#kuasaviral Instagram Photos & Videos

kuasaviral - 40.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kuasaviral and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
8 minutes
Average like
1.4
Average comment
0
Posts with video
0/48
Posts with photo
48/48

Hashtag Popularity

Dah ada snowcap nak pergi kenduri kendara?
Dah ada snowcap berhantu viral?
Pernah rasa ke kelembutan snowcap berhantu?

Jika belum, jom rasai kelembutan dan kegebuan snowcap sendiri😍
Beli satu pasti tak cukup😋
.
.
Hubungi sha di wassap.my/601129045800 ada di bio.
.
.
Terima kasih 💝
.
.
#theciksha
#snowcapberhantuviral
#innersnowcap
#sangatselesa
#bestseller
#selesasangat
#limitededition
#snowcapkemas
#snowcapthebest
#snowcapsejuk
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#soukprinted
#newcollection2019
#ootd
#shoppingonline
#mirafilzah
#instamagiktribe
#beautiful
#nice
#semenjungmalaysia
#sabahsarawak

Dah ada snowcap nak pergi kenduri kendara?
Dah ada snowcap berhantu viral?
Pernah rasa ke kelembutan snowcap berhantu?

Jika belum, jom rasai kelembutan dan kegebuan snowcap sendiri😍
Beli satu pasti tak cukup😋
.
.
Hubungi sha di wassap.my/601129045800 ada di bio.
.
.
Terima kasih 💝
.
.
#theciksha
#snowcapberhantuviral
#innersnowcap
#sangatselesa
#bestseller
#selesasangat
#limitededition
#snowcapkemas
#snowcapthebest
#snowcapsejuk
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#soukprinted
#newcollection2019
#ootd
#shoppingonline
#mirafilzah
#instamagiktribe
#beautiful
#nice
#semenjungmalaysia
#sabahsarawak
0 0 7 hours ago

Dah ada snowcap nak pergi kenduri kendara?
Dah ada snowcap berhantu viral?
Pernah rasa ke kelembutan snowcap berhantu?

Jika belum, jom rasai kelembutan dan kegebuan snowcap sendiri😍
Beli satu pasti tak cukup😋
.
.
Hubungi sha di wassap.my/601129045800 ada di bio.
.
.
Terima kasih 💝
.
.
#theciksha
#snowcapberhantuviral
#innersnowcap
#sangatselesa
#bestseller
#selesasangat
#limitededition
#snowcapkemas
#snowcapthebest
#snowcapsejuk
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#soukprinted
#newcollection2019
#ootd
#shoppingonline
#mirafilzah
#instamagiktribe
#beautiful
#nice
#semenjungmalaysia
#sabahsarawak

Dah ada snowcap nak pergi kenduri kendara?
Dah ada snowcap berhantu viral?
Pernah rasa ke kelembutan snowcap berhantu?

Jika belum, jom rasai kelembutan dan kegebuan snowcap sendiri😍
Beli satu pasti tak cukup😋
.
.
Hubungi sha di wassap.my/601129045800 ada di bio.
.
.
Terima kasih 💝
.
.
#theciksha
#snowcapberhantuviral
#innersnowcap
#sangatselesa
#bestseller
#selesasangat
#limitededition
#snowcapkemas
#snowcapthebest
#snowcapsejuk
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#soukprinted
#newcollection2019
#ootd
#shoppingonline
#mirafilzah
#instamagiktribe
#beautiful
#nice
#semenjungmalaysia
#sabahsarawak
0 0 7 hours ago

Dah ada snowcap nak pergi kenduri kendara?
Dah ada snowcap berhantu viral?
Pernah rasa ke kelembutan snowcap berhantu?

Jika belum, jom rasai kelembutan dan kegebuan snowcap sendiri😍
Beli satu pasti tak cukup😋
.
.
Hubungi sha di wassap.my/601129045800 ada di bio.
.
.
Terima kasih 💝
.
.
#theciksha
#snowcapberhantuviral
#innersnowcap
#sangatselesa
#bestseller
#selesasangat
#limitededition
#snowcapkemas
#snowcapthebest
#snowcapsejuk
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#soukprinted
#newcollection2019
#ootd
#shoppingonline
#mirafilzah
#instamagiktribe
#beautiful
#nice
#semenjungmalaysia
#sabahsarawak

Dah ada snowcap nak pergi kenduri kendara?
Dah ada snowcap berhantu viral?
Pernah rasa ke kelembutan snowcap berhantu?

Jika belum, jom rasai kelembutan dan kegebuan snowcap sendiri😍
Beli satu pasti tak cukup😋
.
.
Hubungi sha di wassap.my/601129045800 ada di bio.
.
.
Terima kasih 💝
.
.
#theciksha
#snowcapberhantuviral
#innersnowcap
#sangatselesa
#bestseller
#selesasangat
#limitededition
#snowcapkemas
#snowcapthebest
#snowcapsejuk
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#soukprinted
#newcollection2019
#ootd
#shoppingonline
#mirafilzah
#instamagiktribe
#beautiful
#nice
#semenjungmalaysia
#sabahsarawak
0 0 7 hours ago

🧕 Salah satu keberkesanan Vsireh pada wanita, ia dapat membantu masalah dalaman..
.
Dari pelbagai aspek ia boleh bantu, antaranya 👇
.
✔️Dapat mengetatkan faraj .
✔️Dapat menegangkan aset wanita .
✔️Bantu mencuci kotoran dalaman .
✔️Melancarkan peredaran darah dan haid
✔️Mengeratkan hubungan intim juga .
.
p/s : suami yang nak isterinya cantik dalaman luaran..pilih lah jus vsireh ❤️
.
#jusketat #sakitlutut #vsireh #jsireh #vsirehputrajaya #juswanita #sakitsendi #olicandy #beaumama #beaumamaputrajaya #vslipglow #putrajaya #ayer8 #ayer8putrajaya #ajimaura #poslaju #terapiinstagram #olicandypremium #ubatsakitlutut #kuasaviral #luarbiasa #codputrajaya #terlajaklaris #senggugut #keputihan #sembelit #ikhtiarhamil #kurma #malaysiabersih #strawberry

