#kotabharu Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kotabharu and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 minutes
Average like
3.7
Average comment
0.3
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@zulshirarecipe Profile picture

@zulshirarecipe

KASWI GOYANG TRADISI - Alhamdulillah, terima kasih Puan Farah❤️
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
BOOKING THROUGH WHATSAPP ONLY
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
#zulshirarecipe #kuih #kuihkelantan #kuihmuih #kuihtalam #kuihtalamkelantan #kek #kekkelantan #cakes #foods #foodies #foodspotting #foodstagram #foodpict #foodphoto #foodphotography #pictures #instafoodie #igfood #desserts #nomnom #yumyum #feedfeed #bakery #pastry #foodgram #f52grams #kotabharubakers #kotabharu #kelantan

KASWI GOYANG TRADISI - Alhamdulillah, terima kasih Puan Farah❤️
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
BOOKING THROUGH WHATSAPP ONLY
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
. 
#zulshirarecipe #kuih #kuihkelantan #kuihmuih #kuihtalam #kuihtalamkelantan #kek #kekkelantan #cakes #foods #foodies #foodspotting #foodstagram #foodpict #foodphoto #foodphotography #pictures #instafoodie #igfood #desserts #nomnom #yumyum #feedfeed #bakery #pastry #foodgram #f52grams #kotabharubakers #kotabharu #kelantan
1 0 54 seconds ago
@kedaicadarviralnainna Profile picture

@kedaicadarviralnainna

INCOMING STOCK CARTOON SALE
1 SET Rm95 SM / Rm100 SS ( PSSTTT NORMAL PRICE RM110 ok JIMATTTT ) 😎
HARGA TERMASUK KOS POS
.
POSTAGE : ISNIN & KHAMIS .
SET CADAR 6 in 1
2 sarung bantal tidur
2 sarung bantal golek
1 comforter tebal ( selimut / toto )
MATERIAL : cotton
1 cadar fit king / queen ( DUA2 size masuk. CUMA QUEEN KENA SELIT SKIT DEKAT TILAM )

Oder : 01592087745 ( atau tekan link biru di profile ) ⛔️ #cadargebu #cadarviral #sayajualmurah #pemborongcadarmurah
#fazura #fattahamin #neelofa #neelofaxfashionvalet #neelofahijab #homedeco #decomalaysia #pemborongmurah #kelantan #kotabharu #ketereh #koklanas #politeknikkoklanas #melaka #johor #brunei #sabah #sarawak #decomurah #setcadarcartoon #setcartoonmurah • warna mungkin sedikit berbeza disebabkan lighting •
Attn : sarung bantal datang corak random dari kilang. Harap maklum jika tidak sama 100% spt katalog ‼️ ACTIVE FOLLOWERS LIKE KOMEN & TAG KAWAN2 BERPELUANG DAPAT FREE GIFT DARI KAMI ‼️

INCOMING STOCK CARTOON SALE 
1 SET Rm95  SM / Rm100  SS ( PSSTTT  NORMAL PRICE RM110 ok JIMATTTT ) 😎
HARGA TERMASUK KOS POS
.
POSTAGE : ISNIN & KHAMIS .
SET CADAR 6 in 1
2 sarung bantal tidur
2 sarung bantal golek 
1 comforter tebal ( selimut / toto ) 
MATERIAL : cotton 
1 cadar fit king / queen ( DUA2 size masuk. CUMA QUEEN KENA SELIT SKIT DEKAT TILAM )

Oder : 01592087745 ( atau tekan link biru di profile ) ⛔️ #cadargebu #cadarviral #sayajualmurah #pemborongcadarmurah 
#fazura #fattahamin #neelofa #neelofaxfashionvalet #neelofahijab #homedeco #decomalaysia #pemborongmurah #kelantan #kotabharu #ketereh #koklanas #politeknikkoklanas #melaka #johor #brunei #sabah #sarawak #decomurah #setcadarcartoon #setcartoonmurah • warna mungkin sedikit berbeza disebabkan lighting •
Attn : sarung bantal datang corak random dari kilang. Harap maklum jika tidak sama 100% spt katalog ‼️ ACTIVE FOLLOWERS LIKE KOMEN & TAG KAWAN2 BERPELUANG DAPAT FREE GIFT DARI KAMI ‼️
1 0 59 seconds ago
@zulshirarecipe Profile picture

@zulshirarecipe

MAKARONI BAKAR BERLAUK - Alhamdulillah, terima kasih Puan Farah❤️
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
BOOKING THROUGH WHATSAPP ONLY
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
#zulshirarecipe #kuih #kuihkelantan #kuihmuih #kuihtalam #kuihtalamkelantan #kek #kekkelantan #cakes #foods #foodies #foodspotting #foodstagram #foodpict #foodphoto #foodphotography #pictures #instafoodie #igfood #desserts #nomnom #yumyum #feedfeed #bakery #pastry #foodgram #f52grams #kotabharubakers #kotabharu #kelantan

MAKARONI BAKAR BERLAUK - Alhamdulillah, terima kasih Puan Farah❤️
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
BOOKING THROUGH WHATSAPP ONLY
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
. 
#zulshirarecipe #kuih #kuihkelantan #kuihmuih #kuihtalam #kuihtalamkelantan #kek #kekkelantan #cakes #foods #foodies #foodspotting #foodstagram #foodpict #foodphoto #foodphotography #pictures #instafoodie #igfood #desserts #nomnom #yumyum #feedfeed #bakery #pastry #foodgram #f52grams #kotabharubakers #kotabharu #kelantan
1 0 1 minute ago
@zulshirarecipe Profile picture

