#krimparut Instagram Photos & Videos

krimparut - 25.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #krimparut and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
26 minutes
Average like
3.8
Average comment
0.1
Posts with video
0/48
Posts with photo
48/48

Hashtag Popularity

NB CREAM NORMAL PACK + SCAR TREATMENT dengan harga jumbo!

Kita tak jual kalau kita tak guna 🤪

Daripada muka breakout terus ada perubahan ☺️ Stok limited NB CREAM 💯

Siapa nak boleh ws bella sekarang booking siap siap
www.wasap.my/60169075472/nbcreamviral
www.wasap.my/60169075472/nbcreamviral

#nbcreamkotatinggi #stoknbcream #nbcreamviral #nbcreamjohor #nbcreamjohorbahru #nbcreampengerang #krimjerawat #krimparut #ubatjerawat #ubatjeragat #antibiotikjerawat #antibiotiparut #ubatresdung #aczema #ubatkudis #krimluka #krimpimple #krimjerawatbatu #krimfarmasi #krimjerawat #krimjerawatbatu #krimjerawatpasir

NB CREAM NORMAL PACK + SCAR TREATMENT dengan harga jumbo!

Kita tak jual kalau kita tak guna 🤪

Daripada muka breakout terus ada perubahan ☺️ Stok limited NB CREAM 💯

Siapa nak boleh ws bella sekarang booking siap siap 
www.wasap.my/60169075472/nbcreamviral
www.wasap.my/60169075472/nbcreamviral

#nbcreamkotatinggi #stoknbcream #nbcreamviral #nbcreamjohor #nbcreamjohorbahru #nbcreampengerang #krimjerawat #krimparut #ubatjerawat #ubatjeragat #antibiotikjerawat #antibiotiparut #ubatresdung #aczema #ubatkudis #krimluka #krimpimple #krimjerawatbatu #krimfarmasi #krimjerawat #krimjerawatbatu #krimjerawatpasir
1 0 16 September, 2019

Niat saya untuk rawat kulit saya sendiri dan untuk kecantikan diri sendiri.
Tapi apabila ramai tanya kulit dah ok dan kulit kurang jerawat terus saya niaga NB CREAM.

Siapa berminat boleh ws saya terus. Kita tak jual kalau kita tak guna 🤪

Daripada muka breakout terus ada perubahan ☺️ Stok limited NB CREAM 💯

Siapa nak boleh ws bella sekarang booking siap siap
www.wasap.my/60169075472/nbcreamviral
www.wasap.my/60169075472/nbcreamviral

#nbcreamkotatinggi #stoknbcream #nbcreamviral #nbcreamjohor #nbcreamjohorbahru #nbcreampengerang #krimjerawat #krimparut #ubatjerawat #ubatjeragat #antibiotikjerawat #antibiotiparut #ubatresdung #aczema #ubatkudis #krimluka #krimpimple #krimjerawatbatu #krimfarmasi #krimjerawat #krimjerawatbatu #krimjerawatpasir

Niat saya untuk rawat kulit saya sendiri dan untuk kecantikan diri sendiri. 
Tapi apabila ramai tanya kulit dah ok dan kulit kurang jerawat terus saya niaga NB CREAM.

Siapa berminat boleh ws saya terus. Kita tak jual kalau kita tak guna 🤪

Daripada muka breakout terus ada perubahan ☺️ Stok limited NB CREAM 💯

Siapa nak boleh ws bella sekarang booking siap siap 
www.wasap.my/60169075472/nbcreamviral
www.wasap.my/60169075472/nbcreamviral

#nbcreamkotatinggi #stoknbcream #nbcreamviral #nbcreamjohor #nbcreamjohorbahru #nbcreampengerang #krimjerawat #krimparut #ubatjerawat #ubatjeragat #antibiotikjerawat #antibiotiparut #ubatresdung #aczema #ubatkudis #krimluka #krimpimple #krimjerawatbatu #krimfarmasi #krimjerawat #krimjerawatbatu #krimjerawatpasir
1 0 16 September, 2019

Alhamdulillah... tq my cust 😀

#KrimParut

Alhamdulillah... tq my cust 😀

#KrimParut
8 0 16 September, 2019

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
3 0 16 September, 2019

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
0 0 16 September, 2019

PROFIX PAKAR KULIT ANDA🔥.
( KRIM VITAMIN BEBAS MERKURI )
.
🔍Sesuai untuk kulit muka yang bermasalah
🔍Jerawat
🔍Parut jerawat
🔍Masalah resdung
🔍Hormon tak stabil
🔍Liang pori terbuka
🔍Mencerah & melembabkan kulit
.
.
Boleh visit ig profix.malaysia untuk tengok testimoni testimoni pengguna profix!
Jom dapatkan kulit sihat & cantik sekarang #profix #profixmalaysia #skincareroutine #skincareterbaik #skincareberkesan #krimjerawat #krimparut #ubatjerawat #ubatparutluka

PROFIX PAKAR KULIT ANDA🔥.
( KRIM VITAMIN BEBAS MERKURI )
.
🔍Sesuai untuk kulit muka yang bermasalah
🔍Jerawat
🔍Parut jerawat
🔍Masalah resdung
🔍Hormon tak stabil
🔍Liang pori terbuka
🔍Mencerah & melembabkan kulit
.
.
Boleh visit ig profix.malaysia untuk tengok testimoni testimoni pengguna profix!
Jom dapatkan kulit sihat & cantik sekarang #profix #profixmalaysia #skincareroutine #skincareterbaik #skincareberkesan #krimjerawat #krimparut #ubatjerawat #ubatparutluka
8 0 16 September, 2019

Trial pack rm25 5g jeurr tak mahai pun bila ingat skin korang yang bermasalah teruk tu.
kesan #Antiseptik berbaloi kalau korang labur pun. Tak rugi. .
http://www.wasap.my/60148043802/ignb
.
#KrimAntiseptik #KrimJerawat #Nbscaracnecream #Krimparut
#Krimberubat #Krimfarmeseutikal
#krimnbberubat
#Krimparut
#Agentbesutjerteh
#jerawatbatu
#Kulitmukaberminyak

Trial pack rm25 5g jeurr tak mahai pun bila ingat skin korang yang bermasalah teruk tu. 
kesan #Antiseptik berbaloi kalau korang labur pun. Tak rugi. .
http://www.wasap.my/60148043802/ignb
.
#KrimAntiseptik #KrimJerawat #Nbscaracnecream #Krimparut 
#Krimberubat #Krimfarmeseutikal
#krimnbberubat
#Krimparut
#Agentbesutjerteh 
#jerawatbatu
#Kulitmukaberminyak
0 0 16 September, 2019

Takkan nak jual barang yang tak laku ?

