#kulitflawless Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kulitflawless and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
20 minutes
Average like
4.1
Average comment
0.4
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@putih_seawal_3biji Profile picture

@putih_seawal_3biji

❌AMARAN ❌ JANGAN TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH ‼️‼️‼️
.
. " KESAN SEAWAL 4 HARI 😱" .
.
.. " TERBUKTI BERKESAN MERAWAT DAN MENCERAHKAN KULIT TANPA KOLAGEN .."
.
Belum habis satu botol result dah WOWW gituu 🔥🔥
.
Antara Kelebihan yang anda akan dapat :
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
.
.
JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING .
🔥🔥RM60.00 🔥🔥
Postage add RM8 sm RM11 ss 🚚m.
.
.
#whiteningbooster #whiteninginjection #bazarpaknilprodukkecantikkan #kosmetikmurah #kosmetikkoreamurah #jomcantik #serum #barbiedollmalaysia #barbiedoll #whiteningproduk #boosterwhitening #viralmalaysia #skincareviral #kulitputih #whiteninginjection #koreanskincare #kolejvokasional #likeforlike #followers #ubatputih #trendingmalaysia #ibuputih #tiktokmalaysia #produkputihgebu #tipskecantikan #kulitflawless #putihgebu #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #uitm #lawak

❌AMARAN ❌ JANGAN TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH ‼️‼️‼️
.
. " KESAN SEAWAL 4 HARI 😱" .
.
.. " TERBUKTI BERKESAN MERAWAT DAN MENCERAHKAN KULIT TANPA KOLAGEN .."
.
Belum habis satu botol result dah WOWW gituu 🔥🔥
.
Antara Kelebihan yang anda akan dapat :
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
.
.
JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING .
🔥🔥RM60.00 🔥🔥
Postage add RM8 sm RM11 ss 🚚m.
.
.
#whiteningbooster #whiteninginjection #bazarpaknilprodukkecantikkan #kosmetikmurah #kosmetikkoreamurah #jomcantik #serum #barbiedollmalaysia #barbiedoll #whiteningproduk #boosterwhitening #viralmalaysia #skincareviral #kulitputih #whiteninginjection #koreanskincare #kolejvokasional #likeforlike #followers #ubatputih #trendingmalaysia #ibuputih #tiktokmalaysia #produkputihgebu #tipskecantikan #kulitflawless #putihgebu #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #uitm #lawak
0 0 6 minutes ago
@amourskincareshahalam Profile picture

@amourskincareshahalam

Kenapa muka kita masih berjerawat? Tak macam org lain flawless jee skin dia ☹️☹️☹️ .
.
Jealous kan tgkkk skin org cantik jee??😣😣 Hari nii yuni nak share antara tips yang penting untuk dapatkan kulit yg cantik.
.
Korang boleh try kenal skin korang dan amalkan apa yg yuni share nii okay! Best of luck guys!! 😘😘😘
.
.
#amourskincare #amourina #amourskincareshahalam #amourinashahalam #amourinateam #jerawatkecut #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #masalahjerawat #breakoutskin #breakoutskinsolution #shahalam #skincaremurah #skincare #naturalskincare #skincareshahalam #produkkecantikan #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkusam #parutjerawat #parutpudar #masalahparut #kulitflawless #kulitsensitif

Kenapa muka kita masih berjerawat?  Tak macam org lain flawless jee skin dia ☹️☹️☹️ .
.
Jealous kan tgkkk skin org cantik jee??😣😣 Hari nii yuni nak share antara tips yang penting untuk dapatkan kulit yg cantik.
.
Korang boleh try kenal skin korang dan amalkan apa yg yuni share nii okay!  Best of luck guys!! 😘😘😘
.
.
#amourskincare #amourina #amourskincareshahalam #amourinashahalam #amourinateam #jerawatkecut #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #masalahjerawat #breakoutskin #breakoutskinsolution #shahalam #skincaremurah #skincare #naturalskincare #skincareshahalam #produkkecantikan #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkusam #parutjerawat #parutpudar #masalahparut #kulitflawless #kulitsensitif
0 0 6 minutes ago
@putih_seawal_3biji Profile picture

@putih_seawal_3biji

Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
SEKARANG TENGAH HARGA SALESSS TAW 😍😍
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
.
.Tekan link di bio sekarang! .
.
.
#whiteningbooster #whiteninginjection #bazarpaknilprodukkecantikkan #kosmetikmurah #kosmetikkoreamurah #jomcantik #serum #barbiedollmalaysia #barbiedoll #onlineshopping #boosterwhitening #upm #skincareviral #kulitputih #whiteninginjection #koreanskincare #likeforfollow #likeforlike #followers #uum #trendingmalaysia #uitm #kptm #senangterhibur #tipscantik #kulitflawless #putihgebu #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #tipskecantikan #tipsputih

Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
SEKARANG TENGAH HARGA SALESSS TAW 😍😍
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
.
.Tekan link di bio sekarang! .
.
.
#whiteningbooster #whiteninginjection #bazarpaknilprodukkecantikkan #kosmetikmurah #kosmetikkoreamurah #jomcantik #serum #barbiedollmalaysia #barbiedoll #onlineshopping #boosterwhitening #upm #skincareviral #kulitputih #whiteninginjection #koreanskincare #likeforfollow #likeforlike #followers #uum #trendingmalaysia #uitm #kptm #senangterhibur#tipscantik #kulitflawless #putihgebu #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #tipskecantikan #tipsputih
3 0 10 minutes ago
@putih_seawal_3biji Profile picture

@putih_seawal_3biji

"KESAN SEAWAL 4 HARI 😱" .
.
.
.. " TERBUKTI BERKESAN MERAWAT DAN MENCERAHKAN KULIT TANPA KOLAGEN .."
.
Belum habis satu botol result dah WOWW gituu 🔥🔥
.
Antara Kelebihan yang anda akan dapat :
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
.
.
JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING .
🔥🔥RM60.00 🔥🔥
Postage add RM8 sm RM11 ss 🚚m.
.
.
#whiteningbooster #whiteninginjection #bazarpaknilprodukkecantikkan #kosmetikmurah #kosmetikkoreamurah #jomcantik #serum #barbiedollmalaysia #barbiedoll #whiteningproduk #boosterwhitening #viralmalaysia #skincareviral #kulitputih #whiteninginjection #koreanskincare #kolejvokasional #likeforlike #followers #ubatputih #trendingmalaysia #ibuputih #tiktokmalaysia #produkputihgebu #tipskecantikan #kulitflawless #putihgebu #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #uitm #lawak

"KESAN SEAWAL 4 HARI 😱" .
.
.
.. " TERBUKTI BERKESAN MERAWAT DAN MENCERAHKAN KULIT TANPA KOLAGEN .."
.
Belum habis satu botol result dah WOWW gituu 🔥🔥
.
Antara Kelebihan yang anda akan dapat :
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
.
.
JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING .
🔥🔥RM60.00 🔥🔥
Postage add RM8 sm RM11 ss 🚚m.
.
.
#whiteningbooster #whiteninginjection #bazarpaknilprodukkecantikkan #kosmetikmurah #kosmetikkoreamurah #jomcantik #serum #barbiedollmalaysia #barbiedoll #whiteningproduk #boosterwhitening #viralmalaysia #skincareviral #kulitputih #whiteninginjection #koreanskincare #kolejvokasional #likeforlike #followers #ubatputih #trendingmalaysia #ibuputih #tiktokmalaysia #produkputihgebu #tipskecantikan #kulitflawless #putihgebu #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #uitm #lawak
0 0 10 minutes ago
@da.beauteeza Profile picture

@da.beauteeza

Pakai Royal Propolis Foundation Alha Alfa dah memang kebabomm orang kata.. Tapi nak yang lagi kebabomm plus letops haa wajib cuba Royal Propolis Foundation Extreme Coverage versi baru ni.
.
Tak percaya try lah dulu.. Macam mana nak dapat??? Jom order set Borderless ABPBH.. Mesti puas hati 😍😍
.
📱Whatsapp 016 3248904 (klik link di bio)
.
#foundationmakeup #foundationmalaysia #foundationinstant #instantfoundation #foundationalhaalfa #kulitlicin #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #makeupmalaysia #makeupsimple #makeupnatural #propolis #flawless #glowing #abpbh

Pakai Royal Propolis Foundation Alha Alfa dah memang kebabomm orang kata.. Tapi nak yang lagi kebabomm plus letops haa wajib cuba Royal Propolis Foundation Extreme Coverage versi baru ni.
.
Tak percaya try lah dulu.. Macam mana nak dapat??? Jom order set Borderless ABPBH.. Mesti puas hati 😍😍
.
📱Whatsapp 016 3248904 (klik link di bio)
.
#foundationmakeup #foundationmalaysia #foundationinstant #instantfoundation #foundationalhaalfa #kulitlicin #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #makeupmalaysia #makeupsimple #makeupnatural #propolis #flawless #glowing #abpbh
0 0 36 minutes ago
@ns_beauty2 Profile picture

@ns_beauty2

PLATINUM WHITE
RM270
Free post SM **Borong lagi murahhhhhh

Kesan Platinum White :
• Memutihkan kulit dan luka parut
• Menyekat pembentukan Melanin yang menyumbang kepada bintik hitam selepas terdedah kepada UVA / UVB
• Pigmentasi cahaya, warna kulit akibat cahaya matahari yang terdedah
• Garis halus dan kedutan halus
• Menyekat pembentukan jerawat / jeragat
• Merangsang pembentukan kolagen
• Meningkatkan keanjalan kulit
• Kelembapan dan hidrat kulit
• Menegangkan, melicinkan kulit
• Kurangkan liang pori dan memperbaiki kulit
• Mencegah penuaan kulit
• Anti kedut

#whiteninginjection
#platinumwhite
#kulitcantik
#cepatcerah
#darkspot
#jeragat
#breakoutskin
#antiaging
#scar
#kulitcerah
#pores
#bintikhitam
#kecilkanpori
#kulitflawless
#firmingskin
#malaysia
#sabah
#sarawak
#brunei
#singapore
#usa
#france
#australia