@zulshirarecipe

MAKARONI BAKAR BERLAUK dan KASWI GOYANG TRADISI tempahan Puan Farah
.
Alhamdulillah... terima kasih❤️
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
BOOKING THROUGH WHATSAPP ONLY
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
#zulshirarecipe #kuih #kuihkelantan #kuihmuih #kuihtalam #kuihtalamkelantan #kek #kekkelantan #cakes #foods #foodies #foodspotting #foodstagram #foodpict #foodphoto #foodphotography #pictures #instafoodie #igfood #desserts #nomnom #yumyum #feedfeed #bakery #pastry #foodgram #f52grams #kotabharubakers #kotabharu #kelantan

MAKARONI BAKAR BERLAUK dan KASWI GOYANG TRADISI tempahan Puan Farah
.
Alhamdulillah... terima kasih❤️
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
BOOKING THROUGH WHATSAPP ONLY
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
. 
#zulshirarecipe #kuih #kuihkelantan #kuihmuih #kuihtalam #kuihtalamkelantan #kek #kekkelantan #cakes #foods #foodies #foodspotting #foodstagram #foodpict #foodphoto #foodphotography #pictures #instafoodie #igfood #desserts #nomnom #yumyum #feedfeed #bakery #pastry #foodgram #f52grams #kotabharubakers #kotabharu #kelantan
1 0 4 minutes ago
@kedaicadarviralnainna Profile picture

@kedaicadarviralnainna

INCOMING STOCK CARTOON SALE
1 SET Rm95 SM / Rm100 SS ( PSSTTT NORMAL PRICE RM110 ok JIMATTTT ) 😎
HARGA TERMASUK KOS POS
.
POSTAGE : ISNIN & KHAMIS .
SET CADAR 6 in 1
2 sarung bantal tidur
2 sarung bantal golek
1 comforter tebal ( selimut / toto )
MATERIAL : cotton
1 cadar fit king / queen ( DUA2 size masuk. CUMA QUEEN KENA SELIT SKIT DEKAT TILAM )

Oder : 01592087745 ( atau tekan link biru di profile ) ⛔️ #cadargebu #cadarviral #sayajualmurah #pemborongcadarmurah
#fazura #fattahamin #neelofa #neelofaxfashionvalet #neelofahijab #homedeco #decomalaysia #pemborongmurah #kelantan #kotabharu #ketereh #koklanas #politeknikkoklanas #melaka #johor #brunei #sabah #sarawak #decomurah #setcadarcartoon #setcartoonmurah • warna mungkin sedikit berbeza disebabkan lighting •
Attn : sarung bantal datang corak random dari kilang. Harap maklum jika tidak sama 100% spt katalog ‼️ ACTIVE FOLLOWERS LIKE KOMEN & TAG KAWAN2 BERPELUANG DAPAT FREE GIFT DARI KAMI ‼️

INCOMING STOCK CARTOON SALE 
1 SET Rm95  SM / Rm100  SS ( PSSTTT  NORMAL PRICE RM110 ok JIMATTTT ) 😎
HARGA TERMASUK KOS POS
.
POSTAGE : ISNIN & KHAMIS .
SET CADAR 6 in 1
2 sarung bantal tidur
2 sarung bantal golek 
1 comforter tebal ( selimut / toto ) 
MATERIAL : cotton 
1 cadar fit king / queen ( DUA2 size masuk. CUMA QUEEN KENA SELIT SKIT DEKAT TILAM )

Oder : 01592087745 ( atau tekan link biru di profile ) ⛔️ #cadargebu #cadarviral #sayajualmurah #pemborongcadarmurah 
#fazura #fattahamin #neelofa #neelofaxfashionvalet #neelofahijab #homedeco #decomalaysia #pemborongmurah #kelantan #kotabharu #ketereh #koklanas #politeknikkoklanas #melaka #johor #brunei #sabah #sarawak #decomurah #setcadarcartoon #setcartoonmurah • warna mungkin sedikit berbeza disebabkan lighting •
Attn : sarung bantal datang corak random dari kilang. Harap maklum jika tidak sama 100% spt katalog ‼️ ACTIVE FOLLOWERS LIKE KOMEN & TAG KAWAN2 BERPELUANG DAPAT FREE GIFT DARI KAMI ‼️
2 0 4 minutes ago
@gotkimchi.kelantan Profile picture

@gotkimchi.kelantan

Korang nak beli produk @gotkimchi.kelantan dengan free postage takk?
Mehh beli melalui shopee 📲

Search je gotkimchi.kelantan kat shopee. Tapi valid untuk pembelian RM40 ke atas je tauu🤗

Tekan link kat bio pun boleh, direct terus ke shopee shop kita💃

Cara-cara untuk buat pembelian melalui shopee pun dah ada kat highlight tauuu. Mudahh sangat caranyaa 😉

#GotKimchi #Jajangmyeon #Tteokbokki #MalaysiaKimchi #HalalKimchi #Danmuji #kfood #koreanfood #koreancuisine #fooddelivery #machang #tanahmerah #kotabharu #kelantan #umkpc #umkjeli #umkbachok #umk #uitm #uitmmachang #uitmkotabharu #pkb #aeonkelantan #kbmall #shopping #halalkorea

Korang nak beli produk @gotkimchi.kelantan dengan free postage takk? 
Mehh beli melalui shopee 📲

Search je gotkimchi.kelantan kat shopee. Tapi valid untuk pembelian RM40 ke atas je tauu🤗

