#kulitlicin Instagram Photos & Videos

kulitlicin - 264.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kulitlicin and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
21 minutes
Average like
4
Average comment
0.4
Posts with video
11/72
Posts with photo
61/72

Hashtag Popularity

Jom baca 9 INFO TENTANG WDTA 👇🏻
.

1️⃣ Adalah sejenis KRIM KECANTIKAN. .
2️⃣ Tiada SET. BUKAN skincare. Hanya 1 produk sahaja. .
3️⃣ Bukan krim kecantikan biasa dimana ianya krim khusus untuk merawat kulit dari dalam. Bukan krim sekadar luaran. .
4️⃣ Menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO yg meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yang terdapat dikawasan nadi). .
5️⃣ Pembuluh darah adalah tempat dimana darah di pam laju ke seluruh tubuh badan, jadi agen-agen pengangkut darah ni akan bawa zat-zat yg ada pada WD ini untuk 'melancong' ke seluruh tubuh badan.
.
6️⃣ Berfungsi untuk mencerahkan, menegangkan, menganjalkan dan yang penting boleh mengembalikan kembali keremajaan anda luaran dan dalaman.
.
7️⃣ Tekstur licin dan tidak berminyak. Tidak kesat, tidak rasa serdak serdak dan ianya amat pantas meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan. .
8️⃣ Mengaktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat. .
9️⃣ Formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman 15 tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara. .

WD sangat multifungsi. Malah sangat bagus untuk wanita yang menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan.

#Calitcalitcantik #jerawat #jeragat
#kulitsensitif #kulitgelap #kulitkusam #KecantikanTanpaBatas #kulitcerah
#skincare #supplements #kulitputih
#sayanakcantik #kulitlembab #nakcantik
#kulitlicin #kulitglowing - #wdpenang

Jom baca 9 INFO TENTANG WDTA 👇🏻
.

1️⃣ Adalah sejenis KRIM KECANTIKAN. .
2️⃣ Tiada SET. BUKAN skincare. Hanya 1 produk sahaja. .
3️⃣ Bukan krim kecantikan biasa dimana ianya krim khusus untuk merawat kulit dari dalam.  Bukan krim sekadar luaran. .
4️⃣ Menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO yg meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yang terdapat dikawasan nadi). .
5️⃣ Pembuluh darah adalah tempat dimana darah di pam laju ke seluruh tubuh badan, jadi agen-agen pengangkut darah ni akan bawa zat-zat yg ada pada WD ini untuk 'melancong' ke seluruh tubuh badan.
.
6️⃣ Berfungsi untuk mencerahkan, menegangkan, menganjalkan dan yang penting boleh mengembalikan kembali keremajaan anda luaran dan dalaman.
.
7️⃣ Tekstur licin dan tidak berminyak. Tidak kesat, tidak rasa serdak serdak dan ianya amat pantas meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan. .
8️⃣ Mengaktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat. .
9️⃣ Formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman 15 tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara. .

WD sangat multifungsi. Malah sangat bagus untuk wanita yang menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan.

#Calitcalitcantik #jerawat #jeragat
#kulitsensitif #kulitgelap #kulitkusam #KecantikanTanpaBatas #kulitcerah
#skincare #supplements #kulitputih
#sayanakcantik #kulitlembab #nakcantik
#kulitlicin #kulitglowing - #wdpenang
0 0 11 September, 2019

.
Taknak cakap banyak BIARLAH GAMBAR BERBICARA 😍😘 .

So sesiapa yg ada masalah skin, hurin boleh consultant sampai jadi insyaAllah 🔥 📲 ws 01155260426 / dm ❤
.

#thejunni #thejunnihq #junnibeauty #junnibeautyhq #junniangels #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipinkiwhwhiteinstantscrub #thejunniputihkorea #pwis #kulitlicin #putihflawless #awekorea #kulitelor #skincaretanpamerkuri #skincaremaja #hurinconsultantbeauty #TeamWardahRangers

.
Taknak cakap banyak BIARLAH GAMBAR BERBICARA 😍😘 .

So sesiapa yg ada masalah skin, hurin boleh consultant sampai jadi insyaAllah 🔥 📲 ws 01155260426 / dm ❤
.

#thejunni #thejunnihq #junnibeauty #junnibeautyhq #junniangels #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipinkiwhwhiteinstantscrub #thejunniputihkorea #pwis #kulitlicin #putihflawless #awekorea #kulitelor #skincaretanpamerkuri #skincaremaja #hurinconsultantbeauty #TeamWardahRangers
2 0 11 September, 2019
Dah tidur ke tuu?? Jangan tidur lagi tau. Kena minum segelas susu maaez dulu. Barulah tidur lena, bangun2 esok kulit pon boleh jadi lembut halus je tau 😘😘😘 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
0 0 11 September, 2019

Fall in ❤dgn skin sendiri sbb ape sbb hakak apply botox whitening serum @tasha_beauty_skincare stiap hari..
:
Seriously mmg best giler pakai serum nie dah laa wangi ya amat..then die x melekit terus serap dlm kulit..buatkan kulit kite trasa firm aje..calit2 terus flawless dan glowing dgn serta merta tau uolls..
:
Tanpa makeup pon kulit cantik licin bebas dari jerawat dan jeragat tau..x percaya uolls boleh buktikan keberkesanan die sendiri ok..
:
Nk kulit cantik glow flawless tanpa perlu makeup tebal2 uolls wajib cuba..utk warga ipoh uolls boleh walk in di Angsana Mall ipoh atau direct cod dgn hakak ok..igt cntik igt Tasha Beauty..😉
#ProdukKecantikkan#
#SetSkincare#
#BotoxWhiteningSerum#
#SerumKecantikkan#
#SerumWajah#
#Flawless# #Glowing#
#BebasJerawat# #BebasJeragat#
#KulitCantik# #KulitLicin#
#WajibCuba# #ProductTerbaik#
#TashaBeauty# #NaturalBeauty#
@tashabeauty_house
@tashabeautyhouse_official

Fall in ❤dgn skin sendiri sbb ape sbb hakak apply botox whitening serum @tasha_beauty_skincare stiap hari..
:
Seriously mmg best giler pakai serum nie dah laa wangi ya amat..then die x melekit terus serap dlm kulit..buatkan kulit kite trasa firm aje..calit2 terus flawless dan glowing dgn serta merta tau uolls..
:
Tanpa makeup pon kulit cantik licin bebas dari jerawat dan jeragat tau..x percaya uolls boleh buktikan keberkesanan die sendiri ok..
:
Nk kulit cantik glow flawless tanpa perlu makeup tebal2 uolls wajib cuba..utk warga ipoh uolls boleh walk in di Angsana Mall ipoh atau direct cod dgn hakak ok..igt cntik igt Tasha Beauty..😉
#ProdukKecantikkan#
#SetSkincare#
#BotoxWhiteningSerum#
#SerumKecantikkan#
#SerumWajah#
#Flawless##Glowing#
#BebasJerawat##BebasJeragat#
#KulitCantik##KulitLicin#
#WajibCuba##ProductTerbaik#
#TashaBeauty##NaturalBeauty#
@tashabeauty_house
@tashabeautyhouse_official
4 0 11 September, 2019

Letih , Tapi Nak Kurus , Rasa tak cukup Tenaga ??
.
.
Audela boleh menyelesaikan masalah anda 💜
Hanya 1sachet mampu membuatkan anda bertenaga dari pagi hingga ke pagi esoknya ! Tak letih bila bangun dari tidur 😍
Sebab apa ??
Sebab Audela dah Nyah segala toksin dalam badan uols tu ! 💃
.
.
#inspirasikeyakinanku #audelabynadzainal #kulitputih #AudelaByNadZainal #minumanterpalingmewah #kurusputihserentak #kulitputih #tipscantik #tipscantiksemulajadi #tipsjerawat #tipskulitcantik #mukacantikglowing #mukacantik #mukaberminyak #mukaberjerawat #inspirasikeyakinanku #jerawathilang #produkputih #agentwanted #kulitlicin #testimoniterbaik #testimonijerawat #testimonikurus

Letih , Tapi Nak Kurus , Rasa tak cukup Tenaga ??
.
.
Audela boleh menyelesaikan masalah anda 💜
Hanya 1sachet mampu membuatkan anda bertenaga dari pagi hingga ke pagi esoknya ! Tak letih bila bangun dari tidur 😍
Sebab apa ??
Sebab Audela dah Nyah segala toksin dalam badan uols tu ! 💃
.
.
#inspirasikeyakinanku #audelabynadzainal #kulitputih #AudelaByNadZainal #minumanterpalingmewah #kurusputihserentak #kulitputih #tipscantik #tipscantiksemulajadi #tipsjerawat #tipskulitcantik #mukacantikglowing #mukacantik #mukaberminyak #mukaberjerawat #inspirasikeyakinanku #jerawathilang #produkputih #agentwanted #kulitlicin #testimoniterbaik #testimonijerawat #testimonikurus
1 0 11 September, 2019

VITAMIN C POWDER NLEE DARI BUAH LEMON🍋🍋🍋 Tahukan yang lemon ini mempunyai kandungan Vitamin C yang tinggi. Vitamin C memainkan peranan untuk mengekalkan kulit yang sihat serta sebagai antioksidan bagi mencegah penuaan pramatang dan melawan radikal bebas yang boleh merosakkan kulit. Vitamin C juga diperlukan dalam penghasilan kolagen yang sangat penting untuk keanjalan dan awet muda.

Jom consume Vitamin C Powder Nlee Beauty😘😘😘 ☎️017-4229341

#vitamincpowderbynlee #sayajualonline #jomshoppingonline #bazarpaknil #produkviral #pastikanoriginal #produkkecantikan #muabellaz #mampumilik #maybeline #watsonmalaysia #skincareroutine #VIT_C_POWDER #nakcantik #kulitlicin #trustedseller #kedaionline #kulitlicin #cantikmenawan #RoadToHealthySkin #ShareRezeki

VITAMIN C POWDER NLEE DARI BUAH LEMON🍋🍋🍋 Tahukan yang lemon ini mempunyai kandungan Vitamin C yang tinggi. Vitamin C memainkan peranan untuk mengekalkan kulit yang sihat serta sebagai antioksidan bagi mencegah penuaan pramatang dan melawan radikal bebas yang boleh merosakkan kulit. Vitamin C juga diperlukan dalam penghasilan kolagen yang sangat penting untuk keanjalan dan awet muda.

Jom consume Vitamin C Powder Nlee Beauty😘😘😘 ☎️017-4229341

#vitamincpowderbynlee #sayajualonline #jomshoppingonline #bazarpaknil #produkviral #pastikanoriginal #produkkecantikan #muabellaz #mampumilik #maybeline #watsonmalaysia #skincareroutine #VIT_C_POWDER #nakcantik #kulitlicin #trustedseller #kedaionline #kulitlicin #cantikmenawan #RoadToHealthySkin #ShareRezeki
1 0 11 September, 2019

"Semakin banyak kandungan minyak dalam pelembap, semakin baik proses penyerapan yang dilakukan kulit untuk melembapkan jaringan kulit." Betul ke gais?

Yang pasti awak yang memiliki kulit kering harus berjaya-jaga, takut nanti nampak tua sebelum usia.

Apabila kulit terlalu kering proses penuaan pula semakin cepat, garis-garis halus mula kelihatan dan kerutan jelas di wajah. Ini kerana, kulit bahagian teratas terganggu dan menyebabkan kerosakan kolagen kulit hingga memaksa penuaan dini.

Wajib!! Sapukan face oil setiap pagi dan malam untuk melembapkan kulit wajah dan menghindari kulit kering. Simple right? 😊 ☎www.wasap.my/60166632400/MinyakBoonga

#shantikk_shop #aifacosmetics #minyakboonga #aifaazlancosmetics #skincareviral #surirumah #kulitsihat #jeragathilang #ubatjerawat #kulitlicin #faceoil #cantiksemulajadi #floraloil #aifafloraloil #sayajual #sayajualonline #aifabeauty #100919

"Semakin banyak kandungan minyak dalam pelembap, semakin baik proses penyerapan yang dilakukan kulit untuk melembapkan jaringan kulit." Betul ke gais?

Yang pasti awak yang memiliki kulit kering harus berjaya-jaga, takut nanti nampak tua sebelum usia.

Apabila kulit terlalu kering proses penuaan pula semakin cepat, garis-garis halus mula kelihatan dan kerutan jelas di wajah. Ini kerana, kulit bahagian teratas terganggu dan menyebabkan kerosakan kolagen kulit hingga memaksa penuaan dini.

Wajib!! Sapukan face oil setiap pagi dan malam untuk melembapkan kulit wajah dan menghindari kulit kering. Simple right? 😊 ☎www.wasap.my/60166632400/MinyakBoonga

#shantikk_shop #aifacosmetics #minyakboonga #aifaazlancosmetics #skincareviral #surirumah #kulitsihat #jeragathilang #ubatjerawat #kulitlicin #faceoil #cantiksemulajadi #floraloil #aifafloraloil #sayajual #sayajualonline #aifabeauty #100919
1 0 11 September, 2019

Antara kebaikan susu maaez boleh menghaluskan dan melembapkan kulit tau 😘😍 .