Worldwide shipment
Whatsapp +60175005707

PLATINUM WHITE
RM270
Free post SM **Borong lagi murahhhhhh

Kesan Platinum White :
• Memutihkan kulit dan luka parut
• Menyekat pembentukan Melanin yang menyumbang kepada bintik hitam selepas terdedah kepada UVA / UVB
• Pigmentasi cahaya, warna kulit akibat cahaya matahari yang terdedah
• Garis halus dan kedutan halus
• Menyekat pembentukan jerawat / jeragat
• Merangsang pembentukan kolagen
• Meningkatkan keanjalan kulit
• Kelembapan dan hidrat kulit
• Menegangkan, melicinkan kulit
• Kurangkan liang pori dan memperbaiki kulit
• Mencegah penuaan kulit
• Anti kedut

#whiteninginjection
#platinumwhite
#kulitcantik
#cepatcerah
#darkspot
#jeragat
#breakoutskin
#antiaging
#scar
#kulitcerah
#pores
#bintikhitam
#kecilkanpori
#kulitflawless
#firmingskin
#malaysia
#sabah
#sarawak
#brunei
#singapore
#usa
#france
#australia

Worldwide shipment
Whatsapp +60175005707
1 1 42 minutes ago
@jrm.pj.damansara Profile picture

@jrm.pj.damansara

Curves Sunway Nexis

Alhamdulillah memang lawas pembuangan! Sangat banyak feedback positif yang kami terima daripada pengguna setia colonis dmestica. Salah satu manfaat colonis dmestica, dia sangat bagus untuk melancarkan sistem pembuangan air besar. Ia sangat sesuai bagi yang alami sembelit yang teruk
.
Bagi anda yang ingin menurunkan berat badan dengan cara selamat dan mudah, colonis dmestica adalah solusinya! Ia sangat bagus untuk menyingkirkan toksin pada kolon, hati dan buah pinggang. Serta meningkatkan metabolism badan dan memberikan rasa kenyang lama
.
Herba dan tumbuh-tumbuhan di dalam colonis dmestica juga membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal.
.
.

Order / Pertanyaan
📲0178684806
📲0178684806
📲0178684806
.
#jamuratumalaya #jrmkotadamansara #jrmpetalingjaya #jrmdamansara #menopause #produkjrm #kopiratu #jamu #royalv #kurmadhuha #mustanir #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #sakitsaraf #kurus #ikhtiarhamil #berpantang #berpantangsendiri #rosespringwater #jerawat #jeragat #faceoil #kulitputih #kulitkusam #kulitflawless #kulitberminyak

Alhamdulillah memang lawas pembuangan! Sangat banyak feedback positif yang kami terima daripada pengguna setia colonis dmestica. Salah satu manfaat colonis dmestica, dia sangat bagus untuk melancarkan sistem pembuangan air besar. Ia sangat sesuai bagi yang alami sembelit yang teruk
.
Bagi anda yang ingin menurunkan berat badan dengan cara selamat dan mudah, colonis dmestica adalah solusinya! Ia sangat bagus untuk menyingkirkan toksin pada kolon, hati dan buah pinggang. Serta meningkatkan metabolism badan dan memberikan rasa kenyang lama
.
Herba dan tumbuh-tumbuhan di dalam colonis dmestica juga membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal.
.
.

Order / Pertanyaan
📲0178684806
📲0178684806
📲0178684806
.
#jamuratumalaya #jrmkotadamansara #jrmpetalingjaya #jrmdamansara #menopause #produkjrm #kopiratu #jamu #royalv #kurmadhuha #mustanir #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang  #sakitsaraf #kurus #ikhtiarhamil #berpantang #berpantangsendiri #rosespringwater #jerawat #jeragat #faceoil #kulitputih #kulitkusam #kulitflawless #kulitberminyak
3 0 43 minutes ago
@kina.dyxy Profile picture

@kina.dyxy

CUSTOMER REPEAT ORDER LAGI GUYS😘
.
LETS CURE , LETS PRETTY WITH DYXY COSMETICS ! 😍
.
Mostly customer bpuashati pakai Dyxy sebab yang kulit sekata terus sekata ✨
Yang kulit Berparut, terus pudar parut ❤
Yang kulit berjerawat, terus kecutt 💥
Yang nak nampak seri, Terus glowing mukaaa 💞
Yang nak nampak muda dari usia, tutup terus lingkaran-2
Yang nak tutup masa panda, dah "say no to 🐼"
.
#dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #teamnaras #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #teamWaheeda #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak
.
0195733517📲
0195733517📲
0195733517📲

CUSTOMER REPEAT ORDER LAGI GUYS😘
.
LETS CURE , LETS PRETTY WITH DYXY COSMETICS ! 😍
.
Mostly customer bpuashati pakai Dyxy sebab yang kulit sekata terus sekata ✨
Yang kulit Berparut, terus pudar parut ❤
Yang kulit berjerawat, terus kecutt 💥
Yang nak nampak seri, Terus glowing mukaaa 💞
Yang nak nampak muda dari usia, tutup terus lingkaran-2
Yang nak tutup masa panda, dah "say no to 🐼"
.
#dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream  #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #teamnaras #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #teamWaheeda #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak
.
0195733517📲
0195733517📲
0195733517📲
3 0 57 minutes ago
@kina.dyxy Profile picture

@kina.dyxy

BARU NAK TRY DYXY? JOM TENGOK MERECIK 💦
.
Hai girls. Tak kisah kulit korang jenis apa pun yang penting pakai cleanser-toner-moisturiser, bila pakai DYXY korang memang akan silauu sebab glowing sangat dan takkan bercapuk ✨
.
Kalau korang aktif main instagram mesti korang tahu ramai dyxy user reveal rahsia diorang make up hari hari glowing. Rata rata mesti pakai DXYY sebab katanya DYXY ni :-
.
🛍 Mudah untuk dipakai
.
🛍 Ringan je dekat kulit walaupun terpakai banyak
.
🛍 Senang untuk ditanggal untuk berwudhu’
.
🛍 Senang gila nak make up
.
🛍 Jimat sampai lebih 5 bulan
.
🛍 Jimat masa make up uols
.
🛍 Satu set ada semua
.
🛍 (Tips flawless) Jangan tinggal basic skincare routine (cleanser-toner-moisturiser)
.
❤️ Order sekarang dengan @kina.dyxy

#dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #teamWaheeda #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak #belofabynh

BARU NAK TRY DYXY? JOM TENGOK MERECIK 💦
.
Hai girls. Tak kisah kulit korang jenis apa pun yang penting pakai cleanser-toner-moisturiser, bila pakai DYXY korang memang akan silauu sebab glowing sangat dan takkan bercapuk ✨
.
Kalau korang aktif main instagram mesti korang tahu ramai dyxy user reveal rahsia diorang make up hari hari glowing. Rata rata mesti pakai DXYY sebab katanya DYXY ni :-
.
🛍 Mudah untuk dipakai
.
🛍 Ringan je dekat kulit walaupun terpakai banyak
.
🛍 Senang untuk ditanggal untuk berwudhu’
.
🛍 Senang gila nak make up
.
🛍 Jimat sampai lebih 5 bulan
.
🛍 Jimat masa make up uols
.
🛍 Satu set ada semua
.
🛍 (Tips flawless) Jangan tinggal basic skincare routine (cleanser-toner-moisturiser)
.
❤️ Order sekarang dengan @kina.dyxy

#dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream  #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #teamWaheeda #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak #belofabynh
3 0 57 minutes ago
@kina.dyxy Profile picture

@kina.dyxy

KENAPA MACARA DYXY NI MENJADI PILIHAN MUA ????
.
Siapa yang dah try tahu lah mascara from Dyxy Cosmetics ni power tak power 😍
.
There is NO cosmetics yang korang dapat jumpa selain dari Dyxy Cosmetics ni tau !! Sebab Dyxy boleh merawat dan mencantik sekelip mata dalam berapa minit SAHAJA !!!!! 😍😍😍
.
JIMAT MASA ❗
JIMAT DUIT ❗
SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘
.
Jomm jadilah pengguna yang bijak
.
ORDER NOW💨💨
📲 0195733517
📲 0195733517
📲 0195733517
.
#usahawandyxy #facemistgreentea #dyxyselayang #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #codselayang #dyxybccream #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #teamWaheeda #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak

KENAPA MACARA DYXY NI MENJADI PILIHAN MUA ????
.
Siapa yang dah try tahu lah mascara from Dyxy Cosmetics ni power tak power 😍
.
There is NO cosmetics yang korang dapat jumpa selain dari Dyxy Cosmetics ni tau !! Sebab Dyxy boleh merawat dan mencantik sekelip mata dalam berapa minit SAHAJA !!!!! 😍😍😍
.
JIMAT MASA ❗
JIMAT DUIT ❗
SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘
.
Jomm jadilah pengguna yang bijak
.
ORDER NOW💨💨
📲 0195733517
📲 0195733517
📲 0195733517
.
#usahawandyxy #facemistgreentea #dyxyselayang #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #codselayang #dyxybccream  #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #teamWaheeda #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak
1 0 59 minutes ago
@kina.dyxy Profile picture

@kina.dyxy

CUSTOMER REPEAT ORDER LAGI GUYS😘
.
LETS CURE , LETS PRETTY WITH DYXY COSMETICS ! 😍
.
Mostly customer bpuashati pakai Dyxy sebab yang kulit sekata terus sekata ✨
Yang kulit Berparut, terus pudar parut ❤
Yang kulit berjerawat, terus kecutt 💥
Yang nak nampak seri, Terus glowing mukaaa 💞
Yang nak nampak muda dari usia, tutup terus lingkaran-2
Yang nak tutup masa panda, dah "say no to 🐼"
.
#dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #teamnaras #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #teamWaheeda #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak
.
0195733517📲
0195733517📲
0195733517📲

CUSTOMER REPEAT ORDER LAGI GUYS😘
.
LETS CURE , LETS PRETTY WITH DYXY COSMETICS ! 😍
.
Mostly customer bpuashati pakai Dyxy sebab yang kulit sekata terus sekata ✨
Yang kulit Berparut, terus pudar parut ❤
Yang kulit berjerawat, terus kecutt 💥
Yang nak nampak seri, Terus glowing mukaaa 💞
Yang nak nampak muda dari usia, tutup terus lingkaran-2
Yang nak tutup masa panda, dah "say no to 🐼"
.
#dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream  #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #teamnaras #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #teamWaheeda #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak
.
0195733517📲
0195733517📲
0195733517📲
2 1 1 hour ago
@kina.dyxy Profile picture

