#kulitmukasensitif Instagram Photos & Videos

kulitmukasensitif - 1.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kulitmukasensitif and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
10.2
Average comment
3
Posts with video
5/48
Posts with photo
43/48

Hashtag Popularity

Mcm lama nda share feedback kan 😁
.
.
Nah hakak belanja 1feedback osem di petang sabtu yg biziii ni ~ 🌹
.
.
Kulit mmg putih tp tambah putih,jerawat pasir di dahi dah kurang..jerawat hanya tggl bekas sis ! 💋 .
.
hebat ka hebat? #breakoutcream mmg nda pena mengecewakan..hakak is tumpang gumbiraaa 💃
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
9 2 14 September, 2019

Kena baca dulu baru tahu tentang Breakout Soap
. .
Dm or whatsapp 84231867 to order. .
#breakoutcream #breakoutcreamsg #breakoutsoap #breakoutsoapsg #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Kena baca dulu baru tahu tentang Breakout Soap
. .
Dm or whatsapp 84231867 to order. . 
#breakoutcream#breakoutcreamsg#breakoutsoap#breakoutsoapsg#krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
0 0 13 September, 2019
Swipe left - > kami share khasiat buah delima pada kulit wajah anda❤️ .
.
#breakoutcream#breakoutcreamsg#krimjerawat#breakoutsoap #breakoutsoapsg #ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
0 0 13 September, 2019

Muka happy bila dah bebas jerawat dan parut🍏
penggunaan xsampai 2 minggu muka dah makin pulih alhamdulillah🍏
.
.

#breakoutcream #breakoutcreamsg #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Muka happy bila dah bebas jerawat dan parut🍏
penggunaan xsampai 2 minggu muka dah makin pulih alhamdulillah🍏
.
.

#breakoutcream#breakoutcreamsg#krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
4 0 13 September, 2019

Hye harini myra nak share ngan korang cara nak cuci muka menggunakan breakout soap❤️ sebelum tidur wajib cuci muka bersih2 dulu lepastu apply skincare routine (kalau ada)
last skali baru pakai breakout cream 🍏
.
.
#breakoutcream #breakoutcreamsg #breakoutsoap #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Hye harini myra nak share ngan korang cara nak cuci muka menggunakan breakout soap❤️ sebelum tidur wajib cuci muka bersih2 dulu lepastu apply skincare routine (kalau ada)
last skali baru pakai breakout cream 🍏
.
.
#breakoutcream#breakoutcreamsg#breakoutsoap #krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
2 0 13 September, 2019

Alhamdulillah saya suka sgt video ni sbs sis @leunieynatshax mmg bagi honest review, bukan review cap ayam.

dia mmg pakai dan dia memang happy sgt dengan kehebatan Breakout Cream ni, Syukur alhamdulillah siap nak repeat 2 tubs lagi🍏🍏🍏
.
.
Dm or whatsapp 84231867 to order/ enquiries. .
.
#breakoutcream #breakoutcreamsg #krimjerawat #ubatjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukakering #kulitmukasensitif

Alhamdulillah saya suka sgt video ni sbs sis @leunieynatshax mmg bagi honest review, bukan review cap ayam.

dia mmg pakai dan dia memang happy sgt dengan kehebatan Breakout Cream ni, Syukur alhamdulillah siap nak repeat 2 tubs lagi🍏🍏🍏
.
.
Dm or whatsapp 84231867 to order/ enquiries. .
.
#breakoutcream#breakoutcreamsg#krimjerawat#ubatjerawat#kulitmukaberminyak#kulitmukakering#kulitmukasensitif
1 0 13 September, 2019

Another feedback! And again... Kes breakout juga 😢
.
Sebelum bertemu dengan Peony Essence, dah beberapa bulan menanggung kulit breakout, skincare routine hanya buat yang basic je tapi tetap tak nampak perubahan. Kulit masih berminyak, jerawat silih berganti, parut liat benorrr nak pudar. Sampai rasa malu nak berhadapan dengan orang sebab make up tebal pun tak mampu nak cover 😢
.
Berbeza apabila tambah sebotol Peony Essence ke dalam basic skincare routine iaitu cleansing, toning, moisturising & sunscreen. Bila pakai Peony Essence selepas toner baru nampak kulit semakin pulih & jerawat mula slow down
.
Memang ada beza bila kita pakai atau tak pakai essence bersama skincare products yang lain. Kulit yang bermasalah akan slowly repair. Kulit yang tak ada masalah pula akan bertambah cerah & glowing, mekap juga bertambah smooth & cantik
.
Tapi nak nampak kesan pada kulit memang ambil masa, terutamanya kes breakout macam ni. Ambil masa berbulan-bulan. Cepat atau lambat bergantung pada jenis kulit masing-masing dan macam mana kita jaga kulit
.
Sebab tu kena banyak bersabar. Kulit nak meragam & nak rosak memang sekelip mata je. Tapi nak pulihkan semula memang ambil masa
.
Yang penting kena banyak bersabar & teruskan guna produk yang korang yakin mampu pulihkan kulit korang
.
Slowly but surely ❤

Another feedback! And again... Kes breakout juga 😢
.
Sebelum bertemu dengan Peony Essence, dah beberapa bulan menanggung kulit breakout, skincare routine hanya buat yang basic je tapi tetap tak nampak perubahan. Kulit masih berminyak, jerawat silih berganti, parut liat benorrr nak pudar. Sampai rasa malu nak berhadapan dengan orang sebab make up tebal pun tak mampu nak cover 😢
.
Berbeza apabila tambah sebotol Peony Essence ke dalam basic skincare routine iaitu cleansing, toning, moisturising & sunscreen. Bila pakai Peony Essence selepas toner baru nampak kulit semakin pulih & jerawat mula slow down
.
Memang ada beza bila kita pakai atau tak pakai essence bersama skincare products yang lain. Kulit yang bermasalah akan slowly repair. Kulit yang tak ada masalah pula akan bertambah cerah & glowing, mekap juga bertambah smooth & cantik
.
Tapi nak nampak kesan pada kulit memang ambil masa, terutamanya kes breakout macam ni. Ambil masa berbulan-bulan. Cepat atau lambat bergantung pada jenis kulit masing-masing dan macam mana kita jaga kulit
.
Sebab tu kena banyak bersabar. Kulit nak meragam & nak rosak memang sekelip mata je. Tapi nak pulihkan semula memang ambil masa
.
Yang penting kena banyak bersabar & teruskan guna produk yang korang yakin mampu pulihkan kulit korang
.
Slowly but surely ❤
1 1 12 September, 2019