Boleh juga membantu mengatasi masalah kulit gatal dan bersisik tau .

Kini susu maaez dengan lima perisa iaitu asli, coklat , strawberyy , mangga dan anggur .

Rasa yang sungguh superb dan segar buah-buahan bagi perisa anggur dan mangga 😘😍
.
#susucantikkankulit #susukambingberkhasiat #susucantikknkulit #susuhilanggatal #putihalami #putihgebu #putihkulit #kulitlicin #kulitgebu #kulitcantik #susukambing

Antara kebaikan susu maaez boleh menghaluskan dan melembapkan kulit tau 😘😍 .

Boleh juga membantu mengatasi masalah kulit gatal dan bersisik tau .

Kini susu maaez dengan lima perisa iaitu asli, coklat , strawberyy , mangga dan anggur .

Rasa yang sungguh superb dan segar buah-buahan bagi perisa anggur dan mangga 😘😍
.
#susucantikkankulit #susukambingberkhasiat #susucantikknkulit #susuhilanggatal #putihalami #putihgebu #putihkulit #kulitlicin #kulitgebu #kulitcantik #susukambing
0 0 11 September, 2019

TUKAR SNACKING KPD YANG SIHAT, KEROPOK2 KEREPEK & AKHIRNYA MEREPEK😝!.
.
Makanan ni semua hanya kalori kosong semata2..! Maksud kosong kat sini adalah KOSONG dari segi zat & nutrisi densitinya.. actualy makanan pon ada nutrient density(ketumpatan) tahu..!.
.
Nak nilai sesuatu makanan tu tgk nilai nutrisinya kpd badan kita.. mudah & simple..
.
Coach ienaz
📲017-300 7232.
.
.
#tipskurusienaz
#nextlevelteam
#kurusfitonlinecoaching

TUKAR SNACKING KPD YANG SIHAT, KEROPOK2 KEREPEK & AKHIRNYA MEREPEK😝!.
.
Makanan ni semua hanya kalori kosong semata2..! Maksud kosong kat sini adalah KOSONG dari segi zat & nutrisi densitinya.. actualy makanan pon ada nutrient density(ketumpatan) tahu..!.
.
Nak nilai sesuatu makanan tu tgk nilai nutrisinya kpd badan kita.. mudah & simple..
.
Coach ienaz
📲017-300 7232.
.
.
#tipskurusienaz
#nextlevelteam
#kurusfitonlinecoaching
4 1 11 September, 2019

PALING PRAKTIKAL NAK BUAT..!!.
.
Kalu korung mmg suka air manis dari dlu.. and bila stop minum manis2 ni mmg senang berat nak turun I Tell You..!!.
.
Setiap hari kita tak sedar banyak lebihan kalori dari gula ringkas yg tak sepatutnya dimasukkan dlm badan.. dan smpai satu tahap badan kita xdpt nak bakar lebihan kalori tu.. kesannya lebihan gula convert jadi lemak badan..!
.
.
Coach ienaz
📲017-300 7232.
.
.
#tipskurusienaz
#nextlevelteam
#kurusfitonlinecoaching

PALING PRAKTIKAL NAK BUAT..!!.
.
Kalu korung mmg suka air manis dari dlu.. and bila stop minum manis2 ni mmg senang berat nak turun I Tell You..!!.
.
Setiap hari kita tak sedar banyak lebihan kalori dari gula ringkas yg tak sepatutnya dimasukkan dlm badan.. dan smpai satu tahap badan kita xdpt nak bakar lebihan kalori tu.. kesannya lebihan gula convert jadi lemak badan..!
.
.
Coach ienaz
📲017-300 7232.
.
.
#tipskurusienaz
#nextlevelteam
#kurusfitonlinecoaching
7 1 11 September, 2019

Adakah gejala menopaus mengganggu anda?
.
Biasanya, wanita akan masuk fasa menopause antara umur 45-55 apabila ovari kita berhenti menghasilkan telur. Hormon seperti estrogen di badan kita menurun, oleh itu sesetengah daripada kita akan mangalami gejala menopause.
.
Contohnya:
• Kepanasan • Berpeluh malam
• Cepat marah
• Masalah tidur
• Kekeringan vagina
.
Cuba FEMONE sekarang untuk mengurangkan gejala ini!
.
💚Femone (ready stock!)
Dapatkan special price:
Whatsapp 01126062918 atau tekan link di bio😉
.
#sne #snemarketing #femone #female #health #beauty #lifestyle #wanita #sihat #cantik #femonelifestyle #perawan #jamumalaysia #menjagaasetwanita #menegangkanpayudara #kulitlicin #elakmenopouse #masalahkeputihan
#sne #snemarketing #femone #menopaus

Adakah gejala menopaus mengganggu anda?
.
Biasanya, wanita akan masuk fasa menopause antara umur 45-55 apabila ovari kita berhenti menghasilkan telur. Hormon seperti estrogen di badan kita menurun, oleh itu sesetengah daripada kita akan mangalami gejala menopause.
.
Contohnya:
• Kepanasan • Berpeluh malam
• Cepat marah
• Masalah tidur
• Kekeringan vagina
.
Cuba FEMONE sekarang untuk mengurangkan gejala ini!
.
💚Femone (ready stock!)
Dapatkan special price:
Whatsapp 01126062918 atau tekan link di bio😉
.
#sne #snemarketing #femone #female #health #beauty #lifestyle #wanita #sihat #cantik #femonelifestyle #perawan #jamumalaysia #menjagaasetwanita #menegangkanpayudara #kulitlicin #elakmenopouse #masalahkeputihan
#sne #snemarketing #femone #menopaus
2 0 11 September, 2019

Haa this one is my favourite..!!! hat ni kena VISUALIZE..!! 😍😍😍Bayangkan bestnya bila dh dapat pakai baju ni..
.
Coach ienaz
📲017-300 7232.
.
.
#tipskurusienaz
#nextlevelteam
#kurusfitonlinecoaching

Haa this one is my favourite..!!! hat ni kena VISUALIZE..!! 😍😍😍Bayangkan bestnya bila dh dapat pakai baju ni..
.
Coach ienaz
📲017-300 7232.
.
.
#tipskurusienaz
#nextlevelteam
#kurusfitonlinecoaching
1 1 11 September, 2019

Cakap dkt mak kita yg kita tgh on diet and nak start jaga makan start bulan depan.. so jgn masak banyak2 sgt haha almaklumlah kita jadi selalu tukang habiskan lauk mueheehe😝.
.
Dan inform kawan2 rapat jgn selalu sgt ajak keluar makan mekdi kepci ni semua sbb kita dah tekad nak diet dan start mealplan baru bulan depan..
.
.
Coach ienaz
📲017-300 7232.
.
.
#tipskurusienaz
#nextlevelteam
#kurusfitonlinecoaching

Cakap dkt mak kita yg kita tgh on diet and nak start jaga makan start bulan depan.. so jgn masak banyak2 sgt haha almaklumlah kita jadi selalu tukang habiskan lauk mueheehe😝.
.
Dan inform kawan2 rapat jgn selalu sgt ajak keluar makan mekdi kepci ni semua sbb kita dah tekad nak diet dan start mealplan baru bulan depan..
.
.
Coach ienaz
📲017-300 7232.
.
.
#tipskurusienaz
#nextlevelteam
#kurusfitonlinecoaching
3 1 11 September, 2019

First stepnak turun berat badan.. tulis target dan WHY kenapa anda nak kurus..!.
.
Yess ienaz selalu tekankan kepada all new coachee yg baru join program utk focus pd target dorang nak turun berapa KG bulan ni.
.
Dan yang menjayakan diet anda nak kurus tu bila anda ada WHY yg kuat..! Tanya diri kita.. "aku nak kurus sebab apa?”.
.
.
Coach ienaz
📲017-300 7232.
.
.
#tipskurusienaz
#nextlevelteam
#kurusfitonlinecoaching

First stepnak turun berat badan.. tulis target dan WHY kenapa anda nak kurus..!.
.
Yess ienaz selalu tekankan kepada all new coachee yg baru join program utk focus pd target dorang nak turun berapa KG bulan ni.
.
Dan yang menjayakan diet anda nak kurus tu bila anda ada WHY yg kuat..! Tanya diri kita.. "aku nak kurus sebab apa?”.
.
.
Coach ienaz
📲017-300 7232.
.
.
#tipskurusienaz
#nextlevelteam
#kurusfitonlinecoaching
1 1 11 September, 2019

Femone menjaga kesihatan anda dari dalaman ke luaran!
.
Kesihatan: Mengekalkan kesihatan fizikal, mengurangkan risiko penyakit wanita, membantu menopause, dan lain-lain.
.
Menawan: kulit licin dan tegang, mengurangkan bintik gelap, dan membentuk tubuh menarik
.
Tenaga: Meningkatkan kecergasan tubuh dan fizikal
.
Mengetatkan: Mengencangkan buah dada dan punggung
.
Mengintimkan: Menggalakkan hubungan mesra
.
💚Femone (ready stock!)
Nett price: RM180
Dapatkan special price:
Whatsapp 01126062918 atau tekan link di bio😉
.
#sne #snemarketing #femone #female #health #beauty #lifestyle #wanita #sihat #cantik #femonelifestyle #perawan #jamumalaysia #menjagaasetwanita #menegangkanpayudara #kulitlicin #elakmenopouse #masalahkeputihan

Femone menjaga kesihatan anda dari dalaman ke luaran!
.
Kesihatan: Mengekalkan kesihatan fizikal, mengurangkan risiko penyakit wanita, membantu menopause, dan lain-lain.
.
Menawan: kulit licin dan tegang, mengurangkan bintik gelap, dan membentuk tubuh menarik
.
Tenaga: Meningkatkan kecergasan tubuh dan fizikal
.
Mengetatkan: Mengencangkan buah dada dan punggung
.
Mengintimkan: Menggalakkan hubungan mesra
.
💚Femone (ready stock!)
Nett price: RM180
Dapatkan special price:
Whatsapp 01126062918 atau tekan link di bio😉
.
#sne #snemarketing #femone #female #health #beauty #lifestyle #wanita #sihat #cantik #femonelifestyle #perawan #jamumalaysia #menjagaasetwanita #menegangkanpayudara #kulitlicin #elakmenopouse #masalahkeputihan
0 0 11 September, 2019

Hai awak disitu, skrol2 tgh chill chill letteww hiihihi🙈. Mesti dah start busy dengan assignment kan? Busy macam mana pon bila kat luar jangan lupa untuk caring tentang kesihatan tau. Sekarang ni cuaca kurang baik. Yang paling penting, bykkan minum air kosong dan pakai mask jika perlu.
_
Eh eh, Wawawa dah ready stock tauu💖. Kalau ada sesiapa yang nak join postage atau COD besok boleh terus Whatsapp 📲012-5689026 atau klik link di bio.
FREE COD 📍Uitm Shah Alam and other COD area available in 📍Kota Damansara
Everyday postage😉
_
#teamcikfatin #studentlife #wawawaxuitmshahalam #coduitmshahalam #codkotadamansara #kotadamansara #wawawaxkotadamansara #jerebu #codwawawaxuitmshahalam #codwawawaxkotadamansara #waxingmalaysia #waxingmurah #hargastudent #bestprice #cabutbulu #cabutbuluketiak #cabutbulumurah #organichairremoval #convinient #waxmadu #noshaving #kulitlicin #cabutbulukaki #traveller #malaysiantravellers #bridetobe #pengantinmalaysia #wawawaxmalaysia

Hai awak disitu, skrol2 tgh chill chill letteww hiihihi🙈. Mesti dah start busy dengan assignment kan? Busy macam mana pon bila kat luar jangan lupa untuk caring tentang kesihatan tau. Sekarang ni cuaca kurang baik. Yang paling penting, bykkan minum air kosong dan pakai mask jika perlu. 
_
Eh eh, Wawawa dah ready stock tauu💖. Kalau ada sesiapa yang nak join postage atau COD besok boleh terus Whatsapp 📲012-5689026 atau klik link di bio. 
FREE COD 📍Uitm Shah Alam and other COD area available in 📍Kota Damansara
Everyday postage😉
_
#teamcikfatin #studentlife #wawawaxuitmshahalam #coduitmshahalam #codkotadamansara #kotadamansara #wawawaxkotadamansara #jerebu #codwawawaxuitmshahalam #codwawawaxkotadamansara #waxingmalaysia #waxingmurah #hargastudent #bestprice #cabutbulu #cabutbuluketiak #cabutbulumurah #organichairremoval #convinient #waxmadu #noshaving #kulitlicin #cabutbulukaki #traveller #malaysiantravellers #bridetobe #pengantinmalaysia #wawawaxmalaysia
0 0 11 September, 2019

Kelebihan dan keistimewaan Facial Luffa Scrub Cleanser with essential oil
Jom cuba baru boleh rasai kelebihannya

Untuk order terus klik link di bio ig @nurraysa.beauty_malaysia
#luffanurraysa0136275421

Kelebihan dan keistimewaan Facial Luffa Scrub Cleanser with essential oil
Jom cuba baru boleh rasai kelebihannya

Untuk order terus klik link di bio ig @nurraysa.beauty_malaysia 
#luffanurraysa0136275421
8 3 11 September, 2019

Tutorial 15 Minit Bebas Tumit Merekah By Khaki Cantik.

Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah
#kulitkusam
#kulitsensitive
#kulitberjerawat
#masalahjerawat
#jerawat
#serum
#kulitlicin
#kulitputih
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah #kakicantik
#kakimerekah
#scrubbadan
#scrub
#lulurbadan
#jeragat
#codklang
#codshahalam

Tutorial 15 Minit Bebas Tumit Merekah By Khaki Cantik.

Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah 
#kulitkusam 
#kulitsensitive 
#kulitberjerawat 
#masalahjerawat 
#jerawat 
#serum 
#kulitlicin 
#kulitputih 
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah #kakicantik 
#kakimerekah 
#scrubbadan 
#scrub 
#lulurbadan 
#jeragat
#codklang 
#codshahalam
0 0 11 September, 2019

KELEBIHAN THE JUNNI PINKISH WHITE 🌸
-
🌸 Boleh dipakai siang dan malam hari kerana THE JUNNI PINKISH WHITE ada perlindungan UV
🌸 Kulit muka akan lebih glowing, flawless dan putih merah jambu
🌸 Selesa dipakai kerana meresap ke kulit dan tidak melekit
🌸 Pakai sedikit sahaja sudah memadai untuk mendapatkan muka pinkish
🌸 Mengecilkan pori-pori
🌸 Tiada lagi bintik-bintik hitam
🌸 Membekalkan vitamin C pada kulit
🌸 Terdapat campuran Pati Gluta untuk mempercepatkan pemutihan kulit anda
🌸 Tidak mengandungi bahan merbahaya kerana 100% homemade tanpa bahan merkuri atau hydroquinone
🌸 Dapat melihat perbezaan kulit dalam masa 2 minggu (nampak sedikit perubahan dalam kurang seminggu penggunaan)
🌸 Boleh pakai di badan seperti losyen. Bau yang wangi menyebabkan kita selesa memakainya tanpa mencampur dengan losyen lain
🌸 Menghilangkan jerawat & jeragat
.
.
NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ye 😊👇 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 011 39762373 / klik link di bio ya

Normal Pinkish White RM62
.
.
#thejunnihq #thejunni #tjcodukmbangi #tjcodkolejpendetazaba #ukmbangi #kolejpendetazaba #kolejkerismas #kolejungkuomar #tjcodbangi #trustedseller #readystock #agentsah #fastdelivery #fastresponse #thejunnireseller #kulitcantik #kulitlicin #putihflawless #sayajualsayapakai #sayajualskincare #supplementwhitening #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja #putihgebu #thejunnifighters #gangjutawandermawan #lovebeautylegacy

KELEBIHAN THE JUNNI PINKISH WHITE 🌸
-
🌸 Boleh dipakai siang dan malam hari kerana THE JUNNI PINKISH WHITE ada perlindungan UV
🌸 Kulit muka akan lebih glowing, flawless dan putih merah jambu
🌸 Selesa dipakai kerana meresap ke kulit dan tidak melekit
🌸 Pakai sedikit sahaja sudah memadai untuk mendapatkan muka pinkish
🌸 Mengecilkan pori-pori
🌸 Tiada lagi bintik-bintik hitam
🌸 Membekalkan vitamin C pada kulit
🌸 Terdapat campuran Pati Gluta untuk mempercepatkan pemutihan kulit anda
🌸 Tidak mengandungi bahan merbahaya kerana 100% homemade tanpa bahan merkuri atau hydroquinone
🌸 Dapat melihat perbezaan kulit dalam masa 2 minggu (nampak sedikit perubahan dalam kurang seminggu penggunaan)
🌸 Boleh pakai di badan seperti losyen. Bau yang wangi menyebabkan kita selesa memakainya tanpa mencampur dengan losyen lain
🌸 Menghilangkan jerawat & jeragat
.
.
NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ye 😊👇 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 011 39762373 / klik link di bio ya

Normal Pinkish White RM62
.
.
#thejunnihq #thejunni #tjcodukmbangi #tjcodkolejpendetazaba #ukmbangi #kolejpendetazaba #kolejkerismas #kolejungkuomar #tjcodbangi #trustedseller #readystock #agentsah #fastdelivery #fastresponse #thejunnireseller #kulitcantik #kulitlicin #putihflawless #sayajualsayapakai #sayajualskincare #supplementwhitening #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja #putihgebu #thejunnifighters #gangjutawandermawan #lovebeautylegacy
2 0 11 September, 2019

Orang lain dah repeat order, orang lain dah flawless, orang lain dah syantik 😘 .
.
Awak tu, taknak kulit sihat macam orang lain ke? Taknak mencuba ke? Tapi amaran keras 😝 sekali cuba pasti repeat selalu dek kerana terpegun dengan muka lembut bak babyy punye skin ☺ .
.
Whatsapp Tiqa 01139762373 @ click link di bio 😘
.
.
.
#thejunni #thejunnimy #pinkishwhite #normalset #licenserum #putihkorea #lovebeautylegacy #tjcodwakafbharu #tjcodkubangkerian #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #pkcodkelantan #tjcodukm #tjcodukmbangi #segamatdistrict #klsentral #bangsar #kulitcantik #kulitlicin

Orang lain dah repeat order,  orang lain dah flawless, orang lain dah syantik 😘 .
.
Awak tu, taknak kulit sihat macam orang lain ke? Taknak mencuba ke? Tapi amaran keras 😝 sekali cuba pasti repeat selalu dek kerana terpegun dengan muka lembut bak babyy punye skin ☺ .
.
Whatsapp Tiqa 01139762373 @ click link di bio 😘
.
.
.
#thejunni #thejunnimy  #pinkishwhite #normalset #licenserum #putihkorea #lovebeautylegacy #tjcodwakafbharu #tjcodkubangkerian #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #pkcodkelantan #tjcodukm #tjcodukmbangi #segamatdistrict #klsentral #bangsar #kulitcantik #kulitlicin
1 0 11 September, 2019

Sunflower Treatment Cream by Puteri Ratu
🌻 Meratakan tona kulit
🍃 Mencerahkkan kulit secara semulajadi
🌻 Merawat kulit kusam
🍃 Mengecilkan pori wajah
🌻Menganjalkan kulit
🍃Menaikkan seri wajah
🌻Mengecutkan jerawat
🍃Memudarkan parut jerawat
🌻 Mengurangkan jeragat
🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam
🌻Mengurangkan Pigmentasi
🍃 Melembabkan kulit
.
HARGA - RM20 (5gm)
TAHAN 3-4 minggu
APPLY MALAM SEBELUM TIDUR🌜
.
#TreatmentCreamRM20 #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitbreakout #kulitbermasalah #kulitbersih #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #skin #cream #krimmalam #merawatkulit #kulitwajah #sungapetani #treatmentcreamputeriratu #treatmentcreamsunflower #krimmalammurah #tcputeriratu #treatmentcreamsungaipetani #tikambatu #lagendaheightsgpetani #villagemall #amanjayamall #centralsquaresungaipetani #sungaipetanikedah #tamanriajaya #bandarputerijaya

Sunflower Treatment Cream by Puteri Ratu
🌻 Meratakan tona kulit
🍃 Mencerahkkan kulit secara semulajadi
🌻 Merawat kulit kusam
🍃 Mengecilkan pori wajah
🌻Menganjalkan kulit
🍃Menaikkan seri wajah
🌻Mengecutkan jerawat
🍃Memudarkan parut jerawat
🌻 Mengurangkan jeragat
🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam
🌻Mengurangkan Pigmentasi
🍃 Melembabkan kulit
.
HARGA - RM20 (5gm)
TAHAN 3-4 minggu
APPLY MALAM SEBELUM TIDUR🌜
.
#TreatmentCreamRM20 #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitbreakout #kulitbermasalah #kulitbersih #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #skin #cream #krimmalam #merawatkulit #kulitwajah #sungapetani #treatmentcreamputeriratu #treatmentcreamsunflower #krimmalammurah #tcputeriratu #treatmentcreamsungaipetani #tikambatu #lagendaheightsgpetani #villagemall #amanjayamall #centralsquaresungaipetani #sungaipetanikedah #tamanriajaya #bandarputerijaya
5 0 11 September, 2019

SAPA RASA DIA DAH EXCERCISE TAPI TAK KURUS-KURUS..?🙋‍♀️🙋‍♂️.
.
Haa dah sampai masanya korang tak perlu focus gilaa2 exercise sebaliknya tukar cara & routine anda makan..?.
.
Macam mana tu..? Korang perlu focus pada kualiti & kuantiti makanan yg korang makan tu..😍😍😍.
.
Best tau bila kita tahu berapa kalori yang kita perlu makan maka kita takda masalah nak schedule waktu makan dan boleh kira berapa kalori nak makan per meal termasuk snacking..
.
.
Coach ienaz
📱017-300 7232.
.
.
#kurusfitonlinecoaching
#turunberatonline
#nextlevelteam

SAPA RASA DIA DAH EXCERCISE TAPI TAK KURUS-KURUS..?🙋‍♀️🙋‍♂️.
.
Haa dah sampai masanya korang tak perlu focus gilaa2 exercise sebaliknya tukar cara & routine anda makan..?.
.
Macam mana tu..? Korang perlu focus pada kualiti & kuantiti makanan yg korang makan tu..😍😍😍.
.
Best tau bila kita tahu berapa kalori yang kita perlu makan maka kita takda masalah nak schedule waktu makan dan boleh kira berapa kalori nak makan per meal termasuk snacking..
.
.
Coach ienaz
📱017-300 7232.
.
.
#kurusfitonlinecoaching
#turunberatonline
#nextlevelteam
6 1 11 September, 2019

Lepas keluar bilik air dah cuci muka hairan jugak bau sedap wangi lain jer, selalunya tak bau macam ni, kali ni bau luar biasa wangi terus timbul good mood, rupanya bau tu bau Cleanser Luffa baru ni. Kulit muka pula ofcoz rasa lembut bersih segar😍

Untuk order Luffa ni terus whatsapp 011-3618 2796, ni number baru, number lama 013-627 5421 pun masih guna.
Lagi mudah klik link sekarang di bio ig @nurraysa.beauty_malaysia

#luffanurraysa0136275421

Lepas keluar bilik air dah cuci muka hairan jugak bau sedap wangi lain jer, selalunya tak bau macam ni, kali ni bau luar biasa wangi terus timbul good mood, rupanya bau tu bau Cleanser Luffa baru ni. Kulit muka pula ofcoz rasa lembut bersih segar😍

Untuk order Luffa ni terus whatsapp 011-3618 2796, ni number baru, number lama 013-627 5421 pun masih guna.
Lagi mudah klik link sekarang di bio ig @nurraysa.beauty_malaysia

#luffanurraysa0136275421
4 3 11 September, 2019

SELAMAT MALAM..
.
Hai korang dah cuci muka ke belum?🤔🤔 Kalau belum jom cuci muka dengan Maaez whitening soap...
.
Selepas cuci dengan Maaez whitening soap ni kulit jadi lebih lembut, lembap dan terasa halus je...
.
Korang yang nak grab maaez whitening soap boleh whatsapp mar 017-9317343 sekarang... 🤗🤗
.
#rawatjerawat
#rawatkulit
#maaezwarriors
#susumaaez
#susucantikknkulit
#masalahkulit
#susuterbaik
#susutanpacollagen
#kulitlicin
#kulitcantik
#kulitcantik
#maaezwhitecoffee
#carmelawhiteningsoap
#maaezcollagen
#hilangjeragat
#jerawat
#hilangkanparut
#@medina_sofieyabeauty

SELAMAT MALAM..
.
Hai korang dah cuci muka ke belum?🤔🤔 Kalau belum jom cuci muka dengan Maaez whitening soap...
.
Selepas cuci dengan Maaez whitening soap ni kulit jadi lebih lembut, lembap dan terasa halus je...
.
Korang yang nak grab maaez whitening soap boleh whatsapp mar 017-9317343 sekarang... 🤗🤗
.
#rawatjerawat
#rawatkulit
#maaezwarriors
#susumaaez
#susucantikknkulit
#masalahkulit
#susuterbaik
#susutanpacollagen
#kulitlicin
#kulitcantik
#kulitcantik
#maaezwhitecoffee
#carmelawhiteningsoap
#maaezcollagen
#hilangjeragat
#jerawat 
#hilangkanparut
#@medina_sofieyabeauty
3 0 11 September, 2019

Sape ada jeragat tebal highly recommended guna BCN Melano ni taw. 1x jab mmg nampak perubahan kat muka😱

Jeragat susah kan nk hilang even uolls guna bermacam jenis skincare, kalau hilang pon sekejap je bila stop skincare jeragat naik lg teruk kan?
haa cucuk je dgn BCN Melano ni comfirm jeragat hilang terus xnaik dah even dah stop cucuk taw.

muka jd peloles licin gebusss gtewwww.
RM420/box
Ship worldwide
Whatsapp +60175005707

