#kulitberparut Instagram Photos & Videos

kulitberparut - 14.1k posts

    Haa mungkin lepas ni jangan cari jalan shorcut lagi untuk kelihatan cantik ye☝🏻
.
Sabar dan konsisten . Insyaallah SLOWLY BUT SURELY you guys akan nampak kesannya❤️

    Haa mungkin lepas ni jangan cari jalan shorcut lagi untuk kelihatan cantik ye☝🏻
    .
    Sabar dan konsisten . Insyaallah SLOWLY BUT SURELY you guys akan nampak kesannya❤️

    4 1 18 August, 2019
    Harini kita ada received testimoni 😍 And testimoni ni sangat sangat best sebab pengguna ni baru je guna 3 minggu AINAA SERUM
.
Sebelum ni pipi sebelah kiri dia ada jerawat besar dan merah yang boleh dikatakan agak teruk tapi Alhamdulillah semakin recover😍
.
So nanti kita tunggu pula progress skin dia yang akan datang😊

    Harini kita ada received testimoni 😍 And testimoni ni sangat sangat best sebab pengguna ni baru je guna 3 minggu AINAA SERUM
    .
    Sebelum ni pipi sebelah kiri dia ada jerawat besar dan merah yang boleh dikatakan agak teruk tapi Alhamdulillah semakin recover😍
    .
    So nanti kita tunggu pula progress skin dia yang akan datang😊

    4 1 18 August, 2019
    WELCOME BACK LADYBOSS syafiqahaina ❤️
.
Mesti ada yang tak sabar kan bila AINAA SCRUB MASK nak dikeluarkan?
.
Cuba korang suggest tarikh yang official untuk kita launch AINAA SCRUB MASK?😍
.
Excited ke idok?😱😍

    WELCOME BACK LADYBOSS syafiqahaina ❤️
    .
    Mesti ada yang tak sabar kan bila AINAA SCRUB MASK nak dikeluarkan?
    .
    Cuba korang suggest tarikh yang official untuk kita launch AINAA SCRUB MASK?😍
    .
    Excited ke idok?😱😍

    3 1 17 August, 2019
    Haa siapa yang belum dapatkan FREE SAMPLE AINAA SCRUB MASK?
.
Yang dah dapat tu mesti bestkan sebab rasa lembut je skin bila scrub tu😍
.
Macam mana nak dapat? Korang kena grab mana2 ANY produk AINAA COMBO SET😊
.
So untuk order boleh click link di bio untuk dapatkan ‼️

    Haa siapa yang belum dapatkan FREE SAMPLE AINAA SCRUB MASK?
    .
    Yang dah dapat tu mesti bestkan sebab rasa lembut je skin bila scrub tu😍
    .
    Macam mana nak dapat? Korang kena grab mana2 ANY produk AINAA COMBO SET😊
    .
    So untuk order boleh click link di bio untuk dapatkan ‼️

    15 1 17 August, 2019

Top #kulitberparut posts

    Penggunaan dermaroller dan Serum VCS beri hasil yang BUKAN BIASA-BIASA!! Kesan tusukan lembut dari 540 microneedles di rod dermaroller akan merangsang rejuvenasi sel kulit muka dan penghasilan kolagen kulit secara semulajadi. 
Serum juga akan dapat masuk lebih jauh ke dalam menjadikan tekstur kulit anda lebih lembut dan sekata. 
Sebab kolagen yang bertindak sebagai ‘spring’ kulit tadi dah diperbaiki. 
Justeru, sangat direkomendasikan untuk mereka yang mempunyai parut jenis concave-convex (berlekuk/berbonggol)

klik link whatsapp di bio untk order . #dermaroller #dermarollervcs #kulitberparut #parutberlekuk  #vitamincserum #vcsannona #vcsannonamelaka

    Penggunaan dermaroller dan Serum VCS beri hasil yang BUKAN BIASA-BIASA!! Kesan tusukan lembut dari 540 microneedles di rod dermaroller akan merangsang rejuvenasi sel kulit muka dan penghasilan kolagen kulit secara semulajadi.
    Serum juga akan dapat masuk lebih jauh ke dalam menjadikan tekstur kulit anda lebih lembut dan sekata.
    Sebab kolagen yang bertindak sebagai ‘spring’ kulit tadi dah diperbaiki.
    Justeru, sangat direkomendasikan untuk mereka yang mempunyai parut jenis concave-convex (berlekuk/berbonggol)

    klik link whatsapp di bio untk order . #dermaroller #dermarollervcs #kulitberparut #parutberlekuk #vitamincserum #vcsannona #vcsannonamelaka

    3 1 23 June, 2019