#kroni_135_lc Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kroni_135_lc and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
45 minutes
Average like
249.2
Average comment
2.3
Posts with video
16/36
Posts with photo
20/36

Hashtag Popularity

@muz_amb0011 Profile picture

@muz_amb0011

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Alhamdulillah 😎
Maklum balas dari cust yg dah guna 😉
X kan nak tengok ja 🤭
Barang 100% buatan muslim 😊👍
Info lanjut wasap.my/60125931192
.
CDI MB PERFORMANCE 6TH SE RM 220
-Anti theft
-8 mapping
-Ketahanan yg luar biasa
-Anti kickback
-14,000 RPM
-No knocking
-6 month warranty
.
🔥🔽🔽🔽Mohon follow ig saya🔽🔽🔽🔥
@muz_amb0011
.
p/s : barang laku keras
#🔛❎🔛 #yamaha #familiaridergroup #esrgarage #kakymotor #kapcaimalaya #kapcaisado #jenterapejuang #set2highway #jiwakelajuan #sukanpermotoran #matmoto #kronix1r #135lcmalaysiav2 #kamixramai #jiwapemotoran #kroni_135_lc #kronix1rkronilcv1v2v3v4 #kakimodi #kamimatmotobukanmatrempit #mbperformance #pencintakelajuan #jenterapadu #malaybengkel #janganjualhargayahudi #cdimb #jentera_duaroda

.
Alhamdulillah 😎
Maklum balas dari cust yg dah guna 😉
X kan nak tengok ja 🤭
Barang 100% buatan muslim 😊👍
Info lanjut wasap.my/60125931192
. 
CDI MB PERFORMANCE 6TH SE RM 220
-Anti theft
-8 mapping
-Ketahanan yg luar biasa
-Anti kickback
-14,000 RPM
-No knocking
-6 month warranty
.
🔥🔽🔽🔽Mohon follow ig saya🔽🔽🔽🔥
@muz_amb0011
. 
p/s : barang laku keras
#🔛❎🔛 #yamaha #familiaridergroup #esrgarage #kakymotor #kapcaimalaya #kapcaisado #jenterapejuang #set2highway #jiwakelajuan #sukanpermotoran #matmoto #kronix1r #135lcmalaysiav2 #kamixramai #jiwapemotoran #kroni_135_lc #kronix1rkronilcv1v2v3v4 #kakimodi #kamimatmotobukanmatrempit #mbperformance #pencintakelajuan #jenterapadu #malaybengkel #janganjualhargayahudi #cdimb #jentera_duaroda
8 0 8 hours ago
@kronistore_ Profile picture

@kronistore_

Muka nak teran ke apa tu 🤣
Tag member korang 👇🏻
.
.
.
.
.
.
.

Nak baju jentera pejuang free?
Jadi followers yg aktif.
Hanya perlu TAG | COMMENT | LIKE SETIAP POST kami.
Pemenang akan diumum hujung bulan nanti🤩
.
#jenterapejuang #y15festival #ridemerdekaon #asif #syahmisazliproduction #ampuntuanku #harimaumalaya #ridemerdeka🇲🇾🇲🇾🇲🇾
#rideordie #flyorstayhome #ridewithstyle #muceedz #jentera_fly #kapcai #yamaha125z #idolamalaya #onxon #bossku #kronilampupetakofficial #kroni_135_lc #y15zr_members_official #ysuku_malaya_official #125zr #kroniwave125 #kronirempit #kami #kamitakramai #kamitakramaitapikamiada

Muka nak teran ke apa tu 🤣
Tag member korang 👇🏻
.
.
.
.
.
.
.