With Peony Essence, in addition to hydrated & brighter skin, you will notice blemishes clearing up faster. Thanks to the healing properties of peonies & rosemary!
.
*Gambar sekadar hiasan. Bukan bunga peony, bukan juga daun rosemary 😊
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)

With Peony Essence, in addition to hydrated & brighter skin, you will notice blemishes clearing up faster. Thanks to the healing properties of peonies & rosemary!
.
*Gambar sekadar hiasan. Bukan bunga peony, bukan juga daun rosemary 😊
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
0 1 10 September, 2019

Vitamin c sniwhite

Selamat diambil mereka yang berusia 12 tahun keatas.
Mereka yang ada fibroid, cyst dan tyroid juga sesuai kerana vitamin ini tidak mengandungi kolagen.
Whatsapp 011 2955 9915

#kaksal akan bantu dan jawab semua pertanyaan yang diajukan dengan penuh yakin. Insyaallah... Produk Bagus kan sis.. #arusbeauty

Vitamin c sniwhite

Selamat diambil mereka yang berusia 12 tahun keatas. 
Mereka yang ada fibroid, cyst dan tyroid juga sesuai kerana vitamin ini tidak mengandungi kolagen. 
Whatsapp 011 2955 9915

#kaksal akan bantu dan jawab semua pertanyaan yang diajukan dengan penuh yakin. Insyaallah... Produk Bagus kan sis.. #arusbeauty
8 2 10 September, 2019

🌼 Essences restore the natural hydration balance that has been altered during the cleansing and toning routine
.
🌼 Essences prepare the skin for anything coming after
.
🌼 Essences can be formulated for many different secondary benefits as well, such as brightening, firming, or calming the skin, to target specific concerns
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)

🌼 Essences restore the natural hydration balance that has been altered during the cleansing and toning routine
.
🌼 Essences prepare the skin for anything coming after
.
🌼 Essences can be formulated for many different secondary benefits as well, such as brightening, firming, or calming the skin, to target specific concerns
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
35 1 9 September, 2019

Baru 2 minggu pakai Peony Essence, kulit dah semakin pulih dengan ketara! 😱😱😱
.
Happy sangat bila dapat feedback macam ni. Rasa berbaloi segala penat lelah & tangisan di sebalik melahirkan Peony Essence 😭
.
Kulit yang asalnya breakout & menjadi kusam, kini semakin cerah & kurang berjerawat
.
Malas nak cakap banyak, biar gambar je berbicara
.
Tinggal parut je lagi tunggu masa untuk pudar, lepas tu boleh bergembira dengan kulit baru yang lebih sihat. Awwwww Linda yang tak sabar! 😍

Baru 2 minggu pakai Peony Essence, kulit dah semakin pulih dengan ketara! 😱😱😱
.
Happy sangat bila dapat feedback macam ni. Rasa berbaloi segala penat lelah & tangisan di sebalik melahirkan Peony Essence 😭
.
Kulit yang asalnya breakout & menjadi kusam, kini semakin cerah & kurang berjerawat
.
Malas nak cakap banyak, biar gambar je berbicara
.
Tinggal parut je lagi tunggu masa untuk pudar, lepas tu boleh bergembira dengan kulit baru yang lebih sihat. Awwwww Linda yang tak sabar! 😍
1 1 9 September, 2019

Betul ke tahan sebulan ? BETUL SIS ! Depends penggunaan jugak tau . Tp kalau ikt anggaran kami mmg pakai sebulan . Ada juga customer kami yg tahan lebih sebulan 🙂🙂 so jimat tak sis rasa ? .
.
.
SANGAT JIMAT YA ‼️ hanya RM35 SAHAJA . Penjimatan berganda tau .‼️ HANYA GUNA SEKALI SEHARI PADA WAKTU MALAM SAHAJA❤️ .
.

#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #cecantiklah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamterengganu #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #EAF1909081

Betul ke tahan sebulan ? BETUL SIS ! Depends penggunaan jugak tau . Tp kalau ikt anggaran kami mmg pakai sebulan . Ada juga customer kami yg tahan lebih sebulan 🙂🙂 so jimat tak sis rasa ? .
.
.
SANGAT JIMAT YA ‼️ hanya RM35 SAHAJA . Penjimatan berganda tau .‼️ HANYA GUNA SEKALI SEHARI PADA WAKTU MALAM SAHAJA❤️ .
.

#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering#kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout#breakoutcream#agentsah#cecantiklah#jerawat#ubatjerawatmalaysia#kulitsensitif#nochemicalproducts#breakoutcreamterengganu#sayajualmurah#kkmapproved #loveyourskin#EAF1909081
122 53 8 September, 2019

Lepas ni kalau ada jerawat tak perlu risau lagi.. Peony Essence kan ada!
.
Jerawat akan cepat mengecut & parut juga cepat pudar 😍

Lepas ni kalau ada jerawat tak perlu risau lagi.. Peony Essence kan ada!
.
Jerawat akan cepat mengecut & parut juga cepat pudar 😍
1 1 6 September, 2019

Alhamdulillah dalam masa sebulan dah banyak perubahan kita dapat lihat pada kulit customer kita 😍

Nak order boleh klik link di bio .
.
.

#kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreampenang #ubatjerawatmalaysia
#krimjerawat
#krimparut
#ubatparut
#kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif

Alhamdulillah dalam masa sebulan dah banyak perubahan kita dapat lihat pada kulit customer kita 😍

Nak order boleh klik link di bio .
.
.

#kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreampenang  #ubatjerawatmalaysia 
#krimjerawat 
#krimparut 
#ubatparut 
#kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif
88 43 6 September, 2019

Essences are to skincare what primers are to makeup. They set the stage for flawless application and make the active ingredients in your subsequent skincare steps much more effective
.
Essences are typically made with ingredients that have small molecular values. They can penetrate deep within pores to prep the skin for what's coming next
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)

Essences are to skincare what primers are to makeup. They set the stage for flawless application and make the active ingredients in your subsequent skincare steps much more effective
.
Essences are typically made with ingredients that have small molecular values. They can penetrate deep within pores to prep the skin for what's coming next
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
0 1 6 September, 2019

Essences are known for delivering hydration to the skin
.
If dewy glow you are always chasing
.
Yeahhh... You're gonna want an essence for that! 😘
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)

Essences are known for delivering hydration to the skin
.
If dewy glow you are always chasing
.
Yeahhh... You're gonna want an essence for that! 😘
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
3 1 5 September, 2019

Belanja 1 dulu testimoni awesome ..next lagi yg lainnn ~ 💃
.
.
Biar gambar berbicara bilangnyeeee ! 💚 tp serius ,tgk gambar before & after pun mmg nampak ketara suda tu perubahan. .
.
Start pakai 28ogos..tgk gambar yg 5sept tu. Awesome ke awesome? Blum habis 1tube sis ,tp nmpk suda perubahan ketara..alhamdulillah🌹 moga makin terawat tu missJ problem 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Belanja 1 dulu testimoni awesome ..next lagi yg lainnn ~ 💃
.
.
Biar gambar berbicara bilangnyeeee ! 💚 tp serius ,tgk gambar before & after pun mmg nampak ketara suda tu perubahan. .
.
Start pakai 28ogos..tgk gambar yg 5sept tu. Awesome ke awesome? Blum habis 1tube sis ,tp nmpk suda perubahan ketara..alhamdulillah🌹 moga makin terawat tu missJ problem 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
4 0 5 September, 2019

Bahan utama breakout cream adalah APPLE EXTRACT 🍏
.
🍏Menghilangkan eye bag
🍏Mencerahkan kulit
🍏Membuang sel kulit mati
🍏Mengecilkan pori2
🍏Merawat jerawat dan parut jerawat

Selain Apple, Aloe Vera juga merupakan salah satu bahan utama dalam breakout crem 🤗
.
KELEBIHAN EXTRACT ALOE VERA :
.
🍃Meringankan pengelupasan
🍃Merawat luka
🍃Melegakan kerengsangan kulit
🍃Mengelak bintik hitam
🍃Menperlahankan tanda penuaan
🍃Melawan jerawat
🍃Melegakan sunburn
🍃Melembabkan kulit
.
.
#malaysia #perak #breakoutcreamperak
#ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamperak #creambreakout #breakoutcream

Bahan utama breakout cream adalah APPLE EXTRACT 🍏
.
🍏Menghilangkan eye bag
🍏Mencerahkan kulit
🍏Membuang sel kulit mati
🍏Mengecilkan pori2
🍏Merawat jerawat dan parut jerawat

Selain Apple, Aloe Vera juga merupakan salah satu bahan utama dalam breakout crem 🤗
.
KELEBIHAN EXTRACT ALOE VERA :
.
🍃Meringankan pengelupasan
🍃Merawat luka
🍃Melegakan kerengsangan kulit
🍃Mengelak bintik hitam
🍃Menperlahankan tanda penuaan
🍃Melawan jerawat
🍃Melegakan sunburn
🍃Melembabkan kulit
.
.
#malaysia #perak #breakoutcreamperak
#ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamperak #creambreakout #breakoutcream
2 0 4 September, 2019

🍏Breakout Cream 🍏
Alhamdulillah muka customer semakin pulih selepas menggunakan breakout cream.
.
Untuk pengetahuan korang, breakout cream bukan sahaja merawat jerawat, ia juga blh merawat masalah kulit kering, kulit berminyak, kulit kusam, parut dan juga jeragat.
.
Satu cream boleh merawat pelbagai masalah kulit
Yang belum ada, wajib beli satu. Harga cuma RM35 (mampu milik sangat) .
Jom whatsapp 0174831780
🎁FREE GIFT BEST GILER
.
.
#breakoutcream #breakoutcreamperak #breakoutcream #breakoutcreamperak #breakoutcreammalaysia
#breakoutcreamhq #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute

🍏Breakout Cream 🍏
Alhamdulillah muka customer semakin pulih selepas menggunakan breakout cream.
.
Untuk pengetahuan korang, breakout cream bukan sahaja merawat jerawat, ia juga blh merawat masalah kulit kering, kulit berminyak, kulit kusam, parut dan juga jeragat.
.
Satu cream boleh merawat pelbagai masalah kulit
Yang belum ada, wajib beli satu. Harga cuma RM35 (mampu milik sangat) .
Jom whatsapp 0174831780
🎁FREE GIFT BEST GILER
.
.
#breakoutcream #breakoutcreamperak #breakoutcream #breakoutcreamperak #breakoutcreammalaysia
#breakoutcreamhq #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute
0 0 4 September, 2019

🍏 BREAKOUT CREAM 🍏

Masalah kulit muka anda dapat di selesaikan dengan 1 calitan sahaja. 50g boleh tahan sebulan, sangat jimat dan berbaloi 🍏
.
.
#malaysia #perak #breakoutcreamperak
#ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamperak #creambreakout #breakoutcream

🍏 BREAKOUT CREAM 🍏

Masalah kulit muka anda dapat di selesaikan dengan 1 calitan sahaja. 50g boleh tahan sebulan, sangat jimat dan berbaloi 🍏
.
.
#malaysia #perak #breakoutcreamperak
#ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamperak #creambreakout #breakoutcream
1 0 4 September, 2019

Selalu customer tanya berapa lama ya nak kecutkan jerawat, bergantung pada kulit kita, ada yg cepat dan lambat.
.
kalau cepat tu hanya dalam masa 24 jam dah boleh kecut , selalunya mcm tu lah. Kalau lambat tu mungkin 2-3 hari baru kecut.
.
Untuk kulit yg tgh breakout tkda lain dah penyelesaian dia korang kena dapat kan breakout cream je utk settle kan masalah korang. Tgk gmbr selepas cust ni ape dh jd kat skin dia 😍✨
.
Korang nilai sendiri‼️pastu whatsapp sis or DM utk more info and order. Sis pun boleh cod dekat korang bagi yang berdekatan 💋💞
.
@breakoutcream_beauty 📱
Cod area : Paka, Dungun, Kerteh 📍
www.wasap.my/60164322734 💬
.
#kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamterengganu #creambreakout #breakoutcream #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #tasnimskindungun

