#kulitcantik Instagram Photos & Videos

kulitcantik - 1.9m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kulitcantik and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
50 seconds
Average like
4.8
Average comment
0.3
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

Calla Milk ni kalau korang nak tahu sangat sesuai diminum sejuk atau panas. Ikut kesukaan masing masing.
-
Ada yang suka minum letak ais bebanyak lepas tu hirup glup glupp gluppp di cuaca panas lit lit lit. Ahhhh nikmatnya.
-
Ada yang suka minum panass panass wap naik berasap. Minum slurpp slurpp perlahan lahann. Wahhh enaknya.
-
Benar! Terpulang pada tekak korang. Tentukan sendiri panas atau sejuk. Yang penting dedua cara ni nikmat dan lazaaat 😋

Calla Milk ni kalau korang nak tahu sangat sesuai diminum sejuk atau panas. Ikut kesukaan masing masing.
-
Ada yang suka minum letak ais bebanyak lepas tu hirup glup glupp gluppp di cuaca panas lit lit lit. Ahhhh nikmatnya.
-
Ada yang suka minum panass panass wap naik berasap. Minum slurpp slurpp perlahan lahann. Wahhh enaknya.
-
Benar! Terpulang pada tekak korang. Tentukan sendiri panas atau sejuk. Yang penting dedua cara ni nikmat dan lazaaat 😋
0 1 18 seconds ago

LUNCH HARI INI BOLEH CUBA SPICY TUNA WRAP NI
.
Senang nak sediakan dan yg penting sedap...banyak variasi anda boleh cuba. Skg banyak wrap boleh di dapati..pilih yg wholegrain, wholemeal, reduced carbs, quinoa atau pun kalau nak reduce calories boleh gantikan wrap dengan lettuce atau daun salad..Jaga portion sos ya, boleh gantikan dgn cili padi🤭🤭
.
Dalam program online coaching, kita sudah design resipi² utk coachee² supaya dapat turun berat secara sihat...bukan turun kg saja tapi fokus turun lemak dari badan anda. Lemak sudah turun anda akan reshaping badan anda dgn amazing dan jadi semakin sihat!!!
.
Adakah sape² kat sini yang nekad nak hilangkan pipi pau, kempiskan perut dan kecikkan peha awal dekad baru Februari 2020? Dan tukar size baju sebelum Raya nanti?Meal plan sihat diberikan dan boleh makan 5-6 kali sehari... Tak sempat bersenam takpe... Target hilang 3kg - 10kg!
.
Saya cari orang yg bersedia utk tukar tabiat pemakanan dan lifestyle dia sbb akan jadi lebih sihat lepas turun berat ....saya bukan cari orang yg gemuk saja ya tapi org yg betul2 komit
.
Setiap peserta akan dapat selama masa dalam program:
.
❤️ Meal plan
❤️ Grocery list
❤️ Balanced nutrition utk sarapan & dinner
❤️ 1-on-1 Coaching
❤️ Online team support group .
WhatsApp Group Coaching yg mana selama program akan diberi pemantauan harian, meal plan boleh makan 5-6 kali sehari, topik² penting utk anda turun berat secara efektif dan cara maintain berat yg betul 👍 Yg penting kat online coaching anda boleh dapat geng yg sama matlamat anda!
.
klik link WhatsApp di bio 👆@suria.hk utk info lebih lanjut 😁😁😁
.
Suria📲+673 829 5804
Follow @suria.hk
.

#gemokisawesome #jalanjalancarimakan #eatcleanmalaysia #sayanakcantik #utusancintabuatadam #puteriyangditukar #icanseeyourvoicemalaysia #paidreviewmalaysia #dramasangat #meleTop
#getfitnowonline #brokoli #kurusdarirumah #jomkurus1malaysia #sihatdanbonusnyakurus #kulitcantik #birdnestessence #handbagcoachmurah #healthyfood #healthylifestyle #workout #brunei

LUNCH HARI INI BOLEH CUBA SPICY TUNA WRAP NI
.
Senang nak sediakan dan yg penting sedap...banyak variasi anda boleh cuba. Skg banyak wrap boleh di dapati..pilih yg wholegrain, wholemeal, reduced carbs, quinoa atau pun kalau nak reduce calories boleh gantikan wrap dengan lettuce atau daun salad..Jaga portion sos ya, boleh gantikan dgn cili padi🤭🤭
.
Dalam program online coaching, kita sudah design resipi² utk coachee² supaya dapat turun berat secara sihat...bukan turun kg saja tapi fokus turun lemak dari badan anda. Lemak sudah turun anda akan reshaping badan anda dgn amazing dan jadi semakin sihat!!!
.
Adakah sape² kat sini yang nekad nak hilangkan pipi pau, kempiskan perut dan kecikkan peha awal dekad baru Februari 2020? Dan tukar size baju sebelum Raya nanti?Meal plan sihat diberikan dan boleh makan 5-6 kali sehari... Tak sempat bersenam takpe... Target hilang 3kg - 10kg!
.
Saya cari orang yg bersedia utk tukar tabiat pemakanan dan lifestyle dia sbb akan jadi lebih sihat lepas turun berat ....saya bukan cari orang yg gemuk saja ya tapi org yg betul2 komit
.
Setiap peserta akan dapat selama masa dalam program:
.
❤️ Meal plan
❤️ Grocery list
❤️ Balanced nutrition utk sarapan & dinner
❤️ 1-on-1 Coaching
❤️ Online team support group .
WhatsApp Group Coaching yg mana selama program akan diberi pemantauan harian, meal plan boleh makan 5-6 kali sehari, topik² penting utk anda turun berat secara efektif dan cara maintain berat yg betul 👍 Yg penting kat online coaching anda boleh dapat geng yg sama matlamat anda!
.
klik link WhatsApp di bio 👆@suria.hk utk info lebih lanjut 😁😁😁
.
Suria📲+673 829 5804
Follow @suria.hk
.

#gemokisawesome #jalanjalancarimakan #eatcleanmalaysia #sayanakcantik #utusancintabuatadam #puteriyangditukar #icanseeyourvoicemalaysia #paidreviewmalaysia #dramasangat #meleTop
#getfitnowonline #brokoli #kurusdarirumah #jomkurus1malaysia #sihatdanbonusnyakurus #kulitcantik #birdnestessence #handbagcoachmurah #healthyfood #healthylifestyle #workout #brunei
0 0 22 seconds ago

GASTRIK DAH TAKDE??? Wahhh seronok nyaa 😍😍😍 Sebelum ni gastrik teruk, nak makan pedas pedas dan minum kopi pun tak boleh😢. Baru try beli sekotak Awwa Coklat, alhamdulillah berkesan dah takde gastrik.

Kemain yee siap berani makan pedas pedas🤣
Terus rembat 3 kotak Awwa Coklat sebab sedap sangat katanya👏

Awwa Coklat ni mengandungi Koko premium tinggi tau! Dahla ada 8 makanan Sunnah lagi! Yang sememangnya 8 makanan sunnah tersebut ada khasiat tersendiri🥰🥰 Apa 8 makanan Sunnah tu? 👇 - Kurma - Kismis
- Delima
- Madu
- Habbatus Sauda
- Buah Zaitun
- Al Manna
- Za'faran

Kandungan dalam Awwa ni bukan kaleng kaleng tau🤣 Nak try tak? Klik link👇

www.wasap.my/60177485155/awwa

#awwa
#awwaimanniskinz
#awwaminumanno1kulit
#tanpamaltodekstrin
#tanpagulaputih
#tanpakafein
#minumancoklat
#coklatkurma
#coklatpremium
#ekzema
#ekzemamalaysia
#susukambing
#tidakhamis
#tambahsusu
#tambahsusuibu
#tambahsusubadan
#susukambingmurah
#coklatmocha
#cappuccinolatte
#susuuntapisang
#susuunta
#minumanawwa
#kulitcantik
#imanniskinz
#viralmalaysia

GASTRIK DAH TAKDE??? Wahhh seronok nyaa 😍😍😍 Sebelum ni gastrik teruk, nak makan pedas pedas dan minum kopi pun tak boleh😢. Baru try beli sekotak Awwa Coklat, alhamdulillah berkesan dah takde gastrik.

Kemain yee siap berani makan pedas pedas🤣
Terus rembat 3 kotak Awwa Coklat sebab sedap sangat katanya👏

Awwa Coklat ni mengandungi Koko premium tinggi tau! Dahla ada 8 makanan Sunnah lagi! Yang sememangnya 8 makanan sunnah tersebut ada khasiat tersendiri🥰🥰 Apa 8 makanan Sunnah tu? 👇 - Kurma - Kismis
- Delima
- Madu
- Habbatus Sauda
- Buah Zaitun
- Al Manna
- Za'faran

Kandungan dalam Awwa ni bukan kaleng kaleng tau🤣 Nak try tak? Klik link👇

www.wasap.my/60177485155/awwa

#awwa
#awwaimanniskinz
#awwaminumanno1kulit
#tanpamaltodekstrin
#tanpagulaputih
#tanpakafein
#minumancoklat
#coklatkurma
#coklatpremium
#ekzema
#ekzemamalaysia
#susukambing
#tidakhamis
#tambahsusu
#tambahsusuibu
#tambahsusubadan
#susukambingmurah
#coklatmocha
#cappuccinolatte
#susuuntapisang
#susuunta
#minumanawwa
#kulitcantik
#imanniskinz
#viralmalaysia
0 0 1 minute ago

Hi Beauties! Dr. Fit mau kasih tau nih tentang apa aja kebiasaan buruk yang bisa menyebabkan kulit kusam 😉
Yuk disimak! ☝

Yuk! mulai biasakan hidup sehat mulai dari sekarang🤩
Karena Cantikmu, Adalah Bahagiamu! 😉
.
#kulitsehat #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #wajahglowing #wajahmulus #wajahbersih #cantikglowing #cantikmulus #cantikalami #klinikkecantikan #skincareaman #skincareserang #skincareamanbpom #skincareindonesia

Hi Beauties! Dr. Fit mau kasih tau nih tentang apa aja kebiasaan buruk yang bisa menyebabkan kulit kusam 😉
Yuk disimak! ☝
•
Yuk! mulai biasakan hidup sehat mulai dari sekarang🤩
Karena Cantikmu, Adalah Bahagiamu! 😉
.
#kulitsehat #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #wajahglowing #wajahmulus #wajahbersih #cantikglowing #cantikmulus #cantikalami #klinikkecantikan #skincareaman #skincareserang #skincareamanbpom #skincareindonesia
0 0 1 minute ago

GAK USAH KHAWATIIIIIIR !
Amura ini AMAN sudah ada bukti resmi dari BPOM loh❣️
Buat apa lagi ragu-ragu???
Makanyaaa yuk skrg klik link di bio, atau buka WhatsApp nya dan chat beauty consultant kamu buat info Amura lebih lanjut.. Cusssss biar cepet glowing✨
.
.
.
#skincareindonesia #skincareaman #serumgold #serumpemutih #beautysecret #wajahbersih #serum #skincareproducts #skincaretips #skintreatment #kulitcantik #serumcantik #jerawat #serumwajahmurah #serumglowing #serummukajerawat #serumviral #serumpemutihwajah #serumbpom #serumvitaminc #serumantiaging #serumamura #amura #amurabeautycare #amuraexpertserum

