#kubangkerian Instagram Photos & Videos

kubangkerian - 150k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kubangkerian and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
33 minutes
Average like
5.9
Average comment
0.1
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

Ready stock !! Ready stock !! Anda tercari-cari penimbang berat yg berkualiti dan tahan lama? Jom dapatkan di Ps kami. Limited edition ✅ ✅ Size 30 x 30cm
✅ Muatan Maksimum : 150kg
✅ Available warna hitam sahaja.

04

Postage seluruh Malaysia juga disediakan.
Jemput2 dtg 🙂 🌲waktu perniagaan :
🌲BUKA SETIAP HARI 10pg - 6ptg 😍😍
🌲rehat hari jumaat 12.45tgh - 2.30ptg

Jemput datang ke kedai kami yang terletak di

Kg Parit, Pasir Tumbuh 😍😍 (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah kiri berhadapan pusat perubatan darusyifa, ada signboard amanda home)

Boleh search dan taip dalam waze amanda home 🚗

whatapps 0124648770 ☎📞 FB amanda home: https://web.facebook.com/Amanda-Home-Personal-Shopper-105699367451287/
IG amanda home: https://www.instagram.com/amanda_home_personal_shopper/
FB kayu :https://web.facebook.com/kayupalletpinekelantan/
IG kayu : https://www.instagram.com/kayu_pallet_pine_kelantan/
Selamat membeli belah ✌✌ 😍😍😍🤭🤭🤗😍 http://www.wasap.my/60124648770

#amandahome #homedecor #barangrumah #kelantan #kotabharu #pasirtumbuh #viral #kubangkerian #since2015 #readystock #rumahcantik #rumahkusyurgaku #aman #nyaman #personalshopper #trusted #serviceterbaik #hargaberpatutan #ikea

Ready stock !! Ready stock !! Anda tercari-cari penimbang berat yg berkualiti dan tahan lama? Jom dapatkan di Ps kami. Limited edition ✅ ✅ Size 30 x 30cm
✅ Muatan Maksimum : 150kg
✅ Available warna hitam sahaja.

04

Postage seluruh Malaysia juga disediakan. 
Jemput2 dtg 🙂 🌲waktu perniagaan :
🌲BUKA SETIAP HARI 10pg - 6ptg 😍😍
🌲rehat hari jumaat 12.45tgh - 2.30ptg

Jemput datang ke kedai kami yang terletak di

Kg Parit, Pasir Tumbuh 😍😍 (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah kiri berhadapan pusat perubatan darusyifa, ada signboard amanda home)

Boleh search dan taip dalam waze amanda home 🚗

whatapps 0124648770 ☎📞 FB amanda home: https://web.facebook.com/Amanda-Home-Personal-Shopper-105699367451287/
IG amanda home: https://www.instagram.com/amanda_home_personal_shopper/
FB kayu :https://web.facebook.com/kayupalletpinekelantan/
IG kayu : https://www.instagram.com/kayu_pallet_pine_kelantan/
Selamat membeli belah ✌✌ 😍😍😍🤭🤭🤗😍 http://www.wasap.my/60124648770

#amandahome #homedecor #barangrumah #kelantan #kotabharu #pasirtumbuh #viral #kubangkerian #since2015 #readystock #rumahcantik #rumahkusyurgaku #aman #nyaman #personalshopper #trusted #serviceterbaik #hargaberpatutan#ikea
0 0 6 minutes ago

.
Doa untuk kebahagiaan
suami isteri.
Amalkan sentiasa,
InshaAllah kehidupan rumahtangga akan lebih berbahagia.
Tag kawan anda
yang sudah berumahtangga.

#putrajaya #pdrm #cepatpancut
#kubangkerian #kotabharu #ipohperak #batupahat #alorsetar #kulimhitech #seriiskandar #bukitaman #nafkahbatin #lambatpancut #missvlonggar #missvketat #tongkatali #gambirsarawak #evomenmalaysia #gongbadak #malamjumaat 😁

.
Doa untuk kebahagiaan
suami isteri.
Amalkan sentiasa,
InshaAllah kehidupan rumahtangga akan lebih berbahagia.
Tag kawan anda
yang sudah berumahtangga.

#putrajaya #pdrm #cepatpancut
#kubangkerian #kotabharu #ipohperak #batupahat #alorsetar #kulimhitech #seriiskandar #bukitaman #nafkahbatin #lambatpancut #missvlonggar #missvketat #tongkatali #gambirsarawak #evomenmalaysia #gongbadak  #malamjumaat 😁
3 0 1 hour ago

READY STOCK READY STOCK😍🤩
Rak serbaguna 3 tingkat..nak jadikan rak penyimpanan mainan anak² boleh,nak simpan makanan ringan kat dapur pon boleh..boleh gunakan di mana-mana sahaja ikut kesesuaian😁😉.. 01

Postage seluruh Malaysia juga disediakan😉

Jemput2 dtg :) 🌲waktu perniagaan :
🌲BUKA SETIAP HARI 10pg - 6ptg 😍😍
🌲rehat hari jumaat 12.45tgh - 2.30ptg

Jemput datang ke kedai kami yang terletak di

Kg Parit, Pasir Tumbuh 😍😍 (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah kiri berhadapan pusat perubatan darusyifa, ada signboard amanda home)

Boleh search dan taip dalam waze amanda home 🚗

whatapps 0124648770 ☎📞 FB amanda home: https://web.facebook.com/Amanda-Home-Personal-Shopper-105699367451287/
IG amanda home: https://www.instagram.com/amanda_home_personal_shopper/
FB kayu :https://web.facebook.com/kayupalletpinekelantan/
IG kayu : https://www.instagram.com/kayu_pallet_pine_kelantan/
Selamat membeli belah ✌✌ 😍😍😍🤭🤭🤗😍 http://www.wasap.my/60124648770

#amandahome #homedecor #barangrumah #kelantan #kotabharu #pasirtumbuh #viral #kubangkerian #since2015 #readystock #rumahcantik #rumahkusyurgaku #aman #nyaman #personalshopper #trusted #serviceterbaik #hargaberpatutan #ikea

READY STOCK READY STOCK😍🤩
Rak serbaguna 3 tingkat..nak jadikan rak penyimpanan mainan anak² boleh,nak simpan makanan ringan kat dapur pon boleh..boleh gunakan di mana-mana sahaja ikut kesesuaian😁😉.. 01

Postage seluruh Malaysia juga disediakan😉

Jemput2 dtg :) 🌲waktu perniagaan :
🌲BUKA SETIAP HARI 10pg - 6ptg 😍😍
🌲rehat hari jumaat 12.45tgh - 2.30ptg

Jemput datang ke kedai kami yang terletak di

Kg Parit, Pasir Tumbuh 😍😍 (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah kiri berhadapan pusat perubatan darusyifa, ada signboard amanda home)

Boleh search dan taip dalam waze amanda home 🚗

whatapps 0124648770 ☎📞 FB amanda home: https://web.facebook.com/Amanda-Home-Personal-Shopper-105699367451287/
IG amanda home: https://www.instagram.com/amanda_home_personal_shopper/
FB kayu :https://web.facebook.com/kayupalletpinekelantan/
IG kayu : https://www.instagram.com/kayu_pallet_pine_kelantan/
Selamat membeli belah ✌✌ 😍😍😍🤭🤭🤗😍 http://www.wasap.my/60124648770

#amandahome #homedecor #barangrumah #kelantan #kotabharu #pasirtumbuh #viral #kubangkerian #since2015 #readystock #rumahcantik #rumahkusyurgaku #aman #nyaman #personalshopper #trusted #serviceterbaik #hargaberpatutan #ikea
0 0 1 hour ago

READY STOCK!! READY STOCK!! RAK BESI 2 TINGKAT !! 💕 BEST SELLER🤗. 🌻sesuai letak di dapur
🌻 Sesuai letak di meja makeup 💄
01

Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 🌲waktu perniagaan :
🌲BUKA SETIAP HARI 10pg - 6ptg 😍😍
🌲rehat hari jumaat 12.45tgh - 2.30ptg

