#kulitglowing Instagram Photos & Videos

kulitglowing - 368.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kulitglowing and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
3.4
Average comment
0.2
Posts with video
5/48
Posts with photo
43/48

Hashtag Popularity

• • • • • •
Dah order ke belum #YoungAndGlowFoundation by Mama Neelofa??? 😘
.
Jom order sekarang sementara stock foundation masih available kerana produk ini laku keras di pasaran sekarang.
.
Ianya mempunyai kebaikan 4 dalam 1. Anda tidak perlu lagi pakai Skincare, kerana foundation Young & Glow sudah mempunyai Serum, Vitamin C dan E, Minyak Argan, Biji Aprikot, dan SPF45 ✨❤️ Stress mekap bercapuk? Meh sini pakai young and glow foundation..terus cantik macam neelofa 😍nak ke nak?

Stay young and glow. Keep your skin healthy, youthful and glowing skin by applying Young and Glow Foundation day and night☺️ #youngandglow #youngandglowfoundation #youngandglowfeedback #youngandglowhq #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowneelofa #neelofayoungandglow #sayajualyoungandglow #sayajualyoungandglowfoundation #youngandglowmalaysia #youngandglowmurah #kulitcantik #kulitglowing #makeupglowing #makeupcantik #makeuptutorial #makeuptutupcela #makeuptutupjerawat #tutupceladenganmakeup #neelofafoundation #antiaging #makeupbybellaz

• • • • • •
Dah order ke belum #YoungAndGlowFoundation by Mama Neelofa??? 😘
.
Jom order sekarang sementara stock foundation masih available kerana produk ini laku keras di pasaran sekarang.
.
Ianya mempunyai kebaikan 4 dalam 1. Anda tidak perlu lagi pakai Skincare, kerana foundation Young & Glow sudah mempunyai Serum, Vitamin C dan E, Minyak Argan, Biji Aprikot, dan SPF45 ✨❤️ Stress mekap bercapuk? Meh sini pakai young and glow foundation..terus cantik macam neelofa 😍nak ke nak?

Stay young and glow. Keep your skin healthy, youthful and glowing skin by applying Young and Glow Foundation day and night☺️ #youngandglow #youngandglowfoundation #youngandglowfeedback #youngandglowhq #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowneelofa #neelofayoungandglow #sayajualyoungandglow #sayajualyoungandglowfoundation #youngandglowmalaysia #youngandglowmurah #kulitcantik #kulitglowing #makeupglowing #makeupcantik #makeuptutorial #makeuptutupcela #makeuptutupjerawat #tutupceladenganmakeup #neelofafoundation #antiaging #makeupbybellaz
0 0 18 September, 2019

EPOUCH GLACIAL MARINE MUD kulit wajah jadi bersih, cerah alami, pori2 mengecil, komedo dan flek hitam pun hilaaang. Manfaat Epoch Glacial Marine Mud adalah : .
.
🌷Mengangkat semua kotoran dan sel-sel kulit mati.
🌷Sangat bagus mengurangi minyak di kulit wajah berminyak.
🌷Mengecilkan pori-pori wajah.
🌷Dengan pemakaian teratur dapat menghilangkan jerawat.
🌷Menghaluskan dan melembutkan kulit.
🌷Mengencangkan kulit.
🌷Mencerahkan dan menyegarkan kulit.
🌷Menghilangkan bintik hitam

Cara Pakai Epoch Glacial Marine Mud :
Oleskan lumpur pada kulit, hindari daerah mata dan mulut.
Biarkan lumpur mengering 15-20 menit hingga berubah warna
Bersihkan dengan air hangat
.
Order/Konsultasi
085947597309
.
#antijerawat #antikusam #kulitglowing #tipskulitcantik #maskeralami #maskerwajahalami #maskercantik #maskerorganik #cantikalami

EPOUCH GLACIAL MARINE MUD kulit wajah jadi bersih, cerah alami, pori2 mengecil, komedo dan flek hitam pun hilaaang. Manfaat Epoch Glacial Marine Mud adalah : .
.
🌷Mengangkat semua kotoran dan sel-sel kulit mati.
🌷Sangat bagus mengurangi minyak di kulit wajah berminyak.
🌷Mengecilkan pori-pori wajah.
🌷Dengan pemakaian teratur dapat menghilangkan jerawat.
🌷Menghaluskan dan melembutkan kulit.
🌷Mengencangkan kulit.
🌷Mencerahkan dan menyegarkan kulit.
🌷Menghilangkan bintik hitam

Cara Pakai Epoch Glacial Marine Mud : 
Oleskan lumpur pada kulit, hindari daerah mata dan mulut.
Biarkan lumpur mengering 15-20 menit hingga berubah warna 
Bersihkan dengan air hangat
.
Order/Konsultasi
085947597309
.
#antijerawat #antikusam #kulitglowing #tipskulitcantik #maskeralami #maskerwajahalami #maskercantik #maskerorganik #cantikalami
0 0 18 September, 2019

Assalamualaikum semua.😊
.
Sis nak kongsi tentang
5 SEBAB KENAPA PERLU CUBA & GUNA MEERACLE!

1. MUDAH
Tidak perlu lagi pakai krim siang krim malam lagi. Meeracle inilah untuk siang dan malam.

2. JIMAT
Beli satu set tahan sehingga 2 bulan. All in one. Semua ada dalam set ajaib ini.

3. WANGI
Wangi sangat-sangat. Bau sampai rasa macam nak makan!

4. TEKSTUR RINGAN
Rasa seperti tak pakai apa-apa pun. Sapu-sapu terus meresap. Semua khasiat-khasiat vitamin semua masuk dalam kulit muka.

5. GLOWING
Muka akan glowing. Makin lama pakai makin glowing dan cantik. Rasai pinkish!
.
.
Nak dapatkan HARGA PROMOSI Set Meeracle tak ? 😉
.
Terus klik link wasap dekat bio okay🤗

Assalamualaikum semua.😊
.
Sis nak kongsi tentang
5 SEBAB KENAPA PERLU CUBA & GUNA MEERACLE!

1. MUDAH
Tidak perlu lagi pakai krim siang krim malam lagi. Meeracle inilah untuk siang dan malam.

2. JIMAT
Beli satu set tahan sehingga 2 bulan. All in one. Semua ada dalam set ajaib ini.

3. WANGI
Wangi sangat-sangat. Bau sampai rasa macam nak makan!

4. TEKSTUR RINGAN
Rasa seperti tak pakai apa-apa pun. Sapu-sapu terus meresap. Semua khasiat-khasiat vitamin semua masuk dalam kulit muka.

5. GLOWING
Muka akan glowing. Makin lama pakai makin glowing dan cantik. Rasai pinkish!
.
.
Nak dapatkan HARGA PROMOSI Set Meeracle tak ? 😉
.
Terus klik link wasap dekat bio okay🤗
6 2 18 September, 2019

Masalah jerawat memang menjadi perhatian khusus bagu wanita dan juga pria. Selain mengganggu penampilan wajah, jerawat juga menimbulkan rasa tidak nyaman apalagi saat meradang .
.
Tapi sekarang tidak perlu khawatir karena kini ada ACNE CREAM dari DERMANDA SKINCARE yang diformulasikan untuk masalah jerawat 😊
.
Manfaat ACNE CREAM DERMANDA :
✔ Membuat jerawat kempes dan mengering
✔ Menghilangkan sel sel jerawat
✔ Membantu mengurangi produksi minyak berlebih pada wajah
✔ Membantu meregenerasi kulit wajah
✔ Mengecilkan pori pori
✔ Melindungi dari paparan buruk sinar matahari
.
.
Ready stock with :
🧡 ACNE SERIES
🧡 WHITENING SERIES
🧡 GLOWING BEAUTY SERIES 🎁
.
Harga 300.000 nett
✔ Facial Wash
✔ Toner
✔ Day Cream
✔ Night Cream
Free POUCH CANTIK 🎉
.
Feel free for asking ⬇️
08119722392 (WA only)
.
#dermanda #dermandaskincare #healthyskincare #indonesia #comingsoon #jogja #skincarejogja #kulitsehat #kulitcerah #kulitmasakini #kulitglowing #testimonial #bpom #buktinyata #realtesti #skincarejogja #skincaresurabaya #skincaresemarang #ellaskincaremadiun #skincaremalang #skincarejakarta #skincarebandung #skincarekediri #skincarereview

Masalah jerawat memang menjadi perhatian khusus bagu wanita dan juga pria. Selain mengganggu penampilan wajah, jerawat juga menimbulkan rasa tidak nyaman apalagi saat meradang .
.
Tapi sekarang tidak perlu khawatir karena kini ada ACNE CREAM dari DERMANDA SKINCARE yang diformulasikan untuk masalah jerawat 😊
.
Manfaat ACNE CREAM DERMANDA :
✔ Membuat jerawat kempes dan mengering
✔ Menghilangkan sel sel jerawat
✔ Membantu mengurangi produksi minyak berlebih pada wajah
✔ Membantu meregenerasi kulit wajah
✔ Mengecilkan pori pori
✔ Melindungi dari paparan buruk sinar matahari
.
.
Ready stock with :
🧡 ACNE SERIES
🧡 WHITENING SERIES
🧡 GLOWING BEAUTY SERIES 🎁
.
Harga 300.000 nett
✔ Facial Wash
✔ Toner
✔ Day Cream
✔ Night Cream
Free POUCH CANTIK 🎉
.
Feel free for asking ⬇️
08119722392 (WA only)
.
#dermanda #dermandaskincare #healthyskincare #indonesia #comingsoon #jogja #skincarejogja #kulitsehat #kulitcerah #kulitmasakini #kulitglowing #testimonial #bpom #buktinyata #realtesti #skincarejogja #skincaresurabaya #skincaresemarang #ellaskincaremadiun #skincaremalang #skincarejakarta #skincarebandung #skincarekediri #skincarereview
0 0 18 September, 2019

Sis rasa malam ni tdoq dengan lena. Esok nak pergi kerja pun hati berbunga sebab stok ileesh dah ada.

So sesiapa yang berminat meh wassup sis cepat-cepat, sis akan bantu guide hampa supaya dapat kulit yang sihat.

#SkinPotionOil #SkinPotionSerum #KrimDukun #FaceCream #Ileesh #Serum #FaceOil #creamtreatment #TreatmentCream #krimjerawat #CreamJerawat #KrimParut #SerumJerawat #SerumParut #KulitKusam #CerahkanKulit #Kulitglowing #KulitFlawless #Flawless #Acne #KulitBreakout #Breakout #JerawatNanah #Jeragat #Jerawat #ParutJerawat #SunBurn

Sis rasa malam ni tdoq dengan lena. Esok nak pergi kerja pun hati berbunga sebab stok ileesh dah ada.

So sesiapa yang berminat meh wassup sis cepat-cepat, sis akan bantu guide hampa supaya dapat kulit yang sihat.

#SkinPotionOil #SkinPotionSerum #KrimDukun #FaceCream #Ileesh #Serum #FaceOil #creamtreatment #TreatmentCream #krimjerawat #CreamJerawat #KrimParut #SerumJerawat #SerumParut #KulitKusam #CerahkanKulit #Kulitglowing #KulitFlawless #Flawless #Acne #KulitBreakout #Breakout #JerawatNanah #Jeragat #Jerawat #ParutJerawat #SunBurn
0 0 18 September, 2019

SKINCARE ROUTINE?
.
Niatnya bikin channel kesehatan. Tapi di tiap video, semua pada salfok sama kulit dan tanya skincare. Baiklah, mari kita bahas disini.....
.
1. Skincare
Yes. Aku punya skincare. Tapi tau nggak guys, kalo ak itu orgnya males 😅 Jadi sering lupa pake skincare. Seminggu paling cuman inget 3 kali di malam hari. Dan siang memang aku gak pake skincare apapun selain sunblock.
.
Terus... Akhir2 ini kulitku berubah jd lebih jelekk guysss 😭 kok bisa??
.
Bagi yg subscribe channel @eh.olahraga.yuk . Pasti tau kalo aku pernah VLOG CHEAT MEAL selama 3 hari. Makan gorengan, minum manis, sayur buah makan dikit doang.
.
Video itu dibuat 1 bulan+ yg lalu. Dan sejak saat itu sampe detik ini, kulit aku masih agak bruntusan dan ada beberapa jerawat. Padahal setelah 3 hari cheat meal itu, aku langsung kembali ke rutinitas makan lho. 😭😭
.
Bagi yang liat video olahragaku yang terakhir2 ini juga bilang kok bruntusan. Kok pucet.. Hiksss
.
So, kalo kalian tanya skincare aku. Kulitku bagus bukan karena skincare. Tapi karena makanan yang masuk sehari2. Rutin olahraga. Dan tentunya hidup sehat.
.
Kalimat YOU ARE WHAT YOU EAT itu bener banget.
.
Skincare cuman bisa menembus ke lapisan terluar kulit. Padahal kulit itu kan lapisannya dalam. Terus darimana dong kalo ga dari makanan dan minuman yang kita minum?
.
So sebelum kalian pikirkan perawatan luar, investasilah ke perawatan dalam dulu alias yang kalian masukkan ke mulut kalian. 😊
.
#eholahragayuk #eholahragayukskincare #kulitglowing #carakulitglowing #glassskin #howto #caramembersihkankulit #caramembersihkanwajah #wajahbersih #wajahberjerawat #bruntusan

