#kulitmukaberminyak Instagram Photos & Videos

kulitmukaberminyak - 2.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kulitmukaberminyak and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
13 hours
Average like
11.5
Average comment
3.8
Posts with video
6/48
Posts with photo
42/48

Hashtag Popularity

Trial pack rm25 5g jeurr tak mahai pun bila ingat skin korang yang bermasalah teruk tu.
kesan #Antiseptik berbaloi kalau korang labur pun. Tak rugi. .
http://www.wasap.my/60148043802/ignb
.
#KrimAntiseptik #KrimJerawat #Nbscaracnecream #Krimparut
#Krimberubat #Krimfarmeseutikal
#krimnbberubat
#Krimparut
#Agentbesutjerteh
#jerawatbatu
#Kulitmukaberminyak

Trial pack rm25 5g jeurr tak mahai pun bila ingat skin korang yang bermasalah teruk tu. 
kesan #Antiseptik berbaloi kalau korang labur pun. Tak rugi. .
http://www.wasap.my/60148043802/ignb
.
#KrimAntiseptik #KrimJerawat #Nbscaracnecream #Krimparut 
#Krimberubat #Krimfarmeseutikal
#krimnbberubat
#Krimparut
#Agentbesutjerteh 
#jerawatbatu
#Kulitmukaberminyak
0 0 4 hours ago

Kalau nak tahu, utk set acne & oily series pun dah ada pelembap sebenarnya. Kita dah launch lama produk ni dan alhamdulillah dapat sambutan yang menggalakkan. Utk yang masih tertanya2 tu, ye betul kulit berminyak pun kena pakai pelembap. 72hrs Moistx Ultra Hydrating Gel ni diformulasi khusus untuk melembapkan kulit berminyak tanpa menyebabkan lagi berminyak.
.
Don’t worry sebab once korang sapu pada kulit, ia akan meresap dengan cepat tanpa meninggalkan rasa melekit. Plus tekstur dia sangat ringan sebab ia adalah gel yang memang kita formulasi khas untuk tak nak bagi kulit lagi oily. Satu je korang kena tahu, kalau biarkan kulit kosong tanpa pelembap atau serum…sebenarnya akan buat kulit lagi berminyak sebab minyak akan dihasilkan bagi menggantikan kelembapan yang hilang dari wajah. So, utk yang tak pernah try tu, disarankan try dan tengok hasilnya. Confirm korang in luv! Tapi ini khas untuk oily skin SAHAJA ya!
.
📌 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50)
.
#sendayutinggi #72hrmoistx #72hrmoistxultrahydratinggel #skincare #skincaresendayutinggi #oilyskin #oilyskincaresteps #sendayutinggimurah #dealersendayutinggi #kulitmukaberminyak #sendayutinggibandarputrapermai #sendayutinggipuchong

Kalau nak tahu, utk set acne & oily series pun dah ada pelembap sebenarnya. Kita dah launch lama produk ni dan alhamdulillah dapat sambutan yang menggalakkan. Utk yang masih tertanya2 tu, ye betul kulit berminyak pun kena pakai pelembap. 72hrs Moistx Ultra Hydrating Gel ni diformulasi khusus untuk melembapkan kulit berminyak tanpa menyebabkan lagi berminyak.
.
Don’t worry sebab once korang sapu pada kulit, ia akan meresap dengan cepat tanpa meninggalkan rasa melekit. Plus tekstur dia sangat ringan sebab ia adalah gel yang memang kita formulasi khas untuk tak nak bagi kulit lagi oily. Satu je korang kena tahu, kalau biarkan kulit kosong tanpa pelembap atau serum…sebenarnya akan buat kulit lagi berminyak sebab minyak akan dihasilkan bagi menggantikan kelembapan yang hilang dari wajah. So, utk yang tak pernah try tu, disarankan try dan tengok hasilnya. Confirm korang in luv! Tapi ini khas untuk oily skin SAHAJA ya!
.
📌 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50)
.
#sendayutinggi #72hrmoistx #72hrmoistxultrahydratinggel #skincare #skincaresendayutinggi #oilyskin #oilyskincaresteps #sendayutinggimurah #dealersendayutinggi #kulitmukaberminyak #sendayutinggibandarputrapermai #sendayutinggipuchong
0 0 15 September, 2019
Mcm lama nda share feedback kan 😁
.
.
Nah hakak belanja 1feedback osem di petang sabtu yg biziii ni ~ 🌹
.
.
Kulit mmg putih tp tambah putih,jerawat pasir di dahi dah kurang..jerawat hanya tggl bekas sis ! 💋 .
.
hebat ka hebat? #breakoutcream mmg nda pena mengecewakan..hakak is tumpang gumbiraaa 💃
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
9 2 14 September, 2019

Kena baca dulu baru tahu tentang Breakout Soap
. .
Dm or whatsapp 84231867 to order. .
#breakoutcream #breakoutcreamsg #breakoutsoap #breakoutsoapsg #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Kena baca dulu baru tahu tentang Breakout Soap
. .
Dm or whatsapp 84231867 to order. . 
#breakoutcream#breakoutcreamsg#breakoutsoap#breakoutsoapsg#krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
0 0 13 September, 2019
Swipe left - > kami share khasiat buah delima pada kulit wajah anda❤️ .
.
#breakoutcream#breakoutcreamsg#krimjerawat#breakoutsoap #breakoutsoapsg #ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
0 0 13 September, 2019

Muka happy bila dah bebas jerawat dan parut🍏
penggunaan xsampai 2 minggu muka dah makin pulih alhamdulillah🍏
.
.

#breakoutcream #breakoutcreamsg #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Muka happy bila dah bebas jerawat dan parut🍏
penggunaan xsampai 2 minggu muka dah makin pulih alhamdulillah🍏
.
.

#breakoutcream#breakoutcreamsg#krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
4 0 13 September, 2019

Hye harini myra nak share ngan korang cara nak cuci muka menggunakan breakout soap❤️ sebelum tidur wajib cuci muka bersih2 dulu lepastu apply skincare routine (kalau ada)
last skali baru pakai breakout cream 🍏
.
.
#breakoutcream #breakoutcreamsg #breakoutsoap #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Hye harini myra nak share ngan korang cara nak cuci muka menggunakan breakout soap❤️ sebelum tidur wajib cuci muka bersih2 dulu lepastu apply skincare routine (kalau ada)
last skali baru pakai breakout cream 🍏
.
.
#breakoutcream#breakoutcreamsg#breakoutsoap #krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
2 0 13 September, 2019

Alhamdulillah saya suka sgt video ni sbs sis @leunieynatshax mmg bagi honest review, bukan review cap ayam.

dia mmg pakai dan dia memang happy sgt dengan kehebatan Breakout Cream ni, Syukur alhamdulillah siap nak repeat 2 tubs lagi🍏🍏🍏
.
.
Dm or whatsapp 84231867 to order/ enquiries. .
.
#breakoutcream #breakoutcreamsg #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Alhamdulillah saya suka sgt video ni sbs sis @leunieynatshax mmg bagi honest review, bukan review cap ayam.

dia mmg pakai dan dia memang happy sgt dengan kehebatan Breakout Cream ni, Syukur alhamdulillah siap nak repeat 2 tubs lagi🍏🍏🍏
.
.
Dm or whatsapp 84231867 to order/ enquiries. .
.
#breakoutcream#breakoutcreamsg#krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
1 0 13 September, 2019

𝗜𝗡𝗜𝗟𝗔𝗛 𝗥𝗨𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔....
Haaa yang dok tanya macam mana rupanyee Hermosa Charcoal Soap ni, nahh zira share video rupa sebenorrrr. ☺️ 𝗞𝗘𝗖𝗜𝗟-𝗞𝗘𝗖𝗜𝗟 𝗖𝗜𝗟𝗜 𝗣𝗔𝗗𝗜 𝗧𝗔𝗪!
Memang nampak kecil tapi boleh tahan 2-3 bulan. Haa kan jimat.
Harga? Murah je.. RM29 JEEEE