Selalu customer tanya berapa lama ya nak kecutkan jerawat, bergantung pada kulit kita, ada yg cepat dan lambat.
.
kalau cepat tu hanya dalam masa 24 jam dah boleh kecut , selalunya mcm tu lah. Kalau lambat tu mungkin 2-3 hari baru kecut.
.
Untuk kulit yg tgh breakout tkda lain dah penyelesaian dia korang kena dapat kan breakout cream je utk settle kan masalah korang. Tgk gmbr selepas cust ni ape dh jd kat skin dia 😍✨
.
Korang nilai sendiri‼️pastu whatsapp sis or DM utk more info and order. Sis pun boleh cod dekat korang  bagi yang berdekatan 💋💞
.
@breakoutcream_beauty 📱
Cod area : Paka, Dungun, Kerteh 📍
www.wasap.my/60164322734 💬
.
#kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamterengganu #creambreakout #breakoutcream #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #tasnimskindungun
1 0 3 September, 2019

@amberlybeaute
Alhamdulillah muka customer semakin pulih selepas menggunakan breakout cream.
.
Untuk pengetahuan korang, breakout cream bukan sahaja merawat jerawat, ia juga blh merawat masalah kulit kering, kulit berminyak, kulit kusam, parut dan juga jeragat.
.
Satu cream boleh merawat pelbagai masalah kulit
Yang belum ada, wajib beli satu. Harga cuma RM35 (mampu milik sangat) .
Jom whatsapp 0164322734
🎁FREE GIFT BEST GILER
.
Cod Area 📍
Paka, Dungun, Kerteh dan lain-lain kawasan berdekatan
.
#breakoutcream #breakoutcreamdungun #breakoutcreampaka #breakoutcreamterengganu #breakoutcreammalaysia
#breakoutcreamhq #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute

@amberlybeaute 
Alhamdulillah muka customer semakin pulih selepas menggunakan breakout cream.
.
Untuk pengetahuan korang, breakout cream bukan sahaja merawat jerawat, ia juga blh merawat masalah kulit kering, kulit berminyak, kulit kusam, parut dan juga jeragat.
.
Satu cream boleh merawat pelbagai masalah kulit
Yang belum ada, wajib beli satu. Harga cuma RM35 (mampu milik sangat) .
Jom whatsapp 0164322734
🎁FREE GIFT BEST GILER
.
Cod Area 📍
Paka, Dungun, Kerteh dan lain-lain kawasan berdekatan
.
#breakoutcream #breakoutcreamdungun #breakoutcreampaka #breakoutcreamterengganu #breakoutcreammalaysia
#breakoutcreamhq #krimparut #ubatparut #kulitmukasensitif #kulitmukaberminyak #amberlybeaute
1 1 3 September, 2019

Alhamdulillah dalam masa sebulan dah banyak perubahan kita dapat lihat pada kulit customer kita❤️❤️❤️
.
Untuk kulit yg tgh breakout tkda lain dah penyelesaian dia korang kena dapat kan produk dari @amberlybeaute je utk settle kan masalah korang. Tgk gmbr selepas cust ni ape dh jd kat skin dia 😍✨
.
Korang nilai sendiri‼️pastu whatsapp sis or DM utk more info and order. Sis pun boleh cod dekat korang bagi yang berdekatan 💋💞
.
@breakoutcream_beauty 📱
Cod area : Paka, Dungun, Kerteh 📍
www.wasap.my/60164322734 💬
.
#kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamterengganu #creambreakout #breakoutcream #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif

Alhamdulillah dalam masa sebulan dah banyak perubahan kita dapat lihat pada kulit customer kita❤️❤️❤️
.
Untuk kulit yg tgh breakout tkda lain dah penyelesaian dia korang kena dapat kan produk dari @amberlybeaute je utk settle kan masalah korang. Tgk gmbr selepas cust ni ape dh jd kat skin dia 😍✨
.
Korang nilai sendiri‼️pastu whatsapp sis or DM utk more info and order. Sis pun boleh cod dekat korang  bagi yang berdekatan 💋💞
.
@breakoutcream_beauty 📱
Cod area : Paka, Dungun, Kerteh 📍
www.wasap.my/60164322734 💬
.
#kulitmukaberminyak #amberlybeaute #breakoutcreamterengganu #creambreakout #breakoutcream #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif
1 0 3 September, 2019

Dah la bau wangi bunga peony, sekali pakai kulit juga terus licin je!
.
Aduhhhhh macam mana la tak jatuh cinta dengan Peony Essence ❤

Dah la bau wangi bunga peony, sekali pakai kulit juga terus licin je!
.
Aduhhhhh macam mana la tak jatuh cinta dengan Peony Essence ❤
17 1 2 September, 2019

Testimoni snowhite tablet lagi boh.. Senang giler nak putih
Fuh...makin lawa.

Berminat nak tau lebih lagi, whatsapp #kaksal
011 2955 9915

Atau klik
http://www.gowasap.my/d1e8a4

Testimoni snowhite tablet lagi boh.. Senang giler nak putih
Fuh...makin lawa.

Berminat nak tau lebih lagi, whatsapp #kaksal 
011 2955 9915

Atau klik 
http://www.gowasap.my/d1e8a4
9 1 1 September, 2019

Brighten & improve skin clarity while providing all day moisture with this soothing Peony Essence for a supple & luminous complexion
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)

Brighten & improve skin clarity while providing all day moisture with this soothing Peony Essence for a supple & luminous complexion
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
28 1 1 September, 2019

Girls.. Kalau korang nak buat 7 Skin Method or layering menggunakan essence or hydrating toner memang boleh.. Tapi kena buat ikut cara yang betul
.
Jangan la bila baru beli terus buat 7 layers setiap hari... Terkejut kulit tu nanti lain pulak jadinya 😂
.
If the hydrating toner or facial essence is new to your skin, korang cuba mulakan dengan 1 layer dahulu, use it for both morning & night skincare routine
.
Jadi korang boleh test hydrating toner or facial essence tu -
✔ Serasi atau tidak dengan kulit?
✔ Ada bahan yang buat kulit kita allergy or pori tersumbat?
✔ Sesuai atau tidak bila kita incorporate sekali dengan produk-produk lain dalam skincare routine kita?
.
Mulakan dengan 1 layer sahaja selama seminggu dan jika semuanya okay, boleh la slowly buat layering :
- Start dengan 2-3 layers, untuk 1-2 kali seminggu
- Bila kulit dah boleh terima, jika ada kelapangan masa, boleh buat 5 -7 layers, 2-3 kali seminggu
- Dah terror nanti bolehlah layer toner & essence sekaligus. Contohnya toner 2 layers, essence 2 layers. Bergantung pada keserasian kulit masing-masing
.
7 Skin Method tak perlu buat setiap hari pun, takot nanti kulit over-hydrate. Buat setakat mana kulit kita selesa. Ada orang buat 5 layers je kulit dah rasa heavy. Ada orang obses buat sampai 7 layers, sebulan habis sebotol Peony Essence 😂
.
And yesssss bila kita dah sampai tahap yang kulit kita terima & serasi dengan 7 Skin Method, seperti testimoni di atas, kulit kita lebih cepat sihat. Bila ada jerawat or kulit kusam, cepat je kulit kita bertindak untuk pulih. Kulit akan kelihatan lebih lembap, firm, cerah, dan 7 Skin Method juga adalah kunci untuk dapatkan glass skin 😉

