#krimkalisusia Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #krimkalisusia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
49 minutes
Average like
2.8
Average comment
0
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@wdta_jengka Profile picture

@wdta_jengka

Tanda tanda korang #WAJIB dapatkan Krim #WD. Cuba cek rerasa ada tak jadi camni 👇 - Rasa stress dengan kulit muka sendiri.Kusam yakmat! - Macam macam skincare dah cuba tetap tak ok - Makan supplement tak jadi apa - Down malu nak keluar rumah - Jerawat makin beranak pinak - Jeragat makin menebal - Muka nampak berusia dari umur - Kulit tangan gelap dari muka - Sakit hati tengok kulit muka kawan licin peloless - Nak cantik tapi takde masa nak belek muka -Nak produk yang berkesan dan mudah pakai

www.wasap.my/60107646424/promoWDIG

#wdta #wdselangor #WomenDesiree #KrimSusukModen #KrimAwetMuda #KrimKalisUsia #wdsingapore #wdkualalumpur #wdpenang #wdpahang #wdbrunei #like2like #likeforlike #bazaarpaknil

Tanda tanda korang #WAJIB dapatkan Krim #WD. Cuba  cek rerasa ada tak jadi camni 👇 - Rasa stress dengan kulit muka sendiri.Kusam yakmat! - Macam macam skincare dah cuba tetap tak ok - Makan supplement tak jadi apa - Down malu nak keluar rumah - Jerawat makin beranak pinak - Jeragat makin menebal - Muka nampak berusia dari umur - Kulit tangan gelap dari muka - Sakit hati tengok kulit muka kawan licin peloless -  Nak cantik tapi takde masa nak belek muka -Nak produk yang berkesan dan mudah pakai

www.wasap.my/60107646424/promoWDIG

#wdta #wdselangor #WomenDesiree #KrimSusukModen #KrimAwetMuda #KrimKalisUsia #wdsingapore #wdkualalumpur #wdpenang #wdpahang #wdbrunei #like2like #likeforlike #bazaarpaknil
2 0 4 hours ago
@chikikasgbuloh Profile picture

@chikikasgbuloh

#Tips Migraine bersama #WD. .
.
Camne WD boleh hilangkan Migraine? .
Sapu #WD di belakang tengkuk dan atas kening. sambil sapu, selawat dan minta kesembuhan dari ALLAH. .
Then rehat sekejap. .
Insyaallah selepas 10-15 minit migraine akan hilang. tak perlu nak telan ubat dah. .
Tak percaya? cubalah dulu. dah ramai yang cuba dan menjadi memang berkesan taw. .
.
Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher

#Tips Migraine bersama #WD. .
.
Camne WD boleh hilangkan Migraine? .
Sapu #WD di belakang tengkuk dan atas kening. sambil sapu, selawat dan minta kesembuhan dari ALLAH. .
Then rehat sekejap. .
Insyaallah selepas 10-15 minit migraine akan hilang. tak perlu nak telan ubat dah. .
Tak percaya? cubalah dulu. dah ramai yang cuba dan menjadi memang berkesan taw. .
.
Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher
5 0 5 hours ago
@wdtasarawak_zie Profile picture

@wdtasarawak_zie

Beza orang yang pakai skincare sahaja dengan yang pakai skincare + #WDTA

Korang nampak tak effect kat pipi tu. Seketol bertelor helok macam kena cucuk botox 😆
Nyamuk nak landing pun boleh terpelanting dek dia punya anjal tuu. Kikiki

Ni sebab zat zat dalam krim WD, dia angkat balik otot muka yang dah jatuh, kendur tu. Bagi tegang, anjal toink toink balik.

Sebab tu la siapa yang mencalit wd nampak awet muda 5 ke 10 tahun ke belakang 🤭

Ni jugak antara sebab wd ni ramai repeat order. Sebab bila stop dorang cakap tak best. Kesan tak sama macam masa calit wd.

Gitewww.

Kenapa nak stop kalau dah dapat bagi kesan baik pada badan ye tak😁 psstt sekarang ada harga #PROMOSI_UlangtahunAB tau awak.Jom grab sekarang.

Jom wsap Zie👇👇👇👇 📲0196933629
📲0196933629

#TMPFighter160919
#DealerAdleesyaBeautySarawak
#calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak
#Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Eyebag #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womenDesiree #womendesireetripleadvanced

Beza orang yang pakai skincare sahaja dengan yang pakai skincare + #WDTA

Korang nampak tak effect kat pipi tu. Seketol bertelor helok macam kena cucuk botox 😆
Nyamuk nak landing pun boleh terpelanting dek dia punya anjal tuu. Kikiki

Ni sebab zat zat dalam krim WD, dia angkat balik otot muka yang dah jatuh, kendur tu. Bagi tegang, anjal toink toink balik.

Sebab tu la siapa yang mencalit wd nampak awet muda 5 ke 10 tahun ke belakang 🤭

Ni jugak antara sebab wd ni ramai repeat order. Sebab bila stop dorang cakap tak best. Kesan tak sama macam masa calit wd.

Gitewww.

Kenapa nak stop kalau dah dapat bagi kesan baik pada badan ye tak😁 psstt sekarang ada harga #PROMOSI_UlangtahunAB tau awak.Jom grab sekarang.

Jom wsap Zie👇👇👇👇 📲0196933629
📲0196933629

#TMPFighter160919
#DealerAdleesyaBeautySarawak
#calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak 
#Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Eyebag #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womenDesiree #womendesireetripleadvanced
1 0 6 hours ago
@wdtafatin_terengganu Profile picture

@wdtafatin_terengganu

Info menarik mengenai WDTA hebat ni♥️
Calit calit selepas mandi..."KENAPA"
_
Sebab lepas mandi kulit kita masih lembab dan LIANG PORI terbuka , jadi senang nak serap zat zat dari WD ni terus ke lapisan kulit kita.
_
WD cepat meresap dalam kulit .Soo pakai sikit pun dah rasa cukup dan puas., _
KALAU LUPA CALIT LEPAS MANDI TAK BOLEH PAKAI LAH YER?
_
BOLEH je tak ada masalah . Cuma nya pakai WDTA masa badan kita tengah basah ,lembab dan pori terbuka akan lebih rasa puas dan jimat sebab pakai sikit jer.
_
Dan dalam masa yang sama bagi kesan WDTA semaksima yang mungkin.

Untuk details Klik Link BIO👉
.
.
#womendesiree
#krimteknologinano
#krimawekmuda
#krimsakamoden
#krimkalisusia
#krimpeloles
#krimjerawat
#krimjeragat
#krimcalitkatnadi
#sihatdalamancantikluaran
#putihsatubodi
#codsekitarkualaterengganu
#wdtaterengganu
#bazaarpaknil
#Likeforlike
#like2like

Info menarik mengenai WDTA hebat ni♥️
Calit calit selepas mandi..."KENAPA"
_
Sebab lepas mandi kulit kita masih lembab dan LIANG PORI  terbuka , jadi senang nak serap zat zat dari WD ni terus ke lapisan kulit kita.
_
WD cepat meresap dalam kulit .Soo pakai sikit pun dah rasa cukup dan puas., _
KALAU LUPA CALIT LEPAS MANDI TAK BOLEH PAKAI LAH YER?
_
BOLEH je  tak ada masalah . Cuma nya pakai WDTA masa badan kita tengah basah ,lembab dan pori terbuka akan lebih rasa puas dan jimat sebab pakai sikit jer.
_
Dan dalam masa yang sama bagi kesan WDTA semaksima yang mungkin.

Untuk details Klik Link BIO👉
.
.
#womendesiree 
#krimteknologinano 
#krimawekmuda 
#krimsakamoden 
#krimkalisusia 
#krimpeloles 
#krimjerawat 
#krimjeragat 
#krimcalitkatnadi
#sihatdalamancantikluaran
#putihsatubodi
#codsekitarkualaterengganu
#wdtaterengganu 
#bazaarpaknil 
#Likeforlike 
#like2like
4 0 8 hours ago
@womendesiree.ijaa Profile picture

@womendesiree.ijaa

Ramaiii lagi yang masih blur kannn. Apa laaa wd, wd yang selalu zura dok sebut niii.

Soalan femes : "sis, WD ni apa?" WD ialah krim kecantikan yang dirumus khas untuk #menaikkan seri wajah, #mencerahkan kulit, #menegang dan #memantapkan tisu kendur dengan pantas serta #meremajakan kulit.

Selain itu,Ia juga dapat memudarkan JERAGAT, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.

Kelebihan WD ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.

Best kannn?

4 Bahan utama yang Peuraria Mirifica bentindak memantapkan tisu kendur, stabil kan hormon dalam badan. Arbutin dan Gluthatione meremajakan dan mencerahkan kulit.Estrak Akar Tree Peony melancarkan perjalanan darah dan nyahtoksin dalam badan.

zat zat bahan dalam WD ni dibawa masuk dalam badan melalui pembuluh darah, sebab tu uolss nampak kesan kesan hebat, testimoni yang wow dari kastemer kastemer .

In shaa allah memang RECOMMANDED! raw material semua dari oversea dan diformulated oleh Prof lulusan OXFORD.

Dijamin selamat, ada KKM, dan HALAL :)
.
.
.
#KrimAwetMuda
#KrimKalisUsia #SusukModen #dealerAdleesyaBeauty
#WDKuantan
#AgenWDKuantan

Ramaiii lagi yang masih blur kannn. Apa laaa wd, wd yang selalu zura dok sebut niii.

Soalan femes : "sis, WD ni apa?" WD ialah krim kecantikan yang dirumus khas untuk #menaikkan seri wajah, #mencerahkan kulit, #menegang dan #memantapkan tisu kendur dengan pantas serta #meremajakan kulit.

Selain itu,Ia juga dapat memudarkan JERAGAT, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.

Kelebihan WD  ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan  penyerapan.

Best kannn?

4 Bahan utama yang  Peuraria Mirifica bentindak memantapkan tisu kendur, stabil kan hormon dalam badan. Arbutin dan Gluthatione meremajakan dan mencerahkan kulit.Estrak Akar Tree Peony melancarkan perjalanan darah dan nyahtoksin dalam badan.

zat zat bahan dalam WD ni dibawa masuk dalam badan melalui pembuluh darah, sebab tu uolss nampak kesan kesan hebat, testimoni yang wow dari kastemer kastemer .

In shaa allah memang RECOMMANDED! raw material semua dari oversea dan diformulated oleh Prof lulusan OXFORD.

Dijamin selamat, ada KKM, dan HALAL :)
.
.
.
#KrimAwetMuda
#KrimKalisUsia #SusukModen #dealerAdleesyaBeauty
#WDKuantan 
#AgenWDKuantan
4 0 8 hours ago
@chikikasgbuloh Profile picture

@chikikasgbuloh

Kalau rasa muka dah kurang berseri, kulit kusam.. Jangan putus asa u olls.. Jangan cepat rasa down... Boleh rawat guna krim ajaib #wdta.
Calit2 di 3 Point Nadi setiap hari selepas mandi sahaja.

Jom grab sekarang sementara masih harga promosi

Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher

Kalau rasa muka dah kurang berseri, kulit kusam.. Jangan putus asa u olls.. Jangan cepat rasa down... Boleh rawat guna krim ajaib #wdta.
Calit2 di 3 Point Nadi setiap hari selepas mandi sahaja.

Jom grab sekarang sementara masih harga promosi

Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher
3 0 8 hours ago
@chikikasgbuloh Profile picture

@chikikasgbuloh

Siapa lagi yang kulit muka ada masalah. Tona kulit tidak sekata, bintik2 hitam, dan yang seangkatan dengannya

Jom try guna krim #wdta
Sekarang harga promo
Rm 80 sahaja
Free postage free gift

Cepat2 order sekarang ⤵️⤵️⤵️ Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda

Siapa lagi yang kulit muka ada masalah. Tona kulit tidak sekata, bintik2 hitam, dan yang seangkatan dengannya

Jom try guna krim #wdta
Sekarang harga promo
Rm 80 sahaja
Free postage free gift

Cepat2 order sekarang ⤵️⤵️⤵️ Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
4 0 9 hours ago
@chikikasgbuloh Profile picture

@chikikasgbuloh

Untuk pengetahuan semua, kulit pisang mampu mengatasi masalah kulit terutama masalah PARUT JERAWAT ! Lagi-lagi kalau kita buat secara konsisten, insyaAllah parut jerawat di muka slowly akan hilang .
.
Bahan digunakan : KULIT PISANG
1. Gosokkan kulit pisang pada wajah sehingga warna kulit menjadi hitam
2. Lakukan proses ini selama 10 minit
3. Biarkan sisa-sisa kulit pisang di wajah untuk satu malam
4. Ulang setiap malam sebelum tidur

Nak lagi mudah dan paling senang..calit je si comel #wd 3 point nadi utama setiap kali selepas mandi 😘 .
.
.
Selamat mencuba ❤️
.
.
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #tipscantik #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher

Untuk pengetahuan semua, kulit pisang mampu mengatasi masalah kulit terutama masalah PARUT JERAWAT ! Lagi-lagi kalau kita buat secara konsisten, insyaAllah parut jerawat di muka slowly akan hilang .
.
Bahan digunakan : KULIT PISANG
1. Gosokkan kulit pisang pada wajah sehingga warna kulit menjadi hitam 
2. Lakukan proses ini selama 10 minit
3. Biarkan sisa-sisa kulit pisang di wajah untuk satu malam
4. Ulang setiap malam sebelum tidur

Nak lagi mudah dan paling senang..calit je si comel #wd 3 point nadi utama setiap kali selepas mandi 😘 .
.
. 
Selamat mencuba ❤️
.
.
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #tipscantik #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher
6 0 11 hours ago
@wdeedayah_tampin Profile picture

@wdeedayah_tampin

PIWWITTTT ! PENANGAN KRIM HAJAIB BUAT WAJAH AKAK UMUR 53 TAHUN KEMBALI ANJAL MUDA MACAM 40AN 😱

Baru guna 2 botol tauuwww kalau dah berbotol botol konpooom erra pajirapun kalah 😊

Pipi tu naikk tinggi sangat nakk kemana tuwww ahhahah toinkk toinkk kemain dehh

Jangan memain dengan bahan power #Pueraria_mirificà dalam WD tuww. memang menakjubkan sungguh.
Boleh bagi TEGANG pipi mula KENDUR tu

Tapi pesan hakak apa yang pentingg kenala SABAR dan KONSISTEN pakai .Baruu boleh dapat kesan Optimum kebambom gituwwww macam akakk niee ha.