GAK USAH KHAWATIIIIIIR !
Amura ini AMAN sudah ada bukti resmi dari BPOM loh❣️
Buat apa lagi ragu-ragu???
Makanyaaa yuk skrg klik link di bio, atau buka WhatsApp nya dan chat beauty consultant kamu buat info Amura lebih lanjut.. Cusssss biar cepet glowing✨
.
.
.
#skincareindonesia #skincareaman #serumgold #serumpemutih #beautysecret #wajahbersih #serum #skincareproducts #skincaretips #skintreatment #kulitcantik #serumcantik #jerawat #serumwajahmurah #serumglowing #serummukajerawat #serumviral #serumpemutihwajah #serumbpom #serumvitaminc #serumantiaging #serumamura #amura #amurabeautycare #amuraexpertserum
0 0 2 minutes ago

APA DEMICA LOTION BOLEH BUAT?
.
.
Lately ni cuaca silih berganti. Kejap panas kejap hujan. Tapi tak pernah miss apply #DemicaLotion kt muka & tangan utk bagi perlindungan, penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
#DemicaWhiteningLotion sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuk
.
☑️kulit kering
☑️kulit kusam
☑️kulit berminyak
.
So, uolls tk perlu risau utk berjemur tgh panas sbb #DemicaWhiteningLotion ada SPF50 yg boleh mengelakkan kulit kita dari terkena sunburn.
.
Mesti uolls excited kan nak tahu lebih detail ttg #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon SEKARANG ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA DEMICA LOTION BOLEH BUAT?
.
.
Lately ni cuaca silih berganti. Kejap panas kejap hujan. Tapi tak pernah miss apply #DemicaLotion kt muka & tangan utk bagi perlindungan, penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
#DemicaWhiteningLotion sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuk
.
☑️kulit kering
☑️kulit kusam
☑️kulit berminyak
.
So, uolls tk perlu risau utk berjemur tgh panas sbb #DemicaWhiteningLotion ada SPF50 yg boleh mengelakkan kulit kita dari terkena sunburn.
.
Mesti uolls excited kan nak tahu lebih detail ttg #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon SEKARANG ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 3 minutes ago

Dapatkan kulit bersih dan cerah dalam 1 produk!

Selain membersihkan dan mencerahkan kulitmu, Moreskin Clean & Glow adalah cream yang ampuh untuk:
- mengencangkan kulit wajah
- menghilangkan flek hitam
- meremajakan kulit
- menangkal radiasi
- melembabkan kulit dengan maksimal
- menghilangkan bekas jerawat

Gak percaya? coba dan rasakan sendiri manfaatnya,😍
.
#moreskin #kosmetik #kosmetikalami #halal #produklokal #aman #kulitcantik #moreskincleanandglow #creampemutih #antiaging #allin1 #kosmetikalami #glowing #cleansing #moreskinkecantikannusantara #kosmetikhalal #moreskinglow #moreskinskincare #moreskinaward2020 #moreskinreward
#distributornasamalang #agennasamalang #produknasamalang

Dapatkan kulit bersih dan cerah dalam 1 produk!

Selain membersihkan dan mencerahkan kulitmu, Moreskin Clean & Glow adalah cream yang ampuh untuk:
- mengencangkan kulit wajah
- menghilangkan flek hitam
- meremajakan kulit
- menangkal radiasi
- melembabkan kulit dengan maksimal
- menghilangkan bekas jerawat

Gak percaya? coba dan rasakan sendiri manfaatnya,😍
.
#moreskin #kosmetik #kosmetikalami #halal #produklokal #aman #kulitcantik #moreskincleanandglow #creampemutih #antiaging #allin1 #kosmetikalami #glowing #cleansing #moreskinkecantikannusantara #kosmetikhalal #moreskinglow #moreskinskincare#moreskinaward2020 #moreskinreward
#distributornasamalang #agennasamalang #produknasamalang
0 0 4 minutes ago

Apakah kalian udah mantap untuk memulai menggunakan skincare untuk sehari-hari?
Pasti bingung juga harus memilih produk yang akan dibeli? Kalian bisa membeli produk-produk skincare yang sesuai dengan kulit kalian. berikut ini merupakan dasarnya dari mulai dengan produk skincare yang digunakan untuk pemula hanya produk sebagai berikut :
1. CLEANSER
2. TONER
3. MOISTURIZER
4. SUN SCREEN
UNTUK MELIHAT DETAILNYA SILAHKAN KLIK LINK DI BIO.
#SemuaBisaCantik #stylo #styloindonesia #gridnetwork #naturalmakeup #makeupnatural #tampilcantik #ragamkecantikan #makeupindonesia #belajarmakeup #makeupmurah #inspirasimakeup #inspirasiwanita #makeuppemula #cantik #cantikindonesia #inspirasicantikmu #skincareindonesia #kulitcerah #kulitkusam #wajahcerah #wajahkusam #kulitberminyak #kulitjerawat #foreo #kulitcantik #kulitglowing #kulithalus #perawatankulit

Apakah kalian udah mantap untuk memulai menggunakan skincare untuk sehari-hari? 
Pasti bingung juga harus memilih produk yang akan dibeli? Kalian bisa membeli produk-produk skincare yang sesuai dengan kulit kalian. berikut ini merupakan dasarnya dari mulai dengan produk skincare yang digunakan untuk pemula hanya produk sebagai berikut : 
1. CLEANSER 
2. TONER 
3. MOISTURIZER 
4. SUN SCREEN 
UNTUK MELIHAT DETAILNYA SILAHKAN KLIK LINK DI BIO.
#SemuaBisaCantik #stylo #styloindonesia #gridnetwork #naturalmakeup #makeupnatural #tampilcantik #ragamkecantikan #makeupindonesia #belajarmakeup #makeupmurah #inspirasimakeup #inspirasiwanita #makeuppemula #cantik #cantikindonesia #inspirasicantikmu #skincareindonesia #kulitcerah #kulitkusam #wajahcerah #wajahkusam #kulitberminyak #kulitjerawat #foreo #kulitcantik #kulitglowing #kulithalus #perawatankulit
1 0 4 minutes ago

Shooting Cream
Perawatan utk menjaga kelembapan alami kulit , mencegah iritasi , dan meningkatkan kelembapan kulit, dan meredakan rasa perih dan kemerahan, membantu kulit menjadi lebih kenyal , bercahaya dan tampak merona..
.
.

Info :
WhatsApp : 082113131992
Line : enhakabeautycare / @enhakaclinic
Alamat : Jl. Ruko Taman Mekar Agung No.15, Komplek Istana Mekar Wangi, Bandung

#enhaka
#klinikenhaka
#klinikcantikbandung
#kulitcantik

Shooting Cream
Perawatan utk menjaga kelembapan alami kulit , mencegah iritasi , dan meningkatkan kelembapan kulit, dan meredakan rasa perih dan kemerahan, membantu kulit menjadi lebih kenyal , bercahaya dan tampak merona..
.
.

Info :
WhatsApp : 082113131992
Line : enhakabeautycare / @enhakaclinic
Alamat : Jl. Ruko Taman Mekar Agung No.15, Komplek Istana Mekar Wangi, Bandung

#enhaka
#klinikenhaka
#klinikcantikbandung
#kulitcantik
0 0 6 minutes ago

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS FALL IN LOVE TERUS
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
DM no fon korang SEKARANG utk mimi Whatsapp 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS FALL IN LOVE TERUS
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
DM no fon korang SEKARANG utk mimi Whatsapp 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 6 minutes ago

TUMIT MEREKAH PUNCA KULIT KERING

Sape ada masalah mcm ni? Biasa tumit merekah terjadi kpd semua tak kira muda atau tua. Tak confident sangat bila kulit kaki bersisik kan? Apa kata uols sapu je Demica lotion kat tumit kaki. Dlm sehari terus rasa tumit dah kurang merekah & lembap.

Jom hadiahkan Demica lotion utk kesayangan uols. “DM” sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamjutawandemica

TUMIT MEREKAH PUNCA KULIT KERING

Sape ada masalah mcm ni? Biasa tumit merekah terjadi kpd semua tak kira muda atau tua. Tak confident sangat bila kulit kaki bersisik kan? Apa kata uols sapu je Demica lotion kat tumit kaki. Dlm sehari terus rasa tumit dah kurang merekah & lembap.

Jom hadiahkan Demica lotion utk kesayangan uols. “DM” sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamjutawandemica
0 0 7 minutes ago

Collagen facial cleanser merupakan produk dari PT NASA yang merupakan produk khusus untuk perawatan muka / wajah yang terbuat dari collagen tulang sapi pilihan yang sudah bersertifikasi halal dari MUI. *Manfaat Collagen Facial Cleanser* :
- Memutihkan kulit wajah
- Mencerahkan kulit wajah
- Meremajakan kulit wajah yang mati
- Memberikan nutrisi tinggi pada kulit wajah sehingga menjadi bekas jerawat,bintik hitam akan tersamarkan
- Menghilangkan jerawat & menyembuhkan jerawat serta mencegah timbulnya jerawat

Cara pakai :
1. Usapkan cleanser langsung pada wajah yang sudah terbasuh air
2. Ratakan hingga ke leher
3. Sesekali pijat & tekan lembut hingga 1 menit
4. Bilas dengan air dingin
5. Lakukan hingga 3-5× pemijatan setiap kali menggunakan

Untuk order/konsultasi
Chat di sini yaa
👉 WA : 0812-1644-5485
👉 Shopee : https://shopee.co.id/hamiyah_onshop

#pencerahwajah #wajahsehat #wajahkinclong #jualpemutihwajah #wajahberminyak #sabunwajah #wajahhalus #kecantikanwajah #kecantikankulitwajah #mukaglowing #mukaberminyak #mukakusam #cantikindonesia #cantiknatural #kulitcantik #tipscantik #vitaminkulitwajah #sabunjerawat #sabunpencerahwajah #sabunkecantikan #perawatankecantikan #perawatankulitberminyak #sabunwajahherbal #vitaminwajah #komedohilang #jerawathilang #tokonasasidoarjo

Collagen facial cleanser merupakan produk dari PT NASA yang merupakan produk khusus untuk perawatan muka / wajah yang terbuat dari collagen tulang sapi pilihan yang sudah bersertifikasi halal dari MUI. *Manfaat Collagen Facial Cleanser* :
- Memutihkan kulit wajah
- Mencerahkan kulit wajah
- Meremajakan kulit wajah yang mati
- Memberikan nutrisi tinggi pada kulit wajah sehingga menjadi bekas jerawat,bintik hitam akan tersamarkan
- Menghilangkan jerawat & menyembuhkan jerawat serta mencegah timbulnya jerawat

Cara pakai :
1. Usapkan cleanser langsung pada wajah yang sudah terbasuh air
2. Ratakan hingga ke leher
3. Sesekali pijat & tekan lembut hingga 1 menit
4. Bilas dengan air dingin
5. Lakukan hingga 3-5× pemijatan setiap kali menggunakan

Untuk order/konsultasi
Chat di sini yaa
👉 WA : 0812-1644-5485
👉 Shopee : https://shopee.co.id/hamiyah_onshop