Paling laku sebab guna FEEDBACK kawan kawan sendiri untuk testimoni ni. NB memang betul menjadi untuk kulit yang masalah jerawat

Kita tak jual kalau kita tak guna 🤪

Daripada muka breakout terus ada perubahan ☺️ Stok limited NB CREAM 💯

Siapa nak boleh ws bella sekarang booking siap siap
www.wasap.my/60169075472/nbcreamviral
www.wasap.my/60169075472/nbcreamviral

#nbcreamkotatinggi #stoknbcream #nbcreamviral #nbcreamjohor #nbcreamjohorbahru #nbcreampengerang #krimjerawat #krimparut #ubatjerawat #ubatjeragat #antibiotikjerawat #antibiotiparut #ubatresdung #aczema #ubatkudis #krimluka #krimpimple #krimjerawatbatu #krimfarmasi #krimjerawat #krimjerawatbatu #krimjerawatpasir

Takkan nak jual barang yang tak laku ?

Paling laku sebab guna FEEDBACK kawan kawan sendiri untuk testimoni ni. NB memang betul menjadi untuk kulit yang masalah jerawat

Kita tak jual kalau kita tak guna 🤪

Daripada muka breakout terus ada perubahan ☺️ Stok limited NB CREAM 💯

Siapa nak boleh ws bella sekarang booking siap siap 
www.wasap.my/60169075472/nbcreamviral
www.wasap.my/60169075472/nbcreamviral

#nbcreamkotatinggi #stoknbcream #nbcreamviral #nbcreamjohor #nbcreamjohorbahru #nbcreampengerang #krimjerawat #krimparut #ubatjerawat #ubatjeragat #antibiotikjerawat #antibiotiparut #ubatresdung #aczema #ubatkudis #krimluka #krimpimple #krimjerawatbatu #krimfarmasi #krimjerawat #krimjerawatbatu #krimjerawatpasir
6 0 16 September, 2019

Feedback Customer jerawat surut lepas pakai 2 minggu #krimnb.. in sha Allah dgn izin Allah pakai konsisten jerawat akn pudar & hilang. Cayalaah..
.
.
#ikhtiarpulih&hilangkan jerawat. #nbcreamoriginalhq #krimparut #ubatparut #jerawat #parutjerawat

Feedback Customer jerawat surut lepas pakai 2 minggu #krimnb.. in sha Allah dgn izin Allah pakai konsisten jerawat akn pudar & hilang.  Cayalaah..
.
.
#ikhtiarpulih&hilangkan jerawat.#nbcreamoriginalhq #krimparut #ubatparut #jerawat #parutjerawat
11 0 16 September, 2019

#KrimParut ni mmg jenis slow motion tindak balas dia tp boleh fokus betul utk parut, parut jerawat, lekuk, jeragat.
Krim ni selamat digunakan sebab tiada bahan berbahaya. Kalau stop guna pun tak kan jadi masalah sebab takde mercury dalam krim ni.
Sebab tu nak pakai krim puaka ni kena ada tahap kesabaran yang tinggi 😄 Sabar jangan tak sabar... nak kulit bersih tanpa bahan yang bahaya tu kenala bawak bersabar ye sayang.. 😇

Lubang yg lekuk tu hari-hari kena turap sampai kecil. Nak putih lepukk seminggu tolong jgn la carik #nbscaracnetherapycream ni yerk.

Okay dah faham ?
Haaa tekan ni , jangan tunggu lama lama

http://www.wasap.my/60145355590/Krimnb

#KrimParut ni mmg jenis slow motion tindak balas dia tp boleh fokus betul utk parut, parut jerawat, lekuk, jeragat. 
Krim ni selamat digunakan sebab tiada bahan berbahaya. Kalau stop guna pun tak kan jadi masalah sebab takde mercury dalam krim ni. 
Sebab tu nak pakai krim puaka ni kena ada tahap kesabaran yang tinggi 😄 Sabar jangan tak sabar... nak kulit bersih tanpa bahan yang bahaya tu kenala bawak bersabar ye sayang.. 😇

Lubang yg lekuk tu hari-hari kena turap sampai kecil. Nak putih lepukk seminggu tolong jgn la carik  #nbscaracnetherapycream ni yerk.

Okay dah faham ? 
Haaa tekan ni , jangan tunggu lama lama

http://www.wasap.my/60145355590/Krimnb
3 1 16 September, 2019

🌹NB Scar Acne Therapy Cream🌹
Inilah kelebihan yang ada dalam #krimnb ni..👇😉 Krim nb amat sesuai untuk semua jenis kulit (lelaki& perempuan boleh pakai) 💉Tiada penggelupasan
💉Tidak menghakis kulit
💉Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria
💉Bau seperti ubat
💉Memudarkan parut lekuk
💉Mengecutkan jerawat
💉Menghilangkan jeragat
💉Mengecilkan liang pori
💉Melembapkan kulit kering (mengandungi vitamin C & E)
💉Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik
💉Merawat kulit yang sunburn

Harga mampu milik yea 👇😎 💲RM30- 5gram

BERMINAT TERUS WASAP

http://wasap.my/60128188528/NBcream

#nbkrimsabah
#krimparut
#malaysia
#testimoninbkrim
#kelebihannbkrim

🌹NB Scar Acne Therapy Cream🌹
Inilah kelebihan yang ada dalam #krimnb ni..👇😉 Krim nb amat sesuai untuk semua jenis kulit (lelaki& perempuan boleh pakai) 💉Tiada penggelupasan
💉Tidak menghakis kulit
💉Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria
💉Bau seperti ubat
💉Memudarkan parut lekuk
💉Mengecutkan jerawat
💉Menghilangkan jeragat
💉Mengecilkan liang pori
💉Melembapkan kulit kering (mengandungi vitamin C & E)
💉Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik
💉Merawat kulit yang sunburn