Air masak minum cecukup otteyy
Dah dah jangan tenung lama lama
Nak cantik macam akak nie jom rapat rapat ngn hakak

Harga kasih cyg tauuuww rugi tak grab
Klik link👇

www.wasap.my/60173944877/wdkrimajaib

#Teammoknatpower
#Dealersahadleesyabeauty
#Calitcalitcantik
#Krimajaib
#Susukmoden
#Krimkalisusia
#Calitdinadicantikfullbody
#cantikberhijab #cantikskincare #cantikalami

PIWWITTTT ! PENANGAN KRIM HAJAIB BUAT WAJAH AKAK UMUR 53 TAHUN KEMBALI ANJAL MUDA MACAM 40AN 😱

Baru guna 2 botol tauuwww kalau dah berbotol  botol konpooom erra pajirapun kalah 😊

Pipi tu naikk tinggi sangat nakk kemana tuwww ahhahah toinkk toinkk kemain dehh

Jangan memain dengan bahan power  #Pueraria_mirificà dalam WD tuww. memang menakjubkan sungguh. 
Boleh bagi TEGANG pipi mula KENDUR tu

Tapi pesan hakak apa yang pentingg kenala SABAR  dan KONSISTEN pakai .Baruu boleh dapat kesan Optimum kebambom gituwwww macam akakk niee ha.

Air masak minum cecukup otteyy 
Dah dah jangan tenung lama lama
Nak cantik macam akak nie jom rapat rapat ngn hakak

Harga kasih cyg tauuuww rugi tak grab
Klik link👇

www.wasap.my/60173944877/wdkrimajaib

#Teammoknatpower
#Dealersahadleesyabeauty
#Calitcalitcantik
#Krimajaib
#Susukmoden
#Krimkalisusia
#Calitdinadicantikfullbody
#cantikberhijab #cantikskincare #cantikalami
2 0 18 hours ago
@wdeedayah_tampin Profile picture

@wdeedayah_tampin

Wowww baru 1 botol dah cantik macamni
Kalau berbotol botol konpommmm top top meletopp 😍

Muka dah vshape pipi dah tegang badan dh kurang lemaknya best kan😍
Gumbira hati pakai 1 krim je cantik full body best sangat tauuuww

Tq kak mas omeyy bagi feedback happy titeww tau dengar

Haa sesayang hakak sape yang nak cuba krim ajaib ni boleh roger hakak klik link👇

www.wasap.my/60173944877/wdkrimajaib

#Dealersahadleesyabeauty
#Krimajaib
#Calitcalitcantik
#Susukmoden
#Krimkalisusia
#Calitdinadicantikfullbody
#Lakiperempuanbolehguna
#cantikdalamdanluar #Cantiksihat #tegang #anjal #furmon #firmax3

Wowww baru 1 botol dah cantik macamni 
Kalau berbotol botol konpommmm top top meletopp 😍

Muka dah vshape pipi dah tegang badan dh kurang lemaknya best kan😍
Gumbira hati pakai 1 krim je cantik full body best sangat tauuuww

Tq kak mas omeyy bagi feedback happy titeww tau dengar

Haa sesayang hakak sape yang nak cuba krim ajaib ni boleh roger hakak klik link👇

www.wasap.my/60173944877/wdkrimajaib

#Dealersahadleesyabeauty
#Krimajaib
#Calitcalitcantik
#Susukmoden
#Krimkalisusia
#Calitdinadicantikfullbody
#Lakiperempuanbolehguna
#cantikdalamdanluar #Cantiksihat #tegang #anjal #furmon #firmax3
2 0 19 hours ago
@wd.selangor Profile picture

@wd.selangor

BILA RETISS DAH MULA GUNA WD 😱

Alhamdulillah WD semakin diterima ramai. Kali ni bukan yasherr2.

Tak perlu jadi duta untuk retis guna WD.

Haa ni la dia rupanya isteri pelakon Jalil Hamid. Tak sangka rupanya suami isteri ni pengguna krim WDTA.

Kata isteri pelakon ni tak calit rasa tak selesa sebab banyak manfaat WD ni "Ibu suka pakai WDTA"
Apa ibu rasa bila kosisten calit #WD ni?

Jawapannya: Ibu rasa segar, tiap malam sebelum tido ibu akan sapu wd kat tapak kaki

Selain sapuan NADI, WD juga boleh disapu di tapak kaki bagi melancarkan peredaran darah.

Kandungan #estrak_three_pheoney dapat menyingkirkan toksin yang menghalang perjalanan darah kita.

Alhamdulillah, TQ ibu atas perkongsian nya.

Kali ni pelakon pak jalil kita pun tumpang mencalit juga tau, haishh tak kan la ibu je nak awet muda. Pak lil pun nak muda jugaa 😍

Kamu kamu bile lagii 🤭

#DealerAdleesyaBeauty
#CikSalmaWD
#BilaRetisPakaiWD #JalilHamid
#KrimAwetMuda #KrimMagicWD #KrimKalisUsia #KrimNano
#jerawathalus #jeragat #kulitkusam
#KulitSihat #KulitCantik #wd.selangor #wd.KL #wd.brunei #wd.singapore #wd.indonesia #wd.sabah

BILA RETISS DAH MULA GUNA WD 😱

Alhamdulillah WD semakin diterima ramai. Kali ni bukan yasherr2.

Tak perlu jadi duta untuk retis guna WD.

Haa ni la dia rupanya isteri pelakon Jalil Hamid. Tak sangka rupanya suami isteri ni pengguna krim WDTA.

Kata isteri pelakon ni tak calit rasa tak selesa sebab banyak manfaat WD ni "Ibu suka pakai WDTA"
Apa ibu rasa bila kosisten calit #WD ni?

Jawapannya: Ibu rasa segar, tiap malam sebelum tido ibu akan sapu wd kat tapak kaki

Selain sapuan NADI, WD juga boleh disapu di tapak kaki bagi melancarkan peredaran darah.

Kandungan #estrak_three_pheoney dapat menyingkirkan toksin yang menghalang perjalanan darah kita.

Alhamdulillah, TQ ibu atas perkongsian nya.

Kali ni pelakon pak jalil kita pun tumpang mencalit juga tau, haishh tak kan la ibu je nak awet muda. Pak lil pun nak muda jugaa 😍

Kamu kamu bile lagii 🤭

#DealerAdleesyaBeauty
#CikSalmaWD
#BilaRetisPakaiWD #JalilHamid
#KrimAwetMuda #KrimMagicWD #KrimKalisUsia #KrimNano 
#jerawathalus #jeragat #kulitkusam
#KulitSihat #KulitCantik #wd.selangor #wd.KL #wd.brunei #wd.singapore #wd.indonesia #wd.sabah
2 0 20 hours ago
@widayawatiabdulkarim Profile picture

@widayawatiabdulkarim

Wowww baru 1 botol dah cantik macamni
Kalau berbotol botol konpommmm top top meletopp 😍

Muka dah vshape pipi dah tegang badan dh kurang lemaknya best kan😍
Gumbira hati pakai 1 krim je cantik full body best sangat tauuuww

Tq kak mas omeyy bagi feedback happy titeww tau dengar

Haa sesayang hakak sape yang nak cuba krim ajaib ni boleh roger hakak klik link👇

www.wasap.my/60129254620/wdkrimajaib

#Teammoknatpower
#Dealersahadleesyabeauty
#Krimajaib
#Calitcalitcantik
#Susukmoden
#Krimkalisusia
#Calitdinadicantikfullbody
#TSF150919

Wowww baru 1 botol dah cantik macamni 
Kalau berbotol botol konpommmm top top meletopp 😍

Muka dah vshape pipi dah tegang badan dh kurang lemaknya best kan😍
Gumbira hati pakai 1 krim je cantik full body best sangat tauuuww

Tq kak mas omeyy bagi feedback happy titeww tau dengar

Haa sesayang hakak sape yang nak cuba krim ajaib ni boleh roger hakak klik link👇

www.wasap.my/60129254620/wdkrimajaib

#Teammoknatpower
#Dealersahadleesyabeauty
#Krimajaib
#Calitcalitcantik
#Susukmoden
#Krimkalisusia
#Calitdinadicantikfullbody
#TSF150919
1 0 20 hours ago
@wdtasarawak_zie Profile picture

@wdtasarawak_zie

LEPAS PAKAI 1 BOTOL MUKA TERUS CLEAN!😱 "Muka cikgu ni sebelum banyak parut sebab jangkitan Kuman dalam darah.Kulit muka jadi Tompok tompok hitam.
Lepas pakai 1 botol muka dia terus clean Wowww sangat. (repeat botol yang ke 2)
Suami Ayda pown puji. Balik cod terus bagi tau ayda lain sangat muka cikgu tu dengan sebelum ni. Cantikkkkk "😅 Maigowdd korang teka berapa umur cikgu ni.Mesti ada yang makan hati yang melihatnya.

Nak apa yang cikgu tu guna.Jom wsap Zie sekarang.👇👇👇👇 📲0196933629
📲0196933629

#TMPFighter150919
#DealerAdleesyaBeautySarawak
#calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak #Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Eyebag #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womenDesiree #womendesireetripleadvanced

LEPAS PAKAI 1 BOTOL MUKA TERUS CLEAN!😱 "Muka cikgu ni sebelum banyak parut sebab jangkitan Kuman dalam darah.Kulit muka jadi Tompok tompok hitam. 
Lepas pakai 1 botol muka dia terus clean Wowww sangat. (repeat botol yang ke 2) 
Suami Ayda pown puji. Balik cod terus bagi tau ayda lain sangat muka cikgu tu dengan sebelum ni. Cantikkkkk "😅 Maigowdd korang teka berapa umur cikgu ni.Mesti ada yang makan hati yang melihatnya.

Nak apa yang cikgu tu guna.Jom wsap Zie sekarang.👇👇👇👇 📲0196933629
📲0196933629

#TMPFighter150919
#DealerAdleesyaBeautySarawak
#calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak #Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Eyebag #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womenDesiree #womendesireetripleadvanced
2 0 21 hours ago
@wdta_officialmelor Profile picture

@wdta_officialmelor

SUKA PAKAI #WDTA NI 😍

Apa yang best sangattt pakai krim WDTA ni?
.
✔Mudah - just sapu kat nadi je.
.
✔Cepat - beberapa saat je dah settle.
.
✔Senang - boleh dipakai di mana-mana dan boleh dibawa kemana-mana.
.
✔Unik - sapu kat nadi tapi effect seluruh badan.
.
✔Multifungsi - mampu bertindak sebagai first aid juga.
.
✔Terbalikkan usia - semakin bertambah usia tampak semakin muda.
.
✔Berkesan - menaikkan seri wajah, tampak awet muda, mencerah, menegang dan menganjalkan kulit.
.
Itu sebahagian je tau, kalau nak disenaraikan semua manfaat dan kehebatan krim magik ni rasanya tak habis, lain badan lain kesannya, so kalau nak tau kena la cuba.

CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY 😍
.
💥PROMOSI ANNIVERSARY RM80 seunit (Harga Asal RM100) bermula 1/8/19 dan akan tamat bila-bila masa sahaja.
.
Jommm grab sekarangg!
.
Klik link di bio jika berminat 😊
.
#KmieyWD #KrimAwetMuda #CalitCalitCantik #DealerWDKelantan #wdmelor #wdperingat #wdkelantan #krimkalisusia #susukmoden #krimtegang #krimjerawat #krimjeragat #krimnano #rawatdalamandanluaran #calitnadicantik1bodi #sihatdalamancantikluaran #nakpesan #viral #instabeauty #instalove #bazaarpaknil #magik #skincareroutine #skincare #ajimaura #supportsahabat #likeforlikes #like4likes #like2like

SUKA PAKAI #WDTA NI 😍

Apa yang best sangattt pakai krim WDTA ni?
.
✔Mudah - just sapu kat nadi je.
.
✔Cepat - beberapa saat je dah settle.
.
✔Senang - boleh dipakai di mana-mana dan boleh dibawa kemana-mana.
.
✔Unik - sapu kat nadi tapi effect seluruh badan.
.
✔Multifungsi - mampu bertindak sebagai first aid juga.
.
✔Terbalikkan usia - semakin bertambah usia tampak semakin muda.
.
✔Berkesan - menaikkan seri wajah, tampak awet muda, mencerah, menegang dan menganjalkan kulit.
.
Itu sebahagian je tau, kalau nak disenaraikan semua manfaat dan kehebatan krim magik ni rasanya tak habis, lain badan lain kesannya, so kalau nak tau kena la cuba.

CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY 😍
.
💥PROMOSI ANNIVERSARY RM80 seunit (Harga Asal RM100) bermula 1/8/19 dan akan tamat bila-bila masa sahaja.
.
Jommm grab sekarangg!
.
Klik link di bio jika berminat 😊
.
#KmieyWD #KrimAwetMuda #CalitCalitCantik #DealerWDKelantan #wdmelor #wdperingat #wdkelantan #krimkalisusia #susukmoden #krimtegang #krimjerawat #krimjeragat #krimnano #rawatdalamandanluaran #calitnadicantik1bodi #sihatdalamancantikluaran #nakpesan #viral #instabeauty #instalove #bazaarpaknil #magik #skincareroutine #skincare #ajimaura #supportsahabat #likeforlikes #like4likes #like2like
7 0 22 hours ago
@nada.beauty_wd Profile picture

@nada.beauty_wd

Pum pam pum pam pum pam. Rupanya lupa nak bagi info harga WDTA ni. SORRY 👉👈
.
Nilai hantaran untuk WDTA murah murah je korang hanya RM80 dengan harga promo dah dapat kesan yang woww cenggini .
.
Awat mahal sangat diah?
Ya. Mahal harga, sama mahal dengan manfaatnya. Kecil kecil cili padi giteww. 😅😍
.
Masuk meminang cepat sebelum harga promo bagi salam perpisahan 🤭
.
Jangan risau, penggunaan WDTA 1 botol tahan sehingga 2 bulan. Paling dahsyat ada yang tahan sampai 4 bulan 😌
.
Bergantung pada tahap penggunaan seseorang tu, makin banyak tempat yang di calit untuk dapatkan kesan yang cepat, maka cepatlah habis. Ha!
.
WDTA lah #Rahsia mereka makin cantik berseri seri kembali #AwetMuda
.
Nak shoping jangan lupa whatsapp diah 😍 0139878873
#DealerAdleesyaBeauty
#TeamIzah
#KrimKalisUsia
#Krimnanoteknologi

Pum pam pum pam pum pam. Rupanya lupa nak bagi info harga WDTA ni. SORRY 👉👈
.
Nilai hantaran untuk WDTA murah murah je korang hanya RM80 dengan harga promo dah dapat kesan yang woww cenggini .
.
Awat mahal sangat diah? 
Ya. Mahal harga, sama mahal dengan manfaatnya. Kecil kecil cili padi giteww. 😅😍
.
Masuk meminang cepat sebelum harga promo bagi salam perpisahan 🤭
.
Jangan risau, penggunaan WDTA  1 botol tahan sehingga 2 bulan. Paling dahsyat ada yang tahan sampai 4 bulan 😌
.
Bergantung pada tahap penggunaan seseorang tu, makin banyak tempat yang di calit untuk dapatkan kesan yang cepat, maka cepatlah habis. Ha!
.
WDTA lah #Rahsia mereka makin cantik berseri seri kembali #AwetMuda
.
Nak shoping jangan lupa whatsapp diah 😍 0139878873 
#DealerAdleesyaBeauty
#TeamIzah
#KrimKalisUsia
#Krimnanoteknologi
1 0 22 hours ago
@chikikasgbuloh Profile picture

@chikikasgbuloh

Rahsia kecantikan wanita yang perlu kita tahu.
.
.
Dah bermacam macam jenis produk kita guna tapi semua dapat result yang sama ajer kan. Bila pegang je muka, rasa macam pegang kertas pasir dek jerawat yang berkampung dekat muka.
.
.
Malu nyee bila nak jumpa kengkawan, yelahh dorang memasing muka cantik bersih, cerah dan glowing. Lain pulak kita nie kulit berjerawat kusamm. Kengkawan pandang pun jelingan mata dorang tue buat kan hati kita sakittt kann!
.
.
Tapi harini aiiii nak bongkar satu rahsia sebab masalah tue semua boleh diselesaikan dengan satu produk, memula rasa tak yakin takut result sama kan. .
.
Siapa sangka berkat hari demi hari kulit makin bersih, cerah dan glowing. Kalah cahaya sportlight tau. Terkejut gilerrr nasib tak pecah cermin ahaks 😆
.
.
Yang best sangat produk WD ni, just sapu di 3 bahagian nadi jer. Tak perlu kemam, tak perlu minum. .
.
Kalau agak agak lupa nak sapu, time sampai ofis ke nak bekpes pun boleh mencalit. Mudah dan senang kan. Tak sampai seminit pun.
.
.
Sekarang kawan kawan ramai yang puji, kulit ni makin cerah, anjal, tegang dan awet muda. Rasa bertuah sangat diberi peluang selesaikan masalah wajah dengan WD. .
.
Yang mana nak cantik tu, meh cuba WD. Harga sangat berbaloi baloi dan dijamin puas hati.
.
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.
.
Harga #promosi 1 unit RM80
.
.
Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher

Rahsia kecantikan wanita yang perlu kita tahu.
.
.
Dah bermacam macam jenis produk kita guna tapi semua dapat result yang sama ajer kan. Bila pegang je muka, rasa macam pegang kertas pasir dek jerawat yang berkampung dekat muka.
.
.
Malu nyee bila nak jumpa kengkawan, yelahh dorang memasing muka cantik bersih, cerah dan glowing. Lain pulak kita nie kulit berjerawat kusamm. Kengkawan pandang pun jelingan mata dorang tue buat kan hati kita sakittt kann!
.
.
Tapi harini aiiii nak bongkar satu rahsia sebab masalah tue semua boleh diselesaikan dengan satu produk, memula rasa tak yakin takut result sama kan. .
.
Siapa sangka berkat hari demi hari kulit makin bersih, cerah dan glowing. Kalah cahaya sportlight tau. Terkejut gilerrr nasib tak pecah cermin ahaks 😆
.
.
Yang best sangat produk WD ni, just sapu di 3 bahagian nadi jer. Tak perlu kemam, tak perlu minum. .
.
Kalau agak agak lupa nak sapu, time sampai ofis ke nak bekpes pun boleh mencalit. Mudah dan senang kan. Tak sampai seminit pun.
.
.
Sekarang kawan kawan ramai yang puji, kulit ni makin cerah, anjal, tegang dan awet muda. Rasa bertuah sangat diberi peluang selesaikan masalah wajah dengan WD. .
.
Yang mana nak cantik tu, meh cuba WD. Harga sangat berbaloi baloi dan dijamin puas hati.
.
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.
.
Harga #promosi 1 unit RM80
.
.
Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher
3 0 23 hours ago
@chikikasgbuloh Profile picture

@chikikasgbuloh

KENAPA PERLU Sapu WDTA IKUT LAWAN ARAH JAM

1) Pergerakan mengelilingi Kaabah arah lawan jam memberikan tenaga hayat secara semula jadi daripada alam semesta. Pergerakan ini juga mengimbangi sistem otak dan tulang belakang manusia.. 2) Peredaran darah atau apa saja di dalam tubuh manusia mengikut lawan jam. Justeru dengan mengelilingi Kaabah mengikut lawan jam, bermakna peredaran darah di dalam badan meningkat dan sudah tentunya akan menambahkan tenaga.

3) Pernahkah anda memerhati para atlet berlari di padang balapan? Sedarkah anda bahawa mereka berlari melawan arah jam? Hal ini kerana menurut mereka, jika manusia berlari mengikut pusingan jam yang sedia ada, para atlet akan mudah penat berbanding membuat larian melawan arah jam. Darah manusia mengalir dari kiri ke kanan masuk ke dalam jantung kita. Apabila kita berlari dalam keadaan melawan pusingan jam, darah kita akan bergerak dengan lebih lancar akibat tekanan yang terhasil berbanding dengan larian yang mengikut arah jam. Selain itu, planet yang kita diami ini juga begerak mengelilingi matahari dalam pusingan melawan arah jam.

4) imej DNA yang ditunjukkan di dalam warna juga mengikut hukum bergerak lawan jam
Semua yang ada di alam ini bergerak mengikut lawan jam, Allah telah tentukan hukumnya begitu

Jangan lupa calit WD ye 😉
.
.
Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher

KENAPA PERLU Sapu WDTA IKUT LAWAN ARAH JAM

1) Pergerakan mengelilingi Kaabah arah lawan jam memberikan tenaga hayat secara semula jadi daripada alam semesta. Pergerakan ini juga mengimbangi sistem otak dan tulang belakang manusia.. 2) Peredaran darah atau apa saja di dalam tubuh manusia mengikut lawan jam. Justeru dengan mengelilingi Kaabah mengikut lawan jam, bermakna peredaran darah di dalam badan meningkat dan sudah tentunya akan menambahkan tenaga.

3) Pernahkah anda memerhati para atlet berlari di padang balapan? Sedarkah anda bahawa mereka berlari melawan arah jam? Hal ini kerana menurut mereka, jika manusia berlari mengikut pusingan jam yang sedia ada, para atlet akan mudah penat berbanding membuat larian melawan arah jam. Darah manusia mengalir dari kiri ke kanan masuk ke dalam jantung kita. Apabila kita berlari dalam keadaan melawan pusingan jam, darah kita akan bergerak dengan lebih lancar akibat tekanan yang terhasil berbanding dengan larian yang mengikut arah jam. Selain itu, planet yang kita diami ini juga begerak mengelilingi matahari dalam pusingan melawan arah jam.

4) imej DNA yang ditunjukkan di dalam warna juga mengikut hukum bergerak lawan jam
Semua yang ada di alam ini bergerak mengikut lawan jam, Allah telah tentukan hukumnya begitu

Jangan lupa calit WD ye 😉
.
.
Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher
3 0 15 September, 2019
@chikikasgbuloh Profile picture

@chikikasgbuloh

Wow 360° hakak ni dah transform. 3 tahun konsisten mencalit WD tanpa curang. Memang meletoppp merecikk gitew 😍

Tak sia sia dia mencuba krim bersaka yang hajaib ni. Nak cantik kenalah bersabar, bukannya pakai sebotol dah cantik seumur hidup kann.

Klau nak cantik cepat, pegi lah minta air hajaib yang nenek kebayan bagi kat Puteri Gunung Ledang minum tu. Kut bole cantik serta merta 😂
.
.
Meh order sekarang krim ajaib ni
Harga promosi Rm 80

Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher

Wow 360° hakak ni dah transform. 3 tahun konsisten mencalit WD tanpa curang. Memang meletoppp merecikk gitew 😍

Tak sia sia dia mencuba krim bersaka yang hajaib ni. Nak cantik kenalah bersabar, bukannya pakai sebotol dah cantik seumur hidup kann.

Klau nak cantik cepat, pegi lah minta air hajaib yang nenek kebayan bagi kat Puteri Gunung Ledang minum tu. Kut bole cantik serta merta 😂
.
.
Meh order sekarang krim ajaib ni
Harga promosi Rm 80

Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher
3 0 15 September, 2019
@chikikasgbuloh Profile picture

@chikikasgbuloh

BEST BERPANTANG DENGAN WDTA.
MUDAH SANGAT!! Waktu mengandung dan dalam pantang adalah satu fasa yang sangat sangat menguji kesabaran dan ketahanan badan seorang wanita.

masa mengandung hormon jadi tak stabil, normal lah tu kan. tambahan lagi bila berpantang, banyak cabarannya. tidur tak cukup, baby meragam, nak kena jaga serba serbi memang akan buat sesetengah ibu stress dan letih masa berpantang.

Alhamdulilah mujur ada wdta, wdta konsisten calit krim WDTA 2 kali sehari, kulit nampak makin berseri seri. muka tu siap pakej pipi pink gittueww. Itu belum lagi di sentuh dah boleh tahu anjal gebu gebass uihh

Orang tua tua kata kalau nak tahu dalaman tu sihat kita tengok muka dia.Tak pucat tak kusam itu tanda dalam nya sihat la tu.

mudahnya berpantang dengan WDTA 👍
air susu pon melimpah, bonus kan bila calit calit wdta 😍

Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher

BEST BERPANTANG DENGAN WDTA.
MUDAH SANGAT!! Waktu mengandung dan dalam pantang adalah satu fasa yang sangat sangat menguji kesabaran dan ketahanan badan seorang wanita.

masa mengandung hormon jadi tak stabil, normal lah tu kan. tambahan lagi bila berpantang, banyak cabarannya. tidur tak cukup, baby meragam, nak kena jaga serba serbi memang akan buat sesetengah ibu stress dan letih masa berpantang.

Alhamdulilah mujur ada wdta, wdta konsisten calit krim WDTA 2 kali sehari, kulit nampak makin berseri seri. muka tu siap pakej pipi pink gittueww. Itu belum lagi di sentuh dah boleh tahu anjal gebu gebass uihh

Orang tua tua kata kalau nak tahu dalaman tu  sihat kita tengok muka dia.Tak pucat tak kusam itu tanda dalam nya sihat la tu.

mudahnya berpantang dengan WDTA 👍
air susu pon melimpah, bonus kan bila calit calit wdta 😍

Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher
2 0 15 September, 2019
@amy_azilawdta_agentkajang Profile picture

@amy_azilawdta_agentkajang

PIWWITTTT ! PENANGAN KRIM HAJAIB BUAT WAJAH AKAK UMUR 53 TAHUN KEMBALI ANJAL MUDA MACAM 40AN 😱

Baru guna 2 botol tauuwww kalau dah berbotol botol konpooom erra pajirapun kalah 😊

Pipi tu naikk tinggi sangat nakk kemana tuwww ahhahah toinkk toinkk kemain dehh

Jangan memain dengan bahan power #Pueraria_mirificà dalam WD tuww. memang menakjubkan sungguh.
Boleh bagi TEGANG pipi mula KENDUR tu

Tapi pesan hakak apa yang pentingg kenala SABAR dan KONSISTEN pakai .Baruu boleh dapat kesan Optimum kebambom gituwwww macam akakk niee ha.