Tekan link kat bio pun boleh, direct terus ke shopee shop kita💃

Cara-cara untuk buat pembelian melalui shopee pun dah ada kat highlight tauuu. Mudahh sangat caranyaa 😉

#GotKimchi #Jajangmyeon #Tteokbokki #MalaysiaKimchi #HalalKimchi #Danmuji #kfood #koreanfood #koreancuisine #fooddelivery #machang #tanahmerah #kotabharu #kelantan #umkpc #umkjeli #umkbachok #umk #uitm #uitmmachang #uitmkotabharu #pkb #aeonkelantan #kbmall #shopping #halalkorea
0 0 8 minutes ago
@engspopcornkotabharu Profile picture

@engspopcornkotabharu

Grand Riverview Hotel

Hah!! Tuuudiaaa🙊🙊 cod d Hotel Grand Riverview.... 3 balang terus engspopcorn brother nih grab... See... Betapa sedapnya engspopcorn nih😋😋😋.... So guys jom grab engspopcorn nih Anda beli memng xakan menyesal lansungg...
👉 Just tekan link dkt my bio atau dm terus.oky!!!!
#engspopcornkotabharu #kotabharu #tumpat #kelantan #grandriverviewhotel

Hah!! Tuuudiaaa🙊🙊 cod d Hotel Grand Riverview.... 3 balang terus engspopcorn brother nih grab... See... Betapa sedapnya engspopcorn nih😋😋😋.... So guys jom grab engspopcorn nih Anda beli memng xakan menyesal lansungg...
👉 Just tekan link dkt my bio atau dm terus.oky!!!!
#engspopcornkotabharu  #kotabharu #tumpat #kelantan #grandriverviewhotel
2 0 13 minutes ago
@thebellegarden Profile picture

@thebellegarden

TOO COOL FOR SCHOOL Hyaluronic Sun Serum SPF50 PA+++ 50ml: RM69

Pantas meresap, ringan tiada whitecast dan bertekstur seperti serum. Menggunakan chemical filters utk melindungi kulit anda dari sinar UV.

Saiz kecil sangat bagus untuk dimiliki, jadi anda boleh cuba dan rasa dahulu betapa bagusnya Sunscreen ini.

Whatsapp 019 481 0774

#jerawat #sayajualmurah #sayajual #jeragat #produkkorea #produkmurah #kedaikosmetik #kulitberminyak #kulitkering #kotabharu #kulitkusam #parutjerawat #putihgebu #kulitglowing #putihkulit #gojessmojess #kulitberjerawat #originalkoreancosmetic #kulitflawless #kulitsensitif #makeupmurah #kl #cantik #skincaremurah #barangmurahmalaysia #toocoolforschoolmalaysia #toocoolforschoolsunserum #toocoolforschoolmurah #hyaluronicsunserum #toocoolforschoolhyaluronicsunserum

TOO COOL FOR SCHOOL Hyaluronic Sun Serum SPF50 PA+++ 50ml: RM69

Pantas meresap, ringan tiada whitecast dan bertekstur seperti serum. Menggunakan chemical filters utk melindungi kulit anda dari sinar UV.

Saiz kecil sangat bagus untuk dimiliki, jadi anda boleh cuba dan rasa dahulu betapa bagusnya Sunscreen ini.

Whatsapp 019 481 0774

#jerawat#sayajualmurah#sayajual#jeragat#produkkorea#produkmurah#kedaikosmetik#kulitberminyak#kulitkering#kotabharu#kulitkusam#parutjerawat#putihgebu#kulitglowing#putihkulit#gojessmojess#kulitberjerawat#originalkoreancosmetic#kulitflawless#kulitsensitif#makeupmurah#kl#cantik#skincaremurah#barangmurahmalaysia#toocoolforschoolmalaysia#toocoolforschoolsunserum#toocoolforschoolmurah#hyaluronicsunserum#toocoolforschoolhyaluronicsunserum
1 0 14 minutes ago
@moonhyra Profile picture

@moonhyra

alhamdulillah bestnya pakai handsock bella ni 💕Sarung je dah rasa selesa, fabrik lembut, ringan. Kadang tak terasa pun tengah pakai handsock🥰

Paling best tangan boleh bergerak bebas beraktiviti tanpa perlu mendedahkan aurat,😊 #butikvendor #vendorbutik #vendorkotabharu #vendorkelantan #kotabharu #kelantan #kelantanese #kbmall #uitmkb #umkpc #kptmkb #usmkk #igshop #instashop #utckotabharu #handsockcantik #handsockmurah #handsockmuslimah

alhamdulillah bestnya pakai handsock bella ni 💕Sarung je dah rasa selesa, fabrik lembut, ringan. Kadang tak terasa pun tengah pakai handsock🥰

Paling best tangan boleh bergerak bebas beraktiviti tanpa perlu mendedahkan aurat,😊 #butikvendor #vendorbutik #vendorkotabharu #vendorkelantan #kotabharu #kelantan #kelantanese #kbmall #uitmkb #umkpc #kptmkb #usmkk #igshop #instashop #utckotabharu #handsockcantik #handsockmurah #handsockmuslimah
1 0 20 minutes ago
@moonhyra Profile picture

@moonhyra

alhamdulillah bestnya pakai handsock bella ni 💕Sarung je dah rasa selesa, fabrik lembut, ringan. Kadang tak terasa pun tengah pakai handsock🥰

