#kotabharu Instagram Photos & Videos

kotabharu - 2m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kotabharu and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
1 minutes
Average like
4.3
Average comment
0.2
Posts with video
5/48
Posts with photo
43/48

Hashtag Popularity

Jom pilih pakage2 yg ada. Harga bermula serendah dari rm100 je tau! Murahhkann uols?

Pilih gambar & screenshot dan terus WhatsApp click link kt bio tu boleh direct ws je uolss!!! Sampaikan rasa kasih dan cinta anda terus kepada yang tersayang . ☑️Birthday ☑️Anniversary
☑️Get well soon
☑️I love you
☑️I miss you ☑️Convocation Day
☑️Congrats
☑️Im Sorry
☑️Hai awak
☑️Room Deco

Sis akan reply satu2 ya ... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

TAKE NOTE!!!! 👉Last minute ordr accept
👉fresh flower 👉boleh delivery malam (t&c) ☎️ 60129890187   #surprisedeliverykelantan #surprisedeliverykotabharu #kotabharu #kelantan #surprisedeliverybajetkelantan #surprisedeliverybajetkotabharu #surprisemurahkb #surprise #bouquet #bouquetmurahkelantan #picnicdecorationkelantan #tabledecokelantan #candlelightdinner #candlelightdinnerkelantan #surpriseplannerkb #balloonbouquet #bubbleballoonbouquet #surpriseplanner #surpriseplannerkb #surpriseplannerkelantan
#chocolatebouquet #chocolatebouquetkelantan #flowerbouquet #suprisedeliverykotabharu
#surprisedeliverykotabharu
#suprisedeliverykelantan
#surprisedeliverykelantan
#bouqetbajetmurah
#surprisekelantan
#bouquetkelantanmurah
#bouquetcoklatmurah
#bouquetbajetmurah

Jom pilih pakage2 yg ada. Harga bermula serendah dari rm100 je tau! Murahhkann uols?

Pilih gambar & screenshot dan terus WhatsApp click link kt bio tu boleh direct ws je uolss!!! Sampaikan rasa kasih dan cinta anda terus kepada yang tersayang . ☑️Birthday ☑️Anniversary
☑️Get well soon
☑️I love you
☑️I miss you ☑️Convocation Day
☑️Congrats
☑️Im Sorry
☑️Hai awak
☑️Room Deco

Sis akan reply satu2 ya ... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

TAKE NOTE!!!! 👉Last minute ordr accept
👉fresh flower 👉boleh delivery malam (t&c) ☎️ 60129890187  #surprisedeliverykelantan #surprisedeliverykotabharu #kotabharu #kelantan #surprisedeliverybajetkelantan #surprisedeliverybajetkotabharu #surprisemurahkb #surprise #bouquet #bouquetmurahkelantan #picnicdecorationkelantan #tabledecokelantan #candlelightdinner #candlelightdinnerkelantan #surpriseplannerkb #balloonbouquet #bubbleballoonbouquet #surpriseplanner #surpriseplannerkb #surpriseplannerkelantan
#chocolatebouquet #chocolatebouquetkelantan #flowerbouquet #suprisedeliverykotabharu
#surprisedeliverykotabharu 
#suprisedeliverykelantan 
#surprisedeliverykelantan
#bouqetbajetmurah
#surprisekelantan 
#bouquetkelantanmurah 
#bouquetcoklatmurah 
#bouquetbajetmurah
0 0 5 hours ago

roger2 sahabat.. d m/wasapppp terus - 0 1 1 2 5 6 4 8684 tq.. .
.
_Tag gildan premium..
_Rm45.00 termsuk pos..
*gildan ultra + rm10.00..
_Size available in S to XXXL..
_to order d m @ whatsapp 01125648684....
.
.

berminat roger terus d m @ wasap ke number 01125648684....
.
.
.
.
.
.
.
.
. #bajuband #kualalumpur #sayajual #gildan #kaos #february2020 #bajumurah #terengganu #pulautioman #kotabharu #sarawak #jdt #sabah #bajuband #shirtmurah #pahang #kelantan #vape #kaosmurah #japan #bossku #penang #thailand #singapore #kedah #perak #selangor #phuket #sabah #melaka #february #bajukeras

roger2 sahabat.. d m/wasapppp terus -  0 1 1  2 5 6 4 8684 tq.. .
. 
_Tag gildan premium..
_Rm45.00 termsuk pos..
*gildan ultra + rm10.00..
_Size available in S to XXXL..
_to order d m @ whatsapp 01125648684....
.
.

berminat roger terus d m  @ wasap ke number 01125648684....
.
.
.
.
.
.
.
.
.#bajuband #kualalumpur #sayajual #gildan #kaos #february2020 #bajumurah #terengganu #pulautioman #kotabharu #sarawak #jdt #sabah  #bajuband #shirtmurah #pahang #kelantan #vape #kaosmurah #japan #bossku #penang #thailand #singapore #kedah #perak #selangor #phuket #sabah #melaka #february #bajukeras
0 0 5 hours ago

NAK TRY SERUM NI KENA RESTKAN MUKA DULU TAK?
-
Antara soalan pemes yang Farhana dapat dari kastemer-kastemer tercintuh,betul ke kalau nak tukar any product skincare yang baru kena restkan muka dulu 🤔 Ada yang cakap kena basuh muka dengan air beras la air lemon la dan macam-macam lagi.
-
Sebenarnya, tak perlu pun rest kan muka sampai berminggu minggu untuk kulit keluarkan segala toxin atau detox kononnya. Kalau takut kulit tak sesuai pakai product, check ingredients.
-
Tak perlu rest muka tapi kalau rasa dengan rest muka itu lebih baik untuk kulit korang,boleh jer nak rest dulu!Awak lebih kenal kulit awak sendiri kan 😆 Make sure kenal kulit awak and listen to your skin.