Air masak minum cecukup otteyy
Dah dah jangan tenung lama lama
Nak cantik macam akak nie jom rapat rapat ngn hakak

Harga kasih cyg tauuuww rugi tak grab
Klik link👇

www.wasap.my/60166585763/wdkrimajaib

#Dealersahadleesyabeauty
#Calitcalitcantik
#Krimajaib
#Susukmoden
#Krimkalisusia
#Calitdinadicantikfullbody
#Lakiperempuanbolehguna
#cantikdalamdanluar #Cantiksihat #tegang #anjal #cerah

PIWWITTTT ! PENANGAN KRIM HAJAIB BUAT WAJAH AKAK UMUR 53 TAHUN KEMBALI ANJAL MUDA MACAM 40AN 😱

Baru guna 2 botol tauuwww kalau dah berbotol  botol konpooom erra pajirapun kalah 😊

Pipi tu naikk tinggi sangat nakk kemana tuwww ahhahah toinkk toinkk kemain dehh

Jangan memain dengan bahan power  #Pueraria_mirificà dalam WD tuww. memang menakjubkan sungguh. 
Boleh bagi TEGANG pipi mula KENDUR tu

Tapi pesan hakak apa yang pentingg kenala SABAR  dan KONSISTEN pakai .Baruu boleh dapat kesan Optimum kebambom gituwwww macam akakk niee ha.

Air masak minum cecukup otteyy 
Dah dah jangan tenung lama lama
Nak cantik macam akak nie jom rapat rapat ngn hakak

Harga kasih cyg tauuuww rugi tak grab
Klik link👇

www.wasap.my/60166585763/wdkrimajaib

#Dealersahadleesyabeauty
#Calitcalitcantik
#Krimajaib
#Susukmoden
#Krimkalisusia
#Calitdinadicantikfullbody
#Lakiperempuanbolehguna
#cantikdalamdanluar #Cantiksihat #tegang #anjal #cerah
3 0 15 September, 2019
@chikikasgbuloh Profile picture

@chikikasgbuloh

Uihhh, mak sapa ni? Kakak sapa ni? Adik sapa ni? Sedara sapa ni? .
.
Terkesima lah lihat pengguna tegar #wd Ni. Dari bam bam terjelitaaa sudahh. Pipi yang dulu mekar melebar di wajah, kini menguncup meruncing makin berseri. Dulu wajah kusam, kini cerah cantik aje tengok. Dulu susah nak Cari baju, kini mudahh aje nak masuk baju tu. .
.
Apa rahsia? Takder rahsia sangat pun, WD aje peneman diri. Kemana mana kubawa. Sebab harus dan wajib dicalit hari hari. Air kosong juga peneman setiap kali kehausan. .
.
Sedar tak sedar, berubah pelan2 diri ku ini. Dulu kurang yakin, kini bertambah yakin.Tak sangka, krim cinonit bio teknologi nano ini merubah diri 360 darjah. Cantik dari dalam trademark yang sering diperkatakan, dan sememangnya menjadik! .
.
Tak mo jeles2 ye sesaiyang. Jomm kita transform sama sama dengan WD. Chikika guide anda sampai jadik! Meh wasap sekarang
.
.
Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher

Uihhh,  mak sapa ni?  Kakak sapa ni?  Adik sapa ni?  Sedara sapa ni? .
.
Terkesima lah lihat pengguna tegar #wd Ni.  Dari bam bam terjelitaaa sudahh.  Pipi yang dulu mekar melebar di wajah,  kini menguncup meruncing makin berseri.  Dulu wajah kusam,  kini cerah cantik aje tengok.  Dulu susah nak Cari baju,  kini mudahh aje nak masuk baju tu. .
.
Apa rahsia?  Takder rahsia sangat pun,  WD aje peneman diri.  Kemana mana kubawa.  Sebab harus dan wajib dicalit hari hari.  Air kosong juga peneman setiap kali kehausan. .
.
Sedar tak sedar,  berubah pelan2 diri ku ini.  Dulu kurang yakin, kini bertambah yakin.Tak sangka,  krim cinonit bio teknologi nano ini merubah diri 360 darjah.  Cantik dari dalam trademark yang sering diperkatakan,  dan sememangnya menjadik! .
.
Tak mo jeles2 ye sesaiyang.  Jomm kita transform sama sama dengan WD. Chikika guide anda sampai jadik! Meh wasap sekarang
.
. 
Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher
2 0 15 September, 2019
@wdtafatin_terengganu Profile picture

@wdtafatin_terengganu

Uihhh, mak sapa ni? Kakak sapa ni? Adik sapa ni? Sedara sapa ni?
_
Terkesima lah lihat pengguna tegar #wd Ni. Dari bam bam terjelitaaa sudahh. Pipi yang dulu mekar melebar di wajah, kini menguncup meruncing makin berseri. Dulu wajah kusam, kini cerah cantik aje tengok. Dulu susah nak Cari baju, kini mudahh aje nak masuk baju tu.
_
Apa rahsia? Takder rahsia sangat pun, WD aje peneman diri. Kemana mana kubawa. Sebab harus dan wajib dicalit hari hari. Air kosong juga peneman setiap kali kehausan.
_
Sedar tak sedar, berubah pelan2 diri ku ini. Dulu kurang yakin, kini bertambah yakin.Tak sangka, krim cinonit bio teknologi nano ini merubah diri 360 darjah. Cantik dari dalam trademark yang sering diperkatakan, dan sememangnya menjadik!
_
Tak mo jeles2 ye sesaiyang. Jomm kita transform sama sama dengan WD. Fatin guide anda sampai jadik! Meh wasap sekarang klik link BIO 👉
.
.
#Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#krimjerawat
#krimjeragat
#bukankrimbiasherbiasher
#codsekitarkualaterengganu
#bazaarpaknil
#Likeforlike

Uihhh,  mak sapa ni?  Kakak sapa ni?  Adik sapa ni?  Sedara sapa ni? 
_
Terkesima lah lihat pengguna tegar #wd Ni.  Dari bam bam terjelitaaa sudahh.  Pipi yang dulu mekar melebar di wajah,  kini menguncup meruncing makin berseri.  Dulu wajah kusam,  kini cerah cantik aje tengok.  Dulu susah nak Cari baju,  kini mudahh aje nak masuk baju tu. 
_
Apa rahsia?  Takder rahsia sangat pun,  WD aje peneman diri.  Kemana mana kubawa.  Sebab harus dan wajib dicalit hari hari.  Air kosong juga peneman setiap kali kehausan. 
_
Sedar tak sedar,  berubah pelan2 diri ku ini.  Dulu kurang yakin, kini bertambah yakin.Tak sangka,  krim cinonit bio teknologi nano ini merubah diri 360 darjah.  Cantik dari dalam trademark yang sering diperkatakan,  dan sememangnya menjadik! 
_
Tak mo jeles2 ye sesaiyang.  Jomm kita transform sama sama dengan WD. Fatin guide anda sampai jadik! Meh wasap sekarang klik link BIO 👉
.
.
#Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#krimjerawat
#krimjeragat 
#bukankrimbiasherbiasher
#codsekitarkualaterengganu 
#bazaarpaknil 
#Likeforlike
5 0 15 September, 2019
@womendesiree_portdickson Profile picture

@womendesiree_portdickson

WD lah #Rahsia mereka makin cantik berseri seri kembali #AwetMuda

Konsisten calit setiap hari. Makin lama mencalit krim WDTA makin banyak dapat dirawat. Bila kita fokus penjagaan muka, kita dapat kelebihan di muka.
Tapi kalau fokus rawat dalaman, automatik kesannya secara menyeluruh dari luaran, sampai ke muka hagitewww 😬

Nak cantik dan menawan bak bidadari? Calit lahh women desiree triple advance, pasti muka kembali berseri seri.

Lihatlah pada mereka yang telah dapat menyelesaikan masalah kulit mereka bersama WD. Kulit semakin mulus, halus umpama bayi.

Harga untuk WD murah murah je korang hanya RM80 dah dapat kesan yang woww cenggini.

Masuk meminang cepat sebelum harga promo bagi salam perpisahan 🤭

Sekadar mencalit dua kali sehari
Mencalit di tiga titik nadi
Semakin mencalit semakin menjadi
Nak detail meh wasap sue📲
www.wasap.my/60123229744

#KrimKalisUsia
#Krimnanoteknologi
#krimajaib
#calit3nadikesan1body
#tmh150919task

WD lah #Rahsia mereka makin cantik berseri seri kembali #AwetMuda

Konsisten calit setiap hari. Makin lama mencalit krim WDTA makin banyak dapat dirawat. Bila kita fokus penjagaan muka, kita dapat kelebihan di muka. 
Tapi kalau fokus rawat dalaman, automatik kesannya secara menyeluruh dari luaran, sampai ke muka hagitewww 😬

Nak cantik dan menawan bak bidadari? Calit lahh women desiree triple advance, pasti muka kembali berseri seri.

Lihatlah pada mereka yang telah dapat menyelesaikan masalah kulit mereka bersama WD. Kulit semakin mulus, halus umpama bayi.

Harga untuk WD murah murah je korang hanya RM80 dah dapat kesan yang woww cenggini.

Masuk meminang cepat sebelum harga promo bagi salam perpisahan 🤭

Sekadar mencalit  dua kali sehari
Mencalit di tiga titik nadi
Semakin mencalit semakin menjadi
Nak detail meh wasap sue📲
www.wasap.my/60123229744

#KrimKalisUsia
#Krimnanoteknologi
#krimajaib
#calit3nadikesan1body
#tmh150919task
1 0 15 September, 2019
@wdtafatin_terengganu Profile picture

@wdtafatin_terengganu

Dah mencalit WD blum?
_
Jangan lupa sapu #WDTA pada 3 point nadi utama untuk kesegaran sepanjang hari.
_
FUNGSI SAPUAN WDTA PADA 3 POINT NADI UTAMA:-
_
🌹NADI PERGELANGAN TANGAN - untuk awet muda, menaikkan seri wajah.
_
🌹NADI LEHER - menghilangkan kedutan, meredakan stress, migrain dan resdung, mengawal metabolisma.
_
🌹ARI-ARI - untuk baiki masalah kesuburan, period, senggugut, menopouse, menyihatkan rahim.
_
Kesan pada jari tu sapu pada kedua2 kening untuk menaikkan seri wajah.
_
Untuk kesegaran sepanjang hari, boleh sapu di bahagian belakang tengkuk dan bau WDTA yang berbau lavender tu.
_
Ada yang bagi feedback, mood baik dan tenang je sepanjang hari bila buat sapuan WDTA setiap pagi, alhamdulillah.
.
.
#womendesire #wdta #krimawekmuda #krimkalisusia #krimsusukmoden #krimteknologinano #krimjerawat #krimjeragat #krimpeloles #krimseriwajah #calitcalitcantik #calitcalitawekmuda #calitnadicantik1bodi #sihatdalamancantikluaran #dealeradleesyabeauty #wdterengganu #codsekitarkualaterengganu #likeforlike #like2like

Dah mencalit WD blum?
_
Jangan lupa sapu #WDTA pada 3 point nadi  utama untuk kesegaran sepanjang hari.
_
FUNGSI SAPUAN WDTA PADA 3 POINT NADI UTAMA:-
_
🌹NADI PERGELANGAN TANGAN - untuk awet muda, menaikkan seri wajah.
_
🌹NADI LEHER - menghilangkan kedutan, meredakan stress, migrain dan resdung, mengawal metabolisma.
_
🌹ARI-ARI - untuk baiki masalah kesuburan, period, senggugut, menopouse, menyihatkan rahim.
_
Kesan pada jari tu sapu pada kedua2 kening untuk menaikkan seri wajah.
_
Untuk kesegaran sepanjang hari, boleh sapu di bahagian belakang tengkuk dan bau WDTA yang berbau lavender tu.
_
Ada yang bagi feedback, mood baik dan tenang je sepanjang hari bila buat sapuan WDTA setiap pagi, alhamdulillah.
.
.
#womendesire #wdta #krimawekmuda #krimkalisusia #krimsusukmoden #krimteknologinano  #krimjerawat #krimjeragat #krimpeloles #krimseriwajah #calitcalitcantik #calitcalitawekmuda #calitnadicantik1bodi #sihatdalamancantikluaran #dealeradleesyabeauty #wdterengganu #codsekitarkualaterengganu #likeforlike #like2like
5 0 15 September, 2019
@aifeyaa Profile picture

@aifeyaa

Muka yg breakout dan berjerawat sangat digalakkan mencalit WDTA. Kadang punca jerawat bukan hanya disebabkan salah guna produk je, dalaman yg kotor jugak boleh menjadi faktor.
.
Pada awal penggunaan, WDTA akan bantu nyahkan toksin kotor dalam badan. Membantu merawat dari dalam untuk serlahkan kecantikan luaran. Itulah WDTA❤️
.
Promo RM80 masih onzz,
Klik link di bio ya.

#womendesiree #womendesireetripleadvance #wd #wdta #wdmurah #wdtamurah #wdtacheras #wdtakualalumpur #wdtakl #krimkalisusia #awetmuda #jerawat #jeragat #kecilkanpori #kulitkusam #glowing #flawless #kualalumpur #cheras #btho #balakong #alamdamai #btr #bandarsripermaisuri #sungaibesi #hululangat #bazarpaknil #trustedseller

Muka yg breakout dan berjerawat sangat digalakkan mencalit WDTA. Kadang punca jerawat bukan hanya disebabkan salah guna produk je, dalaman yg kotor jugak boleh menjadi faktor.
.
Pada awal penggunaan, WDTA akan bantu nyahkan toksin kotor dalam badan. Membantu merawat dari dalam untuk serlahkan kecantikan luaran. Itulah WDTA❤️
.
Promo RM80 masih onzz,
Klik link di bio ya.

