#kulitcantik Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kulitcantik and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 minutes
Average like
1.2
Average comment
0
Posts with video
20/36
Posts with photo
16/36

Hashtag Popularity

@amyza_hamdan Profile picture

@amyza_hamdan

Antara khasiat sarang burung yang ada pada lovlin 🙂 🌸Awet muda. 🌸Melancarkan peredaran darah. 🌸Melancarkan fungsi paru-paru. 🌸Melegakan batuk. 🌸Membersihkan darah. 🌸Membantu tumbesaran tubuh. 🌸Membantu pembentukan tulang. 🌸Pembentukan darah merah. 🌼Sebagai agen antioksida. 🌼Membantu proses penyembuhan lelah/asthma. 🌼Memutih dan melicinkan muka. 🌼Menghilangkan kedut-kedut muka. 🌼Membantu meningkatkan tahap IQ
🌼Membantu memulihkan tenaga dan stamina badan. 🌼Kesihatan tenaga batin.

http://www.wasap.my/60184733297/bird'snest

#jomdapatkansekarang #lovlinbirdsnest #sarangburung #minuman #kesihatan #kecantikan #bertenaga #awetmuda #sihat #kekal #cergas #segar #kulitcantik #kulitsehat #cantikberseri #kulitglowing #jomtry #berminat #whatsapp #follow #myig #onlineshopping #online #viral #malaysia #cod #hululangat #kajang #semenyih

Antara khasiat sarang burung yang ada pada lovlin 🙂 🌸Awet muda. 🌸Melancarkan peredaran darah. 🌸Melancarkan fungsi paru-paru. 🌸Melegakan batuk. 🌸Membersihkan darah. 🌸Membantu tumbesaran tubuh. 🌸Membantu pembentukan tulang. 🌸Pembentukan darah merah. 🌼Sebagai agen antioksida. 🌼Membantu proses penyembuhan  lelah/asthma. 🌼Memutih dan melicinkan muka. 🌼Menghilangkan kedut-kedut muka. 🌼Membantu meningkatkan tahap IQ
🌼Membantu memulihkan tenaga dan  stamina badan. 🌼Kesihatan tenaga batin.

http://www.wasap.my/60184733297/bird'snest

#jomdapatkansekarang #lovlinbirdsnest #sarangburung #minuman #kesihatan #kecantikan #bertenaga #awetmuda #sihat #kekal #cergas #segar #kulitcantik #kulitsehat #cantikberseri #kulitglowing #jomtry #berminat #whatsapp #follow #myig #onlineshopping #online #viral #malaysia #cod #hululangat #kajang #semenyih
0 0 15 minutes ago
@amyza_hamdan Profile picture

@amyza_hamdan

Antara khasiat sarang burung yang ada pada lovlin 🙂 🌸Awet muda. 🌸Melancarkan peredaran darah. 🌸Melancarkan fungsi paru-paru. 🌸Melegakan batuk. 🌸Membersihkan darah. 🌸Membantu tumbesaran tubuh. 🌸Membantu pembentukan tulang. 🌸Pembentukan darah merah. 🌼Sebagai agen antioksida. 🌼Membantu proses penyembuhan lelah/asthma. 🌼Memutih dan melicinkan muka. 🌼Menghilangkan kedut-kedut muka. 🌼Membantu meningkatkan tahap IQ
🌼Membantu memulihkan tenaga dan stamina badan. 🌼Kesihatan tenaga batin.

http://www.wasap.my/60184733297/bird'snest

#jomdapatkansekarang #lovlinbirdsnest #sarangburung #minuman #kesihatan #kecantikan #bertenaga #awetmuda #sihat #kekal #cergas #segar #kulitcantik #kulitsehat #cantikberseri #kulitglowing #jomtry #berminat #whatsapp #follow #myig #onlineshopping #online #viral #malaysia #cod #hululangat #kajang #semenyih

Antara khasiat sarang burung yang ada pada lovlin 🙂 🌸Awet muda. 🌸Melancarkan peredaran darah. 🌸Melancarkan fungsi paru-paru. 🌸Melegakan batuk. 🌸Membersihkan darah. 🌸Membantu tumbesaran tubuh. 🌸Membantu pembentukan tulang. 🌸Pembentukan darah merah. 🌼Sebagai agen antioksida. 🌼Membantu proses penyembuhan  lelah/asthma. 🌼Memutih dan melicinkan muka. 🌼Menghilangkan kedut-kedut muka. 🌼Membantu meningkatkan tahap IQ
🌼Membantu memulihkan tenaga dan  stamina badan. 🌼Kesihatan tenaga batin.

http://www.wasap.my/60184733297/bird'snest

#jomdapatkansekarang #lovlinbirdsnest #sarangburung #minuman #kesihatan #kecantikan #bertenaga #awetmuda #sihat #kekal #cergas #segar #kulitcantik #kulitsehat #cantikberseri #kulitglowing #jomtry #berminat #whatsapp #follow #myig #onlineshopping #online #viral #malaysia #cod #hululangat #kajang #semenyih
0 0 16 minutes ago
@amyza_hamdan Profile picture

@amyza_hamdan

Antara khasiat sarang burung yang ada pada lovlin 🙂 🌸Awet muda. 🌸Melancarkan peredaran darah. 🌸Melancarkan fungsi paru-paru. 🌸Melegakan batuk. 🌸Membersihkan darah. 🌸Membantu tumbesaran tubuh. 🌸Membantu pembentukan tulang. 🌸Pembentukan darah merah. 🌼Sebagai agen antioksida. 🌼Membantu proses penyembuhan lelah/asthma. 🌼Memutih dan melicinkan muka. 🌼Menghilangkan kedut-kedut muka. 🌼Membantu meningkatkan tahap IQ
🌼Membantu memulihkan tenaga dan stamina badan. 🌼Kesihatan tenaga batin.

http://www.wasap.my/60184733297/bird'snest

#jomdapatkansekarang #lovlinbirdsnest #sarangburung #minuman #kesihatan #kecantikan #bertenaga #awetmuda #sihat #kekal #cergas #segar #kulitcantik #kulitsehat #cantikberseri #kulitglowing #jomtry #berminat #whatsapp #follow #myig #onlineshopping #online #viral #malaysia #cod #hululangat #kajang #semenyih

Antara khasiat sarang burung yang ada pada lovlin 🙂 🌸Awet muda. 🌸Melancarkan peredaran darah. 🌸Melancarkan fungsi paru-paru. 🌸Melegakan batuk. 🌸Membersihkan darah. 🌸Membantu tumbesaran tubuh. 🌸Membantu pembentukan tulang. 🌸Pembentukan darah merah. 🌼Sebagai agen antioksida. 🌼Membantu proses penyembuhan  lelah/asthma. 🌼Memutih dan melicinkan muka. 🌼Menghilangkan kedut-kedut muka. 🌼Membantu meningkatkan tahap IQ
🌼Membantu memulihkan tenaga dan  stamina badan. 🌼Kesihatan tenaga batin.

http://www.wasap.my/60184733297/bird'snest

#jomdapatkansekarang #lovlinbirdsnest #sarangburung #minuman #kesihatan #kecantikan #bertenaga #awetmuda #sihat #kekal #cergas #segar #kulitcantik #kulitsehat #cantikberseri #kulitglowing #jomtry #berminat #whatsapp #follow #myig #onlineshopping #online #viral #malaysia #cod #hululangat #kajang #semenyih
0 0 17 minutes ago
@demicaselangor_ Profile picture

