#kulitsihat Instagram Photos & Videos

kulitsihat - 583.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kulitsihat and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
58 seconds
Average like
0.3
Average comment
0.2
Posts with video
12/48
Posts with photo
36/48

Hashtag Popularity

LELAKI PUN BOLEH PUTIH DGN DEMICA LOTION

Lotion bukan sekadar lotion. Tp lotion yg sesuai dijadikan sunblock sbb mengandungi spf50. Yg penting tak melekit, sekali spray terus meresap dlm kulit memang takkan nampak bercapuk pn. Ingat perempuan je ke nak jaga kulit?💁🏻 .

Sape lagi nak kulit sihat dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “SAYA NAK” .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicanilai #demicasepang

LELAKI PUN BOLEH PUTIH DGN DEMICA LOTION

Lotion bukan sekadar lotion. Tp lotion yg sesuai dijadikan sunblock sbb mengandungi spf50. Yg penting tak melekit, sekali spray terus meresap dlm kulit memang takkan nampak bercapuk pn. Ingat perempuan je ke nak jaga kulit?💁🏻 .

Sape lagi nak kulit sihat dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “SAYA NAK” .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicanilai #demicasepang
0 0 21 February, 2020

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang!
#DemicaSquad
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang! 
#DemicaSquad
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 February, 2020

Sis pakai, sis jual.
Skin sis ni mmg jadi tempat sis buat eksperimen.
Benda tak ok kat sis, sis takkan sesekali jual kat you alls ok. So dont worry, skin sis ni sensitive skin. Cepat react to chemical yg tak sesuai, antara contoh reaction yg sis selalu kena, skin burn 😆 tapi Alhamdulillah birdnest produk ni such as sabun, essence dan krim ni tak bagi bad reaction toward my skin.

Skin pun bertambah baik tau.
Sooo dont worry ok 💕
.
.
.
#dreamluxury #birdnestcream #bncmelaka #birdnestcreambybeynalegacy #birdnestcreammelaka #birdnestcreambybeynalegacymelaka #birdnest #kulitcantik #kulitsihat #flawlessskin #flawless #jerawat #jeragat #parut #rm20 #BNCBedakSejukModen
#BirdNestCreamByBeynaLegacy
#BNCByBeynaLegacy
#FeedbackCustomerBNC

Sis pakai, sis jual.
Skin sis ni mmg jadi tempat sis buat eksperimen.
Benda tak ok kat sis, sis takkan sesekali jual kat you alls ok. So dont worry, skin sis ni sensitive skin. Cepat react to chemical yg tak sesuai, antara contoh reaction yg sis selalu kena, skin burn 😆 tapi Alhamdulillah birdnest produk ni such as sabun, essence dan krim ni tak bagi bad reaction toward my skin.

Skin pun bertambah baik tau. 
Sooo dont worry ok 💕
.
.
.
#dreamluxury #birdnestcream #bncmelaka #birdnestcreambybeynalegacy #birdnestcreammelaka #birdnestcreambybeynalegacymelaka #birdnest #kulitcantik #kulitsihat #flawlessskin #flawless #jerawat #jeragat #parut #rm20 #BNCBedakSejukModen
#BirdNestCreamByBeynaLegacy
#BNCByBeynaLegacy
#FeedbackCustomerBNC
0 0 21 February, 2020

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
www.wasap.my/60132021690/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #nursajat #kotak #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demicasquad #demicacodserikembangan
#demicacodsubangjaya

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
www.wasap.my/60132021690/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #nursajat #kotak #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demicasquad #demicacodserikembangan 
#demicacodsubangjaya
0 0 21 February, 2020

•••
ORGGA CELEBRATES WOMEN!
It’s the month of LOVE!!!😍 SPECIAL SALE starting from 24th February! WHY? Because...it is ORGGA’s first appearance on @mingguanwanita live tv show y’all !!!! Don’t miss this chance ladies! Especially for this SPECIAL MONTH - ORGGA x MINGGUANWANITA.
Let’s celebrate together!♥♥♥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xoxo,⁣
Your orggaly caring bff⁣
Jaja 0148499656
#dawningaurora #naturalbeautifulyou . . .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#orgga #orggamalaysia #mingguanwanita #kelantan #astromingguanwanitashowtalk #skincaresale #skincarethatworks #sayagunaorgga #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kosmetikmalaysia #igshopmalaysia #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #crueltyfreeskincare #veganskincare #nonasties #naturalorganicskincare #squalane #faceoilmalaysia #cleansingpowder #naturalbeauty #jaderoller #muamalaysia #madeinmalaysia #naturalorganicmalaysia

•••
ORGGA CELEBRATES WOMEN!
It’s the month of LOVE!!!😍 SPECIAL SALE starting from 24th February! WHY? Because...it is ORGGA’s first appearance on @mingguanwanita live tv show y’all !!!! Don’t miss this chance ladies! Especially for this SPECIAL MONTH - ORGGA x MINGGUANWANITA. 
Let’s celebrate together!♥♥♥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xoxo,⁣
Your orggaly caring bff⁣
Jaja 0148499656
#dawningaurora #naturalbeautifulyou . . .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#orgga #orggamalaysia #mingguanwanita #kelantan #astromingguanwanitashowtalk #skincaresale #skincarethatworks #sayagunaorgga #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kosmetikmalaysia #igshopmalaysia #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #crueltyfreeskincare #veganskincare #nonasties #naturalorganicskincare #squalane #faceoilmalaysia #cleansingpowder #naturalbeauty #jaderoller #muamalaysia #madeinmalaysia #naturalorganicmalaysia⠀
0 0 21 February, 2020

🅝🅐🅚 🅝🅐🅜🅟🅐🅚 🅖🅛🅞🅦🅘🅝🅖 🅢🅔🅜🅤🅓🅐🅗 🅐🅑🅒


RM 39.90
.

Mehh sini Sis ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.

1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.

SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰


Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?

Whatsapp link dekat bio sekarang


#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicamelaka #demicashahalam

🅝🅐🅚 🅝🅐🅜🅟🅐🅚 🅖🅛🅞🅦🅘🅝🅖 🅢🅔🅜🅤🅓🅐🅗 🅐🅑🅒
•
•
RM 39.90
.

Mehh sini Sis ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
•
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
•
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
•
•
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
•
Whatsapp link dekat bio sekarang
•
•
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicamelaka #demicashahalam
0 0 21 February, 2020

Nampak tak perubahan dekat muka sis nie bilaa apply Serum HYALU SKIN 😍 . Siapa ja taknak kulit muka yang sihat bebas dari jerawat dan parut kan 😍 . Semua mesti nak jaga kulit muka, bagi sihat, cantik, flawless , biar keyakinan diri pon bertambah kan 😍
.
So tunggu apa lagi tu jom grab Serum HYALU SKIN sekarang untuk skin yang sihat 🥰🙈❤️ Promosi masih berjalan tauu 🤪😍😍
.
More details boleh DM/WS Dilaa 💋
.
#kulitcantik #kulitsihatcantik #kulitsihat #bkdotmy #hyaluronicacid #hyaluskinvitamin #hyaluskinrepairing #hyaluskinbkdotmy #hyaluskinserum #bkdotmysquad
#bkdotmykl #bkdotmygombak #bkdotmyselayang #bkdotmysetapak #bkdotmysentul #bkdotmybatucaves #bkdotmykeramat #bkdotmyagent #bkdotmykepong #bkdotmyjinjang #bkdotmyuia

Nampak tak perubahan dekat muka sis nie bilaa apply Serum HYALU SKIN 😍 . Siapa ja taknak kulit muka yang sihat bebas dari jerawat dan parut kan 😍 . Semua mesti nak jaga kulit muka, bagi sihat, cantik, flawless , biar keyakinan diri pon bertambah kan 😍
.
So tunggu apa lagi tu jom grab Serum HYALU SKIN sekarang untuk skin yang sihat 🥰🙈❤️ Promosi masih berjalan tauu 🤪😍😍
.
More details boleh DM/WS Dilaa 💋
.
#kulitcantik #kulitsihatcantik #kulitsihat #bkdotmy #hyaluronicacid #hyaluskinvitamin #hyaluskinrepairing #hyaluskinbkdotmy #hyaluskinserum #bkdotmysquad
#bkdotmykl #bkdotmygombak #bkdotmyselayang #bkdotmysetapak #bkdotmysentul #bkdotmybatucaves #bkdotmykeramat #bkdotmyagent #bkdotmykepong #bkdotmyjinjang #bkdotmyuia
0 0 21 February, 2020