🧕 Salah satu keberkesanan Vsireh pada wanita, ia dapat membantu masalah dalaman..
.
Dari pelbagai aspek ia boleh bantu, antaranya 👇
.
✔️Dapat mengetatkan faraj .
✔️Dapat menegangkan aset wanita .
✔️Bantu mencuci kotoran dalaman .
✔️Melancarkan peredaran darah dan haid
✔️Mengeratkan hubungan intim juga .
.
p/s : suami yang nak isterinya cantik dalaman luaran..pilih lah jus vsireh ❤️
.
#jusketat #sakitlutut #vsireh #jsireh #vsirehputrajaya #juswanita #sakitsendi #olicandy #beaumama #beaumamaputrajaya #vslipglow #putrajaya #ayer8 #ayer8putrajaya #ajimaura #poslaju #terapiinstagram #olicandypremium #ubatsakitlutut #kuasaviral #luarbiasa #codputrajaya #terlajaklaris #senggugut #keputihan #sembelit #ikhtiarhamil #kurma #malaysiabersih #strawberry
16 0 8 hours ago
Ni haa best Tak best tudung sepantas kilat ni.
.
.
Jimat masa jimat elektrik. .
.
#theciksha
#soukplainBCF
#tudungsouk
#tudungsarung
#tudungsoukekspress
#cantik
#tudungno1
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#mirafilzah
#instamagiktribe
1 0 8 hours ago
Ni haa best Tak best tudung sepantas kilat ni.
.
.
Jimat masa jimat elektrik. .
.
#theciksha
#soukplainBCF
#tudungsouk
#tudungsarung
#tudungsoukekspress
#cantik
#tudungno1
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#mirafilzah
#instamagiktribe
0 0 8 hours ago
Ni haa best Tak best tudung sepantas kilat ni.
.
.
Jimat masa jimat elektrik. .
.
#theciksha
#soukplainBCF
#tudungsouk
#tudungsarung
#tudungsoukekspress
#cantik
#tudungno1
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#mirafilzah
#instamagiktribe
0 0 8 hours ago
Ni haa best Tak best tudung sepantas kilat ni.
.
.
Jimat masa jimat elektrik. .
.
#theciksha
#soukplainBCF
#tudungsouk
#tudungsarung
#tudungsoukekspress
#cantik
#tudungno1
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#mirafilzah
#instamagiktribe
1 0 8 hours ago
Ni haa best Tak best tudung sepantas kilat ni.
.
.
Jimat masa jimat elektrik. .
.
#theciksha
#soukplainBCF
#tudungsouk
#tudungsarung
#tudungsoukekspress
#cantik
#tudungno1
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#mirafilzah
#instamagiktribe
2 0 8 hours ago
Ni haa best Tak best tudung sepantas kilat ni.
.
.
Jimat masa jimat elektrik. .
.
#theciksha
#soukplainBCF
#tudungsouk
#tudungsarung
#tudungsoukekspress
#cantik
#tudungno1
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#mirafilzah
#instamagiktribe
0 0 8 hours ago

RAMAI ORANG ASYIK DUK CAKAP PASAL SKINCARE YANG TENGAH VIRAL NI TAU.. YE LAH, LEPAS 2, 3 MINGGU GUNE JERAWAT KECUT, JERAGAT MAKIN KURANG, KULIT MAKIN CERAH.. MEMANG TERBAIKK SANGAT PRODUK EEIN NI.!!😍 Dengan hanya menggunakan 2 items iaitu EEIN Treatment Essential Serum & Cleanser,korang tidak memerlukan 👇👇👇
❌Krim siang.
❌Krim malam.
❌Toner.
❌Pelembab.
❌Sunblock sbb semua nie dah LENGKAP dalam EEIN Treatment Essential taw😘👍 Yang penting Produk EEIN ni:
✔LULUS KKM.
✔Halal.
✔100% semulajadi.

Jom rasai kehebatan produk EEIN sekarang dan rasai perubahan kulit muka anda semakin cerah, sihat dan cantik. ❤
Dapatkan Produk EEIN dgn Harga Promosi 👍 📲www.wasap.my/60178281886
📲www.wasap.my/60178281886
📲www.wasap.my/60178281886

#eindempire #eindskincare #eeintreatmentessential #eeincleanser
#eeinbeautychewable #eeinfoundation #garamanugerahbonda
#Cleanser #foundation #serum #OrganicProduct #produkviral #testimoni #StokisWanted #agentwanted #Dropshipwanted #skincare #FounderEEIN #LulusKKM #BusinessOnline #ProdukBertarafGMP #GMP #KuasaViral #EEIN #Rotikaya #Metro #SinarHarian #Kosmo

RAMAI ORANG ASYIK DUK CAKAP PASAL SKINCARE YANG TENGAH VIRAL NI TAU.. YE LAH,  LEPAS 2, 3 MINGGU GUNE JERAWAT KECUT,  JERAGAT MAKIN KURANG, KULIT MAKIN CERAH.. MEMANG TERBAIKK SANGAT PRODUK EEIN NI.!!😍 Dengan hanya menggunakan 2 items iaitu EEIN Treatment Essential Serum & Cleanser,korang tidak memerlukan 👇👇👇
❌Krim siang.
❌Krim malam.
❌Toner.
❌Pelembab.
❌Sunblock sbb semua nie dah LENGKAP dalam EEIN Treatment Essential taw😘👍 Yang penting Produk EEIN ni:
✔LULUS KKM.
✔Halal.
✔100% semulajadi.

Jom rasai kehebatan produk EEIN sekarang dan rasai perubahan kulit muka anda semakin cerah, sihat dan cantik. ❤
Dapatkan Produk EEIN dgn Harga Promosi 👍 📲www.wasap.my/60178281886
📲www.wasap.my/60178281886
📲www.wasap.my/60178281886

#eindempire #eindskincare #eeintreatmentessential #eeincleanser 
#eeinbeautychewable #eeinfoundation #garamanugerahbonda
#Cleanser #foundation #serum #OrganicProduct #produkviral #testimoni #StokisWanted #agentwanted #Dropshipwanted #skincare #FounderEEIN #LulusKKM #BusinessOnline #ProdukBertarafGMP #GMP #KuasaViral #EEIN #Rotikaya #Metro #SinarHarian #Kosmo
3 0 8 hours ago

SAKIT HILANG, REZEKI MAKIN MELIMPAH RUAH DENGAN GARAM ANUGERAH BONDA..😱😱😱 hangpa tahu... kalau hangpa rajin amalkan rendaman kaki dalam ais atau mandi ice. memang best!!! 👍🏻memang banyak kebaikkannya untuk gout , sakit kepala , sakit badan , lesu , minor stroke , sakit urat , tak lena tido malam (susah nak tidur malam) badan rasa berat , penat dan macam macam lah. InshaAllah dengan izin Allah dan iktiar kita dapat sihat seperti biasa. hangpa boleh cuba. Dan paling best bila Aura da cantik ..Rezeki masuk melimpah ruah...sampai tengah2 malam..awal2 pagi ...tengahari...tengah petang mak aii wassap tak henti non stop order masuk Alhamdulillah semua dengan izin Allah. GARAM ANUGERAH BONDA 🤲🏻 .
.
Jangan risau #GARAMANUGERAHBONDA¹ bukan garam sembarangan....disediakan dengan begitu rapi dan telah DIRUKYAH bersama bacaan AYAT2 SUCI YANG TERPILIH ..Ternyata membawa kelainan yang LUAR BIASA. *GARAM ANUGERAH BONDA* *KELEBIHAN GARAM ANUGERAH BONDA:* ✅Pendinding dari ancaman sihir.
✅Menghilangkan keletihan badan.
✅Membantu & merawat masalah kulit & radang kulit seperti gatal & kemerah- merahan.
✅Merawat anak menangis malam akibat gangguan.
✅Membersihkan Aura dan menaikkan Seri Wajah.
✅Menyingkirkan energi- energi yang negatif.
✅Meningkatkan kandungan oksigen dalam tubuh.
✅Membantu merawat & menangani migrain & sakit kepala.
✅Membantu sebagai “Pelaris” semulajadi untuk perniagaan atau kerjaya.
✅Membantu meningkatkan keyakinan diri.
✅Menghilangkan perasaan gemuruh.
✅Membantu menunaikan hajat atau niat yang khusus. *BAHAN- BAHAN:* - Garam
- Daun Pandan
- Kulit kayu manis
- Dibacakan khas dari ayat- ayat suci al-quran & ayat- ayat ruqyah.