@demicaselangor_

[PERHATIAN] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG SELAMAT UTK SEMUA
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Semua peringkat umur dan semua jenis kulit boleh pakai #DemicaWhiteningLotion . Kami tidak menggunakan sebarang bahan terlarang dlm lotion ni.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
Jom DM nombor fon uols SEKARANG.
.
.
#demicatumpat #demicakotabharu #demicapasirmas #demicapasirpekan #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #teamzalah #lotionmurah #lotion #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #pasirpekan #aeonmallkotabharu #kbmall #pantaigeting #tumpat #pantaisritujuh #cod #postage #kulitcantik

[PERHATIAN] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG SELAMAT UTK SEMUA
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Semua peringkat umur dan semua jenis kulit boleh pakai #DemicaWhiteningLotion . Kami tidak menggunakan sebarang bahan terlarang dlm lotion ni.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
Jom DM nombor fon uols SEKARANG.
.
.
#demicatumpat #demicakotabharu #demicapasirmas #demicapasirpekan #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #teamzalah #lotionmurah #lotion #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #pasirpekan #aeonmallkotabharu #kbmall #pantaigeting #tumpat #pantaisritujuh #cod #postage #kulitcantik
0 0 47 minutes ago
@demicaselangor_ Profile picture

@demicaselangor_

Bestnya guna Demica Whitening Lotion sebagai base Makeup. Natural look dan tidak kelabukan kulit.
.
Nak tahu tak, kenapa anda perlu memilih Demica Whitening Lotion sebagai base makeup ?
.
✨ Make up tahan sehingga 24 jam .
✨ Jimat masa dan senang untuk apply Demica Whitening Lotion kerana teksturnya mudah meresap
✨ Berfungsi merawat kulit, melembap, mencerah dan melindungi kulit dari sinar uv. .
✨ Makeup tidak bercapuk dan tidak tanggal jika berpeluh atau terkena air.
.
.
ONLY RM39.90 EXCLUDE POSTAGE .
Setiap pembelian Demica Whitening Lotion, dapat Freegift whitehead & blackhead remover . FREEGIFT LIMITED. .
.
Wah , bestnya. Jom Whatsapp 013-4583974 sekarang, sebelum Freegift dan Demica habis stok.
.
#demicatumpat #demicakotabharu #demicapasirmas #demicapasirpekan #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #teamzalah #lotionmurah #lotion #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #pasirpekan #aeonmallkotabharu #kbmall #pantaigeting #tumpat #pantaisritujuh #cod #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat

Bestnya guna Demica Whitening Lotion sebagai base Makeup. Natural look dan tidak kelabukan kulit.
.
Nak tahu tak, kenapa anda perlu memilih Demica Whitening Lotion sebagai base makeup ?
.
✨ Make up tahan sehingga 24 jam .
✨ Jimat masa dan senang untuk apply Demica Whitening Lotion kerana teksturnya mudah meresap
✨ Berfungsi merawat kulit, melembap, mencerah dan melindungi kulit dari sinar uv. .
✨ Makeup tidak bercapuk dan tidak tanggal jika berpeluh atau terkena air.
.
.
ONLY RM39.90 EXCLUDE POSTAGE .
Setiap pembelian Demica Whitening Lotion, dapat Freegift whitehead & blackhead remover . FREEGIFT LIMITED. .
.
Wah , bestnya. Jom Whatsapp 013-4583974 sekarang, sebelum Freegift dan Demica habis stok.
.
#demicatumpat #demicakotabharu #demicapasirmas #demicapasirpekan #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #teamzalah #lotionmurah #lotion #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #pasirpekan #aeonmallkotabharu #kbmall #pantaigeting #tumpat #pantaisritujuh #cod #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat
3 0 49 minutes ago
@order_nu_amoorea Profile picture

@order_nu_amoorea

INI DULU,Lihat hidungnya purging spt kulit jeruk, tp beliau sabar. Krn TEKAD MOVE ON YANG KUAT

Lihat slide berikutnya!! Sekarang, masih detox tp udah gak parah. Dan masih tetep tekad move on *"HATI2 SAMA YANG INSTAN2 LOH YA!! 2 MINGGU KELAR.. 3 MINGGU KELAR, UJI PAKAI NONIKIT YA!! BIAR TAU SUDAH AMAN BELUM"*
081274151654
#detox #kulitcantik #jerawathilang #kulitflawless #kulitgelap

INI DULU,Lihat hidungnya purging spt kulit jeruk, tp beliau sabar.  Krn TEKAD MOVE ON YANG KUAT

Lihat slide berikutnya!! Sekarang, masih detox tp udah gak parah.  Dan masih tetep tekad move on *"HATI2 SAMA YANG INSTAN2 LOH YA!! 2 MINGGU KELAR.. 3 MINGGU KELAR, UJI PAKAI NONIKIT YA!! BIAR TAU SUDAH AMAN BELUM"*
081274151654
#detox #kulitcantik #jerawathilang #kulitflawless #kulitgelap
1 0 49 minutes ago
@demicaselangor_ Profile picture

@demicaselangor_

[ MAKEUP TAHAN LAMA DENGAN DEMICA WHITENING LOTION ]
.
Perempuan ni biasanya awal pagi makeup okay. Bila masuk waktu Tengahari dah bercapuk. Berpeluh je make up mulai luntur dan pudar. .
.
Jalan penyelesaiannya adalah, guna DEMICA WHITENING LOTION sebagai base makeup.
.
Tekstur Demica Lotion, adalah ‘waterproof’, so kene air ke berpeluh ke makeup takluntur, taktanggal dan takbercapuk.
.
Uols nak make up tahan lama, kulit kekal cerah & sihat,pastikan konsisten apply Demica Whitening Lotion. Kerana bahan2 yang ada dalam Demica boleh mencerah & merawat masalah kulit uols!
.
Bestkan? Paling best setiap pembelian Demica Lotion dapat Freegift tau!
Whatsapp kami segera 013-4583974 untuk order.
.
#demicatumpat #demicakotabharu #demicapasirmas #demicapasirpekan #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #teamzalah #lotionmurah #lotion #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #pasirpekan #aeonmallkotabharu #kbmall #pantaigeting #tumpat #pantaisritujuh #cod #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat

[ MAKEUP TAHAN LAMA DENGAN DEMICA WHITENING LOTION ]
.
Perempuan ni biasanya awal pagi makeup okay. Bila masuk waktu Tengahari dah bercapuk. Berpeluh je make up mulai luntur dan pudar. .
.
Jalan penyelesaiannya adalah, guna DEMICA WHITENING LOTION sebagai base makeup.
.
Tekstur Demica Lotion, adalah ‘waterproof’, so kene air ke berpeluh ke makeup takluntur, taktanggal dan takbercapuk.
.
Uols nak make up tahan lama, kulit kekal cerah & sihat,pastikan konsisten apply Demica Whitening Lotion. Kerana bahan2 yang ada dalam Demica boleh mencerah & merawat masalah kulit uols!
.
Bestkan? Paling best setiap pembelian Demica Lotion dapat Freegift tau!
Whatsapp kami segera 013-4583974 untuk order.
.
#demicatumpat #demicakotabharu #demicapasirmas #demicapasirpekan #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #teamzalah #lotionmurah #lotion #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #pasirpekan #aeonmallkotabharu #kbmall #pantaigeting #tumpat #pantaisritujuh #cod #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat
4 0 50 minutes ago
@demicayya Profile picture

@demicayya

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
10 0 1 hour ago
@demica_klang_syaa Profile picture

@demica_klang_syaa

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago
@ababil137 Profile picture