Jom ramai2 selit order LOTION VIRAL YANG MENJADI KEGEMARAN SETIAP PENGGUNA ! .
.
KEBAIKAN DEMICA :
.
✅ menghilangkan jeragat, jerawat dan parut
✅ mengawal minyak berlebihan .
.
Cod area kota bharu, tumpat dan berdekatan. .
Dekat kita cod. Jauh kita post. Jangan risau. Postage harga lebih kurang cod 😁👍🏻
.
Berbaloi. Cepat whatsapp 011-10576600
.
#demicatumpat #demicakotabharu #demicapasirmas #demicapasirpekan #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #teamanis #lotionmurah #lotion #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #demicaperak #demicakualakangsar #demicaipoh #demicakelantan #cod #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik

Jom ramai2 selit order LOTION VIRAL YANG MENJADI KEGEMARAN SETIAP PENGGUNA ! .
.
KEBAIKAN DEMICA :
.
✅ menghilangkan jeragat, jerawat dan parut
✅ mengawal minyak berlebihan .
.
Cod area kota bharu, tumpat dan berdekatan. .
Dekat kita cod. Jauh kita post. Jangan risau. Postage harga lebih kurang cod 😁👍🏻
.
Berbaloi. Cepat whatsapp 011-10576600
.
#demicatumpat #demicakotabharu #demicapasirmas #demicapasirpekan #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #teamanis #lotionmurah #lotion #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #demicaperak #demicakualakangsar #demicaipoh #demicakelantan #cod #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik
0 0 21 February, 2020

Okay kalau korang nak tahu ni lah kelebihan² yang ada dalam HYALU SKIN REPAIRING untuk skin korang ;
.
🧡 REPAIRING
🧡 NOURISHING
🧡 REDUCE ACNE & BUMPS
🧡 SOOTHING & SMOOTHING
🧡 INTENSE REHYDRATING
.
And kalau korang nak tahu dalam HYALU REPAIRING ni juga ada bahan yang sesuai iaitu CENTELLA yang berfungsi untuk merawat masalah skin korang yang teruk dengan jerawat atau masalah lainnya yang berkenaan dengan jerawat yang teruk . Keberkesanan bergantung pada kulit masing-masing 🧡🧡
.
FOR MORE DETAILS BOLEH DM DILAA 💋
.
#kulitcantik #kulitsihatcantik #kulitsihat #bkdotmy #hyaluronicacid #hyaluskinvitamin #hyaluskinrepairing #hyaluskinbkdotmy #hyaluskinserum #bkdotmysquad
#bkdotmykl #bkdotmygombak #bkdotmyselayang #bkdotmysetapak #bkdotmysentul #bkdotmybatucaves #bkdotmykeramat #bkdotmyagent #bkdotmykepong #bkdotmyjinjang #bkdotmyuia

Okay kalau korang nak tahu ni lah kelebihan² yang ada dalam HYALU SKIN REPAIRING untuk skin korang ;
.
🧡 REPAIRING
🧡 NOURISHING
🧡 REDUCE ACNE & BUMPS
🧡 SOOTHING & SMOOTHING
🧡 INTENSE REHYDRATING
.
And kalau korang nak tahu dalam HYALU REPAIRING ni juga ada bahan yang sesuai iaitu CENTELLA yang berfungsi untuk merawat masalah skin korang yang teruk dengan jerawat atau masalah lainnya yang berkenaan dengan jerawat yang teruk . Keberkesanan bergantung pada kulit masing-masing 🧡🧡
.
FOR MORE DETAILS BOLEH DM DILAA 💋
.
#kulitcantik #kulitsihatcantik #kulitsihat #bkdotmy #hyaluronicacid #hyaluskinvitamin #hyaluskinrepairing #hyaluskinbkdotmy #hyaluskinserum #bkdotmysquad
#bkdotmykl #bkdotmygombak #bkdotmyselayang #bkdotmysetapak #bkdotmysentul #bkdotmybatucaves #bkdotmykeramat #bkdotmyagent #bkdotmykepong #bkdotmyjinjang #bkdotmyuia
0 0 21 February, 2020

Okay kalau korang nak tahu ni lah kelebihan² yang ada dalam HYALU SKIN VITAMIN untuk skin korang ;
.
💙 BRIGHTENING
💙 DEEP MOISTURIZING
💙 FADE ACNE SCARS & DARKSPORT
💙 INTENSE HYDRATING
💙 SHRINK PORES & REDUCE WRINKLES
.
And kalau korang nak tahu dalam HYALU SKIN VITAMIN ni juga ada bahan yang sesuai iaitu ARBUTIN untuk merawat skin korang yang tidak terlalu teruk dengan jerawat atau boleh dikatakan parut jerawat , dan keberkesanan bergantung pada kulit masing-masing. 💙💙
.
FOR MORE DETAILS BOLEH DM DILAA 💋
.
#kulitcantik #kulitsihatcantik #kulitsihat #bkdotmy #hyaluronicacid #hyaluskinvitamin #hyaluskinrepairing #hyaluskinbkdotmy #hyaluskinserum #bkdotmysquad
#bkdotmykl #bkdotmygombak #bkdotmyselayang #bkdotmysetapak #bkdotmysentul #bkdotmybatucaves #bkdotmykeramat #bkdotmyagent #bkdotmykepong #bkdotmyjinjang #bkdotmyuia

Okay kalau korang nak tahu ni lah kelebihan² yang ada dalam HYALU SKIN VITAMIN untuk skin korang ;
.
💙 BRIGHTENING
💙 DEEP MOISTURIZING
💙 FADE ACNE SCARS & DARKSPORT
💙 INTENSE HYDRATING
💙 SHRINK PORES & REDUCE WRINKLES
.
And kalau korang nak tahu dalam HYALU SKIN VITAMIN ni juga ada bahan yang sesuai iaitu ARBUTIN untuk merawat skin korang yang tidak terlalu teruk dengan jerawat atau boleh dikatakan parut jerawat , dan keberkesanan bergantung pada kulit masing-masing. 💙💙
.
FOR MORE DETAILS BOLEH DM DILAA 💋
.
#kulitcantik #kulitsihatcantik #kulitsihat #bkdotmy #hyaluronicacid #hyaluskinvitamin #hyaluskinrepairing #hyaluskinbkdotmy #hyaluskinserum #bkdotmysquad
#bkdotmykl #bkdotmygombak #bkdotmyselayang #bkdotmysetapak #bkdotmysentul #bkdotmybatucaves #bkdotmykeramat #bkdotmyagent #bkdotmykepong #bkdotmyjinjang #bkdotmyuia
0 0 21 February, 2020

PROMOSI MASIH ON TAUU 🤪😍 . TAKNAK KE DAPATKAN SKIN YANG SIHAT BEBAS JERAWAT DAN PARUT? NAK BIARKAN BERAPA LAMA LAGI DEKAT MUKA TU?!
.
KALAU SAYANG KULIT MUKA, NAK SKIN CANTIK DENGAN CARA SELAMAT, JOM APPLY HYALU SKIN NI!! 🥰🤪 . CONFIRM FALL IN LOVE 🧡💙 . DILAA PON GUNAA TAU!
.
HARGA PROMOSI 💃
HYALU SKIN ARBUTIN; RM35.00
HYALU SKIN CENTELLA; RM45.00
DM/WS FOR MORE DETAILS!! ((link on bio))
.
#kulitcantik #kulitsihatcantik #kulitsihat #bkdotmy #hyaluronicacid #hyaluskinvitamin #hyaluskinrepairing #hyaluskinbkdotmy #hyaluskinserum #bkdotmysquad
#bkdotmykl #bkdotmygombak #bkdotmyselayang #bkdotmysetapak #bkdotmysentul #bkdotmybatucaves #bkdotmykeramat #bkdotmyagent #bkdotmykepong #bkdotmyjinjang #bkdotmyuia

