#kulitputih Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kulitputih and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
0.9
Average comment
0.1
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

@indo.lamour Profile picture

@indo.lamour

Alhamdulillah, paket ultimate platinum yang menemani satu bulan ini sudah bikin Lamouvers semakin pede.
Wajah lebih sehat, lebih bersih dan bebas kusam. Dirutinin pakai LAMOUR nya ya biar makin cerah wajahnya.

#LAMOURSkincare
#LAMOUVERS
#Skincareaman
#Skincarehalal
#Kulitcerah
#Kulitputih
#Perawatanwajah

Alhamdulillah, paket ultimate platinum yang menemani satu bulan ini sudah bikin Lamouvers semakin pede. 
Wajah lebih sehat, lebih bersih dan bebas kusam. Dirutinin pakai LAMOUR nya ya biar makin cerah wajahnya.

#LAMOURSkincare
#LAMOUVERS
#Skincareaman
#Skincarehalal 
#Kulitcerah
#Kulitputih
#Perawatanwajah
0 0 2 minutes ago
@callabeauty.eira Profile picture

@callabeauty.eira

BEREBUT DENGAN HUSBAND GUNA CARMELA WHITENING SOAP NI🤣
.
.
“Nak repeat order sabun Carmela. Best sangt guna . Muka husband makin licin and parut jerawat dia pun dah pudar”. Puan Faizah✨
.
.
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer sis eira yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
.
.
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bio sis eira atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
.
.
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik

BEREBUT DENGAN HUSBAND GUNA CARMELA WHITENING SOAP NI🤣
.
.
“Nak repeat order sabun Carmela. Best sangt guna . Muka husband makin licin and parut jerawat dia pun dah pudar”. Puan Faizah✨
.
.
Alhamdulillah
Ini adalah cerita customer sis eira yang berjaya dan banyak lg testimoni2 yang lain 😍 .
.
.
Masih belum terlambat untuk dapatkan Carmela Whitening Soap tekan je link di bio sis eira atau tinggalkan no whatsapp dibawah🤩🔥
.
.
#carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih
#sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut  #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik
1 0 2 minutes ago
@demica_eyka Profile picture

@demica_eyka

MASALAH KULIT KUSAM
.
.
Sape kat sini rasa kulit dia kusam & tak glowing?? Rasa tak confident je bila nak keluar, make up tak smooth bila kulit kusam.
.
Nak tahu apa puncanya?? Baca kat bawah ni mommy nak explain👇🏼
.
1️⃣Penuaan
•Penuaan terjadi bila usia makin meningkat & kulit dah tak anjal macam zaman anak dara dulu.
•Bila sel kulit mati yg tak dibuang dgn cara skrub, lama-kelamaan kulit jd makin kusam & tak bermaya.
.
2️⃣Terdedah dgn pencemaran udara
•Masalah ni kerap terjadi kepada uols yg selalu terdedah dgn kerja di luar pejabat.
•Bila udara tercemar memenuhi ruang kulit, lama kelamaan menjadi gelap, kusam & tona kulit dah tak sekata.
.
3️⃣Tubuh mengalami hidrasi
•Sape yg tak suka minum air kosong biasanya akan hadapi masalah kulit kering/ menggelupas.
•So, lepas ni make sure minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari utk dpt kulit cantik.
.
4️⃣Stress
•Mesti pelik kan kenapa bila stress kulit jadi kusam? Haaaa cer uols ingat balik bila stress, ada masa nak jaga muka??
•Nak senyum pun susahh inikan pula nak cantik cantik. Bila malas jaga muka, kulit pn terus jd kusam & tak bermaya.
.
.
Penyelesaian kepada semua masalah tu of coz laaa dgn sapu #DemicaWhiteningLotion ! Sapu sapu terus lembut, putih, glowing & berseri uolsss.
.
Jom dapatkan harini jgk kulit #seputihgadiskorea !
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #kedah #alorstar #postage #kualakedah #tandop #simpangempat #pekanrabu #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamNaKayo

MASALAH KULIT KUSAM
.
.
Sape kat sini rasa kulit dia kusam & tak glowing?? Rasa tak confident je bila nak keluar, make up tak smooth bila kulit kusam.
.
Nak tahu apa puncanya?? Baca kat bawah ni mommy nak explain👇🏼
.
1️⃣Penuaan
•Penuaan terjadi bila usia makin meningkat & kulit dah tak anjal macam zaman anak dara dulu.
•Bila sel kulit mati yg tak dibuang dgn cara skrub, lama-kelamaan kulit jd makin kusam & tak bermaya.
.
2️⃣Terdedah dgn pencemaran udara
•Masalah ni kerap terjadi kepada uols yg selalu terdedah dgn kerja di luar pejabat.
•Bila udara tercemar memenuhi ruang kulit, lama kelamaan menjadi gelap, kusam & tona kulit dah tak sekata.
.
3️⃣Tubuh mengalami hidrasi
•Sape yg tak suka minum air kosong biasanya akan hadapi masalah kulit kering/ menggelupas.
•So, lepas ni make sure minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari utk dpt kulit cantik.
.
4️⃣Stress
•Mesti pelik kan kenapa bila stress kulit jadi kusam? Haaaa cer uols ingat balik bila stress, ada masa nak jaga muka??
•Nak senyum pun susahh inikan pula nak cantik cantik. Bila malas jaga muka, kulit pn terus jd kusam & tak bermaya.
.
.
Penyelesaian kepada semua masalah tu of coz laaa dgn sapu #DemicaWhiteningLotion ! Sapu sapu terus lembut, putih, glowing & berseri uolsss.
.
Jom dapatkan harini jgk kulit #seputihgadiskorea !
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #kedah #alorstar #postage #kualakedah #tandop #simpangempat #pekanrabu #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamNaKayo
0 0 16 minutes ago
@sendayutinggi_seberangjaya Profile picture

@sendayutinggi_seberangjaya

.
Nak kulit cantik & sihat kena rajin. Jum tengok produk2 penjagaan wajib ada untuk kulit berminyak, berparut & berjerawat.
.
SCAR TONER RM33.00 (ahli RM31.35)
Kulit berminyak bagus pakai Scar Toner sebab ia bantu kecilkan pori, kawal sebum dan pudarkan parut jerawat sekaligus. Amalkan Scar Toner setiap kali lepas cuci muka. Just tuang atas kapas dan seret pada kulit. Fokus pada pipi, dagu, hidung dan dahi. Itu adalah kawasan yang sering berminyak & muncul blackhead.
.
ACNE CREAM RM35.00 (ahli RM31.50)
Acne Cream ni boleh sapu pada seluruh wajah atau pada kawasan berparut & pori besar sahaja. Acne Cream ni akan bantu mengurangkan pengeluaran sebum, mengecutkan jerawat, memudarkan parut jerawat dan mencerahkan kulit wajah. Step ni khas untuk malam sahaja.
.
UV DEFENSE CREAM MATTE SUNSCREEN SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10)
Matte Sunscreen ni dirumus untuk melindung dan menjaga kulit dari sinaran UV. Ia khas utk mereka yang ada kulit berminyak dan kombinasi. Ia mengawal kilatan dan memberikan litupan matte yang sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak disamping menghalang kemunculan bintik hitam atau jeragat pada wajah.
.
MATTIFYING SETTING SPRAY RM45.00 (ahli RM40.50)
Tak nak solekan bercapuk atau cair setelah seharian? Sembur Mattifying Setting Spray lepas bermekap. Ia mengekalkan solekan dan membantu mengawal kilatan pada wajah. Ia berkemasan matte, so sangat disarankan untuk yang jenis oily skin tu.
.
.
Boleh dapatkan secara
.
Cod
#kulim
#sungaipetani (setiap jumaat n sabtu)
#bayanbaru (setiap sabtu n ahad)
http://www.wasap.my/60192044991
.
Cod
#tasekgelugor
#penanti
#pdgserai
#sungaidua
www.wasap.my/60195538083
.
Cod
#seberangjaya
#permatangpauh
#bukitmertajam
http://www.wasap.my/60124003497 .
#sendayutinggi_seberangjaya
#skincaretips
#malaysia
#malaysiagazette
#kulitkusam
#kulitcerah
#kulitputih
#kulitkering
#kulitberminyak
#kulitcantik
#kulitgelap
#kulitsensitif
#glowglowing
#sendayutinggi #scartoner #acnecream #uvdefensecream #settingspray