Paling best tangan boleh bergerak bebas beraktiviti tanpa perlu mendedahkan aurat,😊 #butikvendor #vendorbutik #vendorkotabharu #vendorkelantan #kotabharu #kelantan #kelantanese #kbmall #uitmkb #umkpc #kptmkb #usmkk #igshop #instashop #utckotabharu #handsockcantik #handsockmurah #handsockmuslimah

alhamdulillah bestnya pakai handsock bella ni 💕Sarung je dah rasa selesa, fabrik lembut, ringan. Kadang tak terasa pun tengah pakai handsock🥰

Paling best tangan boleh bergerak bebas beraktiviti tanpa perlu mendedahkan aurat,😊 #butikvendor #vendorbutik #vendorkotabharu #vendorkelantan #kotabharu #kelantan #kelantanese #kbmall #uitmkb #umkpc #kptmkb #usmkk #igshop #instashop #utckotabharu #handsockcantik #handsockmurah #handsockmuslimah
2 0 21 minutes ago
@zulshirarecipe Profile picture

@zulshirarecipe

CREAMY CUSTARD CREAMPUFF Tempahan Sis Aqilah
.
Alhamdulillah, terima kasih sudi order❤️
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
BOOKING THROUGH WHATSAPP ONLY
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
#zulshirarecipe #kuih #kuihkelantan #kuihmuih #kuihtalam #kuihtalamkelantan #kek #kekkelantan #cakes #foods #foodies #foodspotting #foodstagram #foodpict #foodphoto #foodphotography #pictures #instafoodie #igfood #desserts #nomnom #yumyum #feedfeed #bakery #pastry #foodgram #f52grams #kotabharubakers #kotabharu #kelantan

CREAMY CUSTARD CREAMPUFF Tempahan Sis Aqilah
.
Alhamdulillah, terima kasih sudi order❤️
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
BOOKING THROUGH WHATSAPP ONLY
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
.
BOOKING MELALUI WHATSAPP SAHAJA
0109171814
❌NO DM❌
.
.
.
.
. 
#zulshirarecipe #kuih #kuihkelantan #kuihmuih #kuihtalam #kuihtalamkelantan #kek #kekkelantan #cakes #foods #foodies #foodspotting #foodstagram #foodpict #foodphoto #foodphotography #pictures #instafoodie #igfood #desserts #nomnom #yumyum #feedfeed #bakery #pastry #foodgram #f52grams #kotabharubakers #kotabharu #kelantan
3 0 21 minutes ago
@moonhyra Profile picture

@moonhyra

alhamdulillah bestnya pakai handsock bella ni 💕Sarung je dah rasa selesa, fabrik lembut, ringan. Kadang tak terasa pun tengah pakai handsock🥰

Paling best tangan boleh bergerak bebas beraktiviti tanpa perlu mendedahkan aurat,😊 #butikvendor #vendorbutik #vendorkotabharu #vendorkelantan #kotabharu #kelantan #kelantanese #kbmall #uitmkb #umkpc #kptmkb #usmkk #igshop #instashop #utckotabharu #handsockcantik #handsockmurah #handsockmuslimah

alhamdulillah bestnya pakai handsock bella ni 💕Sarung je dah rasa selesa, fabrik lembut, ringan. Kadang tak terasa pun tengah pakai handsock🥰

Paling best tangan boleh bergerak bebas beraktiviti tanpa perlu mendedahkan aurat,😊 #butikvendor #vendorbutik #vendorkotabharu #vendorkelantan #kotabharu #kelantan #kelantanese #kbmall #uitmkb #umkpc #kptmkb #usmkk #igshop #instashop #utckotabharu #handsockcantik #handsockmurah #handsockmuslimah
2 0 22 minutes ago
@nor_azrin_nasaruddin Profile picture

@nor_azrin_nasaruddin

Tak semua orang mampu nak belanja orang tersayang makan steamboat.. Sebulan sekali kalau dapat tu pun dah syukur.

Apa kata korang izinkan yen tolong korang, beli odeen dgn harga mampu milik.

Dengan harga serendah RM 25.00 boleh makan untuk 3-5 orang. Best kan?

Jimat dan boleh gembirakan orang tersayang dengan steamboat yg sedap.

#aryanfrozen #odenmurah #odenkelantan #odenpasirmas #odenkotabharu #agentkotabharu #agenttumpat #agentpasirmas #agentodeenviral #agentdiperlukan #pasirmas #kotabharu #tumpat #resepioden

Tak semua orang mampu nak belanja orang tersayang makan steamboat.. Sebulan sekali kalau dapat tu pun dah syukur.

Apa kata korang izinkan yen tolong korang, beli odeen dgn harga mampu milik.

Dengan harga serendah RM 25.00 boleh makan untuk 3-5 orang. Best kan?

Jimat dan boleh gembirakan orang tersayang dengan steamboat yg sedap.

#aryanfrozen #odenmurah #odenkelantan #odenpasirmas #odenkotabharu #agentkotabharu #agenttumpat #agentpasirmas #agentodeenviral #agentdiperlukan #pasirmas #kotabharu #tumpat #resepioden
1 0 28 minutes ago
@maxim_malaysia Profile picture

@maxim_malaysia

Telefon kawan anda mempunyai masalah dan tidak dapat disambungkan ke internet. Tetapi dia pula perlu pergi ke temuduga untuk pekerjaan impiannya. Kalau naik bas, tentu tidak sempat sampai. Nak buat macam mana ni? Bukalah aplikasi Maxim dan tempahkan kenderaan untuk kawan anda. Masukkan nombor kawan anda dan kemudian semua maklumat mengenai tempahan akan dihantar ke telefon bimbit beliau. Mudah!🚖