PROMOSI MASIH ON TAUU 🤪😍 . TAKNAK KE DAPATKAN SKIN YANG SIHAT BEBAS JERAWAT DAN PARUT?  NAK BIARKAN BERAPA LAMA LAGI DEKAT MUKA TU?!
.
KALAU SAYANG KULIT MUKA,  NAK SKIN CANTIK DENGAN CARA SELAMAT, JOM APPLY HYALU SKIN NI!! 🥰🤪 . CONFIRM FALL IN LOVE 🧡💙 . DILAA PON GUNAA TAU!
.
HARGA PROMOSI 💃
HYALU SKIN ARBUTIN;  RM35.00
HYALU SKIN CENTELLA; RM45.00
DM/WS FOR MORE DETAILS!! ((link on bio))
.
#kulitcantik #kulitsihatcantik #kulitsihat #bkdotmy #hyaluronicacid #hyaluskinvitamin #hyaluskinrepairing #hyaluskinbkdotmy #hyaluskinserum #bkdotmysquad
#bkdotmykl #bkdotmygombak #bkdotmyselayang #bkdotmysetapak #bkdotmysentul #bkdotmybatucaves #bkdotmykeramat #bkdotmyagent #bkdotmykepong #bkdotmyjinjang #bkdotmyuia
0 0 21 February, 2020

Nampak tak perubahan dekat muka sis nie bilaa apply Serum HYALU SKIN 😍 . Siapa ja taknak kulit muka yang sihat bebas dari jerawat dan parut kan 😍 . Semua mesti nak jaga kulit muka, bagi sihat, cantik, flawless , biar keyakinan diri pon bertambah kan 😍
.
So tunggu apa lagi tu jom grab Serum HYALU SKIN sekarang untuk skin yang sihat 🥰🙈❤️ Promosi masih berjalan tauu 🤪😍😍
.
More details boleh DM/WS Dilaa 💋
.
#kulitcantik #kulitsihatcantik #kulitsihat #bkdotmy #hyaluronicacid #hyaluskinvitamin #hyaluskinrepairing #hyaluskinbkdotmy #hyaluskinserum #bkdotmysquad
#bkdotmykl #bkdotmygombak #bkdotmyselayang #bkdotmysetapak #bkdotmysentul #bkdotmybatucaves #bkdotmykeramat #bkdotmyagent #bkdotmykepong #bkdotmyjinjang #bkdotmyuia

Nampak tak perubahan dekat muka sis nie bilaa apply Serum HYALU SKIN 😍 . Siapa ja taknak kulit muka yang sihat bebas dari jerawat dan parut kan 😍 . Semua mesti nak jaga kulit muka, bagi sihat, cantik, flawless , biar keyakinan diri pon bertambah kan 😍
.
So tunggu apa lagi tu jom grab Serum HYALU SKIN sekarang untuk skin yang sihat 🥰🙈❤️ Promosi masih berjalan tauu 🤪😍😍
.
More details boleh DM/WS Dilaa 💋
.
#kulitcantik #kulitsihatcantik #kulitsihat #bkdotmy #hyaluronicacid #hyaluskinvitamin #hyaluskinrepairing #hyaluskinbkdotmy #hyaluskinserum #bkdotmysquad
#bkdotmykl #bkdotmygombak #bkdotmyselayang #bkdotmysetapak #bkdotmysentul #bkdotmybatucaves #bkdotmykeramat #bkdotmyagent #bkdotmykepong #bkdotmyjinjang #bkdotmyuia
0 0 21 February, 2020

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 February, 2020

Nampak tak perubahan dekat muka sis nie bilaa apply Serum HYALU SKIN 😍 . Siapa ja taknak kulit muka yang sihat bebas dari jerawat dan parut kan 😍 . Semua mesti nak jaga kulit muka, bagi sihat, cantik, flawless , biar keyakinan diri pon bertambah kan 😍
.
So tunggu apa lagi tu jom grab Serum HYALU SKIN sekarang untuk skin yang sihat 🥰🙈❤️ Promosi masih berjalan tauu 🤪😍😍
.
More details boleh DM/WS Dilaa 💋
.
#kulitcantik #kulitsihatcantik #kulitsihat #bkdotmy #hyaluronicacid #hyaluskinvitamin #hyaluskinrepairing #hyaluskinbkdotmy #hyaluskinserum #bkdotmysquad
#bkdotmykl #bkdotmygombak #bkdotmyselayang #bkdotmysetapak #bkdotmysentul #bkdotmybatucaves #bkdotmykeramat #bkdotmyagent #bkdotmykepong #bkdotmyjinjang #bkdotmyuia

Nampak tak perubahan dekat muka sis nie bilaa apply Serum HYALU SKIN 😍 . Siapa ja taknak kulit muka yang sihat bebas dari jerawat dan parut kan 😍 . Semua mesti nak jaga kulit muka, bagi sihat, cantik, flawless , biar keyakinan diri pon bertambah kan 😍
.
So tunggu apa lagi tu jom grab Serum HYALU SKIN sekarang untuk skin yang sihat 🥰🙈❤️ Promosi masih berjalan tauu 🤪😍😍
.
More details boleh DM/WS Dilaa 💋
.
#kulitcantik #kulitsihatcantik #kulitsihat #bkdotmy #hyaluronicacid #hyaluskinvitamin #hyaluskinrepairing #hyaluskinbkdotmy #hyaluskinserum #bkdotmysquad
#bkdotmykl #bkdotmygombak #bkdotmyselayang #bkdotmysetapak #bkdotmysentul #bkdotmybatucaves #bkdotmykeramat #bkdotmyagent #bkdotmykepong #bkdotmyjinjang #bkdotmyuia
0 0 21 February, 2020

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa saya cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔️Boleh dijadikan pelembab muka
✔️Sunscreen
✔️Make up base
✔️Day cream
✔️Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasetiaalam #demicashahalam #demicaklang #demicameruklang #teamdemicablitz

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa saya cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔️Boleh dijadikan pelembab muka
✔️Sunscreen
✔️Make up base
✔️Day cream
✔️Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasetiaalam #demicashahalam #demicaklang  #demicameruklang #teamdemicablitz
1 0 21 February, 2020

.
.
.
.
📌Melembapkan kulit
📌Melembutkan kulit
📌Mencerahkan kulit

SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk dipakai di seluruh muka & badan sebagai sunblock harian korang🧴 .

Harga RM39.90/botol. Beli 2 botol Mimi bg FREE #DemicaPuff . On tak on?

#Demica #Demicantik #jomputih #teamjiedah #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

.
.
.
.
📌Melembapkan kulit
📌Melembutkan kulit
📌Mencerahkan kulit

SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk dipakai di seluruh muka & badan sebagai sunblock harian korang🧴 .

Harga RM39.90/botol. Beli 2 botol Mimi bg FREE #DemicaPuff . On tak on?

#Demica #Demicantik #jomputih #teamjiedah #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 February, 2020

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .

Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.

Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Whatsapp kami“NAKK” sekarang.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea😍🔥 #demicasetiaalam #demicashahalam #demicasquad #demicameruklang #demicaklang

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .

Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.

Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Whatsapp kami“NAKK” sekarang.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea😍🔥 #demicasetiaalam #demicashahalam #demicasquad #demicameruklang #demicaklang
0 0 21 February, 2020

LOTION PUTIH VIRAL 2020

Lotion bukan sekadar lotion, TAPI berfungsi sebagai: ✅sunblock
✅day cream
✅pelembap
✅make up base

Paling best #DemicaWhiteningLotion ni HALAL & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K) .