.
Nak kulit cantik & sihat kena rajin. Jum tengok produk2 penjagaan wajib ada untuk kulit berminyak, berparut & berjerawat.
.
SCAR TONER RM33.00 (ahli RM31.35)
Kulit berminyak bagus pakai Scar Toner sebab ia bantu kecilkan pori, kawal sebum dan pudarkan parut jerawat sekaligus. Amalkan Scar Toner setiap kali lepas cuci muka. Just tuang atas kapas dan seret pada kulit. Fokus pada pipi, dagu, hidung dan dahi. Itu adalah kawasan yang sering berminyak & muncul blackhead.
.
ACNE CREAM RM35.00 (ahli RM31.50)
Acne Cream ni boleh sapu pada seluruh wajah atau pada kawasan berparut & pori besar sahaja. Acne Cream ni akan bantu mengurangkan pengeluaran sebum, mengecutkan jerawat, memudarkan parut jerawat dan mencerahkan kulit wajah. Step ni khas untuk malam sahaja.
.
UV DEFENSE CREAM MATTE SUNSCREEN SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10)
Matte Sunscreen ni dirumus untuk melindung dan menjaga kulit dari sinaran UV. Ia khas utk mereka yang ada kulit berminyak dan kombinasi. Ia mengawal kilatan dan memberikan litupan matte yang sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak disamping menghalang kemunculan bintik hitam atau jeragat pada wajah.
.
MATTIFYING SETTING SPRAY RM45.00 (ahli RM40.50)
Tak nak solekan bercapuk atau cair setelah seharian? Sembur Mattifying Setting Spray lepas bermekap. Ia mengekalkan solekan dan membantu mengawal kilatan pada wajah. Ia berkemasan matte, so sangat disarankan untuk yang jenis oily skin tu.
.
.
Boleh dapatkan secara
.
Cod 
#kulim 
#sungaipetani (setiap jumaat n sabtu)
#bayanbaru (setiap sabtu n ahad)
http://www.wasap.my/60192044991
.
Cod 
#tasekgelugor 
#penanti 
#pdgserai 
#sungaidua
www.wasap.my/60195538083
.
Cod 
#seberangjaya 
#permatangpauh
#bukitmertajam
http://www.wasap.my/60124003497 .
#sendayutinggi_seberangjaya
#skincaretips
#malaysia
#malaysiagazette
#kulitkusam
#kulitcerah
#kulitputih
#kulitkering
#kulitberminyak
#kulitcantik
#kulitgelap
#kulitsensitif
#glowglowing
#sendayutinggi #scartoner #acnecream #uvdefensecream #settingspray
0 0 21 minutes ago
@demica_eyka Profile picture

@demica_eyka

FALL IN LOVE DGN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1. Bila pakai Demica lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica Lotion ni sangat wangi & lembut mcm baby bau dia.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm 10 saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sekali sapu je dah putih melepak.
No more masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
👉Nak kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon sekarang tau utk info lanjut 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

FALL IN LOVE DGN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1. Bila pakai Demica lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica Lotion ni sangat wangi & lembut mcm baby bau dia.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm 10 saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sekali sapu je dah putih melepak.
No more masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
👉Nak kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon sekarang tau utk info lanjut 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 22 minutes ago
@15_minit_bebas_tumit_merekah Profile picture

@15_minit_bebas_tumit_merekah

Hello!
We are opening today😍. Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah
#kulitkusam
#kulitsensitive
#kulitberjerawat
#masalahjerawat
#jerawat
#serum
#kulitlicin
#kulitputih
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah #kakicantik
#kakimerekah
#scrubbadan
#scrub
#lulurbadan
#jeragat
#codklang
#codshahalam

Hello!
We are opening today😍. Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah 
#kulitkusam 
#kulitsensitive 
#kulitberjerawat 
#masalahjerawat 
#jerawat 
#serum 
#kulitlicin 
#kulitputih 
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah #kakicantik 
#kakimerekah 
#scrubbadan 
#scrub 
#lulurbadan 
#jeragat
#codklang 
#codshahalam
0 0 23 minutes ago
@demica_eyka Profile picture

@demica_eyka

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉whatsapp now! Stock limited
Wasap.my/601110540970/DWLig
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉whatsapp now! Stock limited
Wasap.my/601110540970/DWLig
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 24 minutes ago
@sendayutinggi_seberangjaya Profile picture

@sendayutinggi_seberangjaya

NEW !!!!
COLLAGEN FACIAL SPRAY kini dengan WAJAH BARU!
.
Stok panas lagi baru landing di HQ hari ni. Jadi akan take time sikit untuk agihan kepada outlet di seluruh Malaysia ya. Jadi secara rasminya admin nk announce bahawasa nya lengkap sudah SET DRY SKIN SERIES !!! Yeayy ! Slide belakang untuk tengok full set DRY SKIN SERIES ni kay!
.
Collagen Facial Spray imej baru ni tiada perubahan pada formula ataupun harga ya. HANYA IMEJ SAHAJA BERUBAH. Apa kebaikan Collagen Facial Spray ni? Mana yang kulit cepat kering atau rasa ketat lepas cuci muka tu, sangat recommended utk try spray ni sbb ia akan bagi skin moist and lembut balik.
.
Dalam ni ada hydrolyze collagen (kolagen dengan saiz partikel yang lebih kecil) yang mampu menyerap jauh dalam skin untuk deliver kelembapan pada lapisan kulit dan menganjalkan tesktur kulit. Yang ada masalah skin saggy dan aging juga bagus try ni, sbb ia juga membantu menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan serta garis halus. .
Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10)
.
.
Boleh dapatkan secara
.
Cod
#kulim
#sungaipetani (setiap jumaat n sabtu)
#bayanbaru (setiap sabtu n ahad)
http://www.wasap.my/60192044991
.
Cod
#tasekgelugor
#penanti
#pdgserai
#sungaidua
www.wasap.my/60195538083
.
Cod
#seberangjaya
#permatangpauh
#bukitmertajam
http://www.wasap.my/60124003497 .
#sendayutinggi_seberangjaya
#skincaretips
#malaysia
#malaysiagazette
#kulitkusam
#kulitcerah
#kulitputih
#kulitkering
#kulitberminyak
#kulitcantik
#kulitgelap
#kulitsensitif
#glowglowing
#sendayutinggi #collagenspray

NEW !!!!
COLLAGEN FACIAL SPRAY kini dengan WAJAH BARU!
.
Stok panas lagi baru landing di HQ hari ni. Jadi akan take time sikit untuk agihan kepada outlet di seluruh Malaysia ya. Jadi secara rasminya admin nk announce bahawasa nya lengkap sudah SET DRY SKIN SERIES !!! Yeayy ! Slide belakang untuk tengok full set DRY SKIN SERIES ni kay!
.
Collagen Facial Spray imej baru ni tiada perubahan pada formula ataupun harga ya. HANYA IMEJ SAHAJA BERUBAH. Apa kebaikan Collagen Facial Spray ni? Mana yang kulit cepat kering atau rasa ketat lepas cuci muka tu, sangat recommended utk try spray ni sbb ia akan bagi skin moist and lembut balik.
.
Dalam ni ada hydrolyze collagen (kolagen dengan saiz partikel yang lebih kecil) yang mampu menyerap jauh dalam skin untuk deliver kelembapan pada lapisan kulit dan menganjalkan tesktur kulit. Yang ada masalah skin saggy dan aging juga bagus try ni, sbb ia juga membantu menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan serta garis halus. .
Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10)
.
.
Boleh dapatkan secara
.
Cod 
#kulim 
#sungaipetani (setiap jumaat n sabtu)
#bayanbaru (setiap sabtu n ahad)
http://www.wasap.my/60192044991
.
Cod 
#tasekgelugor 
#penanti 
#pdgserai 
#sungaidua
www.wasap.my/60195538083
.
Cod 
#seberangjaya 
#permatangpauh
#bukitmertajam
http://www.wasap.my/60124003497 .
#sendayutinggi_seberangjaya
#skincaretips
#malaysia
#malaysiagazette
#kulitkusam
#kulitcerah
#kulitputih
#kulitkering
#kulitberminyak
#kulitcantik
#kulitgelap
#kulitsensitif
#glowglowing
#sendayutinggi #collagenspray
0 0 25 minutes ago
@sendayutinggi_seberangjaya Profile picture

@sendayutinggi_seberangjaya

Dtox ni mengandungi pelbagai bahan yang membantu untuk proses detoksifikasi tubuh. Antara bahan utama yang terkandung dalam Dtox ialah seperti oats, aloe vera, lemon, alfalfa, dan licorice root. Bahan-bahan ini akan bantu mengatasi masalah sembelit, kolestrol tinggi dan toksin dalam badan.
.
Proses detoksifikasi akan bantu untuk elak masalah kulit berjerawat, kembung perut, sembelit, insomnia, kelesuan dan lemah sistem imunisasi.
Pengambilan Dtox setiap hari akan bantu untuk proses detoksifikasi tubuh dengan lebih baik.
.
DTox RM76.00 (ahli RM68.40)
.
.
Boleh dapatkan secara
.
Cod
#kulim
#sungaipetani (setiap jumaat n sabtu)
#bayanbaru (setiap sabtu n ahad)
http://www.wasap.my/60192044991
.
Cod
#tasekgelugor
#penanti
#pdgserai
#sungaidua
www.wasap.my/60195538083
.
Cod
#seberangjaya
#permatangpauh
#bukitmertajam
http://www.wasap.my/60124003497 .
#sendayutinggi_seberangjaya
#skincaretips
#malaysia
#malaysiagazette
#kulitkusam
#kulitcerah
#kulitputih
#kulitkering
#kulitberminyak
#kulitcantik
#kulitgelap
#kulitsensitif
#glowglowing
#sendayutinggi #dtox