@ababil137

Nglombang, Kediri

💞 Bereskan Masalah Wajahmu Dalam 5 Hari Pemakaian💞
💕 Mengandung Nutrisi yg Berasal dari 100 Bahan Alami & Super Hyaluronic Acic
Mampu menghilangkan 🙅🏼 Flek Hitam
🙅🏼 Kulit Kusam
🙅🏼 kulit iritasi/sensitive
🙅🏼 samarkan Kerutan
🙅🏼 bekas2 Jerawat
Dengan Hy Filling Sphere & Water block system Technologg Patent dari USA yg dapat memberikan Efek seketika pada kulit🧖🏻‍♀
❤ Rasakan Kelembaban & kencangnya kulit sampai dengan 150 Jam
Black Jam Terbukti secara Klinis sebagai Solusi Penuaan Dini
Disarankan digunakan utk Pria dan wanita 25th Keatas⚠
Info & order
KLIK 👉 wasap.my/6285655637137/BlackJamOriginal
#kulitsehat
#blackjamoriginalraw
#blackjam
#blackjamklink
#kulitcerah
#kulit
#kulitputih
#kulitcantik
#kulitkusam
#kulitkering #kulitsensitif

💞 Bereskan Masalah Wajahmu Dalam 5 Hari Pemakaian💞
💕 Mengandung Nutrisi yg Berasal dari 100 Bahan Alami & Super Hyaluronic Acic
Mampu menghilangkan 🙅🏼 Flek Hitam
🙅🏼 Kulit Kusam
🙅🏼 kulit iritasi/sensitive
🙅🏼 samarkan Kerutan
🙅🏼 bekas2 Jerawat
Dengan Hy Filling Sphere & Water block system Technologg Patent dari USA yg dapat memberikan Efek seketika pada kulit🧖🏻‍♀
❤ Rasakan Kelembaban & kencangnya kulit sampai dengan 150 Jam
Black Jam Terbukti secara Klinis sebagai Solusi Penuaan Dini
Disarankan digunakan utk Pria dan wanita 25th Keatas⚠
Info & order
KLIK 👉 wasap.my/6285655637137/BlackJamOriginal
#kulitsehat 
#blackjamoriginalraw 
#blackjam 
#blackjamklink 
#kulitcerah 
#kulit 
#kulitputih 
#kulitcantik 
#kulitkusam 
#kulitkering #kulitsensitif
0 0 1 hour ago
@maryk_pasirgudang Profile picture

@maryk_pasirgudang

Pasir Gudang, Johor, Malaysia

.
Reward untuk diri sendiri sudah semestinya..mesti melalui rasa dan perasaan seronok dapat pakai item baru dan limited edition ❤
Bestt sangat lip and cheek ni lembap dan tak keringkan bibir taww 💋💋💋
.
Nak cuba rasai juga macam mana Yanti rasa..jomm miliki 1 warna favourite uolls 👍👍
.
𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓫𝔂,
❤𝓨𝓪𝓷𝓽𝓲
𝑰𝒏𝒅 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚

http://www.wasap.my/60139026456/pmMK

#serumjerawat
#krimflawless
#mask
#jerawat
#jeragat
#kulitkering
#kulitberminyak
#marykaypromotion
#bakarpaknil
#makeupflawless
#pinksale
#jomcantik
#serumhebat
#awetmuda
#skinvigorate
#kulitcantik
#lipstickmarykay
#marykaytop2globalbrand #marykaybotanicaleffects #marykaytimewise3d #marykaymelacepplus #marykaytimewiserepair #marykayclearproof #marykaymkmen
#marykaypasirgudang #marykayyanti #marykaydhajr #marykaytop5globalbrand #marykaypromosiseptember2019 #marykaylipandcheekstick

.
Reward untuk diri sendiri sudah semestinya..mesti melalui rasa dan perasaan seronok dapat pakai item baru dan limited edition ❤
Bestt sangat lip and cheek ni lembap dan tak keringkan bibir taww 💋💋💋
.
Nak cuba rasai juga macam mana Yanti rasa..jomm miliki 1 warna favourite uolls 👍👍
.
𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓫𝔂,
❤𝓨𝓪𝓷𝓽𝓲
𝑰𝒏𝒅 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚

http://www.wasap.my/60139026456/pmMK

#serumjerawat
#krimflawless
#mask
#jerawat
#jeragat
#kulitkering
#kulitberminyak
#marykaypromotion
#bakarpaknil
#makeupflawless
#pinksale
#jomcantik
#serumhebat
#awetmuda 
#skinvigorate
#kulitcantik
#lipstickmarykay
#marykaytop2globalbrand #marykaybotanicaleffects #marykaytimewise3d #marykaymelacepplus #marykaytimewiserepair #marykayclearproof #marykaymkmen
#marykaypasirgudang #marykayyanti #marykaydhajr #marykaytop5globalbrand #marykaypromosiseptember2019 #marykaylipandcheekstick
1 0 1 hour ago
@maryk_dhajr Profile picture

@maryk_dhajr

Pasir Gudang, Johor, Malaysia

.
Reward untuk diri sendiri sudah semestinya..mesti melalui rasa dan perasaan seronok dapat pakai item baru dan limited edition ❤
Bestt sangat lip and cheek ni lembap dan tak keringkan bibir taww 💋💋💋
.
Nak cuba rasai juga macam mana Yanti rasa..jomm miliki 1 warna favourite uolls 👍👍
.
𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓫𝔂,
❤𝓨𝓪𝓷𝓽𝓲
𝑰𝒏𝒅 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚

http://www.wasap.my/60139026456/pmMK

#serumjerawat
#krimflawless
#mask
#jerawat
#jeragat
#kulitkering
#kulitberminyak
#marykaypromotion
#bakarpaknil
#makeupflawless
#pinksale
#jomcantik
#serumhebat
#awetmuda
#skinvigorate
#kulitcantik
#lipstickmarykay
#marykaytop2globalbrand #marykaybotanicaleffects #marykaytimewise3d #marykaymelacepplus #marykaytimewiserepair #marykayclearproof #marykaymkmen
#marykaypasirgudang #marykayyanti #marykaydhajr #marykaytop5globalbrand #marykaypromosiseptember2019 #marykaylipandcheekstick

.
Reward untuk diri sendiri sudah semestinya..mesti melalui rasa dan perasaan seronok dapat pakai item baru dan limited edition ❤
Bestt sangat lip and cheek ni lembap dan tak keringkan bibir taww 💋💋💋
.
Nak cuba rasai juga macam mana Yanti rasa..jomm miliki 1 warna favourite uolls 👍👍
.
𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓫𝔂,
❤𝓨𝓪𝓷𝓽𝓲
𝑰𝒏𝒅 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚

http://www.wasap.my/60139026456/pmMK

#serumjerawat
#krimflawless
#mask
#jerawat
#jeragat
#kulitkering
#kulitberminyak
#marykaypromotion
#bakarpaknil
#makeupflawless
#pinksale
#jomcantik
#serumhebat
#awetmuda 
#skinvigorate
#kulitcantik
#lipstickmarykay
#marykaytop2globalbrand #marykaybotanicaleffects #marykaytimewise3d #marykaymelacepplus #marykaytimewiserepair #marykayclearproof #marykaymkmen
#marykaypasirgudang #marykayyanti #marykaydhajr #marykaytop5globalbrand #marykaypromosiseptember2019 #marykaylipandcheekstick
1 0 1 hour ago
@demicawhiteninglotion06_ Profile picture

@demicawhiteninglotion06_

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 1 hour ago
@perlabyiwani Profile picture