#AlorSetar #Miri #Bintulu #GeorgeTown #Ipoh #JohorBahru #KotaBharu #KotaKinabalu #KualaTerengganu #Kuantan #Kuching #Malacca #Sandakan
#Seremban #Sungai

Telefon kawan anda mempunyai masalah dan tidak dapat disambungkan ke internet. Tetapi dia pula perlu pergi ke temuduga untuk pekerjaan impiannya. Kalau naik bas, tentu tidak sempat sampai. Nak buat macam mana ni? Bukalah aplikasi Maxim dan tempahkan kenderaan untuk kawan anda. Masukkan nombor kawan anda dan kemudian semua maklumat mengenai tempahan akan dihantar ke telefon bimbit beliau. Mudah!🚖
⠀
#AlorSetar #Miri #Bintulu #GeorgeTown #Ipoh #JohorBahru #KotaBharu #KotaKinabalu #KualaTerengganu #Kuantan #Kuching #Malacca #Sandakan
#Seremban #Sungai
6 0 32 minutes ago
@nbcream.kelantan Profile picture

@nbcream.kelantan

Machang

Siapa cakap lelaki tak boleh pakai #krimparut. .
Seminggu dah nampak kesan tau, parut makin pudar.
.
Alhamdulillah. Hasil penggunaan secara kosisten inshaallah parut, jerawat boleh hilang tau. Janji kosisten. Jangan hari ni pakai esok lusa tak nak pakai dah😒
.
Tekan link dekat bio untuk order, atau whatsapp aza terus k📲014-5004905.
.
Free cod area pengkalan kubur. Lain tempat cas rm3-7 bergantung kawasan.
.
#nbcream #nbcreamkelantan #codkelantan #codtumpat #codkotabharu #uforasunscreen #uforasuncreenkelantan #nbcreamwakafbharu #nbcreamkotabharu #jerawat #parut #jerawatpasir #jerawatbatu #kelantan #kotabharu #bazarpaknil #krimnb #krimnbkelantan

Siapa cakap lelaki tak boleh pakai #krimparut. .
Seminggu dah nampak kesan tau, parut makin pudar.
.
Alhamdulillah. Hasil penggunaan secara kosisten inshaallah parut, jerawat boleh hilang tau. Janji kosisten. Jangan hari ni pakai esok lusa tak nak pakai dah😒
.
Tekan link dekat bio untuk order, atau whatsapp aza terus k📲014-5004905.
.
Free cod area pengkalan kubur. Lain tempat cas rm3-7 bergantung kawasan.
.
#nbcream #nbcreamkelantan #codkelantan #codtumpat #codkotabharu #uforasunscreen #uforasuncreenkelantan #nbcreamwakafbharu #nbcreamkotabharu #jerawat #parut #jerawatpasir #jerawatbatu #kelantan #kotabharu #bazarpaknil #krimnb #krimnbkelantan
0 0 33 minutes ago
@r20gadget.repair.kb Profile picture

@r20gadget.repair.kb

Terima Kasih kerana x jemu support @r20gadget.repair.kb .. kami akan buat yang terbaik.. Kalau ada kurang tu maaf ye.. 😎
.
.
.
Repair Smartphone & Komputer dengan harga yang terbaik, kualiti diutamakan..
.
.
Sebarang Pertanyaan Whatsapp 01121774877
www.wasap.my/601121774877
.
#Iphonemurah #repairphone #repairphonemurah #kelantan #kotabharu #smartphonemurah @ R20 Gadget Repair & Service Kota Bharu - 01121774877

Terima Kasih kerana x jemu support @r20gadget.repair.kb .. kami akan buat yang terbaik.. Kalau ada kurang tu maaf ye.. 😎
.
.
.
Repair Smartphone & Komputer dengan harga yang terbaik, kualiti diutamakan..
.
.
Sebarang Pertanyaan Whatsapp 01121774877
www.wasap.my/601121774877
.
#Iphonemurah #repairphone #repairphonemurah #kelantan #kotabharu #smartphonemurah @ R20 Gadget Repair & Service Kota Bharu - 01121774877
8 0 37 minutes ago
@chlush_yeen Profile picture

@chlush_yeen

Masalah kulit gelap??
Masalah muka putih tangan hitam??
Nak saya bantu!!
.
SALE ‼️ SALE ‼️ Berminat ❓Wssp sekarang ➡️ www.wasap.my/60179205390
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE YEEN-+60179205390
.

www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
================= .
. .
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390

Masalah kulit gelap??
Masalah muka putih tangan hitam??
Nak saya bantu!!
.
SALE ‼️ SALE ‼️ Berminat ❓Wssp sekarang ➡️ www.wasap.my/60179205390
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE YEEN-+60179205390
.

www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
================= .
. .
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
2 0 37 minutes ago
@chlush_yeen Profile picture

@chlush_yeen

Masalah kulit gelap??
Masalah muka putih tangan hitam??
Nak saya bantu!!
.
SALE ‼️ SALE ‼️ Berminat ❓Wssp sekarang ➡️ www.wasap.my/60179205390
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE YEEN-+60179205390
.

www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
================= .
. .
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390

Masalah kulit gelap??
Masalah muka putih tangan hitam??
Nak saya bantu!!
.
SALE ‼️ SALE ‼️ Berminat ❓Wssp sekarang ➡️ www.wasap.my/60179205390
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE YEEN-+60179205390
.

www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
================= .
. .
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
1 0 37 minutes ago
@chlush_datodrk Profile picture

