#kotadamansara Instagram Photos & Videos

kotadamansara - 479.5k posts

    "METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN"

Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia.
Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk tratur, kista, myom, knker, sumbtan pd tubafallopi, endomtriosis, dll. Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya. Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda 
Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram therapisherbalhealth dan therapypromil. Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic.

Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL " mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.

Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri.
Semoga Memberikan Inspirasi dan Bermanfaat!
#regrann 
Follow: 
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, keluhan kewanitaan, medis & program hamil (konsultasi gratis) privasi terjaga💯
️✔ contact person :
📲WA: 082331413800 👇👇👇
Http://api.whatsapp.com/send?phone=6282331413800

    "METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN"

    Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia.
    Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk tratur, kista, myom, knker, sumbtan pd tubafallopi, endomtriosis, dll. Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya. Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda
    Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram therapisherbalhealth dan therapypromil. Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic.

    Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL " mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.

    Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri.
    Semoga Memberikan Inspirasi dan Bermanfaat!
    #regrann
    Follow:
    @promil_babykids
    @promil_babykids
    @promil_babykids
    @promil_babykids
    @promil_babykids
    @promil_babykids 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, keluhan kewanitaan, medis & program hamil (konsultasi gratis) privasi terjaga💯
    ️✔ contact person :
    📲WA: 082331413800 👇👇👇
    Http://api.whatsapp.com/send?phone=6282331413800

    1 1 11 hours ago
    Bile jadi seller, bukan setakat jual produk & dapat untung saje..Tapi kena fikir juga mcmmana client nk guna & simpan produk supaya produk sentiasa dlm keadaan yg bersih, tahan lama & selamat untuk digunakan.. Sebab tu la setiap pembelian produk #adania #claymask & #soapbar, Awin bg free gift.. Untuk claymask, akan dpt mini spatula..so, xde la guna sudu kuah / sudu teh kt dapur... Untuk soapbar, awin bg uncang untuk gantung soap bar..bila gantung, soap bar lebih tahan lama.. Bestkn...so, jom order dgn Awin..😀😀😀
Actually ade byk lg free gift yg nk bagi..staytuned!!!!!🤗🤗🤗🤗✌✌ Untuk pembelian & pertanyaan bole DM /  klik link di BIO
.
#adania #freegift #hadiah #percumajust4u #percuma #kotadamansara

    Bile jadi seller, bukan setakat jual produk & dapat untung saje..Tapi kena fikir juga mcmmana client nk guna & simpan produk supaya produk sentiasa dlm keadaan yg bersih, tahan lama & selamat untuk digunakan.. Sebab tu la setiap pembelian produk #adania #claymask & #soapbar, Awin bg free gift.. Untuk claymask, akan dpt mini spatula..so, xde la guna sudu kuah / sudu teh kt dapur... Untuk soapbar, awin bg uncang untuk gantung soap bar..bila gantung, soap bar lebih tahan lama.. Bestkn...so, jom order dgn Awin..😀😀😀
    Actually ade byk lg free gift yg nk bagi..staytuned!!!!!🤗🤗🤗🤗✌✌ Untuk pembelian & pertanyaan bole DM /  klik link di BIO
    .
    #adania #freegift #hadiah #percumajust4u #percuma #kotadamansara

    1 0 11 hours ago
    Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . . 
Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95 ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami. 
menghubungi kami: 
FREE KONSULTASI

Whatsapp ; 081358114680

    Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
    . . . . .
    Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95 ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami.
    menghubungi kami:
    FREE KONSULTASI

    Whatsapp ; 081358114680

    5 1 12 hours ago
    SEMOGA YANG LIKE DAN KOMEN AMIN BULAN INI BISA CEPAT MEMPUNYAI MOMONGAN.,. AMIINN
. . . . . 
YUK CEK IG KAMI SEPUTAR PROGRAM KEHAMILAN DENGAN TINGKAT KEBERHASILANNYA 95%, AYO TUNGGU APALAGI SUDAH BANYAK YANG BERHASIL MENGIKUTI PROMIL KAMI. 
MENGHUBUNGI KAMI: BBM :  E3A2F805
WHATSAPP ; 085855098931 
FOLLOW JUGA
👉@PROGRAM_.HAMIL.CEPAT
👉@PROGRAM_.HAMIL.CEPAT
👉@PROGRAM_HAMIL._CEPAT
👉@PROGRAM_HAMIL._CEPAT