#womendesiree #womendesireetripleadvance #wd #wdta #wdmurah #wdtamurah #wdtacheras #wdtakualalumpur #wdtakl #krimkalisusia #awetmuda #jerawat #jeragat #kecilkanpori #kulitkusam #glowing #flawless #kualalumpur #cheras #btho #balakong #alamdamai #btr #bandarsripermaisuri #sungaibesi #hululangat #bazarpaknil #trustedseller
4 0 15 September, 2019
@marfudahrose Profile picture

@marfudahrose

Masih ramai lagi yang tak nampakk Kelebihan krim WDTA ni sebab botol dia kecik. Ingat macam takda apa sangat yang dia boleh bantu.

Haippp!
Ni sis nak bagitahu sesiap ni, jangan pandang sebelah mata je tau krim wdta ni. Ada lebih 10K testimoni berjaya tau. Customer sendiri rela hati nak share feedback diaorang Alhamdulillah ❤️ Jom tengok kelebihannya : ✔️ Calit WDTA dekat 3 point nadi je bangun pagi mesti rasa bertenaga dan segar je badan. ✔️ Calit WDTA dekat tapak kaki sebelum tidur, tidur rasa lena yang amat walaupun tidur lambat. ✔️ Calit WDTA dekat tempat jerawat cepat je kecut. ✔️ Calit WDTA dekat tempat double chin (ada cara dia) calit secara konsisten dapatlah dagu vshape. ✔️ Calit WDTA pada kening, bertambah seri dan naik seri orang kata. ✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je masalah jerawat settle. ✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je masalah jeragat dan bintik hitam pun settle. ✔️ Calit WDTA nipin-nipis dekat eyebag, eyebag akan hilang. ✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama kulit makin cerah gebus. ✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama pipi makin pinkish dan anjal. ✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama makin awet muda (kompom). ✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama makin tegang dan anjal kulit tu, kedut kedut pun hilang.

Fuhhh tak tertulis rasanya manfaat krim WDTA yang sangat banyak ni.
kak zai jamin, bila korang dah start mencalit barulah korang percaya apa yang kak zai cakap ni betul. Siap menyesal lagi kenapa tak cuba awal-awal 😆

Nak risau apa kalau 100% kandungan bahan yang digunakan adalah selamat dan ada KKM lagi, malah mendapat sijil HALAL lagi tau.

So jangan lepaskan PROMOSI JIMAT RM20 ni, free postage dan free gift lagi 😘 Boleh terus wsp ke no 0103182049

#krimkalisUsia
#bukankrimbiasherbiasher

Masih ramai lagi yang tak nampakk Kelebihan krim WDTA ni sebab botol dia kecik. Ingat macam takda apa sangat yang dia boleh bantu.

Haippp! 
Ni sis nak bagitahu sesiap ni,  jangan pandang sebelah mata je tau krim wdta ni. Ada lebih 10K testimoni berjaya tau. Customer sendiri rela hati nak share feedback diaorang Alhamdulillah ❤️ Jom tengok kelebihannya : ✔️ Calit WDTA dekat 3 point nadi je bangun pagi mesti rasa bertenaga dan segar je badan. ✔️ Calit WDTA dekat tapak kaki sebelum tidur, tidur rasa lena yang amat walaupun tidur lambat. ✔️ Calit WDTA dekat tempat jerawat cepat je kecut. ✔️ Calit WDTA dekat tempat double chin (ada cara dia) calit secara konsisten dapatlah dagu vshape. ✔️ Calit WDTA pada kening, bertambah seri dan naik seri orang kata. ✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je masalah jerawat settle. ✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je masalah jeragat dan bintik hitam pun settle. ✔️ Calit WDTA nipin-nipis dekat eyebag, eyebag akan hilang. ✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama kulit makin cerah gebus. ✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama pipi makin pinkish dan anjal. ✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama makin awet muda (kompom). ✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama makin tegang dan anjal kulit tu, kedut kedut pun hilang.

Fuhhh tak tertulis rasanya manfaat krim WDTA yang sangat banyak ni.
kak zai jamin, bila korang dah start mencalit barulah korang percaya apa yang kak zai cakap ni betul. Siap menyesal lagi kenapa tak cuba awal-awal 😆

Nak risau apa kalau 100% kandungan bahan yang digunakan adalah selamat dan ada KKM lagi, malah mendapat sijil HALAL lagi tau.

So jangan lepaskan PROMOSI JIMAT RM20 ni, free postage dan free gift lagi 😘  Boleh terus wsp ke no 0103182049

#krimkalisUsia
#bukankrimbiasherbiasher
0 0 15 September, 2019
@wd_ciknuzulkelantan Profile picture

@wd_ciknuzulkelantan

💞ORANG LAIN BOLEH KONSISTEN,
KENAPA KITA TAK BOLEH?? 🍄ORANG LAIN BOLEH SABAR,
KENAPA KITA TAK BOLEH??? 💞ORANG LAIN BOLEH FAHAM,
KENAPA KITA TAK BOLEH???? ========================= KENAPA KITA TAK BOLEH,
SEDANGKAN #MEREKA 👇🏻 BOLEH? 👉🏻Kerana #mereka cuba DISIPLINKAN diri untuk mengikut tips penggunaan yg kami (pengedar) beri. 👉🏻Kerana #mereka tak cepat MELATAH bila mengalami sebarang tindakbalas. 👉🏻Kerana #mereka tidak mudah TERGUGAT bila ternampak iklan produk lain. 👉🏻Kerana #mereka terus KONSISTEN walaupun sudah mendapat hasil yang diingini. 👉🏻Kerana #mereka terus BERSABAR walaupun kesannya agak lambat. 👉🏻Kerana #mereka NEKAD inginkan perubahan dan mendapat hasil. 👉🏻Kerana #mereka #YAKIN dan #PERCAYA dengan produk yang mereka pilih ialah WOMAN DESIREE TRIPLE ADVANCE 💞

Itulah antara SEBAB kenapa #mereka terus SETIA dan tidak curang, kerana DISIPLIN dan konsistennya mereka sudah membuahkan hasil sekaligus membuatkan mereka tak sanggup berjauhan apatah lagi nak tinggal WD, bila dah jatuh cinta, memang tak mungkin la kita nak berpisah, kan. 🤗

#KESETIAAN akan menjanjikan #KEBAHAGIAAN. ❤
HENDAK SERIBU DAYA, TAK HENDAK SERIBU DALIH.

Fikir logik, kalau produk (WD) tak berkesan, pengguna takkan terus menggunakannya, pengguna takkan terus buang duit, takkan terus buang masa, kan, so kenapa nak ragu-ragu lagi, kenapa nak cepat melatah sedangkan ada produk yg begini bagus utk dijadikan sebagai teman peribadi kita especially kaum wanita, betul tak?
CALIT PADA NADI, CANTIK SATU BODY.... =========================== 💥PROMOSI ANNIVERSARY RM80seunit (Harga Asal RM100) bermula 1/8/19 dan akan tamat bila-bila masa sahaja.

KOMEN NAK
@
WASSUP CIK NUZUL 013 9352543
#WDlovers
#krimkalisusia
#KrimAwetMuda

💞ORANG LAIN BOLEH KONSISTEN,
KENAPA KITA TAK BOLEH?? 🍄ORANG LAIN BOLEH SABAR,
KENAPA KITA TAK BOLEH??? 💞ORANG LAIN BOLEH FAHAM,
KENAPA KITA TAK BOLEH???? ========================= KENAPA KITA TAK BOLEH,
SEDANGKAN #MEREKA 👇🏻 BOLEH? 👉🏻Kerana #mereka cuba DISIPLINKAN diri untuk mengikut tips penggunaan yg kami (pengedar) beri. 👉🏻Kerana #mereka tak cepat MELATAH bila mengalami sebarang tindakbalas. 👉🏻Kerana #mereka tidak mudah TERGUGAT bila ternampak iklan produk lain. 👉🏻Kerana #mereka terus KONSISTEN walaupun sudah mendapat hasil yang diingini. 👉🏻Kerana #mereka terus BERSABAR walaupun kesannya agak lambat. 👉🏻Kerana #mereka NEKAD inginkan perubahan dan mendapat hasil. 👉🏻Kerana #mereka #YAKIN dan #PERCAYA dengan produk yang mereka pilih ialah WOMAN DESIREE  TRIPLE ADVANCE 💞

Itulah antara SEBAB kenapa #mereka terus SETIA dan tidak curang, kerana DISIPLIN dan konsistennya mereka sudah membuahkan hasil sekaligus membuatkan mereka tak sanggup berjauhan apatah lagi nak tinggal WD, bila dah jatuh cinta, memang tak mungkin la kita nak berpisah, kan. 🤗

#KESETIAAN akan menjanjikan #KEBAHAGIAAN. ❤
HENDAK SERIBU DAYA, TAK HENDAK SERIBU DALIH.

Fikir logik, kalau produk (WD) tak berkesan, pengguna takkan terus menggunakannya, pengguna takkan terus buang duit, takkan terus buang masa, kan, so kenapa nak ragu-ragu lagi, kenapa nak cepat melatah sedangkan ada produk yg begini bagus utk dijadikan sebagai teman peribadi kita especially kaum wanita, betul tak? 
CALIT PADA NADI, CANTIK SATU BODY.... =========================== 💥PROMOSI ANNIVERSARY RM80seunit (Harga Asal RM100) bermula 1/8/19 dan akan tamat bila-bila masa sahaja.

KOMEN NAK
@
WASSUP CIK NUZUL 013 9352543 
#WDlovers 
#krimkalisusia 
#KrimAwetMuda
4 0 15 September, 2019
@wdtadahlia_melaka Profile picture

@wdtadahlia_melaka

Masih ramai lagi yang tak nampakk Kelebihan krim WDTA ni sebab botol dia kecik. Ingat macam takda apa sangat yang dia boleh bantu.
.
Haippp!
Ni kak Dal nak bagitahu sesiap ni, jangan pandang sebelah mata je tau krim wdta ni. Ada lebih 10K testimoni berjaya tau. Customer sendiri rela hati nak share feedback diaorang Alhamdulillah ❤️
.
Jom tengok kelebihannya :
.
✔️ Calit WDTA dekat 3 point nadi je bangun pagi mesti rasa bertenaga dan segar je badan.
.
✔️ Calit WDTA dekat tapak kaki sebelum tidur, tidur rasa lena yang amat walaupun tidur lambat.
.
✔️ Calit WDTA dekat tempat jerawat cepat je kecut.
.
✔️ Calit WDTA dekat tempat double chin (ada cara dia) calit secara konsisten dapatlah dagu vshape.
.
✔️ Calit WDTA pada kening, bertambah seri dan naik seri orang kata.
.
✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je masalah jerawat settle.
.
✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je masalah jeragat dan bintik hitam pun settle.
.
✔️ Calit WDTA nipin-nipis dekat eyebag, eyebag akan hilang.
.
✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama kulit makin cerah gebus.
.
✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama pipi makin pinkish dan anjal.
.
✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama makin awet muda (kompom).
.
✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama makin tegang dan anjal kulit tu, kedut kedut pun hilang.
.
Fuhhh tak tertulis rasanya manfaat krim WDTA yang sangat banyak ni.
kak Dal jamin, bila korang dah start mencalit barulah korang percaya apa yang kak Dal cakap ni betul. Siap menyesal lagi kenapa tak cuba awal-awal 😆
.
Nak risau apa kalau 100% kandungan bahan yang digunakan adalah selamat dan ada KKM lagi, malah mendapat sijil HALAL lagi tau.
.
So jangan lepaskan PROMOSI JIMAT RM20 ni, free postage dan free gift lagi 😘
.
Boleh terus Klik link ni 👇
www.wasap.my/60196571855/nakWDTA
.
#wdta #krimbioteknologinano #susukmoden #krimkalisUsia
#bukankrimbiasherbiasher #calitnadicantiksatubody

Masih ramai lagi yang tak nampakk Kelebihan krim WDTA ni sebab botol dia kecik. Ingat macam takda apa sangat yang dia boleh bantu.
.
Haippp! 
Ni kak Dal nak bagitahu sesiap ni,  jangan pandang sebelah mata je tau krim wdta ni. Ada lebih 10K testimoni berjaya tau. Customer sendiri rela hati nak share feedback diaorang Alhamdulillah ❤️
.
Jom tengok kelebihannya :
.
✔️ Calit WDTA dekat 3 point nadi je bangun pagi mesti rasa bertenaga dan segar je badan.
.
✔️ Calit WDTA dekat tapak kaki sebelum tidur, tidur rasa lena yang amat walaupun tidur lambat.
.
✔️ Calit WDTA dekat tempat jerawat cepat je kecut.
.
✔️ Calit WDTA dekat tempat double chin (ada cara dia) calit secara konsisten dapatlah dagu vshape.
.
✔️ Calit WDTA pada kening, bertambah seri dan naik seri orang kata.
.
✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je masalah jerawat settle.
.
✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je masalah jeragat dan bintik hitam pun settle.
.
✔️ Calit WDTA nipin-nipis dekat eyebag, eyebag akan hilang.
.
✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama kulit makin cerah gebus.
.
✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama pipi makin pinkish dan anjal.
.
✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama makin awet muda (kompom).
.
✔️ Calit WDTA pada 3 point nadi je secara konsisten, makin lama makin tegang dan anjal kulit tu, kedut kedut pun hilang.
.
Fuhhh tak tertulis rasanya manfaat krim WDTA yang sangat banyak ni.
kak Dal  jamin, bila korang dah start mencalit barulah korang percaya apa yang kak Dal cakap ni betul. Siap menyesal lagi kenapa tak cuba awal-awal 😆
.
Nak risau apa kalau 100% kandungan bahan yang digunakan adalah selamat dan ada KKM lagi, malah mendapat sijil HALAL lagi tau.
.
So jangan lepaskan PROMOSI JIMAT RM20 ni, free postage dan free gift lagi 😘
.
Boleh terus Klik link  ni 👇
www.wasap.my/60196571855/nakWDTA
.
#wdta #krimbioteknologinano #susukmoden #krimkalisUsia
#bukankrimbiasherbiasher #calitnadicantiksatubody
1 0 15 September, 2019
@widayawatiabdulkarim Profile picture

@widayawatiabdulkarim

ORANG YANG SAMA KE😱

Perempuan normal mana yang tak suka cecantik kan?