SKINCARE ROUTINE?
.
Niatnya bikin channel kesehatan. Tapi di tiap video, semua pada salfok sama kulit dan tanya skincare. Baiklah, mari kita bahas disini.....
.
1. Skincare
Yes. Aku punya skincare. Tapi tau nggak guys, kalo ak itu orgnya males 😅 Jadi sering lupa pake skincare. Seminggu paling cuman inget 3 kali di malam hari. Dan siang memang aku gak pake skincare apapun selain sunblock.
.
Terus... Akhir2 ini kulitku berubah jd lebih jelekk guysss 😭 kok bisa??
.
Bagi yg subscribe channel @eh.olahraga.yuk . Pasti tau kalo aku pernah VLOG CHEAT MEAL selama 3 hari. Makan gorengan, minum manis, sayur buah makan dikit doang.
.
Video itu dibuat 1 bulan+ yg lalu. Dan sejak saat itu sampe detik ini, kulit aku masih agak bruntusan dan ada beberapa jerawat. Padahal setelah 3 hari cheat meal itu, aku langsung kembali ke rutinitas makan lho. 😭😭
.
Bagi yang liat video olahragaku yang terakhir2 ini juga bilang kok bruntusan. Kok pucet.. Hiksss
.
So, kalo kalian tanya skincare aku. Kulitku bagus bukan karena skincare. Tapi karena makanan yang masuk sehari2. Rutin olahraga. Dan tentunya hidup sehat.
.
Kalimat YOU ARE WHAT YOU EAT itu bener banget.
.
Skincare cuman bisa menembus ke lapisan terluar kulit. Padahal kulit itu kan lapisannya dalam. Terus darimana dong kalo ga dari makanan dan minuman yang kita minum?
.
So sebelum kalian pikirkan perawatan luar, investasilah ke perawatan dalam dulu alias yang kalian masukkan ke mulut kalian. 😊
.
#eholahragayuk #eholahragayukskincare #kulitglowing #carakulitglowing #glassskin #howto #caramembersihkankulit #caramembersihkanwajah #wajahbersih #wajahberjerawat #bruntusan
58 2 18 September, 2019

UMUR MASIH MUDA TAPI KULIT MUKA PENUH DENGAN KEDUTAN?? 😱 TIDAKK!!
.
Kalau dulu muka kak nora ni nampak sangat berumur, tak padan dengan umur dia yang masih muda. tapi lepas konsisten pakai set bio miracle action, perubahan sangat-sangat ketara! Sekarang NAMPAK GEBU GEBAS KULIT DIA 😍
.
Fiza nak pesan sikit ni.. nanti korang jangan terkejut pulak bila kawan ofis tegur Nampak makin muda hihi. Umur memang makin meningkat, tapi kalau tak kawal tak jaga kulit dengan betul. Tak pasal-pasal nampak tua sebelum usia. Betul kan??
.
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Nak tahu info postage? Harga special memang tak masuk akal!🤩
.
JOM JUMPA KAMI DI JALAN LADANG, BANDAR KUALA TERENGGANU! KAMI SENTIASA KAT SINI KECUALI HARI JUMAAT
.
HARGA BIO MIRACLE ACTION : RM69.50
.
Nak dapatkan harga ahli yang jauh lebih murah untuk produk keluaran JRM??
JOM SERTAI KEAHLIAN, HARGA BERBALOI-BALOI‼️
.
JOIN AHLI FREE🔥FREE🔥
.
KENAPA NAK MEMBAZIR KALAU BOLEH JIMAT❓🤔
Untuk tahu syarat dan HARGA AHLI boleh contact no di bawah👇
📲www.wasap.my/60145221949
📲www.wasap.my/60192411949
.
#biomiracleaction #periodtaklawas #jrmkualaterengganu #jrmterengganu #jrmkualanerus #jrmkemaman #jamuratumalayaterengganu #jamuratumalaya #jrmladang #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #sweetdreams #tuandanial #kauyangpertama #jeragat #jerawat #skinsolution #pecahkanangin #pecahdarahbeku #kulitglowing #keputihanmendap #lawankanser #sembellit #setpenjagaanwanita #setbersalin

UMUR MASIH MUDA TAPI KULIT MUKA PENUH DENGAN KEDUTAN?? 😱 TIDAKK!!
.
Kalau dulu muka kak nora ni nampak sangat berumur, tak padan dengan umur dia yang masih muda. tapi lepas konsisten pakai set bio miracle action, perubahan sangat-sangat ketara! Sekarang  NAMPAK GEBU GEBAS KULIT DIA 😍
.
Fiza nak pesan sikit ni.. nanti korang jangan terkejut pulak bila kawan ofis tegur Nampak makin muda hihi. Umur memang makin meningkat, tapi kalau tak kawal tak jaga kulit dengan betul. Tak pasal-pasal nampak tua sebelum usia. Betul kan??
.
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Nak tahu info postage? Harga special memang tak masuk akal!🤩
.
JOM JUMPA KAMI DI JALAN LADANG, BANDAR KUALA TERENGGANU! KAMI SENTIASA KAT SINI KECUALI HARI JUMAAT
.
HARGA BIO MIRACLE ACTION : RM69.50
.
Nak dapatkan harga ahli yang jauh lebih murah untuk produk keluaran JRM??
JOM SERTAI KEAHLIAN, HARGA BERBALOI-BALOI‼️
.
JOIN AHLI FREE🔥FREE🔥
.
KENAPA NAK MEMBAZIR KALAU BOLEH JIMAT❓🤔
Untuk tahu syarat dan HARGA AHLI boleh contact no di bawah👇
📲www.wasap.my/60145221949
📲www.wasap.my/60192411949
.
#biomiracleaction #periodtaklawas #jrmkualaterengganu #jrmterengganu #jrmkualanerus #jrmkemaman #jamuratumalayaterengganu #jamuratumalaya #jrmladang #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #sweetdreams #tuandanial #kauyangpertama #jeragat #jerawat #skinsolution #pecahkanangin #pecahdarahbeku #kulitglowing #keputihanmendap #lawankanser #sembellit #setpenjagaanwanita #setbersalin
0 0 18 September, 2019

Kenapa ORGGA Daily Cleansing Powder Bacca Bliss sesuai merawat kulit berjerawat?🤔
.
☘Mengandungi Calendula flowers(pot Marigold) iaitu sejenis emolien(mengawal lapisan kulit & mengelakkan kehilangan moisture dalam kulit), sebagai antibakteria untuk mengelakkan pertumbuhan jerawat baru & mengurangkan kesan parut jerawat.
.
.
ORGGA is FREE from:
Alcohol, Hydroquinone, Mercury, SLS, Paraben, Synthetic Preservative, Sulfates, Synthetic colouring & fragrance and any harmful chemicals.
.
ORGGA is FULL of:
Natural & Organic Plants, Flowers, Fruits, Grains, Clays, Love, Care and Sincerity 🥰.
. . .
xoxo,⁣
Your orggaly caring bff⁣
.⁣
.⁣
.
.
.
#orgga #orggamalaysia #cubatrytestorgga #selfieandwin #skincaresale #skincarethatworks #sayagunaorgga #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #orggasoda

Kenapa ORGGA Daily Cleansing Powder Bacca Bliss sesuai merawat kulit berjerawat?🤔
.
☘Mengandungi Calendula flowers(pot Marigold) iaitu sejenis emolien(mengawal lapisan kulit & mengelakkan kehilangan moisture dalam kulit), sebagai antibakteria untuk mengelakkan pertumbuhan jerawat baru & mengurangkan kesan parut jerawat.
.
.
ORGGA is FREE from:
Alcohol, Hydroquinone, Mercury, SLS, Paraben, Synthetic Preservative, Sulfates, Synthetic colouring & fragrance and any harmful chemicals.
.
ORGGA is FULL of:
Natural & Organic Plants, Flowers, Fruits, Grains, Clays, Love, Care and Sincerity 🥰.
. . .
xoxo,⁣
Your orggaly caring bff⁣
.⁣
.⁣
.
.
.
#orgga #orggamalaysia #cubatrytestorgga #selfieandwin #skincaresale #skincarethatworks #sayagunaorgga #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #orggasoda
1 0 18 September, 2019

UMUR MASIH MUDA TAPI KULIT MUKA PENUH DENGAN KEDUTAN?? 😱 TIDAKK!!
.
Kalau dulu muka kak nora ni nampak sangat berumur, tak padan dengan umur dia yang masih muda. tapi lepas konsisten pakai set bio miracle action, perubahan sangat-sangat ketara! Sekarang NAMPAK GEBU GEBAS KULIT DIA 😍
.
Fiza nak pesan sikit ni.. nanti korang jangan terkejut pulak bila kawan ofis tegur Nampak makin muda hihi. Umur memang makin meningkat, tapi kalau tak kawal tak jaga kulit dengan betul. Tak pasal-pasal nampak tua sebelum usia. Betul kan??
.
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Nak tahu info postage? Harga special memang tak masuk akal!🤩
.
JOM JUMPA KAMI DI JALAN LADANG, BANDAR KUALA TERENGGANU! KAMI SENTIASA KAT SINI KECUALI HARI JUMAAT
.
HARGA BIO MIRACLE ACTION : RM69.50
.
Nak dapatkan harga ahli yang jauh lebih murah untuk produk keluaran JRM??
JOM SERTAI KEAHLIAN, HARGA BERBALOI-BALOI‼️
.
JOIN AHLI FREE🔥FREE🔥
.
KENAPA NAK MEMBAZIR KALAU BOLEH JIMAT❓🤔
Untuk tahu syarat dan HARGA AHLI boleh contact no di bawah👇
📲www.wasap.my/60145221949
📲www.wasap.my/60192411949
.
#biomiracleaction #periodtaklawas #jrmkualaterengganu #jrmterengganu #jrmkualanerus #jrmkemaman #jamuratumalayaterengganu #jamuratumalaya #jrmladang #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #sweetdreams #tuandanial #kauyangpertama #jeragat #jerawat #skinsolution #pecahkanangin #pecahdarahbeku #kulitglowing #keputihanmendap #lawankanser #sembellit #setpenjagaanwanita #setbersalin

UMUR MASIH MUDA TAPI KULIT MUKA PENUH DENGAN KEDUTAN?? 😱 TIDAKK!!
.
Kalau dulu muka kak nora ni nampak sangat berumur, tak padan dengan umur dia yang masih muda. tapi lepas konsisten pakai set bio miracle action, perubahan sangat-sangat ketara! Sekarang  NAMPAK GEBU GEBAS KULIT DIA 😍
.
Fiza nak pesan sikit ni.. nanti korang jangan terkejut pulak bila kawan ofis tegur Nampak makin muda hihi. Umur memang makin meningkat, tapi kalau tak kawal tak jaga kulit dengan betul. Tak pasal-pasal nampak tua sebelum usia. Betul kan??
.
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Nak tahu info postage? Harga special memang tak masuk akal!🤩
.
JOM JUMPA KAMI DI JALAN LADANG, BANDAR KUALA TERENGGANU! KAMI SENTIASA KAT SINI KECUALI HARI JUMAAT
.
HARGA BIO MIRACLE ACTION : RM69.50
.
Nak dapatkan harga ahli yang jauh lebih murah untuk produk keluaran JRM??
JOM SERTAI KEAHLIAN, HARGA BERBALOI-BALOI‼️
.
JOIN AHLI FREE🔥FREE🔥
.
KENAPA NAK MEMBAZIR KALAU BOLEH JIMAT❓🤔
Untuk tahu syarat dan HARGA AHLI boleh contact no di bawah👇
📲www.wasap.my/60145221949
📲www.wasap.my/60192411949
.
#biomiracleaction #periodtaklawas #jrmkualaterengganu #jrmterengganu #jrmkualanerus #jrmkemaman #jamuratumalayaterengganu #jamuratumalaya #jrmladang #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #sweetdreams #tuandanial #kauyangpertama #jeragat #jerawat #skinsolution #pecahkanangin #pecahdarahbeku #kulitglowing #keputihanmendap #lawankanser #sembellit #setpenjagaanwanita #setbersalin
0 0 18 September, 2019

Terimakasi pelanggan smothing🙏

Untuk imfo lebih lanjut hubungi:
Bali Ayu Salon Spa. Jl rajawali no 9 pesiapan tabanan
Hp/wa: 081999358008
Line: @baliayusalonspa