Nak baju jentera pejuang free?
Jadi followers yg aktif.
Hanya perlu TAG | COMMENT | LIKE SETIAP POST kami.
Pemenang akan diumum hujung bulan nanti🤩
.
#jenterapejuang #y15festival #ridemerdekaon #asif #syahmisazliproduction #ampuntuanku #harimaumalaya #ridemerdeka🇲🇾🇲🇾🇲🇾
#rideordie #flyorstayhome #ridewithstyle #muceedz #jentera_fly #kapcai #yamaha125z #idolamalaya #onxon #bossku #kronilampupetakofficial #kroni_135_lc #y15zr_members_official #ysuku_malaya_official #125zr #kroniwave125 #kronirempit #kami #kamitakramai #kamitakramaitapikamiada
29 1 8 hours ago
@muz_amb0011 Profile picture

@muz_amb0011

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Alhamdulillah 😎
Maklum balas dari cust yg dah guna 😉
X kan nak tengok ja 🤭
Barang 100% buatan muslim 😊👍
Info lanjut wasap.my/60125931192
.
CDI MB PERFORMANCE 6TH SE RM 220
-Anti theft
-8 mapping
-Ketahanan yg luar biasa
-Anti kickback
-14,000 RPM
-No knocking
-6 month warranty
.
🔥🔽🔽🔽Mohon follow ig saya🔽🔽🔽🔥
@muz_amb0011
.
p/s : barang laku keras
#🔛❎🔛 #yamaha #familiaridergroup #esrgarage #kakymotor #kapcaimalaya #kapcaisado #jenterapejuang #set2highway #jiwakelajuan #sukanpermotoran #matmoto #kronix1r #135lcmalaysiav2 #kamixramai #jiwapemotoran #kroni_135_lc #kronix1rkronilcv1v2v3v4 #kakimodi #kamimatmotobukanmatrempit #mbperformance #pencintakelajuan #jenterapadu #malaybengkel #janganjualhargayahudi #cdimb #jentera_duaroda

.
Alhamdulillah 😎
Maklum balas dari cust yg dah guna 😉
X kan nak tengok ja 🤭
Barang 100% buatan muslim 😊👍
Info lanjut wasap.my/60125931192
. 
CDI MB PERFORMANCE 6TH SE RM 220
-Anti theft
-8 mapping
-Ketahanan yg luar biasa
-Anti kickback
-14,000 RPM
-No knocking
-6 month warranty
.
🔥🔽🔽🔽Mohon follow ig saya🔽🔽🔽🔥
@muz_amb0011
. 
p/s : barang laku keras
#🔛❎🔛 #yamaha #familiaridergroup #esrgarage #kakymotor #kapcaimalaya #kapcaisado #jenterapejuang #set2highway #jiwakelajuan #sukanpermotoran #matmoto #kronix1r #135lcmalaysiav2 #kamixramai #jiwapemotoran #kroni_135_lc #kronix1rkronilcv1v2v3v4 #kakimodi #kamimatmotobukanmatrempit #mbperformance #pencintakelajuan #jenterapadu #malaybengkel #janganjualhargayahudi #cdimb #jentera_duaroda
23 0 10 hours ago
@kronistore_ Profile picture

@kronistore_

Wahh Nice 😍😍
.
Cantik betul F8 warna putih ni kan.? Customer abang yg selalu grab warna putih ni selalunya gegirl lah. Maybe dorang minat smartwatch warna ni kot 🤔.
.
Nampak tak benda hitam belakang smartwatch tu.? Yup itulah charger smartwatch. Nak tau cara guna macam mana tengok tutorial cara charge smartwatch di post akan datang..!!
.
Bateri smartwatch F8 ni mampu tahan sehingga 10-12 jam mengikut feedbacks yg abg terima dari customer lain. F8 ni ada call / message reminder, jam apa semua cuma tak dapat oncall macam W34 😜. So kalau nak canggih sikit belilah W34 punya 💯
.
Apa apa pertanyaan WhatsApp 017-5393185 atau tekan link di bio untuk lebih cepat💨💨
.
#jenterapejuang #y15festival #ridemerdekaon #ridemerdeka🇲🇾🇲🇾🇲🇾
#rideordie #flyorstayhome #ridewithstyle #muceedz #jentera_fly #kapcai #yamaha125z #idolamalaya #onxon #bossku #kronilampupetakofficial #kroni_135_lc #syahmisazli #syahmisazliproduction #y15zr_members_official #ysuku_malaya_official #125zr #kroniwave125 #kronirempit #kami #kamitakramai #kamitakramaitapikamiada
#smartwatchmurah #smartwatch