Suka kulit Cerah, Anjal,Tegang n Awetmuda
Walau usia meningkat.Betul?

Bukan untuk sesiapa pun,untuk diri sendiri.KEYAKINAN diri.

Sebab tu pempuan ni serba serbi set ade.Set skincare,set slimming,set perapat,set supplement dan set mandian.Segala set ade tersusun indah.Dahulu kini dan selamanya.😃 Majoriti pempuan camtula.Risau dengan penuaan awal.Semua risau,tapi tak semua boleh KONSISTEN guna set-set yang dah beli tu kan?Tak cakap orang lain,cakap kat diri sendiri jugak.2 3 hari guna,sudahnya set tu jadi perhiasan kabinet or peti ais.Ngeeeee.

Sis dalam testi ni pun sama.Tak dan nak guna set memacam.So alternatifnya guna #WDTA.

Cream kecantikkan BIOTEKNOLOGI NANO yang rawat kulit dari dalam.ARBUTIN, PUERARIA MIRIFICA dan GLUTATHIONE dalam WD bagus merawat kulit.Untuk MENCERAH dan ANTIPENUAAN terbaik. .

Bukan memain effect die tau.Ramai bagi feedback top to toe cam anak dara lepas guna #WDTA.Tengok sis ni pun dah tau kan?

Lom tunjuk testi lain yang berpuluh ribu dalam simpanan kami.Ape pun,hakak nak #Share yang #WDTA ni memang best,senang guna, SELAMAT dan LULUS KKM.

So tak bimbang la nak guna untuk JANGKAMASA PANJANG.

So kalau nak dapat EFFECT cam sis ni.Kena lah sesama guna #WDTA.Bukan muda kat muka ajee,tapi keseluruhan.

Nak risik cepat uolss harga kasih cayg tauuwww
Klik link👇

www.wasap.my/60129254620/wdkrimajaib

#Teammoknatpower
#Dealersahadleesyabeauty
#Caliycalitcantik
#Krimkalisusia
#Susukmoden
#Krimajaib
#Calitdinadicantikfullbody
#TSF150919

ORANG YANG SAMA KE😱

Perempuan normal mana yang tak suka cecantik kan?

Suka kulit Cerah, Anjal,Tegang n Awetmuda
Walau usia meningkat.Betul?

Bukan untuk sesiapa pun,untuk diri sendiri.KEYAKINAN diri.

Sebab tu pempuan ni serba serbi set ade.Set skincare,set slimming,set perapat,set supplement dan set mandian.Segala set ade tersusun indah.Dahulu kini dan selamanya.😃 Majoriti pempuan camtula.Risau dengan penuaan awal.Semua risau,tapi tak semua boleh KONSISTEN guna set-set yang dah beli tu kan?Tak cakap orang lain,cakap kat diri sendiri jugak.2 3 hari guna,sudahnya set tu jadi perhiasan kabinet or peti ais.Ngeeeee.

Sis dalam testi ni pun sama.Tak dan nak guna set memacam.So alternatifnya guna #WDTA.

Cream kecantikkan BIOTEKNOLOGI NANO yang rawat kulit dari dalam.ARBUTIN, PUERARIA MIRIFICA dan GLUTATHIONE dalam WD bagus merawat kulit.Untuk MENCERAH dan ANTIPENUAAN terbaik. .

Bukan memain effect die tau.Ramai bagi feedback top to toe cam anak dara lepas guna #WDTA.Tengok sis ni pun dah tau kan?

Lom tunjuk testi lain yang berpuluh ribu dalam simpanan kami.Ape pun,hakak nak #Share yang #WDTA ni memang best,senang guna, SELAMAT dan LULUS KKM.

So tak bimbang la nak guna untuk JANGKAMASA PANJANG.

So kalau nak dapat EFFECT cam sis ni.Kena lah sesama guna #WDTA.Bukan muda kat muka ajee,tapi keseluruhan.

Nak risik cepat uolss harga kasih cayg tauuwww
Klik link👇

www.wasap.my/60129254620/wdkrimajaib

#Teammoknatpower
#Dealersahadleesyabeauty
#Caliycalitcantik
#Krimkalisusia
#Susukmoden
#Krimajaib
#Calitdinadicantikfullbody
#TSF150919
2 0 15 September, 2019
@wdta_tqahklang Profile picture

@wdta_tqahklang

💞WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💞
.
Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍
.
WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom. .
==================
FUNGSI UTAMA WDTA:
==================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming)
.
===================
KELEBIHAN KRIM WDTA:
===================
1⏩Menaikkan seri wajah.
2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
8⏩Mencegah kesan Parut.
9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
10⏩Mencegah kulit berminyak.
11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
13⏩Make up base
.
===================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim).
.
Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.
.
PENTING ❗❗❗
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.
.
Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.
.
Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WD. 😘
.
Nak harga promosi dan special gift dari tqah ? Cepat order dengan tekan link wasap
.
#WDlovers
#krimkalisusia

💞WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💞
.
Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍
.
WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom. .
==================
FUNGSI UTAMA WDTA:
==================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming)
.
===================
KELEBIHAN KRIM WDTA:
===================
1⏩Menaikkan seri wajah.
2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
8⏩Mencegah kesan Parut.
9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
10⏩Mencegah kulit berminyak.
11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
13⏩Make up base
.
===================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim).
.
 Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.
.
PENTING ❗❗❗
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.
.
Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.
.
Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WD. 😘
.
Nak harga promosi dan special gift dari tqah ? Cepat order dengan tekan link wasap
.
#WDlovers 
#krimkalisusia
1 0 15 September, 2019
@wdta_tqahklang Profile picture

@wdta_tqahklang

💞ORANG LAIN BOLEH KONSISTEN,
KENAPA KITA TAK BOLEH??
.
🍄ORANG LAIN BOLEH SABAR,
KENAPA KITA TAK BOLEH???
.
💞ORANG LAIN BOLEH FAHAM,
KENAPA KITA TAK BOLEH????
.
=========================
.
KENAPA KITA TAK BOLEH,
SEDANGKAN #MEREKA 👇🏻 BOLEH?
.
👉🏻Kerana #mereka cuba DISIPLINKAN diri untuk mengikut tips penggunaan yg kami (pengedar) beri.
.
👉🏻Kerana #mereka tak cepat MELATAH bila mengalami sebarang tindakbalas.
.
👉🏻Kerana #mereka tidak mudah TERGUGAT bila ternampak iklan produk lain.
.
👉🏻Kerana #mereka terus KONSISTEN walaupun sudah mendapat hasil yang diingini.
.
👉🏻Kerana #mereka terus BERSABAR walaupun kesannya agak lambat.
.
👉🏻Kerana #mereka NEKAD inginkan perubahan dan mendapat hasil.
.
👉🏻Kerana #mereka #YAKIN dan #PERCAYA dengan produk yang mereka pilih ialah WOMAN DESIREE TRIPLE ADVANCE 💞
.
Itulah antara SEBAB kenapa #mereka terus SETIA dan tidak curang, kerana DISIPLIN dan konsistennya mereka sudah membuahkan hasil sekaligus membuatkan mereka tak sanggup berjauhan apatah lagi nak tinggal WD, bila dah jatuh cinta, memang tak mungkin la kita nak berpisah, kan. 🤗
.
#KESETIAAN akan menjanjikan #KEBAHAGIAAN. ❤
HENDAK SERIBU DAYA, TAK HENDAK SERIBU DALIH.
.
Fikir logik, kalau produk (WD) tak berkesan, pengguna takkan terus menggunakannya, pengguna takkan terus buang duit, takkan terus buang masa, kan, so kenapa nak ragu-ragu lagi, kenapa nak cepat melatah sedangkan ada produk yg begini bagus utk dijadikan sebagai teman peribadi kita especially kaum wanita, betul tak? .
CALIT PADA NADI, CANTIK SATU BODY....
.
===========================
.
💥PROMOSI ANNIVERSARY RM80seunit (Harga Asal RM100) bermula 1/8/19 dan akan tamat bila-bila masa sahaja!
.
#WDlovers
#krimkalisusia
#KrimAwetMuda

💞ORANG LAIN BOLEH KONSISTEN,
KENAPA KITA TAK BOLEH??
.
🍄ORANG LAIN BOLEH SABAR,
KENAPA KITA TAK BOLEH???
.
💞ORANG LAIN BOLEH FAHAM,
KENAPA KITA TAK BOLEH????
.
=========================
.
KENAPA KITA TAK BOLEH,
SEDANGKAN #MEREKA 👇🏻 BOLEH?
.
👉🏻Kerana #mereka cuba DISIPLINKAN diri untuk mengikut tips penggunaan yg kami (pengedar) beri.
.
👉🏻Kerana #mereka tak cepat MELATAH bila mengalami sebarang tindakbalas.
.
👉🏻Kerana #mereka tidak mudah TERGUGAT bila ternampak iklan produk lain.
.
👉🏻Kerana #mereka terus KONSISTEN walaupun sudah mendapat hasil yang diingini.
.
👉🏻Kerana #mereka terus BERSABAR walaupun kesannya agak lambat.
.
👉🏻Kerana #mereka NEKAD inginkan perubahan dan mendapat hasil.
.
👉🏻Kerana #mereka #YAKIN dan #PERCAYA dengan produk yang mereka pilih ialah WOMAN DESIREE  TRIPLE ADVANCE 💞
.
Itulah antara SEBAB kenapa #mereka terus SETIA dan tidak curang, kerana DISIPLIN dan konsistennya mereka sudah membuahkan hasil sekaligus membuatkan mereka tak sanggup berjauhan apatah lagi nak tinggal WD, bila dah jatuh cinta, memang tak mungkin la kita nak berpisah, kan. 🤗
.
#KESETIAAN akan menjanjikan #KEBAHAGIAAN. ❤
HENDAK SERIBU DAYA, TAK HENDAK SERIBU DALIH.
.
Fikir logik, kalau produk (WD) tak berkesan, pengguna takkan terus menggunakannya, pengguna takkan terus buang duit, takkan terus buang masa, kan, so kenapa nak ragu-ragu lagi, kenapa nak cepat melatah sedangkan ada produk yg begini bagus utk dijadikan sebagai teman peribadi kita especially kaum wanita, betul tak? .
CALIT PADA NADI, CANTIK SATU BODY....
.
===========================
.
💥PROMOSI ANNIVERSARY RM80seunit (Harga Asal RM100) bermula 1/8/19 dan akan tamat bila-bila masa sahaja!
.
#WDlovers 
#krimkalisusia 
#KrimAwetMuda
1 0 15 September, 2019
@wdtasarawak_zie Profile picture

@wdtasarawak_zie

RASA MACAM NAK STOP JE PAKAI WD !
Uisshh apa kes lak nihh.
Dalam seminggu dua guna, badan rasa letih letih, jerawat naik, rasa macam nak stop je pakai WD ni.
Tapii

Dah masuk minggu ketiga, kesan jerawat dah mula hilang. Muka pun rasa bersih, tegang je. Paling #BEST husben puji kulit makin halus gebuu cam kulit baby. 🙈

Sukaaanyaa rasa nak lompat mintanggg. Memang BERBALOI laa pakaii. Nampak je kecik krim ni. Rupanyaa besttt gila. ⤵⤵⤵ Wsap Zie sekarang👇👇👇👇 📲0196933629
📲0196933629

#TMPFighter150919
#DealerAdleesyaBeautySarawak
#calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak #Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Eyebag #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvanced

RASA MACAM NAK STOP JE PAKAI WD ! 
Uisshh apa kes lak nihh. 
Dalam seminggu dua guna, badan rasa letih letih, jerawat naik, rasa macam nak stop je pakai WD ni. 
Tapii

Dah masuk minggu ketiga, kesan jerawat dah mula hilang. Muka pun rasa bersih, tegang je. Paling #BEST husben puji kulit makin halus gebuu cam kulit baby. 🙈

Sukaaanyaa rasa nak lompat mintanggg. Memang BERBALOI laa pakaii. Nampak je kecik  krim ni. Rupanyaa besttt gila. ⤵⤵⤵ Wsap Zie sekarang👇👇👇👇 📲0196933629
📲0196933629

#TMPFighter150919
#DealerAdleesyaBeautySarawak
#calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak #Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Eyebag #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvanced
1 0 15 September, 2019

