#kulitputihgebu Instagram Photos & Videos

kulitputihgebu - 84.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kulitputihgebu and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
16 minutes
Average like
4.7
Average comment
0.1
Posts with video
2/48
Posts with photo
46/48

Hashtag Popularity

KELEBIHAN MAAEZ KOLAGEN
💞 .
- Menjadikan kulit putih kemerah-merahan.
- Menjadikan kulit glowing secara natural.
- Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit.
- Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri.
- Mengecilkan liang roma.
- Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit.
- Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan.
- Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat.
- Memantapkan bentuk payudara dan punggung.
- Mengetatkan faraj dan merawat keputihan.
- Menghalang jangkitan pada vagina.
- Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat.
- Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah.
- Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous.
.
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp ke +6017-3228734 atau klik link di bio
.
#RatuMaaez #MaaezBeauty #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

KELEBIHAN MAAEZ KOLAGEN
💞 .
- Menjadikan kulit putih kemerah-merahan.
- Menjadikan kulit glowing secara natural.
- Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit.
- Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri.
- Mengecilkan liang roma.
- Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit.
- Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan.
- Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat.
- Memantapkan bentuk payudara dan punggung.
- Mengetatkan faraj dan merawat keputihan.
- Menghalang jangkitan pada vagina.
- Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat.
- Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah.
- Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous.
.
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp ke +6017-3228734 atau klik link di bio
.
#RatuMaaez #MaaezBeauty #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
0 0 10 minutes ago

. Anda mau tampil Cantik Alami? sehat...?Luminesce reserve  Mempercantik Kulit Wajah dengan Meregenerasi Sel-Sel di Jaringan Kulit. 😘😘😘Mengapa demikian? Benarkah demikian? Temukan alasannya pada penjelasan berikut!💕❤️❤️
.

BODY RENEWAL LOTION Luminesce bukan sekedar pelembab area tubuh,♦️ tetapi ANTI AGING kulit badan, sebab kandungan nya mampu memperpanjang serabut thelomere pada tubuh kita sehingga selain melembabkan dan mecerahkan, ♦️fungsi yang paling dahsyat adalah mencegah kecepatan munculnya flek hitam putih yang pasti muncul seiring bertambahnya usia💕🔝
.
.
Sudah lulus uji dari bpom 100%.
.
  #wajahglowing #wajahkinclong #cantikalamihalal #pramukagantengcantik #kulitputihgebu #kulitnormal #chocolateicecream #creampemutihaman #beautytherapy #beautygram.
.
Untuk informasi lebih lanjut dan tanya"boleh silahkan wasshap:085869120823.
.
Ayo buktikan sendiri disini aja.... Barang terbatas...

. Anda mau tampil Cantik Alami? sehat...?Luminesce reserve  Mempercantik Kulit Wajah dengan Meregenerasi Sel-Sel di Jaringan Kulit. 😘😘😘Mengapa demikian? Benarkah demikian? Temukan alasannya pada penjelasan berikut!💕❤️❤️
.

BODY RENEWAL LOTION Luminesce bukan sekedar pelembab area tubuh,♦️ tetapi ANTI AGING kulit badan, sebab kandungan nya mampu memperpanjang serabut thelomere pada tubuh kita sehingga selain melembabkan dan mecerahkan, ♦️fungsi yang paling dahsyat adalah mencegah kecepatan munculnya flek hitam putih yang pasti muncul seiring bertambahnya usia💕🔝
.
.
Sudah lulus uji dari bpom 100%.
.
 #wajahglowing#wajahkinclong#cantikalamihalal#pramukagantengcantik#kulitputihgebu#kulitnormal#chocolateicecream#creampemutihaman#beautytherapy#beautygram.
.
Untuk informasi lebih lanjut dan tanya"boleh silahkan wasshap:085869120823.
. 
Ayo buktikan sendiri disini aja.... Barang terbatas...
1 0 1 hour ago

Nak dapatkan produk 👇
❤️ Maaez Collagen
☕ Maaez White Coffee
🥛 Susu Maaez
🧼 Maaez Whitening Soap
.
Siapa yang SERIUS NAK PUTIH GEBU SATU BADAN dengan BERKESAN kena follow @maaez_azilicious
.
POS SELURUH MALAYSIA
.
. ✔️WEEKEND SABTU AHAD OPEN COD SELURUH JOHOR BAHRU
✔️POSTAGE ISNIN - JUMAAT
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #agentwanted #codkluang #Codpasirgudang #codkotamasai #codserialam #teamazilicious #stokismaaezjohor #stokismaaezjb #maaezazilicious

Nak dapatkan produk 👇
❤️ Maaez Collagen
☕ Maaez White Coffee
🥛 Susu Maaez
🧼 Maaez Whitening Soap
.
Siapa yang SERIUS NAK PUTIH GEBU SATU BADAN dengan BERKESAN kena follow @maaez_azilicious
.
POS SELURUH MALAYSIA
.
. ✔️WEEKEND SABTU AHAD OPEN COD SELURUH JOHOR BAHRU
✔️POSTAGE ISNIN - JUMAAT
. 
#maaezwarriors #teammaaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #agentwanted #codkluang #Codpasirgudang #codkotamasai #codserialam #teamazilicious #stokismaaezjohor #stokismaaezjb #maaezazilicious
3 0 1 hour ago

Korang dah cuba sabun yang best ni?

Lepas cuci tangan guna sabun ni, lembutje rasa kulit... Cee bayangkan kalau awak mandi hari2 guna #maaezwhiteningsoap ni,,, kulit makin lembut, bersih, anjal & yang best kulit makin cerah

Nak cuba, jangan tunggu lama2
grap sekarang tau!
Whatsapp 01121615920

#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #bellezacollagen #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik

Korang dah cuba sabun yang best ni?

Lepas cuci tangan guna sabun ni, lembutje rasa kulit... Cee bayangkan kalau awak mandi hari2 guna #maaezwhiteningsoap ni,,, kulit makin lembut, bersih, anjal & yang best kulit makin cerah

Nak cuba, jangan tunggu lama2
grap sekarang tau!
Whatsapp  01121615920

#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #bellezacollagen #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik
2 0 1 hour ago

Susu maaez ni dah jadi food and skin supplement tau.
Mengandungi buah kurma yang mengenyangkan sekali . Badan pun rasa bertenaga je .
Part skin tu takyah cakap lah memang akan nampak beza bila korang amalkan susu maaez ni .
Kulit jadi lebih lembab, sihat bebas jerawat . Kulit pun makin cerah sekata .
Best ke tak uolss .
Tekan link di bio sara terus tau kalau nak kulit cantik dan sihat .
#susumaaez #susukambing #susutanpa kolagen #seputihinjection #makanan2sunnah #sarangburungwalit
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Susu maaez ni dah jadi food and skin supplement tau. 
Mengandungi buah kurma yang mengenyangkan sekali . Badan pun rasa bertenaga je . 
Part skin tu takyah cakap lah memang akan nampak beza bila korang amalkan susu maaez ni . 
Kulit jadi lebih lembab, sihat bebas jerawat . Kulit pun makin cerah sekata . 
Best ke tak uolss . 
Tekan link di bio sara terus tau kalau nak kulit cantik dan sihat . 
#susumaaez #susukambing #susutanpa kolagen #seputihinjection #makanan2sunnah #sarangburungwalit
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
5 0 1 hour ago

Jerawat dah takde , semua makin berkurang dan hilang dah !
Rahsia nya amalkan susu maaez ni je . Merawat masalah kulit korang dari dalam dan semestinya kulit korang makin cerah sekata seluruh badan .
Tekan link di bio sara terus tau kalau nak kulit cantik dan sihat .
#susumaaez #susukambing #susutanpa kolagen #seputihinjection #makanan2sunnah #sarangburungwalit
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Jerawat dah takde , semua makin berkurang dan hilang dah ! 
Rahsia nya amalkan susu maaez ni je . Merawat masalah kulit korang dari dalam dan semestinya kulit korang makin cerah sekata seluruh badan . 
Tekan link di bio sara terus tau kalau nak kulit cantik dan sihat . 
#susumaaez #susukambing #susutanpa kolagen #seputihinjection #makanan2sunnah #sarangburungwalit
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
3 0 1 hour ago

Maaez whitening soap membantu mencerahkan kulit, menyikirkan sel kulit mati, membantu mengatasi masalah jerawat di belakang badan, menganjalkan kulit dan melembutkan kulit . . .

Jom dapatkan maaez whitening soap whatsapp sis eir +0182728408😘 . . .

#maaezwarriors
#teammaaez
#maaez
#maaezcollagen
#nakcantik
#kulitlicin
#produkputih
#kulitputihgebu
#hilangjeragat
#cerahkankulit
#tiktokchallenge
#supplementpemutih
#whiteningbooster
#boosterwhitening
#whiteningproduk
#susukambing
#susucantikkankulit

Maaez whitening soap membantu mencerahkan kulit, menyikirkan sel kulit mati, membantu mengatasi masalah jerawat di belakang badan, menganjalkan kulit dan melembutkan kulit . . .

Jom dapatkan maaez whitening soap whatsapp sis eir +0182728408😘 . . .