Dtox ni mengandungi pelbagai bahan yang membantu untuk proses detoksifikasi tubuh. Antara bahan utama yang terkandung dalam Dtox ialah seperti oats, aloe vera, lemon, alfalfa, dan licorice root. Bahan-bahan ini akan bantu mengatasi masalah sembelit, kolestrol tinggi dan toksin dalam badan.
.
Proses detoksifikasi akan bantu untuk elak masalah kulit berjerawat, kembung perut, sembelit, insomnia, kelesuan dan lemah sistem imunisasi.
Pengambilan Dtox setiap hari akan bantu untuk proses detoksifikasi tubuh dengan lebih baik.
.
DTox RM76.00 (ahli RM68.40)
.
.
Boleh dapatkan secara
.
Cod 
#kulim 
#sungaipetani (setiap jumaat n sabtu)
#bayanbaru (setiap sabtu n ahad)
http://www.wasap.my/60192044991
.
Cod 
#tasekgelugor 
#penanti 
#pdgserai 
#sungaidua
www.wasap.my/60195538083
.
Cod 
#seberangjaya 
#permatangpauh
#bukitmertajam
http://www.wasap.my/60124003497 .
#sendayutinggi_seberangjaya
#skincaretips
#malaysia
#malaysiagazette
#kulitkusam
#kulitcerah
#kulitputih
#kulitkering
#kulitberminyak
#kulitcantik
#kulitgelap
#kulitsensitif
#glowglowing
#sendayutinggi #dtox
0 0 27 minutes ago
@beaute.garl Profile picture

@beaute.garl

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM Mimi sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM Mimi sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 31 minutes ago
@demicalotion.officials Profile picture

@demicalotion.officials

3 CARA YG RAMAI BUAT UTK ELAK SUNBURN
.
.
Selalu nak elak sunburn uols buat mcm mana?
.
1️⃣Pakai topi/ payung time kat luar rumah
2️⃣Ambil supplement putih/ vitamin
3️⃣Pakai sarung tangan time .
Mesti ramai kan buat nombor 123 tu.
Hmm Ciktyn ni jenis pemalas tau.
.
Senang je cara Ciktyn elak sunburn 🥵Semestinya hanya sapu #DemicaWhiteningLotion pd kulit muka, tangan & kaki Ciktyn .
.
#DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 so tak perlu risau dah sbb kulit dah dilindungi dgn penuh kasih syg 😍
.
Macam mana nak dapatkan DemicaLotion

Tekan Link SEKARANG
Www.Wasap.My/60143342485/Saya+Nak+Putih+Dengan+Demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhteninglotiomk #demicawhiteninglotionbukitberuntung
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor
#teamfirdaniefighters
#teamsquaddemicafirdanie
#viral
#viralmalaysia

3 CARA YG RAMAI BUAT UTK ELAK SUNBURN
.
.
Selalu nak elak sunburn uols buat mcm mana?
.
1️⃣Pakai topi/ payung time kat luar rumah
2️⃣Ambil supplement putih/ vitamin
3️⃣Pakai sarung tangan time .
Mesti ramai kan buat nombor 123 tu.
Hmm Ciktyn ni jenis pemalas tau.
.
Senang je cara Ciktyn elak sunburn 🥵Semestinya hanya sapu #DemicaWhiteningLotion pd kulit muka, tangan & kaki Ciktyn .
.
#DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 so tak perlu risau dah sbb kulit dah dilindungi dgn penuh kasih syg 😍
.
Macam mana nak dapatkan DemicaLotion

Tekan Link SEKARANG 
Www.Wasap.My/60143342485/Saya+Nak+Putih+Dengan+Demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhteninglotiomk #demicawhiteninglotionbukitberuntung
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor
#teamfirdaniefighters
#teamsquaddemicafirdanie
#viral
#viralmalaysia
0 0 46 minutes ago
@demicalotion.officials Profile picture

@demicalotion.officials

SAPU JE TERUS PUTIH!😱
.
.
Macam MAGIC #DemicaWhiteningLotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #DemicaWhiteningLotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #DemicaWhiteningLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
.
.
NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA?
.
Whatsapp Ciktyn ke 014 3342485 NOW!!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPU JE TERUS PUTIH!😱
.
.
Macam MAGIC #DemicaWhiteningLotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #DemicaWhiteningLotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #DemicaWhiteningLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
.
.
NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA?
.
Whatsapp Ciktyn ke 014 3342485 NOW!!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 48 minutes ago
@demicalotion.officials Profile picture

@demicalotion.officials

FIRST TIME GUNA TERUS FALL IN LOVE💖💖
.
.
3 RAHSIA SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU SELESAIKAN MASALAH KULIT
.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
2️⃣Mencerahkan Kulit
3️⃣Merawat SUNBURN
.
.
So, yg mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sgt sesuai guna #DemicaWhiteningLotion .
.
Nak info lanjut terus DM Ciktyn now!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #demicapasirtumboh #Demicabachok #demicapasirpekan #demicakotabharu #sangkarmovie #jannanicker #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

FIRST TIME GUNA TERUS FALL IN LOVE💖💖
.
.
3 RAHSIA SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU SELESAIKAN MASALAH KULIT
.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
2️⃣Mencerahkan Kulit
3️⃣Merawat SUNBURN
.
.
So, yg mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sgt sesuai guna #DemicaWhiteningLotion .
.
Nak info lanjut terus DM Ciktyn now!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #demicapasirtumboh #Demicabachok #demicapasirpekan #demicakotabharu #sangkarmovie #jannanicker #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 51 minutes ago
@demica.kedah Profile picture

@demica.kedah

5 KELEBIHAN SUSU DALAM DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Yeayyy lepasni semua kesayangan Sya akan putih #seputihgadisKorea 👏🏻 Yg penting konsisten pakai. .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicakedah #demicapenang #kulim #serdang #lunas #ptsb #uniklkulim #penanti #guarperahu #seberangjaya #teamviey

5 KELEBIHAN SUSU DALAM DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Yeayyy lepasni semua kesayangan Sya akan putih #seputihgadisKorea 👏🏻 Yg penting konsisten pakai. .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicakedah #demicapenang #kulim #serdang #lunas #ptsb #uniklkulim #penanti #guarperahu #seberangjaya #teamviey
0 0 1 hour ago
@boosterwhiteningviral Profile picture

@boosterwhiteningviral

SET COMBO DOUBLE BOOSTER (set cepat putih)🎈
.
Putih gebu pinkish tanpa enjection 15x ganda!!
.
BOOSTER WHITENING + BOOSTER WHITENING PREMIUM .
💁🏼Kulit putih 15x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama dgn pantas .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa BW PREMIUM yang sangat sedap, (passion fruit)
.
🔺PROMOSI 1 SET - RM125 🔺
.
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅013 9504935
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium #boostersoap #boosterserum #ainaaserum #serummurah #susumaeez

SET COMBO DOUBLE BOOSTER (set cepat putih)🎈
.
Putih gebu pinkish tanpa enjection 15x ganda!!
.
BOOSTER WHITENING + BOOSTER WHITENING PREMIUM .
💁🏼Kulit putih 15x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama dgn pantas .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa BW PREMIUM yang sangat sedap, (passion fruit)
.
🔺PROMOSI 1 SET - RM125 🔺
.
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅013 9504935
.
.
 #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium #boostersoap #boosterserum #ainaaserum #serummurah #susumaeez
3 0 1 hour ago
@boosterwhiteningviral Profile picture

@boosterwhiteningviral

SET COMBO DOUBLE BOOSTER (set cepat putih)🎈
.
Putih gebu pinkish tanpa enjection 15x ganda!!
.
BOOSTER WHITENING + BOOSTER WHITENING PREMIUM .
💁🏼Kulit putih 15x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama dgn pantas .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa BW PREMIUM yang sangat sedap, (passion fruit)
.
🔺PROMOSI 1 SET - RM125 🔺
.
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅013 9504935
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium #boostersoap #boosterserum #ainaaserum #serummurah #susumaeez

SET COMBO DOUBLE BOOSTER (set cepat putih)🎈
.
Putih gebu pinkish tanpa enjection 15x ganda!!
.
BOOSTER WHITENING + BOOSTER WHITENING PREMIUM .
💁🏼Kulit putih 15x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama dgn pantas .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa BW PREMIUM yang sangat sedap, (passion fruit)
.
🔺PROMOSI 1 SET - RM125 🔺
.
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅013 9504935
.
.
 #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium #boostersoap #boosterserum #ainaaserum #serummurah #susumaeez
0 0 1 hour ago
@boosterwhiteningviral Profile picture