Boleh dapatkan segera!! http://www.wasap.my/60178281886
http://www.wasap.my/60178281886
http://www.wasap.my/60178281886

#eeintreatmentessential #eeincleanser #eeinslimingandwhitening #eeinfoundation #garamanugerahbonda
#EeinFaceAndBodyScrub #Scrub #Cleanser #foundation #serum #OrganicProduct #produkviral #testimoni #StokisWanted #agentwanted #Dropshipwanted #skincare #FounderEEIN #LulusKKM #BusinessOnline #ProdukBertarafGMP #GMP #KuasaViral #EEIN #Rotikaya #Metro #SinarHarian #Kosmo

DIRESTUI OLEH_BONDA FAUZIAH BINTI HJ OMAR BA

SAKIT HILANG, REZEKI MAKIN MELIMPAH RUAH DENGAN GARAM ANUGERAH BONDA..😱😱😱 hangpa tahu... kalau hangpa rajin amalkan rendaman kaki dalam ais atau mandi ice. memang best!!! 👍🏻memang banyak kebaikkannya untuk gout , sakit kepala , sakit badan , lesu , minor stroke , sakit urat , tak lena tido malam (susah nak tidur malam) badan rasa berat , penat dan macam macam lah. InshaAllah dengan izin Allah dan iktiar kita dapat sihat seperti biasa. hangpa boleh cuba. Dan paling best bila Aura da cantik ..Rezeki masuk melimpah ruah...sampai tengah2 malam..awal2 pagi ...tengahari...tengah petang  mak aii wassap tak henti non stop order masuk Alhamdulillah semua dengan izin Allah. GARAM ANUGERAH BONDA 🤲🏻 .
.
Jangan risau #GARAMANUGERAHBONDA¹ bukan garam sembarangan....disediakan dengan begitu rapi dan telah DIRUKYAH bersama bacaan AYAT2 SUCI YANG TERPILIH ..Ternyata membawa kelainan yang LUAR BIASA. *GARAM ANUGERAH BONDA* *KELEBIHAN GARAM ANUGERAH BONDA:* ✅Pendinding dari ancaman sihir.
✅Menghilangkan keletihan badan.
✅Membantu & merawat masalah kulit & radang kulit seperti gatal & kemerah- merahan.
✅Merawat anak menangis malam akibat gangguan.
✅Membersihkan Aura dan menaikkan Seri Wajah.
✅Menyingkirkan energi- energi yang negatif.
✅Meningkatkan kandungan oksigen dalam tubuh.
✅Membantu merawat & menangani migrain & sakit kepala.
✅Membantu sebagai “Pelaris” semulajadi untuk perniagaan atau kerjaya.
✅Membantu meningkatkan keyakinan diri.
✅Menghilangkan perasaan gemuruh.
✅Membantu menunaikan hajat atau niat yang khusus. *BAHAN- BAHAN:* - Garam
- Daun Pandan
- Kulit kayu manis
- Dibacakan khas dari ayat- ayat suci al-quran & ayat- ayat ruqyah.

Boleh dapatkan segera!! http://www.wasap.my/60178281886
http://www.wasap.my/60178281886
http://www.wasap.my/60178281886

#eeintreatmentessential #eeincleanser #eeinslimingandwhitening #eeinfoundation #garamanugerahbonda
#EeinFaceAndBodyScrub #Scrub #Cleanser #foundation #serum #OrganicProduct #produkviral #testimoni #StokisWanted #agentwanted #Dropshipwanted #skincare #FounderEEIN #LulusKKM #BusinessOnline #ProdukBertarafGMP #GMP #KuasaViral #EEIN #Rotikaya #Metro #SinarHarian #Kosmo

DIRESTUI OLEH_BONDA FAUZIAH BINTI HJ OMAR BA
4 0 8 hours ago

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
1 0 9 hours ago

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
1 0 9 hours ago

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
0 0 9 hours ago

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
0 0 9 hours ago

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
0 0 9 hours ago
Ni haa best Tak best tudung sepantas kilat ni.
.
.
Jimat masa jimat elektrik. .
.
#theciksha
#soukplainBCF
#tudungsouk
#tudungsarung
#tudungsoukekspress
#cantik
#tudungno1
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#mirafilzah
#instamagiktribe
0 0 9 hours ago

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
0 0 9 hours ago
Ni haa best Tak best tudung sepantas kilat ni.
.
.
Jimat masa jimat elektrik. .
.
#theciksha
#soukplainBCF
#tudungsouk
#tudungsarung
#tudungsoukekspress
#cantik
#tudungno1
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#mirafilzah
#instamagiktribe
3 0 9 hours ago

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
0 0 9 hours ago

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

>>RM140(SM)/RM145(SS)<<
.
ANEES KEBAYA
.
👗material printed korean crepe with lining
👗 Zip infront & sleeve ( boleh breastfeed)
👗 skirt 6 panel kepok2

Measurement :
#AneesKebayaSizingChart
.
🌷 S SIZE 🌷
Shoulder 14"
Bust 36"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-34"
Hips 36"
Length 41"
.
🌷SIZE M 🌷
Shoulder 15"
Bust 38"
Sleeves 23"
Length 25"

Skirt
Waist 26-36"
Hips 38"
Length 41"
.
🌷 SIZE LXL 🌷
Shoulder 17"
Bust 42"
Sleeves 23"
Length 26"

Skirt
Waist 34-42"
Hips 44"
Length 42"

#AneesKebaya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #kuasaviral #motifviral #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
0 0 9 hours ago
Ni haa best Tak best tudung sepantas kilat ni.
.
.
Jimat masa jimat elektrik. .
.
#theciksha
#soukplainBCF
#tudungsouk
#tudungsarung
#tudungsoukekspress
#cantik
#tudungno1
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#mirafilzah
#instamagiktribe
0 0 9 hours ago

SALE‼️
RM87(SM)/RM92(SS)
.
MINI KURUNG ZULFA

Measurement :
#MiniKurungZulfaSizingChart
.
🌼LABEL S
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Sleeves: 22"
Length : 24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips :34"
Length :42"
.
🌼LABEL M
Top
Shoulder :15"
Bust :36"
Sleeves :22"
Front:24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips: 34"
Length :40"
.
🌼LABEL XL
Top
Shoulder: 17"
Bust :42"
Sleeves :23"
Length: 24"

SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :43"
.
-Material cotton stretchable with lace
-Hidden zip at sleeve & back
-skirt full elastic waistband
.
.
#MiniKurungZulfa #bajukurungmurah #bajukurungcantik #kuasaviral #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

SALE‼️
RM87(SM)/RM92(SS)
.
MINI KURUNG ZULFA

Measurement :
#MiniKurungZulfaSizingChart
.
🌼LABEL S
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Sleeves: 22"
Length : 24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips :34"
Length :42"
.
🌼LABEL M
Top
Shoulder :15"
Bust :36"
Sleeves :22"
Front:24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips: 34"
Length :40"
.
🌼LABEL XL
Top
Shoulder: 17"
Bust :42"
Sleeves :23"
Length: 24"

SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :43"
.
-Material cotton stretchable with lace
-Hidden zip at sleeve & back
-skirt full elastic waistband
.
.
#MiniKurungZulfa #bajukurungmurah #bajukurungcantik #kuasaviral #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
0 0 12 hours ago

>>RM60(SM)/RM65(SS)<<
.
Audrey Blouse

Material printed moss crepe
Hidden Zipper at back size (long zipper)
Batwing sleeves
.
FREESIZE (can fit size S to XL)
⚠️ model body size S / height 170cm
⚠️ Please allow 1-2 inches differs due to manual measurement.
.
Measurement :
#AudreyBlouseSizingChart
.
Shoulder 14-16inch
Bust : open bust (bat wing cutting)
Armhole : open armhole (bat wing cutting)
Sleeves 22"
Waist 38"
Front Length 24"
Back Length 25"
.
.
#AudreyBlouse #blousemurah #blousecantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019 #kuasaviral #motifviral

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

>>RM60(SM)/RM65(SS)<<
.
Audrey Blouse

Material printed moss crepe
Hidden Zipper at back size (long zipper)
Batwing sleeves
.
FREESIZE (can fit size S to XL)
⚠️ model body size S / height 170cm
⚠️ Please allow 1-2 inches differs due to manual measurement.
.
Measurement :
#AudreyBlouseSizingChart
.
Shoulder 14-16inch
Bust : open bust (bat wing cutting)
Armhole : open armhole (bat wing cutting)
Sleeves 22"
Waist 38"
Front Length 24"
Back Length 25"
.
.
#AudreyBlouse #blousemurah #blousecantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019 #kuasaviral #motifviral

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
2 0 12 hours ago

SALE‼️
RM87(SM)/RM92(SS)
.
MINI KURUNG ZULFA

Measurement :
#MiniKurungZulfaSizingChart
.
🌼LABEL S
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Sleeves: 22"
Length : 24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips :34"
Length :42"
.
🌼LABEL M
Top
Shoulder :15"
Bust :36"
Sleeves :22"
Front:24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips: 34"
Length :40"
.
🌼LABEL XL
Top
Shoulder: 17"
Bust :42"
Sleeves :23"
Length: 24"

SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :43"
.
-Material cotton stretchable with lace
-Hidden zip at sleeve & back
-skirt full elastic waistband
.
.
#MiniKurungZulfa #bajukurungmurah #bajukurungcantik #kuasaviral #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

SALE‼️
RM87(SM)/RM92(SS)
.
MINI KURUNG ZULFA

Measurement :
#MiniKurungZulfaSizingChart
.
🌼LABEL S
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Sleeves: 22"
Length : 24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips :34"
Length :42"
.
🌼LABEL M
Top
Shoulder :15"
Bust :36"
Sleeves :22"
Front:24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips: 34"
Length :40"
.
🌼LABEL XL
Top
Shoulder: 17"
Bust :42"
Sleeves :23"
Length: 24"

SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :43"
.
-Material cotton stretchable with lace
-Hidden zip at sleeve & back
-skirt full elastic waistband
.
.
#MiniKurungZulfa #bajukurungmurah #bajukurungcantik #kuasaviral #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
0 0 12 hours ago

SALE‼️
RM87(SM)/RM92(SS)
.
MINI KURUNG ZULFA

Measurement :
#MiniKurungZulfaSizingChart
.
🌼LABEL S
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Sleeves: 22"
Length : 24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips :34"
Length :42"
.
🌼LABEL M
Top
Shoulder :15"
Bust :36"
Sleeves :22"
Front:24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips: 34"
Length :40"
.
🌼LABEL XL
Top
Shoulder: 17"
Bust :42"
Sleeves :23"
Length: 24"

SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :43"
.
-Material cotton stretchable with lace
-Hidden zip at sleeve & back
-skirt full elastic waistband
.
.
#MiniKurungZulfa #bajukurungmurah #bajukurungcantik #kuasaviral #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

SALE‼️
RM87(SM)/RM92(SS)
.
MINI KURUNG ZULFA

Measurement :
#MiniKurungZulfaSizingChart
.
🌼LABEL S
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Sleeves: 22"
Length : 24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips :34"
Length :42"
.
🌼LABEL M
Top
Shoulder :15"
Bust :36"
Sleeves :22"
Front:24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips: 34"
Length :40"
.
🌼LABEL XL
Top
Shoulder: 17"
Bust :42"
Sleeves :23"
Length: 24"

SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :43"
.
-Material cotton stretchable with lace
-Hidden zip at sleeve & back
-skirt full elastic waistband
.
.
#MiniKurungZulfa #bajukurungmurah #bajukurungcantik #kuasaviral #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
0 0 12 hours ago

>>RM60(SM)/RM65(SS)<<
.
Audrey Blouse

Material printed moss crepe
Hidden Zipper at back size (long zipper)
Batwing sleeves
.
FREESIZE (can fit size S to XL)
⚠️ model body size S / height 170cm
⚠️ Please allow 1-2 inches differs due to manual measurement.
.
Measurement :
#AudreyBlouseSizingChart
.
Shoulder 14-16inch
Bust : open bust (bat wing cutting)
Armhole : open armhole (bat wing cutting)
Sleeves 22"
Waist 38"
Front Length 24"
Back Length 25"
.
.
#AudreyBlouse #blousemurah #blousecantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019 #kuasaviral #motifviral

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

>>RM60(SM)/RM65(SS)<<
.
Audrey Blouse

Material printed moss crepe
Hidden Zipper at back size (long zipper)
Batwing sleeves
.
FREESIZE (can fit size S to XL)
⚠️ model body size S / height 170cm
⚠️ Please allow 1-2 inches differs due to manual measurement.
.
Measurement :
#AudreyBlouseSizingChart
.
Shoulder 14-16inch
Bust : open bust (bat wing cutting)
Armhole : open armhole (bat wing cutting)
Sleeves 22"
Waist 38"
Front Length 24"
Back Length 25"
.
.
#AudreyBlouse #blousemurah #blousecantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019 #kuasaviral #motifviral