Harga mampu milik yea 👇😎 💲RM30- 5gram

BERMINAT TERUS WASAP

http://wasap.my/60128188528/NBcream

#nbkrimsabah
#krimparut 
#malaysia
#testimoninbkrim
#kelebihannbkrim
1 0 16 September, 2019
#KrimParut
0 0 16 September, 2019

Nak hilang jerawat dan parut jerawat yang menakutkan? .
Senang saja sapu2 krim lesap jerawat dan parut jerawat akan hilang lenyap. Yang tinggal skin yang licin
.
Jom sapu2 krim lesap untuk skin bebas jerawat dan parut jerawat
.
Trial scar acne cream RM25
.
Whatsapp +60124646014

Nak hilang jerawat dan parut jerawat yang menakutkan? .
Senang saja sapu2 krim lesap jerawat dan parut jerawat akan hilang lenyap. Yang tinggal skin yang licin
.
Jom sapu2 krim lesap untuk skin bebas jerawat dan parut jerawat
.
Trial scar acne cream RM25
.
Whatsapp +60124646014
4 2 16 September, 2019
#KrimParut
10 0 16 September, 2019

Jangan kata krim berubat ni untuk gegirl je taw. Abam-abam pun boleh guna kasi settle masalah jerawat batu yang berkurun kat skin tu ha.
.
Abam-abam. Takkan nak ngorat bakal bini dengan muka penuh jerawat ye dok? Meh sini solusi segala masalah jerawat, parut berlubang semua boleh ! .
.
Trial Scar Acne Cream RM25
.
Whatsapp +60124646014

Jangan kata krim berubat ni untuk gegirl je taw. Abam-abam pun boleh guna kasi settle masalah jerawat batu yang berkurun kat skin tu ha.
. 
Abam-abam. Takkan nak ngorat bakal bini dengan muka penuh jerawat ye dok? Meh sini solusi segala masalah jerawat, parut berlubang semua boleh ! .
.
Trial Scar Acne Cream RM25
.
Whatsapp +60124646014
7 1 16 September, 2019

Korang jenis yg mana? Nak muka yg berjerawat and berparut or nak muka yg bebas jerawat and parut? .
Kalau taknak ada jerawat dan parut kena ikhtiar tau. Tak boleh tunggu muka tuu sembuh dgn sendiri memang susah. Lagi teruk kalau korang pegi pilih produk yg ada merkuri utk hilangkan jerawat. Aduhh lagi lah bertambah si jerawat2 tuu bawak geng 😌
#krimparut #krimjerawat #krimjeragat

Korang jenis yg mana? Nak muka yg berjerawat and berparut or nak muka yg bebas jerawat and parut? .
Kalau taknak ada jerawat dan parut kena ikhtiar tau. Tak boleh tunggu muka tuu sembuh dgn sendiri memang susah. Lagi teruk kalau korang pegi pilih produk yg ada merkuri utk hilangkan jerawat. Aduhh lagi lah bertambah si jerawat2 tuu bawak geng 😌 
#krimparut #krimjerawat #krimjeragat
4 2 16 September, 2019

#KrimParut ni mmg jenis slow motion tindak balas dia tp boleh fokus betul utk parut, parut jerawat, lekuk, jeragat.
Krim ni selamat digunakan sebab tiada bahan berbahaya. Kalau stop guna pun tak kan jadi masalah sebab takde mercury dalam krim ni.
Sebab tu nak pakai krim puaka ni kena ada tahap kesabaran yang tinggi 😄 Sabar jangan tak sabar... nak kulit bersih tanpa bahan yang bahaya tu kenala bawak bersabar ye sayang.. 😇

Lubang yg lekuk tu hari-hari kena turap sampai kecil. Nak putih lepukk seminggu tolong jgn la carik #nbscaracnetherapycream ni yerk.

Okay dah faham ?
Haaa tekan ni , jangan tunggu lama lama

http://www.wasap.my/60145355590/Krimnb

#KrimParut ni mmg jenis slow motion tindak balas dia tp boleh fokus betul utk parut, parut jerawat, lekuk, jeragat. 
Krim ni selamat digunakan sebab tiada bahan berbahaya. Kalau stop guna pun tak kan jadi masalah sebab takde mercury dalam krim ni. 
Sebab tu nak pakai krim puaka ni kena ada tahap kesabaran yang tinggi 😄 Sabar jangan tak sabar... nak kulit bersih tanpa bahan yang bahaya tu kenala bawak bersabar ye sayang.. 😇

Lubang yg lekuk tu hari-hari kena turap sampai kecil. Nak putih lepukk seminggu tolong jgn la carik  #nbscaracnetherapycream ni yerk.

Okay dah faham ? 
Haaa tekan ni , jangan tunggu lama lama

http://www.wasap.my/60145355590/Krimnb
3 0 16 September, 2019

#KrimParut ni mmg jenis slow motion tindak balas dia tp boleh fokus betul utk parut, parut jerawat, lekuk, jeragat.
Krim ni selamat digunakan sebab tiada bahan berbahaya. Kalau stop guna pun tak kan jadi masalah sebab takde mercury dalam krim ni.
Sebab tu nak pakai krim puaka ni kena ada tahap kesabaran yang tinggi 😄 Sabar jangan tak sabar... nak kulit bersih tanpa bahan yang bahaya tu kenala bawak bersabar ye sayang.. 😇

Lubang yg lekuk tu hari-hari kena turap sampai kecil. Nak putih lepukk seminggu tolong jgn la carik #nbscaracnetherapycream ni yerk.