#salonmewah #waxing #hairombre #hairspa #hairmaks #smothing #salonmurah #kulitglowing #totokwajah #kulitcantik #murah #realeks #ratus

Terimakasi pelanggan smothing🙏

Untuk imfo lebih lanjut hubungi:
Bali Ayu Salon Spa. Jl rajawali no 9 pesiapan tabanan
Hp/wa: 081999358008
Line: @baliayusalonspa

#salonmewah #waxing #hairombre #hairspa #hairmaks #smothing #salonmurah #kulitglowing #totokwajah #kulitcantik #murah #realeks #ratus
0 0 18 September, 2019

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉 
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉 
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment
0 0 18 September, 2019

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉 
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉 
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment
0 0 18 September, 2019

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉 
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉 
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment
0 0 18 September, 2019

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉 
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉 
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment
0 0 18 September, 2019

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉 
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉 
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment
1 0 18 September, 2019

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉 
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉 
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment
0 0 18 September, 2019

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉 
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉 
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment
0 0 18 September, 2019

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉 
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉 
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment
0 0 18 September, 2019

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉 
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉 
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment
0 0 18 September, 2019

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉 
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉 
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment
0 0 18 September, 2019

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉 
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉 
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment
0 0 18 September, 2019

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment

Semua Produk Glow Beauty bisa dibeli Paketan atau satuan ya... tergantung kebutuhanmu 😉 
Nikmati serangkaian perawatan amanmu dengan Glow Beauty Treatment. Semua produk terbuat dari bahan-bahan alami dan herbal. Tidak menyebabkan ketergantungan dan aman untuk ibu hamil juga menyusui. cocok untuk kulit yang sensitif.

dapatkan disini. 😉 
#glowbeauty #glow #glowing #kosmetik #kosmetikaman #kosmetikbpom #kosmetikoke #perawatanwajah #alami #herbal #mudah #halal #beautycare #kulitkinclong #kulitglowing #perawatandirumah #glowbeautytreatment
0 0 18 September, 2019

Wahhh semua teruja dengan BEAUTEE BLISS. 😍
.
Giler tak teruja kalau dah makan 1 kotak pun kulit dah jadi glowing glowing moise dan gebu.. Perut pun selesa je sebab hari2 dapat membuang.. Badan rasa ringan sebab toksin2 yg bersarang sekian lama pun keuar juga.  Sebab tu kulit pun cantik.  Kedut pun dah kurang... Ahh.. Banyak lagi lah yg best2 lepas makan BEAUTEE BLISS ni.. Rasa sendiri dan alami sendiri.. Giteww... .
.Promo price for #BeauteeBliss masih On lagi sis.. Jimat la kalau beli sekarang.. Ade yg beli 4 boxes terus buat stok... Hihi.. .
.
Whatsapp  sekarang yer utk intro promo 0133747363 @klik link di Bio 👆👆
.
.
#Beauteblisshhbydhea
#hushhushbydhea #beauteeblissbyhushhush #kulitglowing #mukacantik #kulitputihgebu #kulitcantik #puabu #fathialatiff #syukurselalu #datoaliffsyukri #shahidadherbs #yusoffalqardawi #puabusufyan #hanaazraa #luthfia #tanyadr #drimelda #sihattubuhbadan #ubatkurus #ubatramping #supplementkurus #jellydelima #kuruslentikk

Wahhh semua teruja dengan BEAUTEE BLISS. 😍
.
Giler tak teruja kalau dah makan 1 kotak pun kulit dah jadi glowing glowing moise dan gebu.. Perut pun selesa je sebab hari2 dapat membuang.. Badan rasa ringan sebab toksin2 yg bersarang sekian lama pun keuar juga.  Sebab tu kulit pun cantik.  Kedut pun dah kurang... Ahh.. Banyak lagi lah yg best2 lepas makan BEAUTEE BLISS ni.. Rasa sendiri dan alami sendiri.. Giteww... .
.Promo price for #BeauteeBliss masih On lagi sis.. Jimat la kalau beli sekarang.. Ade yg beli 4 boxes terus buat stok... Hihi.. .
.
Whatsapp  sekarang yer utk intro promo 0133747363 @klik link di Bio 👆👆
.
.
#Beauteblisshhbydhea
#hushhushbydhea #beauteeblissbyhushhush #kulitglowing #mukacantik #kulitputihgebu #kulitcantik #puabu #fathialatiff #syukurselalu #datoaliffsyukri #shahidadherbs #yusoffalqardawi #puabusufyan #hanaazraa #luthfia #tanyadr #drimelda #sihattubuhbadan #ubatkurus #ubatramping #supplementkurus #jellydelima #kuruslentikk
0 0 18 September, 2019

Perkara yang wajib bagi setiap orang adalah mencuci muka buang kekotoran dengan Noir Malachite Crystal.

Noir Malachite Crystal yang diperkaya akan 90 peratus gemstone malachite dan meneral semulajadi.Sangat sesuai untuk membership kulit mati.

Is terbukti amat baik bagi merawat kulit seperti: 🌷Kulit kusam
🌷Kulit kering
🌷Tona tidak serata
🌷Kulit gelap
🌷Kulit terbakar
🌷 Whitehead & Blackhead
🌷Kulit sensitive

50ml
Rm69

Jom sesiapa ingin mencuba boleh WhatsApp 👇
🏃‍♀️Dapatkannya sekarang 👇
http://www.wasap.my/60179878798

#noir
#noirselangor
#agentpuchong
#teamcikda
#kulitsehat #kulitkusam #kulitcantik #kulitcerah #kulitkering #kulitmulus #kulitglowing #malaysiamakeupartist #terengganu #kemaman #dungun #kerteh #kedah #melaka #pahang #selangor #kuantan

Perkara yang wajib bagi setiap orang adalah mencuci muka buang kekotoran dengan Noir Malachite Crystal.

Noir Malachite Crystal yang diperkaya akan 90 peratus gemstone malachite dan meneral semulajadi.Sangat sesuai untuk membership kulit mati.

Is terbukti amat baik bagi merawat kulit seperti: 🌷Kulit kusam
🌷Kulit kering
🌷Tona tidak serata
🌷Kulit gelap
🌷Kulit terbakar
🌷 Whitehead & Blackhead
🌷Kulit sensitive

50ml
Rm69

Jom sesiapa ingin mencuba boleh WhatsApp 👇
🏃‍♀️Dapatkannya sekarang 👇
http://www.wasap.my/60179878798

#noir
#noirselangor
#agentpuchong
#teamcikda
#kulitsehat #kulitkusam #kulitcantik #kulitcerah #kulitkering #kulitmulus #kulitglowing #malaysiamakeupartist #terengganu #kemaman #dungun #kerteh #kedah #melaka #pahang #selangor #kuantan
0 0 18 September, 2019

MAKIN HANGAT DENGAN PROMO MINI AGENT.
.
Alamak! apa! promo mini agent, tamat hujung bulan nie? Makin meriah la inbox miss ella dengan resit resit payment uols🤩
.
Cepat uols masih ada waktu untuk dm,pm,wasap miss ella, terlalu susah f e e l ta nak buat promo untuk mini agent, giler meriah macam ni!
.
Bukan saja uols jadi pengguna feelta malah menjadi family feelta beauty.
.
miss ella nak tegok uols action ke tak untuk merawat kulit sendiri sambil berbisnes.
.
rugi giler uols yang belum join mini agent dengan yuran serendah rm200 tapi nama uols juga berpeluang memenangi hp oppo secara percuma. jum rebut peluang sekarang sebelum tarikh tamat.
.
NAK KULIT KORANG BERSERI-SERI SEPERTI BAYI SEGERA, whatapps
+60173913325 - Miss Ella
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @Osza_best
.
#Feel8tasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal.

MAKIN HANGAT DENGAN PROMO MINI AGENT.
.
Alamak! apa! promo mini agent, tamat hujung bulan nie? Makin meriah la inbox miss ella dengan resit resit payment uols🤩
.
Cepat uols masih ada waktu untuk dm,pm,wasap miss ella, terlalu susah f e e l ta nak buat promo untuk mini agent, giler meriah macam ni!
.
Bukan saja uols jadi pengguna feelta malah menjadi family feelta beauty.
.
 miss ella nak tegok uols action ke tak untuk merawat kulit sendiri sambil berbisnes.
.
rugi giler uols yang belum join mini agent dengan yuran serendah rm200 tapi nama uols juga berpeluang memenangi hp oppo secara percuma. jum rebut peluang sekarang sebelum tarikh tamat.
.
NAK KULIT KORANG BERSERI-SERI SEPERTI BAYI SEGERA,  whatapps
+60173913325 - Miss Ella
AGENT&  STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @Osza_best
.
#Feel8tasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal.
27 0 18 September, 2019

Saat melihat drama Korea, pasti selalu takjub kan dengan kemulusan wajah para artisnya? Salah satu artis terkenal Korea, Song Hye Kyo, ternyata punya satu tips yang bisa dicoba supaya wajah sehat dan bersih. Cobalah mencuci wajah dengan susu, sebab dengan enzim yang dikandungnya susu mampu menghancurkan sel-sel kulit mati. Hal ini tentu bisa membuat kulit wajahmu makin berkilau.
.
.
#rahasiasehat
#tips
#tipscantik
#lifetips
#tipscantikalami
#tipscantiksehat
#kulitsehatalami
#cantikmasukakal
#tampilcantik
#inspirasiwanita
#songhyekyo
#songsongcouple
#tipskecantikan
#kulitglowing
#seputihgadiskorea
#tipskulitsehat
#kulitlembut
#wajahmulus
#cantikalakorea
#Nova
#DoitNow
#GridNetwork
#GridNetworkJuara

Saat melihat drama Korea, pasti selalu takjub kan dengan kemulusan wajah para artisnya? Salah satu artis terkenal Korea, Song Hye Kyo, ternyata punya satu tips yang bisa dicoba supaya wajah sehat dan bersih. Cobalah mencuci wajah dengan susu, sebab dengan enzim yang dikandungnya susu mampu menghancurkan sel-sel kulit mati. Hal ini tentu bisa membuat kulit wajahmu makin berkilau.
.
.
#rahasiasehat
#tips
#tipscantik
#lifetips
#tipscantikalami
#tipscantiksehat
#kulitsehatalami
#cantikmasukakal
#tampilcantik
#inspirasiwanita
#songhyekyo
#songsongcouple
#tipskecantikan
#kulitglowing
#seputihgadiskorea
#tipskulitsehat
#kulitlembut
#wajahmulus
#cantikalakorea
#Nova
#DoitNow
#GridNetwork
#GridNetworkJuara
21 0 18 September, 2019

APA FUNGSI MOYJ SERUM ? 🤔 * Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🌸
* Melembabkan kulit wajah✨
* Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher🙎🏻
* Mencegah penuaan dini 🗯
* Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🔆
* Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebih cerah 🔥
* Menutrisikan kulit🍃
* Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari☀️
* Menghilangkan flek pada wajah🍁
.
.e
.
🎉🎉HARGA TERMASUK POSTAGE 🎉🎉
.
.
1 RM45 (SM), RM48(SS) 🌸
2 RM80(SM), RM85(SS)
COMBO Foundation + Serum = RM90(SM) , RM 95(SS) 🌸
.
.
.
❗️❗️WHATSAPP SISMOY SEKARANG ❗️❗️
.
.
. 📱📱 0195223172 📱📱
📱📱 0195223172 📱📱
📱📱 0195223172 📱📱
📱📱 0195223172 📱📱
📱📱 0195223172 📱📱

APA FUNGSI MOYJ SERUM ? 🤔 * Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🌸
* Melembabkan kulit wajah✨
* Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher🙎🏻
* Mencegah penuaan dini 🗯
* Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🔆
* Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebih cerah 🔥
* Menutrisikan kulit🍃
* Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari☀️
* Menghilangkan flek pada wajah🍁
.
.e
.
🎉🎉HARGA TERMASUK POSTAGE 🎉🎉
.
.
1 RM45 (SM), RM48(SS) 🌸
2 RM80(SM), RM85(SS)
COMBO Foundation + Serum = RM90(SM) , RM 95(SS) 🌸
.
.
.
❗️❗️WHATSAPP SISMOY SEKARANG ❗️❗️
.
.
. 📱📱 0195223172 📱📱
📱📱 0195223172 📱📱
📱📱 0195223172 📱📱
📱📱 0195223172 📱📱
📱📱 0195223172 📱📱
3 1 18 September, 2019