#pencerahwajah #wajahsehat #wajahkinclong #jualpemutihwajah #wajahberminyak #sabunwajah #wajahhalus #kecantikanwajah #kecantikankulitwajah #mukaglowing #mukaberminyak #mukakusam #cantikindonesia #cantiknatural #kulitcantik #tipscantik #vitaminkulitwajah #sabunjerawat #sabunpencerahwajah #sabunkecantikan #perawatankecantikan #perawatankulitberminyak #sabunwajahherbal #vitaminwajah #komedohilang #jerawathilang #tokonasasidoarjo
0 0 7 minutes ago

Eh siapa kata lelaki tak boleh nak minum calla milk ni? Ce kabor dengan efa 🤭
.
.
Calla milk ni lelaki perempuan boleh je minum takda masalah ye. Ini cuma susu kambing yang berperisa caramel sesuai untuk seisi keluarga. 100% diperbuat dari bahan-bahan sunnah.
.
.
#teamellyyaney #ellyyaneyagent #callabeautyskin #callabeauty_hq #putihgebu #putihtanpasuntik #kulitputih #kulitcantik #masalahkulit #kulitkusam #kulitkering #ekzema #kulitkasar #kulitberjerawat #klinikkecantikan #klinikkulit #pakarkulit #collagen #buahpeach #callamilk #susukambing #susuuntukkulit #selangor #shahalam #puchong #putrajaya #kajang #semenyih #beranang #nilai

Eh siapa kata lelaki tak boleh nak minum calla milk ni? Ce kabor dengan efa 🤭
.
.
Calla milk ni lelaki perempuan boleh je minum takda masalah ye. Ini cuma susu kambing yang berperisa caramel sesuai untuk seisi keluarga. 100% diperbuat dari bahan-bahan sunnah.
.
.
#teamellyyaney #ellyyaneyagent #callabeautyskin #callabeauty_hq #putihgebu #putihtanpasuntik #kulitputih #kulitcantik #masalahkulit #kulitkusam #kulitkering #ekzema #kulitkasar #kulitberjerawat #klinikkecantikan #klinikkulit #pakarkulit #collagen #buahpeach #callamilk #susukambing #susuuntukkulit #selangor #shahalam #puchong #putrajaya #kajang #semenyih #beranang #nilai
0 0 7 minutes ago

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 7 minutes ago

Yang halal udah pasti aman yaa... Jadi, ga ada alasan lagi untuk tidak menggunakan pelembab wajah, Original Raw Black Jam.

Kebaikan alami dalam kandungan ganggang yang kaya protein, kolagen, mineral dan vitamin, mengontrol minyak berlebih pada kulitmu dan mengatasi bakteri. Selain itu, anti-aging effect dan water block systemnya mampu menjaga kandungan air dalam jaringan kulit, sehingga kamu dapat beraktivitas lebih nyaman tanpa perlu takut kulit kering.

cek link di bio ya..
#kulitglowing #awetmuda #cantik #kulitcantik #antiaging #tipscantik #kulitcerah #creamsiangmalam #awetmudaalami #awetmudaselalu #awetmudasentiasa #awetmudacantik #cantikalami #cantiksehat #cantikindonesia #kulitmulus #wajahcantik #wajahbersinar #produkkecantikan #tipskecantikankulit #antiagingskincare #kecantikan #kulithalusmulus #cerahberseri #bebasjerawat #perawatanwajah #perawatanwajahglowing #tipsglowing #tipskecantikan

Yang halal udah pasti aman yaa... Jadi, ga ada alasan lagi untuk tidak menggunakan pelembab wajah, Original Raw Black Jam.

Kebaikan alami dalam kandungan ganggang yang kaya protein, kolagen, mineral dan vitamin, mengontrol minyak berlebih pada kulitmu dan mengatasi bakteri. Selain itu, anti-aging effect dan water block systemnya mampu menjaga kandungan air dalam jaringan kulit, sehingga kamu dapat beraktivitas lebih nyaman tanpa perlu takut kulit kering.

cek link di bio ya..
#kulitglowing #awetmuda #cantik #kulitcantik #antiaging #tipscantik #kulitcerah #creamsiangmalam #awetmudaalami #awetmudaselalu #awetmudasentiasa #awetmudacantik #cantikalami #cantiksehat #cantikindonesia #kulitmulus #wajahcantik #wajahbersinar #produkkecantikan #tipskecantikankulit #antiagingskincare #kecantikan #kulithalusmulus #cerahberseri #bebasjerawat #perawatanwajah #perawatanwajahglowing #tipsglowing #tipskecantikan
0 0 11 minutes ago

Pengen wajah glowing tapi kok malah annoying? Udah pake cream ini, cream itu, serum ini, spray itu, banyak, ribet, mahal lagi haduhhh😪😪
.
Udah, daripada ribet, bingung, mahal, #MoveOn ke #MoreskinCleanandGlow yuk Girl! Karena dengan 1 cream booster ini, kamu udah dapet paket komplit nya!😲😲
.
Cream booster multifungsi ini mampu mempercepat proses peremajaan kulit, menghaluskan, serta melembabkan kulit cantikmu! Serta berfungsi ganda sebagai cream pagi dan malam lho, Girl!
.
Udah gitu, kamu cukup memakai 3 hari dalam seminggu aja, untuk mendapatkan wajah cerah berseri dan glowing natural! Udah multifungsi, glowing nya dapet, hemat lagi! Kurang apa coba si #MoreskinCleanandGlow ini? 🤭🤭
.
Ada yang udah pakai? Share yuk, pengalaman cantik kamu setelah memakai #MoreskinCleanandGlow di kolom komentar!😋
.
Dapatkan produknya hanya di agen resmi Nasa 💕
.
Yang mau order langsung japri aja yuk 🤗
Wa. 🌻 .081384085424
.
#moreskin #kosmetik #kosmetikalami #halal #produklokal #aman #kulitcantik

Pengen wajah glowing tapi kok malah annoying? Udah pake cream ini, cream itu, serum ini, spray itu, banyak, ribet, mahal lagi haduhhh😪😪
.
Udah, daripada ribet, bingung, mahal, #MoveOn ke #MoreskinCleanandGlow yuk Girl! Karena dengan 1 cream booster ini, kamu udah dapet paket komplit nya!😲😲
.
Cream booster multifungsi ini mampu mempercepat proses peremajaan kulit, menghaluskan, serta melembabkan kulit cantikmu! Serta berfungsi ganda sebagai cream pagi dan malam lho, Girl!
.
Udah gitu, kamu cukup memakai 3 hari dalam seminggu aja, untuk mendapatkan wajah cerah berseri dan glowing natural! Udah multifungsi, glowing nya dapet, hemat lagi! Kurang apa coba si #MoreskinCleanandGlow ini? 🤭🤭
.
Ada yang udah pakai? Share yuk, pengalaman cantik kamu setelah memakai #MoreskinCleanandGlow di kolom komentar!😋
.
Dapatkan produknya hanya di agen resmi Nasa 💕
.
Yang mau order langsung japri aja yuk 🤗
Wa. 🌻 .081384085424
.
#moreskin #kosmetik #kosmetikalami #halal #produklokal #aman #kulitcantik
0 0 11 minutes ago

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH “Sebelum keluar rumah, Wani apply #DemicaWhiteningLotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn dan nak make sure make up yang Wani pakai ni tak mudah crack.” Haaa, Wani pun pakai #DemicaWhiteningLotion tau untuk melindungi kulit dan untuk make up tahan lebih lama. Kenapa best sangat #DemicaWhiteningLotion ni? ✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Botol yg kecil senang dibawa

Jom dapatkan SEKARANG.
P/s: Stok sangattt LIMITED! Sape cepat dia dapat.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH “Sebelum keluar rumah, Wani apply #DemicaWhiteningLotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn dan nak make sure make up yang Wani pakai ni tak mudah crack.” Haaa, Wani pun pakai #DemicaWhiteningLotion tau untuk melindungi kulit dan untuk make up tahan lebih lama. Kenapa best sangat #DemicaWhiteningLotion ni? ✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Botol yg kecil senang dibawa

Jom dapatkan SEKARANG.
P/s: Stok sangattt LIMITED! Sape cepat dia dapat.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 11 minutes ago

Tip of the week:

When you or your child need Bee Propolis, crush them between two spoons of Forever Bee Honey and they will love it. Healthy kids, happy family.
Tips minggu ini. Apabila anda memerlukan Bee Propolis, hancurkannya bersama dua sudu Forever Bee Honey Anak-anak sihat, keluarga bahagia.

#foreverlivingsubangperdana
#flpteammommycery
#foreverliving
#41yearsestablished
#165countryworldwide
#foreverliving #sayanak #foreverliving #Rushare #madulebah #bee #honey #propolis #kitaamalkansemuayangbagus #demiuntuksihat #demiuntukcantik
#kulitsihat #kulitcantik
#thealoeveracompany #ForeverBeautiful #takpernahtakcantik

Tip of the week:

When you or your child need Bee Propolis, crush them between two spoons of Forever Bee Honey and they will love it. Healthy kids, happy family. 
Tips minggu ini. Apabila anda memerlukan Bee Propolis, hancurkannya bersama dua sudu Forever Bee Honey Anak-anak sihat, keluarga bahagia.

#foreverlivingsubangperdana
#flpteammommycery 
#foreverliving
#41yearsestablished
#165countryworldwide
#foreverliving #sayanak #foreverliving  #Rushare #madulebah #bee #honey #propolis #kitaamalkansemuayangbagus  #demiuntuksihat #demiuntukcantik
#kulitsihat #kulitcantik 
#thealoeveracompany #ForeverBeautiful #takpernahtakcantik
0 0 13 minutes ago

.
FOREVER ABSORBENT-C
.
Vitamin C adalah larut air. Kesannya, ia boleh tersingkir daripada badan (3-4 jam) dengan mudah sekali.
.
Forever Absorbent-C dihasilkan dengan mengikat vitamin C kepada serat oat. Ini menghasilkan kesan seperti span.
.
Hasilnya, Vitamin C tidak akan berkurangan dengan segera, dan tinggal dalam sistem penghadaman untuk tempoh yang lebih lama, membolehkan badan menyerap kesemua 100% vitamin C secara berterusan.
.
===================
Teknologi ini berpaten dan tidak boleh ditiru oleh mana-mana pengeluar lain selain daripada Forever Living.
===================
.
Vitamin C dalam Forever Aborbent-C diperolehi daripada buah oren, betik dan buah-buah eksotik lain yang masak sendiri di bawah sinaran matahari dan bukannya diperam dalam gudang.
.
Ia tinggi dengan bioflavonoid, tinggi kandungan vitamin C dan mampu memenuhi keperluan harian kita.
.
.
Jimat 15% atau 35%? Daftarlah sebagai Pengguna di Forever Living. Hanya RM90.00 dan dapatkan Aloe Vera Gel (1 Liter) secara PERCUMA!

