#kulitcantiksihat Instagram Photos & Videos

kulitcantiksihat - 10.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kulitcantiksihat and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
1.9
Average comment
0.1
Posts with video
4/48
Posts with photo
44/48

Hashtag Popularity

Penting nya penjagaan kulit bgi perempuan dn mesti ada skincare untk merawat kulit dn awet muda😘😘..
.
Korang mcm mne da berbougas ke blum?meh wasap Zira laju2 ok
.
.
📲0182665584
📲0182665584
📲0182665584
.
Atau just click link wasap dkt profile Zira ok
.

#kulitcantiksihat #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyhot #codareadamansara #codareakl #petalingjaya #kepong #ampang #um #coddamansaradamai #tescodamansara #ukmbangi #ikea damansara #postageeveryday #ernibougas #elfiraloy

Penting nya penjagaan kulit bgi perempuan dn mesti ada skincare untk merawat kulit dn awet muda😘😘..
.
Korang mcm mne da berbougas ke blum?meh wasap Zira laju2 ok
.
.
📲0182665584
📲0182665584
📲0182665584
.
Atau just click link wasap dkt profile Zira ok
.

#kulitcantiksihat #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyhot #codareadamansara #codareakl #petalingjaya #kepong #ampang #um #coddamansaradamai #tescodamansara #ukmbangi #ikea damansara #postageeveryday #ernibougas #elfiraloy
0 0 2 hours ago

AINA HONEY OAT SCRUB &MASK🔥
Antara kelebihan utama AINAA SCRUB - Menyingkirkan sel kulit mati
- Mengelakkan pori-pori tersumbat
- Memudahkan penyerapan produk wajah
- menanggalkan whitehead dan blackhead di wajah
- dapat mencerahkan kulit serta mengawal masalah kulit berminyak
- memberi kelembapan serta hidrasi pada kulit secarara berpanjangan - mempunyai ekstrak semula jadi sebagai pelembab, antibakteria dan antioksida
- berfungsi sebagai anti jerawat dan anti penuaan

Ready Stock 1 pcs dengan nia🔥
Nak grab boleh terus whatsapp yer🤗
🛵Free cod area gua musang
#Ainaserum
#Ainacleanser
#Ainasunscreen
#Ainascrub
#Ainabeauty
#kulitcantiksihat
#nsabukanteambiasa

AINA HONEY OAT SCRUB &MASK🔥
Antara kelebihan utama AINAA SCRUB - Menyingkirkan sel kulit mati
- Mengelakkan pori-pori tersumbat
- Memudahkan penyerapan produk wajah
- menanggalkan whitehead dan blackhead di wajah
- dapat mencerahkan kulit serta mengawal masalah kulit berminyak
- memberi kelembapan serta hidrasi pada kulit secarara berpanjangan - mempunyai ekstrak semula jadi sebagai pelembab, antibakteria dan antioksida
- berfungsi sebagai anti jerawat dan anti penuaan

Ready Stock 1 pcs dengan nia🔥
Nak grab boleh terus whatsapp yer🤗
🛵Free cod area gua musang
#Ainaserum
#Ainacleanser
#Ainasunscreen
#Ainascrub
#Ainabeauty
#kulitcantiksihat
#nsabukanteambiasa
3 0 5 hours ago

Nak kulit glowing tanpa makeup tebal2 kene kosisten pkai bougas beauty😚😚.
.
Ada msalah kulit kusam,berjerawat,dn lain2 meh wasap Zira sekarang tau..
.
📲0182665584
📲0182665584
📲0182665584
.
Atau just click link wasap dkt profile Zira ok
.

#kulitcantiksihat #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyhot #codareadamansara #codareakl #petalingjaya #kepong #ampang #um #coddamansaradamai #tescodamansara #ukmbangi #ikea damansara #postageeveryday #ernibougas #elfiraloy

Nak kulit glowing tanpa makeup tebal2 kene kosisten pkai bougas beauty😚😚.
.
Ada msalah kulit kusam,berjerawat,dn lain2 meh wasap Zira sekarang tau..
.
📲0182665584
📲0182665584
📲0182665584
.
Atau just click link wasap dkt profile Zira ok
.

#kulitcantiksihat #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyhot #codareadamansara #codareakl #petalingjaya #kepong #ampang #um #coddamansaradamai #tescodamansara #ukmbangi #ikea damansara #postageeveryday #ernibougas #elfiraloy
0 0 5 hours ago

RM49❗❗RM49 ❗❗ RM49 ❗❗
.
Kulit koran kusam😱??ni la h jawapan nye face scrub just apply 2/3 kali seminggu kulit akan lebih cerah dn sel kulit mati akan hilang yg penting pkai kene kosisten tau❗❗
.
.
Yg blum grab tu tnggu ape lagi? Jom wasap Zira sekarang join cod hari ni🚗🚗
.
📲0182665584
📲0182665584
📲0182665584

#kulitcantiksihat #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyhot #codareadamansara #codareakl #petalingjaya #kepong #ampang #um #coddamansaradamai #tescodamansara #ukmbangi #ikea damansara #postageeveryday #ernibougas #elfiraloy

RM49❗❗RM49 ❗❗ RM49 ❗❗
.
Kulit koran kusam😱??ni la h jawapan nye face scrub just apply 2/3 kali seminggu kulit akan lebih cerah dn sel kulit mati akan hilang yg penting pkai kene kosisten tau❗❗
.
.
Yg blum grab tu tnggu ape lagi? Jom wasap Zira sekarang join cod hari ni🚗🚗
.
📲0182665584
📲0182665584
📲0182665584

#kulitcantiksihat #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyhot #codareadamansara #codareakl #petalingjaya #kepong #ampang #um #coddamansaradamai #tescodamansara #ukmbangi #ikea damansara #postageeveryday #ernibougas #elfiraloy
0 0 13 hours ago

RM69❗❗RM69 ❗❗ RM69 ❗❗
.
Ape yg ramai suka sngat cleanser ni?haaa..ia boleh merawat jerawt dan melembapkan dn melembutkan kulit sbb tu la lepas cuci muka rase bersih dn segar😊..
.
Yg blum grab tu tnggu ape lagi? Jom wasap Zira sekarang join cod hari ni🚗🚗
.
📲0182665584
📲0182665584
📲0182665584

#kulitcantiksihat #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyhot #codareadamansara #codareakl #petalingjaya #kepong #ampang #um #coddamansaradamai #tescodamansara #ukmbangi #ikea damansara #postageeveryday #ernibougas #elfiraloy

RM69❗❗RM69 ❗❗ RM69 ❗❗
.
Ape yg ramai suka sngat cleanser ni?haaa..ia boleh merawat jerawt dan melembapkan dn melembutkan kulit sbb tu la lepas cuci muka rase bersih dn segar😊..
.
Yg blum grab tu tnggu ape lagi? Jom wasap Zira sekarang join cod hari ni🚗🚗
.
📲0182665584
📲0182665584
📲0182665584

#kulitcantiksihat #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyhot #codareadamansara #codareakl #petalingjaya #kepong #ampang #um #coddamansaradamai #tescodamansara #ukmbangi #ikea damansara #postageeveryday #ernibougas #elfiraloy
0 0 13 hours ago

Dalam pada itu,
Kami juga menyediakan gift Untuk VVIP yang hadir tauuu 🥰
. 💖𝚂𝚑𝚊𝚛𝚒𝚗𝚐 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙻𝚘𝚟𝚎
𝗬𝗼𝘂𝗿 𝗜𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗕𝗲𝗮𝘂𝘁𝘆 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝘁,
💁🏻‍♀️ 𝓕𝓪𝓻𝓪𝓱 @ 𝓒𝓱𝓲𝓬𝓱𝓲
.
✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖 .
Sila Klik link bawah ni👇🏻👇🏻
.
https://linktr.ee/farahainn.marykay
https://linktr.ee/farahainn.marykay
.
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
.
#timewise3D #getyourtrueclean
#freepostage #nochemicalproduct #marykaykuantan #marykaylover #telekungsitikhadijah #moisturiserskin #marykaykl #jeragat #marykayuser #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat #NurAisy #changinglifes #MyMKLifeFarahAinKarim #lipmatte #kulitcantik #blusherstick #eyeshadow #ilovemkcareerkl #lumivieset #marykaysonicbrush #makeupremover #marykayskincare

Dalam pada itu,
Kami juga menyediakan gift Untuk VVIP yang hadir tauuu 🥰
. 💖𝚂𝚑𝚊𝚛𝚒𝚗𝚐 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙻𝚘𝚟𝚎
𝗬𝗼𝘂𝗿 𝗜𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗕𝗲𝗮𝘂𝘁𝘆 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝘁,
💁🏻‍♀️ 𝓕𝓪𝓻𝓪𝓱 @ 𝓒𝓱𝓲𝓬𝓱𝓲
.
✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖 .
Sila Klik link bawah ni👇🏻👇🏻
.
https://linktr.ee/farahainn.marykay
https://linktr.ee/farahainn.marykay
.
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
.
#timewise3D #getyourtrueclean 
#freepostage #nochemicalproduct #marykaykuantan #marykaylover #telekungsitikhadijah #moisturiserskin #marykaykl #jeragat #marykayuser #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat #NurAisy #changinglifes #MyMKLifeFarahAinKarim #lipmatte #kulitcantik #blusherstick #eyeshadow #ilovemkcareerkl #lumivieset #marykaysonicbrush #makeupremover #marykayskincare
3 0 15 hours ago

SKINVIGORATE SONIC : latest 🙋 sapa nak try?? Sok iols bwk utk uolss try...meh la... Yg ni dia lain skin dgn skinv yg lama..yg sonic no dia bergetar..boleh charge..x yah bateri2 dh

Berus dia bergetar 12 000 kali seminit..😱😱😱.. tapi sgt lembut kat kulit

Pastu kann..ada massager sekali wehhhh..urut2 muka...jd kalau sapu serum..kesan maksima 😍

WARRANTY SETAHUN uolssss *** luggage comel pink tu..very limited..ada 3 je utk bulan ni 😎

Rugi tau kalau tak cuba skinv sonic ni.. 😍

With Love 💖
Trusted Beauty Consultant
FISD Beth 😘

For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
http://Bethmk.wasap.my
http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat

SKINVIGORATE SONIC : latest 🙋 sapa nak try?? Sok iols bwk utk uolss try...meh la... Yg ni dia lain skin dgn skinv yg lama..yg sonic no dia bergetar..boleh charge..x yah bateri2 dh

Berus dia bergetar 12 000 kali seminit..😱😱😱.. tapi sgt lembut kat kulit

Pastu kann..ada massager sekali wehhhh..urut2 muka...jd kalau sapu serum..kesan maksima 😍

WARRANTY SETAHUN uolssss *** luggage comel pink tu..very limited..ada 3 je utk bulan ni 😎

Rugi tau kalau tak cuba skinv sonic ni.. 😍

With Love 💖
Trusted Beauty Consultant 
FISD Beth 😘

For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
http://Bethmk.wasap.my
http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras 
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang  #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat
1 0 15 hours ago

SKINVIGORATE SONIC : latest 🙋 sapa nak try?? Sok iols bwk utk uolss try...meh la... Yg ni dia lain skin dgn skinv yg lama..yg sonic no dia bergetar..boleh charge..x yah bateri2 dh

Berus dia bergetar 12 000 kali seminit..😱😱😱.. tapi sgt lembut kat kulit

Pastu kann..ada massager sekali wehhhh..urut2 muka...jd kalau sapu serum..kesan maksima 😍

WARRANTY SETAHUN uolssss *** luggage comel pink tu..very limited..ada 3 je utk bulan ni 😎