Wahh Nice 😍😍
.
Cantik betul F8 warna putih ni kan.? Customer abang yg selalu grab warna putih ni selalunya gegirl lah. Maybe dorang minat smartwatch warna ni kot 🤔.
.
Nampak tak benda hitam belakang smartwatch tu.? Yup itulah charger smartwatch. Nak tau cara guna macam mana tengok tutorial cara charge smartwatch di post akan datang..!!
.
Bateri smartwatch F8 ni mampu tahan sehingga 10-12 jam mengikut feedbacks yg abg terima dari customer lain. F8 ni ada call / message reminder, jam apa semua cuma tak dapat oncall macam W34 😜. So kalau nak canggih sikit belilah W34 punya 💯
.
Apa apa pertanyaan WhatsApp 017-5393185 atau tekan link di bio untuk lebih cepat💨💨
.
#jenterapejuang #y15festival #ridemerdekaon #ridemerdeka🇲🇾🇲🇾🇲🇾
#rideordie #flyorstayhome #ridewithstyle #muceedz #jentera_fly #kapcai #yamaha125z #idolamalaya #onxon #bossku #kronilampupetakofficial #kroni_135_lc #syahmisazli #syahmisazliproduction #y15zr_members_official #ysuku_malaya_official #125zr #kroniwave125 #kronirempit #kami #kamitakramai #kamitakramaitapikamiada
#smartwatchmurah #smartwatch
28 2 13 hours ago
@muz_amb0011 Profile picture

@muz_amb0011

Dataran Merdeka,Kuala Lumpur

.
Salam jerebu 😷
Bagi yang mencari Camshaft tu nah amikbyg ni 📊
Rm 110
.
💡💡💡KELEBIHAN💡💡💡
🔬Camshaft yang RINGAN ⚖️
🔬Menanbah kekuatan HORSPOWER📈
🔬Kekuatan TINGGI untuk PERFORMANCE EXTREME🧨
🔬Bahan BERKUALITI TINGGI untuk menahan prestasi EXTREME 🧪
.
🔥🔽🔽🔽Mohon follow ig saya🔽🔽🔽🔥
@muz_amb0011
.
infolanjut sila wasap
wasap.my/60125931192
.
p/s : barang laku keras
#🔛❎🔛 #yamaha #familiaridergroup #esrgarage #kakymotor #kapcaimalaya #kapcaisado #jenterapejuang #set2highway #jiwakelajuan #sukanpermotoran #matmoto #kronix1r #135lcmalaysiav2 #kamixramai #jiwapemotoran #kroni_135_lc #kronix1rkronilcv1v2v3v4 #kakimodi #kamimatmotobukanmatrempit #mbperformance #pencintakelajuan #jenterapadu #malaybengkel #janganjualhargayahudi #cdimb #jentera_duaroda

.
Salam jerebu 😷
Bagi yang mencari Camshaft tu nah amikbyg ni 📊
Rm 110
.
💡💡💡KELEBIHAN💡💡💡
🔬Camshaft yang RINGAN ⚖️
🔬Menanbah kekuatan HORSPOWER📈
🔬Kekuatan TINGGI untuk PERFORMANCE EXTREME🧨
🔬Bahan BERKUALITI TINGGI untuk menahan prestasi EXTREME 🧪
.
🔥🔽🔽🔽Mohon follow ig saya🔽🔽🔽🔥
@muz_amb0011
. 
infolanjut sila wasap
wasap.my/60125931192
. 
p/s : barang laku keras
#🔛❎🔛 #yamaha #familiaridergroup #esrgarage #kakymotor #kapcaimalaya #kapcaisado #jenterapejuang #set2highway #jiwakelajuan #sukanpermotoran #matmoto #kronix1r #135lcmalaysiav2 #kamixramai #jiwapemotoran #kroni_135_lc #kronix1rkronilcv1v2v3v4 #kakimodi #kamimatmotobukanmatrempit #mbperformance #pencintakelajuan #jenterapadu #malaybengkel #janganjualhargayahudi #cdimb #jentera_duaroda
61 2 19 hours ago
@kronistore_ Profile picture

