#kulitcantikgebu Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kulitcantikgebu and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
43 minutes
Average like
2.7
Average comment
0.1
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

Hardee Hardware Trading

KENAPA PERLU MENYIMPAN FACE OIL DENGAN BAIK?

Pernah dengar? "treat product badly, and they won't work well. Handle product with care and your skin will glow". Disebabkan facial oil are concentrated ampoules of naturally active ingredients. Jadi, wajib tempatkan ia di tempat yang selamat untuk kekalkan nutrisi.

Fyi, bahan aktif juga ada kemungkinan dan risiko untuk hilang keberkesanannya. Even, soft drink yang terbuka sepanjang masa juga akan hilang fizz dia kan?

Disebabkan face oil ini mempunyai bahan-bahan aktif dan ia amat sensitif pada beberapa faktor ini:- 1) Cahaya

Face oil berisiko untuk hilang keupayaannya bila terdedah pada cahaya / sinaran yang panas.

UV light mampu mempercepatkan proses penuaan dan ia juga boleh breakdown nutrisi dan fungsi facial oil.

Jadi untuk mengurangkan risiko tersebut, anda digalakkan untuk menyimpan ia di dalam kotak atau tempat yang lebih terlindung.

Facial oil akan lebih terhindar dari UV light. Contohnya, di dalam bilik yang gelap. Kalau boleh, elakkan tinggal facial oil di dalam kereta. Because, more clearly you can see the oil, the more light is able to degrade it.

2) Haba

Haba juga menghilangkan nutrisi bahan aktif. Haba mampu menyebabkan molekul di dalam cecair move faster. Cuba elakkan facial oil dari tingkap atau dekat dengan cermin vanity with light.

Selain itu, tolong pastikan applicator di tutup dengan rapat setiap kali mencuba. Tutup dengan kemas dan jika ingin membeli face oil, pastikan packaged in pump applicator ye girl's.

KENAPA PERLU MENYIMPAN FACE OIL DENGAN BAIK?

Pernah dengar? "treat product badly, and they won't work well. Handle product with care and your skin will glow". Disebabkan facial oil are concentrated ampoules of naturally active ingredients. Jadi, wajib tempatkan ia di tempat yang selamat untuk kekalkan nutrisi.

Fyi, bahan aktif juga ada kemungkinan dan risiko untuk hilang keberkesanannya. Even, soft drink yang terbuka sepanjang masa juga akan hilang fizz dia kan?

Disebabkan face oil ini mempunyai bahan-bahan aktif dan ia amat sensitif pada beberapa faktor ini:- 1) Cahaya

Face oil berisiko untuk hilang keupayaannya bila terdedah pada cahaya / sinaran yang panas.

UV light mampu mempercepatkan proses penuaan dan ia juga boleh breakdown nutrisi dan fungsi facial oil.

Jadi untuk mengurangkan risiko tersebut, anda digalakkan untuk menyimpan ia di dalam kotak atau tempat yang lebih terlindung.

Facial oil akan lebih terhindar dari UV light. Contohnya, di dalam bilik yang gelap. Kalau boleh, elakkan tinggal facial oil di dalam kereta. Because, more clearly you can see the oil, the more light is able to degrade it.

2) Haba

Haba juga menghilangkan nutrisi bahan aktif. Haba mampu menyebabkan molekul di dalam cecair move faster. Cuba elakkan facial oil dari tingkap atau dekat dengan cermin vanity with light.

Selain itu, tolong pastikan applicator di tutup dengan rapat setiap kali mencuba. Tutup dengan kemas dan jika ingin membeli face oil, pastikan packaged in pump applicator ye girl's.
4 1 3 hours ago
@youkachi_putrajayakajangbangi Profile picture

@youkachi_putrajayakajangbangi

Apa nak buat kalau kulit mula meradang? -
1. Stop skincare/lotion yang tak sesuai dengan kulit. Sepatutnya sebelum guna apa apa skincare/lotion, pastikan buat patch test dahulu.
-
2. Makesure skin well hydrated. Minum air mencukupi.
-
3 Jaga pemakanan yang menyebabkan kulit jerawat. Banyak makan makanan yang sihat seperti buah dan sayuran. Boleh cuba amalkan Youkachi. Membantu masalah kulit dari dalam. Alhamdulillah banyak testimoni allergy yang dah berjaya pulih bersama Youkachi 🤗
-
Jom order Youkachi sekarang! Free postage & free COD. Click link di bio 😉
-
.
#youkachi #youkachioishii #organic #cantiksihat #glowingskin #milkboostermalaysia #energybooster #healthyskin #kulitcantikgebu #youkachifeedback #tambahsusubadanmalaysia #tambahsusu #kulitcerah #testimoniyoukachi #acneproblem #parutjerawat #jeragat
#detox #kurussihat #youkachifeedback #susubadanmeriah #ibuberpantang #ibumengandung #supplementibumengandung #putrajaya #kajang #bangi #youkachisuperbabes

Apa nak buat kalau kulit mula meradang? -
1. Stop skincare/lotion yang tak sesuai dengan kulit. Sepatutnya sebelum guna apa apa skincare/lotion, pastikan buat patch test dahulu.
-
2. Makesure skin well hydrated. Minum air mencukupi.
-
3 Jaga pemakanan yang menyebabkan kulit jerawat. Banyak makan makanan yang sihat seperti buah dan sayuran. Boleh cuba amalkan Youkachi. Membantu masalah kulit dari dalam. Alhamdulillah banyak testimoni allergy yang dah berjaya pulih bersama Youkachi 🤗
-
Jom order Youkachi sekarang! Free postage & free COD. Click link di bio 😉
-
.
#youkachi #youkachioishii #organic #cantiksihat #glowingskin #milkboostermalaysia #energybooster #healthyskin #kulitcantikgebu #youkachifeedback #tambahsusubadanmalaysia #tambahsusu #kulitcerah #testimoniyoukachi #acneproblem #parutjerawat #jeragat
#detox #kurussihat #youkachifeedback #susubadanmeriah #ibuberpantang #ibumengandung #supplementibumengandung #putrajaya #kajang #bangi #youkachisuperbabes
0 0 3 hours ago
@kedai_cantiks Profile picture

@kedai_cantiks

Masalah kulit kusam?
Parut jerawat?
Berdaki?
Sunburn?
Kulit kering? .
.
Atau permasalahan kulit yang lain?
.
.
Boleh dapatkan sabun #AIPUTEH , MUDAH digunakan hanya sental sental sahaja.
.
.
.
.

#sentalsentalputih

Masalah kulit kusam?
Parut jerawat?
Berdaki?
Sunburn?
Kulit kering? .
.
Atau permasalahan kulit yang lain?
.
.
Boleh dapatkan sabun #AIPUTEH , MUDAH digunakan hanya sental sental sahaja.
.
.
.
.