Rugi tau kalau tak cuba skinv sonic ni.. 😍

With Love 💖
Trusted Beauty Consultant
FISD Beth 😘

For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
http://Bethmk.wasap.my
http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat

SKINVIGORATE SONIC : latest 🙋 sapa nak try?? Sok iols bwk utk uolss try...meh la... Yg ni dia lain skin dgn skinv yg lama..yg sonic no dia bergetar..boleh charge..x yah bateri2 dh

Berus dia bergetar 12 000 kali seminit..😱😱😱.. tapi sgt lembut kat kulit

Pastu kann..ada massager sekali wehhhh..urut2 muka...jd kalau sapu serum..kesan maksima 😍

WARRANTY SETAHUN uolssss *** luggage comel pink tu..very limited..ada 3 je utk bulan ni 😎

Rugi tau kalau tak cuba skinv sonic ni.. 😍

With Love 💖
Trusted Beauty Consultant 
FISD Beth 😘

For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
http://Bethmk.wasap.my
http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras 
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang  #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat
1 0 15 hours ago

Morning ! apa beza timewise Miracle dengan timewise 3D ni?
Ke takde beza langsung? Mestilah ada beza sebab yang cleanser Timewise 3D ni 4 in 1 tau! Bila cuci muka rasa sangat fresh & bright!😘
.
Timewise 3D lebih advanced formula, Mary Kay dah buat research lama untuk improved set timewise 3D ni tau. PS : Mary Kay sentiasa upgrade product dari semasa ke semasa tau! Yeayy! Kami pengguna Mary Kay dapat manfaatnya!
.
Kandungan yang digunakan memberi kesan anti penuaan berganda pada kulit dan boleh mencerahkan kulit! Paling best tak perlu apply banyak benda dah! Cleanser wajah dengan Cleanser Timewise 3D 4 in 1, Day Cream, Night Cream, Softener dan Eye Cream! Siap!! With Love 💖
Trusted Beauty Consultant
FISD Beth 😘

For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
http://Bethmk.wasap.my
http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat

Morning !  apa beza timewise Miracle dengan timewise 3D ni?
Ke takde beza langsung? Mestilah ada beza sebab yang cleanser Timewise 3D ni 4 in 1 tau! Bila cuci muka rasa sangat fresh & bright!😘
.
Timewise 3D lebih advanced formula, Mary Kay dah buat research lama untuk improved set timewise 3D ni tau. PS : Mary Kay sentiasa upgrade product dari semasa ke semasa tau! Yeayy! Kami pengguna Mary Kay dapat manfaatnya!
.
Kandungan yang digunakan memberi kesan anti penuaan berganda pada kulit dan boleh mencerahkan kulit! Paling best tak perlu apply banyak benda dah! Cleanser wajah dengan Cleanser Timewise 3D 4 in 1, Day Cream, Night Cream, Softener dan Eye Cream! Siap!! With Love 💖
Trusted Beauty Consultant 
FISD Beth 😘

For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
http://Bethmk.wasap.my
http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras 
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang  #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat
1 0 15 hours ago

Haii guyss☺️ Wanie nk share testimoni diri sndri..first try..sis cuba buang rasa malu ni skit😉 eh..eh..tp jd xcted pulak..sebab mmg best laa serum Ainaa ni..wangi n smooth je👍
Mcm wanie ni jenis kulit berminyak..jeragat.. jerawat tu mmg da tiap bulan ade je seketoi dua yg dtg kunjung kt muke ni..nk hilg kn parut2 nya tu mmg amek mase.. so kte tgok result nya cmne nti after guna product Ainaabeauty😍 nti wani share video ok😁 stay tuned guyss😉

#ainaaproduct #ainaabeautypenang #ainaabeautybukittengah
#ainaabeautyperak #ainaabeautykualakangsar #ainaabeautysungaisiput #ainaabeautymanong #kulitcantiksihat #hafizmahamad #syafiqaaina #productkecantikan #agentainaabeauty #ninavengers

Haii guyss☺️ Wanie nk share testimoni diri sndri..first try..sis cuba buang rasa malu ni skit😉 eh..eh..tp jd xcted pulak..sebab mmg best laa serum Ainaa ni..wangi n smooth je👍 
Mcm wanie ni jenis kulit berminyak..jeragat.. jerawat tu mmg da tiap bulan ade je seketoi dua yg dtg kunjung kt muke ni..nk hilg kn parut2 nya tu mmg amek mase.. so kte tgok result  nya cmne nti after guna product Ainaabeauty😍 nti wani share  video ok😁 stay tuned guyss😉

#ainaaproduct #ainaabeautypenang #ainaabeautybukittengah
#ainaabeautyperak #ainaabeautykualakangsar #ainaabeautysungaisiput #ainaabeautymanong #kulitcantiksihat #hafizmahamad  #syafiqaaina #productkecantikan #agentainaabeauty #ninavengers
3 0 22 hours ago

JOM CANTIK DENGAN BOUGAS BEAUTY!!
Skincare yg tengah panas laku mcam goreng pisang🔥🔥🔥🔥..
.
Just wasap Zira sekarang klau nk thu lbih detail lagi pasal bougas beauty😚.
.
Yg dekat2 jom cod dan yg jauh kita postage ok
Setiap hari tau.
.
📲0182665584
📲0182665584
.
.
Atau tekan link dkt bio Profile Zira ok.

#kulitcantiksihat
#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser
#bougasbeautyhot
#codareadamansara
#codareakl
#petalingjaya
#kepong #ampang
#um
#coddamansaradamai
#tescodamansara
#ukmbangi
#ikeadamansara
#postageeveryday
#ernibougas
#elfiraloy

JOM CANTIK DENGAN BOUGAS BEAUTY!!
Skincare yg tengah panas laku mcam goreng pisang🔥🔥🔥🔥..
.
Just wasap Zira sekarang klau nk thu lbih detail lagi pasal bougas beauty😚.
.
Yg dekat2 jom cod dan yg jauh kita postage ok
Setiap hari tau.
.
📲0182665584
📲0182665584
.
.
Atau tekan link dkt bio Profile Zira ok.

#kulitcantiksihat 
#bougasbeauty 
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser 
#bougasbeautyhot 
#codareadamansara 
#codareakl 
#petalingjaya 
#kepong #ampang 
#um 
#coddamansaradamai 
#tescodamansara 
#ukmbangi 
#ikeadamansara 
#postageeveryday 
#ernibougas 
#elfiraloy
1 0 21 September, 2019

Add on a bottle of Peony Essence will definitely do magic to your skin!
.
Peony Essence will improve your overall skin's health & make your skin brighter, smoother & more lustrous
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)

Add on a bottle of Peony Essence will definitely do magic to your skin!
.
Peony Essence will improve your overall skin's health & make your skin brighter, smoother & more lustrous
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
1 1 21 September, 2019

Pagi2 bangun tgok dpt feedback panjang2 cam ni.. 😘💃
customer puas hati sgt dengan Herv, Essence tu.. baru konsisten 5 hari dah ada yg tegur kulit cantik.. berbunga hati kita.. 😍💕 and yess kalau nak jimat beli Essence 120ml harga RM79😉
.
#teameyna
#percayasebelumberjaya #kulitcantiksihat
#kamuntingperak
#taipingperak
#hervskincare #hervnatural #hervnaturalperak

Pagi2 bangun tgok dpt  feedback panjang2 cam ni.. 😘💃
customer puas hati sgt dengan Herv, Essence tu.. baru konsisten 5 hari dah ada yg tegur kulit cantik.. berbunga hati kita.. 😍💕 and yess kalau nak jimat beli Essence 120ml harga RM79😉
.
#teameyna
#percayasebelumberjaya #kulitcantiksihat 
#kamuntingperak
#taipingperak
#hervskincare #hervnatural #hervnaturalperak
0 0 21 September, 2019

Make up simple je kalau Skin da sihat betul tak 🤗

Make Up basic 💕

Foudation Primer SPF 15 dpt melindungi kulit wajah dr sinaran dan dpt menutup liang pori yg besar bagi halus skin.. Cc Cream SPF 15
Tekture yg lembut sejenis Foudation yg dpt menutup ada perlindung wajah jugak, merawat sekali kulit wajah yg ada masalah.

Translucent Powder
Bedak ni nampak putih tapi bula apply tak putih ada pearl bg glowing sgt cantik dan sesuai bagi semua warna kulit wajah.. Okesss da cantik cuma 3 item ni saje 😊😍
Nak try jgn pm sy

With Love 💖
Trusted Beauty Consultant
FISD Beth 😘

For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
http://Bethmk.wasap.my
http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat

Make up simple je kalau Skin da sihat betul tak 🤗

Make Up basic 💕

Foudation Primer SPF 15 dpt melindungi kulit wajah dr sinaran dan dpt menutup liang pori yg besar bagi halus skin.. Cc Cream SPF 15
Tekture yg lembut sejenis Foudation yg dpt menutup ada perlindung wajah jugak, merawat sekali kulit wajah yg ada masalah.

Translucent Powder 
Bedak ni nampak putih tapi bula apply tak putih ada pearl bg glowing sgt cantik dan sesuai bagi semua warna kulit wajah.. Okesss da cantik cuma 3 item ni saje 😊😍
Nak try jgn pm sy

With Love 💖
Trusted Beauty Consultant 
FISD Beth 😘

For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
http://Bethmk.wasap.my
http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras 
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang  #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat
1 0 21 September, 2019

Jom cuci mata hujung minggu ni 🤗

Jom dapatkan Mary Kay At Play Baked Eye Trio Eyeshadow 💖

Biasanya kalau beli eyeshadow, susah betul nak dapat warna yang terang kan?
Nak blend pun susah & warna cepat tanggal.. Eyeshadow terbaru Mary Kay ni memang sangat berbaloi² 🤩🤩 Sebab apa? Biasa beli 1 warna eyeshadow je kan? Kali ni, 3 warna eyeshadow & dah boleh buat mata nampak menawan 😍

PROMO BULAN SEPT !! 💖💖
*Beli 3 PERCUMA 1 Lip & Cheek Stick*💋 With Love 💖
Trusted Beauty Consultant
FISD Beth 😘

For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
http://Bethmk.wasap.my
http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat

Jom cuci mata hujung minggu ni 🤗

Jom dapatkan Mary Kay At Play Baked Eye Trio Eyeshadow 💖

Biasanya kalau beli eyeshadow, susah betul nak dapat warna yang terang kan?
Nak blend pun susah & warna cepat tanggal.. Eyeshadow terbaru Mary Kay ni memang sangat berbaloi² 🤩🤩 Sebab apa? Biasa beli 1 warna eyeshadow je kan? Kali ni, 3 warna eyeshadow & dah boleh buat mata nampak menawan 😍

PROMO BULAN SEPT !! 💖💖
*Beli 3 PERCUMA 1 Lip & Cheek Stick*💋 With Love 💖
Trusted Beauty Consultant 
FISD Beth 😘

For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
http://Bethmk.wasap.my
http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras 
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang  #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat
3 0 21 September, 2019

Jom cuci mata hujung minggu ni 🤗

Jom dapatkan Mary Kay At Play Baked Eye Trio Eyeshadow 💖

Biasanya kalau beli eyeshadow, susah betul nak dapat warna yang terang kan?
Nak blend pun susah & warna cepat tanggal.. Eyeshadow terbaru Mary Kay ni memang sangat berbaloi² 🤩🤩 Sebab apa? Biasa beli 1 warna eyeshadow je kan? Kali ni, 3 warna eyeshadow & dah boleh buat mata nampak menawan 😍

PROMO BULAN SEPT !! 💖💖
*Beli 3 PERCUMA 1 Lip & Cheek Stick*💋 With Love 💖
Trusted Beauty Consultant
FISD Beth 😘

For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
http://Bethmk.wasap.my
http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat

Jom cuci mata hujung minggu ni 🤗

Jom dapatkan Mary Kay At Play Baked Eye Trio Eyeshadow 💖

Biasanya kalau beli eyeshadow, susah betul nak dapat warna yang terang kan?
Nak blend pun susah & warna cepat tanggal.. Eyeshadow terbaru Mary Kay ni memang sangat berbaloi² 🤩🤩 Sebab apa? Biasa beli 1 warna eyeshadow je kan? Kali ni, 3 warna eyeshadow & dah boleh buat mata nampak menawan 😍

PROMO BULAN SEPT !! 💖💖
*Beli 3 PERCUMA 1 Lip & Cheek Stick*💋 With Love 💖
Trusted Beauty Consultant 
FISD Beth 😘

For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
http://Bethmk.wasap.my
http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras 
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang  #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat
2 0 21 September, 2019

Make up simple je kalau Skin da sihat betul tak 🤗

Make Up basic 💕

Foudation Primer SPF 15 dpt melindungi kulit wajah dr sinaran dan dpt menutup liang pori yg besar bagi halus skin.. Cc Cream SPF 15
Tekture yg lembut sejenis Foudation yg dpt menutup ada perlindung wajah jugak, merawat sekali kulit wajah yg ada masalah.