NAK TRY SERUM NI KENA RESTKAN MUKA DULU TAK?
-
Antara soalan pemes yang Farhana dapat dari kastemer-kastemer tercintuh,betul ke kalau nak tukar any product skincare yang baru kena restkan muka dulu 🤔 Ada yang cakap kena basuh muka dengan air beras la air lemon la dan macam-macam lagi.
-
Sebenarnya, tak perlu pun rest kan muka sampai berminggu minggu untuk kulit keluarkan segala toxin atau detox kononnya. Kalau takut kulit tak sesuai pakai product, check ingredients.
-
Tak perlu rest muka tapi kalau rasa dengan rest muka itu lebih baik untuk kulit korang,boleh jer nak rest dulu!Awak lebih kenal kulit awak sendiri kan 😆 Make sure kenal kulit awak and listen to your skin.
0 1 5 hours ago

2020シーズンはマレーシアのKelantan FAというチームでプレーさせて頂くことになりました。
なかなかチームが決まらず大変でしたが、
またサッカーが出来る幸せを感じながらプレーしたいと思います。
また沢山の方々のサポートがありここまで来る事が出来ました。
ありがとうございます。
これからも日々精進していきますので応援よろしくお願いします。
#kelantan #kelantanfa #kafa #football #malaysia #enjoy #enjoylife #kotabharu #oneteam

2020シーズンはマレーシアのKelantan FAというチームでプレーさせて頂くことになりました。
なかなかチームが決まらず大変でしたが、
またサッカーが出来る幸せを感じながらプレーしたいと思います。
また沢山の方々のサポートがありここまで来る事が出来ました。
ありがとうございます。
これからも日々精進していきますので応援よろしくお願いします。
#kelantan #kelantanfa #kafa #football #malaysia #enjoy #enjoylife #kotabharu #oneteam
51 2 5 hours ago

Got an important event to go to? A school reunion? An ex's wedding? 🤨 No matter what it is, you count on Aubrey to make you look like the best version of yourself! 😏👍🏻
.
.
#SRlovers #SRqueen #SRootd #longshawl #mattesatinsilk #satinsilk #printedscarf #tudungsarung #tudung #bawal #cottonvoile #satin #texturedhijab #bangisentral #melawatimall #centralicity #shahalam #kotabharu #SR

Got an important event to go to? A school reunion? An ex's wedding? 🤨 No matter what it is, you count on Aubrey to make you look like the best version of yourself! 😏👍🏻
.
.
#SRlovers #SRqueen #SRootd #longshawl #mattesatinsilk #satinsilk #printedscarf #tudungsarung #tudung #bawal #cottonvoile #satin #texturedhijab #bangisentral #melawatimall #centralicity #shahalam #kotabharu #SR
0 0 5 hours ago

Good Night ♥️
-
Hellooo korang,cuba cari perkataan yang tersembunyi tuh.Berapa banyak yang korang jumpaaa,malam-malam ni kene lah cerdaskan otak kita hehe.
-
Komen kat bawah tauuu 😜

Good Night ♥️
-
Hellooo korang,cuba cari perkataan yang tersembunyi tuh.Berapa banyak yang korang jumpaaa,malam-malam ni kene lah cerdaskan otak kita hehe.
-
Komen kat bawah tauuu 😜
0 1 5 hours ago

27/2/2020
Repair Face👀 To Face👀
Settle REPAIR TUKAR BATERI XIOMI NOTE 4X .siap lalu bosku ..BEKKI DI STADIUM SULTAN MUHAMMAD IV ..hargo mmg DISKAUN gilo2..bare gerentin cun puah hati.siap lalu..harga sep2 kito jahh.
ph depe tanggo kito g..muroh2 jh...hargo promosi..xde mari kito g tempat bos2..sat rungsing...yg penting bare berkualiti bosku.. gpo2 nok tnyo bleh ws bosku ..
Pecoh screen??bateri bekok?? Cas xmasuk??camera punoh??
Tepon xhidup?? Ribben WIFI putus???
Ribben home button putus??
Punoh software???
Segala masalah iphone try oyk kito bantu stakat mampu..
Xdop masalah wak mari jh..kito ejah cuba try bekki..
tekan jah link tu.. .
#pasirmas #kotabharu #tanahmerah #pasirputeh #bachok #Nilampuri #RantauPanjang #Tawang #PCB #PasirPekan #Machang #StadiumSultanMuhammadIV #SriCemerlang #KolejVokasionalBachok
#KfcBaung #Tesco #Koklanas
http://wasapp.me/60133939318
http://wasapp.me/60133939318
http://wasapp.me/60133939318

27/2/2020
Repair Face👀 To Face👀
Settle REPAIR TUKAR BATERI XIOMI NOTE 4X .siap lalu bosku ..BEKKI DI STADIUM SULTAN MUHAMMAD IV ..hargo  mmg DISKAUN gilo2..bare gerentin cun puah hati.siap lalu..harga sep2 kito jahh. 
ph depe tanggo kito g..muroh2 jh...hargo promosi..xde mari kito g tempat bos2..sat rungsing...yg penting bare berkualiti bosku.. gpo2 nok tnyo bleh ws bosku ..
Pecoh screen??bateri bekok?? Cas xmasuk??camera punoh??
Tepon xhidup?? Ribben WIFI putus???
Ribben home button putus??
Punoh software???
Segala masalah iphone try oyk kito bantu stakat mampu..
Xdop masalah wak mari jh..kito ejah cuba try bekki..
tekan jah link tu.. . 
#pasirmas #kotabharu #tanahmerah #pasirputeh #bachok #Nilampuri #RantauPanjang #Tawang #PCB #PasirPekan #Machang #StadiumSultanMuhammadIV #SriCemerlang #KolejVokasionalBachok
#KfcBaung #Tesco #Koklanas
http://wasapp.me/60133939318
http://wasapp.me/60133939318
http://wasapp.me/60133939318
0 0 5 hours ago

Dapat apa kalau beli set combo yang baru ni??? 🤔

Dapat

1.Blusher
2.Lipmatte
3.Makeup brush
4. Free gift 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 Harga berapa kakak?? Murah je sayang,
Rm49 jeee 😍😍 #kekasihhq #kekasihlipmatte #kekasihkelantan #kekasihpasirmas #kekasihlipmattebythemelvins #meletop #samtilla #neelofa #kelantan #kotabharu #kekasihklate #kekasihlipmattekelantan #kampungpeople #kekasihguamusang #kuncicintaabadi #kekasihproduct #samtilla

Dapat apa kalau beli set combo yang baru ni??? 🤔

Dapat

1.Blusher
2.Lipmatte
3.Makeup brush
4. Free gift 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 Harga berapa kakak?? Murah je sayang,
Rm49 jeee 😍😍 #kekasihhq #kekasihlipmatte #kekasihkelantan #kekasihpasirmas #kekasihlipmattebythemelvins #meletop #samtilla #neelofa #kelantan #kotabharu #kekasihklate #kekasihlipmattekelantan #kampungpeople #kekasihguamusang #kuncicintaabadi #kekasihproduct #samtilla
1 0 5 hours ago

TELEKUNG FATIMAH NOW AVAILABLE ON WEBSITE BAWALHOUSE.COM
.
Bila lagi nak beli utk yang tersayang . Material dia sangat best , bahagian muka yg strechtable akan memberi keselesaan dalam beribadat . Adjustable tali di bahagian belakang juga dapat melonggarkan atau mengetatkan bahagian kepala mengikut keselesaan masing masing . .
Paling best sekali setiap pembelian #telekongfatimah ini korang akan dapat beg travel secara percuma sahaja taw ! 👏🏻❤️
.