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
2 0 12 hours ago

SALE‼️
RM87(SM)/RM92(SS)
.
MINI KURUNG ZULFA

Measurement :
#MiniKurungZulfaSizingChart
.
🌼LABEL S
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Sleeves: 22"
Length : 24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips :34"
Length :42"
.
🌼LABEL M
Top
Shoulder :15"
Bust :36"
Sleeves :22"
Front:24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips: 34"
Length :40"
.
🌼LABEL XL
Top
Shoulder: 17"
Bust :42"
Sleeves :23"
Length: 24"

SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :43"
.
-Material cotton stretchable with lace
-Hidden zip at sleeve & back
-skirt full elastic waistband
.
.
#MiniKurungZulfa #bajukurungmurah #bajukurungcantik #kuasaviral #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

SALE‼️
RM87(SM)/RM92(SS)
.
MINI KURUNG ZULFA

Measurement :
#MiniKurungZulfaSizingChart
.
🌼LABEL S
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Sleeves: 22"
Length : 24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips :34"
Length :42"
.
🌼LABEL M
Top
Shoulder :15"
Bust :36"
Sleeves :22"
Front:24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips: 34"
Length :40"
.
🌼LABEL XL
Top
Shoulder: 17"
Bust :42"
Sleeves :23"
Length: 24"

SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :43"
.
-Material cotton stretchable with lace
-Hidden zip at sleeve & back
-skirt full elastic waistband
.
.
#MiniKurungZulfa #bajukurungmurah #bajukurungcantik #kuasaviral #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
2 0 12 hours ago

SALE‼️
RM87(SM)/RM92(SS)
.
MINI KURUNG ZULFA

Measurement :
#MiniKurungZulfaSizingChart
.
🌼LABEL S
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Sleeves: 22"
Length : 24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips :34"
Length :42"
.
🌼LABEL M
Top
Shoulder :15"
Bust :36"
Sleeves :22"
Front:24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips: 34"
Length :40"
.
🌼LABEL XL
Top
Shoulder: 17"
Bust :42"
Sleeves :23"
Length: 24"

SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :43"
.
-Material cotton stretchable with lace
-Hidden zip at sleeve & back
-skirt full elastic waistband
.
.
#MiniKurungZulfa #bajukurungmurah #bajukurungcantik #kuasaviral #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

SALE‼️
RM87(SM)/RM92(SS)
.
MINI KURUNG ZULFA

Measurement :
#MiniKurungZulfaSizingChart
.
🌼LABEL S
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Sleeves: 22"
Length : 24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips :34"
Length :42"
.
🌼LABEL M
Top
Shoulder :15"
Bust :36"
Sleeves :22"
Front:24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips: 34"
Length :40"
.
🌼LABEL XL
Top
Shoulder: 17"
Bust :42"
Sleeves :23"
Length: 24"

SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :43"
.
-Material cotton stretchable with lace
-Hidden zip at sleeve & back
-skirt full elastic waistband
.
.
#MiniKurungZulfa #bajukurungmurah #bajukurungcantik #kuasaviral #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
1 0 12 hours ago

>>RM60(SM)/RM65(SS)<<
.
Audrey Blouse

Material printed moss crepe
Hidden Zipper at back size (long zipper)
Batwing sleeves
.
FREESIZE (can fit size S to XL)
⚠️ model body size S / height 170cm
⚠️ Please allow 1-2 inches differs due to manual measurement.
.
Measurement :
#AudreyBlouseSizingChart
.
Shoulder 14-16inch
Bust : open bust (bat wing cutting)
Armhole : open armhole (bat wing cutting)
Sleeves 22"
Waist 38"
Front Length 24"
Back Length 25"
.
.
#AudreyBlouse #blousemurah #blousecantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019 #kuasaviral #motifviral

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

>>RM60(SM)/RM65(SS)<<
.
Audrey Blouse

Material printed moss crepe
Hidden Zipper at back size (long zipper)
Batwing sleeves
.
FREESIZE (can fit size S to XL)
⚠️ model body size S / height 170cm
⚠️ Please allow 1-2 inches differs due to manual measurement.
.
Measurement :
#AudreyBlouseSizingChart
.
Shoulder 14-16inch
Bust : open bust (bat wing cutting)
Armhole : open armhole (bat wing cutting)
Sleeves 22"
Waist 38"
Front Length 24"
Back Length 25"
.
.
#AudreyBlouse #blousemurah #blousecantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019 #kuasaviral #motifviral

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
3 0 12 hours ago

SALE‼️
RM87(SM)/RM92(SS)
.
MINI KURUNG ZULFA

Measurement :
#MiniKurungZulfaSizingChart
.
🌼LABEL S
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Sleeves: 22"
Length : 24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips :34"
Length :42"
.
🌼LABEL M
Top
Shoulder :15"
Bust :36"
Sleeves :22"
Front:24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips: 34"
Length :40"
.
🌼LABEL XL
Top
Shoulder: 17"
Bust :42"
Sleeves :23"
Length: 24"

SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :43"
.
-Material cotton stretchable with lace
-Hidden zip at sleeve & back
-skirt full elastic waistband
.
.
#MiniKurungZulfa #bajukurungmurah #bajukurungcantik #kuasaviral #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

SALE‼️
RM87(SM)/RM92(SS)
.
MINI KURUNG ZULFA

Measurement :
#MiniKurungZulfaSizingChart
.
🌼LABEL S
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Sleeves: 22"
Length : 24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips :34"
Length :42"
.
🌼LABEL M
Top
Shoulder :15"
Bust :36"
Sleeves :22"
Front:24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips: 34"
Length :40"
.
🌼LABEL XL
Top
Shoulder: 17"
Bust :42"
Sleeves :23"
Length: 24"

SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :43"
.
-Material cotton stretchable with lace
-Hidden zip at sleeve & back
-skirt full elastic waistband
.
.
#MiniKurungZulfa #bajukurungmurah #bajukurungcantik #kuasaviral #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
1 0 12 hours ago

SALE‼️
RM87(SM)/RM92(SS)
.
MINI KURUNG ZULFA

Measurement :
#MiniKurungZulfaSizingChart
.
🌼LABEL S
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Sleeves: 22"
Length : 24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips :34"
Length :42"
.
🌼LABEL M
Top
Shoulder :15"
Bust :36"
Sleeves :22"
Front:24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips: 34"
Length :40"
.
🌼LABEL XL
Top
Shoulder: 17"
Bust :42"
Sleeves :23"
Length: 24"

SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :43"
.
-Material cotton stretchable with lace
-Hidden zip at sleeve & back
-skirt full elastic waistband
.
.
#MiniKurungZulfa #bajukurungmurah #bajukurungcantik #kuasaviral #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

