#kulitlembut Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kulitlembut and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
28 seconds
Average like
0.1
Average comment
0
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

@demicakotakinabalu Profile picture

@demicakotakinabalu

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 24 seconds ago
@sarialishoppe Profile picture

@sarialishoppe

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 30 seconds ago
@ayumieyra Profile picture

@ayumieyra

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘

Atau boleh terus wasap mira untuk order
www.wasap.my/60179886223/demicalotion
Agent serendah Rm112 sahaja..
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘

Atau boleh terus wasap mira untuk order
www.wasap.my/60179886223/demicalotion
Agent serendah Rm112 sahaja..
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 minute ago
@mazihha Profile picture

@mazihha

Tanah Merah, Malaysia

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 minute ago
@sarialishoppe Profile picture

@sarialishoppe

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM?
.
.
Tak payah pening², sapu je #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sbb harga tak sampai RM50 pn uols.
.
100% halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion :
💥Melindungi kulit dari sinaran matahari
💥Putih yg berkekalan bila selalu guna
💥Merawat sunburn
.
So far, amacam #DemicaWhiteningLotion ni? On tak on??
.
Kalau ON, DM jerr nombor fon utk admin contact okay ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM?
.
.
Tak payah pening², sapu je #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sbb harga tak sampai RM50 pn uols.
.
100% halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion :
💥Melindungi kulit dari sinaran matahari
💥Putih yg berkekalan bila selalu guna
💥Merawat sunburn
.
So far, amacam #DemicaWhiteningLotion ni? On tak on??
.
Kalau ON, DM jerr nombor fon utk admin contact okay ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 minute ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 2 minutes ago
@demicakotakinabalu Profile picture

@demicakotakinabalu

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 2 minutes ago
@demicakotakinabalu Profile picture

@demicakotakinabalu

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 3 minutes ago
@sarialishoppe Profile picture

@sarialishoppe

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
TAG diorang kat bawah, mana tahu Mimi baik hati nak bg free utk uols & member 😁.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
TAG diorang kat bawah, mana tahu Mimi baik hati nak bg free utk uols & member 😁.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 3 minutes ago
@sarialishoppe Profile picture

@sarialishoppe

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 4 minutes ago
@demica_pahang Profile picture

@demica_pahang

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Nad dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Nad contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #demicapahang #demicatemerloh #demicasquad #demicatestimoni #agentwanted #teamnad

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Nad dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Nad contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #demicapahang #demicatemerloh #demicasquad #demicatestimoni #agentwanted #teamnad
0 0 4 minutes ago
@sarialishoppe Profile picture

@sarialishoppe

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 4 minutes ago
@meidah_ns_ Profile picture

@meidah_ns_

Skin care merupakan serangkaian cosmetoceutical rutin untuk kamu yang mau menjaga agar kulit tetap bersih, cerah tanpa permasalahan kulit kusam dan tidak terawat.dengan meidah series kulit kamu bisa terlihat sempurna.

5 Lima langkah mudah menuju wajah cerah berseri 💞
Line ID cosmetic meidah
WA link diatas
FB & Funpage : Meidah Cosmetic Skincare
IG : instagram.com / meidah_ns
_____________________\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\_________\___\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ #halalskincare #skincarehalal #bppom #kulitcerah #wajahbebasjerawat #kulitlembut #kosmetikbpom #daycream #nightcream #facialwash #skinnatural
#skinbeautiful #halal #muslimahcosmetic
#hijabmakeup #hijabhalalmakeup #muslimahhalalmakeup #sisterfillahmeidah #meidahmakeupartist #meidahmua #meidah #meidahhalalcosmetic #meidahhalalcosmetic #meidahhalalmakeup #meidahhalal #sisterfillahmeidah
#halalskincare #skincarehalal #bppom #kulitcerah #wajahbebasjerawat #wajahberseri #kosmetikbpom #cantikterawat #kulitlembutbersih #antiaging #whiteningserum #daycream #nightcream #facialwash #meidahhalalmakeup #muslimahhalalmakeup #meidahhalalcosmetic #meidahhalal #meidahhalalmakeup

Skin care merupakan serangkaian cosmetoceutical rutin untuk kamu yang mau menjaga agar kulit tetap bersih, cerah tanpa permasalahan kulit kusam dan tidak terawat.dengan meidah series kulit kamu bisa terlihat sempurna.