Sape nak lotion hot selling ni?
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapenang #demicaseberangjaya #demicabukitmertajam

LOTION PUTIH VIRAL 2020

Lotion bukan sekadar lotion, TAPI berfungsi sebagai: ✅sunblock
✅day cream
✅pelembap
✅make up base

Paling best #DemicaWhiteningLotion ni HALAL & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K) .

Sape nak lotion hot selling ni? 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapenang#demicaseberangjaya #demicabukitmertajam
3 1 21 February, 2020

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamfirdaniefighters
#teamanahebat

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamfirdaniefighters
#teamanahebat
2 0 21 February, 2020

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 February, 2020

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamfirdaniefighters
#teamanahebat

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamfirdaniefighters
#teamanahebat
1 0 21 February, 2020

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION SEBELUM KELUAR?
.
.
Supaya kulit uolls terlindung dari cahaya matahari yg boleh menyebabkan kulit terkena sunburn. Mesti uolls taknak kan?
.
Sebab tu mimi tegaskan utk korang pakai #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls terlindung dari sinar UV yg berbahaya ni.
.
Selain tu, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sbg:
.
👉🏻Make up base
👉🏻Day cream
👉🏻Sunscreen
👉🏻Pelembab muka
👉🏻Mask muka waktu malam
.
So, amacam uolls? Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mesti uolls dah tak sabar kan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Tekan link di bio SEKARANG jgkk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION SEBELUM KELUAR?
.
.
Supaya kulit uolls terlindung dari cahaya matahari yg boleh menyebabkan kulit terkena sunburn. Mesti uolls taknak kan?
.
Sebab tu mimi tegaskan utk korang pakai #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls terlindung dari sinar UV yg berbahaya ni.
.
Selain tu, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sbg:
.
👉🏻Make up base
👉🏻Day cream
👉🏻Sunscreen
👉🏻Pelembab muka
👉🏻Mask muka waktu malam
.
So, amacam uolls? Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mesti uolls dah tak sabar kan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Tekan link di bio SEKARANG jgkk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 February, 2020

Kenapa kita sangat syorkan DONNEAZ serum pada korang yang ada masalah kulit ?

Sebab , DONNEAZ serum mampu memudarkan jeragat , mengecutkan jerawat , merawat eczema , dan banyak lagi kebaikan lain.

Sebarang pertanyaan sila klik link di bio @faofficialstore .
.
.
#skinfood
#donneazbeauty

Kenapa kita sangat syorkan DONNEAZ serum pada korang yang ada masalah kulit ?

Sebab , DONNEAZ serum mampu memudarkan jeragat , mengecutkan jerawat , merawat eczema , dan banyak lagi kebaikan lain.

Sebarang pertanyaan sila klik link di bio @faofficialstore .
.
.
#skinfood 
#donneazbeauty
0 2 21 February, 2020
TESTIMONI & FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh Mimi nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan Mimi ni.♥️
.
Bukan beshe² #DemicaWhiteningLotion ni tau. Siap boleh sapu kat muka, tangan and kakki skali !
.
Cepat DM nombor fon uols SEKARANG📱
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaTestimoni #DemicaFeedback #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdaniefighters #demicalipmattekelantan #demicalipmatte
1 0 21 February, 2020
TESTIMONI & FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh Mimi nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan Mimi ni.♥️
.
Bukan beshe² #DemicaWhiteningLotion ni tau. Siap boleh sapu kat muka, tangan and kakki skali !
.
Cepat DM nombor fon uols SEKARANG📱
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaTestimoni #DemicaFeedback #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdaniefighters #demicalipmattekelantan #demicalipmatte
0 0 21 February, 2020
TESTIMONI & FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh Mimi nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan Mimi ni.♥️
.
Bukan beshe² #DemicaWhiteningLotion ni tau. Siap boleh sapu kat muka, tangan and kakki skali !
.
Cepat DM nombor fon uols SEKARANG📱
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaTestimoni #DemicaFeedback #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdaniefighters #demicalipmattekelantan #demicalipmatte
0 0 21 February, 2020
TESTIMONI & FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh Mimi nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan Mimi ni.♥️
.
Bukan beshe² #DemicaWhiteningLotion ni tau. Siap boleh sapu kat muka, tangan and kakki skali !
.
Cepat DM nombor fon uols SEKARANG📱
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaTestimoni #DemicaFeedback #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdaniefighters #demicalipmattekelantan #demicalipmatte
0 0 21 February, 2020

Sangat penting untuk kita tahu jenis kulit kita supaya tak salah beli skin care. Kalau tak, kulit kita jadi tak cantik. Bila tak cantik, mulalah pakai makeup tebal. Kalau tambah cantik takpe, kalau tambah buruk ?
.
Jerawat pun ada macam macam jenis tau. Whitehead, blackhead, jerawat batu, jerawat pasir, parut jerawat, tiny bump atas dahi dan macam macam lagi. Korang nak simpan je ke jerawat tu sampai bila bila ? Tambah tambah lagi bila kulit tu kusam, berminyak ada sunburn. Kalau sis tak mahu lah ! Boleh kurang keyakinan diri nak keluar rumah.
.
Tapi sis tak risau dah ! Ada #susumaaez #maaezwhitecoffee #maaezcollagen dan #maaezwhiteningsoap untuk selesaikan masalah kulit sis. Tak kiralah kulit jerawat, kulit berminyak, kulit kering, parut jerawat, kulit kusam, sunburn semuanyalah ! Penyakit kulit seperti ruam, ekzema, gatal gatal pun boleh sembuh dengan #susumaaez je tau sebab susu maaez ni ialah susu kambing.
.
Semua produk maaez ni sangat mampu milik. Lepas ni tak payah beli skin care banyak banyak, buat rutin semua. Sis tahu ramai yang malas nak ikut skin care rutin sebab leceh kan ? Tapi dengan consume produk maaez setiap pagi sebelum makan, tak perlu dah buat semua tu. Kulit cantik satu badan ye bukan muka sahaja, rambut kuku pun jadi cantik juga, tubuh badan makin sihat, minda makin cerdas dan memberikan kita tenaga.
.
Nak kulit sihat ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/milkymaaez

Sangat penting untuk kita tahu jenis kulit kita supaya tak salah beli skin care. Kalau tak, kulit kita jadi tak cantik. Bila tak cantik, mulalah pakai makeup tebal. Kalau tambah cantik takpe, kalau tambah buruk ?
.
Jerawat pun ada macam macam jenis tau. Whitehead, blackhead, jerawat batu, jerawat pasir, parut jerawat, tiny bump atas dahi dan macam macam lagi. Korang nak simpan je ke jerawat tu sampai bila bila ? Tambah tambah lagi bila kulit tu kusam, berminyak ada sunburn. Kalau sis tak mahu lah ! Boleh kurang keyakinan diri nak keluar rumah.
.
Tapi sis tak risau dah ! Ada #susumaaez #maaezwhitecoffee #maaezcollagen dan #maaezwhiteningsoap untuk selesaikan masalah kulit sis. Tak kiralah kulit jerawat, kulit berminyak, kulit kering, parut jerawat, kulit kusam, sunburn semuanyalah ! Penyakit kulit seperti ruam, ekzema, gatal gatal pun boleh sembuh dengan #susumaaez je tau sebab susu maaez ni ialah susu kambing.
.
Semua produk maaez ni sangat mampu milik. Lepas ni tak payah beli skin care banyak banyak, buat rutin semua. Sis tahu ramai yang malas nak ikut skin care rutin sebab leceh kan ? Tapi dengan consume produk maaez setiap pagi sebelum makan, tak perlu dah buat semua tu. Kulit cantik satu badan ye bukan muka sahaja, rambut kuku pun jadi cantik juga, tubuh badan makin sihat, minda makin cerdas dan memberikan kita tenaga.
.
Nak kulit sihat ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/milkymaaez
1 1 21 February, 2020
TESTIMONI & FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh Mimi nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan Mimi ni.♥️
.
Bukan beshe² #DemicaWhiteningLotion ni tau. Siap boleh sapu kat muka, tangan and kakki skali !
.
Cepat DM nombor fon uols SEKARANG📱
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaTestimoni #DemicaFeedback #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdaniefighters #demicalipmattekelantan #demicalipmatte
0 0 21 February, 2020

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 February, 2020

BUKTI DEMICA WHITENING LOTION KALIS AIR

Mesti ramai tak suka lotion putih tp senang luntur bila kena air. Mimi upgrade #DemicaWhiteningLotion ni khas utk kesayangan Mimi! Nak mandi kolam ke, hujan ke, panas ke, lotion stay je kat kulit 😍 .