First 100 customers kita bagi special harga special taw . haaaa pergi website now ! 😊😍 #telekongfatimah #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta

TELEKUNG FATIMAH NOW AVAILABLE ON WEBSITE BAWALHOUSE.COM
.
Bila lagi nak beli utk yang tersayang . Material dia sangat best , bahagian muka yg strechtable akan memberi keselesaan dalam beribadat . Adjustable tali di bahagian belakang juga dapat melonggarkan atau mengetatkan bahagian kepala mengikut keselesaan masing masing . .
Paling best sekali setiap pembelian #telekongfatimah ini korang akan dapat beg travel secara percuma sahaja taw ! 👏🏻❤️
.

First 100 customers kita bagi special harga special taw . haaaa pergi website now ! 😊😍 #telekongfatimah #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta
36 1 6 hours ago

LIMITED EDITION❗❗ EFFARY FABRIC PARFUME kini 100ml..
Lebih EXCLUSIVE..Lebih JIMAT uolsss..
Harga HANYA RM25 sahaja sebotol!!!
Cepat2 dapatkan sekarang... 50ml RM15 RM100ml
http://www.wassap.my/601110690052 @

http://www.wassap.my/601119990769

#EffaryFabricParfume
#Effarykelantan
#Agenwanted
#kelantan
#pasirmas
#kotabharu

LIMITED EDITION❗❗ EFFARY FABRIC PARFUME kini 100ml..
Lebih EXCLUSIVE..Lebih JIMAT uolsss..
Harga HANYA RM25 sahaja sebotol!!!
Cepat2 dapatkan sekarang... 50ml RM15 RM100ml
http://www.wassap.my/601110690052 @

http://www.wassap.my/601119990769

#EffaryFabricParfume 
#Effarykelantan 
#Agenwanted 
#kelantan 
#pasirmas 
#kotabharu
0 0 6 hours ago

. Tahukah anda ❓
Pendengaran yang baik 👂🏻
Memudahkan urusan ibadah ✅
.
.

Temui Team InnoHear Pantai Timur di Masjid Sultan Muhammad II, Telipot, Kota Bharu, esok 28/2/2020. .
.
Jom jumpa audiologis kami. .
.

#innohear #pantaitimur #kotabharu #sedardengar #bakalhaji #tetamuallah #lambaiankaabah #haji2020 #roadtomecca #hajimabrur #tabunghaji #lth #kursusasashaji #alatpendengaran #mendengaruntukibadah #digitalhearingaids #premiumhearingaidsmadeaffordable

. Tahukah anda ❓
Pendengaran yang baik 👂🏻
Memudahkan urusan ibadah ✅
.
.

Temui Team InnoHear Pantai Timur di Masjid Sultan Muhammad II, Telipot, Kota Bharu, esok 28/2/2020. .
.
Jom jumpa audiologis kami. .
.

#innohear #pantaitimur #kotabharu #sedardengar #bakalhaji #tetamuallah #lambaiankaabah #haji2020 #roadtomecca #hajimabrur #tabunghaji #lth #kursusasashaji  #alatpendengaran #mendengaruntukibadah #digitalhearingaids #premiumhearingaidsmadeaffordable
0 0 6 hours ago

Do you how many ways you could accessorize with the twilly? The possibilities are endless! 😱 Show us how you accessorize using our Oval Ring Twilly with EIGHT fun colours to choose from!
.
.
#SRlovers #SRqueen #SRootd #longshawl #mattesatinsilk #satinsilk #printedscarf #tudungsarung #tudung #bawal #cottonvoile #satin #texturedhijab #bangisentral #melawatimall #centralicity #shahalam #kotabharu #SR

Do you how many ways you could accessorize with the twilly? The possibilities are endless! 😱 Show us how you accessorize using our Oval Ring Twilly with EIGHT fun colours to choose from!
.
.
#SRlovers #SRqueen #SRootd #longshawl #mattesatinsilk #satinsilk #printedscarf #tudungsarung #tudung #bawal #cottonvoile #satin #texturedhijab #bangisentral #melawatimall #centralicity #shahalam #kotabharu #SR
12 0 6 hours ago

shuttlecocks may out of stock at the moment, but lets chill and watch some slomo killing shots 😁🏸 (blurly...😩 once got better earning then I will get better camera to do shooting)
#yonex #fischer #badminton #ブロックB #blockB #badmintonblockB #kotabharu #pengkalanchepa #kelantan #stringing #shuttlecock #overgrip #OnTripAdvisor

shuttlecocks may out of stock at the moment, but lets chill and watch some slomo killing shots 😁🏸 (blurly...😩 once got better earning then I will get better camera to do shooting) 
#yonex #fischer #badminton #ブロックB #blockB #badmintonblockB #kotabharu #pengkalanchepa #kelantan #stringing #shuttlecock #overgrip #OnTripAdvisor
1 0 6 hours ago

WALAWEY BIAR BETUL? 🙀
-
Masyallah seriyuslah?PAK JER yang besar-besar boleh hilang dengan Bougas Advance Serum,yer macam tak percaya jer kan,macam ada kuasa sakti zam zam ala khazam fulakk Bougas ni yehettttt 🤪
-
Malas lar nak cakap nanti korang cakap Ziss Ain propa lebih pulak,tapi kalau percaya jangan swipe untuk tengok gambar lain nanti korang pengsan sebab tengok keayuaan pengguna setia hujung nyawa Ziss Ain ni ❤️
-
Apa yang penting?Korang keep on konsisten pakai jangan dah habis sebotol dah giveup almaklumlah natural ingredients memang ambik masa nak bertindak-balas dengan kulit kita,kalau cepat tuh korang cakap ada merkuri fulakkk dah produk sampah lah ape lah‼️So kunci utama,SABAR 😘

WALAWEY BIAR BETUL? 🙀
-
Masyallah seriyuslah?PAK JER yang  besar-besar boleh hilang dengan Bougas Advance Serum,yer macam tak percaya jer kan,macam ada kuasa sakti zam zam ala khazam fulakk Bougas ni yehettttt 🤪
-
Malas lar nak cakap nanti korang cakap Ziss Ain propa lebih pulak,tapi kalau percaya jangan swipe untuk tengok gambar lain nanti korang pengsan sebab tengok keayuaan pengguna setia hujung nyawa Ziss Ain ni ❤️
-
Apa yang penting?Korang keep on konsisten pakai jangan dah habis sebotol dah giveup almaklumlah natural ingredients memang ambik masa nak bertindak-balas dengan kulit kita,kalau cepat tuh korang cakap ada merkuri fulakkk dah produk sampah lah ape lah‼️So kunci utama,SABAR 😘
0 1 6 hours ago

