#kroniwave125 Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kroniwave125 and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
37 minutes
Average like
71.9
Average comment
0.9
Posts with video
17/36
Posts with photo
19/36

Hashtag Popularity

@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

Mort🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂
Kami ada jstream mort putih & hitam size M ❗️ condition hitam dalam 8/10 ❓putih dalam 9.3/10 condition berbeza 😊 dan harga berbeza 👌 yang pasti original japan 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 👌 😊
Call/wassap : 0172094502
http://apizhulk.wassap.my/

Mort🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂 
Kami ada jstream mort putih & hitam size M ❗️ condition hitam dalam 8/10 ❓putih dalam 9.3/10  condition berbeza 😊 dan harga berbeza 👌 yang pasti original japan 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 👌 😊 
Call/wassap : 0172094502 
http://apizhulk.wassap.my/
42 1 1 hour ago
@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

Nhk🥰
At : Sepet BikeStop 🙂

Kuning kew merah yg menawan💆‍♂️💆‍♂️ korang tgok dulu mana yg berminat 🥰🥰 nak full gambar bole dm atau wassap saya ❗️ harga murah2 jew ❗️rm2$$ sahaja ❗️ berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
https://Nhksepetbikestop.wasap.my

Nhk🥰
At : Sepet BikeStop 🙂

Kuning kew merah yg menawan💆‍♂️💆‍♂️ korang tgok dulu mana yg berminat 🥰🥰 nak full gambar bole dm atau wassap saya ❗️ harga murah2 jew ❗️rm2$$ sahaja ❗️ berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
https://Nhksepetbikestop.wasap.my
32 1 1 hour ago
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Nhk🥰
At : Sepet BikeStop 🙂

Kuning kew merah yg menawan💆‍♂️💆‍♂️ korang tgok dulu mana yg berminat 🥰🥰 nak full gambar bole dm atau wassap saya ❗️ harga murah2 jew ❗️rm2$$ sahaja ❗️ berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call/wassap : 0172094502
https://Nhksepetbikestop.wasap.my

Nhk🥰
At : Sepet BikeStop 🙂

Kuning kew merah yg menawan💆‍♂️💆‍♂️ korang tgok dulu mana yg berminat 🥰🥰 nak full gambar bole dm atau wassap saya ❗️ harga murah2 jew ❗️rm2$$ sahaja ❗️ berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call/wassap : 0172094502 
https://Nhksepetbikestop.wasap.my
93 1 1 hour ago
@exhaustracing_hideyoshi019 Profile picture

@exhaustracing_hideyoshi019

Purbalingga, Jawa Tengah, Indonesia

READY STOCK !!! HIDEYOSHI RACING EXHAUST SEDANG MEMBUKA HARGA DISCOUNT !!!
UNTUK SEMUA JENIS EXHAUST RACING
UNTUK KEDAI / STORE / BENGKEL / RESELLER DAPATKAN STOCK HARGA MURAH MERIAH KUALITAS TIP TOP

HIDEYOSHI RACING PRODUCT

TERSEDIA UNTUK SEMUA MOTOCYCLE

KUALITAS TINGGI DAN HARGA MURMER
1 Muffler Semua Jenis + 1 Siku / slip-on (pipi tengah, pipa penghubung)
Siap melayani Eceran dan Partai Besar

Catatan :
PNP (Plug n Play)
1 set lengkap - instal dengan mudah di mana saja Anda bisa
DISCOUNT KHUSUS BULAN RAYA INI !!! PM atau Whatsapp/+6289634407047
Dan Suport/Follow Instagram #exhaustracing_hideyoshi019 #knalpotracing_hideyoshi019
FB: @GozelMufflerStore

untuk pembeli yang tertarik dan serius, Kami merespons dengan cepat !!!
Terima kasih

#hideyoshi_exzos_malaysia #exhaustracing_hideyoshi019 #exzosmalaysia #y15zrmovistar #y15zrfestival #y15zrmalaya0fficial #y15zrselangorcommunity #y15zr #y15zrmalaya #y15official #kroni_135_lc #y150exciter #y150zrmalaysia #y150zr #y150 #y150zrmovistar #y150zr #kroniwave125 #kronirimsukan #kroniy15zr #kriss #wave125 #lagenda110z #lagenda110 #rs150 #y150zr_member_official #y15kuningmalaysia #y15zr_kroni57official #y15zr_garage #y15zrspareparts