@kina.dyxy

KENAPA DYXY NI NAMPAK TEBAL ????
.
Siapa yang dah try tahu lah tekstur Dyxy Cosmetics ni ringan ke tebal 😍
.
There is NO cosmetics yang korang dapat jumpa selain dari Dyxy Cosmetics ni tau !! Sebab Dyxy boleh merawat dan mencantik sekelip mata dalam berapa minit SAHAJA !!!!! 😍😍😍
.
JIMAT MASA ❗
JIMAT DUIT ❗
SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘
.
Jomm jadilah pengguna yang bijak
.
ORDER NOW💨💨
📲 0195733517
📲 0195733517
📲 0195733517
.
#usahawandyxy #facemistgreentea #dyxyselayang #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #codselayang #dyxybccream #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #teamWaheeda #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak

KENAPA DYXY NI NAMPAK TEBAL ????
.
Siapa yang dah try tahu lah tekstur Dyxy Cosmetics ni ringan ke tebal 😍
.
There is NO cosmetics yang korang dapat jumpa selain dari Dyxy Cosmetics ni tau !! Sebab Dyxy boleh merawat dan mencantik sekelip mata dalam berapa minit SAHAJA !!!!! 😍😍😍
.
JIMAT MASA ❗
JIMAT DUIT ❗
SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘
.
Jomm jadilah pengguna yang bijak
.
ORDER NOW💨💨
📲 0195733517
📲 0195733517
📲 0195733517
.
#usahawandyxy #facemistgreentea #dyxyselayang #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #codselayang #dyxybccream  #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #teamWaheeda #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak
3 1 1 hour ago
@kina.dyxy Profile picture

@kina.dyxy

MASCARA SENANG CUCI DAN MELEBATKAN EYELASH 💓
.
Kalau you guys nak tahu, Fiber Mascara Dyxy tidak mencomotkan dan menggatalkan sesuai untuk semua jenis kulit. Yang paling best, SANGAT LAKU KERAS dan Long Lasting guys !

Dyxy lover yang pernah try mesti tahu apa yang best mengenai Mascara Dyxy yang super duper Awesome ni kan ! 😍🌟🌠
.
ORDER NOW💨💨
📲 0195733517
📲 0195733517
📲 0195733517

#usahawandyxy #dyxyselayang #codselayang #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #belofabynh #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #dyxyrawang #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak

MASCARA SENANG CUCI DAN MELEBATKAN EYELASH 💓
.
Kalau you guys nak tahu, Fiber Mascara Dyxy tidak mencomotkan dan menggatalkan sesuai untuk semua jenis kulit. Yang paling best, SANGAT LAKU KERAS dan Long Lasting guys !

Dyxy lover yang pernah try mesti tahu apa yang best mengenai Mascara Dyxy yang super duper Awesome ni kan ! 😍🌟🌠
.
ORDER NOW💨💨
📲 0195733517
📲 0195733517
📲 0195733517

#usahawandyxy #dyxyselayang #codselayang #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream  #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #belofabynh #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #dyxyrawang #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak
4 1 1 hour ago
@maryk.es Profile picture

@maryk.es

Swiss-Garden Beach Resort Kuantan

SET MICRODERMABRASHION

Mengapa perlunya Microdermabrasion?

Fungsi Microdermabrasion adalah untuk membuang sel kulit paling atas.
Kulit kita terbahagi kepada 2 bahagian utama iaitu epidermis dan dermis. Bahagian paling atas adalah stratum corneum. Dan di sinilah terletaknya garis halus dan cela.

Microdermabrasion refine hanya bertindak di lapisan stratum corneum ini saja. Bila lapisan ini dibuang, sistem tubuh badan kita akan mengesannya sebagai kecederaan dan akan bertindak terus dengan menggantikan sel kulit yang telah dibuang tadi dengan sel kulit yang baru dan lebih sihat dan lebih lembut dan sekata. Kesannya mungkin ada kemerahan atau bengkak sementara.

Dan dengan penyingkiran stratum corneum itu juga makanya serum dan bahan aktif dalam krim muka kita lebih mudah meresap ke dalam lapisan kulit dan boleh memberi kesan yang maksimum.
Kenapa Pore Minimizer perlu selepas Refine? Kerana semasa penggunaan Refine, lembapan di wajah juga turut tersingkir. Sebab itu Pore Minimiser (sebaiknya) atau pelembap diperlukan selepas Refine.
Refine seeloknya digunakan 2 kali saja dalam seminggu. Dan ingat ya. Pore minimizer pula 2x sehari..Elakkan kawasan sekitar mata dan bibir

Paling penting
Bebas bahan kimia merbahaya

Tak percaya?Jom try!

Lots of 💕
Ain | 012-3150507
http://esnurain.wasap.my/
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaymurah #legit #liddat #malaysia #marykaymalaysia #marykaykuantan #kuantan #kajang #kemaman #gambang #muadzamshah #inderamahkota #kotasas #tamangelora #telukcempedak #microdermabrasion #kulitsekata #kulitflawless #parutjerawatberlubang #parutjerawathitam #parutjerawat #rawatparutjerawat

SET MICRODERMABRASHION

Mengapa perlunya Microdermabrasion?

Fungsi Microdermabrasion adalah untuk membuang sel kulit paling atas.
Kulit kita terbahagi kepada 2 bahagian utama iaitu epidermis dan dermis. Bahagian paling atas adalah stratum corneum. Dan di sinilah terletaknya garis halus dan cela.

Microdermabrasion refine hanya bertindak di lapisan stratum corneum ini saja. Bila lapisan ini dibuang, sistem tubuh badan kita akan mengesannya sebagai kecederaan dan akan bertindak terus dengan menggantikan sel kulit yang telah dibuang tadi dengan sel kulit yang baru dan lebih sihat dan lebih lembut dan sekata. Kesannya mungkin ada kemerahan atau bengkak sementara.

Dan dengan penyingkiran stratum corneum itu juga makanya serum dan bahan aktif dalam krim muka kita lebih mudah meresap ke dalam lapisan kulit dan boleh memberi kesan yang maksimum. 
Kenapa Pore Minimizer perlu selepas Refine? Kerana semasa penggunaan Refine, lembapan di wajah juga turut tersingkir. Sebab itu Pore Minimiser (sebaiknya) atau pelembap diperlukan selepas Refine. 
Refine seeloknya digunakan 2 kali saja dalam seminggu. Dan ingat ya. Pore minimizer pula 2x sehari..Elakkan kawasan sekitar mata dan bibir

Paling penting
Bebas bahan kimia merbahaya

Tak percaya?Jom try!

Lots of 💕
Ain | 012-3150507
http://esnurain.wasap.my/
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaymurah #legit #liddat #malaysia #marykaymalaysia #marykaykuantan #kuantan #kajang #kemaman #gambang #muadzamshah #inderamahkota #kotasas #tamangelora #telukcempedak #microdermabrasion #kulitsekata #kulitflawless #parutjerawatberlubang #parutjerawathitam #parutjerawat #rawatparutjerawat
3 0 2 hours ago
@maryk.es Profile picture

@maryk.es

Swiss-Garden Beach Resort Kuantan

SET MICRODERMABRASHION

Mengapa perlunya Microdermabrasion?

Fungsi Microdermabrasion adalah untuk membuang sel kulit paling atas.
Kulit kita terbahagi kepada 2 bahagian utama iaitu epidermis dan dermis. Bahagian paling atas adalah stratum corneum. Dan di sinilah terletaknya garis halus dan cela.

Microdermabrasion refine hanya bertindak di lapisan stratum corneum ini saja. Bila lapisan ini dibuang, sistem tubuh badan kita akan mengesannya sebagai kecederaan dan akan bertindak terus dengan menggantikan sel kulit yang telah dibuang tadi dengan sel kulit yang baru dan lebih sihat dan lebih lembut dan sekata. Kesannya mungkin ada kemerahan atau bengkak sementara.

Dan dengan penyingkiran stratum corneum itu juga makanya serum dan bahan aktif dalam krim muka kita lebih mudah meresap ke dalam lapisan kulit dan boleh memberi kesan yang maksimum.
Kenapa Pore Minimizer perlu selepas Refine? Kerana semasa penggunaan Refine, lembapan di wajah juga turut tersingkir. Sebab itu Pore Minimiser (sebaiknya) atau pelembap diperlukan selepas Refine.
Refine seeloknya digunakan 2 kali saja dalam seminggu. Dan ingat ya. Pore minimizer pula 2x sehari..Elakkan kawasan sekitar mata dan bibir

Paling penting
Bebas bahan kimia merbahaya

Tak percaya?Jom try!

Lots of 💕
Ain | 012-3150507
http://esnurain.wasap.my/
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaymurah #legit #liddat #malaysia #marykaymalaysia #marykaykuantan #kuantan #kajang #kemaman #gambang #muadzamshah #inderamahkota #kotasas #tamangelora #telukcempedak #microdermabrasion #kulitsekata #kulitflawless #parutjerawatberlubang #parutjerawathitam #parutjerawat #rawatparutjerawat

SET MICRODERMABRASHION

Mengapa perlunya Microdermabrasion?

Fungsi Microdermabrasion adalah untuk membuang sel kulit paling atas.
Kulit kita terbahagi kepada 2 bahagian utama iaitu epidermis dan dermis. Bahagian paling atas adalah stratum corneum. Dan di sinilah terletaknya garis halus dan cela.

Microdermabrasion refine hanya bertindak di lapisan stratum corneum ini saja. Bila lapisan ini dibuang, sistem tubuh badan kita akan mengesannya sebagai kecederaan dan akan bertindak terus dengan menggantikan sel kulit yang telah dibuang tadi dengan sel kulit yang baru dan lebih sihat dan lebih lembut dan sekata. Kesannya mungkin ada kemerahan atau bengkak sementara.