Translucent Powder
Bedak ni nampak putih tapi bula apply tak putih ada pearl bg glowing sgt cantik dan sesuai bagi semua warna kulit wajah.. Okesss da cantik cuma 3 item ni saje 😊😍
Nak try jgn pm sy

With Love 💖
Trusted Beauty Consultant
FISD Beth 😘

For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
http://Bethmk.wasap.my
http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat

Make up simple je kalau Skin da sihat betul tak 🤗

Make Up basic 💕

Foudation Primer SPF 15 dpt melindungi kulit wajah dr sinaran dan dpt menutup liang pori yg besar bagi halus skin.. Cc Cream SPF 15
Tekture yg lembut sejenis Foudation yg dpt menutup ada perlindung wajah jugak, merawat sekali kulit wajah yg ada masalah.

Translucent Powder 
Bedak ni nampak putih tapi bula apply tak putih ada pearl bg glowing sgt cantik dan sesuai bagi semua warna kulit wajah.. Okesss da cantik cuma 3 item ni saje 😊😍
Nak try jgn pm sy

With Love 💖
Trusted Beauty Consultant 
FISD Beth 😘

For free skincare class & free facial 👇 Sila Klik link bawah ni ✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
http://Bethmk.wasap.my
http://Bethmk.wasap.my 🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼 #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras 
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang  #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat
1 0 21 September, 2019

Ya ampunnn
Nak tunggu rajin tu x tau la bile...
Tapi time rajin elok je follow routine kn...
Nk sihat pun kne ade routine makanan smpai sejam ye dok...
Kalau kulit pun sme...
Esp muka la muka ni main perasan penting baik wanita Dan lelaki sbb keyakinan kite tu bile berhadapan dgn org tu kn...
Siapa x nk kulit sihat cantik... X mcm baby pun org nmpk mcm bdk skolah jadilah... PM... PM
#hervori #hervtemerlohmentakab #kulitcantiksihat
#routinkulitcantik #organicskincare

Ya ampunnn
Nak tunggu rajin tu x tau la bile...
Tapi time rajin elok je follow routine kn...
Nk sihat pun kne ade routine makanan smpai sejam ye dok...
Kalau kulit pun sme...
Esp muka la muka ni main perasan penting baik wanita Dan lelaki sbb keyakinan kite tu bile berhadapan dgn org tu kn...
Siapa x nk kulit sihat cantik... X mcm baby pun org nmpk mcm bdk skolah jadilah... PM... PM
#hervori #hervtemerlohmentakab #kulitcantiksihat 
#routinkulitcantik #organicskincare
2 0 20 September, 2019

Sape yang belum ada memang rugi weiii❗❗
Ramai da pakai dn jatuh cinta bwa pergi mne2 plak tu❗
.
Yg lebih syok lgi jimat tau RM75 untk 2 blan pkai haaa..tnggu ape lagi jom la wasap Zira
.
Yg dekat2 jom cod dan yg jauh kita postage ok
Setiap hari tau.
.
📲0182665584
📲0182665584
.
.
Atau tekan link dkt bio Profile Zira ok.

#kulitcantiksihat
#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser
#bougasbeautyhot
#codareadamansara
#codareakl
#petalingjaya
#kepong #ampang
#um
#coddamansaradamai
#tescodamansara
#ukmbangi
#ikeadamansara
#postageeveryday
#ernibougas
#elfiraloy

Sape yang belum ada memang rugi weiii❗❗
Ramai da pakai dn jatuh cinta bwa pergi mne2 plak tu❗
.
Yg lebih syok lgi jimat tau RM75 untk 2 blan pkai haaa..tnggu ape lagi jom la wasap Zira
.
Yg dekat2 jom cod dan yg jauh kita postage ok
Setiap hari tau.
.
📲0182665584
📲0182665584
.
.
Atau tekan link dkt bio Profile Zira ok.

#kulitcantiksihat 
#bougasbeauty 
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser 
#bougasbeautyhot 
#codareadamansara 
#codareakl 
#petalingjaya 
#kepong #ampang 
#um 
#coddamansaradamai 
#tescodamansara 
#ukmbangi 
#ikeadamansara 
#postageeveryday 
#ernibougas 
#elfiraloy
0 0 20 September, 2019

Ramai feedback suka dngn cleanser ni?sape blum try memang rugi❗❗dngn hrga RM69 korang bleh pkai sampai 2,3 bulan jimat kan❗..
.
So tnggu ape lgi?All ready stock wasap jer Zira ok secepatnye Zira reply😚
.
📲0182665584
📲0182665584
.
.
Atau tekan link dkt bio Profile Zira ok.

#kulitcantiksihat
#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser
#bougasbeautyhot
#codareadamansara
#codareakl
#petalingjaya
#kepong #ampang
#um
#coddamansaradamai
#tescodamansara
#ukmbangi
#ikeadamansara
#postageeveryday
#ernibougas
#elfiraloy

Ramai feedback suka dngn cleanser ni?sape blum try memang rugi❗❗dngn hrga RM69 korang bleh pkai sampai 2,3 bulan jimat kan❗..
.
So tnggu ape lgi?All ready stock wasap jer Zira ok secepatnye Zira reply😚
.
📲0182665584
📲0182665584
.
.
Atau tekan link dkt bio Profile Zira ok.

#kulitcantiksihat 
#bougasbeauty 
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser 
#bougasbeautyhot 
#codareadamansara 
#codareakl 
#petalingjaya 
#kepong #ampang 
#um 
#coddamansaradamai 
#tescodamansara 
#ukmbangi 
#ikeadamansara 
#postageeveryday 
#ernibougas 
#elfiraloy
0 0 20 September, 2019

😙PORE MINIMIZER SERUM. .
.
💘bertindak supaya menyerap lebih dalam ke lapisan dermis( lapisan kulit yg kedua) yang mngandungi kolagen sel fibre elastin .
🌻Sesuai untuk semua jenis kulit .
🌻 mengandungi gabungan ekstrak bahan botani . . .
🌻 mensasarkan keanjalan kulit dan memperbaiki tekstur kulit
🌻 ekstrak perisian silk tree dan ekstrak soya telah di buktikan dapat menyokong protein kulit .
🌻 mengecil dan membersih liang pori pada wajah

Beauty Consultant

With Love 💖
Trusted Beauty Consultant
NURIN
016-6337671 ✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
🎁💖👼 #timewise3D
#skinvigoratebrush
#getyourtrueclean
#marykaycheras
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat

😙PORE MINIMIZER SERUM. .
.
💘bertindak supaya menyerap lebih dalam ke lapisan dermis( lapisan kulit yg kedua) yang mngandungi kolagen sel fibre elastin .
🌻Sesuai untuk semua jenis kulit .
🌻 mengandungi gabungan ekstrak bahan botani . . .
🌻 mensasarkan keanjalan kulit dan memperbaiki tekstur kulit
🌻 ekstrak perisian silk tree dan ekstrak soya telah di buktikan dapat menyokong protein kulit .
🌻 mengecil dan membersih liang pori pada wajah

Beauty Consultant

With Love 💖
Trusted Beauty Consultant 
NURIN
016-6337671 ✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
🎁💖👼 #timewise3D 
#skinvigoratebrush 
#getyourtrueclean
#marykaycheras 
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang  #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #bruneionline #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat
6 0 20 September, 2019

Ni la bahan utama yg ada dlam cleanser!patut la bt ramai suka bau nye wangi lgi best lepas cuci muka rase lembut jerr..
.
.
Sape belum try memang rugi❗klau nak muka sihat glowing dn sayang muka tu jom wasap Zira sekarang??
📲0182665584

#kulitcantiksihat #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyhot #codareadamansara #codareakl #petalingjaya #kepong #ampang #um #coddamansaradamai #tescodamansara #ukmbangi #ikea damansara #postageeveryday #ernibougas #elfiraloy

Ni la bahan utama yg ada dlam cleanser!patut la bt ramai suka bau nye wangi lgi best lepas cuci muka rase lembut jerr..
.
.
Sape belum try memang rugi❗klau nak muka sihat glowing dn sayang muka tu jom wasap Zira sekarang??
📲0182665584

#kulitcantiksihat #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyhot #codareadamansara #codareakl #petalingjaya #kepong #ampang #um #coddamansaradamai #tescodamansara #ukmbangi #ikea damansara #postageeveryday #ernibougas #elfiraloy
0 0 20 September, 2019

Psst psst , Nak cantik mcmni balik tak???
Yang paling penting guna produk yg dijamin selamat..Guna sabun je uaollsss...😘😘😘 Jom wasap akk cpt sementara akk nk bg free je ni..( hanya utk sabun ) ➡ cuma bayar postage dan kos pengurusan sahaja..
Semenanjung rm15
Sabah/Serawak rm20
60122151769

#Alaskacomeback
#kulitcantiksihat
#nochemicals

Psst psst , Nak cantik mcmni balik tak???
Yang paling penting guna produk yg dijamin selamat..Guna sabun je uaollsss...😘😘😘 Jom wasap akk cpt sementara akk nk bg free je ni..( hanya utk sabun ) ➡ cuma bayar postage dan kos pengurusan sahaja..
Semenanjung rm15
Sabah/Serawak rm20 
60122151769

#Alaskacomeback 
#kulitcantiksihat 
#nochemicals
17 0 20 September, 2019

Amboi cik bebird ni sakan nau jadi buah mulut orang yer. Sampai ada yang calit sehari 4 kali, 6 kali !! Dah kenapa tu ?? halahhhhh.... Sekali pakai muka tegang lembut.
Sekali pakai jerawat terus kecut.
Sekali pakai kulit terus lain mau taknya di calit berkali ye dak.

Pagi ni hampa dah calit belum?? #BirdNestEssenceByPna
#TeamBirdNestHebat
#birdnestessencebypna#teambirdnesthebat #codipohperak #fastdelivery #freegift #roadtoskinglass #posseluruhmalaysia #birdnestessenceipohperak
#kulitcantiksihat #glowingskin
#bne #birdnestessencebypna #birdnestessenceipohperak #birdnestperak #birdnestipoh #codipoh #ipohperak #kulitsehat #jerawatkecut #basemekap #agentwanted #miniagentwanted wanted #birnestbest #teambnehebat #teamzalizaBNE #cantik #sihat #sarangburungwalikkulithalus #merawatkulit #trustedseller #masteragentipohperak

Amboi cik bebird ni sakan nau jadi buah mulut orang yer. Sampai ada yang calit sehari 4 kali, 6 kali !! Dah kenapa tu ?? halahhhhh.... Sekali pakai muka tegang lembut.
Sekali pakai jerawat terus kecut. 
Sekali pakai kulit terus lain mau taknya di calit berkali ye dak.