READY STOCK !!! HIDEYOSHI RACING EXHAUST SEDANG MEMBUKA HARGA DISCOUNT !!!
UNTUK SEMUA JENIS EXHAUST RACING
UNTUK KEDAI / STORE / BENGKEL / RESELLER DAPATKAN STOCK HARGA MURAH MERIAH KUALITAS TIP TOP

HIDEYOSHI RACING PRODUCT

TERSEDIA UNTUK SEMUA MOTOCYCLE

KUALITAS TINGGI DAN HARGA MURMER
1 Muffler Semua Jenis + 1 Siku / slip-on (pipi tengah, pipa penghubung) 
Siap melayani Eceran dan Partai Besar

Catatan :
PNP (Plug n Play)
1 set lengkap - instal dengan mudah di mana saja Anda bisa
DISCOUNT KHUSUS BULAN RAYA INI !!! PM atau Whatsapp/+6289634407047
Dan Suport/Follow Instagram #exhaustracing_hideyoshi019 #knalpotracing_hideyoshi019
FB: @GozelMufflerStore

untuk pembeli yang tertarik dan serius, Kami merespons dengan cepat !!!
Terima kasih

#hideyoshi_exzos_malaysia #exhaustracing_hideyoshi019 #exzosmalaysia #y15zrmovistar #y15zrfestival #y15zrmalaya0fficial #y15zrselangorcommunity #y15zr #y15zrmalaya #y15official #kroni_135_lc #y150exciter #y150zrmalaysia #y150zr #y150 #y150zrmovistar #y150zr #kroniwave125 #kronirimsukan #kroniy15zr #kriss #wave125 #lagenda110z #lagenda110 #rs150 #y150zr_member_official #y15kuningmalaysia #y15zr_kroni57official #y15zr_garage #y15zrspareparts
20 0 3 hours ago
@mhd.aimann__ Profile picture

@mhd.aimann__

Kalut Channel

𝕄𝕦𝕤𝕚𝕞 𝕞𝕦𝕤𝕚𝕞 𝕙𝕦𝕛𝕒𝕟 𝕟𝕚 𝕕𝕦𝕕𝕦𝕜 𝕤𝕖𝕟𝕪𝕒𝕡 𝕕𝕖𝕜𝕒𝕥 𝕣𝕦𝕞𝕒𝕙 𝕤𝕦𝕕𝕒𝕙 𝕝𝕒𝕙𝕙 .☹️
.
.
.
.
.
.
#ngam❌ngam #jenterasado #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaiwengweng #kapcaijahatkakitapau #kapcaiidola #jenterapadu #jenterakita #jenteraspeed_ #jenterapejuang #highwaykapcai #wave125s #wave125 #wave125i #alwayshonda #kroniwave125 #kapcailover #kakimoto #matmoto #pacakjanganjatuh #flynicotine

𝕄𝕦𝕤𝕚𝕞 𝕞𝕦𝕤𝕚𝕞 𝕙𝕦𝕛𝕒𝕟 𝕟𝕚 𝕕𝕦𝕕𝕦𝕜 𝕤𝕖𝕟𝕪𝕒𝕡 𝕕𝕖𝕜𝕒𝕥 𝕣𝕦𝕞𝕒𝕙 𝕤𝕦𝕕𝕒𝕙 𝕝𝕒𝕙𝕙 .☹️
.
.
.
.
.
.
#ngam❌ngam #jenterasado #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaiwengweng #kapcaijahatkakitapau #kapcaiidola #jenterapadu #jenterakita #jenteraspeed_ #jenterapejuang #highwaykapcai #wave125s #wave125 #wave125i #alwayshonda #kroniwave125 #kapcailover #kakimoto #matmoto #pacakjanganjatuh #flynicotine
214 7 3 hours ago
@wan_shahrill Profile picture