Best kan? Nak order? Boleh komen kat bawah ni “DM DWL” .

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

BUKTI DEMICA WHITENING LOTION KALIS AIR

Mesti ramai tak suka lotion putih tp senang luntur bila kena air. Mimi upgrade #DemicaWhiteningLotion ni khas utk kesayangan Mimi! Nak mandi kolam ke, hujan ke, panas ke, lotion stay je kat kulit 😍 .

Best kan? Nak order? Boleh komen kat bawah ni “DM DWL” .

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 February, 2020

Cantiknyaa mak siapa lah ni. Makin menganjal makin cerah berseri muka tu. Mak seronok, kita pun seronok kan. Makin cantik bertenaga dia😍
.
.
WDTA ni senang je nak pakai konsisten untuk dapat hasil best macam ni. Calit kat nadi je bila-bila pun boleh buat, kat mana-mana pun tak de hal. Saiz pun senang nak bawa kemana mana jadi memang takde alasan untuk culas mencalit tau!
.
.
Tapi sikenid ni kecil kecil cili padi orang kata. Dalamnya terdapat begitu banyakk ramuan istimewa khusus untuk mencerah, menganjal, menegang dan mengawet muda. Malahan ada yang dapat banyak lagi manfaat lain. Sebab tu orang kata WDTA ni krim ajaib, krim 1001 manfaat. Tak boleh berenggang dah dengan WDTA .
.
Sikenid ni tahan 1-2 bulan ikut cara penggunaan. Kalau sapu kat nadi je memang tahan lebih 2 bulan sebab calit sikit saje tak perlu banyak. Uolls calit sikit ke banyak ke same je kesannya sebab WDTA bukan krim sapu luaran, ianya krim berteknologi nano untuk rawatan dalaman. Sikit je dah cukup tau. Air masak jangan lupa minum secukupnya😊
.
.
Banyak lagi tips extra saya nak share dengan korang ni. Video pun ada. Kat whatsapp story pun kekju ada share macam-macam. Uolls kene lah beli dulu kalau nak dapat guide dan tipa dari saya🤗

Cantiknyaa mak siapa lah ni. Makin menganjal makin cerah berseri muka tu. Mak seronok, kita pun seronok kan. Makin cantik bertenaga dia😍
.
.
WDTA ni senang je nak pakai konsisten untuk dapat hasil best macam ni. Calit kat nadi je bila-bila pun boleh buat, kat mana-mana pun tak de hal. Saiz pun senang nak bawa kemana mana jadi memang takde alasan untuk culas mencalit tau!
.
.
Tapi sikenid ni kecil kecil cili padi orang kata. Dalamnya terdapat begitu banyakk ramuan istimewa khusus untuk mencerah, menganjal, menegang dan mengawet muda. Malahan ada yang dapat banyak lagi manfaat lain. Sebab tu orang kata WDTA ni krim ajaib, krim 1001 manfaat. Tak boleh berenggang dah dengan WDTA .
.
Sikenid ni tahan 1-2 bulan ikut cara penggunaan. Kalau sapu kat nadi je memang tahan lebih 2 bulan sebab calit sikit saje tak perlu banyak. Uolls calit sikit ke banyak ke same je kesannya sebab WDTA bukan krim sapu luaran, ianya krim berteknologi nano untuk rawatan dalaman. Sikit je dah cukup tau. Air masak jangan lupa minum secukupnya😊
.
.
Banyak lagi tips extra saya nak share dengan korang ni. Video pun ada. Kat whatsapp story pun kekju ada share macam-macam. Uolls kene lah beli dulu kalau nak dapat guide dan tipa dari saya🤗
3 4 21 February, 2020

LELAKI PUN BOLEH PUTIH DGN DEMICA LOTION

Lotion bukan sekadar lotion. Tp lotion yg sesuai dijadikan sunblock sbb mengandungi spf50. Yg penting tak melekit, sekali spray terus meresap dlm kulit memang takkan nampak bercapuk pn. Ingat perempuan je ke nak jaga kulit?💁🏻 .

Sape lagi nak kulit sihat dgn #DemicaWhiteningLotion ? DM SEKRANG !! www.wassap.my/0163250729/demicalotion 📌COD BALOK-BESERAH
📌POSTAGE ( SELASA )

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LELAKI PUN BOLEH PUTIH DGN DEMICA LOTION

Lotion bukan sekadar lotion. Tp lotion yg sesuai dijadikan sunblock sbb mengandungi spf50. Yg penting tak melekit, sekali spray terus meresap dlm kulit memang takkan nampak bercapuk pn. Ingat perempuan je ke nak jaga kulit?💁🏻 .

Sape lagi nak kulit sihat dgn #DemicaWhiteningLotion ? DM SEKRANG !! www.wassap.my/0163250729/demicalotion 📌COD BALOK-BESERAH
📌POSTAGE ( SELASA )

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 February, 2020

LELAKI PUN BOLEH PUTIH DGN DEMICA LOTION

Lotion bukan sekadar lotion. Tp lotion yg sesuai dijadikan sunblock sbb mengandungi spf50. Yg penting tak melekit, sekali spray terus meresap dlm kulit memang takkan nampak bercapuk pn. Ingat perempuan je ke nak jaga kulit?💁🏻 .

Sape lagi nak kulit sihat dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “SAYA NAK” .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LELAKI PUN BOLEH PUTIH DGN DEMICA LOTION

Lotion bukan sekadar lotion. Tp lotion yg sesuai dijadikan sunblock sbb mengandungi spf50. Yg penting tak melekit, sekali spray terus meresap dlm kulit memang takkan nampak bercapuk pn. Ingat perempuan je ke nak jaga kulit?💁🏻 .

Sape lagi nak kulit sihat dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “SAYA NAK” .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 February, 2020

DENGAN 4 LANGKAH MUDAH KULIT KORANG TERUS JADI PUTIH GLOWING
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan link di Bio ig SEKARANG utk mimi contact uolls❤️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

DENGAN 4 LANGKAH MUDAH KULIT KORANG TERUS JADI PUTIH GLOWING
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan link di Bio ig SEKARANG utk mimi contact uolls❤️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 February, 2020

Moisturizer Bougas ni bagus sebab ada Hyaluronic Acid. korang tahu tak apa kebaikan HA ni?
.
HA ni membantu mengekalkan kelembapan pada kulit wajah kita tau! 😍

Moisturizer Bougas ni bagus sebab ada Hyaluronic Acid. korang tahu tak apa kebaikan HA ni?
.
HA ni membantu mengekalkan kelembapan pada kulit wajah kita tau! 😍
0 2 21 February, 2020

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk sis bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk sis bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 February, 2020

BUKTI DEMICA WHITENING LOTION KALIS AIR

Mesti ramai tak suka lotion putih tp senang luntur bila kena air. Wani upgrade #DemicaWhiteningLotion ni khas utk kesayangan wani! Nak mandi kolam ke, hujan ke, panas ke, lotion stay je kat kulit 😍 .

Best kan? Nak order? Boleh komen kat bawah ni “DM DWL” .

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

BUKTI DEMICA WHITENING LOTION KALIS AIR

Mesti ramai tak suka lotion putih tp senang luntur bila kena air. Wani upgrade #DemicaWhiteningLotion ni khas utk kesayangan wani! Nak mandi kolam ke, hujan ke, panas ke, lotion stay je kat kulit 😍 .

Best kan? Nak order? Boleh komen kat bawah ni “DM DWL” .

