#kronilampupetak Instagram Photos & Videos

kronilampupetak - 141.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kronilampupetak and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 minutes
Average like
32
Average comment
0.5
Posts with video
21/36
Posts with photo
15/36

Hashtag Popularity

Kenapa lelaki awal awal je beriyaa 👀

Okey laa ni jawapannya , sebenarnya lelaki tak pernah bosan pun . Dia sibukkan diri dengan lepak , dengan mmber atau dengan dunia motor diorang disebabkan dia taknak bosan dengan kau dan taknak masa yang terluang tu , utk melayan orang lain . Kau dah jadi masa depan dia . Lelaki akan jadi lebih sibuk utk bekerja sebab nak cari duit utk halalkan kau . Tapi tulah , setiap yang dibuat , pasti dianggap salah oleh perempuan . Kalau dia penat bekerja , tapi tetap usaha utk layan kau , hargailahh . Sebab kau dah dikira someone yang istimewa dalam hidup diaa . Jadi hargailah setiap saat yang dia luangkan dengan kau . Dan tolong , jangan mintak bukan bukan eaa 😂

#kronilampupetak #lc135 #kanjo #lagendazr #rempit #kapcaimalaya

Kenapa lelaki awal awal je beriyaa 👀

Okey laa ni jawapannya , sebenarnya lelaki tak pernah bosan pun . Dia sibukkan diri dengan lepak , dengan mmber atau dengan dunia motor diorang disebabkan dia taknak bosan dengan kau dan taknak masa yang terluang tu , utk melayan orang lain . Kau dah jadi masa depan dia . Lelaki akan jadi lebih sibuk utk bekerja sebab nak cari duit utk halalkan kau . Tapi tulah , setiap yang dibuat , pasti dianggap salah oleh perempuan . Kalau dia penat bekerja , tapi tetap usaha utk layan kau , hargailahh . Sebab kau dah dikira someone yang istimewa dalam hidup diaa . Jadi hargailah setiap saat yang dia luangkan dengan kau . Dan tolong , jangan mintak bukan bukan eaa 😂

#kronilampupetak #lc135 #kanjo #lagendazr #rempit #kapcaimalaya
13 0 9 minutes ago

#repost @khairul_6463 with @get__repost ....
______________________________________________
💟Like 💬Comment 👥Tag 🔄Repost
.
Tag @ex5.crewwxz Untuk Repost Video .
.
______________________________________________
⏯Follow @ex5.crewwxz ⏯Follow @ex5.crewwxz ⏯Follow @ex5.crewwxz
______________________________________________
🔰Support @ex5.crewwxz 🔰Support @ex5.crewwxz 🔰Support @ex5.crewwxz
______________________________________________
#ex5perakcrew #ex5tetapdihati❤️ #ex5familia #ex5langkawicrew #ex5 #kronilampupetakmalaysia #kronirempit #kronirempitofficial #kronilampupetakofficial #kroni_rempit #kroniex5malaya🔰 #kroniex5 #kronilampupetak #kapcaiwengweng #kapcaijahatkakitapau #kapcainoob #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaiawesome #kapcaimalaya #kapcailover
# #ex5familia #ex5merah #ex5langkawicrew #ex5kedahoffical #ex5blueblack #ex5grey #ex5lovers_official #ex5pulaupinangcrew

#repost @khairul_6463 with @get__repost ....
______________________________________________
💟Like 💬Comment 👥Tag 🔄Repost
.
Tag @ex5.crewwxz Untuk Repost Video .
.
______________________________________________
⏯Follow @ex5.crewwxz ⏯Follow @ex5.crewwxz ⏯Follow @ex5.crewwxz
______________________________________________
🔰Support @ex5.crewwxz 🔰Support @ex5.crewwxz 🔰Support @ex5.crewwxz
______________________________________________
#ex5perakcrew #ex5tetapdihati❤️ #ex5familia #ex5langkawicrew #ex5 #kronilampupetakmalaysia #kronirempit #kronirempitofficial #kronilampupetakofficial #kroni_rempit #kroniex5malaya🔰 #kroniex5 #kronilampupetak #kapcaiwengweng #kapcaijahatkakitapau #kapcainoob #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaiawesome #kapcaimalaya #kapcailover
# #ex5familia #ex5merah #ex5langkawicrew #ex5kedahoffical #ex5blueblack #ex5grey #ex5lovers_official #ex5pulaupinangcrew
1 0 10 minutes ago