#sentalsentalputih
4 1 3 hours ago
Beauty Consultant Mary Kay
Siti
0146334249

#marykaykuantan #marykayjohorbahru #marykay #settimewise #kulitcantiksehat #kulitcantikgebu
2 0 5 hours ago
@maaezbeauty.eda Profile picture

@maaezbeauty.eda

Siapa cakap perempuan je yang boleh minum susu maaez??lelaki pun boleh tau. Kalau tak percaya boleh tengok testimoni dekat ats ni👆🏻👆🏻👆🏻 Parut di badan yang dah berzaman ada pon boleh hilang kalau konsisten minum susu maaez😍😍 Orang yang pernah kena ruam dan bintik2 gatal pun boleh berkurang ruam dan bintik2 gatal tau😊

Nak cuba?? Jom klik link di bio ☝
Whatsapp 0135585676

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #susumaaez #nakcantik #nakputih #kulitputih
#susukambing #tiktokchallenge #bellazbeauty #maaezbeauty #whiteningproducts #kulitcerah #kulitcantikgebu #susu #whitecoffee

Siapa cakap perempuan je yang boleh minum susu maaez??lelaki pun boleh tau. Kalau tak percaya boleh tengok testimoni dekat ats ni👆🏻👆🏻👆🏻 Parut di badan yang dah berzaman ada pon boleh hilang kalau konsisten minum susu maaez😍😍 Orang yang pernah kena ruam dan bintik2 gatal pun boleh berkurang ruam dan bintik2 gatal tau😊

Nak cuba?? Jom klik link di bio ☝
Whatsapp 0135585676

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #susumaaez #nakcantik #nakputih #kulitputih
#susukambing #tiktokchallenge #bellazbeauty #maaezbeauty #whiteningproducts #kulitcerah #kulitcantikgebu #susu #whitecoffee
1 0 6 hours ago
@mrs_samsuhaili Profile picture

@mrs_samsuhaili

HOT FEEDBACK PINKLADY 🔥

Mai baca dulu testimoni dari pengguna pinklady 👏🏻 Biar feedback yg berbicara siapa tak teringin nak cuba bila tengok pinklady kan ? 😻 Produk kalau tk berkesan takkan cust nak share feedback tiptop2 meletop dekat kita 😱 Kesan seawal 2 minggu pertama untuk nampak perubahan . Produk terbaik all in one dalam 1 botol 🤧Ramai dah cuba , anda bila lg ? Kurang mampu nak beli cash boleh join ansuran & kutu bulanan untuk dptkn pinklady anda 😍 Jom sama2 cantik eiyra akan bantu dan guide anda semua sampai dapat hasilnya 😊

http://www.wasap.my/60199487367/promopl

#pinkladyviral #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginalhq #pinkladyterbaik #asetmantap #bodykerengga #feedbackcustomer #ikhtiarhamil #missvketat #periodteratur #kulitcantikgebu

HOT FEEDBACK PINKLADY 🔥

Mai baca dulu testimoni dari pengguna pinklady 👏🏻 Biar feedback yg berbicara siapa tak teringin nak cuba bila tengok pinklady kan ? 😻 Produk kalau tk berkesan takkan cust nak share feedback tiptop2 meletop dekat kita 😱 Kesan seawal 2 minggu pertama untuk nampak perubahan . Produk terbaik all in one dalam 1 botol 🤧Ramai dah cuba , anda bila lg ? Kurang mampu nak beli cash boleh join ansuran & kutu bulanan untuk dptkn pinklady anda 😍 Jom sama2 cantik eiyra akan bantu dan guide anda semua sampai dapat hasilnya 😊

http://www.wasap.my/60199487367/promopl

#pinkladyviral #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginalhq #pinkladyterbaik #asetmantap #bodykerengga #feedbackcustomer #ikhtiarhamil #missvketat #periodteratur #kulitcantikgebu
2 0 7 hours ago
@mrs_samsuhaili Profile picture

@mrs_samsuhaili

HOT FEEDBACK PINKLADY 🔥

Mai baca dulu testimoni dari pengguna pinklady 👏🏻 Biar feedback yg berbicara siapa tak teringin nak cuba bila tengok pinklady kan ? 😻 Produk kalau tk berkesan takkan cust nak share feedback tiptop2 meletop dekat kita 😱 Kesan seawal 2 minggu pertama untuk nampak perubahan . Produk terbaik all in one dalam 1 botol 🤧Ramai dah cuba , anda bila lg ? Kurang mampu nak beli cash boleh join ansuran & kutu bulanan untuk dptkn pinklady anda 😍 Jom sama2 cantik eiyra akan bantu dan guide anda semua sampai dapat hasilnya 😊

http://www.wasap.my/60199487367/promopl

#pinkladyviral #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginalhq #pinkladyterbaik #asetmantap #bodykerengga #feedbackcustomer #ikhtiarhamil #missvketat #periodteratur #kulitcantikgebu

HOT FEEDBACK PINKLADY 🔥

Mai baca dulu testimoni dari pengguna pinklady 👏🏻 Biar feedback yg berbicara siapa tak teringin nak cuba bila tengok pinklady kan ? 😻 Produk kalau tk berkesan takkan cust nak share feedback tiptop2 meletop dekat kita 😱 Kesan seawal 2 minggu pertama untuk nampak perubahan . Produk terbaik all in one dalam 1 botol 🤧Ramai dah cuba , anda bila lg ? Kurang mampu nak beli cash boleh join ansuran & kutu bulanan untuk dptkn pinklady anda 😍 Jom sama2 cantik eiyra akan bantu dan guide anda semua sampai dapat hasilnya 😊

http://www.wasap.my/60199487367/promopl

#pinkladyviral #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginalhq #pinkladyterbaik #asetmantap #bodykerengga #feedbackcustomer #ikhtiarhamil #missvketat #periodteratur #kulitcantikgebu
3 0 7 hours ago
@mrs_samsuhaili Profile picture

@mrs_samsuhaili

HOT FEEDBACK PINKLADY 🔥

Mai baca dulu testimoni dari pengguna pinklady 👏🏻 Biar feedback yg berbicara siapa tak teringin nak cuba bila tengok pinklady kan ? 😻 Produk kalau tk berkesan takkan cust nak share feedback tiptop2 meletop dekat kita 😱 Kesan seawal 2 minggu pertama untuk nampak perubahan . Produk terbaik all in one dalam 1 botol 🤧Ramai dah cuba , anda bila lg ? Kurang mampu nak beli cash boleh join ansuran & kutu bulanan untuk dptkn pinklady anda 😍 Jom sama2 cantik eiyra akan bantu dan guide anda semua sampai dapat hasilnya 😊

http://www.wasap.my/60199487367/promopl

#pinkladyviral #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginalhq #pinkladyterbaik #asetmantap #bodykerengga #feedbackcustomer #ikhtiarhamil #missvketat #periodteratur #kulitcantikgebu

HOT FEEDBACK PINKLADY 🔥

Mai baca dulu testimoni dari pengguna pinklady 👏🏻 Biar feedback yg berbicara siapa tak teringin nak cuba bila tengok pinklady kan ? 😻 Produk kalau tk berkesan takkan cust nak share feedback tiptop2 meletop dekat kita 😱 Kesan seawal 2 minggu pertama untuk nampak perubahan . Produk terbaik all in one dalam 1 botol 🤧Ramai dah cuba , anda bila lg ? Kurang mampu nak beli cash boleh join ansuran & kutu bulanan untuk dptkn pinklady anda 😍 Jom sama2 cantik eiyra akan bantu dan guide anda semua sampai dapat hasilnya 😊

http://www.wasap.my/60199487367/promopl

#pinkladyviral #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginalhq #pinkladyterbaik #asetmantap #bodykerengga #feedbackcustomer #ikhtiarhamil #missvketat #periodteratur #kulitcantikgebu
4 0 7 hours ago
@mrs_samsuhaili Profile picture