Pagi ni hampa dah calit belum?? #BirdNestEssenceByPna
#TeamBirdNestHebat
#birdnestessencebypna™ #teambirdnesthebat #codipohperak #fastdelivery #freegift #roadtoskinglass #posseluruhmalaysia #birdnestessenceipohperak
#kulitcantiksihat #glowingskin
#bne #birdnestessencebypna #birdnestessenceipohperak #birdnestperak #birdnestipoh  #codipoh #ipohperak #kulitsehat #jerawatkecut #basemekap #agentwanted  #miniagentwanted wanted #birnestbest #teambnehebat #teamzalizaBNE  #cantik #sihat #sarangburungwalikkulithalus #merawatkulit #trustedseller  #masteragentipohperak
1 0 20 September, 2019

Dalam BNE ni ada 90% pati pure sarang burung walet nah, bukan sikit sikit kita letak.

Selalu dengar yang minum je kan? Tapi BNE adalah produk untuk muka pertama yang gunakan bahan UTAMA dari sarang burung.. Ohsemmmm! 😍
Texture yang pekat likat tapi TAK MELEKIT.
Nanti tyrah tunjuk feedback yang dah try tester nah.

BNE ni boleh dipakai lelaki wanita or kaum bang jat. Tak ada hal sebab focus UTAMA dia nak bagi skin anjal, sihat, bebas jerawat, bebas pori besar dan anti kedutan.

Best kan?
Tunggu next post, tyrah nak tunjuk bahan lain yang ada dalam BNE ni

Stay tuneeeee 🙌🏻 #TeamBirdNestHebat
#BirdNestEssenceByPna
#birdnestessencebypna#teambirdnesthebat #codipohperak #fastdelivery #freegift #roadtoskinglass #posseluruhmalaysia #birdnestessenceipohperak
#kulitcantiksihat #glowingskin
#bne #birdnestessencebypna #birdnestessenceipohperak #birdnestperak #birdnestipoh #codipoh #ipohperak #kulitsehat #jerawatkecut #basemekap #agentwanted #miniagentwanted wanted #birnestbest #teambnehebat #teamzalizaBNE #cantik #sihat #sarangburungwalikkulithalus #merawatkulit #trustedseller #masteragentipohperak

Dalam BNE ni ada 90% pati pure sarang burung walet nah, bukan sikit sikit kita letak.

Selalu dengar yang minum je kan? Tapi BNE adalah produk untuk muka pertama yang gunakan bahan UTAMA dari sarang burung.. Ohsemmmm! 😍
Texture yang pekat likat tapi TAK MELEKIT.
Nanti tyrah tunjuk feedback yang dah try tester nah.

BNE ni boleh dipakai lelaki wanita or kaum bang jat. Tak ada hal sebab focus UTAMA dia nak bagi skin anjal, sihat, bebas jerawat, bebas pori besar dan anti kedutan.

Best kan?
Tunggu next post, tyrah nak tunjuk bahan lain yang ada dalam BNE ni

Stay tuneeeee 🙌🏻 #TeamBirdNestHebat
#BirdNestEssenceByPna
#birdnestessencebypna™ #teambirdnesthebat #codipohperak #fastdelivery #freegift #roadtoskinglass #posseluruhmalaysia #birdnestessenceipohperak
#kulitcantiksihat #glowingskin
#bne #birdnestessencebypna #birdnestessenceipohperak #birdnestperak #birdnestipoh  #codipoh #ipohperak #kulitsehat #jerawatkecut #basemekap #agentwanted  #miniagentwanted wanted #birnestbest #teambnehebat #teamzalizaBNE  #cantik #sihat #sarangburungwalikkulithalus #merawatkulit #trustedseller  #masteragentipohperak
1 0 20 September, 2019

TEXTURE PEKAT TAPI TAK MELEKIT! 🙅🏻‍♀️ Haaa mesti ada yang ingat kalau texture pekat mesti akan melekit kan?

Tapi bukan CikBebird!
Walaupun texture pekat tapi BNE ni sejenis yang cepat meresap masuk dalam kulit.

Tak akan ada langsung rasa melekit or berminyak. Jangan risau ☝🏻 Calit calit cepat meresap, skin pun ching ching ching tegang dan glowing!

#TeamBirdNestHebat
#BirdNestEssenceByPna
#birdnestessencebypna#teambirdnesthebat #codipohperak #fastdelivery #freegift #roadtoskinglass #posseluruhmalaysia #birdnestessenceipohperak
#kulitcantiksihat #glowingskin
#bne #birdnestessencebypna #birdnestessenceipohperak #birdnestperak #birdnestipoh #codipoh #ipohperak #kulitsehat #jerawatkecut #basemekap #agentwanted #miniagentwanted wanted #birnestbest #teambnehebat #teamzalizaBNE #cantik #sihat #sarangburungwalikkulithalus #merawatkulit #trustedseller #masteragentipohperak

TEXTURE PEKAT TAPI TAK MELEKIT! 🙅🏻‍♀️ Haaa mesti ada yang ingat kalau texture pekat mesti akan melekit kan?

Tapi bukan CikBebird!
Walaupun texture pekat tapi BNE ni sejenis yang cepat meresap masuk dalam kulit.

Tak akan ada langsung rasa melekit or berminyak. Jangan risau ☝🏻 Calit calit cepat meresap, skin pun ching ching ching tegang dan glowing!

#TeamBirdNestHebat
#BirdNestEssenceByPna
#birdnestessencebypna™ #teambirdnesthebat #codipohperak #fastdelivery #freegift #roadtoskinglass #posseluruhmalaysia #birdnestessenceipohperak
#kulitcantiksihat #glowingskin
#bne #birdnestessencebypna #birdnestessenceipohperak #birdnestperak #birdnestipoh  #codipoh #ipohperak #kulitsehat #jerawatkecut #basemekap #agentwanted  #miniagentwanted wanted #birnestbest #teambnehebat #teamzalizaBNE  #cantik #sihat #sarangburungwalikkulithalus #merawatkulit #trustedseller  #masteragentipohperak
2 0 20 September, 2019

BIRDNEST ESSENCE BY PNA
daripada 90% PATI PURE dari sarang burung walet nah 🕊️ Setiap orang yang calit yang pertama akan JATUH CINTA dengan texture yang cepat meresap dan tidak melekit
Kedua tiba tiba seperti di awang awangan disebabkan bau yang sangat lembut dan fresh!

Ketiga akan rasa ketagih setiap kasi sapu sebab skin rasa lembut, soft dan glowing ching ching!

Ishhh pokoknya sekali calit tu seolah hampa dapat beribu manfaat haaa gituuuuu, best ya amattt. Gerenti 💯

#BirdNestEssenceByPna
#TeamBirdNestHebat
#birdnestessencebypna#teambirdnesthebat #codipohperak #fastdelivery #freegift #roadtoskinglass #posseluruhmalaysia #birdnestessenceipohperak
#kulitcantiksihat #glowingskin
#bne #birdnestessencebypna #birdnestessenceipohperak #birdnestperak #birdnestipoh #codipoh #ipohperak #kulitsehat #jerawatkecut #basemekap #agentwanted #miniagentwanted wanted #birnestbest #teambnehebat #teamzalizaBNE #cantik #sihat #sarangburungwalikkulithalus #merawatkulit #trustedseller #masteragentipohperak

BIRDNEST ESSENCE BY PNA
daripada 90% PATI PURE dari sarang burung walet nah 🕊️ Setiap orang yang calit yang pertama akan JATUH CINTA dengan texture yang cepat meresap dan tidak melekit 
Kedua tiba tiba seperti di awang awangan disebabkan bau yang sangat lembut dan fresh!

Ketiga akan rasa ketagih setiap kasi sapu sebab skin rasa lembut, soft dan glowing ching ching!

Ishhh pokoknya sekali calit tu seolah hampa dapat beribu manfaat haaa gituuuuu, best ya amattt. Gerenti 💯

#BirdNestEssenceByPna
#TeamBirdNestHebat
#birdnestessencebypna™ #teambirdnesthebat #codipohperak #fastdelivery #freegift #roadtoskinglass #posseluruhmalaysia #birdnestessenceipohperak
#kulitcantiksihat #glowingskin
#bne #birdnestessencebypna #birdnestessenceipohperak #birdnestperak #birdnestipoh  #codipoh #ipohperak #kulitsehat #jerawatkecut #basemekap #agentwanted  #miniagentwanted wanted #birnestbest #teambnehebat #teamzalizaBNE  #cantik #sihat #sarangburungwalikkulithalus #merawatkulit #trustedseller  #masteragentipohperak
2 0 20 September, 2019

RAPESEED OIL 🏵️ Boleh anjalkan kulit, sebab dalam Rapeseed oil ni pon ada collagen tersendiri. Kes tu lah dia boleh anjalkan kulit wajah kita.

Macam skin burn ke macam ruam or panas Rapeseed pun boleh bantu untuk merawat.

Bukan senang nak cari produk yang ada Rapeseed oil ni tapi dalam BNE ada 😍

Anjal terokkk lah skin chuols nanti!

#TeamBirdNestHebat
#BirdNestEssenceByPna
#birdnestessencebypna#teambirdnesthebat #codipohperak #fastdelivery #freegift #roadtoskinglass #posseluruhmalaysia #birdnestessenceipohperak
#kulitcantiksihat #glowingskin
#bne #birdnestessencebypna #birdnestessenceipohperak #birdnestperak #birdnestipoh #codipoh #ipohperak #kulitsehat #jerawatkecut #basemekap #agentwanted #miniagentwanted wanted #birnestbest #teambnehebat #teamzalizaBNE #cantik #sihat #sarangburungwalikkulithalus #merawatkulit #trustedseller #masteragentipohperak

RAPESEED OIL 🏵️ Boleh anjalkan kulit, sebab dalam Rapeseed oil ni pon ada collagen tersendiri. Kes tu lah dia boleh anjalkan kulit wajah kita.

Macam skin burn ke macam ruam or panas Rapeseed pun boleh bantu untuk merawat.

Bukan senang nak cari produk yang ada Rapeseed oil ni tapi dalam BNE ada 😍

Anjal terokkk lah skin chuols nanti!

#TeamBirdNestHebat
#BirdNestEssenceByPna
#birdnestessencebypna™ #teambirdnesthebat #codipohperak #fastdelivery #freegift #roadtoskinglass #posseluruhmalaysia #birdnestessenceipohperak
#kulitcantiksihat #glowingskin
#bne #birdnestessencebypna #birdnestessenceipohperak #birdnestperak #birdnestipoh  #codipoh #ipohperak #kulitsehat #jerawatkecut #basemekap #agentwanted  #miniagentwanted wanted #birnestbest #teambnehebat #teamzalizaBNE  #cantik #sihat #sarangburungwalikkulithalus #merawatkulit #trustedseller  #masteragentipohperak
2 0 20 September, 2019

RUMPAI LAUT? 🌿

Eh, bukan ke rumpai laut ni aweks korea suka sangat?
Boleh jaga kesihatan dalaman dan cantik kan kulit depa.
Wahhh ashikkkk!

Tahu tak dalam rumpai laut ni ada COLLAGEN semula jadi yang sangat bagus untuk meningkatkan kekurangan air dalam kulit.

