#kulitmukakering Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kulitmukakering and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
16 hours
Average like
7.3
Average comment
1.6
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@glam_by_ns Profile picture

@glam_by_ns

Kena baca dulu baru tahu tentang Breakout Soap
. .
Dm or whatsapp 84231867 to order. .
#breakoutcream #breakoutcreamsg #breakoutsoap #breakoutsoapsg #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Kena baca dulu baru tahu tentang Breakout Soap
. .
Dm or whatsapp 84231867 to order. . 
#breakoutcream#breakoutcreamsg#breakoutsoap#breakoutsoapsg#krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
0 0 13 September, 2019
Swipe left - > kami share khasiat buah delima pada kulit wajah anda❤️ .
.
#breakoutcream#breakoutcreamsg#krimjerawat#breakoutsoap #breakoutsoapsg #ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
0 0 13 September, 2019
@glam_by_ns Profile picture

@glam_by_ns

Muka happy bila dah bebas jerawat dan parut🍏
penggunaan xsampai 2 minggu muka dah makin pulih alhamdulillah🍏
.
.

#breakoutcream #breakoutcreamsg #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Muka happy bila dah bebas jerawat dan parut🍏
penggunaan xsampai 2 minggu muka dah makin pulih alhamdulillah🍏
.
.

#breakoutcream#breakoutcreamsg#krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
4 0 13 September, 2019
@glam_by_ns Profile picture

@glam_by_ns

Hye harini myra nak share ngan korang cara nak cuci muka menggunakan breakout soap❤️ sebelum tidur wajib cuci muka bersih2 dulu lepastu apply skincare routine (kalau ada)
last skali baru pakai breakout cream 🍏
.
.
#breakoutcream #breakoutcreamsg #breakoutsoap #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Hye harini myra nak share ngan korang cara nak cuci muka menggunakan breakout soap❤️ sebelum tidur wajib cuci muka bersih2 dulu lepastu apply skincare routine (kalau ada)
last skali baru pakai breakout cream 🍏
.
.
#breakoutcream#breakoutcreamsg#breakoutsoap #krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
2 0 13 September, 2019
@glam_by_ns Profile picture

@glam_by_ns

Alhamdulillah saya suka sgt video ni sbs sis @leunieynatshax mmg bagi honest review, bukan review cap ayam.

dia mmg pakai dan dia memang happy sgt dengan kehebatan Breakout Cream ni, Syukur alhamdulillah siap nak repeat 2 tubs lagi🍏🍏🍏
.
.
Dm or whatsapp 84231867 to order/ enquiries. .
.
#breakoutcream #breakoutcreamsg #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Alhamdulillah saya suka sgt video ni sbs sis @leunieynatshax mmg bagi honest review, bukan review cap ayam.

dia mmg pakai dan dia memang happy sgt dengan kehebatan Breakout Cream ni, Syukur alhamdulillah siap nak repeat 2 tubs lagi🍏🍏🍏
.
.
Dm or whatsapp 84231867 to order/ enquiries. .
.
#breakoutcream#breakoutcreamsg#krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
1 0 13 September, 2019
@saye_ziera Profile picture

@saye_ziera

Kulit Muka Kering?
Mehhh zira nak share info baik punya.

Hermosa Bloom Soap kan ada!
Bloom edition ni is formulated for those with DRY SKIN.

2 Main ingredient dalam bloom soap ni which is Australian Pink Clay & Pure Rose Oil.
Kedua2 main ingredient ni good for our skin coz boleh melembabkan kulit, dapat merawat masalah jerawat, sesuai untuk kulit normal and combination. And even people with eczema pun sesuai guna this bloom soap.☺️ The smell? Of couse la bau rose! Seriusly wangi gilerrrrrrrr😍😍 #hermosabloomsoap #bloomsoap #hermosafighter #kulitmukakering

Kulit Muka Kering?
Mehhh zira nak share info baik punya.

Hermosa Bloom Soap kan ada!
Bloom edition ni is formulated for those with DRY SKIN.

2 Main ingredient dalam bloom soap ni which is Australian Pink Clay & Pure Rose Oil.
Kedua2 main ingredient ni good for our skin coz boleh melembabkan kulit, dapat merawat masalah jerawat, sesuai untuk kulit normal and combination. And even people with eczema pun sesuai guna this bloom soap.☺️ The smell? Of couse la bau rose! Seriusly wangi gilerrrrrrrr😍😍 #hermosabloomsoap #bloomsoap #hermosafighter #kulitmukakering
6 0 11 September, 2019
@mimi_ainaabeauty.bp Profile picture

@mimi_ainaabeauty.bp

Boleh merawat kulit mukka #berminyak dan #KulitMukaKering taww jika awak semua pakai #ainaaskincare ❤️ 🌈