@mrs_samsuhaili

HOT FEEDBACK PINKLADY 🔥

Mai baca dulu testimoni dari pengguna pinklady 👏🏻 Biar feedback yg berbicara siapa tak teringin nak cuba bila tengok pinklady kan ? 😻 Produk kalau tk berkesan takkan cust nak share feedback tiptop2 meletop dekat kita 😱 Kesan seawal 2 minggu pertama untuk nampak perubahan . Produk terbaik all in one dalam 1 botol 🤧Ramai dah cuba , anda bila lg ? Kurang mampu nak beli cash boleh join ansuran & kutu bulanan untuk dptkn pinklady anda 😍 Jom sama2 cantik eiyra akan bantu dan guide anda semua sampai dapat hasilnya 😊

http://www.wasap.my/60199487367/promopl

#pinkladyviral #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginalhq #pinkladyterbaik #asetmantap #bodykerengga #feedbackcustomer #ikhtiarhamil #missvketat #periodteratur #kulitcantikgebu

HOT FEEDBACK PINKLADY 🔥

Mai baca dulu testimoni dari pengguna pinklady 👏🏻 Biar feedback yg berbicara siapa tak teringin nak cuba bila tengok pinklady kan ? 😻 Produk kalau tk berkesan takkan cust nak share feedback tiptop2 meletop dekat kita 😱 Kesan seawal 2 minggu pertama untuk nampak perubahan . Produk terbaik all in one dalam 1 botol 🤧Ramai dah cuba , anda bila lg ? Kurang mampu nak beli cash boleh join ansuran & kutu bulanan untuk dptkn pinklady anda 😍 Jom sama2 cantik eiyra akan bantu dan guide anda semua sampai dapat hasilnya 😊

http://www.wasap.my/60199487367/promopl

#pinkladyviral #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginalhq #pinkladyterbaik #asetmantap #bodykerengga #feedbackcustomer #ikhtiarhamil #missvketat #periodteratur #kulitcantikgebu
2 0 7 hours ago
@mrs_samsuhaili Profile picture

@mrs_samsuhaili

HOT FEEDBACK PINKLADY 🔥

Mai baca dulu testimoni dari pengguna pinklady 👏🏻 Biar feedback yg berbicara siapa tak teringin nak cuba bila tengok pinklady kan ? 😻 Produk kalau tk berkesan takkan cust nak share feedback tiptop2 meletop dekat kita 😱 Kesan seawal 2 minggu pertama untuk nampak perubahan . Produk terbaik all in one dalam 1 botol 🤧Ramai dah cuba , anda bila lg ? Kurang mampu nak beli cash boleh join ansuran & kutu bulanan untuk dptkn pinklady anda 😍 Jom sama2 cantik eiyra akan bantu dan guide anda semua sampai dapat hasilnya 😊

http://www.wasap.my/60199487367/promopl

#pinkladyviral #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginalhq #pinkladyterbaik #asetmantap #bodykerengga #feedbackcustomer #ikhtiarhamil #missvketat #periodteratur #kulitcantikgebu

HOT FEEDBACK PINKLADY 🔥

Mai baca dulu testimoni dari pengguna pinklady 👏🏻 Biar feedback yg berbicara siapa tak teringin nak cuba bila tengok pinklady kan ? 😻 Produk kalau tk berkesan takkan cust nak share feedback tiptop2 meletop dekat kita 😱 Kesan seawal 2 minggu pertama untuk nampak perubahan . Produk terbaik all in one dalam 1 botol 🤧Ramai dah cuba , anda bila lg ? Kurang mampu nak beli cash boleh join ansuran & kutu bulanan untuk dptkn pinklady anda 😍 Jom sama2 cantik eiyra akan bantu dan guide anda semua sampai dapat hasilnya 😊

http://www.wasap.my/60199487367/promopl

#pinkladyviral #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginalhq #pinkladyterbaik #asetmantap #bodykerengga #feedbackcustomer #ikhtiarhamil #missvketat #periodteratur #kulitcantikgebu
3 0 7 hours ago
@mrs_samsuhaili Profile picture

@mrs_samsuhaili

HOT FEEDBACK PINKLADY 🔥

Mai baca dulu testimoni dari pengguna pinklady 👏🏻 Biar feedback yg berbicara siapa tak teringin nak cuba bila tengok pinklady kan ? 😻 Produk kalau tk berkesan takkan cust nak share feedback tiptop2 meletop dekat kita 😱 Kesan seawal 2 minggu pertama untuk nampak perubahan . Produk terbaik all in one dalam 1 botol 🤧Ramai dah cuba , anda bila lg ? Kurang mampu nak beli cash boleh join ansuran & kutu bulanan untuk dptkn pinklady anda 😍 Jom sama2 cantik eiyra akan bantu dan guide anda semua sampai dapat hasilnya 😊

http://www.wasap.my/60199487367/promopl

#pinkladyviral #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginalhq #pinkladyterbaik #asetmantap #bodykerengga #feedbackcustomer #ikhtiarhamil #missvketat #periodteratur #kulitcantikgebu

HOT FEEDBACK PINKLADY 🔥

Mai baca dulu testimoni dari pengguna pinklady 👏🏻 Biar feedback yg berbicara siapa tak teringin nak cuba bila tengok pinklady kan ? 😻 Produk kalau tk berkesan takkan cust nak share feedback tiptop2 meletop dekat kita 😱 Kesan seawal 2 minggu pertama untuk nampak perubahan . Produk terbaik all in one dalam 1 botol 🤧Ramai dah cuba , anda bila lg ? Kurang mampu nak beli cash boleh join ansuran & kutu bulanan untuk dptkn pinklady anda 😍 Jom sama2 cantik eiyra akan bantu dan guide anda semua sampai dapat hasilnya 😊

http://www.wasap.my/60199487367/promopl

#pinkladyviral #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginalhq #pinkladyterbaik #asetmantap #bodykerengga #feedbackcustomer #ikhtiarhamil #missvketat #periodteratur #kulitcantikgebu
2 0 7 hours ago
@mrs_samsuhaili Profile picture

@mrs_samsuhaili

HOT FEEDBACK PINKLADY 🔥

Mai baca dulu testimoni dari pengguna pinklady 👏🏻 Biar feedback yg berbicara siapa tak teringin nak cuba bila tengok pinklady kan ? 😻 Produk kalau tk berkesan takkan cust nak share feedback tiptop2 meletop dekat kita 😱 Kesan seawal 2 minggu pertama untuk nampak perubahan . Produk terbaik all in one dalam 1 botol 🤧Ramai dah cuba , anda bila lg ? Kurang mampu nak beli cash boleh join ansuran & kutu bulanan untuk dptkn pinklady anda 😍 Jom sama2 cantik eiyra akan bantu dan guide anda semua sampai dapat hasilnya 😊

http://www.wasap.my/60199487367/promopl

#pinkladyviral #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginalhq #pinkladyterbaik #asetmantap #bodykerengga #feedbackcustomer #ikhtiarhamil #missvketat #periodteratur #kulitcantikgebu