Dan dengan penyingkiran stratum corneum itu juga makanya serum dan bahan aktif dalam krim muka kita lebih mudah meresap ke dalam lapisan kulit dan boleh memberi kesan yang maksimum. 
Kenapa Pore Minimizer perlu selepas Refine? Kerana semasa penggunaan Refine, lembapan di wajah juga turut tersingkir. Sebab itu Pore Minimiser (sebaiknya) atau pelembap diperlukan selepas Refine. 
Refine seeloknya digunakan 2 kali saja dalam seminggu. Dan ingat ya. Pore minimizer pula 2x sehari..Elakkan kawasan sekitar mata dan bibir

Paling penting
Bebas bahan kimia merbahaya

Tak percaya?Jom try!

Lots of 💕
Ain | 012-3150507
http://esnurain.wasap.my/
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaymurah #legit #liddat #malaysia #marykaymalaysia #marykaykuantan #kuantan #kajang #kemaman #gambang #muadzamshah #inderamahkota #kotasas #tamangelora #telukcempedak #microdermabrasion #kulitsekata #kulitflawless #parutjerawatberlubang #parutjerawathitam #parutjerawat #rawatparutjerawat
3 0 2 hours ago
@maryk.es Profile picture

@maryk.es

Swiss-Garden Beach Resort Kuantan

SET MICRODERMABRASHION

Mengapa perlunya Microdermabrasion?

Fungsi Microdermabrasion adalah untuk membuang sel kulit paling atas.
Kulit kita terbahagi kepada 2 bahagian utama iaitu epidermis dan dermis. Bahagian paling atas adalah stratum corneum. Dan di sinilah terletaknya garis halus dan cela.

Microdermabrasion refine hanya bertindak di lapisan stratum corneum ini saja. Bila lapisan ini dibuang, sistem tubuh badan kita akan mengesannya sebagai kecederaan dan akan bertindak terus dengan menggantikan sel kulit yang telah dibuang tadi dengan sel kulit yang baru dan lebih sihat dan lebih lembut dan sekata. Kesannya mungkin ada kemerahan atau bengkak sementara.

Dan dengan penyingkiran stratum corneum itu juga makanya serum dan bahan aktif dalam krim muka kita lebih mudah meresap ke dalam lapisan kulit dan boleh memberi kesan yang maksimum.
Kenapa Pore Minimizer perlu selepas Refine? Kerana semasa penggunaan Refine, lembapan di wajah juga turut tersingkir. Sebab itu Pore Minimiser (sebaiknya) atau pelembap diperlukan selepas Refine.
Refine seeloknya digunakan 2 kali saja dalam seminggu. Dan ingat ya. Pore minimizer pula 2x sehari..Elakkan kawasan sekitar mata dan bibir

Paling penting
Bebas bahan kimia merbahaya

Tak percaya?Jom try!

Lots of 💕
Ain | 012-3150507
http://esnurain.wasap.my/
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayatplaylipmatte #lipmatte #lipcream #mattelipstick #marykaylipstick #lipquidmatte #lipquidmatte #marykaylipmatte #readystock #marykaymurah #legit #liddat #malaysia #marykaymalaysia #marykaykuantan #kuantan #kajang #kemaman #gambang #muadzamshah #inderamahkota #kotasas #tamangelora #telukcempedak #microdermabrasion #kulitsekata #kulitflawless

SET MICRODERMABRASHION

Mengapa perlunya Microdermabrasion?

Fungsi Microdermabrasion adalah untuk membuang sel kulit paling atas.
Kulit kita terbahagi kepada 2 bahagian utama iaitu epidermis dan dermis. Bahagian paling atas adalah stratum corneum. Dan di sinilah terletaknya garis halus dan cela.

Microdermabrasion refine hanya bertindak di lapisan stratum corneum ini saja. Bila lapisan ini dibuang, sistem tubuh badan kita akan mengesannya sebagai kecederaan dan akan bertindak terus dengan menggantikan sel kulit yang telah dibuang tadi dengan sel kulit yang baru dan lebih sihat dan lebih lembut dan sekata. Kesannya mungkin ada kemerahan atau bengkak sementara.

Dan dengan penyingkiran stratum corneum itu juga makanya serum dan bahan aktif dalam krim muka kita lebih mudah meresap ke dalam lapisan kulit dan boleh memberi kesan yang maksimum. 
Kenapa Pore Minimizer perlu selepas Refine? Kerana semasa penggunaan Refine, lembapan di wajah juga turut tersingkir. Sebab itu Pore Minimiser (sebaiknya) atau pelembap diperlukan selepas Refine. 
Refine seeloknya digunakan 2 kali saja dalam seminggu. Dan ingat ya. Pore minimizer pula 2x sehari..Elakkan kawasan sekitar mata dan bibir

Paling penting
Bebas bahan kimia merbahaya

Tak percaya?Jom try!

Lots of 💕
Ain | 012-3150507
http://esnurain.wasap.my/
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayatplaylipmatte #lipmatte #lipcream #mattelipstick #marykaylipstick #lipquidmatte #lipquidmatte #marykaylipmatte #readystock #marykaymurah #legit #liddat #malaysia #marykaymalaysia #marykaykuantan #kuantan #kajang #kemaman #gambang #muadzamshah #inderamahkota #kotasas #tamangelora #telukcempedak #microdermabrasion #kulitsekata #kulitflawless
3 0 2 hours ago
@maaezmelaka_mira Profile picture

@maaezmelaka_mira

Bukit Baru, Melaka, Malaysia

Assalammualaikum... 😘 Harini kita craving strawberi. Pepagi memerut dengan buah strawberi. 😆😆 Tapi susu tak tinggal okeh. Harini tema strawberi. Emmm sedapnya! Tak hamis, tak tawar, tak masam. Manis tak manis sangat. Haa mcm mana tu? Kena cuba la.
.
Wasap 0136924376 untuk COD sekitar Melaka 😘😘
.
#maaez #maaezbeauty #maaezmelaka #codmelaka #maaezbeautyofficialhq #maaezwhitecoffee #maaezwarriors #maaezcoffee #maaezcollagen #kopiputih #susuputih #susucerah #kulitputih #kulitcerah #kulitflawless #ekzema #pia #susumaaez #kopimaaez #susudiet #bukitkatil #ayerkeroh #melaka

Assalammualaikum... 😘 Harini kita craving strawberi. Pepagi memerut dengan buah strawberi. 😆😆 Tapi susu tak tinggal okeh. Harini tema strawberi. Emmm sedapnya! Tak hamis, tak tawar, tak masam. Manis tak manis sangat. Haa mcm mana tu? Kena cuba la.
.
Wasap 0136924376 untuk COD sekitar Melaka 😘😘
.
#maaez#maaezbeauty#maaezmelaka#codmelaka#maaezbeautyofficialhq #maaezwhitecoffee #maaezwarriors #maaezcoffee #maaezcollagen #kopiputih #susuputih #susucerah #kulitputih #kulitcerah #kulitflawless #ekzema #pia #susumaaez #kopimaaez #susudiet#bukitkatil#ayerkeroh#melaka
6 0 2 hours ago
@carya_lyla Profile picture

@carya_lyla

Alamak dah lewat! Mana eyeshadow i ni.. Blusher pulak kat mana? Haish. Time tengah kalut ni la tak jumpa cari.

Introducing our perfectly sized touch-up pallete. Best kan even bangun lambat, semua makeup colours kita ada dalam satu tempat.

Awak cantik semua boleh customize nak letak color apa. Tak la jemu kan asyik pakai yang sama 😘
.
.
Makeup lover,
𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽
.
.
.
.
.
.
You can also ask me for :
.
🛍️ Free Gifts
🛍️ Free Samples
🛍️ Free Mary Kay Catalogue
🛍️ Free Grooming Session
🛍️ Free Skin Analysis
🛍️ Free Beauty Class
.
📳Whatsapp for fast reply (link at bio) .
.
.
#marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #blushermarykay #mineraleyeshadowmarykay #kulitkusam #eyecolor #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #makeuppallette #kulitberparut #kulitcantikberseri #kulitbebasjerawat #mineraleyeshadowmarykay #limitededition #bibirkering #lipstick #marykaymakeup

Alamak dah lewat! Mana eyeshadow i ni.. Blusher pulak kat mana? Haish. Time tengah kalut ni la tak jumpa cari.

Introducing our perfectly sized touch-up pallete. Best kan even bangun lambat, semua makeup colours kita ada dalam satu tempat.

Awak cantik semua boleh customize nak letak color apa. Tak la jemu kan asyik pakai yang sama 😘
.
.
Makeup lover,
𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽
.
.
.
.
.
. 
You can also ask me for :
.
🛍️ Free Gifts
🛍️ Free Samples
🛍️ Free Mary Kay Catalogue
🛍️ Free Grooming Session
🛍️ Free Skin Analysis
🛍️ Free Beauty Class
.
📳Whatsapp for fast reply (link at bio) .
.
.
#marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #blushermarykay #mineraleyeshadowmarykay #kulitkusam #eyecolor #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless  #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #makeuppallette #kulitberparut #kulitcantikberseri #kulitbebasjerawat #mineraleyeshadowmarykay #limitededition #bibirkering #lipstick #marykaymakeup
1 0 2 hours ago
@junnibeautybyss Profile picture

@junnibeautybyss

PUTIH KOREA untuk apa pulak? Untuk yang nak sangat kulit sekata dari kaki sampai muka. •

Putih korea serbuk kemam cepat larut dalam badan. So jangan risau, manusia ada melanin gelap, so putih korea belerja untuk mengurangkan melanin tu. Melanin tu apa? Melanin ni jenis yang lindungi kulit secara semulajadi (sebab tu orang gelap kurang dapat masalah kulit). Dan melanin dihasilkan oleh sel2 khusus yang dinamakan MELANOSIT yang ada bawah kulit. •


So yang tanya kalau berhenti, putih lagi ke tak? Kalau berhenti putih kalau kita jaga. Tapi pakailah sunscreen seluruh badan. Sebab perubahan tu mengikut faktor genetik juga. Kalau asal putih memang susah nak gelap balik. Kalau sebaliknya, elaklah dari terdedah sangat & keep consistent.