Okay dah faham ?
Haaa tekan ni , jangan tunggu lama lama

http://www.wasap.my/60145355590/Krimnb

#KrimParut ni mmg jenis slow motion tindak balas dia tp boleh fokus betul utk parut, parut jerawat, lekuk, jeragat. 
Krim ni selamat digunakan sebab tiada bahan berbahaya. Kalau stop guna pun tak kan jadi masalah sebab takde mercury dalam krim ni. 
Sebab tu nak pakai krim puaka ni kena ada tahap kesabaran yang tinggi 😄 Sabar jangan tak sabar... nak kulit bersih tanpa bahan yang bahaya tu kenala bawak bersabar ye sayang.. 😇

Lubang yg lekuk tu hari-hari kena turap sampai kecil. Nak putih lepukk seminggu tolong jgn la carik  #nbscaracnetherapycream ni yerk.

Okay dah faham ? 
Haaa tekan ni , jangan tunggu lama lama

http://www.wasap.my/60145355590/Krimnb
2 0 16 September, 2019

Pagi ni lepas mandi titik kan serum kat muka..dia punya berangin tu rasa fresh ja kat muka..best sgt😍 .
#serumsusuk
#nbscaracne
#krimparut
#krimjerawar
#krimjeragat
#krimluka

Pagi ni lepas mandi titik kan serum kat muka..dia punya berangin tu rasa fresh ja kat muka..best sgt😍 .
#serumsusuk
#nbscaracne
#krimparut
#krimjerawar
#krimjeragat
#krimluka
8 0 16 September, 2019

NB SCAR ACNE CREAM THERAPY!
Krim antiseptik(berubat) yang berkesan merawat pelbagai masalah kulit. Bab testimoni dengan kualiti produk jangan risau, produk memang sangat power LULUS KKM dan yang bestnya krim ni, ramai yang REPEAT ORDER!

KELEBIHAN NB Scar Acne Cream:
👉 Sesuai untuk semua jenis kulit
👉 Tiada penggelupasan
👉 Memudarkan dan menghilangkan parut lekuk
👉 Mengecutkan jerawat
👉 Menghilangkan jeragat
👉 Mengawal kulit yang berminyak
👉 Mengecilkan liang pori
👉 Melembapkan kulit yang kering
👉 Merawat rasa-rasa gatal masalah kulit alergik
👉 Merawat kulit yang sunburn
.
Harga mampu milik:
• RM25 sahaja(5g)
• RM45 sahaja(10g)
.
PM Cepat ‼️ .
#agentNurfellaBeauty

#sayapakainbsayajual
#nakkulitglowing
#nakkulitmacamsisjompm

#NBScarAcneTherapyCream #KrimParutJerawat #KrimAntiseptik #KrimParut #AcneTreatmentMalaysia #ProdukLulusKKM #KrimJerawat

NB SCAR ACNE CREAM THERAPY! 
Krim antiseptik(berubat) yang berkesan merawat pelbagai masalah kulit. Bab testimoni dengan kualiti produk jangan risau, produk memang sangat power LULUS KKM dan yang bestnya krim ni, ramai yang REPEAT ORDER!

KELEBIHAN NB Scar Acne Cream:
👉 Sesuai untuk semua jenis kulit
👉 Tiada penggelupasan
👉 Memudarkan dan menghilangkan parut lekuk
👉 Mengecutkan jerawat
👉 Menghilangkan jeragat
👉 Mengawal kulit yang berminyak
👉 Mengecilkan liang pori
👉 Melembapkan kulit yang kering
👉 Merawat rasa-rasa gatal masalah kulit alergik
👉 Merawat kulit yang sunburn
.
Harga mampu milik:
• RM25 sahaja(5g)
• RM45 sahaja(10g)
.
PM Cepat ‼️ .
#agentNurfellaBeauty

#sayapakainbsayajual
#nakkulitglowing
#nakkulitmacamsisjompm

#NBScarAcneTherapyCream #KrimParutJerawat #KrimAntiseptik #KrimParut #AcneTreatmentMalaysia #ProdukLulusKKM #KrimJerawat
5 0 16 September, 2019

Cuti-cuti ni pergi mana? Selamat hari Malaysia🇲🇾 .

Jalan-jalan ke mana? Ada yang sambung cuti ke esok? Mana pun pergi set ileesh jangan lupa bawak tau.

Set ileeshlah yang akan jaga kulit hampa dari sinaran matahari dan radikal bebas.

#SkinPotionOil #SkinPotionSerum #KrimDukun #FaceCream #Ileesh #Serum #FaceOil #creamtreatment #TreatmentCream #krimjerawat #CreamJerawat #KrimParut #SerumJerawat #SerumParut #KulitKusam #CerahkanKulit #Kulitglowing #KulitFlawless #Flawless #Acne #KulitBreakout #Breakout #JerawatNanah #Jeragat #Jerawat #ParutJerawat #SunBurn

Cuti-cuti ni pergi mana? Selamat hari Malaysia🇲🇾 .

Jalan-jalan ke mana? Ada yang sambung cuti ke esok? Mana pun pergi set ileesh jangan lupa bawak tau.

Set ileeshlah yang akan jaga kulit hampa dari sinaran matahari dan radikal bebas.

#SkinPotionOil #SkinPotionSerum #KrimDukun #FaceCream #Ileesh #Serum #FaceOil #creamtreatment #TreatmentCream #krimjerawat #CreamJerawat #KrimParut #SerumJerawat #SerumParut #KulitKusam #CerahkanKulit #Kulitglowing #KulitFlawless #Flawless #Acne #KulitBreakout #Breakout #JerawatNanah #Jeragat #Jerawat #ParutJerawat #SunBurn
1 0 16 September, 2019
Selamat pagi 👍🏻 ada yang mahu cod #Profix di sekitar bangi?