#hermosacharcoalsoap #hermosabybelindamelaka #hermosaMelaka #hermosafighter #kulitmukaberminyak #kulitberjerawat

𝗜𝗡𝗜𝗟𝗔𝗛 𝗥𝗨𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔....
Haaa yang dok tanya macam mana rupanyee Hermosa Charcoal Soap ni, nahh zira share video rupa sebenorrrr. ☺️ 𝗞𝗘𝗖𝗜𝗟-𝗞𝗘𝗖𝗜𝗟 𝗖𝗜𝗟𝗜 𝗣𝗔𝗗𝗜 𝗧𝗔𝗪!
Memang nampak kecil tapi boleh tahan 2-3 bulan. Haa kan jimat.
Harga? Murah je.. RM29 JEEEE

#hermosacharcoalsoap #hermosabybelindamelaka #hermosaMelaka #hermosafighter #kulitmukaberminyak #kulitberjerawat
6 0 13 September, 2019

.
➡️ ALASKA CLEANSING FOAM
👉 untuk kulit sensitif/ berminyak
➡️ RM 55.00
👉 DROPSHIP/AHLI WHATSAPP
.
🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) 
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
👉 Keistimewaan
.
🌹Bertindak melindung lapisan kulit dengan hyaluronic acid (3% /30,000ppm ) supaya tidak mudah kering ketika membersih . Kulit segar dan sihat dengan zat galian dari kandungan Alaska Glacier Water
.
🌹 High Density Foaming membantu mengurangkan kesan kasar dari tangan semasa membersihkan muka
.
🌹MEMBERSIH DAN MENYEGARKAN sesuai untuk kulit berminyak dan sensitif dengan kandungan extract flora dan fauna.
.
🌹Safe Hypoallergenic Treatment
.
🌹 Tidak mengandungi paraben, talc, triclosan,mineral oil and benzophheone 5
.
#nafura #alaskaaquacleanserfoam #nafuraoriginal #agentnafura #nafura #alaskabynafura #koreaskincare #alaskaskincare #alaska #pencucimuka #kulitmukalembut #makeup #kulitmukaberminyak #kulitsihat

.
➡️ ALASKA CLEANSING FOAM
👉 untuk kulit sensitif/ berminyak
➡️ RM 55.00
👉 DROPSHIP/AHLI WHATSAPP
.
🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) 
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
👉 Keistimewaan
.
🌹Bertindak melindung lapisan kulit dengan hyaluronic acid (3% /30,000ppm ) supaya tidak mudah kering ketika membersih . Kulit segar dan sihat dengan zat galian dari kandungan Alaska Glacier Water
.
🌹 High Density Foaming membantu mengurangkan kesan kasar dari tangan semasa membersihkan muka
.
🌹MEMBERSIH DAN MENYEGARKAN sesuai untuk kulit berminyak dan sensitif dengan kandungan extract flora dan fauna.
.
🌹Safe Hypoallergenic Treatment
.
🌹 Tidak mengandungi paraben, talc, triclosan,mineral oil and benzophheone 5
.
#nafura #alaskaaquacleanserfoam #nafuraoriginal #agentnafura  #nafura #alaskabynafura #koreaskincare #alaskaskincare #alaska #pencucimuka #kulitmukalembut #makeup #kulitmukaberminyak #kulitsihat
0 0 11 September, 2019

Betul ke tahan sebulan ? BETUL SIS ! Depends penggunaan jugak tau . Tp kalau ikt anggaran kami mmg pakai sebulan . Ada juga customer kami yg tahan lebih sebulan 🙂🙂 so jimat tak sis rasa ? .
.
.
SANGAT JIMAT YA ‼️ hanya RM35 SAHAJA . Penjimatan berganda tau .‼️ HANYA GUNA SEKALI SEHARI PADA WAKTU MALAM SAHAJA❤️ .
.

#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #cecantiklah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamterengganu #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #EAF1909081

Betul ke tahan sebulan ? BETUL SIS ! Depends penggunaan jugak tau . Tp kalau ikt anggaran kami mmg pakai sebulan . Ada juga customer kami yg tahan lebih sebulan 🙂🙂 so jimat tak sis rasa ? .
.
.
SANGAT JIMAT YA ‼️ hanya RM35 SAHAJA . Penjimatan berganda tau .‼️ HANYA GUNA SEKALI SEHARI PADA WAKTU MALAM SAHAJA❤️ .
.

#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering#kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout#breakoutcream#agentsah#cecantiklah#jerawat#ubatjerawatmalaysia#kulitsensitif#nochemicalproducts#breakoutcreamterengganu#sayajualmurah#kkmapproved #loveyourskin#EAF1909081
122 53 8 September, 2019

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni.
.
1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi.
2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak.
3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita.
.
📌 Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 )
📌 ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85)
📌 Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40)
.
#sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet #jerawat #kulitmukaberminyak #mukaberjerawat #dealersendayutinggi

Bila minyak dah terlalu banyak pada kulit wajah, selain buat kulit wajah jadi tak selesa, jerawat pun akan muncul tau. Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat tu, boleh cuba gunakan tiga produk khas untuk kulit berminyak dan bejerawat ni.
.
1. ST Clear Tablet ni akan bantu untuk rawat masalah kulit berjerawat dan berminyak dari dalam. Pengambilan Clear Tablet ni kan bantu matikan bakteria penyebab jerawat dan bantu rangsang sel-sel kulit untuk kulit yang lebih cantik, sihat dan awet muda tau. Ambil 2 tablet setiap hari sebaiknya pada waktu pagi.
2. Golden Herbs Soap ni ialah sabun pencuci wajah yang khas untuk bantu rawat masalah kulit berminyak. Formulasi Madu dalam sabun ini amat sesuai untuk merawat masalah kulit berminyak kerana madu tinggi sifat anti oksida yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas yang menyebabkan pori tersumbat serta bantu memberi lembapan pada kulit berminyak.
3. Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita.
.
📌 Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 )
📌 ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85)
📌 Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40)
.
#sendayutinggi #teatreeprimer #goldenherbssoap #cleartablet #jerawat #kulitmukaberminyak #mukaberjerawat #dealersendayutinggi
2 0 7 September, 2019

ST Clear Tablet merupakan suplemen rawatan kulit yang membantu merawat kulit berminyak serta berjerawat. ST Clear Tablet ni mengandungi pelbagai ekstrak buah-buahan dan herba yang akan membantu mengawal pengeluaran sebum dan jerawat pada wajah. Ia juga bantu untuk memudarkan parut jerawat dan mencerahkan wajah.
.
ST Gleam Tablet Natural Glutathione Booster ialah tablet kunyahan khas untuk kecantikan dan kesihatan kulit dengan perisa tembikai susu dan vanila. Gleam Tablet ni dirumus khas untuk mereka yang ada masalah kulit kusam, tona tidak sekata, kulit berparut, kulit kering dan juga kulit tidak anjal. Ia bantu sekatakan tona kulit, mencerah secara menyeluruh, menganjal dan melembut kulit serta beri lembapan pada kulit.
.
📌 ST Gleam Tablet RM38.00 (ahli 34.20)
📌 ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85)
.
#sendayutinggi #cleartablet #gleamtablet #stcleartablet #stgleamtablet #cleartabletsendayutinggi #gleamtabletsendayutinggi #jerawat #kawalkulitberminyak #kulitmukaberminyak #kulitmukaberjerawat #jerawatbatu #dealersendayutinggi

ST Clear Tablet merupakan suplemen rawatan kulit yang membantu merawat kulit berminyak serta berjerawat. ST Clear Tablet ni mengandungi pelbagai ekstrak buah-buahan dan herba yang akan membantu mengawal pengeluaran sebum dan jerawat pada wajah. Ia juga bantu untuk memudarkan parut jerawat dan mencerahkan wajah.
.
ST Gleam Tablet Natural Glutathione Booster ialah tablet kunyahan khas untuk kecantikan dan kesihatan kulit dengan perisa tembikai susu dan vanila. Gleam Tablet ni dirumus khas untuk mereka yang ada masalah kulit kusam, tona tidak sekata, kulit berparut, kulit kering dan juga kulit tidak anjal. Ia bantu sekatakan tona kulit, mencerah secara menyeluruh, menganjal dan melembut kulit serta beri lembapan pada kulit.
.
📌 ST Gleam Tablet RM38.00 (ahli 34.20)
📌 ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85)
.
#sendayutinggi #cleartablet #gleamtablet #stcleartablet #stgleamtablet #cleartabletsendayutinggi #gleamtabletsendayutinggi #jerawat #kawalkulitberminyak #kulitmukaberminyak #kulitmukaberjerawat #jerawatbatu #dealersendayutinggi
2 0 7 September, 2019

SALE ENDS TODAY!

