#koiorangtemerloh Instagram Photos & Videos

koiorangtemerloh - 7.8k posts

    𝐏𝐑𝐎𝐌𝐎𝐒𝐈!! 𝐏𝐑𝐎𝐌𝐎𝐒𝐈!! 𝐒𝐄𝐌𝐏𝐄𝐍𝐀 𝐁𝐔𝐋𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐌𝐄𝐑𝐃𝐄𝐊𝐀𝐀𝐍!!!🤩
Taman Kenari Indah, Temerloh,Pahang Fasa 2 .
.
🔥PROMOSI JUALAN MERDEKA RAYA🔥 💥𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊𝐇 𝐓𝐀𝐌𝐀𝐓 31 𝐎𝐆𝐎𝐒 2019💥

Tawaran Khas Bagi Kakitangan Kerajaan/Awam
⚡️Free Booking ⚡️Zero Deposit
⚡️Yuran Guaman & Snp (PERCUMA)
⚡️100% Full Loan (LPPSA)

Hanya Sediakan (5) Dokumen Lengkap Sahaja Sudah Boleh Dapat Rumah ini !! 🤩 .
.
.
➖Syarat Utama Permohonan Loan (LPPSA) Bagi Kakitangan Kerajaan/Awam; .
.
✅Anda Sudah Sah Jawatan.
✅Anda sudah Sign Opsyen Skim Pencen.
✅Slip Gaji Terkini Anda Layak Dengan Pengiraan Kelayakan Dan Baki Gaji Tidak Kurang Dari 80% Dari Gaji Kasar.
✅Permohonan Loan Adalah Rumah Pertama Untuk 100% Full Loan (LPPSA) Atau Bagi Yang Layak.

Jom!! Dapat Rumah Anda Sekarang!! Dah Dapat Kunci 🔑 Rumah Baru Start Potong Gaji 😎 .
.
.
🎉Teres Setingkat
- 4 Bilik 2 Bilik Air
- Saiz Tanah 20x72.6
- Saiz Rumah 1453.1 Sqft
- Freehold | Opentitle

Harga Rumah Dari Rm258,000~Rm352,000 - Kualiti Material Pembinaan Sangat Terbaik - Cukup Selesa
- Berhampiran Hospital Sultan Haji Ahmad Shah
- Location Bebas Banjir - Progress Dah Masuk 80% Awal Tahun Depan Siap 100% Dah Boleh Ambil Terus kunci 🔑 .
.
🚙 5 Minit To Hospital Sultan Haji Ahmad shah
🚙 4 Minit To SMK Seberang Temerloh
🚙 9 Minit To IPD Temerloh
🚙 10 Minit To Balai Bomba Temerloh
🚙 11 Minit To Bandar Temerloh
🚙 12 Minit To Shopping Mall Temerloh
🚙 13 Minit To SJK (Cina) Khee Chee
🚙 15 Minit To Sekolah Agama Al-Khairiah
🚙 31 Minit To Exit Highway Temerloh

Promosi Last unit:
Corner lot =2unit Lagi
Hadiah Cash Rm2,000💥
Inter Unit = 2unit Lagi
Hadiah Cash Rm1,000💥
.
.
Apa Tunggu Lagi !! Semak Kelayakan Slip Gaji Terkini Anda Secara 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀 !

Untuk Pertanyaan Lanjut Dan Permohonan Rumah Ini Sila Whatsapp Number Yang Disediakan Dibawah Ini; 👇 .
.
☎️ 019-3445239
☎️ 019-3445239

Cepat sementara promosi masih ada !!😎 En.Ariff (HDSB)
☎️ 019-3445239
Wakil Jualan Sah
#wargapahang #temerloh #temerlohpahang #hospitalsultanhajiahmadshahtemerlohpahang #pahang #pahangkita #temerlohkita #koiorangtemerloh #promosimerdeka #promosimerdeka2019

    𝐏𝐑𝐎𝐌𝐎𝐒𝐈!! 𝐏𝐑𝐎𝐌𝐎𝐒𝐈!! 𝐒𝐄𝐌𝐏𝐄𝐍𝐀 𝐁𝐔𝐋𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐌𝐄𝐑𝐃𝐄𝐊𝐀𝐀𝐍!!!🤩
    Taman Kenari Indah, Temerloh,Pahang Fasa 2 .
    .
    🔥PROMOSI JUALAN MERDEKA RAYA🔥 💥𝐓𝐀𝐑𝐈𝐊𝐇 𝐓𝐀𝐌𝐀𝐓 31 𝐎𝐆𝐎𝐒 2019💥