#maaezwarriors
#teammaaez
#maaez 
#maaezcollagen
#nakcantik 
#kulitlicin
#produkputih 
#kulitputihgebu 
#hilangjeragat 
#cerahkankulit
#tiktokchallenge 
#supplementpemutih
#whiteningbooster 
#boosterwhitening 
#whiteningproduk
 #susukambing
 #susucantikkankulit
2 0 1 hour ago

Dengar cerita #susumaaez ni bagus untuk membantu merawat masalah kulit. Kalau siapa yang ada masalah kulit kusam, kering, gatal-gatal memang elok minum susu ni. Rasa pun memang sedap sangat!
.
.
Korang yang nak dapatkan susu viral ni boleh whatsapp Kak Myra
#0122642135🔆 .
.
Walk In. Boutique
@fashion.empireboutique
@vendorsventure
#maaezwhitecoffee #mwc #susumaaez #testimoniberjaya #maaezputihkankulit
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #maaezteammyra #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Dengar cerita #susumaaez ni bagus untuk  membantu merawat masalah kulit. Kalau siapa yang ada masalah kulit kusam, kering, gatal-gatal memang elok minum susu ni. Rasa pun memang sedap sangat!
.
.
Korang yang nak dapatkan susu viral ni boleh whatsapp Kak Myra
#0122642135🔆 .
.
Walk In. Boutique
@fashion.empireboutique
@vendorsventure 
#maaezwhitecoffee #mwc #susumaaez #testimoniberjaya #maaezputihkankulit
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #maaezteammyra #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
1 0 2 hours ago

Agak2 siapa yg sesuai minum maaez white coffee??? 🤔🤔🤔.
.
🌼lelaki dan wanita
🌼umur 13 tahun ke atas
🌼ibu mengandung, berpantang, menyusu seeloknya 6 bulan ke atas..
🌼semua yg ada mslh kulit mcm tona tak sekata, parut jerawat, sunburn, kulit kusam
🌼semua yg nk cerahkan kulit .

Wassap. Tekan link kat bio 😘😘😘 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #maaezutara #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #cintabelumtamattempoh #maaezpenang

Agak2 siapa yg sesuai minum maaez white coffee??? 🤔🤔🤔.
.
🌼lelaki dan wanita
🌼umur 13 tahun ke atas
🌼ibu mengandung, berpantang, menyusu seeloknya 6 bulan ke atas..
🌼semua yg ada mslh kulit mcm tona tak sekata, parut jerawat, sunburn, kulit kusam
🌼semua yg nk cerahkan kulit .

Wassap. Tekan link kat bio 😘😘😘 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #maaezutara  #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #cintabelumtamattempoh #maaezpenang
3 0 2 hours ago

Biarkan Satin Skinz bekerja untuk kulit anda! Luar dan dalam terjaga! No more skin breakouts!
.
Satin Skinz B Beau Combo Set promosi RM 138!!!
.
Whatsapp 012 6547790

Biarkan Satin Skinz bekerja untuk kulit anda! Luar dan dalam terjaga! No more skin breakouts!
.
Satin Skinz B Beau Combo Set promosi RM 138!!!
.
Whatsapp 012 6547790
1 1 2 hours ago

Inilah dia #KelebihanUtama Satin Skinz 😍😍😍
.
Wow Vitamin C B Beau ni mmg terbaik uols, berbeza dengan vitamin C jenama lain sebab, ada kandungan #VitaminE & #HyaluronicAcid jugak tau!
.
Sebotol berapa agak2? Memang berbaloi uols sebab harga sebotol 60 biji kapsul RM 49!!! Promosi merdeka!
.
Valid sampai 27/9 ni
.
Whatsapp 012 654 7790

Inilah dia #KelebihanUtama Satin Skinz 😍😍😍
.
Wow Vitamin C B Beau ni mmg terbaik uols, berbeza dengan vitamin C jenama lain sebab, ada kandungan #VitaminE & #HyaluronicAcid jugak tau!
.
Sebotol berapa agak2? Memang berbaloi uols sebab harga sebotol 60 biji kapsul RM 49!!! Promosi merdeka!
.
Valid sampai 27/9 ni
.
Whatsapp 012 654 7790
0 1 2 hours ago

💝HONEY BEE UV SUN PROTECTOR 💝

Adalah sunblok yang menghalang kulit wajah kita dari terdedah daripada sinar uv yang boleh menyebabkan timbulnya jerawat , jeragat dan masalah kulit sunburn

So lepas nih, Sinaran UV tak berani lagi nak burnkan skin hampa sebab dah dihalang dengan HONEY BEE SUN PROTECTOR

KELEBIHAN HONEY BEE UV SUN PROTECTOR 💐
🙆🏻‍♀ memberikan nutrisi & kelembapan yang mencukupi kepada kulit
🙆🏻‍♀ Membantu untuk menghilangkan radang kulit
🙆🏻‍♀ Menggelakkan kulit daripada berbelang 🙆🏻‍♀ Menjadikan tona kullit lebih sekata 🙆🏻‍♀ Melindungi protein yang berada dibawah permukaan kulit

APA TUJUAN PAKAI SUNBLOCK 💐
🌝 Mengelakkan kulit jadi berbelak / berbelang
🌝 Tak nak ada Pigmentation / Jeragat - Kebanyakkan punca utama Jeragat adalah disebabkan tidak memakai Sunblock
🌝 Menjadikan tona kulit lebih sekata
🌝 Dapat melambatkan proses penuaan
🌝 Melindungi kulit dari timbulnya Flek akibat radiasi sinar UV
🌝 Sebagai langkah pencegahan dari Cancer Kulit

KESAN TAK PAKAI SUNBLOCK 💐
❤️ Proses penuaan akan berlaku dengan lebih cepat berbanding daripada yang sepatutnya
❤️ Penghasilan melanin yang banyak akan berlaku & akan menyebabkan kulit kelihatan lebih gelap
❤️ Penyebab bintik hitam atau jeragat
❤️ Kulit nampak lebih kusam & tidak bermaya

CARA PENGGUNAAN 💐
🌺 Sapukan rata di kulit wajah , kemudian usapkan secara perlahan-perlahan sehingga rata lalu biarkan sahaja

HARGA 👇
❤️ RM 70

TIDAK TERMASUK KOS POS
.
#kosmetikmurah #kosmetikborongmalaysia #kosmetikborongmurah #kosmetikmurahmalaysia #borongkosmetik #borongkosmetikmurah #kosmetikherbal #kulitcantik #kulitsihat #kulitsehat #kulitcerah #kulitsensitif #kulitkering #kulitglowing #kulitmulus #kulitgelap #kulithalus #kulitgelap #kulitbersih #kecantikankulit #kulitberminyak #kulitflawless #kulitlicin #kulitjerawat #kulitputihgebu

💝HONEY BEE UV SUN PROTECTOR 💝

Adalah sunblok yang menghalang kulit wajah kita dari terdedah daripada sinar uv yang boleh menyebabkan timbulnya jerawat , jeragat dan masalah kulit sunburn

So lepas nih, Sinaran UV tak berani lagi nak burnkan skin hampa sebab dah dihalang dengan HONEY BEE SUN PROTECTOR

KELEBIHAN HONEY BEE UV SUN PROTECTOR 💐
🙆🏻‍♀ memberikan nutrisi & kelembapan yang mencukupi kepada kulit
🙆🏻‍♀ Membantu untuk menghilangkan radang kulit
🙆🏻‍♀ Menggelakkan kulit daripada berbelang 🙆🏻‍♀ Menjadikan tona kullit lebih sekata 🙆🏻‍♀ Melindungi protein yang berada dibawah permukaan kulit

APA TUJUAN PAKAI SUNBLOCK 💐
🌝 Mengelakkan kulit jadi berbelak / berbelang
🌝 Tak nak ada Pigmentation / Jeragat - Kebanyakkan punca utama Jeragat adalah disebabkan tidak memakai Sunblock
🌝 Menjadikan tona kulit lebih sekata
🌝 Dapat melambatkan proses penuaan
🌝 Melindungi kulit dari timbulnya Flek akibat radiasi sinar UV
🌝 Sebagai langkah pencegahan dari Cancer Kulit

KESAN TAK PAKAI SUNBLOCK 💐
❤️ Proses penuaan akan berlaku dengan lebih cepat berbanding daripada yang sepatutnya
❤️ Penghasilan melanin yang banyak akan berlaku & akan menyebabkan kulit kelihatan lebih gelap
❤️ Penyebab bintik hitam atau jeragat
❤️ Kulit nampak lebih kusam & tidak bermaya

CARA PENGGUNAAN 💐
🌺 Sapukan rata di kulit wajah , kemudian usapkan secara perlahan-perlahan sehingga rata lalu biarkan sahaja

HARGA 👇
❤️ RM 70

TIDAK TERMASUK KOS POS
.
#kosmetikmurah #kosmetikborongmalaysia #kosmetikborongmurah #kosmetikmurahmalaysia #borongkosmetik #borongkosmetikmurah #kosmetikherbal#kulitcantik #kulitsihat #kulitsehat #kulitcerah #kulitsensitif #kulitkering #kulitglowing #kulitmulus #kulitgelap #kulithalus #kulitgelap #kulitbersih #kecantikankulit #kulitberminyak #kulitflawless #kulitlicin #kulitjerawat #kulitputihgebu
1 0 2 hours ago

PROMOSI‼️‼️‼️
Pink Lady Body perfection
Normal price: RM340
.
Minggu ni sis nak bagi
👍 Diskaun
👍 Free postage
👍 Free gift
.
Nak ke nak?
.
@thephabstore
WA +60198205079 sekarang! Kalau lazy sangat DM sis nom hp nanti sis WhatsApp k😘
.
#kulitcantik #kulitsihat #kulitsehat #kulitcerah #kulitsensitif #kulitkering #kulitglowing #kulitmulus #kulitgelap #kulithalus #kulitgelap #kulitbersih #kecantikankulit #kulitberminyak #kulitflawless #kulitlicin #kulitjerawat #kulitputihgebu