A natural ingredients gives a soft feeling but powerful cleansing power to erase makeup, moisturizing after washing, gives a moist feeling.
.
Huangjisoo Pure Daily Foaming Cleanser Deep Clean with Peppermint suitable for Oily Skin & Enlarged Pores
.
✅ EWG Certified
✅ 98% Natural Ingredients
✅ Dermatologically Tested
✅ SAFE for everyone, especially for pregnant women
✅ FREE Paraben, SLS/SLES, PEG, Artificial Fragrance, Colorant, etc.
✅ SAFE, MILD & PURE
✅ Founder: Dr. Hwang Ji Soo (cosmetic expert).
.
Product size: 30ml
Sale Price: RM 35
NP: RM 48
.
To Purchase:
👉 Website (Link in bio)
👉 Shopee
👉 WhatsApp 0194643623

#huangjisoomalaysia #modeura #naturalskincaremalaysia #naturalorganicskincaremalaysia #koreanskincaremalaysia
#produkbebaskimia
#pencucimuka #kulitminyak #kulitmukaberminyak #selangor #kualalumpur #kedah #penang #sabah #sarawak #kelantan #pahang #johor #perlis #negerisembilan #melaka #putrajaya

SALE ENDS TODAY!

A natural ingredients gives a soft  feeling but powerful cleansing power to erase makeup, moisturizing after washing, gives a moist feeling.
.
Huangjisoo Pure Daily Foaming Cleanser Deep Clean with Peppermint suitable for Oily Skin & Enlarged Pores
.
✅ EWG Certified
✅ 98% Natural Ingredients
✅ Dermatologically Tested
✅ SAFE for everyone, especially for pregnant women
✅ FREE Paraben, SLS/SLES, PEG, Artificial Fragrance, Colorant, etc.
✅ SAFE, MILD & PURE
✅ Founder: Dr. Hwang Ji Soo (cosmetic expert).
.
Product size: 30ml
Sale Price: RM 35
NP: RM 48
.
To Purchase:
👉 Website (Link in bio)
👉 Shopee
👉 WhatsApp 0194643623

#huangjisoomalaysia #modeura #naturalskincaremalaysia #naturalorganicskincaremalaysia #koreanskincaremalaysia
#produkbebaskimia
#pencucimuka #kulitminyak #kulitmukaberminyak #selangor #kualalumpur #kedah #penang #sabah #sarawak #kelantan #pahang #johor #perlis #negerisembilan #melaka #putrajaya
1 0 7 September, 2019

Alhamdulillah dalam masa sebulan dah banyak perubahan kita dapat lihat pada kulit customer kita 😍

Nak order boleh klik link di bio .
.
.

#kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreampenang #ubatjerawatmalaysia
#krimjerawat
#krimparut
#ubatparut
#kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif

Alhamdulillah dalam masa sebulan dah banyak perubahan kita dapat lihat pada kulit customer kita 😍

Nak order boleh klik link di bio .
.
.

#kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreampenang  #ubatjerawatmalaysia 
#krimjerawat 
#krimparut 
#ubatparut 
#kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif
88 43 6 September, 2019

Belanja 1 dulu testimoni awesome ..next lagi yg lainnn ~ 💃
.
.
Biar gambar berbicara bilangnyeeee ! 💚 tp serius ,tgk gambar before & after pun mmg nampak ketara suda tu perubahan. .
.
Start pakai 28ogos..tgk gambar yg 5sept tu. Awesome ke awesome? Blum habis 1tube sis ,tp nmpk suda perubahan ketara..alhamdulillah🌹 moga makin terawat tu missJ problem 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Belanja 1 dulu testimoni awesome ..next lagi yg lainnn ~ 💃
.
.
Biar gambar berbicara bilangnyeeee ! 💚 tp serius ,tgk gambar before & after pun mmg nampak ketara suda tu perubahan. .
.
Start pakai 28ogos..tgk gambar yg 5sept tu. Awesome ke awesome? Blum habis 1tube sis ,tp nmpk suda perubahan ketara..alhamdulillah🌹 moga makin terawat tu missJ problem 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
4 0 5 September, 2019

Bahan utama breakout cream adalah APPLE EXTRACT 🍏
.
🍏Menghilangkan eye bag
🍏Mencerahkan kulit
🍏Membuang sel kulit mati
🍏Mengecilkan pori2
🍏Merawat jerawat dan parut jerawat

Selain Apple, Aloe Vera juga merupakan salah satu bahan utama dalam breakout crem 🤗
.
KELEBIHAN EXTRACT ALOE VERA :
.
🍃Meringankan pengelupasan
🍃Merawat luka
🍃Melegakan kerengsangan kulit
🍃Mengelak bintik hitam
🍃Menperlahankan tanda penuaan
🍃Melawan jerawat
🍃Melegakan sunburn
🍃Melembabkan kulit
.
.
#malaysia #perak #breakoutcreamperak
#ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamperak #creambreakout #breakoutcream

Bahan utama breakout cream adalah APPLE EXTRACT 🍏
.
🍏Menghilangkan eye bag
🍏Mencerahkan kulit
🍏Membuang sel kulit mati
🍏Mengecilkan pori2
🍏Merawat jerawat dan parut jerawat

Selain Apple, Aloe Vera juga merupakan salah satu bahan utama dalam breakout crem 🤗
.
KELEBIHAN EXTRACT ALOE VERA :
.
🍃Meringankan pengelupasan
🍃Merawat luka
🍃Melegakan kerengsangan kulit
🍃Mengelak bintik hitam
🍃Menperlahankan tanda penuaan
🍃Melawan jerawat
🍃Melegakan sunburn
🍃Melembabkan kulit
.
.
#malaysia #perak #breakoutcreamperak
#ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamperak #creambreakout #breakoutcream
2 0 4 September, 2019

🍏Breakout Cream 🍏
Alhamdulillah muka customer semakin pulih selepas menggunakan breakout cream.
.
Untuk pengetahuan korang, breakout cream bukan sahaja merawat jerawat, ia juga blh merawat masalah kulit kering, kulit berminyak, kulit kusam, parut dan juga jeragat.
.
Satu cream boleh merawat pelbagai masalah kulit
Yang belum ada, wajib beli satu. Harga cuma RM35 (mampu milik sangat) .
Jom whatsapp 0174831780
🎁FREE GIFT BEST GILER
.
.
#breakoutcream #breakoutcreamperak #breakoutcream #breakoutcreamperak #breakoutcreammalaysia
#breakoutcreamhq #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute

🍏Breakout Cream 🍏
Alhamdulillah muka customer semakin pulih selepas menggunakan breakout cream.
.
Untuk pengetahuan korang, breakout cream bukan sahaja merawat jerawat, ia juga blh merawat masalah kulit kering, kulit berminyak, kulit kusam, parut dan juga jeragat.
.
Satu cream boleh merawat pelbagai masalah kulit
Yang belum ada, wajib beli satu. Harga cuma RM35 (mampu milik sangat) .
Jom whatsapp 0174831780
🎁FREE GIFT BEST GILER
.
.
#breakoutcream #breakoutcreamperak #breakoutcream #breakoutcreamperak #breakoutcreammalaysia
#breakoutcreamhq #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute
0 0 4 September, 2019