🌸 BAWAL MANIK TABUR 🌸
✔Harga: RM12.99/pcs
✔Material: Cotton Airis rosegold/Airis Premium
✔Ukuran: Bidang 45, bidang 50 dan bidang 60.
-----------------------------------------
🚩Warna mungkin sedikit berbeza mgikt pncahayaan
🚩Minimum borong 15 helai keats
🚩Harga tidak trmasuk postage
------------------------------------------
#Bawalmanik #Bawalmanikmurah #Bawalmaniktabur #BawalAirispremium #Bawaldiamond #tudungBawalmurah #Bawaldiamondmurah #Bawalplain #Bawalplainmurah #Bazaarmalaysia #tudungBawalborongmurah #Kelantan #Uitmkelantan #Uitmmachang #Uitmdihatiku #Kotabharu #tudungbawal #bawalcottonhargaborong #airisrosegold #tudungbawalmurah #tudungbawalcantik #bawalbeemurah #tudungbawalhargaborong #bawalchiffon #raya2020 #tudungbawalmurahsangat #tudungraya2020 #bawallabuhbidang60

🌸 BAWAL MANIK TABUR 🌸
✔Harga: RM12.99/pcs
✔Material: Cotton Airis rosegold/Airis Premium
✔Ukuran: Bidang 45, bidang 50 dan bidang 60.
-----------------------------------------
🚩Warna mungkin sedikit berbeza mgikt pncahayaan
🚩Minimum borong 15 helai keats
🚩Harga tidak trmasuk postage
------------------------------------------
#Bawalmanik #Bawalmanikmurah #Bawalmaniktabur  #BawalAirispremium #Bawaldiamond #tudungBawalmurah #Bawaldiamondmurah #Bawalplain #Bawalplainmurah #Bazaarmalaysia #tudungBawalborongmurah #Kelantan #Uitmkelantan #Uitmmachang #Uitmdihatiku #Kotabharu #tudungbawal #bawalcottonhargaborong #airisrosegold #tudungbawalmurah #tudungbawalcantik #bawalbeemurah  #tudungbawalhargaborong #bawalchiffon #raya2020 #tudungbawalmurahsangat #tudungraya2020 #bawallabuhbidang60
1 0 6 hours ago

Love spell ni antara top selling jugak 😍Dia punya bau more to manis buah gabungan cherry blossom dengan peach.
And then, bau dia xkuat, bau soft. Yang xsuka yang bau kuat boleh try yang ni

#victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #kelantan #kotabharu #shahalam #uitm #um #upm #upsi #usm #upnm #utm #uthm #unisel #unimas #ums #umk #umt #ump #uum #studentlife #drama #bukankahwinpaksa #bukankeranaakutakcinta #maaftakindah #murah

Love spell ni antara top selling jugak 😍Dia punya bau more to manis buah gabungan cherry blossom dengan peach. 
And then, bau dia xkuat, bau soft. Yang xsuka yang bau kuat boleh try yang ni

#victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #kelantan #kotabharu #shahalam #uitm #um #upm #upsi #usm #upnm #utm #uthm #unisel #unimas #ums #umk #umt #ump #uum #studentlife #drama #bukankahwinpaksa #bukankeranaakutakcinta #maaftakindah #murah
0 0 6 hours ago

Siapa kata mata sepet tak boleh pakai maskara ? Siapa kata ? Siapa ?
Nih , perkenalkan rohina pada dia okay 😉 .
.

#rohinamascara #rohinamascaraviral #rohinamascaracongek #rohinamascarakotabharu #rohinamascarapasirmas #rohinamascarapasirpekan #rohinaadadiskaun #kotabharu #pasirmas #bulumatalentik

Siapa kata mata sepet tak boleh pakai maskara ? Siapa kata ? Siapa ? 
Nih , perkenalkan rohina pada dia okay 😉 .
.

#rohinamascara #rohinamascaraviral #rohinamascaracongek #rohinamascarakotabharu #rohinamascarapasirmas #rohinamascarapasirpekan #rohinaadadiskaun #kotabharu #pasirmas #bulumatalentik
1 0 6 hours ago

LIMITED EDITION❗❗ EFFARY FABRIC PARFUME kini 100ml..
Lebih EXCLUSIVE..Lebih JIMAT uolsss..
Harga HANYA RM25 sahaja sebotol!!!
Cepat2 dapatkan sekarang... 50ml RM15 RM100ml
http://www.wassap.my/601110690052 @

http://www.wassap.my/601119990769

#EffaryFabricParfume
#Effarykelantan
#agentwanted
#pasirmas
#tanahmerah
#kotabharu

LIMITED EDITION❗❗ EFFARY FABRIC PARFUME kini 100ml..
Lebih EXCLUSIVE..Lebih JIMAT uolsss..
Harga HANYA RM25 sahaja sebotol!!!
Cepat2 dapatkan sekarang... 50ml RM15 RM100ml
http://www.wassap.my/601110690052 @

http://www.wassap.my/601119990769

#EffaryFabricParfume 
#Effarykelantan 
#agentwanted 
#pasirmas 
#tanahmerah
#kotabharu
1 0 6 hours ago

It's SUPER VALUE CAMPAIGN with SCHOLARSHIP and FREE LAPTOP 💻 to own!

Come to our April registration and stand a chance to pay only RM300 for the registration fee.
HURRY UP! CLICK the link in bio 👆 and leave your details.

#MSUmalaysia #MSUcollege #spm #stpm #kotabharu #kelantan #pasirmas #bachok #pasirputeh #machang #kualakrai #tumpat #tanahmerah #jeli #guamusang

It's SUPER VALUE CAMPAIGN with SCHOLARSHIP and FREE LAPTOP 💻 to own!

Come to our April registration  and stand a chance to pay only RM300 for the registration fee.
HURRY UP! CLICK the link in bio 👆 and leave your details.

#MSUmalaysia #MSUcollege #spm #stpm #kotabharu #kelantan #pasirmas #bachok #pasirputeh #machang #kualakrai #tumpat #tanahmerah #jeli #guamusang
3 0 6 hours ago

It's SUPER VALUE CAMPAIGN with SCHOLARSHIP and FREE LAPTOP 💻 to own!

Come to our April registration and stand a chance to pay only RM300 for the registration fee.
HURRY UP! CLICK the link in bio 👆 and leave your details.

#MSUmalaysia #MSUcollege #spm #stpm #kotabharu #kelantan #pasirmas #bachok #pasirputeh #machang #kualakrai #tumpat #tanahmerah #jeli #guamusang

It's SUPER VALUE CAMPAIGN with SCHOLARSHIP and FREE LAPTOP 💻 to own!