Lembab lah kan? Haa macam biasa lah skin lembab bersamaan skin muda sentiasa. Amboiiiiii! Suka la tu 🤪

Selain tu rumpai laut juga dapat menghilang dan memudarkan garis- garis halus yang terdapat pada wajah, merawat parut luka yang rosak seperti parut jerawat, bintik-bintik hitam, pigmentasi dan jerawat.

Bagi yang memiliki kulit sensitif, rumpai laut merupakan bahan atau ramuan yang selamat dan sangat sesuai untuk digunakan. So tunggu apa lagi tu dah tahu RUMPAI LAUT mantop best kevavommm ajum lah kita calit BNE!

Eh kenapa BNE?
Sebab dalam BNE pun ada rumpai laut jugak tau. Haaa cepat lah dapatkan BNE sebelum terlambat.

#BirdNestEssenceByPna
#TeamBirdNestHebat
#birdnestessencebypna#teambirdnesthebat #codipohperak #fastdelivery #freegift #roadtoskinglass #posseluruhmalaysia #birdnestessenceipohperak
#kulitcantiksihat #glowingskin
#bne #birdnestessencebypna #birdnestessenceipohperak #birdnestperak #birdnestipoh #codipoh #ipohperak #kulitsehat #jerawatkecut #basemekap #agentwanted #miniagentwanted wanted #birnestbest #teambnehebat #teamzalizaBNE #cantik #sihat #sarangburungwalikkulithalus #merawatkulit #trustedseller #masteragentipohperak

RUMPAI LAUT? 🌿

Eh, bukan ke rumpai laut ni aweks korea suka sangat?
Boleh jaga kesihatan dalaman dan cantik kan kulit depa. 
Wahhh ashikkkk!

Tahu tak dalam rumpai laut ni ada COLLAGEN semula jadi yang sangat bagus untuk meningkatkan kekurangan air dalam kulit.

Lembab lah kan? Haa macam biasa lah skin lembab bersamaan skin muda sentiasa. Amboiiiiii!  Suka la tu 🤪

Selain tu rumpai laut juga dapat menghilang dan memudarkan garis- garis halus yang terdapat pada wajah, merawat parut  luka yang rosak seperti parut jerawat, bintik-bintik hitam, pigmentasi dan jerawat.

Bagi yang memiliki kulit sensitif, rumpai laut merupakan bahan atau ramuan yang selamat dan sangat sesuai untuk digunakan.  So tunggu apa lagi tu dah tahu RUMPAI LAUT mantop best kevavommm ajum lah kita calit BNE!

Eh kenapa BNE?
Sebab dalam BNE pun ada rumpai laut jugak tau. Haaa cepat lah dapatkan BNE sebelum terlambat.

#BirdNestEssenceByPna
#TeamBirdNestHebat
#birdnestessencebypna™ #teambirdnesthebat #codipohperak #fastdelivery #freegift #roadtoskinglass #posseluruhmalaysia #birdnestessenceipohperak
#kulitcantiksihat #glowingskin
#bne #birdnestessencebypna #birdnestessenceipohperak #birdnestperak #birdnestipoh  #codipoh #ipohperak #kulitsehat #jerawatkecut #basemekap #agentwanted  #miniagentwanted wanted #birnestbest #teambnehebat #teamzalizaBNE  #cantik #sihat #sarangburungwalikkulithalus #merawatkulit #trustedseller  #masteragentipohperak
1 0 20 September, 2019

JERAWAT?
PARUT JERAWAT?
KULIT BERMINYAK?
JERAWAT BERNANAH? 😥
.
.

Senyum dalam kesakitan. Hilang keyakinan. Jerawat makin lama makin banyak. Kepala perah otak fikir nak pakai apa. Stresnyaaa!
.

Tapi tu dulu sebelum saya gunakan HERV SKINCARE. Bila mula jaga kulit dengan herv skincare kulit lebih LEMBUT, LEMBAP, PARUT makin PUDAR. Happy sangat! Tq herv skincare keluarkan product natural. ❤️
========================== Korang kena cuba, tak cuba tak tahu. Tak tahu nak guna mak anom akan guide untuk korang dapatkan skin yang sihat.

Macam mana?
Whatsapp terus ke number mak anom yang di Bio, hanya tekan sahaja okay terus ke WhatsApp mak anom. 😍
.

Lambat tak menjadikan skin awak sihat dengan cepat okay. 😘

#teampahahpower #kulitkaca #kulitcantiksihat #parutjerawat #jerawatkurang #oily
#normalskin #kombinasi

JERAWAT?
PARUT JERAWAT?
KULIT BERMINYAK?
JERAWAT BERNANAH? 😥
.
.

Senyum dalam kesakitan. Hilang keyakinan. Jerawat makin lama makin banyak. Kepala perah otak fikir nak pakai apa. Stresnyaaa!
.

Tapi tu dulu sebelum saya gunakan HERV SKINCARE. Bila mula jaga kulit dengan herv skincare kulit lebih LEMBUT, LEMBAP, PARUT makin PUDAR. Happy sangat! Tq herv skincare keluarkan product natural. ❤️
========================== Korang kena cuba, tak cuba tak tahu. Tak tahu nak guna mak anom akan guide untuk korang dapatkan skin yang sihat.

Macam mana?
Whatsapp terus ke number mak anom yang di Bio, hanya tekan sahaja okay terus ke WhatsApp mak anom. 😍
.

Lambat tak menjadikan skin awak sihat dengan cepat okay. 😘

#teampahahpower #kulitkaca #kulitcantiksihat #parutjerawat #jerawatkurang #oily
#normalskin #kombinasi
2 0 20 September, 2019

Mary Kay Melacep Serum Lumivie

Serum terbaru Mary kay.. pelbagai berfungsi utama..
.
.
MENCERAH kulit,
menyerlahkan kulit GLOWING,
anti aging, memudakan lagi kulit,
kaya dengan antioxidant hinggalah kepada fungsi MERAWAT kulit , mempercepatkan proses untuk renew sel kulit baru yang lebih sihat dan berseri (glowing) 😱😍 Tak payah pergi French Polysenia nak cari black pearl, Lumivie Serum kan ada 😍

I memang dah lama fall in love dengan skincare Mary Kay! Semua benda nak pakai.

#marykaymalaysiaoriginal
#marykaynegerisembilan
#marykaybangi
#marykaytrustedseller
#marykaysetpenjagaankulit
#marykaysetpencerahan
#setskincareselamat
#setpencerahankulitselamat
#kulitlembutdanhalus
#kulitputih
#kulitcantiksihat

Mary Kay Melacep Serum Lumivie

Serum terbaru Mary kay.. pelbagai  berfungsi utama..
.
. 
MENCERAH kulit, 
menyerlahkan kulit GLOWING, 
anti aging, memudakan lagi kulit, 
kaya dengan antioxidant hinggalah kepada fungsi MERAWAT kulit , mempercepatkan proses untuk renew sel kulit baru yang lebih sihat dan berseri (glowing) 😱😍 Tak payah pergi French Polysenia nak cari black pearl, Lumivie Serum kan ada 😍

I memang dah lama fall in love dengan skincare Mary Kay! Semua benda nak pakai.

#marykaymalaysiaoriginal 
#marykaynegerisembilan 
#marykaybangi 
#marykaytrustedseller 
#marykaysetpenjagaankulit 
#marykaysetpencerahan 
#setskincareselamat 
#setpencerahankulitselamat 
#kulitlembutdanhalus 
#kulitputih 
#kulitcantiksihat
2 0 19 September, 2019

Sis ummul nak recommend, yg mana jenis kulit Sunburnn, Gelap KUSAMM, Berminyak, bolehla pakai PWIS , Pinkish White Instant Scrub👍
Scrub ni perlu untuk kita pakai at least 3-4kali dalam seminggu untuk remove sel kulit matii, mudahkankan keluar blackhead and whitehead. Bila tak scrub, nanti kulit jadi kusamm tau and senang jerawaat nak naik .

__

PWIS ni bukan boleh remove sel kulitt matii je, siap mencerahkannn , merawat Sunburn dan menghaluskan kulitt. Ingredients PWIS sangat tinggi dgn Kandungan Natural Ingredients.Tu yang bagus tu🔥🔥 Then lepas tu, boleh proceed dengan Beauty Basic okay ?
.
.
Sooo mana yang nak CANTIK CERAH BERSERI tu WAJIB try PWIS ni 😘.
.

Cepattt KLIK LINK DI BIO atau Whatsapp Sis ummul 017-9342134 sekarang ‼️ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #skincaremurah #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #putihsatubadan #thejunnislovers #produkmuslim

Sis ummul nak recommend, yg mana jenis kulit Sunburnn, Gelap KUSAMM, Berminyak, bolehla pakai PWIS , Pinkish White Instant Scrub👍 
Scrub ni perlu untuk kita pakai at least 3-4kali dalam seminggu untuk remove sel kulit matii, mudahkankan keluar blackhead and whitehead. Bila tak scrub, nanti kulit jadi kusamm tau and senang jerawaat nak naik .

__

PWIS ni bukan boleh remove sel kulitt matii je, siap mencerahkannn , merawat Sunburn dan menghaluskan kulitt. Ingredients PWIS sangat tinggi dgn Kandungan Natural Ingredients.Tu yang bagus tu🔥🔥 Then lepas tu, boleh proceed dengan Beauty Basic okay ?
.
.
Sooo mana yang nak CANTIK CERAH BERSERI tu WAJIB try PWIS ni 😘.
.

Cepattt KLIK LINK DI BIO atau Whatsapp Sis ummul 017-9342134 sekarang ‼️ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat 
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea  #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia  #skincaremurah #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #putihsatubadan  #thejunnislovers #produkmuslim
3 0 19 September, 2019

Testimoni Natuwrel Clearskin Soap.
================================= Parut dah pudar.
Kulit muka makin tegang
Kulit nampak lebih cerah
Paling best bau wangi, tenang rasa jiwa

#natuwrel
#natural
#sabunorganic
#sabunsusu
#spraysusu
#kulit
#susu
#milksoap
#milkmist
#hairoma
#aromoist
#sabuntomato
#hilangkanparut
#kulitberminyak
#kulitberjerawat
#kulitputih
#kulitsihat
#kulitcantiksihat
#deodorant
#handmist
#turqoise
#hijaulaut
#telukintan
#natuwreltelukintan
#codtelukintan

Testimoni Natuwrel Clearskin Soap.
================================= Parut dah pudar. 
Kulit muka makin tegang
Kulit nampak lebih cerah
Paling best bau wangi, tenang rasa jiwa

#natuwrel
#natural
#sabunorganic
#sabunsusu
#spraysusu
#kulit
#susu
#milksoap
#milkmist
#hairoma
#aromoist
#sabuntomato
#hilangkanparut
#kulitberminyak
#kulitberjerawat
#kulitputih
#kulitsihat
#kulitcantiksihat
#deodorant
#handmist
#turqoise
#hijaulaut
#telukintan
#natuwreltelukintan
#codtelukintan
0 0 19 September, 2019

Testimoni Natuwrel Clearskin Soap.
================================= Parut dah pudar.
Kulit muka makin tegang
Kulit nampak lebih cerah
Paling best bau wangi, tenang rasa jiwa

#natuwrel
#natural
#sabunorganic
#sabunsusu
#spraysusu
#kulit
#susu
#milksoap
#milkmist
#hairoma
#aromoist
#sabuntomato
#hilangkanparut
#kulitberminyak
#kulitberjerawat
#kulitputih
#kulitsihat
#kulitcantiksihat
#deodorant
#handmist
#turqoise
#hijaulaut
#telukintan
#natuwreltelukintan
#codtelukintan