    Tawaran Khas Bagi Kakitangan Kerajaan/Awam
    ⚡️Free Booking ⚡️Zero Deposit
    ⚡️Yuran Guaman & Snp (PERCUMA)
    ⚡️100% Full Loan (LPPSA)

    Hanya Sediakan (5) Dokumen Lengkap Sahaja Sudah Boleh Dapat Rumah ini !! 🤩 .
    .
    .
    ➖Syarat Utama Permohonan Loan (LPPSA) Bagi Kakitangan Kerajaan/Awam; .
    .
    ✅Anda Sudah Sah Jawatan.
    ✅Anda sudah Sign Opsyen Skim Pencen.
    ✅Slip Gaji Terkini Anda Layak Dengan Pengiraan Kelayakan Dan Baki Gaji Tidak Kurang Dari 80% Dari Gaji Kasar.
    ✅Permohonan Loan Adalah Rumah Pertama Untuk 100% Full Loan (LPPSA) Atau Bagi Yang Layak.

    Jom!! Dapat Rumah Anda Sekarang!! Dah Dapat Kunci 🔑 Rumah Baru Start Potong Gaji 😎 .
    .
    .
    🎉Teres Setingkat
    - 4 Bilik 2 Bilik Air
    - Saiz Tanah 20x72.6
    - Saiz Rumah 1453.1 Sqft
    - Freehold | Opentitle

    Harga Rumah Dari Rm258,000~Rm352,000 - Kualiti Material Pembinaan Sangat Terbaik - Cukup Selesa
    - Berhampiran Hospital Sultan Haji Ahmad Shah
    - Location Bebas Banjir - Progress Dah Masuk 80% Awal Tahun Depan Siap 100% Dah Boleh Ambil Terus kunci 🔑 .
    .
    🚙 5 Minit To Hospital Sultan Haji Ahmad shah
    🚙 4 Minit To SMK Seberang Temerloh
    🚙 9 Minit To IPD Temerloh
    🚙 10 Minit To Balai Bomba Temerloh
    🚙 11 Minit To Bandar Temerloh
    🚙 12 Minit To Shopping Mall Temerloh
    🚙 13 Minit To SJK (Cina) Khee Chee
    🚙 15 Minit To Sekolah Agama Al-Khairiah
    🚙 31 Minit To Exit Highway Temerloh

    Promosi Last unit:
    Corner lot =2unit Lagi
    Hadiah Cash Rm2,000💥
    Inter Unit = 2unit Lagi
    Hadiah Cash Rm1,000💥
    .
    .
    Apa Tunggu Lagi !! Semak Kelayakan Slip Gaji Terkini Anda Secara 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀 !

    Untuk Pertanyaan Lanjut Dan Permohonan Rumah Ini Sila Whatsapp Number Yang Disediakan Dibawah Ini; 👇 .
    .
    ☎️ 019-3445239
    ☎️ 019-3445239

    Cepat sementara promosi masih ada !!😎 En.Ariff (HDSB)
    ☎️ 019-3445239
    Wakil Jualan Sah
    #wargapahang #temerloh #temerlohpahang #hospitalsultanhajiahmadshahtemerlohpahang #pahang #pahangkita #temerlohkita #koiorangtemerloh #promosimerdeka #promosimerdeka2019