Boleh merawat kulit mukka #berminyak dan #KulitMukaKering taww jika awak semua pakai #ainaaskincare ❤️ 🌈
0 0 9 September, 2019
5 1 9 September, 2019
0 1 6 September, 2019
@modeura Profile picture

@modeura

The cleanser provides moisture to the skin by deeply giving the natural ingredients to the skin, helping to refresh feeling and improve the skin condition.
.
Huangjisoo Pure Daily Foaming Cleanser Moisturizing with Oat Meal.
✅ Suitable for:
🌸 Normal skin
🌸 Dry & Dehydrated skin
🌸 Sensitive skin
🌸 Combination skin (oily at t-zone area can mix with Huangjisoo Deep Clean (purple)
.
✅ EWG Vertified
✅ 98% Natural Ingredients
✅ Dermatologically Tested
✅ 💯 SAFE for everyone,even pregnant women
✅ FREE Paraben, SLS/SLES, PEG, Artificial Fragrance, Colorant, etc.
✅ SAFE, MILD & PURE
✅ 10 Years of cosmetic ingredients analysis
.
* Menggunakan bio surfactant (pembersih & pembuih semulajadi) from apple juice extract. Nama scientific ialah Sodium cocoyl apple amino acids. Ianya lebih selamat, lembut pada kulit, menghasilkan buih yang banyak, tidak menyebabkan keradangan kulit & tidak merosakkan keratin kulit serta tidak mengubah protein kulit. Ianya dpt menguatkan struktur kulit supaya kulit lebih sihat. Serta tidak mendatangkn kesan sampingan pada tubuh. Lagi banyak buih, kesan lagi superb👍. Berdasarkan hasil kajian bahan selama 10 TAHUN, bahan mendapat Eco-Cert.💯 Selamat.
.
Product size: 180ml
Sale Price: RM 110 only
(NP: RM 124)
.
💥 SALE 💥
1 - 7 Sept 2019

Tomorrow is the last day!
Hurry!
Place order now!

To purchase:
👉 Website (Link in bio)
👉 Shopee (Modeura)
👉 WhatsApp
.
WhatsApp 0194643623 to purchase or consultation

#huangjisoomalaysia #modeura #naturalskincaremalaysia #naturalorganicskincaremalaysia #koreanskincaremalaysia
#produkbebaskimia #produkselamat #originalkoreancosmeti #kulitkering #kulitmukakering
#skincaremalaysia #kosmetikmurah #murah #selamat #kulitsihat #kulitcantik

The cleanser provides moisture to the skin by deeply giving the natural ingredients to the skin, helping to refresh feeling and improve the skin condition.
.
Huangjisoo Pure Daily Foaming Cleanser Moisturizing with Oat Meal.
✅ Suitable for:
🌸 Normal skin
🌸 Dry & Dehydrated skin
🌸 Sensitive skin
🌸 Combination skin (oily at t-zone area can mix with Huangjisoo Deep Clean (purple)
.
✅ EWG Vertified
✅ 98% Natural Ingredients
✅ Dermatologically Tested
✅ 💯 SAFE for everyone,even pregnant women
✅ FREE Paraben, SLS/SLES, PEG, Artificial Fragrance, Colorant, etc.
✅ SAFE, MILD & PURE
✅ 10 Years of cosmetic ingredients analysis
.
* Menggunakan bio surfactant (pembersih & pembuih semulajadi) from apple juice extract. Nama scientific ialah Sodium cocoyl apple amino acids. Ianya lebih selamat, lembut pada kulit, menghasilkan buih yang banyak, tidak menyebabkan keradangan kulit & tidak merosakkan keratin kulit serta tidak mengubah protein kulit. Ianya dpt menguatkan struktur kulit supaya kulit lebih sihat. Serta tidak mendatangkn kesan sampingan pada tubuh. Lagi banyak buih, kesan lagi superb👍. Berdasarkan hasil kajian bahan selama 10 TAHUN, bahan mendapat Eco-Cert.💯 Selamat.
.
Product size: 180ml 
Sale Price: RM 110 only
(NP: RM 124)
.
💥 SALE 💥
1 - 7 Sept 2019

Tomorrow is the last day!
Hurry!
Place order now!