HOT FEEDBACK PINKLADY 🔥

Mai baca dulu testimoni dari pengguna pinklady 👏🏻 Biar feedback yg berbicara siapa tak teringin nak cuba bila tengok pinklady kan ? 😻 Produk kalau tk berkesan takkan cust nak share feedback tiptop2 meletop dekat kita 😱 Kesan seawal 2 minggu pertama untuk nampak perubahan . Produk terbaik all in one dalam 1 botol 🤧Ramai dah cuba , anda bila lg ? Kurang mampu nak beli cash boleh join ansuran & kutu bulanan untuk dptkn pinklady anda 😍 Jom sama2 cantik eiyra akan bantu dan guide anda semua sampai dapat hasilnya 😊

http://www.wasap.my/60199487367/promopl

#pinkladyviral #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginalhq #pinkladyterbaik #asetmantap #bodykerengga #feedbackcustomer #ikhtiarhamil #missvketat #periodteratur #kulitcantikgebu
2 0 7 hours ago
@zieziepinklady Profile picture

@zieziepinklady

🔥
🔥🔥HOT FEEDBACK PINK LADY!🔥🔥

Mai baca dulu testimoni dari
pengguna Pink Lady.. 👏🏻
biar feedback yg berbicara siapa tak
teringin nak cuba bila tengok
Pink Lady kan? 😻
produk kalau tk berkesan takkan
customer nk share feedback tiptop2
meletop dekat kita, 😱 kesan
seawal 2 minggu pertama
untuk nampak perubahan.. produk
terbaik all in one dalam 1 botol
🤧 ramai dah cuba, anda
bila lg? kurang tak mampu nak
beli cash.. bleh join ansuran & kutu
bulanan/mingguan untuk dapat
kan Pink Lady anda, 😍
jom sama2 cantik sis akan bantu
dan guide anda semua sampai dpat
hasilnya.. 😊

📲www.whatsapp.my/0175696413
/promopl
.
.
#pinkladyviral
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginalhq
#pinkladyterbaik
#asetmantap
#bodykerengga
#feedbackcustomer
#ikhtiarhamil
#missvketat
#periodteratur
#kulitcantikgebu

🔥
🔥🔥HOT FEEDBACK PINK LADY!🔥🔥
…
Mai baca dulu testimoni dari
pengguna Pink Lady.. 👏🏻
biar feedback yg berbicara siapa tak
teringin nak cuba bila tengok
Pink Lady kan? 😻
produk kalau tk berkesan takkan
customer nk share feedback tiptop2
meletop dekat kita, 😱 kesan
seawal 2 minggu pertama
untuk nampak perubahan.. produk
terbaik all in one dalam 1 botol
🤧 ramai dah cuba, anda
bila lg? kurang tak mampu nak
beli cash.. bleh join ansuran & kutu
bulanan/mingguan untuk dapat
kan Pink Lady anda, 😍
jom sama2 cantik sis akan bantu
dan guide anda semua sampai dpat
hasilnya.. 😊
…
📲www.whatsapp.my/0175696413
/promopl
.
.
#pinkladyviral
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginalhq
#pinkladyterbaik
#asetmantap
#bodykerengga
#feedbackcustomer
#ikhtiarhamil
#missvketat
#periodteratur
#kulitcantikgebu
0 0 14 hours ago
@zieziepinklady Profile picture

@zieziepinklady

🔥
🔥🔥HOT FEEDBACK PINK LADY!🔥🔥

Mai baca dulu testimoni dari
pengguna Pink Lady.. 👏🏻
biar feedback yg berbicara siapa tak
teringin nak cuba bila tengok
Pink Lady kan? 😻
produk kalau tk berkesan takkan
customer nk share feedback tiptop2
meletop dekat kita, 😱 kesan
seawal 2 minggu pertama
untuk nampak perubahan.. produk
terbaik all in one dalam 1 botol
🤧 ramai dah cuba, anda
bila lg? kurang tak mampu nak
beli cash.. bleh join ansuran & kutu
bulanan/mingguan untuk dapat
kan Pink Lady anda, 😍
jom sama2 cantik sis akan bantu
dan guide anda semua sampai dpat
hasilnya.. 😊

📲www.whatsapp.my/0175696413
/promopl
.
.
#pinkladyviral
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginalhq
#pinkladyterbaik
#asetmantap
#bodykerengga
#feedbackcustomer
#ikhtiarhamil
#missvketat
#periodteratur
#kulitcantikgebu

🔥
🔥🔥HOT FEEDBACK PINK LADY!🔥🔥
…
Mai baca dulu testimoni dari
pengguna Pink Lady.. 👏🏻
biar feedback yg berbicara siapa tak
teringin nak cuba bila tengok
Pink Lady kan? 😻
produk kalau tk berkesan takkan
customer nk share feedback tiptop2
meletop dekat kita, 😱 kesan
seawal 2 minggu pertama
untuk nampak perubahan.. produk
terbaik all in one dalam 1 botol
🤧 ramai dah cuba, anda
bila lg? kurang tak mampu nak
beli cash.. bleh join ansuran & kutu
bulanan/mingguan untuk dapat
kan Pink Lady anda, 😍
jom sama2 cantik sis akan bantu
dan guide anda semua sampai dpat
hasilnya.. 😊
…
📲www.whatsapp.my/0175696413
/promopl
.
.
#pinkladyviral
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginalhq
#pinkladyterbaik
#asetmantap
#bodykerengga
#feedbackcustomer
#ikhtiarhamil
#missvketat
#periodteratur
#kulitcantikgebu
0 0 14 hours ago
@zieziepinklady Profile picture

@zieziepinklady

🔥
🔥🔥HOT FEEDBACK PINK LADY!🔥🔥

Mai baca dulu testimoni dari
pengguna Pink Lady.. 👏🏻
biar feedback yg berbicara siapa tak
teringin nak cuba bila tengok
Pink Lady kan? 😻
produk kalau tk berkesan takkan
customer nk share feedback tiptop2
meletop dekat kita, 😱 kesan
seawal 2 minggu pertama
untuk nampak perubahan.. produk
terbaik all in one dalam 1 botol
🤧 ramai dah cuba, anda
bila lg? kurang tak mampu nak
beli cash.. bleh join ansuran & kutu
bulanan/mingguan untuk dapat
kan Pink Lady anda, 😍
jom sama2 cantik sis akan bantu
dan guide anda semua sampai dpat
hasilnya.. 😊

📲www.whatsapp.my/0175696413
/promopl
.
.
#pinkladyviral
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginalhq
#pinkladyterbaik
#asetmantap
#bodykerengga
#feedbackcustomer
#ikhtiarhamil
#missvketat
#periodteratur
#kulitcantikgebu