Girls.. Kalau korang nak buat 7 Skin Method or layering menggunakan essence or hydrating toner memang boleh.. Tapi kena buat ikut cara yang betul
.
Jangan la bila baru beli terus buat 7 layers setiap hari... Terkejut kulit tu nanti lain pulak jadinya 😂
.
If the hydrating toner or facial essence is new to your skin, korang cuba mulakan dengan 1 layer dahulu, use it for both morning & night skincare routine
.
Jadi korang boleh test hydrating toner or facial essence tu -
✔ Serasi atau tidak dengan kulit?
✔ Ada bahan yang buat kulit kita allergy or pori tersumbat?
✔ Sesuai atau tidak bila kita incorporate sekali dengan produk-produk lain dalam skincare routine kita?
.
Mulakan dengan 1 layer sahaja selama seminggu dan jika semuanya okay, boleh la slowly buat layering :
- Start dengan 2-3 layers, untuk 1-2 kali seminggu
- Bila kulit dah boleh terima, jika ada kelapangan masa, boleh buat 5 -7 layers, 2-3 kali seminggu
- Dah terror nanti bolehlah layer toner & essence sekaligus. Contohnya toner 2 layers, essence 2 layers. Bergantung pada keserasian kulit masing-masing
.
7 Skin Method tak perlu buat setiap hari pun, takot nanti kulit over-hydrate. Buat setakat mana kulit kita selesa. Ada orang buat 5 layers je kulit dah rasa heavy. Ada orang obses buat sampai 7 layers, sebulan habis sebotol Peony Essence 😂
.
And yesssss bila kita dah sampai tahap yang kulit kita terima & serasi dengan 7 Skin Method, seperti testimoni di atas, kulit kita lebih cepat sihat. Bila ada jerawat or kulit kusam, cepat je kulit kita bertindak untuk pulih. Kulit akan kelihatan lebih lembap, firm, cerah, dan 7 Skin Method juga adalah kunci untuk dapatkan glass skin 😉
2 1 31 August, 2019

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

Semoga Malaysia akan terus merdeka dari segala jenis penjajahan termasuk dari kuasa asing, budaya asing, bangsa asing, negara asing dan sebagainya.

Malaysia adalah Malaya.Malaya milik melayu dan agama rasmi Malaysia berada dalam bendera kita.

14 negeri dalam satu negara bersatu dalam masyarakat yang berbilang bangsa. Semoga Malaysia terus maju, aman dan makmur. Aamiin...

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

Semoga Malaysia akan terus merdeka dari segala jenis penjajahan termasuk dari kuasa asing, budaya asing, bangsa asing, negara asing dan sebagainya.

Malaysia adalah Malaya.Malaya milik melayu dan agama rasmi Malaysia berada dalam bendera kita.

14 negeri dalam satu negara bersatu dalam masyarakat yang berbilang bangsa. Semoga Malaysia terus maju, aman dan makmur. Aamiin...
4 1 31 August, 2019

Semua masalah diatas boleh di atasi dengan hanya menggunakan breakout cream.

Breakout cream ni sangat powerful tau, ramai yg dah dapat kulit flawless selepas menggunakanya

harga rm35 sm rm40 sa
18 sgd bnd

harga mampu milik uolss
Nak order klik link di bio ya 😊
.
.

#breakoutcream
#rawatjerawatdanparut
#kulitmukasensitif
#kulitberminyak

Semua masalah diatas boleh di atasi dengan hanya menggunakan breakout cream.

Breakout cream ni sangat powerful tau, ramai yg dah dapat kulit flawless selepas menggunakanya

harga rm35 sm rm40 sa
18 sgd bnd

harga mampu milik uolss 
Nak order klik link di bio ya 😊
.
.

#breakoutcream
#rawatjerawatdanparut
#kulitmukasensitif 
#kulitberminyak
52 18 30 August, 2019

Dah la bau wangi bunga peony, sekali pakai kulit juga terus lembut!
.
Aduhhhhh macam mana la tak jatuh cinta dengan Peony Essence ❤

Dah la bau wangi bunga peony, sekali pakai kulit juga terus lembut!
.
Aduhhhhh macam mana la tak jatuh cinta dengan Peony Essence ❤
8 1 29 August, 2019

A facial essence will give the pores a sponge-like quality, helping them better absorb the active ingredients in the products you apply afterwards
.
Think about it this way :
A dry sponge won’t collect as much liquid as a damp sponge will — those first few drops just roll right off the top. Since cleansers and toners tend to be stripping, they can leave the skin dry and tight, in other words, not the ideal canvas for serums and moisturizers
.
But by providing your skin with hydration via an essence before you move on to the next steps in your routine, you give your skin the ability to really soak up all that active ingredient goodness
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)

A facial essence will give the pores a sponge-like quality, helping them better absorb the active ingredients in the products you apply afterwards
.
Think about it this way :
A dry sponge won’t collect as much liquid as a damp sponge will — those first few drops just roll right off the top. Since cleansers and toners tend to be stripping, they can leave the skin dry and tight, in other words, not the ideal canvas for serums and moisturizers
.
But by providing your skin with hydration via an essence before you move on to the next steps in your routine, you give your skin the ability to really soak up all that active ingredient goodness
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
0 1 29 August, 2019

Hydration is the key to flawless, radiant skin
.
Layering hydrating product like a facial essence helps other products better penetrate the skin, making them more effective
.
You will instantly see the results - plumper, younger-looking skin and a natural glow exuding from within
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)