🍏 BREAKOUT CREAM 🍏

Masalah kulit muka anda dapat di selesaikan dengan 1 calitan sahaja. 50g boleh tahan sebulan, sangat jimat dan berbaloi 🍏
.
.
#malaysia #perak #breakoutcreamperak
#ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamperak #creambreakout #breakoutcream

🍏 BREAKOUT CREAM 🍏

Masalah kulit muka anda dapat di selesaikan dengan 1 calitan sahaja. 50g boleh tahan sebulan, sangat jimat dan berbaloi 🍏
.
.
#malaysia #perak #breakoutcreamperak
#ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamperak #creambreakout #breakoutcream
1 0 4 September, 2019

MASALAH KULIT BERMINYAk ??
.
.
Adoiii rimas nya lahhhh kalau kulit asyik berminyak! Pakai mekap asyik nampak berkilat , lepas tu tengah hari jadi bercapuk. Bila berpeluh, bukan main lagi double triple minyak! 😫
.
.
Eh jangan la sedih sangat sis, untung tau sis dapat kulit jenis oily ni, sebab tak cepat naik jeragat 🙊☺️. Hehe. Lepas tu kulit berminyak ni, nampak mcm muda remaja je, kurang nampak dark spot atau garis halus .
.
.
Haaa tapi kena pandai jaga lah! Kalau tak memang rimas, dan juga mudah ditumbuhi jerawat 😢
.
.
Untuk kulit berminyak ? Apa yang terbaik?? Okay meh Kak Ti share sikit , 2 best seller produk suplimen mary kay yang khas untuk mereka yang punyai kulit oily - .
.
.
❤️ Charcoal mask - Mempunyai kandungan arang aktif khas untuk menarik minyak berlebihan dari dalam pori wajah ! Memang must have bagi mereka yg kulit oily. Jangan miss pakai mask ni seminggu 2 kali taw ! InshaAllah kulit akan kurang berminyak💪
.
.
#kulitmukaberminyak #charcoalmaskmarykay #marykaysupplements #oilyskin #marykaybeautyconsultant #agenmarykaykualalumpur #readystockmarykay #kulitberminyak

MASALAH KULIT BERMINYAk ??
.
.
Adoiii rimas nya lahhhh kalau kulit asyik berminyak! Pakai mekap asyik nampak berkilat , lepas tu tengah hari jadi bercapuk. Bila berpeluh, bukan main lagi double triple minyak! 😫
.
.
Eh jangan la sedih sangat sis, untung tau sis dapat kulit jenis oily ni, sebab tak cepat naik jeragat 🙊☺️. Hehe. Lepas tu kulit berminyak ni, nampak mcm muda remaja je, kurang nampak dark spot atau  garis halus .
.
.
Haaa tapi kena pandai jaga lah! Kalau tak memang rimas, dan juga mudah ditumbuhi jerawat 😢
.
.
Untuk kulit berminyak ? Apa yang terbaik?? Okay meh Kak Ti share sikit , 2 best seller produk suplimen mary kay yang khas untuk mereka yang punyai kulit oily - .
.
.
❤️ Charcoal mask - Mempunyai kandungan arang aktif khas untuk menarik minyak berlebihan dari dalam pori wajah ! Memang must have bagi mereka yg kulit oily. Jangan miss pakai mask ni seminggu 2 kali taw ! InshaAllah kulit akan kurang berminyak💪
.
.
#kulitmukaberminyak #charcoalmaskmarykay #marykaysupplements #oilyskin #marykaybeautyconsultant  #agenmarykaykualalumpur #readystockmarykay #kulitberminyak
3 0 3 September, 2019

Selalu customer tanya berapa lama ya nak kecutkan jerawat, bergantung pada kulit kita, ada yg cepat dan lambat.
.
kalau cepat tu hanya dalam masa 24 jam dah boleh kecut , selalunya mcm tu lah. Kalau lambat tu mungkin 2-3 hari baru kecut.
.
Untuk kulit yg tgh breakout tkda lain dah penyelesaian dia korang kena dapat kan breakout cream je utk settle kan masalah korang. Tgk gmbr selepas cust ni ape dh jd kat skin dia 😍✨
.
Korang nilai sendiri‼️pastu whatsapp sis or DM utk more info and order. Sis pun boleh cod dekat korang bagi yang berdekatan 💋💞
.
@breakoutcream_beauty 📱
Cod area : Paka, Dungun, Kerteh 📍
www.wasap.my/60164322734 💬
.
#kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamterengganu #creambreakout #breakoutcream #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #tasnimskindungun

Selalu customer tanya berapa lama ya nak kecutkan jerawat, bergantung pada kulit kita, ada yg cepat dan lambat.
.
kalau cepat tu hanya dalam masa 24 jam dah boleh kecut , selalunya mcm tu lah. Kalau lambat tu mungkin 2-3 hari baru kecut.
.
Untuk kulit yg tgh breakout tkda lain dah penyelesaian dia korang kena dapat kan breakout cream je utk settle kan masalah korang. Tgk gmbr selepas cust ni ape dh jd kat skin dia 😍✨
.
Korang nilai sendiri‼️pastu whatsapp sis or DM utk more info and order. Sis pun boleh cod dekat korang  bagi yang berdekatan 💋💞
.
@breakoutcream_beauty 📱
Cod area : Paka, Dungun, Kerteh 📍
www.wasap.my/60164322734 💬
.
#kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamterengganu #creambreakout #breakoutcream #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #tasnimskindungun
1 0 3 September, 2019

@amberlybeaute
Alhamdulillah muka customer semakin pulih selepas menggunakan breakout cream.
.
Untuk pengetahuan korang, breakout cream bukan sahaja merawat jerawat, ia juga blh merawat masalah kulit kering, kulit berminyak, kulit kusam, parut dan juga jeragat.
.
Satu cream boleh merawat pelbagai masalah kulit
Yang belum ada, wajib beli satu. Harga cuma RM35 (mampu milik sangat) .
Jom whatsapp 0164322734
🎁FREE GIFT BEST GILER
.
Cod Area 📍
Paka, Dungun, Kerteh dan lain-lain kawasan berdekatan
.
#breakoutcream #breakoutcreamdungun #breakoutcreampaka #breakoutcreamterengganu #breakoutcreammalaysia
#breakoutcreamhq #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute

@amberlybeaute 
Alhamdulillah muka customer semakin pulih selepas menggunakan breakout cream.
.
Untuk pengetahuan korang, breakout cream bukan sahaja merawat jerawat, ia juga blh merawat masalah kulit kering, kulit berminyak, kulit kusam, parut dan juga jeragat.
.
Satu cream boleh merawat pelbagai masalah kulit
Yang belum ada, wajib beli satu. Harga cuma RM35 (mampu milik sangat) .
Jom whatsapp 0164322734
🎁FREE GIFT BEST GILER
.
Cod Area 📍
Paka, Dungun, Kerteh dan lain-lain kawasan berdekatan
.
#breakoutcream #breakoutcreamdungun #breakoutcreampaka #breakoutcreamterengganu #breakoutcreammalaysia
#breakoutcreamhq #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute
1 1 3 September, 2019

Alhamdulillah dalam masa sebulan dah banyak perubahan kita dapat lihat pada kulit customer kita❤️❤️❤️
.
Untuk kulit yg tgh breakout tkda lain dah penyelesaian dia korang kena dapat kan produk dari @amberlybeaute je utk settle kan masalah korang. Tgk gmbr selepas cust ni ape dh jd kat skin dia 😍✨
.
Korang nilai sendiri‼️pastu whatsapp sis or DM utk more info and order. Sis pun boleh cod dekat korang bagi yang berdekatan 💋💞
.
@breakoutcream_beauty 📱
Cod area : Paka, Dungun, Kerteh 📍
www.wasap.my/60164322734 💬
.
#kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamterengganu #creambreakout #breakoutcream #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif

Alhamdulillah dalam masa sebulan dah banyak perubahan kita dapat lihat pada kulit customer kita❤️❤️❤️
.
Untuk kulit yg tgh breakout tkda lain dah penyelesaian dia korang kena dapat kan produk dari @amberlybeaute je utk settle kan masalah korang. Tgk gmbr selepas cust ni ape dh jd kat skin dia 😍✨
.
Korang nilai sendiri‼️pastu whatsapp sis or DM utk more info and order. Sis pun boleh cod dekat korang  bagi yang berdekatan 💋💞
.
@breakoutcream_beauty 📱
Cod area : Paka, Dungun, Kerteh 📍
www.wasap.my/60164322734 💬
.
#kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamterengganu #creambreakout #breakoutcream #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif
1 0 3 September, 2019

Treatment Serum Nurraysa

Sesiapa yang ada masalah jeragat, jerawat, kulit kusam dan pori terbuka dan kasar sangat sesuai cuba serum ni. Serum ni tidak berminyak, cepat saja menyerap ke dalam kulit. Rasa fresh je lepas guna.