Jemput datang ke kedai kami yang terletak di Kg Parit, Pasir Tumbuh 😍😍 (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah kiri berhadapan pusat perubatan darusyifa, ada signboard amanda home)
Boleh search dan taip dalam waze amanda home 🚗

whatapps 0124648770 ☎📞 FB : amanda home: https://web.facebook.com/Amanda-Home-Personal-Shopper-105699367451287/

IG : amanda home https://www.instagram.com/amanda_home_personal_shopper/

FB kayu : https://web.facebook.com/kayupalletpinekelantan/

IG kayu : https://www.instagram.com/kayu_pallet_pine_kelantan/ Selamat membeli belah ✌✌ #amandahome #homedecor #barangrumah #kelantan #kotabharu #pasirtumbuh #viral #kubangkerian #since2015 #readystock #rumahcantik #rumahkusyurgaku #aman #nyaman #personalshopper #trusted #serviceterbaik #hargaberpatutan #ikea

READY STOCK!! READY STOCK!! RAK BESI 2 TINGKAT !! 💕 BEST SELLER🤗. 🌻sesuai letak di dapur
🌻 Sesuai letak di meja makeup 💄 
01

Postage seluruh  Malaysia 🇲🇾 🌲waktu perniagaan :
🌲BUKA SETIAP HARI  10pg - 6ptg 😍😍
🌲rehat hari jumaat 12.45tgh - 2.30ptg

Jemput datang ke kedai kami yang terletak di  Kg Parit, Pasir Tumbuh 😍😍 (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah kiri berhadapan pusat perubatan darusyifa, ada signboard amanda home) 
Boleh search dan taip dalam waze amanda home 🚗

whatapps 0124648770 ☎📞 FB : amanda home: https://web.facebook.com/Amanda-Home-Personal-Shopper-105699367451287/

IG : amanda home https://www.instagram.com/amanda_home_personal_shopper/

FB kayu : https://web.facebook.com/kayupalletpinekelantan/

IG kayu : https://www.instagram.com/kayu_pallet_pine_kelantan/  Selamat membeli belah ✌✌ #amandahome #homedecor #barangrumah #kelantan #kotabharu #pasirtumbuh #viral #kubangkerian #since2015 #readystock #rumahcantik #rumahkusyurgaku #aman #nyaman #personalshopper #trusted #serviceterbaik #hargaberpatutan #ikea
0 0 2 hours ago

ALHAMDULILLAH🤲🏻Rezeki Hari ini🤗.Thankyouu shopping Rak Serbeguna 4 tingkat dan 2 tingkat! HOT ITEM TAW! 💕 .Datang kedai terus rambang mata 🤗 . 🤗Masuk kedai tunjuk terus bayar 🤩Thankyouuu cust shopping 🛍 di Amanda Home 🏡 . 🤗 💕 jangan risau kami mengambil upah pasang jika mahu🤗

Yang jauh usah bimbang kami menyediakan perkhidmatan penghantaran dan pemasangan 💕
Hujan2 pun cust setia datang 🤗. 01 🌲waktu perniagaan :
🌲BUKA SETIAP HARI 10pg - 6ptg 😍😍
🌲rehat hari jumaat 12.45tgh - 2.30ptg

Jemput datang ke kedai kami yang terletak di Kg Parit, Pasir Tumbuh 😍😍 (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah kiri berhadapan pusat perubatan darusyifa, ada signboard amanda home)
Boleh search dan taip dalam waze amanda home 🚗

whatapps 0124648770 ☎📞 FB : amanda home: https://web.facebook.com/Amanda-Home-Personal-Shopper-105699367451287/

IG : amanda home https://www.instagram.com/amanda_home_personal_shopper/

FB kayu : https://web.facebook.com/kayupalletpinekelantan/

IG kayu : https://www.instagram.com/kayu_pallet_pine_kelantan/ Selamat membeli belah ✌✌ #amandahome #homedecor #barangrumah #kelantan #kotabharu #pasirtumbuh #viral #kubangkerian #since2015 #readystock #rumahcantik #rumahkusyurgaku #aman #nyaman #personalshopper #trusted #serviceterbaik #hargaberpatutan #ikea

ALHAMDULILLAH🤲🏻Rezeki  Hari ini🤗.Thankyouu shopping Rak Serbeguna 4 tingkat dan 2 tingkat! HOT ITEM TAW! 💕 .Datang kedai terus rambang mata 🤗 . 🤗Masuk kedai tunjuk terus bayar 🤩Thankyouuu cust shopping 🛍 di Amanda Home 🏡 . 🤗 💕 jangan risau kami mengambil upah pasang jika mahu🤗

Yang jauh usah bimbang kami menyediakan perkhidmatan penghantaran dan pemasangan 💕
Hujan2 pun cust setia datang 🤗. 01 🌲waktu perniagaan :
🌲BUKA SETIAP HARI  10pg - 6ptg 😍😍
🌲rehat hari jumaat 12.45tgh - 2.30ptg

Jemput datang ke kedai kami yang terletak di  Kg Parit, Pasir Tumbuh 😍😍 (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah kiri berhadapan pusat perubatan darusyifa, ada signboard amanda home) 
Boleh search dan taip dalam waze amanda home 🚗

whatapps 0124648770 ☎📞 FB : amanda home: https://web.facebook.com/Amanda-Home-Personal-Shopper-105699367451287/

IG : amanda home https://www.instagram.com/amanda_home_personal_shopper/

FB kayu : https://web.facebook.com/kayupalletpinekelantan/

IG kayu : https://www.instagram.com/kayu_pallet_pine_kelantan/  Selamat membeli belah ✌✌ #amandahome #homedecor #barangrumah #kelantan #kotabharu #pasirtumbuh #viral #kubangkerian #since2015 #readystock #rumahcantik #rumahkusyurgaku #aman #nyaman #personalshopper #trusted #serviceterbaik #hargaberpatutan #ikea
0 0 2 hours ago

.
PERHATIAN !!
KHAS BUAT YG DAH KAHWIN AJE .
TABLET EVOMEN MEMBANTU MENAMBAH STAMINA DAN MANAMBAH MASA GAME LEBIH LAMA HINGGA CECAH 65 MINIT
.
.
Yang sudah plan nak game lama malam jumaat ni. surprisekan isteri tersayang ♥.
Jadi boleh power dari jiran sebelah rumah 😁👍
.
.
📩 DM now @evomen_malaysia
.
.
cepat respon boleh terus whatsapp .
klik link kat bio 👆👆👆
.
Selamat berbahagia semua 😍😍
.
.
#putrajaya #wangsamaju #kelanajaya #alorsetar #seremban #ipohperak #batupahat #kubangkerian #poslajuseluruhmalaysia #tahanlama #cepatpancut #matipucuk #ubatkuatsuami #kulimkedah #seriiskandar #malamjumaat #shahalamresident #pdrm #abangpolis #subangjaya #pasirmas #lumutperak #putrajaya #pengkalanchepa #nafkahbatin #ipohipohajer #kunyithitam #blackginger #haliahitam #lambatpancut #langkawicablecar

.
PERHATIAN !!
KHAS BUAT YG DAH KAHWIN AJE .
TABLET EVOMEN MEMBANTU MENAMBAH STAMINA DAN MANAMBAH MASA GAME LEBIH LAMA HINGGA CECAH 65 MINIT
.
.
Yang sudah plan nak game lama malam jumaat ni. surprisekan isteri tersayang ♥.
Jadi boleh power dari jiran sebelah rumah 😁👍
.
.
📩 DM now @evomen_malaysia
.
.
cepat respon boleh terus whatsapp .
klik link kat bio 👆👆👆
.
Selamat berbahagia semua 😍😍
.
.
#putrajaya #wangsamaju #kelanajaya #alorsetar #seremban #ipohperak #batupahat #kubangkerian #poslajuseluruhmalaysia #tahanlama #cepatpancut #matipucuk #ubatkuatsuami #kulimkedah #seriiskandar #malamjumaat #shahalamresident #pdrm #abangpolis #subangjaya #pasirmas #lumutperak #putrajaya #pengkalanchepa #nafkahbatin #ipohipohajer #kunyithitam #blackginger #haliahitam #lambatpancut #langkawicablecar
0 0 2 hours ago

Double choco brownies cheese saiz 8”. Masa buat combo set hari tu xsempat nak rasa pun, now dapat rasa patut la Yih suka brownies ni dia tak manis tak muak balance dgn topping cheese brownies. Sape2 tak suka manis boleh try dia ni. Sedap!😋 #yuniedesserts #yuniedessertsmenu #kotabharu #pasirhor #kubangkerian