.
FOREVER ABSORBENT-C
.
Vitamin C adalah larut air. Kesannya, ia boleh tersingkir daripada badan (3-4 jam) dengan mudah sekali.
.
Forever Absorbent-C dihasilkan dengan mengikat vitamin C kepada serat oat. Ini menghasilkan kesan seperti span.
.
Hasilnya, Vitamin C tidak akan berkurangan dengan segera, dan tinggal dalam sistem penghadaman untuk tempoh yang lebih lama, membolehkan badan menyerap kesemua 100% vitamin C secara berterusan.
.
===================
Teknologi ini berpaten dan tidak boleh ditiru oleh mana-mana pengeluar lain selain daripada Forever Living.
===================
.
Vitamin C dalam Forever Aborbent-C diperolehi daripada buah oren, betik dan buah-buah eksotik lain yang masak sendiri di bawah sinaran matahari dan bukannya diperam dalam gudang.
.
Ia tinggi dengan bioflavonoid, tinggi kandungan vitamin C dan mampu memenuhi keperluan harian kita.
.
.
Jimat 15% atau 35%? Daftarlah sebagai Pengguna di Forever Living. Hanya RM90.00 dan dapatkan Aloe Vera Gel (1 Liter) secara PERCUMA!
1 1 14 minutes ago

Jd pembisnis natura mah enak. Ga di dikejar2 target, jual ecer byk untungnya, byk bonusan pula, eeh klo sekalian pake produknya bikin kita tambah cakep. Duh natura mantul bener 😍😍😍😍
.
.
Konsultasi/Order/Member
Wa: 082124043910
#serum #creamwajah #creampemutih #obatjerawat #obatjerawatampuh #pemutihwajah #putihglowin #creammalam #creammukaaman #creammukaglowing #creamsian #putihsehat #serumwajah #Beautyspray #maskerwajah #pembersihwajah #suplemenkulit #suplemenwajah #jerawathilangcepat
#kulitbersihalami #kulitcantik #kulitputihsehatglowwing #kulitcerah #kulitsensitif #aloeveraskincare #naturaworldindonesia #naturaworldbogor

Jd pembisnis natura mah enak. Ga di dikejar2 target, jual ecer byk untungnya, byk bonusan pula, eeh klo sekalian pake produknya bikin kita tambah cakep. Duh natura mantul bener 😍😍😍😍
.
.
Konsultasi/Order/Member
Wa: 082124043910
#serum #creamwajah#creampemutih #obatjerawat #obatjerawatampuh #pemutihwajah #putihglowin #creammalam #creammukaaman #creammukaglowing #creamsian#putihsehat #serumwajah #Beautyspray #maskerwajah #pembersihwajah #suplemenkulit #suplemenwajah #jerawathilangcepat
#kulitbersihalami #kulitcantik #kulitputihsehatglowwing #kulitcerah #kulitsensitif #aloeveraskincare #naturaworldindonesia #naturaworldbogor
0 0 14 minutes ago

Dimasakan mana kalian menjumpai bumbu yang satu ini?
Ayo tulis dikomentar!! 😂 😂 😂

📢 𝐁𝐞𝐫𝐢𝐤𝐮𝐭 𝐌𝐚𝐧𝐟𝐚𝐚𝐭 𝐊𝐞𝐭𝐮𝐦𝐛𝐚𝐫! 📢

1. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐚𝐭𝐚𝐬𝐢 𝐍𝐲𝐞𝐫𝐢 𝐒𝐞𝐧𝐝𝐢 👴
Ketumbar memiliki sifat analgesik loh, tidak sampai disitu saja, ia juga memiliki kandungan linoleate, dimana dengan adanya kedua hal itu, dapat meringankan nyeri sendi, tidak berhenti disitu saja, rupanya ketumbar dapat meringankan gejala hernia juga loh! 😮

2. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐚𝐭𝐚𝐬𝐢 𝐁𝐚𝐭𝐮𝐤 𝐝𝐚𝐧 𝐏𝐢𝐥𝐞𝐤 😍
Nah, rupanya ketumbar mengandung vitamin C yang sangat baik untuk tubuh loh! Kandungan Vitamin C yang merupakan antioksidan alami yang sangat baik untuk imunitas tubuh, dengan imunitas yang baik, maka batuk dan pilek akan lebih cepat sembuh serta mempersulit untuk terkena flu maupun batuk itu lagi. 👍

3. 𝐌𝐞𝐧𝐣𝐚𝐠𝐚 𝐊𝐞𝐬𝐞𝐡𝐚𝐭𝐚𝐧 𝐊𝐮𝐥𝐢𝐭 😘
Antibakteri dalam ketumbar mampu untuk mengatasi jerawat. Selain itu, ketumbar juga dipercaya dapat mengatasi kulit berminyak, meremajakan kulit, hingga mencerahkan kulit. Ketumbar juga tentunya dapat menghindarkan kulit dari iritasi dan infeksi. 😁

4. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐚𝐭𝐚𝐬𝐢 𝐈𝐧𝐟𝐞𝐤𝐬𝐢 𝐁𝐚𝐤𝐭𝐞𝐫𝐢 😀
Selain dapat mengatasi infeksi bakter, ketumbar juga dapat mengatasi infeksi akibat jamur. Manfaat ini memmbuat ketumbar banyak dimanfaatkan untuk mengatasi berbagai penyakit akibat jamur dan bakteri, termasuk konjungtivitis dan infeksi kulit akibat bakteri dan jamur. 😮

Bagaimana?
Dengan mengetahui beberapa manfaat ini, akankah kalian mengonsumsi ketumbar? 😍

Ingat ya, jaga kesehatan ya!
Agar selalu optimal, dan jangan lupa olahraga dan detoks tubuh!
Karena penting untuk menjaga tubuh agar selalu sehat! 👍

Bagi yang sedang diet, atau menaikan berat badan
𝐒𝐞𝐦𝐚𝐧𝐠𝐚𝐭 𝐲𝐚!! 💪 💪 💪
dan jangan jauh-jauh dari sini, karena akan ada tips untuk mencapai tubuh ideal!

#ketumbarasli #ketumbarbubuk #coriander #corianderquilts #corianderseeds #corianderleaves #corianderpowder #corianderlover #bumbu #bumbudapur #masak #masakmasak #masakanku #manfaat #rasa #rasashare #sendi #kulit #kulitcantik #kulitsehat #kulitcerah #ketumbar

Dimasakan mana kalian menjumpai bumbu yang satu ini?
Ayo tulis dikomentar!! 😂 😂 😂
⠀
📢 𝐁𝐞𝐫𝐢𝐤𝐮𝐭 𝐌𝐚𝐧𝐟𝐚𝐚𝐭 𝐊𝐞𝐭𝐮𝐦𝐛𝐚𝐫! 📢
⠀
1. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐚𝐭𝐚𝐬𝐢 𝐍𝐲𝐞𝐫𝐢 𝐒𝐞𝐧𝐝𝐢 👴
Ketumbar memiliki sifat analgesik loh, tidak sampai disitu saja, ia juga memiliki kandungan linoleate, dimana dengan adanya kedua hal itu, dapat meringankan nyeri sendi, tidak berhenti disitu saja, rupanya ketumbar dapat meringankan gejala hernia juga loh! 😮
⠀
2. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐚𝐭𝐚𝐬𝐢 𝐁𝐚𝐭𝐮𝐤 𝐝𝐚𝐧 𝐏𝐢𝐥𝐞𝐤 😍
Nah, rupanya ketumbar mengandung vitamin C yang sangat baik untuk tubuh loh! Kandungan Vitamin C yang merupakan antioksidan alami yang sangat baik untuk imunitas tubuh, dengan imunitas yang baik, maka batuk dan pilek akan lebih cepat sembuh serta mempersulit untuk terkena flu maupun batuk itu lagi. 👍
⠀
3. 𝐌𝐞𝐧𝐣𝐚𝐠𝐚 𝐊𝐞𝐬𝐞𝐡𝐚𝐭𝐚𝐧 𝐊𝐮𝐥𝐢𝐭 😘
Antibakteri dalam ketumbar mampu untuk mengatasi jerawat. Selain itu, ketumbar juga dipercaya dapat mengatasi kulit berminyak, meremajakan kulit, hingga mencerahkan kulit. Ketumbar juga tentunya dapat menghindarkan kulit dari iritasi dan infeksi. 😁
⠀
4. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐚𝐭𝐚𝐬𝐢 𝐈𝐧𝐟𝐞𝐤𝐬𝐢 𝐁𝐚𝐤𝐭𝐞𝐫𝐢 😀
Selain dapat mengatasi infeksi bakter, ketumbar juga dapat mengatasi infeksi akibat jamur. Manfaat ini memmbuat ketumbar banyak dimanfaatkan untuk mengatasi berbagai penyakit akibat jamur dan bakteri, termasuk konjungtivitis dan infeksi kulit akibat bakteri dan jamur. 😮
⠀
Bagaimana?
Dengan mengetahui beberapa manfaat ini, akankah kalian mengonsumsi ketumbar? 😍
⠀
Ingat ya, jaga kesehatan ya!
Agar selalu optimal, dan jangan lupa olahraga dan detoks tubuh!
Karena penting untuk menjaga tubuh agar selalu sehat! 👍
⠀
Bagi yang sedang diet, atau menaikan berat badan
𝐒𝐞𝐦𝐚𝐧𝐠𝐚𝐭 𝐲𝐚!! 💪 💪 💪
dan jangan jauh-jauh dari sini, karena akan ada tips untuk mencapai tubuh ideal!
⠀
#ketumbarasli #ketumbarbubuk #coriander #corianderquilts #corianderseeds #corianderleaves #corianderpowder #corianderlover #bumbu #bumbudapur #masak #masakmasak #masakanku #manfaat #rasa #rasashare #sendi #kulit #kulitcantik #kulitsehat #kulitcerah #ketumbar
1 0 16 minutes ago

SERIUS,SEDAP GILERR!😍 Ini lah produk R-Rayyan khas utk mak mak.. 💃 Mak buyung yang nak tingkatkan hb
💃 Mak berkerjaya yang nak flawless sebab hazel yang digunakan elok untuk kulit dan anti aging
💃 Mak nak tambah susu.. 3 hari jer minum
💃 Mak yang nak ikhtiar hamil

Ada dua perisa tau : ❤️Mocha Hazel
❤️Kurma Delima Hazel.

Sedap sungguh. Hanya menggunakan pemanis stevia dan brown sugar..sihat utk semua.

Kini dalam bentuk sachet .Senang nak dibawa ke mana mana dalam kesibukkan kerja 😍
.
_______________________________
.
Whatsapp wawa untuk order dan details😍 ----------------------------------------------- 📲 http://www.wasap.my/+60177574498/kdhmh
.
#rrayyanmochahazel #rasayangsedap #ibumengandung #milkbooster #susubadanmeriah #kulitcantik #rrayyan #antiaging #rrayyan #posseluruhmalaysia

SERIUS,SEDAP GILERR!😍 Ini lah produk R-Rayyan khas utk mak mak.. 💃 Mak buyung yang nak tingkatkan hb
💃 Mak berkerjaya yang nak flawless sebab hazel yang digunakan elok untuk kulit dan anti aging
💃 Mak nak tambah susu.. 3 hari jer minum
💃 Mak yang nak ikhtiar hamil

Ada dua perisa tau : ❤️Mocha Hazel
❤️Kurma Delima Hazel.

Sedap sungguh. Hanya menggunakan pemanis stevia dan brown sugar..sihat utk semua.

Kini dalam bentuk sachet .Senang nak dibawa ke mana mana dalam kesibukkan kerja 😍
.
_______________________________
.
Whatsapp wawa untuk order dan details😍 ----------------------------------------------- 📲 http://www.wasap.my/+60177574498/kdhmh
.
#rrayyanmochahazel #rasayangsedap #ibumengandung #milkbooster #susubadanmeriah #kulitcantik #rrayyan #antiaging #rrayyan #posseluruhmalaysia
0 0 18 minutes ago

Dapatkan kulit bersih dan cerah dalam 1 produk!