Top #krimkalisusia posts

@myraahouz Profile picture

@myraahouz

FUNGSI UTAMA WD
=================
-
1) Anti Penuaan / Anti Aging
2) Pencerahan / Whitening
3) Menegangkan / Lifting
4) Menganjalkan / Firming
-
Manfaat Lain WD :
.
1. Menaikkan seri wajah
2. Menghilangkan parut
3. Mencerahkan kulit kusam (Glowing)
4. Menegang dan memantapkan tisu kendur
5. Membantu merawat/mencegah masalah jerawat dan jeragat
6. Mengurangkan blackhead
7. Mengurangkan kulit berminyak
8. Menjaga kelembapan kulit
9. Mengecilkan liang pori
.
FREE GIFTS
FREE POSTAGE
FREE TIPS AND GUIDE
.
🔥HARGA BIASA
RM300 TIGA KOTAK
🔥HARGA PROMOSI
RM240 TIGA KOTAK
🔥JIMAT RM60!
-
Para pengguna digalakkan grab 3 KOTAK untuk dapatkan kesan yang maksimum. Kesan dapat dilihat seawal seminggu😍
.
#wdta #wdec #wd #womendesireetripleadvance #jerawat #jeragat #awetmuda #vshape #parut #wdtakedah #wdtautara #wdtajitra #wdtaalorsetar #wdtapendang #awetmuda #calitcalitcantik #krimkalisusia

FUNGSI UTAMA WD
=================
-
1) Anti Penuaan / Anti Aging
2) Pencerahan / Whitening
3) Menegangkan / Lifting
4) Menganjalkan / Firming
-
Manfaat Lain WD :
.
1. Menaikkan seri wajah
2. Menghilangkan parut
3. Mencerahkan kulit kusam (Glowing)
4. Menegang dan memantapkan tisu kendur
5. Membantu merawat/mencegah masalah jerawat dan jeragat
6. Mengurangkan blackhead
7. Mengurangkan kulit berminyak
8. Menjaga kelembapan kulit 
9. Mengecilkan liang pori
.
FREE GIFTS
FREE POSTAGE
FREE TIPS AND GUIDE
.
🔥HARGA BIASA
RM300 TIGA KOTAK
🔥HARGA PROMOSI
RM240 TIGA KOTAK
🔥JIMAT RM60!
-
Para pengguna digalakkan grab 3 KOTAK untuk dapatkan kesan yang maksimum. Kesan dapat dilihat seawal seminggu😍
.
#wdta #wdec #wd #womendesireetripleadvance #jerawat #jeragat #awetmuda #vshape #parut #wdtakedah #wdtautara #wdtajitra #wdtaalorsetar #wdtapendang #awetmuda #calitcalitcantik #krimkalisusia
125 1 25 August, 2019
@erda_watie79 Profile picture

@erda_watie79

#WD tu kan buat kita jadi isteri yang suami gila tak nak lepas . Maigowddd sheramm🙈 #CikKaq_AdleesyaBeauty
#calitCalitCantik
#KrimAwetMuda
#KrimKalisUsia
#TegangAnjalBerseri
# #teamAFviral70807

#WD tu kan buat kita jadi isteri yang suami gila tak nak lepas . Maigowddd sheramm🙈  #CikKaq_AdleesyaBeauty 
#calitCalitCantik 
#KrimAwetMuda 
#KrimKalisUsia 
#TegangAnjalBerseri 
##teamAFviral70807
108 60 6 August, 2019
@cunlawa Profile picture

@cunlawa

#infoEmatunz Bintik hitam adalah jerawat yang tiada kulit di atasnya. Disebabkan ia tidak berkulit dan terdedah kepada udara, lapisan atas teroksida dan bertukar kepada warna gelap.
.
.
Cara menghilangkannya:
.
.
1. JADIKAN PENGELUPASAN (EXFOLIATION) DAN PELELESAN MIKRO (MICRODERMABRASION) SEBAHAGIAN DARIPADA TABIAT MINGGUAN
Buah pala campur dengan sedikit madu sangat digalakkan untuk jenis kulit berminyak. Buah pala menghilangkan minyak, memberikan kuasa sentalan dan buat kulit jadi licin. Asid laktik pada susu membantu menghilangkan sel kulit rosak ketika bilas muka.
.
.
2. MELAKUKAN TEPUKAN MADU
Madu yang digunakan mestilah melekit untuk menjadikannya berkesan. Tuangkan sedikit madu di tangan dan tepuk bahagian muka yang berbintik hitam. Madu akan melekit pada liang roma. Madu bersifat antibakteria dan antioksida. Saki-baki madu yg tertinggal di dalam liang dan tidak akan teroksida (dan bertukar hitam) secepatnya. Terus lakukannya selama 5 minit dan bilas muka dengan air.
.
.
3. GUNA PUTIH TELUR UNTUK MENANGGALKAN KOTORAN BERMINYAK
Bermula dengan muka yang bersih, ratakan putih telur guna jari atau berus. Pastikan lapisan satu kering sebelum sapu lapisan kedua. Biarkan topeng ini kering selama 15 minit. Muka akan menegang dan akhirinya dengan menyapu putih telur tersebut dengan kain basah yang suam sepenuhnya.
.
.
4. GUNAKAN TOPENG TANAH LIAT KOSMETIK UNTUK MENYERAP MINYAK
Secara asasnya, campurkan 1 sudu tanah liat dengan 1 sudu cuka sider epal (atau air tulen) dan kacau sebati. Ratakan di seluruh muka, atau di kawasan yang ada bintik hitam. Biarkan kering selama 15-20 minit. Ambil kain basah suam untuk menekan topeng selama beberapa saat, kemudian dengan sapukan perlahan.
.
.
5. JIKA KESEMUANYA GAGAL, GUNAKAN BERUS GIGI BERSIH
Gunakan berus bulu lembut, tuangkan sedikit jus limau pada berus gigi, dengan satu atau dua titik minyak seperti jojoba atau semambu. Sental perlahan lahan kawasan berbintik dengan kepala berus gigi tersebut. Akhir sekali, bilas dengan air.
.
.
Sekian itu sahaja tips dari @sejuksedap
#jomfollowEmaTunz

#infoEmatunz Bintik hitam adalah jerawat yang tiada kulit di atasnya. Disebabkan ia tidak berkulit dan terdedah kepada udara, lapisan atas teroksida dan bertukar kepada warna gelap.
.
.
Cara menghilangkannya:
.
.
1. JADIKAN PENGELUPASAN (EXFOLIATION) DAN PELELESAN MIKRO (MICRODERMABRASION) SEBAHAGIAN DARIPADA TABIAT MINGGUAN 
Buah pala campur dengan sedikit madu sangat digalakkan untuk jenis kulit berminyak. Buah pala menghilangkan minyak, memberikan kuasa sentalan dan buat kulit jadi licin. Asid laktik pada susu membantu menghilangkan sel kulit rosak ketika bilas muka.
.
.
2. MELAKUKAN TEPUKAN MADU
Madu yang digunakan mestilah melekit untuk menjadikannya berkesan. Tuangkan sedikit madu di tangan dan tepuk bahagian muka yang berbintik hitam. Madu akan melekit pada liang roma. Madu bersifat antibakteria dan antioksida. Saki-baki madu yg tertinggal di dalam liang dan tidak akan teroksida (dan bertukar hitam) secepatnya. Terus lakukannya selama 5 minit dan bilas muka dengan air.
.
.
3. GUNA PUTIH TELUR UNTUK MENANGGALKAN KOTORAN BERMINYAK
Bermula dengan muka yang bersih, ratakan putih telur guna jari atau berus. Pastikan lapisan satu kering sebelum sapu lapisan kedua. Biarkan topeng ini kering selama 15 minit. Muka akan menegang dan akhirinya dengan menyapu putih telur tersebut dengan kain basah yang suam sepenuhnya.
.
.
4. GUNAKAN TOPENG TANAH LIAT KOSMETIK UNTUK MENYERAP MINYAK
Secara asasnya, campurkan 1 sudu tanah liat dengan 1 sudu cuka sider epal (atau air tulen) dan kacau sebati. Ratakan di seluruh muka, atau di kawasan yang ada bintik hitam. Biarkan kering selama 15-20 minit. Ambil kain basah suam untuk menekan topeng selama beberapa saat, kemudian dengan sapukan perlahan.
.
.
5. JIKA KESEMUANYA GAGAL, GUNAKAN BERUS GIGI BERSIH
Gunakan berus bulu lembut, tuangkan sedikit jus limau pada berus gigi, dengan satu atau dua titik minyak seperti jojoba atau semambu. Sental perlahan lahan kawasan berbintik dengan kepala berus gigi tersebut. Akhir sekali, bilas dengan air.
.
.
Sekian itu sahaja tips dari @sejuksedap
#jomfollowEmaTunz
112 3 7 March, 2019
@erda_watie79 Profile picture

@erda_watie79

Sikit ni je guna? Serius ke ? Boleh jadi ke dengan calit-calit banyak ni ?
Jangan tak percaya tau, sebanyak ni saja sapuan tuk setiap nadi. Boleh tahan 3-5 minggu (ada yang guna tahan 2 bulan). Tak perlu calit banyak-banyak.

Krim ini diformulasi menggunakan Teknologi NANO tau. 12 kali kadar penyerapan ke dalam tubuh badan. Dan tak perlu risau jika terkena air sebab lepas je dia menyerap, ianya terus masuk ke dalam pembuluh darah dan terus ke seluruh badan. Waktu ni lah WD bekerja, senyap-senyap dah cantik luaran, sihat dalaman.

Jadi tak perlu susah-susah, nak bancuh-bancuh ke nak apa. Calit-calit je 2 x selepas mandi. Inshaa Allah uols akan menikmati perubahannya setiap hari. Kalau nak tahu kena cuba sendiri, ramai yang dah jatuh shintaa.

Dah ramai yang percaya, tup tup tup terus nak repeat order. Stok dah tak banyak, bila habis harga jadi rm100. Inilah masa nak buat stok.
#CikKaq_WD
#calitcalitcantik
#KrimAwetMuda
#KrimKalisUsia
#TegangAnjalBerseri
#teamAFviral70808

Sikit ni je guna? Serius ke ? Boleh jadi ke dengan calit-calit banyak ni ? 
Jangan tak percaya tau, sebanyak ni saja sapuan tuk setiap nadi. Boleh tahan 3-5 minggu (ada yang guna tahan 2 bulan). Tak perlu calit banyak-banyak.

Krim ini diformulasi menggunakan Teknologi NANO tau. 12 kali kadar penyerapan ke dalam tubuh badan. Dan tak perlu risau jika terkena air sebab lepas je dia menyerap, ianya terus masuk ke dalam pembuluh darah dan terus ke seluruh badan. Waktu ni lah WD bekerja, senyap-senyap dah cantik luaran, sihat dalaman.

Jadi tak perlu susah-susah, nak bancuh-bancuh ke nak apa. Calit-calit je 2 x selepas mandi. Inshaa Allah uols akan menikmati perubahannya setiap hari. Kalau nak tahu kena cuba sendiri, ramai yang dah jatuh shintaa.

Dah ramai yang percaya, tup tup tup terus nak repeat order. Stok dah tak banyak, bila habis harga jadi rm100. Inilah masa nak buat stok. 
#CikKaq_WD
#calitcalitcantik 
#KrimAwetMuda 
#KrimKalisUsia 
#TegangAnjalBerseri 
#teamAFviral70808
114 66 7 August, 2019
@erda_watie79 Profile picture

@erda_watie79

KRIM TERLAJAK LARIS

Memasing muka suci dalam debu, sejak calit calit dengan susuk moden ni, tak kira lelaki ka pompuan, bila konsisten guna, Woww kebabooom hasil dia.. Nak dapat hasil macam ni, bukan sebotol dua tau, kena istiqomah guna, jangam guna sebotol dua, dah curang cari produk lain, bagi masa #WDTA ni buat kerja dia, nak repair apa yang patut, nak buang apa yang bersarang berkerak dalam badan tu,

Bila dah ok semua, baru
La Nur tu terpancar di wajah mu gituuu, baru la boleh jadi suci dalam debu, silap silap boleh jadi tepung gomaaakk😜

#CikKaq_WD
#calitcalitcantik
#KrimAwetMuda
#KrimKalisUsia
#TegangAnjalBerseri
#teamAFviral70810

KRIM TERLAJAK LARIS

Memasing muka suci dalam debu, sejak calit calit dengan susuk moden ni, tak kira lelaki ka  pompuan, bila konsisten guna, Woww kebabooom hasil dia.. Nak dapat hasil macam ni, bukan sebotol dua tau, kena istiqomah guna, jangam guna sebotol dua, dah curang cari produk lain, bagi masa #WDTA  ni buat kerja dia, nak repair apa yang patut, nak buang apa yang bersarang berkerak dalam badan tu,

Bila dah ok semua, baru 
La Nur tu terpancar di wajah mu gituuu, baru la boleh jadi suci dalam debu, silap silap boleh jadi tepung gomaaakk😜

#CikKaq_WD 
#calitcalitcantik 
#KrimAwetMuda 
#KrimKalisUsia 
#TegangAnjalBerseri 
#teamAFviral70810
108 75 8 August, 2019
@cunlawa Profile picture