@wan_shahrill

🛑FIRING RAINBOW PCX🛑
↪ada colour dlm pic shja
↪pnp pcx
↪colour tidak luntur
↪rm95
↪rm95
↪rm95
↪cod area kota bharu,jauh pos
.
. #ex5 #kroniex5 #kronirempit #kroniwave125 #c70 #c70modifikasi #kapcaijahat #kapcai #bisnisonline #pejuangharapan #kingdragmalaysia #budakjahat #minah #minahrempit #sistoidola #kriss120 #wantupai #c70racing #ex5dream #ex5lovers_official #ex5dream #c70mesinjahat
whatsapp 017-930 2071

🛑FIRING RAINBOW PCX🛑
↪ada colour dlm pic shja
↪pnp pcx
↪colour tidak luntur
↪rm95
↪rm95
↪rm95
↪cod area kota bharu,jauh pos
.
.#ex5 #kroniex5  #kronirempit  #kroniwave125  #c70  #c70modifikasi  #kapcaijahat  #kapcai  #bisnisonline  #pejuangharapan #kingdragmalaysia  #budakjahat  #minah  #minahrempit  #sistoidola  #kriss120 #wantupai  #c70racing  #ex5dream  #ex5lovers_official  #ex5dream  #c70mesinjahat
whatsapp 017-930 2071
19 0 3 hours ago
@wan_shahrill Profile picture

@wan_shahrill

🛑PAM BRAKE BREMBO KERANDANG ATAS SPSANG R/L🛑
↪universal
↪bagi mcm dlm pic
↪high quality
↪tekanan brake padat
↪lebih selamat
↪MEMPUNYAI SUIS BRAKE
↪RM230(SPasang kiri,kanan)
↪RM230(Spasang kiri,kanan )
↪cod area kota bharu,jauh pos
. .
trusted seller

#ex5 #kroniex5 #kronirempit #kroniwave125 #c70 #c70modifikasi #kapcaijahat #kapcai #bisnisonline #pejuangharapan #kingdragmalaysia #budakjahat #minah #minahrempit #sistoidola #kriss120 #wantupai #c70racing #ex5dream #ex5lovers_official #ex5dream #c70mesinjahat
whatsapp 017-930 2071

🛑PAM BRAKE BREMBO KERANDANG ATAS SPSANG R/L🛑
↪universal
↪bagi mcm dlm pic
↪high quality
↪tekanan brake padat
↪lebih selamat
↪MEMPUNYAI SUIS BRAKE
↪RM230(SPasang kiri,kanan)
↪RM230(Spasang kiri,kanan )
↪cod area kota bharu,jauh pos
. .
trusted seller

#ex5 #kroniex5  #kronirempit  #kroniwave125  #c70  #c70modifikasi  #kapcaijahat  #kapcai  #bisnisonline  #pejuangharapan #kingdragmalaysia  #budakjahat  #minah  #minahrempit  #sistoidola  #kriss120 #wantupai  #c70racing  #ex5dream  #ex5lovers_official  #ex5dream  #c70mesinjahat
whatsapp 017-930 2071
15 0 3 hours ago
@wan_shahrill Profile picture

@wan_shahrill

🔴SEAT NIPIS THAI Y15🔴
↪pnp y15
↪High quality sarung tebal
↪Span keras tk sakit blakang jalan jauh
↪design thai
↪rm110
↪rm110
↪rm100
↪Cod area kota bharu jauh pos
.
.
.
TRUSTED seller

#ex5 #kroniex5 #kronirempit #kroniwave125 #c70 #c70modifikasi #kapcaijahat #kapcai #bisnisonline #pejuangharapan #kingdragmalaysia #budakjahat #minah #minahrempit #sistoidola #kriss120 #wantupai #c70racing #ex5dream #ex5lovers_official #ex5dream #c70mesinjahat
whatsapp 017-930 2071

🔴SEAT NIPIS THAI Y15🔴
↪pnp y15
↪High quality sarung tebal
↪Span keras tk sakit blakang jalan jauh
↪design thai
↪rm110
↪rm110
↪rm100
↪Cod area kota bharu jauh pos
.
.
.
TRUSTED seller