Hydration is the key to flawless, radiant skin
.
Layering hydrating product like a facial essence helps other products better penetrate the skin, making them more effective
.
You will instantly see the results - plumper, younger-looking skin and a natural glow exuding from within
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
1 1 28 August, 2019

SNOW WHITE SECRET BEAUTY TABLET

VOLUSI KECANTIKAN MASA KINI

Whitening&Slimming&Detox

KANDUNGAN SNOW WHITE SECRET: ~ Kurma ~ Lemon ~ Delima
~ Astaxanthine
~ L-cysteine ~ Vitamin C ~ Lutein
KHASIAT SNOW WHITE SECRET: ~ Mencerahkan kulit ~Melembabkan kulit
~ Mengecilkan liang pori
~ Anti penuaan
~ Mengurangkan jerawat dan jeragat
~ Menghasilkan sel-sel kulit baru
~ Mengawal dan mengurangkan berat badan
~ Melancarkan haid
~ Merawat tumit kaki pecah
~ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
~ Memperbanyakkan susu ibu
~ Membantu suburkan hormon (ikhtiar utk hamil) ~Sesuai untuk semua wanita 15 tahun ke atas
~Sesuai untuk ibu mengandung
~Sesuai untuk ibu menyusu juga

Kesan bertenaga seawal 24 jam..Testimoni bertambah dri sehari ke sehari
Normal Price : RM59 (30biji)

Whatsapp ke 011-29559915

SNOW WHITE SECRET BEAUTY TABLET

VOLUSI KECANTIKAN MASA KINI

Whitening&Slimming&Detox

KANDUNGAN SNOW WHITE SECRET: ~ Kurma ~ Lemon ~ Delima
~ Astaxanthine
~ L-cysteine ~ Vitamin C ~ Lutein 
KHASIAT SNOW WHITE SECRET: ~ Mencerahkan kulit ~Melembabkan kulit
~ Mengecilkan liang pori
~ Anti penuaan
~ Mengurangkan jerawat dan jeragat
~ Menghasilkan sel-sel kulit baru
~ Mengawal dan mengurangkan berat badan
~ Melancarkan haid
~ Merawat tumit kaki pecah
~ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
~ Memperbanyakkan susu ibu
~ Membantu suburkan hormon (ikhtiar utk hamil) ~Sesuai untuk semua wanita 15 tahun ke atas
~Sesuai untuk ibu mengandung
~Sesuai untuk ibu menyusu juga

Kesan bertenaga seawal 24 jam..Testimoni bertambah dri sehari ke sehari 
Normal Price : RM59 (30biji)

Whatsapp ke 011-29559915
0 1 28 August, 2019

LET THE PICTURES DO THE TALKING
.
Still remember her? Dia antara customer awal yang put trust pada Peony Essence
.
Mula-mula dia pun takot nak cuba Peony Essence. Ye la.. Kulit dah breakout disebabkan skincare sebelumnya. Ditambah lagi dengan kulit yang super sensitif. Risau Peony Essence juga tak sesuai dengan kulit. Selepas belek-belek Ig @routine_hq dan kaji pasal produk, akhirnya dia beranikan diri untuk beli juga 😉
.
Linda happy sangat after 3 weeks (1 April 2019 - 21 April 2019) menggunakan Peony Essence, dia update Linda perubahan kulitnya. Excited betul dia masa tu 😁
.
On 29 July 2019 dia contact Linda lagi & sent me her recent picture. OMG! 😱😱😱 Dah flawless kulit dia.. Cuma kadang-kadang naik jerawat bila tak jaga makan je. Dan Linda memang dah bagitau yang dia seorang gadis yang cantik rupa parasnya
.
I'm so proud of her! Bukan sebab bangga dengan produk sendiri. Tapi sebab semangat dia nak pulihkan kulit. Betapa dia sabar, konsisten & yakin dengan Peony Essence. Untuk sihatkan semula kulit yang breakout sampai licin flawless memang ambil masa yang lama, but its okay.. Dia tunggu
.
Dan hasilnya.. Walahhhhh!!! You deserve it, Love! 😍

LET THE PICTURES DO THE TALKING
.
Still remember her? Dia antara customer awal yang put trust pada Peony Essence
.
Mula-mula dia pun takot nak cuba Peony Essence. Ye la.. Kulit dah breakout disebabkan skincare sebelumnya. Ditambah lagi dengan kulit yang super sensitif. Risau Peony Essence juga tak sesuai dengan kulit. Selepas belek-belek Ig @routine_hq dan kaji pasal produk, akhirnya dia beranikan diri untuk beli juga 😉
.
Linda happy sangat after 3 weeks (1 April 2019 - 21 April 2019) menggunakan Peony Essence, dia update Linda perubahan kulitnya. Excited betul dia masa tu 😁
.
On 29 July 2019 dia contact Linda lagi & sent me her recent picture. OMG! 😱😱😱 Dah flawless kulit dia.. Cuma kadang-kadang naik jerawat bila tak jaga makan je. Dan Linda memang dah bagitau yang dia seorang gadis yang cantik rupa parasnya
.
I'm so proud of her! Bukan sebab bangga dengan produk sendiri. Tapi sebab semangat dia nak pulihkan kulit. Betapa dia sabar, konsisten & yakin dengan Peony Essence. Untuk sihatkan semula kulit yang breakout sampai licin flawless memang ambil masa yang lama, but its okay.. Dia tunggu
.
Dan hasilnya.. Walahhhhh!!! You deserve it, Love! 😍
1 1 28 August, 2019

Kesan pakai BreakOUT Cream.
-Melembapkan Kulit.
-Mencerahkan kulit.
-Menghilangkan jerawat.
-Melembutkan kulit muka.
-Membuat wajah lebih glowing.
-Memperlambatkan proses penuaan.
-Menghapuskan minyak pada kulit wajah.
.
Uolls,wajib cuba!😘
.
Belum cuba belum tahu dah cuba baru tahu❤️
.
Sehari guna sekali.Pakai Malam sebelum tido.Bangun pagi kulit semakin bersih dan peloles.😍
.

