#kronibana Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kronibana and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
20 minutes
Average like
264.7
Average comment
2.4
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@5ivegaragedynotune Profile picture

@5ivegaragedynotune

5ive Garage Dynotune

NEW PROJECT 5IVEGARAGE
😎✌️ ONE ONE FAI..
asyik layan yang ade coolant je.. try tengok ONE ONE FAI pulak pergi dia macam mane...
.
kasi y15 sejuk sikit.. hehehehe
mane YANG nak SERVICE PEKEJ kami sentiase sedia membantu anda untuk sedap² pergi dan balik kerja... huhuhuhu
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan #TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam

NEW PROJECT 5IVEGARAGE
😎✌️ ONE ONE FAI..
asyik layan yang ade coolant je.. try tengok ONE ONE FAI pulak pergi dia macam mane...
.
kasi y15 sejuk sikit.. hehehehe
mane YANG nak SERVICE PEKEJ kami sentiase sedia membantu anda untuk sedap² pergi dan balik kerja... huhuhuhu
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
96 1 3 hours ago
Cinta itu seperti angin Kau tak boleh melihatnya Tapi kau boleh merasakannya💙 #yamahalagenda110 #lagenda #kronilagenda110 #kronilagenda110z #kronibana #lagendafamilia #lagenda_maya #teamlagenda #lagendabiru #petiknyala🔥#lagenda110zr
21 0 7 hours ago
@shahrilfahmey Profile picture

@shahrilfahmey

Sila subs channel saya kalau tidak kamu akan ditimpa bencana seperti moto susah nak start dan sering disaman polisi “Jika anda mahukan kejayaan maka jangan tunggu lama-lama untuk tag post ini kepada 20 orang. Sudah pasti akan datang ganjaran tanpa anda duga”

muahahhahahahhahahah

www.youtube.com/pamigale

#kamibiasa2aje
#y15zr
#kapcaimalaya
#y15zrmalaysia
#exciter150
#mxking
#mxking150
#pamigale
#jenterakita
#team_y15zr_malaya
#kapcaisado
#jmaventures
#jiwapermotoran
#rs150
#yamaha
#kronibana
#sniper150
#y15zrmalaya0fficial
#attacx
#nvx155
#aerox155
#kapcaisado
#RCB

Sila subs channel saya  kalau tidak kamu akan ditimpa bencana seperti moto susah nak start dan sering disaman polisi “Jika anda mahukan kejayaan maka jangan tunggu lama-lama untuk tag post ini kepada 20 orang. Sudah pasti akan datang ganjaran tanpa anda duga”

muahahhahahahhahahah

www.youtube.com/pamigale

#kamibiasa2aje
#y15zr 
#kapcaimalaya 
#y15zrmalaysia 
#exciter150 
#mxking
#mxking150
#pamigale
#jenterakita
#team_y15zr_malaya
#kapcaisado
#jmaventures
#jiwapermotoran
#rs150
#yamaha
#kronibana
#sniper150
#y15zrmalaya0fficial
#attacx
#nvx155
#aerox155
#kapcaisado
#RCB
209 9 8 hours ago
@tos_autodetailing Profile picture

@tos_autodetailing

YAMAHA Y150 KEMBALI KILAT

BY TOS

Book your date NOW

http://www.wasap.my/601123666073

#supporttypeonestation #TOS #polish #waxing #coating #detailing #interiorcleaning #protection #detailingservice #watercoat #myprodetailer #booking #seremban #headlightrestoration #polishlampu #coatinglampu #tevo #carpro #kronibana #yamahay15 @ TYPE ONE Station Auto Detailing @ TYPE ONE Station Auto Detailing

YAMAHA Y150 KEMBALI KILAT

BY TOS

Book your date NOW

http://www.wasap.my/601123666073

#supporttypeonestation #TOS #polish #waxing #coating #detailing #interiorcleaning #protection #detailingservice #watercoat #myprodetailer #booking  #seremban  #headlightrestoration #polishlampu #coatinglampu  #tevo #carpro  #kronibana #yamahay15 @ TYPE ONE Station Auto Detailing @ TYPE ONE Station Auto Detailing
8 0 8 hours ago
@ar_motorsport Profile picture

@ar_motorsport

Dungun, Terengganu, Malaysia

💥SARUNG SEAT KING DRAG 3D💥
.
➡️TULISAN TIMBUL
➡️BENANG MERAH, ADA TAG
➡️PNP Y15
➡️RM40 SAHAJA
.
❗POSTAGE +RM10 (SEMENANJUNG), +RM20 (SS)❗
.
📲Boleh Walkin Ke Kedai Terus, atau Kita Pos.
📲DM/Whatsapp 01111270795
.
@ar_motorsport .
.
.
.
.
#kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcailover #kapcaiborneo #kapcaiwengweng #kapcaijahatkakitapau #jenterakita #jenterapadu #jentera_fly #jenteraspeed_ #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #jantan❌guna #rempit #rempitselamanya #kronirempit #teamlc135malaysia #kapcai135lc #kronibana #familiaridergroup #flynicotine #bossku #y15 #lcv1 #yamahalc135