To purchase:
👉 Website (Link in bio)
👉 Shopee (Modeura)
👉 WhatsApp
.
WhatsApp 0194643623 to purchase or consultation

#huangjisoomalaysia #modeura #naturalskincaremalaysia #naturalorganicskincaremalaysia #koreanskincaremalaysia
#produkbebaskimia #produkselamat #originalkoreancosmeti #kulitkering #kulitmukakering
#skincaremalaysia #kosmetikmurah #murah #selamat #kulitsihat #kulitcantik
6 0 6 September, 2019
1 1 5 September, 2019
@breakoutcream_kotakinabalu Profile picture

@breakoutcream_kotakinabalu

Belanja 1 dulu testimoni awesome ..next lagi yg lainnn ~ 💃
.
.
Biar gambar berbicara bilangnyeeee ! 💚 tp serius ,tgk gambar before & after pun mmg nampak ketara suda tu perubahan. .
.
Start pakai 28ogos..tgk gambar yg 5sept tu. Awesome ke awesome? Blum habis 1tube sis ,tp nmpk suda perubahan ketara..alhamdulillah🌹 moga makin terawat tu missJ problem 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Belanja 1 dulu testimoni awesome ..next lagi yg lainnn ~ 💃
.
.
Biar gambar berbicara bilangnyeeee ! 💚 tp serius ,tgk gambar before & after pun mmg nampak ketara suda tu perubahan. .
.
Start pakai 28ogos..tgk gambar yg 5sept tu. Awesome ke awesome? Blum habis 1tube sis ,tp nmpk suda perubahan ketara..alhamdulillah🌹 moga makin terawat tu missJ problem 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
4 0 5 September, 2019
@bff.birdnest_shahalam Profile picture

@bff.birdnest_shahalam

.
Sejak berBff ni . Suke sangat berdiri depan cermin tengok muka . Hasil superbb . 👍🏻👍🏻
.
Nak kulit muka moist jugak ka ?? sempat lagi ni . Jangan tunggu lama² . Orang lain dah ber moist tahap kek span tau .
.
Lembut gilerr muka . Sampai jerawat pun takut nak melekat tau . 😁
.
Sebotoi BFF Birdnest RM5 je
.
🛵 COD Shah Alam , Kota Kemuning , Banting , Subang Jaya , Petaling Jaya
.
👉 Self Pickup boleh ambil di Kota Kemuning @ di rumah Kak L sendiri .

.
Sejak berBff ni . Suke sangat berdiri depan cermin tengok muka . Hasil superbb . 👍🏻👍🏻
.
Nak kulit muka moist jugak ka ?? sempat lagi ni . Jangan tunggu lama² . Orang lain dah ber moist tahap kek span tau .
.
Lembut gilerr muka . Sampai jerawat pun takut nak melekat tau . 😁
.
Sebotoi BFF Birdnest RM5 je
.
🛵 COD Shah Alam , Kota Kemuning , Banting , Subang Jaya , Petaling Jaya
.
👉 Self Pickup boleh ambil di Kota Kemuning @ di rumah Kak L sendiri .
1 1 29 August, 2019
@cantik_mulus_trulum Profile picture

@cantik_mulus_trulum

Trulum adalah produk perawatan kulit wajah praktis, yang memiliki semua manfaat dari rangkaian produk Toner, Day Cream, Brightening Serum, Eye Cream, dan Night Cream dalam 1 (satu) kali pemakaian.

Manfaat:

Mengurangi kerutan/keriput kulitMencerahkan kulit secara alamiMeningkatkan kehalusan dan kelembaban kulitMeningkatkan kekencangan dan kekenyalan kulitMenyamarkan pigmentasi atau flek secara bertahapMeremajakan dan melindungi kulitMenjaga kesehatan kulit wajah alami

Bahan aktif:

Lactococcus Ferment Lysate - probiotik untuk peremajaan alami dan pelindung lapisan kulit

Niacinamide - membantu mencerahkan, melembabkan, dan mengurangi tanda-tanda penuaan dini pada kulit

Adenosine - memberikan manfaat anti kerutan

Vitamin E & C - yang mudah diserap, sebagai antioksidan, dan memperbaiki kondisi kulit

Ekstrak daun jojoba - meningkatkan kekuatan kulit

Ganggang merah - melembabkan kulit tanpa kesan berminyak

Ekstraks oat - tinggi kandungan avenathramides - senyawa anti iritasi kulit

Ekstrak bunga daisy, buah naga, tomat, dll - menjaga kesehatan kulit
Praktis, lembut, aman, efektif & teruji, Intrinsic Youth Technology, dermatologist tested, no parabens, no pthalates, no sulfates.

Cara Pemakaian:

Usapkan dengan gerakan lembut pada seluruh kulit wajah dan leher. Gunakan pagi dan sore hari. Bisa digunakan dengan Mist Sprayer/Airbrush.