@chlush_datodrk

Malaysia

NAKKKK PUTIHHHHH ??? NAK AWEKKK SAYANGGG??💋💋💋💋.
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAKKKK PUTIHHHHH ??? NAK AWEKKK SAYANGGG??💋💋💋💋.
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
7 1 39 minutes ago
@chlush_yeen Profile picture

@chlush_yeen

Masalah kulit gelap??
Masalah muka putih tangan hitam??
Nak saya bantu!!
.
SALE ‼️ SALE ‼️ Berminat ❓Wssp sekarang ➡️ www.wasap.my/60179205390
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE YEEN-+60179205390
.

www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
================= .
. .
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390

Masalah kulit gelap??
Masalah muka putih tangan hitam??
Nak saya bantu!!
.
SALE ‼️ SALE ‼️ Berminat ❓Wssp sekarang ➡️ www.wasap.my/60179205390
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE YEEN-+60179205390
.

www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
================= .
. .
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
2 0 39 minutes ago
@chlush_yeen Profile picture

@chlush_yeen

Masalah kulit gelap??
Masalah muka putih tangan hitam??
Nak saya bantu!!
.
SALE ‼️ SALE ‼️ Berminat ❓Wssp sekarang ➡️ www.wasap.my/60179205390
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE YEEN-+60179205390
.

www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
================= .
. .
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390

Masalah kulit gelap??
Masalah muka putih tangan hitam??
Nak saya bantu!!
.
SALE ‼️ SALE ‼️ Berminat ❓Wssp sekarang ➡️ www.wasap.my/60179205390
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE YEEN-+60179205390
.

www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
www.wasap.my/60179205390
================= .
. .
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
YEEN - 0179205390
5 0 39 minutes ago
@chlush_datodrk Profile picture

@chlush_datodrk

Malaysia

NAK PUTIHHHHH???
NAKKK SUAMIII SAYANGGGG?? 💋💋💋💋.
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK PUTIHHHHH???
NAKKK SUAMIII SAYANGGGG?? 💋💋💋💋.
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
5 1 40 minutes ago
@kscsauce.kotabharu Profile picture

@kscsauce.kotabharu

Kg Pendek,Jalan Salor

"FEEDBACK" 📲
.
Terliur post ig tokey punyo pasal!
Haiyaaa!!😂
.
Xpasal2 berperang kt dapur ngn Ayam korea guna senjata sakti KSC SOS🔥🔥

"FEEDBACK" 📲
.
Terliur post ig tokey punyo pasal!
Haiyaaa!!😂
.
Xpasal2 berperang kt dapur ngn Ayam korea guna senjata sakti KSC SOS🔥🔥
1 1 41 minutes ago
@chlush_datodrk Profile picture

@chlush_datodrk

Malaysia

NAKKK KULITTT PUTIHHHH ??? NAK SUAMI SAYANGGG ???
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAKKK KULITTT PUTIHHHH ??? NAK SUAMI SAYANGGG ???
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
8 1 42 minutes ago
@chlush_datodrk Profile picture

@chlush_datodrk

Malaysia

UNTUK JERAWAT , JERAGAT , RESDUNG , PUTIH KULIT , PARUT JERAWAT, KURAP, PANAU , WHITEHEADS, BLACKHEADS, KULIT KUSAM , KULIT KERING , KETIAK HITAM, KEMALUAN HITAMM, NAFAS BERBAU BUSUK, BODY BAU BUSUK, TEGANG BESAR PAYUDARA , KUATKAN NAFSU SEKS , SAKIT URAT , SAKIT SENDI , GOUT , RAMBUT GUGUR , KETAT MISS V ...
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

UNTUK JERAWAT , JERAGAT , RESDUNG , PUTIH KULIT , PARUT JERAWAT, KURAP, PANAU , WHITEHEADS, BLACKHEADS, KULIT KUSAM , KULIT KERING , KETIAK HITAM, KEMALUAN HITAMM, NAFAS BERBAU BUSUK,  BODY BAU BUSUK, TEGANG BESAR PAYUDARA , KUATKAN NAFSU SEKS , SAKIT URAT , SAKIT SENDI , GOUT , RAMBUT GUGUR , KETAT MISS V ...
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
6 1 43 minutes ago
@carbochoc_adave Profile picture

@carbochoc_adave

Setiap hari postage, kecuali Jumaat & Cuti umum . -
NAK Hilangkan lemak di lengan & peha , pinggang & punggung , nak kecilkan pipi dan nak kempiskan perut yang buncit ?
--
JOM cuba rangkaian produk terbaik ADAVE.
--
FREE Postage & Special Gift dari kami .
--
PERTANYAAN & BELIAN ? KLIK 'Link Bio' diprofile .
.
.
#Carbochoc #Carboflex #Deflex #Carbolimex #Cleaflex

Setiap hari postage, kecuali Jumaat & Cuti umum . -
NAK Hilangkan lemak di lengan & peha , pinggang & punggung , nak kecilkan pipi dan nak kempiskan perut yang buncit ?
--
JOM cuba rangkaian produk terbaik ADAVE.
--
FREE Postage & Special Gift dari kami .
--
PERTANYAAN & BELIAN ?  KLIK 'Link Bio' diprofile .
.
.
#Carbochoc #Carboflex #Deflex #Carbolimex #Cleaflex
1 1 45 minutes ago
@chlush_datodrk Profile picture

@chlush_datodrk

Malaysia

NAKKK PUTIHHHHH ???
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAKKK PUTIHHHHH ???
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
6 1 46 minutes ago
@carbochoc_adave Profile picture