@kronistore_

Free gifts 🎁🎁🎁
.
Alright korang yg tanya free gifts apa yg kami bagi boleh tengok video ni👆🏻 kami bagi free limited edition iaitu keychain jentera pejuang dan juga sticker untuk korang.
.
Keychain ni korang boleh sangkut di kunci motor/kereta korang so memang nampak nice sangat. Selain itu, ia juga mudahkan korang cari kunci korang yg selalu terselit merata tu sebab saiz keychain ni agak besar and confirm takda masalah kunci hilang lepasni😂
.
Sticker yg kami bagi iaitu 2 keping sticker JP tu korang boleh lekat di motor atau kereta korang atau di mana sahaja yg korang nak takda masalah. Ada juga customer kami yg lekat di baju kosong tiada corak.Dia sengaja tambahkan bagi ada gambar dan corak. So memang nampak nice sangat👍🏻 memang bijak guna free gifts yg kami bagi😝
.
Kalau nak join postage harini korang boleh WhatsApp kami sekarang di 017-5393185 atau tekan link di bio untuk lebih cepat 👌🏻
.
#jenterapejuang #y15festival #ridemerdekaon #ridemerdeka🇲🇾🇲🇾🇲🇾
#rideordie #flyorstayhome #ridewithstyle #muceedz #jentera_fly #kapcai #yamaha125z #idolamalaya #onxon #bossku #kronilampupetakofficial #kroni_135_lc #syahmisazli #syahmisazliproduction #y15zr_members_official #ysuku_malaya_official #125zr #kroniwave125 #kronirempit #kami #kamitakramai #kamitakramaitapikamiada
#smartwatchmurah #smartwatch

Free gifts 🎁🎁🎁
.
Alright korang yg tanya free gifts apa yg kami bagi boleh tengok video ni👆🏻 kami bagi free limited edition iaitu keychain jentera pejuang dan juga sticker untuk korang.
.
Keychain ni korang boleh sangkut di kunci motor/kereta korang so memang nampak nice sangat. Selain itu, ia juga mudahkan korang cari kunci korang yg selalu terselit merata tu sebab saiz keychain ni agak besar and confirm takda masalah kunci hilang lepasni😂
.
Sticker yg kami bagi iaitu 2 keping sticker JP tu korang boleh lekat di motor atau kereta korang atau di mana sahaja yg korang nak takda masalah. Ada juga customer kami yg lekat di baju kosong tiada corak.Dia sengaja tambahkan bagi ada gambar dan corak. So memang nampak nice sangat👍🏻 memang bijak guna free gifts yg kami bagi😝
.
Kalau nak join postage harini korang boleh WhatsApp kami sekarang di 017-5393185 atau tekan link di bio untuk lebih cepat 👌🏻
.
#jenterapejuang #y15festival #ridemerdekaon #ridemerdeka🇲🇾🇲🇾🇲🇾
#rideordie #flyorstayhome #ridewithstyle #muceedz #jentera_fly #kapcai #yamaha125z #idolamalaya #onxon #bossku #kronilampupetakofficial #kroni_135_lc #syahmisazli #syahmisazliproduction #y15zr_members_official #ysuku_malaya_official #125zr #kroniwave125 #kronirempit #kami #kamitakramai #kamitakramaitapikamiada
#smartwatchmurah #smartwatch
5 0 20 hours ago

Top #kroni_135_lc posts