Kemasan:

1 btl 120 ml

BPOM NE51172000489

#kulitkering #solusikulitkering #maskerkulitkering #perawatankulitkering #kulitkeringkusam #serumkulitkering #merawatkulitkering #skincarekulitkering #jerawatkulitkering #obatkulitkering #kulitkepalakering #kulitwajahkering #rawatkulitkering #kulitkeringnomore #masalahkulitkering #jafrakulitkering #creamkulitkering #krimkulitkering #sabunkulitkering #kulitmukakering #maskeruntukkulitkering #atasikulitkering #kulitkeringdimuka #tipskulitkering #kulitkeringjafra #jeniskulitkering #kulitsensitifkering #kulitkeringmenggelupas #vitaminkulitkering

Trulum adalah produk perawatan kulit wajah praktis, yang memiliki semua manfaat dari rangkaian produk Toner, Day Cream, Brightening Serum, Eye Cream, dan Night Cream dalam 1 (satu) kali pemakaian.

Manfaat:

Mengurangi kerutan/keriput kulitMencerahkan kulit secara alamiMeningkatkan kehalusan dan kelembaban kulitMeningkatkan kekencangan dan kekenyalan kulitMenyamarkan pigmentasi atau flek secara bertahapMeremajakan dan melindungi kulitMenjaga kesehatan kulit wajah alami

Bahan aktif:

Lactococcus Ferment Lysate - probiotik untuk peremajaan alami dan pelindung lapisan kulit

Niacinamide - membantu mencerahkan, melembabkan, dan mengurangi tanda-tanda penuaan dini pada kulit

Adenosine - memberikan manfaat anti kerutan

Vitamin E & C - yang mudah diserap, sebagai antioksidan, dan memperbaiki kondisi kulit

Ekstrak daun jojoba - meningkatkan kekuatan kulit

Ganggang merah - melembabkan kulit tanpa kesan berminyak

Ekstraks oat - tinggi kandungan avenathramides - senyawa anti iritasi kulit

Ekstrak bunga daisy, buah naga, tomat, dll - menjaga kesehatan kulit 
Praktis, lembut, aman, efektif & teruji, Intrinsic Youth Technology, dermatologist tested, no parabens, no pthalates, no sulfates.

Cara Pemakaian:

Usapkan dengan gerakan lembut pada seluruh kulit wajah dan leher. Gunakan pagi dan sore hari. Bisa digunakan dengan Mist Sprayer/Airbrush.

Kemasan:

1 btl 120 ml

BPOM NE51172000489

#kulitkering #solusikulitkering #maskerkulitkering #perawatankulitkering #kulitkeringkusam #serumkulitkering #merawatkulitkering #skincarekulitkering #jerawatkulitkering #obatkulitkering #kulitkepalakering #kulitwajahkering #rawatkulitkering #kulitkeringnomore #masalahkulitkering #jafrakulitkering #creamkulitkering #krimkulitkering #sabunkulitkering #kulitmukakering #maskeruntukkulitkering #atasikulitkering #kulitkeringdimuka #tipskulitkering #kulitkeringjafra #jeniskulitkering #kulitsensitifkering #kulitkeringmenggelupas #vitaminkulitkering
0 0 28 August, 2019
@trulum_synergyskincare Profile picture

@trulum_synergyskincare

PRAKTIS, ALAMI, EFEKTIF. Satu produk untuk solusi masalah kulit
Mempertahankan kulit supaya tampak awet muda bukan hal yang mudah. Usia ditambah paparan polusi, makanan jahat, sinar UV yang terus menerus mempengaruhi kesehatan kulit sehingga kulit terlihat lebih tua, #keriput, #flek, $jerawat dan #kulitmukakering

Trulum merupakan #solusisemuamasalahkulit kamu dengan teknology intrinsic youthnya:
🎯 bekerja sampai DNA kulit
🎯 bekerja di ketiga lapisan kulit
Sehingga memurnikan, menguatkan dan melindungi kulit kamu

Hasilnya Trulum bisa:
🎯 mengatasi masalah jerawat ringan sampai batu
🎯 menyamarkan bekas bopeng
🎯 menyamarkan flek secara bertahap
🎯 mengurangi kerut
🎯 melembabkan kulit tanpa minyak
🎯 membuat kulit lebih kenyal
🎯 menyehatkan kulit wajah segala usia

Kandungan Trulum dari bahan bahan alami:
🎁 Niacinamide buat kulit lebih putin dan cerah
🎁 Adenoside buat kurangi keriput
🎁 Extract daun jojoba untuk keningkatkan kesehatan kulit
🎁 Vit C yang sangat mudah diserap dan membantu memberbaiki kulit
🎁 ganggang merah buat emolien untuk melembabkan kulit tanpa minyak
🎁 antioxidan, enzim, teknologi #probiotik mutakhir

Keuntungan lain Trulum:
🖊 all-in-one ampule, tidak perlu tambahan krim lainnya
🖊 kulit wajah terlihat lebih muda dan kenyal

Untuk order bisa wa 082114797262 di klik link bio

#trulum #trulumsynergy #trulumjakarta #trulumskincare #trulumsurabaya #trulum #skincareamanbumil #kulitwajahsehat #poriporibesar #pembersihwajah