#ex5 #kroniex5  #kronirempit  #kroniwave125  #c70  #c70modifikasi  #kapcaijahat  #kapcai  #bisnisonline  #pejuangharapan #kingdragmalaysia  #budakjahat  #minah  #minahrempit  #sistoidola  #kriss120 #wantupai  #c70racing  #ex5dream  #ex5lovers_official  #ex5dream  #c70mesinjahat
whatsapp 017-930 2071
12 0 3 hours ago
😈 Posted @withrepost • @amertupa When you are driving, do not drink alcohol or pounds of drugs can harm the people around you
#kapalperang
#kroniwave125 #kroninopak_official #flyrider #nopakganu #ex5 #kronilc135 #kronilampupetakofficial #pejuangduaroda #ownerxhensem #ownerxsombong #ownerxkaya #ownerxlawa #ownerxlaju
106 2 4 hours ago
@modifiedall.br Profile picture

@modifiedall.br

lebih baik melabur duit dekat motor dari melabur dekat orang yang belum tentu jadi milik kita 🙌🏻😌💸
#wave125 #wave125allstarthailand #wave125optionstreetracing #wave125i #wave125r #kroniwave125 #wave125thailook #kroni4lejang #kakymotor #kapcaimalaya #kakylepaktown #wave125แต่งสวยประเทศไทย

lebih baik melabur duit dekat motor dari melabur dekat orang yang belum tentu jadi milik kita 🙌🏻😌💸
#wave125 #wave125allstarthailand #wave125optionstreetracing #wave125i #wave125r #kroniwave125 #wave125thailook #kroni4lejang #kakymotor #kapcaimalaya #kakylepaktown #wave125แต่งสวยประเทศไทย
192 1 6 hours ago
@ekfizmagical Profile picture

@ekfizmagical

“EIII NAMPAK LAMA LAA PUDAR PUDAR DEKAT INNER TUUU”
. ‘Ekor belakang’ motor kebiasaanya memang akan mudah terjadinya pudar . Betul? siapa pernah alami ? memang rasa geram je kan sebab taktahu macam mana nak hitamkan balik kan? .

sekarang nak cakap , awak dah tak perlu risau dah . sebab awak dah jumpa dah solution dia . apa?
.

Pro diy Kit by Ekfiz Magical la bossku ! tak perlu dahh sedih sedih memikirkann masalah pudar pada inner awak tu ha .

Awak nak harga murah kami bagi? Tekan link di bio sekarang . yeee sekarang la 😊! .

x5sungaipetani #kroniex5kedah #ex5_tetap_idola #ex5langkawicrew #kroni #exciter150 #yamaha #y15 #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #rxzmalaysia #rxzstilltheboss #kronilampupetak #rxzmalaysia #y15zr_members_official #kroniy15zr #kronilamputajam #superbike #bikersmalaysia #r15 #bikecleaner #jenterapejuang #ex5highpower #kroniwave125 #pudar #catpudar #idolaysuku #idolapermotoran #duniapermotoran #keretasewamurahselangor

“EIII NAMPAK LAMA LAA PUDAR PUDAR DEKAT INNER TUUU”
. ‘Ekor belakang’ motor kebiasaanya memang akan mudah terjadinya pudar . Betul? siapa pernah alami ? memang rasa geram je kan sebab taktahu macam mana nak hitamkan balik kan? .

sekarang nak cakap , awak dah tak perlu risau dah . sebab awak dah jumpa dah solution dia . apa?
.

Pro diy Kit by Ekfiz Magical la bossku ! tak perlu dahh sedih sedih memikirkann masalah pudar pada inner awak tu ha .

Awak nak harga murah kami bagi? Tekan link di bio sekarang . yeee sekarang la 😊! .

x5sungaipetani #kroniex5kedah #ex5_tetap_idola #ex5langkawicrew #kroni #exciter150 #yamaha #y15 #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #rxzmalaysia #rxzstilltheboss #kronilampupetak #rxzmalaysia #y15zr_members_official #kroniy15zr #kronilamputajam #superbike #bikersmalaysia #r15 #bikecleaner #jenterapejuang #ex5highpower #kroniwave125 #pudar #catpudar #idolaysuku #idolapermotoran #duniapermotoran #keretasewamurahselangor
12 0 7 hours ago
Selamat Tengah Hari Kroni Kroni Wave 🙋‍♂️.. Santai Anak Utara OnXOn🏁💯? .
.
.
.
.
.
#kronibana #kroniwave125 #wavethailand #jemikokeng #opbr #jentera_fly #jenterasado #jenterapadu #jenterakita #flyorstayhome #sekseknopak_officia #highwaykapcai #jenterapejuang
41 1 7 hours ago
@ayin_motor_services Profile picture