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 February, 2020

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.
http://Www.wasap.my/60169212253

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.
http://Www.wasap.my/60169212253

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 February, 2020

FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️) Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️) Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️) Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️) Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️) Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau .

HARGA ASAL ( RM39.90 ) " PROMO PRICE "
1 BOX - RM 38.00
2 BOX - RM 77.00
3 BOX - RM 114.00
4 BOX - RM 154.00 📌COD BALOK - BSERAH
📌POSTAGE ( SELASA )

BALOK - BESERAH ( FREE COD )
Wasap sekarang 😉
www.wassap.my/0163250729/demicalotion
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️) Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️) Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️) Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️) Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️) Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau .

HARGA ASAL ( RM39.90 ) " PROMO PRICE "
1 BOX - RM 38.00
2 BOX - RM 77.00
3 BOX - RM 114.00
4 BOX - RM 154.00 📌COD BALOK - BSERAH
📌POSTAGE ( SELASA )

BALOK - BESERAH ( FREE COD )
Wasap sekarang 😉
www.wassap.my/0163250729/demicalotion
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 February, 2020

Alhamdulillah restock lagi #DemicaWhiteningLotion🤲😍 Kalau korang beli 2 botol #demicawhiteninglotion nadia bagi FREE limited #DemicaPuff . On tak on?
Stock demica puff sangat terhad! Rugi tau kalau tak grab!

Whatsapp nadia 👉🏻 http://www.wasap.my/60163452793

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakotabharu #demicasquad #demicakelantan

Alhamdulillah restock lagi #DemicaWhiteningLotion🤲😍 Kalau korang beli 2 botol #demicawhiteninglotion nadia bagi FREE limited #DemicaPuff . On tak on? 
Stock demica puff sangat terhad! Rugi tau kalau tak grab!

Whatsapp nadia 👉🏻 http://www.wasap.my/60163452793

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakotabharu #demicasquad #demicakelantan
0 0 21 February, 2020

Astagfirullahalazimmm😱 Ku sangka wajahmu maskulin encem segak!

Rupanya...
Menggedik keluar wei, black/whitehead kat kulit muka dengan jurus masker no 1 terbaik di donia buang blackhead!

U olls boleh brain tak, kalau tepek Baqhetta Masker ni kat muka u olls, weii cam ne ghope plak yg keluar!
Baqhetta Deep Cleansing Masker,
removed blackhead paling padu & proven.

Jom lekaishhh tepek masker ni kat muka u olls!

#suelisasharip #baqhettahq #baqhettahqmalaysia #kulitsihat #blogger #igersmalaysia #kelakar #ikutcarakita #jerawat #jerawatpasir #padubeb #produkviral #proventestimoni #maskermuka #kakishare #padubeb #seram #tolongdengar #instafmousemalaysia #rotikaya #lelakivswanita #igshopmalaysiai #videolawak #astrogempak #artismalaysia #koleksivide #blackhead #sensasi #maskulin #igexploree

Astagfirullahalazimmm😱 Ku sangka wajahmu maskulin encem segak!

Rupanya...
Menggedik keluar wei,  black/whitehead kat kulit muka dengan jurus masker no 1 terbaik di donia buang blackhead!

U olls boleh  brain tak, kalau  tepek Baqhetta Masker ni kat muka u olls, weii cam ne ghope plak yg keluar! 
Baqhetta Deep Cleansing Masker,
removed blackhead paling padu & proven.

Jom lekaishhh tepek masker ni kat muka u olls!

#suelisasharip #baqhettahq #baqhettahqmalaysia #kulitsihat #blogger #igersmalaysia #kelakar #ikutcarakita #jerawat #jerawatpasir #padubeb #produkviral #proventestimoni #maskermuka #kakishare #padubeb #seram #tolongdengar #instafmousemalaysia #rotikaya #lelakivswanita #igshopmalaysiai  #videolawak #astrogempak #artismalaysia #koleksivide #blackhead #sensasi #maskulin #igexploree
1 0 21 February, 2020

5 BAHAN UTAMA DLM #DEMICALIPMATTE UTK BIBIR SIHAT :-
.
💄Argan oil
Texture minyak yg halus takkan bg kesan berminyak pn kat bibir sbb terus meresap
.
💄Beeswax
Menyegarkan kulit & memperbaharui sel kulit mati pd bibir
.
💄Avocado
Mengekalkan kelembapan & keanjalan pd bibir
.
💄Vitamin E
Melambatkan proses kedutan pd bibir
.
💄Shea Butter
Membantu dlm pengeluaran kolagen semulajadi kulit & melicinkan bibir
.
Amacam uols, mesti tak sabar nak ngap #DemicaIceCream yg tak keringkan bibir ni kan. .?
.
.
.
Harga : RM 17.90
(Tidak Termasok Postage)
.
.
Inbox sis @ Whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demica #demicantik #demicacantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebus #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicaoriginal #demicalotionoriginal #demicawhiteninglotionoriginal #agentdemica #demicalotion #demicaicecream #demicalipmatte #lipsmattedemica

5 BAHAN UTAMA DLM #DEMICALIPMATTE  UTK BIBIR SIHAT :-
.
💄Argan oil
Texture minyak yg halus takkan bg kesan berminyak pn kat bibir sbb terus meresap
.
💄Beeswax
Menyegarkan kulit & memperbaharui sel kulit mati pd bibir
.
💄Avocado
Mengekalkan kelembapan & keanjalan pd bibir
.
💄Vitamin E
Melambatkan proses kedutan pd bibir
.
💄Shea Butter
Membantu dlm pengeluaran kolagen semulajadi kulit & melicinkan bibir
.
Amacam uols, mesti tak sabar nak ngap #DemicaIceCream yg tak keringkan bibir ni kan. .?
.
.
.
Harga : RM 17.90
(Tidak Termasok Postage)
.
.
Inbox sis @ Whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#demicawhiteninglotion#demica#demicantik#demicacantik#jomputih#lotionputih#lotionputihajaib#lotionputihgebus#sayanakputih#putihcepat#putihsihat#tipsputih#nakputih#putihgebu#kulitputih#kulitcantik#kulitsihat#kulitlembut#nakcantik#tipscantik#putihberseri#seputihgadiskorea#demicaoriginal#demicalotionoriginal#demicawhiteninglotionoriginal#agentdemica#demicalotion#demicaicecream#demicalipmatte#lipsmattedemica
0 0 21 February, 2020

5 BAHAN UTAMA DLM #DEMICALIPMATTE UTK BIBIR SIHAT :-
.
💄Argan oil
Texture minyak yg halus takkan bg kesan berminyak pn kat bibir sbb terus meresap
.
💄Beeswax
Menyegarkan kulit & memperbaharui sel kulit mati pd bibir
.
💄Avocado
Mengekalkan kelembapan & keanjalan pd bibir
.
💄Vitamin E
Melambatkan proses kedutan pd bibir
.
💄Shea Butter
Membantu dlm pengeluaran kolagen semulajadi kulit & melicinkan bibir
.
Amacam uols, mesti tak sabar nak ngap #DemicaIceCream yg tak keringkan bibir ni kan. .?
.
.
.
Harga : RM 17.90
(Tidak Termasok Postage)
.
.
Inbox sis @ Whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demica #demicantik #demicacantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebus #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicaoriginal #demicalotionoriginal #demicawhiteninglotionoriginal #agentdemica #demicalotion #demicaicecream #demicalipmatte #lipsmattedemica