@boosterwhiteningviral

SET COMBO DOUBLE BOOSTER (set cepat putih)🎈
.
Putih gebu pinkish tanpa enjection 15x ganda!!
.
BOOSTER WHITENING + BOOSTER WHITENING PREMIUM .
💁🏼Kulit putih 15x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama dgn pantas .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa BW PREMIUM yang sangat sedap, (passion fruit)
.
🔺PROMOSI 1 SET - RM125 🔺
.
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅013 9504935
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium #boostersoap #boosterserum #ainaaserum #serummurah #susumaeez

SET COMBO DOUBLE BOOSTER (set cepat putih)🎈
.
Putih gebu pinkish tanpa enjection 15x ganda!!
.
BOOSTER WHITENING + BOOSTER WHITENING PREMIUM .
💁🏼Kulit putih 15x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama dgn pantas .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa BW PREMIUM yang sangat sedap, (passion fruit)
.
🔺PROMOSI 1 SET - RM125 🔺
.
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅013 9504935
.
.
 #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium #boostersoap #boosterserum #ainaaserum #serummurah #susumaeez
2 0 1 hour ago
@demica.kl.kulim Profile picture

@demica.kl.kulim

Nasi Pak Omar Jalan Lunas

#DemicaWhiteningLotion SAPU SAPU TERUS GEBU
.
.
Wajib ada dlm handbag, so kulit tak sunburn dgn adanya SPF50. Dah takde masalah nak salam dgn sedara mara raya ni 😉.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi girls & guys? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
Amacam? Tak sabar, nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ? .
pm sekaranggggg sistaaa 👋🏻
.
🛵COD KL|SETAPAK | KULIM |PENANG
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA & SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
.
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #remyishak #sangkar

#DemicaWhiteningLotion SAPU SAPU TERUS GEBU
.
.
Wajib ada dlm handbag, so kulit tak sunburn dgn adanya SPF50. Dah takde masalah nak salam dgn sedara mara raya ni 😉.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi girls & guys? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
Amacam? Tak sabar, nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ? .
pm sekaranggggg sistaaa 👋🏻
.
🛵COD KL|SETAPAK | KULIM |PENANG
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA & SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
.
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #remyishak #sangkar
0 0 1 hour ago
@demica.kl.kulim Profile picture

@demica.kl.kulim

Masjid Abdul Rahman Putra Kg Keladi, Kulim

DEMICA WHITENING LOTION VIRAL!
.
.
Wahhh sambutan hangat #DemicaWhiteningLotion ni sampai stok licin. Nasib baik sempat order dgn kilang so takdelah nangis yg mana tak sempat grab lagi. Semua nak kulit putih #seputihgadisKorea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Lotion Demica ni selamat tau. No KKM (NOT190105668K) & harga pn bawah RM50 jerrr uolsss berbaloi ngat ngat.
.
.
Sape lagi nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni??
.
👉DM now!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #kupukupu #remyishak #benamir

DEMICA WHITENING LOTION VIRAL!
.
.
Wahhh sambutan hangat #DemicaWhiteningLotion ni sampai stok licin. Nasib baik sempat order dgn kilang so takdelah nangis yg mana tak sempat grab lagi. Semua nak kulit putih #seputihgadisKorea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Lotion Demica ni selamat tau. No KKM (NOT190105668K) & harga pn bawah RM50 jerrr uolsss berbaloi ngat ngat.
.
.
Sape lagi nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni??
.
👉DM now!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #kupukupu #remyishak #benamir
0 0 1 hour ago
@azmieyrameeracle Profile picture

@azmieyrameeracle

2 KOMBINASI TERBAIK MEERACLE

Paduan terbaik dua item dari formulasi hebat yang berstrukturkan seperti lotion membantu membersih pori, memudarkan jeragat, parut jerawat, pori terbuka, bintik hitam dan kulit kusam disamping menyerikan wajah bak satin yang bersinar dan bercahaya.

Dua item untuk kegunaan tahan selama 2 bulan ini menjadi pilihan wanita Malaysia kerana bersifat ringkas dan mudah selain harga yang mampu dimiliki.

#Teammeeraclerose90

2 KOMBINASI TERBAIK MEERACLE

Paduan terbaik dua item dari formulasi hebat yang berstrukturkan seperti lotion membantu membersih pori, memudarkan jeragat, parut jerawat, pori terbuka, bintik hitam dan kulit kusam disamping menyerikan wajah bak satin yang bersinar dan bercahaya.

Dua item untuk kegunaan tahan selama 2 bulan ini menjadi pilihan wanita Malaysia kerana bersifat ringkas dan mudah selain harga yang mampu dimiliki.

#Teammeeraclerose90
0 1 2 hours ago
@nursajat_stokismaster.klumpur Profile picture

@nursajat_stokismaster.klumpur

Ramai yang tanya ilya, apa rahsia ilya kekal cantik. Ni lah rahsia ilya, King Cosmetics. Bila jadi artis ni ilya selalu busy dan kadang-kadang tu tak sempat nak jaga kulit dan sebab tu ilya perlukan set penjagaan kulit yang ada fast effect macam King Cosmetics ni.

Kalau korang berminat wassap 012-6848177 atau just klik link kat bio ig for fast response wasap 💋

#kingcosmetics nursajat #nursajatstokismasterklumpur #teamshaky #bazarpaknilmurah #malaysia #kulitkusam #jerawat #kurus #jeragat #selangor #testimoni #maskerjerawat #letsbengkung #penghilangjerawat #bazarpaknil #letsgirdletonggek #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #malaysiawedding #neelofa #jeragathilang #obatjerawat #creamjerawat #testimonial #agentwanted #parutjerawat #alifsyukriterlajaklaris #kingkosmetik #jerawathilang #kulitputih

Ramai yang tanya ilya, apa rahsia ilya kekal cantik. Ni lah rahsia ilya, King Cosmetics. Bila jadi artis ni ilya selalu busy dan kadang-kadang tu tak sempat nak jaga kulit dan sebab tu ilya perlukan set penjagaan kulit yang ada fast effect macam King Cosmetics ni.

Kalau korang berminat wassap 012-6848177 atau just klik link kat bio ig for fast response wasap 💋

#kingcosmetics nursajat #nursajatstokismasterklumpur #teamshaky #bazarpaknilmurah #malaysia #kulitkusam #jerawat #kurus #jeragat #selangor #testimoni #maskerjerawat #letsbengkung #penghilangjerawat #bazarpaknil #letsgirdletonggek #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #malaysiawedding #neelofa #jeragathilang #obatjerawat #creamjerawat #testimonial #agentwanted #parutjerawat #alifsyukriterlajaklaris #kingkosmetik #jerawathilang #kulitputih
1 0 2 hours ago
@rajanadhirahismail Profile picture

@rajanadhirahismail

SAPU JE TERUS PUTIH!😱
.
.
Macam MAGIC #DemicaWhiteningLotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #DemicaWhiteningLotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #DemicaWhiteningLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
.
.
NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA?
👉DM now!👈
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicamelaka #codmelaka #codareamelaka

SAPU JE TERUS PUTIH!😱
.
.
Macam MAGIC #DemicaWhiteningLotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #DemicaWhiteningLotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #DemicaWhiteningLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
.
.
NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA?
👉DM now!👈
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicamelaka #codmelaka #codareamelaka
1 0 2 hours ago
@demicalotion_mirisarawak Profile picture

@demicalotion_mirisarawak

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM Sis sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM Sis sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 2 hours ago
@adore.audelabeauty_kl_selangor Profile picture

@adore.audelabeauty_kl_selangor

@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
Antara keistimewaan bahan2 dalam Audela.. produk serba lengkap... utk WHITENING, DETOX, SLIMMING, ANTI AGING, VITALITY❤
.
✔Mengandungi tinggi vitamin C, extract2 berries, stemcell, green tea, tomato, acai berry utk vitamin antixodant, repair kulit, hilang jerawat dan memutihkan kulit..
.
✔NAC adalah sumber glutathione mmg power untuk memudarkan parut serta memutihkan kulit..
.
✔Audela mengandungi L-cartine jgk.. Bahan khas utk hancur lemak dan kolestrol
.
✔Argan stemcell yg terdapat dalam audela adalah utk kulit sihat dan lembap. Kandungan hydrolyzed collagen pula utk repair cell kulit yg baru, dan sbg anti aging..
.
✔Garcinia cambogia memang popular utk menghancur lemak.. 😊
.
✔Audela mengenyangkan.. tidak membuat anda rasa lapar selepas detox dan membuang.. Sbb dalam audela ada sedikit oat fiber
.
Enjoy your Audela! 😍
.
Soo ... jom order sekarang.. 👇👇.
PM. or .
.
📲Wassap " AUDELA " 0192803115
📲Wassap " AUDELA " 0192803115
.
COD area .
🚘 seluruh✔kl-✔shahalam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔sepang✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat ✔klang ✔bangi -
.
#audelalovers #audelabynadzainal #tipsberpuasa #tipskesihatan #inspirasikeyakinanku #audelabynadzainal #kulitputih #AudelaByNadZainal #minumanterpalingmewah #kurusputihserentak #kulitputih #tipscantik #tipscantiksemulajadi #tipsjerawat #tipskulitcantik #mukacantikglowing #mukacantik #mukaberminyak #mukaberjerawat #inspirasikeyakinanku #jerawathilang #produkputih #agentwanted #kulitlicin #testimoniterbaik #testimonijerawat #testimonikurus
.
#produkputih #tipskurus #testimonikurus #audelabynadzainal #inspirasikeyakinanku