@carbochoc_adave

Setiap hari postage, kecuali Jumaat & Cuti umum . -
NAK Hilangkan lemak di lengan & peha , pinggang & punggung , nak kecilkan pipi dan nak kempiskan perut yang buncit ?
--
JOM cuba rangkaian produk terbaik ADAVE.
--
FREE Postage & Special Gift dari kami .
--
PERTANYAAN & BELIAN ? KLIK 'Link Bio' diprofile .
.
.
#Carbochoc #Carboflex #Deflex #Carbolimex #Cleaflex

Setiap hari postage, kecuali Jumaat & Cuti umum . -
NAK Hilangkan lemak di lengan & peha , pinggang & punggung , nak kecilkan pipi dan nak kempiskan perut yang buncit ?
--
JOM cuba rangkaian produk terbaik ADAVE.
--
FREE Postage & Special Gift dari kami .
--
PERTANYAAN & BELIAN ?  KLIK 'Link Bio' diprofile .
.
.
#Carbochoc #Carboflex #Deflex #Carbolimex #Cleaflex
1 1 47 minutes ago
@bougasbeautykelantan.hasya Profile picture

@bougasbeautykelantan.hasya

Pasir Mas

Bougas Beauty Product 😍
The best and great combination for all skin types . Siapa nak #bougasbeautyserum boleh dm or ws hasya. Boleh tekan link dekat bio🤗

COD : PASIR MAS - KOTA BHARU - UITMKB - POLI KOK LANAS

Bougas Beauty Product 😍
The best and great combination for all skin types . Siapa nak #bougasbeautyserum boleh dm or ws hasya. Boleh tekan link dekat bio🤗

COD : PASIR MAS - KOTA BHARU - UITMKB - POLI KOK LANAS
5 1 48 minutes ago
@chlush_datodrk Profile picture

@chlush_datodrk

Malaysia

NAK PUTIHHHHH??
NAK SUAMI SAYANGGG???💋💋💋💋.
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK PUTIHHHHH??
NAK SUAMI SAYANGGG???💋💋💋💋.
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
7 1 49 minutes ago
@demicakelantan Profile picture

@demicakelantan

DEMICA WHITENING LOTION DAPAT MERAWAT MASALAH SUNBURN.
.
Ketara sangat perbezaan kulit. Berbelang2 putih hitam tu ha. kulit muka dan tangan pun , tidak sekata. Siapa ada masalah sunburn?
.
Jom Anis bantu korang, selesaikan masalah korang dengan menggunakan Demica Whitening Lotion. .
.
Kenapa Demica Whitening Lotion?? Sebab... .
.
👉🏻 Demica Lotion mempunyai Ekstrak susu yang akan membersihkan kulit, dan mencerahkan kulit.
.
Penggunaan yang konsisten boleh menyebabkan kulit korang kekal putih dan tona kulit lebih sekata. No more kulit berbelang dan sunburn. Nak kulit #seputihgadiskorea ?
.
.
📲 Whatsapp 011-11022287 SEKARANG
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #Lotionputihgebu #sayanakputih #tipsputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #pasirmas #tanahmerah #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicatanahmerah #demicapasirputeh #tunjong #pasirputeh #demicaketereh #ketereh #kotabharu

DEMICA WHITENING LOTION DAPAT MERAWAT MASALAH SUNBURN.
.
Ketara sangat perbezaan kulit. Berbelang2 putih hitam tu ha. kulit muka dan tangan pun , tidak sekata. Siapa ada masalah sunburn?
.
Jom Anis bantu korang, selesaikan masalah korang dengan menggunakan Demica Whitening Lotion. .
.
Kenapa Demica Whitening Lotion?? Sebab... .
.
👉🏻 Demica Lotion mempunyai Ekstrak susu yang akan membersihkan kulit, dan mencerahkan kulit.
.
Penggunaan yang konsisten boleh menyebabkan kulit korang kekal putih dan tona kulit lebih sekata. No more kulit berbelang dan sunburn. Nak kulit #seputihgadiskorea ?
.
.
📲 Whatsapp 011-11022287 SEKARANG
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #Lotionputihgebu #sayanakputih #tipsputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #pasirmas #tanahmerah #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicatanahmerah #demicapasirputeh #tunjong #pasirputeh #demicaketereh #ketereh #kotabharu
2 0 50 minutes ago
@chlush_datodrk Profile picture

@chlush_datodrk

Malaysia

NAK PUTIH ???
NAK SUAMI SAYANGGGG???💋💋💋.
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK PUTIH ???
NAK SUAMI SAYANGGGG???💋💋💋.
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
7 1 50 minutes ago
@khairul_irfan.ft Profile picture

@khairul_irfan.ft

BAHAYA TIDUR LAMA.
.
Tidur yang cukup sangat penting dalam proses turun berat badan tapi jangan tidur terlalu lama sebab ia banyak memberi kesan negatif kepada diri korang.
.
Tag member korang yang suka tidur lama.
.
COACH IRFAN 0103666683
.
#pahang #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #coachirfan #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #neelofa #cuti #bajuxxl #jerebu #resepidiet #resepi #tidur

BAHAYA TIDUR LAMA.
.
Tidur yang cukup sangat penting dalam proses turun berat badan tapi jangan tidur terlalu lama sebab ia banyak memberi kesan negatif kepada diri korang.
.
Tag member korang yang suka tidur lama.
.
COACH IRFAN 0103666683
.
#pahang #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #coachirfan #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus  #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #neelofa #cuti #bajuxxl #jerebu #resepidiet #resepi #tidur
27 0 51 minutes ago
@chlush_datodrk Profile picture