PRAKTIS, ALAMI, EFEKTIF. Satu produk untuk solusi masalah kulit 
Mempertahankan kulit supaya tampak awet muda bukan hal yang mudah.  Usia ditambah paparan polusi, makanan jahat, sinar UV yang terus menerus mempengaruhi kesehatan kulit sehingga kulit terlihat lebih tua, #keriput, #flek, $jerawat dan #kulitmukakering

Trulum merupakan #solusisemuamasalahkulit kamu dengan teknology intrinsic youthnya:
🎯 bekerja sampai DNA kulit
🎯 bekerja di ketiga lapisan kulit
Sehingga memurnikan, menguatkan dan melindungi kulit kamu

Hasilnya Trulum bisa:
🎯 mengatasi masalah jerawat ringan sampai batu
🎯 menyamarkan bekas bopeng
🎯 menyamarkan flek secara bertahap
🎯 mengurangi kerut
🎯 melembabkan kulit tanpa minyak
🎯 membuat kulit lebih kenyal
🎯 menyehatkan kulit wajah segala usia

Kandungan Trulum dari bahan bahan alami:
🎁 Niacinamide buat kulit lebih putin dan cerah
🎁 Adenoside buat kurangi keriput
🎁 Extract daun jojoba untuk keningkatkan kesehatan kulit
🎁 Vit C yang sangat mudah diserap dan membantu memberbaiki kulit
🎁 ganggang merah buat emolien untuk melembabkan kulit tanpa minyak
🎁  antioxidan, enzim, teknologi #probiotik mutakhir

Keuntungan lain Trulum:
🖊 all-in-one ampule, tidak perlu tambahan krim lainnya
🖊 kulit wajah terlihat lebih muda dan kenyal

Untuk order bisa wa 082114797262 di  klik link bio

#trulum #trulumsynergy #trulumjakarta #trulumskincare #trulumsurabaya #trulum #skincareamanbumil #kulitwajahsehat  #poriporibesar #pembersihwajah
0 0 28 August, 2019
@breakoutcream_kotatinggi Profile picture

@breakoutcream_kotatinggi

Restoran Fyarena, Kota Tinggi, JB

Kesan pakai BreakOUT Cream.
-Melembapkan Kulit.
-Mencerahkan kulit.
-Menghilangkan jerawat.
-Melembutkan kulit muka.
-Membuat wajah lebih glowing.
-Memperlambatkan proses penuaan.
-Menghapuskan minyak pada kulit wajah.
.
Uolls,wajib cuba!😘
.
Belum cuba belum tahu dah cuba baru tahu❤️
.
Sehari guna sekali.Pakai Malam sebelum tido.Bangun pagi kulit semakin bersih dan peloles.😍
.

Wajib cuba!
Memang terbaik!
Raya dah nak dekat ni.Masih,sempat nak dapatkan kulit yang bersih😘
.
NOTA!!!!
Tiada, masalah untuk dipakai bersama dengan mana2 skincare... Boleh dapatkan dengan agent sah kami👇👇👇
.
www.wasap.my/+60188735348/breakoutcream
.
#jerawathilang #rawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #viral #johor #kulitmukakering #codjohor #putih #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif
#maluapabosku
#kulitputihmulus
#naturalbeauty #malaysia #cikgu
#raya #ramadhan
#bazarpaknil

Kesan pakai BreakOUT Cream.
-Melembapkan Kulit.
-Mencerahkan kulit.
-Menghilangkan jerawat.
-Melembutkan kulit muka.
-Membuat wajah lebih glowing.
-Memperlambatkan proses penuaan.
-Menghapuskan minyak pada kulit wajah.
.
Uolls,wajib cuba!😘
.
Belum cuba belum tahu dah cuba  baru tahu❤️
.
Sehari guna sekali.Pakai Malam sebelum tido.Bangun pagi kulit  semakin bersih dan peloles.😍
.

Wajib cuba!
Memang terbaik!
Raya dah nak dekat ni.Masih,sempat nak dapatkan kulit yang bersih😘
.
NOTA!!!!
Tiada, masalah untuk dipakai bersama dengan mana2 skincare... Boleh dapatkan dengan agent sah kami👇👇👇
.
www.wasap.my/+60188735348/breakoutcream
.
#jerawathilang #rawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #viral #johor #kulitmukakering #codjohor #putih #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif
#maluapabosku
#kulitputihmulus
#naturalbeauty #malaysia #cikgu
#raya #ramadhan
#bazarpaknil
2 0 26 August, 2019
@breakoutcream_kotakinabalu Profile picture