Selain membersihkan dan mencerahkan kulitmu, Moreskin Clean & Glow adalah cream yang ampuh untuk:
- mengencangkan kulit wajah
- menghilangkan flek hitam
- meremajakan kulit
- menangkal radiasi
- melembabkan kulit dengan maksimal
- menghilangkan bekas jerawat

Gak percaya? coba dan rasakan sendiri manfaatnya, Girl!~
wa :085216017732

#moreskin #kosmetik #kosmetikalami #halal #produklokal #aman #kulitcantik #moreskincleanandglow #creampemutih #antiaging #allin1 #kosmetikalami #glowing #cleansing #moreskinkecantikannusantara #kosmetikhalal #moreskinglow #moreskinskincare #moreskinreward

Dapatkan kulit bersih dan cerah dalam 1 produk!

Selain membersihkan dan mencerahkan kulitmu, Moreskin Clean & Glow adalah cream yang ampuh untuk:
- mengencangkan kulit wajah
- menghilangkan flek hitam
- meremajakan kulit
- menangkal radiasi
- melembabkan kulit dengan maksimal
- menghilangkan bekas jerawat

Gak percaya? coba dan rasakan sendiri manfaatnya, Girl!~
wa :085216017732

#moreskin #kosmetik #kosmetikalami #halal #produklokal #aman #kulitcantik #moreskincleanandglow #creampemutih #antiaging #allin1 #kosmetikalami #glowing #cleansing #moreskinkecantikannusantara #kosmetikhalal #moreskinglow #moreskinskincare  #moreskinreward
0 0 19 minutes ago

3 FAKTA TENTANG COLLAGEN YANG RAMAI ORANG TAK TAHU
.
⚘Kolagen semulajadi dipanggil endogen, manakala kolagen sintetik yang biasanya diperoleh daripada makanan tambahan pula dipanggil eksogenus. Kolagen endogen memainkan peranan penting dan digunakan dalam bidang perubatan serta kosmetik untuk berbagai tujuan termasuk memperbaiki tisu tubuh.
.
⚘Kolagen terhasil di seluruh anggota tubuh terutamanya di bahagian kulit, tulang dan tisu penghubung. Terdapat sekurang-kurangnya 16 jenis kolagen berbeza di dalam tubuh, 80% ke 90% berada dalam jenis 1, 2 dan 3. Kolagen di dalam tubuh manusia kuat dan fleksibel terutamanya kolagen jenis 1 iaitu gram-for-gram, kolagen ini lebih kuat berbanding besi.
.
⚘Semakin meningkat usia dan semakin banyak tekanan diberikan kepada tubuh menyebabkan penghasilan kolagen semakin berkurangan. Tabiat pemakanan tinggi gula, merokok dan terdedah kepada pancaran UV turut menjejaskan penghasilan kolagen.
.
Nak kulit sihat ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/maaezcollagen

3 FAKTA TENTANG COLLAGEN YANG RAMAI ORANG TAK TAHU
.
⚘Kolagen semulajadi dipanggil endogen, manakala kolagen sintetik yang biasanya diperoleh daripada makanan tambahan pula dipanggil eksogenus. Kolagen endogen memainkan peranan penting dan digunakan dalam bidang perubatan serta kosmetik untuk berbagai tujuan termasuk memperbaiki tisu tubuh.
.
⚘Kolagen terhasil di seluruh anggota tubuh terutamanya di bahagian kulit, tulang dan tisu penghubung. Terdapat sekurang-kurangnya 16 jenis kolagen berbeza di dalam tubuh, 80% ke 90% berada dalam jenis 1, 2 dan 3. Kolagen di dalam tubuh manusia kuat dan fleksibel terutamanya kolagen jenis 1 iaitu gram-for-gram, kolagen ini lebih kuat berbanding besi.
.
⚘Semakin meningkat usia dan semakin banyak tekanan diberikan kepada tubuh menyebabkan penghasilan kolagen semakin berkurangan. Tabiat pemakanan tinggi gula, merokok dan terdedah kepada pancaran UV turut menjejaskan penghasilan kolagen.
.
Nak kulit sihat ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/maaezcollagen
0 2 19 minutes ago

FEEDBACK DIRI SENDIRI😍😍😍
.
.
Memang love gilerrrr! .
.
Macam mana tak love gila dengan mixberry ni kalau consume sebotol dah nampak kesan uolls.
.
Yang kusam jadi sekata. Yang gelap jadi cerah. Yang cantik makin cantik. .
Utk further info boleh wsp puteri 0129008699 or klik link bio di ig puteri utk respond pantas.
.
#shaliciouskuantan #shaliciousterbaik #kulitputih #kulitbersih #supplementputih #gebugebas #overnightoats #kenvi #intermittentfasting #mixberryshalicious
#vitamincuntukcantik #vitamincuntukkulit #tipskecantikan #kulitkering #kulitcantik #kulitberminyakberjerawat #glassskin #muamalaysia #dewiremaja #babyterlajaklaris #kulitkusam #sayajualproduk #vitamincserbuk #poriterbuka #terapiinstagram #tipsbusiness #tipskulitsihat #vitaminkulitcantik
#teamafcv200145

FEEDBACK DIRI SENDIRI😍😍😍
.
.
Memang love gilerrrr! .
.
Macam mana tak love gila dengan mixberry ni kalau consume sebotol dah nampak kesan uolls.
.
Yang kusam jadi sekata. Yang gelap jadi cerah. Yang cantik makin cantik. .
Utk further info boleh wsp puteri 0129008699 or klik link bio di ig puteri utk respond pantas.
.
#shaliciouskuantan #shaliciousterbaik #kulitputih #kulitbersih #supplementputih #gebugebas #overnightoats #kenvi #intermittentfasting #mixberryshalicious
 #vitamincuntukcantik #vitamincuntukkulit #tipskecantikan #kulitkering #kulitcantik #kulitberminyakberjerawat #glassskin #muamalaysia #dewiremaja #babyterlajaklaris #kulitkusam #sayajualproduk #vitamincserbuk #poriterbuka #terapiinstagram #tipsbusiness #tipskulitsihat #vitaminkulitcantik
#teamafcv200145
4 3 20 minutes ago

ASIF CAKAP “NAK PUTIH CEPAT, PAKAI DEMICA LOTION”⠀

Sape cakap lelaki tak boleh pakai #DemicaWhiteningLotion dari @demicabeautyhq ?? Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.⠀

Jom dapatkan sekarang di ig⠀
@demicabeautyhq
@demicabeautyhq
@demicabeautyhq

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

ASIF CAKAP “NAK PUTIH CEPAT, PAKAI DEMICA LOTION”⠀
⠀
Sape cakap lelaki tak boleh pakai #DemicaWhiteningLotion dari @demicabeautyhq ?? Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.⠀
⠀
Jom dapatkan sekarang di ig⠀
@demicabeautyhq⠀
@demicabeautyhq⠀
@demicabeautyhq⠀
⠀
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
135 2 20 minutes ago

Jangan TAKUT GENDUT!!! pakai pelangsing takut ketergantungan?
Engak dong
Makannya cobain
Sft punya beberapa kelebihan.
1. Hasilnya cepat
2. Bahan nya alami
3. Tidak ketergantungan
4. Aman
5. Sehat

Jangan takut untuk mencoba
Karna kalau kita tidak mencoba tidak akan pernah ada hasil

Tapi gimana kalau ga ada hasil, yang penting pemakaian rutin dan ada kemauan pasti akan berhasil

Kak aku pngm turun 20kgan lebih bisa ga ya? Bisa!!! Berikut daftar paketnya
1 paket cepat double slim bisa 5-20kg
1 paket cepat silver 3-15 kg
1 paket cepat platinum 2-8 kg

Ayo buruan cobain!!
@sft_healthy_herbal

#sepatucewek #splendid_shotz #bajucwe #baju #celanajeans #kerudungmurah #rambutsambung #kemeja #spiker #masakanku #rumah2lantai #sephora #shoponline #jaketkulit #pemutihwajah #maskerwajah #infokesehatan #sen #sendal #produkkecantikan #sehatalami #softball #kanton #kulitcantik #keranjang #bajumurah #bajubayimurah #kaos #kaosmurah #kecantikan

Jangan TAKUT GENDUT!!! pakai pelangsing takut ketergantungan? 
Engak dong
Makannya cobain 
Sft punya beberapa kelebihan. 
1. Hasilnya cepat
2. Bahan nya alami
3. Tidak ketergantungan
4. Aman
5. Sehat

Jangan takut untuk mencoba
Karna kalau kita tidak mencoba tidak akan pernah ada hasil

Tapi gimana kalau ga ada hasil, yang penting pemakaian rutin dan ada kemauan pasti akan berhasil

Kak aku pngm turun 20kgan lebih bisa ga ya?  Bisa!!! Berikut daftar paketnya
1 paket cepat double slim bisa 5-20kg
1 paket cepat silver 3-15 kg
1 paket cepat platinum 2-8 kg

Ayo buruan cobain!!
@sft_healthy_herbal

#sepatucewek #splendid_shotz #bajucwe #baju #celanajeans #kerudungmurah #rambutsambung #kemeja #spiker #masakanku #rumah2lantai #sephora #shoponline #jaketkulit #pemutihwajah #maskerwajah #infokesehatan #sen #sendal #produkkecantikan #sehatalami #softball #kanton #kulitcantik #keranjang #bajumurah #bajubayimurah #kaos #kaosmurah #kecantikan
0 0 20 minutes ago

Leny Skin Expert adalah brand kosmetik pertama yang menggunakan bahan Pseudoalteromonas Ferment Ex yang memiliki banyak kelebihan seperti menjaga kelembaban kulit, berperan dalam peremajaaan kulit dan membuat kulit dengan halus merangsang sintesis protein pada kulit Cellynkage yang berfungsi sebagai peremajaan kulit yang potensial. .
Yuk follow @lenyskinepert untuk tau update terbaru dan jangan lupa untuk rawat kulit wajahmu dengan Leny Skin Expert 😉
#LenySkinExpert #MiracleFromNature #skincareproducts #skincare #kulitsehat #kulitputih #kulitcantik

Leny Skin Expert adalah brand kosmetik pertama yang menggunakan bahan Pseudoalteromonas Ferment Ex yang memiliki banyak kelebihan seperti menjaga kelembaban kulit, berperan dalam peremajaaan kulit dan membuat kulit dengan halus merangsang sintesis protein pada kulit Cellynkage yang berfungsi sebagai peremajaan kulit yang potensial. .
Yuk follow @lenyskinepert untuk tau update terbaru dan jangan lupa untuk rawat kulit wajahmu dengan Leny Skin Expert 😉
#LenySkinExpert #MiracleFromNature #skincareproducts #skincare #kulitsehat #kulitputih #kulitcantik
20 1 21 minutes ago

Hasil dua bulan menggunakan Women Desiree.
.
Thats why uols perlu guna krim ajaib ni dari sekarang. Supaya dapat skin yang cantik sebelum raya dan bebas kecaman acik bawang 😁
.
Tak rugi setia dengan #WD ni. Kesannya sangat berbaloiii.
.
Raya nak dekat weyyy. Jom cantik dengan WD.
.
📲 0122872471
📲 0122872471
@klik je link kat bio