@ayin_motor_services

Bandar Seri Jempol, Negeri Sembilan, Malaysia

Assalamualaikum dn slmat pagi......harini kdai buka mcm biasa.klu ade yg nk #repair,
# modi atau
# restore
blh lah walk in terus ke bengkel atau nk borak2 pasal modi motor blh 📞wasap.
#ayinmotorservices
#ysukukroni
#lc135n9
#kroniwave125
#yamahatzm150
#kronilampupetak
#portingpolish
#restore
#01110709756

Assalamualaikum dn slmat pagi......harini kdai buka mcm biasa.klu ade yg nk #repair,
# modi atau
# restore
 blh lah walk in terus ke bengkel atau nk borak2 pasal modi motor blh 📞wasap.
#ayinmotorservices 
#ysukukroni 
#lc135n9 
#kroniwave125
#yamahatzm150
#kronilampupetak
#portingpolish 
#restore 
#01110709756
12 1 10 hours ago
@_alixmix_ Profile picture

@_alixmix_

GOODNIGHT MY FOLLOWERS 😘😘😘
FOLLOW LIKE AND COMENT KALAU KORANG SUKA VIDEO NIE
JANGAN LUPA TAP 2×
👇👇👇👇👇👇
@_alixmix_
Turn on notification‼️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow👉@_alixmix_
Follow👉@_alixmix_
Follow👉@_alixmix_ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Jangan lupa suport@_alixmix_
Jangan lupa coment dan like
Repost ? Boleh jangan lupa tag nama owner ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow👉@_alixmix_
Follow👉@_alixmix_
Follow👉@_alixmix_
Follow👉@_alixmix_
Sumber👉@polosan_quotes
#ayatjiwangkarat #ayatpower #ayat #ayatmotivasi #motivasihidup #ayatbroken #ayatdeep #ayatayatcinta2 #video #videolagu #asia #video #videojiwang💦 #kroni #kroniwave125 #budak_kapcai_ #budakmotor #matmotor #viral #video #videoviral #tiktok #tiktokgirls #tiktokmalaysia🔥 #brokenheart #ayatpadu #ayatjiwang

GOODNIGHT MY FOLLOWERS 😘😘😘
FOLLOW LIKE AND COMENT KALAU KORANG SUKA VIDEO NIE
JANGAN LUPA TAP 2×
👇👇👇👇👇👇
@_alixmix_ 
Turn on notification‼️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow👉@_alixmix_
Follow👉@_alixmix_
Follow👉@_alixmix_ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Jangan lupa suport@_alixmix_
Jangan lupa coment dan like 
Repost ? Boleh jangan lupa tag nama owner ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow👉@_alixmix_
Follow👉@_alixmix_ 
Follow👉@_alixmix_
Follow👉@_alixmix_
Sumber👉@polosan_quotes
#ayatjiwangkarat #ayatpower #ayat #ayatmotivasi #motivasihidup #ayatbroken #ayatdeep #ayatayatcinta2 #video #videolagu #asia #video #videojiwang💦 #kroni #kroniwave125 #budak_kapcai_ #budakmotor #matmotor #viral #video #videoviral #tiktok #tiktokgirls #tiktokmalaysia🔥 #brokenheart #ayatpadu #ayatjiwang
4 0 17 hours ago
@santai_kaki_lepak12 Profile picture

@santai_kaki_lepak12

Tiada guna berkawan kalau ada bermusuhan😜
.
.
.
.
.
#kroniex5 #kronisymbonus #kronidash #kroniwave125 #santaianakutara

Tiada guna berkawan kalau ada bermusuhan😜
.
.
.
.
.
#kroniex5 #kronisymbonus #kronidash #kroniwave125 #santaianakutara
11 0 17 hours ago
@papaspec_ Profile picture