Hye cinta hati,❤ @aqilybeauty nak share sikit kelebihan cleans 100% organik 😍😍😍ingredients yang digunakan tiada bahan bahan kimia🥰🥰 atau terlarang boleh terhakis kulit atau merosakkan kulit pada jangka masa pendek💃 / akan datang. Sangat sesuai dengan kulit normal/ sensitif/ allergik dan bermasalah. —
2 in 1 cleanser : boleh buat as makeup remover sekali. Jadi kalau rasa ada tertinggal makeup / terlupa nak remove makeup boleh terus guna cleanser kak esah cuci sampai ke dalam kulit. Bersih! Bersih! Bersih! 💥
.
.
DM/Whatsapp @aqilybeauty 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
.
GOMBAK✅ SETAPAK✅ BATU CAVES✅ SELAYANG✅ AMPANG✅ TAMAN MELATI✅ SENTUL✅ TAMAN MELAWATI✅ SETIAWANGSA✅ WANGSA MAJU✅ DANAU KOTA✅ SRI GOMBAK✅ GREENWOOD✅ KEPONG✅ SEGAMBUT✅ KOTA DAMANSARA✅ TTDI ✅ KELANA JAYA ✅ UITM PUNCAK ALAM ✅ KAJANG ✅ SUNGAI BESI ✅ CHERAS ✅ BANDAR TUN RAZAK ✅ SERI KEMBANGAN ✅KUALA LUMPUR .
.
🔥 #kudapkudapteruscantik #skincarekakesah #kulittelurrebus #teamelcahco #codavailable #testimonikakesah
#feedbackelcahco #elcahcoteammira #elcahcoteammira #stokiselcahco #leaderkakesah #stokiskakesah #agentkakesah #kudapkudapteruscantik #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #kulitbersih #kulitcerah #kulitcantik #kulitglowing #elcahcogombak #elcahcokualalumpur #elcahcoKL #elcahcosetapak #teamelcahco
⠀ ⠀⠀

Hye cinta hati,❤ @aqilybeauty nak share sikit kelebihan cleans 100% organik 😍😍😍ingredients yang digunakan tiada bahan bahan kimia🥰🥰 atau terlarang boleh terhakis kulit atau merosakkan kulit pada jangka masa pendek💃 / akan datang. Sangat sesuai dengan kulit normal/ sensitif/ allergik dan bermasalah. — 
2 in 1 cleanser : boleh buat as makeup remover sekali. Jadi kalau rasa ada tertinggal makeup / terlupa nak remove makeup boleh terus guna cleanser kak esah cuci sampai ke dalam kulit. Bersih! Bersih! Bersih! 💥
.
.
DM/Whatsapp @aqilybeauty 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
.
GOMBAK✅ SETAPAK✅ BATU CAVES✅ SELAYANG✅ AMPANG✅ TAMAN MELATI✅ SENTUL✅ TAMAN MELAWATI✅ SETIAWANGSA✅ WANGSA MAJU✅ DANAU KOTA✅ SRI GOMBAK✅ GREENWOOD✅ KEPONG✅ SEGAMBUT✅ KOTA DAMANSARA✅ TTDI ✅ KELANA JAYA ✅ UITM PUNCAK ALAM ✅ KAJANG ✅ SUNGAI BESI ✅ CHERAS ✅ BANDAR TUN RAZAK ✅ SERI KEMBANGAN ✅KUALA LUMPUR .
.
🔥#kudapkudapteruscantik #skincarekakesah #kulittelurrebus #teamelcahco #codavailable #testimonikakesah
#feedbackelcahco #elcahcoteammira #elcahcoteammira #stokiselcahco #leaderkakesah #stokiskakesah #agentkakesah #kudapkudapteruscantik #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #kulitbersih #kulitcerah #kulitcantik #kulitglowing #elcahcogombak #elcahcokualalumpur #elcahcoKL #elcahcosetapak #teamelcahco
⠀ ⠀⠀
1 1 18 September, 2019

Kak nora ada bagitahu yang sekarang KEDUTAN-KEDUTAN HALUS YANG ADA PADA MUKA DIA DAH SEMAKIN MENGHILAG! Wah wah wahh… korang tak nak ke macam kak nora ni? 😍
.
Nak tahu kenapa? 😱 sebab pakai bio miracle action lah.. sambil-sambil rawat masalah kulit berjerawat dan berjeragat, bio miracle action ni jugak AKAN HAPUSKAN SEMUA KEDUTAN pada wajah. Baru lah awet muda selalu
.
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Nak tahu info postage? Harga special memang tak masuk akal!🤩
.
JOM JUMPA KAMI DI JALAN LADANG, BANDAR KUALA TERENGGANU! KAMI SENTIASA KAT SINI KECUALI HARI JUMAAT
.
HARGA BIO MIRACLE ACTION : RM69.50
.
Nak dapatkan harga ahli yang jauh lebih murah untuk produk keluaran JRM??
JOM SERTAI KEAHLIAN, HARGA BERBALOI-BALOI‼️
.
JOIN AHLI FREE🔥FREE🔥
.
KENAPA NAK MEMBAZIR KALAU BOLEH JIMAT❓🤔
Untuk tahu syarat dan HARGA AHLI boleh contact no di bawah👇
📲www.wasap.my/60145221949
📲www.wasap.my/60192411949
.
#biomiracleaction #periodtaklawas #jrmkualaterengganu #jrmterengganu #jrmkualanerus #jrmkemaman #jamuratumalayaterengganu #jamuratumalaya #jrmladang #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #sweetdreams #tuandanial #kauyangpertama #jeragat #jerawat #skinsolution #pecahkanangin #pecahdarahbeku #kulitglowing #keputihanmendap #lawankanser #sembellit #setpenjagaanwanita #setbersalin

Kak nora ada bagitahu yang sekarang KEDUTAN-KEDUTAN HALUS YANG ADA PADA MUKA DIA DAH SEMAKIN MENGHILAG! Wah wah wahh… korang tak nak ke macam kak nora ni? 😍
.
Nak tahu kenapa? 😱 sebab pakai bio miracle action lah.. sambil-sambil rawat masalah kulit berjerawat dan berjeragat, bio miracle action ni jugak AKAN HAPUSKAN SEMUA KEDUTAN pada wajah. Baru lah awet muda selalu
.
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Nak tahu info postage? Harga special memang tak masuk akal!🤩
.
JOM JUMPA KAMI DI JALAN LADANG, BANDAR KUALA TERENGGANU! KAMI SENTIASA KAT SINI KECUALI HARI JUMAAT
.
HARGA BIO MIRACLE ACTION : RM69.50
.
Nak dapatkan harga ahli yang jauh lebih murah untuk produk keluaran JRM??
JOM SERTAI KEAHLIAN, HARGA BERBALOI-BALOI‼️
.
JOIN AHLI FREE🔥FREE🔥
.
KENAPA NAK MEMBAZIR KALAU BOLEH JIMAT❓🤔
Untuk tahu syarat dan HARGA AHLI boleh contact no di bawah👇
📲www.wasap.my/60145221949
📲www.wasap.my/60192411949
.
#biomiracleaction #periodtaklawas #jrmkualaterengganu #jrmterengganu #jrmkualanerus #jrmkemaman #jamuratumalayaterengganu #jamuratumalaya #jrmladang #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #sweetdreams #tuandanial #kauyangpertama #jeragat #jerawat #skinsolution #pecahkanangin #pecahdarahbeku #kulitglowing #keputihanmendap #lawankanser #sembellit #setpenjagaanwanita #setbersalin
0 0 18 September, 2019

Kak nora ada bagitahu yang sekarang KEDUTAN-KEDUTAN HALUS YANG ADA PADA MUKA DIA DAH SEMAKIN MENGHILAG! Wah wah wahh… korang tak nak ke macam kak nora ni? 😍
.
Nak tahu kenapa? 😱 sebab pakai bio miracle action lah.. sambil-sambil rawat masalah kulit berjerawat dan berjeragat, bio miracle action ni jugak AKAN HAPUSKAN SEMUA KEDUTAN pada wajah. Baru lah awet muda selalu
.
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Nak tahu info postage? Harga special memang tak masuk akal!🤩
.
JOM JUMPA KAMI DI JALAN LADANG, BANDAR KUALA TERENGGANU! KAMI SENTIASA KAT SINI KECUALI HARI JUMAAT
.
HARGA BIO MIRACLE ACTION : RM69.50
.
Nak dapatkan harga ahli yang jauh lebih murah untuk produk keluaran JRM??
JOM SERTAI KEAHLIAN, HARGA BERBALOI-BALOI‼️
.
JOIN AHLI FREE🔥FREE🔥
.
KENAPA NAK MEMBAZIR KALAU BOLEH JIMAT❓🤔
Untuk tahu syarat dan HARGA AHLI boleh contact no di bawah👇
📲www.wasap.my/60145221949
📲www.wasap.my/60192411949
.
#biomiracleaction #periodtaklawas #jrmkualaterengganu #jrmterengganu #jrmkualanerus #jrmkemaman #jamuratumalayaterengganu #jamuratumalaya #jrmladang #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #sweetdreams #tuandanial #kauyangpertama #jeragat #jerawat #skinsolution #pecahkanangin #pecahdarahbeku #kulitglowing #keputihanmendap #lawankanser #sembellit #setpenjagaanwanita #setbersalin

Kak nora ada bagitahu yang sekarang KEDUTAN-KEDUTAN HALUS YANG ADA PADA MUKA DIA DAH SEMAKIN MENGHILAG! Wah wah wahh… korang tak nak ke macam kak nora ni? 😍
.
Nak tahu kenapa? 😱 sebab pakai bio miracle action lah.. sambil-sambil rawat masalah kulit berjerawat dan berjeragat, bio miracle action ni jugak AKAN HAPUSKAN SEMUA KEDUTAN pada wajah. Baru lah awet muda selalu
.
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Nak tahu info postage? Harga special memang tak masuk akal!🤩
.
JOM JUMPA KAMI DI JALAN LADANG, BANDAR KUALA TERENGGANU! KAMI SENTIASA KAT SINI KECUALI HARI JUMAAT
.
HARGA BIO MIRACLE ACTION : RM69.50
.
Nak dapatkan harga ahli yang jauh lebih murah untuk produk keluaran JRM??
JOM SERTAI KEAHLIAN, HARGA BERBALOI-BALOI‼️
.
JOIN AHLI FREE🔥FREE🔥
.
KENAPA NAK MEMBAZIR KALAU BOLEH JIMAT❓🤔
Untuk tahu syarat dan HARGA AHLI boleh contact no di bawah👇
📲www.wasap.my/60145221949
📲www.wasap.my/60192411949
.
#biomiracleaction #periodtaklawas #jrmkualaterengganu #jrmterengganu #jrmkualanerus #jrmkemaman #jamuratumalayaterengganu #jamuratumalaya #jrmladang #kulitkusam #keputihan #keputihanteruk #kentutvagina #sweetdreams #tuandanial #kauyangpertama #jeragat #jerawat #skinsolution #pecahkanangin #pecahdarahbeku #kulitglowing #keputihanmendap #lawankanser #sembellit #setpenjagaanwanita #setbersalin
2 0 18 September, 2019

"Boleh ke LELAKI consume Calla Beautskin ni? Sy takut lah nanti sy bertukar jadi perempuan.”🤦🏻‍♀️
_
Lelaki atau perempuan, keduanya sama je mementingkan penjagaan kulit. Kasang-kadang lelaki lebih pentingkan kulit dari perempuan tau.
_
Jangan risau, consume Calla Beautskin tak akan menjadikan lelaki jadi sajut atau sapi. Sebab dalam Calla Beautskin tiada bahan seperti hormon yang boleh tukar hormon lelaki jadi perempuan😅
_
Bahan Calla Beautskin 100% hanya untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit sahaja.
_
Yaney syorkan lelaki consume Calla Beautskin kerana senang nak consume. Rasa dia pun sangat sedap dan just dalam bentuk serbuk yang halus sahaja. Kema-kemam cair dimulut gituu😋
_
Antara fungsi Calla Beautskin adalah;
_
🍑Melembapkan kulit
🍑Melambatkan proses penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar UV
🍑Melancarkan proses pencernaan
🍑Mencerahkan kulit
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan
🍑Sekatakan tona kulit
🍑Memudar dan menghilangkan parut jerawat
🍑Mengecut dan mengeringkan jerawat
_
Haaaa ! Yang mana dok tertanya-tanya boleh ke lelaki guna Calla Beautskin ni? Jawapan dia sangat BOLEH ! Tak perlu segan silu nak cuba okay, sebab dah ramai customer lelaki dah guna.
_
Nak harga PROMOSI? Komen “NAK” kat bawah sekarang👇🏻
.
wasap utk fast response , klik je direct link pada bio ig @callabeautskin 🍑
📲wasap +60178947269 tq
.
#callabeauty #callabeautskin #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #kulitflawless #kulitbebasjerawat