Fungsi:

Membantu melindungi kulit wajah dari jerawat

Membantu mengawal jumlah minyak dan mengecilkan liang pori

Sesuai sebagai pelembap setelah membersihkan wajah

Sesuai untuk kulit kering atau berminyak

Menjadikan kulit wajah berseri dan mulus

Kandungan

RO Water, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Epilobium Augustifolium Flower, Matricaria Chamomilla, Hamamelis, Allantoin, Methylisothiazolinone Carbopor.

www.wasap.my/601169725568/serum

#treatmentserum #nurraysa #nurraysabeauty #serum #masalahporiterbuka #openpores #jeragat #jerawat #kulitmukaberminyak #nakcantik #flawless #glowing

Treatment Serum Nurraysa

Sesiapa yang ada masalah jeragat, jerawat, kulit kusam dan pori terbuka dan kasar sangat sesuai cuba serum ni. Serum ni tidak berminyak, cepat saja menyerap ke dalam kulit. Rasa fresh je lepas guna.

Fungsi:

Membantu melindungi kulit wajah dari jerawat

Membantu mengawal jumlah minyak dan mengecilkan liang pori

Sesuai sebagai pelembap setelah membersihkan wajah

Sesuai untuk kulit kering atau berminyak

Menjadikan kulit wajah berseri dan mulus

Kandungan

RO Water, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Epilobium Augustifolium Flower, Matricaria Chamomilla, Hamamelis, Allantoin, Methylisothiazolinone Carbopor.

www.wasap.my/601169725568/serum

#treatmentserum #nurraysa #nurraysabeauty #serum #masalahporiterbuka #openpores #jeragat #jerawat #kulitmukaberminyak #nakcantik #flawless #glowing
1 0 31 August, 2019

Kesan pakai BreakOUT Cream.
-Melembapkan Kulit.
-Mencerahkan kulit.
-Menghilangkan jerawat.
-Melembutkan kulit muka.
-Membuat wajah lebih glowing.
-Memperlambatkan proses penuaan.
-Menghapuskan minyak pada kulit wajah.
.
Uolls,wajib cuba!😘
.
Belum cuba belum tahu dah cuba baru tahu❤️
.
Sehari guna sekali.Pakai Malam sebelum tido.Bangun pagi kulit semakin bersih dan peloles.😍
.

Wajib cuba!
Memang terbaik!
Raya dah nak dekat ni.Masih,sempat nak dapatkan kulit yang bersih😘
.
NOTA!!!!
Tiada, masalah untuk dipakai bersama dengan mana2 skincare... Boleh dapatkan dengan agent sah kami👇👇👇
.
www.wasap.my/+60188735348/breakoutcream
.
#jerawathilang #rawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #viral #johor #kulitmukakering #codjohor #putih #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif
#maluapabosku
#kulitputihmulus
#naturalbeauty #malaysia #cikgu
#raya #ramadhan
#bazarpaknil

Kesan pakai BreakOUT Cream.
-Melembapkan Kulit.
-Mencerahkan kulit.
-Menghilangkan jerawat.
-Melembutkan kulit muka.
-Membuat wajah lebih glowing.
-Memperlambatkan proses penuaan.
-Menghapuskan minyak pada kulit wajah.
.
Uolls,wajib cuba!😘
.
Belum cuba belum tahu dah cuba  baru tahu❤️
.
Sehari guna sekali.Pakai Malam sebelum tido.Bangun pagi kulit  semakin bersih dan peloles.😍
.

Wajib cuba!
Memang terbaik!
Raya dah nak dekat ni.Masih,sempat nak dapatkan kulit yang bersih😘
.
NOTA!!!!
Tiada, masalah untuk dipakai bersama dengan mana2 skincare... Boleh dapatkan dengan agent sah kami👇👇👇
.
www.wasap.my/+60188735348/breakoutcream
.
#jerawathilang #rawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #viral #johor #kulitmukakering #codjohor #putih #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif
#maluapabosku
#kulitputihmulus
#naturalbeauty #malaysia #cikgu
#raya #ramadhan
#bazarpaknil
2 0 26 August, 2019

#SABUN #KULAT 1001 MANFAAT!!!!!! Kebaikan Sabun #ganoderma...
1) kulit lembut dan lembap
2) kulit segar dan bersih
3) membantu pembuangan toksin pd kulit
4) Ruam, kudis,kurap dan gatal2.
5)Elok untuk cucian muka dan kepala juga
6)Masalah bau badan
7)Sesuai untuk semua jenis kulit.

Yg paling best, di perbuat dari bahan semulajadi.
#readystock
Kanak2 boleh, dewasa Pon boleh guna

www.wasap.my/60174553878

#sabunganoderma #jerawat #kudis #ruam #kelemumur #kulitkering #kulitmukaberminyak #kulitsensitif #hilangdaki
#kedah #perlis #penang #kelantan #thailand🇹🇭

#SABUN #KULAT 1001 MANFAAT!!!!!! Kebaikan Sabun #ganoderma...
1) kulit lembut dan lembap
2) kulit segar dan bersih
3) membantu pembuangan toksin pd kulit
4) Ruam, kudis,kurap dan gatal2.
5)Elok untuk cucian muka dan kepala juga
6)Masalah bau badan
7)Sesuai untuk semua jenis kulit.

Yg paling best, di perbuat dari bahan semulajadi.
#readystock
Kanak2 boleh, dewasa Pon boleh guna

www.wasap.my/60174553878

#sabunganoderma #jerawat #kudis #ruam #kelemumur #kulitkering #kulitmukaberminyak #kulitsensitif #hilangdaki
#kedah #perlis #penang #kelantan #thailand🇹🇭
5 0 26 August, 2019

Rezeki anak bilang nye 💕 .. #breakoutcream rm40 sahaja tp di bagi nye rm50,mo bagi baki suda td tp dia bekeras namau. Ikhlas dia bilang..alhamdulillah, terima kasih yg tidak terhingga sis 💋 dan juga pada semua customer² hakak yg sporting 😎
.
.
Moga bertambah murah rezeki kamu dan di permudahkan urusan dunia dan akhirat 🌹
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller

Rezeki anak bilang nye 💕 ..#breakoutcream rm40 sahaja tp di bagi nye rm50,mo bagi baki suda td tp dia bekeras namau. Ikhlas dia bilang..alhamdulillah, terima kasih yg tidak terhingga sis 💋 dan juga pada semua customer² hakak yg sporting 😎
.
.
Moga bertambah murah rezeki kamu dan di permudahkan urusan dunia dan akhirat 🌹
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
7 0 26 August, 2019

Selalu customer tanya berapa lama ya boc dpt kecutkan jerawat 🤔
.
.
bergantung pada kulit kita sis, ada yg cepat dan lambat.
.
.
kalau cepat tu hanya dalam masa 24 jam da boleh kecut..selalunya mcm tu lah. Kalau lambat tu mungkin 2-3 hari baru kecut 😊
.
.
Nah hakak belanja lagi latest testimoni pengguna #breakoutcream 💋..awesome ke awesome 😎
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Selalu customer tanya berapa lama ya boc dpt kecutkan jerawat 🤔
.
.
bergantung pada kulit kita sis, ada yg cepat dan lambat.
.
.
kalau cepat tu hanya dalam masa 24 jam da boleh kecut..selalunya mcm tu lah. Kalau lambat tu mungkin 2-3 hari baru kecut 😊
.
.
Nah hakak belanja lagi latest testimoni pengguna #breakoutcream 💋..awesome ke awesome 😎
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
6 0 25 August, 2019