5 BAHAN UTAMA DLM #DEMICALIPMATTE  UTK BIBIR SIHAT :-
.
💄Argan oil
Texture minyak yg halus takkan bg kesan berminyak pn kat bibir sbb terus meresap
.
💄Beeswax
Menyegarkan kulit & memperbaharui sel kulit mati pd bibir
.
💄Avocado
Mengekalkan kelembapan & keanjalan pd bibir
.
💄Vitamin E
Melambatkan proses kedutan pd bibir
.
💄Shea Butter
Membantu dlm pengeluaran kolagen semulajadi kulit & melicinkan bibir
.
Amacam uols, mesti tak sabar nak ngap #DemicaIceCream yg tak keringkan bibir ni kan. .?
.
.
.
Harga : RM 17.90
(Tidak Termasok Postage)
.
.
Inbox sis @ Whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#demicawhiteninglotion#demica#demicantik#demicacantik#jomputih#lotionputih#lotionputihajaib#lotionputihgebus#sayanakputih#putihcepat#putihsihat#tipsputih#nakputih#putihgebu#kulitputih#kulitcantik#kulitsihat#kulitlembut#nakcantik#tipscantik#putihberseri#seputihgadiskorea#demicaoriginal#demicalotionoriginal#demicawhiteninglotionoriginal#agentdemica#demicalotion#demicaicecream#demicalipmatte#lipsmattedemica
1 0 21 February, 2020

5 BAHAN UTAMA DLM #DEMICALIPMATTE UTK BIBIR SIHAT :-
.
💄Argan oil
Texture minyak yg halus takkan bg kesan berminyak pn kat bibir sbb terus meresap
.
💄Beeswax
Menyegarkan kulit & memperbaharui sel kulit mati pd bibir
.
💄Avocado
Mengekalkan kelembapan & keanjalan pd bibir
.
💄Vitamin E
Melambatkan proses kedutan pd bibir
.
💄Shea Butter
Membantu dlm pengeluaran kolagen semulajadi kulit & melicinkan bibir
.
Amacam uols, mesti tak sabar nak ngap #DemicaIceCream yg tak keringkan bibir ni kan. .?
.
.
.
Harga : RM 17.90
(Tidak Termasok Postage)
.
.
Inbox sis @ Whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demica #demicantik #demicacantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebus #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicaoriginal #demicalotionoriginal #demicawhiteninglotionoriginal #agentdemica #demicalotion #demicaicecream #demicalipmatte #lipsmattedemica

5 BAHAN UTAMA DLM #DEMICALIPMATTE  UTK BIBIR SIHAT :-
.
💄Argan oil
Texture minyak yg halus takkan bg kesan berminyak pn kat bibir sbb terus meresap
.
💄Beeswax
Menyegarkan kulit & memperbaharui sel kulit mati pd bibir
.
💄Avocado
Mengekalkan kelembapan & keanjalan pd bibir
.
💄Vitamin E
Melambatkan proses kedutan pd bibir
.
💄Shea Butter
Membantu dlm pengeluaran kolagen semulajadi kulit & melicinkan bibir
.
Amacam uols, mesti tak sabar nak ngap #DemicaIceCream yg tak keringkan bibir ni kan. .?
.
.
.
Harga : RM 17.90
(Tidak Termasok Postage)
.
.
Inbox sis @ Whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#demicawhiteninglotion#demica#demicantik#demicacantik#jomputih#lotionputih#lotionputihajaib#lotionputihgebus#sayanakputih#putihcepat#putihsihat#tipsputih#nakputih#putihgebu#kulitputih#kulitcantik#kulitsihat#kulitlembut#nakcantik#tipscantik#putihberseri#seputihgadiskorea#demicaoriginal#demicalotionoriginal#demicawhiteninglotionoriginal#agentdemica#demicalotion#demicaicecream#demicalipmatte#lipsmattedemica
1 0 21 February, 2020

Sangat penting untuk kita tahu jenis kulit kita supaya tak salah beli skin care. Kalau tak, kulit kita jadi tak cantik. Bila tak cantik, mulalah pakai makeup tebal. Kalau tambah cantik takpe, kalau tambah buruk ?
.
Jerawat pun ada macam macam jenis tau. Whitehead, blackhead, jerawat batu, jerawat pasir, parut jerawat, tiny bump atas dahi dan macam macam lagi. Korang nak simpan je ke jerawat tu sampai bila bila ? Tambah tambah lagi bila kulit tu kusam, berminyak ada sunburn. Kalau sis tak mahu lah ! Boleh kurang keyakinan diri nak keluar rumah.
.
Tapi sis tak risau dah ! Ada #susumaaez #maaezwhitecoffee #maaezcollagen dan #maaezwhiteningsoap untuk selesaikan masalah kulit sis. Tak kiralah kulit jerawat, kulit berminyak, kulit kering, parut jerawat, kulit kusam, sunburn semuanyalah ! Penyakit kulit seperti ruam, ekzema, gatal gatal pun boleh sembuh dengan #susumaaez je tau sebab susu maaez ni ialah susu kambing.
.
Semua produk maaez ni sangat mampu milik. Lepas ni tak payah beli skin care banyak banyak, buat rutin semua. Sis tahu ramai yang malas nak ikut skin care rutin sebab leceh kan ? Tapi dengan consume produk maaez setiap pagi sebelum makan, tak perlu dah buat semua tu. Kulit cantik satu badan ye bukan muka sahaja, rambut kuku pun jadi cantik juga, tubuh badan makin sihat, minda makin cerdas dan memberikan kita tenaga.
.
Nak kulit sihat ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/milkymaaez

Sangat penting untuk kita tahu jenis kulit kita supaya tak salah beli skin care. Kalau tak, kulit kita jadi tak cantik. Bila tak cantik, mulalah pakai makeup tebal. Kalau tambah cantik takpe, kalau tambah buruk ?
.
Jerawat pun ada macam macam jenis tau. Whitehead, blackhead, jerawat batu, jerawat pasir, parut jerawat, tiny bump atas dahi dan macam macam lagi. Korang nak simpan je ke jerawat tu sampai bila bila ? Tambah tambah lagi bila kulit tu kusam, berminyak ada sunburn. Kalau sis tak mahu lah ! Boleh kurang keyakinan diri nak keluar rumah.
.
Tapi sis tak risau dah ! Ada #susumaaez #maaezwhitecoffee #maaezcollagen dan #maaezwhiteningsoap untuk selesaikan masalah kulit sis. Tak kiralah kulit jerawat, kulit berminyak, kulit kering, parut jerawat, kulit kusam, sunburn semuanyalah ! Penyakit kulit seperti ruam, ekzema, gatal gatal pun boleh sembuh dengan #susumaaez je tau sebab susu maaez ni ialah susu kambing.
.
Semua produk maaez ni sangat mampu milik. Lepas ni tak payah beli skin care banyak banyak, buat rutin semua. Sis tahu ramai yang malas nak ikut skin care rutin sebab leceh kan ? Tapi dengan consume produk maaez setiap pagi sebelum makan, tak perlu dah buat semua tu. Kulit cantik satu badan ye bukan muka sahaja, rambut kuku pun jadi cantik juga, tubuh badan makin sihat, minda makin cerdas dan memberikan kita tenaga.
.
Nak kulit sihat ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/milkymaaez
1 1 21 February, 2020

Top #kulitsihat posts

KEMAM GS COLLAGEN JERR KULIT MAKIN PUTIH GLOW💋
.
.
Haaa ramai sangat tanya kite makan ape kulit cantik..ni laaa rahsia nya kalau korang nak tau..supplement GS Collagen by @lurveniabeauty.hq , tak susah pun nak consume, korang cuma kemam kemam kemammm je 1 sachet sehari..dah berseri2 kulit tu..paling best rase die tak masam langsung..manis2 buah gitewwww😍
.
.
❤kulit cerah bersih lembab sekata dari muka sampai ke kaki
❤jerawat, parut jerawat jeragat makin pudar
❤pori-pori makin mengecil
.
.
Ramai gilerr testimoni yang dah berjaya dapatkan kulit glow cerah berseri..korang boleh tengok kat ig nii ye👇👇👇
.
🦋@lurveniabeauty.hq
🦋@lurveniabeauty.hq
🦋@lurveniabeauty.hq
.
.
Nak harga promo?boleh je..whatsapp no.tel ni cepat okay😘
.
📲 http://www.wasap.my/60195376384/gscollagen
.
.
#lurveniabeauty #glammygoldskintreatment #glammyshinecollagen #putihgebu #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #kulitlembab #kulitsihat #putihsekataseluruhbadan #putihdalam7hari