"Boleh ke LELAKI consume Calla Beautskin ni? Sy takut lah nanti sy bertukar jadi perempuan.”🤦🏻‍♀️
_
Lelaki atau perempuan, keduanya sama je mementingkan penjagaan kulit. Kasang-kadang lelaki lebih pentingkan kulit dari perempuan tau.
_
Jangan risau, consume Calla Beautskin tak akan menjadikan lelaki jadi sajut atau sapi. Sebab dalam Calla Beautskin tiada bahan seperti hormon yang boleh tukar hormon lelaki jadi perempuan😅
_
Bahan Calla Beautskin 100% hanya untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit sahaja.
_
Yaney syorkan lelaki consume Calla Beautskin kerana senang nak consume. Rasa dia pun sangat sedap dan just dalam bentuk serbuk yang halus sahaja. Kema-kemam cair dimulut gituu😋
_
Antara fungsi Calla Beautskin adalah;
_
🍑Melembapkan kulit
🍑Melambatkan proses penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar UV
🍑Melancarkan proses pencernaan
🍑Mencerahkan kulit
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan
🍑Sekatakan tona kulit
🍑Memudar dan menghilangkan parut jerawat
🍑Mengecut dan mengeringkan jerawat
_
Haaaa ! Yang mana dok tertanya-tanya boleh ke lelaki guna Calla Beautskin ni? Jawapan dia sangat BOLEH ! Tak perlu segan silu nak cuba okay, sebab dah ramai customer lelaki dah guna.
_
Nak harga PROMOSI? Komen “NAK” kat bawah sekarang👇🏻
.
wasap utk fast response , klik je direct link pada bio ig @callabeautskin 🍑
📲wasap +60178947269  tq
.
#callabeauty #callabeautskin #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #kulitflawless #kulitbebasjerawat
1 0 18 September, 2019

Nak tahu? Consume Calla Beautskin secara konsisten akan menjadikan kulit korang sure-sure lebih PUTIH dan CERAH kurang dari 7 hari !
.
Bukan itu je, kulit korang jugak akan kembali pulih dari masalah SUNBURN dan KULIT KERING. Haaa confirm-confirm lah kulit lebih pelolesss dan lembut dari biasa kan?😍
.
Selain itu jugak, Calla Beautskin sangat membantu memudarkan parut kat muka atau badan korang tau. Biasalah, manusia mana yang tak ada parut kan?
.
But don’t worry lah, Calla Beautskin boleh selesaikan masalah korang tu. Korang just kemam-kemam je serbuk Calla Beautskin yang rasa dia sebijik macam buah Peach🍑 tu, and then tunggu kesan dalam masa kurang 7 hari ok?💃
.
#feedbackcallabeautskin_original
.
Min nak tanya ni, awak ada masalah kulit gelap, kusam dan tona kulit tak sekata ke? Awak nak min bantu? Kalau nak, wasap utk fast response , klik je direct link pada bio ig @callabeautskin 🍑
📲wasap +60178947269 tq
.
.
#putihgebu #kulitlembab #kulitpinkish #kulitglowing #putihmelepak #supplementputih #supplementputihkankulit #pakejstudent #hargastudent #produkviral #produkviral2019 #instafemes #callabeautskin #callabeauty #kulitbebasjerawat #callabeautskinkedah #callabeautskinutara #dropshipdiperlukan #dropshipwantedmalaysia

Nak tahu? Consume Calla Beautskin secara konsisten akan menjadikan kulit korang sure-sure lebih PUTIH dan CERAH kurang dari 7 hari !
.
Bukan itu je, kulit korang jugak akan kembali pulih dari masalah SUNBURN dan KULIT KERING. Haaa confirm-confirm lah kulit lebih pelolesss dan lembut dari biasa kan?😍
.
Selain itu jugak, Calla Beautskin sangat membantu memudarkan parut kat muka atau badan korang tau. Biasalah, manusia mana yang tak ada parut kan?
.
But don’t worry lah, Calla Beautskin boleh selesaikan masalah korang tu. Korang just kemam-kemam je serbuk Calla Beautskin yang rasa dia sebijik macam buah Peach🍑 tu, and then tunggu kesan dalam masa kurang 7 hari ok?💃
.
 #feedbackcallabeautskin_original
.
Min nak tanya ni, awak ada masalah kulit gelap, kusam dan tona kulit tak sekata ke? Awak nak min  bantu? Kalau nak, wasap utk fast response , klik je direct link pada bio ig @callabeautskin 🍑
📲wasap +60178947269  tq
.
.
#putihgebu #kulitlembab #kulitpinkish #kulitglowing  #putihmelepak #supplementputih #supplementputihkankulit #pakejstudent #hargastudent #produkviral #produkviral2019 #instafemes  #callabeautskin #callabeauty #kulitbebasjerawat #callabeautskinkedah  #callabeautskinutara #dropshipdiperlukan #dropshipwantedmalaysia
1 0 18 September, 2019

Nak tahu? Consume Calla Beautskin secara konsisten akan menjadikan kulit korang sure-sure lebih PUTIH dan CERAH kurang dari 7 hari !
.
Bukan itu je, kulit korang jugak akan kembali pulih dari masalah SUNBURN dan KULIT KERING. Haaa confirm-confirm lah kulit lebih pelolesss dan lembut dari biasa kan?😍
.
Selain itu jugak, Calla Beautskin sangat membantu memudarkan parut kat muka atau badan korang tau. Biasalah, manusia mana yang tak ada parut kan?
.
But don’t worry lah, Calla Beautskin boleh selesaikan masalah korang tu. Korang just kemam-kemam je serbuk Calla Beautskin yang rasa dia sebijik macam buah Peach🍑 tu, and then tunggu kesan dalam masa kurang 7 hari ok?💃
.
#feedbackcallabeautskin_original
.
Min nak tanya ni, awak ada masalah kulit gelap, kusam dan tona kulit tak sekata ke? Awak nak min bantu? Kalau nak, wasap utk fast response , klik je direct link pada bio ig @callabeautskin 🍑
📲wasap +60178947269 tq
.
.
#putihgebu #kulitlembab #kulitpinkish #kulitglowing #putihmelepak #supplementputih #supplementputihkankulit #pakejstudent #hargastudent #produkviral #produkviral2019 #instafemes #callabeautskin #callabeauty #kulitbebasjerawat #callabeautskinkedah #callabeautskinutara #dropshipdiperlukan #dropshipwantedmalaysia

Nak tahu? Consume Calla Beautskin secara konsisten akan menjadikan kulit korang sure-sure lebih PUTIH dan CERAH kurang dari 7 hari !
.
Bukan itu je, kulit korang jugak akan kembali pulih dari masalah SUNBURN dan KULIT KERING. Haaa confirm-confirm lah kulit lebih pelolesss dan lembut dari biasa kan?😍
.
Selain itu jugak, Calla Beautskin sangat membantu memudarkan parut kat muka atau badan korang tau. Biasalah, manusia mana yang tak ada parut kan?
.
But don’t worry lah, Calla Beautskin boleh selesaikan masalah korang tu. Korang just kemam-kemam je serbuk Calla Beautskin yang rasa dia sebijik macam buah Peach🍑 tu, and then tunggu kesan dalam masa kurang 7 hari ok?💃
.
 #feedbackcallabeautskin_original
.
Min nak tanya ni, awak ada masalah kulit gelap, kusam dan tona kulit tak sekata ke? Awak nak min  bantu? Kalau nak, wasap utk fast response , klik je direct link pada bio ig @callabeautskin 🍑
📲wasap +60178947269  tq
.
.
#putihgebu #kulitlembab #kulitpinkish #kulitglowing  #putihmelepak #supplementputih #supplementputihkankulit #pakejstudent #hargastudent #produkviral #produkviral2019 #instafemes  #callabeautskin #callabeauty #kulitbebasjerawat #callabeautskinkedah  #callabeautskinutara #dropshipdiperlukan #dropshipwantedmalaysia
1 0 18 September, 2019

😉MENYUSU BADAN SAYA MAKAN 1 KOTAK.❤💚
.⠀
❤️ Badan makin putih.
😍 Biji kolestrol di leher hilang.
🥰 Sunburn dah kurang.
🍒 Baby nampak sihat.
.⠀
Seronokkan kalau dapat feedback macamni? Lagi-lagi lepas mengandung, lepas berpantang. Fuh! Bertukar jadi remaja dulu kale malah lebih LETOPS 🔥😚💕
⠀.
.
DM/Whatsapp @aqilybeauty 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
.
GOMBAK✅ SETAPAK✅ BATU CAVES✅ SELAYANG✅ AMPANG✅ TAMAN MELATI✅ SENTUL✅ TAMAN MELAWATI✅ SETIAWANGSA✅ WANGSA MAJU✅ DANAU KOTA✅ SRI GOMBAK✅ GREENWOOD✅ KEPONG✅ SEGAMBUT✅ KOTA DAMANSARA✅ TTDI ✅ KELANA JAYA ✅ UITM PUNCAK ALAM ✅ KAJANG ✅ SUNGAI BESI ✅ CHERAS ✅ BANDAR TUN RAZAK ✅ SERI KEMBANGAN ✅KUALA LUMPUR .
.
🔥 #kudapkudapteruscantik #skincarekakesah #kulittelurrebus #teamelcahco #codavailable #testimonikakesah
#feedbackelcahco #elcahcoteammira #elcahcoteammira #stokiselcahco #leaderkakesah #stokiskakesah #agentkakesah #kudapkudapteruscantik #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #kulitbersih #kulitcerah #kulitcantik #kulitglowing #elcahcogombak #elcahcokualalumpur #elcahcoKL #elcahcosetapak #teamelcahco
⠀ ⠀⠀

😉MENYUSU BADAN SAYA MAKAN 1 KOTAK.❤💚
.⠀
❤️ Badan makin putih.
😍 Biji kolestrol di leher hilang.
🥰 Sunburn dah kurang.
🍒 Baby nampak sihat.
.⠀
Seronokkan kalau dapat feedback macamni? Lagi-lagi lepas mengandung, lepas berpantang. Fuh! Bertukar jadi remaja dulu kale malah lebih LETOPS 🔥😚💕
⠀.
.
DM/Whatsapp @aqilybeauty 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
.
GOMBAK✅ SETAPAK✅ BATU CAVES✅ SELAYANG✅ AMPANG✅ TAMAN MELATI✅ SENTUL✅ TAMAN MELAWATI✅ SETIAWANGSA✅ WANGSA MAJU✅ DANAU KOTA✅ SRI GOMBAK✅ GREENWOOD✅ KEPONG✅ SEGAMBUT✅ KOTA DAMANSARA✅ TTDI ✅ KELANA JAYA ✅ UITM PUNCAK ALAM ✅ KAJANG ✅ SUNGAI BESI ✅ CHERAS ✅ BANDAR TUN RAZAK ✅ SERI KEMBANGAN ✅KUALA LUMPUR .
.
🔥#kudapkudapteruscantik #skincarekakesah #kulittelurrebus #teamelcahco #codavailable #testimonikakesah
#feedbackelcahco #elcahcoteammira #elcahcoteammira #stokiselcahco #leaderkakesah #stokiskakesah #agentkakesah #kudapkudapteruscantik #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #kulitbersih #kulitcerah #kulitcantik #kulitglowing #elcahcogombak #elcahcokualalumpur #elcahcoKL #elcahcosetapak #teamelcahco
⠀ ⠀⠀
1 1 18 September, 2019

😘😍PEREMPUAN PALING SUKA 🥰❤️
.⠀⠀
Sebab memang susah nak hilang!🤩
Sebab ramai yang terkena!🥰
Sebab runsing tiada ubat!😎
.⠀⠀
Makan elcahco Alhamdullilah terus terasa seperti anak anak kecil dulu kala 🙊💕 tak tipu memang ramai customers mengaku!
.
.
DM/Whatsapp @aqilybeauty 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
.
GOMBAK✅ SETAPAK✅ BATU CAVES✅ SELAYANG✅ AMPANG✅ TAMAN MELATI✅ SENTUL✅ TAMAN MELAWATI✅ SETIAWANGSA✅ WANGSA MAJU✅ DANAU KOTA✅ SRI GOMBAK✅ GREENWOOD✅ KEPONG✅ SEGAMBUT✅ KOTA DAMANSARA✅ TTDI ✅ KELANA JAYA ✅ UITM PUNCAK ALAM ✅ KAJANG ✅ SUNGAI BESI ✅ CHERAS ✅ BANDAR TUN RAZAK ✅ SERI KEMBANGAN ✅KUALA LUMPUR .
.
🔥 #kudapkudapteruscantik #skincarekakesah #kulittelurrebus #teamelcahco #codavailable #testimonikakesah
#feedbackelcahco #elcahcoteammira #elcahcoteammira #stokiselcahco #leaderkakesah #stokiskakesah #agentkakesah #kudapkudapteruscantik #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #kulitbersih #kulitcerah #kulitcantik #kulitglowing #elcahcogombak #elcahcokualalumpur #elcahcoKL #elcahcosetapak #teamelcahco
⠀ ⠀⠀