Bukan SUSAH nak cantik sekarang! Haa gitu la umpamanya bila guna #breakoutcream ni..Skin cantik, soft, kusam hilang! Padahala pakai malam ja sis.
.
.
Nak tengok sebelumnya? Haa keja #mercuryskincare ! Abis satu muka! Nasib jumpa penawar..No worries BOC ni complete KKM & labtest, TANPA bahan terlarang! Paling best, import khas dr Korea tau! @neelofa pun pakai! 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller

Bukan SUSAH nak cantik sekarang! Haa gitu la umpamanya bila guna #breakoutcream ni..Skin cantik, soft, kusam hilang! Padahala pakai malam ja sis.
.
.
Nak tengok sebelumnya? Haa keja #mercuryskincare ! Abis satu muka! Nasib jumpa penawar..No worries BOC ni complete KKM & labtest, TANPA bahan terlarang! Paling best, import khas dr Korea tau! @neelofa pun pakai! 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
4 0 24 August, 2019

Don’t forget to cleanse your face with our Breakout Soap every morning and night and never forget to apply our ever hot selling Breakout Cream before you go to sleep
.
Breakout Cream PRICE: $18
Breakout Soap PRICE: $20

TO ORDER,
dm or whatsapp +65 84231867
.
.
#breakoutcream #breakoutcreamsg #breakoutsoap #breakoutsoapsg #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Don’t forget to cleanse your face with our Breakout Soap every morning and night and never forget to apply our ever hot selling Breakout Cream before you go to sleep
.
Breakout Cream PRICE: $18
Breakout Soap PRICE: $20

TO ORDER,
dm or whatsapp +65 84231867
.
.
#breakoutcream#breakoutcreamsg#breakoutsoap#breakoutsoapsg#krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
5 0 23 August, 2019

Dalam masa 6 hari je ni, tengok kulit tuu. Terkejut saya bila dapat testimoni. Alhamdulillah Breakout Cream memang hebat. .
.
Tiada masalah untuk pakai dengan mana² skincare. Boleh dapatkan dari kami! .
.
Dm or whatsapp +65 84231867 to order /enquiries.
.
.
#breakoutcream #breakoutcreamsg #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Dalam masa 6 hari je ni, tengok kulit tuu. Terkejut saya bila dapat testimoni. Alhamdulillah Breakout Cream memang hebat. .
.
Tiada masalah untuk pakai dengan mana² skincare. Boleh dapatkan dari kami! .
.
Dm or whatsapp +65 84231867 to order /enquiries.
.
.
#breakoutcream#breakoutcreamsg#krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
6 0 23 August, 2019

Breakout Cream .
🍏 Melembabkan kulit
🍏 Mencerahkan kulit
🍏 Menghilangkan parut
🍏 Menghilangkan jerawat
🍏 Melembutkan kulit muka
🍏 Membuatkan wajah lebih glowing
🍏 Memperlambatkan proses penuaan
🍏 Menghapuskan minyak pada kulit
.
. - Dipakai pada waktu malam sahaja
- Merawat kulit muka yang bermasalah seperti jerawat, bekas parut jerawat, blackheads, whiteheads, muka berminyak, kulit muka kering, jeragat
- Boleh guna dengan mana mana skincare, tiada masalah untuk campur bersama skincare lain

TO ORDER,
dm or whatsapp +65 84231867

#breakoutcream #breakoutcreamsg #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Breakout Cream .
🍏 Melembabkan kulit
🍏 Mencerahkan kulit
🍏 Menghilangkan parut
🍏 Menghilangkan jerawat
🍏 Melembutkan kulit muka
🍏 Membuatkan wajah lebih glowing
🍏 Memperlambatkan proses penuaan
🍏 Menghapuskan minyak pada kulit
.
. - Dipakai pada waktu malam sahaja
- Merawat kulit muka yang bermasalah seperti jerawat, bekas parut jerawat, blackheads, whiteheads, muka berminyak, kulit muka kering, jeragat
- Boleh guna dengan mana mana skincare, tiada masalah untuk campur bersama skincare lain

TO ORDER,
dm or whatsapp +65 84231867

#breakoutcream#breakoutcreamsg#krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
6 0 23 August, 2019

BREAKOUTCREAM : .
.
✅Membantu merawat masalah jerawat ✅Membantu merawat masalah jeragat
✅Membantu menghilangkan parut ✅Mencerahkan kulit ✅Merawat sunburn ✅Merawat kulit kusam ✅Menghilangkan blackhead/whitehead
✅Merawat tona kulit tidak sekata
.
.
.
#ubatjerawat #paruthitam #sayajualmurah #original #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 100% organic #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcrea #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreampenang #teamAFviral08918

BREAKOUTCREAM : .
.
✅Membantu merawat masalah jerawat ✅Membantu merawat masalah jeragat
✅Membantu menghilangkan parut ✅Mencerahkan kulit ✅Merawat sunburn ✅Merawat kulit kusam ✅Menghilangkan blackhead/whitehead
✅Merawat tona kulit tidak sekata
.
.
.
#ubatjerawat#paruthitam#sayajualmurah#original#kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 100% organic #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering#kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout#breakoutcrea#jerawat#ubatjerawatmalaysia#kulitsensitif#nochemicalproducts#breakoutcreampenang#teamAFviral08918
131 47 23 August, 2019

Siapa dekat sini suka pakai pelembap? Ada tak yang tak suka pakai? Okay sis nak bgtau tau... semua orang wajib pakai pelembap! Tak kira kulit anda jenis berminyak atau pun kering. Pelembap wajib ada dalam rutin skincare harian kita. .
.
Pelembap ada dua jenis iaitu untuk kulit kering dan juga untuk kulit berminyak. .
.
DRY SKIN : INTENSE MOISTURIZING CREAM (PINK BOTTLE)
.
.
COMBINATION/OILY SKIN : OIL FREE HYDRATING GEL (PURPLE BOTTLE)
.
.
MASALAH KULIT TERLEBIH KERING MENGELUPAS? .
MASALAH KULIT BERMINYAK SAMPAI RIMAS??
.
.
Jom try supplements yang berkhasiat untuk kulit korang ni! 😘😘
.
.
Dengan adanya penggunaan Oil Free Hydrating Gel (OFHG) atau Intense Moisturizing Cream (IMC) 😍 boleh bagi manfaat yang terlalu banyak untuk kulit kita tau! ❤
.
.
INTENSE MOISTURIZING CREAM (PINK)
.
. ✔ menghidratkan kulit sehingga 10jam, sesuai untuk kulit kering.
✔ membantu meningkatkan kelembapan kulit ke tahap optimum dan membentuk lapisan perlindungan bagi meminimumkan pemeluapan.
✔ Kulit serta-merta kelihatan berseri dan terasa sungguh halus dan lembut.