💥SARUNG SEAT KING DRAG 3D💥
.
➡️TULISAN TIMBUL
➡️BENANG MERAH, ADA TAG
➡️PNP Y15
➡️RM40 SAHAJA
.
❗POSTAGE +RM10 (SEMENANJUNG), +RM20 (SS)❗
.
📲Boleh Walkin Ke Kedai Terus, atau Kita Pos.
📲DM/Whatsapp 01111270795
.
@ar_motorsport .
.
.
.
.
#kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcailover #kapcaiborneo #kapcaiwengweng #kapcaijahatkakitapau #jenterakita #jenterapadu #jentera_fly #jenteraspeed_ #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #jantan❌guna #rempit #rempitselamanya #kronirempit #teamlc135malaysia #kapcai135lc #kronibana #familiaridergroup #flynicotine #bossku #y15 #lcv1 #yamahalc135
449 0 9 hours ago
@hairstylo__ Profile picture

@hairstylo__

Alhamdulilah feedback bos kita pakai osis admin katanya " Kena angin ke,pakai helmet ker,topi ker, no problem 😱" Nak tunggu apa lagi geng jom start osis stop pomade !! Osis Powder ni mmg keberkesanan dia padu tau 24 jam hehe 😜Rambut dari leper trus volume up tau Berminat boleh roger admin smpai bila biase2 😍
.
Macam mana nk order? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
klik link di bio @hairstylo__ atau ws 01111405870 .
.
.
.
.
#team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbstyle #Y15zrMalaya #Y15zrMalaya0fficial #kroniy15zr #kroni57 #y15 #Y150zrMalaysia #y15zrsquad #yamaha #usastudents #peminatysuku #y15zrmalaysia #y15malaysia #kamixramai #sukanduaroda #ysuku #pencinta_duaroda #kroniduaroda #kapcaisado #jenterakita #kapcaimalaya #sadokanjenteramu #sukanpermotoran #FlyNicotine #familiaridergroup #repost #peminatysuku #kroniysuku #kronibana #y15zr_members_official

Alhamdulilah feedback bos kita pakai osis admin katanya " Kena angin ke,pakai helmet ker,topi ker, no problem 😱" Nak tunggu apa lagi geng jom start osis stop pomade !! Osis Powder ni mmg keberkesanan dia padu tau 24 jam hehe 😜Rambut dari leper trus volume up tau Berminat boleh roger admin smpai bila biase2 😍
.
Macam mana nk order? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
klik link di bio @hairstylo__ atau ws 01111405870 .
.
.
.
.
#team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbstyle #Y15zrMalaya #Y15zrMalaya0fficial #kroniy15zr #kroni57 #y15 #Y150zrMalaysia #y15zrsquad #yamaha#usastudents #peminatysuku #y15zrmalaysia #y15malaysia #kamixramai #sukanduaroda #ysuku #pencinta_duaroda #kroniduaroda #kapcaisado #jenterakita #kapcaimalaya #sadokanjenteramu #sukanpermotoran #FlyNicotine #familiaridergroup #repost #peminatysuku #kroniysuku #kronibana #y15zr_members_official
246 1 10 hours ago
@ar_motorsport Profile picture

@ar_motorsport

Dungun, Terengganu, Malaysia

💥CDI BRT POWERMAX💥
.
➡️PNP LC V1 V2 V3 V4 V5
➡️RM110 SAHAJA
➡️PIKAP LEBIH CEPAT, TOP LEBIH PADU
.
❗POS SEMENANJUNG +RM10, SS +RM20❗
.
📲Boleh Walkin Ke Kedai Terus, atau Kita Pos.
📲DM/Whatsapp 01111270795
.
@ar_motorsport .
.
.
.
.
#kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcailover #kapcaiborneo #kapcaiwengweng #kapcaijahatkakitapau #jenterakita #jenterapadu #jentera_fly #jenteraspeed_ #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #jantan❌guna #rempit #rempitselamanya #kronirempit #teamlc135malaysia #kapcai135lc #kronibana #familiaridergroup #flynicotine #bossku #y15 #lcv1 #yamahalc135

💥CDI BRT POWERMAX💥
.
➡️PNP LC V1 V2 V3 V4 V5
➡️RM110 SAHAJA
➡️PIKAP LEBIH CEPAT, TOP LEBIH PADU
.
❗POS SEMENANJUNG +RM10, SS +RM20❗
.
📲Boleh Walkin Ke Kedai Terus, atau Kita Pos.
📲DM/Whatsapp 01111270795
.
@ar_motorsport .
.
.
.
.
#kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcailover #kapcaiborneo #kapcaiwengweng #kapcaijahatkakitapau #jenterakita #jenterapadu #jentera_fly #jenteraspeed_ #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #jantan❌guna #rempit #rempitselamanya #kronirempit #teamlc135malaysia #kapcai135lc #kronibana #familiaridergroup #flynicotine #bossku #y15 #lcv1 #yamahalc135
443 5 10 hours ago
@ar_motorsport Profile picture