Boleh tap link dibio! 😉

#Profix #ProfixBangi #ProfixUkmBangi
#CodProfixPutrajaya
#CodProfixBangi
#CodProfixUKM
#CodProfixUPM
#CodProfixSerdang
#CodProfixKuiz
#KrimJerawat 
#KrimParut
2 0 15 September, 2019

Assalamualaikum. Dah nak tidur ke tu 😊 Sebentar, jum tengok testimoni kejap.
.
Bro kita ni tahi lalat dia berjaya tanggal dengan jayanya. Berapa hari ? 8 hari je tau. Alhamdulillah.
.
Sekarang tunggu untuk pulihkan parut pulak. Semestinya pemakaian Krim Vit E perlu istiqomah okay. InshAllah tak lama lagi tu kulit akan pulih.
.
.
Best ke best ?
.
Ada masalah macam ni ? Jum kita kasi settle. Nyahkan tahi lalat, kutil, ketuat dan seangkatan dengannya 😊
.
.
.
Lots of lef
Cik Syaf
.
.
.
#lmc
#krimbuangtahilalat
#krimparut
#lotusmolecream
#tahilalat
#kutil
#ketuat
#bijikolestrol
#mukacantik
#skincare
#organic
#organichana

Assalamualaikum. Dah nak tidur ke tu 😊 Sebentar, jum tengok testimoni kejap.
.
Bro kita ni tahi lalat dia berjaya tanggal dengan jayanya. Berapa hari ? 8 hari je tau. Alhamdulillah.
.
Sekarang tunggu untuk pulihkan parut pulak. Semestinya pemakaian Krim Vit E perlu istiqomah okay. InshAllah tak lama lagi tu kulit akan pulih.
.
.
Best ke best ?
.
Ada masalah macam ni ? Jum kita kasi settle. Nyahkan tahi lalat, kutil, ketuat dan seangkatan dengannya 😊
.
.
.
Lots of lef
Cik Syaf
.
.
.
#lmc
#krimbuangtahilalat
#krimparut 
#lotusmolecream
#tahilalat
#kutil
#ketuat
#bijikolestrol
#mukacantik
#skincare
#organic
#organichana
4 0 15 September, 2019

Dah ada ubat parut jrawat ke semua? Kalau tak joms order! .
.
#Nbscaracnecream #acnecream #ubatjerawat #ubatparut #krimparut #krimparutpuaka

Dah ada ubat parut jrawat ke semua? Kalau tak joms order! .
.
#Nbscaracnecream #acnecream #ubatjerawat #ubatparut #krimparut #krimparutpuaka
0 0 15 September, 2019

Parut hitam ni paling susah nak sental kalau dah sebati dekat skin kita. Nak rawat masalah macam ni bukan seminggu calit konfom semua lenyap. Wajib kena sabar & konsisten.

Enam bulan gigih konsisten sental parut hitam dengan #krimpuaka, dari muka kusam berpokodot terus clear licin mulus giteww.

#susukkulit
#krimparut
#krimberubat
#krimjerawat

Www.wassap.my/60179824482/nakcubaNB

Parut hitam ni paling susah nak sental kalau dah sebati dekat skin kita. Nak rawat masalah macam ni bukan seminggu calit konfom semua lenyap. Wajib kena sabar & konsisten.

Enam bulan gigih konsisten sental parut hitam dengan #krimpuaka, dari muka kusam berpokodot terus clear licin mulus giteww.

#susukkulit
#krimparut
#krimberubat
#krimjerawat

Www.wassap.my/60179824482/nakcubaNB
4 0 15 September, 2019
Kulit makin berseri,makin cerah no sunburn.jerawat pun takde lagi.warna kulit pun dah sekata okayyy👌🏻
.
Jom grab Thaliaskincare.kindly whatsapp me for details +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
2 0 15 September, 2019
Kulit makin berseri,makin cerah no sunburn.jerawat pun takde lagi.warna kulit pun dah sekata okayyy👌🏻
.
Jom grab Thaliaskincare.kindly whatsapp me for details +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
1 0 15 September, 2019
Kulit makin berseri,makin cerah no sunburn.jerawat pun takde lagi.warna kulit pun dah sekata okayyy👌🏻
.
Jom grab Thaliaskincare.kindly whatsapp me for details +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
10 0 15 September, 2019
Kulit makin berseri,makin cerah no sunburn.jerawat pun takde lagi.warna kulit pun dah sekata okayyy👌🏻
.
Jom grab Thaliaskincare.kindly whatsapp me for details +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
1 0 15 September, 2019
Kulit makin berseri,makin cerah no sunburn.jerawat pun takde lagi.warna kulit pun dah sekata okayyy👌🏻
.
Jom grab Thaliaskincare.kindly whatsapp me for details +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
2 0 15 September, 2019
Kulit makin berseri,makin cerah no sunburn.jerawat pun takde lagi.warna kulit pun dah sekata okayyy👌🏻
.
Jom grab Thaliaskincare.kindly whatsapp me for details +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
12 0 15 September, 2019

KRIM MUKA ANTI JERAWAT YANG PERTAMA DENGAN BAHAN #ANTISEPTIK
.
NB #ScarAcneCream HAPUS JERAWAT HANYA 7 HARI
.
Satu-satu nye krim jenis berubat yang dijamin selamat dan LULUS KKM !!. .
Yang paling bestt nye jerawat sekali paroot loobang boleh settle
✅Kulit jadi lembap sebab dalam krim ni siap mengandungi MOISTURIZER
✅Paroot lekuk dan jeragat boleh hilang dengan ada nya campuran VITAMIN E & C
✅Kulit lebih cerah
.
.
#krimparut #agentwanted #Krimparutviral2019 #agent #team #paruteksiden #parutjerawat #parutjeragat #hilangkanparut #ubatjeragat #ubatparuteksiden #kulitlicin #hilangparut #nbcreamoriginal #nurfellabeautyscaracnebeauty #nbcream #nakhilangparutjerawatjeragat #codareaJb #incomes #miniagent #jointeam

KRIM MUKA ANTI JERAWAT YANG PERTAMA DENGAN BAHAN #ANTISEPTIK”
. 
NB #ScarAcneCream HAPUS JERAWAT HANYA 7 HARI
. 
Satu-satu nye krim jenis berubat yang dijamin selamat dan LULUS KKM !!. . 
Yang paling bestt nye jerawat sekali paroot loobang boleh settle
✅Kulit jadi lembap sebab dalam krim ni siap mengandungi MOISTURIZER
✅Paroot lekuk dan jeragat boleh hilang dengan ada nya campuran VITAMIN E & C
✅Kulit lebih cerah
.
.
#krimparut #agentwanted #Krimparutviral2019 #agent #team #paruteksiden #parutjerawat #parutjeragat #hilangkanparut #ubatjeragat #ubatparuteksiden #kulitlicin #hilangparut #nbcreamoriginal #nurfellabeautyscaracnebeauty #nbcream #nakhilangparutjerawatjeragat #codareaJb #incomes #miniagent #jointeam
1 0 15 September, 2019