@perlabyiwani

Produk: Perla Coffee Advance
Kod: PC Advance
Harga: RM 29.90
Postage: RM 10(SM), RM 15(SS)
Kandungan: 10 sachets
Tahan: 10 hari

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeekedah
#perlacoffee
#whiteningbooster
#kulitcantik
#sayanakputih
#lembutkankulit
#perlacoffeeadvance
#perlacoffeeadvanced
#perlachocolateadvance
#perlachocolateadvanced

Produk: Perla Coffee Advance
Kod: PC Advance
Harga: RM 29.90
Postage: RM 10(SM), RM 15(SS)
Kandungan: 10 sachets
Tahan: 10 hari

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeekedah
#perlacoffee
#whiteningbooster
#kulitcantik
#sayanakputih
#lembutkankulit
#perlacoffeeadvance
#perlacoffeeadvanced
#perlachocolateadvance 
#perlachocolateadvanced
4 0 1 hour ago
@maryk_yanti Profile picture

@maryk_yanti

Pasir Gudang, Johor, Malaysia

.
Reward untuk diri sendiri sudah semestinya..mesti melalui rasa dan perasaan seronok dapat pakai item baru dan limited edition ❤
Bestt sangat lip and cheek ni lembap dan tak keringkan bibir taww 💋💋💋
.
Nak cuba rasai juga macam mana Yanti rasa..jomm miliki 1 warna favourite uolls 👍👍
.
𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓫𝔂,
❤𝓨𝓪𝓷𝓽𝓲
𝑰𝒏𝒅 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚

http://www.wasap.my/60139026456/pmMK

#serumjerawat
#krimflawless
#mask
#jerawat
#jeragat
#kulitkering
#kulitberminyak
#marykaypromotion
#bakarpaknil
#makeupflawless
#pinksale
#jomcantik
#serumhebat
#awetmuda
#skinvigorate
#kulitcantik
#lipstickmarykay
#marykaytop2globalbrand #marykaybotanicaleffects #marykaytimewise3d #marykaymelacepplus #marykaytimewiserepair #marykayclearproof #marykaymkmen
#marykaypasirgudang #marykayyanti #marykaydhajr #marykaytop5globalbrand #marykaypromosiseptember2019 #marykaylipandcheekstick

.
Reward untuk diri sendiri sudah semestinya..mesti melalui rasa dan perasaan seronok dapat pakai item baru dan limited edition ❤
Bestt sangat lip and cheek ni lembap dan tak keringkan bibir taww 💋💋💋
.
Nak cuba rasai juga macam mana Yanti rasa..jomm miliki 1 warna favourite uolls 👍👍
.
𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓫𝔂,
❤𝓨𝓪𝓷𝓽𝓲
𝑰𝒏𝒅 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚

http://www.wasap.my/60139026456/pmMK

#serumjerawat
#krimflawless
#mask
#jerawat
#jeragat
#kulitkering
#kulitberminyak
#marykaypromotion
#bakarpaknil
#makeupflawless
#pinksale
#jomcantik
#serumhebat
#awetmuda 
#skinvigorate
#kulitcantik
#lipstickmarykay
#marykaytop2globalbrand #marykaybotanicaleffects #marykaytimewise3d #marykaymelacepplus #marykaytimewiserepair #marykayclearproof #marykaymkmen
#marykaypasirgudang #marykayyanti #marykaydhajr #marykaytop5globalbrand #marykaypromosiseptember2019 #marykaylipandcheekstick
0 0 1 hour ago
@demicawhiteninglotion06_ Profile picture

@demicawhiteninglotion06_

KULIT PUTIH MCM PRINCESS
.
.
Wahhhh seronok betul berimaginasi mcm ni 🤣. Sape cakap angan² je? Eh eh bila kita pakai je #DemicaWhiteningLotion kulit terus smooth, glowing & putih gebu! Wowwww 👏🏻😍
.
Please percaya sbb dah beribu testimoni yg share boleh putih & pulihkan sunburn dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
Pssst uols tau tak, #DemicaWhiteningLotion jgk sesuai dijadikan make up base. Nak tahu cara mcm mana?
.
Whatsapp Sekarang😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KULIT PUTIH MCM PRINCESS
.
.
Wahhhh seronok betul berimaginasi mcm ni 🤣. Sape cakap angan² je? Eh eh bila kita pakai je #DemicaWhiteningLotion kulit terus smooth, glowing & putih gebu! Wowwww 👏🏻😍
.
Please percaya sbb dah beribu testimoni yg share boleh putih & pulihkan sunburn dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
Pssst uols tau tak, #DemicaWhiteningLotion jgk sesuai dijadikan make up base. Nak tahu cara mcm mana?
.
Whatsapp Sekarang😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago
@maryk_yanti Profile picture

@maryk_yanti

Pasir Gudang, Johor, Malaysia

.
New Item September 😘😘
💃Eye Baked Trio
💃Lip and Cheek Stick
Menjadi pilihan sebagai permulaan dan pilihan pertama 💋 harus try jika new item ape lagi limited edition uolls..💖
.
Ingin dijadikan milik uolls juga tak??rugi taww xda item murah macam ni..brand international dan top 2 di dunia..sape x beli rugi..buoan deoan xda dah..pegi US nak beli pun stock dah xda bulan depan 💥💥💥
.
Macam mana nak dapat item ni..maii pm Yanti bantu uolls cantik juga 👌
.
𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓫𝔂,
❤𝓨𝓪𝓷𝓽𝓲
𝑰𝒏𝒅 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚

http://www.wasap.my/60139026456/pmMK

#serumjerawat
#krimflawless
#mask
#jerawat
#jeragat
#kulitkering
#kulitberminyak
#marykaypromotion
#bakarpaknil
#makeupflawless
#pinksale
#jomcantik
#serumhebat
#awetmuda
#skinvigorate
#kulitcantik
#lipstickmarykay
#marykaytop2globalbrand #marykaybotanicaleffects #marykaytimewise3d #marykaymelacepplus #marykaytimewiserepair #marykayclearproof #marykaymkmen
#marykaypasirgudang #marykayyanti #marykaydhajr #marykaytop5globalbrand #marykaypromosiseptember2019 #marykaytesterfree

.
New Item September 😘😘
💃Eye Baked Trio
💃Lip and Cheek Stick
Menjadi pilihan sebagai permulaan dan pilihan pertama 💋 harus try jika new item ape lagi limited edition uolls..💖
.
Ingin dijadikan milik uolls juga tak??rugi taww xda item murah macam ni..brand international dan top 2 di dunia..sape x beli rugi..buoan deoan xda dah..pegi US nak beli pun stock dah xda bulan depan 💥💥💥
.
Macam mana nak dapat item ni..maii pm Yanti bantu uolls cantik juga 👌
.
𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓫𝔂,
❤𝓨𝓪𝓷𝓽𝓲
𝑰𝒏𝒅 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚

http://www.wasap.my/60139026456/pmMK

#serumjerawat
#krimflawless
#mask
#jerawat
#jeragat
#kulitkering
#kulitberminyak
#marykaypromotion
#bakarpaknil
#makeupflawless
#pinksale
#jomcantik
#serumhebat
#awetmuda 
#skinvigorate
#kulitcantik
#lipstickmarykay
#marykaytop2globalbrand #marykaybotanicaleffects #marykaytimewise3d #marykaymelacepplus #marykaytimewiserepair #marykayclearproof #marykaymkmen
#marykaypasirgudang #marykayyanti #marykaydhajr #marykaytop5globalbrand #marykaypromosiseptember2019 #marykaytesterfree
1 0 2 hours ago
@maryk_dhajr Profile picture