    SEMOGA YANG LIKE DAN KOMEN AMIN BULAN INI BISA CEPAT MEMPUNYAI MOMONGAN.,. AMIINN
    . . . . .
    YUK CEK IG KAMI SEPUTAR PROGRAM KEHAMILAN DENGAN TINGKAT KEBERHASILANNYA 95%, AYO TUNGGU APALAGI SUDAH BANYAK YANG BERHASIL MENGIKUTI PROMIL KAMI.
    MENGHUBUNGI KAMI: BBM : E3A2F805
    WHATSAPP ; 085855098931
    FOLLOW JUGA
    👉@PROGRAM_.HAMIL.CEPAT
    👉@PROGRAM_.HAMIL.CEPAT
    👉@PROGRAM_HAMIL._CEPAT
    👉@PROGRAM_HAMIL._CEPAT

    6 1 13 hours ago
    Brocade high quality 💯 .
1 meter RM85.00
Bidang 60”
.
Set 1.5m brocade + 2m dullsatin RM155.00
Set 2m brocade + 2m dullsatin RM200.00
.
Cantik ke tidak?
.
Cepat grab selagi stock masih ada!
.
BROCADE original by @ferefabrics
Material fabric high quality 
Bidang 60”
Ready stock tapi stock terhad,
.
Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock.
.
Berminat cecepat whatsapp 0142209697 atau click link di bio profile kami.
.
#brocade #brocadelawa #saujanautama #kotadamansara

    Brocade high quality 💯 .
    1 meter RM85.00
    Bidang 60”
    .
    Set 1.5m brocade + 2m dullsatin RM155.00
    Set 2m brocade + 2m dullsatin RM200.00
    .
    Cantik ke tidak?
    .
    Cepat grab selagi stock masih ada!
    .
    BROCADE original by @ferefabrics
    Material fabric high quality
    Bidang 60”
    Ready stock tapi stock terhad,
    .
    Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock.
    .
    Berminat cecepat whatsapp 0142209697 atau click link di bio profile kami.
    .
    #brocade #brocadelawa #saujanautama #kotadamansara

    0 0 14 hours ago
    Brocade high quality 💯 .
1 meter RM85.00
Bidang 60”
.
Set 1.5m brocade + 2m dullsatin RM155.00
Set 2m brocade + 2m dullsatin RM200.00
.
Cantik ke tidak?
.
Cepat grab selagi stock masih ada!
.
BROCADE original by @ferefabrics
Material fabric high quality 
Bidang 60”
Ready stock tapi stock terhad,
.
Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock.
.
Berminat cecepat whatsapp 0142209697 atau click link di bio profile kami.
.
#brocade #brocadelawa #saujanautama #kotadamansara

    Brocade high quality 💯 .
    1 meter RM85.00
    Bidang 60”
    .
    Set 1.5m brocade + 2m dullsatin RM155.00
    Set 2m brocade + 2m dullsatin RM200.00
    .
    Cantik ke tidak?
    .
    Cepat grab selagi stock masih ada!
    .
    BROCADE original by @ferefabrics
    Material fabric high quality
    Bidang 60”
    Ready stock tapi stock terhad,
    .
    Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock.
    .
    Berminat cecepat whatsapp 0142209697 atau click link di bio profile kami.
    .
    #brocade #brocadelawa #saujanautama #kotadamansara

    0 0 14 hours ago
    Brocade high quality 💯 .
1 meter RM85.00
Bidang 60”
.
Set 1.5m brocade + 2m dullsatin RM155.00
Set 2m brocade + 2m dullsatin RM200.00
.
Cantik ke tidak?
.
Cepat grab selagi stock masih ada!
.
BROCADE original by @ferefabrics
Material fabric high quality 
Bidang 60”
Ready stock tapi stock terhad,
.
Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock.
.
Berminat cecepat whatsapp 0142209697 atau click link di bio profile kami.
.
#brocade #brocadelawa #saujanautama #kotadamansara

    Brocade high quality 💯 .
    1 meter RM85.00
    Bidang 60”
    .
    Set 1.5m brocade + 2m dullsatin RM155.00
    Set 2m brocade + 2m dullsatin RM200.00
    .
    Cantik ke tidak?
    .
    Cepat grab selagi stock masih ada!
    .
    BROCADE original by @ferefabrics
    Material fabric high quality
    Bidang 60”
    Ready stock tapi stock terhad,
    .
    Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock.
    .
    Berminat cecepat whatsapp 0142209697 atau click link di bio profile kami.
    .
    #brocade #brocadelawa #saujanautama #kotadamansara

    0 0 14 hours ago
    Brocade high quality 💯 .
1 meter RM85.00
Bidang 60”
.
Set 1.5m brocade + 2m dullsatin RM155.00
Set 2m brocade + 2m dullsatin RM200.00
.
Cantik ke tidak?
.
Cepat grab selagi stock masih ada!
.
BROCADE original by @ferefabrics
Material fabric high quality 
Bidang 60”
Ready stock tapi stock terhad,
.
Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock.
.
Berminat cecepat whatsapp 0142209697 atau click link di bio profile kami.
.
#brocade #brocadelawa #saujanautama #kotadamansara