🔥
🔥🔥HOT FEEDBACK PINK LADY!🔥🔥
…
Mai baca dulu testimoni dari
pengguna Pink Lady.. 👏🏻
biar feedback yg berbicara siapa tak
teringin nak cuba bila tengok
Pink Lady kan? 😻
produk kalau tk berkesan takkan
customer nk share feedback tiptop2
meletop dekat kita, 😱 kesan
seawal 2 minggu pertama
untuk nampak perubahan.. produk
terbaik all in one dalam 1 botol
🤧 ramai dah cuba, anda
bila lg? kurang tak mampu nak
beli cash.. bleh join ansuran & kutu
bulanan/mingguan untuk dapat
kan Pink Lady anda, 😍
jom sama2 cantik sis akan bantu
dan guide anda semua sampai dpat
hasilnya.. 😊
…
📲www.whatsapp.my/0175696413
/promopl
.
.
#pinkladyviral
#pinkladybodyperfection
#pinkladyoriginalhq
#pinkladyterbaik
#asetmantap
#bodykerengga
#feedbackcustomer
#ikhtiarhamil
#missvketat
#periodteratur
#kulitcantikgebu
0 0 14 hours ago
@sahisarangburung_klcc Profile picture

@sahisarangburung_klcc

Taman Wangsa Melawati

Krasa susu kambing perisa coklat mampu mencerahkan kulit, menghilangkan parut, memudarkan jeragat. Juga membantu merawat sakit lutut, sendi dan masalah kulit kering. Sangat sedap dan berkhasiat! Hanya RM39. Sesuai untuk semua peringkat usia

Mengandungi pelbagai khasiat daripada 19 JENIS BAHAN TERBAIK untuk kecantikkan

Kesan dapat rasakan seawal 5 hari* 💖✨ Hebat kan? Jom cuba KRASA Chocolate, hanya RM39 satu kotak, RM78 untuk 2 kotak termasuk postage semenanjung
Wa 012 6898487
-
#noradanish #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #teamdssahibest #kulitcantikgebu #masalahperiod #masalahparut #makanansunnah #sahibooster #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #masalahkulit #uiagombak #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #sahisoap
#sahi #sahisarangburung #sahibooster #teamdssahibest

Krasa susu kambing perisa coklat mampu mencerahkan kulit, menghilangkan parut, memudarkan jeragat. Juga membantu merawat sakit lutut, sendi dan masalah kulit kering. Sangat sedap dan berkhasiat! Hanya RM39. Sesuai untuk semua peringkat usia

Mengandungi pelbagai khasiat daripada 19 JENIS BAHAN TERBAIK untuk kecantikkan

Kesan dapat rasakan seawal 5 hari* 💖✨ Hebat kan? Jom cuba KRASA Chocolate, hanya RM39 satu kotak, RM78 untuk 2 kotak termasuk postage semenanjung
Wa 012 6898487
-
#noradanish #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #teamdssahibest #kulitcantikgebu #masalahperiod #masalahparut #makanansunnah #sahibooster  #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #masalahkulit  #uiagombak #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #sahisoap
#sahi #sahisarangburung #sahibooster #teamdssahibest
4 0 17 hours ago
@sahisarangburung_klcc Profile picture

@sahisarangburung_klcc

Prima Seri Gombak

Ada masalah seperti diatas? Boleh cuba amalkan KRASA susu kambing. Satu-satunya Susu kambing yang mengandungi 19 jenis bahan terbaik untuk kesihatan dan juga kecantikkan. Rm79. Beli dua jimat RM9. Promosi akan tamat esok.

Free consultation. Hubungi #teamdssahibest berdekatan anda. Atau whatsapp/dm kami okay.

SAHI KEEPS YOU HEALTHY & FLAWLESS .
.
✨ Wa 012 6898487

#noradanish #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #teamdssahibest #kulitcantikgebu #masalahperiod #masalahparut #makanansunnah #sahibooster #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #masalahkulit #uiagombak #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #sabunsarangburung #sahisoap
#sahi #sahisarangburung #sahibooster #teamdssahibest #kulitflawless #hargapromosi

Ada masalah seperti diatas? Boleh cuba amalkan KRASA susu kambing. Satu-satunya Susu kambing yang mengandungi 19 jenis bahan terbaik untuk kesihatan dan juga kecantikkan. Rm79. Beli dua jimat RM9. Promosi akan tamat esok.

Free consultation. Hubungi #teamdssahibest berdekatan anda. Atau whatsapp/dm kami okay.

SAHI KEEPS YOU HEALTHY & FLAWLESS .
.
✨ Wa 012 6898487

#noradanish #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #teamdssahibest #kulitcantikgebu #masalahperiod #masalahparut #makanansunnah #sahibooster  #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #masalahkulit  #uiagombak #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #sabunsarangburung #sahisoap
#sahi #sahisarangburung #sahibooster #teamdssahibest #kulitflawless #hargapromosi
5 0 17 hours ago
@rinetwork_izurynismail Profile picture

@rinetwork_izurynismail

Untuk rujukan semua😘 No more issue produk sampah. Tak semua produk bumiputera tu sampah. Jangan pukul rata😇
.
.
Purchase T'neeq using my code "RN0636"🔑
.
RM229 only per bottle (50 tablet)

Whatsapp click for fast respond😘
.
.
.
.
#TNEEQ #rinetwork #rinetworkagent #rilovers #rinetworkrizalman #supplements #supplementsthatwork #supplementstore #supplementshop #supplementmalaysia #supplementking #beautyskin #beautyhealth #beautysupplement #beautycare #beautyful #skin #skincareroutine #skinfood #skinhealth #unisex #kulitcantikgebu #rahsiakulitsihat #bydatorizalman #kkm #npra

Untuk rujukan semua😘 No more issue produk sampah. Tak semua produk bumiputera tu sampah. Jangan pukul rata😇
.
.
Purchase T'neeq using my code "RN0636"🔑
.
RM229 only per bottle (50 tablet)

Whatsapp click for fast respond😘
.
.
.
.
#TNEEQ #rinetwork #rinetworkagent #rilovers #rinetworkrizalman #supplements #supplementsthatwork #supplementstore #supplementshop #supplementmalaysia #supplementking #beautyskin #beautyhealth #beautysupplement #beautycare #beautyful #skin #skincareroutine #skinfood #skinhealth #unisex #kulitcantikgebu #rahsiakulitsihat #bydatorizalman #kkm #npra
4 0 20 hours ago
@amway_on9shopby Profile picture

@amway_on9shopby

Tongkang Pechah

Ade customer minum ni everday tu dia tiba2 mcm 17 tahun blk 🤪👱🏻‍♀️💃✨🥰😁🥴 #buangparut
Nutrilite Soy Protein Drink is the perfect protein source for your diet. Nutrilite Soy Protein Drink is low in fat and cholesterol-free. It is the ideal way to get your daily protein from natural sources without the side effects of animal protein.

Features ✨
🌱Contains a unique tri-blend of wheat, soy and pea protein of the highest quality.
🌱Comes from natural, non-GMO sources.
🌱Lactose-free.
🌱Low in fat and low in cholesterol.
🌱Vegetarian-friendly (for those who take dairy products).
🌱No artificial flavours, preservatives or colourants added.
🌱Provides your body with 8g of soy protein per serving.
🌱Has a Protein Digestibility Corrected Amino Acids Score (PDCAAS) of 1.0, where its amino acids and proteins are of the highest quality to assist your digestion.
.
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60125391114/vitaminamway

#nakkurussihat #nakkurusselamat #kulitcantikgebu #buangparut #kulithalus #nakkurusshahalam #amwaybrunei #amwaykualabelait #vitaminamway #amwayvitamin #vitaminamwayterbaik # #bruneihealthyfood #amwayshahalam #amwaysungaibuloh #amwaypuncakperdana #amwaypuncakalam #amwaybukitjelutong #amwayampang #amwaynusarhu #amwayttdi #amwaydamansara #amwaysubang #amwaysubangjaya #amwaysubangperdana #amwaypj #amwaykeramat #amwayklang #amwaymiri

Ade customer minum ni everday tu dia tiba2 mcm 17 tahun blk 🤪👱🏻‍♀️💃✨🥰😁🥴 #buangparut 
Nutrilite Soy Protein Drink is the perfect protein source for your diet. Nutrilite Soy Protein Drink is low in fat and cholesterol-free. It is the ideal way to get your daily protein from natural sources without the side effects of animal protein.