Double choco brownies cheese saiz 8”. Masa buat combo set hari tu xsempat nak rasa pun, now dapat rasa patut la Yih suka brownies ni dia tak manis tak muak balance dgn topping cheese brownies. Sape2 tak suka manis boleh try dia ni. Sedap!😋 #yuniedesserts #yuniedessertsmenu #kotabharu #pasirhor #kubangkerian
37 4 2 hours ago

Alhamdulillah rezeki ❤❤❤ .
.
Tenkiu Sis Masnisya order brownies dengan snacknbitekotabharu a.k.a brownieskotabharu 😘😘😘
.
Brownies FRESH DARI OVEN.. ORDER DULU BARU BUAT..
.
Ade lagi yang nak selit order?
.
Whatsapp for order 🤗🤗🤗
.
http://www.wasap.my/60145379094/brownieskotabharu
.
#sayajualbrownies #kotabharu #mmp #umk #uitmkb #kptmkb #tesco #kbmall #aeonkb #meletop #igkelantan #kelantanbakers #igermaahad #kelantanfood #kelateku #husm #hrpz #pengkalanchepa #kubangkerian #berek12 #browniesmurah #brownieskb #brownieskotabharu #snacknbitekotabharu #panji #pasirtumboh #pasirpekan #pantaicahayabulan #wakafbharu #wakafcheyeh

Alhamdulillah rezeki ❤❤❤ .
.
Tenkiu Sis Masnisya order brownies dengan snacknbitekotabharu a.k.a brownieskotabharu 😘😘😘
.
Brownies FRESH DARI OVEN.. ORDER DULU BARU BUAT..
.
Ade lagi yang nak selit order?
.
Whatsapp for order 🤗🤗🤗
.
http://www.wasap.my/60145379094/brownieskotabharu
.
#sayajualbrownies #kotabharu #mmp #umk #uitmkb #kptmkb #tesco #kbmall #aeonkb #meletop #igkelantan #kelantanbakers #igermaahad #kelantanfood #kelateku #husm #hrpz #pengkalanchepa #kubangkerian #berek12 #browniesmurah #brownieskb #brownieskotabharu #snacknbitekotabharu #panji #pasirtumboh #pasirpekan #pantaicahayabulan #wakafbharu #wakafcheyeh
3 0 2 hours ago

Alhamdulillah rezeki ❤❤❤ .
.
Tenkiu Sis Masnisya order brownies dengan snacknbitekotabharu a.k.a brownieskotabharu 😘😘😘
.
Brownies FRESH DARI OVEN.. ORDER DULU BARU BUAT..
.
Ade lagi yang nak selit order?
.
Whatsapp for order 🤗🤗🤗
.
http://www.wasap.my/60145379094/brownieskotabharu
.
#sayajualbrownies #kotabharu #mmp #umk #uitmkb #kptmkb #tesco #kbmall #aeonkb #meletop #igkelantan #kelantanbakers #igermaahad #kelantanfood #kelateku #husm #hrpz #pengkalanchepa #kubangkerian #berek12 #browniesmurah #brownieskb #brownieskotabharu #snacknbitekotabharu #panji #pasirtumboh #pasirpekan #pantaicahayabulan #wakafbharu #wakafcheyeh

Alhamdulillah rezeki ❤❤❤ .
.
Tenkiu Sis Masnisya order brownies dengan snacknbitekotabharu a.k.a brownieskotabharu 😘😘😘
.
Brownies FRESH DARI OVEN.. ORDER DULU BARU BUAT..
.
Ade lagi yang nak selit order?
.
Whatsapp for order 🤗🤗🤗
.
http://www.wasap.my/60145379094/brownieskotabharu
.
#sayajualbrownies #kotabharu #mmp #umk #uitmkb #kptmkb #tesco #kbmall #aeonkb #meletop #igkelantan #kelantanbakers #igermaahad #kelantanfood #kelateku #husm #hrpz #pengkalanchepa #kubangkerian #berek12 #browniesmurah #brownieskb #brownieskotabharu #snacknbitekotabharu #panji #pasirtumboh #pasirpekan #pantaicahayabulan #wakafbharu #wakafcheyeh
1 0 2 hours ago

SALES 12.12 START NOW !

Dah 18 kali uolls request untuk Mimi buat PROMOSI tapi Mimi tolak. Tapi kali ke 19 ni Mimi tak boleh nak tolak sebab aura uolls kuat sangat. Sis terpaksa buat PROMOSI 12.12 ni jgakk!

Harga yang ditawarkan sangat tak masuk akal untuk semua jenis produk #Demica. So, apa uolls tunggu lagi, lebih banyak uolls beli lebih banyak boleh jimat.

FREE POSTAGE!
FREE GIFT!

Komen “NAK HARGA PROMOSI” untuk mimi contact SEKARANG! . 🚙👭NAK COD?
#koklanas
#ketereh
#kotabharu
#melor
#kadok
#wakafcheyeh
#kubangkerian
#pengkalanchepa
#kedailalat
#binjai
#bukitmarak
#pauhlima
#jelawat
#pasirpekan
#wakafbharu
#tumpat
#pengkalankubur
#tendong
#salor
#pasirmas
#selising
#gongbadak,Tganu
.
🚗 Cod charged for 5km above
.

SALES 12.12 START NOW !

Dah 18 kali uolls request untuk Mimi buat PROMOSI tapi Mimi tolak. Tapi kali ke 19 ni Mimi tak boleh nak tolak sebab aura uolls kuat sangat. Sis terpaksa buat PROMOSI 12.12 ni jgakk!

Harga yang ditawarkan sangat tak masuk akal untuk semua jenis produk #Demica. So, apa uolls tunggu lagi, lebih banyak uolls beli lebih banyak boleh jimat.

FREE POSTAGE!
FREE GIFT!

Komen “NAK HARGA PROMOSI” untuk mimi contact SEKARANG! . 🚙👭NAK COD?
#koklanas
#ketereh
#kotabharu 
#melor
#kadok
#wakafcheyeh
#kubangkerian
#pengkalanchepa
#kedailalat
#binjai
#bukitmarak
#pauhlima
#jelawat
#pasirpekan
#wakafbharu
#tumpat
#pengkalankubur
#tendong
#salor
#pasirmas
#selising
#gongbadak,Tganu
.
🚗 Cod charged for 5km above
.
0 0 3 hours ago

Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer grab rak besi 4 tingkat. Rak nie serbaguna, nk letak buka, peralatan dlm toilet atau nk deco ruang tamu pon boleh.🌸🥰 04

Postage seluruh Malaysia juga disediakan.
Jemput2 dtg :) 🌲waktu perniagaan :
🌲BUKA SETIAP HARI 10pg - 6ptg 😍😍
🌲rehat hari jumaat 12.45tgh - 2.30ptg

Jemput datang ke kedai kami yang terletak di

Kg Parit, Pasir Tumbuh 😍😍 (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah kiri berhadapan pusat perubatan darusyifa, ada signboard amanda home)

Boleh search dan taip dalam waze amanda home 🚗

whatapps 0124648770 ☎📞 FB amanda home: https://web.facebook.com/Amanda-Home-Personal-Shopper-105699367451287/
IG amanda home: https://www.instagram.com/amanda_home_personal_shopper/
FB kayu :https://web.facebook.com/kayupalletpinekelantan/
IG kayu : https://www.instagram.com/kayu_pallet_pine_kelantan/
Selamat membeli belah ✌✌ 😍😍😍🤭🤭🤗😍 http://www.wasap.my/60124648770

#amandahome #homedecor #barangrumah #kelantan #kotabharu #pasirtumbuh #viral #kubangkerian #since2015 #readystock #rumahcantik #rumahkusyurgaku #aman #nyaman #personalshopper #trusted #serviceterbaik #hargaberpatutan #ikea

Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer grab rak besi 4 tingkat. Rak nie serbaguna, nk letak buka, peralatan dlm toilet atau nk deco ruang tamu pon boleh.🌸🥰 04

Postage seluruh Malaysia juga disediakan. 
Jemput2 dtg :) 🌲waktu perniagaan :
🌲BUKA SETIAP HARI 10pg - 6ptg 😍😍
🌲rehat hari jumaat 12.45tgh - 2.30ptg

Jemput datang ke kedai kami yang terletak di

Kg Parit, Pasir Tumbuh 😍😍 (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah kiri berhadapan pusat perubatan darusyifa, ada signboard amanda home)

Boleh search dan taip dalam waze amanda home 🚗

whatapps 0124648770 ☎📞 FB amanda home: https://web.facebook.com/Amanda-Home-Personal-Shopper-105699367451287/
IG amanda home: https://www.instagram.com/amanda_home_personal_shopper/
FB kayu :https://web.facebook.com/kayupalletpinekelantan/
IG kayu : https://www.instagram.com/kayu_pallet_pine_kelantan/
Selamat membeli belah ✌✌ 😍😍😍🤭🤭🤗😍 http://www.wasap.my/60124648770

#amandahome #homedecor #barangrumah #kelantan #kotabharu #pasirtumbuh #viral #kubangkerian #since2015 #readystock #rumahcantik #rumahkusyurgaku #aman #nyaman #personalshopper #trusted #serviceterbaik #hargaberpatutan#ikea
0 0 3 hours ago

SALES 12.12 START NOW !