OIL- FREE HYDRATING GEL (PURPLE)
✔ Sesuai untuk kulit jenis oily hingga kombinasi.
✔ Tekstur gel yang sangat ringan dan cepat meresap.
✔ Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak.
✔ Control oil.
✔ Dijadikan sebagai make-up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.
✔ Sebagai cooling gel lepas berjemur sebab ia juga sejuk.
✔ Meredakan radang kulit yang cepat merah dan jerawat yang merah-merah.
✔ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat.
✔ Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi mercury & hydroquinone (produk pengelupasan).
.
Nak cuba supplemen kulit paling best ni, WhatsApp Sis ya. 😘
.
.
#kulitkeringkasar
#kulitkeringdimuka
#kulitberminyakdanberjerawat
#kulitsehat
#kulitmukaberminyak

Siapa dekat sini suka pakai pelembap? Ada tak yang tak suka pakai? Okay sis nak bgtau tau... semua orang wajib pakai pelembap! Tak kira kulit anda jenis berminyak atau pun kering. Pelembap wajib ada dalam rutin skincare harian kita. .
. 
Pelembap ada dua jenis iaitu untuk kulit kering dan juga untuk kulit berminyak. .
. 
DRY SKIN : INTENSE MOISTURIZING CREAM (PINK BOTTLE)
.
. 
COMBINATION/OILY SKIN : OIL FREE HYDRATING GEL (PURPLE BOTTLE)
.
. 
MASALAH KULIT TERLEBIH KERING MENGELUPAS? .
MASALAH KULIT BERMINYAK SAMPAI RIMAS??
.
. 
Jom try supplements yang berkhasiat untuk kulit korang ni! 😘😘
.
. 
Dengan adanya penggunaan Oil Free Hydrating Gel (OFHG) atau Intense Moisturizing Cream (IMC) 😍 boleh bagi manfaat yang terlalu banyak untuk kulit kita tau! ❤
.
. 
INTENSE MOISTURIZING CREAM (PINK)
.
. ✔ menghidratkan kulit sehingga 10jam, sesuai untuk kulit kering.
✔ membantu meningkatkan kelembapan kulit ke tahap optimum dan membentuk lapisan perlindungan bagi meminimumkan pemeluapan.
✔ Kulit serta-merta kelihatan berseri dan terasa sungguh halus dan lembut.

OIL- FREE HYDRATING GEL (PURPLE)
✔ Sesuai untuk kulit jenis oily hingga kombinasi.
✔ Tekstur gel yang sangat ringan dan cepat meresap.
✔ Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak.
✔ Control oil.
✔ Dijadikan sebagai make-up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.
✔ Sebagai cooling gel lepas berjemur sebab ia juga sejuk.
✔ Meredakan radang kulit yang cepat merah dan jerawat yang merah-merah.
✔ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat.
✔ Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi mercury & hydroquinone (produk pengelupasan).
. 
Nak cuba supplemen kulit paling best ni, WhatsApp Sis ya. 😘
.
.
#kulitkeringkasar
#kulitkeringdimuka
#kulitberminyakdanberjerawat
#kulitsehat
#kulitmukaberminyak
20 5 23 August, 2019

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
#FeedbackSleepingSumii
#FeedbackSleepingSumi

Memang pakai #sleepingsumii ni, skin yg berminyak tu akan hilang. Boleh rasa 2 3 hari selepas pakai
Bangun pagi, dah takde masalah skin yg berminyak. Gerenti!!
❤️❤️❤️
.
Masalah #kulitmukaberminyak
.
#SleepingSumiKL #SleepingSumiiKL
#SleepingSumiBatuCaves #SleepingSumiiBatuCaves
#SleepingSumiGombak #SleepingSumiiGombak
#KrimMalamTerbaik #KrimMalamViral
.

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
#FeedbackSleepingSumii
#FeedbackSleepingSumi

Memang pakai #sleepingsumii ni, skin yg berminyak tu akan hilang. Boleh rasa 2 3 hari selepas pakai 
Bangun pagi, dah takde masalah skin yg berminyak. Gerenti!!
❤️❤️❤️
.
Masalah #kulitmukaberminyak
.
#SleepingSumiKL #SleepingSumiiKL
#SleepingSumiBatuCaves #SleepingSumiiBatuCaves
#SleepingSumiGombak #SleepingSumiiGombak 
#KrimMalamTerbaik #KrimMalamViral
.
3 0 22 August, 2019

Top #kulitmukaberminyak posts

Siapa dekat sini suka pakai pelembap? Ada tak yang tak suka pakai? Okay sis nak bgtau tau... semua orang wajib pakai pelembap! Tak kira kulit anda jenis berminyak atau pun kering. Pelembap wajib ada dalam rutin skincare harian kita. .
.
Pelembap ada dua jenis iaitu untuk kulit kering dan juga untuk kulit berminyak. .
.
DRY SKIN : INTENSE MOISTURIZING CREAM (PINK BOTTLE)
.
.
COMBINATION/OILY SKIN : OIL FREE HYDRATING GEL (PURPLE BOTTLE)
.
.
MASALAH KULIT TERLEBIH KERING MENGELUPAS? .
MASALAH KULIT BERMINYAK SAMPAI RIMAS??
.
.
Jom try supplements yang berkhasiat untuk kulit korang ni! 😘😘
.
.
Dengan adanya penggunaan Oil Free Hydrating Gel (OFHG) atau Intense Moisturizing Cream (IMC) 😍 boleh bagi manfaat yang terlalu banyak untuk kulit kita tau! ❤
.
.
INTENSE MOISTURIZING CREAM (PINK)
.
. ✔ menghidratkan kulit sehingga 10jam, sesuai untuk kulit kering.
✔ membantu meningkatkan kelembapan kulit ke tahap optimum dan membentuk lapisan perlindungan bagi meminimumkan pemeluapan.
✔ Kulit serta-merta kelihatan berseri dan terasa sungguh halus dan lembut.

OIL- FREE HYDRATING GEL (PURPLE)
✔ Sesuai untuk kulit jenis oily hingga kombinasi.
✔ Tekstur gel yang sangat ringan dan cepat meresap.
✔ Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak.
✔ Control oil.
✔ Dijadikan sebagai make-up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.
✔ Sebagai cooling gel lepas berjemur sebab ia juga sejuk.
✔ Meredakan radang kulit yang cepat merah dan jerawat yang merah-merah.
✔ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat.
✔ Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi mercury & hydroquinone (produk pengelupasan).
.
Nak cuba supplemen kulit paling best ni, WhatsApp Sis ya. 😘
.
.
#kulitkeringkasar
#kulitkeringdimuka
#kulitberminyakdanberjerawat
#kulitsehat
#kulitmukaberminyak

Siapa dekat sini suka pakai pelembap? Ada tak yang tak suka pakai? Okay sis nak bgtau tau... semua orang wajib pakai pelembap! Tak kira kulit anda jenis berminyak atau pun kering. Pelembap wajib ada dalam rutin skincare harian kita. .
. 
Pelembap ada dua jenis iaitu untuk kulit kering dan juga untuk kulit berminyak. .
. 
DRY SKIN : INTENSE MOISTURIZING CREAM (PINK BOTTLE)
.
. 
COMBINATION/OILY SKIN : OIL FREE HYDRATING GEL (PURPLE BOTTLE)
.
. 
MASALAH KULIT TERLEBIH KERING MENGELUPAS? .
MASALAH KULIT BERMINYAK SAMPAI RIMAS??
.
. 
Jom try supplements yang berkhasiat untuk kulit korang ni! 😘😘
.
. 
Dengan adanya penggunaan Oil Free Hydrating Gel (OFHG) atau Intense Moisturizing Cream (IMC) 😍 boleh bagi manfaat yang terlalu banyak untuk kulit kita tau! ❤
.
. 
INTENSE MOISTURIZING CREAM (PINK)
.
. ✔ menghidratkan kulit sehingga 10jam, sesuai untuk kulit kering.
✔ membantu meningkatkan kelembapan kulit ke tahap optimum dan membentuk lapisan perlindungan bagi meminimumkan pemeluapan.
✔ Kulit serta-merta kelihatan berseri dan terasa sungguh halus dan lembut.