@ar_motorsport

Dungun, Terengganu, Malaysia

💥ENKEI SP522 1.6/1.6💥
.
➡️PNP Y15 SAHAJA
➡️BIRU / HITAM / GOLD
➡️RM350 SEPASANG
.
➡️DEPAN PAKAI DISK 4 SKRU, BLKG ASAL MOTO
.
❗POS SEMENANJUNG +RM30, SS +RM90❗
.
📲Boleh Walkin Ke Kedai Terus, atau Kita Pos.
📲DM/Whatsapp 01111270795
.
@ar_motorsport .
.
.
.
.
#kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcailover #kapcaiborneo #kapcaiwengweng #kapcaijahatkakitapau #jenterakita #jenterapadu #jentera_fly #jenteraspeed_ #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #jantan❌guna #rempit #rempitselamanya #kronirempit #teamlc135malaysia #kapcai135lc #kronibana #familiaridergroup #flynicotine #bossku #y15 #lcv1 #yamahalc135

💥ENKEI SP522 1.6/1.6💥
.
➡️PNP Y15 SAHAJA
➡️BIRU / HITAM / GOLD
➡️RM350 SEPASANG
.
➡️DEPAN PAKAI DISK 4 SKRU, BLKG ASAL MOTO
.
❗POS SEMENANJUNG +RM30, SS +RM90❗
.
📲Boleh Walkin Ke Kedai Terus, atau Kita Pos.
📲DM/Whatsapp 01111270795
.
@ar_motorsport .
.
.
.
.
#kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcailover #kapcaiborneo #kapcaiwengweng #kapcaijahatkakitapau #jenterakita #jenterapadu #jentera_fly #jenteraspeed_ #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #jantan❌guna #rempit #rempitselamanya #kronirempit #teamlc135malaysia #kapcai135lc #kronibana #familiaridergroup #flynicotine #bossku #y15 #lcv1 #yamahalc135
272 1 11 hours ago
@ciqcudi Profile picture

@ciqcudi

5ive Garage Dynotune

sport rim LATIVO selamat mendarat di 5iveGarage.. mane yang aritu mencari meyh sini.. mane yg dah book bole lincah sampai ke 5ivegarage..
. 💥💥L A T I V O💥💥
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan #TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam

sport rim LATIVO selamat mendarat di 5iveGarage.. mane yang aritu mencari meyh sini.. mane yg dah book bole lincah sampai ke 5ivegarage..
. 💥💥L A T I V O💥💥
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
10 0 12 hours ago
💥METER RPM UNIVERSAL💥
.
➡️RM50 SEBIJIK
➡️BOLEH PAKAI UTK SEMUA MOTOR
.
❗POS SEMENANJUNG +RM10, SS +RM20❗
.
📲Boleh Walkin Ke Kedai Terus, atau Kita Pos.
📲DM/Whatsapp 01111270795
.
@ar_motorsport .
.
.
.
.
#kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcailover #kapcaiborneo #kapcaiwengweng #kapcaijahatkakitapau #jenterakita #jenterapadu #jentera_fly #jenteraspeed_ #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #jantan❌guna #rempit #rempitselamanya #kronirempit #teamlc135malaysia #kapcai135lc #kronibana #familiaridergroup #flynicotine #bossku #y15 #lcv1 #yamahalc135
714 2 12 hours ago
@5ivegaragedynotune Profile picture

@5ivegaragedynotune

5ive Garage Dynotune

sport rim LATIVO selamat mendarat di 5iveGarage.. mane yang aritu mencari meyh sini.. mane yg dah book bole lincah sampai ke 5ivegarage..
. 💥💥L A T I V O💥💥
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan #TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam

sport rim LATIVO selamat mendarat di 5iveGarage.. mane yang aritu mencari meyh sini.. mane yg dah book bole lincah sampai ke 5ivegarage..
. 💥💥L A T I V O💥💥
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
322 2 12 hours ago
💥HOS MORIN ORIGINAL💥
.
➡️8 PILIHAN WARNA
➡️BELI 1 RM40
➡️BELI SEPASANG DEPAN BLKG RM70
.
❗POS SEMENANJUNG +RM10, SS +RM20❗
.
📲Boleh Walkin Ke Kedai Terus, atau Kita Pos.
📲DM/Whatsapp 01111270795
.
@ar_motorsport .
.
.
.
.
#kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcailover #kapcaiborneo #kapcaiwengweng #kapcaijahatkakitapau #jenterakita #jenterapadu #jentera_fly #jenteraspeed_ #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #jantan❌guna #rempit #rempitselamanya #kronirempit #teamlc135malaysia #kapcai135lc #kronibana #familiaridergroup #flynicotine #bossku #y15 #lcv1 #yamahalc135
231 0 13 hours ago

Top #kronibana posts