@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
Antara keistimewaan bahan2 dalam Audela.. produk serba lengkap... utk WHITENING, DETOX, SLIMMING, ANTI AGING, VITALITY❤
.
✔Mengandungi tinggi vitamin C, extract2 berries, stemcell, green tea, tomato, acai berry utk vitamin antixodant, repair kulit, hilang jerawat dan memutihkan kulit..
.
✔NAC adalah sumber glutathione mmg power untuk memudarkan parut serta memutihkan kulit..
.
✔Audela mengandungi L-cartine jgk.. Bahan khas utk hancur lemak dan kolestrol
.
✔Argan stemcell yg terdapat dalam audela adalah utk kulit sihat dan lembap. Kandungan hydrolyzed collagen pula utk repair cell kulit yg baru, dan sbg anti aging..
.
✔Garcinia cambogia memang popular utk menghancur lemak.. 😊
.
✔Audela mengenyangkan.. tidak membuat anda rasa lapar selepas detox dan membuang.. Sbb dalam audela ada sedikit oat fiber
.
Enjoy your Audela! 😍
.
Soo ... jom order sekarang.. 👇👇.
PM. or .
.
📲Wassap " AUDELA " 0192803115
📲Wassap " AUDELA " 0192803115
.
COD area .
🚘 seluruh✔kl-✔shahalam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔sepang✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat ✔klang ✔bangi -
.
#audelalovers #audelabynadzainal #tipsberpuasa #tipskesihatan #inspirasikeyakinanku #audelabynadzainal #kulitputih #AudelaByNadZainal #minumanterpalingmewah #kurusputihserentak #kulitputih #tipscantik #tipscantiksemulajadi #tipsjerawat #tipskulitcantik #mukacantikglowing #mukacantik #mukaberminyak #mukaberjerawat #inspirasikeyakinanku #jerawathilang #produkputih #agentwanted #kulitlicin #testimoniterbaik #testimonijerawat #testimonikurus
.
#produkputih #tipskurus #testimonikurus #audelabynadzainal #inspirasikeyakinanku
0 1 2 hours ago
@rani_skincaresby Profile picture

@rani_skincaresby

🌻L - GLUTATHIONE 300MG🌻

Kandungan :
L-glutamyc acid , L-gcystein , L-glycine. Sehingga aman untuk dikonsumsi ibu hamil dan ibu menyusui karena tidak mengandung bahan berbahaya .
Fungsi dan manfaat :
🌸 Memutihkan tubuh dengan cepat dari dalam 🌸 90% merasakan kulit yg semakin kenyal dan lembut
🌸 Hasil putih merata seluruh wajah dan tubuh
🌸 Menambah stamina tubuh
🌸 Mencerahkan kulit wajah dan mencegah jerawat
CONTACT 📲 089528508465

#glutathione #lglutathione #collagen #kulitputih #kulitcerah #kulitcantik #detox #gluta #pemutihaman #gluta #glutathionereduced #dosistinggi #hbqueenracik #hbqueen #collagen #clcollagen #glutaaman #glutamelone #hbwhiteningoriginal #creamhnoriginal #glutamelone #bleaching #agenkosmetik #bleachingbadan #skincare #putihalami

🌻L - GLUTATHIONE 300MG🌻

Kandungan : 
L-glutamyc acid , L-gcystein , L-glycine. Sehingga aman untuk dikonsumsi ibu hamil dan ibu menyusui karena tidak mengandung bahan berbahaya . 
Fungsi dan manfaat :
🌸 Memutihkan tubuh dengan cepat dari dalam 🌸 90% merasakan kulit yg semakin kenyal dan lembut
🌸 Hasil putih merata seluruh wajah dan tubuh
🌸 Menambah stamina tubuh
🌸 Mencerahkan kulit wajah dan mencegah jerawat 
CONTACT 📲 089528508465

#glutathione#lglutathione#collagen#kulitputih#kulitcerah#kulitcantik#detox#gluta#pemutihaman#gluta#glutathionereduced#dosistinggi#hbqueenracik#hbqueen#collagen#clcollagen#glutaaman#glutamelone #hbwhiteningoriginal #creamhnoriginal #glutamelone #bleaching #agenkosmetik #bleachingbadan #skincare #putihalami
0 0 4 hours ago
@demica.kualalumpur Profile picture

@demica.kualalumpur

JOM DAPATKAN KULIT GEBU DALAM 10 SAAT
.
.
Nak kulit putih, gebu, lembut dan lembap macam gadis Korea? Nak tahu rahsianya? Apa lagi jom lah cuba #DemicaWhiteningLotion . Mimi sure uols takkan menyesal 👍🏻
.
Tak cuba tak tahu, dah cuba selalu mahu😍.
.
✅Stok limited
✅Lelaki & perempuan boleh pakai
✅Harga tak sampai RM50
.
Cepat tinggalkan nombor fon uols utk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea 🔥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakl #demicakualalumpur #demicawhiteninglotionkl #demicawhiteniglotionkualalumpur

JOM DAPATKAN KULIT GEBU DALAM 10 SAAT
.
.
Nak kulit putih, gebu, lembut dan lembap macam gadis Korea? Nak tahu rahsianya? Apa lagi jom lah cuba #DemicaWhiteningLotion . Mimi sure uols takkan menyesal 👍🏻
.
Tak cuba tak tahu, dah cuba selalu mahu😍.
.
✅Stok limited
✅Lelaki & perempuan boleh pakai
✅Harga tak sampai RM50
.
Cepat tinggalkan nombor fon uols utk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea 🔥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakl #demicakualalumpur #demicawhiteninglotionkl #demicawhiteniglotionkualalumpur
1 0 4 hours ago
@demica.kualalumpur Profile picture

@demica.kualalumpur

FALL IN LOVE DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
6 KELEBIHAN DEMICA LOTION♥️
.
1. Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
.
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 Nak kulit putih gebu dengan hanya sekali sapuan??
.
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
Cepat whatsapp ke 019-9809727
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakl #demicakualalumpur #demicawhiteninglotionkl #demicawhiteniglotionkualalumpur

FALL IN LOVE DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
6 KELEBIHAN DEMICA LOTION♥️
.
1. Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
.
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 Nak kulit putih gebu dengan hanya sekali sapuan??
.
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
Cepat whatsapp ke 019-9809727
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakl #demicakualalumpur #demicawhiteninglotionkl #demicawhiteniglotionkualalumpur
2 0 4 hours ago
@demica_agentkb Profile picture

@demica_agentkb

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikq

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikq
0 0 4 hours ago
@demica.kualalumpur Profile picture

@demica.kualalumpur

SAPU JE TERUS PUTIH!😱
.
.
Macam MAGIC #DemicaWhiteningLotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #DemicaWhiteningLotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #DemicaWhiteningLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
.
.
NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA?
.
Whatsapp wanie ke 019-9809727 NOW!!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPU JE TERUS PUTIH!😱
.
.
Macam MAGIC #DemicaWhiteningLotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #DemicaWhiteningLotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #DemicaWhiteningLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
.
.
NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA?
.
Whatsapp wanie ke 019-9809727 NOW!!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 4 hours ago
@wdec.lumut.perak Profile picture

@wdec.lumut.perak

Pengkalan Tentera Laut Diraja Malaysia ( navy based)