KEMAM GS COLLAGEN JERR KULIT MAKIN PUTIH GLOW💋
.
.
Haaa ramai sangat tanya kite makan ape kulit cantik..ni laaa rahsia nya kalau korang nak tau..supplement GS Collagen by @lurveniabeauty.hq , tak susah pun nak consume, korang cuma kemam kemam kemammm je 1 sachet sehari..dah berseri2 kulit tu..paling best rase die tak masam langsung..manis2 buah gitewwww😍
.
.
❤kulit cerah bersih lembab sekata dari muka sampai ke kaki
❤jerawat, parut jerawat jeragat makin pudar
❤pori-pori makin mengecil
.
.
Ramai gilerr testimoni yang dah berjaya dapatkan kulit glow cerah berseri..korang boleh tengok kat ig nii ye👇👇👇
.
🦋@lurveniabeauty.hq
🦋@lurveniabeauty.hq
🦋@lurveniabeauty.hq
.
.
Nak harga promo?boleh je..whatsapp no.tel ni cepat okay😘
.
📲 http://www.wasap.my/60195376384/gscollagen
.
.
#lurveniabeauty #glammygoldskintreatment #glammyshinecollagen #putihgebu #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #kulitlembab #kulitsihat #putihsekataseluruhbadan #putihdalam7hari
987 7 4 August, 2019

Waa, siapa nak putih macam Jannanick😍 Tak perlu spend duit beribu riban, hanya RM35.00 sahaja dan korang boleh jadi semakin flawless dan gebu gebas uolls💃🏻
.
Mudahkan? Yang berminat cepat order tau sebab stok laku keras macam goreng pisang panas, rugi kalau tak order🥰
.
Harga : RM35 (tidak termasuk postage)
Sila click link di bio ig untuk pembelian✔️
Atau whatsapp 013-3574002✅
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum

Waa, siapa nak putih macam Jannanick😍 Tak perlu spend duit beribu riban, hanya RM35.00 sahaja dan korang boleh jadi semakin flawless dan gebu gebas uolls💃🏻
.
Mudahkan? Yang berminat cepat order tau sebab stok laku keras macam goreng pisang panas, rugi kalau tak order🥰
.
Harga : RM35 (tidak termasuk postage)
Sila click link di bio ig untuk pembelian✔️
Atau whatsapp 013-3574002✅
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum
156 4 29 November, 2019

MACAM TAK PERCAYA MARY KAY BAGI KERETA PERCUMA 😂😅.
.
Bila dah dapat baru percaya 😂 datang cuma sign agreement dan ambil kunci ajeee , no booking no down payment 😅. Modal berapa nak buat bisnes Mary Kay ni ? Kalau cikti bagitau mesti uolss tak percaya 🤪 RM70 je sayang sayang.
.
.
Nak tahu lebih lanjut tentang kerjaya Mary Kay ?
Ask me for more detail & whatsapp “SAYA NAK JADI BC MARY KAY”.
.
Love , Ciksiti ❤️.
0192400562 ( Jangan lupa save 🙊 ).
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #bellaamara #kulitsihat #like4likelike4like #marykayterengganu #marykaysabah #marykaymelaka #marykaybest #marykaykedah #marykaypenang #marykaysabah #marykayserawak #beautyconsultant #kulitsihat #marykayperlis #carikerjaonline
#sideincome #bisnes #parttimejob #beautyconsultant #career #peluangkerjaya #cariduit #asmreating #dropshipping

MACAM TAK PERCAYA MARY KAY BAGI KERETA PERCUMA 😂😅.
.
Bila dah dapat baru percaya 😂 datang cuma sign agreement dan ambil kunci ajeee , no booking no down payment 😅. Modal berapa nak buat bisnes Mary Kay ni ? Kalau cikti bagitau mesti uolss tak percaya 🤪 RM70 je sayang sayang.
.
.
Nak tahu lebih lanjut tentang kerjaya Mary Kay ?
Ask me for more detail & whatsapp “SAYA NAK JADI BC MARY KAY”.
.
Love , Ciksiti ❤️.
0192400562 ( Jangan lupa save 🙊 ).
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #bellaamara#kulitsihat #like4likelike4like#marykayterengganu#marykaysabah#marykaymelaka#marykaybest#marykaykedah#marykaypenang#marykaysabah#marykayserawak#beautyconsultant#kulitsihat#marykayperlis#carikerjaonline 
#sideincome#bisnes#parttimejob#beautyconsultant#career#peluangkerjaya#cariduit#asmreating#dropshipping
479 21 24 November, 2019

Good Morning. Mulakan hari anda dengan jelingan Manjahhhh! Adoii 😂
Ni lah bila tak taw nak letak caption apa pagi-pagi nehh 😆

Tengah sarapan apa tuuuu 😚

#imthefounder #goodtoglow #lovemyskin #loveskincare #healthyskin #happy #ceriaselalu #rempuh2020 #kulitsihat #sajat #skincareaddict #vevious #iloveyou #sexyeyes

Good Morning. Mulakan hari anda dengan jelingan Manjahhhh! Adoii 😂
Ni lah bila tak taw nak letak caption apa pagi-pagi nehh 😆

Tengah sarapan apa tuuuu 😚

#imthefounder #goodtoglow #lovemyskin #loveskincare #healthyskin #happy #ceriaselalu #rempuh2020 #kulitsihat #sajat #skincareaddict #vevious #iloveyou #sexyeyes
135 3 19 February, 2020

Okay sebenarnya, nak start hari Tasya, senang je. Tak susah pun!

Tasya usually akan bangun pagi and pergi tandas awal-awal untuk start morning skincare routine.

Okay, ini product-product yang Tasya guna setiap pagi untuk get ready!
#LUNAmini3 - @foreo_my
Cleanser - eucerin
Serum - @wanitebeautyhq
Bb cushion - merzy
Blusher - @anasism
Eyeshadow - peripera
Mascara - @asyraffcosmetics
Lipmatte - @asyraffcosmetics
#skincare #kulitsihat #makeup #beauty #skinaddict

Okay sebenarnya, nak start hari Tasya, senang je. Tak susah pun!

Tasya usually akan bangun pagi and pergi tandas awal-awal untuk start morning skincare routine.

Okay, ini product-product yang Tasya guna setiap pagi untuk get ready! 
#LUNAmini3 - @foreo_my 
Cleanser - eucerin
Serum - @wanitebeautyhq 
Bb cushion - merzy
Blusher - @anasism 
Eyeshadow - peripera
Mascara - @asyraffcosmetics 
Lipmatte - @asyraffcosmetics 
#skincare #kulitsihat #makeup #beauty #skinaddict
11,128 15 24 January, 2020

Boleh kecilkan liang pori ke?

Ya boleh. Serum VCS ada ekstrak daun saxifraga yang bersifat astringent iaitu mampu mengecilkan liang pori yang besar.
.
.
Klik instastory untuk tengok testimoni seorang customer yang berjaya bila pori2 mengecil. Paling syok kulit pun lembut toing toing 😍
.
.
#teaminsta261119s

Boleh kecilkan liang pori ke?

Ya boleh. Serum VCS ada ekstrak daun saxifraga yang bersifat astringent iaitu mampu mengecilkan liang pori yang besar.
.
.
Klik instastory untuk tengok testimoni seorang customer yang berjaya bila pori2 mengecil. Paling syok kulit pun lembut toing toing 😍
.
.
#teaminsta261119s
110 35 26 November, 2019

Selamat pagi yang penuh rahmat ✨ .

Ping pingggg , mira piljahhh nak lalu . Nak siap2 nak pergi date dengan Qash 😂😂

Selamat pagi yang penuh rahmat ✨ .

Ping pingggg , mira piljahhh nak lalu . Nak siap2 nak pergi date dengan Qash 😂😂
293 11 9 September, 2019

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
“Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!”
.
Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰
.
.
Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF1909286

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
“Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!”
.
Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰
.
.
Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF1909286
129 46 30 September, 2019