5 Lima langkah mudah menuju wajah cerah berseri 💞
Line ID cosmetic meidah 
WA link diatas
FB & Funpage : Meidah Cosmetic Skincare 
IG : instagram.com / meidah_ns 
_____________________\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\_________\___\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ #halalskincare #skincarehalal #bppom #kulitcerah #wajahbebasjerawat #kulitlembut #kosmetikbpom #daycream #nightcream #facialwash #skinnatural 
#skinbeautiful #halal #muslimahcosmetic 
#hijabmakeup #hijabhalalmakeup #muslimahhalalmakeup #sisterfillahmeidah #meidahmakeupartist #meidahmua #meidah #meidahhalalcosmetic #meidahhalalcosmetic #meidahhalalmakeup #meidahhalal #sisterfillahmeidah 
#halalskincare #skincarehalal #bppom #kulitcerah #wajahbebasjerawat #wajahberseri #kosmetikbpom #cantikterawat #kulitlembutbersih #antiaging #whiteningserum #daycream #nightcream #facialwash#meidahhalalmakeup #muslimahhalalmakeup #meidahhalalcosmetic #meidahhalal #meidahhalalmakeup
0 0 5 minutes ago
@demicakotakinabalu Profile picture

@demicakotakinabalu

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪Anis nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪Anis nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 8 minutes ago
@fauziahogie Profile picture

@fauziahogie

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
www.wasap.my/60135371593/Nak+Demica+Losyen
.
.
#DemicaLahaddatu #DemicaSabah #TeamViey #AgenWanted #DropshipWanted
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
www.wasap.my/60135371593/Nak+Demica+Losyen
.
.
#DemicaLahaddatu #DemicaSabah #TeamViey #AgenWanted #DropshipWanted 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
1 0 8 minutes ago
@demica_pahang Profile picture

@demica_pahang

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #demicapahang #demicatemerloh #demicasquad #demicatestimoni #agentwanted #teamnad

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #demicapahang #demicatemerloh #demicasquad #demicatestimoni #agentwanted #teamnad
1 0 9 minutes ago
@demicawhitening_hululangat Profile picture

@demicawhitening_hululangat

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Dilla suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Dilla suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 9 minutes ago
@demicabieynaa Profile picture

@demicabieynaa

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
Klik je Link dekat BIO untuk order🎉✨
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamCikQ #demicabieynaa #codareakotabharu #kelantan #codandpostageavailable

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
Klik je Link dekat BIO untuk order🎉✨
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamCikQ #demicabieynaa #codareakotabharu #kelantan #codandpostageavailable
0 0 9 minutes ago
@demicawhitening_hululangat Profile picture

@demicawhitening_hululangat

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat ramai ke yang rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat ramai ke yang rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 minutes ago
@demica_lotionmimi Profile picture

@demica_lotionmimi

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor
0 0 11 minutes ago
@demica_lotionmimi Profile picture

@demica_lotionmimi

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor
0 0 11 minutes ago
@demica_lotionmimi Profile picture

@demica_lotionmimi

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor
0 0 11 minutes ago
@demicakotakinabalu Profile picture

@demicakotakinabalu

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 11 minutes ago
@demicakotakinabalu Profile picture

@demicakotakinabalu

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 12 minutes ago
@demica.beserah.agent Profile picture

@demica.beserah.agent

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicabeserah #demicabalok #Demicagebeng

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicabeserah #demicabalok #Demicagebeng
0 0 12 minutes ago
@demica_lotionmimi Profile picture

@demica_lotionmimi

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor
0 0 12 minutes ago
@demicawhitening_hululangat Profile picture

@demicawhitening_hululangat

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
TAG diorang kat bawah, mana tahu Mimi baik hati nak bg free utk uols & member 😁.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
TAG diorang kat bawah, mana tahu Mimi baik hati nak bg free utk uols & member 😁.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 13 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 14 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 15 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 15 minutes ago
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 15 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 16 minutes ago
@cheqlily_94 Profile picture

@cheqlily_94

Machang

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 16 minutes ago
@demicakelantan__ Profile picture

@demicakelantan__

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Anis dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk mira contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Anis dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk mira contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 minutes ago
@anes_seller Profile picture

@anes_seller

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 minutes ago

Top #kulitlembut posts

@ninanino.__ Profile picture

@ninanino.__

#giftreview
You guys malas nak keluar pergi buat facial muka? OMG!!!! Nina ada solution untuk korang😊. Hanya dengan buat facial spa di rumah, you guys boleh dapat kulit yang bersih, cerah & sihat ❤. Tak percaya? Jom cuba.
@doubledaremalaysia jangan lupa DM tau untuk dapatkan produk best ni😎. #MYomg #MYdarers #OMGItsDoubleDare
#Beauty #Facial #Mask #KulitKusam
#KulitLembut #detox