😘😍PEREMPUAN PALING SUKA 🥰❤️
.⠀⠀
Sebab memang susah nak hilang!🤩
Sebab ramai yang terkena!🥰
Sebab runsing tiada ubat!😎
.⠀⠀
Makan elcahco Alhamdullilah terus terasa seperti anak anak kecil dulu kala 🙊💕 tak tipu memang ramai customers mengaku!
.
.
DM/Whatsapp @aqilybeauty 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
.
GOMBAK✅ SETAPAK✅ BATU CAVES✅ SELAYANG✅ AMPANG✅ TAMAN MELATI✅ SENTUL✅ TAMAN MELAWATI✅ SETIAWANGSA✅ WANGSA MAJU✅ DANAU KOTA✅ SRI GOMBAK✅ GREENWOOD✅ KEPONG✅ SEGAMBUT✅ KOTA DAMANSARA✅ TTDI ✅ KELANA JAYA ✅ UITM PUNCAK ALAM ✅ KAJANG ✅ SUNGAI BESI ✅ CHERAS ✅ BANDAR TUN RAZAK ✅ SERI KEMBANGAN ✅KUALA LUMPUR .
.
🔥#kudapkudapteruscantik #skincarekakesah #kulittelurrebus #teamelcahco #codavailable #testimonikakesah
#feedbackelcahco #elcahcoteammira #elcahcoteammira #stokiselcahco #leaderkakesah #stokiskakesah #agentkakesah #kudapkudapteruscantik #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #kulitbersih #kulitcerah #kulitcantik #kulitglowing #elcahcogombak #elcahcokualalumpur #elcahcoKL #elcahcosetapak #teamelcahco
⠀ ⠀⠀
1 1 18 September, 2019


Kenapa ORGGA Daily Cleansing Powder Bacca Bliss sesuai merawat kulit berjerawat?🤔
.
☘Mengandungi Calendula flowers(pot Marigold) iaitu sejenis emolien(mengawal lapisan kulit & mengelakkan kehilangan moisture dalam kulit), sebagai antibakteria untuk mengelakkan pertumbuhan jerawat baru & mengurangkan kesan parut jerawat.
.
.
ORGGA is FREE from:
Alcohol, Hydroquinone, Mercury, SLS, Paraben, Synthetic Preservative, Sulfates, Synthetic colouring & fragrance and any harmful chemicals.
.
ORGGA is FULL of:
Natural & Organic Plants, Flowers, Fruits, Grains, Clays, Love, Care and Sincerity 🥰.
. . .
xoxo,⁣
Your orggaly caring bff⁣
Jaja 0148499656 .
.
#orgga #orggamalaysia #orggakelantan #cubatrytestorgga #selfieandwin #skincaresale #skincarethatworks #sayagunaorgga #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kosmetikmalaysia #igshopmalaysia #beautybeyondcolours #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #crueltyfreeskincare #veganskincare #nonasties #naturalorganicskincare #squalane #faceoilmalaysia #cleansingpowder #naturalbeauty #beautytips #jaderoller #muamalaysia #madeinmalaysia #faceroller

•
Kenapa ORGGA Daily Cleansing Powder Bacca Bliss sesuai merawat kulit berjerawat?🤔
.
☘Mengandungi Calendula flowers(pot Marigold) iaitu sejenis emolien(mengawal lapisan kulit & mengelakkan kehilangan moisture dalam kulit), sebagai antibakteria untuk mengelakkan pertumbuhan jerawat baru & mengurangkan kesan parut jerawat.
.
.
ORGGA is FREE from:
Alcohol, Hydroquinone, Mercury, SLS, Paraben, Synthetic Preservative, Sulfates, Synthetic colouring & fragrance and any harmful chemicals.
.
ORGGA is FULL of:
Natural & Organic Plants, Flowers, Fruits, Grains, Clays, Love, Care and Sincerity 🥰.
. . .
xoxo,⁣
Your orggaly caring bff⁣
Jaja 0148499656 .
.
#orgga #orggamalaysia #orggakelantan #cubatrytestorgga #selfieandwin #skincaresale #skincarethatworks #sayagunaorgga #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kosmetikmalaysia #igshopmalaysia #beautybeyondcolours #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #crueltyfreeskincare #veganskincare #nonasties #naturalorganicskincare #squalane #faceoilmalaysia #cleansingpowder #naturalbeauty #beautytips #jaderoller #muamalaysia #madeinmalaysia #faceroller
4 0 18 September, 2019

Alasan Mengapa Kamu Harus Melakukan Scrub Wajah
.
Scrubing adalah salah satu perawatan untuk membantu mengangkat sel kulit mati. Seberapa pentingkah scrub wajah? Yuk simak selengkapnya, ladies
.
Scrub adalah produk kecantikan yang memiliki butiran-butiran kasar yang fungsinya untuk mengangkat sel kulit yang mati, mengangkat kotoran dan bisa menghaluskan permukaan kulit. Bagi kebanyakan orang, membersihkan wajah dengan sabun mampu membersihkan tuntas kotoran pada wajah. Padahal sebenarnya dengan sabun saja belum cukup. Dengan melakukan perawatan scrub wajah dengan rutin 1-2 kali seminggu, maka memiliki kulit wajah yang halus tanpa jerawat dan noda bekas jerawat bukan lagi sekedar mimpi.
.
6 Manfaat Scrub Wajah yang Membuatmu Tidak Akan Meninggalkannya

1. Mengangkat Sel-Sel Kulit Mati
2. Membantu Regenerasi Kulit Wajah
3. Mencerahkan Kulit Wajah
4. Menghilangkan Komedo dan mencegah timbulnya jerawat
5. Membuat Kulit Terlihat Lebih Sehat dan Bercahaya
6. Mengencangkan Kulit Wajah dan Mencegah Penuaan Kulit
.
.
Free consult/Order/Join jafra
Wa : 08164817807
.
.
#Scrubwajah #gentlescrubjafra #penghilangkomedo #orderjafra #jafrajakartatimur #jafradepok #jafracawang #jafracililitan #maskerwajah #pellingwajah #kulitglowing #pencerahwajah

Alasan Mengapa Kamu Harus Melakukan Scrub Wajah
.
Scrubing adalah salah satu perawatan untuk membantu mengangkat sel kulit mati. Seberapa pentingkah scrub wajah? Yuk simak selengkapnya, ladies
.
Scrub adalah produk kecantikan yang memiliki butiran-butiran kasar yang fungsinya untuk mengangkat sel kulit yang mati, mengangkat kotoran dan bisa menghaluskan permukaan kulit. Bagi kebanyakan orang, membersihkan wajah dengan sabun mampu membersihkan tuntas kotoran pada wajah. Padahal sebenarnya dengan sabun saja belum cukup. Dengan melakukan perawatan scrub wajah dengan rutin 1-2 kali seminggu, maka memiliki kulit wajah yang halus tanpa jerawat dan noda bekas jerawat bukan lagi sekedar mimpi.
.
6 Manfaat Scrub Wajah yang Membuatmu Tidak Akan Meninggalkannya

1. Mengangkat Sel-Sel Kulit Mati
2. Membantu Regenerasi Kulit Wajah
3. Mencerahkan Kulit Wajah
4. Menghilangkan Komedo dan mencegah timbulnya jerawat
5. Membuat Kulit Terlihat Lebih Sehat dan Bercahaya
6. Mengencangkan Kulit Wajah dan Mencegah Penuaan Kulit
.
.
Free consult/Order/Join jafra
Wa : 08164817807
.
.
#Scrubwajah #gentlescrubjafra #penghilangkomedo #orderjafra #jafrajakartatimur #jafradepok #jafracawang #jafracililitan #maskerwajah #pellingwajah #kulitglowing #pencerahwajah
0 0 18 September, 2019

Alasan Mengapa Kamu Harus Melakukan Scrub Wajah
.
Scrubing adalah salah satu perawatan untuk membantu mengangkat sel kulit mati. Seberapa pentingkah scrub wajah? Yuk simak selengkapnya, ladies
.
Scrub adalah produk kecantikan yang memiliki butiran-butiran kasar yang fungsinya untuk mengangkat sel kulit yang mati, mengangkat kotoran dan bisa menghaluskan permukaan kulit. Bagi kebanyakan orang, membersihkan wajah dengan sabun mampu membersihkan tuntas kotoran pada wajah. Padahal sebenarnya dengan sabun saja belum cukup. Dengan melakukan perawatan scrub wajah dengan rutin 1-2 kali seminggu, maka memiliki kulit wajah yang halus tanpa jerawat dan noda bekas jerawat bukan lagi sekedar mimpi.
.
6 Manfaat Scrub Wajah yang Membuatmu Tidak Akan Meninggalkannya

1. Mengangkat Sel-Sel Kulit Mati
2. Membantu Regenerasi Kulit Wajah
3. Mencerahkan Kulit Wajah
4. Menghilangkan Komedo dan mencegah timbulnya jerawat
5. Membuat Kulit Terlihat Lebih Sehat dan Bercahaya
6. Mengencangkan Kulit Wajah dan Mencegah Penuaan Kulit
.
.
Free consult/Order/Join jafra
Wa : 08164817807
.
.
#Scrubwajah #gentlescrubjafra #penghilangkomedo #orderjafra #jafrajakartatimur #jafradepok #jafracawang #jafracililitan #maskerwajah #pellingwajah #kulitglowing #pencerahwajah
#mudmaskjafra #royaljellyjafra

Alasan Mengapa Kamu Harus Melakukan Scrub Wajah
.
Scrubing adalah salah satu perawatan untuk membantu mengangkat sel kulit mati. Seberapa pentingkah scrub wajah? Yuk simak selengkapnya, ladies
.
Scrub adalah produk kecantikan yang memiliki butiran-butiran kasar yang fungsinya untuk mengangkat sel kulit yang mati, mengangkat kotoran dan bisa menghaluskan permukaan kulit. Bagi kebanyakan orang, membersihkan wajah dengan sabun mampu membersihkan tuntas kotoran pada wajah. Padahal sebenarnya dengan sabun saja belum cukup. Dengan melakukan perawatan scrub wajah dengan rutin 1-2 kali seminggu, maka memiliki kulit wajah yang halus tanpa jerawat dan noda bekas jerawat bukan lagi sekedar mimpi.
.
6 Manfaat Scrub Wajah yang Membuatmu Tidak Akan Meninggalkannya

1. Mengangkat Sel-Sel Kulit Mati
2. Membantu Regenerasi Kulit Wajah
3. Mencerahkan Kulit Wajah
4. Menghilangkan Komedo dan mencegah timbulnya jerawat
5. Membuat Kulit Terlihat Lebih Sehat dan Bercahaya
6. Mengencangkan Kulit Wajah dan Mencegah Penuaan Kulit
.
.
Free consult/Order/Join jafra
Wa : 08164817807
.
.
#Scrubwajah #gentlescrubjafra #penghilangkomedo #orderjafra #jafrajakartatimur #jafradepok #jafracawang #jafracililitan #maskerwajah #pellingwajah #kulitglowing #pencerahwajah
#mudmaskjafra#royaljellyjafra
0 0 18 September, 2019

ELDIRA EXCLUSIVE
==================
.
.
NAK TAU APA YG BEST 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
🌹Design terbaru dipasaran
🌹Material SB LINE Silk
🌹High quality 100% Gred A
🌹5 Warna yang menawan & gojes
🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang
🌹Jenis kain duyung
🌹Pinggang bergetah kiri kanan
🌹kain berzip
🌹saiz dari xs s m l xl
.
🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹
.
🌹❎ jarang
🌹❎ kecut
🌹❎berbulu lps cuci
🌹❎mudah renyuk
🌹❎perlu digosok
🌹✔lembut n selesa dipakai
🌹✔tahan dan x mudah luntur
🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja
🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy .
Available saiz xs s m l xl .
📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA
📌PATUNG PAKAI SAIZ S 📌PATUNG PAKAI PENYEPIT DIBLKG
BAJU
.
HARGA DROPSHIP
RM95 SM/RM100 SS
.
FREE POSTAGE😘😘
.
.
#likesforlikes #likeforlikes #likers #zumbafitness #zumbamalaysia #zumbateam #dancechallenge #coachkurusmalaysia #coachkurus #kurusdalam2minggu #kurussihat #kurusselepasbersalin #ubatkurus #ubatkurusmalaysia #tehdetoks #detoksusus #kulitcerah #kulitputihgebu #kulitsensitif #kulitputih #kulitglowing #kulitcantik #zarinaanjoulie #sharnaazahmad #nelydiasenrose #bellaastilah #cintabelumtamattempoh #cintatiadaganti #remyishak #zulariffin