PROMOSI‼️‼️‼️
Pink Lady Body perfection
Normal price: RM340
.
Minggu ni sis nak bagi
👍 Diskaun
👍 Free postage
👍 Free gift
.
Nak ke nak?
.
@thephabstore
WA +60198205079 sekarang! Kalau lazy sangat DM sis nom hp nanti sis WhatsApp k😘
.
#kulitcantik #kulitsihat #kulitsehat #kulitcerah #kulitsensitif #kulitkering #kulitglowing #kulitmulus #kulitgelap #kulithalus #kulitgelap #kulitbersih #kecantikankulit #kulitberminyak #kulitflawless #kulitlicin #kulitjerawat #kulitputihgebu
1 0 3 hours ago

Kalau nak nampak perubahan kulit kena snap pic sebelum bila da consume #maaezwhitecoffee ce try ambil pic selepas korang akan nampak hasilnya macam testimoni ni. Best tak?
.
Serius nak KULIT PUTIH GEBU SATU BADAN dengan BERKESAN cepat2 dapatkan maaez white coffee whatsapp 0177955891 sekarang
.
.
✔️WEEKEND SABTU & AHAD OPEN COD SELURUH JOHOR BAHRU 🚙💨
✔️POSTAGE SETIAP HARI ISNIN - JUMAAT 📦
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #codkluang #Codpasirgudang #codkotamasai #codserialam #codbandardatoonn #codjb #codtampoi #codskudai #agentwanted #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #putihkulit #whiteningbooster #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezjohor #maaezjb #maaezazilicious #stokismaaezjohor

Kalau nak nampak perubahan kulit kena snap pic sebelum bila da consume #maaezwhitecoffee ce try ambil pic selepas korang akan nampak hasilnya macam testimoni ni. Best tak?
.
Serius nak KULIT PUTIH GEBU SATU BADAN dengan BERKESAN cepat2 dapatkan maaez white coffee whatsapp 0177955891 sekarang
.
.
✔️WEEKEND SABTU & AHAD OPEN COD SELURUH JOHOR BAHRU 🚙💨
✔️POSTAGE SETIAP HARI ISNIN - JUMAAT 📦
. 
#maaezwarriors #teammaaez  #maaezwhitecoffee #susumaaez #codkluang #Codpasirgudang #codkotamasai #codserialam #codbandardatoonn #codjb #codtampoi #codskudai #agentwanted #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #putihkulit #whiteningbooster #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezjohor #maaezjb #maaezazilicious #stokismaaezjohor
1 0 3 hours ago

KESAN LUKA CEPAT KERING!

Alhamdulillah, boleh dikatakan setiap hari kami terima testimoni dari pengguna! Ini membuktikan Susu Maaez ni memang sangat2 membantu utk menyelesaikan pelbagai masalah 😍

Sape nak cuba jugak? Klik je link di bio atau pm je agent2 kami dibawah ni 👇🏻 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezteammyra

KESAN LUKA CEPAT KERING!

Alhamdulillah, boleh dikatakan setiap hari kami terima testimoni dari pengguna! Ini membuktikan Susu Maaez ni memang sangat2 membantu utk menyelesaikan pelbagai masalah 😍

Sape nak cuba jugak? Klik je link di bio atau pm je agent2 kami dibawah ni 👇🏻 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik  #maaezteammyra
1 0 3 hours ago

Wowwww patotlahhhh comelllll 😍😍😍😍
Minum SUSU MAAEZ Rupanyaaaa
KELEBIHAN SUSU MAAEZ 🌷Meningkatkan kecerdasan minda IQ & EQ.
🌷Membantu memutihkan kulit satu badan 🌷Membantu mengatasi masalah kulit sepperti ekzema, panau, psoriasis, kudis, kurap, kayap, gatal gatal pada kulit, kulit bersisik, kulit kering, kulit kusam, kulit melecur, jeragat, ruam & banyak lagi.
🌷Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur
🌷Mencerahkan,melicinkan & menganjalkan kulit
🌷Meremajakan & menghaluskan kulit yang kasar
🌷Mengurangkan garis halus & kedutan di wajah
🌷Meningkatkan daya kepekaan,penumpuan & ingatan
🌷Memberikan tenaga & mengekalkan kecergasan
🌷Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
🌷Mencantikkan & menghaluskan kulit ibu & bayi
🌷Memekatkan & memperbanyakkan susu ibu
🌷Membantu masalah lemah tenaga batin
🌷Mengurangkan masalah keguguran rambut
🌷Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu.
🌷Bahan bahan adalah bahan sunnah & tiada kesan sampingan

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Wowwww patotlahhhh comelllll 😍😍😍😍
Minum SUSU MAAEZ Rupanyaaaa 
KELEBIHAN SUSU MAAEZ 🌷Meningkatkan kecerdasan minda IQ & EQ.
🌷Membantu memutihkan kulit satu badan 🌷Membantu mengatasi masalah kulit sepperti ekzema, panau, psoriasis, kudis, kurap, kayap, gatal gatal pada kulit, kulit bersisik, kulit kering, kulit kusam, kulit melecur, jeragat, ruam & banyak lagi.
🌷Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur
🌷Mencerahkan,melicinkan & menganjalkan kulit
🌷Meremajakan & menghaluskan kulit yang kasar
🌷Mengurangkan garis halus & kedutan di wajah
🌷Meningkatkan daya kepekaan,penumpuan & ingatan
🌷Memberikan tenaga & mengekalkan kecergasan
🌷Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
🌷Mencantikkan & menghaluskan kulit ibu & bayi
🌷Memekatkan & memperbanyakkan susu ibu
🌷Membantu masalah lemah tenaga batin
🌷Mengurangkan masalah keguguran rambut
🌷Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu.
🌷Bahan bahan adalah bahan sunnah & tiada kesan sampingan

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
8 0 5 hours ago

Maaez whitening soap boleh mencerahkan kulit Ia juga boleh menyikirkan sel kulit mati, membantu mengatasi masalah jerawat di belakang badan, menganjalkan kulit, melembutkan kulit dan sebagainya . . .

Bahan utama maaez whitening soap . . . 🌰Collagen
🌰honey
🌰Olive oil
🌰Palm oil
🌰Aha
🌰glutathione
🌰coconut oil
🌰Shea butter
🌰vitaminC
🌰vitaminE . . .

Nak kulit cantik dan sihat jom whatsapp sis eira +0182728408 utk sis eira bntu merawat masalah kulit . . .

#maaezwarriors
#teammaaez
#maaez
#maaezcollagen
#nakcantik
#kulitlicin
#produkputih
#kulitputihgebu
#hilangjeragat
#cerahkankulit
#tiktokchallenge
#supplementpemutih
#whiteningbooster
#boosterwhitening
#whiteningproduk
#susukambing
#susucantikkankulit

Maaez whitening soap boleh mencerahkan kulit Ia juga boleh menyikirkan sel kulit mati, membantu mengatasi masalah jerawat di belakang badan, menganjalkan kulit, melembutkan kulit dan sebagainya . . .

Bahan utama maaez whitening soap . . . 🌰Collagen
🌰honey
🌰Olive oil
🌰Palm oil
🌰Aha
🌰glutathione
🌰coconut oil
🌰Shea butter
🌰vitaminC
🌰vitaminE . . .

Nak kulit cantik dan sihat jom whatsapp sis eira +0182728408 utk sis eira bntu merawat masalah kulit . . .

#maaezwarriors
#teammaaez
#maaez 
#maaezcollagen
#nakcantik 
#kulitlicin
#produkputih 
#kulitputihgebu 
#hilangjeragat 
#cerahkankulit
#tiktokchallenge 
#supplementpemutih
#whiteningbooster 
#boosterwhitening 
#whiteningproduk
 #susukambing
 #susucantikkankulit
10 0 5 hours ago

Korang dah cuba maaez whitening soap?? bagi sape yang belum cuba ini adalah produk keluaran baru iaitu sejenis sabun boleh mencerahkan kulit😍😍 . . .

Nak cuba maaez whitening soap boleh whatsapp sis eira #0182728408😘 . . .

#maaezwarriors
#teammaaez
#maaez
#maaezcollagen
#nakcantik
#kulitlicin
#produkputih
#kulitputihgebu
#hilangjeragat
#cerahkankulit
#tiktokchallenge
#supplementpemutih
#whiteningbooster
#boosterwhitening
#whiteningproduk
#susukambing
#susucantikkankulit

Korang dah cuba maaez whitening soap?? bagi sape yang belum cuba ini adalah produk keluaran baru iaitu sejenis sabun boleh mencerahkan kulit😍😍 . . .

Nak cuba maaez whitening soap boleh whatsapp sis eira#0182728408😘 . . .

#maaezwarriors
#teammaaez
#maaez 
#maaezcollagen
#nakcantik 
#kulitlicin
#produkputih 
#kulitputihgebu 
#hilangjeragat 
#cerahkankulit
#tiktokchallenge 
#supplementpemutih
#whiteningbooster 
#boosterwhitening 
#whiteningproduk
 #susukambing
 #susucantikkankulit
4 0 6 hours ago

Maaez whitening soap boleh mencerahkan kulit Ia juga boleh menyikirkan sel kulit mati, membantu mengatasi masalah jerawat di belakang badan, menganjalkan kulit, melembutkan kulit . . .

Nak kulit cantik dan sihat jom whatsapp sis eira +0182728408 utk sis eira bntu merawat masalah kulit korang😘 . . .

#maaezwarriors
#teammaaez
#maaez
#maaezcollagen
#nakcantik
#kulitlicin
#produkputih
#kulitputihgebu
#hilangjeragat
#cerahkankulit
#tiktokchallenge
#supplementpemutih
#whiteningbooster
#boosterwhitening
#whiteningproduk
#susukambing
#susucantikkankulit

Maaez whitening soap boleh mencerahkan kulit Ia juga boleh menyikirkan sel kulit mati, membantu mengatasi masalah jerawat di belakang badan, menganjalkan kulit, melembutkan kulit . . .

Nak kulit cantik dan sihat jom whatsapp sis eira +0182728408 utk sis eira bntu merawat masalah kulit korang😘 . . .