Come to our April registration  and stand a chance to pay only RM300 for the registration fee.
HURRY UP! CLICK the link in bio 👆 and leave your details.

#MSUmalaysia #MSUcollege #spm #stpm #kotabharu #kelantan #pasirmas #bachok #pasirputeh #machang #kualakrai #tumpat #tanahmerah #jeli #guamusang
1 0 6 hours ago

BABY J LICIN DISAPU SERUM “AJAIB”.
-
Fulamakkkk sebelum ni BABY J buat sarang di muka kita pulak tak tahu menahu kenapa diorang bertapa kat muka kita ! Yang pasti kita nak muka licin kalah porcelain tambah blink blink 😱
-
Untuk pengetahuan semua BABY J bertapa di muka kita bersebab ! Yang kulit licin macam minah minah kuriya tu semestinya ada “RAHSIA” tersendiri nak cantik weheeee. Korang boleh hadam selumatnya gambar yang Ain bagi.Jangan lupa ‘SAVE’ this post ❤️.
-
Nak tidur malam ni jangan lupa dap dap dap serum “AJAIB” BOUGAS ADVANCE SERUM supaya BABY J tu lari dan tak bertapa di muka kita.
-
✔️0179489576
✔️0179489576
✔️0179489576

BABY J LICIN DISAPU SERUM “AJAIB”.
-
Fulamakkkk sebelum ni BABY J buat sarang di muka kita pulak tak tahu menahu kenapa diorang bertapa kat muka kita ! Yang pasti kita nak muka licin kalah porcelain tambah blink blink 😱
-
Untuk pengetahuan semua BABY J bertapa di muka kita bersebab ! Yang kulit licin macam minah minah kuriya tu semestinya ada “RAHSIA” tersendiri nak cantik weheeee. Korang boleh hadam selumatnya gambar yang Ain bagi.Jangan lupa ‘SAVE’ this post ❤️.
-
Nak tidur malam ni jangan lupa dap dap dap serum “AJAIB” BOUGAS ADVANCE SERUM supaya BABY J tu lari dan tak bertapa di muka kita.
-
✔️0179489576
✔️0179489576
✔️0179489576
1 1 6 hours ago

Itu yang Cik Nin cakap..., khimar Ardani ni bukan kaleng-kaleng.. bukan khimar biaser-biasher. Khimar Ardani ni pilihan founder-founder kosmetik ya u ollss. U ollss rase founder-founder tu taste camne agak-agaknya?? ☺️ Sebab tu Cik Nin cakap kualitinya setanding kualiti kain di butik-butik tapi harga mampu dimiliki semua orang. Tak sampai seratus pun sehelai u ollls kalo dibandingkan kain tudung di butik tu.. Best ke best?? 😁

Rase-rase kenal tak founder kosmetik mana dalam gambar tu?? 😊

http://www.wasap.my/60139835850/sayanakKhimar

#KhimarArdani
#RRAnggunCollection
#sayadesigntudungcantik
#TeamWonderMie
#cubaskalipastijatuhcintabanyakkali
#jomjagaaurat
#ubahdiri
#khimar
#codkotabharu
#pasirtumboh #kubangkerian #kotabharu #kelantan

Itu yang Cik Nin cakap..., khimar Ardani ni bukan kaleng-kaleng.. bukan khimar biaser-biasher. Khimar Ardani ni pilihan founder-founder kosmetik ya u ollss. U ollss rase founder-founder tu taste camne agak-agaknya?? ☺️ Sebab tu Cik Nin cakap kualitinya setanding kualiti kain di butik-butik tapi harga mampu dimiliki semua orang. Tak sampai seratus pun sehelai u ollls kalo dibandingkan kain tudung di butik tu.. Best ke best?? 😁

Rase-rase kenal tak founder kosmetik mana dalam gambar tu?? 😊

http://www.wasap.my/60139835850/sayanakKhimar

#KhimarArdani
#RRAnggunCollection
#sayadesigntudungcantik
#TeamWonderMie
#cubaskalipastijatuhcintabanyakkali
#jomjagaaurat
#ubahdiri
#khimar
#codkotabharu
#pasirtumboh #kubangkerian #kotabharu #kelantan
1 0 6 hours ago

Ready Stock Original TROJAN RINGER TEE
.
1969 : L only
TROJAN : 2XL / 4XL
.
Kedai hanya dibuka jam 9mlm - 12t.malam.
Boleh pos ke semua tempat.
Terima kasih.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#hardworkklangvalley #hardwork #kerjakeras #trojanrecords #igersmalaysia #igersmy #malaysia #segamat #kualapilah #kemaman #kotabharu #kuantan #raub #penang #malacca #alorgajah #kangar #kulim #kualalumpur #bangi #kajang #kuching #miri #kotakinabalu #sandakan #skinheadmalaysia #drmartensmalaysia #drmartensmy #fredperrymy #fredperrymalaysia

Ready Stock Original TROJAN RINGER TEE
.
1969 : L only
TROJAN : 2XL / 4XL
.
Kedai hanya dibuka jam 9mlm - 12t.malam.
Boleh pos ke semua tempat.
Terima kasih.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
#hardworkklangvalley #hardwork #kerjakeras #trojanrecords #igersmalaysia #igersmy #malaysia #segamat #kualapilah #kemaman #kotabharu #kuantan #raub #penang #malacca #alorgajah #kangar #kulim #kualalumpur #bangi #kajang #kuching #miri #kotakinabalu #sandakan  #skinheadmalaysia #drmartensmalaysia #drmartensmy #fredperrymy #fredperrymalaysia
11 0 6 hours ago

Velvet petals bau lebih kurang macam perfume channel gittew, sape yang suka bau lembut2 dan tak suka bau sweet boleh try fragrance ni🥰

#victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #kelantan #kotabharu #shahalam #uitm #um #upm #upsi #usm #upnm #utm #uthm #unisel #unimas #ums #umk #umt #ump #uum #studentlife #drama #bukankahwinpaksa #bukankeranaakutakcinta #maaftakindah #murah

Velvet petals bau lebih kurang macam perfume channel gittew, sape yang suka bau lembut2 dan tak suka bau sweet boleh try fragrance ni🥰

#victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #kelantan #kotabharu #shahalam #uitm #um #upm #upsi #usm #upnm #utm #uthm #unisel #unimas #ums #umk #umt #ump #uum #studentlife #drama #bukankahwinpaksa #bukankeranaakutakcinta #maaftakindah #murah
0 0 6 hours ago

Zalia Square, RM12 each
Combo - 4pcs RM50 inc postage

Material - Mix Cotton
Measurement - 45+-
Finishing - Jahit Tepi Halus ♡ Tak jarang
♡ No starch needed
♡ Awning senang bentuk
♡ Material sejuk

Colours may slightly different from actual.