Wajib cuba!
Memang terbaik!
Raya dah nak dekat ni.Masih,sempat nak dapatkan kulit yang bersih😘
.
NOTA!!!!
Tiada, masalah untuk dipakai bersama dengan mana2 skincare... Boleh dapatkan dengan agent sah kami👇👇👇
.
www.wasap.my/+60188735348/breakoutcream
.
#jerawathilang #rawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #viral #johor #kulitmukakering #codjohor #putih #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif
#maluapabosku
#kulitputihmulus
#naturalbeauty #malaysia #cikgu
#raya #ramadhan
#bazarpaknil

Kesan pakai BreakOUT Cream.
-Melembapkan Kulit.
-Mencerahkan kulit.
-Menghilangkan jerawat.
-Melembutkan kulit muka.
-Membuat wajah lebih glowing.
-Memperlambatkan proses penuaan.
-Menghapuskan minyak pada kulit wajah.
.
Uolls,wajib cuba!😘
.
Belum cuba belum tahu dah cuba  baru tahu❤️
.
Sehari guna sekali.Pakai Malam sebelum tido.Bangun pagi kulit  semakin bersih dan peloles.😍
.

Wajib cuba!
Memang terbaik!
Raya dah nak dekat ni.Masih,sempat nak dapatkan kulit yang bersih😘
.
NOTA!!!!
Tiada, masalah untuk dipakai bersama dengan mana2 skincare... Boleh dapatkan dengan agent sah kami👇👇👇
.
www.wasap.my/+60188735348/breakoutcream
.
#jerawathilang #rawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #viral #johor #kulitmukakering #codjohor #putih #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif
#maluapabosku
#kulitputihmulus
#naturalbeauty #malaysia #cikgu
#raya #ramadhan
#bazarpaknil
2 0 26 August, 2019

Rezeki anak bilang nye 💕 .. #breakoutcream rm40 sahaja tp di bagi nye rm50,mo bagi baki suda td tp dia bekeras namau. Ikhlas dia bilang..alhamdulillah, terima kasih yg tidak terhingga sis 💋 dan juga pada semua customer² hakak yg sporting 😎
.
.
Moga bertambah murah rezeki kamu dan di permudahkan urusan dunia dan akhirat 🌹
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller

Rezeki anak bilang nye 💕 ..#breakoutcream rm40 sahaja tp di bagi nye rm50,mo bagi baki suda td tp dia bekeras namau. Ikhlas dia bilang..alhamdulillah, terima kasih yg tidak terhingga sis 💋 dan juga pada semua customer² hakak yg sporting 😎
.
.
Moga bertambah murah rezeki kamu dan di permudahkan urusan dunia dan akhirat 🌹
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
7 0 26 August, 2019

SKIN FIRST, MAKE UP SECOND
.
You should take a very good care of your skin. When your skin is healthy & moist, make up will look better, last longer & smoother
.
If you want something to boost the effectiveness of your skincare routine & you are on budget, Peony Essence is definitely for you! 😍

SKIN FIRST, MAKE UP SECOND
.
You should take a very good care of your skin. When your skin is healthy & moist, make up will look better, last longer & smoother
.
If you want something to boost the effectiveness of your skincare routine & you are on budget, Peony Essence is definitely for you! 😍
13 3 26 August, 2019

Top #kulitmukasensitif posts

3 kali pakai dah hilang semua masalah kulit muka anda 🍏🍏
.
.
Jom jom jom ❤️❤️ .
.
Cepat rebutlah peluang ❤️❤️ Untuk sebarang pertanyaan sila klik link di bio 👆

#ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 🙋🏼‍♀️ #breakout #breakoutcream
#kulitsensitif #nochemicalproduct
#kkmapproved #loveyourskin #scrublife #kulitsihat #cecantiklah

3 kali pakai dah hilang semua masalah kulit muka anda 🍏🍏
.
.
Jom jom jom ❤️❤️ .
.
Cepat rebutlah peluang ❤️❤️ Untuk sebarang pertanyaan sila klik link di bio 👆

#ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif 🙋🏼‍♀️#breakout#breakoutcream
#kulitsensitif#nochemicalproduct
#kkmapproved #loveyourskin#scrublife #kulitsihat#cecantiklah
45 17 27 May, 2019

Best gilerr pakai Peony Essence walaupun kulit jenis oily & sensitive 😱
.
Korang jangan risau, Peony Essence tidak akan membuatkan kulit korang melekit or jadi lebih berminyak. Sebab Peony Essence ni tersangatlah ringan macam air, meresap dengan cepat & tidak melekit
.
Lepas cuci muka, pakai toner & tempek Peony Essence, kulit akan jadi moist je.. Daebak! 👍

Best gilerr pakai Peony Essence walaupun kulit jenis oily & sensitive 😱
.
Korang jangan risau, Peony Essence tidak akan membuatkan kulit korang melekit or jadi lebih berminyak. Sebab Peony Essence ni tersangatlah ringan macam air, meresap dengan cepat & tidak melekit
.
Lepas cuci muka, pakai toner & tempek Peony Essence, kulit akan jadi moist je.. Daebak! 👍
1 1 21 June, 2019

Betul ke tahan sebulan ? BETUL SIS ! Depends penggunaan jugak tau . Tp kalau ikt anggaran kami mmg pakai sebulan . Ada juga customer kami yg tahan lebih sebulan 🙂🙂 so jimat tak sis rasa ? .
.
.
SANGAT JIMAT YA ‼️ hanya RM35 SAHAJA . Penjimatan berganda tau .‼️ HANYA GUNA SEKALI SEHARI PADA WAKTU MALAM SAHAJA❤️ .
.

#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #cecantiklah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamterengganu #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #EAF1909081

Betul ke tahan sebulan ? BETUL SIS ! Depends penggunaan jugak tau . Tp kalau ikt anggaran kami mmg pakai sebulan . Ada juga customer kami yg tahan lebih sebulan 🙂🙂 so jimat tak sis rasa ? .
.
.
SANGAT JIMAT YA ‼️ hanya RM35 SAHAJA . Penjimatan berganda tau .‼️ HANYA GUNA SEKALI SEHARI PADA WAKTU MALAM SAHAJA❤️ .
.