Lama Tak Post🤪...nnti ingt tk pkai ig plk😆....
.
.
.
#ex5lovers_official #ex5 #ex5dream #ex5grey #ex5hitam #kronilampupetak

Lama Tak Post🤪...nnti ingt tk pkai ig plk😆....
.
.
.
#ex5lovers_official #ex5 #ex5dream #ex5grey #ex5hitam #kronilampupetak
7 0 11 minutes ago
Jangan takut kalau jatuh moto🏍 kalau takut baik jalan kaki 🚶🏻‍♂ jha sebab naik basikal 🚲 pon bole jatuh 🐊#repost by 🔄 @pidotpknon._
[ follow @kroni_ex5_paling_asia  dulu kalau nk admin repost ]
•
Follow and support @kroni_ex5_paling_asia
 Video Menarik Akan direpost 🇲🇾
@king_nopak_kelate @jentera_pilihan @kingnopakmalaya @jentera_anda @sekseknopak_official @sekseknopak_official @pacakjanganjatuh @kroni.nopak.official @kroni_nopak_utara @pokli_klate_official @kechektonaa_official @lampu_petak_malaya @c70_officiall @idolanopak_official @pacakgila_ @kapcaisado @kbmaskriders_official @kbspeedthrottle @ex5rider.official @mama_loraks
@kbspeedthrottle_official @pacakjanganjatuh @taktiputakdepan @hondafamiliaex5lovers @jentera_pilihan @sng2_official @kbex5rider_official @pencinta_duaroda @kuantanmaskriders @71clubterengganu  @seknopakrilex @kapcai_kuantan @seknerak_officials #kronilampupetakmalaya 
#ex5lovers_official  #kronilampupetak  #ex5langkawicrew  #hondaex5 #nopakkelate #ex5_meranggi_offical  #ex5sungaipetani  #ex5malayacrew  #ex5_perak_crew  #ex5dream  #ex5highpower  #ex5_zaman_now  #ex5_utara_crew  #ex5loversofficial  #ex5ownerclubmalaysia  #kronilampupetak #kingnopakmalaya #kapcaimalaya  #sukanpermotoran  #kronilampupetakutara  #ex5lover  #ex5tetapdihati ❤️ #hondafamiliaex5lovers  #kapcaijahat  #ex5_sungaipetani_crew  #ex5malaysia  #kronilampupetakofficial  #kronilampupetakmalaysia  #ex5crewofficial6
2 0 13 minutes ago
Tak mampu ikut gaya orang 
#kronilampupetak 
#ex5tetapdihati❤️ #ex5ipohraiderzz 
#ex5malayacrew 
#kronihondapetak
4 0 18 minutes ago

𝘽𝙞𝙖𝙧𝙡𝙖𝙝 𝙤𝙧𝙜 𝙣𝙠 𝙠𝙖𝙩𝙖 𝙖𝙥𝙖🤷🏼‍♂️ •




#ex5 #ex5tetapdihati❤️ #ex5tetapidola #kronilampupetak #kroniipoh #kapcai #kapcaimalaya #ex5perakcrew #kapcaiwengweng #kapcailover #boonsiewhonda #y15 #kapcaijahat #kapcaimalaya #71club #jenterapejuang #explorepage #kriss