#tudungbawal #bawalovers #bawalcantik #bawalmurah #bawalsenangbentuk #tudungbawalmurah #tudungbawalplain #tudungbawalcotton #tudungbawalmalaysia #bawalcotton #bawalcantik #bawalplain #bawalcottonvoile #bawalsenangbentuk #tudungcantik #tudungstudent #cottonvoile #murah #tudungmurah #tudungonline #tudungbawalmurah #tudung #bawalcotton #bawalplain #bawalmurah #kotabharu #kelantan #pengkalanchepa #tudungkelantan #umkkelantan

Zalia Square, RM12 each
Combo - 4pcs RM50 inc postage

Material - Mix Cotton 
Measurement - 45+-
Finishing - Jahit Tepi Halus ♡ Tak jarang
♡ No starch needed
♡ Awning senang bentuk
♡ Material sejuk

Colours may slightly different from actual.

#tudungbawal #bawalovers #bawalcantik #bawalmurah #bawalsenangbentuk #tudungbawalmurah #tudungbawalplain #tudungbawalcotton #tudungbawalmalaysia #bawalcotton #bawalcantik #bawalplain #bawalcottonvoile #bawalsenangbentuk #tudungcantik #tudungstudent #cottonvoile #murah #tudungmurah #tudungonline #tudungbawalmurah #tudung  #bawalcotton #bawalplain #bawalmurah #kotabharu #kelantan #pengkalanchepa #tudungkelantan #umkkelantan
4 0 6 hours ago

Style yang mana jadi pilihan korang?
.
Dapatkan ROSALINDA 5IN1!!! BOLEH FREE GIFT💞
Travel beg 1 set(6 pcs) LIMITED
setiap pembelian rosalinda akan dapat travel beg.

GRAB satu set rosalinda dapat 1 set travel beg
GRAB dua pun dapat 2 travel beg
GRAB tiga pun dapat 3 travel beg
.
#teaminsta2722020
#cspscs #jubahmoden #jubahbudak #jubahmurah #jubahcantikmurah #blouselabuh #blouseplussize #blouseplussizemurah #blousewanitamurah #usimnilai #kotabharu #tudungbawal #tudungcantik #tudunglabuh #pallazomurah #auratwanitaislam #uiamgombak

Style yang mana jadi pilihan korang?
.
Dapatkan ROSALINDA 5IN1!!! BOLEH FREE GIFT💞
Travel beg 1 set(6 pcs) LIMITED
setiap pembelian rosalinda akan dapat travel beg.

GRAB satu set rosalinda dapat 1 set travel beg
GRAB dua pun dapat 2 travel beg
GRAB tiga pun dapat 3 travel beg
.
#teaminsta2722020
#cspscs #jubahmoden #jubahbudak #jubahmurah #jubahcantikmurah #blouselabuh #blouseplussize #blouseplussizemurah #blousewanitamurah #usimnilai #kotabharu #tudungbawal #tudungcantik #tudunglabuh #pallazomurah #auratwanitaislam #uiamgombak
1 1 6 hours ago

Alhamdulillah untuk rezeki hari ini.
Segala puji bagi Allah.
Segala puji bagi Allah.
Segala puji bagi Allah.

Terima kasih sudi singgah kedai kami..😊😊
Terima kasih sudi berurus niaga dengan kami..🥰🥰
Minta maaf kalau ada yg kurang. Ni gambar2 yg sempat snap untuk hari ni.💚💚💚 #bajubundlemurah #bajubundlekanakkanak
#bajubundlekanak2 #bajubundlelelaki #bajubundlewanita #bajubundlemurahgiler #bajubundlemurahgila
#bajumurah #bajukanakkanak #bajukanak2 #pengkalanchepa #kotabharu #gayong #baung #tamanudamurni

Alhamdulillah untuk rezeki hari ini. 
Segala puji bagi Allah.
Segala puji bagi Allah.
Segala puji bagi Allah.

Terima kasih sudi singgah kedai kami..😊😊
Terima kasih sudi berurus niaga dengan kami..🥰🥰
Minta maaf kalau ada yg kurang. Ni gambar2 yg sempat snap untuk hari ni.💚💚💚 #bajubundlemurah #bajubundlekanakkanak 
#bajubundlekanak2 #bajubundlelelaki #bajubundlewanita #bajubundlemurahgiler #bajubundlemurahgila
#bajumurah #bajukanakkanak #bajukanak2 #pengkalanchepa #kotabharu #gayong #baung #tamanudamurni
0 0 6 hours ago

Ladakh, the wild wild land,
#kashmirladakhtourism 📌

Brief itinerary: @kashmir_ladakh_tourism []
[]
*Fly Delhi to Leh
* Leh sham valley,Kargil
*kargil-lamayuru-leh
*Leh-Khardungla pass-nubra valley.
*hunder-Shyok valley-Pangong
*Pangong-changla pass-leh
*Local sightseeing Leh
* Leh -Jispa
* Jispa - Manali
* Manali- Delhi

Join us for a incredible journeys to Ladakh in 2020
Get details Now ⏬⏬⏬⏬⏬⏬ []
What's App +919990048712
Email: info@kashmir-ladakh-tourism.com
Web: www.kashmir-ladakh-tourism
[] [] #malaysiakini #KualaLumpur #Kajang #Ipoh #Kuantan #SubangJaya #ShahAlam #PetalingJaya #penangkini #penanglife #Selayang #SungaiPetani #Kajang #KotaBharu #ig_malaysia #jakarta #jakartacity #jakartaigers #thaiiholiday #bangkokcity #mybangkok #malaysiaigers #ig_malaysia #thailande #pattanithailand #Singaporecity #perakian #sabah

Ladakh, the wild wild land, 
#kashmirladakhtourism 📌

Brief itinerary: @kashmir_ladakh_tourism []
[]
*Fly Delhi to Leh
* Leh sham valley,Kargil
*kargil-lamayuru-leh
*Leh-Khardungla pass-nubra valley.
*hunder-Shyok valley-Pangong
*Pangong-changla pass-leh
*Local sightseeing Leh
* Leh -Jispa
* Jispa - Manali
* Manali- Delhi

Join us for a incredible journeys to Ladakh in 2020 
Get details Now ⏬⏬⏬⏬⏬⏬ []
What's App +919990048712
Email: info@kashmir-ladakh-tourism.com 
Web: www.kashmir-ladakh-tourism
[] [] #malaysiakini #KualaLumpur #Kajang #Ipoh #Kuantan #SubangJaya #ShahAlam #PetalingJaya #penangkini #penanglife #Selayang #SungaiPetani #Kajang #KotaBharu #ig_malaysia #jakarta #jakartacity #jakartaigers #thaiiholiday #bangkokcity #mybangkok #malaysiaigers #ig_malaysia #thailande #pattanithailand #Singaporecity #perakian #sabah
14 0 6 hours ago

YA ALLAH 😱😱😱 APA DAH JADI NI?? DAH KENAPA NI? APA CERR?