#wdec #wdta #CalitNadiKesanSatuBody #CantikSatuBadan #WdSingapore #wdjohor #ParutJerawat #jerawat #KulitMakinHalusFlawlessGojes #KulitCantik #Cantik

Hasil dua bulan menggunakan Women Desiree.
.
Thats why uols perlu guna krim ajaib ni dari sekarang. Supaya dapat skin yang cantik sebelum raya dan bebas kecaman acik bawang 😁
.
Tak rugi setia dengan #WD ni. Kesannya sangat berbaloiii.
.
Raya nak dekat weyyy. Jom cantik dengan WD.
.
📲 0122872471
📲 0122872471
@klik je link kat bio

#wdec #wdta #CalitNadiKesanSatuBody #CantikSatuBadan #WdSingapore #wdjohor #ParutJerawat #jerawat #KulitMakinHalusFlawlessGojes #KulitCantik #Cantik
1 0 22 minutes ago

VCO Virgin Coconut Oil (Softgel)
.
Kebaikannya:
• Mengurangkan jerawat
• Membantu sistem penghadaman
• Membantu menstabilkan period
• Menaikkan tahap kesuburan
• Membantu menambah susu ibu
• Mengurangkan rasa senggugut
• Menghilangkan batuk selsema & demam
• Mengurangkan dengkur & penat keletihan
• Mengawal keputihan
• Menghilangkan parut & stretchmark
• Memberi tenaga untuk badan
.
Harga: RM35 special
Isi kandungan: 60 biji
.
#vco
#virgincoconutoil
#vcocatalyst
#catalyst
#supplement
#kulitcantik
#minyakkelapadara
#codalorsetar
#codkualaketil
#insaniah

VCO Virgin Coconut Oil (Softgel)
.
Kebaikannya:
• Mengurangkan jerawat
• Membantu sistem penghadaman
• Membantu menstabilkan period
• Menaikkan tahap kesuburan
• Membantu menambah susu ibu
• Mengurangkan rasa senggugut
• Menghilangkan batuk selsema & demam
• Mengurangkan dengkur & penat keletihan
• Mengawal keputihan
• Menghilangkan parut & stretchmark
• Memberi tenaga untuk badan
.
Harga: RM35 special 
Isi kandungan: 60 biji
.
#vco
#virgincoconutoil
#vcocatalyst
#catalyst
#supplement
#kulitcantik
#minyakkelapadara
#codalorsetar
#codkualaketil
#insaniah
0 0 25 minutes ago

5 LANGKAH ASAS PENJAGAAN KULIT WAJAH

1⃣ MENCUCI
Mencuci muka dengan menggunakan pencuci muka yang sesuai dan bebas daripada kandungan SLS (apa itu SLS?) Pilih pencuci muka yang sesuai dengan jenis kulit wajah iaitu dry, normal atau oily.

2⃣ PENGELUPASAN /MEMBUANG SEL KULIT MATI
Kulit wajah kita akan mengalami proses penggantian kulit baru selepas 28 hari. Kulit yang lama akan membentuk sel kulit mati di kawasan epidermis dan kita perlu membuang kulit mati ini dengan menggunakan MASK. Fungsi mask adalah untuk menanggalkan sel-sel kulit mati dan membersihkan kotoran serta lebihan minyak terkumpul daripada tersumbat di liang pori.

3⃣ MENYEGAR
Selepas proses mencuci dan membuang sel kulit mati, kita perlu menyegarkan kulit wajah dengan menggunakan penyegar yang sesuai. *Fungsi penyegar ialah*
Bilasan terakhir di wajah bagi memastikan tiada lagi sisa kotoran atau sisa pencuci yang tertinggal pada kulit wajah.
Untuk mengetatkan kembali liang pori yang terbuka semasa proses mencuci.
Sebagai penyediaan untuk kulit wajah menerima produk seterusnya seperti pelembap dan serum.

4⃣ MELEMBAP
Pelembap kulit wajah mesti digunakan selepas selesai mencuci kulit wajah anda. Tujuan pemakaian pelembap wajah adalah untuk memberi keseimbangan lembapan dan memberi air kepada kulit. Kondisi kulit wajah yang sihat ialah mengandungi 60% air dan 40% minyak. Selain itu, pelembap juga berfungsi sebagai pengganti NMF (Natural Moisturising Factor) yang telah hilang.

5⃣ MELINDUNGI
Langkah terakhir ialah memakai pelindung kulit wajah yang mengandungi SPF atau sunscreen yang melindungkan kulit wajah daripada sinaran UVA, UVB, kotoran dan juga pencemaran persekitaran

Hafiszah Hanafiah
0177971940

#marykaymalaysia #marykaybyfisza #kulitglowing #kulitsihat #kulitcantik #tipskecantikan #skincaremarykay #skincareroutine

5 LANGKAH ASAS PENJAGAAN KULIT WAJAH

1⃣ MENCUCI
Mencuci muka dengan menggunakan pencuci muka yang sesuai dan bebas daripada kandungan SLS (apa itu SLS?) Pilih pencuci muka yang sesuai dengan jenis kulit wajah iaitu dry, normal atau oily.

2⃣ PENGELUPASAN /MEMBUANG SEL KULIT MATI
Kulit wajah kita akan mengalami proses penggantian kulit baru selepas 28 hari. Kulit yang lama akan membentuk sel kulit mati di kawasan epidermis dan kita perlu membuang kulit mati ini dengan menggunakan MASK. Fungsi mask adalah untuk menanggalkan sel-sel kulit mati dan membersihkan kotoran serta lebihan minyak terkumpul daripada tersumbat di liang pori.

3⃣ MENYEGAR
Selepas proses mencuci dan membuang sel kulit mati, kita perlu menyegarkan kulit wajah dengan menggunakan penyegar yang sesuai. *Fungsi penyegar ialah*
Bilasan terakhir di wajah bagi memastikan tiada lagi sisa kotoran atau sisa pencuci yang tertinggal pada kulit wajah.
Untuk mengetatkan kembali liang pori yang terbuka semasa proses mencuci.
Sebagai penyediaan untuk kulit wajah menerima produk seterusnya seperti pelembap dan serum.

4⃣ MELEMBAP
Pelembap kulit wajah mesti digunakan selepas selesai mencuci kulit wajah anda. Tujuan pemakaian pelembap wajah adalah untuk memberi keseimbangan lembapan dan memberi air kepada kulit. Kondisi kulit wajah yang sihat ialah mengandungi 60% air dan 40% minyak. Selain itu, pelembap juga berfungsi sebagai pengganti NMF (Natural Moisturising Factor) yang telah hilang.

5⃣ MELINDUNGI
Langkah terakhir ialah memakai pelindung kulit wajah yang mengandungi SPF atau sunscreen yang melindungkan kulit wajah daripada sinaran UVA, UVB, kotoran dan juga pencemaran persekitaran

Hafiszah Hanafiah
0177971940

#marykaymalaysia #marykaybyfisza #kulitglowing #kulitsihat #kulitcantik #tipskecantikan #skincaremarykay #skincareroutine
1 0 25 minutes ago

Bismillaah..
Assalamualaikum..
Mungkin ada yang tanya " Kak aq aku mau pkai NuAmoorea tpi bingung mau pkai yg mna?" Nu Amoorea beauty bar cocok untuk yang wajahnya belum pernah memakai perawatan krim dokter, klinik, racikan, farmasi, abal-abal, krim yang mengandung pemutih atau zat berbahaya lainnya

Cara kerjanya sedikit demi sedikit, lapisan demi lapisan kulit, sehingga lebih lama proses purgingnya

1 box 50gram isi 2 bar, masing-masing 25gram harga 380rb. Bisa beli ecer 25gram 200 rb
.
.
#obatjerawat #jerawat #kulitcantik #bopeng #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng #penghilangflek #maskerwajah #flekhitam #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #creammalam #creammuka #creamwajah #creamdokter #creamjerawat #penghilangkomedo

Bismillaah..
Assalamualaikum..
Mungkin ada yang tanya " Kak aq aku mau pkai NuAmoorea tpi bingung mau pkai yg mna?" Nu Amoorea beauty bar cocok untuk yang wajahnya belum pernah memakai perawatan krim dokter, klinik, racikan, farmasi, abal-abal, krim yang mengandung pemutih atau zat berbahaya lainnya

Cara kerjanya sedikit demi sedikit, lapisan demi lapisan kulit, sehingga lebih lama proses purgingnya

1 box 50gram isi 2 bar, masing-masing 25gram harga 380rb. Bisa beli ecer 25gram 200 rb
.
.
#obatjerawat #jerawat #kulitcantik #bopeng #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng #penghilangflek #maskerwajah #flekhitam  #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #creammalam #creammuka #creamwajah #creamdokter #creamjerawat #penghilangkomedo
0 0 27 minutes ago

.
Rp.170.000 ( Buy 1 Get 1)
100% Ori
TABITA SKINCARE 20GR & 40GR 😎
COCOK UNTUK SEMUA JENIS KULIT, TANPA EFEK SAMPING DAN TANPA KETERGANTUNGAN 😎
MANFAAT TABITA SKINCARE :
*menghilangkan jerawat dan bruntusan
*membuat kulit kamu menjadi glowing *membantu mencerahkan kulit
*membantu memperlambat proses penuaan diri *mengecilkan pori pori . 📲 CP WA : 0881026037298

#krimsiangmalam #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbanget #kulitcantik #suplierkosmetik #olshopamanah #maskerwajah #perawatanmuka #sabunpemutih #innisfreeindonesia

.
Rp.170.000 ( Buy 1 Get 1)
100% Ori
TABITA SKINCARE 20GR & 40GR 😎 
COCOK UNTUK SEMUA JENIS KULIT, TANPA EFEK SAMPING DAN TANPA KETERGANTUNGAN 😎
MANFAAT TABITA SKINCARE :
*menghilangkan jerawat dan bruntusan
*membuat kulit kamu menjadi glowing *membantu mencerahkan kulit
*membantu memperlambat proses penuaan diri *mengecilkan pori pori . 📲 CP WA : 0881026037298

#krimsiangmalam  #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbanget#kulitcantik#suplierkosmetik#olshopamanah#maskerwajah#perawatanmuka#sabunpemutih#innisfreeindonesia
0 0 29 minutes ago

Cara mengatasi masalah bopeng atau pori-pori besar di wajah adalah dengan dermapen treatment.

Dengan tehnik micro needle dan penggunaan serum yg di aplikasikan ke wajah, dermapen treatment dapat memberikan hasil cukup optimal dengan terapi yg berulang, tekstur kulit wajah lebih halus, kencang dan pori-pori mengecil
Tersedia paket 5x untuk hasil optimal dan lebih hemat.

yuk segera hubungi via WhatsApp ke Leny Skincare untuk harga dan detail treatment lainnya : ▪Cabang balaraja 📱 081515679166

#klinikkecantikan  #lenyskincare  #skincarecitraraya  #skincarebalaraja  #skincarekarawaci  #skincareserpong  #facialtreatment  #solusiacne  #problemjerawat  #trustedskincare  #kulitcantik  #kulitsehat  #beautyregime  #antiaging  #filler  #botox  #skincaretangerang  #whiteningskin  #creamjerawat  #lasertreament  #perawatanwajah  #perawatanacne  #testimonilenyskincare  #sulamalis  #eyelashextension  #kulitsehat  #creamperawatan  #wajahtirus  #suntikantiaging  #dermapen

Cara mengatasi masalah bopeng atau pori-pori besar di wajah adalah dengan dermapen treatment.