#maaezwarriors
#teammaaez
#maaez 
#maaezcollagen
#nakcantik 
#kulitlicin
#produkputih 
#kulitputihgebu 
#hilangjeragat 
#cerahkankulit
#tiktokchallenge 
#supplementpemutih
#whiteningbooster 
#boosterwhitening 
#whiteningproduk
 #susukambing
 #susucantikkankulit
8 0 6 hours ago

Kata nak kulit cerah😍, tengok tangan sebelum dan selepas .. selepas consume #maaezwhitecoffee tangan dh makin cerah dari asal😚
.
Yuolls nk result macam ni jugak, haruslah konsisten. Nak cantekkan? Patut banyak bersabar🤗. Sempat lagi consume skrg kalau nk kulit cantek raya puasa 2020 😍
.
Dm/ Whatsapp Aira+60179318553.
.
#maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #10saatdahbolehcerah #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #codareakotabharu #trustedseller#

Kata nak kulit cerah😍, tengok tangan sebelum dan selepas .. selepas consume #maaezwhitecoffee tangan dh makin cerah dari asal😚
.
Yuolls nk result macam ni jugak, haruslah konsisten. Nak cantekkan? Patut banyak bersabar🤗. Sempat lagi consume skrg kalau nk kulit cantek raya puasa 2020 😍
.
Dm/ Whatsapp Aira+60179318553.
.
#maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #10saatdahbolehcerah#putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit#codareakotabharu#trustedseller#
3 0 6 hours ago

Hai😍😍korang dah cuba sabun maaez whitening soap boleh putihkan kulit, mencerahkan bahagian yang gelap seperti ketiak dan celah paha . . .

Nak kulit cantik dab sihat jom whatsapp sis eira +0182728408 utk sis eira bntu merawat masalah kulit korang😘 . . .

#maaezwarriors
#teammaaez
#maaez
#maaezcollagen
#nakcantik
#kulitlicin
#produkputih
#kulitputihgebu
#hilangjeragat
#cerahkankulit
#tiktokchallenge
#supplementpemutih
#whiteningbooster
#boosterwhitening
#whiteningproduk
#susukambing
#susucantikkankulit
#whiteningproduk
#hilangjeragat

Hai😍😍korang dah cuba sabun maaez whitening soap boleh putihkan kulit, mencerahkan  bahagian yang gelap seperti ketiak dan celah paha . . .

Nak kulit cantik dab sihat jom whatsapp sis eira +0182728408 utk sis eira bntu merawat masalah kulit korang😘 . . .

#maaezwarriors
#teammaaez
#maaez 
#maaezcollagen
#nakcantik 
#kulitlicin
#produkputih 
#kulitputihgebu 
#hilangjeragat 
#cerahkankulit
#tiktokchallenge 
#supplementpemutih
#whiteningbooster 
#boosterwhitening 
#whiteningproduk
#susukambing
#susucantikkankulit
#whiteningproduk
#hilangjeragat
6 0 6 hours ago

Tiada rahsia lagi nak cantik macam ni. Yang penting usaha usaha usaha. Kalau mulut je duk sebut nak cantik,tapi pemalas/kedekut. Sampai ke tua la hangpa duk lagu tu, takde kemajuan. Muka berkerak laki pun tak lalu nk tengok 😂
. .
🍁KEISTIMEWAAN MIXBERRY POWDER
☆ Kesan pencerahan kulit 3 kali ganda lebih pantas berbanding BS botol kecil
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Melembapkan kulit dan mengurangkan garis2 halus pada kulit muka
☆ Melindungi kulit daripada sunburn dan merawat sebarang masalah kulit disebabkan terlalu kerap terdedah dengan cahaya matahari.
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, cantik berseri.

Antara kandungannya :
🍊 Vitamin C
✨ Delima powder juice
🌹 Dextrose
🍓 Mixberry
🎗 Elastin
🔮 Pearl powder
🍇 Berry stem cell
🌿 Super Hyaluron
💕 Multivitamin.

Dah ready nak kulit cantik?
.
.
😍Meh whatsapp laju2 📲 0173980757
😍Meh whatsapp laju2 📲 0173980757
😍Meh whatsapp laju2 📲 0173980757

Tiada rahsia lagi nak cantik macam ni. Yang penting usaha usaha usaha. Kalau mulut je duk sebut nak cantik,tapi pemalas/kedekut. Sampai ke tua la hangpa duk lagu tu, takde kemajuan. Muka berkerak laki pun tak lalu nk tengok 😂
. .
🍁KEISTIMEWAAN MIXBERRY POWDER
☆ Kesan pencerahan kulit 3 kali ganda lebih pantas berbanding BS botol kecil
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Melembapkan kulit dan mengurangkan garis2 halus pada kulit muka
☆ Melindungi kulit daripada sunburn dan merawat sebarang masalah kulit disebabkan terlalu kerap terdedah dengan cahaya matahari.
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, cantik berseri.

Antara kandungannya :
🍊 Vitamin C
✨ Delima powder juice
🌹 Dextrose
🍓 Mixberry
🎗 Elastin
🔮 Pearl powder
🍇 Berry stem cell
🌿 Super Hyaluron
💕 Multivitamin.

Dah ready nak kulit cantik?
.
.
😍Meh whatsapp laju2 📲 0173980757
😍Meh whatsapp laju2 📲 0173980757
😍Meh whatsapp laju2 📲 0173980757
8 1 7 hours ago

Kebaikan utama Susu Maaez semestinya untuk kulit. Tapi disebabkan kandungan didalam susu maaez yang paling terbaik ia berfungsi untuk dalaman kita, khususnya untuk kaum wanita💝
.
Kebaikan Susu Maaez :
👉 Membantu menghaluskandan melembapkan kulit.
👉 Membantu mengatasi masalah kulit kering, gatal-gatal dan bersisik.
👉 Membantu memudarkan parut dan mempercepatkan penyembuhan luka.
👉 Membantu memperbanyakkan susu badan ibu menyusu.
👉 Membekalkan tenaga.
.
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp ke +6017-3228734 atau klik link di bio
.
#RatuMaaez #MaaezBeauty #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Kebaikan utama Susu Maaez semestinya untuk kulit. Tapi disebabkan kandungan didalam susu maaez yang paling terbaik ia berfungsi untuk dalaman kita, khususnya untuk kaum wanita💝
.
Kebaikan Susu Maaez :
👉 Membantu menghaluskandan melembapkan kulit.
👉 Membantu mengatasi masalah kulit kering, gatal-gatal dan bersisik.
👉 Membantu memudarkan parut dan mempercepatkan penyembuhan luka.
👉 Membantu memperbanyakkan susu badan ibu menyusu.
👉 Membekalkan tenaga.
.
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp ke +6017-3228734 atau klik link di bio
.
#RatuMaaez #MaaezBeauty #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
7 0 7 hours ago

Dah cuba maaez collagen ? Cubalah dan rasai kesan dalam 30 hari sahaja.
.
Maaez Collagen adalah supplemen tambahan untuk kecantikan kulit. Rasa manis-manis buah sedap sangat! 👍🏽 .
Whatssap saya akan guide cara consume dan terkena sumpahan snow white! 📲 017-3228734
📲 017-3228734
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Dah cuba maaez collagen ? Cubalah dan rasai kesan dalam 30 hari sahaja.
.
Maaez Collagen adalah supplemen tambahan untuk kecantikan kulit. Rasa manis-manis buah sedap sangat! 👍🏽 .
Whatssap saya akan guide cara consume dan terkena sumpahan snow white! 📲 017-3228734
📲 017-3228734
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
4 0 7 hours ago

Jom cerah berseri dengan maaez white coffee. Banyak sangat bahan dlm ni yg boleh cerahkan kulit tau tapi yg paling utama sarang burung walet 😍😍😍 .

Jangan lupa konsisten minum setiap hari utk dptkan kulit cerah glowing gitu 😘😘😘 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #ajimaura #hilangjeragat #terapiinstagram #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Jom cerah berseri dengan maaez white coffee. Banyak sangat bahan dlm ni yg boleh cerahkan kulit tau tapi yg paling utama sarang burung walet 😍😍😍 .

Jangan lupa konsisten minum setiap hari utk dptkan kulit cerah glowing gitu 😘😘😘 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu#ajimaura #hilangjeragat#terapiinstagram #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
5 0 8 hours ago

Wah sekarang takyah dah pakai skincare mahal2. Minum je susu #maaez dah boleh cantik kulit muka 😍😍😍 .

Dalam masa 2 minggu dh boleh rasa jerawat makin kecut dan parut makin pudar tau 😊😊😊 .
Kulit pun semakin cerah.
#stokistmaez
#teammaaezjohor #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Wah sekarang takyah dah pakai skincare mahal2. Minum je susu #maaez dah boleh cantik kulit muka 😍😍😍 .

Dalam masa 2 minggu dh boleh rasa jerawat makin kecut dan parut makin pudar tau 😊😊😊 .
Kulit pun semakin cerah. 
#stokistmaez
 #teammaaezjohor #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
3 0 8 hours ago

Agak2 siapa yg sesuai minum maaez white coffee??? 🤔🤔🤔 . 🌼lelaki dan wanita
🌼umur 13 tahun ke atas
🌼ibu mengandung, berpantang, menyusu seeloknya 6 bulan ke atas
🌼semua yg ada mslh kulit mcm tona tak sekata, parut jerawat, sunburn, kulit kusam
🌼semua yg nk cerahkan kulit .