#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering#kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout#breakoutcream#agentsah#cecantiklah#jerawat#ubatjerawatmalaysia#kulitsensitif#nochemicalproducts#breakoutcreamterengganu#sayajualmurah#kkmapproved #loveyourskin#EAF1909081
122 53 8 September, 2019

Alhamdulillah.. We are so happy for you! 😘
.
Penangan Peony Essence, kulit berjerawat teruk macam mana pun boleh jadi elok. Jerawat akan mengecut & berkurang. Jerawat baru pun malu-malu nak muncul
.
Parut jerawat juga akan semakin pudar. Kulit akan menjadi lebih cerah, sihat & lembap
.
Jika kulit anda tengah breakout teruk sekalipun, disarankan cuba Peony Essence 👍

Alhamdulillah.. We are so happy for you! 😘
.
Penangan Peony Essence, kulit berjerawat teruk macam mana pun boleh jadi elok. Jerawat akan mengecut & berkurang. Jerawat baru pun malu-malu nak muncul
.
Parut jerawat juga akan semakin pudar. Kulit akan menjadi lebih cerah, sihat & lembap
.
Jika kulit anda tengah breakout teruk sekalipun, disarankan cuba Peony Essence 👍
2 1 22 July, 2019

LURVECARE RAYA SALE STILL ON UNTIL 25 MAY 2019
.
Korang dah grab belum lurvecare? Tengah duk pikir lagi? 🤨 SLIDE LEFT tgk feedback dari #lurvefairies 💕
.
Sale Raya tinggal 2 hari jee lagi ni, jgn sampai habis sale baru nk beli.. Rugi tau, kalau korang grab sekarang boleh JIMAT RM40 dan dapat sampul raya exclusive dari @lurveskincareofficial_hq 😍
.
#lurvecare #lurvecareterengganu #lurvecareperak #lurvecarekedah #lurvecarepenang #lurvecaresabah #lurvecareindonesia #pilotlurvecare #lurvefairies #kulitmukakering #kulitwajahkusam #kulitbreakout #kulitmukasensitif #suplementpinkish #suplementforskin

LURVECARE RAYA SALE STILL ON UNTIL 25 MAY 2019
.
Korang dah grab belum lurvecare? Tengah duk pikir lagi? 🤨 SLIDE LEFT tgk feedback dari #lurvefairies 💕
.
Sale Raya tinggal 2 hari jee lagi ni, jgn sampai habis sale baru nk beli.. Rugi tau, kalau korang grab sekarang boleh JIMAT RM40 dan dapat sampul raya exclusive dari @lurveskincareofficial_hq 😍
.
#lurvecare #lurvecareterengganu #lurvecareperak #lurvecarekedah #lurvecarepenang #lurvecaresabah #lurvecareindonesia #pilotlurvecare #lurvefairies #kulitmukakering #kulitwajahkusam #kulitbreakout #kulitmukasensitif #suplementpinkish #suplementforskin
461 2 23 May, 2019

Apa yang best sangat dengan Peony Essence sehingga menjadi kegilaan ramai peminat natural skincare?
.
✔ Just like other essence, our essence is also watery and lightweight
✔ Mudah meresap & rasa macam tak pakai apa-apa pada kulit
✔ It leaves your skin soft & supple until the next morning! 😚
✔ It brightens up your complexion and suitable as a pore-care product
✔ It fades acne scars & other hyperpigmentation, leaving your skin spotless!
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Price : RM48 sem / RM52 ss
FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)

Apa yang best sangat dengan Peony Essence sehingga menjadi kegilaan ramai peminat natural skincare?
.
✔ Just like other essence, our essence is also watery and lightweight
✔ Mudah meresap & rasa macam tak pakai apa-apa pada kulit
✔ It leaves your skin soft & supple until the next morning! 😚
✔ It brightens up your complexion and suitable as a pore-care product
✔ It fades acne scars & other hyperpigmentation, leaving your skin spotless!
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Price : RM48 sem / RM52 ss
FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
1 1 26 June, 2019

Aunty-aunty yang dah 50-an ke atas, jangan segan-segan untuk tanya & beli skincare. Its never too late untuk jaga kulit & repair segala masalah kulit
.
At least dapat jugak pudarkan jeragat & age spots, walaupun skin cell turnover dah slow down
.
Kulit juga akan rasa lebih segar, tegang dan lembap bila aunty-aunty jaga kelembapan kulit. Aging skin kan lebih kering 😉
.
So aunty-aunty jangan risau k.. Peony Essence juga sesuai untuk aging skin, masih berkesan dari segi brightening untuk pudarkan hyperpigmentations dan cerahkan kulit kusam
.
Remember,
AGE IS JUST A NUMBER.
YOU ARE STILL BEAUTIFUL 😘

Aunty-aunty yang dah 50-an ke atas, jangan segan-segan untuk tanya & beli skincare. Its never too late untuk jaga kulit & repair segala masalah kulit
.
At least dapat jugak pudarkan jeragat & age spots, walaupun skin cell turnover dah slow down
.
Kulit juga akan rasa lebih segar, tegang dan lembap bila aunty-aunty jaga kelembapan kulit. Aging skin kan lebih kering 😉
.
So aunty-aunty jangan risau k.. Peony Essence juga sesuai untuk aging skin, masih berkesan dari segi brightening untuk pudarkan hyperpigmentations dan cerahkan kulit kusam
.
Remember,
AGE IS JUST A NUMBER.
YOU ARE STILL BEAUTIFUL 😘
3 3 31 July, 2019

Kenapa xboleh pakai breakout cream siang hari?
.
.
ramai sangat yg tanya soalan ni,sebenarnya bukan xbole sis, bole je mau pakai cuma nye dalam breakout cream tiada SUNBLOCK.
.
.
sebab tu di sarankan pakai pada waktu malam? seelok-eloknya pakai sebelum tidur sbb time kita tidur ni kita berehat so time ni la paling bagus untuk merawat muka 🌹 .
.
Berminat nak order klik link di bio 😊
.
.
#ubatparut #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #nochemicalproducts #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #kulitsihat
#teamAFviral0833

Kenapa xboleh pakai breakout cream siang hari?
.
.
ramai sangat yg tanya soalan ni,sebenarnya bukan xbole sis, bole je mau pakai cuma nye dalam breakout cream tiada SUNBLOCK.
.
.
sebab tu di sarankan pakai pada waktu malam? seelok-eloknya pakai sebelum tidur sbb time kita tidur ni kita berehat so time ni la paling bagus untuk merawat muka 🌹 .
.
Berminat nak order klik link di bio 😊
.
.
#ubatparut #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #nochemicalproducts #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #kulitsihat 
#teamAFviral0833
177 29 22 July, 2019