Testimoni Natuwrel Clearskin Soap.
================================= Parut dah pudar. 
Kulit muka makin tegang
Kulit nampak lebih cerah
Paling best bau wangi, tenang rasa jiwa

#natuwrel
#natural
#sabunorganic
#sabunsusu
#spraysusu
#kulit
#susu
#milksoap
#milkmist
#hairoma
#aromoist
#sabuntomato
#hilangkanparut
#kulitberminyak
#kulitberjerawat
#kulitputih
#kulitsihat
#kulitcantiksihat
#deodorant
#handmist
#turqoise
#hijaulaut
#telukintan
#natuwreltelukintan
#codtelukintan
0 0 19 September, 2019

Testimoni Natuwrel Clearskin Soap.
================================= Parut dah pudar.
Kulit muka makin tegang
Kulit nampak lebih cerah
Paling best bau wangi, tenang rasa jiwa

#natuwrel
#natural
#sabunorganic
#sabunsusu
#spraysusu
#kulit
#susu
#milksoap
#milkmist
#hairoma
#aromoist
#sabuntomato
#hilangkanparut
#kulitberminyak
#kulitberjerawat
#kulitputih
#kulitsihat
#kulitcantiksihat
#deodorant
#handmist
#turqoise
#hijaulaut
#telukintan
#natuwreltelukintan
#codtelukintan

Testimoni Natuwrel Clearskin Soap.
================================= Parut dah pudar. 
Kulit muka makin tegang
Kulit nampak lebih cerah
Paling best bau wangi, tenang rasa jiwa

#natuwrel
#natural
#sabunorganic
#sabunsusu
#spraysusu
#kulit
#susu
#milksoap
#milkmist
#hairoma
#aromoist
#sabuntomato
#hilangkanparut
#kulitberminyak
#kulitberjerawat
#kulitputih
#kulitsihat
#kulitcantiksihat
#deodorant
#handmist
#turqoise
#hijaulaut
#telukintan
#natuwreltelukintan
#codtelukintan
0 0 19 September, 2019

7 SEBAB KENA JAGA HYDRATION 🏵 Pori tak berapa jelas ketara
🏵 Kulit lebih lembap, moist
🏵 Tak bersisik & mengelupas
🏵 Tak ada tiny bumps (jerawat pasir)
🏵 Kusam hilang
🏵 Warna kulit cerah sekata
🏵 Bonus => GLOWING!

Penggunaan Serum Bi-Phase Orynzyme dapat membantu agar kulit kelihatan glowing sepanjang hari

#natuwrel
#natural
#sabunorganic
#sabunsusu
#spraysusu
#kulit
#susu
#milksoap
#milkmist
#hairoma
#aromoist
#sabuntomato
#hilangkanparut
#kulitberminyak
#kulitberjerawat
#kulitputih
#kulitsihat
#kulitcantiksihat
#deodorant
#handmist
#turqoise
#hijaulaut
#telukintan
#natuwreltelukintan
#codtelukintan

7 SEBAB KENA JAGA HYDRATION 🏵 Pori tak berapa jelas ketara
🏵 Kulit lebih lembap, moist
🏵 Tak bersisik & mengelupas
🏵 Tak ada tiny bumps (jerawat pasir)
🏵 Kusam hilang
🏵 Warna kulit cerah sekata
🏵 Bonus => GLOWING!

Penggunaan Serum Bi-Phase Orynzyme dapat membantu agar kulit kelihatan glowing sepanjang hari

#natuwrel
#natural
#sabunorganic
#sabunsusu
#spraysusu
#kulit
#susu
#milksoap
#milkmist
#hairoma
#aromoist
#sabuntomato
#hilangkanparut
#kulitberminyak
#kulitberjerawat
#kulitputih
#kulitsihat
#kulitcantiksihat
#deodorant
#handmist
#turqoise
#hijaulaut
#telukintan
#natuwreltelukintan
#codtelukintan
1 0 19 September, 2019

5 FUNGSI SERUM BI-PHASE ORYNZYME BY NATUWREL ✓ Pudarkan parut dan jeragat
✓ Lembapkan kulit, lebih moist
✓ Cerahkan kulit, especially sunburn
✓ Kecutkan jerawat - anti radang
✓ Bonus => kulit lebih GLOWING!

Lakukan rutin pengelupasan sekurang-kurangnya 2 kali seminggu untuk kurangkan kulit kusam dan dapatkan kulit "glow" yang sihat

RM35 / 50ml
untuk penggunaan sehingga 2 bulan
#natuwrel
#natural
#sabunorganic
#sabunsusu
#spraysusu
#kulit
#susu
#milksoap
#milkmist
#hairoma
#aromoist
#sabuntomato
#hilangkanparut
#kulitberminyak
#kulitberjerawat
#kulitputih
#kulitsihat
#kulitcantiksihat
#deodorant
#handmist
#turqoise
#hijaulaut
#telukintan
#natuwreltelukintan
#codtelukintan

5 FUNGSI SERUM BI-PHASE ORYNZYME BY NATUWREL ✓ Pudarkan parut dan jeragat
✓ Lembapkan kulit, lebih moist
✓ Cerahkan kulit, especially sunburn
✓ Kecutkan jerawat - anti radang
✓ Bonus => kulit lebih GLOWING!

Lakukan rutin pengelupasan sekurang-kurangnya 2 kali seminggu untuk kurangkan kulit kusam dan dapatkan kulit "glow" yang sihat

RM35 / 50ml
untuk penggunaan sehingga 2 bulan 
#natuwrel
#natural
#sabunorganic
#sabunsusu
#spraysusu
#kulit
#susu
#milksoap
#milkmist
#hairoma
#aromoist
#sabuntomato
#hilangkanparut
#kulitberminyak
#kulitberjerawat
#kulitputih
#kulitsihat
#kulitcantiksihat
#deodorant
#handmist
#turqoise
#hijaulaut
#telukintan
#natuwreltelukintan
#codtelukintan
1 0 19 September, 2019

Jerawat dah tak ada, tapi parut penuh satu muka

Halaaa jangan risau, try je Serum Bi-Phase Orynzyme yang memang khas untuk masalah parut dan jeragat.

Sambil tu boleh cerahkan kulit, lembut, dan moist je.

Bonus => kulit FLOWING!

Nak pudarkan parut dan jeragat, wasap jurr untuk cuba Serum Bi-Phase Orynzyme ni

#natuwrel
#natural
#sabunorganic
#sabunsusu
#spraysusu
#kulit
#susu
#milksoap
#milkmist
#hairoma
#aromoist
#sabuntomato
#hilangkanparut
#kulitberminyak
#kulitberjerawat
#kulitputih
#kulitsihat
#kulitcantiksihat
#deodorant
#handmist
#turqoise
#hijaulaut
#telukintan
#natuwreltelukintan
#codtelukintan

Jerawat dah tak ada, tapi parut penuh satu muka

Halaaa jangan risau, try je Serum Bi-Phase Orynzyme yang memang khas untuk masalah parut dan jeragat.

Sambil tu boleh cerahkan kulit, lembut, dan moist je.

Bonus => kulit FLOWING!

Nak pudarkan parut dan jeragat, wasap jurr untuk cuba Serum Bi-Phase Orynzyme ni

#natuwrel
#natural
#sabunorganic
#sabunsusu
#spraysusu
#kulit
#susu
#milksoap
#milkmist
#hairoma
#aromoist
#sabuntomato
#hilangkanparut
#kulitberminyak
#kulitberjerawat
#kulitputih
#kulitsihat
#kulitcantiksihat
#deodorant
#handmist
#turqoise
#hijaulaut
#telukintan
#natuwreltelukintan
#codtelukintan
1 0 19 September, 2019

-
Cantik kan color ni!!
Matte lg tu..
Tahan lama😍😍😍 Sesuai guna setiap hari x perlu asyik p tandas lepas makan untuk berlipstick!! .
.
💖𝚂𝚑𝚊𝚛𝚒𝚗𝚐 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙻𝚘𝚟𝚎
𝗬𝗼𝘂𝗿 𝗜𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗕𝗲𝗮𝘂𝘁𝘆 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝘁,
💁🏻‍♀️ 𝓕𝓪𝓻𝓪𝓱 @ 𝓒𝓱𝓲𝓬𝓱𝓲
.
✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖 .
Sila Klik link bawah ni👇🏻👇🏻
.
https://linktr.ee/farahainn.marykay
https://linktr.ee/farahainn.marykay
.
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
.
#timewise3D #getyourtrueclean
#freepostage #nochemicalproduct #marykaykuantan #marykaylover #telekungsitikhadijah #moisturiserskin #marykaykl #jeragat #marykayuser #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat #NurAisy #changinglifes #MyMKLifeFarahAinKarim #lipmatte #kulitcantik #blusherstick #eyeshadow #ilovemkcareerkl #lumivieset #marykaysonicbrush #makeupremover #marykayskincare

-
Cantik kan color ni!!
Matte lg tu..
Tahan lama😍😍😍 Sesuai guna setiap hari x perlu asyik p tandas lepas makan untuk berlipstick!! .
.
💖𝚂𝚑𝚊𝚛𝚒𝚗𝚐 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙻𝚘𝚟𝚎
𝗬𝗼𝘂𝗿 𝗜𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗕𝗲𝗮𝘂𝘁𝘆 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝘁,
💁🏻‍♀️ 𝓕𝓪𝓻𝓪𝓱 @ 𝓒𝓱𝓲𝓬𝓱𝓲
.
✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖 .
Sila Klik link bawah ni👇🏻👇🏻
.
https://linktr.ee/farahainn.marykay
https://linktr.ee/farahainn.marykay
.
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
.
#timewise3D #getyourtrueclean 
#freepostage #nochemicalproduct #marykaykuantan #marykaylover #telekungsitikhadijah #moisturiserskin #marykaykl #jeragat #marykayuser #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat #NurAisy #changinglifes #MyMKLifeFarahAinKarim #lipmatte #kulitcantik #blusherstick #eyeshadow #ilovemkcareerkl #lumivieset #marykaysonicbrush #makeupremover #marykayskincare
6 0 19 September, 2019

-
PROMO SEPTEMBER 😍
.
Siapa yang obses dengan warna² Mary Kay WAJIB ambil semua warna Promo bulan ni‼️
.
.
💖𝚂𝚑𝚊𝚛𝚒𝚗𝚐 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙻𝚘𝚟𝚎
𝗬𝗼𝘂𝗿 𝗜𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗕𝗲𝗮𝘂𝘁𝘆 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝘁,
💁🏻‍♀️ 𝓕𝓪𝓻𝓪𝓱 @ 𝓒𝓱𝓲𝓬𝓱𝓲
.
✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖 .
Sila Klik link bawah ni👇🏻👇🏻
.
https://linktr.ee/farahainn.marykay
https://linktr.ee/farahainn.marykay
.
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
.
#timewise3D #getyourtrueclean
#freepostage #nochemicalproduct #marykaykuantan #marykaylover #telekungsitikhadijah #moisturiserskin #marykaykl #jeragat #marykayuser #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat #NurAisy #changinglifes #MyMKLifeFarahAinKarim #lipmatte #kulitcantik #blusherstick #eyeshadow #ilovemkcareerkl #lumivieset #marykaysonicbrush #makeupremover #marykayskincare