Dengar kecoh sangat pasal dia ni sekarang!! Semua dok membawang nak dapat info ni, apa yang best kat dia tu??! Melampau betul buat pc semua pakai Aisyah Suit 😡
.
#ajimaura #bajukurungplussize #dramatv3 #zizanrazak #blousecantikmalaysia #fesyenmuslimah #sitinurhaliza #bajumelayumurah #JWOFFICIALRESELLER #kotabharu #jubahdress #freegift #bajumelayumoden #fesyenmeletop #bajukurungmoden #blousemuslimah
#teaminsta2722020

YA ALLAH 😱😱😱 APA DAH JADI NI?? DAH KENAPA NI? APA CERR?

Dengar kecoh sangat pasal dia ni sekarang!! Semua dok membawang nak dapat info ni, apa yang best kat dia tu??! Melampau betul buat pc semua pakai Aisyah Suit 😡
.
#ajimaura #bajukurungplussize #dramatv3 #zizanrazak #blousecantikmalaysia #fesyenmuslimah #sitinurhaliza #bajumelayumurah #JWOFFICIALRESELLER #kotabharu #jubahdress #freegift #bajumelayumoden #fesyenmeletop #bajukurungmoden #blousemuslimah
#teaminsta2722020
1 1 6 hours ago

Tq adik beli ❤️ tuan comey2 tapi kata malu suruh tutup muka 🙈 buleh, nk tutup kite tutup, nk tunjuk kite tunjuk 😁

Berminat bleh tekan link kt bio utk wasep kite dehhh 🙆🏻‍♀️ ————————————————————————
#bouquetbynurrasyidah #feedbackbouquetbynurrasyidah #chocolatebouquetmurah #chocolatekonvo #freshflowerbouquet #chocolatebouquetkelantan #chocolatebouquet #flowerbouquet #konvobouquet #hariibu #hariguru #mothersday #kualabesut #jerteh #kubangkerian #kotabharu #convobouquet #shopee_my #murahhabis #kualititiptop #fruitbasket #fruitbasketmurah #fruitbouquet #fruitbouquetmurah #servicedecobilik #decobilikmurah #suprisebirthday #supriseboxmurah #umkconvo #umkkonvo

Tq adik beli ❤️ tuan comey2 tapi kata malu suruh tutup muka 🙈 buleh, nk tutup kite tutup, nk tunjuk kite tunjuk 😁

Berminat bleh tekan link kt bio utk wasep kite dehhh 🙆🏻‍♀️ ————————————————————————
#bouquetbynurrasyidah #feedbackbouquetbynurrasyidah #chocolatebouquetmurah #chocolatekonvo #freshflowerbouquet #chocolatebouquetkelantan #chocolatebouquet #flowerbouquet #konvobouquet #hariibu #hariguru #mothersday #kualabesut #jerteh #kubangkerian #kotabharu #convobouquet #shopee_my #murahhabis #kualititiptop #fruitbasket #fruitbasketmurah #fruitbouquet #fruitbouquetmurah #servicedecobilik #decobilikmurah #suprisebirthday #supriseboxmurah #umkconvo #umkkonvo
7 0 6 hours ago

Went you realize you want to spent the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as posible

Syamin & lala

#kotabharu #kotabharukelantan #couplegoals #traveladdict #moodedits #couple #preweddingphoto

Went you realize you want to spent the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as posible

Syamin & lala

#kotabharu #kotabharukelantan #couplegoals #traveladdict #moodedits #couple #preweddingphoto
10 0 6 hours ago
PURE SEDUCTION - #KEGILAAN #RAMAIIII 🍃
Fragrances #PalingLaju terjual!! ❤ So lovely bauuu dia! 💯 Original USA !

Korang nak? Cepat2 komen PM! Stock very limited 😘  #victoriasecretbodymist #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #kelantan #kotabharu #shahalam #uitm #um #upm #upsi #usm #upnm #utm #uthm #unisel #unimas #ums #umk #umt #ump #uum #studentlife #drama #bukankahwinpaksa #bukankeranaakutakcinta #maaftakindah #murah
0 0 6 hours ago

Jangan tak percaya okey!! Budak-budak tak pandai menipu kan? Budak kicik pun cakap Golden Salted Egg Peyek ni sedap okey! .

Korang bila nak cuba? . .

#peyek #peyekkacang #salted #saltedegg #saltedcaramel #egg #golden #goldensaltedeggpeyek #kelantan #kotabharu #pasirmas #salor #makanan #makanansehat #jajanan #jajan #foods #foodie #lapar #sedap #sedaplainmachiammm #viral #rempeyek #kudapan #kudapkudap

Jangan tak percaya okey!! Budak-budak tak pandai menipu kan? Budak kicik pun cakap Golden Salted Egg Peyek ni sedap okey! .

Korang bila nak cuba? . .

#peyek #peyekkacang #salted #saltedegg #saltedcaramel #egg #golden #goldensaltedeggpeyek #kelantan #kotabharu #pasirmas #salor #makanan #makanansehat #jajanan #jajan #foods #foodie #lapar #sedap #sedaplainmachiammm #viral #rempeyek #kudapan #kudapkudap
0 0 6 hours ago

Bibir Merekah Sampai Berdarah 😣.
.
Bukti lipgloss kita sesuai untuk semua jenis masalah bibir .After you alls dah try yang ni confirm you alls taknak tukar lain dah bukan sahaja dapat mencantikkan bibir tapi dapat merawat bibir kita 😍 .
.

#magiciliphq #afbeautyco #afbeautyofficial #afbeautyhq #afbeautyteam #teamafbeauty #anissafaizul #bibircantik #bibirmenawan #bibirmunggil #lipgloss #cosmestic #daffaasia #daffaasiateam #kotabharu #kelantan #postage

Bibir Merekah Sampai Berdarah 😣.
.
Bukti lipgloss kita sesuai untuk semua jenis masalah bibir .After you alls dah try yang ni confirm you alls taknak tukar lain dah bukan sahaja dapat mencantikkan bibir tapi dapat merawat bibir kita 😍 .
.