#bcnmelano
#bcn
#facejab
#jeragat
#jeragattebal
#hyperpigmentation
#pigmentation
#skinsolution
#skinproblem
#scar
#acne
#flawlessskin
#kulitlicin
#healthyskin
#malaysia
#sabah
#sarawak
#brunei
#france
#dubai
#qatar
#europe
#italy
#usa
#australia

Sape ada jeragat tebal highly recommended guna BCN Melano ni taw. 1x jab mmg nampak perubahan kat muka😱

Jeragat susah kan nk hilang even uolls guna bermacam jenis skincare, kalau hilang pon sekejap je bila stop skincare jeragat naik lg teruk kan?
haa cucuk je dgn BCN Melano ni comfirm jeragat hilang terus xnaik dah even dah stop cucuk taw.

muka jd peloles licin gebusss gtewwww. 
RM420/box
Ship worldwide
Whatsapp +60175005707

#bcnmelano
#bcn
#facejab
#jeragat
#jeragattebal
#hyperpigmentation
#pigmentation
#skinsolution
#skinproblem
#scar
#acne
#flawlessskin
#kulitlicin
#healthyskin
#malaysia
#sabah
#sarawak
#brunei
#france
#dubai
#qatar
#europe
#italy
#usa
#australia
0 0 11 September, 2019

Belanjer satu video RATU MAAEZ kita♥️💋
.
Dulu nama dia *belleza collagen* tapi dah di brandingkan *Maaez Collagen*. Manfaat dia sama , boleh cerahkan kulit seluruh badan. Tapi yang maaez collagen , #founder dia upkan lagi khasiat. 2 kali ganda boleh cerah dari #belleza yang dulu.
.
So yaya cod area pasir mas dan kota bharu. Yang nak CUBA RATU MAAEZ ni. Boleh whatsapp yaya.
.
.
#maaezcollagenpasirmas #sabunmaaez #codareakotabharu #maaezbeauty #maaezkb #maaezyaya #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #10saatdahbolehcerah #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #maaezcollagenkotabharu

Belanjer satu video RATU MAAEZ kita♥️💋
.
Dulu nama dia *belleza collagen* tapi dah di brandingkan *Maaez Collagen*. Manfaat dia sama , boleh cerahkan kulit seluruh badan. Tapi yang maaez collagen , #founder dia upkan lagi khasiat. 2 kali ganda boleh cerah dari #belleza yang dulu.
.
So yaya cod area pasir mas dan kota bharu. Yang nak CUBA RATU MAAEZ ni. Boleh whatsapp yaya.
.
.
#maaezcollagenpasirmas#sabunmaaez#codareakotabharu#maaezbeauty#maaezkb#maaezyaya#maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #10saatdahbolehcerah#putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit#maaezcollagenkotabharu
6 0 11 September, 2019

.
1 set serum + Sparkle 5 in 1 tu special order dari sorg bro nie.. katanya nak bg surprise kat isteri dia😍
.
.
Terbaik la!! Jap lagi hakak smpai kan kat isteri bro yg bertuah tu ye..
.
.
#KarismaCosmetic #TeamKCEffa #StokisKualaLumpur #StokisDesaPetaling #HakakRockers #AgentWanted #DropshipWanted #MencariRezekiUtkAnakAnak #LulusKKM #KulitCantik #KulitLicin #Cosmetic #COD #Jerawat #Jeragat #MakeUp

.
1 set serum + Sparkle 5 in 1 tu special order dari sorg bro nie.. katanya nak bg surprise kat isteri dia😍
.
. 
Terbaik la!! Jap lagi hakak smpai kan kat isteri bro yg bertuah tu ye..
.
.
#KarismaCosmetic #TeamKCEffa #StokisKualaLumpur #StokisDesaPetaling #HakakRockers #AgentWanted #DropshipWanted #MencariRezekiUtkAnakAnak #LulusKKM #KulitCantik #KulitLicin #Cosmetic #COD #Jerawat #Jeragat #MakeUp
1 0 11 September, 2019
Ada yang xtau nk pilih yg mna kn..ada total 4 produk maaez, swipe untuk tengok kelebihan ke4-4 produk..pasni confirm dah boleh terus load order..
.
.
Now everyone can be QUEEN!!
.

WhatsApp sy di 0196607994
www.wasap.my/60196607994/maaez.
.
#susumaaez #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitkering #maaezmelaka #susumaaezmelaka #coffeemaaezmelaka #maaezcoffeemelaka #maaezwhitecoffeemelaka #maaezwhiteningsoap #maaezcollagenmelaka #maaezwhiteningsoapmelaka #ratumaaez #ratumaaezmelaka
1 0 11 September, 2019

READY STOCK 😍
.
Alhamdulillah semua hot item Junni Beauty dah sampai di tangan yusma💃💃 soooo sesiapa yang berminat dengan produk high demand ni boleh laju-laju whatsapp yusma tau.. . .
Haa meh cepat grab Junni Beauty sebelum stok SOLD OUT!! Bagi yang grab 2 item dan ke atas, korang akan dapat Less Yang Kaw-Kaw🤗🤗
.
.
#princessemam
#TeamOneOhsem
#TeamWardahRangers
#thejunni #thejunnihq
#thejunnipinkishwhite
#thejunniputihkorea
#thejunnilicenserum
#pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #DramaSweetDreams #MiraFilzah #BenAmir #videoviral #tjcodterengganu #tjcodbesut #tjcodumt #tjcodunisza #tjcodperak #tjcodupsi #tjcodslimriver #tjcodbehrang

READY STOCK 😍
.
Alhamdulillah semua hot item  Junni Beauty dah sampai di tangan yusma💃💃 soooo sesiapa yang berminat dengan produk high demand ni boleh laju-laju whatsapp yusma tau.. . .
Haa meh cepat grab Junni Beauty sebelum stok SOLD OUT!! Bagi yang grab 2 item dan ke atas, korang akan dapat Less Yang Kaw-Kaw🤗🤗
.
.
#princessemam
#TeamOneOhsem
#TeamWardahRangers
#thejunni #thejunnihq
#thejunnipinkishwhite
#thejunniputihkorea
#thejunnilicenserum
#pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #DramaSweetDreams #MiraFilzah #BenAmir #videoviral #tjcodterengganu #tjcodbesut #tjcodumt #tjcodunisza #tjcodperak #tjcodupsi #tjcodslimriver #tjcodbehrang
9 0 11 September, 2019

Supplement yang mengandungi glutatione ni memang best, meh baca kelebihanya yang Omah share ni

Kalau awak nak tahu bahan kandungan #maaezcollagen pun ada glutatione tau, so sape yang nak miliki khasiat yang ada pada bahan ni jom consume maaez collagen
Nak dapatkanya 😍😍
Whatsapp 01121615920

#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #bellezacollagen #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik

Supplement yang mengandungi glutatione ni memang best, meh baca kelebihanya yang Omah share ni

Kalau awak nak tahu bahan kandungan #maaezcollagen pun ada glutatione tau, so sape yang nak miliki khasiat yang ada pada bahan ni jom consume maaez collagen 
Nak dapatkanya 😍😍
Whatsapp  01121615920

#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #bellezacollagen #kulitlicin #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik
3 0 11 September, 2019

Jangan lupa dapatkan sekarang #susumaaez perisa baru uolss😘
.
Apa yang bestnyaa #susumaaez ni dear? #susumaaez ni berfungsi sebagai
❤mengatasi masalah parut jerawat, parut excident, parut hitam
💙mengatasi masalah ekzema, psoriasis, allergic, gatal, ruam
💚melembapkan kulit, meratakan tona tak sekata
💛untuk ibu hamil, ibu menyusu
.
Sesuaii tau dear untuk seisi keluarga😘so apa tunggu lagi, jom whatsapp admin sekarang😘
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezteammyra

Jangan lupa dapatkan sekarang #susumaaez perisa baru uolss😘
.
Apa yang bestnyaa #susumaaez ni dear? #susumaaez ni berfungsi sebagai
❤mengatasi masalah parut jerawat, parut excident, parut hitam
💙mengatasi masalah ekzema, psoriasis, allergic, gatal, ruam
💚melembapkan kulit, meratakan tona tak sekata
💛untuk ibu hamil, ibu menyusu
.
Sesuaii tau dear untuk seisi keluarga😘so apa tunggu lagi, jom whatsapp admin sekarang😘
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezteammyra
1 0 11 September, 2019
Dah bancuh #susumaaez dah pagi tadi? Kalau dah alhamdulillah tau. .
Ramai tanya #susumaaez elok tak untk baby? Elok sangat untuk baby & mak baby tau. Untk baby yang ada ruam, masalah gatal2 memang sangat elok untuk consume #susumaaez 😘
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik  #maaezteammyra
0 0 11 September, 2019

READY STOCK 💯
.

you can see flavour that are available on our home page. for any inquiry, dm us now! ❤️
.

#eskinol #eskinolmalaysia #jerawat #acne #pimples #murah #sales #paidreview #malaysia #hilangkanjerawat #berbaloi #kulitlicin #flawless

READY STOCK 💯
.

you can see flavour that are available on our home page. for any inquiry, dm us now! ❤️
.

#eskinol #eskinolmalaysia #jerawat #acne #pimples #murah #sales #paidreview #malaysia #hilangkanjerawat #berbaloi #kulitlicin #flawless
2 0 11 September, 2019

Your Feed Need Special Care.
Let's try Khaki Cantik Now!😘
.
.
Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah
#kulitkusam
#kulitsensitive
#kulitberjerawat
#masalahjerawat
#jerawat
#serum
#kulitlicin
#kulitputih
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah #kakicantik
#kakimerekah
#scrubbadan
#scrub
#lulurbadan
#jeragat
#codklang
#codshahalam

Your Feed Need Special Care.
Let's try Khaki Cantik Now!😘
.
.
Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah 
#kulitkusam 
#kulitsensitive 
#kulitberjerawat 
#masalahjerawat 
#jerawat 
#serum 
#kulitlicin 
#kulitputih 
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah #kakicantik 
#kakimerekah 
#scrubbadan 
#scrub 
#lulurbadan 
#jeragat
#codklang 
#codshahalam
0 0 11 September, 2019

• • •
🍊 Vitamin C Moisturising Cream with SPF30
.
☑️ Pelembap muka jenis krim, light weight dan tinggi Vitamin C.
☑️ Mempunyai SPF 30 untuk lindungi kulit anda dari sinar Matahari 🌞.
☑️ Dengan khasiat Argan Oil, Pomegranate, Niacinamide & Hyaluronic Acid.
☑️ Tidak melekit dan cepat meresap dengan sedikit urutan wajah.
☑️ Sesuai untuk kulit normal, kering dan kombinasi.
.
.
WhatsApp 0199837685
.
#vitamincmoisturiser #vcsserum #vitamincserum #vitamincbyannona
#Vitaminc #Vitamin #parut #parutjerawat #paruthilang #parutpudar #jeragat #jeragathilang #jeragattebal #hilangkanjeragat #tiadajeragat #nipiskanjeragat #kulitkusam #kulitkusamhilang #kulitkusamtiada #pori #porimengecil #liangpori #liangporimuka #baikiselkulit #kulitsihat #kulitlicin #cantiktanpasuntik

• • •
🍊 Vitamin C Moisturising Cream with SPF30
.
☑️ Pelembap muka jenis krim, light weight dan tinggi  Vitamin C.
☑️ Mempunyai SPF 30 untuk lindungi kulit anda dari sinar Matahari 🌞.
☑️ Dengan khasiat Argan Oil, Pomegranate, Niacinamide & Hyaluronic Acid.
☑️ Tidak melekit dan cepat meresap dengan sedikit urutan wajah.
☑️ Sesuai untuk kulit normal, kering dan kombinasi.
.
.
WhatsApp 0199837685
.
#vitamincmoisturiser #vcsserum #vitamincserum #vitamincbyannona
#Vitaminc #Vitamin #parut #parutjerawat #paruthilang #parutpudar #jeragat #jeragathilang #jeragattebal #hilangkanjeragat #tiadajeragat #nipiskanjeragat #kulitkusam #kulitkusamhilang #kulitkusamtiada #pori #porimengecil #liangpori #liangporimuka #baikiselkulit #kulitsihat #kulitlicin #cantiktanpasuntik
4 0 11 September, 2019


.
Tak sia-sia korbankan masa 2 jam untuk Personal Coaching dengan New Agent @junnibeauty.machang 😍. .
.

2 hari lepas dia takut² je nak amik 5PCS stok PWIS. Tapi kita Coaching dia, yakinkan dia, tup tup harini restok lagii 7pcs weh😆. .
.
Hebbakk🔥🔥🔥. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thejunni #junnibeauty
#junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea
#pinkishwhiteinstantscrub
#tjcodkelantan #tjcodkotabharu #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamWardahRangers #agentwanted #dropshipwanted #stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted

❤
.
Tak sia-sia korbankan masa 2 jam untuk Personal Coaching dengan New Agent @junnibeauty.machang 😍. .
.