@chlush_datodrk

Malaysia

NAK PUTIHHH???
.
NAK SUAMI SAYANG ???💋💋💋.
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450

NAK PUTIHHH???
.
NAK SUAMI SAYANG ???💋💋💋.
.
NAK SAYA BANTU ? 💋
.
WASAP TERUS KE DRK 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2E7140m
https://bit.ly/2E7140m
.
=================
NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk 
LIKE FB : chlush
GOOGLE : chlush
YOUTUBE : chlush
TWITTER:chlush
BLOG: chlush
LINKEDIN:chlush
PINTEREST: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
DRK 017-9211450
4 1 51 minutes ago

Top #kotabharu posts

@houseofpahang Profile picture

@houseofpahang

Kota Bharu

Pada Rabu 11 September, KDYMM Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong telah berkenan berangkat menziarahi Yang Maha Mulia Raja Perempuan Kelantan Tengku Anis Tengku Abdul Hamid di Kota Bharu.

Keberangkatan Raja Permaisuri Agong disambut DYTM Tengku Mahkota Kelantan Dr. Tengku Muhammad Faiz Petra dan Isteri, Cik Puan Sofie Louise Johansson.

Raja Permaisuri Agong telah diiringi oleh paduka anakanda YAM Tengku Puteri Raja Tengku Puteri Afzan Aminah Hafidzatullah.

Daulat Tuanku.

#houseofpahang #pahang #permaisurikita #kotabharu

Pada Rabu 11 September, KDYMM Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong telah berkenan berangkat menziarahi Yang Maha Mulia Raja Perempuan Kelantan Tengku Anis Tengku Abdul Hamid di Kota Bharu.

Keberangkatan Raja Permaisuri Agong disambut DYTM Tengku Mahkota Kelantan Dr. Tengku Muhammad Faiz Petra dan Isteri, Cik Puan Sofie Louise Johansson.

Raja Permaisuri Agong telah diiringi oleh paduka anakanda YAM Tengku Puteri Raja Tengku Puteri Afzan Aminah Hafidzatullah.

Daulat Tuanku.

#houseofpahang #pahang #permaisurikita #kotabharu
3,439 9 13 September, 2019
@misesmawibesut Profile picture

@misesmawibesut

Pesta Thai

Xperlu berharta untuk BERGAYA...
Xperlu bergaya bila BERHARTA... *terasa???🤪🤪🤪🤪
.
#misesmawibesut #pestathai #mokcik #kotabharu #kelantan #pickuplines #ootd #ootdfashion #dc #comics #batman #love #❤️❤️❤️ #crocs #potrait #potraitphotography #malaysia

Xperlu berharta untuk BERGAYA...
Xperlu bergaya bila BERHARTA... *terasa???🤪🤪🤪🤪
.
#misesmawibesut #pestathai #mokcik #kotabharu #kelantan #pickuplines #ootd #ootdfashion #dc #comics #batman #love #❤️❤️❤️ #crocs #potrait #potraitphotography #malaysia
830 20 27 August, 2019
@misesmawibesut Profile picture

@misesmawibesut

G-Orange Mall

Jika Rindu & Kesabaran Itu Satu Jenayah ..Akulah Penjenayah Yang Paling D Kehendaki 👮🏻...
#mokcik #ootd #simple #gorangers #misesmawibesut #cool #kotabharu #kelantan #malay #malaysia #love #s #dressup #❤️ #gshock

Jika Rindu & Kesabaran Itu Satu Jenayah ..Akulah Penjenayah Yang Paling D Kehendaki 👮🏻...
#mokcik #ootd #simple #gorangers #misesmawibesut #cool #kotabharu #kelantan #malay #malaysia #love #s#dressup #❤️#gshock
1,056 28 14 September, 2019
@kelateku Profile picture

@kelateku

Hujan petang di Kota Bharu.

Gambar : @alfredosalmon
#kotabharu #kelateku

Hujan petang di Kota Bharu.

Gambar : @alfredosalmon 
#kotabharu #kelateku
2,557 15 2 September, 2019
@shahrezza61 Profile picture

@shahrezza61

With Family yesterday in #kotabharu

With Family yesterday in #kotabharu
3,642 45 12 September, 2019
@nazreenazurahijab Profile picture

@nazreenazurahijab

Bersama founder2 jelita #kotabharu 😍.. Mcm2 tips dpt sampai la ke tips dalam berpantang 🤣.. Apa2 pon tq belanja @syarifahkhyra @temytemybold

Bersama founder2 jelita #kotabharu 😍.. Mcm2 tips dpt sampai la ke tips dalam berpantang 🤣.. Apa2 pon tq belanja @syarifahkhyra @temytemybold
2,110 9 6 September, 2019
@harry_khalifah Profile picture

@harry_khalifah

Pada adik kakok adik abe ,yg berada di sekitar kota bharu, jgn lupo jupo apak di tunjong jam 9.00 bersama merdeka drag race ... t shirt AKU MAKAN CINTA MU akan di lepaskan secara exclusive malam ni geng..padu nok mapuhhh... #kelantanese
#dragrace
#kotabharu
#anakkelantan

Pada adik kakok adik abe ,yg berada di sekitar kota bharu, jgn lupo jupo apak di tunjong jam 9.00 bersama merdeka drag race ... t shirt AKU MAKAN CINTA MU akan di lepaskan secara exclusive malam ni geng..padu nok mapuhhh... #kelantanese 
#dragrace 
#kotabharu 
#anakkelantan
5,704 51 7 September, 2019