Features ✨
🌱Contains a unique tri-blend of wheat, soy and pea protein of the highest quality.
🌱Comes from natural, non-GMO sources.
🌱Lactose-free.
🌱Low in fat and low in cholesterol.
🌱Vegetarian-friendly (for those who take dairy products).
🌱No artificial flavours, preservatives or colourants added.
🌱Provides your body with 8g of soy protein per serving.
🌱Has a Protein Digestibility Corrected Amino Acids Score (PDCAAS) of 1.0, where its amino acids and proteins are of the highest quality to assist your digestion.
.
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60125391114/vitaminamway

#nakkurussihat #nakkurusselamat #kulitcantikgebu #buangparut #kulithalus #nakkurusshahalam #amwaybrunei #amwaykualabelait #vitaminamway #amwayvitamin #vitaminamwayterbaik ##bruneihealthyfood #amwayshahalam #amwaysungaibuloh #amwaypuncakperdana #amwaypuncakalam #amwaybukitjelutong #amwayampang #amwaynusarhu #amwayttdi #amwaydamansara #amwaysubang #amwaysubangjaya #amwaysubangperdana #amwaypj #amwaykeramat #amwayklang #amwaymiri
0 0 20 hours ago
@youkachi_putrajayakajangbangi Profile picture

@youkachi_putrajayakajangbangi

Mesti ada sesetengah daripada anda yang kurang menggemari makan buah prun kan? Eeee ruginya kalau tak suka!
.
Tahu tak buah prun ini terlampau banyak khasiat dengan kandungan anti-oksida yang tinggi. Bukan itu sahaja, ia juga baik untuk melancarkan sistem penghadaman kerana mengandungi serat yg tinggi.
.
Haa nak buah prunes yg mudah dimakan? Boleh klik link di bio utk pembelian 🥰😊
.
.
#youkachi #youkachioishii #organic #cantiksihat #glowingskin #milkboostermalaysia #energybooster #healthyskin #kulitcantikgebu #youkachifeedback #tambahsusubadanmalaysia #tambahsusu #kulitcerah #testimoniyoukachi #acneproblem #parutjerawat #jeragat
#detox #kurussihat #youkachifeedback #susubadanmeriah #ibuberpantang #ibumengandung #supplementibumengandung #putrajaya #kajang #bangi #youkachisuperbabes

Mesti ada sesetengah daripada anda yang kurang menggemari makan buah prun kan? Eeee ruginya kalau tak suka!
. 
Tahu tak buah prun ini terlampau banyak khasiat dengan kandungan anti-oksida yang tinggi. Bukan itu sahaja, ia juga baik untuk melancarkan sistem penghadaman kerana mengandungi serat yg tinggi.
.
Haa nak buah prunes yg mudah dimakan? Boleh klik link di bio utk pembelian 🥰😊
.
.
#youkachi #youkachioishii #organic #cantiksihat #glowingskin #milkboostermalaysia #energybooster #healthyskin #kulitcantikgebu #youkachifeedback #tambahsusubadanmalaysia #tambahsusu #kulitcerah #testimoniyoukachi #acneproblem #parutjerawat #jeragat
#detox #kurussihat #youkachifeedback #susubadanmeriah #ibuberpantang #ibumengandung #supplementibumengandung #putrajaya #kajang #bangi #youkachisuperbabes
4 0 19 September, 2019
@shakleebywawa_bob Profile picture

@shakleebywawa_bob

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr.
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni.
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX.
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr. 
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni. 
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX. 
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
1 0 19 September, 2019
@shakleebywawa_bob Profile picture

@shakleebywawa_bob

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr.
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni.
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX.
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr. 
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni. 
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX. 
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
1 0 19 September, 2019
@shakleebywawa_bob Profile picture

@shakleebywawa_bob

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr.
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni.
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX.
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr. 
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni. 
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX. 
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
2 0 19 September, 2019
@vivixshakleebywawa Profile picture

@vivixshakleebywawa

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr.
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni.
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX.
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr. 
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni. 
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX. 
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
0 0 19 September, 2019
@vivixshakleebywawa Profile picture

@vivixshakleebywawa

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr.
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni.
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX.
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr. 
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni. 
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX. 
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
0 0 19 September, 2019
@vivixshakleebywawa Profile picture

@vivixshakleebywawa

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr.
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni.
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX.
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr. 
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni. 
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX. 
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
1 0 19 September, 2019
@vivixshakleebywawa Profile picture

@vivixshakleebywawa

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr.
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni.
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX.
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr. 
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni. 
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX. 
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
2 0 19 September, 2019
@vivixshakleebywawa Profile picture

@vivixshakleebywawa

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr.
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni.
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX.
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr. 
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni. 
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX. 
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
0 0 19 September, 2019
@vivixshakleebywawa Profile picture

@vivixshakleebywawa

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr.
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni.
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX.
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

KEMPEN JOM SHAKLEE : BELI DENGAN LEBIH MURAH

you all semua. Set twin pack VIVIX less 10% masih ada ya. jimat banyak gileeerrr. 
Terus dapat FREE POS, FREE MEMBER dan CASHBACK 5% tau

bagi uolsss yg nak penyelesaian pantas untuk masalah kesihatan VIVIX is the best.

Banyak dah Feedback customer tau. Yang tak da masalah kesihatan boleh beri tenaga, rasa cergas, tak lemau, kalau lepas bersalin cepat recover. Susu banyak. Bagi yg ada penyakit vivix boleh bantu mantapkan imune sistem dan nutrisi. Sebab tu ramai makin sihat cergas bila konsisten VIVIX ni. 
Bulan ni promo. Paling tepat kalau uols nak cuba VIVIX. 
wasap: www.wasap.my/601131509141

#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
1 0 19 September, 2019
@rinetwork_izurynismail Profile picture

@rinetwork_izurynismail

Ladies & gentlemen jangan pening2😘 Semua cara pembayaran dah ada. Yg terbaru boleh bayar pakai kredit card. Kerlasss kan!❤❤❤
.
.
Use my code "RN0636"🔑
.
RM229 only per bottle (50 tablet)

Whatsapp click to get my fast respond😘
.
.
.
.
#TNEEQ #rinetwork #rinetworkagent #rilovers #rinetworkrizalman #supplements #supplementsthatwork #supplementstore #supplementshop #supplementmalaysia #supplementking #beautyskin #beautyhealth #beautysupplement #beautycare #beautyful #skin #skincareroutine #skinfood #skinhealth #unisex #kulitcantikgebu #rahsiakulitsihat #bydatorizalman #kkm #npra