2 hari lepas dia takut² je nak amik 5PCS stok PWIS. Tapi kita Coaching dia, yakinkan dia, tup tup harini restok lagii 7pcs weh😆. .
.
Hebbakk🔥🔥🔥. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thejunni #junnibeauty
#junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea 
#pinkishwhiteinstantscrub
#tjcodkelantan #tjcodkotabharu #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamWardahRangers #agentwanted #dropshipwanted #stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
35 6 11 September, 2019

"Semakin banyak kandungan minyak dalam pelembap, semakin baik proses penyerapan yang dilakukan kulit untuk melembapkan jaringan kulit." 𝗠𝗶𝗻𝘆𝗮𝗸 𝗕𝗼𝗼𝗻𝗴𝗮 𝗷𝘂𝗴𝗮:
~ Senang di bawa dan dipakai.
~ Boleh dipakai sebelum dan selepas make up.
~ Boleh di blend dengan Foundation (Fd lebih lembut dan glow).
~ Boleh dijadikan primer make up.
~ Boleh dipakai pada rambut, kuku dan bibir.
~ Berbau sangat sangat wangi dan tenang (Calming smell).
~ Harga yang sesuai dengan kualiti.
~ Sesuai untuk semua jenis kulit.
~ Mampu milik.
~ 99% bahan semulajadi.
~ KKM, HALAL dan GMP approved!

𝗧𝗮𝗵𝘂𝗸𝗮𝗵 𝗮𝗻𝗱𝗮? 𝗠𝗶𝗻𝘆𝗮𝗸 𝗕𝗼𝗼𝗻𝗴𝗮 𝗯𝗮𝗻𝘁𝘂:
~ Lembab & cerah kan kulit dengan tepat.
~ Memudarkan lingkaran bawah mata.
~ Meningkatkan kolagen kulit.
~ Tingkatkan antipenuaan.
~ Antioksidan, anti radang, dan kaya dgn Vit A,B, E & Omega 6.
~ Memudarkan parut jerawat.
~ Kurankan inflamasi kulit.
~ Kurangkan kedutan pada wajah.
~ Sesuai untuk kulit berminyak.
~ sama kan tona kulit.
~ Cegah blackhead dan pigmentasi.
☎www.wasap.my/60166632400/

#shantikk_shop #aifacosmetics #minyakboonga #aifaazlancosmetics #skincareviral #surirumah #kulitsihat #jeragathilang #ubatjerawat #kulitlicin #faceoil #cantiksemulajadi #floraloil #aifafloraloil #sayajual #sayajualonline #aifabeauty #100919

"Semakin banyak kandungan minyak dalam pelembap, semakin baik proses penyerapan yang dilakukan kulit untuk melembapkan jaringan kulit." 𝗠𝗶𝗻𝘆𝗮𝗸 𝗕𝗼𝗼𝗻𝗴𝗮 𝗷𝘂𝗴𝗮:
~ Senang di bawa dan dipakai.
~ Boleh dipakai sebelum dan selepas make up.
~ Boleh di blend dengan Foundation (Fd lebih lembut dan glow).
~ Boleh dijadikan primer make up.
~ Boleh dipakai pada rambut, kuku dan bibir.
~ Berbau sangat sangat wangi dan tenang (Calming smell).
~ Harga yang sesuai dengan kualiti.
~ Sesuai untuk semua jenis kulit.
~ Mampu milik.
~ 99% bahan semulajadi.
~ KKM, HALAL dan GMP approved!

𝗧𝗮𝗵𝘂𝗸𝗮𝗵 𝗮𝗻𝗱𝗮? 𝗠𝗶𝗻𝘆𝗮𝗸 𝗕𝗼𝗼𝗻𝗴𝗮 𝗯𝗮𝗻𝘁𝘂:
~ Lembab & cerah kan kulit dengan tepat.
~ Memudarkan lingkaran bawah mata.
~ Meningkatkan kolagen kulit.
~ Tingkatkan antipenuaan.
~ Antioksidan, anti radang, dan kaya dgn Vit A,B, E & Omega 6.
~ Memudarkan parut jerawat.
~ Kurankan inflamasi kulit.
~ Kurangkan kedutan pada wajah.
~ Sesuai untuk kulit berminyak.
~ sama kan tona kulit.
~ Cegah blackhead dan pigmentasi.
☎www.wasap.my/60166632400/

#shantikk_shop #aifacosmetics #minyakboonga #aifaazlancosmetics #skincareviral #surirumah #kulitsihat #jeragathilang #ubatjerawat #kulitlicin #faceoil #cantiksemulajadi #floraloil #aifafloraloil #sayajual #sayajualonline #aifabeauty#100919
0 0 11 September, 2019

Lepas sis ni pakai #dianzmaskdanmoist baru perasan rupanya selama nie banyak duk bela whitehead. Selepas tercabut whitehead gara2 #dmm rasa muka segar jea.

Lepas sis ni pakai #dianzmaskdanmoist baru perasan rupanya selama nie banyak duk bela whitehead. Selepas tercabut whitehead gara2 #dmm rasa muka segar jea.
2 3 11 September, 2019

WAJIB BACA UNTUK YANG MASALAH TONA KULIT TIDAK SEKATA
.
Loveliee Essentials Serum boleh membantu secara naturally untuk masalah tona kulit tidak sekata. Sebab salah satu ingredients best dah ade dalam Loveliee Serum iaitu Niacinamide.🥰
.
Niacinamide dikenali juga sebagai Vit B3 yang boleh membantu menyamakan tona kulit tidak sekata. Selain itu juga, korang yang ada masalah pori terbuka besar pun boleh mengecil tauu! Hebat bukan ingredients Serum Loveliee!😍
.
Wajib ada okayyy kalau nak kulit cantik!
.
#hellopeachplease #heybepure #lovelieeserum #lovelieecleanser #tipskulitputih #tipskulitsihat #tipskulitlembut #tipskulitcantik #tipskulitflawless #kulitcerah #kulitlicin #kulitwajah #tipscantik #kulitglowing #tipsmerawatkulit #kulitkusam #kulitgelap #kulitberparut #kulitberminyak #kulitberbelang #kulitsensitif #kulitkering #serumwajah #supplementkulit #produkmerawatkulit #sunscreen2in1 #teamlovelieesyi

WAJIB BACA UNTUK YANG MASALAH TONA KULIT TIDAK SEKATA
.
Loveliee Essentials Serum boleh membantu secara naturally untuk masalah tona kulit tidak sekata. Sebab salah satu ingredients best dah ade dalam Loveliee Serum iaitu Niacinamide.🥰
.
Niacinamide dikenali juga sebagai Vit B3 yang boleh membantu menyamakan tona kulit tidak sekata. Selain itu juga, korang yang ada masalah pori terbuka besar pun boleh mengecil tauu! Hebat bukan ingredients Serum Loveliee!😍
.
Wajib ada okayyy kalau nak kulit cantik!
.
#hellopeachplease #heybepure #lovelieeserum #lovelieecleanser #tipskulitputih #tipskulitsihat #tipskulitlembut #tipskulitcantik #tipskulitflawless #kulitcerah #kulitlicin #kulitwajah #tipscantik #kulitglowing #tipsmerawatkulit #kulitkusam #kulitgelap #kulitberparut #kulitberminyak #kulitberbelang #kulitsensitif #kulitkering #serumwajah #supplementkulit #produkmerawatkulit #sunscreen2in1 #teamlovelieesyi
6 0 11 September, 2019

Loveliee Essentials Serum yang sangat best sebab :
✅sangat ringan
✅water-based type
✅tak melekit
✅mudah meresap kedalam kulit
✅no paraben
✅tiada pewarna
.
Yang penting sekali semua ingredients selamat digunakan dan sesuai untuk semua jenis masalah kulit🥰
.
#hellopeachplease #heybepure #lovelieeserum #lovelieecleanser #tipskulitputih #tipskulitsihat #tipskulitlembut #tipskulitcantik #tipskulitflawless #kulitcerah #kulitlicin #kulitwajah #tipscantik #kulitglowing #tipsmerawatkulit #kulitkusam #kulitgelap #kulitberparut #kulitberminyak #kulitberbelang #kulitsensitif #kulitkering #serumwajah #supplementkulit #produkmerawatkulit #sunscreen2in1 #teamlovelieesyi

Loveliee Essentials Serum yang sangat best sebab :
✅sangat ringan
✅water-based type
✅tak melekit
✅mudah meresap kedalam kulit
✅no paraben
✅tiada pewarna
.
Yang penting sekali semua ingredients selamat digunakan dan sesuai untuk semua jenis masalah kulit🥰
.
#hellopeachplease #heybepure #lovelieeserum #lovelieecleanser #tipskulitputih #tipskulitsihat #tipskulitlembut #tipskulitcantik #tipskulitflawless #kulitcerah #kulitlicin #kulitwajah #tipscantik #kulitglowing #tipsmerawatkulit #kulitkusam #kulitgelap #kulitberparut #kulitberminyak #kulitberbelang #kulitsensitif #kulitkering #serumwajah #supplementkulit #produkmerawatkulit #sunscreen2in1 #teamlovelieesyi
5 0 11 September, 2019

Miliki kulit cerah serta buat kulit nampak lebih remaja dan berkhasiat tanpa Colagen😍😍 Antara kelebihan Maaez White Coffee . . .

Anti Penuaan.
☕Meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi.
☕Membantu sistem penghadaman.
☕Merawat masalah kulit seperti jerawat dan kedutan.
☕Mengubati tumit pecah
☕Melindungi kulit dari radikal bebas
☕Mencantikkan, menganjalkan kulit. Glowing dan anti kedutan.
☕Mencerdaskan otak . . .

Bahan kandungan dalam maaez white coffee : ☕Sarang burung wale
☕Ekstrak kopi
☕Ekstrak betik
☕Ekstrak delima
☕vitaminC . . .

Nak cuba maaez coffee jom whatsapp sis eira #0182728408😘 . . .

#maaezwarrioss
#teameirawarrios
#maaez
#maaezwhitecoffee
#kulitlicin
#kulitputihgebu

Miliki kulit cerah serta buat kulit nampak lebih remaja dan berkhasiat tanpa Colagen😍😍 Antara kelebihan Maaez White Coffee . . .

Anti Penuaan.
☕Meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi.
☕Membantu sistem penghadaman.
☕Merawat masalah kulit seperti jerawat dan kedutan.
☕Mengubati tumit pecah
☕Melindungi kulit dari radikal bebas
☕Mencantikkan, menganjalkan kulit. Glowing dan anti kedutan.
☕Mencerdaskan otak . . .

Bahan kandungan dalam maaez white coffee : ☕Sarang burung wale
☕Ekstrak kopi
☕Ekstrak betik
☕Ekstrak delima
☕vitaminC . . .

Nak cuba maaez coffee jom whatsapp sis eira #0182728408😘 . . .

#maaezwarrioss
#teameirawarrios
#maaez
#maaezwhitecoffee
#kulitlicin
#kulitputihgebu
3 0 11 September, 2019

Nak kulit cerah, sihat dan cantik macam ni? Seperti yang korang tahu, founder Loveliee hanya consume HPP tau untuk jaga kulit dari dalaman sehingga lah luaran.😍Itulah "RAHSIA" terbesarnya tauu😘⠀
.⠀
Nak kulit cantik boleh try HPP supplement dari Loveliee. Dah dapat kulit cantik nanti jangan pulak lupa share feedback bagus tauu.🤣⠀
.⠀
#hellopeachplease #heybepure #lovelieeserum #lovelieecleanser #tipskulitputih #tipskulitsihat #tipskulitlembut #tipskulitcantik #tipskulitflawless #kulitcerah #kulitlicin #kulitwajah #tipscantik #kulitglowing #tipsmerawatkulit #kulitkusam #kulitgelap #kulitberparut #kulitberminyak #kulitberbelang #kulitsensitif #kulitkering #serumwajah #supplementkulit #produkmerawatkulit #sunscreen2in1 #teamlovelieesyi

Nak kulit cerah, sihat dan cantik macam ni? Seperti yang korang tahu, founder Loveliee hanya consume HPP tau untuk jaga kulit dari dalaman sehingga lah luaran.😍Itulah "RAHSIA" terbesarnya tauu😘⠀
.⠀
Nak kulit cantik boleh try HPP supplement dari Loveliee. Dah dapat kulit cantik nanti jangan pulak lupa share feedback bagus tauu.🤣⠀
.⠀
#hellopeachplease #heybepure #lovelieeserum #lovelieecleanser #tipskulitputih #tipskulitsihat #tipskulitlembut #tipskulitcantik #tipskulitflawless #kulitcerah #kulitlicin #kulitwajah #tipscantik #kulitglowing #tipsmerawatkulit #kulitkusam #kulitgelap #kulitberparut #kulitberminyak #kulitberbelang #kulitsensitif #kulitkering #serumwajah #supplementkulit #produkmerawatkulit #sunscreen2in1 #teamlovelieesyi
5 0 11 September, 2019