@breakoutcream_kotakinabalu

Rezeki anak bilang nye 💕 .. #breakoutcream rm40 sahaja tp di bagi nye rm50,mo bagi baki suda td tp dia bekeras namau. Ikhlas dia bilang..alhamdulillah, terima kasih yg tidak terhingga sis 💋 dan juga pada semua customer² hakak yg sporting 😎
.
.
Moga bertambah murah rezeki kamu dan di permudahkan urusan dunia dan akhirat 🌹
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller

Rezeki anak bilang nye 💕 ..#breakoutcream rm40 sahaja tp di bagi nye rm50,mo bagi baki suda td tp dia bekeras namau. Ikhlas dia bilang..alhamdulillah, terima kasih yg tidak terhingga sis 💋 dan juga pada semua customer² hakak yg sporting 😎
.
.
Moga bertambah murah rezeki kamu dan di permudahkan urusan dunia dan akhirat 🌹
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
7 0 26 August, 2019
@breakoutcream_kotakinabalu Profile picture

@breakoutcream_kotakinabalu

Bukan SUSAH nak cantik sekarang! Haa gitu la umpamanya bila guna #breakoutcream ni..Skin cantik, soft, kusam hilang! Padahala pakai malam ja sis.
.
.
Nak tengok sebelumnya? Haa keja #mercuryskincare ! Abis satu muka! Nasib jumpa penawar..No worries BOC ni complete KKM & labtest, TANPA bahan terlarang! Paling best, import khas dr Korea tau! @neelofa pun pakai! 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller

Bukan SUSAH nak cantik sekarang! Haa gitu la umpamanya bila guna #breakoutcream ni..Skin cantik, soft, kusam hilang! Padahala pakai malam ja sis.
.
.
Nak tengok sebelumnya? Haa keja #mercuryskincare ! Abis satu muka! Nasib jumpa penawar..No worries BOC ni complete KKM & labtest, TANPA bahan terlarang! Paling best, import khas dr Korea tau! @neelofa pun pakai! 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
4 0 24 August, 2019
@glam_by_ns Profile picture

@glam_by_ns

Don’t forget to cleanse your face with our Breakout Soap every morning and night and never forget to apply our ever hot selling Breakout Cream before you go to sleep
.
Breakout Cream PRICE: $18
Breakout Soap PRICE: $20

TO ORDER,
dm or whatsapp +65 84231867
.
.
#breakoutcream #breakoutcreamsg #breakoutsoap #breakoutsoapsg #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Don’t forget to cleanse your face with our Breakout Soap every morning and night and never forget to apply our ever hot selling Breakout Cream before you go to sleep
.
Breakout Cream PRICE: $18
Breakout Soap PRICE: $20

TO ORDER,
dm or whatsapp +65 84231867
.
.
#breakoutcream#breakoutcreamsg#breakoutsoap#breakoutsoapsg#krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
5 0 23 August, 2019
@glam_by_ns Profile picture

@glam_by_ns

Dalam masa 6 hari je ni, tengok kulit tuu. Terkejut saya bila dapat testimoni. Alhamdulillah Breakout Cream memang hebat. .
.
Tiada masalah untuk pakai dengan mana² skincare. Boleh dapatkan dari kami! .
.
Dm or whatsapp +65 84231867 to order /enquiries.
.
.
#breakoutcream #breakoutcreamsg #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Dalam masa 6 hari je ni, tengok kulit tuu. Terkejut saya bila dapat testimoni. Alhamdulillah Breakout Cream memang hebat. .
.
Tiada masalah untuk pakai dengan mana² skincare. Boleh dapatkan dari kami! .
.
Dm or whatsapp +65 84231867 to order /enquiries.
.
.
#breakoutcream#breakoutcreamsg#krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
6 0 23 August, 2019
@glam_by_ns Profile picture

@glam_by_ns

Breakout Cream .
🍏 Melembabkan kulit
🍏 Mencerahkan kulit
🍏 Menghilangkan parut
🍏 Menghilangkan jerawat
🍏 Melembutkan kulit muka
🍏 Membuatkan wajah lebih glowing
🍏 Memperlambatkan proses penuaan
🍏 Menghapuskan minyak pada kulit
.
. - Dipakai pada waktu malam sahaja
- Merawat kulit muka yang bermasalah seperti jerawat, bekas parut jerawat, blackheads, whiteheads, muka berminyak, kulit muka kering, jeragat
- Boleh guna dengan mana mana skincare, tiada masalah untuk campur bersama skincare lain