    Brocade high quality 💯 .
    1 meter RM85.00
    Bidang 60”
    .
    Set 1.5m brocade + 2m dullsatin RM155.00
    Set 2m brocade + 2m dullsatin RM200.00
    .
    Cantik ke tidak?
    .
    Cepat grab selagi stock masih ada!
    .
    BROCADE original by @ferefabrics
    Material fabric high quality
    Bidang 60”
    Ready stock tapi stock terhad,
    .
    Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock.
    .
    Berminat cecepat whatsapp 0142209697 atau click link di bio profile kami.
    .
    #brocade #brocadelawa #saujanautama #kotadamansara

    0 0 14 hours ago
    Brocade high quality 💯 .
1 meter RM85.00
Bidang 60”
.
Set 1.5m brocade + 2m dullsatin RM155.00
Set 2m brocade + 2m dullsatin RM200.00
.
Cantik ke tidak?
.
Cepat grab selagi stock masih ada!
.
BROCADE original by @ferefabrics
Material fabric high quality 
Bidang 60”
Ready stock tapi stock terhad,
.
Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock.
.
Berminat cecepat whatsapp 0142209697 atau click link di bio profile kami.
.
#brocade #brocadelawa #saujanautama #kotadamansara

    Brocade high quality 💯 .
    1 meter RM85.00
    Bidang 60”
    .
    Set 1.5m brocade + 2m dullsatin RM155.00
    Set 2m brocade + 2m dullsatin RM200.00
    .
    Cantik ke tidak?
    .
    Cepat grab selagi stock masih ada!
    .
    BROCADE original by @ferefabrics
    Material fabric high quality
    Bidang 60”
    Ready stock tapi stock terhad,
    .
    Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock.
    .
    Berminat cecepat whatsapp 0142209697 atau click link di bio profile kami.
    .
    #brocade #brocadelawa #saujanautama #kotadamansara

    0 0 14 hours ago
    Brocade high quality 💯 .
1 meter RM85.00
Bidang 60”
.
Set 1.5m brocade + 2m dullsatin RM155.00
Set 2m brocade + 2m dullsatin RM200.00
.
Cantik ke tidak?
.
Cepat grab selagi stock masih ada!
.
BROCADE original by @ferefabrics
Material fabric high quality 
Bidang 60”
Ready stock tapi stock terhad,
.
Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock.
.
Berminat cecepat whatsapp 0142209697 atau click link di bio profile kami.
.
#brocade #brocadelawa #saujanautama #kotadamansara

    Brocade high quality 💯 .
    1 meter RM85.00
    Bidang 60”
    .
    Set 1.5m brocade + 2m dullsatin RM155.00
    Set 2m brocade + 2m dullsatin RM200.00
    .
    Cantik ke tidak?
    .
    Cepat grab selagi stock masih ada!
    .
    BROCADE original by @ferefabrics
    Material fabric high quality
    Bidang 60”
    Ready stock tapi stock terhad,
    .
    Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock.
    .
    Berminat cecepat whatsapp 0142209697 atau click link di bio profile kami.
    .
    #brocade #brocadelawa #saujanautama #kotadamansara

    0 0 14 hours ago

Top #kotadamansara posts

    Harta ku yang tak ternilai adalah anak ku😙😙, kan kujaga sampai kapanpun..
love you so much. 
Ya Allah semoga yang like segera cepat hamil...
Amiiin...
.
.
.

Follow:
@mysolusi_hamil
@mysolusi_hamil
🏥Untuk mendapatkan info kehamilan, Program hamil & Tips hamil
️✔ contact person : ️
📲WA: 087786731769

    Harta ku yang tak ternilai adalah anak ku😙😙, kan kujaga sampai kapanpun..
    love you so much.
    Ya Allah semoga yang like segera cepat hamil...
    Amiiin...
    .
    .
    .

    Follow:
    @mysolusi_hamil
    @mysolusi_hamil
    🏥Untuk mendapatkan info kehamilan, Program hamil & Tips hamil
    ️✔ contact person : ️
    📲WA: 087786731769