Ladies & gentlemen jangan pening2😘 Semua cara pembayaran dah ada. Yg terbaru boleh bayar pakai kredit card. Kerlasss kan!❤❤❤
.
.
Use my code "RN0636"🔑
.
RM229 only per bottle (50 tablet)

Whatsapp click to get my fast respond😘
.
.
.
.
#TNEEQ #rinetwork #rinetworkagent #rilovers #rinetworkrizalman #supplements #supplementsthatwork #supplementstore #supplementshop #supplementmalaysia #supplementking #beautyskin #beautyhealth #beautysupplement #beautycare #beautyful #skin #skincareroutine #skinfood #skinhealth #unisex #kulitcantikgebu #rahsiakulitsihat #bydatorizalman #kkm #npra
4 0 19 September, 2019

Top #kulitcantikgebu posts

@stacyanam Profile picture

@stacyanam

Harini saya nak tunjuk cara mengambil bae collagen dalam bentuk campur dengan air. Sebenarnya collagen ni boleh makan ja terus pastu kemam tapi harini nak lain sikit. Rasa collagen ni masam-masam manis 😍🤤 Memang sedap!! Dan yang paling penting sekali boleh memperbaiki kulit jadi putih gebu flawless tauu😍 Kalau nak kurus exercise, collagen ni membantu untuk boost tenaga👍🏻 Sebarang pertanyaan atau pembelian sila ke ig @bae_officialpage yaa😘
#baecollagen
#baebbcushion
#kulitcantikgebu

Harini saya nak tunjuk cara mengambil bae collagen dalam bentuk campur dengan air. Sebenarnya collagen ni boleh makan ja terus pastu kemam tapi harini nak lain sikit. Rasa collagen ni masam-masam manis 😍🤤 Memang sedap!! Dan yang paling penting sekali boleh memperbaiki kulit jadi putih gebu flawless tauu😍 Kalau nak kurus exercise, collagen ni membantu untuk boost tenaga👍🏻 Sebarang pertanyaan atau pembelian sila ke ig @bae_officialpage yaa😘
#baecollagen 
#baebbcushion 
#kulitcantikgebu
6,677 100 13 August, 2017
@ufora_pulaupinang Profile picture

@ufora_pulaupinang

WHITE FLUFFY BY JANNA NICK

Pembersih Muka 2in1 - 50ml
.

KELEBIHAN/Fungsi :
❤Cream based
❤Sesuai untuk lelaki & perempuan
❤Mengandungi Susu Kambing Original - melembab & melembutkan kulit
❤Kaya Vitamin A - bertindak sebagai anti-oksidan & anti-penuaan.
❤Mengandungi Vitamin B5 - membantu menghidrat, menenangkan dan menyegarkan kulit
❤Mengandungi Asid Laktik.
❤Mencuci dan membersihkan kulit.
❤Bebas dari bahan kimia berbahaya.
❤Meratakan tona kulit menjadi sekata & merawat kulit kusam.
❤Memperbaiki liang pori, garis halus dan permukaan kulit yang lemah / sel kulit mati
❤Sesuai untuk remaja bermula dari umur 14 tahun.
❤Diformulasi & dikilangkan di Malaysia
❤Lulus KKM
❤Sesuai untuk semua jenis kulit
❤Berbau wangi
❤Boleh dijadikan sebagai masker
❤Jika terkena pada mata, ianya tidak bahaya & tidak memedihkan mata

Jom dapatkan sekarang. WhatsApp 019 6758377
.
#whitefluffy #whitefluffybyjannanick #whitefluffypenang #putihgebu #glassskin #kulitcantik #kulitcantikgebu #testimoniwhitefluffy #testimoniwhitefluffyjanna

WHITE FLUFFY BY JANNA NICK

Pembersih Muka 2in1 - 50ml
.

KELEBIHAN/Fungsi :
❤Cream based
❤Sesuai untuk lelaki & perempuan
❤Mengandungi Susu Kambing Original - melembab & melembutkan kulit
❤Kaya Vitamin A - bertindak sebagai anti-oksidan & anti-penuaan.
❤Mengandungi Vitamin B5 - membantu menghidrat, menenangkan dan menyegarkan kulit
❤Mengandungi Asid Laktik.
❤Mencuci dan membersihkan kulit.
❤Bebas dari bahan kimia berbahaya.
❤Meratakan tona kulit menjadi sekata & merawat kulit kusam.
❤Memperbaiki liang pori, garis halus dan permukaan kulit yang lemah / sel kulit mati
❤Sesuai untuk remaja bermula dari umur 14 tahun.
❤Diformulasi & dikilangkan di Malaysia
❤Lulus KKM
❤Sesuai untuk semua jenis kulit
❤Berbau wangi
❤Boleh dijadikan sebagai masker
❤Jika terkena pada mata, ianya tidak bahaya & tidak memedihkan mata

Jom dapatkan sekarang. WhatsApp 019 6758377
.
#whitefluffy #whitefluffybyjannanick #whitefluffypenang #putihgebu #glassskin #kulitcantik #kulitcantikgebu #testimoniwhitefluffy #testimoniwhitefluffyjanna
107 0 23 August, 2019
On side drip session!  Kami  pun boleh datang ke rumah anda untuk  drip!  X perlu  nak  keluar  rumah!! Jom  cuba.. Tengah  promo. 2 kali  drip  dah nampak  cerah putih!! Janji  selamat  dan  berkesan !

#JOMPUTIH #PROMO
#dripputih
#whiteninginjection
#antiaging
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin 
#dijaminberkesan #kualititerjamin #satifiedguaranteed #dijaminberkesan
#advancewhiteningdrip #purewhite #letsputih #jomputih  #semakincerah #kulitbebascela #kulitcerah 
#kulitcantikgebu
1,023 2 26 October, 2018
@ainasharif.co_ Profile picture

@ainasharif.co_

Jarang-jarang jadi lain dari yang lain, apa salahnya kan ?🤪. .
.
Producy use :
Foundation : mcf zeatty beauty code white.
.
Blusher : wonder blush by @sobellacosmetics_hq.
.
Lipmatte : sobella by @sobellacosmetics_hq.
.
Mascara : omg mascara.
.
Serum : mk beauty serum.
.
.
.
#makeuptutorial #omgmascara #sobella #zeattybeauty #mkbeautyscrub #skindessert #pasirputeh #kelantan #organikproduct #kulitcantikgebu #kulitsihat #produkorganik #produkhomemade

Jarang-jarang jadi lain dari yang lain, apa salahnya kan ?🤪. .
.
Producy use : 
Foundation : mcf zeatty beauty code white.
.
Blusher : wonder blush by @sobellacosmetics_hq.
.
Lipmatte : sobella by @sobellacosmetics_hq.
.
Mascara : omg mascara.
.
Serum : mk beauty serum.
.
.
.
#makeuptutorial#omgmascara#sobella#zeattybeauty#mkbeautyscrub#skindessert#pasirputeh#kelantan#organikproduct#kulitcantikgebu#kulitsihat#produkorganik#produkhomemade
126 7 16 April, 2019
@theshalicious Profile picture