Dah 18 kali uolls request untuk Mimi buat PROMOSI tapi Mimi tolak. Tapi kali ke 19 ni Mimi tak boleh nak tolak sebab aura uolls kuat sangat. Sis terpaksa buat PROMOSI 12.12 ni jgakk!

Harga yang ditawarkan sangat tak masuk akal untuk semua jenis produk #Demica. So, apa uolls tunggu lagi, lebih banyak uolls beli lebih banyak boleh jimat.

FREE POSTAGE!
FREE GIFT!

Komen “NAK HARGA PROMOSI” untuk mimi contact SEKARANG! . 🚙👭NAK COD?
#koklanas
#ketereh
#kotabharu
#melor
#kadok
#wakafcheyeh
#kubangkerian
#pengkalanchepa
#kedailalat
#binjai
#bukitmarak
#pauhlima
#jelawat
#pasirpekan
#wakafbharu
#tumpat
#pengkalankubur
#tendong
#salor
#pasirmas
#selising
#gongbadak,Tganu
.
🚗 Cod charged for 5km above
.

SALES 12.12 START NOW !

Dah 18 kali uolls request untuk Mimi buat PROMOSI tapi Mimi tolak. Tapi kali ke 19 ni Mimi tak boleh nak tolak sebab aura uolls kuat sangat. Sis terpaksa buat PROMOSI 12.12 ni jgakk!

Harga yang ditawarkan sangat tak masuk akal untuk semua jenis produk #Demica. So, apa uolls tunggu lagi, lebih banyak uolls beli lebih banyak boleh jimat.

FREE POSTAGE!
FREE GIFT!

Komen “NAK HARGA PROMOSI” untuk mimi contact SEKARANG! . 🚙👭NAK COD?
#koklanas
#ketereh
#kotabharu 
#melor
#kadok
#wakafcheyeh
#kubangkerian
#pengkalanchepa
#kedailalat
#binjai
#bukitmarak
#pauhlima
#jelawat
#pasirpekan
#wakafbharu
#tumpat
#pengkalankubur
#tendong
#salor
#pasirmas
#selising
#gongbadak,Tganu
.
🚗 Cod charged for 5km above
.
1 0 3 hours ago

SALES 12.12 START NOW !

Dah 18 kali uolls request untuk Mimi buat PROMOSI tapi Mimi tolak. Tapi kali ke 19 ni Mimi tak boleh nak tolak sebab aura uolls kuat sangat. Sis terpaksa buat PROMOSI 12.12 ni jgakk!

Harga yang ditawarkan sangat tak masuk akal untuk semua jenis produk #Demica. So, apa uolls tunggu lagi, lebih banyak uolls beli lebih banyak boleh jimat.

FREE POSTAGE!
FREE GIFT!

Komen “NAK HARGA PROMOSI” untuk mimi contact SEKARANG! . 🚙👭NAK COD?
#koklanas
#ketereh
#kotabharu
#melor
#kadok
#wakafcheyeh
#kubangkerian
#pengkalanchepa
#kedailalat
#binjai
#bukitmarak
#pauhlima
#jelawat
#pasirpekan
#wakafbharu
#tumpat
#pengkalankubur
#tendong
#salor
#pasirmas
#selising
#gongbadak,Tganu
.
🚗 Cod charged for 5km above
.

SALES 12.12 START NOW !

Dah 18 kali uolls request untuk Mimi buat PROMOSI tapi Mimi tolak. Tapi kali ke 19 ni Mimi tak boleh nak tolak sebab aura uolls kuat sangat. Sis terpaksa buat PROMOSI 12.12 ni jgakk!

Harga yang ditawarkan sangat tak masuk akal untuk semua jenis produk #Demica. So, apa uolls tunggu lagi, lebih banyak uolls beli lebih banyak boleh jimat.

FREE POSTAGE!
FREE GIFT!

Komen “NAK HARGA PROMOSI” untuk mimi contact SEKARANG! . 🚙👭NAK COD?
#koklanas
#ketereh
#kotabharu 
#melor
#kadok
#wakafcheyeh
#kubangkerian
#pengkalanchepa
#kedailalat
#binjai
#bukitmarak
#pauhlima
#jelawat
#pasirpekan
#wakafbharu
#tumpat
#pengkalankubur
#tendong
#salor
#pasirmas
#selising
#gongbadak,Tganu
.
🚗 Cod charged for 5km above
.
0 0 3 hours ago

Alhamdulillah rezeki harini😊dua saiz sekaligus customer kita membeli rak serbaguna ni☺terima kasih

03

Postage seluruh Malaysia disediakan

Jemput2 dtg :) 🌲waktu perniagaan :
🌲BUKA SETIAP HARI 10pg - 6ptg 😍😍
🌲rehat hari jumaat 12.45tgh - 2.30ptg

Jemput datang ke kedai kami yang terletak di

Kg Parit, Pasir Tumbuh 😍😍 (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah kiri berhadapan pusat perubatan darusyifa, ada signboard amanda home)

Boleh search dan taip dalam waze amanda home 🚗

whatapps 0124648770 ☎📞 FB amanda home: https://web.facebook.com/Amanda-Home-Personal-Shopper-105699367451287/
IG amanda home https://www.instagram.com/amanda_home_personal_shopper/
FB kayu :https://web.facebook.com/kayupalletpinekelantan/
IG kayu : https://www.instagram.com/kayu_pallet_pine_kelantan/

Selamat membeli belah ✌✌ 😍😍😍🤭🤭🤗😍 http://www.wasap.my/60124648770

#amandahome #homedecor #barangrumah #kelantan #kotabharu #pasirtumbuh #viral #kubangkerian #since2015 #readystock #rumahcantik #rumahkusyurgaku #aman #nyaman #personalshopper #trusted #serviceterbaik #hargaberpatutan #ikea

Alhamdulillah rezeki harini😊dua saiz sekaligus customer kita membeli rak serbaguna ni☺terima kasih

03

Postage seluruh Malaysia disediakan

Jemput2 dtg :) 🌲waktu perniagaan :
🌲BUKA SETIAP HARI 10pg - 6ptg 😍😍
🌲rehat hari jumaat 12.45tgh - 2.30ptg

Jemput datang ke kedai kami yang terletak di

Kg Parit, Pasir Tumbuh 😍😍 (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah kiri berhadapan pusat perubatan darusyifa, ada signboard amanda home)

Boleh search dan taip dalam waze amanda home 🚗

whatapps 0124648770 ☎📞 FB amanda home: https://web.facebook.com/Amanda-Home-Personal-Shopper-105699367451287/
IG amanda home https://www.instagram.com/amanda_home_personal_shopper/
FB kayu :https://web.facebook.com/kayupalletpinekelantan/
IG kayu : https://www.instagram.com/kayu_pallet_pine_kelantan/

Selamat membeli belah ✌✌ 😍😍😍🤭🤭🤗😍 http://www.wasap.my/60124648770

#amandahome #homedecor #barangrumah #kelantan #kotabharu #pasirtumbuh #viral #kubangkerian #since2015 #readystock #rumahcantik #rumahkusyurgaku #aman #nyaman #personalshopper #trusted #serviceterbaik #hargaberpatutan#ikea
0 0 4 hours ago

READY STOCK!! READY STOCK!! PINGGAN MANGKUK !! 💕 BEST SELLER🤗 🌻Tahan Lasak
🌻Tahan panas dan boleh masuk microwave 🌻Ringan dan tidak mudah pecah
🌻 Sesuai untuk menjamu selera bersama keluarga dan dihidang kepada tetamu.