SIAPA DAH MERASAI MAGICAL PEACH JUICE SEBENAR DARI HPP?⠀
.
Berbaloi awak consume HPP sebab ingredients yang kami guna semuanya best2 dan function dia boleh kasi result gempak beb!😻⠀
.⠀
Sekotak HPP mampu merawat masalah kulit dan kesihatan korang. Dan HPP supplement dari Loveliee plant-based tau! Sangat selamat dikonsum.🤗⠀
.⠀
Jom rawat kulit kita. Kalau bukan sekarang, bile lagi?🤔⠀
.⠀
#hellopeachplease #heybepure #lovelieeserum #lovelieecleanser #tipskulitputih #tipskulitsihat #tipskulitlembut #tipskulitcantik #tipskulitflawless #kulitcerah #kulitlicin #kulitwajah #tipscantik #kulitglowing #tipsmerawatkulit #kulitkusam #kulitgelap #kulitberparut #kulitberminyak #kulitberbelang #kulitsensitif #kulitkering #serumwajah #supplementkulit #produkmerawatkulit #sunscreen2in1 #teamlovelieesyi

SIAPA DAH MERASAI MAGICAL PEACH JUICE SEBENAR DARI HPP?⠀
.
Berbaloi awak consume HPP sebab ingredients yang kami guna semuanya best2 dan function dia boleh kasi result gempak beb!😻⠀
.⠀
Sekotak HPP mampu merawat masalah kulit dan kesihatan korang. Dan HPP supplement dari Loveliee plant-based tau! Sangat selamat dikonsum.🤗⠀
.⠀
Jom rawat kulit kita. Kalau bukan sekarang, bile lagi?🤔⠀
.⠀
#hellopeachplease #heybepure #lovelieeserum #lovelieecleanser #tipskulitputih #tipskulitsihat #tipskulitlembut #tipskulitcantik #tipskulitflawless #kulitcerah #kulitlicin #kulitwajah #tipscantik #kulitglowing #tipsmerawatkulit #kulitkusam #kulitgelap #kulitberparut #kulitberminyak #kulitberbelang #kulitsensitif #kulitkering #serumwajah #supplementkulit #produkmerawatkulit #sunscreen2in1 #teamlovelieesyi
5 0 11 September, 2019

Kecantikan kulit wajah bukan hanya dari segi penjagaan kulit muka dari luaran sahaja, dari dalaman pun sangat penting tau!😍⠀
.⠀
Sebab itu lah consume HPP supplement untuk jaga skin dari dalaman, dan pakai LOVELIEE ESSENTIALS untuk jaga skin luaran. .
#hellopeachplease #heybepure #lovelieeserum #lovelieecleanser #tipskulitputih #tipskulitsihat #tipskulitlembut #tipskulitcantik #tipskulitflawless #kulitcerah #kulitlicin #kulitwajah #tipscantik #kulitglowing #tipsmerawatkulit #kulitkusam #kulitgelap #kulitberparut #kulitberminyak #kulitberbelang #kulitsensitif #kulitkering #serumwajah #supplementkulit #produkmerawatkulit #sunscreen2in1 #teamlovelieesyi

Kecantikan kulit wajah bukan hanya dari segi penjagaan kulit muka dari luaran sahaja, dari dalaman pun sangat penting tau!😍⠀
.⠀
Sebab itu lah consume HPP supplement untuk jaga skin dari dalaman, dan pakai LOVELIEE ESSENTIALS untuk jaga skin luaran. .
#hellopeachplease #heybepure #lovelieeserum #lovelieecleanser #tipskulitputih #tipskulitsihat #tipskulitlembut #tipskulitcantik #tipskulitflawless #kulitcerah #kulitlicin #kulitwajah #tipscantik #kulitglowing #tipsmerawatkulit #kulitkusam #kulitgelap #kulitberparut #kulitberminyak #kulitberbelang #kulitsensitif #kulitkering #serumwajah #supplementkulit #produkmerawatkulit #sunscreen2in1 #teamlovelieesyi
5 0 11 September, 2019

Alhamdulillah....

Alhamdulillah....
0 1 11 September, 2019

NO MORE SKIN BERMINYAK ! Kulit kak ella normal + glowing. Glowing tu maksudnya tak berminyak tauu... tapi ada effect glass skin .
-
Kak ella pakai 4 produk ni
Pinkish white set
Pinkish white Instant Scrub
Putih Korea 😍😍😍
.

Kalau nak combine 3 items ni pun MUR MUR jeee akak akak kat luar sana jangan ragu2 ya. Kak ella anak 2 orang maintain skin awek muda lagi sebab apa? Amalkan produk @junnibeautyhq je -
-
Pinkish white set (3items)
Putih korea (supplement whitening)
PWIScrub (face & body)
Total RM 156 sahaja 😭😭😭 murahhhh tapi kesan & kualiti tak payah nak cakap lah kan
-
-
FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #011-16355580 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #tjcodterengganu #tjcodbesut #tjcodumt #tjcodunisza #tjcodperak #tjcodupsi #tjcodslimriver

NO MORE SKIN BERMINYAK ! Kulit kak ella normal + glowing. Glowing tu maksudnya tak berminyak tauu... tapi ada effect glass skin .
-
Kak ella pakai 4 produk ni 
Pinkish white set 
Pinkish white Instant Scrub 
Putih Korea 😍😍😍
.

Kalau nak combine 3 items ni pun MUR MUR jeee akak akak kat luar sana jangan ragu2 ya. Kak ella anak 2 orang maintain skin awek muda lagi sebab apa? Amalkan produk @junnibeautyhq je -
-
Pinkish white set (3items) 
Putih korea (supplement whitening) 
PWIScrub (face & body) 
Total RM 156 sahaja 😭😭😭 murahhhh tapi kesan & kualiti tak payah nak cakap lah kan
-
-
FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #011-16355580 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq  #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #tjcodterengganu #tjcodbesut #tjcodumt #tjcodunisza #tjcodperak #tjcodupsi #tjcodslimriver
19 0 11 September, 2019

Uolls nak tahu tak apa best ingredients? ✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels!
Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

Tak perlu susah susah nak guna itu ini, consume putih korea sebelum tidur je dah dapat skin yang korang idamkan tau!
.

#thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea
#pinkishwhiteinstantscrub
#tjcodbatupahat #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamDhiaJutawan

Uolls nak tahu tak apa best ingredients? ✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels!
 Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

Tak perlu susah susah nak guna itu ini, consume putih korea sebelum tidur je dah dapat skin yang korang idamkan tau!
.

#thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea 
#pinkishwhiteinstantscrub
#tjcodbatupahat #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamDhiaJutawan
2 0 11 September, 2019

Baru 7 sachet guna skin macam berseri seri pinkish gituu 😱😱. Baru la semangat nak selfie banyak banyak.
.
Jomm Sama Sama PUTIH! Alyn akan consult skin korang sampai jadi.
Untuk FAST RESPONSE teruss WhatsApp Alyn #0107151793 .
.
.

#thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea
#pinkishwhiteinstantscrub
#tjcodbatupahat #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamDhiaJutawan

Baru 7 sachet guna skin macam berseri seri pinkish gituu 😱😱. Baru la semangat nak selfie banyak banyak.
.
Jomm Sama Sama  PUTIH! Alyn akan consult skin korang sampai jadi.
Untuk FAST RESPONSE teruss WhatsApp Alyn #0107151793 .
.
.

#thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea 
#pinkishwhiteinstantscrub
#tjcodbatupahat #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamDhiaJutawan
1 0 11 September, 2019

Bagaimanakah teknologi sonik menanggalkan kotoran dengan lebih baik?
60 saat untuk mencapai kebersihan tahap sonik
Skinvigorate Sonic™ Skin Care System menanggalkan kotoran, minyak, solekan – termasuk pencemaran zarah pada kulit sebanyak empat kali ganda berbanding dengan menggunakan jari!

siapa yang sesuai menggunakan Sistem Penjagaan Kulit Skinvigorate Sonic ™?
• Pelanggan yang memahami kepentingan menggunakan peranti untuk efek yang lebih berkesan dengan pembersih muka dan serum.
• Mereka yang suka pembersihan muka yang lebih menyeluruh.

bagaimanakah teknologi sonik memberikan urutan yang unggul?
Sistem Penjagaan Kulit Sonic™ mengurut otot muka secara lembut dengan kelajuan getaran yang berpatutan dan mantap.
Kepala Urut Muka
✓ Memacu peredaran mikro dengan membawa oksigen dan nutrien kepada kulit. Lebih daripada 24,000 kekuatan mikro sonik dalam masa 2 minit
✓ Kulit akan rasa lebih sihat dan anjal. Meningkatkan daya tahan kulit. ✓ Memudahkan penyerapan serum ke dalam kulit

nak cuba new skinvigorate sonic ni? bulan ni ada promo tau. Sempena pelancaran bulan depan, setiap senior bc akan dapt cuba in advance. combo set dengan pencuci muka favorite anda. dah la jimat, dapt free gift pink casing lagi😍

wassap wanie
0134044789
(link di bio)

Bagaimanakah teknologi sonik menanggalkan kotoran dengan lebih baik?
60 saat untuk mencapai kebersihan tahap sonik 
Skinvigorate Sonic™ Skin Care System menanggalkan kotoran, minyak, solekan – termasuk pencemaran zarah pada kulit sebanyak empat kali ganda berbanding dengan menggunakan jari!

siapa yang sesuai menggunakan Sistem Penjagaan Kulit Skinvigorate Sonic ™?
• Pelanggan yang memahami kepentingan menggunakan peranti untuk efek yang lebih berkesan dengan pembersih muka dan serum.
• Mereka yang suka pembersihan muka yang lebih menyeluruh.

bagaimanakah teknologi sonik memberikan urutan yang unggul?
Sistem Penjagaan Kulit Sonic™ mengurut otot muka secara lembut dengan kelajuan getaran yang berpatutan dan mantap. 
Kepala Urut Muka
✓ Memacu peredaran mikro dengan membawa oksigen dan nutrien kepada kulit. Lebih daripada 24,000 kekuatan mikro sonik dalam masa 2 minit
✓ Kulit akan rasa lebih sihat dan anjal. Meningkatkan daya tahan kulit. ✓ Memudahkan penyerapan serum ke dalam kulit

nak cuba new skinvigorate sonic ni? bulan ni ada promo tau. Sempena pelancaran bulan depan, setiap senior bc akan dapt cuba in advance. combo set dengan pencuci muka favorite anda. dah la jimat, dapt free gift pink casing lagi😍

wassap wanie
0134044789
(link di bio)
7 1 11 September, 2019

Bagaimanakah teknologi sonik menanggalkan kotoran dengan lebih baik?
60 saat untuk mencapai kebersihan tahap sonik
Skinvigorate Sonic™ Skin Care System menanggalkan kotoran, minyak, solekan – termasuk pencemaran zarah pada kulit sebanyak empat kali ganda berbanding dengan menggunakan jari!

siapa yang sesuai menggunakan Sistem Penjagaan Kulit Skinvigorate Sonic ™?
• Pelanggan yang memahami kepentingan menggunakan peranti untuk efek yang lebih berkesan dengan pembersih muka dan serum.
• Mereka yang suka pembersihan muka yang lebih menyeluruh.

bagaimanakah teknologi sonik memberikan urutan yang unggul?
Sistem Penjagaan Kulit Sonic™ mengurut otot muka secara lembut dengan kelajuan getaran yang berpatutan dan mantap.
Kepala Urut Muka
✓ Memacu peredaran mikro dengan membawa oksigen dan nutrien kepada kulit. Lebih daripada 24,000 kekuatan mikro sonik dalam masa 2 minit
✓ Kulit akan rasa lebih sihat dan anjal. Meningkatkan daya tahan kulit. ✓ Memudahkan penyerapan serum ke dalam kulit

nak cuba new skinvigorate sonic ni? bulan ni ada promo tau. Sempena pelancaran bulan depan, setiap senior bc akan dapt cuba in advance. combo set dengan pencuci muka favorite anda. dah la jimat, dapt free gift pink casing lagi😍

wassap wanie
0134044789
(link di bio)

Bagaimanakah teknologi sonik menanggalkan kotoran dengan lebih baik?
60 saat untuk mencapai kebersihan tahap sonik 
Skinvigorate Sonic™ Skin Care System menanggalkan kotoran, minyak, solekan – termasuk pencemaran zarah pada kulit sebanyak empat kali ganda berbanding dengan menggunakan jari!

siapa yang sesuai menggunakan Sistem Penjagaan Kulit Skinvigorate Sonic ™?
• Pelanggan yang memahami kepentingan menggunakan peranti untuk efek yang lebih berkesan dengan pembersih muka dan serum.
• Mereka yang suka pembersihan muka yang lebih menyeluruh.

bagaimanakah teknologi sonik memberikan urutan yang unggul?
Sistem Penjagaan Kulit Sonic™ mengurut otot muka secara lembut dengan kelajuan getaran yang berpatutan dan mantap. 
Kepala Urut Muka
✓ Memacu peredaran mikro dengan membawa oksigen dan nutrien kepada kulit. Lebih daripada 24,000 kekuatan mikro sonik dalam masa 2 minit
✓ Kulit akan rasa lebih sihat dan anjal. Meningkatkan daya tahan kulit. ✓ Memudahkan penyerapan serum ke dalam kulit

nak cuba new skinvigorate sonic ni? bulan ni ada promo tau. Sempena pelancaran bulan depan, setiap senior bc akan dapt cuba in advance. combo set dengan pencuci muka favorite anda. dah la jimat, dapt free gift pink casing lagi😍

wassap wanie
0134044789
(link di bio)
1 1 11 September, 2019

Bagaimanakah teknologi sonik menanggalkan kotoran dengan lebih baik?
60 saat untuk mencapai kebersihan tahap sonik
Skinvigorate Sonic™ Skin Care System menanggalkan kotoran, minyak, solekan – termasuk pencemaran zarah pada kulit sebanyak empat kali ganda berbanding dengan menggunakan jari!