#giftreview 
You guys malas nak keluar pergi buat facial muka? OMG!!!! Nina ada solution untuk korang😊. Hanya dengan buat facial spa di rumah, you guys boleh dapat kulit yang bersih, cerah & sihat ❤. Tak percaya? Jom cuba. 
@doubledaremalaysia jangan lupa DM tau untuk dapatkan produk best ni😎. #MYomg#MYdarers#OMGItsDoubleDare
#Beauty#Facial#Mask#KulitKusam
#KulitLembut#detox
4,157 12 6 July, 2019
@venitabeautycare Profile picture

@venitabeautycare

RAHASIA WAJAH GLOWING +⁣
MULUS, BEBAS JERAWAT ❤️⁣

Green Goddess Organic Clay Mask Terbukti Ampuh Mengatasi Jerawat & Bruntusan 🌿⁣

Glow Blue Jelly Bikin wajah cerah, lembut, Glowing, bebas dark spot / noda bekas jerawat ❤️⁣

#kulitsehat #kulitglowing #kulithalus #kulitmulus #kulitlembut #rahasiacantik #resepcantik #rahasiakecantikan #rahasiakulitputih #tipscantik

RAHASIA WAJAH GLOWING +⁣
MULUS, BEBAS JERAWAT ❤️⁣
⁣
Green Goddess Organic Clay Mask Terbukti Ampuh Mengatasi Jerawat & Bruntusan 🌿⁣
⁣
Glow Blue Jelly Bikin wajah cerah, lembut, Glowing, bebas dark spot / noda bekas jerawat ❤️⁣
⁣
#kulitsehat #kulitglowing #kulithalus #kulitmulus #kulitlembut #rahasiacantik #resepcantik #rahasiakecantikan #rahasiakulitputih #tipscantik
1,636 22 26 March, 2019
@rahasia_cepatt_hamil Profile picture

@rahasia_cepatt_hamil

آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِنْ Semoga yang like dan komen amin dan Sedang menjalankan tahapan promil, bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
.
Layanan Konsultasi kami,

HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Pengobatan Penyakit
🌷Program kehamilan
🌷Infertilitas
-
Yuk follow
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
️✔ contact person :
📲Wa: 085791064262
-
@raffinagita1717
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
@ayutingting92
-
#nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat #produkkesihatan #sihatdancantik

آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِنْ  Semoga yang like dan komen amin dan Sedang menjalankan tahapan promil, bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
.
Layanan Konsultasi kami,

HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Pengobatan Penyakit
🌷Program kehamilan
🌷Infertilitas
-
Yuk follow
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
️✔ contact person :
📲Wa: 085791064262
-
@raffinagita1717
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
@ayutingting92
-
#nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya  #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat  #produkkesihatan #sihatdancantik
541 8 19 July, 2019
@nrdhyh Profile picture

@nrdhyh

Hello girls!! Im so in love with this new product from @doubledaremalaysia!!i love this product because they give me instant result!!! Tengok gambar before and after i!! It makes my face lebih glowing!paling best this boleh guna sebagai makeup remover!!senang je nak guna kan!! Korang boleh dapat kan product ni dekat www.mydoubledarespa.com atau directly dm dekat ig @doubledaremalaysia
#MYomg #MYdarers #OMGItsADoubleDare #beauty #facial #mask #photooftheday #skincare #jerawat #Kulitkusam #kulitlembut #detox

Hello girls!! Im so in love with this new product from @doubledaremalaysia!!i love this product because they give me instant result!!! Tengok gambar before and after i!! It makes my face lebih glowing!paling best this boleh guna sebagai makeup remover!!senang je nak guna kan!! Korang boleh dapat kan product ni dekat www.mydoubledarespa.com atau directly dm dekat ig @doubledaremalaysia
 #MYomg #MYdarers #OMGItsADoubleDare #beauty #facial #mask #photooftheday #skincare #jerawat #Kulitkusam #kulitlembut #detox
537 1 20 July, 2019
@rahasia_cepatt_hamil Profile picture

@rahasia_cepatt_hamil

Semoga yang like dan komen Amin di beri amanah 2 ruh di dalam rahimnya… آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ . .
Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Yra... Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami. 🙇🙇🙇
🌹KONSULTASI GERATIS🌷
👉Wa: 085791064262
-
#nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat #produkkesihatan #sihatdancantik