Nak cuba?? Jom klik link whatsapp kat bawah http://www.wasap.my/601137501552 😘😘😘 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Agak2 siapa yg sesuai minum maaez white coffee??? 🤔🤔🤔 . 🌼lelaki dan wanita
🌼umur 13 tahun ke atas
🌼ibu mengandung, berpantang, menyusu seeloknya 6 bulan ke atas
🌼semua yg ada mslh kulit mcm tona tak sekata, parut jerawat, sunburn, kulit kusam
🌼semua yg nk cerahkan kulit .

Nak cuba?? Jom klik link whatsapp kat bawah  http://www.wasap.my/601137501552 😘😘😘 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
0 0 10 hours ago

Wah sekarang takyah dah pakai skincare mahal2. Minum je susu #maaez dah boleh cantik kulit muka 😍😍😍 .

Dalam masa 2 minggu dh boleh rasa jerawat makin kecut dan parut makin pudar tau 😊😊😊 .
Kulit pun semakin cerah.
#stokistmaezjohorbahru
#teammaaezjohor #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Wah sekarang takyah dah pakai skincare mahal2. Minum je susu #maaez dah boleh cantik kulit muka 😍😍😍 .

Dalam masa 2 minggu dh boleh rasa jerawat makin kecut dan parut makin pudar tau 😊😊😊 .
Kulit pun semakin cerah. 
#stokistmaezjohorbahru
 #teammaaezjohor #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
6 0 10 hours ago

💞
KELEBIHAN SNOWY BODY LOTION
(RM29 50ML)😍
.
💟 Mencerahkan kulit secara mendalam
💟 Melindungi kulit dari sinaran UV dengan SPF 50ml
💟 Membersihkan pori2 dan memberi oksigen pada kulit
💟 Menegangkan kulit badan
💟 Menghilangkan tompok2 hitam pada badan
💟 Melembapkan kulit yang kering
💟 Menjadikan kulit lebih sekata dan glowing
💟 Menyamaratakan tona kulit
.
💋 013-805 8180
💋 013-805 8180
💋 013-805 8180
.
#snowhiteinstantlotion #losyensusuunta #putihkekal #kulitputihgebu #masalahkulit #sunburn #losyensnowhite #susuunta #losyenpemutihmurah #losyenpemutih #kulitsihat #SnowyLotionRM29
#snowhitesecret #snowhiteviral #snowybodylotion #snowhitesuplement #inpirasicantiktanpasuntikan #snowwhite
#snowwhitetablet #snowhitesecret #SnowyInstantLosyen

💞
KELEBIHAN SNOWY BODY LOTION
(RM29 50ML)😍
.
💟 Mencerahkan kulit secara mendalam
💟 Melindungi kulit dari sinaran UV dengan SPF 50ml
💟 Membersihkan pori2 dan memberi oksigen pada kulit
💟 Menegangkan kulit badan
💟 Menghilangkan tompok2 hitam pada badan
💟 Melembapkan kulit yang kering
💟 Menjadikan kulit lebih sekata dan glowing
💟 Menyamaratakan tona kulit
.
💋 013-805 8180
💋 013-805 8180
💋 013-805 8180
.
#snowhiteinstantlotion #losyensusuunta #putihkekal #kulitputihgebu #masalahkulit #sunburn #losyensnowhite #susuunta #losyenpemutihmurah #losyenpemutih #kulitsihat #SnowyLotionRM29
#snowhitesecret #snowhiteviral #snowybodylotion #snowhitesuplement #inpirasicantiktanpasuntikan #snowwhite
#snowwhitetablet #snowhitesecret #SnowyInstantLosyen
0 0 10 hours ago

THANKYOU DEAR CUSTOMER 💋
.
Kalau #susumaaez perisa mangga mangoda uolss tapi kalau perisa anggur ni boleh kuat korang semua rasa anggun tau bila minum 😘 Hebat betul penangan dua perisa ni tau. So tunggu apa lagi jom dapatkan segera dear 🤗
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #produkkecantikan #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

THANKYOU DEAR CUSTOMER 💋
.
Kalau #susumaaez perisa mangga mangoda uolss tapi kalau perisa anggur ni boleh kuat korang semua rasa anggun tau bila minum 😘 Hebat betul penangan dua perisa ni tau. So tunggu apa lagi jom dapatkan segera dear 🤗
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #produkkecantikan #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
10 0 10 hours ago

Sebelum dan selepas guna set lotion😱😱
.
Kelebihan Snowy Body Lotion & Snowy Instant Lotion🌸🌸🌸 Snowy Body Lotion⤵ 💠Tekstur lebih pekat
💠Sesuai untuk yang nak PUTIH sepantas kilat tapi bila basuh (Gosok Dengan Sabun) akan hilang
💠 Konsisten pakai In shaa Allah boleh putih
💠Boleh disapu pada muka 💠Sesuai dijadikan sunblock (Spf50)
💠Rm29/50ml
Snowy Instant Lotion⤵ 💠Tekstur ringan &tak pekat 💠Ada Ibu Putih + Susu Unta🐫 💠Buat kulit makin lembut,gebu & anjal 💠Putih kekal 💠 Boleh dijadikan sebagai pelembab (Spf30) 💠Rm35/100ml
.
.
. .
💋 019-5475376
💋 019-5475376
💋 019-5475376
.
.
.
#snowhiteinstantlotion #losyensusuunta #putihkekal #kulitputihgebu #masalahkulit #sunburn #losyensnowhite #susuunta #losyenpemutihmurah #losyenpemutih #kulitsihat #SnowyLotionRM29
#snowhitesecret #snowhiteviral #snowybodylotion #inpirasicantiktanpasuntikan #snowwhite
#snowwhitetablet #snowhitesecret #SnowyInstantLosyen

Sebelum dan selepas guna set lotion😱😱
.
Kelebihan Snowy Body Lotion & Snowy Instant Lotion🌸🌸🌸 Snowy Body Lotion⤵ 💠Tekstur lebih pekat
💠Sesuai untuk yang nak PUTIH sepantas kilat  tapi bila basuh (Gosok Dengan Sabun) akan  hilang
💠 Konsisten pakai In shaa Allah boleh putih
💠Boleh disapu pada muka 💠Sesuai dijadikan sunblock (Spf50)
💠Rm29/50ml 
Snowy Instant Lotion⤵ 💠Tekstur ringan &tak pekat 💠Ada Ibu Putih + Susu Unta🐫 💠Buat kulit makin lembut,gebu & anjal 💠Putih kekal 💠 Boleh dijadikan sebagai pelembab (Spf30) 💠Rm35/100ml
.
.
. .
💋 019-5475376
💋 019-5475376
💋 019-5475376
.
.
.
#snowhiteinstantlotion #losyensusuunta #putihkekal #kulitputihgebu #masalahkulit #sunburn #losyensnowhite #susuunta #losyenpemutihmurah #losyenpemutih #kulitsihat #SnowyLotionRM29
#snowhitesecret #snowhiteviral #snowybodylotion #inpirasicantiktanpasuntikan #snowwhite
#snowwhitetablet #snowhitesecret #SnowyInstantLosyen
3 0 11 hours ago

Mana coffee lovers ?? Nak putih tapi x suka pantang kafein ? Nah here u gooo 😍 . Rasa kopi dia sgt2 sedap mcm starbuck taw .. paling best sebab dia xde collagen dan sesuai utk org yg ade cyst . -
-
And bahan pemutih kulit dlm ni ialah bird nest . Bird nest ni sgt2 bagus utk kulit taw . Selain mwmutihkan dia antioksidan tinggi . So sape nak protect skin , nak skin lembut , nak skin bebas cela tanpa collagen jgn lupa grab #maaezwhitecoffee . Whatsapp aten now now now 😘
-
-
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Mana coffee lovers ?? Nak putih tapi x suka pantang kafein ? Nah here u gooo 😍 . Rasa kopi dia sgt2 sedap mcm starbuck taw .. paling best sebab dia xde collagen dan sesuai utk org yg ade cyst . -
-
And bahan pemutih kulit dlm ni ialah bird nest . Bird nest ni sgt2 bagus utk kulit taw . Selain mwmutihkan dia antioksidan tinggi . So sape nak protect skin , nak skin lembut , nak skin bebas cela tanpa collagen jgn lupa grab #maaezwhitecoffee . Whatsapp aten now now now 😘
-
-
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
11 0 11 hours ago

Sedih bila tengok kulit makin hari makin gelap ! Mana tak nyaa hari - hari terdedah kat bawah cahaya matahari .. cuaca pulak sekarang makin panas ! .
.
Aishhh kalau tak jaga kulit memang tak boleh pakai lama lahh jawabnya .. mula2 kusam , lepas tu gelap, kering, berkedut 😑😑 takutnyaaaaa .
.
Apa langkah pertama korang sekarang nak elak kulit rosak akibat selalu kena panas , terdedah dengan persekitaran yang tak selamat untuk kulit ? .
.
Tunggu apa lagi jom kita mencantikkan diri luar dan dalam dengan Aurabella Collagen
.
#AurabellaCollagen #somethingBisisComing #NakCantik #KulitLicin #ProdukPutih #KulitPutihGebu #HilangJeragat #CerahkanKulit #AntiPenuaan #PutihGebu #CollagenPemutih #PutihKulit #WhiteningBooster #BoosterWhitening #WhiteningProduk #CollagenCantikkanKulit #CollagenUntukKulitCantik.
Jom kita mencantikkan diri luar dan dalam dengan Aurabella
.
#AurabellaCollagen #somethingBisisComing #NakCantik #KulitLicin #ProdukPutih #KulitPutihGebu #HilangJeragat #CerahkanKulit #AntiPenuaan #PutihGebu #CollagenPemutih #PutihKulit #WhiteningBooster #BoosterWhitening #WhiteningProduk #CollagenCantikkanKulit #CollagenUntukKulitCantik