-
PROMO SEPTEMBER 😍
.
Siapa yang obses dengan warna² Mary Kay WAJIB ambil semua warna Promo bulan ni‼️
.
.
💖𝚂𝚑𝚊𝚛𝚒𝚗𝚐 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙻𝚘𝚟𝚎
𝗬𝗼𝘂𝗿 𝗜𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗕𝗲𝗮𝘂𝘁𝘆 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝘁,
💁🏻‍♀️ 𝓕𝓪𝓻𝓪𝓱 @ 𝓒𝓱𝓲𝓬𝓱𝓲
.
✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖 .
Sila Klik link bawah ni👇🏻👇🏻
.
https://linktr.ee/farahainn.marykay
https://linktr.ee/farahainn.marykay
.
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
+6010-5706153 (𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝙻𝚞𝚙𝚊 𝚂𝚊𝚟𝚎 💋)
.
#timewise3D #getyourtrueclean 
#freepostage #nochemicalproduct #marykaykuantan #marykaylover #telekungsitikhadijah #moisturiserskin #marykaykl #jeragat #marykayuser #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat #NurAisy #changinglifes #MyMKLifeFarahAinKarim #lipmatte #kulitcantik #blusherstick #eyeshadow #ilovemkcareerkl #lumivieset #marykaysonicbrush #makeupremover #marykayskincare
4 0 19 September, 2019

[TEAM RC MEDISPA PERCAYA ANDA PATUT KELIHATAN DAN RASA CANTIK SENTIASA]
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
MICRO NEEDLE BASIS.
Testimoni kami yang berjaya❗️ BERJAYA APA❓
-
PERASAN TAK❓TONA KULIT LEBIH SEKATA DAN CERAH DENGAN 1x RAWATAN💢💢
-
Untuk hasil yang terbaik,sebelum dapatkan rawatan,anda wajib buat analisa✔️
-
*share testimoni korang 😉 layak redeem harga special untuk rawatan yang seterusnya📌
📲 boleh terus KLIK di Link ini :
wasap.my/60137750158/SismoysayaNakTanyaRawatanHarga
Lokasi : 🏢 F 33A-Axis Fiesta Mall,Jalan Cempaka,68000 Ampang,Selangor.
#rcmedispa #testimonirc #premiummicroneedleprp #rcmedispa #spaampang #facialmurah #facial #jomcantik #kulitcantiksihat #beautyspa #jomgebumulus #cantiksihatseiring #masalahkulitselesai #jeragat #kedutan #paruthitam #parutdalam

[TEAM RC MEDISPA PERCAYA ANDA PATUT KELIHATAN DAN RASA CANTIK SENTIASA]
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
MICRO NEEDLE BASIS.
Testimoni kami yang berjaya❗️ BERJAYA APA❓
-
PERASAN TAK❓TONA KULIT LEBIH SEKATA DAN CERAH DENGAN 1x RAWATAN💢💢
-
Untuk hasil yang terbaik,sebelum dapatkan rawatan,anda wajib buat analisa✔️
-
*share testimoni korang 😉 layak redeem harga special untuk rawatan yang seterusnya📌
📲 boleh terus KLIK di Link ini : 
wasap.my/60137750158/SismoysayaNakTanyaRawatanHarga
Lokasi : 🏢 F 33A-Axis Fiesta Mall,Jalan Cempaka,68000 Ampang,Selangor.
#rcmedispa #testimonirc #premiummicroneedleprp #rcmedispa #spaampang #facialmurah  #facial #jomcantik #kulitcantiksihat #beautyspa #jomgebumulus #cantiksihatseiring #masalahkulitselesai #jeragat #kedutan #paruthitam #parutdalam
4 2 19 September, 2019

Nak lagi ummph?
Letak dalam peti ais, lepas 15min cuba ambil calit dekat skin.

Confirm double syiokkk!
Lagi rasa sejuk dan fresh 👍🏻 Paling best pepori muka pun cepat kecutttttt! Tunggu apa lagi pi letak dalam peti cepat. *Jangan letak tempat beku oiii, haru sat lagi kalau keras kejung 🤣

#TeamBirdNestHebat
#BirdNestEssenceByPna
#birdnestessencebypna#teambirdnesthebat #codipohperak #fastdelivery #freegift #roadtoskinglass #posseluruhmalaysia #birdnestessenceipohperak
#kulitcantiksihat #glowingskin
#bne #birdnestessencebypna #birdnestessenceipohperak #birdnestperak #birdnestipoh #codipoh #ipohperak #kulitsehat #jerawatkecut #basemekap #agentwanted #miniagentwanted wanted #birnestbest #teambnehebat #teamzalizaBNE #cantik #sihat #sarangburungwalikkulithalus #merawatkulit #trustedseller #masteragentipohperak

Nak lagi ummph?
Letak dalam peti ais, lepas 15min cuba ambil calit dekat skin.

Confirm double syiokkk!
Lagi rasa sejuk dan fresh 👍🏻 Paling best pepori muka pun cepat kecutttttt! Tunggu apa lagi pi letak dalam peti cepat. *Jangan letak tempat beku oiii, haru sat lagi kalau keras kejung 🤣

#TeamBirdNestHebat
#BirdNestEssenceByPna
#birdnestessencebypna™ #teambirdnesthebat #codipohperak #fastdelivery #freegift #roadtoskinglass #posseluruhmalaysia #birdnestessenceipohperak
#kulitcantiksihat #glowingskin
#bne #birdnestessencebypna #birdnestessenceipohperak #birdnestperak #birdnestipoh  #codipoh #ipohperak #kulitsehat #jerawatkecut #basemekap #agentwanted  #miniagentwanted wanted #birnestbest #teambnehebat #teamzalizaBNE  #cantik #sihat #sarangburungwalikkulithalus #merawatkulit #trustedseller  #masteragentipohperak
2 0 19 September, 2019

Top #kulitcantiksihat posts

Yeay!!! Alhamdulilah... 🕊️🕊️🕊️🕊️ Bird Nest Essence 🕊️
.
Mey pakai, mey jual💪🏿🕊️ sebab apa?? Sebab Essence ni yang mey memang sangat2 puas hati!! .
Bukan mey pakai dekat muka saja naa.. Mey ada masalah allergic jari, mey pakai #BirdNestEssence ni saja alhamdulilah kulit jari mey dah elok....
.
.
#feelingblessed #happyme #birdnestessencebypna #birdnestessence #birdnestessencepenang #sayajualsayapakai #essencesarangburung #kulitcantiksihat #teambirdnesthebat #teambirdnestpenang #dropshipwanted #agentwanted #agentdropshipwanted #positivevibes #positivepeople #jomjadicantikdankaya

Yeay!!! Alhamdulilah... 🕊️🕊️🕊️🕊️ Bird Nest Essence 🕊️
.
Mey pakai, mey jual💪🏿🕊️ sebab apa?? Sebab Essence ni yang mey memang sangat2 puas hati!! .
Bukan mey pakai dekat muka saja naa.. Mey ada masalah allergic jari, mey pakai #BirdNestEssence ni saja alhamdulilah kulit jari mey dah elok....
.
.
#feelingblessed #happyme #birdnestessencebypna #birdnestessence #birdnestessencepenang #sayajualsayapakai #essencesarangburung #kulitcantiksihat #teambirdnesthebat #teambirdnestpenang #dropshipwanted #agentwanted #agentdropshipwanted #positivevibes #positivepeople #jomjadicantikdankaya
10 1 15 September, 2019

SERIK DENGAN PRODUK MALAYSIA?
MEERACLE GEMSTONE SERUM NI TAK SAMA DENGAN MANA-MANA SERUM!!!!!!!!!!
MEMANG TERBUKTI BERKUALITI DAN BERKESAN.
BUKAN REPACKING ATAU REBRANDING YA!
.
✔ Meeracle Gemstone Serum terbukti selamat dan berkesan tanpa bahan bahan kimia berbahaya.
.
❌ MERCURY
❌ HYDROQUINON
.
✔ Produk pertama di Malaysia yang menggunakan batu2 permata. (diamond,ruby dan pearl)
.
✔ Mempunyai Sijil HALAL dan Mendapat kelulusan dari KKM
.
✔ Bahan2 daripada luar negera membekalkan kualiti tinggi di dalam Serum ini.
.
so korang buat la pilihan y bijak sebelum memilih sesuatu produk skincare...kulit nk pkai lama dek non🥰
#meeracleprodukselamat
#meeracledijaminhalal
#meeraclekualalumpur
#meeraclebatucaves
#freecod #kulitcantik #tipskulitcantik #kulitcantiksihat #naturalproducts #meeracle #meeracleserum #meeracleadvanceformula #meeracleskincare #meeraclegemstonee #meeraclemalaysia

SERIK DENGAN PRODUK MALAYSIA? 
MEERACLE GEMSTONE SERUM NI TAK SAMA DENGAN MANA-MANA SERUM!!!!!!!!!!
MEMANG TERBUKTI BERKUALITI DAN BERKESAN. 
BUKAN REPACKING ATAU REBRANDING YA!
.
✔ Meeracle Gemstone Serum terbukti selamat dan berkesan tanpa bahan bahan kimia berbahaya.
.
❌ MERCURY
❌ HYDROQUINON
.
✔ Produk pertama di Malaysia yang menggunakan batu2 permata. (diamond,ruby dan pearl)
.
✔ Mempunyai Sijil HALAL dan Mendapat kelulusan dari KKM
.
✔ Bahan2 daripada luar negera membekalkan kualiti tinggi di dalam Serum ini.
.
so korang buat la pilihan y bijak sebelum memilih sesuatu produk skincare...kulit nk pkai lama dek non🥰
#meeracleprodukselamat
#meeracledijaminhalal
#meeraclekualalumpur 
#meeraclebatucaves 
#freecod #kulitcantik #tipskulitcantik #kulitcantiksihat #naturalproducts #meeracle #meeracleserum #meeracleadvanceformula #meeracleskincare #meeraclegemstonee #meeraclemalaysia
11 1 11 September, 2019

Akak perlukan 30 wanita berusia 20 tahun ke atas untuk satu sesi Skin Analysis.

Sesi nih ambil masa dalam 15 - 30mins aja bergantung pada pilihan uols.

Pilihan 1
✍️ Sesi Skin Analysis dan konsultasi. 15mins sahaja.

Pilihan 2
✍️ Sesi Skin Analysis, konsultasi dan product trial. 30mins sahaja.

Akak cuma perlukan feedback dari uols selepas sesi Skin Analysis nih.

Ada hadiah untuk uols yang sudi membantu akak 😍

Whatsapp kak huda untuk set temujanji ye.

www.wasap.my/60143132124/skinanalysis

#marykaymalaysia
#marykay
#marykaykajangbangi
#marykaycheras
#beautyconsultant
#beautebutterfly
#minyakwangi
#perfumelovers
#kulitcantiksihat
#skincare
#makeup
#lipsticks
#peluangkerjaya
#sideincome
#groomingclass
#kulitkusam
#skinanalysing
#sweetdreams
#cccream
#foundation
#eyecolour
#kulitjeragat

Akak perlukan 30 wanita berusia 20 tahun ke atas untuk satu sesi Skin Analysis.

Sesi nih ambil masa dalam 15 - 30mins aja bergantung pada pilihan uols.

Pilihan 1
✍️ Sesi Skin Analysis dan konsultasi. 15mins sahaja.

Pilihan 2
✍️ Sesi Skin Analysis, konsultasi dan product trial. 30mins sahaja.

Akak cuma perlukan feedback dari uols selepas sesi Skin Analysis nih.

Ada hadiah untuk uols yang sudi membantu akak 😍

Whatsapp kak huda untuk set temujanji ye.

www.wasap.my/60143132124/skinanalysis

#marykaymalaysia
#marykay
#marykaykajangbangi
#marykaycheras
#beautyconsultant
#beautebutterfly
#minyakwangi
#perfumelovers
#kulitcantiksihat
#skincare
#makeup
#lipsticks 
#peluangkerjaya
#sideincome
#groomingclass
#kulitkusam
#skinanalysing
#sweetdreams
#cccream
#foundation
#eyecolour
#kulitjeragat
0 1 4 September, 2019

Adakah anda mengalami masalah perut buncit disebabkan usus kotor?
Bagaimana untuk mengetahui sama ada usus anda kotor atau tidak?