@papaspec_

HAWKERS ALL BLACK CLUBMASTER ! DESIGN HALF FRAME ‼️. LENS FULLY COVER ORIGINAL POLARIZED LENS. SEJUK MATA 💯 TAHAN SILAU 💯 ❌ HARGA MARKET : RM180
✅ HARGA KAMI. : RM150
Complete set & FREE POSTAGE ❗️❗️ COD HANYA DIKAWASAN GERIK SAHAJA.
LUAR KAWASAN KITA POS🚚💨 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Hai , papaspec disini .**FOR FAST RESPON ✅ BOLEH PM LINK DI BAWAH INI😊👇🏻👇🏻** http://www.wassap.my/+60134113486👈🏻 #specviral #specviralmalaysia #specviraljustinblaze #specviral2019 #specviralpapaspec #specviralpadu #kroni #kroniwave125 #kroniwave100 #kronihitamrobot #kronilampupetak #ex5familia #ex5dream #ex5lovers_official #ex5utara #x1rlover #x1rmalaya #rxzmembers #rxzfamilia #125zr #lc135malaysia #rayban #ngam❌ngam #y15malaysia #y15malaya_official #kakylepaktown #kakymotor #kakypacak #ludepanluking #papaspec_supporter

HAWKERS ALL BLACK CLUBMASTER ! DESIGN HALF FRAME ‼️. LENS FULLY COVER ORIGINAL POLARIZED LENS. SEJUK MATA 💯 TAHAN SILAU 💯 ❌ HARGA MARKET : RM180
✅ HARGA KAMI. : RM150 
Complete set & FREE POSTAGE ❗️❗️ COD HANYA DIKAWASAN GERIK SAHAJA. 
LUAR KAWASAN KITA POS🚚💨 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Hai , papaspec disini .**FOR FAST RESPON ✅ BOLEH PM LINK DI BAWAH INI😊👇🏻👇🏻** http://www.wassap.my/+60134113486👈🏻 #specviral #specviralmalaysia #specviraljustinblaze #specviral2019 #specviralpapaspec #specviralpadu #kroni #kroniwave125 #kroniwave100 #kronihitamrobot #kronilampupetak #ex5familia #ex5dream #ex5lovers_official #ex5utara #x1rlover #x1rmalaya #rxzmembers #rxzfamilia #125zr #lc135malaysia #rayban #ngam❌ngam #y15malaysia #y15malaya_official#kakylepaktown #kakymotor #kakypacak #ludepanluking #papaspec_supporter
9 0 18 hours ago
@jentera_pejuang_jb_ Profile picture

@jentera_pejuang_jb_

FENOMENA MERAH TRENDING DAN BERGAYA DIKALANGAN PEMINAT MOTO 🛑🛑🛑
.
.
TAG 3 RAKAN ANDA UNTUK MENANG NEW HOODIE SMOKE BY JP #giveawayjenterapejuang ✅Design exclusive dan cantik
✅Kain hign kualiti ✅Ready stock

Nak pakai baju jenterapejuang time santai dengan member-member ? WhatsApp kami tekan link kat bio .
—————————————————— @jentera_pejuang_jb_
@jentera_pejuang_jb_
@jentera_pejuang_jb_
.
. ❗️SHARE 💟LIKE 💬COMMENT MURNI UNTUK DAPAT BAJU FREE ☺️
.
.
.
.
.

#jenterapejuang #kroni #kroniwave125 #kapcai #budak_kapcai_ #on❌on #maluapabossku #purapurabujang #tshirtmotor #kakimoto #matmoto #kamimatmotobukanmatrempit

FENOMENA MERAH TRENDING DAN BERGAYA DIKALANGAN PEMINAT MOTO 🛑🛑🛑
.
.
TAG 3 RAKAN ANDA UNTUK MENANG NEW HOODIE SMOKE BY JP #giveawayjenterapejuang ✅Design exclusive dan cantik
✅Kain hign kualiti ✅Ready stock

Nak pakai baju jenterapejuang time santai dengan member-member ? WhatsApp kami tekan link kat bio .
—————————————————— @jentera_pejuang_jb_ 
@jentera_pejuang_jb_
@jentera_pejuang_jb_
.
. ❗️SHARE 💟LIKE 💬COMMENT MURNI UNTUK DAPAT BAJU FREE ☺️
.
.
.
.
.

