhempire
#tfj
#banting 
#bantingbaru 
#morib 
#kanchongdarat 
#bandarsgemas 
#sgmanggis 
#olaklempit 
#labohandagang 
#bukitchanggang 
#dengkil 
#nilai 
#klia 
#jenjarom 
#telokpanglimagarang 
#sijangkang 
#klang 
#bandarsaujanaputra
#puchong
#familiaMA
0 0 2 hours ago
@mka.outlet2211 Profile picture

@mka.outlet2211

AD|DAS YE3ZY B00ST
*BLACK RED*
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
⭕PRE ORDER BASIS
⭕PRICE : RM 2XX PROMO PRICE
⭕SIZE : 36 - 46
⭕COD : PUTRA PERDANA, PUCHONG
.
⭕www.wasap.my/60194523342
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

AD|DAS YE3ZY B00ST
*BLACK RED*
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
⭕PRE ORDER BASIS
⭕PRICE : RM 2XX PROMO PRICE
⭕SIZE : 36 - 46
⭕COD : PUTRA PERDANA, PUCHONG
.
⭕www.wasap.my/60194523342
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
1 1 2 hours ago

Top #klia posts

@faefaizah_ Profile picture

@faefaizah_

KLIA International Airport (KUL) Departures

The best artist 😍🔥 @zizanrazak869
Artis yg serba boleh ,pelawak, pelakon ,penyanyi, businessman.. yeahh .. do your best 👏🏻🇲🇾
Dalam banyak2 artis yg pernah sy check in dia ni lah yg sangat humble dan masuk air 😂 , terbaikk 👏🏻👍🏻🔥
.
.
#kautakkantahu #klia #zizanrazak #zizanrazakfans

The best artist 😍🔥 @zizanrazak869 
Artis yg serba boleh ,pelawak, pelakon ,penyanyi, businessman.. yeahh .. do your best 👏🏻🇲🇾
Dalam banyak2 artis yg pernah sy check in dia ni lah yg sangat humble dan masuk air 😂 , terbaikk 👏🏻👍🏻🔥
.
.
#kautakkantahu #klia #zizanrazak #zizanrazakfans
919 5 2 September, 2019
@sweetdairy_ Profile picture

@sweetdairy_

The colour is so adorable and warm 🌈 grey x pink Adidas NMD is now available ! Size 36-44 unisex Europe .
.
Comes with full packaging and vacuum protection. Only at RM389 per pair 🔥

The colour is so adorable and warm 🌈 grey x pink Adidas NMD is now available ! Size 36-44 unisex Europe .
.
Comes with full packaging and vacuum protection. Only at RM389 per pair 🔥
947 9 7 August, 2019
@malaysiacabincrew Profile picture

@malaysiacabincrew

KLIA2 International Departure Hall

Holla Bestie, Happy Flying Guys!
THE BEAUTY FLIGHT ATTENDANT OF THE DAY!
Name : Gayaathri Purnachandran @gaya3_gayu
Race : Indian
Nationality : Malaysia
Airline : Malindo Air
She’s one of a famous and pretty talented cabin crew in Malaysia.
So who’s next? Maybe you?
DM and share for favourites cabin crew to me to upload photos of them.
#malaysiaairlines #airasia #malindoair #firefly #berjayaair #cabincrew #flightattendant #famous #stewardess #steward #malaysiacabincrew
#malindocrew #malindocabincrew #malindoaircrew #malindoaircabincrew #cabincrew #airasiacrew #airasiacabincrew #mascrew #malaysiaairlinescabincrew #malaysiaairlinescrew #airhostess #pramugara #pramugari #pramugaramalaysia #pramugarimalaysia #boeing #airbus #klia #klia2 #malaysiaairports

Holla Bestie, Happy Flying Guys!
THE BEAUTY FLIGHT ATTENDANT OF THE DAY!
Name : Gayaathri Purnachandran @gaya3_gayu
Race : Indian
Nationality : Malaysia 
Airline : Malindo Air
She’s one of a famous and pretty talented cabin crew in Malaysia.
So who’s next? Maybe you?
DM and share for favourites cabin crew to me to upload photos of them.
#malaysiaairlines #airasia #malindoair #firefly #berjayaair #cabincrew #flightattendant #famous #stewardess #steward #malaysiacabincrew 
#malindocrew #malindocabincrew #malindoaircrew #malindoaircabincrew #cabincrew #airasiacrew #airasiacabincrew #mascrew #malaysiaairlinescabincrew #malaysiaairlinescrew #airhostess #pramugara #pramugari #pramugaramalaysia #pramugarimalaysia #boeing #airbus #klia #klia2 #malaysiaairports
590 8 9 September, 2019
@sweetdairy_ Profile picture

@sweetdairy_

NMD grey x pink is so adorable 💗🍓 the colour matching is 💯💯 .
Comes with Adidas packaging & 360 vacuum protection. Only at RM359 per pair ♻️

NMD grey x pink is so adorable 💗🍓 the colour matching is 💯💯 .
Comes with Adidas packaging & 360 vacuum protection. Only at RM359 per pair ♻️
860 2 12 August, 2019
@norazman1969 Profile picture

@norazman1969

Kuala Lumpur International Airport (KLIA) Departure Gate G6

Day 7 Airport TAMS down! We look normal, sounds normal, smells normal, but no where near normal! Hats of to all Flight Crew for your professionalisms
#flightcrew #flightcrewlife #pilot #pilotlife #pilotsofinstagram #klia #airport

Day 7 Airport TAMS down! We look normal, sounds normal, smells normal, but no where near normal! Hats of to all Flight Crew for your professionalisms 
#flightcrew #flightcrewlife #pilot #pilotlife #pilotsofinstagram #klia #airport
2,160 26 27 August, 2019
@_anak_dollah Profile picture

@_anak_dollah

To the world you are a mother, but to me you are the world. My special guest to UAE this time, welcome aboard mom❤
.
.
.
#traveltheworld #boeing #dreamliner #boeing787 #instacrew #instaplane #instadaily #summer #trip #uae #abudhabi #dubai #klia #kualalumpur #malaysiaairports #family

To the world you are a mother, but to me you are the world. My special guest to UAE this time, welcome aboard mom❤
.
.
.
#traveltheworld#boeing#dreamliner#boeing787#instacrew#instaplane#instadaily#summer#trip#uae#abudhabi#dubai#klia#kualalumpur#malaysiaairports#family
1,540 177 11 September, 2019