@cunlawa

#infoEmatunz Ada 3 tahap sunburn iaitu:
- tahap 1 (ringan); Kulit kemerahan, sedikit sakit.
- tahap ke-2; ada gelembung air dan rasa sakit.
- tahap ke-3 (berat); perlu perhatian Doktor dengan kadar segera!
.
.
Kulit manusia mampu untuk pulih sendiri. Sunburn tahap 1 biasanya pulih dalam 2–6 hari. Untuk membantu pemulihan dan kurangkan rasa tak selesa, uols boleh guna tips berikut:
.
.
1. Gunakan #losyen yang ada lidah buaya (aloe vera). Lidah buaya meringankan perit pada kulit dan membantu tubuh hasilkan sel kulit baru.
.
.
2. Gunakan krim #hydrocortisone untuk kurangkan radang kulit dan rasa gatal.
.
.
3. Gunakan #yogurt asli kerana mampu melembapkan kulit yang terkena sunburn.
.
.
4. Gunakan #cuka. Tuangkan cuka putih atau cuka epal ke atas kertas tisu dan lekatkan pada bahagian sunburn supaya rasa perit hilang.
.
.
5. Gunakan #teh_hitam atau #teh_hijau. Kedua teh ini mengandungi tannins dan komponen lainnya yang dapat mengurangkan bengkak pada kulit atau rasa pedih akibat sunburn.
.
.
6. Gunakan #timun dan #kentang. Potongan timun atau kentang dapat menyejukkan kulit dan meredakan rasa sakit, rasa perit, rasa gatal-gatal dan bengkak.
.
.
7. Gunakan #serbuk_penaik (baking soda). Campurkan baking soda dengan cuka, lalu sapukan pada kulit yang terkena sunburn sebelum tidur dan biarkan semalaman.
.
.
8. Gunakan #oatmeal. Jika bahagian kulit yang terkena sunburn luas, kisar satu mangkuk oatmeal, tuangkan dalam baldi dan gunakannya untuk mandi.
.
.
Seeloknya ambil langkah pencegahan awal. Elakkan sinaran matahari antara 10 pagi hingga 3 petang, kerana waktu inilah radiasi ultra ungu sangat kuat. Jika uols ada aktiviti luar rumah, pakailaa losyen penghalang/ penapis cahaya (sunblock/sunscreen).
.
#jomfollowEmaTunz

#infoEmatunz Ada 3 tahap sunburn iaitu:
- tahap 1 (ringan); Kulit kemerahan, sedikit sakit.
- tahap ke-2; ada gelembung air dan rasa sakit.
- tahap ke-3 (berat); perlu perhatian Doktor dengan kadar segera!
.
.
Kulit manusia mampu untuk pulih sendiri. Sunburn tahap 1 biasanya pulih dalam 2–6 hari. Untuk membantu pemulihan dan kurangkan rasa tak selesa, uols boleh guna tips berikut:
.
.
1. Gunakan #losyen yang ada lidah buaya (aloe vera). Lidah buaya meringankan perit pada kulit dan membantu tubuh hasilkan sel kulit baru.
.
.
2. Gunakan krim #hydrocortisone untuk kurangkan radang kulit dan rasa gatal.
.
.
3. Gunakan #yogurt asli kerana mampu melembapkan kulit yang terkena sunburn.
.
.
4. Gunakan #cuka. Tuangkan cuka putih atau cuka epal ke atas kertas tisu dan lekatkan pada bahagian sunburn supaya rasa perit hilang.
.
.
5. Gunakan #teh_hitam atau #teh_hijau. Kedua teh ini mengandungi tannins dan komponen lainnya yang dapat mengurangkan bengkak pada kulit atau rasa pedih akibat sunburn.
.
.
6. Gunakan #timun dan #kentang. Potongan timun atau kentang dapat menyejukkan kulit dan meredakan rasa sakit, rasa perit, rasa gatal-gatal dan bengkak.
.
.
7. Gunakan #serbuk_penaik (baking soda). Campurkan baking soda dengan cuka, lalu sapukan pada kulit yang terkena sunburn sebelum tidur dan biarkan semalaman.
.
.
8. Gunakan #oatmeal. Jika bahagian kulit yang terkena sunburn luas, kisar satu mangkuk oatmeal, tuangkan dalam baldi dan gunakannya untuk mandi.
.
.
Seeloknya ambil langkah pencegahan awal. Elakkan sinaran matahari antara 10 pagi hingga 3 petang, kerana waktu inilah radiasi ultra ungu sangat kuat. Jika uols ada aktiviti luar rumah, pakailaa losyen penghalang/ penapis cahaya (sunblock/sunscreen).
.
#jomfollowEmaTunz
123 2 12 March, 2019
@cunlawa Profile picture

@cunlawa

#infoEmatunz Bibir ialah antara aset penting bagi wanita, kerana bibir juga mencerminkan kesihatan. Bibir kusam tentunya menyebabkan wajah nampak lesu dan tidak bermaya.
.
Apakah petua memerahkan bibir? Adakah cara memerahkan bibir tanpa apa-apa produk? Ya, @sejuksedap ada jawapannya.
.
.
[1] MADU: cuma perlu sapu madu di bibir. Lakukan rutin ini 3 atau 4 kali dalam seminggu.
.
[2] LIMAU NIPIS: perahkan air jus limau sebanyak 2-3 sudu kecil, dan bancuh bersama air suam. Sapukan ke bibir dan biarkan 10 - 15 minit. Pastu, bilas ngan air suam. Buat 1-3 kali sehari. .
.
[3] MINYAK ZAITUN: campurkan ia dengan sedikit gula, kemudian sapu pada keseluruhan bibir dan tunggu beberapa minit. Selepas itu, urut keliling bibir secara perlahan dengan arah lawan jam, kemudian bilas sehingga bersih.
.
[4] AIR MAWAR: letak kelopak mawar ke dalam air. Sapukan air mawar ke seluruh bibir. Buat sebelum tidur dan jadikan rutin harian.
.
[5] MINYAK KACANG BADAM: kandungan Vitamin E yg tinggi dapat memerahkan secara semulajadi dan meningkatkan kelembapan bibir. Cuma perlu sapu minyak badam ke bibir sebelum tidur.
.
[6] MENTEGA: Sapu ke bibir setiap kali hendak masuk tidur.
.
[7] SERBUK KUNYIT: campurkan dgn 1 sudu susu. Sapukan pada bibir selama 5 minit, kemudian bilas dengan air.
.
[8] DAUN KETUMBAR: Kisar 2 tangkai daun ketumbar. Campurkan dengan air hingga sebati. Sapukan pada bibir dan biar 20 minit sebelum bilas.
.
[9] TIMUN: hiris nipis-nipis dan letakkan ke atas bibir anda.
.
[10] BUAH BIT: Jika terjumpa, boleh laa cuba sebab bukan mudah nak jumpa buah ni ye. Buah berwarna merah. Vitamin dan warna inilah yang dapat buatkan bibir jadi merah dan lembap. Caranya,kisar buah bit sampai menjadi halus. Letak kisaran di bibir selama 25 minit. Kemudian, bilas dengan bersih.
.
.
Pendek kata, jalani hidup yg lebih sihat dan jauhilah rokok. Tidur dengan cukup membantu memancarkan kecantikan seri dari dalam, dan juga secara luaran. Selamat mencuba dan #jomfollowEmaTunz

#infoEmatunz Bibir ialah antara aset penting bagi wanita, kerana bibir juga mencerminkan kesihatan. Bibir kusam tentunya menyebabkan wajah nampak lesu dan tidak bermaya.
.
Apakah petua memerahkan bibir? Adakah cara memerahkan bibir tanpa apa-apa produk? Ya, @sejuksedap ada jawapannya.
.
.
[1] MADU: cuma perlu sapu madu di bibir. Lakukan rutin ini 3 atau 4 kali dalam seminggu.
.
[2] LIMAU NIPIS: perahkan air jus limau sebanyak 2-3 sudu kecil, dan bancuh bersama air suam. Sapukan ke bibir dan biarkan 10 - 15 minit. Pastu, bilas ngan air suam. Buat 1-3 kali sehari. .
.
[3] MINYAK ZAITUN: campurkan ia dengan sedikit gula, kemudian sapu pada keseluruhan bibir dan tunggu beberapa minit. Selepas itu, urut keliling bibir secara perlahan dengan arah lawan jam, kemudian bilas sehingga bersih.
.
[4] AIR MAWAR: letak kelopak mawar ke dalam air. Sapukan air mawar ke seluruh bibir. Buat sebelum tidur dan jadikan rutin harian.
.
[5] MINYAK KACANG BADAM: kandungan Vitamin E yg tinggi dapat memerahkan secara semulajadi dan meningkatkan kelembapan bibir. Cuma perlu sapu minyak badam ke bibir sebelum tidur.
.
[6] MENTEGA: Sapu ke bibir setiap kali hendak masuk tidur.
.
[7] SERBUK KUNYIT: campurkan dgn 1 sudu susu. Sapukan pada bibir selama 5 minit, kemudian bilas dengan air.
.
[8] DAUN KETUMBAR: Kisar 2 tangkai daun ketumbar. Campurkan dengan air hingga sebati. Sapukan pada bibir dan biar 20 minit sebelum bilas.
.
[9] TIMUN: hiris nipis-nipis dan letakkan ke atas bibir anda.
.
[10] BUAH BIT: Jika terjumpa, boleh laa cuba sebab bukan mudah nak jumpa buah ni ye. Buah berwarna merah. Vitamin dan warna inilah yang dapat buatkan bibir jadi merah dan lembap. Caranya,kisar buah bit sampai menjadi halus. Letak kisaran di bibir selama 25 minit. Kemudian, bilas dengan bersih.
.
.
Pendek kata, jalani hidup yg lebih sihat dan jauhilah rokok. Tidur dengan cukup membantu memancarkan kecantikan seri dari dalam, dan juga secara luaran. Selamat mencuba dan #jomfollowEmaTunz
124 2 12 March, 2019
@wd.selangor Profile picture

@wd.selangor

Anak dara memanglaa muda kan. Tapiiii Mak mak dara anak 5 6 7 nampak muda tu LUAR BIASA jadinye.
.
Rahsianya #WDTA ajerr. Cantik satu body, bukan semata pada muka sahaja.
.
Benda senang watpe nak susah susah, calit nadi jerr. Datang pulak dengan formula baru 3x ganda power.
.
Nak awet muda ajommm calit WD jugekkk. Klik je link wssp kat bio Salma k 😉

#DealerAdleesyaBeauty
#Nak_Cantik_Cari_CikSalma
#CikSalmaWD #KrimAwetMuda #Cerah_Berserii #Awet_muda #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawathalus #KrimKalisUsia #KrimViral #kedutHilang #NampakMuda #calitcalitcantik #CalitNadiCantikSatuBody #WDTA
#3xGandaLebihHebat #KrimBioTeknologiNano #Multifungsi #wd.selangor #wd.KL #wd.brunei #wd.singapore #wd.indonesia #wd.sabah

Anak dara memanglaa muda kan. Tapiiii Mak mak dara anak 5 6 7 nampak muda tu LUAR BIASA jadinye.
.
Rahsianya #WDTA ajerr. Cantik satu body, bukan semata pada muka sahaja.
.
Benda senang watpe nak susah susah, calit nadi jerr. Datang pulak dengan formula baru 3x ganda power.
.
Nak awet muda ajommm calit WD jugekkk. Klik je link wssp kat bio Salma k 😉

#DealerAdleesyaBeauty
#Nak_Cantik_Cari_CikSalma 
#CikSalmaWD #KrimAwetMuda #Cerah_Berserii #Awet_muda #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawathalus #KrimKalisUsia #KrimViral #kedutHilang #NampakMuda #calitcalitcantik #CalitNadiCantikSatuBody #WDTA 
#3xGandaLebihHebat #KrimBioTeknologiNano #Multifungsi #wd.selangor #wd.KL #wd.brunei #wd.singapore #wd.indonesia #wd.sabah
102 2 23 August, 2019
@cunlawa Profile picture

@cunlawa

Kali pertama terpandang wajah ni, Ema sangka breakout akibat salah skincare.
.
Namun hakikat pemilik wajah tersebut, Puan Azlina Isa bagitahu; jerawat serius ni muncul akibat hormon tak stabil semasa hamil.
.
Jerawat sebegini boleh menjelma disebabkan beberapa faktor. Antaranya toksin, sel sel yang tak aktif, darah kotor dan sebagainya.
.
Malah, minyak yang keluar ektipp berlebihan dari kulit muka juga boleh menyebabkan liang roma tersumbat. Opkosla bila dah tersumbat, jerawat akan tumbuh dengan jayanya.
.
Memang takkan habis cerita hormon dan masalah dalaman wanita. Ada saje yang tak kena. Bukan orang dewasa je, dari remaja, lepas khawin, semasa hamil, lepas melahirkan, menopause akan lalui gangguan ni.
.
Mujur formula baru krim WD, WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE dapat selesaikan masalah camni. Harga promo RM75 masih ada ye.
.
.
Whatsapp 0136483362

Kali pertama terpandang wajah ni, Ema sangka breakout akibat salah skincare.
.
Namun hakikat pemilik wajah tersebut, Puan Azlina Isa bagitahu; jerawat serius ni muncul akibat hormon tak stabil semasa hamil.
.
Jerawat sebegini boleh menjelma disebabkan beberapa faktor. Antaranya toksin, sel sel yang tak aktif, darah kotor dan sebagainya.
.
Malah, minyak yang keluar ektipp berlebihan dari kulit muka juga boleh menyebabkan liang roma tersumbat. Opkosla bila dah tersumbat, jerawat akan tumbuh dengan jayanya.
.
Memang takkan habis cerita hormon dan masalah dalaman wanita. Ada saje yang tak kena. Bukan orang dewasa je, dari remaja, lepas khawin, semasa hamil, lepas melahirkan, menopause akan lalui gangguan ni.
.
Mujur formula baru krim WD, WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE dapat selesaikan masalah camni. Harga promo RM75 masih ada ye.
.
.
Whatsapp 0136483362
111 3 19 March, 2019