OIL- FREE HYDRATING GEL (PURPLE)
✔ Sesuai untuk kulit jenis oily hingga kombinasi.
✔ Tekstur gel yang sangat ringan dan cepat meresap.
✔ Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak.
✔ Control oil.
✔ Dijadikan sebagai make-up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.
✔ Sebagai cooling gel lepas berjemur sebab ia juga sejuk.
✔ Meredakan radang kulit yang cepat merah dan jerawat yang merah-merah.
✔ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat.
✔ Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi mercury & hydroquinone (produk pengelupasan).
. 
Nak cuba supplemen kulit paling best ni, WhatsApp Sis ya. 😘
.
.
#kulitkeringkasar
#kulitkeringdimuka
#kulitberminyakdanberjerawat
#kulitsehat
#kulitmukaberminyak
20 5 23 August, 2019

Ternyata ada 5 jenis LUMISPA ACTIVATING CLEANSER yang bisa kamu pilih sesuai dengan jenis kulitmu...
.
Yaitu...
.
Oily
Sensitive
Normal/combo
Dry
Blemish prone
.
Formulasinya DIRANCANG KHUSUS disesuaikan dengan jenis kulitmu..
.
Ayoookkk kenali jenis kulit lebih detil, supaya tau jenis LUMISPA CLEANSER yang cocok dan kulit wajah bisa bersih maksimal 😘
. .
.
FREE CONSUL & OPEN MARKETER
💌 WA : 0877.5105.8018
FAST RESPONSE
.
.
#beautyboxkekinian #pembersihwajahberjerawat #pembersihwajahmurah #lumispacleansers #pembersihwajahnuskin #kulitmuka #lumispacleansersensitive #facialjerawatan #kulitmukaberminyak #lumispacleanser #kulitmukabermasalah #lumispacleanserpromo #facialjerawat #facialjerawatpenang #pembersihwajah #facialjerawatbandung #lumispacleanserdry #pembersihwajahherbal #kulitmukakering #facialjerawatsurabaya #facialjerawatsidoarjo #kulitmukacantik #kulitmukaflawless #lumispasurabayamurah #pembersihwajahalami #lumispacleansergratis #lumispasurabaya

Ternyata ada 5 jenis LUMISPA ACTIVATING CLEANSER yang bisa kamu pilih sesuai dengan jenis kulitmu...
.
Yaitu...
.
Oily
Sensitive
Normal/combo
Dry
Blemish prone
.
Formulasinya DIRANCANG KHUSUS disesuaikan dengan jenis kulitmu..
.
Ayoookkk kenali jenis kulit lebih detil, supaya tau jenis LUMISPA CLEANSER yang cocok dan kulit wajah bisa bersih maksimal 😘
. .
.
FREE CONSUL &  OPEN MARKETER
💌 WA : 0877.5105.8018
FAST RESPONSE
.
.
#beautyboxkekinian #pembersihwajahberjerawat #pembersihwajahmurah #lumispacleansers #pembersihwajahnuskin #kulitmuka #lumispacleansersensitive #facialjerawatan #kulitmukaberminyak #lumispacleanser #kulitmukabermasalah #lumispacleanserpromo #facialjerawat #facialjerawatpenang #pembersihwajah #facialjerawatbandung #lumispacleanserdry #pembersihwajahherbal #kulitmukakering #facialjerawatsurabaya #facialjerawatsidoarjo #kulitmukacantik #kulitmukaflawless #lumispasurabayamurah #pembersihwajahalami #lumispacleansergratis #lumispasurabaya
55 50 14 August, 2019
#kulitmukaberminyak
240 1 28 December, 2017

Betul ke tahan sebulan ? BETUL SIS ! Depends penggunaan jugak tau . Tp kalau ikt anggaran kami mmg pakai sebulan . Ada juga customer kami yg tahan lebih sebulan 🙂🙂 so jimat tak sis rasa ? .
.
.
SANGAT JIMAT YA ‼️ hanya RM35 SAHAJA . Penjimatan berganda tau .‼️ HANYA GUNA SEKALI SEHARI PADA WAKTU MALAM SAHAJA❤️ .
.

#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #cecantiklah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamterengganu #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #EAF1909081

Betul ke tahan sebulan ? BETUL SIS ! Depends penggunaan jugak tau . Tp kalau ikt anggaran kami mmg pakai sebulan . Ada juga customer kami yg tahan lebih sebulan 🙂🙂 so jimat tak sis rasa ? .
.
.
SANGAT JIMAT YA ‼️ hanya RM35 SAHAJA . Penjimatan berganda tau .‼️ HANYA GUNA SEKALI SEHARI PADA WAKTU MALAM SAHAJA❤️ .
.

#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering#kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout#breakoutcream#agentsah#cecantiklah#jerawat#ubatjerawatmalaysia#kulitsensitif#nochemicalproducts#breakoutcreamterengganu#sayajualmurah#kkmapproved #loveyourskin#EAF1909081
122 53 8 September, 2019

Gabungan VIVIX + YOUTH untuk rawat kulit bermasalah.
.
Vivix sangat tinggi antioksidan, bagus untuk kulit jetawat, kusam, tone tak sekata dan anti aging.
.
Rangkaian penjagaan kulit yang berasaskan 💯bahan semulajadi
bebas daripada 1500 bahan kimia.
_
Kenapa perlu pilih YOUTH🤔 ⤵⤵ YOUTH mengandungi ekstrak. 🔘muscadine grape
🔘lotus japonica
🔘apple stem
🔘Schisandra cheninsis fruit 🔘vitamin C
🔘Vitamin E
_
Yang paling penting Shaklee YOUTH SELAMAT & HALAL
_
💓 YOUTH SKINCARE💓
Memberi kesan yang bermanfaat kepada wajah anda⤵⤵
✔membantu masalah kulit
✔membersihkan kulit daripada sel2 mari
✔membantu mengurangkan kehadiran blackhead & whitehead
✔meremajakan kulit
✔membantu mencerahkan kulit daripada sinaran UV
✔menjadikan kulit muda 10 tahun
✔sesuai untuk semua jenis kulit usia dan jantina.
_
Bulan ni bulan last untuk promosi Trial Set Youth Skincare.
Jimat sehingga RM289
_
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059

Gabungan VIVIX + YOUTH untuk rawat kulit bermasalah.
.
Vivix sangat tinggi antioksidan, bagus untuk kulit jetawat, kusam, tone tak sekata dan anti aging.
.
Rangkaian penjagaan kulit yang berasaskan 💯bahan semulajadi
bebas daripada 1500 bahan kimia.
_
Kenapa perlu pilih YOUTH🤔 ⤵⤵ YOUTH mengandungi ekstrak. 🔘muscadine grape
🔘lotus japonica
🔘apple stem
🔘Schisandra cheninsis fruit 🔘vitamin C
🔘Vitamin E
_
Yang paling penting Shaklee YOUTH SELAMAT & HALAL
_
💓 YOUTH SKINCARE💓
Memberi kesan yang bermanfaat kepada wajah anda⤵⤵
✔membantu masalah kulit
✔membersihkan kulit daripada sel2 mari
✔membantu mengurangkan kehadiran blackhead & whitehead
✔meremajakan kulit
✔membantu mencerahkan kulit daripada sinaran UV
✔menjadikan kulit muda 10 tahun
✔sesuai untuk semua jenis kulit usia dan jantina.
_
Bulan ni bulan last untuk promosi Trial Set Youth Skincare.
Jimat sehingga RM289
_
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
127 3 15 February, 2019
Wow 👏👏👏 dalam masa 24 jam miss J terus kecut dan kering. Siapa yang ada masalah jerawat , parut , muka berminyak , kulit kering, kulit kusam blh cuba boc n bos yaa
.
_

#breakoutcreamkuchingsarawak #letscantiklah #ubatjerawat #paruthitam #sayajualmurah #original #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 100% organic #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #cecantiklah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts
4 1 15 July, 2019

3 kali pakai dah hilang semua masalah kulit muka anda 🍏🍏
.
.
Jom jom jom ❤️❤️ .
.
Cepat rebutlah peluang ❤️❤️ Untuk sebarang pertanyaan sila klik link di bio 👆

#ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 🙋🏼‍♀️ #breakout #breakoutcream
#kulitsensitif #nochemicalproduct
#kkmapproved #loveyourskin #scrublife #kulitsihat #cecantiklah

3 kali pakai dah hilang semua masalah kulit muka anda 🍏🍏
.
.
Jom jom jom ❤️❤️ .
.
Cepat rebutlah peluang ❤️❤️ Untuk sebarang pertanyaan sila klik link di bio 👆

#ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 🙋🏼‍♀️#breakout#breakoutcream
#kulitsensitif#nochemicalproduct
#kkmapproved #loveyourskin#scrublife #kulitsihat#cecantiklah
45 17 27 May, 2019