Putih korea ni juga boleh kawal jerawat aktif. Kalau korang mudah berjerawat ke or dah pakai 1001 skincare tapi tak jalan juga. Tu sebab hormon okey, so kena ambil MAKANAN TAMBAHAN ( SUPPLEMENT KULIT).

Faham ke faham? •
#TeamOneOhsem #junnibeautybyss #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhiteset #thejunniputihkorea #thejunnilicenserum #thejunnipwis #tjpinkishwhiteset #tjpinkishwhite #tjputihkorea #tjlicenserum #tjpwis #trustedseller #agensahthejunni #kulitlicin #kulitbersih #kulitputih #kulitbreakout #kulitcantik #kulitflawless #skincaretanpamerkuri #skincareremaja #skincareberkesan

PUTIH KOREA untuk apa pulak? Untuk yang nak sangat kulit sekata dari kaki sampai muka. •
•
Putih korea serbuk kemam cepat larut dalam badan. So jangan risau, manusia ada melanin gelap, so putih korea belerja untuk mengurangkan melanin tu. Melanin tu apa? Melanin ni jenis yang lindungi kulit secara semulajadi (sebab tu orang gelap kurang dapat masalah kulit). Dan melanin dihasilkan oleh sel2 khusus yang dinamakan MELANOSIT yang ada bawah kulit. •
•
•
So yang tanya kalau berhenti, putih lagi ke tak? Kalau berhenti putih kalau kita jaga. Tapi pakailah sunscreen seluruh badan. Sebab perubahan tu mengikut faktor genetik juga. Kalau asal putih memang susah nak gelap balik. Kalau sebaliknya, elaklah dari terdedah sangat & keep consistent.
•
•
•
Putih korea ni juga boleh kawal jerawat aktif. Kalau korang mudah berjerawat ke or dah pakai 1001 skincare tapi tak jalan juga. Tu sebab hormon okey, so kena ambil MAKANAN TAMBAHAN ( SUPPLEMENT KULIT).
•
Faham ke faham? •
#TeamOneOhsem #junnibeautybyss #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnipinkishwhiteset #thejunniputihkorea #thejunnilicenserum #thejunnipwis #tjpinkishwhiteset #tjpinkishwhite #tjputihkorea #tjlicenserum #tjpwis #trustedseller #agensahthejunni #kulitlicin #kulitbersih #kulitputih #kulitbreakout #kulitcantik #kulitflawless #skincaretanpamerkuri #skincareremaja #skincareberkesan
11 0 3 hours ago
@bougasbeauty.lele Profile picture

@bougasbeauty.lele

OldTown White Coffee

KULIT LEMBUT MACAM BABY 🤩
.
.
Ramai dah mengunakan Bougas Face Scrub, and almost kata “wou bestnya guna” + “ wangi pula tu” hah tak nak tahu ke bertapa bestnya guna Bougas Face Scrub ni ! .
.
Kelebihan Bougas Face Scrub.
.
🍀 Tekstur yang lembut dan halus.
.
🍀 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan.
.
🍀 Membantu mencerahkan kulit yang kusam.
.
🍀 Menjadikan kulit lebih halus dan sihat.
.
🍀 Membuang bintik-bintik hitam.
.
🍀 Membantu memudarkan parut jerawat.
.
🍀 Membantu kecilkan pori-pori yang besar.

KULIT LEMBUT MACAM BABY 🤩
.
.
Ramai dah mengunakan Bougas Face Scrub, and almost kata “wou bestnya guna” + “ wangi pula tu” hah tak nak tahu ke bertapa bestnya guna Bougas Face Scrub ni ! .
.
Kelebihan Bougas Face Scrub.
.
🍀 Tekstur yang lembut dan halus.
.
🍀 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan.
.
🍀 Membantu mencerahkan kulit yang kusam.
.
🍀 Menjadikan kulit lebih halus dan sihat.
.
🍀 Membuang bintik-bintik hitam.
.
🍀 Membantu memudarkan parut jerawat.
.
🍀 Membantu kecilkan pori-pori yang besar.
4 1 4 hours ago
@rinetwork.official.my Profile picture

@rinetwork.official.my

Hanya RM 229 untuk kulit dan rambut yang sihat dan cantik!✨👱🏻‍♀️✨ Kenapa perlu berberlanja lebih untuk bermacam2 produk jika T’Neeq jawapannya?

Komen PM atau WHATSAPP 📲0172787879 untuk maklumat lanjut. Kami akan guide anda ☺️ #nakcantik #kulitcantik #kulitsihat #supplement #tneeq #tneeqbyrizalman #byrizalman #produkhebat #produkkulit #tneeqampang #tneeqselangor #tneeqmalaysia #tneeqchewabletablet #kulitflawless #flawlessskin #tneeqcodampang

Hanya RM 229 untuk kulit dan rambut yang sihat dan cantik!✨👱🏻‍♀️✨ Kenapa perlu berberlanja lebih untuk bermacam2 produk jika T’Neeq jawapannya?

Komen PM atau WHATSAPP 📲0172787879 untuk maklumat lanjut. Kami akan guide anda ☺️ #nakcantik #kulitcantik #kulitsihat #supplement #tneeq #tneeqbyrizalman #byrizalman #produkhebat #produkkulit #tneeqampang #tneeqselangor #tneeqmalaysia #tneeqchewabletablet #kulitflawless #flawlessskin #tneeqcodampang
0 0 4 hours ago
@rinetwork.official.my Profile picture

@rinetwork.official.my

Hanya RM 229 untuk kulit dan rambut yang sihat dan cantik!✨👱🏻‍♀️✨ Kenapa perlu berberlanja lebih untuk bermacam2 produk jika T’Neeq jawapannya?

Komen PM atau WHATSAPP 📲0172787879 untuk maklumat lanjut. Kami akan guide anda ☺️ #nakcantik #kulitcantik #kulitsihat #supplement #tneeq #tneeqbyrizalman #byrizalman #produkhebat #produkkulit #tneeqampang #tneeqselangor #tneeqmalaysia #tneeqchewabletablet #kulitflawless #flawlessskin #tneeqcodampang

Hanya RM 229 untuk kulit dan rambut yang sihat dan cantik!✨👱🏻‍♀️✨ Kenapa perlu berberlanja lebih untuk bermacam2 produk jika T’Neeq jawapannya?

Komen PM atau WHATSAPP 📲0172787879 untuk maklumat lanjut. Kami akan guide anda ☺️ #nakcantik #kulitcantik #kulitsihat #supplement #tneeq #tneeqbyrizalman #byrizalman #produkhebat #produkkulit #tneeqampang #tneeqselangor #tneeqmalaysia #tneeqchewabletablet #kulitflawless #flawlessskin #tneeqcodampang
0 0 4 hours ago
@rinetwork.official.my Profile picture

@rinetwork.official.my

Hanya RM 229 untuk kulit dan rambut yang sihat dan cantik!✨👱🏻‍♀️✨ Kenapa perlu berberlanja lebih untuk bermacam2 produk jika T’Neeq jawapannya?

Komen PM atau WHATSAPP 📲0172787879 untuk maklumat lanjut. Kami akan guide anda ☺️ #nakcantik #kulitcantik #kulitsihat #supplement #tneeq #tneeqbyrizalman #byrizalman #produkhebat #produkkulit #tneeqampang #tneeqselangor #tneeqmalaysia #tneeqchewabletablet #kulitflawless #flawlessskin #tneeqcodampang

Hanya RM 229 untuk kulit dan rambut yang sihat dan cantik!✨👱🏻‍♀️✨ Kenapa perlu berberlanja lebih untuk bermacam2 produk jika T’Neeq jawapannya?

Komen PM atau WHATSAPP 📲0172787879 untuk maklumat lanjut. Kami akan guide anda ☺️ #nakcantik #kulitcantik #kulitsihat #supplement #tneeq #tneeqbyrizalman #byrizalman #produkhebat #produkkulit #tneeqampang #tneeqselangor #tneeqmalaysia #tneeqchewabletablet #kulitflawless #flawlessskin #tneeqcodampang
0 0 4 hours ago
@simplyremedies Profile picture

@simplyremedies

Vista Perdana, Bandar Baru Permyjaya, Miri Sarawak

#YOUTH_Testimonial from a woman in her 50s.
Uses YOUTH for 25 days with a dramatically visible improvement in reduction of unwanted facial pigmentation, freckles, diminishing of eye bags.and dark under-eye circles.

Whatsapp me at 019.459.0217 or click the link at my bio @simplyremedies

#YOUTH_Testimonial from a woman in her 50s. 
Uses YOUTH for 25 days with a dramatically visible improvement in reduction of unwanted facial pigmentation, freckles, diminishing of eye bags.and dark under-eye circles.

Whatsapp me at 019.459.0217 or click the link at my bio @simplyremedies
1 2 7 hours ago
@futehfuhq Profile picture

@futehfuhq

#FEEDBACK FUTEHFU 🌸
.
SUNBURN HILANG!! .
.
Yeay bestnye feedback dari customer lepas apply #futehfu.
Penting sangat sunblok ni sebab kita sentiasa terdedah dengan matahari kan? Adenye sunblok kulit akan lebih perlindungan. So kurg la masalah jerawat. Kulit kering dan berminyak. Nak try futehfu? Harga sangat murah dan korg tekan je link di bio. 😘
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

#FEEDBACK FUTEHFU 🌸
.
SUNBURN HILANG!! .
.
Yeay bestnye feedback dari customer lepas apply #futehfu. 
Penting sangat sunblok ni sebab kita sentiasa terdedah dengan matahari kan? Adenye sunblok kulit akan lebih perlindungan. So kurg la masalah jerawat. Kulit kering dan berminyak. Nak try futehfu? Harga sangat murah dan korg tekan je link di bio. 😘
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
41 0 8 hours ago
@ayazukihealth Profile picture

@ayazukihealth

SET BUDJET ADA?
Nak sihat dan dapat kulit yang cantik? Teringin nak beli full set tapi belum ada bajet? Takpe meh aya suggest set budjet! InsyaAllah semua orang mampu milik, next month boleh tambah item lain slow2 😊

Nak order?
📲010-3845625 (Ayazuki)

SET BUDJET ADA? 
Nak sihat dan dapat kulit yang cantik? Teringin nak beli full set tapi belum ada bajet? Takpe meh aya suggest set budjet! InsyaAllah semua orang mampu milik, next month boleh tambah item lain slow2 😊