SALE‼️
RM87(SM)/RM92(SS)
.
MINI KURUNG ZULFA

Measurement :
#MiniKurungZulfaSizingChart
.
🌼LABEL S
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Sleeves: 22"
Length : 24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips :34"
Length :42"
.
🌼LABEL M
Top
Shoulder :15"
Bust :36"
Sleeves :22"
Front:24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips: 34"
Length :40"
.
🌼LABEL XL
Top
Shoulder: 17"
Bust :42"
Sleeves :23"
Length: 24"

SKIRT:
Waist :32-42"
Hips: 42"
Length :43"
.
-Material cotton stretchable with lace
-Hidden zip at sleeve & back
-skirt full elastic waistband
.
.
#MiniKurungZulfa #bajukurungmurah #bajukurungcantik #kuasaviral #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
3 0 12 hours ago

>>RM60(SM)/RM65(SS)<<
.
Audrey Blouse

Material printed moss crepe
Hidden Zipper at back size (long zipper)
Batwing sleeves
.
FREESIZE (can fit size S to XL)
⚠️ model body size S / height 170cm
⚠️ Please allow 1-2 inches differs due to manual measurement.
.
Measurement :
#AudreyBlouseSizingChart
.
Shoulder 14-16inch
Bust : open bust (bat wing cutting)
Armhole : open armhole (bat wing cutting)
Sleeves 22"
Waist 38"
Front Length 24"
Back Length 25"
.
.
#AudreyBlouse #blousemurah #blousecantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019 #kuasaviral #motifviral

To order whatssap www.wasap.my/60126541784

>>RM60(SM)/RM65(SS)<<
.
Audrey Blouse

Material printed moss crepe
Hidden Zipper at back size (long zipper)
Batwing sleeves
.
FREESIZE (can fit size S to XL)
⚠️ model body size S / height 170cm
⚠️ Please allow 1-2 inches differs due to manual measurement.
.
Measurement :
#AudreyBlouseSizingChart
.
Shoulder 14-16inch
Bust : open bust (bat wing cutting)
Armhole : open armhole (bat wing cutting)
Sleeves 22"
Waist 38"
Front Length 24"
Back Length 25"
.
.
#AudreyBlouse #blousemurah #blousecantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019 #kuasaviral #motifviral

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
2 0 12 hours ago

Feedback panas2 lagi.
.
Apo kata customer.
.
Mesti tak percayakan tapi itu hakikatnya.
.
.
.
.
''si comel mau pakai, kalau tak, mau duk tarik buang | orang dekat tempat kenduri perhati ja dekat si comel, segak sangat😍''
.
Nampak tak keterserlahan disitu?
.
Si ibu luar sana tak teringin ke nak kasi dekat si manja hangpa tu?
.
#souksales
#soukpromosimerdeka
#promosimerdekatudungsouk
#hargaruntuhsouk
#trustedsellermalaysia
#diskaunmerdeka
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#soukprinted
#newcollection2019
#ootd
#shoppingonline
#tudungsarungsoukoffer
#bychefiza
#semenjungmalaysia
#sabahsarawak
#innersnowcapmurah
#innersnowcapkids
#bestseller
#selesasangat
#limited
#snowcapberhantuviral
#snowcapberhantu
#theciksha
#justdressbysha

Feedback panas2 lagi.
. 
Apo kata customer.
. 
Mesti tak percayakan tapi itu hakikatnya.
.
.
.
.
''si comel mau pakai, kalau tak, mau duk tarik buang | orang dekat tempat kenduri perhati ja dekat si comel, segak sangat😍''
. 
Nampak tak keterserlahan disitu?
. 
Si ibu luar sana tak teringin ke nak kasi dekat si manja hangpa tu?
.
#souksales
#soukpromosimerdeka
#promosimerdekatudungsouk
#hargaruntuhsouk
#trustedsellermalaysia
#diskaunmerdeka
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#soukprinted
#newcollection2019
#ootd
#shoppingonline
#tudungsarungsoukoffer
#bychefiza
#semenjungmalaysia
#sabahsarawak
#innersnowcapmurah
#innersnowcapkids
#bestseller
#selesasangat
#limited
#snowcapberhantuviral
#snowcapberhantu
#theciksha
#justdressbysha
4 0 13 hours ago

Feedback panas2 lagi.
.
Apo kata customer.
.
Mesti tak percayakan tapi itu hakikatnya.
.
.
.
.
''si comel mau pakai, kalau tak, mau duk tarik buang | orang dekat tempat kenduri perhati ja dekat si comel, segak sangat😍''
.
Nampak tak keterserlahan disitu?
.
Si ibu luar sana tak teringin ke nak kasi dekat si manja hangpa tu?
.
#souksales
#soukpromosimerdeka
#promosimerdekatudungsouk
#hargaruntuhsouk
#trustedsellermalaysia
#diskaunmerdeka
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#soukprinted
#newcollection2019
#ootd
#shoppingonline
#tudungsarungsoukoffer
#bychefiza
#semenjungmalaysia
#sabahsarawak
#innersnowcapmurah
#innersnowcapkids
#bestseller
#selesasangat
#limited
#snowcapberhantuviral
#snowcapberhantu
#theciksha
#justdressbysha

Feedback panas2 lagi.
. 
Apo kata customer.
. 
Mesti tak percayakan tapi itu hakikatnya.
.
.
.
.
''si comel mau pakai, kalau tak, mau duk tarik buang | orang dekat tempat kenduri perhati ja dekat si comel, segak sangat😍''
. 
Nampak tak keterserlahan disitu?
. 
Si ibu luar sana tak teringin ke nak kasi dekat si manja hangpa tu?
.
#souksales
#soukpromosimerdeka
#promosimerdekatudungsouk
#hargaruntuhsouk
#trustedsellermalaysia
#diskaunmerdeka
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#soukprinted
#newcollection2019
#ootd
#shoppingonline
#tudungsarungsoukoffer
#bychefiza
#semenjungmalaysia
#sabahsarawak
#innersnowcapmurah
#innersnowcapkids
#bestseller
#selesasangat
#limited
#snowcapberhantuviral
#snowcapberhantu
#theciksha
#justdressbysha
1 0 13 hours ago

Feedback panas2 lagi.
.
Apo kata customer.
.
Mesti tak percayakan tapi itu hakikatnya.
.
.
.
.
''si comel mau pakai, kalau tak, mau duk tarik buang | orang dekat tempat kenduri perhati ja dekat si comel, segak sangat😍''
.
Nampak tak keterserlahan disitu?
.
Si ibu luar sana tak teringin ke nak kasi dekat si manja hangpa tu?
.
#souksales
#soukpromosimerdeka
#promosimerdekatudungsouk
#hargaruntuhsouk
#trustedsellermalaysia
#diskaunmerdeka
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#soukprinted
#newcollection2019
#ootd
#shoppingonline
#tudungsarungsoukoffer
#bychefiza
#semenjungmalaysia
#sabahsarawak
#innersnowcapmurah
#innersnowcapkids
#bestseller
#selesasangat
#limited
#snowcapberhantuviral
#snowcapberhantu
#theciksha
#justdressbysha