16 botol setia dengan WD. Keluar formula yang baru, setia pulak dengan yang baru. Nak tahu kenapa ramai yang bertahan dengan WD? Nak tahu kenapa ramai yang setia dengan WD sampai tak boleh berpisah walau cuma satu hari? Salah satu sebabnya bila makin lama guna makin banyak manfaat yang dapat. Sebab tu ramai yang tak boleh berenggang 😍
.
.
✔️WD ni krim berteknologi nano yang mana bila hampa sapu ja zapp terus meresap masuk ke dalam badan.
✔️ WD ni bukan supplement atau skincare, which means hampa tak perlu sapu dekat muka atau makan pun, just perlu calit pada nadi nadi ja setiap hari.
✔️ WD senang digunakan tak kisahlah nak pakai waktu bila asalkan dua kali sehari WAJIB di 3 point nadi.
✔️ WD tak perlu susah susah nak pantang itu pantang ini.
✔️ WD senang nak bawa kemana mana sebab WD kecik cenonet ja.
✔️ WD banyak sangat manfaat dan boleh diguna untuk pelbagai masalah tapi fokus pada merawat kulit lah dulu, baru boleh pergi ke manfaat lain.
✔️ WD ni dah lebih 5000 testimoni berjaya sepanjang 4 tahun dipasaran.
✔️ WD kalau hampa stop atau skip takdak naik apa apa atau benda pelik pelik yang jadi cuma rasa tak lengkap lah bila tak mencalit.
✔️ WD ni pakai sikit ja tetiap hari tapi still boleh beri kesan pada kita.
✔️ WD ni jimat sangat tau, satu botol boleh pakai sampai 2 bualn tau, tapi depends la macam mana hampa guna. Hehehe
.
.
WDTA now ada tawaran hebat untuk hangpa yang grab sekarang. Beli banyak lagi banyak diskaun dan gift Mimi bagi. Best kan hangpa?
Whatsapp 019-7890832 sekarang 😍
.
#dianadealerwd #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeBALING #womandesireelumut #mimiwd
#WomenDesireeKEDAH #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty

16 botol setia dengan WD. Keluar formula yang baru, setia pulak dengan yang baru. Nak tahu kenapa ramai yang bertahan dengan WD? Nak tahu kenapa ramai yang setia dengan WD sampai tak boleh berpisah walau cuma satu hari? Salah satu sebabnya bila makin lama guna makin banyak manfaat yang dapat. Sebab tu ramai yang tak boleh berenggang 😍
.
.
✔️WD ni krim berteknologi nano yang mana bila hampa sapu ja zapp terus meresap masuk ke dalam badan.
✔️ WD ni bukan supplement atau skincare, which means hampa tak perlu sapu dekat muka atau makan pun, just perlu calit pada nadi nadi ja setiap hari.
✔️ WD senang digunakan tak kisahlah nak pakai waktu bila asalkan dua kali sehari WAJIB di 3 point nadi.
✔️ WD tak perlu susah susah nak pantang itu pantang ini.
✔️ WD senang nak bawa kemana mana sebab WD kecik cenonet ja.
✔️ WD banyak sangat manfaat dan boleh diguna untuk pelbagai masalah tapi fokus pada merawat kulit lah dulu, baru boleh pergi ke manfaat lain.
✔️ WD ni dah lebih 5000 testimoni berjaya sepanjang 4 tahun dipasaran.
✔️ WD kalau hampa stop atau skip takdak naik apa apa atau benda pelik pelik yang jadi cuma rasa tak lengkap lah bila tak mencalit.
✔️ WD ni pakai sikit ja tetiap hari tapi still boleh beri kesan pada kita.
✔️ WD ni jimat sangat tau, satu botol boleh pakai sampai 2 bualn tau, tapi depends la macam mana hampa guna. Hehehe
.
.
WDTA now ada tawaran hebat untuk hangpa yang grab sekarang. Beli banyak lagi banyak diskaun dan gift Mimi bagi. Best kan hangpa?
Whatsapp 019-7890832 sekarang 😍
.
#dianadealerwd #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeBALING #womandesireelumut #mimiwd 
#WomenDesireeKEDAH#WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
0 0 4 hours ago
@trudolly.kualalumpur Profile picture

@trudolly.kualalumpur

Kuala Lumpur, Malaysia

🎀 Assalamualaikum darlings!
.
.
Romentik sungguh lah depa ni.. Sama cantik sama padan pulak tu.. Suka tengok @missfazura @fattahaminz ❤️❤️❤️❤️
.
Love love love 💖
.
.
.
Nak lawa macam Fazura? Jom dapatkan FBEAUSHOT, TRUDOLLY, TRUFITZ, VDOLLY, SUGAR SCRUB, LIP MOIST, TRUWHITE & TRUSHAPE now! ☺️
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trufitz #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazbulous #fazura #rizmansuraya #fattzura #trudollykl #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotampang #zarinaanjoulie #fbeaushotkl #trufitzampang #kulitputih #trufitzmelawati #fbeaushotklcc #fbeaushotkl #trufitzklcc #fbeaushotbyfazura #trufitzofficial #trufitzbyfazura #trufitzhartamas

🎀 Assalamualaikum darlings!
.
.
Romentik sungguh lah depa ni.. Sama cantik sama padan pulak tu.. Suka tengok @missfazura @fattahaminz ❤️❤️❤️❤️
.
Love love love 💖
.
.
.
Nak lawa macam Fazura? Jom dapatkan FBEAUSHOT, TRUDOLLY, TRUFITZ, VDOLLY, SUGAR SCRUB, LIP MOIST, TRUWHITE & TRUSHAPE now! ☺️
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trufitz #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazbulous #fazura #rizmansuraya #fattzura #trudollykl #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotampang #zarinaanjoulie #fbeaushotkl #trufitzampang #kulitputih #trufitzmelawati #fbeaushotklcc #fbeaushotkl #trufitzklcc #fbeaushotbyfazura #trufitzofficial #trufitzbyfazura #trufitzhartamas
10 1 4 hours ago
@demica.kualalumpur Profile picture

@demica.kualalumpur

#DemicaWhiteningLotion SAPU SAPU TERUS GEBU
.
.
Wajib ada dlm handbag, so kulit tak sunburn dgn adanya SPF50. Dah takde masalah nak salam dgn sedara mara raya ni 😉.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi girls & guys? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
Nak order? Nak jadi AGENT ATAU DROPSHIP Whatsapp jea wanie ke 019-9809727
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakl #demicakualalumpur #demicawhiteninglotionkl #demicawhiteniglotionkualalumpur

#DemicaWhiteningLotion SAPU SAPU TERUS GEBU
.
.
Wajib ada dlm handbag, so kulit tak sunburn dgn adanya SPF50. Dah takde masalah nak salam dgn sedara mara raya ni 😉.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi girls & guys? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
Nak order? Nak jadi AGENT ATAU DROPSHIP Whatsapp jea wanie ke 019-9809727
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakl #demicakualalumpur #demicawhiteninglotionkl #demicawhiteniglotionkualalumpur
1 0 4 hours ago

Top #kulitputih posts

@yukyuksehat Profile picture

@yukyuksehat

Siapa sih yang tidak ingin memiliki kulit mulus bebas masalah? Pasti berbagai cara sudah kita lakukan, mulai dari perawatan kecantikan, menggunakan produk skincare, sampai konsultasi ke dokter. Tapi di balik semua itu, kita juga bisa menerapkan cara-cara alami, lho.
.
Repost @belangtigga
Tag orang2 terdekat yang kamu sayangi 😊
Apa pendapatmu ?
#kulitputih #kulitmulus #kulit #alami #buah #sayur #jakarta #bandung #bali #batam #aceh #medan #riau #padang #lombok #cilegon

Siapa sih yang tidak ingin memiliki kulit mulus bebas masalah? Pasti berbagai cara sudah kita lakukan, mulai dari perawatan kecantikan, menggunakan produk skincare, sampai konsultasi ke dokter. Tapi di balik semua itu, kita juga bisa menerapkan cara-cara alami, lho.
.
Repost @belangtigga
Tag orang2 terdekat yang kamu sayangi 😊
Apa pendapatmu ? 
#kulitputih #kulitmulus #kulit #alami #buah #sayur #jakarta #bandung #bali #batam #aceh #medan #riau #padang #lombok #cilegon
1,693 25 18 September, 2019
@frrahwhdaaaa_ Profile picture

@frrahwhdaaaa_

PAID Review

PLEASE TAKE NOTE!!!
IG NI MELAMPAUUU😠😠😠 AKU MMG X PUAS HATI BETOI DGN PEREMPUAN NI!!!
.
.
mana tak nya korang tengok la sendiri ubat dia..bukan main putih melepak lagi😡 Kesan seawal 1 week! kalau korang nak tahu apa rahsia dia..korang tengok la sendiri ig
@store_frozen.my
@store_frozen.my
@store_frozen.my .ramai da berjaya dapat skin idaman mereka..korang jgn tgu lagi..cepat check ig @store_frozen.my .
.
.
#jannanick
#jannanicker #sayangketatsendatpadat
#mirafilzah #mirafilzahfans #shawlmirafilzah #aafiyahanakibu #aafiyahkhalid
#fazura
#fattahamin
#neelofa
#ctdk
#elfiraloy
#putih
#kulitputih