New feedback & testimoni @thaliacream .tengokk tu sampai nak repeat order tau.maksudnya mmg bagus sgt2 krim ni uolls.janganlah baca & tengok je.cuba sekali confirm suka gila.
Hot item🔥
WhatsApp📲 +60139888633
#LakuKeras #jerawat #jeragat #parut #parutpudar #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #kulitkusam #sunburn #thaliacream #krim #krimpemutihwajah #terlajaklaris

New feedback & testimoni @thaliacream .tengokk tu sampai nak repeat order tau.maksudnya mmg bagus sgt2 krim ni uolls.janganlah baca & tengok je.cuba sekali confirm suka gila.
Hot item🔥
WhatsApp📲 +60139888633
#LakuKeras #jerawat #jeragat #parut #parutpudar #krimjerawat #krimjeragat #krimparut  #kulitkusam #sunburn #thaliacream #krim #krimpemutihwajah #terlajaklaris
1 0 15 September, 2019

New feedback & testimoni @thaliacream .tengokk tu sampai nak repeat order tau.maksudnya mmg bagus sgt2 krim ni uolls.janganlah baca & tengok je.cuba sekali confirm suka gila.
Hot item🔥
WhatsApp📲 +60139888633
#LakuKeras #jerawat #jeragat #parut #parutpudar #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #kulitkusam #sunburn #thaliacream #krim #krimpemutihwajah #terlajaklaris

New feedback & testimoni @thaliacream .tengokk tu sampai nak repeat order tau.maksudnya mmg bagus sgt2 krim ni uolls.janganlah baca & tengok je.cuba sekali confirm suka gila.
Hot item🔥
WhatsApp📲 +60139888633
#LakuKeras #jerawat #jeragat #parut #parutpudar #krimjerawat #krimjeragat #krimparut  #kulitkusam #sunburn #thaliacream #krim #krimpemutihwajah #terlajaklaris
11 0 15 September, 2019

New feedback & testimoni @thaliacream .tengokk tu sampai nak repeat order tau.maksudnya mmg bagus sgt2 krim ni uolls.janganlah baca & tengok je.cuba sekali confirm suka gila.
Hot item🔥
WhatsApp📲 +60139888633
#LakuKeras #jerawat #jeragat #parut #parutpudar #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #kulitkusam #sunburn #thaliacream #krim #krimpemutihwajah #terlajaklaris

New feedback & testimoni @thaliacream .tengokk tu sampai nak repeat order tau.maksudnya mmg bagus sgt2 krim ni uolls.janganlah baca & tengok je.cuba sekali confirm suka gila.
Hot item🔥
WhatsApp📲 +60139888633
#LakuKeras #jerawat #jeragat #parut #parutpudar #krimjerawat #krimjeragat #krimparut  #kulitkusam #sunburn #thaliacream #krim #krimpemutihwajah #terlajaklaris
0 0 15 September, 2019

New feedback & testimoni @thaliacream .tengokk tu sampai nak repeat order tau.maksudnya mmg bagus sgt2 krim ni uolls.janganlah baca & tengok je.cuba sekali confirm suka gila.
Hot item🔥
WhatsApp📲 +60139888633
#LakuKeras #jerawat #jeragat #parut #parutpudar #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #kulitkusam #sunburn #thaliacream #krim #krimpemutihwajah #terlajaklaris

New feedback & testimoni @thaliacream .tengokk tu sampai nak repeat order tau.maksudnya mmg bagus sgt2 krim ni uolls.janganlah baca & tengok je.cuba sekali confirm suka gila.
Hot item🔥
WhatsApp📲 +60139888633
#LakuKeras #jerawat #jeragat #parut #parutpudar #krimjerawat #krimjeragat #krimparut  #kulitkusam #sunburn #thaliacream #krim #krimpemutihwajah #terlajaklaris
0 0 15 September, 2019

New feedback & testimoni @thaliacream .tengokk tu sampai nak repeat order tau.maksudnya mmg bagus sgt2 krim ni uolls.janganlah baca & tengok je.cuba sekali confirm suka gila.
Hot item🔥
WhatsApp📲 +60139888633
#LakuKeras #jerawat #jeragat #parut #parutpudar #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #kulitkusam #sunburn #thaliacream #krim #krimpemutihwajah #terlajaklaris

New feedback & testimoni @thaliacream .tengokk tu sampai nak repeat order tau.maksudnya mmg bagus sgt2 krim ni uolls.janganlah baca & tengok je.cuba sekali confirm suka gila.
Hot item🔥
WhatsApp📲 +60139888633
#LakuKeras #jerawat #jeragat #parut #parutpudar #krimjerawat #krimjeragat #krimparut  #kulitkusam #sunburn #thaliacream #krim #krimpemutihwajah #terlajaklaris
2 0 15 September, 2019

New feedback & testimoni @thaliacream .tengokk tu sampai nak repeat order tau.maksudnya mmg bagus sgt2 krim ni uolls.janganlah baca & tengok je.cuba sekali confirm suka gila.
Hot item🔥
WhatsApp📲 +60139888633
#LakuKeras #jerawat #jeragat #parut #parutpudar #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #kulitkusam #sunburn #thaliacream #krim #krimpemutihwajah #terlajaklaris

New feedback & testimoni @thaliacream .tengokk tu sampai nak repeat order tau.maksudnya mmg bagus sgt2 krim ni uolls.janganlah baca & tengok je.cuba sekali confirm suka gila.
Hot item🔥
WhatsApp📲 +60139888633
#LakuKeras #jerawat #jeragat #parut #parutpudar #krimjerawat #krimjeragat #krimparut  #kulitkusam #sunburn #thaliacream #krim #krimpemutihwajah #terlajaklaris
5 0 15 September, 2019

'Kalau produk Thaliaskincare ni tak laku takkan lah cust repeat order macam air hujan kan?'.Alhamdulillah semua cust happy lepas pakai Thaliaskincare.happy shopping uolls💋.whatsapp📲 +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras.