TO ORDER,
dm or whatsapp +65 84231867

#breakoutcream #breakoutcreamsg #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Breakout Cream .
🍏 Melembabkan kulit
🍏 Mencerahkan kulit
🍏 Menghilangkan parut
🍏 Menghilangkan jerawat
🍏 Melembutkan kulit muka
🍏 Membuatkan wajah lebih glowing
🍏 Memperlambatkan proses penuaan
🍏 Menghapuskan minyak pada kulit
.
. - Dipakai pada waktu malam sahaja
- Merawat kulit muka yang bermasalah seperti jerawat, bekas parut jerawat, blackheads, whiteheads, muka berminyak, kulit muka kering, jeragat
- Boleh guna dengan mana mana skincare, tiada masalah untuk campur bersama skincare lain

TO ORDER,
dm or whatsapp +65 84231867

#breakoutcream#breakoutcreamsg#krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
6 0 23 August, 2019
@chantikgojes_shop Profile picture

@chantikgojes_shop

BREAKOUTCREAM : .
.
✅Membantu merawat masalah jerawat ✅Membantu merawat masalah jeragat
✅Membantu menghilangkan parut ✅Mencerahkan kulit ✅Merawat sunburn ✅Merawat kulit kusam ✅Menghilangkan blackhead/whitehead
✅Merawat tona kulit tidak sekata
.
.
.
#ubatjerawat #paruthitam #sayajualmurah #original #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 100% organic #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcrea #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreampenang #teamAFviral08918

BREAKOUTCREAM : .
.
✅Membantu merawat masalah jerawat ✅Membantu merawat masalah jeragat
✅Membantu menghilangkan parut ✅Mencerahkan kulit ✅Merawat sunburn ✅Merawat kulit kusam ✅Menghilangkan blackhead/whitehead
✅Merawat tona kulit tidak sekata
.
.
.
#ubatjerawat#paruthitam#sayajualmurah#original#kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 100% organic #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering#kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout#breakoutcrea#jerawat#ubatjerawatmalaysia#kulitsensitif#nochemicalproducts#breakoutcreampenang#teamAFviral08918
131 47 23 August, 2019

Top #kulitmukakering posts

@chantikgojes_shop Profile picture

@chantikgojes_shop

Jerawat kecut PARUT pudar🙏🏻 Happy nya uolss. Sbb mslh jerawat dan parut ni bukan bhiase bhiase uolss🤣🤣
.
.
.

#krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 100% organic #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif

Jerawat kecut PARUT pudar🙏🏻 Happy nya uolss. Sbb mslh jerawat dan parut ni bukan bhiase bhiase uolss🤣🤣
.
.
.

#krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 100% organic #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering#kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif
8 2 11 June, 2019
@chantikgojes_shop Profile picture

@chantikgojes_shop

Setiap hari pasti dpt feedback yg sgt positif. Alhamdulillah semoga BREAKOUT CREAM & BREAKOUT SOAP sentiasa memberi manfaat kpd org lain 😊

Berminat utk order boleh klik link di bio 👆

#teamAFviral0834
#paruthitam #sayajualmurah
#original
#kulitmukasensitif100%organic
#parutpudar
#ubatjerawatmalaysia
#krimjerawat
#krimparut
#kulitmukakering
#kulitmukaberminyak
#breakoutcream
#nochemicalproduct

Setiap hari pasti dpt feedback yg sgt positif. Alhamdulillah semoga BREAKOUT CREAM & BREAKOUT SOAP sentiasa memberi manfaat kpd org lain 😊

Berminat utk order boleh klik link di bio 👆

#teamAFviral0834
#paruthitam #sayajualmurah 
#original 
#kulitmukasensitif100%organic
#parutpudar 
#ubatjerawatmalaysia 
#krimjerawat 
#krimparut 
#kulitmukakering 
#kulitmukaberminyak 
#breakoutcream
#nochemicalproduct
167 45 22 July, 2019
@chantikgojes_shop Profile picture

@chantikgojes_shop

Betul ke tahan sebulan ? BETUL SIS ! Depends penggunaan jugak tau . Tp kalau ikt anggaran kami mmg pakai sebulan . Ada juga customer kami yg tahan lebih sebulan 🙂🙂 so jimat tak sis rasa ? .
.
.
SANGAT JIMAT YA ‼️ hanya RM35 SAHAJA . Penjimatan berganda tau .‼️ HANYA GUNA SEKALI SEHARI PADA WAKTU MALAM SAHAJA❤️ .
.

#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #cecantiklah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamterengganu #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #EAF1909081

Betul ke tahan sebulan ? BETUL SIS ! Depends penggunaan jugak tau . Tp kalau ikt anggaran kami mmg pakai sebulan . Ada juga customer kami yg tahan lebih sebulan 🙂🙂 so jimat tak sis rasa ? .
.
.
SANGAT JIMAT YA ‼️ hanya RM35 SAHAJA . Penjimatan berganda tau .‼️ HANYA GUNA SEKALI SEHARI PADA WAKTU MALAM SAHAJA❤️ .
.