    2 0 18 August, 2019
    Family gathering di pantai sepat..erhh bukan mencarut erk..hahaha
Kenapa pantai sepat menjadi pilihan??
Sebab lokasinya duk tengoh2 antara pekan ngan kuantan..so senang ler sedara mara or puak gerabak kome nak berjumpa..mana hak duduk kuantan ke pekan ke temerloh ter dpt ler berjumpa kat sini belaka..gittew 😁
Almaklum ler makcik2 pakcik2 belaka umur dah 50an keatas..masing2 belaka dah sakit2 belaka..itu pun ander hak xnak pg sbb fikirkn xdaya ddk lama2 dalam kereta...selepas puas dipujuk..hahaha bagi ayat2 power sikit maka belaka ler setuju..ini pun baru suku je yg dpt hadir 😔
yee la masa mereka masih ada ni la kita nak happy2 kan mereka..bawak mereka jalan2 wlupun x le ke obese pun janji mereka rasa dihargai n disayangi..
Mereka pun xnak kalau ajak pg jauh2..huhuhu..'pegi la awokme org muda2..itu la sokmo ayat mereka.'
bukan apa bila mereka fikirkan nak solat tu la masing2 berfikir 2 3 kali nak berjalan jauh ni..maklum la masing2 solat pun skrg pakai kerusi kan..maka mmg kena mencari masjid or tempat ibadat yg senang utk mereka pergi..kdg2 tu masjid bertangga tu bt mereka susah nak naik maklum le lutut dah secondhand 😅 hope sgt la masjid2 kat malaysia ni bt le ground floor senang utk warga2 emas cam ni..ni kang mata tangga seram tgk..tinggi kan main 🤭 kesian tgk org2 tua yg nak kemasjid...adoii panjang plk bebelan hakak..terkomplen plk 😁
Ye la seronok sgt hari ini pertabalan agung raja kami tu yg cuti2 malaysia 😊
..
family is everything...moh la berkhemah wif family sempena cuti2 agung bagi ni...DAULAT TUANKU 🙏❤
.
.
#familytime #familygathering
#familybonding #wiflove #pantaisepat
#kuantan #pekan #temerloh
#koiorangtemerloh #daulattuanku
#agungrajakome #hiduphanyasekali
#qualitytime #familyiseverything

    Family gathering di pantai sepat..erhh bukan mencarut erk..hahaha
    Kenapa pantai sepat menjadi pilihan??
    Sebab lokasinya duk tengoh2 antara pekan ngan kuantan..so senang ler sedara mara or puak gerabak kome nak berjumpa..mana hak duduk kuantan ke pekan ke temerloh ter dpt ler berjumpa kat sini belaka..gittew 😁
    Almaklum ler makcik2 pakcik2 belaka umur dah 50an keatas..masing2 belaka dah sakit2 belaka..itu pun ander hak xnak pg sbb fikirkn xdaya ddk lama2 dalam kereta...selepas puas dipujuk..hahaha bagi ayat2 power sikit maka belaka ler setuju..ini pun baru suku je yg dpt hadir 😔
    yee la masa mereka masih ada ni la kita nak happy2 kan mereka..bawak mereka jalan2 wlupun x le ke obese pun janji mereka rasa dihargai n disayangi..
    Mereka pun xnak kalau ajak pg jauh2..huhuhu..'pegi la awokme org muda2..itu la sokmo ayat mereka.'
    bukan apa bila mereka fikirkan nak solat tu la masing2 berfikir 2 3 kali nak berjalan jauh ni..maklum la masing2 solat pun skrg pakai kerusi kan..maka mmg kena mencari masjid or tempat ibadat yg senang utk mereka pergi..kdg2 tu masjid bertangga tu bt mereka susah nak naik maklum le lutut dah secondhand 😅 hope sgt la masjid2 kat malaysia ni bt le ground floor senang utk warga2 emas cam ni..ni kang mata tangga seram tgk..tinggi kan main 🤭 kesian tgk org2 tua yg nak kemasjid...adoii panjang plk bebelan hakak..terkomplen plk 😁
    Ye la seronok sgt hari ini pertabalan agung raja kami tu yg cuti2 malaysia 😊
    ..
    family is everything...moh la berkhemah wif family sempena cuti2 agung bagi ni...DAULAT TUANKU 🙏❤
    .
    .
    #familytime #familygathering
    #familybonding #wiflove #pantaisepat
    #kuantan #pekan #temerloh
    #koiorangtemerloh #daulattuanku
    #agungrajakome #hiduphanyasekali
    #qualitytime #familyiseverything