    1,963 9 21 August, 2019
    HIKE TO PUNCAK DENAI TIGA PUTERI. 🧗🏻‍♀️
.
Rancang nya nak tengok sunrise kat puncak, tapi sebabkan macam-macam jadi pagi tu, terpaksa lah hiking pukul 8AM, hahaha. 🤧 Yang tak tahan nya waze bawa pergi kat tepi highway, atas tu nampak puncak denai tiga puteri tu. Gila ke apa suruh naik dari situ hahaha.
.
Hiking sini ambil masa average 1 jam jugak. Untuk aku yang beginner ni, trail ni best ah berbanding kat Broga. Sebab memang jalan hutan semua kan, memang nice. Memang penat serious, time naik tu okay je tapi bila dah nak sampai puncak tu, trail dia curam ya ampun penattttt! Lepastu time balik pula aku rasa macam jalan tak sampai sampai hahaha. Rasa macam lama je, jauh je rasa. 🤣
.
Tapi Alhamdulillah best sangat bila dapat sampai puncak! Dapat tengok view highway dan bandar. Kitorang lepak atas tu dalam 30 minit macam tu sambil breakfast hehe. Sebelum gerak tu aku sempat lah buat roti sardin dengan dumpling (hazwan tolong balut, haha 😘). Dapat lah makan sambil layan view best. 💃🏻
.
So, aku recommend untuk sesiapa yang baru beginner tu, boleh cuba sini. Best jugak lah sebab trail dia mencabar sikit, level 2 untuk beginner, haha. Apapun kalau tengok sunrise mesti best! Tapi Hazwan mesti rasa geram je dengan aku sebab time balik aku asyik tanya bila nak sampaiii sini, pastu Hazwan pula cakap sikit lagi, sikit lagi walaupun lagi 60% nak sampai hahaha.
.
#denaitigaputeri #kotadamansara #selangor

    HIKE TO PUNCAK DENAI TIGA PUTERI. 🧗🏻‍♀️
    .
    Rancang nya nak tengok sunrise kat puncak, tapi sebabkan macam-macam jadi pagi tu, terpaksa lah hiking pukul 8AM, hahaha. 🤧 Yang tak tahan nya waze bawa pergi kat tepi highway, atas tu nampak puncak denai tiga puteri tu. Gila ke apa suruh naik dari situ hahaha.
    .
    Hiking sini ambil masa average 1 jam jugak. Untuk aku yang beginner ni, trail ni best ah berbanding kat Broga. Sebab memang jalan hutan semua kan, memang nice. Memang penat serious, time naik tu okay je tapi bila dah nak sampai puncak tu, trail dia curam ya ampun penattttt! Lepastu time balik pula aku rasa macam jalan tak sampai sampai hahaha. Rasa macam lama je, jauh je rasa. 🤣
    .
    Tapi Alhamdulillah best sangat bila dapat sampai puncak! Dapat tengok view highway dan bandar. Kitorang lepak atas tu dalam 30 minit macam tu sambil breakfast hehe. Sebelum gerak tu aku sempat lah buat roti sardin dengan dumpling (hazwan tolong balut, haha 😘). Dapat lah makan sambil layan view best. 💃🏻
    .
    So, aku recommend untuk sesiapa yang baru beginner tu, boleh cuba sini. Best jugak lah sebab trail dia mencabar sikit, level 2 untuk beginner, haha. Apapun kalau tengok sunrise mesti best! Tapi Hazwan mesti rasa geram je dengan aku sebab time balik aku asyik tanya bila nak sampaiii sini, pastu Hazwan pula cakap sikit lagi, sikit lagi walaupun lagi 60% nak sampai hahaha.
    .
    #denaitigaputeri #kotadamansara #selangor

    659 6 20 July, 2019
    NAK MAKAN FREE STEAMBOAT WITH CHEESELAYER BBQ NI?
.
Tag sorang kawan yang selalu teman korang makan & komen kenapa admin kena belanja korang berdua?
.
Sempena pembukaan ni, pihak @bossdaddy.steamboatgrill sedang buat harga promosi(Rm29.90 utk dewasa, Rm15 utk kanak2) MAKAN SAMPAI LEBAM+FREE FLOW!
.
Ada hampir 50jenis pilihan makanan!
.
Tempat ni sesuai utk family gathering, corporate event & paling best dapat FREE BIRTHDAY CAKE utk yg nak celebrate birthday kat @bossdaddy.steamboatgrill (5pax above).
.
Google/Waze : Bossdaddy Steamboat & Grill(4pm-12midnight)
.
#steamboat #grill #kotadamansara #teroqa

    NAK MAKAN FREE STEAMBOAT WITH CHEESELAYER BBQ NI?
    .
    Tag sorang kawan yang selalu teman korang makan & komen kenapa admin kena belanja korang berdua?
    .
    Sempena pembukaan ni, pihak @bossdaddy.steamboatgrill sedang buat harga promosi(Rm29.90 utk dewasa, Rm15 utk kanak2) MAKAN SAMPAI LEBAM+FREE FLOW!
    .
    Ada hampir 50jenis pilihan makanan!
    .
    Tempat ni sesuai utk family gathering, corporate event & paling best dapat FREE BIRTHDAY CAKE utk yg nak celebrate birthday kat @bossdaddy.steamboatgrill (5pax above).
    .
    Google/Waze : Bossdaddy Steamboat & Grill(4pm-12midnight)
    .
    #steamboat #grill #kotadamansara #teroqa

    4,584 602 25 April, 2019