#kronilagenda115fi Instagram Photos & Videos

kronilagenda115fi - 564 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kronilagenda115fi and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 hours
Average like
136.5
Average comment
1.1
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

FUH NGAM TEROX BRADER NI . terima kasih boss beli brg dgn kita comel molek dah tuh 👍👍👍👍‼️ tnggal touch up skit2 je tuh. nk mcm moto brader ni? arm? s. rim? monoshock? meh dm kita ada sume tuh boleh sediakan hehe
#y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan #TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.

FUH NGAM TEROX BRADER NI . terima kasih boss beli brg dgn kita comel molek dah tuh 👍👍👍👍‼️ tnggal touch up skit2 je tuh. nk mcm moto brader ni? arm? s. rim?  monoshock? meh dm kita ada sume tuh boleh sediakan hehe 
#y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
837 4 13 hours ago

tak guna keje keras dan kejar bnde yg takpasti kalau akhirnye ditendang seperti smpah bergolek😉🙌🏻🏍 #lagendabudaksetan3 #kronilagenda110 #kronic #lagenda115zr #lagenda110z #kronilagenda115fi #joker #streetphotography #legends #speedlane_injector #singleriderbersatucrew #burunghantu

tak guna keje keras dan kejar bnde yg takpasti kalau akhirnye ditendang seperti smpah bergolek😉🙌🏻🏍 #lagendabudaksetan3 #kronilagenda110 #kronic #lagenda115zr #lagenda110z #kronilagenda115fi #joker #streetphotography #legends #speedlane_injector #singleriderbersatucrew #burunghantu
138 2 23 hours ago

SWING ARM KING DRAG PNP 125Z NEW STOCK BOSSKU siapa cepat dia dapat ‼️‼️‼️ berminat boleh terus walkin kedai harga best price kita bagi atau boleh trus tekan link ws yang kita sediakan 😍 #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan #TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam

Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my 601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.

SWING ARM KING DRAG PNP 125Z NEW STOCK BOSSKU siapa cepat dia dapat ‼️‼️‼️ berminat boleh terus walkin kedai harga best price kita bagi atau boleh trus tekan link ws yang kita sediakan 😍#y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam

Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my 601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
318 2 13 November, 2019
#lagendabudaksetan
#kronilagenda115fi
52 0 11 November, 2019

Reposted from @ciqcudi (@get_regrann) - hi guyss ni CamShaft racing Gcom dah selamat mendarat di 5iveGarage..
.
KORANG NAK CARI ACCESSORIES & PART PERFORMANCE DYNO BOLE TERUS DM SAYE ATAU ADMIN @5ivegaragedynotune
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan #TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam

Reposted from @ciqcudi (@get_regrann) -  hi guyss ni CamShaft racing Gcom dah selamat mendarat di 5iveGarage..
.
KORANG NAK CARI ACCESSORIES & PART PERFORMANCE DYNO BOLE TERUS DM SAYE ATAU ADMIN @5ivegaragedynotune
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
22 1 9 November, 2019

Top #kronilagenda115fi posts

FUH NGAM TEROX BRADER NI . terima kasih boss beli brg dgn kita comel molek dah tuh 👍👍👍👍‼️ tnggal touch up skit2 je tuh. nk mcm moto brader ni? arm? s. rim? monoshock? meh dm kita ada sume tuh boleh sediakan hehe
#y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan #TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.

FUH NGAM TEROX BRADER NI . terima kasih boss beli brg dgn kita comel molek dah tuh 👍👍👍👍‼️ tnggal touch up skit2 je tuh. nk mcm moto brader ni? arm? s. rim?  monoshock? meh dm kita ada sume tuh boleh sediakan hehe 
#y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
837 4 13 hours ago
Lagenda injection mengganas🔥
.
.
.
(🎧use headset for best sound)
.
.
Owner:@_mierullll
.
Model:@_cemirr
. 🎥A video by:@aiman_1905 .
.
.
#lagenda #lagenda115fi #injection #yypang #sp522 #biru #mengganas #ohlins #hpsp #kingdrag #115fi #RCB #mspecgarage #racingboy #mantul #brembo #nice #kronilagenda115fi #kronisatusukufi #budak_video_official
355 29 11 October, 2019

tak guna keje keras dan kejar bnde yg takpasti kalau akhirnye ditendang seperti smpah bergolek😉🙌🏻🏍 #lagendabudaksetan3 #kronilagenda110 #kronic #lagenda115zr #lagenda110z #kronilagenda115fi #joker #streetphotography #legends #speedlane_injector #singleriderbersatucrew #burunghantu

tak guna keje keras dan kejar bnde yg takpasti kalau akhirnye ditendang seperti smpah bergolek😉🙌🏻🏍 #lagendabudaksetan3 #kronilagenda110 #kronic #lagenda115zr #lagenda110z #kronilagenda115fi #joker #streetphotography #legends #speedlane_injector #singleriderbersatucrew #burunghantu
138 2 23 hours ago

COMBO SET 🍇🍇🍇
KOZI RIM❗❗❗
KINGDRAG SWING ARM❗❗
KINGDRAG SHAFT T. BLUE❗
LATIVO HUB T. B❗❗❗
.
💥READY STOCK💥
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan #TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam

COMBO SET 🍇🍇🍇
KOZI RIM❗❗❗
KINGDRAG SWING ARM❗❗
KINGDRAG SHAFT T. BLUE❗
LATIVO HUB T. B❗❗❗
.
💥READY STOCK💥
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE 📱.
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
2,434 36 29 September, 2019
#Repost @is_hanafi
• • • • • •
Jambatan Angkat Kuala Terengganu-Seberang Takir

Rindu angin LPT😕Kalau ada ride hujung tahun roger ii ya gais✊🏻
-
-
-
-
-
-
 #kroniinjection115 #kronilagenda115fi #kronisatusukuinjection #lagenda115fi #lagenda_bersatu #kroniekortajam #kronirempit #jenterasado #jenterapadu #jenterapejuang #jenteraduaroda #jenterafly #sukanpermotoran #pejuangdarat #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaiborneo #kapcaisado #madeinvietnam🇻🇳
1,128 2 4 November, 2019