PLEASE TAKE NOTE!!!
IG NI MELAMPAUUU😠😠😠 AKU MMG X PUAS HATI BETOI DGN PEREMPUAN NI!!!
.
.
mana tak nya korang tengok la sendiri ubat dia..bukan main putih melepak lagi😡 Kesan seawal 1 week! kalau korang nak tahu apa rahsia dia..korang tengok la sendiri ig
@store_frozen.my 
@store_frozen.my 
@store_frozen.my .ramai da berjaya dapat skin idaman mereka..korang jgn tgu lagi..cepat check ig @store_frozen.my .
.
.
#jannanick 
#jannanicker #sayangketatsendatpadat 
#mirafilzah #mirafilzahfans #shawlmirafilzah #aafiyahanakibu #aafiyahkhalid
#fazura
#fattahamin
#neelofa
#ctdk
#elfiraloy
#putih
#kulitputih
2,188 3 2 September, 2019
@stylo.indonesia Profile picture

@stylo.indonesia

Jakarta, Indonesia

Hello Stylovers. Skincare routine adalah tahapan pemakaian skincare yang bisa disesuaikan dengan kebutuhan / permasalahan kulit wajah mu.
.
Biasanya, pemakaian skincare dilakukan dari skincare yang bertekstur ringan (cair) ke skincare yang berteksur kental. Hal ini dilakukan agar masing-masing skincare bisa menyerap sempurna di kulit mu, Stylovers.
.
Bagi kamu yang masih bingung, kali ini Stylo punya tahapan skincare yang bisa kamu pakai sebelum menggunakan pelembap / moisturizer wajah Stylovers! Kalau kamu punya skincare favorit, jangan lupa share di kolom komentar ya Stylovers agar teman-teman yang lain bisa dapat rekomendasi dari kamu!
.
#stylo #styloindonesia #gridnetwork #modismasukakal #cantikmasukakal #naturalmakeup #makeupnatural #tampilcantik #makeupindonesia #belajarmakeup #makeupmurah #inspirasimakeup #inspirasiwanita #makeuppemula #serumwajah #serumjerawat #wajahkusam #kulitputih #perawatanwajah #cantik #cantikindonesia #tonerwajah #tonerjerawat #kulitcerah #kulitkusam #wajahcerah #skincaremurah #skincareindonesia #kosmetikmurah

Hello Stylovers. Skincare routine adalah tahapan pemakaian skincare yang bisa disesuaikan dengan kebutuhan / permasalahan kulit wajah mu.
.
Biasanya, pemakaian skincare dilakukan dari skincare yang bertekstur ringan (cair) ke skincare yang berteksur kental. Hal ini dilakukan agar masing-masing skincare bisa menyerap sempurna di kulit mu, Stylovers.
.
Bagi kamu yang masih bingung, kali ini Stylo punya tahapan skincare yang bisa kamu pakai sebelum menggunakan pelembap / moisturizer wajah Stylovers! Kalau kamu punya skincare favorit, jangan lupa share di kolom komentar ya Stylovers agar teman-teman yang lain bisa dapat rekomendasi dari kamu!
.
#stylo #styloindonesia #gridnetwork #modismasukakal #cantikmasukakal #naturalmakeup #makeupnatural #tampilcantik #makeupindonesia #belajarmakeup #makeupmurah #inspirasimakeup #inspirasiwanita #makeuppemula #serumwajah #serumjerawat #wajahkusam #kulitputih #perawatanwajah #cantik #cantikindonesia #tonerwajah #tonerjerawat #kulitcerah #kulitkusam #wajahcerah #skincaremurah #skincareindonesia #kosmetikmurah
6,506 51 20 September, 2019
@stylo.indonesia Profile picture

@stylo.indonesia

Jakarta, Indonesia

Hello Stylovers. Memiliki warna ketiak yang gelap memang cukup menggangu ya, apalagi jika kamu gemar menggunakan pakaian tanpa lengan.
.
Jika kamu sudah melakukan scrub dan perawatan lainnya untuk mengembalikan warna ketiak namun belum kembali cerah, sepertinya kamu bisa coba menggunakan masker alami untuk perawatan ketiak mu Stylovers!
.
Karena menggunakan bahan yang alami, masker ini aman loh untuk kulit dan juga perlu pemakaian yang rutin agar terlihat hasilnya. Nggak bisa instan ya Stylovers! hehe. Jangan lupa untuk share ke teman-teman mu juga ya
.
#stylo #styloindonesia #gridnetwork #cantikmasukakal #tampilcantik #makeupindonesia #belajarmakeup #inspirasimakeup #pemutihketiak #krimketiak #pencerahketiak #creamketiak #ketiakhitamhilang #creampemutihketiak #pemutihketiakampuh #pemutihketiakmurah #kulitputih #pemutihwajah #kulitcerah #pemutihkulit #krimpemutih #creampemutih #maskerpemutih #maskeralami #maskermurah #ketiakwanita #ketiakindonesia

Hello Stylovers. Memiliki warna ketiak yang gelap memang cukup menggangu ya, apalagi jika kamu gemar menggunakan pakaian tanpa lengan.
.
Jika kamu sudah melakukan scrub dan perawatan lainnya untuk mengembalikan warna ketiak namun belum kembali cerah, sepertinya kamu bisa coba menggunakan masker alami untuk perawatan ketiak mu Stylovers!
.
Karena menggunakan bahan yang alami, masker ini aman loh untuk kulit dan juga perlu pemakaian yang rutin agar terlihat hasilnya. Nggak bisa instan ya Stylovers! hehe. Jangan lupa untuk share ke teman-teman mu juga ya
.
#stylo #styloindonesia #gridnetwork  #cantikmasukakal #tampilcantik #makeupindonesia #belajarmakeup #inspirasimakeup  #pemutihketiak  #krimketiak #pencerahketiak #creamketiak  #ketiakhitamhilang #creampemutihketiak #pemutihketiakampuh #pemutihketiakmurah #kulitputih #pemutihwajah #kulitcerah #pemutihkulit #krimpemutih #creampemutih #maskerpemutih #maskeralami #maskermurah #ketiakwanita #ketiakindonesia
8,791 78 15 August, 2019
@stylo.indonesia Profile picture

@stylo.indonesia

Jakarta, Indonesia

Hello Stylovers. Kalau kulitmu terasa kasar, bertekstur dan kusam, mungkin kurang melakukan scrub wajah bisa jadi salah satu penyebabnya.
.
Bisa dikatakan, kegiatan scrub wajah penting kamu lakukan untuk mengangkat sel kulit mati yang menumpuk di permukaan kulit. Meski penting, melakukan scrub nggak boleh sering-sering ya Stylovers, karena nantinya akan membuat lapisan kulit mu menjadi tipis dan rusak. Kamu bisa melakukan scrub sebanyak 2x/minggu.
.
Penasaran apa saja rekomendasi produk scrub wajah dengan harga terjangkau yang bisa kamu coba? Yuk, simak produknya di atas!
.
#stylo #styloindonesia #cantikmasukakal #gridnetwork #makeupnatural #naturalmakeup #tampilcantik #makeupindonesia #belajarmakeup #inspirasiwanita #inspirasimakeup #wajahkusam #wajahputih #mencerahkanwajah #kulitputih #kulitcerah #wajahcerah #skincaremurah #mencerahkankulit #wajahhalus #wajahglowing #kulithalus #maskerwajah #maskermuka #kulitmulus #scrubwajah #himalayaherbals #scrubmuka #stives
@sensatiabotanicals @stivesindonesia @himalayaherbalsindo

Hello Stylovers. Kalau kulitmu terasa kasar, bertekstur dan kusam, mungkin kurang melakukan scrub wajah bisa jadi salah satu penyebabnya.
.
Bisa dikatakan, kegiatan scrub wajah penting kamu lakukan untuk mengangkat sel kulit mati yang menumpuk di permukaan kulit. Meski penting, melakukan scrub nggak boleh sering-sering ya Stylovers, karena nantinya akan membuat lapisan kulit mu menjadi tipis dan rusak. Kamu bisa melakukan scrub sebanyak 2x/minggu.
.
Penasaran apa saja rekomendasi produk scrub wajah dengan harga terjangkau yang bisa kamu coba? Yuk, simak produknya di atas!
.
#stylo #styloindonesia #cantikmasukakal #gridnetwork  #makeupnatural #naturalmakeup #tampilcantik #makeupindonesia #belajarmakeup #inspirasiwanita #inspirasimakeup #wajahkusam #wajahputih #mencerahkanwajah #kulitputih #kulitcerah #wajahcerah #skincaremurah #mencerahkankulit #wajahhalus #wajahglowing #kulithalus #maskerwajah #maskermuka #kulitmulus #scrubwajah #himalayaherbals #scrubmuka #stives 
@sensatiabotanicals @stivesindonesia @himalayaherbalsindo
5,384 60 17 hours ago
@nacificofficial.id Profile picture