6 Tanda Perut Buncit Disebabkan Usus Kotor

1⃣ Sembelit

2⃣Selalu Kentut

3⃣Sering Sakit Kepala

4⃣Selalu Lesu Tak Bertenaga

5⃣Nafas & Mulut Berbau

6⃣Selalu Lapar

Jika anda mengalami salah satu dari 6 tanda di atas, anda berkemungkinan besar mempunyai masalah USUS KOTOR yang menyebabkan PERUT BUNCIT dan berbagai penyakit lain.

Look! Apa kata try Enerfiber Detox Yg Sangat² puas hati feedbacknya. N then tak perlu was² sebab rumusannya 100% organik. Buanhan,sayuran & bijirin. Hanya consume 1 paket untuk 1 hari.
Dapatkan sekarang
DM/WA 📞0178686313

#detoxification
#detoxyourbody
#detoxdiet
#detox
#cuciususkotor
#cuciususperut
#cuciusus
#buanganginbadan
#buangtoksindalambadan
#buangtoksinkotor
#kulitcantiksihat
#tiadasembelit
#sembelithilang
#ubatbuasir
#buasirsembuh

Adakah anda mengalami masalah perut buncit disebabkan usus kotor? 
Bagaimana untuk mengetahui sama ada usus anda kotor atau tidak?

6 Tanda Perut Buncit Disebabkan Usus Kotor

1⃣ Sembelit

2⃣Selalu Kentut

3⃣Sering Sakit Kepala

4⃣Selalu Lesu Tak Bertenaga

5⃣Nafas & Mulut Berbau

6⃣Selalu Lapar

Jika anda mengalami salah satu dari 6 tanda di atas, anda berkemungkinan besar mempunyai masalah USUS KOTOR yang menyebabkan PERUT BUNCIT dan berbagai penyakit lain.

Look! Apa kata try Enerfiber Detox Yg Sangat² puas hati feedbacknya. N then tak perlu was² sebab rumusannya 100% organik. Buanhan,sayuran & bijirin. Hanya consume 1 paket untuk 1 hari. 
Dapatkan sekarang 
DM/WA 📞0178686313

#detoxification 
#detoxyourbody 
#detoxdiet 
#detox 
#cuciususkotor 
#cuciususperut 
#cuciusus 
#buanganginbadan 
#buangtoksindalambadan 
#buangtoksinkotor 
#kulitcantiksihat 
#tiadasembelit 
#sembelithilang 
#ubatbuasir 
#buasirsembuh
217 1 25 May, 2018

🧖‍♀️Skinvigorate Mary Kay 🧖‍♀️
.
Terbukti skinvigorate Cleansing Brush Mary Kay ni mampu mencuci hingga ke dalam pori anda.😉
.
Rasa xsyok pula klu x bagi tahu kelebihan brush ni tengah PROMO MERDEKA lg ni so tunggu apa lg Jom pn sis cepat2 sis ada freegift nk bg ni 😍😍🛍🛍 .
.
👇 Sila Klik link bawah ni
.
https://linktr.ee/farahainn.marykay
.
✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
𝓕𝓪𝓻𝓪𝓱 𝓐𝓲𝓷𝓷💖
𝙄𝙣𝙙𝙚𝙥𝙚𝙣𝙙𝙚𝙣𝙩 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 𝙈𝙖𝙧𝙮 𝙆𝙖𝙮 .
🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼
.
#timewise3D
#skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat
#NurAisy #changinglifes
#MyMKLifeFarahAinKarim

🧖‍♀️Skinvigorate Mary Kay 🧖‍♀️
.
Terbukti skinvigorate Cleansing Brush Mary Kay ni mampu mencuci hingga ke dalam pori anda.😉
.
Rasa xsyok pula klu x bagi tahu kelebihan brush ni tengah PROMO MERDEKA lg ni so tunggu apa lg Jom pn sis cepat2 sis ada freegift nk bg ni 😍😍🛍🛍 .
.
👇 Sila Klik link bawah ni
.
https://linktr.ee/farahainn.marykay
.
✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
𝓕𝓪𝓻𝓪𝓱 𝓐𝓲𝓷𝓷💖
𝙄𝙣𝙙𝙚𝙥𝙚𝙣𝙙𝙚𝙣𝙩 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 𝙈𝙖𝙧𝙮 𝙆𝙖𝙮 .
🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼
.
#timewise3D
#skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras 
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang  #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat
#NurAisy #changinglifes
#MyMKLifeFarahAinKarim
15 0 15 August, 2019

JOM COD HUJUNG MINGGU NI??
.
.
orng2 area damansara,kepong,petaling jaya dn kl meh wasap Zira hantar smpai depan umah😍.
.
.
Free trial cleanser limited stock "sape cepat dia dapat".
.
.
Tekan link wasap dkt bio Profile Zira ok.

#kulitcantiksihat
#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser
#bougasbeautyhot
#codareadamansara
#codareakl
#petalingjaya
#kepong #ampang
#um
#coddamansaradamai
#tescodamansara
#ukmbangi
#ikeadamansara
#postageeveryday
#ernibougas
#elfiraloy

JOM COD HUJUNG MINGGU NI??
.
.
orng2 area damansara,kepong,petaling jaya dn kl meh wasap Zira hantar smpai depan umah😍.
.
.
Free trial cleanser limited stock "sape cepat dia dapat".
.
.
Tekan link wasap dkt bio Profile Zira ok.

#kulitcantiksihat 
#bougasbeauty 
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyfacecrub #bougasbeautyfacialcleanser 
#bougasbeautyhot 
#codareadamansara 
#codareakl 
#petalingjaya 
#kepong #ampang 
#um 
#coddamansaradamai 
#tescodamansara 
#ukmbangi 
#ikeadamansara 
#postageeveryday 
#ernibougas 
#elfiraloy
4 1 6 September, 2019

This brightening essence is perfect for awakening tired skin, refining dull skin tone and reducing hyperpigmentations, leaving skin smoother, softer and more radiant
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)

This brightening essence is perfect for awakening tired skin, refining dull skin tone and reducing hyperpigmentations, leaving skin smoother, softer and more radiant
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
3 2 8 August, 2019

Lelaki pun boleh pakai 🤗
SERIK DENGAN PRODUK MALAYSIA?
MEERACLE GEMSTONE SERUM NI TAK SAMA DENGAN MANA-MANA SERUM!!!!!!!!!!
MEMANG TERBUKTI BERKUALITI DAN BERKESAN.
BUKAN REPACKING ATAU REBRANDING YA!
.
✔ Meeracle Gemstone Serum terbukti selamat dan berkesan tanpa bahan bahan kimia berbahaya.
.
❌ MERCURY
❌ HYDROQUINON
.
✔ Produk pertama di Malaysia yang menggunakan batu2 permata. (diamond,ruby dan pearl)
.
✔ Mempunyai Sijil HALAL dan Mendapat kelulusan dari KKM
.
✔ Bahan2 daripada luar negera membekalkan kualiti tinggi di dalam Serum ini.
.
so korang buat la pilihan y bijak sebelum memilih sesuatu produk skincare...kulit nk pkai lama dek non🥰
#meeracleprodukselamat
#meeracledijaminhalal
#meeraclekualalumpur
#meeraclebatucaves
#freecod #kulitcantik #tipskulitcantik #kulitcantiksihat #naturalproducts #meeracle #meeracleserum #meeracleadvanceformula #meeracleskincare #meeraclegemstonee #meeraclemalaysia

Lelaki pun boleh pakai 🤗
SERIK DENGAN PRODUK MALAYSIA? 
MEERACLE GEMSTONE SERUM NI TAK SAMA DENGAN MANA-MANA SERUM!!!!!!!!!!
MEMANG TERBUKTI BERKUALITI DAN BERKESAN. 
BUKAN REPACKING ATAU REBRANDING YA!
.
✔ Meeracle Gemstone Serum terbukti selamat dan berkesan tanpa bahan bahan kimia berbahaya.
.
❌ MERCURY
❌ HYDROQUINON
.
✔ Produk pertama di Malaysia yang menggunakan batu2 permata. (diamond,ruby dan pearl)
.
✔ Mempunyai Sijil HALAL dan Mendapat kelulusan dari KKM
.
✔ Bahan2 daripada luar negera membekalkan kualiti tinggi di dalam Serum ini.
.
so korang buat la pilihan y bijak sebelum memilih sesuatu produk skincare...kulit nk pkai lama dek non🥰
#meeracleprodukselamat
#meeracledijaminhalal
#meeraclekualalumpur 
#meeraclebatucaves 
#freecod #kulitcantik #tipskulitcantik #kulitcantiksihat #naturalproducts #meeracle #meeracleserum #meeracleadvanceformula #meeracleskincare #meeraclegemstonee #meeraclemalaysia
9 0 5 September, 2019

-
Testimoni best dari customer ni
happy+gembira bila guna berus skinvigorate ni😍
.
Nampak tak perbezaan color berus tu? Walaupon hari-hari cuci muka. Tapi yelah belum ada berus. Cuci guna tangan je. Berus masih menunjukkan kesan hitam selepas guna. .
Kulit masih tak bole di bersihkan bebetol. Dengan skinvigorate Brush ni laaa yg akan bantu bersihkan lagi kulit muka kita.
.
Korang yang belum ada skinvigorate Brush ni kat blik air tu, kene grab cepat tauuu. Sebab apa? Sebab besttt sangat😘😍 .
👇 Sila Klik link bawah ni
.
https://linktr.ee/farahainn.marykay
.
✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
𝓕𝓪𝓻𝓪𝓱 𝓐𝓲𝓷𝓷💖
𝙄𝙣𝙙𝙚𝙥𝙚𝙣𝙙𝙚𝙣𝙩 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 𝙈𝙖𝙧𝙮 𝙆𝙖𝙮 .
🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼
.
#timewise3D
#skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat
#NurAisy #changinglifes
#MyMKLifeFarahAinKarim

-
Testimoni best dari customer ni
happy+gembira bila guna berus skinvigorate ni😍
.
Nampak tak perbezaan color berus tu? Walaupon hari-hari cuci muka. Tapi yelah belum ada berus. Cuci guna tangan je. Berus masih menunjukkan kesan hitam selepas guna. .
Kulit masih tak bole di bersihkan bebetol. Dengan skinvigorate Brush ni laaa yg akan bantu bersihkan lagi kulit muka kita.
.
Korang yang  belum ada skinvigorate Brush ni kat blik air tu, kene grab cepat tauuu. Sebab apa? Sebab besttt sangat😘😍 .
👇 Sila Klik link bawah ni
.
https://linktr.ee/farahainn.marykay
.
✔️ Free postage 💖
✔️Free consultation 💖
✔️Free Gift 💖
.
𝓕𝓪𝓻𝓪𝓱 𝓐𝓲𝓷𝓷💖
𝙄𝙣𝙙𝙚𝙥𝙚𝙣𝙙𝙚𝙣𝙩 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 𝙈𝙖𝙧𝙮 𝙆𝙖𝙮 .
🎁💖🎁🎀🎁💖🎁💖👼
.
#timewise3D
#skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#marykaycheras 
#freepostage #nochemicalproduct #marykaypahang  #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykaylover #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #marykayuser #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #marykayuser #marykaymysarawak #marykaybrunei #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat
#NurAisy #changinglifes
#MyMKLifeFarahAinKarim
3 1 15 August, 2019