@maryk_dhajr

Pasir Gudang, Johor, Malaysia

.
New Item September 😘😘
💃Eye Baked Trio
💃Lip and Cheek Stick
Menjadi pilihan sebagai permulaan dan pilihan pertama 💋 harus try jika new item ape lagi limited edition uolls..💖
.
Ingin dijadikan milik uolls juga tak??rugi taww xda item murah macam ni..brand international dan top 2 di dunia..sape x beli rugi..buoan deoan xda dah..pegi US nak beli pun stock dah xda bulan depan 💥💥💥
.
Macam mana nak dapat item ni..maii pm Yanti bantu uolls cantik juga 👌
.
𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓫𝔂,
❤𝓨𝓪𝓷𝓽𝓲
𝑰𝒏𝒅 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚

http://www.wasap.my/60139026456/pmMK

#serumjerawat
#krimflawless
#mask
#jerawat
#jeragat
#kulitkering
#kulitberminyak
#marykaypromotion
#bakarpaknil
#makeupflawless
#pinksale
#jomcantik
#serumhebat
#awetmuda
#skinvigorate
#kulitcantik
#lipstickmarykay
#marykaytop2globalbrand #marykaybotanicaleffects #marykaytimewise3d #marykaymelacepplus #marykaytimewiserepair #marykayclearproof #marykaymkmen
#marykaypasirgudang #marykayyanti #marykaydhajr #marykaytop5globalbrand #marykaypromosiseptember2019 #marykaytesterfree

.
New Item September 😘😘
💃Eye Baked Trio
💃Lip and Cheek Stick
Menjadi pilihan sebagai permulaan dan pilihan pertama 💋 harus try jika new item ape lagi limited edition uolls..💖
.
Ingin dijadikan milik uolls juga tak??rugi taww xda item murah macam ni..brand international dan top 2 di dunia..sape x beli rugi..buoan deoan xda dah..pegi US nak beli pun stock dah xda bulan depan 💥💥💥
.
Macam mana nak dapat item ni..maii pm Yanti bantu uolls cantik juga 👌
.
𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓫𝔂,
❤𝓨𝓪𝓷𝓽𝓲
𝑰𝒏𝒅 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚

http://www.wasap.my/60139026456/pmMK

#serumjerawat
#krimflawless
#mask
#jerawat
#jeragat
#kulitkering
#kulitberminyak
#marykaypromotion
#bakarpaknil
#makeupflawless
#pinksale
#jomcantik
#serumhebat
#awetmuda 
#skinvigorate
#kulitcantik
#lipstickmarykay
#marykaytop2globalbrand #marykaybotanicaleffects #marykaytimewise3d #marykaymelacepplus #marykaytimewiserepair #marykayclearproof #marykaymkmen
#marykaypasirgudang #marykayyanti #marykaydhajr #marykaytop5globalbrand #marykaypromosiseptember2019 #marykaytesterfree
1 0 2 hours ago
@maryk_pasirgudang Profile picture

@maryk_pasirgudang

Pasir Gudang, Johor, Malaysia

.
New Item September 😘😘
💃Eye Baked Trio
💃Lip and Cheek Stick
Menjadi pilihan sebagai permulaan dan pilihan pertama 💋 harus try jika new item ape lagi limited edition uolls..💖
.
Ingin dijadikan milik uolls juga tak??rugi taww xda item murah macam ni..brand international dan top 2 di dunia..sape x beli rugi..buoan deoan xda dah..pegi US nak beli pun stock dah xda bulan depan 💥💥💥
.
Macam mana nak dapat item ni..maii pm Yanti bantu uolls cantik juga 👌
.
𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓫𝔂,
❤𝓨𝓪𝓷𝓽𝓲
𝑰𝒏𝒅 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚

http://www.wasap.my/60139026456/pmMK

#serumjerawat
#krimflawless
#mask
#jerawat
#jeragat
#kulitkering
#kulitberminyak
#marykaypromotion
#bakarpaknil
#makeupflawless
#pinksale
#jomcantik
#serumhebat
#awetmuda
#skinvigorate
#kulitcantik
#lipstickmarykay
#marykaytop2globalbrand #marykaybotanicaleffects #marykaytimewise3d #marykaymelacepplus #marykaytimewiserepair #marykayclearproof #marykaymkmen
#marykaypasirgudang #marykayyanti #marykaydhajr #marykaytop5globalbrand #marykaypromosiseptember2019 #marykaytesterfree

.
New Item September 😘😘
💃Eye Baked Trio
💃Lip and Cheek Stick
Menjadi pilihan sebagai permulaan dan pilihan pertama 💋 harus try jika new item ape lagi limited edition uolls..💖
.
Ingin dijadikan milik uolls juga tak??rugi taww xda item murah macam ni..brand international dan top 2 di dunia..sape x beli rugi..buoan deoan xda dah..pegi US nak beli pun stock dah xda bulan depan 💥💥💥
.
Macam mana nak dapat item ni..maii pm Yanti bantu uolls cantik juga 👌
.
𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓫𝔂,
❤𝓨𝓪𝓷𝓽𝓲
𝑰𝒏𝒅 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚

http://www.wasap.my/60139026456/pmMK

#serumjerawat
#krimflawless
#mask
#jerawat
#jeragat
#kulitkering
#kulitberminyak
#marykaypromotion
#bakarpaknil
#makeupflawless
#pinksale
#jomcantik
#serumhebat
#awetmuda 
#skinvigorate
#kulitcantik
#lipstickmarykay
#marykaytop2globalbrand #marykaybotanicaleffects #marykaytimewise3d #marykaymelacepplus #marykaytimewiserepair #marykayclearproof #marykaymkmen
#marykaypasirgudang #marykayyanti #marykaydhajr #marykaytop5globalbrand #marykaypromosiseptember2019 #marykaytesterfree
0 0 2 hours ago
@demicalotion_mirisarawak Profile picture

@demicalotion_mirisarawak

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 2 hours ago
@demicalotion_sp_ciklang Profile picture

@demicalotion_sp_ciklang

KANAK² PUN BOLEH PAKAI DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Wahhhh sape kenal adik Iris ni?? Adik ni MUA Cilik yg femes uols kat Facebook. Selalu buat live make up! Paling best adik Iris gunakan #DemicaWhiteningLotion sebagai make up base. Wowww nampak hasil make up dia cenggini👍🏼
.
Ibu ibu bapa bapa don’t worry hokey, anak 2 tahun ke atas dah boleh sapu #DemicaWhiteningLotion ni. Takde kesan bahaya pun🙅🏻‍♀️. Mimi guna susu & serbuk mutiara jeee sebagai bahan utama.
.

#DemicaSquad
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #mamabulatttsempoiii

KANAK² PUN BOLEH PAKAI DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Wahhhh sape kenal adik Iris ni?? Adik ni MUA Cilik yg femes uols kat Facebook. Selalu buat live make up! Paling best adik Iris gunakan #DemicaWhiteningLotion sebagai make up base. Wowww nampak hasil make up dia cenggini👍🏼
.
Ibu ibu bapa bapa don’t worry hokey, anak 2 tahun ke atas dah boleh sapu #DemicaWhiteningLotion ni. Takde kesan bahaya pun🙅🏻‍♀️. Mimi guna susu & serbuk mutiara jeee sebagai bahan utama.
.