ELDIRA EXCLUSIVE
==================
.
.
NAK TAU APA YG BEST 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
🌹Design terbaru  dipasaran
🌹Material SB LINE Silk
🌹High quality 100% Gred A
🌹5 Warna yang menawan & gojes
🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang
🌹Jenis kain duyung
🌹Pinggang bergetah kiri kanan
🌹kain berzip
🌹saiz dari xs s m l xl
.
🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹
.
🌹❎ jarang
🌹❎ kecut
🌹❎berbulu lps cuci
🌹❎mudah renyuk
🌹❎perlu digosok
🌹✔lembut n selesa dipakai
🌹✔tahan dan x mudah luntur
🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja
🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy .
Available saiz xs s m l xl .
📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA
📌PATUNG PAKAI SAIZ S 📌PATUNG PAKAI PENYEPIT DIBLKG
 BAJU
.
HARGA DROPSHIP 
RM95 SM/RM100 SS
.
FREE POSTAGE😘😘
.
.
#likesforlikes #likeforlikes #likers #zumbafitness #zumbamalaysia #zumbateam #dancechallenge #coachkurusmalaysia #coachkurus #kurusdalam2minggu #kurussihat #kurusselepasbersalin #ubatkurus #ubatkurusmalaysia #tehdetoks #detoksusus #kulitcerah #kulitputihgebu #kulitsensitif #kulitputih #kulitglowing #kulitcantik #zarinaanjoulie #sharnaazahmad #nelydiasenrose #bellaastilah #cintabelumtamattempoh #cintatiadaganti #remyishak #zulariffin
4 0 18 September, 2019

PENTING NYA SERUM UNTUK KULIT.
.
Cemburu melihat kawan2 skin cantik, sihat bebas masalah kulit.
.
Meh amoy share dengan uols tentang penting nya serum.
.
Kulit uols memerlukan serum untuk menjaga dalam penjagaan skin uols setiap hari untuk menjaga kelembapan kulit uols agar tak terlalu kering dan tak terlalu berminyak. Bila kulit berminyak, mula lah timbul masalah kulit berjerawat.
.
Pilihlah shine serum dalam rutin harian kulit uols, sebab dalam kandungan shine serum ni best untuk kelembapan kulit.
.
Tapi selain tu korang juga boleh menjana pendapatan yang lumayan serta berpeluang mendapat telefon bimbit percuma dari feelta beauty dengan hanya uols join mini agent 6.9 sekarang. Jum join sekarang juga.
.
BEBAS MASALAH JERAWAT? BUAT TINDAKAN SEGERA dengan
dapatkan produk ini untuk capai impian anda “ Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0196664891
-
AGENT& DROPSHIP diperlukan . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feeltaselangor #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltamelaka #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabanting #divaboss2019

PENTING NYA SERUM UNTUK KULIT.
.
Cemburu melihat kawan2 skin cantik, sihat bebas masalah kulit.
.
Meh amoy share dengan uols tentang penting nya serum.
.
Kulit uols memerlukan serum untuk menjaga dalam penjagaan skin uols setiap hari untuk menjaga kelembapan kulit uols agar tak terlalu kering dan tak terlalu berminyak. Bila kulit berminyak, mula lah timbul masalah kulit berjerawat.
.
Pilihlah shine serum dalam rutin harian kulit uols, sebab dalam kandungan shine serum ni best untuk kelembapan kulit.
.
Tapi selain tu korang juga boleh menjana pendapatan yang lumayan serta berpeluang mendapat telefon bimbit percuma dari feelta beauty dengan hanya uols join mini agent 6.9 sekarang. Jum join sekarang juga.
.
BEBAS MASALAH JERAWAT?  BUAT TINDAKAN SEGERA dengan
dapatkan produk ini untuk capai impian anda “ Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0196664891
-
AGENT& DROPSHIP diperlukan . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feeltaselangor #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltamelaka #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabanting #divaboss2019
3 0 18 September, 2019

Kenapa ORGGA Daily Cleansing Powder Bacca Bliss sesuai merawat kulit berjerawat?🤔
.
☘Mengandungi Calendula flowers(pot Marigold) iaitu sejenis emolien(mengawal lapisan kulit & mengelakkan kehilangan moisture dalam kulit), sebagai antibakteria untuk mengelakkan pertumbuhan jerawat baru & mengurangkan kesan parut jerawat.
.
.
ORGGA is FREE from:
Alcohol, Hydroquinone, Mercury, SLS, Paraben, Synthetic Preservative, Sulfates, Synthetic colouring & fragrance and any harmful chemicals.
.
ORGGA is FULL of:
Natural & Organic Plants, Flowers, Fruits, Grains, Clays, Love, Care and Sincerity 🥰.
. . .
xoxo,⁣
Your orggaly caring bff⁣
.⁣
.⁣
.
.
.
#orgga #orggamalaysia #cubatrytestorgga #selfieandwin #skincaresale #skincarethatworks #sayagunaorgga #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kosmetikmalaysia #igshopmalaysia #beautybeyondcolours #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #crueltyfreeskincare #veganskincare #nonasties #naturalorganicskincare #squalane #faceoilmalaysia #cleansingpowder #naturalbeauty #beautytips #jaderoller #muamalaysia #madeinmalaysia #faceroller

Kenapa ORGGA Daily Cleansing Powder Bacca Bliss sesuai merawat kulit berjerawat?🤔
.
☘Mengandungi Calendula flowers(pot Marigold) iaitu sejenis emolien(mengawal lapisan kulit & mengelakkan kehilangan moisture dalam kulit), sebagai antibakteria untuk mengelakkan pertumbuhan jerawat baru & mengurangkan kesan parut jerawat.
.
.
ORGGA is FREE from:
Alcohol, Hydroquinone, Mercury, SLS, Paraben, Synthetic Preservative, Sulfates, Synthetic colouring & fragrance and any harmful chemicals.
.
ORGGA is FULL of:
Natural & Organic Plants, Flowers, Fruits, Grains, Clays, Love, Care and Sincerity 🥰.
. . .
xoxo,⁣
Your orggaly caring bff⁣
.⁣
.⁣
.
.
.
#orgga #orggamalaysia #cubatrytestorgga #selfieandwin #skincaresale #skincarethatworks #sayagunaorgga #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kosmetikmalaysia #igshopmalaysia #beautybeyondcolours #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #crueltyfreeskincare #veganskincare #nonasties #naturalorganicskincare #squalane #faceoilmalaysia #cleansingpowder #naturalbeauty #beautytips #jaderoller #muamalaysia #madeinmalaysia #faceroller
20 1 18 September, 2019

Open order nuamoorea.
Untuk konsultasi gratis.
Infoo
Order, atau konsultasi bisa DM,
Atau lewat WA,.
(Klik link di bio ya)
.
#kulitsehat #kulitglowing #skincareaman #skincarehalal #skincareberkualitas

Open order nuamoorea.
Untuk konsultasi gratis.
Infoo
Order, atau konsultasi bisa DM,
Atau lewat WA,.
(Klik link di bio ya)
.
#kulitsehat #kulitglowing #skincareaman #skincarehalal #skincareberkualitas
0 0 18 September, 2019

Hai kak...
Mau sama'an gak sama kakak cantik 1 ini..
Perawatan nya tentu nya dr Vemci skincare donk ya..
Selain hasilnya bikin wajah km makin glowing& cerah,Vemci skincare juga uda resmi BPOM lho kak 😘😘 Jadi aman bgt di pakai sama bumil/busui ya.. Nah tunggu apalagi kak..
Order skarang yuk 💓💓 WA : 085232338658
Line : citradewi1808

#vemciskincaremurah
#agenvemciskincare
#dailyroutine
#perawatanbadan
#perawatanmurah
#perawatanjerawat
#perawatanflek
#kulitglowing
#skincarecantik
#skincareroutine
#kulitsehat
#kulitputih
#obatjerawat
#obatflekhitam
#skinexpress
#putihsehat

Hai kak...
Mau sama'an gak sama kakak cantik 1 ini..
Perawatan nya tentu nya dr Vemci skincare donk ya..
Selain hasilnya bikin wajah km makin glowing& cerah,Vemci skincare juga uda resmi BPOM lho kak 😘😘 Jadi aman bgt di pakai sama bumil/busui ya.. Nah tunggu apalagi kak..
Order skarang yuk 💓💓 WA : 085232338658
Line : citradewi1808

#vemciskincaremurah 
#agenvemciskincare 
#dailyroutine
#perawatanbadan 
#perawatanmurah 
#perawatanjerawat 
#perawatanflek 
#kulitglowing 
#skincarecantik 
#skincareroutine 
#kulitsehat 
#kulitputih 
#obatjerawat 
#obatflekhitam 
#skinexpress
#putihsehat
1 0 18 September, 2019

Another way to get glowing || Frank Body SHIMMER Scrub 200gr
.
Mengeksfoliasi kulit penting untuk membuang sel sel kulit mati, meningkatkan peredaran darah dan tentu saja untuk mendapatkan kulit yang sehat dan bercahaya.

Frank Body scrub ini menggunakan bahan bahan alami dan sangat bagus untuk kulit, bisa membersihkan jerawat, memudarkan bekas bekas hitam dikulit dan membuat kulitmu glowing.
Varian peppermint coffee scrub ini bagus banget untuk mencerahkan kulit, memudarkan stretch marks, dan mengurangi jerawat badan karena mengandung anti bakteri yang bisa membunuh kuman jerawat.

Cara pemakaian:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Basahkan badan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Ambil 1-2 genggam dan mulai pijat dengan gerakan memutar⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Fokus lebih lama ke area yang lebih bermasalah⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Tunggu selama 3-5 menit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Bilas dan feel the difference⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Scrub bisa di lakukan 2-3 kali seminggu untuk hasil yang maksimal)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Made in Australia.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Harga: IDR 310.000 (200gram)⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
. #frankbody #jualfrankbody #scrubbadan #jualfrankbodyindonesia #coffeescrub #naturalscrub #frankbodyindo #jualfrankbodymurah #peppermintcoffee #cacaocoffee #abeauty #coconutcoffee #naturalskincare #frank #jualskincare #skincareimport #jualskincareimport #skincareaustralia #organicskincare #mommylife #skincareonlineshop #kulitsehat #jualskincareaustralia #kesehatankulit #kulitglowing #cintakulit #investskincare #frankbodyindo #jualfrankbodyscrub

Another way to get glowing || Frank Body SHIMMER Scrub 200gr
.
Mengeksfoliasi kulit penting untuk membuang sel sel kulit mati, meningkatkan peredaran darah dan tentu saja untuk mendapatkan kulit yang sehat dan bercahaya.

Frank Body scrub ini menggunakan bahan bahan alami dan sangat bagus untuk kulit, bisa membersihkan jerawat, memudarkan bekas bekas hitam dikulit dan membuat kulitmu glowing. 
Varian peppermint coffee scrub ini bagus banget untuk mencerahkan kulit, memudarkan stretch marks, dan mengurangi jerawat badan karena mengandung anti bakteri yang bisa membunuh kuman jerawat.

Cara pemakaian:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Basahkan badan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Ambil 1-2 genggam dan mulai pijat dengan gerakan memutar⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Fokus lebih lama ke area yang lebih bermasalah⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Tunggu selama 3-5 menit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Bilas dan feel the difference⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Scrub bisa di lakukan 2-3 kali seminggu untuk hasil yang maksimal)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Made in Australia.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Harga: IDR 310.000 (200gram)⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
. #frankbody #jualfrankbody #scrubbadan #jualfrankbodyindonesia #coffeescrub #naturalscrub #frankbodyindo #jualfrankbodymurah #peppermintcoffee #cacaocoffee #abeauty #coconutcoffee #naturalskincare #frank #jualskincare #skincareimport #jualskincareimport #skincareaustralia #organicskincare #mommylife #skincareonlineshop  #kulitsehat  #jualskincareaustralia #kesehatankulit #kulitglowing #cintakulit #investskincare #frankbodyindo #jualfrankbodyscrub
2 0 18 September, 2019

Top #kulitglowing posts

Yang bikin iri ketika nonton drama Korea:
Kisah cintanya ❎
Kulit muka cewek-ceweknya yang mulus, glowing, tanpa pori-pori ✅

Biar ngga cuma bisa gigit jari, coba ikutin tips dari SKWAD Beauty ini!
_______
.
@skwadbeauty
@skwadbeauty
@skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#beautyhacks #beautytips #tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #kulitcerah #kulitputih #kulitmulus #kulithalus #rekomendasiskincare #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitberjerawat #faktakecantikan #makeupkorea #skincarekorea #tipsglowing #tipscantik #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty

Yang bikin iri ketika nonton drama Korea:
Kisah cintanya ❎
Kulit muka cewek-ceweknya yang mulus, glowing, tanpa pori-pori ✅

Biar ngga cuma bisa gigit jari, coba ikutin tips dari SKWAD Beauty ini!
_______
.
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#beautyhacks #beautytips #tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #kulitcerah #kulitputih #kulitmulus #kulithalus #rekomendasiskincare #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitberjerawat #faktakecantikan #makeupkorea #skincarekorea #tipsglowing #tipscantik #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty
9,887 46 9 August, 2019