01

Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 🌲waktu perniagaan :
🌲BUKA SETIAP HARI 10pg - 6ptg 😍😍
🌲rehat hari jumaat 12.45tgh - 2.30ptg

Jemput datang ke kedai kami yang terletak di Kg Parit, Pasir Tumbuh 😍😍 (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah kiri berhadapan pusat perubatan darusyifa, ada signboard amanda home)
Boleh search dan taip dalam waze amanda home 🚗

whatapps 0124648770 ☎📞 FB : amanda home: https://web.facebook.com/Amanda-Home-Personal-Shopper-105699367451287/

IG : amanda home https://www.instagram.com/amanda_home_personal_shopper/

FB kayu : https://web.facebook.com/kayupalletpinekelantan/

IG kayu : https://www.instagram.com/kayu_pallet_pine_kelantan/ Selamat membeli belah ✌✌ #amandahome #homedecor #barangrumah #kelantan #kotabharu #pasirtumbuh #viral #kubangkerian #since2015 #readystock #rumahcantik #rumahkusyurgaku #aman #nyaman #personalshopper #trusted #serviceterbaik #hargaberpatutan #ikea

READY STOCK!! READY STOCK!! PINGGAN MANGKUK !! 💕 BEST SELLER🤗 🌻Tahan Lasak
🌻Tahan panas dan boleh masuk microwave 🌻Ringan dan tidak mudah pecah
🌻 Sesuai untuk menjamu selera bersama keluarga dan dihidang kepada tetamu.

01

Postage seluruh  Malaysia 🇲🇾 🌲waktu perniagaan :
🌲BUKA SETIAP HARI  10pg - 6ptg 😍😍
🌲rehat hari jumaat 12.45tgh - 2.30ptg

Jemput datang ke kedai kami yang terletak di  Kg Parit, Pasir Tumbuh 😍😍 (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah kiri berhadapan pusat perubatan darusyifa, ada signboard amanda home) 
Boleh search dan taip dalam waze amanda home 🚗

whatapps 0124648770 ☎📞 FB : amanda home: https://web.facebook.com/Amanda-Home-Personal-Shopper-105699367451287/

IG : amanda home https://www.instagram.com/amanda_home_personal_shopper/

FB kayu : https://web.facebook.com/kayupalletpinekelantan/

IG kayu : https://www.instagram.com/kayu_pallet_pine_kelantan/  Selamat membeli belah ✌✌ #amandahome #homedecor #barangrumah #kelantan #kotabharu #pasirtumbuh #viral #kubangkerian #since2015 #readystock #rumahcantik #rumahkusyurgaku #aman #nyaman #personalshopper #trusted #serviceterbaik #hargaberpatutan #ikea
0 0 4 hours ago

GRAB CEPAT NOVEL BARU...
DISKAUN 20% HINGGA ESOK. 📢📢
.
Novel baru KARYASENI dah release. Mana2 #ulatbuku #bookworm yang belum ada stok baru ni, cepat order.

Belian:
WhatsApp: 013-6786571
Atau DM IG/FB KAMI .

#intaiintaijodoh
#senyumlahbidadariku
#novelcinta
#novelromantik
#lovenovel
#novelkaryaseni
#novelmelayu
#novelmurah
#bukumurah
#weedaairiza
#hessawidad
#langkawi #kemaman
#arau #bukitkayuhitam
#changlun #kubangkerian
#botakanan
#pulaupangkor

GRAB CEPAT NOVEL BARU...
DISKAUN 20% HINGGA ESOK. 📢📢
.
Novel baru KARYASENI dah release. Mana2 #ulatbuku #bookworm yang belum ada stok baru ni, cepat order.

Belian:
WhatsApp: 013-6786571
Atau DM IG/FB KAMI .

#intaiintaijodoh
#senyumlahbidadariku 
#novelcinta
#novelromantik 
#lovenovel 
#novelkaryaseni 
#novelmelayu 
#novelmurah 
#bukumurah 
#weedaairiza 
#hessawidad 
#langkawi #kemaman
#arau #bukitkayuhitam 
#changlun #kubangkerian 
#botakanan 
#pulaupangkor
5 0 4 hours ago

💋Benefit Roller Lash Mascara💋.
.
Used Once
Bought during sale
Normal price : RM 131
Selling price : RM 100
Condition 10/10
.
📲Whatsapp 012-2811550 to order
.
#mascara
#benefit
#rollerlash
#mascaramurah
#sayajual
#sayajualmascara
#duckpreloved
#benefitrollerlash
#kotabharu
#kubangkerian
#usm

💋Benefit Roller Lash Mascara💋.
.
Used Once 
Bought during sale
Normal price : RM 131
Selling price : RM 100
Condition 10/10
.
📲Whatsapp 012-2811550 to order
.
#mascara
#benefit
#rollerlash
#mascaramurah
#sayajual
#sayajualmascara 
#duckpreloved 
#benefitrollerlash
#kotabharu 
#kubangkerian 
#usm
2 0 4 hours ago

*Burn Cheesecake*

Hai semua!
Saya juga menerima tempahan non fancy cake seperti ini.
RM 55.00 sebiji tanpa hiasan
RM 65.00 sebiji dengan hiasan. Size 6"

Harga tidak termasuk COD charge.

Sangat sesuai dijadikan untuk juadah "hi-tea" atau sebarang majlis keraian.

Sila klik wassap di bio untuk keterangan lanjut! (COD charge RM0.50 per KM X 2 ways)

#kotabharu #wakafbharu #kubangkerian #pengkalanchepa #melor #tawang #aril #panji #tumpat #pasirpekan #bachok #kek #basqueburntcheesecake #burncheesecake #cheesecake #nonfancycake #cake #viral #kekviral

*Burn Cheesecake*

Hai semua! 
Saya juga menerima tempahan non fancy cake seperti ini. 
RM 55.00 sebiji tanpa hiasan
RM 65.00 sebiji dengan hiasan. Size 6"

Harga tidak termasuk COD charge.

Sangat sesuai dijadikan untuk juadah "hi-tea" atau sebarang majlis keraian.

Sila klik wassap di bio untuk keterangan lanjut! (COD charge RM0.50 per KM X 2 ways)

#kotabharu #wakafbharu #kubangkerian #pengkalanchepa #melor #tawang #aril #panji #tumpat #pasirpekan #bachok #kek #basqueburntcheesecake #burncheesecake #cheesecake #nonfancycake #cake #viral #kekviral
11 0 5 hours ago

HANYA TINGGAL 1 HARI LAGI... MALE ESOK DOHH SEKK KITOOO .. JOM KITO GEGARKAN DEWAN YKK PADANG KALA PERINGAT.. PASTI HEBAT.. 13 DECEMBER 2019 (JUMAAT MLM SABTU)
9 REGU BOSSKU 🇲🇾🏆🇹🇭
#muaythai #muaythaitraining #ayam #ayamaseel #ayamasix #emas #emasputih #emasbajet #emas24k #emas24k #emasonline #giyuutomioka @ropi3266 @mzlsham @madness.muay @harrygymmuaythai @singa_hitam96 @aliasshafiq #atsgymandfitnesscenter #kelantanese #kelantan #kotabharukelantan #kubangkerian #pasirtumboh #melor #peringatanbersama #bachok #pasirmas #rantaupanjang #thailand

HANYA TINGGAL 1 HARI LAGI... MALE ESOK DOHH SEKK KITOOO .. JOM KITO GEGARKAN DEWAN YKK PADANG KALA PERINGAT.. PASTI HEBAT.. 13 DECEMBER 2019 (JUMAAT MLM SABTU) 
9 REGU BOSSKU 🇲🇾🏆🇹🇭
#muaythai #muaythaitraining #ayam #ayamaseel #ayamasix #emas #emasputih #emasbajet #emas24k #emas24k #emasonline #giyuutomioka @ropi3266 @mzlsham @madness.muay @harrygymmuaythai @singa_hitam96 @aliasshafiq #atsgymandfitnesscenter #kelantanese #kelantan #kotabharukelantan #kubangkerian #pasirtumboh #melor #peringatanbersama #bachok #pasirmas #rantaupanjang #thailand
49 0 5 hours ago

Simple deco wedding cake, all about white tambah sikit gold colour untuk naik seri. Dlm story ig ramai yang balas comment “😍”, thank you semua💖 #yuniedesserts #yuniedessertsmenu #kotabharu #pasirhor #kubangkerian

Simple deco wedding cake, all about white tambah sikit gold colour untuk naik seri. Dlm story ig ramai yang balas comment “😍”, thank you semua💖 #yuniedesserts #yuniedessertsmenu #kotabharu #pasirhor #kubangkerian
36 1 5 hours ago

Tropika with new packing 😍
Senang jerr kan nak g travel kecik molekkk 😘 .