𝘽𝙞𝙖𝙧𝙡𝙖𝙝 𝙤𝙧𝙜 𝙣𝙠 𝙠𝙖𝙩𝙖 𝙖𝙥𝙖🤷🏼‍♂️ •
•
•
•
•
#ex5 #ex5tetapdihati❤️ #ex5tetapidola #kronilampupetak  #kroniipoh #kapcai  #kapcaimalaya #ex5perakcrew  #kapcaiwengweng #kapcailover #boonsiewhonda #y15 #kapcaijahat #kapcaimalaya #71club #jenterapejuang #explorepage #kriss
30 1 26 minutes ago
Harini kau buat aku , esok lusa orang lain buat kau , kau jangan tanya pulak eh , karma is real ! Kau buat orang , orang buat kau ! Simple kau tak kacau orang , orang tak kacau kau💃❤@ayishsuper._
.
.
.
.
.
.
#ex5#ex5tetapdihati❤️#ex5dream#ex5familia#ex5malaysia#ex5lover#ex5lovers_official#ex5lovers_official#ex5langkawicrew#ex5lovers#ex5tetapidola#ex5highpower#ex5perakcrew#ex5perakcrew#kroni_rempit#kronilampupetak#kronirempit#kronilampupetakofficial#kroni#kroniex5malaya🔰#kroniex5#kroniex5kedah#ex5utara#ex5tiptop#boonsiewhonda#ex5_sungaipetani_crew #ex5_pulaupinang_crew
35 1 26 minutes ago

Lepas satu satu customers nak angkat 1 Set terus 82dirtbuster dan Pro Diy Kit . Memang bukan kaleng kaleng la korang 🥰
.

Jap tapi yang mana berminat tu kena pm cepat sebab stok asyik kena ambik je dengan customers kami 😝
.

82DIRTBUSTER hanya ada 3 BOTOL SAHAJA LAGI ! CEPAT .

Click link di bio kalau taknak terlepas stok okay ?!🤩
.

#bikecleaner #minyakkotor #ex5sungaipetani #kroniex5kedah #ex5_tetap_idola #ex5langkawicrew #kroni #exciter150 #yamaha #y15 #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #rxzmalaysia #rxzstilltheboss #kronilampupetak #rxzmalaysia #y15zr_members_official #kroniy15zr #kronilamputajam #superbike #bikersmalaysia #r15 #bikecleaner #jenterapejuang #ex5highpower #kroniwave125 #pudar #minyakkotor #idolaysuku #idolapermotoran #duniapermotoranmalaysia_

Lepas satu satu customers nak angkat 1 Set terus 82dirtbuster dan Pro Diy Kit . Memang bukan kaleng kaleng la korang 🥰
.

Jap tapi yang mana berminat tu kena pm cepat sebab stok asyik kena ambik je dengan customers kami 😝
.

82DIRTBUSTER hanya ada 3 BOTOL SAHAJA LAGI ! CEPAT .

Click link di bio kalau taknak terlepas stok okay ?!🤩
.

#bikecleaner #minyakkotor #ex5sungaipetani #kroniex5kedah #ex5_tetap_idola #ex5langkawicrew #kroni #exciter150 #yamaha #y15 #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #rxzmalaysia #rxzstilltheboss #kronilampupetak #rxzmalaysia #y15zr_members_official #kroniy15zr #kronilamputajam #superbike #bikersmalaysia #r15 #bikecleaner #jenterapejuang #ex5highpower #kroniwave125 #pudar #minyakkotor #idolaysuku #idolapermotoran #duniapermotoranmalaysia_
4 0 32 minutes ago

Biarlah hidup kita sakit dan perit macam manepun yang penting tak membuatkan orang sakit hati🤗
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ex5 #ex5dream #ex5familia #ex5lover #ex5malaysia #ex5lovers #ex5tetapdihati❤️ #ex5langkawicrew #ex5lovers_official #ex5tetapidola #18puaka #kroni #kroniex5 #kroni_rempit #kroniboonsiew #kronilampupetak #kroniex5malaya🔰 #kroniex5official

Biarlah hidup kita sakit dan perit macam manepun yang penting tak membuatkan orang sakit hati🤗
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ex5 #ex5dream #ex5familia #ex5lover #ex5malaysia #ex5lovers #ex5tetapdihati❤️ #ex5langkawicrew #ex5lovers_official #ex5tetapidola #18puaka #kroni #kroniex5 #kroni_rempit #kroniboonsiew #kronilampupetak #kroniex5malaya🔰 #kroniex5official
74 0 44 minutes ago

Top #kronilampupetak posts