'Kalau produk Thaliaskincare ni tak laku takkan lah cust repeat order macam air hujan kan?'.Alhamdulillah semua cust happy lepas pakai Thaliaskincare.happy shopping uolls💋.whatsapp📲 +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras.
0 0 15 September, 2019

Top #krimparut posts

NB SCAR THERAPHY ACNE CREAM BY NURFELLA BEAUTY .
.
.
🤦‍♀️Jgn mudah tertipu dgn produk timbang kilo & banyak chemical.
Nanti bila muka dah breakout teruk nangis bucu katil la.
.
.
#Krimparutpuaka NB #krimberubatantiseptik ❌ Bukan produk timbang kilo
✅Krim berubat bebas dr bahan chemical
✅Merawat kulit secara sihat
✅Tiada pengelupasan
✅Sesuai untuk semua jenis kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Menghilangkan jeragat
✅Mengawal kulit yang berminyak
✅Melembapkan kulit yg kering
✅Mengecilkan liang pori
.
. ❇️ LULUS KKM
.
.
. Alhamdulillah Ramai yg dah yakin dgn krim NB scar ance nie.
Hasil penggunaan konsisten dpt result mmg terbaik & puas hati. Dengan izin Allah.

www.wasap.my/60173855671

#nbcream #krimnb #krimparut #nbcreamjb #nbcreamulutiram #nbcreamjohor #krimnbjb #nurfellabeauty #krimhilangparut #nbparitraja

NB SCAR THERAPHY ACNE CREAM BY NURFELLA BEAUTY .
.
.
🤦‍♀️Jgn mudah tertipu dgn produk timbang kilo & banyak chemical. 
Nanti bila muka dah breakout teruk nangis bucu katil la.
.
. 
#Krimparutpuaka NB  #krimberubatantiseptik ❌ Bukan produk timbang kilo
✅Krim berubat bebas dr bahan chemical
✅Merawat kulit secara sihat
✅Tiada pengelupasan
✅Sesuai untuk semua jenis kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Menghilangkan jeragat
✅Mengawal kulit yang berminyak
✅Melembapkan kulit yg kering
✅Mengecilkan liang pori
.
. ❇️ LULUS KKM
.
.
. Alhamdulillah Ramai yg dah yakin dgn krim NB scar ance nie. 
Hasil penggunaan konsisten dpt result mmg terbaik & puas hati. Dengan izin Allah.

www.wasap.my/60173855671

#nbcream #krimnb #krimparut #nbcreamjb #nbcreamulutiram #nbcreamjohor #krimnbjb #nurfellabeauty #krimhilangparut #nbparitraja
246 0 23 hours ago

'Kalau produk Thaliaskincare ni tak laku takkan lah cust repeat order macam air hujan kan?'.Alhamdulillah semua cust happy lepas pakai Thaliaskincare.happy shopping uolls💋.whatsapp📲 +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras

'Kalau produk Thaliaskincare ni tak laku takkan lah cust repeat order macam air hujan kan?'.Alhamdulillah semua cust happy lepas pakai Thaliaskincare.happy shopping uolls💋.whatsapp📲 +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
315 0 12 July, 2018

Alhamdulillah semakin hari semakin banyak feedback & testimoni dari cust.tak putus2..
.
.
Lihatlah sendiri memang terbukti berkesan.yang dok cakap mahal tu setanding tak harga dengan kesannya.kalau beli produk lain murah kena angkut sampai 2-3botol buat gapo.membazir je..ni beli sebotol dah nampak kesan👍🏻👍🏻..berminat??boleh whatsapp📲 +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras

Alhamdulillah semakin hari semakin banyak feedback & testimoni dari cust.tak putus2..
.
.
Lihatlah sendiri memang terbukti berkesan.yang dok cakap mahal tu setanding tak harga dengan kesannya.kalau beli produk lain murah kena angkut sampai 2-3botol buat gapo.membazir je..ni beli sebotol dah nampak kesan👍🏻👍🏻..berminat??boleh whatsapp📲 +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
227 0 15 July, 2018

hi sayang sayang semua 💋
yang mana ada masalah kulit :
✔️jerawat/jeragat ✔️kulit berminyak/kering
✔️parut jerawat /luka ✔️muka berlubang akibat jerawat
✔️penyakit kulit eczema/kurap/panau bole follow produk iols keluarkan sendiri @bombwhite_official
@bombwhite_official
@bombwhite_official 🌸RM30 SERUM 15ml
🌸RM30 FOUNDATION
🌸TRIAL FOUNDATION RM15
❗️❗️❗️COMBO RM50 (serum+ foundation)❗️❗️❗️ +postage RM7sm RM10ss ✔️MANUFACTURED IN COMPLIANCE TO (GMP) GUIDELINES
✔️BUATAN MALAYSIA
✔️HALAL
📞 0172067084
CONFIRM GLOWING ! ➡️ #BOMBWHITEOFFICIAL
#sayajual #sayajualfoundation #sayajualserum #foundationmurah #foundationterbaikmalaysia #fullcoveragefoudation #serumviralmalaysia #serumviral #serumjerawat #serumjerawatmurah #serumparutmalaysia #krimparut #produkputih #bedakasasmalaysia #serumjerawatmalaysia #ubatkurap #ubateczema #ubatparutmalaysia #whiteningsupplementmalaysiamurah #whiteningsupplement #prelovedmalaysia #malaysiapreloved #krimjerawatmalaysia #produkjerawat #krimjerawat #putihkulit #foundationviral #foundationfullcoveragemalaysia #foundationjerawat #foundationmurah #krimjerawat