Mesti mummy2 kat luar sana risau dekat baby yang selesema , batuk dan yang paling penting baby2 yang mempunyai masalah kulit sensitif dan kering 😭 . Haaaa mummy2 kat luar tu sana jgn risau tropika krim herba bayi ni amat berkesan utk bayi anda dan selamat digunakan 😍

Topika Krim Herba : 💐krim tidak panas dan sesuai untuk kulit kering 💐krim mudah meresap dan tidak melekit bila disapu
💐ramuan semulajadi tanpa bahan kimia yang berbahaya .
Dapat kan dengan segera 😀 Beli online wassap kami : 0169837674

#tropicacreamherba
#ibudananak
#anakselesaibusuka
#husm
#kubangkerian

Tropika with new packing 😍
Senang jerr kan nak g travel kecik molekkk 😘 .

Mesti mummy2 kat luar sana risau dekat  baby yang selesema , batuk dan yang paling penting baby2 yang mempunyai masalah kulit sensitif dan kering 😭 . Haaaa mummy2 kat luar tu sana jgn risau tropika krim herba bayi ni amat berkesan utk bayi anda dan selamat digunakan 😍

Topika Krim Herba : 💐krim tidak panas dan sesuai untuk kulit kering 💐krim mudah meresap dan tidak melekit bila disapu
💐ramuan semulajadi tanpa bahan kimia yang berbahaya . 
Dapat kan dengan segera 😀  Beli online wassap kami : 0169837674

#tropicacreamherba 
#ibudananak 
#anakselesaibusuka
#husm
#kubangkerian
0 0 5 hours ago

Children aged 2-3 years old are mixed together in the Brainy Bunch Play school program.
Children aged 4-6 years old are also mixed in the Preschool program.
The younger children learn better in the mixed age environment where they look up the older ones who lead the class.
They work together, side by side while each of them do different activities.
This environment mirrors the home environment where everyone interacts with different ages.

Please LIKE & SHARE

#BrainyBunch
#IslamicMontessoriEnglishADAB
#seremban2
#setiatropika
#gelugor
#semenyih
#gongbadak
#sungaipetani
#alambudiman
#denaialam
#jitra
#shahalamseksyen7
#bandarenstek
#inderamahkota
#sridamansara
#tamannongchik
#ayerkeroh
#kubangkerian
#serialam
#ttdijaya
#bandarsaujanaputra
#arau
#puncakalam
#senawang
#desapandan
#kangkarpulai

Children aged 2-3 years old are mixed together in the Brainy Bunch Play school program. 
Children aged 4-6 years old are also mixed in the Preschool program. 
The younger children learn better in the mixed age environment where they look up the older ones who lead the class. 
They work together, side by side while each of them do different activities. 
This environment mirrors the home environment where everyone interacts with different ages.

Please LIKE & SHARE

#BrainyBunch
#IslamicMontessoriEnglishADAB
#seremban2 
#setiatropika
#gelugor
#semenyih 
#gongbadak
#sungaipetani
#alambudiman
#denaialam
#jitra
#shahalamseksyen7
#bandarenstek
#inderamahkota
#sridamansara
#tamannongchik
#ayerkeroh
#kubangkerian
#serialam
#ttdijaya
#bandarsaujanaputra
#arau
#puncakalam
#senawang
#desapandan
#kangkarpulai
1 0 5 hours ago

Moist choc cake slice cake 10x10.. Yang nk order blh wsap sis.. Whatsapp now!!! .
012-584.6684 
012-584.6684 
012-584.6684 🏍🚚🚛 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Delivery charge bergantung kpd kawasan
Lokasi self pickup akan diberitahu

Order selewat-lewatnya 24jam sebelum pick up ======================================== #syjualkek #syjualbrownies #syjualcookies #kb #kbbakers #kelantan #kelantanfood #kelantanbakers #cod #codkotabharu #codkelantan #fooddelivery #kubangkerian #wakafcheyeh #telipot #lundang #madeinkotabharu #testimsdeli #igkelantan #tb #lasagna #beeflasagna #sandwich #chickensandwich #eggsandwich #tunasandwich #cheesetart #saltedcaramelbrownies #nutellabrownies #chocganachebrownies

Moist choc cake slice cake 10x10.. Yang nk order blh wsap sis.. Whatsapp now!!! .
 012-584.6684 
012-584.6684 
012-584.6684 🏍🚚🚛 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Delivery charge bergantung kpd kawasan
Lokasi self pickup akan diberitahu

Order selewat-lewatnya 24jam sebelum pick up ======================================== #syjualkek #syjualbrownies #syjualcookies #kb #kbbakers #kelantan #kelantanfood #kelantanbakers #cod #codkotabharu #codkelantan #fooddelivery #kubangkerian #wakafcheyeh #telipot #lundang #madeinkotabharu #testimsdeli #igkelantan #tb #lasagna #beeflasagna #sandwich #chickensandwich #eggsandwich #tunasandwich #cheesetart #saltedcaramelbrownies #nutellabrownies #chocganachebrownies
9 0 6 hours ago

Hari ni lain macam sikit sebab customer minta nak deco selain fruits.Ok la kita letak kinder bueno chocolate as a deco.Size 8-9inch whole pavlova for TBSB staff at Tok Bali.
#fooddeliverykotabharu #fooddeliverypengkalanchepa #kubangkerian #pengkalanchepa #kotabharukelantan

Hari ni lain macam sikit sebab customer minta nak deco selain fruits.Ok la kita letak kinder bueno chocolate as a deco.Size 8-9inch whole pavlova for TBSB staff at Tok Bali.
#fooddeliverykotabharu #fooddeliverypengkalanchepa #kubangkerian #pengkalanchepa #kotabharukelantan
11 0 6 hours ago

Design baru sampai 😍berminat blh dm atau whatsapp +601169559520
#ndladyshop #thaifashion #kelantan #kotabharu #kb #kubangkerian

Design baru sampai 😍berminat blh dm atau whatsapp +601169559520 
#ndladyshop #thaifashion #kelantan #kotabharu #kb #kubangkerian
1 0 6 hours ago

[ TODAY ] [ WILNA YEAR END SALE]
.
.
Don't miss the chance to join WILNA YEAR END SALE TODAY! Get up to 50% OFF for all item at WILNA BOUTIQUE. So what are you waiting for? Get yours now! .
.
.
#12.12 #YEARENDSALE #WILNA #WILNABOUTIQUE #WILNAGIRLS #WILNALOVERS #TRENDY #FASHIONABLE #KUBANGKERIAN #TOP #BOTTOM #SKIRT #JEANS #SUIT #1SET #COATS #UPTODATE

[ TODAY ] [ WILNA YEAR END SALE]
.
.
Don't miss the chance to join WILNA YEAR END SALE TODAY! Get up to 50% OFF for all item at WILNA BOUTIQUE. So what are you waiting for? Get yours now! .
.
.
#12.12 #YEARENDSALE #WILNA #WILNABOUTIQUE #WILNAGIRLS #WILNALOVERS #TRENDY #FASHIONABLE #KUBANGKERIAN #TOP #BOTTOM #SKIRT #JEANS #SUIT #1SET #COATS #UPTODATE
3 0 6 hours ago

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
“Sebelum keluar rumah, wajib apply #demicawhiteninglotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn.
.
Kenapa best sangat #demicawhiteninglotion ni?
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Botol yg kecil senang dibawa
.
Jom dapatkan SEKARANG.
P/s: Stok sangattt LIMITED! Sape cepat dia dapat.
.
DM now untuk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea 🤗
.