@nacificofficial.id

.
Kulit gelap dan kusam, skin tone tidak rata, dan banyak flek hitam?😢
Bingung ingin pakai produk yang mana?🤷🏻‍♀️
Coba Nacific Phyto Niacin Whitening Toner dan Essence!🙆🏻‍♀️
.
Mengandung 5% niacinamide, yaitu kadar tertinggi yang ditetapkan oleh MFDS Korea, Whitening line ini efektif dalam membantu mencerahkan dan menyamakan skin tone, serta meminimalisir flek hitam~!👍
.
Kandungan ekstrak bambunya tak hanya memberikan kelembapan tapi juga menyegarkan kulit~🥰
.
✅Bisa digunakan untuk semua jenis kulit
✅Boleh digunakan pagi dan malam tergantung kebutuhan
.
.
#nacific #naturalpacific #PhytoNiacinWhitening #toner #essence #cosmetics #makeup #skincare #skincaresolutions #skincareindonesia #skincareroutine #skincaretips #koreanskincare #beauty #kbeauty #glowingskin #radiantskin #perawatankulit #perawatanwajah #kosmetik #kecantikan #kulitmulus #kulitcerah #kulitputih #mencerahkan #memutihkan

.
Kulit gelap dan kusam, skin tone tidak rata, dan banyak flek hitam?😢
Bingung ingin pakai produk yang mana?🤷🏻‍♀️
Coba Nacific Phyto Niacin Whitening Toner dan Essence!🙆🏻‍♀️
.
Mengandung 5% niacinamide, yaitu kadar tertinggi yang ditetapkan oleh MFDS Korea, Whitening line ini efektif dalam membantu mencerahkan dan menyamakan skin tone, serta meminimalisir flek hitam~!👍
.
Kandungan ekstrak bambunya tak hanya memberikan kelembapan tapi juga menyegarkan kulit~🥰
.
✅Bisa digunakan untuk semua jenis kulit
✅Boleh digunakan pagi dan malam tergantung kebutuhan
.
.
#nacific #naturalpacific #PhytoNiacinWhitening #toner #essence #cosmetics #makeup #skincare #skincaresolutions #skincareindonesia #skincareroutine #skincaretips #koreanskincare #beauty #kbeauty #glowingskin #radiantskin #perawatankulit #perawatanwajah #kosmetik #kecantikan #kulitmulus #kulitcerah #kulitputih #mencerahkan #memutihkan
1,501 43 10 September, 2019
@lailasabella91 Profile picture

@lailasabella91

PLEASE TAKE NOTE!!!
IG NI MELAMPAUUU😠😠😠 AKU MMG X PUAS HATI BETOI DGN PEREMPUAN NI!!!
.
.
mana tak nya korang tengok la sendiri skin dia..bukan main putih melepak lagi😡 Kesan seawal 20minit!! kalau korang nak tahu apa rahsia dia..korang tengok la sendiri ig @mxyraaaas_
@mxyraaaas_
@mxyraaaas_ ..ramai da berjaya dapat skin idaman mereka..korang jgn tgu lagi..cepat check ig @mxyraaaas_ ...
.
.
.
#jannanick
#jannanicker #sayangketatsendatpadat
#mirafilzah #mirafilzahfans #shawlmirafilzah #aafiyahanakibu #aafiyahkhalid
#fazura
#fattahamin
#neelofa
#ctdk
#elfiraloy
#putih
#kulitputih

PLEASE TAKE NOTE!!!
IG NI MELAMPAUUU😠😠😠 AKU MMG X PUAS HATI BETOI DGN PEREMPUAN NI!!!
.
.
mana tak nya korang tengok la sendiri skin dia..bukan main putih melepak lagi😡 Kesan seawal 20minit!! kalau korang nak tahu apa rahsia dia..korang tengok la sendiri ig @mxyraaaas_
@mxyraaaas_
@mxyraaaas_ ..ramai da berjaya dapat skin idaman mereka..korang jgn tgu lagi..cepat check ig @mxyraaaas_ ...
.
.
.
#jannanick 
#jannanicker #sayangketatsendatpadat 
#mirafilzah #mirafilzahfans #shawlmirafilzah #aafiyahanakibu #aafiyahkhalid
#fazura
#fattahamin
#neelofa
#ctdk
#elfiraloy
#putih
#kulitputih
2,244 8 30 August, 2019
@naqietraveler Profile picture

@naqietraveler

SABUN MANDI YANG BIKIN GLOWING
. .
.Saat mandi, tentu kamu ingin membersihkan sekaligus merawat kulit tubuh menggunakan sabun agar kulit tampak sehat dan cerah.
.
Sabun cair yang banyak dijual saat ini enggak hanya bisa mengangkat kotoran yang menempel di tubuh kamu, loh, namun banyak juga yang mampu melembapkan serta mencerahkan kulit tubuh.
.
Buat kalian yang ingin mencoba sabun cair yang bisa membuat kulitmu lembap bersinar, berikut ini Stylo akan memberikan rekomendasinya. Yuk lihat apa saja produknya!
. .
Credit : @stylo.indonesia #gridnetwork #cantikmasukakal #makeupnatural #naturalmakeup #tampilcantik #makeupindonesia #belajarmakeup #inspirasiwanita #inspirasimakeup #wajahkusam #mencerahkanwajah #kulitputih #kulitcerah #wajahglowing #kulithalus #kulitmulus #sabunmandi #sabunpemutih #krimpemutih #sabunmandi #pemutihkulit #pemutihwajah #perawatantubuh #sabun #sabunpemutihbadan #sabunmuka #sabunwajah
@stivesindonesia @korea.glow @lovebeautyandplanet_id

SABUN MANDI YANG BIKIN GLOWING
. .
.Saat mandi, tentu kamu ingin membersihkan sekaligus merawat kulit tubuh menggunakan sabun agar kulit tampak sehat dan cerah.
.
Sabun cair yang banyak dijual saat ini enggak hanya bisa mengangkat kotoran yang menempel di tubuh kamu, loh, namun banyak juga yang mampu melembapkan serta mencerahkan kulit tubuh.
.
Buat kalian yang ingin mencoba sabun cair yang bisa membuat kulitmu lembap bersinar, berikut ini Stylo akan memberikan rekomendasinya. Yuk lihat apa saja produknya!
. .
Credit : @stylo.indonesia #gridnetwork #cantikmasukakal #makeupnatural #naturalmakeup #tampilcantik #makeupindonesia #belajarmakeup #inspirasiwanita #inspirasimakeup #wajahkusam #mencerahkanwajah #kulitputih #kulitcerah #wajahglowing #kulithalus #kulitmulus #sabunmandi #sabunpemutih #krimpemutih #sabunmandi #pemutihkulit #pemutihwajah #perawatantubuh #sabun #sabunpemutihbadan #sabunmuka #sabunwajah 
@stivesindonesia @korea.glow @lovebeautyandplanet_id
2,150 24 4 September, 2019
@teamonhq Profile picture

@teamonhq

BERKUAT KUASA!!! 🔥🔥🔥 🌳Malam ni secara official nama lama RS TEAMON kini dikenali sebagai TEAMON !! .
.
🌳 Jadi semperna pertukaran nama baru ni. Abah nak bagi 3 Set Lengkap Timun Series kepada 3 follower yang bertuah bernilai RM80.
.
.
🌳Caranya senang jer. Hampa tengok betul2 video ni. Kira berapa kali botol Green Tea Mist tu di golekkan. Kira dan komen jawapan hampa kat bawah. .
.
🌳Yang jawab dengan betul dan bertuah. Akan dipilih sebagai pemenang. Pemenang abah akan umumkan ahad ini! .
.
🌳Hampaaa! Jangan lupaaa. 26 Ogos ni Abah akan lauching Timun Series. Sabun baru. Serum baru. Ingredient upgrade!! Segak macam dari syorgaaa. paling penting. 1000 cust pertama akan dapat free Green Tea Mist. Pengsan! .
.
🌳GAME START NOW!! .
#teamon #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask

BERKUAT KUASA!!! 🔥🔥🔥 🌳Malam ni secara official nama lama RS TEAMON kini dikenali sebagai TEAMON !! .
.
🌳 Jadi semperna pertukaran nama baru ni. Abah nak bagi 3 Set Lengkap Timun Series kepada 3 follower yang bertuah bernilai RM80.
.
.
🌳Caranya senang jer. Hampa tengok betul2 video ni. Kira berapa kali botol Green Tea Mist tu di golekkan. Kira dan komen jawapan hampa kat bawah. .
.
🌳Yang jawab dengan betul dan bertuah. Akan dipilih sebagai pemenang. Pemenang abah akan umumkan ahad ini! .
.
🌳Hampaaa! Jangan lupaaa. 26 Ogos ni Abah akan lauching Timun Series. Sabun baru. Serum baru. Ingredient upgrade!! Segak macam dari syorgaaa. paling penting. 1000 cust pertama akan dapat free Green Tea Mist. Pengsan! .
.
🌳GAME START NOW!! .
#teamon #rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli #rsbrush #rsscrub #rsmask
2,521 1,719 22 August, 2019