#DemicaSquad
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea  #mamabulatttsempoiii
1 0 2 hours ago
@demicauni Profile picture

@demicauni

5 KELEBIHAN SUSU DALAM DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Yeayyy lepasni semua kesayangan Mimi akan putih #seputihgadisKorea 👏🏻 Yg penting konsisten pakai.
.
Nak saya tunjuk tutorial make up dgn #DemicaWhiteningLotion boleh DM now💋
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamYayaPower #TeamDemicayya #demicasquad

5 KELEBIHAN SUSU DALAM DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Yeayyy lepasni semua kesayangan Mimi akan putih #seputihgadisKorea 👏🏻 Yg penting konsisten pakai.
.
Nak saya tunjuk tutorial make up dgn #DemicaWhiteningLotion boleh DM now💋
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamYayaPower #TeamDemicayya #demicasquad
0 0 2 hours ago
@demicauni Profile picture

@demicauni

NAK KULIT PUTIH GEBU & TONA SEKATA DLM 10 SAAT?
.
.
Jommm sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki uols. Best sangatt lotion ni Mimi sendiri addicted utk sapu setiap hari, setiap masa.
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Nak kulit putih #seputihgadisKorea kan?
👉Jom DM Mimi SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamYayaPower #TeamDemicayya #demicasquad

NAK KULIT PUTIH GEBU & TONA SEKATA DLM 10 SAAT?
.
.
Jommm sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki uols. Best sangatt lotion ni Mimi sendiri addicted utk sapu setiap hari, setiap masa.
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Nak kulit putih #seputihgadisKorea kan?
👉Jom DM Mimi SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea  #TeamYayaPower #TeamDemicayya #demicasquad
0 0 2 hours ago
@demicalotion_sp_ciklang Profile picture

@demicalotion_sp_ciklang

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN SUAMI BERTAMBAH SAYANG
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Nak kulit putih gebu & lembut?
👉DM terus okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamCiktynAwesome - #mamabulatttsempoiii

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN SUAMI BERTAMBAH SAYANG
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Nak kulit putih gebu & lembut?
👉DM terus okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamCiktynAwesome - #mamabulatttsempoiii
1 0 2 hours ago
@demicawhiteninglotion06_ Profile picture

@demicawhiteninglotion06_

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 2 hours ago
@demicalotion_sp_ciklang Profile picture

@demicalotion_sp_ciklang

5 KELEBIHAN SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DLM DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Tak sabarnyaaa i nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
Dah dah, apa tunggu lagi?
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral harini jgk!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea - #mamabulatttsempoiii

5 KELEBIHAN SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DLM DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Tak sabarnyaaa i nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
Dah dah, apa tunggu lagi?
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral harini jgk!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea - #mamabulatttsempoiii
1 0 2 hours ago
@demicauni Profile picture

@demicauni

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Salah satu fungsi #DemicaWhiteningLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamYayaPower #TeamDemicayya #demicasquad

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Salah satu fungsi #DemicaWhiteningLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamYayaPower #TeamDemicayya #demicasquad
1 0 2 hours ago
@demicauni Profile picture

@demicauni

CARA SIMPLE UTK PUTIHKAN KULIT MCM AWEK KOREA
.
.
Wahhhh mcm mana tu? Of coz dgn hanya pakai #DemicaWhiteningLotion ! Alahai senang je caranya:
.
1)Goncangkan botol lotion
2)Spray ke bahagian yg nak nampak putih
3)Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
.
SIAP!
Semudah 1,2,3 sahaja utk dapatkan kulit putih seputih GADIS KOREA dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Apa tunggu lagi?? Nak grab #DemicaWhiteningLotion??
.
DM nombor fon uols SEKARANG. Jap lagi saya contact okay ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamYayaPower #TeamDemicayya #demicasquad

CARA SIMPLE UTK PUTIHKAN KULIT MCM AWEK KOREA
.
.
Wahhhh mcm mana tu? Of coz dgn hanya pakai #DemicaWhiteningLotion ! Alahai senang je caranya:
.
1)Goncangkan botol lotion
2)Spray ke bahagian yg nak nampak putih
3)Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
.
SIAP!
Semudah 1,2,3 sahaja utk dapatkan kulit putih seputih GADIS KOREA dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Apa tunggu lagi?? Nak grab #DemicaWhiteningLotion??
.
DM nombor fon uols SEKARANG. Jap lagi saya contact okay ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamYayaPower #TeamDemicayya #demicasquad
0 0 2 hours ago
@demicauni Profile picture

@demicauni

KULIT PUTIH MCM PRINCESS
.
.
Wahhhh seronok betul berimaginasi mcm ni 🤣. Sape cakap angan² je? Eh eh bila kita pakai je #DemicaWhiteningLotion kulit terus smooth, glowing & putih gebu! Wowwww 👏🏻😍
.
Please percaya sbb dah beribu testimoni yg share boleh putih & pulihkan sunburn dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
Pssst uols tau tak, #DemicaWhiteningLotion jgk sesuai dijadikan make up base. Nak tahu cara mcm mana?
.
Haaaa DM la saya skrg 😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamYayaPower #TeamDemicayya #demicasquad

KULIT PUTIH MCM PRINCESS
.
.
Wahhhh seronok betul berimaginasi mcm ni 🤣. Sape cakap angan² je? Eh eh bila kita pakai je #DemicaWhiteningLotion kulit terus smooth, glowing & putih gebu! Wowwww 👏🏻😍
.
Please percaya sbb dah beribu testimoni yg share boleh putih & pulihkan sunburn dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
Pssst uols tau tak, #DemicaWhiteningLotion jgk sesuai dijadikan make up base. Nak tahu cara mcm mana?
.
Haaaa DM la saya skrg 😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamYayaPower #TeamDemicayya #demicasquad
0 0 2 hours ago
@demicauni Profile picture

@demicauni

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Salah satu fungsi #DemicaWhiteningLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamYayaPower #TeamDemicayya #demicasquad

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Salah satu fungsi #DemicaWhiteningLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamYayaPower #TeamDemicayya #demicasquad
0 0 2 hours ago
@demicayaya Profile picture

@demicayaya

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order?
Whatsapp sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayaletops #demicayaya #beautybyaya_

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order?
Whatsapp sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayaletops #demicayaya #beautybyaya_
1 0 2 hours ago
@demicayaya Profile picture

@demicayaya

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayaletops #demicayaya #beautybyyaya_

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayaletops #demicayaya #beautybyyaya_
1 0 2 hours ago
@demicayaya Profile picture

@demicayaya

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayaletops #demicayaya #beautybyyaya_

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayaletops #demicayaya #beautybyyaya_
3 0 2 hours ago
@kulit.cantik.flawless Profile picture

@kulit.cantik.flawless

Tips for glowing skin! ✨✨
.
🔹Drink 6-8 glasses of water everyday

Tips for glowing skin! ✨✨
.
🔹Drink 6-8 glasses of water everyday
3 1 3 hours ago

Top #kulitcantik posts

Nak #kulitcantik mcm jannanick, pakailah #whitefluffy ☺️
.
Jom Hi Tea 🍮🥧 .
#whitefluffyselangor #whitefluffyjannanick #cleanser #mask
108 5 23 August, 2019
@nacificofficial.id Profile picture