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
“Sebelum keluar rumah, wajib apply #demicawhiteninglotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn.
.
Kenapa best sangat #demicawhiteninglotion ni?
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Botol yg kecil senang dibawa
.
Jom dapatkan SEKARANG.
P/s: Stok sangattt LIMITED! Sape cepat dia dapat.
.
DM now untuk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea 🤗
. 🚙👭NAK COD?
#koklanas
#ketereh
#kotabharu
#melor
#kadok
#wakafcheyeh
#kubangkerian
#pengkalanchepa
#kedai lalat
#binjai
#bukitmarak
#pauhlima
#jelawat
#pasirpekan
#wakafbharu
#tumpat
#pengkalankubur
#tendong
#salor
#pasirmas
#selising
#gongbadak,Tganu
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #Lotionputihgebu

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
“Sebelum keluar rumah, wajib apply #demicawhiteninglotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn.
.
Kenapa best sangat #demicawhiteninglotion ni?
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Botol yg kecil senang dibawa
.
Jom dapatkan SEKARANG.
P/s: Stok sangattt LIMITED! Sape cepat dia dapat.
.
DM now untuk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea 🤗
.

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
“Sebelum keluar rumah, wajib apply #demicawhiteninglotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn.
.
Kenapa best sangat #demicawhiteninglotion ni?
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Botol yg kecil senang dibawa
.
Jom dapatkan SEKARANG.
P/s: Stok sangattt LIMITED! Sape cepat dia dapat.
.
DM now untuk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea 🤗
. 🚙👭NAK COD?
#koklanas
#ketereh
#kotabharu 
#melor
#kadok
#wakafcheyeh
#kubangkerian
#pengkalanchepa
#kedai lalat
#binjai
#bukitmarak
#pauhlima
#jelawat
#pasirpekan
#wakafbharu
#tumpat
#pengkalankubur
#tendong
#salor
#pasirmas
#selising
#gongbadak,Tganu
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #Lotionputihgebu
1 0 8 hours ago

Happy marriage with special flowers (king Protea) on your special day for someone special 🥰🥰🥰🎉 thanks so much on choosing #expressions_floral_hub for your big day #bridalbouquet 💐create the best memory 📲www.wasap.my/+601116396998 bridal bouquet #wrappingpaper #surprisedeliverykelantan #birthday #bouquet #floristnearme #instaflorist #floristkb #floristkk #kubangkerian #kedaibunga #bunga #wholesalesuppliers #condolencesflower #condolenceswreath #grandopeningbouquet #openingflowerstand

Happy marriage with special flowers (king Protea) on your special day for someone special 🥰🥰🥰🎉 thanks so much on choosing #expressions_floral_hub for your big day #bridalbouquet 💐create the best memory 📲www.wasap.my/+601116396998 bridal bouquet #wrappingpaper #surprisedeliverykelantan #birthday #bouquet #floristnearme #instaflorist #floristkb #floristkk #kubangkerian #kedaibunga #bunga #wholesalesuppliers #condolencesflower #condolenceswreath #grandopeningbouquet #openingflowerstand
9 0 8 hours ago

.
TAKKAN 5 MINIT JER ABANGGG??? .
MALAM JUMAAT DATANG LAGI..
JENG! JENG ! JENG !!
. . “Wow sebiji je bantu tambah stamina tanpa rasa pening pening”
.
Teringin mendayung lama dengan isteri tersayang.
Nah EVOMEN
.
✔️Tiada sapu sapu
✔️Tiada kesan sampingan
✔️Tiada rasa pening pening
✔️Tiada rasa kebas kebas
✔️Selamat dan 100% herba semulajadi

Pesan sekarang dengan semangat baru
.
📩DM sini bossku @ubatkuat_untuksuami
.
Atau klik link kat bio 👆👆👆
. .
#putrajaya #seremban #kubangkerian #cepatpancut #shahalam #tahanlama #perkahwinan #tenagabatin #alorsetar #batupahat #sungaipetani #pengkalanchepa #lemahbatin #matipucuk #kundasang #seriiskandar #lumutperak #pulaupinang #kunyithitam #langkawi #tanjungmalim #cameronhighlands #evomenmalaysia #gongbadak #pasirmas #malamjumaat #kacipfatimah #melaka #kunyithitam #nafkahbatin

.
TAKKAN 5 MINIT JER ABANGGG??? .
MALAM JUMAAT DATANG LAGI..
JENG! JENG ! JENG !!
. . “Wow sebiji je bantu tambah  stamina tanpa rasa pening pening”
.
Teringin mendayung lama dengan isteri tersayang. 
Nah EVOMEN
.
✔️Tiada sapu sapu
✔️Tiada kesan sampingan
✔️Tiada rasa pening pening
✔️Tiada rasa kebas kebas
✔️Selamat dan 100% herba semulajadi

Pesan sekarang dengan semangat baru
.
📩DM sini bossku @ubatkuat_untuksuami
.
Atau klik link kat bio 👆👆👆
. .
#putrajaya #seremban #kubangkerian #cepatpancut #shahalam #tahanlama #perkahwinan #tenagabatin #alorsetar #batupahat #sungaipetani #pengkalanchepa #lemahbatin #matipucuk #kundasang #seriiskandar #lumutperak #pulaupinang #kunyithitam #langkawi #tanjungmalim #cameronhighlands #evomenmalaysia #gongbadak #pasirmas #malamjumaat #kacipfatimah #melaka #kunyithitam #nafkahbatin
6 0 19 hours ago

Top #kubangkerian posts

Masa pertandingan deco cake wakil Politeknik Kota Bharu. Masa ni tengah praktikal lagi dapat ws dari member terpilih wakil Poli. Muka lek je ingat tak menang😅. Rindu zaman belajar dlu, tak sia2 start bisnes sem akhir sampai laa ketahap ni @yuniedesserts dah nk masuk 3 tahun. Ramai tanya umur muda lagi bile start buat bisnes jawapanye “lecture suruh berniaga akhir sem”😂. Doakan bisnes kek maju sampai akhir hayat, dlm impian esok2 nak buka baking class🤲🏻. Tak mustahil belajar bidang lain kerja bidang lain, rezeki Allah ni luas yang pnting kite usaha dan berdoa! 💛 #yuniedesserts #yuniedessertsmenu #kotabharu #pasirhor #kubangkerian

Masa pertandingan deco cake wakil Politeknik Kota Bharu. Masa ni tengah praktikal lagi dapat ws dari member terpilih wakil Poli. Muka lek je ingat tak menang😅. Rindu zaman belajar dlu, tak sia2 start bisnes sem akhir sampai laa ketahap ni @yuniedesserts dah nk masuk 3 tahun. Ramai tanya umur muda lagi bile start buat bisnes jawapanye “lecture suruh berniaga akhir sem”😂. Doakan bisnes kek maju sampai akhir hayat, dlm impian esok2 nak buka baking class🤲🏻. Tak mustahil belajar bidang lain kerja bidang lain, rezeki Allah ni luas yang pnting kite usaha dan berdoa! 💛 #yuniedesserts #yuniedessertsmenu #kotabharu #pasirhor #kubangkerian
177 16 30 November, 2019

Emm.. roti canai 1 kak. Kira dengan akak sekali k 😚
.
.
Dm for paid review or collaboration😊

Emm.. roti canai 1 kak. Kira dengan akak sekali k 😚
.
.
Dm for paid review or collaboration😊
1,396 38 25 August, 2019