Nak order?
📲010-3845625 (Ayazuki)
0 2 8 hours ago
@ayazukihealth Profile picture

@ayazukihealth

SET BUDJET ADA?
Nak sihat dan dapat kulit yang cantik? Teringin nak beli full set tapi belum ada bajet? Takpe meh aya suggest set budjet! InsyaAllah semua orang mampu milik, next month boleh tambah item lain slow2 😊

Nak order?
📲010-3845625 (Ayazuki)

SET BUDJET ADA? 
Nak sihat dan dapat kulit yang cantik? Teringin nak beli full set tapi belum ada bajet? Takpe meh aya suggest set budjet! InsyaAllah semua orang mampu milik, next month boleh tambah item lain slow2 😊

Nak order?
📲010-3845625 (Ayazuki)
0 3 8 hours ago
@ayazukihealth Profile picture

@ayazukihealth

SET BUDJET ADA?
Nak sihat dan dapat kulit yang cantik? Teringin nak beli full set tapi belum ada bajet? Takpe meh aya suggest set budjet! InsyaAllah semua orang mampu milik, next month boleh tambah item lain slow2 😊

Nak order?
📲010-3845625 (Ayazuki)

SET BUDJET ADA? 
Nak sihat dan dapat kulit yang cantik? Teringin nak beli full set tapi belum ada bajet? Takpe meh aya suggest set budjet! InsyaAllah semua orang mampu milik, next month boleh tambah item lain slow2 😊

Nak order?
📲010-3845625 (Ayazuki)
0 3 8 hours ago
@trudolly_faz Profile picture

@trudolly_faz

Inginkn kulit yang lebih cerah dan kulit yang lebih halus? Cuba Fbeaushot! Dirumus khas dari Tomato 🍅 sangat baik dan bagus untuk kulit wajah dan badan kita ✅
.
Khasiat tomato pada wajah:
🍅 mencerahkan kulit
🍅 melembutkan kulit
🍅 menganjalkan kulit (awet muda)
🍅 mengatasi masalah jerawat dan jeragat
🍅 memudarkan parut jerawat
🍅 mengecilkan pori-pori diwajah
🍅 menghilangkan bintik hitam
🍅 menyeratakan tona tidak sekata pada wajah
🍅 membaik pulih kulit akibat terdedah pada sinaran uv/matahari
🍅 mengawal minyak dan jerawat
🍅 kulit menjadi glowing
.
Terlalu banyak khasiat Tomato utk wajah dan badan kita. Jom amalkan jus tomata setiap hari utk kekal cantik dan sihat ‼️👍
.
PreOrder now!
Get special price for now ‼️
.
For more details, kindly whatsapp me!
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
#trudolly #trudollyhq #trudollykl #trudollybanting #trudollybyfazura #fbeaushot #fbs #trufitz #trufitzkl #trufitzbanting #trufitzsepang #trufitzputrajaya #trufitzdengkil #trufitzselangor #trufitzbyfazura #trufitzfeedback #fbeaushotbyfazura #fbsfazura #fbsbyfazura #fbskl #fbsbanting #fbeaushotfazura #kuruscepat #kulitputih #tomato #glowingskin #kulitflawless #teamrichdolly

Inginkn kulit yang lebih cerah dan kulit yang lebih halus? Cuba Fbeaushot! Dirumus khas dari Tomato 🍅 sangat baik dan bagus untuk kulit wajah dan badan kita ✅
.
Khasiat tomato pada wajah:
🍅 mencerahkan kulit
🍅 melembutkan kulit
🍅 menganjalkan kulit (awet muda)
🍅 mengatasi masalah jerawat dan jeragat
🍅 memudarkan parut jerawat
🍅 mengecilkan pori-pori diwajah
🍅 menghilangkan bintik hitam
🍅 menyeratakan tona tidak sekata pada wajah
🍅 membaik pulih kulit akibat terdedah pada sinaran uv/matahari
🍅 mengawal minyak dan jerawat
🍅 kulit menjadi glowing
.
Terlalu banyak khasiat Tomato utk wajah dan badan kita. Jom amalkan jus tomata setiap hari utk kekal cantik dan sihat ‼️👍
.
PreOrder now!
Get special price for now ‼️
.
For more details, kindly whatsapp me!
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
#trudolly #trudollyhq #trudollykl #trudollybanting #trudollybyfazura #fbeaushot #fbs #trufitz #trufitzkl #trufitzbanting #trufitzsepang #trufitzputrajaya #trufitzdengkil #trufitzselangor #trufitzbyfazura #trufitzfeedback #fbeaushotbyfazura #fbsfazura #fbsbyfazura #fbskl #fbsbanting #fbeaushotfazura #kuruscepat #kulitputih #tomato #glowingskin #kulitflawless #teamrichdolly
3 0 10 hours ago
@trudolly_faz Profile picture

@trudolly_faz

Tomato benefits for skin!
🍅 Helps in removing blackheads
🍅 Helps shrinking pores
🍅 Helps to get rid of summer burns
🍅 Removes sun tan
🍅 Fades blemishes
🍅 Oil control action
🍅 Skin lightening
🍅 Glowing skin
🍅 Heals acne
.
PreOrder now!
Get special price for now ‼️
.
For more details, kindly whatsapp me!
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
.
.
#trudolly #trudollyhq #trudollykl #trudollybanting #trudollybyfazura #fbeaushot #fbs #trufitz #trufitzkl #trufitzbanting #trufitzsepang #trufitzputrajaya #trufitzdengkil #trufitzselangor #trufitzbyfazura #trufitzfeedback #fbeaushotbyfazura #fbsfazura #fbsbyfazura #fbskl #fbsbanting #fbeaushotfazura #kuruscepat #kulitputih #tomato #glowingskin #kulitflawless #teamrichdolly

Tomato benefits for skin!
🍅 Helps in removing blackheads
🍅 Helps shrinking pores
🍅 Helps to get rid of summer burns
🍅 Removes sun tan
🍅 Fades blemishes
🍅 Oil control action
🍅 Skin lightening
🍅 Glowing skin
🍅 Heals acne
.
PreOrder now!
Get special price for now ‼️
.
For more details, kindly whatsapp me!
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
.
.
#trudolly #trudollyhq #trudollykl #trudollybanting #trudollybyfazura #fbeaushot #fbs #trufitz #trufitzkl #trufitzbanting #trufitzsepang #trufitzputrajaya #trufitzdengkil #trufitzselangor #trufitzbyfazura #trufitzfeedback #fbeaushotbyfazura #fbsfazura #fbsbyfazura #fbskl #fbsbanting #fbeaushotfazura #kuruscepat #kulitputih #tomato #glowingskin #kulitflawless #teamrichdolly
1 0 11 hours ago
@trudolly_faz Profile picture

@trudolly_faz

Fbeaushot bukan cerah dkt wajah je tau tapi seluruh tubuh badan weolls 🥰👍
.
Yg mana ada masalah kulit gelap, tona tidak sekata, kulit kusam, berjerawat, jeragat dan kulit muka byk pori tu mesti cuba fbeaushot! Sangat bagus dan sesuai utk masalah kulit wajah 🍅 kesan seawal 7 hari shj‼️
.
Uguys pun tahu tomato ni bagus utk kulit kan? So why not hakak2 semua try tomato juice ni! For your healthy skin jgk, takkan nk tgk org je kulit putih cantik flawless? Hehe
.
PreOrder now!
Get special price for now ‼️
.
For more details, kindly whatsapp me!
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
#trudolly #trudollyhq #trudollykl #trudollybanting #trudollybyfazura #fbeaushot #fbs #trufitz #trufitzkl #trufitzbanting #trufitzsepang #trufitzputrajaya #trufitzdengkil #trufitzselangor #trufitzbyfazura #trufitzfeedback #fbeaushotbyfazura #fbsfazura #fbsbyfazura #fbskl #fbsbanting #fbeaushotfazura #kuruscepat #kulitputih #tomato #glowingskin #kulitflawless #teamrichdolly

Fbeaushot bukan cerah dkt wajah je tau tapi seluruh tubuh badan weolls 🥰👍
.
Yg mana ada masalah kulit gelap, tona tidak sekata, kulit kusam, berjerawat, jeragat dan kulit muka byk pori tu mesti cuba fbeaushot! Sangat bagus dan sesuai utk masalah kulit wajah 🍅 kesan seawal 7 hari shj‼️
.
Uguys pun tahu tomato ni bagus utk kulit kan? So why not hakak2 semua try tomato juice ni! For your healthy skin jgk, takkan nk tgk org je kulit putih cantik flawless? Hehe
.
PreOrder now!
Get special price for now ‼️
.
For more details, kindly whatsapp me!
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
#trudolly #trudollyhq #trudollykl #trudollybanting #trudollybyfazura #fbeaushot #fbs #trufitz #trufitzkl #trufitzbanting #trufitzsepang #trufitzputrajaya #trufitzdengkil #trufitzselangor #trufitzbyfazura #trufitzfeedback #fbeaushotbyfazura #fbsfazura #fbsbyfazura #fbskl #fbsbanting #fbeaushotfazura #kuruscepat #kulitputih #tomato #glowingskin #kulitflawless #teamrichdolly
1 0 11 hours ago
@wdkemaman_erna Profile picture

@wdkemaman_erna

RAHSIA KULIT CANTIK MENAWAN

Jeragat menipis, kulit muka tegang dan anjal toink toink, muka berseri serii 😱
Wahhh banyaknya manfaat krim WD ni. Calit nadi jer uolls
Bole dapat PAKEJ cantik idaman wanita. Sebab tu nama krim ajaib ni #Women Desiree. Supaya setiap kecantikan idaman wanita menjadi realiti.