Sedih bila tengok kulit makin hari makin gelap ! Mana tak nyaa hari - hari terdedah kat bawah cahaya matahari .. cuaca pulak sekarang makin panas ! .
.
Aishhh kalau tak jaga kulit memang tak boleh pakai lama lahh jawabnya .. mula2 kusam , lepas tu gelap, kering, berkedut 😑😑 takutnyaaaaa .
.
Apa langkah pertama korang sekarang nak elak kulit rosak akibat selalu kena panas , terdedah dengan persekitaran yang tak selamat untuk kulit ? .
.
Tunggu apa lagi jom kita mencantikkan diri luar dan dalam dengan Aurabella Collagen
. 
#AurabellaCollagen #somethingBisisComing #NakCantik #KulitLicin #ProdukPutih #KulitPutihGebu #HilangJeragat #CerahkanKulit #AntiPenuaan #PutihGebu #CollagenPemutih #PutihKulit #WhiteningBooster #BoosterWhitening #WhiteningProduk #CollagenCantikkanKulit #CollagenUntukKulitCantik. 
Jom kita mencantikkan diri luar dan dalam dengan Aurabella
. 
#AurabellaCollagen #somethingBisisComing #NakCantik #KulitLicin #ProdukPutih #KulitPutihGebu #HilangJeragat #CerahkanKulit #AntiPenuaan #PutihGebu #CollagenPemutih #PutihKulit #WhiteningBooster #BoosterWhitening #WhiteningProduk #CollagenCantikkanKulit #CollagenUntukKulitCantik
7 0 12 hours ago

Selalu sangat kan kita jumpa produk kecantikan yang mempunyai Vitamin C? Nampak tak Vitamin C ni sangat powerful untuk kecantikan! .
.
Fyi, sesetengah haiwan berkeupayaan menghasilkan vitamin C tetapi manusia perlu mendapatkan vitamin ini daripada makanan atau suplemen kesihatan yang diambil secara oral. Jom semak apa yang special sangat vitamin C ni! 😍
.
.
#AurabellaCollagen #somethingBisisComing #NakCantik #KulitLicin #ProdukPutih #KulitPutihGebu #HilangJeragat #CerahkanKulit #AntiPenuaan #PutihGebu #CollagenPemutih #PutihKulit #WhiteningBooster #BoosterWhitening #WhiteningProduk #CollagenCantikkanKulit #CollagenUntukKulitCantik

Selalu sangat kan kita jumpa produk kecantikan yang mempunyai Vitamin C? Nampak tak Vitamin C ni sangat powerful untuk kecantikan! .
.
Fyi, sesetengah haiwan berkeupayaan menghasilkan vitamin C tetapi manusia perlu mendapatkan vitamin ini daripada makanan atau suplemen kesihatan yang diambil secara oral. Jom semak apa yang special sangat vitamin C ni! 😍
.
.
#AurabellaCollagen #somethingBisisComing #NakCantik #KulitLicin #ProdukPutih #KulitPutihGebu #HilangJeragat #CerahkanKulit #AntiPenuaan #PutihGebu #CollagenPemutih #PutihKulit #WhiteningBooster #BoosterWhitening #WhiteningProduk #CollagenCantikkanKulit #CollagenUntukKulitCantik
6 0 12 hours ago

Selalu sangat kan kita jumpa produk kecantikan yang mempunyai Vitamin C? Nampak tak Vitamin C ni sangat powerful untuk kecantikan! .
.
Fyi, sesetengah haiwan berkeupayaan menghasilkan vitamin C tetapi manusia perlu mendapatkan vitamin ini daripada makanan atau suplemen kesihatan yang diambil secara oral. Jom semak apa yang special sangat vitamin C ni! 😍
.
.
#AurabellaCollagen #somethingBisisComing #NakCantik #KulitLicin #ProdukPutih #KulitPutihGebu #HilangJeragat #CerahkanKulit #AntiPenuaan #PutihGebu #CollagenPemutih #PutihKulit #WhiteningBooster #BoosterWhitening #WhiteningProduk #CollagenCantikkanKulit #CollagenUntukKulitCantik

Selalu sangat kan kita jumpa produk kecantikan yang mempunyai Vitamin C? Nampak tak Vitamin C ni sangat powerful untuk kecantikan! .
.
Fyi, sesetengah haiwan berkeupayaan menghasilkan vitamin C tetapi manusia perlu mendapatkan vitamin ini daripada makanan atau suplemen kesihatan yang diambil secara oral. Jom semak apa yang special sangat vitamin C ni! 😍
.
.
#AurabellaCollagen #somethingBisisComing #NakCantik #KulitLicin #ProdukPutih #KulitPutihGebu #HilangJeragat #CerahkanKulit #AntiPenuaan #PutihGebu #CollagenPemutih #PutihKulit #WhiteningBooster #BoosterWhitening #WhiteningProduk #CollagenCantikkanKulit #CollagenUntukKulitCantik
2 0 12 hours ago

Selalu sangat kan kita jumpa produk kecantikan yang mempunyai Vitamin C? Nampak tak Vitamin C ni sangat powerful untuk kecantikan! .
.
Fyi, sesetengah haiwan berkeupayaan menghasilkan vitamin C tetapi manusia perlu mendapatkan vitamin ini daripada makanan atau suplemen kesihatan yang diambil secara oral. Jom semak apa yang special sangat vitamin C ni! 😍
.
.
#AurabellaCollagen #somethingBisisComing #NakCantik #KulitLicin #ProdukPutih #KulitPutihGebu #HilangJeragat #CerahkanKulit #AntiPenuaan #PutihGebu #CollagenPemutih #PutihKulit #WhiteningBooster #BoosterWhitening #WhiteningProduk #CollagenCantikkanKulit #CollagenUntukKulitCantik

Selalu sangat kan kita jumpa produk kecantikan yang mempunyai Vitamin C? Nampak tak Vitamin C ni sangat powerful untuk kecantikan! .
.
Fyi, sesetengah haiwan berkeupayaan menghasilkan vitamin C tetapi manusia perlu mendapatkan vitamin ini daripada makanan atau suplemen kesihatan yang diambil secara oral. Jom semak apa yang special sangat vitamin C ni! 😍
.
.
#AurabellaCollagen #somethingBisisComing #NakCantik #KulitLicin #ProdukPutih #KulitPutihGebu #HilangJeragat #CerahkanKulit #AntiPenuaan #PutihGebu #CollagenPemutih #PutihKulit #WhiteningBooster #BoosterWhitening #WhiteningProduk #CollagenCantikkanKulit #CollagenUntukKulitCantik
9 0 12 hours ago

Selalu sangat kan kita jumpa produk kecantikan yang mempunyai Vitamin C? Nampak tak Vitamin C ni sangat powerful untuk kecantikan! .
.
Fyi, sesetengah haiwan berkeupayaan menghasilkan vitamin C tetapi manusia perlu mendapatkan vitamin ini daripada makanan atau suplemen kesihatan yang diambil secara oral. Jom semak apa yang special sangat vitamin C ni! 😍
.
.
#AurabellaCollagen #somethingBisisComing #NakCantik #KulitLicin #ProdukPutih #KulitPutihGebu #HilangJeragat #CerahkanKulit #AntiPenuaan #PutihGebu #CollagenPemutih #PutihKulit #WhiteningBooster #BoosterWhitening #WhiteningProduk #CollagenCantikkanKulit #CollagenUntukKulitCantik

Selalu sangat kan kita jumpa produk kecantikan yang mempunyai Vitamin C? Nampak tak Vitamin C ni sangat powerful untuk kecantikan! .
.
Fyi, sesetengah haiwan berkeupayaan menghasilkan vitamin C tetapi manusia perlu mendapatkan vitamin ini daripada makanan atau suplemen kesihatan yang diambil secara oral. Jom semak apa yang special sangat vitamin C ni! 😍
.
.
#AurabellaCollagen #somethingBisisComing #NakCantik #KulitLicin #ProdukPutih #KulitPutihGebu #HilangJeragat #CerahkanKulit #AntiPenuaan #PutihGebu #CollagenPemutih #PutihKulit #WhiteningBooster #BoosterWhitening #WhiteningProduk #CollagenCantikkanKulit #CollagenUntukKulitCantik
18 0 12 hours ago

Selalu sangat kan kita jumpa produk kecantikan yang mempunyai Vitamin C? Nampak tak Vitamin C ni sangat powerful untuk kecantikan! .
.
Fyi, sesetengah haiwan berkeupayaan menghasilkan vitamin C tetapi manusia perlu mendapatkan vitamin ini daripada makanan atau suplemen kesihatan yang diambil secara oral. Jom semak apa yang special sangat vitamin C ni! 😍
.
.
#AurabellaCollagen #somethingBisisComing #NakCantik #KulitLicin #ProdukPutih #KulitPutihGebu #HilangJeragat #CerahkanKulit #AntiPenuaan #PutihGebu #CollagenPemutih #PutihKulit #WhiteningBooster #BoosterWhitening #WhiteningProduk #CollagenCantikkanKulit #CollagenUntukKulitCantik

Selalu sangat kan kita jumpa produk kecantikan yang mempunyai Vitamin C? Nampak tak Vitamin C ni sangat powerful untuk kecantikan! .
.
Fyi, sesetengah haiwan berkeupayaan menghasilkan vitamin C tetapi manusia perlu mendapatkan vitamin ini daripada makanan atau suplemen kesihatan yang diambil secara oral. Jom semak apa yang special sangat vitamin C ni! 😍
.
.
#AurabellaCollagen #somethingBisisComing #NakCantik #KulitLicin #ProdukPutih #KulitPutihGebu #HilangJeragat #CerahkanKulit #AntiPenuaan #PutihGebu #CollagenPemutih #PutihKulit #WhiteningBooster #BoosterWhitening #WhiteningProduk #CollagenCantikkanKulit #CollagenUntukKulitCantik
17 0 12 hours ago