Selamat Pagi 🤗 Butik buka seperti biasa ye hari ni. 10am to 10pm. Ada banyak koleksi cantik-cantik tau uolls 😘 Meh ramai2 hari ni ok!
.
.
Macam mana nak dapatkan koleksi WILNA ?? Ada 3 pilihan utk uolls😊
. .
Pertama : .
Walk in terus ke BUTIK :
WILNA BOUTIQUE
Lot 1771 Bandar Baru Kubang Kerian 16150 Kota Bharu Kelantan Kota Bharu.
.
Landmark butik : AL KHATIRI POINT KELANTAN, BELAKANG JAKEL KUBANG KERIAN.
.
.
Kedua :
.
Klik link di bawah utk belian di shopee!
.
Cara ini lebih cepat ya. Tak perlu tunggu kami reply seperti di whatsapp. Paling best boleh shopping pakai credit/debit card 😊😊
.
https://shopee.com.my/wilnaboutique
https://shopee.com.my/wilnaboutique
https://shopee.com.my/wilnaboutique
.
.
Ketiga :
.
Whatsapp #WILNAGIRLS
.
www.wasap.my/60195756098/WILNABOUTIQUE (WANIS)
www.wasap.my/60107008728/WILNABOUTIQUE (PINIY)
www.wasap.my/60179136806/WILNABOUTIQUE (MIRAH)
.
.
#WILNA #WILNABOUTIQUE #WILNAGIRLS #WILNALOVERS #TRENDY #FASHIONABLE #3RM100 #KUBANGKERIAN #TOP #BOTTOM #SKIRT #JEANS #SUIT #1SET #COATS #UPTODATE

Selamat Pagi 🤗 Butik buka seperti biasa ye hari ni. 10am to 10pm. Ada banyak koleksi cantik-cantik tau uolls 😘 Meh ramai2 hari ni ok!
.
.
Macam mana nak dapatkan koleksi WILNA ?? Ada 3 pilihan utk uolls😊
. .
Pertama : .
Walk in terus ke BUTIK : 
WILNA BOUTIQUE 
Lot 1771 Bandar Baru Kubang Kerian 16150 Kota Bharu Kelantan Kota Bharu.
.
Landmark butik : AL KHATIRI POINT KELANTAN, BELAKANG JAKEL KUBANG KERIAN.
.
.
Kedua :
.
Klik link di bawah utk belian di shopee!
.
Cara ini lebih cepat ya. Tak perlu tunggu kami reply seperti di whatsapp. Paling best boleh shopping pakai credit/debit card 😊😊
.
https://shopee.com.my/wilnaboutique
https://shopee.com.my/wilnaboutique
https://shopee.com.my/wilnaboutique
.
.
Ketiga :
.
Whatsapp #WILNAGIRLS
.
www.wasap.my/60195756098/WILNABOUTIQUE (WANIS)
www.wasap.my/60107008728/WILNABOUTIQUE (PINIY)
www.wasap.my/60179136806/WILNABOUTIQUE (MIRAH)
.
.
#WILNA #WILNABOUTIQUE #WILNAGIRLS #WILNALOVERS #TRENDY #FASHIONABLE #3RM100 #KUBANGKERIAN #TOP #BOTTOM #SKIRT #JEANS #SUIT #1SET #COATS #UPTODATE
555 6 6 hours ago

Tak tahu nak lunch apa hari ni? #JomSerbu Jain's Restaurant yang terletak berhadapan Maybank Kubang Kerian!

Menu utama:
- Nasi kerabu tumis
- Nasi daun pisang
- Perut air asam
- Char Kuey Teaw

Nama Kedai : Jain's Restaurant

Lokasi : Berhadapan Maybank Kubang Kerian

Harga : RM5.00 - RM10.00

#igkelantan #kelateku #malaysia #jjcm #tukangtulartempatmakan #tttmMY #jainsrestaurant #kubangkerian

Tak tahu nak lunch apa hari ni? #JomSerbu Jain's Restaurant yang terletak berhadapan Maybank Kubang Kerian!

Menu utama:
- Nasi kerabu tumis
- Nasi daun pisang
- Perut air asam
- Char Kuey Teaw

Nama Kedai : Jain's Restaurant

Lokasi : Berhadapan Maybank Kubang Kerian

Harga : RM5.00 - RM10.00

#igkelantan #kelateku #malaysia #jjcm #tukangtulartempatmakan #tttmMY #jainsrestaurant #kubangkerian
240 13 4 hours ago
#mylittleponycake 🌈🌸
Chocolate cake inside with vanila buttercream
.
#yuniedesserts #yuniedessertsmenu #kotabharu #pasirhor #dayangcafe #kubangkerian #wakafcheyeh #pengkalanchepa #koklanas
126 10 2 February, 2019

Original Milky Boba nak 2? Okay siapp!!😬
.
.
Klik link di bio untuk dapatkan direction👆

Original Milky Boba nak 2? Okay siapp!!😬
.
.
Klik link di bio untuk dapatkan direction👆
123 7 16 August, 2019

Sesekali masuk dapur curi-curi tengok crew @coffeesquadkb buat kerja. Hihik😊
.
.
Jemput datang hilangkan dahaga petang di @coffeesquadkb. Kami buka sampai pukul 1 AM.

Klik link di bio untuk dapatkan direction. Jumpa di @coffeesquadkb boh!😬

Sesekali masuk dapur curi-curi tengok crew @coffeesquadkb buat kerja. Hihik😊
.
.
Jemput datang hilangkan dahaga petang di @coffeesquadkb. Kami buka sampai pukul 1 AM.

Klik link di bio untuk dapatkan direction. Jumpa di @coffeesquadkb boh!😬
144 8 24 August, 2019

Sedikit ilmu tentang kopi kami nak kongsikan petang ni.☕☕ Kopi yang enak bergantung kepada beberapa faktor, faktornya adalah:
.
.
👉Jenis kopi
👉Kualiti biji kopi.
👉Ukuran giling yang digunakan.
👉Single origin atau blend?
👉Kualiti bahan pelengkap seperti susu, coklat, atau krimer.

Bukan setakat bahan saja, malah alat-alat lain juga penting bagi memastikan kopi kick. Contohnya:
.
.
👉Mesin espresso auto atau manual.
👉Gilingan kopi.
👉French press.
👉Dripper.
👉Termometer.

Haa. nampak dah kan apa yang boleh buat satu-satu kopi tu kick atau sebaliknya. Depends on citarasa & tekak masing-masing juga.

Oh ya!

30 & 31 Ogos, kami buat promosi GILA-GILA MERDEKA🇲🇾🇲🇾. Juicy Burger dengan Fruity Soda Boba hanya RM 15 SAHAJA untuk 1 Set!
Jemput datang ramai-ramai. Promosi habis 31 Ogos!

Follow @coffeesquadkb
Follow @coffeesquadkb
Klik link di bio untuk dapatkan direction.

Sedikit ilmu tentang kopi kami nak kongsikan petang ni.☕☕ Kopi yang enak bergantung kepada beberapa faktor, faktornya adalah:
.
.
👉Jenis kopi
👉Kualiti biji kopi.
👉Ukuran giling yang digunakan.
👉Single origin atau blend?
👉Kualiti bahan pelengkap seperti susu, coklat, atau krimer.

Bukan setakat bahan saja, malah alat-alat lain juga penting bagi memastikan kopi kick. Contohnya:
.
.
👉Mesin espresso auto atau manual.
👉Gilingan kopi.
👉French press.
👉Dripper.
👉Termometer.

Haa. nampak dah kan apa yang boleh buat satu-satu kopi tu kick atau sebaliknya. Depends on citarasa & tekak masing-masing juga.

Oh ya!

30 & 31 Ogos, kami buat promosi GILA-GILA MERDEKA🇲🇾🇲🇾. Juicy Burger dengan Fruity Soda Boba hanya RM 15 SAHAJA untuk 1 Set! 
Jemput datang ramai-ramai. Promosi habis 31 Ogos!

Follow @coffeesquadkb
Follow @coffeesquadkb 
Klik link di bio untuk dapatkan direction.
132 3 28 August, 2019

Another milestone set today.

We are now brewing in Kubang Kerian, Kelantan. Don’t miss out on our special opening promo BUY 1 GET FREE 1 from 11AM-12:30PM and 7PM-9PM! Swing by oghe Kelate!

#sekkitojangepecoh #chatime #chatimemalaysia #chatimegang #kubangkerian

Another milestone set today.

We are now brewing in Kubang Kerian, Kelantan. Don’t miss out on our special opening promo BUY 1 GET FREE 1 from 11AM-12:30PM and 7PM-9PM! Swing by oghe Kelate!

#sekkitojangepecoh #chatime #chatimemalaysia #chatimegang #kubangkerian
1,742 61 4 October, 2019