Feedback panas2 lagi.
. 
Apo kata customer.
. 
Mesti tak percayakan tapi itu hakikatnya.
.
.
.
.
''si comel mau pakai, kalau tak, mau duk tarik buang | orang dekat tempat kenduri perhati ja dekat si comel, segak sangat😍''
. 
Nampak tak keterserlahan disitu?
. 
Si ibu luar sana tak teringin ke nak kasi dekat si manja hangpa tu?
.
#souksales
#soukpromosimerdeka
#promosimerdekatudungsouk
#hargaruntuhsouk
#trustedsellermalaysia
#diskaunmerdeka
#trustedseller
#kuasaviral
#souksoukcantik
#soukprinted
#newcollection2019
#ootd
#shoppingonline
#tudungsarungsoukoffer
#bychefiza
#semenjungmalaysia
#sabahsarawak
#innersnowcapmurah
#innersnowcapkids
#bestseller
#selesasangat
#limited
#snowcapberhantuviral
#snowcapberhantu
#theciksha
#justdressbysha
3 1 13 hours ago

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-42

Rm20
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR
Order ?? Click link 👇👇👇
.
www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah
#sayajual
#sayajualonline
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-42

Rm20
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR 
Order ?? Click link 👇👇👇
.
 www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah 
#sayajual 
#sayajualonline 
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace
1 0 13 hours ago

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-42

Rm20
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR
Order ?? Click link 👇👇👇
.
www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah
#sayajual
#sayajualonline
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-42

Rm20
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR 
Order ?? Click link 👇👇👇
.
 www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah 
#sayajual 
#sayajualonline 
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace
1 0 13 hours ago

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-42

Rm20
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR
Order ?? Click link 👇👇👇
.
www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah
#sayajual
#sayajualonline
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-42

Rm20
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR 
Order ?? Click link 👇👇👇
.
 www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah 
#sayajual 
#sayajualonline 
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace
1 0 13 hours ago

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-42

Rm20
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR
Order ?? Click link 👇👇👇
.
www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah
#sayajual
#sayajualonline
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-42

Rm20
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR 
Order ?? Click link 👇👇👇
.
 www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah 
#sayajual 
#sayajualonline 
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace
1 0 13 hours ago

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-42

Rm20
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR
Order ?? Click link 👇👇👇
.
www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah
#sayajual
#sayajualonline
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-42

Rm20
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR 
Order ?? Click link 👇👇👇
.
 www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah 
#sayajual 
#sayajualonline 
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace
1 0 13 hours ago

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-46

Rm25
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR
Order ?? Click link 👇👇👇
.
www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah
#sayajual
#sayajualonline
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-46

Rm25
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR 
Order ?? Click link 👇👇👇
.
 www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah 
#sayajual 
#sayajualonline 
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace
1 0 13 hours ago

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-42

Rm25
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR
Order ?? Click link 👇👇👇
.
www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah
#sayajual
#sayajualonline
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-42

Rm25
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR 
Order ?? Click link 👇👇👇
.
 www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah 
#sayajual 
#sayajualonline 
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace
2 0 13 hours ago

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-42

Rm25
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR
Order ?? Click link 👇👇👇
.
www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah
#sayajual
#sayajualonline
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace

BLOUSE FREE SAIZ
FIT XL..dada 36-42

Rm25
sm rm8 ss rm12 .

OFFER 4pcs keatas free pos sm
diskaun 50% ss

LIMITED STOK!!!! 😍😍😍 P/S : SAPE BERMINAT BLH TRUS
WHATSAPP BERSERTA GAMBAR 
Order ?? Click link 👇👇👇
.
 www.wasap.my/601116378882 .

OPEN DROPSHIP

https://t.me/joinchat/AAAAAFEGZ9DKIDnmCIh5iQ

Follow ig @soadah85
Fb soadahzulkifli
#kyra_emeldacollection
#sayajualmurah 
#sayajual 
#sayajualonline 
#sayajualbaju
#sayajualbajumurah
#baju
#kuasaviral
#bajumalaysia
#uia
#bajuraya2019
#blouse
#dress
#bajurayasiap
#songket
#pembekalbajumurahmalaysia
#dressraya
#blousemurahmalaysia
#pemborong
#dressmurah
#bajuraya
#kebaya
#bajurayamurah
#bazaarpaknik
#jubah
#jubahmurah
#borongbajumurah
#jubahraya
#batik
#setlace
1 0 13 hours ago

Top #kuasaviral posts

Follower hakak yang Rabun pakai spek tu meh tengok ni.
Sape yang pakai spek? Atau ada kawan yang pakai spek. Tag 3 kawan korang yang Rabun. Hakak nak share satu produk
Produk hot🔥🔥 Haa okay hakak nak share dimana produk ivita adalah produk vitamin untuk mata. Produk ni memang boleh bantu korang yang nak turunkan power mata & silau. Pasti korang ada alami masalah ni kan? Ualls dah lamaa pakai spek, asyik tukar spek dan contact lense saja tapi power tak turun turun?
Ok gais, jangan buang masa p beli cepat produk ivita sebab produk ni mmg boleh bantu korang.
Oh yaa, lagi satu.. Harga sangat berbaloi baloi. Feedback diaa cenggini 👍🏻👍🏻hakak mmg suggest sgt sgt kat korang produk ni untuk korang try.
Korang boleh follow ig ivita ni untuk tahu lebih lanjut tentang produk ni 👇🏻
@ivita_hq
@ivita_hq
@ivita_hq .

#nutrisiuntukmata
#ivitaeyecare
#supplementvitamin
#makanantambahanbuahbuahan
#ivitaapenawarrabun
#turunkanpowermata
#ivita
#produkmeletops
#kuasaviral
#igreview #FEigreview #faezahelai #lovelovelove

Follower hakak yang Rabun pakai spek tu meh tengok ni. 
Sape yang pakai spek? Atau ada kawan yang pakai spek. Tag 3 kawan korang yang Rabun. Hakak nak share satu produk 
Produk  hot🔥🔥 Haa okay hakak nak share dimana produk ivita adalah  produk vitamin untuk mata. Produk ni memang boleh bantu korang yang nak turunkan power mata & silau. Pasti korang ada alami masalah ni kan? Ualls dah lamaa pakai spek, asyik tukar spek dan contact lense saja tapi power tak turun turun? 
Ok gais, jangan buang masa p beli cepat produk ivita sebab produk ni mmg boleh bantu korang.
Oh yaa, lagi satu.. Harga sangat berbaloi baloi. Feedback diaa cenggini 👍🏻👍🏻hakak mmg suggest sgt sgt kat korang produk ni untuk korang try. 
Korang boleh follow ig ivita  ni  untuk tahu lebih lanjut tentang produk  ni 👇🏻
@ivita_hq
@ivita_hq
@ivita_hq .