Dengan tehnik micro needle dan penggunaan serum yg di aplikasikan ke wajah, dermapen treatment dapat memberikan hasil cukup optimal dengan terapi yg berulang, tekstur kulit wajah lebih halus, kencang dan pori-pori mengecil
Tersedia paket 5x untuk hasil optimal dan lebih hemat.

yuk segera hubungi via WhatsApp ke Leny Skincare untuk harga dan detail treatment lainnya : ▪Cabang balaraja 📱 081515679166

#klinikkecantikan #lenyskincare #skincarecitraraya #skincarebalaraja #skincarekarawaci #skincareserpong #facialtreatment #solusiacne #problemjerawat #trustedskincare #kulitcantik #kulitsehat #beautyregime #antiaging #filler #botox #skincaretangerang #whiteningskin #creamjerawat #lasertreament #perawatanwajah #perawatanacne #testimonilenyskincare #sulamalis #eyelashextension #kulitsehat #creamperawatan #wajahtirus #suntikantiaging #dermapen
7 0 29 minutes ago

.
Rp.170.000 ( Buy 1 Get 1)
100% Ori
TABITA SKINCARE 20GR & 40GR 😎
COCOK UNTUK SEMUA JENIS KULIT, TANPA EFEK SAMPING DAN TANPA KETERGANTUNGAN 😎
MANFAAT TABITA SKINCARE :
*menghilangkan jerawat dan bruntusan
*membuat kulit kamu menjadi glowing *membantu mencerahkan kulit
*membantu memperlambat proses penuaan diri *mengecilkan pori pori . 📲 CP WA : 0881026037298

#krimsiangmalam #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbanget #kulitcantik #suplierkosmetik #olshopamanah #maskerwajah #perawatanmuka #sabunpemutih #innisfreeindonesia

.
Rp.170.000 ( Buy 1 Get 1)
100% Ori
TABITA SKINCARE 20GR & 40GR 😎 
COCOK UNTUK SEMUA JENIS KULIT, TANPA EFEK SAMPING DAN TANPA KETERGANTUNGAN 😎
MANFAAT TABITA SKINCARE :
*menghilangkan jerawat dan bruntusan
*membuat kulit kamu menjadi glowing *membantu mencerahkan kulit
*membantu memperlambat proses penuaan diri *mengecilkan pori pori . 📲 CP WA : 0881026037298

#krimsiangmalam  #skincarekorea #skincarebpom #creampemutihbpom #creamwajahbpom #creamcantik #jualkosmetik #kulitcantik #obatkulit #creamdokter #penghilangbekasjerawat #creamoriginal #pusatskincare #pemutihinstan #skincarehalal #krimwajahterbaik #krimflekhitam #jerawat #skinwhitening #wajahputih #creamglowing #creamwajah #creampencerahwajah #kosmetikmurahbanget#kulitcantik#suplierkosmetik#olshopamanah#maskerwajah#perawatanmuka#sabunpemutih#innisfreeindonesia
0 0 29 minutes ago

Top #kulitcantik posts

Keseruan hari senin lalu tanggal 20 januari 2020 yuhuu🤗🤗
diberi kesempatan untuk bisa hadir di acara launching skincare terbaru nya @lenyskinexpert dan di ajak untuk berkunjung ke manufacturing nya @lenyskinexpert 🙏🏻 melihat bagaimana proses pembuatan, pengemasan yang sangat amat profesional dengan bantuan alat alat yang luar biasa canggih🥰👍🏻
.
once again! thankyou so much @lenyskinexpert for having me💜
.

#LaunchingLeny #SkinExpert
#LenySkinExpert
#MiracleFromNature
#LenySkinCare
#kulitsehat
#kulitcantik
#naturalproducts

Keseruan hari senin lalu tanggal 20 januari 2020 yuhuu🤗🤗
diberi kesempatan untuk bisa hadir di acara launching skincare terbaru nya @lenyskinexpert dan di ajak untuk berkunjung ke manufacturing nya @lenyskinexpert 🙏🏻 melihat bagaimana proses pembuatan, pengemasan yang sangat amat profesional dengan bantuan alat alat yang luar biasa canggih🥰👍🏻
.
once again! thankyou so much @lenyskinexpert for having me💜
.

#LaunchingLeny #SkinExpert
#LenySkinExpert
#MiracleFromNature
#LenySkinCare
#kulitsehat
#kulitcantik
#naturalproducts
561 3 2 hours ago

HIGHLY RECOMMENDED‼️
.
.
AZTEC CLAY MASK ni dah viral sebab banyak khasiatnya especially untuk kulit muka yang salah guna kosmetik @ skincare yang mengandungi merkuri or chemical merbahaya 😢
.
Jerawat batu, kecik, besar semua keluar membiak subur kat muka tu.. masa ni nak nyesal pun dah tak guna!! Muka dah jahanam... menggerutu... jerawat besar2 penuh dengan nanah 😭😭😭
.
Nasib baiklah ada AZTEC CLAY MASK ini yang dapat merawat kulit yang rosak teruk akibat salah guna skincare bermerkuri / kimia dan sebagainya 😉
.
😏 TAK PERCAYA!!! 😣😣..haaa nak taw betul ke tak jom cuba dulu trial set ini!
.
Serius..
AZTEC CLAY MASK sangat kuat menyedut keluar segala toksin yang dah lama tenggelam dalam kulit muka!! Memang keluar habis tau toksin2 tu okeyyy
.
Belum cuba belum tau!.. Harga pun mampu milik tau.. so sangat2 direkomenkan kepada kulit wajah yang rosak teruk akibat salah penggunaan skincare!!
.
Lelaki, perempuan, tua mahupun muda semua bole try..In Shaa Allah dengan izin Allah..😘😘
.
.
🎁 Free 6 item Masker Tools
🎁 Free 1 pcs Face Mask Korean
🎁 Free 2 Mystery Gift 🚚 Free Postage seluruh Malaysia
🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan
🙋 Free Beauty Consult
.
Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @aztecbyhanani3legacy / ☎ 011-12272655
@aztecbyhanani3legacy / ☎ 011-12272655
@aztecbyhanani3legacy / ☎ 011-12272655
.
#myhananifamily #aztecclaymask #aztecsecret #aztecclaymaskmurah #aztecclaymaskmalaysia #claymaskoriginal #claymaskmalaysia #aztecclaymaskoriginal #aztecclaymaskborong #aztecclaymaskmalaysiamurah #aztecclaymudmalaysia #aztecclaymaskmurahmalaysia #aztecclaymaskreview #aztecclaymalaysia #aztecclaymaskori #claymaskorganic #claymaskborongmurah #claymaskmalaysiamurah #claymaskmurah #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #maskerjerawat #jerawathilang #jeragathilang #jeragat #kulitputih #kulitcantik #kulitglowing #kulitkusam

HIGHLY RECOMMENDED‼️
.
.
AZTEC CLAY MASK ni dah viral sebab banyak khasiatnya especially untuk kulit muka yang salah guna kosmetik @ skincare yang mengandungi merkuri or chemical merbahaya 😢
.
Jerawat batu, kecik, besar semua keluar membiak subur kat muka tu.. masa ni nak nyesal pun dah tak guna!! Muka dah  jahanam... menggerutu... jerawat besar2 penuh dengan nanah 😭😭😭
.
Nasib baiklah ada AZTEC CLAY MASK ini yang dapat merawat kulit yang rosak teruk akibat salah guna skincare bermerkuri / kimia dan sebagainya 😉
.
😏 TAK PERCAYA!!! 😣😣..haaa nak taw betul ke tak jom cuba dulu trial set ini!
.
Serius..
AZTEC CLAY MASK sangat kuat menyedut keluar segala toksin yang dah lama tenggelam dalam kulit muka!! Memang keluar habis tau toksin2 tu okeyyy
.
Belum cuba belum tau!.. Harga pun mampu milik tau.. so sangat2 direkomenkan kepada kulit wajah yang rosak teruk akibat salah penggunaan skincare!!
.
Lelaki, perempuan, tua mahupun muda semua bole try..In Shaa Allah dengan izin Allah..😘😘
.
.
🎁 Free 6 item Masker Tools
🎁 Free 1 pcs Face Mask Korean
🎁 Free 2 Mystery Gift 🚚 Free Postage seluruh Malaysia
🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan
🙋 Free Beauty Consult
.
Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @aztecbyhanani3legacy / ☎ 011-12272655
@aztecbyhanani3legacy / ☎ 011-12272655
@aztecbyhanani3legacy / ☎ 011-12272655
.
#myhananifamily #aztecclaymask #aztecsecret  #aztecclaymaskmurah #aztecclaymaskmalaysia #claymaskoriginal  #claymaskmalaysia  #aztecclaymaskoriginal #aztecclaymaskborong #aztecclaymaskmalaysiamurah #aztecclaymudmalaysia #aztecclaymaskmurahmalaysia #aztecclaymaskreview #aztecclaymalaysia #aztecclaymaskori #claymaskorganic #claymaskborongmurah #claymaskmalaysiamurah #claymaskmurah #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #maskerjerawat #jerawathilang #jeragathilang #jeragat #kulitputih #kulitcantik #kulitglowing #kulitkusam
953 6 24 January, 2020

Hello Stylovers. Jenis kulit wajah yang berminyak sepertinya memang perlu perhatian yang lebih nih agar kulit tetap terlihat sehat, baik saat menggunakan makeup maupun tidak.
.
Salah satu hal yang perlu diperhatikan dalam tips skincare untuk kulit berminyak adalah tahapan saat membersihkan wajah nih, Stylovers. Membersihkan wajah dengan benar sangat penting untuk mengurangi minyak berlebih pada wajah serta mencegah masalah kulit lainnya yang akan muncul.
.
Selain pemilihan sabun cuci muka, cara mencuci muka juga harus diperhatikan loh agar kulit mu bisa bersih secara maksimal. Kamu bisa gunakan alat pembersih wajah seperti FOREO LUNA mini 3 yang akan membantu kamu membersihkan wajah hingga ke pori-pori. Sehingga nggak ada pori yang tersumbat akibat kelebihan minyak dan kotoran pada wajah deh!
.
Ingin tau tips skincare lainnya untuk kulit berminyak? Yuk lihat di postingan di atas. Jangan lupa untuk tag teman kamu juga ya. Selamat mencoba, Stylovers!
.
#SemuaBisaCantik #stylo #styloindonesia #gridnetwork #naturalmakeup #makeupnatural #tampilcantik #ragamkecantikan #makeupindonesia #belajarmakeup #makeupmurah #inspirasimakeup #inspirasiwanita #makeuppemula #cantik #cantikindonesia #inspirasicantikmu #skincareindonesia #kulitcerah #kulitkusam #wajahcerah #wajahkusam #kulitberminyak #kulitjerawat #foreo #kulitcantik #kulitglowing #kulithalus #perawatankulit