siapa yang sesuai menggunakan Sistem Penjagaan Kulit Skinvigorate Sonic ™?
• Pelanggan yang memahami kepentingan menggunakan peranti untuk efek yang lebih berkesan dengan pembersih muka dan serum.
• Mereka yang suka pembersihan muka yang lebih menyeluruh.

bagaimanakah teknologi sonik memberikan urutan yang unggul?
Sistem Penjagaan Kulit Sonic™ mengurut otot muka secara lembut dengan kelajuan getaran yang berpatutan dan mantap.
Kepala Urut Muka
✓ Memacu peredaran mikro dengan membawa oksigen dan nutrien kepada kulit. Lebih daripada 24,000 kekuatan mikro sonik dalam masa 2 minit
✓ Kulit akan rasa lebih sihat dan anjal. Meningkatkan daya tahan kulit. ✓ Memudahkan penyerapan serum ke dalam kulit

nak cuba new skinvigorate sonic ni? bulan ni ada promo tau. Sempena pelancaran bulan depan, setiap senior bc akan dapt cuba in advance. combo set dengan pencuci muka favorite anda. dah la jimat, dapt free gift pink casing lagi😍

wassap wanie
0134044789
(link di bio)

Bagaimanakah teknologi sonik menanggalkan kotoran dengan lebih baik?
60 saat untuk mencapai kebersihan tahap sonik 
Skinvigorate Sonic™ Skin Care System menanggalkan kotoran, minyak, solekan – termasuk pencemaran zarah pada kulit sebanyak empat kali ganda berbanding dengan menggunakan jari!

siapa yang sesuai menggunakan Sistem Penjagaan Kulit Skinvigorate Sonic ™?
• Pelanggan yang memahami kepentingan menggunakan peranti untuk efek yang lebih berkesan dengan pembersih muka dan serum.
• Mereka yang suka pembersihan muka yang lebih menyeluruh.

bagaimanakah teknologi sonik memberikan urutan yang unggul?
Sistem Penjagaan Kulit Sonic™ mengurut otot muka secara lembut dengan kelajuan getaran yang berpatutan dan mantap. 
Kepala Urut Muka
✓ Memacu peredaran mikro dengan membawa oksigen dan nutrien kepada kulit. Lebih daripada 24,000 kekuatan mikro sonik dalam masa 2 minit
✓ Kulit akan rasa lebih sihat dan anjal. Meningkatkan daya tahan kulit. ✓ Memudahkan penyerapan serum ke dalam kulit

nak cuba new skinvigorate sonic ni? bulan ni ada promo tau. Sempena pelancaran bulan depan, setiap senior bc akan dapt cuba in advance. combo set dengan pencuci muka favorite anda. dah la jimat, dapt free gift pink casing lagi😍

wassap wanie
0134044789
(link di bio)
2 2 11 September, 2019

SELAMAT KEMBALI MAAEZ COLLAGEN
.

Dulu di kenali Belleza collegen sekarang berwajah baru maaez collegen... Dengan 11 bahan yang sangat berkesan untuk memutihkan kulit dan sekatakan tone kulit...
.
Bagi korang yang nak putih boleh cuba maaez collagen...
.
Nak cantik meh whatsapp mar 017-9317343 sekarang 🤗🤗
.
#rawatjerawat
#rawatkulit
#maaezwarriors
#susumaaez
#susucantikknkulit
#masalahkulit
#susuterbaik
#susutanpacollagen
#kulitlicin
#kulitcantik
#kulitcantik
#maaezwhitecoffee
#carmelawhiteningsoap
#maaezcollagen
#hilangjeragat
#jerawat
#hilangkanparut
#@medina_sofieyabeauty

SELAMAT KEMBALI MAAEZ COLLAGEN
.

Dulu di kenali Belleza collegen sekarang berwajah baru maaez collegen... Dengan 11 bahan yang sangat berkesan untuk memutihkan kulit dan sekatakan tone kulit...
.
Bagi korang yang nak putih boleh cuba maaez collagen...
.
Nak cantik meh whatsapp mar 017-9317343 sekarang 🤗🤗
.
#rawatjerawat
#rawatkulit
#maaezwarriors
#susumaaez
#susucantikknkulit
#masalahkulit
#susuterbaik
#susutanpacollagen
#kulitlicin
#kulitcantik
#kulitcantik
#maaezwhitecoffee
#carmelawhiteningsoap
#maaezcollagen
#hilangjeragat
#jerawat 
#hilangkanparut
#@medina_sofieyabeauty
2 0 11 September, 2019

.
Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat.
.
.
Wassap sis sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut .
.
whatsapp 'acne' ke 0173897260
.
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #sabah #sarawak #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #brunei #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #viralmalaysia #produkkecantikan #trustedsaller

.
Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat.
.
.
Wassap sis sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut .
.
whatsapp 'acne' ke 0173897260
.
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #sabah #sarawak  #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #brunei #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #viralmalaysia #produkkecantikan #trustedsaller
0 0 11 September, 2019

.
Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat.
.
.
Wassap sis sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut .
.
whatsapp 'acne' ke 0173897260
.
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #sabah #sarawak #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #brunei #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #viralmalaysia #produkkecantikan #trustedsaller

.
Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat.
.
.
Wassap sis sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut .
.
whatsapp 'acne' ke 0173897260
.
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #sabah #sarawak  #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #brunei #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #viralmalaysia #produkkecantikan #trustedsaller
0 0 11 September, 2019

NASI AYAM KUNYIT.. SEDAP!!!.
.
Nasi ✊🏻(Masak mcm biasa) // Ayam 🖐🏻 (Kunyit + bwg + halia perap skjp lepastu bakar dlm oven)..
.
Percaya tak makanan ni lah yang buatkan berat peserta KFOC turun. Dah lah senang nak buat, sedap pula tu! 😂 Best ke best?.
.
.
Coach ienaz
📲017-3007232
Kurus Fit Online Coaching
.
.

#makansihat
#sukusukuseparuh
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#nextlevelteam

NASI AYAM KUNYIT.. SEDAP!!!.
.
Nasi ✊🏻(Masak mcm biasa) // Ayam 🖐🏻 (Kunyit + bwg + halia perap skjp lepastu bakar dlm oven)..
.
Percaya tak makanan ni lah yang buatkan berat peserta KFOC turun. Dah lah senang nak buat, sedap pula tu! 😂 Best ke best?.
.
.
Coach ienaz
📲017-3007232
Kurus Fit Online Coaching
.
.

#makansihat
#sukusukuseparuh
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#nextlevelteam
4 1 10 September, 2019

BAJU DAH TAK MUAT!! 😱😱😱.
.
Semenjak dah selim ni baju kurung Aliyah dh xmuat sebab trlalu besar😆from XL➡XS. Sekarang Aliyah pula jadi idola pada kwn2 utk turun berat secara sihat💃🏼💃🏻💃🏻.
.
Sekarang dah makin confident utk brgambar📸 dulu asyik menyorok belakang kwn2 bile brgambar😅 Before Aliyah join program KFOC ni dah cuba macam2 jenis diet, kurus sekejap pastu naik berat balik lagi banyak. Sekarang tidak lagi🙂💃🏻
.
.
Coach ienaz
📲017-3007232
Kurus Fit Online Coaching
.
.
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#nextlevelteam

BAJU DAH TAK MUAT!! 😱😱😱.
.
Semenjak dah selim ni baju kurung Aliyah dh xmuat sebab trlalu besar😆from XL➡XS. Sekarang Aliyah pula jadi idola pada kwn2 utk turun berat secara sihat💃🏼💃🏻💃🏻.
.
Sekarang dah makin confident utk brgambar📸 dulu asyik menyorok belakang kwn2 bile brgambar😅 Before Aliyah join program KFOC ni dah cuba macam2 jenis diet, kurus sekejap pastu naik berat balik lagi banyak. Sekarang tidak lagi🙂💃🏻
.
.
Coach ienaz
📲017-3007232
Kurus Fit Online Coaching
.
.
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#nextlevelteam
2 1 10 September, 2019

BOLEH BERIBADAH DENGAN SELESA..!!😍😍😍.
.
Kelas gitewww kak anis turun 6kg season ni.. kak anis tu dah umur 47tahun tau. Tapi masih mampu turun berat dan follow program. Yang muda mudi tu jangan buat maluuuu💪🏻💪🏻.
.
Bila dah kecik sikit badan senang beribadah.. nak rukuk nak bangun pun senang. Tak adalah sakit2 lutut. Baru lah solat khusyuk..Alhamdulillah MasyaAllah Tabarakallah🤗.
.
.
Coach ienaz
📱017-300 7232.
.
.
#kurusfitonlinecoaching
#turunberatonline
#nextlevelteam

BOLEH BERIBADAH DENGAN SELESA..!!😍😍😍.
.
Kelas gitewww kak anis turun 6kg season ni.. kak anis tu dah umur 47tahun tau. Tapi masih mampu turun berat dan follow program. Yang muda mudi tu jangan buat maluuuu💪🏻💪🏻.
.
Bila dah kecik sikit badan senang beribadah.. nak rukuk nak bangun pun senang. Tak adalah sakit2 lutut. Baru lah solat khusyuk..Alhamdulillah MasyaAllah Tabarakallah🤗.
.
.
Coach ienaz
📱017-300 7232.
.
.
#kurusfitonlinecoaching
#turunberatonline
#nextlevelteam
1 1 10 September, 2019

NAK KURUS SONANG JERR😘..
.
Tak payah complicated dgn skip makan atau hny makan sayur ajerrr buang masa dan tenaga..
.
Follow je simpel step mcm kt atas.. boleh makan macam biasa cuma kita twist sikit cara masak & pilihan kpd lebih clean.. nasi boleh amik yg perang..
.
senang ke senang kawan2?🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️.
.
Haa boleh share dengan kwan2 korg yg nak turun berat tu💪🏼💪🏼💪🏼.
.
.
Coach ienaz
📱017-300 7232.
.
.
#kurusfitonlinecoaching
#turunberatonline
#nextlevelteam

NAK KURUS SONANG JERR😘..
.
Tak payah complicated dgn skip makan atau hny makan sayur ajerrr buang masa dan tenaga..
.
Follow je simpel step mcm kt atas.. boleh makan macam biasa cuma kita twist sikit cara masak & pilihan kpd lebih clean.. nasi boleh amik yg perang..
.
senang ke senang kawan2?🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️.
.
Haa boleh share dengan kwan2 korg yg nak turun berat tu💪🏼💪🏼💪🏼.
.
.
Coach ienaz
📱017-300 7232.
.
.
#kurusfitonlinecoaching
#turunberatonline
#nextlevelteam
4 1 10 September, 2019

"NAK KURUS MAKAN REBUS2, BAKAR2 JE..SO BOLEH MAKAN SOSEJ REBUS KAN?".
.
Opss..no no nooo 🙅🏻‍♀🙅🏻‍♀. Sosej ni rebus ke bakar ke tetap x sihat sbb kandungan lemak dan garam dlm sosej sgt tinggi.
.
Sosej dibuat drpd sisa lemak ayam/daging. Lepastu cmpur plak mcm2 perasa, pewarna & highly diproses
.
Elakkan dari beli dan makan sosej dulu ye😁😁😁.
.
.
Coach ienaz
017-3007232 📲.
Kurus Fit Online Coaching.
.
.
#nakkurus
#kurusfitonlinecoaching
#teamcoachturunberatbadan #coachturunberatbadan #kuruscantik #kurussihat #kuruscepat #kurustanpalapar #bajubesar #jubahbesar #saizbesar #nakkuruscepat
.