#nutrisiuntukmata
#ivitaeyecare
#supplementvitamin
#makanantambahanbuahbuahan
#ivitaapenawarrabun
#turunkanpowermata
#ivita
#produkmeletops
#kuasaviral
#igreview #FEigreview #faezahelai #lovelovelove
1,414 52 15 July, 2019

Aiyok viral dah 😂 Haha tak sangka wey cakap garang-garang mcm ni pun menghiburkan orang 😜
.
.
To @johanaliff_ kuasa viral kau kat twitter sangat power. Tengok skrg dah masuk sampai ke Facebook 🤦🏻‍♀️😂. Aku takut je kena kecam 🤣.
.
Tapi tuh lah, kalau korang nak tahu aku nih memang sejenis yg garang, tegas, cerewet, brutal, sporting & paling penting masuk air 🤣 Yg kenal confirm tahu aku mcm mne, ganasnya aku cmne, lasaknya aku cmne. Haaa semua lah. Dengan adik aku yg @johanaliff_ ni memang aku rapat. Since kteorg pun umur tkde lah jarak jauh sangat, so memang rapatlah. Aku suka manja2 dgn dia, and dia pun sometime layankan aku. Tapi adik aku ni pemalu sikit, ehh bukan sikit tapi pemalu banyak 🤪 Belum pernah gaduh sampai kaki tangan semua naiklah, selalunya memang mulut aku je yg paling bising, terjerit jerit, marah sana sini hahaha tapi adik aku ni dia suka buat bodoh kat aku. Dia lebih pentingkan game dia 😑
.
#kiniviral #kuasaviral #adikberadik #instagram #youtube #facebook

Aiyok viral dah 😂 Haha tak sangka wey cakap garang-garang mcm ni pun menghiburkan orang 😜
.
.
To @johanaliff_ kuasa viral kau kat twitter sangat power. Tengok skrg dah masuk sampai ke Facebook 🤦🏻‍♀️😂. Aku takut je kena kecam 🤣.
.
Tapi tuh lah, kalau korang nak tahu aku nih memang sejenis yg garang, tegas, cerewet, brutal, sporting & paling penting masuk air 🤣 Yg kenal confirm tahu aku mcm mne, ganasnya aku cmne, lasaknya aku cmne. Haaa semua lah. Dengan adik aku yg @johanaliff_ ni memang aku rapat. Since kteorg pun umur tkde lah jarak jauh sangat, so memang rapatlah. Aku suka manja2 dgn dia, and dia pun sometime layankan aku. Tapi adik aku ni pemalu sikit, ehh bukan sikit tapi pemalu banyak 🤪 Belum pernah gaduh sampai kaki tangan semua naiklah, selalunya memang mulut aku je yg paling bising, terjerit jerit, marah sana sini hahaha tapi adik aku ni dia suka buat bodoh kat aku. Dia lebih pentingkan game dia 😑
.
#kiniviral #kuasaviral #adikberadik #instagram #youtube #facebook
773 74 14 September, 2018

Baru2 ni Cik Yah ada sembang dgan adik perempuan bongsu Cik Yah.
.
Cik Yah tanya dia agak2 cmna nak bagi posting akak viral..so ramai la follower..bila ramai follower effect la bsnss akk..(dgn seloroh melawak)
.
Kemudian dia jawab..katanya senang ja..tiap2 hari hang post gambaq aku..ramai la follower hg ( gelak besar dia).
.
Mulai malam ni Cik Yah akan post gambaq dia tiap2 hari..Nak tgok juga naik x follower..😅
.
Mampu ka posting Cik Yah #viral 😂
.
Kehadapan anak2 murid Cikgu Zarifah Muhamad Ruslan dan Cikgu Sumayyah Sariah Ruslan..hampa kalau baca posting ni WAJIB like ok..Kalau x like...jgan wish selamat hari raya dh tahun dpan..😆
.
Gurauan di malam hari..haha
#GdexPetalingjaya
#kuasaviral
#eyasoap

Baru2 ni Cik Yah ada sembang dgan adik perempuan bongsu Cik Yah.
.
Cik Yah tanya dia agak2 cmna nak bagi posting akak viral..so ramai la follower..bila ramai follower effect la bsnss akk..(dgn seloroh melawak)
.
Kemudian dia jawab..katanya senang ja..tiap2 hari hang post gambaq aku..ramai la follower hg ( gelak besar dia).
.
Mulai malam ni Cik Yah akan post gambaq dia tiap2 hari..Nak tgok juga naik x follower..😅
.
Mampu ka posting Cik Yah #viral 😂
.
Kehadapan anak2 murid Cikgu Zarifah Muhamad Ruslan dan Cikgu Sumayyah Sariah Ruslan..hampa kalau baca posting ni WAJIB like ok..Kalau x like...jgan wish selamat hari raya dh tahun dpan..😆
.
Gurauan di malam hari..haha
#GdexPetalingjaya
#kuasaviral
#eyasoap
115 18 18 June, 2019
Hakikat Sebuah Cinta // IKLIM 🎤🎧. Brsama rakan kolaborasi sy iaitu @insansenie 🕺👏🏼🙌•
Khas utk peminat arwah abg @aku_saleem , mari kita sama2 sedekahkan Al Fatihah utk beliau•
•
•
•
#iklim #hakikatsebuahcinta #iklimhakikatsebuahcinta #saleemiklim #saleemiklimdalamkenangan #duet #malaysiancover #smule #smulesing #smulekaraoke #insanseni #rtmkelantan #smulecover #smulemalaysia #smuleindonesia #livinglegend #love #kuasaviral #viral #viralvideos #likeforlike #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #syafiqfarhain #herrybikincover
274 13 5 January, 2019

Nah muka2 pijak al-quran.. Dah kena tangkap.. Selamat check in la ye adik2.. .. #kuasaviral

Nah muka2 pijak al-quran.. Dah kena tangkap.. Selamat check in la ye adik2.. .. #kuasaviral
414 63 19 July, 2019

HARGA : RM36
POSTAGE : RM8 SM / RM13 SS

FREE COD :
🚗 PETRONAS DESA MENTARI
🚗 MASJID JUMHURIYAH TAMAN DATO HARUN
🚗 PASARAYA MATAHARI
.
CAS COD SERENDAH RM5 (MENGIKUT KAWASAN).
.
.
#sobellatamanmedan #sobelladesamentari
#desamentari
#kglindungan
#bandarsunway #sobellasquad #sobellalovers #sobellapetalingjaya #kuasaviral

HARGA : RM36
POSTAGE : RM8 SM / RM13 SS

FREE COD :
🚗 PETRONAS DESA MENTARI
🚗 MASJID JUMHURIYAH TAMAN DATO HARUN
🚗 PASARAYA MATAHARI
.
CAS COD SERENDAH RM5 (MENGIKUT KAWASAN).
.
.
#sobellatamanmedan #sobelladesamentari
#desamentari
#kglindungan
#bandarsunway #sobellasquad #sobellalovers #sobellapetalingjaya #kuasaviral
197 3 27 March, 2019