Kulit makin berseri-seri dengan MAAEZ WHITENING SOAP😍🤩 Haa.. jangan lupa tau gosok2 setiap hari, untuk kulit cerah gebu letopss😘😘 like king and queen 🤴🏻👸🏻 Sabun utk putih ni boleh menghakis daki2 yg degil!, boleh melembutkan & menghaluskan kulit..
Yang paling penting! Boleh mencerahkan kulit, yang mana ada sunburn tu min memang suggested #maaezwhiteningsoap
Cepat2 ws, nak bagi banyak free gift ni 😍🎁🎁🎁🎁🎁🎁
.
Klik je link wasap di bio utk order dan pertanyaan lanjut okayy💕💕💕 .
.
tekan di link bio👆
SEKARANG !
.
MAAEZ WHITENING SOAP = 0166703009
.
follow ig @kulit.putih.dalam.7hari .
TQ GAISS 😘 😘
#susumaaez #maaezwarriors
#teammaaez #maaez #maeezwhitecoffee #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #malaysia #mirafilzah #dramasweetdreams #neelofa #kelantan #tiktok

Kulit makin berseri-seri dengan MAAEZ WHITENING SOAP😍🤩 Haa.. jangan lupa tau gosok2 setiap hari, untuk kulit cerah gebu letopss😘😘 like king and queen 🤴🏻👸🏻 Sabun utk putih ni boleh menghakis daki2 yg degil!, boleh melembutkan & menghaluskan kulit..
Yang paling penting! Boleh mencerahkan kulit, yang mana ada sunburn tu min memang suggested #maaezwhiteningsoap 
Cepat2 ws, nak bagi banyak free gift ni 😍🎁🎁🎁🎁🎁🎁
.
Klik je link wasap di bio utk order dan pertanyaan lanjut okayy💕💕💕 .
.
 tekan di link bio👆 
SEKARANG !
.
MAAEZ WHITENING SOAP = 0166703009
.
follow ig @kulit.putih.dalam.7hari .
TQ GAISS 😘 😘
#susumaaez #maaezwarriors
#teammaaez #maaez #maeezwhitecoffee #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #malaysia #mirafilzah #dramasweetdreams #neelofa #kelantan #tiktok
1 0 12 hours ago

Bestnye😋😋dapat minum Susu maaez perisa anggur. Korang dah cuba ke belum?? Susu maaez boleh membantu menyelesaikn sejenis masalah kulit . . .

Kelebihan Susu Maaez 👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit
👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit
👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar
👉Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
👉Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan . . .

Nak cuba susu maaez boleh whatsapp sis eira #0182728408🤗 . . .

#maaezwarriors
#teammaaez
#maaez
#maaezcollagen
#nakcantik
#kulitlicin
#produkputih
#kulitputihgebu
#hilangjeragat
#cerahkankulit
#tiktokchallenge
#supplementpemutih
#whiteningbooster
#boosterwhitening
#whiteningproduk
#susukambing
#susucantikkankulit

Bestnye😋😋dapat minum Susu maaez perisa anggur. Korang dah cuba ke belum?? Susu maaez boleh membantu  menyelesaikn sejenis masalah kulit . . .

Kelebihan Susu Maaez 👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit
👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit
👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar
👉Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
👉Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan . . .

Nak cuba susu maaez boleh whatsapp sis eira #0182728408🤗 . . .

#maaezwarriors
#teammaaez
#maaez 
#maaezcollagen
#nakcantik 
#kulitlicin
#produkputih 
#kulitputihgebu 
#hilangjeragat 
#cerahkankulit
#tiktokchallenge 
#supplementpemutih
#whiteningbooster 
#boosterwhitening 
#whiteningproduk
 #susukambing
 #susucantikkankulit
9 1 12 hours ago

Top #kulitputihgebu posts

OHANA WHITENING LOTION EXPERT
🔥HOT PROMO PRICE 🔥
💥RM 60.00 💥
🆓 POSTAGE ❗❗❗ ⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛
⚠ PERHATION ⚠BT UOLLS YG ADE MASALAH KULIT SUNBURN, KULIT GELAP TERMASUK DI CELAH2 PEHA,KETIAK,LEHER,KULIT BERJERAWAT ,JERAGAT,ADE PARUT2 HALUS,KULIT KUSAM & PENAT ASYIK GUNE FILTER UTK CERAHKAN KULIT TERUTAMA BILE TGN & MUKE X SAME PUTIH..OH NOO🐼
MEH CUBE OHANA WHITENING LOTION NIE 😍LOTION PERTAMA DI MALAYSIA YG MENGGUNEKN TEKNOLOGI NANO DARI KOREA YG MAMPU MEMUTIHKAN KULIT 3X LEBIH PANTAS & EFEKTIF ☑ SAPU2 SEKELIP MATA DH PUTIH TAU.. JOM TGK KEISTIMEWAAN2 OHANA👇 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💕MEMUTIHKAN KULIT DGN SELAMAT & BRKESAN
❤ MENGANJALKAN& MELEMBAPKAN KULIT
💕 MERAWAT KULIT BERMASALAH
❤ SESUAI DIGUNAKN SBG BASE MAKEUP KERANA MMPUNYAI 24HOURS MOISTURIZER
💕 MEMUDARKAN PARUT
❤ ANTI KEDUTAN & ANTI RADANG
💕 BAU WANGI & TAHAN LAMA
❤ MEMUTIHKAN KMBLI CELAH2 PEHA,KETIAK, LEHER& TUMIT
💕 MUDAH MERESAP & MNJADIKN KULIT NAMPAK NEUTRAL
❤ MELINDUNGI DARI SINARAN UV
💕 TIDAK BERMINYAK ATAU MELEKIT
❤ KULIT KEKAL PUTIH WLPN SETELAH DICUCI
💕 SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT ⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬛ ANDA BERMINAT? BOLEH WHATSAPP NO 0148315842 ATAU JUST TEKAN LINK WHATSAPP PADA BIO PAGE YA 😘 .

#ohanawhiteninglotionexpert #ohanawhiteninglotion
#ohanalotionpromoprice #whiteninglotion #ohanawhiteninglotionmurah #putihdalam3saat #kulitputihgebu #foundationrawatkulit #losyenputihgebu #meletop #putihcepat #aydenmikael #putihmulus #whiteningbooster #losyenuntukputih #rawatkulit #masalahkulit #ohanalotion #ohanaoriginal

OHANA WHITENING LOTION EXPERT
🔥HOT PROMO PRICE 🔥
💥RM 60.00 💥
🆓 POSTAGE ❗❗❗ ⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛
⚠ PERHATION ⚠BT UOLLS YG ADE MASALAH KULIT SUNBURN, KULIT GELAP TERMASUK DI CELAH2 PEHA,KETIAK,LEHER,KULIT BERJERAWAT ,JERAGAT,ADE PARUT2 HALUS,KULIT KUSAM & PENAT ASYIK GUNE FILTER UTK CERAHKAN KULIT TERUTAMA BILE TGN & MUKE X SAME PUTIH..OH NOO🐼
MEH CUBE OHANA WHITENING LOTION NIE 😍LOTION PERTAMA DI MALAYSIA YG MENGGUNEKN TEKNOLOGI NANO DARI KOREA YG MAMPU MEMUTIHKAN KULIT 3X LEBIH PANTAS & EFEKTIF ☑ SAPU2 SEKELIP MATA DH PUTIH TAU.. JOM TGK KEISTIMEWAAN2 OHANA👇 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💕MEMUTIHKAN KULIT  DGN SELAMAT & BRKESAN
❤ MENGANJALKAN&  MELEMBAPKAN KULIT
💕 MERAWAT KULIT  BERMASALAH
❤ SESUAI DIGUNAKN  SBG BASE MAKEUP  KERANA MMPUNYAI  24HOURS MOISTURIZER
💕 MEMUDARKAN PARUT
❤ ANTI KEDUTAN & ANTI  RADANG
💕 BAU WANGI & TAHAN  LAMA
❤  MEMUTIHKAN KMBLI  CELAH2 PEHA,KETIAK,  LEHER& TUMIT
💕 MUDAH MERESAP &  MNJADIKN KULIT  NAMPAK NEUTRAL
❤ MELINDUNGI DARI  SINARAN UV
💕 TIDAK BERMINYAK  ATAU MELEKIT
❤ KULIT KEKAL PUTIH  WLPN SETELAH DICUCI
💕 SESUAI UTK SEMUA  JENIS KULIT ⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬛ ANDA BERMINAT? BOLEH WHATSAPP NO 0148315842 ATAU JUST TEKAN LINK WHATSAPP PADA BIO PAGE YA 😘 .

#ohanawhiteninglotionexpert #ohanawhiteninglotion
#ohanalotionpromoprice #whiteninglotion #ohanawhiteninglotionmurah #putihdalam3saat #kulitputihgebu #foundationrawatkulit #losyenputihgebu #meletop #putihcepat #aydenmikael #putihmulus #whiteningbooster #losyenuntukputih #rawatkulit #masalahkulit #ohanalotion #ohanaoriginal
114 2 19 January, 2019

OHANA WHITENING LOTION
RM 60.00
🆓 POSTAGE .

HAAA BT ABAM KAKAK YG ADE MSLH KULIT,PARUT2 KAT MUKA,ADE MSLH KEHITAMN KT CELAH2 PEHA ,LEHER ..KETIAK AND YG DAH MUAK TGK MUKA DGN TGN TAK SAMA PUTIH,ASYIK KENA GUNA FILTER ,APPLY MAKEUP TEBAL2 TUU TAKPAYAH SUSH2 DH ..MEH GUNA OHANA WHITENING LOTION ✨KONPEM GEBU GEBAS FLAWLESS RAYE NNTI ! .