#jenterapejuang #kroni #kroniwave125 #kapcai #budak_kapcai_ #on❌on #maluapabossku #purapurabujang #tshirtmotor #kakimoto #matmoto #kamimatmotobukanmatrempit
52 0 20 hours ago
Ini hari seat king drag maybe ?

3 biji jalan ini hari Alhamdulilah
 Terima kasih customer yg sudi beli dri @haftayarstore 🙏

#kronilc135v1v2v3v4 #r25 #r15 #y15 #hondaex5 #tayarmurah #tayarsecond #gengtayarkecik #ridermalaya #jenterapejuang #kkr #kroniwave125 #kronilc135v1v2v3v4 #kroniy15zr #kakimoto #kakiracing #kapcaimalaya
29 0 20 hours ago
@apizhulk_sepetbikestop Profile picture

@apizhulk_sepetbikestop

Nhk Y15 🔥
At : Sepet BikeStop 🙂
Nhk y15 kami masih ada lagi ❗️ size M & L ❗️ kami ada colour biru & kuning sahaja 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call / wassap : 0172094502
https://Nhksepetbikestop.wasap.my

Nhk Y15 🔥 
At : Sepet BikeStop 🙂 
Nhk y15 kami masih ada lagi ❗️ size M & L ❗️ kami ada colour biru & kuning sahaja 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call / wassap : 0172094502 
https://Nhksepetbikestop.wasap.my
84 1 21 hours ago

Top #kroniwave125 posts

@fvrishaikal Profile picture

@fvrishaikal

Bank Negara Malaysia

lebih baik melabur duit dekat motor dari melabur dekat orang yang belum tentu jadi milik kita 🙌🏻😌💸
#wave125 #wave125allstarthailand #wave125optionstreetracing #wave125i #wave125r #kroniwave125 #wave125thailook #kroni4lejang #kakymotor #kapcaimalaya #kakylepaktown #wave125แต่งสวยประเทศไทย

lebih baik melabur duit dekat motor dari melabur dekat orang yang belum tentu jadi milik kita 🙌🏻😌💸
#wave125 #wave125allstarthailand #wave125optionstreetracing #wave125i #wave125r #kroniwave125 #wave125thailook #kroni4lejang #kakymotor #kapcaimalaya #kakylepaktown #wave125แต่งสวยประเทศไทย
1,719 27 16 October, 2019
@gstproject_official Profile picture

@gstproject_official

BOLE KE TAK APA GAISSSS W125 STD BODY vs LC ala ala open😉
TAK APA YANG PENTING KITA CUBA GAISSS 😙 #this is GSTproject💙
..
..
FOLLOW 👉GST PROJECT OFFICIAL
..
..
#jenterapadureview #jenterapadu #kapcaijahatkakitapau #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #jentera2roda #sukanpermotoran #sukanduaroda #kroniwave125 #rempit #kingdragmalaysia #kingdrag201m #karanracing_official #jentera4strooke

BOLE KE TAK APA GAISSSS W125 STD BODY vs LC ala ala open😉
TAK APA YANG PENTING KITA CUBA GAISSS 😙 #this is GSTproject💙
..
..
FOLLOW 👉GST PROJECT OFFICIAL
..
..
#jenterapadureview#jenterapadu#kapcaijahatkakitapau#kapcaijahat#kapcaimalaya#kapcaisado#jentera2roda#sukanpermotoran #sukanduaroda#kroniwave125#rempit#kingdragmalaysia#kingdrag201m #karanracing_official #jentera4strooke
2,107 28 7 October, 2019
@sepet_bikestop Profile picture

@sepet_bikestop

Mort🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂
Kami ada jstream mort putih & hitam size M ❗️ condition hitam dalam 8/10 ❓putih dalam 9.3/10 condition berbeza 😊 dan harga berbeza 👌 yang pasti original japan 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 👌 😊
Call/wassap : 0172094502
http://apizhulk.wassap.my/

Mort🥰🥰
At : Sepet BikeStop 🙂 
Kami ada jstream mort putih & hitam size M ❗️ condition hitam dalam 8/10 ❓putih dalam 9.3/10  condition berbeza 😊 dan harga berbeza 👌 yang pasti original japan 😊 berminat bole walk in kedai merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 👌 😊 
Call/wassap : 0172094502 
http://apizhulk.wassap.my/
175 1 1 hour ago