Semoga yang like dan komen Amin di beri amanah 2 ruh di dalam rahimnya… آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ . . 
Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Yra... Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami. 🙇🙇🙇
🌹KONSULTASI GERATIS🌷
👉Wa: 085791064262
-
#nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya  #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat  #produkkesihatan #sihatdancantik
622 7 30 May, 2019
@demica.kl_wangsamaju Profile picture

@demica.kl_wangsamaju

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN SUAMI BERTAMBAH SAYANG
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Nak kulit putih gebu & lembut?
👉DM terus okay atau tekan link di bio
.
🚗FREE cod ke wangsawalk ,menaradbkl ,Sogo , lrt bandaraya
🚗C od available kl, wangsamaju selangor dN sekitar
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN SUAMI BERTAMBAH SAYANG
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Nak kulit putih gebu & lembut?
👉DM terus okay atau tekan link di bio
.
🚗FREE cod ke wangsawalk ,menaradbkl ,Sogo , lrt bandaraya
🚗C od available kl, wangsamaju selangor dN sekitar
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
108 13 4 October, 2019
@marlya._ Profile picture

@marlya._

Hi guys! Its been a long time i cari penyelesaian untuk buang black/whitehead ni susah sangat nak keluar, tapi lepas mar guna product Peeling gel & Pulling gel from @doubledaremalaysia ni😭❤❤ Im so in love w this product, too good to handle, you guys should but this😍😍 Lepas je korang guna, korang boleh rasa kulit korang licinnnn sangat❤ Mar suggest kt korang semua untuk try bcs its suit w all skin type. If korang nak beli boleh dapatkan di website www.mydoubledarespa.com atau direct message di ig @doubledaremalaysia💘 #MYomg #MYdares #OMGitsaDoubleDare #beauty #facial #mask #skincare #jerawat #kulitkusam #kulitlembut #detox #photooftheday

Hi guys! Its been a long time i cari penyelesaian untuk buang black/whitehead ni susah sangat nak keluar, tapi lepas mar guna product Peeling gel & Pulling gel from @doubledaremalaysia ni😭❤❤ Im so in love w this product, too good to handle, you guys should but this😍😍 Lepas je korang guna, korang boleh rasa kulit korang licinnnn sangat❤ Mar suggest kt korang semua untuk try bcs its suit w all skin type.  If korang nak beli boleh dapatkan di website www.mydoubledarespa.com atau direct message di ig @doubledaremalaysia💘 #MYomg #MYdares #OMGitsaDoubleDare #beauty #facial #mask #skincare #jerawat #kulitkusam #kulitlembut #detox #photooftheday
2,249 3 19 July, 2019
@quillaskincare Profile picture

@quillaskincare

💗💗💗💗💗💗
NUTRICENTIAL KULIT NORMAL CENDRUNG KERING / BERMINYAK
Moisture Restore Day
Memberikan perlindungan antioksidan alami untuk menjaga kulit dari radikal bebas dan paparan UVA/UVB. 🌞
.
Info Order
📲 WA. 081214779000 😘
.
#perawatanwajah
#perawatanwajahharian
#creamycleansinglotion
#phbalancetonernormtodry
#phbalancetoner
#moisturerestoreday #celtrexultra
#nightsupplynourishingcream
#kulitlembut #kulitbersih #kulitlembab #kulitsehat #nutrisikulit #nutricentialsnuskin #nutricentials #beauty
#dailyskincare #nuskinlampung #nuskinbandung #hitamputihtrans7 #nuskinpalembang #nuskinbogor #salonlampung #mualampung #kulinerbandung #kulinerbogor

💗💗💗💗💗💗
NUTRICENTIAL KULIT NORMAL CENDRUNG KERING / BERMINYAK
Moisture Restore Day
Memberikan perlindungan antioksidan alami untuk menjaga kulit dari radikal bebas dan paparan UVA/UVB. 🌞
.
Info Order
📲 WA. 081214779000 😘
.
#perawatanwajah 
#perawatanwajahharian 
#creamycleansinglotion 
#phbalancetonernormtodry 
#phbalancetoner 
#moisturerestoreday #celtrexultra
#nightsupplynourishingcream 
#kulitlembut #kulitbersih #kulitlembab #kulitsehat #nutrisikulit #nutricentialsnuskin #nutricentials #beauty
#dailyskincare #nuskinlampung #nuskinbandung #hitamputihtrans7 #nuskinpalembang #nuskinbogor #salonlampung #mualampung #kulinerbandung #kulinerbogor
621 1 4 May, 2019