Nak #RAHSIA kulit cantikkk ajommmm klik link di bawah

http://Www.wasap.my/60139260615/nak+wd

Harga #PROMOSI onzz tauu. Stok TERHAD! 😘Free Postage
😘Free Guide
😘Free Tips Wd
😘Free Gift
#TMPFighter 220919 #Wdkemaman
#MudahPakaiCalitNadiJerUolss
#TeamMokyamPower
#MagikaSusukModen
#nakcantik #awetmuda
#kulitflawless #jerawat
#jeragat #kulitkusam
#kulitkering #kulitberminyak
#creamnano

RAHSIA KULIT CANTIK MENAWAN

Jeragat menipis, kulit muka tegang dan anjal toink toink, muka berseri serii 😱 
Wahhh banyaknya manfaat krim WD ni. Calit nadi jer uolls
Bole dapat PAKEJ cantik idaman wanita. Sebab tu nama krim ajaib ni #Women Desiree. Supaya setiap kecantikan idaman wanita menjadi realiti.

Nak #RAHSIA kulit cantikkk ajommmm klik link di bawah

http://Www.wasap.my/60139260615/nak+wd

Harga #PROMOSI onzz tauu. Stok TERHAD! 😘Free Postage
😘Free Guide
😘Free Tips Wd
😘Free Gift 
#TMPFighter 220919 #Wdkemaman
#MudahPakaiCalitNadiJerUolss
#TeamMokyamPower
#MagikaSusukModen
#nakcantik #awetmuda
#kulitflawless #jerawat
#jeragat #kulitkusam
#kulitkering #kulitberminyak
#creamnano
2 0 11 hours ago
@fara.heya Profile picture

@fara.heya

alhamdulillah ramai sangat yang bagi positive feedback & repeat order! dah la murah, yang penting berkesan & selamat digunakan. jom grab sementara still offer ni uals! cuma RM 5 sahaja tau sebotol, excluding postage ya. normal price RM 10 sebotol. no minimum order, nak order sebotol je pun boleh! yang non label pun available kalau nak jual under jenama sendiri. how to order? whatsapp fara ya +60189714600. kalau malas nak save number just click link (bit.ly/faraheya) in my profile ❤️
/
/
HEYA clear skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin a, vitamin c, vitamin e, peptides and aloe vera
❤ treats active acne
❤ decreases oily skin
❤ naturally brightens skin
❤ reduces acne scar
❤ repairs skin cells
❤ tightens open pores
❤ eliminates fine lines
❤ minimizes whiteheads & blackheads
❤ lightens dark spots
❤ anti inflammation & itchiness
/
HEYA glow skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin c, aloe vera, collagen, pearl and hyaluronic acid
❤ fades stuborn pigmentation
❤ treats uneven skin texture
❤ makes skin glow
❤ great makeup primer
❤ hydrates dry skin
❤ lifts skin sagginess
❤ brightens dull skin
❤ help reduces acne
❤ treats sunburn & redness
❤ skin treatment booster
/
/
● HEYA clear skin SERUM : RM 5
● HEYA glow skin SERUM : RM 5
postage RM 9 sm or RM 17 ss
whatsapp +60189714600
/
/
#faraheya #heyaserum #sayajual #sayajualserum #serumviral #serumrm5 #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #serummurah #serummurahmalaysia #jenamasendiri #serumjenamasendiri #makeupmalaysia #muamalaysia #serum #serummalaysia #serumrm10 #kosmetikmalaysia #skincaremalaysia

alhamdulillah ramai sangat yang bagi positive feedback & repeat order! dah la murah, yang penting berkesan & selamat digunakan. jom grab sementara still offer ni uals! cuma RM 5 sahaja tau sebotol, excluding postage ya. normal price RM 10 sebotol. no minimum order, nak order sebotol je pun boleh! yang non label pun available kalau nak jual under jenama sendiri. how to order? whatsapp fara ya +60189714600. kalau malas nak save number just click link (bit.ly/faraheya) in my profile ❤️
/
/
HEYA clear skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin a, vitamin c, vitamin e, peptides and aloe vera
❤ treats active acne
❤ decreases oily skin
❤ naturally brightens skin
❤ reduces acne scar
❤ repairs skin cells
❤ tightens open pores
❤ eliminates fine lines
❤ minimizes whiteheads & blackheads
❤ lightens dark spots
❤ anti inflammation & itchiness
/
HEYA glow skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin c, aloe vera, collagen, pearl and hyaluronic acid
❤ fades stuborn pigmentation
❤ treats uneven skin texture
❤ makes skin glow
❤ great makeup primer
❤ hydrates dry skin
❤ lifts skin sagginess
❤ brightens dull skin
❤ help reduces acne
❤ treats sunburn & redness
❤ skin treatment booster
/
/
● HEYA clear skin SERUM : RM 5
● HEYA glow skin SERUM : RM 5
postage RM 9 sm or RM 17 ss
whatsapp +60189714600
/
/
#faraheya #heyaserum #sayajual #sayajualserum #serumviral #serumrm5 #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #serummurah #serummurahmalaysia #jenamasendiri #serumjenamasendiri #makeupmalaysia #muamalaysia #serum #serummalaysia #serumrm10 #kosmetikmalaysia #skincaremalaysia
22 0 11 hours ago
@fara.heya Profile picture

@fara.heya

alhamdulillah ramai sangat yang bagi positive feedback & repeat order! dah la murah, yang penting berkesan & selamat digunakan. jom grab sementara still offer ni uals! cuma RM 5 sahaja tau sebotol, excluding postage ya. normal price RM 10 sebotol. no minimum order, nak order sebotol je pun boleh! yang non label pun available kalau nak jual under jenama sendiri. how to order? whatsapp fara ya +60189714600. kalau malas nak save number just click link (bit.ly/faraheya) in my profile ❤️
/
/
HEYA clear skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin a, vitamin c, vitamin e, peptides and aloe vera
❤ treats active acne
❤ decreases oily skin
❤ naturally brightens skin
❤ reduces acne scar
❤ repairs skin cells
❤ tightens open pores
❤ eliminates fine lines
❤ minimizes whiteheads & blackheads
❤ lightens dark spots
❤ anti inflammation & itchiness
/
HEYA glow skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin c, aloe vera, collagen, pearl and hyaluronic acid
❤ fades stuborn pigmentation
❤ treats uneven skin texture
❤ makes skin glow
❤ great makeup primer
❤ hydrates dry skin
❤ lifts skin sagginess
❤ brightens dull skin
❤ help reduces acne
❤ treats sunburn & redness
❤ skin treatment booster
/
/
● HEYA clear skin SERUM : RM 5
● HEYA glow skin SERUM : RM 5
postage RM 9 sm or RM 17 ss
whatsapp +60189714600
/
/
#faraheya #heyaserum #sayajual #sayajualserum #serumviral #serumrm5 #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #serummurah #serummurahmalaysia #jenamasendiri #serumjenamasendiri #makeupmalaysia #muamalaysia #serum #serummalaysia #serumrm10 #kosmetikmalaysia #skincaremalaysia

alhamdulillah ramai sangat yang bagi positive feedback & repeat order! dah la murah, yang penting berkesan & selamat digunakan. jom grab sementara still offer ni uals! cuma RM 5 sahaja tau sebotol, excluding postage ya. normal price RM 10 sebotol. no minimum order, nak order sebotol je pun boleh! yang non label pun available kalau nak jual under jenama sendiri. how to order? whatsapp fara ya +60189714600. kalau malas nak save number just click link (bit.ly/faraheya) in my profile ❤️
/
/
HEYA clear skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin a, vitamin c, vitamin e, peptides and aloe vera
❤ treats active acne
❤ decreases oily skin
❤ naturally brightens skin
❤ reduces acne scar
❤ repairs skin cells
❤ tightens open pores
❤ eliminates fine lines
❤ minimizes whiteheads & blackheads
❤ lightens dark spots
❤ anti inflammation & itchiness
/
HEYA glow skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin c, aloe vera, collagen, pearl and hyaluronic acid
❤ fades stuborn pigmentation
❤ treats uneven skin texture
❤ makes skin glow
❤ great makeup primer
❤ hydrates dry skin
❤ lifts skin sagginess
❤ brightens dull skin
❤ help reduces acne
❤ treats sunburn & redness
❤ skin treatment booster
/
/
● HEYA clear skin SERUM : RM 5
● HEYA glow skin SERUM : RM 5
postage RM 9 sm or RM 17 ss
whatsapp +60189714600
/
/
#faraheya #heyaserum #sayajual #sayajualserum #serumviral #serumrm5 #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #serummurah #serummurahmalaysia #jenamasendiri #serumjenamasendiri #makeupmalaysia #muamalaysia #serum #serummalaysia #serumrm10 #kosmetikmalaysia #skincaremalaysia
8 0 11 hours ago
@fara.heya Profile picture

@fara.heya

alhamdulillah ramai sangat yang bagi positive feedback & repeat order! dah la murah, yang penting berkesan & selamat digunakan. jom grab sementara still offer ni uals! cuma RM 5 sahaja tau sebotol, excluding postage ya. normal price RM 10 sebotol. no minimum order, nak order sebotol je pun boleh! yang non label pun available kalau nak jual under jenama sendiri. how to order? whatsapp fara ya +60189714600. kalau malas nak save number just click link (bit.ly/faraheya) in my profile ❤️
/
/
HEYA clear skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin a, vitamin c, vitamin e, peptides and aloe vera
❤ treats active acne
❤ decreases oily skin
❤ naturally brightens skin
❤ reduces acne scar
❤ repairs skin cells
❤ tightens open pores
❤ eliminates fine lines
❤ minimizes whiteheads & blackheads
❤ lightens dark spots
❤ anti inflammation & itchiness
/
HEYA glow skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin c, aloe vera, collagen, pearl and hyaluronic acid
❤ fades stuborn pigmentation
❤ treats uneven skin texture
❤ makes skin glow
❤ great makeup primer
❤ hydrates dry skin
❤ lifts skin sagginess
❤ brightens dull skin
❤ help reduces acne
❤ treats sunburn & redness
❤ skin treatment booster
/
/
● HEYA clear skin SERUM : RM 5
● HEYA glow skin SERUM : RM 5
postage RM 9 sm or RM 17 ss
whatsapp +60189714600
/
/
#faraheya #heyaserum #sayajual #sayajualserum #serumviral #serumrm5 #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #serummurah #serummurahmalaysia #jenamasendiri #serumjenamasendiri #makeupmalaysia #muamalaysia #serum #serummalaysia #serumrm10 #kosmetikmalaysia #skincaremalaysia