@nacificofficial.id

.
Ingin memberi hadiah untuk kulitmu yang berharga~?🎁
Pakai Origin Serum!😄
.
Origin Serum mengandung air lidah buaya dan minyak citrus yang akan melembapkan kulit, pore complex-3 yang akan membantu mengecilkan pori-pori, serta sepicalm yang akan membantu menyeimbangkan kadar air & minyak di kulit~🍊🍋
.
Dapatkan kulit sehat dan bersih dengan pemakaian rutin!🥰
.
#nacific #naturalpacific #nacificindonesia #FreshHerbOriginSerum #FreshHerbOrigin #FreshHerb #OriginSerum #serum #koreanskincare #skincare #skincareindonesia #skincareroutine #skincaretips #beauty #kbeauty #glowingskin #wajahglowing #alami #perawatankulit #perawatanwajah #perawatanmuka #kosmetik #kecantikan #mencerahkan #melembapkan #menenangkan #kulitsehat #kulitcantik #kulitcerah

.
Ingin memberi hadiah untuk kulitmu yang berharga~?🎁
Pakai Origin Serum!😄
.
Origin Serum mengandung air lidah buaya dan minyak citrus yang akan melembapkan kulit, pore complex-3 yang akan membantu mengecilkan pori-pori, serta sepicalm yang akan membantu menyeimbangkan kadar air & minyak di kulit~🍊🍋
.
Dapatkan kulit sehat dan bersih dengan pemakaian rutin!🥰
.
#nacific #naturalpacific #nacificindonesia #FreshHerbOriginSerum #FreshHerbOrigin #FreshHerb #OriginSerum #serum #koreanskincare #skincare #skincareindonesia #skincareroutine #skincaretips #beauty #kbeauty #glowingskin #wajahglowing #alami #perawatankulit #perawatanwajah #perawatanmuka #kosmetik #kecantikan #mencerahkan #melembapkan #menenangkan #kulitsehat #kulitcantik #kulitcerah
7,267 114 29 August, 2019
@naqietraveler Profile picture

@naqietraveler

SABUN WANGI 20rb an!
. .
. Untuk terhindar dari bau apek setelah seharian berkegiatan, kamu bisa buat kulitmu wangi sejak pagi sampai sore hari dengan sabun mandi loh!
.
Sabun mandi yang wanginya tahan lama biasanya memang dibuat dengan kandungan parfum didalamnya, jadi nggak heran deh kalau wanginya bisa menempel di kulit mu seharian.
.
Kamu ingin mencobanya juga Stylovers? Tenang aja, karena kali ini Stylo punya rekomendasi sabun mandi dengan wangi yang tahan lama, tentunya mudah untuk dicari loh. Yuk lihat!
.
Credit : @stylo.indonesia #gridnetwork #modismasukakal #cantikmasukakal #naturalmakeup #tampilcantik #makeupindonesia #belajarmakeup #makeupmurah #inspirasimakeup #sabunmandi #bodylotionpemutih #lulurpemutih #kulitputih #kulitcerah #pemutihkulit #pencerahwajah #pencerahkulit #kulitcerah #kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulithaluslicin #kulitmulus #parfummurah #perawatantubuh #parfum #parfumwanita #parfumcewek #parfumoriginal
@pesonavitalis @enchanteurid @lux_id

SABUN WANGI 20rb an!
. .
. Untuk terhindar dari bau apek setelah seharian berkegiatan, kamu bisa buat kulitmu wangi sejak pagi sampai sore hari dengan sabun mandi loh!
.
Sabun mandi yang wanginya tahan lama biasanya memang dibuat dengan kandungan parfum didalamnya, jadi nggak heran deh kalau wanginya bisa menempel di kulit mu seharian.
.
Kamu ingin mencobanya juga Stylovers? Tenang aja, karena kali ini Stylo punya rekomendasi sabun mandi dengan wangi yang tahan lama, tentunya mudah untuk dicari loh. Yuk lihat!
.
Credit : @stylo.indonesia #gridnetwork #modismasukakal #cantikmasukakal #naturalmakeup #tampilcantik #makeupindonesia #belajarmakeup #makeupmurah #inspirasimakeup #sabunmandi #bodylotionpemutih #lulurpemutih #kulitputih #kulitcerah #pemutihkulit #pencerahwajah #pencerahkulit #kulitcerah #kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulithaluslicin #kulitmulus #parfummurah #perawatantubuh #parfum #parfumwanita #parfumcewek #parfumoriginal
@pesonavitalis @enchanteurid @lux_id
685 2 7 September, 2019
@kyraabdullah Profile picture

@kyraabdullah

This is the best beauty tools ever!
Cleansing my face using Skinvigorate brush is a MUST every time before sleep as it is proven 85% MORE EFFECTIVE TO REMOVES MAKEUP AND IMPURITIES THAN SOLELY USING YOUR HAND.

After using this you will notice your skin feels so much softer, extra cleanse and pure ✨ get happy skin with this game changing beauty tools.

Btw, Next month Skinvigorate SONIC version 2.0 will be released! I cannot wait and superr excited for it!! The main upgrade would be OSCILLATING BRUSH HEAD movement and NEW MASSAGE HEAD to massage our skin for lifting and better skincare absorption. This is definitely the best hands on DIY-SPA-like facial treatments 🧖🏻‍♀️ that you ever longed for! You can save hundreds of your pennies 💴 instead of actually going to facial spa treatment.

I CANNOT WAIT for the release, Are u excited😍? Join the excitement now! sneak peak into my highlight story for the NEW SKINVIGORATE SONIC teaser 💖

Authorized Mary Kay Beauty Consultant,
NUR AMIRA BINTI ABDULLAH
248984


@marykaymysg #skinvigorate #skinvigorateSonicMYSG #marykaymalaysia
#skincaremalaysia #bangi #kajang #selangor #kulitkusam #glowingskin #kulitglowing #kulitcantik #kulitsihat #skincare #makeup
#MUA

This is the best beauty tools ever!
Cleansing my face using Skinvigorate brush is a MUST every time before sleep as it is proven 85% MORE EFFECTIVE TO REMOVES MAKEUP AND IMPURITIES THAN SOLELY USING YOUR HAND.
⠀
After using this you will notice your skin feels so much softer, extra cleanse and pure ✨ get happy skin with this game changing beauty tools.
⠀
Btw, Next month Skinvigorate SONIC version 2.0 will be released! I cannot wait and superr excited for it!! The main upgrade would be OSCILLATING BRUSH HEAD movement and NEW MASSAGE HEAD to massage our skin for lifting and better skincare absorption. This is definitely the best hands on DIY-SPA-like facial treatments 🧖🏻‍♀️ that you ever longed for! You can save hundreds of your pennies 💴 instead of actually going to facial spa treatment.
⠀
I CANNOT WAIT for the release, Are u excited😍? Join the excitement now! sneak peak into my highlight story for the NEW SKINVIGORATE SONIC teaser 💖

Authorized Mary Kay Beauty Consultant,
NUR AMIRA BINTI ABDULLAH
248984
⠀
⠀
@marykaymysg #skinvigorate #skinvigorateSonicMYSG #marykaymalaysia
#skincaremalaysia #bangi #kajang #selangor #kulitkusam #glowingskin #kulitglowing#kulitcantik #kulitsihat #skincare #makeup
#MUA
⠀
1,038 20 28 August, 2019
@naqietraveler Profile picture