    20 0 30 July, 2019

Top #koiorangtemerloh posts

    Ya Allah sedih nya rasa hati 😢 ya Allah dilindungi lah keluarga ku yang kini berada di #TEMERLOH dan semua umat Islam dimuka bumi ini .😫😭Rasa nak jew fly ke #TEMERLOH nak tengok family rindu + takut semua rasa ada btw tak lepas balik 😩😭😰😓 hanya mampu berdoa jew !! Ya Allah, jika bencana yg melanda negara dan rakyat kami adalah kemurkaanMu terhadap dosa2 kami, Engkau ampunilah kami dan terimalah taubat kami. 
Ya Allah, jika bencana yg melanda negara dan rakyat kami adalah peringatanMu terhadap kesalahan kami yg lalai dari mengerjakan suruhanMu dan derhaka serta engkar melanggar larangan2Mu, Engkau bukalah pintu hati rakyat kami utk insaf dan berubah memperbaiki diri seperti kaum Niwawa yg bertaubat dan insaf kembali kpd jalan NabiMu Yunus a.s.
Ya Allah, kami pohon janganlah jadikan kaum kami umat yg degil dan sentiasa memberi alasan dari kesalahan2 kami sehingga kemuncak kemurkaanMu seperti sikap kaum Ad, Thamud serta kaum Lut yg telah Engkau binasakan.
Ya Allah, jika semua bencana yg melanda rakyat dan negeri kami adalah musibah ujian bagi menguji kami, maka Engkau tabahkanlah hati kami, tetapkanlah iman dan agama  kami, jauhilah kalimat kufur dari lidah kami, jauhilah lintasan hati dari bisikan iblis dan perbuatan jahat anggota kami.
Ya Allah, amat benarlah kekuasaanMu.
Kami ini dari Mu Ya Allah dan kepada Mu lah tempat kami kembali.
Ya Allah, Engkau gantikanlah semua kesedihan kami dgn kegembiraan dari pengampunanMu. Segala kerugian dgn keberuntungan dan segala yg hilang dengan balasan dan ganti yang lebih baik.
Sesungguhnya Engkau Maha Berkuasa, Maha Pengampun, Maha Pengasih dan Maha Penyayang. #PRAYFORPANTAITIMUR #PrayForTemerloh #prayforpahang #PRAYFORMALAYSIA #TEMERLOH #KoiOrangTemerloh #December #2014 😢😪😥😓😫

    Ya Allah sedih nya rasa hati 😢 ya Allah dilindungi lah keluarga ku yang kini berada di #TEMERLOH dan semua umat Islam dimuka bumi ini .😫😭Rasa nak jew fly ke #TEMERLOH nak tengok family rindu + takut semua rasa ada btw tak lepas balik 😩😭😰😓 hanya mampu berdoa jew !! Ya Allah, jika bencana yg melanda negara dan rakyat kami adalah kemurkaanMu terhadap dosa2 kami, Engkau ampunilah kami dan terimalah taubat kami.
    Ya Allah, jika bencana yg melanda negara dan rakyat kami adalah peringatanMu terhadap kesalahan kami yg lalai dari mengerjakan suruhanMu dan derhaka serta engkar melanggar larangan2Mu, Engkau bukalah pintu hati rakyat kami utk insaf dan berubah memperbaiki diri seperti kaum Niwawa yg bertaubat dan insaf kembali kpd jalan NabiMu Yunus a.s.
    Ya Allah, kami pohon janganlah jadikan kaum kami umat yg degil dan sentiasa memberi alasan dari kesalahan2 kami sehingga kemuncak kemurkaanMu seperti sikap kaum Ad, Thamud serta kaum Lut yg telah Engkau binasakan.
    Ya Allah, jika semua bencana yg melanda rakyat dan negeri kami adalah musibah ujian bagi menguji kami, maka Engkau tabahkanlah hati kami, tetapkanlah iman dan agama kami, jauhilah kalimat kufur dari lidah kami, jauhilah lintasan hati dari bisikan iblis dan perbuatan jahat anggota kami.
    Ya Allah, amat benarlah kekuasaanMu.
    Kami ini dari Mu Ya Allah dan kepada Mu lah tempat kami kembali.
    Ya Allah, Engkau gantikanlah semua kesedihan kami dgn kegembiraan dari pengampunanMu. Segala kerugian dgn keberuntungan dan segala yg hilang dengan balasan dan ganti yang lebih baik.
    Sesungguhnya Engkau Maha Berkuasa, Maha Pengampun, Maha Pengasih dan Maha Penyayang. #PRAYFORPANTAITIMUR #PrayForTemerloh #prayforpahang #PRAYFORMALAYSIA #TEMERLOH #KoiOrangTemerloh #December #2014 😢😪😥😓😫

    239 3 26 December, 2014