#magiciliphq #afbeautyco #afbeautyofficial #afbeautyhq #afbeautyteam #teamafbeauty #anissafaizul #bibircantik #bibirmenawan #bibirmunggil #lipgloss #cosmestic  #daffaasia #daffaasiateam #kotabharu #kelantan #postage
2 0 6 hours ago

ONLY RM48 ONE SET .. SALE SALE SALE 😱
.
[ BOOSTER TREATMENT ]
.
Haa korang alami salah satu masalah kulit tersebut iaitu
.
❤ Kulit breakout
❤ Kulit sensitif
❤ Kulit berjerawat
❤ Kulit berminyak
❤ Kulit berjerawat pasir
.
Tapi dlm masa yg sama korang tak tahu cara nk atasi atau cegah?
.
Takpe , sebelom tu lala akan consult, guide korang dlm penjagaan kulit
.
Sebb kalau korang pakai produk ap pun, tapi kalau tak pndai jaga kulit dgn betul, tetap masalah kulit korang tu tak dpt di atasi 💋
.
So kalau korang ada masalah kulit? tak tahu dh cara mcm mna nk rawat ? perlukan consultation ? Whatsapp lala segera ( link di bio ) insya Allah lala akan guide 💋
.
#bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #dherbs #demica #jerawat #jeragat #madu #sobella #kotabharu #kelantan #satinskinz #symabeauty #madu #vitaminc #fienabeauty #aurawhite #belleza #tipscantik

ONLY RM48 ONE SET .. SALE SALE SALE 😱
.
[ BOOSTER TREATMENT ]
.
Haa korang alami salah satu masalah kulit tersebut iaitu
.
❤ Kulit breakout
❤ Kulit sensitif
❤ Kulit berjerawat
❤ Kulit berminyak
❤ Kulit berjerawat pasir
.
Tapi dlm masa yg sama korang tak tahu cara nk atasi atau cegah?
.
Takpe , sebelom tu lala akan consult, guide korang dlm penjagaan kulit
.
Sebb kalau korang pakai produk ap pun, tapi kalau tak pndai jaga kulit dgn betul, tetap masalah kulit korang tu tak dpt di atasi 💋
.
So kalau korang ada masalah kulit? tak tahu dh cara mcm mna nk rawat ? perlukan consultation ? Whatsapp lala segera ( link di bio ) insya Allah lala akan guide 💋
.
#bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #dherbs #demica #jerawat #jeragat #madu #sobella #kotabharu #kelantan #satinskinz #symabeauty #madu #vitaminc #fienabeauty #aurawhite #belleza #tipscantik
24 0 6 hours ago

#brownies nutella tower 🤤
ada yang terliur ke tu?? rasa #coklat memang paduu habis 😋
confirm puas hati ❤

#chocolatelover #nutella #kotabharu #kelantan #sedap #berbaloi #padu #kek #cookies #brownieslover

#brownies nutella tower 🤤
ada yang terliur ke tu?? rasa #coklat memang paduu habis 😋
confirm puas hati ❤

#chocolatelover #nutella #kotabharu #kelantan #sedap #berbaloi #padu #kek #cookies #brownieslover
5 0 6 hours ago

Top #kotabharu posts

Looking forward to the 2020 season 🔴⚪⚫
gomo kelate gomo🤙🤙🤙
.
.
.
.
.
.
.
.
#KelantanFA #kelantan #kotabharu #2020 #season #confidence #enjoy #pride #life
#클란탄 #코타바루 #런칭 #강승조 #할수있다 #daily #데일리

Looking forward to the 2020 season 🔴⚪⚫
gomo kelate gomo🤙🤙🤙
.
.
.
.
.
.
.
.
#KelantanFA #kelantan #kotabharu #2020 #season #confidence #enjoy #pride #life 
#클란탄 #코타바루 #런칭 #강승조 #할수있다 #daily #데일리
1,194 19 25 February, 2020
B.O.N.D.A.❤️
#mokcik #bonda #misesmawibesut #love #loveyou #mom #kotabharu #kelantan
464 7 18 February, 2020

🚨GIVEAWAY🚨 【Strawberry Yogurt Kakigōri】-strawberry, nata de coco, butter crumbs, strawberry cream 🍓🍓 Available at our cafe starting today! ⋆

A free bowl of Kakigōri could be yours! To stand a chance to win, all you need to do is :

1️⃣Following @shiroyukicafe @Shiro-Yuki Dessert Cafe IG;FB
2️⃣Like this post⁠
3️⃣Tagging 3 of your lover friends and comment “Jom Strawberry Yogurt Kakigōri😍

5 lucky winners will be chosen!! Contest ends 20Feb, 7pm🌸

#shiroyuki #shiroyukidessertcafe #dessertcafe #kbdessertcafe #kbcafe #kelantandessert #kakigori #strawberryyogurtkakigori #kbcafehopping #kotabharu #kotabharu #kelantan #visitkelantan2020

🚨GIVEAWAY🚨 【Strawberry Yogurt Kakigōri】-strawberry, nata de coco, butter crumbs, strawberry cream 🍓🍓 Available at our cafe starting today! ⋆
⋆
A free bowl of Kakigōri could be yours! To stand a chance to win, all you need to do is :

1️⃣Following @shiroyukicafe @Shiro-Yuki Dessert Cafe  IG;FB
2️⃣Like this post⁠
3️⃣Tagging 3 of your lover friends and comment “Jom Strawberry Yogurt Kakigōri😍
⋆
5 lucky winners will be chosen!! Contest ends 20Feb, 7pm🌸

#shiroyuki #shiroyukidessertcafe #dessertcafe #kbdessertcafe #kbcafe #kelantandessert #kakigori #strawberryyogurtkakigori #kbcafehopping #kotabharu #kotabharu #kelantan #visitkelantan2020
282 106 17 February, 2020
Looking forward to the 2020 season 🔴⚪⚫
gomo kelate gomo🤙🤙🤙
.
.
.
.
.
.
.
.
@zaharulnizam_08
@pucsport
@farishamismail_f6
#KelantanFA #kelantan #kotabharu #2020 #season #confidence #enjoy #pride #life 
#클란탄 #코타바루 #런칭 #강승조 #할수있다 #daily #데일리
1,013 21 25 February, 2020
Gomo kelate Gomo 🔴⚪⚫
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#말레이시아 #코타바루 #켈란탄 #malaysia #kotabharu #kelantan #KelantanFA #life #enjoy #GomoKelateGomo #gomokelategomo
1,184 23 20 February, 2020
Gomo kelate Gomo 🔴⚪⚫
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#말레이시아 #코타바루 #켈란탄 #malaysia #kotabharu #kelantan #KelantanFA #life #enjoy #GomoKelateGomo #gomokelategomo
1,552 26 22 February, 2020

Salam jumaat semoga hari ini lebih baik dari semalam 🥰

#kotabharu #tanahmerah #rantaupanjang

Salam jumaat semoga hari ini lebih baik dari semalam 🥰

#kotabharu #tanahmerah #rantaupanjang
392 5 14 February, 2020