@naqietraveler

CARA AMPUH BASMI KUTU RAMBUT
.
.
.Campurkan 2 sdm cuka dengan 2 sdm minyak kelapa. Balurkan pada kulit kepala dan rambut, kemudian bungkus kepala dengan shower cap. Gunakanlah ramuan tersebut pada malam hari, dan biarkan hingga pagi hari. Pada pagi harinya, bilas rambut dengan air, kemudian keramasi dengan menggunakan shampoo.
.
Mana nih temen kamu yang hari gini masih kutuan?? Tag orangnya! 😜😜
.
Credit : @duniakecantikan #kecantikan #kesehatan #kulit #kulitcantik #wanita #perempuan #masker #maskeralami #tipscantik #tipscantikalami #skincare #tipskecantikan #tipskecantikankulit #tipskecantikanwajah #tipskecantikanalami #tipskecantikanwanita #tipskecantikankulit #tipskecantikanwajah #tipsbasmikuturambut #kuturambut

CARA AMPUH BASMI KUTU RAMBUT
.
.
.Campurkan 2 sdm cuka dengan 2 sdm minyak kelapa. Balurkan pada kulit kepala dan rambut, kemudian bungkus kepala dengan shower cap. Gunakanlah ramuan tersebut pada malam hari, dan biarkan hingga pagi hari. Pada pagi harinya, bilas rambut dengan air, kemudian keramasi dengan menggunakan shampoo.
.
Mana nih temen kamu yang hari gini masih kutuan?? Tag orangnya! 😜😜
.
Credit : @duniakecantikan #kecantikan #kesehatan #kulit #kulitcantik #wanita #perempuan #masker #maskeralami #tipscantik #tipscantikalami #skincare #tipskecantikan #tipskecantikankulit #tipskecantikanwajah #tipskecantikanalami #tipskecantikanwanita #tipskecantikankulit #tipskecantikanwajah #tipsbasmikuturambut #kuturambut
999 60 31 July, 2019
@nacificofficial.id Profile picture

@nacificofficial.id

.
Penasaran sama rahasia no-makeup makeup look orang-orang Korea? 🤔
Tone-up cream lah jawabannya!!🤩
.
Phyto Niacin Whitening Tone-up Cream membuat kulit terlihat lebih putih dan cerah secara instan, tapi jika digunakan secara rutin akan benar-benar membantu memutihkan dan mencerahkan kulitmu dari dalam~!🥰
.
Bisa juga digunakan di siku, lutut, leher, atau di area tubuh yang gelap lainnya! 👍👍👍
.
#nacific #naturalpacific #nacificindonesia #phytoniacin #toneupcream #toneup #whitening #cream #koreanskincare #skincare #skincareindonesia #skincareroutine #skincaretips #beauty #kbeauty #glowingskin #wajahglowing #natural #alami #perawatankulit #perawatanwajah #perawatanmuka #kosmetik #kecantikan #mencerahkan #melembapkan #menenangkan #kulitsehat #kulitcantik #kulitcerah

.
Penasaran sama rahasia no-makeup makeup look orang-orang Korea? 🤔
Tone-up cream lah jawabannya!!🤩
.
Phyto Niacin Whitening Tone-up Cream membuat kulit terlihat lebih putih dan cerah secara instan, tapi jika digunakan secara rutin akan benar-benar membantu memutihkan dan mencerahkan kulitmu dari dalam~!🥰
.
Bisa juga digunakan di siku, lutut, leher, atau di area tubuh yang gelap lainnya! 👍👍👍
.
#nacific #naturalpacific #nacificindonesia #phytoniacin #toneupcream #toneup #whitening #cream #koreanskincare #skincare #skincareindonesia #skincareroutine #skincaretips #beauty #kbeauty #glowingskin #wajahglowing #natural #alami #perawatankulit #perawatanwajah #perawatanmuka #kosmetik #kecantikan #mencerahkan #melembapkan #menenangkan #kulitsehat #kulitcantik #kulitcerah
3,059 51 19 July, 2019
Tag orang terdekat yg butuh info ini, jng lupa tab 2x ♥️ ya di postingan @ayuksehat 
Mentiontemen kamu utk berbagi info 😍
.
.
.
#infokesehatan #cantik #kulitcantik #kulitsehat #komedo #komedomembandel #komedohilangsampaikeakar #menghilangkankomedo #jerawat #atasijerawat #atasikomedo #cantikalami #wajahcantikalami #kulitsehat #kulitbersih #kulitmulus
777 22 25 August, 2019
@nacificofficial.id Profile picture

@nacificofficial.id

.
KABAR GEMBIRA!!!
Nacific kini hadir di Watsons Pondok Indah Mall 2, Jakarta!!🥳🥳🥳
.
Untuk teman-teman yang berdomisili di Jakarta, kini bisa datang langsung ke Watsons dan mencoba langsung produk Nacific😍
.
Dukung Nacific terus agar bisa cepat hadir di kota-kota lainnya ya!!😊
.
.
#nacific #naturalpacific #nacificindonesia #koreanskincare #skincare #skincareindonesia #skincareroutine #skincaretips #beauty #kbeauty #glowingskin #wajahglowing #alami #perawatankulit #perawatanwajah #perawatanmuka #kosmetik #kecantikan #mencerahkan #melembapkan #menenangkan #kulitsehat #kulitcantik #kulitcerah #watsons

.
KABAR GEMBIRA!!!
Nacific kini hadir di Watsons Pondok Indah Mall 2, Jakarta!!🥳🥳🥳
.
Untuk teman-teman yang berdomisili di Jakarta, kini bisa datang langsung ke Watsons dan mencoba langsung produk Nacific😍
.
Dukung Nacific terus agar bisa cepat hadir di kota-kota lainnya ya!!😊
.
.
#nacific #naturalpacific #nacificindonesia #koreanskincare #skincare #skincareindonesia #skincareroutine #skincaretips #beauty #kbeauty #glowingskin #wajahglowing #alami #perawatankulit #perawatanwajah #perawatanmuka #kosmetik #kecantikan #mencerahkan #melembapkan #menenangkan #kulitsehat #kulitcantik #kulitcerah #watsons
10,528 1,046 19 July, 2019
@nacificofficial.id Profile picture

@nacificofficial.id

.
Rahasia foto selfie yang bagus~?🤔
Kulit yang sehat dan cerah jawabannya!😀
.
Whitening Essence mengandung 5% niacinamide yang membantu menyamakan skin tone dan mencerahkan kulit, serta ekstrak bambu yang memberikan kelembapan ekstra pada kulit!👍
.
Ayo coba Whitening Essence juga dan buktikan sendiri manfaatnya!🥰
.
#nacific #naturalpacific #nacificindonesia #phytoniacin #whiteningessence #brighteningessence #whitening #essence #koreanskincare #skincare #skincareindonesia #skincareroutine #skincaretips #beauty #kbeauty #glowingskin #wajahglowing #natural #alami #perawatankulit #perawatanwajah #perawatanmuka #kosmetik #kecantikan #mencerahkan #melembapkan #menenangkan #kulitsehat #kulitcantik #kulitcerah

.
Rahasia foto selfie yang bagus~?🤔
Kulit yang sehat dan cerah jawabannya!😀
.
Whitening Essence mengandung 5% niacinamide yang membantu menyamakan skin tone dan mencerahkan kulit, serta ekstrak bambu yang memberikan kelembapan ekstra pada kulit!👍
.
Ayo coba Whitening Essence juga dan buktikan sendiri manfaatnya!🥰
.
#nacific #naturalpacific #nacificindonesia #phytoniacin #whiteningessence #brighteningessence #whitening #essence #koreanskincare #skincare #skincareindonesia #skincareroutine #skincaretips #beauty #kbeauty #glowingskin #wajahglowing #natural #alami #perawatankulit #perawatanwajah #perawatanmuka #kosmetik #kecantikan #mencerahkan #melembapkan #menenangkan #kulitsehat #kulitcantik #kulitcerah
2,052 42 19 September, 2019