hi sayang sayang semua 💋
yang mana ada masalah kulit :
✔️jerawat/jeragat ✔️kulit berminyak/kering
✔️parut jerawat /luka ✔️muka berlubang akibat jerawat
✔️penyakit kulit eczema/kurap/panau bole follow produk iols keluarkan sendiri  @bombwhite_official 
@bombwhite_official 
@bombwhite_official 🌸RM30 SERUM  15ml
🌸RM30 FOUNDATION
🌸TRIAL FOUNDATION RM15
❗️❗️❗️COMBO RM50 (serum+ foundation)❗️❗️❗️ +postage RM7sm  RM10ss ✔️MANUFACTURED IN COMPLIANCE TO (GMP) GUIDELINES
✔️BUATAN MALAYSIA
✔️HALAL
📞 0172067084 
CONFIRM GLOWING ! ➡️ #BOMBWHITEOFFICIAL
#sayajual #sayajualfoundation #sayajualserum #foundationmurah #foundationterbaikmalaysia #fullcoveragefoudation #serumviralmalaysia #serumviral #serumjerawat #serumjerawatmurah #serumparutmalaysia #krimparut #produkputih #bedakasasmalaysia #serumjerawatmalaysia #ubatkurap #ubateczema #ubatparutmalaysia #whiteningsupplementmalaysiamurah #whiteningsupplement #prelovedmalaysia #malaysiapreloved #krimjerawatmalaysia #produkjerawat #krimjerawat #putihkulit #foundationviral  #foundationfullcoveragemalaysia #foundationjerawat #foundationmurah #krimjerawat
144 12 18 May, 2017

"Sebelum ni kulit kusam jerkk pastu bekas jerawat susah nak hilang tak tau nak guna produk ape dah😰.tengok2 ig tibe2 terjumpa #Thaliacream ni.sebenarnya nak try je last2 terus jatuh hati plak😍.tak payah dah pening2 nak beli banyak produk untuk selesaikan macam2 masalah bukan bekas jerawat je kulit kusam nak tutup liang roma lagi.Tapi sekarang dah tak pening lagi dah luar dalam cantik tau..semua masalah settle.kulit makin cantik makin lembut pulak tu muka terus clean and clear..hehe😁
.
Uolls yang ada masalah macam ni takyah pening2 nak guna produk ape lagi..ni #Thaliacream boleh tolong uolls cantik luar dan dalam skali tau.JOM CEPAT2 grab.nak order boleh whatsapp📲 +60139888633 sebelum kehabisan stock

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras

"Sebelum ni kulit kusam jerkk pastu bekas jerawat susah nak hilang tak tau nak guna produk ape dah😰.tengok2 ig tibe2 terjumpa #Thaliacream ni.sebenarnya nak try je last2 terus jatuh hati plak😍.tak payah dah pening2 nak beli banyak produk untuk selesaikan macam2 masalah bukan bekas jerawat je kulit kusam nak tutup liang roma lagi.Tapi sekarang dah tak pening lagi dah luar dalam cantik tau..semua masalah settle.kulit makin cantik makin lembut pulak tu muka terus clean and clear..hehe😁
.
Uolls yang ada masalah macam ni takyah pening2 nak guna produk ape lagi..ni #Thaliacream boleh tolong uolls cantik luar dan dalam skali tau.JOM CEPAT2 grab.nak order boleh whatsapp📲 +60139888633 sebelum kehabisan stock

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
261 0 9 June, 2019

KELEBIHAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE
.
☑ 100% VEGAN (berasaskan tumbuh- tumbuhan)
☑ Tak diuji ke atas haiwan
☑ Tak menyebabkan allergic reaction
☑ Tak menyumbatkan liang pori .
☑ Sesuai untuk semua jenis kulit, umur, lelaki dan perempuan
☑ Diuji oleh oftalmologist (pakar mata)
☑ Diuji oleh dermatologist (pakar kulit)
☑ Hasil kajian klinikal selama 8 tahun dengan 8 paten
☑ Bebas dari 1500 bahan kimia bahaya
☑ Tiada paraben, merkuri, dan sebagainya
☑ Bebas dari pewarna sintetik
☑ Bebas gluten
.
100% wanita dikatakan mempunyai kulit yang nampak lebih muda dan ia terbukti secara klinikal.
.
2/3 pulak bertukar kulit jadi 10 tahun lebih muda!
.
Untuk full set Youth atau kita panggil Intensive Treatment & Repair Set ada:
.
💞 Youth Luminous Gel Oil Cleanser
💞 Youth Perfecting Skin Toner
💞 Youth Activating Serum
💞 Youth Age Defense Moisturizer SPF50
💞 Youth Advanced Renewal Night Cream
💞 Youth Radiance C+E
Memang Shaklee guarantee 100% kulit wajah akan lebih muda selain improve kesihatan kulit tau.

Untuk PROMO bulan ni memang untung sangat tauu, boleh dapat:
.
☑ FREE MEMBERSHIP (WORTH RM75)
☑ FREE POSTAGE
☑ FREE YOUTH SLING BAG
☑ CASHBACK (dapat RM48)
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059

KELEBIHAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE
.
☑ 100% VEGAN (berasaskan tumbuh- tumbuhan)
☑ Tak diuji ke atas haiwan
☑ Tak menyebabkan allergic reaction
☑ Tak menyumbatkan liang pori .
☑ Sesuai untuk semua jenis kulit, umur, lelaki dan perempuan
☑ Diuji oleh oftalmologist (pakar mata)
☑ Diuji oleh dermatologist (pakar kulit)
☑ Hasil kajian klinikal selama 8 tahun dengan 8 paten
☑ Bebas dari 1500 bahan kimia bahaya
☑ Tiada paraben, merkuri, dan sebagainya
☑ Bebas dari pewarna sintetik
☑ Bebas gluten
.
 100% wanita dikatakan mempunyai kulit yang nampak lebih muda dan ia terbukti secara klinikal.
.
2/3 pulak bertukar kulit jadi 10 tahun lebih muda!
.
Untuk full set Youth atau kita panggil Intensive Treatment & Repair Set ada:
.
💞 Youth Luminous Gel Oil Cleanser
💞 Youth Perfecting Skin Toner
💞 Youth Activating Serum
💞 Youth Age Defense Moisturizer SPF50
💞 Youth Advanced Renewal Night Cream
💞 Youth Radiance C+E 
Memang Shaklee guarantee 100% kulit wajah akan lebih muda selain improve kesihatan kulit tau.

Untuk PROMO bulan ni memang untung sangat tauu, boleh dapat:
.
☑ FREE MEMBERSHIP (WORTH RM75)
☑ FREE POSTAGE
☑ FREE YOUTH SLING BAG
☑ CASHBACK (dapat RM48)
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
127 3 11 February, 2019