Hello Stylovers. Jenis kulit wajah yang berminyak sepertinya memang perlu perhatian yang lebih nih agar kulit tetap terlihat sehat, baik saat menggunakan makeup maupun tidak.
.
Salah satu hal yang perlu diperhatikan dalam tips skincare untuk kulit berminyak adalah tahapan saat membersihkan wajah nih, Stylovers. Membersihkan wajah dengan benar sangat penting untuk mengurangi minyak berlebih pada wajah serta mencegah masalah kulit lainnya yang akan muncul.
.
Selain pemilihan sabun cuci muka, cara mencuci muka juga harus diperhatikan loh agar kulit mu bisa bersih secara maksimal. Kamu bisa gunakan alat pembersih wajah seperti FOREO LUNA mini 3 yang akan membantu kamu membersihkan wajah hingga ke pori-pori. Sehingga nggak ada pori yang tersumbat akibat kelebihan minyak dan kotoran pada wajah deh!
.
Ingin tau tips skincare lainnya untuk kulit berminyak? Yuk lihat di postingan di atas. Jangan lupa untuk tag teman kamu juga ya. Selamat mencoba, Stylovers!
.
#SemuaBisaCantik #stylo #styloindonesia #gridnetwork #naturalmakeup #makeupnatural #tampilcantik #ragamkecantikan #makeupindonesia #belajarmakeup #makeupmurah #inspirasimakeup #inspirasiwanita #makeuppemula #cantik #cantikindonesia #inspirasicantikmu #skincareindonesia #kulitcerah #kulitkusam #wajahcerah #wajahkusam #kulitberminyak #kulitjerawat #foreo #kulitcantik #kulitglowing #kulithalus #perawatankulit
3,124 16 24 January, 2020

Hello Stylovers. Siapa nih diantara kamu yang masih bingung cara dan fungsi penggunaan primer? Yuk lihat postingan ini!
.
Primer adalah alas makeup yang digunakan untuk membuat wajah siap untuk dipakaikan makeup, mengunci makeup agar tahan lama & menyamarkan kekurangan pada wajah (seperti pori-pori besar, garis halus, dll).
.
Pemilihan primer harus disesuaikan dengan jenis / masalah kulit yang ingin diatasi, seperti hasil yang matte ataupun glowing.
.
Karena primer adalah termasuk dalam produk makeup, maka penggunaannya harus dilakukan setelah skincare ya, Stylovers! tahapannya bisa kamu lihat pada postingan di atas.
.
Punya rekomendasi primer yang kamu suka? atau masih bingung tentang cara penggunaannya? yuk tuliskan di kolom komentar!
.
#stylo #styloindonesia #gridnetwork #naturalmakeup #makeupnatural #tampilcantik #ragamkecantikan #makeupindonesia #belajarmakeup #makeupmurah #inspirasimakeup #inspirasiwanita #makeuppemula #cantik #cantikindonesia #inspirasicantikmu #skincareindonesia #skincaremurah #skincarekorea #makeupkorea #makeuptahanlama #makeupkondangan #makeupwisuda #primermakeup #foundation #bedak #makeupremaja #remajaindonesia #makeupcantik #kulitcantik

Hello Stylovers. Siapa nih diantara kamu yang masih bingung cara dan fungsi penggunaan primer? Yuk lihat postingan ini!
.
Primer adalah alas makeup yang digunakan untuk membuat wajah siap untuk dipakaikan makeup, mengunci makeup agar tahan lama & menyamarkan kekurangan pada wajah (seperti pori-pori besar, garis halus, dll).
.
Pemilihan primer harus disesuaikan dengan jenis / masalah kulit yang ingin diatasi, seperti hasil yang matte ataupun glowing.
.
Karena primer adalah termasuk dalam produk makeup, maka penggunaannya harus dilakukan setelah skincare ya, Stylovers! tahapannya bisa kamu lihat pada postingan di atas.
.
Punya rekomendasi primer yang kamu suka? atau masih bingung tentang cara penggunaannya? yuk tuliskan di kolom komentar!
.
#stylo #styloindonesia #gridnetwork #naturalmakeup #makeupnatural #tampilcantik #ragamkecantikan #makeupindonesia #belajarmakeup #makeupmurah #inspirasimakeup #inspirasiwanita #makeuppemula #cantik #cantikindonesia #inspirasicantikmu #skincareindonesia #skincaremurah #skincarekorea #makeupkorea #makeuptahanlama #makeupkondangan #makeupwisuda #primermakeup #foundation #bedak #makeupremaja #remajaindonesia #makeupcantik #kulitcantik
3,519 18 23 January, 2020

Hello Stylovers. Kulit yang cerah bisa kamu dapatkan dengan menggunakan body care secara teratur, salah satunya adalah menggunakan body lotion.
.
Tapi, tahu kah kamu? ternyata body lotion ada yang khusus digunakan untuk malam hari loh! Body lotion untuk malam hari biasanya tidak mengandung spf Stylovers.
.
Mau tahu apa saja body lotion khusus malam hari yang bisa kamu coba? Yuk lihat gambar di atas Stylovers! .
#stylo #styloindonesia #gridnetwork #cantikmasukakal #naturalmakeup #tampilcantik #ragamkecantikan #makeupindonesia #belajarmakeup #makeupmurah #inspirasimakeup #bodylotion #bodylotion #bodylotionpemutih #lulurpemutih #kulitputih #kulitcerah #pemutihkulit #pencerahwajah #pencerahkulit #kulitcerah #kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulithaluslicin #kulitmulus #vaseline #vaselineindonesia #nivea #niveaindonesia
@natur_e_indonesia @vaselineid @nivea_id

Hello Stylovers. Kulit yang cerah bisa kamu dapatkan dengan menggunakan body care secara teratur, salah satunya adalah menggunakan body lotion.
.
Tapi, tahu kah kamu? ternyata body lotion ada yang khusus digunakan untuk malam hari loh! Body lotion untuk malam hari biasanya tidak mengandung spf Stylovers.
.
Mau tahu apa saja body lotion khusus malam hari yang bisa kamu coba? Yuk lihat gambar di atas Stylovers! .
#stylo #styloindonesia #gridnetwork #cantikmasukakal  #naturalmakeup #tampilcantik #ragamkecantikan #makeupindonesia #belajarmakeup #makeupmurah #inspirasimakeup #bodylotion #bodylotion #bodylotionpemutih #lulurpemutih #kulitputih #kulitcerah #pemutihkulit #pencerahwajah #pencerahkulit #kulitcerah #kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulithaluslicin #kulitmulus #vaseline #vaselineindonesia #nivea #niveaindonesia
@natur_e_indonesia @vaselineid @nivea_id
5,510 39 22 January, 2020

Sinergi yang efektif saat digunakan bersama-sama❗️
Menjadikan kulit kuat dengan
✨[Seri Snail] 4-LANGKAH Perawatan Kulit Rutin✨
.
LANGKAH 01 [Snail Truecica Low pH Gel Cleanser]
#️⃣pembersihanmild untuk keseimbangan pH yang sehat
LANGKAH 02 [Snail Truecica Miracle Repair Toner]
Menjadikan kulit sensitif #️⃣sehat hingga ke akar
LANGKAH 03 [Snail Truecica Miracle Repair Serum]
Memperkuat kekuatan asli kulit dan menjadikan kulit #️⃣lembut
LANGKAH 04 [Snail Truecica Miracle Repair Cream]
Menguatkan #️⃣dindingkulit sehingga tidak mudah rusak
.
Jika kulit Anda sensitif terhadap iritasi kecil,
dan dinding kulit Anda kurang kuat,
pakailah [Seri Snail] 4-LANGKAH Perawatan Kulit Rutin🐌
.
SOMEBYMI Snail Truecica Miracle Repair Series
.
.
#somebymi #dailycream #facecream #snailcream #repaircream #skinbarrier #skincareroutine #moisturizing #koreanskincare #cosmetics #kulitcantik #kulitbersih #kulitcerah #skincarekorea #kosmetikkorea #pembersihwajah #skinroutine #skincareroutine

Sinergi yang efektif saat digunakan bersama-sama❗️
Menjadikan kulit kuat dengan
✨[Seri Snail] 4-LANGKAH Perawatan Kulit Rutin✨
.
LANGKAH 01 [Snail Truecica Low pH Gel Cleanser]
#️⃣pembersihanmild untuk keseimbangan pH yang sehat
LANGKAH 02 [Snail Truecica Miracle Repair Toner]
Menjadikan kulit sensitif #️⃣sehat hingga ke akar
LANGKAH 03 [Snail Truecica Miracle Repair Serum]
Memperkuat kekuatan asli kulit dan menjadikan kulit #️⃣lembut
LANGKAH 04 [Snail Truecica Miracle Repair Cream]
Menguatkan #️⃣dindingkulit sehingga tidak mudah rusak
.
Jika kulit Anda sensitif terhadap iritasi kecil,
dan dinding kulit Anda kurang kuat,
pakailah [Seri Snail] 4-LANGKAH Perawatan Kulit Rutin🐌
.
SOMEBYMI Snail Truecica Miracle Repair Series
.
.
#somebymi #dailycream #facecream #snailcream #repaircream #skinbarrier #skincareroutine #moisturizing #koreanskincare #cosmetics #kulitcantik #kulitbersih #kulitcerah #skincarekorea #kosmetikkorea #pembersihwajah #skinroutine #skincareroutine
1,383 65 20 January, 2020

PRODUK BARU💝
.
Jika kulit Anda sensitif terhadap iritasi kecil,
Anda membutuhkan energi siput!
Perkuat kekuatan alami kulit Anda dengan
🐌Snail Starter Kit🐌
.
Kini hadir Miniatur Kit Empat Seri Snail Truecica
Seri Snail Truecica yang mengandung vitalitas siput hitam
kini dapat Anda gunakan🤗
.
▼ Komposisi Snail Starter Kit ▼
- Snail Gel Cleanser 30ml
- Snail Toner 30ml
- Snail Serum 10ml
- Snail Cream 20g
.
Snail Truecica Miracle Repair Starter Kit
.
.
#somebymi #somebymiracle #blacksnail #sensitiveskin #truecica #snailcosmetics #skinbarrier #skincare #koreanskincare #asianbeauty #siputhitam #kulitcantik #kulitsehat #kulitbersih #cleanser #toner #serum #somebymicleanser #somebymitoner #somebymiserum #skincarekorea #kosmetikkorea #skinroutine #skincareroutine

PRODUK BARU💝
.
Jika kulit Anda sensitif terhadap iritasi kecil,
Anda membutuhkan energi siput!
Perkuat kekuatan alami kulit Anda dengan
🐌Snail Starter Kit🐌
.
Kini hadir Miniatur Kit Empat Seri Snail Truecica
Seri Snail Truecica yang mengandung vitalitas siput hitam
kini dapat Anda gunakan🤗
.
▼ Komposisi Snail Starter Kit ▼
- Snail Gel Cleanser 30ml
- Snail Toner 30ml
- Snail Serum 10ml
- Snail Cream 20g
.
Snail Truecica Miracle Repair Starter Kit
.
.
#somebymi #somebymiracle #blacksnail #sensitiveskin #truecica #snailcosmetics #skinbarrier #skincare #koreanskincare #asianbeauty #siputhitam #kulitcantik #kulitsehat #kulitbersih #cleanser #toner #serum #somebymicleanser #somebymitoner #somebymiserum #skincarekorea #kosmetikkorea #skinroutine #skincareroutine
3,198 233 8 January, 2020