BTW OWL ADELAH LOTION YG DIHASILKN DGN TEKNOLOGI NANO KOREA SERTA MENGANDUNGI BHN2 SPT ♦VITAMIN C& E (UTK ANJAL DAN TEGANGKN KULIT) GLUTATHIONE (MENCERAHKN KULIT) GOLD POWDER (AWET MUDA& ANTI AGING) ARBUTIN(MELEMBAPKN KULIT),SPF30 DAN BNYK LG TAUU..SO WHY UGAIS KNE TRY OWL NIE?APE MENARIKNYE?MEHHHH NK HABAQQ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💕MEMUTIHKAN KULIT DGN SELAMAT & BRKESAN
❤ MENGANJALKAN& MELEMBAPKAN KULIT
💕 MERAWAT KULIT BERMASALAH SPT JERAWAT,JERAGAT,KULIT KUSAM,SUNBURN & LAIN2
❤ SESUAI DIGUNAKN SBG BASE MAKEUP KERANA MMPUNYAI 24HOURS MOISTURIZER
💕 MEMUDARKAN PARUT
❤ ANTI KEDUTAN & ANTI RADANG
💕 BAU WANGI & TAHAN LAMA
❤ MEMUTIHKAN KMBLI CELAH2 PEHA,KETIAK, LEHER& TUMIT
💕 MUDAH MERESAP & MNJADIKN KULIT NAMPAK NEUTRAL
❤ MELINDUNGI DARI SINARAN UV-DAH TAKPERLU GUNA SUNBLOCK
💕 LULUS KKM& LAB TEST
💕 TIDAK BERMINYAK ATAU MELEKIT
❤ KULIT KEKAL PUTIH WLPN SETELAH DICUCI
💕 SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT
♥TIDAK LUNTUR WARNA PUTIH BLE DIBASUH
💕TDK BERCAPUK BILE BERPELUH
♥LELAKI & PEREMPUAN DUE2 BLH GUNE YEE .

CARA GUNA UTK MUKA BERMASALAH (SAPU DI SIANG HARI SBLM PAKAI FOUNDATION(KALAU NK PAKAI LAA)
UTK KULIT GELAP /KUSAM(SAPU 2KLI SEHARI SLPS MANDI)🌺 .

ANDA BERMINAT? BOLEH WHATSAPP NO 0148315842 ATAU JUST TEKAN LINK WHATSAPP PADA BIO PAGE YA 😘 .

#ohanawhiteninglotion #ohanalotion #selulit #ohanawhiteninglotionmurah #masalakselulit #ohanawhiteninglotionori #losyenohana #losyenuntukputih #kulitputihgebu #putihberkesan #ohanawhiteninglotionexpert #celahpehahitam #putihdengancepat #kosmetikmurah #kulitflawless #kulitbermasalah #masalahkehitaman #masalahkulit #whiteningbooster #pemutihketiak #whiteningboostermalaysia #nakkulitputih

OHANA WHITENING LOTION
RM 60.00
🆓 POSTAGE .

HAAA BT ABAM KAKAK YG ADE MSLH KULIT,PARUT2 KAT MUKA,ADE MSLH KEHITAMN KT CELAH2 PEHA ,LEHER ..KETIAK AND YG DAH MUAK TGK MUKA DGN TGN TAK SAMA PUTIH,ASYIK KENA GUNA FILTER ,APPLY MAKEUP TEBAL2 TUU TAKPAYAH SUSH2 DH ..MEH GUNA OHANA WHITENING LOTION ✨KONPEM GEBU GEBAS FLAWLESS RAYE NNTI ! .

BTW OWL ADELAH LOTION YG DIHASILKN DGN TEKNOLOGI NANO KOREA SERTA MENGANDUNGI BHN2 SPT ♦VITAMIN C& E (UTK ANJAL DAN TEGANGKN KULIT) GLUTATHIONE (MENCERAHKN KULIT) GOLD POWDER (AWET MUDA& ANTI AGING) ARBUTIN(MELEMBAPKN KULIT),SPF30 DAN BNYK LG TAUU..SO WHY UGAIS KNE TRY OWL NIE?APE MENARIKNYE?MEHHHH NK HABAQQ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💕MEMUTIHKAN KULIT  DGN SELAMAT & BRKESAN
❤ MENGANJALKAN&  MELEMBAPKAN KULIT
💕 MERAWAT KULIT  BERMASALAH SPT JERAWAT,JERAGAT,KULIT KUSAM,SUNBURN & LAIN2
❤ SESUAI DIGUNAKN  SBG BASE MAKEUP  KERANA MMPUNYAI  24HOURS MOISTURIZER
💕 MEMUDARKAN PARUT
❤ ANTI KEDUTAN & ANTI  RADANG
💕 BAU WANGI & TAHAN  LAMA
❤  MEMUTIHKAN KMBLI  CELAH2 PEHA,KETIAK,  LEHER& TUMIT
💕 MUDAH MERESAP &  MNJADIKN KULIT  NAMPAK NEUTRAL
❤ MELINDUNGI DARI  SINARAN UV-DAH TAKPERLU GUNA SUNBLOCK
💕 LULUS KKM& LAB TEST
💕 TIDAK BERMINYAK  ATAU MELEKIT
❤ KULIT KEKAL PUTIH  WLPN SETELAH DICUCI
💕 SESUAI UTK SEMUA  JENIS KULIT
♥TIDAK LUNTUR WARNA PUTIH BLE DIBASUH
💕TDK BERCAPUK BILE BERPELUH
♥LELAKI & PEREMPUAN DUE2 BLH GUNE YEE .

CARA GUNA UTK MUKA BERMASALAH (SAPU DI SIANG HARI SBLM PAKAI FOUNDATION(KALAU NK PAKAI LAA)
UTK KULIT GELAP /KUSAM(SAPU 2KLI SEHARI SLPS MANDI)🌺 .

ANDA BERMINAT? BOLEH WHATSAPP NO 0148315842 ATAU JUST TEKAN LINK WHATSAPP PADA BIO PAGE YA 😘 .

#ohanawhiteninglotion #ohanalotion #selulit#ohanawhiteninglotionmurah #masalakselulit #ohanawhiteninglotionori #losyenohana #losyenuntukputih #kulitputihgebu #putihberkesan #ohanawhiteninglotionexpert  #celahpehahitam #putihdengancepat #kosmetikmurah #kulitflawless  #kulitbermasalah #masalahkehitaman #masalahkulit #whiteningbooster #pemutihketiak #whiteningboostermalaysia #nakkulitputih
114 1 18 May, 2019

Selamat petang sayang semua. Jangan lupa consume #maaezwhitecoffee untuk kekal cantik & bertenaga😘
.
Hanya consume secawan #maaezwhitecoffee korang akan suka tau. Habis 1 cawan nak lagi secawan🤗
.
Nak order? Boleh terus klik link ni yea dear
www.wasap.my/60143216996
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Selamat petang sayang semua. Jangan lupa consume #maaezwhitecoffee untuk kekal cantik & bertenaga😘
.
Hanya consume secawan #maaezwhitecoffee korang akan suka tau. Habis 1 cawan nak lagi secawan🤗
.
Nak order? Boleh terus klik link ni yea dear
www.wasap.my/60143216996
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
461 26 10 January, 2019

Apa yang bestnyaa #susumaaez ni sampai retiss pun dk consume uolss. Hah yang bestnyaa #susumaaez ni sangat elok untuk ibu pregnant. Bukan tu jee tau., khasiat #susumaaez ni pun sesuaii jugakk untuk anak dalam perut bahkan untuk mereka yang ada masalah kulit ni memang sangatt elokk sayang😘😘
.
Hah ibu pregnant, menyusu baby, yang ada masalah kulit hah elok sangat consume tau. So mcam mana nak order? Whatsapp admin laa syg😘😘
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Apa yang bestnyaa #susumaaez ni sampai retiss pun dk consume uolss. Hah yang bestnyaa #susumaaez ni sangat elok untuk ibu pregnant. Bukan tu jee tau., khasiat #susumaaez ni pun sesuaii jugakk untuk anak dalam perut bahkan untuk mereka yang ada masalah kulit ni memang sangatt elokk sayang😘😘
.
Hah ibu pregnant, menyusu baby, yang ada masalah kulit hah elok sangat consume tau. So mcam mana nak order? Whatsapp admin laa syg😘😘
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
179 20 17 March, 2019

Selamat pagi semua. Sebelum breakfast, jangan lupa minum susu maaez dulu tau 😉 .

Orang mengandung pon boleh minum ke? Mestilah boleh dear, bahan2 dlm susu maaez semua selamat untuk ibu mengandung 😍😍😍 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Selamat pagi semua. Sebelum breakfast, jangan lupa minum susu maaez dulu tau 😉 .

Orang mengandung pon boleh minum ke? Mestilah boleh dear, bahan2 dlm susu maaez semua selamat untuk ibu mengandung 😍😍😍 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
595 48 13 August, 2019

Panas-panas ni sedapnyaa kalau dapat minum minuman yang ada ais kan? Hah jom belanjaa uols semua cara nak buat air mocha by bigboss kita😘😘
.
Jom tengok video yang pasti buat uolss terliurr ni tau😋
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Panas-panas ni sedapnyaa kalau dapat minum minuman yang ada ais kan? Hah jom belanjaa uols semua cara nak buat air mocha by bigboss kita😘😘
.
Jom tengok video yang pasti buat uolss terliurr ni tau😋
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
391 28 28 March, 2019
Nak cantik, nak kulit halus, nak masalah kulit kusam hilang? Senang jee uols. Consume #maaezwhitecoffee jee tau. Masalah macam tu inshaAllah dapat diatasi😘
.
Apa tunggu lagi meh pm lekaih meh🤗
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
225 2 23 June, 2019