alhamdulillah ramai sangat yang bagi positive feedback & repeat order! dah la murah, yang penting berkesan & selamat digunakan. jom grab sementara still offer ni uals! cuma RM 5 sahaja tau sebotol, excluding postage ya. normal price RM 10 sebotol. no minimum order, nak order sebotol je pun boleh! yang non label pun available kalau nak jual under jenama sendiri. how to order? whatsapp fara ya +60189714600. kalau malas nak save number just click link (bit.ly/faraheya) in my profile ❤️
/
/
HEYA clear skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin a, vitamin c, vitamin e, peptides and aloe vera
❤ treats active acne
❤ decreases oily skin
❤ naturally brightens skin
❤ reduces acne scar
❤ repairs skin cells
❤ tightens open pores
❤ eliminates fine lines
❤ minimizes whiteheads & blackheads
❤ lightens dark spots
❤ anti inflammation & itchiness
/
HEYA glow skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin c, aloe vera, collagen, pearl and hyaluronic acid
❤ fades stuborn pigmentation
❤ treats uneven skin texture
❤ makes skin glow
❤ great makeup primer
❤ hydrates dry skin
❤ lifts skin sagginess
❤ brightens dull skin
❤ help reduces acne
❤ treats sunburn & redness
❤ skin treatment booster
/
/
● HEYA clear skin SERUM : RM 5
● HEYA glow skin SERUM : RM 5
postage RM 9 sm or RM 17 ss
whatsapp +60189714600
/
/
#faraheya #heyaserum #sayajual #sayajualserum #serumviral #serumrm5 #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #serummurah #serummurahmalaysia #jenamasendiri #serumjenamasendiri #makeupmalaysia #muamalaysia #serum #serummalaysia #serumrm10 #kosmetikmalaysia #skincaremalaysia
14 0 11 hours ago
@indocollagen.id Profile picture

@indocollagen.id

DKI Jakarta

Collagen Indonesia, WA: +62 812-3063-812
Collagen Drink Indonesia, Collagen Cream Indonesia, Review Collagen Indonesia, Kosmetik Collagen Indonesia, Collagen Wikipedia Indonesia, Pure Collagen Indonesia, Collagen Bahasa Indonesia, Bedak Collagen Buatan Indonesia, Cream Collagen Buatan Indonesia, Collagen Pemutih Badan Indonesia, Bedak Collagen Indonesia, Collagen Terbaik di Indonesia, Krim Collagen dari Indonesia, Pabrik Collagen di Indonesia, Cream Collagen di Indonesia, Fish Collagen Indonesia, Collagen in Indonesia, Collagen Cream Made in Indonesia, Industri Collagen Indonesia, Pure Collagen Indonesia review, Collagen Review Indonesia, Frozen Collagen Review Indonesia

http://bit.ly/Collagen_Indonesia

Collagen Products ALGA Series:
1. Collagen Cereal: ALGA GOLD
2. Collagen Tea: ALGA TEA
3. Collagen Drinks: ALGA KIREI
4. Collagen Drinks: FIBROSHAKE
5. Collagen Coffee: KOPI LOVE
6. Collagen Soap: SABUN SALISA
7. Collagen Honey: MADU SHINTA

More info, please contact:
WA/TEL.: +62 812-3063-812
http://bit.ly/Indo_Collagen

#mymelt #mymeltgluta #mymeltcollagen #obatjerawat #obatputih #obatjerawatampuh #collagenindonesia #obatjerawatbatu #pemutihkulit #pemutihkulitalami #pemutihkulitampuh #pemutihkulitherbal #obatkuat #obatpembesarpayudara #mymeltindonesia #mcoll #mcollcollagen #collagen #collagencandy #collagenindo #collagenjakarta #kulitkusam #kulitkering #jerawat #kulitglowing #kulitflawless #kulitberminyak #merawatkulit #kulitberjerawat #masalahjerawathilang

Collagen Indonesia, WA: +62 812-3063-812
Collagen Drink Indonesia, Collagen Cream Indonesia, Review Collagen Indonesia, Kosmetik Collagen Indonesia, Collagen Wikipedia Indonesia, Pure Collagen Indonesia, Collagen Bahasa Indonesia, Bedak Collagen Buatan Indonesia, Cream Collagen Buatan Indonesia, Collagen Pemutih Badan Indonesia, Bedak Collagen Indonesia, Collagen Terbaik di Indonesia, Krim Collagen dari Indonesia, Pabrik Collagen di Indonesia, Cream Collagen di Indonesia, Fish Collagen Indonesia, Collagen in Indonesia, Collagen Cream Made in Indonesia, Industri Collagen Indonesia, Pure Collagen Indonesia review, Collagen Review Indonesia, Frozen Collagen Review Indonesia

http://bit.ly/Collagen_Indonesia

Collagen Products ALGA Series:
1. Collagen Cereal: ALGA GOLD
2. Collagen Tea: ALGA TEA
3. Collagen Drinks: ALGA KIREI
4. Collagen Drinks: FIBROSHAKE
5. Collagen Coffee: KOPI LOVE
6. Collagen Soap: SABUN SALISA
7. Collagen Honey: MADU SHINTA

More info, please contact:
WA/TEL.: +62 812-3063-812
http://bit.ly/Indo_Collagen

#mymelt #mymeltgluta #mymeltcollagen #obatjerawat #obatputih #obatjerawatampuh #collagenindonesia #obatjerawatbatu #pemutihkulit #pemutihkulitalami #pemutihkulitampuh #pemutihkulitherbal #obatkuat #obatpembesarpayudara #mymeltindonesia #mcoll #mcollcollagen #collagen #collagencandy #collagenindo #collagenjakarta #kulitkusam #kulitkering #jerawat #kulitglowing #kulitflawless #kulitberminyak #merawatkulit #kulitberjerawat #masalahjerawathilang
1 1 11 hours ago

Top #kulitflawless posts

@hijabistamag Profile picture

@hijabistamag

Sebenarnya kesalahan mencuci wajah boleh menyebabkan kulit bermasalah serta merosakkan kulit, apa kata check dulu cara sistur cuci muka dengan menghindari 12 kesalahan ini, okay! 😉
.
.
#mesocantik
#hijab
#hijabista
#hijabi
#hijabistamagazine
#kulitflawless

Sebenarnya kesalahan mencuci wajah boleh menyebabkan kulit bermasalah serta merosakkan kulit, apa kata check dulu cara sistur cuci muka dengan menghindari 12 kesalahan ini, okay! 😉
.
.
#mesocantik
#hijab
#hijabista
#hijabi
#hijabistamagazine 
#kulitflawless
650 5 13 March, 2019
@feeltabeauty_hq Profile picture

@feeltabeauty_hq

BILA SKIN CANTIK RAMAI JEJAKA NAK MENGORAT😘
.
Kecantikan uols akan terselah bila uols pandai menjaga dan memilih produk yang the best untuk kulit.
.
So macam mana untuk dapatkan yang paling the best dalam mencantik kulit adalah uols pilih produk yang memang khasiat penuh dengan bahan2 semula jadi.
.
Jangan pilih bahan kimia berbahaya ye, memang cantik dengan pantas petik jari jer, tapi makan dalam.
.
Opsss, bila skin dah cantik mesti ramai yang dok tergoda dengan skin kita. Mana tak nye terpukau dengan skin kita yang dah cantik dan sihat.
.
Set korba unta dah cukup sempurna untuk menncantikan kulit dan memutihkan kulit satu badan. So grab now uols.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda ", Dan Mulus" dengan whatapps
+60173913325 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @Osza_best
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

BILA SKIN CANTIK RAMAI JEJAKA NAK MENGORAT😘
.
Kecantikan uols akan terselah bila uols pandai menjaga dan memilih produk yang the best untuk kulit.
.
So macam mana untuk dapatkan yang paling the best dalam mencantik kulit adalah uols pilih produk yang memang khasiat penuh dengan bahan2 semula jadi.
.
Jangan pilih bahan kimia berbahaya ye, memang cantik dengan pantas petik jari jer, tapi makan dalam.
.
Opsss, bila skin dah cantik mesti ramai yang dok tergoda dengan skin kita. Mana tak nye terpukau dengan skin kita yang dah cantik dan sihat.
.
Set korba unta dah cukup sempurna untuk menncantikan kulit dan memutihkan kulit satu badan. So grab now uols.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda ", Dan Mulus" dengan whatapps
+60173913325 -
AGENT&  STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @Osza_best
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
631 0 9 August, 2019
@futehfuhq Profile picture

@futehfuhq

#Repost @azadsyazirarose (@get_repost)
・・・
The POWER of FUTEHFU!!! @futehfuhq
Sekali spray terus boleh putih macam Kak Fu kita ni 🤣 sehingga 3hari FUTEHFU dapat melembabkan kulit seperti baby, mengurangkan kulit yg kusam sewal 3hari,yg paling penting ada SPF50 .

nak order mcm Kak Fu kita pakai boleh la wsp klink wsp di bawah ya.banyak freegift untuk pembelian hanya 1botol pertama.🎁🛍
http://futehfuofficiall.wasap.my/ .

@futehfuhq @futehfuhq @futehfuhq 🌸
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

#Repost @azadsyazirarose (@get_repost)
・・・
The POWER of FUTEHFU!!! @futehfuhq 
Sekali spray terus boleh putih macam Kak Fu kita ni 🤣 sehingga 3hari FUTEHFU dapat melembabkan kulit seperti baby, mengurangkan  kulit yg kusam sewal 3hari,yg paling penting ada SPF50 .

nak order mcm Kak Fu kita pakai boleh la wsp klink wsp di bawah ya.banyak freegift untuk pembelian hanya 1botol pertama.🎁🛍
http://futehfuofficiall.wasap.my/ .

@futehfuhq @futehfuhq @futehfuhq 🌸
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
1,161 14 27 July, 2019
#Repost @bellaastillah (@get_repost)
・・・
Lotion pilihan bella since day 1.
Terima kasih menjadi peneman setia dan banyak membantu kulit bella @futehfuhq
.
.
Jom dapatkan harga promosi RM29 sebotol!!!
Klik link di bio untuk dapatkan harga promosi 🔥
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
239 5 17 September, 2019