#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering#kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout#breakoutcream#agentsah#cecantiklah#jerawat#ubatjerawatmalaysia#kulitsensitif#nochemicalproducts#breakoutcreamterengganu#sayajualmurah#kkmapproved #loveyourskin#EAF1909081
122 53 8 September, 2019
@chantikgojes_shop Profile picture

@chantikgojes_shop

Kenapa xboleh pakai breakout cream siang hari?
.
.
ramai sangat yg tanya soalan ni,sebenarnya bukan xbole sis, bole je mau pakai cuma nye dalam breakout cream tiada SUNBLOCK.
.
.
sebab tu di sarankan pakai pada waktu malam? seelok-eloknya pakai sebelum tidur sbb time kita tidur ni kita berehat so time ni la paling bagus untuk merawat muka 🌹 .
.
Berminat nak order klik link di bio 😊
.
.
#ubatparut #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #nochemicalproducts #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #kulitsihat
#teamAFviral0833

Kenapa xboleh pakai breakout cream siang hari?
.
.
ramai sangat yg tanya soalan ni,sebenarnya bukan xbole sis, bole je mau pakai cuma nye dalam breakout cream tiada SUNBLOCK.
.
.
sebab tu di sarankan pakai pada waktu malam? seelok-eloknya pakai sebelum tidur sbb time kita tidur ni kita berehat so time ni la paling bagus untuk merawat muka 🌹 .
.
Berminat nak order klik link di bio 😊
.
.
#ubatparut #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #nochemicalproducts #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #kulitsihat 
#teamAFviral0833
177 29 22 July, 2019
@chantikgojes_shop Profile picture

@chantikgojes_shop

Apa lah kelebihan Aloevera ni agaknya ya ?Banyak sgt tau kelebihan nya . terutamanya utk kulit yg sensitif,kemerahan,dan PARUT ! Mmg sgt2 membantu 🙏🏻 So founder kami pun selitkan lah bahan aloevera dlm BOC ni🤪🤪 .
.
.
.
Jom la CANTIK dengan BOC 🍏🍏 #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 100% organic #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif

Apa lah kelebihan Aloevera ni agaknya ya ?Banyak sgt tau kelebihan nya . terutamanya utk kulit yg sensitif,kemerahan,dan PARUT ! Mmg sgt2 membantu 🙏🏻 So founder kami pun selitkan lah bahan aloevera dlm BOC ni🤪🤪 .
.
.
.
Jom la CANTIK dengan BOC 🍏🍏 #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 100% organic #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering#kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif
49 16 16 June, 2019
@chantikgojes_shop Profile picture

@chantikgojes_shop

Nampak tak kesan akak ni guna breakoutcream ? Byk gila kesan nya . Happy tak terkira akak ni tau. .
.
.
Siapa ada mslh mcm ni ? Boleh cpt2 wasap sis . Marilah kita sama2 merawat msalah jerawat kita ❤️
.
.
.

#breakoutcream
#ubatjerawatmalaysia
#krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif
#teamAFviral0874

Nampak tak kesan akak ni guna breakoutcream ? Byk gila kesan nya . Happy tak terkira akak ni tau. .
.
.
Siapa ada mslh mcm ni ? Boleh cpt2 wasap sis . Marilah kita sama2 merawat msalah jerawat kita ❤️
.
.
.

#breakoutcream
#ubatjerawatmalaysia
#krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering#kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif#jerawat#ubatjerawatmalaysia#kulitsensitif
#teamAFviral0874
124 21 8 August, 2019
@chantikgojes_shop Profile picture

@chantikgojes_shop

Hanya RM35 sahaja tahan sebulan uolss🌸 Calit nipis2 je pun tp kesan dia power gila tau🙏🏻 .
.
.
Jom la CANTIK dengan BOC 🍏🍏 #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 100% organic #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering

Hanya RM35 sahaja tahan sebulan uolss🌸 Calit nipis2 je pun tp kesan dia power gila tau🙏🏻 .
.
.
Jom la CANTIK dengan BOC 🍏🍏 #krimjerawat #krimparut #ubatparut  #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 100% organic #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering
46 17 18 June, 2019
@chantikgojes_shop Profile picture

@chantikgojes_shop

Alhamdulillah dalam masa sebulan dah banyak perubahan kita dapat lihat pada kulit customer kita 😍

Nak order boleh klik link di bio .
.
.

#kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreampenang #ubatjerawatmalaysia
#krimjerawat
#krimparut
#ubatparut
#kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif

Alhamdulillah dalam masa sebulan dah banyak perubahan kita dapat lihat pada kulit customer kita 😍

Nak order boleh klik link di bio .
.
.

#kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreampenang  #ubatjerawatmalaysia 
#krimjerawat 
#krimparut 
#ubatparut 
#kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif
88 43 6 September, 2019