@theshalicious

Siapa ada masalah seperti jerawat, jeragat, parut, kulit kusam sendu tu digalakkan sangat cuba Mixberry Powder ni. Hmm.. Kalau korang dah pernah consume Beauty Secret mesti dah tahu keberkesanannya macam mana kan?
.
.
.
Mixberry Powder sangat berbaloi untuk dimiliki, ingredients pon HQ dah upgrade dan sebotol tahan 2 bulan lebih tau. (bergantung pada cara uolls consume).
.
.
Dalam sebotol Mixberry Powder ada banyak sangat kandungan dan khasiatnya :
🌸 3X BOOSTER EFFECT
🌸 3X GANDA LEBIH EFEKTIF
🌸 3X LEBIH CEPAT BERKESAN
.
.
Nak tahu kenapa dia 3x ganda lebih berkesan? Jom tengok apa kandungan bahan dalam Mixberry Powder ni ⬇
.
Antara kandungannya :
🍊 Vitamin C
✨ Delima powder juice
🌹 Dextrose
🍓 Mixberry
🎗 Elastin
🔮 Pearl powder
🍇 Berry stem cell
🌿 Super Hyaluron
💕 Multivitamin
.
.
🍁KEISTIMEWAAN MIXBERRY POWDER
☆ Kesan pencerahan kulit 3 kali ganda lebih pantas berbanding BS botol kecil
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Melembapkan kulit dan mengurangkan garis2 halus pada kulit muka
☆ Melindungi kulit daripada sunburn dan merawat sebarang masalah kulit disebabkan terlalu kerap terdedah dengan cahaya matahari.
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (awet muda)
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit
.
.
Dah ready nak share masalah kulit awak, boleh terus whatsapp sis Mira dengan segera 0173980757 for fast respond. Limited stock untuk yg nak cantik sahaja😘

Siapa ada masalah seperti jerawat, jeragat, parut, kulit kusam sendu tu digalakkan sangat cuba Mixberry Powder ni. Hmm.. Kalau korang dah pernah consume Beauty Secret mesti dah tahu keberkesanannya macam mana kan?
.
.
.
Mixberry Powder sangat berbaloi untuk dimiliki, ingredients pon HQ dah upgrade dan sebotol tahan 2 bulan lebih tau. (bergantung pada cara uolls consume).
.
.
Dalam sebotol Mixberry Powder ada banyak sangat kandungan dan khasiatnya :
🌸 3X BOOSTER EFFECT
🌸 3X GANDA LEBIH EFEKTIF
🌸 3X LEBIH CEPAT BERKESAN
.
.
Nak tahu kenapa dia 3x ganda lebih berkesan? Jom tengok apa kandungan bahan dalam Mixberry Powder ni ⬇
.
Antara kandungannya :
🍊 Vitamin C
✨ Delima powder juice
🌹 Dextrose
🍓 Mixberry
🎗 Elastin
🔮 Pearl powder
🍇 Berry stem cell
🌿 Super Hyaluron
💕 Multivitamin
.
.
🍁KEISTIMEWAAN MIXBERRY POWDER
☆ Kesan pencerahan kulit 3 kali ganda lebih pantas berbanding BS botol kecil
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Melembapkan kulit dan mengurangkan garis2 halus pada kulit muka
☆ Melindungi kulit daripada sunburn dan merawat sebarang masalah kulit disebabkan terlalu kerap terdedah dengan cahaya matahari.
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (awet muda)
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit
.
.
Dah ready nak share masalah kulit awak, boleh terus whatsapp sis Mira dengan segera 0173980757 for fast respond. Limited stock untuk yg nak cantik sahaja😘
562 62 18 January, 2018
@hajime_beauty.hq Profile picture

@hajime_beauty.hq

Nak putih pun jangan sampai mcm tuu . Siap masuk washing machine! Boleh sawan pasangan anda dikerjakan!

Tak pe sekarang dah ade #vitawhite booster. Anda bile lagi?
Takkan nak tengok orang lain je lawa .
VITAWHITE BOOSTER!! ! Sesuai untuk yang nak kulit flawless, bebas cela dan putih !

Untuk lelaki walaupun gym kat dalam bangunan kulit kena jaga jugak. Kena kulit sihat dan mulus!
Takkan badan lawa tapi kulit muka kerutu dan kusam!! Eauwwww!

Yang perempuannya, sure nak lawa senantiasa. Org pandang pun rasa confident dan ayuuu gitewwww!
ANTARA FUNGSI VITAWHITE BOOSTER :
-merawat kulit kusam -membantu kulit yang lambat cerah
-Mengecilkan liang-liang roma wajah
-Melembabkan kulit dan anti penuaan
-Merawat masalah kulit kusam,kering, gelap, parut dan jerawat
-Wajah tampak lebih berseri-seri
-Membuang toksin dalam badan **AMAT SESUAI UNTUK YANG JENIS KULIT LAMBAT CERAH. TRY MAKAN NIE. DIA BOOST SKIN BG CERAH DAN TONA SEKATA!
ODER SEKARANG di:

@hajime_beauty.hq !
@hajime_beauty.hq !
@hajime_beauty.hq !

www.wasap.my/60103555177
www.wasap.my/60103555177
www.wasap.my/60103555177

#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin
#dijaminberkesan #kualititerjamin #satifiedguaranteed #dijaminberkesan
#advancewhiteningdrip #purewhite #letsputih #jomputih #semakincerah #kulitbebascela #kulitcerah
#kulitcantikgebu

Nak putih pun jangan sampai mcm tuu . Siap masuk  washing machine!  Boleh sawan pasangan anda dikerjakan!

Tak pe sekarang dah ade  #vitawhite booster. Anda bile  lagi? 
Takkan nak tengok  orang  lain  je lawa . 
VITAWHITE BOOSTER!! ! Sesuai  untuk  yang  nak  kulit  flawless, bebas cela dan putih !

Untuk lelaki walaupun  gym  kat  dalam  bangunan  kulit  kena jaga jugak. Kena kulit sihat  dan  mulus! 
Takkan  badan  lawa  tapi  kulit  muka  kerutu  dan  kusam!! Eauwwww!

Yang perempuannya, sure nak lawa senantiasa. Org pandang pun rasa confident dan ayuuu gitewwww! 
ANTARA FUNGSI VITAWHITE BOOSTER :
-merawat kulit kusam -membantu kulit yang lambat cerah
-Mengecilkan liang-liang roma wajah
-Melembabkan kulit dan anti penuaan
-Merawat masalah kulit kusam,kering, gelap, parut dan jerawat
-Wajah tampak lebih berseri-seri
-Membuang toksin dalam badan **AMAT SESUAI UNTUK YANG JENIS KULIT LAMBAT CERAH. TRY MAKAN NIE. DIA BOOST SKIN BG CERAH DAN TONA SEKATA!
ODER SEKARANG di:

@hajime_beauty.hq !
@hajime_beauty.hq !
@hajime_beauty.hq !

www.wasap.my/60103555177
www.wasap.my/60103555177
www.wasap.my/60103555177

#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin 
#dijaminberkesan #kualititerjamin #satifiedguaranteed #dijaminberkesan
#advancewhiteningdrip #purewhite #letsputih #jomputih  #semakincerah #kulitbebascela #kulitcerah 
#kulitcantikgebu
725 1 1 December, 2018