Yaa, namanya juga kehidupan ya, guys. Segala sesuatunya pasti ada baik dan buruknya. Ngga terkecuali minyak pada wajah. Minyak diproduksi agar kulit tetap terjaga kelembabannya dan elastisitasnya, tapi jika diproduksi secara berlebih, minyak di wajah justru akan menyumbat pori-pori dan menimbulkan jerawat. Maka dari itu, kamu perlu tau cara-cara yang benar untuk merawat kulit berminyak!
_______
.
@skwadbeauty
@skwadbeauty
@skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #skincaredrugstore #kulitglowing #kulitcerah #kulitputih #kulitmulus #kulithalus #rekomendasiskincare #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitberjerawat #faktakecantikan #jerawatcepathilang #jerawathilang #solusijerawat #kulitberminyakdanberjerawat #maskerjerawat #tipscantik #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty

Yaa, namanya juga kehidupan ya, guys. Segala sesuatunya pasti ada baik dan buruknya. Ngga terkecuali minyak pada wajah. Minyak diproduksi agar kulit tetap terjaga kelembabannya dan elastisitasnya, tapi jika diproduksi secara berlebih, minyak di wajah justru akan menyumbat pori-pori dan menimbulkan jerawat. Maka dari itu, kamu perlu tau cara-cara yang benar untuk merawat kulit berminyak!
_______
.
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #skincaredrugstore #kulitglowing #kulitcerah #kulitputih #kulitmulus #kulithalus #rekomendasiskincare #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitberjerawat #faktakecantikan #jerawatcepathilang #jerawathilang #solusijerawat #kulitberminyakdanberjerawat #maskerjerawat #tipscantik #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty
6,662 37 6 August, 2019

Minyak alami memang sengaja diproduksi tubuh untuk menjaga kelembaban kulit. Sayangnya, terlalu banyak menghasilkan minyak justru dapat menimbulkan masalah baru pada wajah, seperti jerawat dan komedo. Kurangi minyak berlebih dengan tips dari SKWAD Beauty ini ya!
_______
.
@skwadbeauty
@skwadbeauty
@skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipsskincare #skincaretips #skincaretips101 #kulitkusamhilang #solusijerawat #solusimasalahkulit #skincareremaja #skincaredrugstore #skincarethreads #skincarelokal #skincarekorea #basicskincare #kulitmulus #kulitcerah #kulitglowing #infokecantikan #faktakecantikan #reviewjujur #storieid #cchannelbeautyid #facetofeet_id #cewekbangetid #stylo #fdbeauty #femaledailynetwork #perawatankulitwajah #perawatankulitberminyak #perawatankulitberjerawat

Minyak alami memang sengaja diproduksi tubuh untuk menjaga kelembaban kulit. Sayangnya, terlalu banyak menghasilkan minyak justru dapat menimbulkan masalah baru pada wajah, seperti jerawat dan komedo. Kurangi minyak berlebih dengan tips dari SKWAD Beauty ini ya!
_______
.
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipsskincare #skincaretips #skincaretips101 #kulitkusamhilang #solusijerawat #solusimasalahkulit #skincareremaja #skincaredrugstore #skincarethreads #skincarelokal #skincarekorea #basicskincare #kulitmulus #kulitcerah #kulitglowing #infokecantikan #faktakecantikan #reviewjujur #storieid #cchannelbeautyid #facetofeet_id #cewekbangetid #stylo #fdbeauty #femaledailynetwork #perawatankulitwajah #perawatankulitberminyak #perawatankulitberjerawat
5,465 28 11 September, 2019

Variannya yang dirancang untuk mengatasi berbagai masalah kulit, harganya yang relatif lebih terjangkau, dan lebih mudah ditemukan merupakan alasan utama kenapa banyak yang lebih memilih sheet mask. Meski begitu, ternyata belum banyak yang paham bagaimana cara menggunakan sheet mask dengan benar.

Kuncinya sih, tetap ikuti aturan pemakaian. Jangan biarkan sheet mask terlalu sebentar atau terlalu lama menempel di wajahmu dan biarkan kulit menyerap serum secara maksimal dengan membilas wajah keesokan harinya.
_______
.
@skwadbeauty
@skwadbeauty
@skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipsskincare #skincaretips #skincaretips101 #tutorialmasker #diymaskerwajah #solusijerawat #solusimasalahkulit #skincareremaja #skincaredrugstore #skincarethreads #skincarelokal #skincarekorea #basicskincare #kulitmulus #kulitcerah #kulitglowing #infokecantikan #faktakecantikan #reviewjujur #storieid #cchannelbeautyid #facetofeet_id #cewekbangetid #stylo #fdbeauty #femaledailynetwork #perawatankulitwajah #perawatankulitberjerawat

Variannya yang dirancang untuk mengatasi berbagai masalah kulit, harganya yang relatif lebih terjangkau, dan lebih mudah ditemukan merupakan alasan utama kenapa banyak yang lebih memilih sheet mask. Meski begitu, ternyata belum banyak yang paham bagaimana cara menggunakan sheet mask dengan benar.

Kuncinya sih, tetap ikuti aturan pemakaian. Jangan biarkan sheet mask terlalu sebentar atau terlalu lama menempel di wajahmu dan biarkan kulit menyerap serum secara maksimal dengan membilas wajah keesokan harinya.
_______
.
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipsskincare #skincaretips #skincaretips101 #tutorialmasker #diymaskerwajah #solusijerawat #solusimasalahkulit #skincareremaja #skincaredrugstore #skincarethreads #skincarelokal #skincarekorea #basicskincare #kulitmulus #kulitcerah #kulitglowing #infokecantikan #faktakecantikan #reviewjujur #storieid #cchannelbeautyid #facetofeet_id #cewekbangetid #stylo #fdbeauty #femaledailynetwork #perawatankulitwajah #perawatankulitberjerawat
3,230 15 10 September, 2019

Hai, Beauty!

Harus diakui kalau brand-brand skincare yang ada di pasaran seolah memiliki solusi atas segala masalah kulit yang kamu alami dengan mengeluarkan produk-produk inovatif mereka. Terbuat dari bahan ini dan itu yang bikin kamu ngga tahan untuk mencoba.

Sayangnya, ada beberapa bahan-bahan yang mungkin memberikan hasil sesuai keinginan, tapi ternyata 'jahat' bagi lapisan kulit kamu. Terlebih kalau kamu memiliki jenis kulit berjerawat dan sensitif. Pastinya ngga bisa sembarangan memilih skincare. Bahan-bahan apa sih yang sebaiknya kamu hindari? Ini dia jawabannya!
_______
.
@skwadbeauty
@skwadbeauty
@skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #skincaredrugstore #kulitglowing #kulitcerah #kulitputih #kulitmulus #kulithalus #rekomendasiskincare #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitberjerawat #faktakecantikan #jerawathilang #solusijerawat #tipscantik #skincareremaja #tipsskincare #skincaretips101 #basicskincare #skincareartis #basicskincare #skincare #skwadbeauty

Hai, Beauty!

Harus diakui kalau brand-brand skincare yang ada di pasaran seolah memiliki solusi atas segala masalah kulit yang kamu alami dengan mengeluarkan produk-produk inovatif mereka. Terbuat dari bahan ini dan itu yang bikin kamu ngga tahan untuk mencoba.

Sayangnya, ada beberapa bahan-bahan yang mungkin memberikan hasil sesuai keinginan, tapi ternyata 'jahat' bagi lapisan kulit kamu. Terlebih kalau kamu memiliki jenis kulit berjerawat dan sensitif. Pastinya ngga bisa sembarangan memilih skincare. Bahan-bahan apa sih yang sebaiknya kamu hindari? Ini dia jawabannya!
_______
.
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #skincaredrugstore #kulitglowing #kulitcerah #kulitputih #kulitmulus #kulithalus #rekomendasiskincare #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitberjerawat #faktakecantikan #jerawathilang #solusijerawat #tipscantik #skincareremaja  #tipsskincare #skincaretips101 #basicskincare #skincareartis #basicskincare #skincare #skwadbeauty
4,111 42 13 August, 2019

Setiap orang memiliki jenis kulit yang berbeda. Ada yang normal, kering, berminyak, kombinasi, ataupun sensitif. Coba mulai kenali jenis kulit apa yang kamu miliki agar tidak salah memilih skincare. Jika kulitmu mengalami hal-hal ini, bisa jadi kamu memiliki kulit kering.
_______
.
@skwadbeauty
@skwadbeauty
@skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #skincaredrugstore #kulitglowing #solusikulitkering #masalahkulitkering #perawatankulitkering #skincarekulitkering #perawatanwajah #kulitmulus #kulitremaja #tipsskincare #rekomendasiskincare #kulitberjerawat #skincarelokal #solusikulitkering #skincarethreads #kulitkering #kulitberminyak #faktakecantikan #skincaretips101 #skincarekorea #skincareremaja #basicskincare #skwadbeauty

Setiap orang memiliki jenis kulit yang berbeda. Ada yang normal, kering, berminyak, kombinasi, ataupun sensitif. Coba mulai kenali jenis kulit apa yang kamu miliki agar tidak salah memilih skincare. Jika kulitmu mengalami hal-hal ini, bisa jadi kamu memiliki kulit kering.
_______
.
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #skincaredrugstore #kulitglowing #solusikulitkering #masalahkulitkering #perawatankulitkering #skincarekulitkering #perawatanwajah #kulitmulus #kulitremaja #tipsskincare #rekomendasiskincare #kulitberjerawat #skincarelokal #solusikulitkering #skincarethreads #kulitkering #kulitberminyak #faktakecantikan #skincaretips101 #skincarekorea #skincareremaja #basicskincare #skwadbeauty
2,066 12 12 September, 2019

Kedatangan jerawat biasa aja rasanya udah sebel banget, apalagi jerawat batu? Ganggu banget deh! Darimana sih jerawat batu ini berasal?
Well, penyebab pasti dari munculnya jerawat batu masih belum bisa dipastikan, tapi hormon Androgen bisa ditunjuk sebagai pemicunya. Hormon Androgen yang tinggi biasa ditemukan di remaja dan wanita yang masih mengalami siklus menstruasi, menopause, atau kehamilan. Selain itu, jerawat batu juga dapat dipengaruhi oleh faktor keturunan. Jadi, jangan kaget ya kalau jerawat batu muncul tanpa diundang.

Tapi, tenang. SKWAD Beauty punya tips buat Beauty yang lagi berjuang mengalahkan jerawat batu nih!
_______
.
@skwadbeauty
@skwadbeauty
@skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #skincaredrugstore #kulitglowing #kulitcerah #kulitputih #kulitmulus #kulithalus #rekomendasiskincare #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitberjerawat #faktakecantikan #jerawatcepathilang #jerawatbatu #jerawathilang #solusijerawat #maskerjerawat #tipscantik #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty

Kedatangan jerawat biasa aja rasanya udah sebel banget, apalagi jerawat batu? Ganggu banget deh! Darimana sih jerawat batu ini berasal? 
Well, penyebab pasti dari munculnya jerawat batu masih belum bisa dipastikan, tapi hormon Androgen bisa ditunjuk sebagai pemicunya. Hormon Androgen yang tinggi biasa ditemukan di remaja dan wanita yang masih mengalami siklus menstruasi, menopause, atau kehamilan. Selain itu, jerawat batu juga dapat dipengaruhi oleh faktor keturunan. Jadi, jangan kaget ya kalau jerawat batu muncul tanpa diundang.

Tapi, tenang. SKWAD Beauty punya tips buat Beauty yang lagi berjuang mengalahkan jerawat batu nih!
_______
.
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips#skincaredrugstore #kulitglowing #kulitcerah #kulitputih #kulitmulus #kulithalus #rekomendasiskincare #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitberjerawat #faktakecantikan #jerawatcepathilang #jerawatbatu #jerawathilang #solusijerawat #maskerjerawat #tipscantik #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty
4,374 37 1 August, 2019

Ikutin tips dari SKWAD Beauty yang super natural ini yuk biar ngga ada yang nyinyirin, "duh, kecentilan banget sih dia ke sekolah aja pake dandan segala," kamu lagi hehehe😜
_______
.
@skwadbeauty
@skwadbeauty
@skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#beautyhacks #beautytips #tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #kulitcerah #kulitputih #kulitmulus #kulithalus #rekomendasiskincare #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitberjerawat #faktakecantikan #tipswajahsegar #cantikalami #tipscantik #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty

Ikutin tips dari SKWAD Beauty yang super natural ini yuk biar ngga ada yang nyinyirin, "duh, kecentilan banget sih dia ke sekolah aja pake dandan segala," kamu lagi hehehe😜
_______
.
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#beautyhacks #beautytips #tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #kulitcerah #kulitputih #kulitmulus #kulithalus #rekomendasiskincare #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitberjerawat #faktakecantikan #tipswajahsegar #cantikalami #tipscantik #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty
3,124 15 30 July, 2019