"NAK KURUS MAKAN REBUS2, BAKAR2 JE..SO BOLEH MAKAN SOSEJ REBUS KAN?".
.
Opss..no no nooo 🙅🏻‍♀🙅🏻‍♀. Sosej ni rebus ke bakar ke tetap x sihat sbb kandungan lemak dan garam dlm sosej sgt tinggi.
.
Sosej dibuat drpd sisa lemak ayam/daging. Lepastu cmpur plak mcm2 perasa, pewarna & highly diproses
.
Elakkan dari beli dan makan sosej dulu ye😁😁😁.
.
.
Coach ienaz
017-3007232 📲.
Kurus Fit Online Coaching.
.
.
#nakkurus 
#kurusfitonlinecoaching
#teamcoachturunberatbadan #coachturunberatbadan #kuruscantik #kurussihat #kuruscepat #kurustanpalapar #bajubesar #jubahbesar #saizbesar #nakkuruscepat
.
25 1 10 September, 2019

Top #kulitlicin posts

Selamat tengahari sayang semua. Dah bancuh #susumaaez dah pagi tadi? Kalau dah alhamdulillah tau. .
Ramai tanya #susumaaez elok tak untk baby? Elok sangat untuk baby & mak baby tau. Untk baby yang ada ruam, masalah gatal2 memang sangat elok untuk consume #susumaaez 😘
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Selamat tengahari sayang semua. Dah bancuh #susumaaez dah pagi tadi? Kalau dah alhamdulillah tau. .
Ramai tanya #susumaaez elok tak untk baby? Elok sangat untuk baby & mak baby tau. Untk baby yang ada ruam, masalah gatal2 memang sangat elok untuk consume #susumaaez 😘
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
158 20 11 September, 2019

cam tak caye je, makan 10 biji dah boleh putih 😕 hok alohh mung nihh!! tak pernah cuba lepastu nak claim brg tak jadi 😠 cik snow rata-rata dpt feedback customer, lepas sekotak mmg nampak perbezaan kulit tau. mmg confirm CERAH!! terbukti lg berkesan 💯💯💯. kesan berlipat ganda. sebiji utk 3 hari, tak perlu telan hari-hari pun. senang kan? 😘 dah ready nak telan telan, sedar sedar sebulan dah #putihpinkish #kulitlicin #jerawathilang ? whatsapp cik snow terusss 😜

Produk: Perla Capsule Turbo
Kod: PCT
Harga: RM 30
Postage: RM 8(SM), RM 13(SS)
Kandungan: 10 capsules
Tahan: Sebulan

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeeexclusive
#perlacoffee
#perlachocolatemilk
#perlacapsuleturbo
#perlasusukambing
#perlapotion
#perlacoffeeadvance

cam tak caye je, makan 10 biji dah boleh putih 😕 hok alohh mung nihh!! tak pernah cuba lepastu nak claim brg tak jadi 😠 cik snow rata-rata dpt feedback customer, lepas sekotak mmg nampak perbezaan kulit tau. mmg confirm CERAH!! terbukti lg berkesan 💯💯💯. kesan berlipat ganda. sebiji utk 3 hari, tak perlu telan hari-hari pun. senang kan? 😘 dah ready nak telan telan, sedar sedar sebulan dah #putihpinkish #kulitlicin #jerawathilang ? whatsapp cik snow terusss 😜

Produk: Perla Capsule Turbo
Kod: PCT
Harga: RM 30
Postage: RM 8(SM), RM 13(SS)
Kandungan: 10 capsules
Tahan: Sebulan

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeeexclusive
#perlacoffee
#perlachocolatemilk
#perlacapsuleturbo
#perlasusukambing
#perlapotion
#perlacoffeeadvance
124 0 9 August, 2019

Tersalah pakai skincare sblm ni muka breakout teruk!!!
Selepas kakmai suggest consume vitc Allura ni Alhamdulillah slow2 muka dh licin walaupun ambk masa 2 bulan tp berkat konsisten sis ni dh dpt pulihkan kulit muka 😊
.
Korang yg pernah alami masalah yg sama kakmai suggest detox dulu badan korang dgn vitc Allura ni 🤗
.
Utk order watsap kakmai 019-9131006
.
#supplementkurus #produkkurusselamat #kulitbreakout #kulitlicin #kulitkusam #cantikdaridalam #detox #vitaminc1000mg #teamafviral08932 #promosimerdeka #energybooster

Tersalah pakai skincare sblm ni muka breakout teruk!!!
Selepas kakmai suggest consume vitc Allura ni Alhamdulillah slow2 muka dh licin walaupun ambk masa 2 bulan tp berkat konsisten sis ni dh dpt pulihkan kulit muka 😊
.
Korang yg pernah alami masalah yg sama kakmai suggest detox dulu badan korang dgn vitc Allura ni 🤗
.
Utk order watsap kakmai 019-9131006
.
#supplementkurus #produkkurusselamat #kulitbreakout #kulitlicin #kulitkusam #cantikdaridalam #detox #vitaminc1000mg #teamafviral08932 #promosimerdeka #energybooster
139 52 28 August, 2019

Posted @withrepost@futehfuhq @bellaastillah pun dah cuba produk futehfu.
.
.
🌸Mencerahkan kulit tanpa mengelupas , Cuma spray sahaja tahu-tahu dah cerah
.
🌸 Mudah Digunakan . Ia merawat kulit gelap tanpa perlu spray berkali - kali . Biasa bertindak 5 dalam 1 primer+anti anging+sunblock dan skin
.
#putihgebu #medinadesire #futehfu #jeratjiwa #0marketing #nakcantikkenayakin #kulitrosak #cantikputih #kulitlicin #sunblock #kulitgebuputih #mukabersih #kulitcerah #kosmetik #putihalami #wajahmulus #produkkecantikan #wajahbersinar #mampumilik #spray #kulitsekata #pencerahbadan #kulitgebu #susucantik

Posted @withrepost • @futehfuhq @bellaastillah pun dah cuba produk futehfu.
.
.
🌸Mencerahkan kulit tanpa mengelupas , Cuma spray sahaja tahu-tahu dah cerah
.
🌸 Mudah Digunakan . Ia merawat kulit gelap tanpa perlu spray berkali - kali . Biasa bertindak 5 dalam 1 primer+anti anging+sunblock dan skin
. 
#putihgebu #medinadesire #futehfu #jeratjiwa  #0marketing #nakcantikkenayakin #kulitrosak #cantikputih #kulitlicin #sunblock #kulitgebuputih #mukabersih #kulitcerah #kosmetik #putihalami #wajahmulus #produkkecantikan #wajahbersinar #mampumilik #spray #kulitsekata #pencerahbadan #kulitgebu #susucantik
976 30 24 May, 2019

TIADA LAGI MASALAH KULIT ************************ Kulit.. Oh Kulit…
Anggota yang jelas Nampak dan boleh
dirasai! Anda ada masalah kulit?
Semua masalah kulit saya kian berkurang! Yang paling
ketara liang liang kulit makin halus !
Bangun pagi kulit rasa moist! Jeragat nampak makin
pudar ! Jerawat saya makin kecut dan hilang !
Anda mahukan RESULT seperti diatas? Segera Wassap
kami (kulit)(nama) ke
www.wassap.my/60137262013/facial

#nakcantik #kulitlicin #facial #facialkualalumpur #facialselangor #facialputrajaya #selangor #kualalumpur #putrajaya

TIADA LAGI MASALAH KULIT ************************ Kulit.. Oh Kulit…
 Anggota yang jelas Nampak dan boleh 
dirasai! Anda ada masalah kulit? 
Semua masalah kulit saya kian berkurang! Yang paling 
ketara liang liang kulit makin halus ! 
Bangun pagi kulit rasa moist! Jeragat nampak makin 
pudar ! Jerawat saya makin kecut dan hilang !
Anda mahukan RESULT seperti diatas? Segera Wassap 
kami (kulit)(nama) ke 
www.wassap.my/60137262013/facial

#nakcantik #kulitlicin #facial #facialkualalumpur #facialselangor #facialputrajaya #selangor #kualalumpur #putrajaya
119 7 29 January, 2019

Hi Semua !!! Hari ni wani nak share produk yang sangat berbaloi harganya RM28.80 . KESAN SEPANTAS 7 HARI . KULIT PASTI JADI CANTIK , GEBU , PUTIH & SIHAT DALAM BEBERAP HARI.
PRODUK PALING LARIS DI GUARDIAN . .
.
Formulasi terbaru dari Korea dgn bahan active spt superfood berries 🍒 orange 🍊 • GRAPE SEED •🍇 CAMU CAMU •🍑 ALPHA LIPOIC ACID •🥦 VITAMIN C 🍋

GMP, HALAL, Lulus KKm, Tiada Bahan Kimia, Selamat digunakan
Rasa buah buahan yg sedap, Super Health Brand Di Asia Tenggara.

Instagram @kita_beauties
Facebook @kita beauties
shopee @kitabeauties1

#kitabeauties #guardianmalaysia #cantik #kolagen #putih #sihat #putihgebu #kulitcerah #kulitlicin #malaysia
#trustedbrand #topbrand #koreaformulatedbrand #antipenuaan #kulitsihat #kitacolla

Hi Semua !!! Hari ni wani nak share produk yang sangat berbaloi harganya RM28.80 . KESAN SEPANTAS 7 HARI . KULIT PASTI JADI CANTIK , GEBU , PUTIH & SIHAT DALAM BEBERAP HARI. 
PRODUK PALING LARIS DI GUARDIAN . .
.
Formulasi terbaru dari Korea dgn bahan active spt superfood berries 🍒 orange 🍊 •	GRAPE SEED •🍇	CAMU CAMU •🍑	ALPHA LIPOIC ACID •🥦	VITAMIN C 🍋

GMP, HALAL, Lulus KKm, Tiada Bahan Kimia, Selamat digunakan 
Rasa buah buahan yg sedap, Super Health Brand Di Asia Tenggara.

Instagram @kita_beauties 
Facebook @kita beauties 
shopee @kitabeauties1

#kitabeauties #guardianmalaysia #cantik #kolagen #putih #sihat #putihgebu #kulitcerah #kulitlicin #malaysia 
#trustedbrand #topbrand #koreaformulatedbrand #antipenuaan #kulitsihat #kitacolla
1,637 11 17 August, 2019

🇰🇷너는 항상 아름답다.

Wanita mana yang tidak obses untuk memiliki kulit selembut dan selicin Sutera spt Wanita di Korean ? Kalau ada cara mudah untuk mendapatkan kulit seperti itu, pasti semua wanita sanggup membuatnya, kan?

Trend yang terkenal sekarang adalah trend KITA BEAUTIES dari formulas Korea..
Seperti namanya, KITA PU’TH menjanjikan kulit yang licin, glowing dan selembut SUTERA SEPANTAS 7 hari.

HALAL, GMP, TIADA BAHAN KIMIA, RASA OREN YG SGT SEDAP, LULUS KKM, DIANUGERAHKAN SUPER HEALTH BRAND DI ASIA TENGGARA. JENAMA LARIS DI GUARDIAN FARMASI.
RM28.80 SEKOTAK.

anda pasti akan cantik dan anggun dgn kita beauties . 🇰🇷너는 항상 아름답다.>> Utk putih, kulit berminyak , pori besar , kulit jerawat - KITA PU’TH ( perisa orange ) <<
.
#kitabeauties #guardianmalaysia #cantik #kolagen #putih #sihat #putihgebu #kulitcerah #kulitlicin #malaysia #fiber #detox #slim #slimming #kurus #kurussihat #kuruscepatselamat

🇰🇷너는 항상 아름답다.

Wanita mana yang tidak obses untuk memiliki kulit selembut dan selicin Sutera spt Wanita di Korean ? Kalau ada cara mudah untuk mendapatkan kulit seperti itu, pasti semua wanita sanggup membuatnya, kan?

Trend yang terkenal sekarang adalah trend KITA BEAUTIES dari formulas Korea..
Seperti namanya, KITA PU’TH  menjanjikan kulit yang licin, glowing dan selembut SUTERA SEPANTAS 7 hari.

HALAL, GMP, TIADA BAHAN KIMIA, RASA OREN YG SGT SEDAP, LULUS KKM, DIANUGERAHKAN SUPER HEALTH BRAND DI ASIA TENGGARA. JENAMA LARIS DI GUARDIAN FARMASI.
RM28.80 SEKOTAK.

anda pasti akan cantik dan anggun dgn kita beauties . 🇰🇷너는 항상 아름답다.>> Utk putih, kulit berminyak , pori besar , kulit jerawat - KITA PU’TH ( perisa orange ) <<
.
#kitabeauties #guardianmalaysia #cantik #kolagen #putih #sihat #putihgebu #kulitcerah #kulitlicin #malaysia #fiber #detox #slim #slimming #kurus #kurussihat #kuruscepatselamat
558 72 9 April, 2019

Apa yg Wanita seram sekali adalah memiliki kulit yg mempunyai pori pori muka yg besar & kulit yg berminyak dan pada masa yg sama ton kulit yg tidak rata. Kandungan KITA PUTIH spt camu-camu, orange extract & biji anggur pasti 100% dapat bantu anda mencapai kulit yg licin, sihat & cantik. Kesan seawal 7 hari hari.. #rahsiakecantikanwanitakorea #kitabeauties #guardianmalaysia #cantik #kolagen #putih #sihat #putihgebu #kulitcerah #kulitlicin #malaysia #fiber #detox #slim #slimming #kurus #kurussihat #kuruscepatselamat

Apa yg Wanita seram sekali adalah memiliki kulit yg mempunyai pori pori muka yg besar & kulit yg berminyak dan pada masa yg sama  ton kulit yg tidak rata. Kandungan KITA PUTIH spt camu-camu, orange extract & biji anggur pasti 100% dapat bantu anda mencapai kulit yg licin, sihat & cantik. Kesan seawal 7 hari hari..#rahsiakecantikanwanitakorea#kitabeauties #guardianmalaysia #cantik #kolagen #putih #sihat #putihgebu #kulitcerah #kulitlicin #malaysia #fiber #detox #slim #slimming #kurus #kurussihat #kuruscepatselamat
706 287 4 May, 2019