#kursushomespa Instagram Photos & Videos

kursushomespa - 1.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kursushomespa and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
3
Average comment
0.2
Posts with video
5/48
Posts with photo
43/48

Hashtag Popularity

-HYE GEGIRL SEMUA 👋 SESIAPA YANG NAK CARI DUIT LEBIH TUU BOLE LAH PELAJARI PELBAGAI EYELASH EXTENSION NI . -APA YANG BAKAL ANDA PELAJARI 🦄 EYELASH EXTENSION 🦄 ☑️ Mengenali setiap bahan & peralatan yg digunakan
☑️ Langkah keselamatan semasa melakukan Eyelash Extension ☑️ Teknik Eyelash Extension Natural Look
☑️ Teknik Eyelash Extension Mascara Look
☑️ Teknik Eyelash Extension Barbie Doll
☑️ Teknik 3D, 4D, 6D & sebagainya
☑️ Teknik menggunakan size & jenis Eyelashes ☑️ Teknik menyesuaikan Eyelash Extension bagi setiap bentuk mata ☑️ Teknik Remove Eyelash Extension 🦄 EYELASH PERM 🦄 ☑️ Mengenali setiap bahan & peralatan yg digunakan
☑️ Langkah keselamatan semasa melakukan Eyelash Perm
☑️ Mengenal pasti jenis bulu mata customer
☑️ Teknik menggunakan size roll bagi setiap jenis bulu mata
☑️ Teknik step by step utk dipkan setiap bahan di bulu mata
☑️ Teknik Perm supaya bulu mata melentik lebih tahan lama 👍 Teknik meletakkan harga & pakej menarik
👍 Teknik buat Marketing ==================
CEPAT HUBUNGI KAMI
==================
Sebarang pertanyaan & pendaftaran, sila call atau WhatsApp 018-3994396 .

#kursusspaterbaik
#kursuskecantikan
#kursusjelita
#kursussyantek
#kursuscantek
#kursusmobilespa
#kursushomespa
#kursusboothspa
#kursuseyelashperm
#kursuslentikbulumata
#kursuseyelashextension
#kursussambungbulumata
#kursustambahbulumata
#spa2uofficial
#kursusspakebabom
#kursusspatertarikmenarik
#kursusspajutawan
#kursusspakayaraya

-HYE GEGIRL SEMUA 👋 SESIAPA YANG NAK CARI DUIT LEBIH TUU BOLE LAH PELAJARI PELBAGAI EYELASH EXTENSION NI . -APA  YANG BAKAL ANDA PELAJARI 🦄 EYELASH EXTENSION 🦄 ☑️ Mengenali setiap bahan & peralatan yg  digunakan
☑️ Langkah keselamatan semasa melakukan  Eyelash Extension ☑️ Teknik Eyelash Extension Natural Look
☑️ Teknik Eyelash Extension Mascara Look
☑️ Teknik Eyelash Extension Barbie Doll
☑️ Teknik 3D, 4D, 6D & sebagainya
☑️ Teknik menggunakan size & jenis Eyelashes ☑️ Teknik menyesuaikan Eyelash Extension  bagi setiap bentuk mata ☑️ Teknik Remove Eyelash Extension 🦄 EYELASH PERM 🦄 ☑️ Mengenali setiap bahan & peralatan yg  digunakan
☑️ Langkah keselamatan semasa melakukan  Eyelash Perm
☑️ Mengenal pasti jenis bulu mata customer
☑️ Teknik menggunakan size roll bagi setiap jenis  bulu mata
☑️ Teknik step by step utk dipkan setiap bahan di  bulu mata
☑️ Teknik Perm supaya bulu mata melentik lebih  tahan lama 👍 Teknik meletakkan harga & pakej menarik
👍  Teknik buat Marketing ==================
CEPAT HUBUNGI KAMI
==================
Sebarang pertanyaan & pendaftaran, sila call atau WhatsApp 018-3994396 .

#kursusspaterbaik 
#kursuskecantikan
#kursusjelita
#kursussyantek
#kursuscantek
#kursusmobilespa 
#kursushomespa
#kursusboothspa
#kursuseyelashperm
#kursuslentikbulumata
#kursuseyelashextension
#kursussambungbulumata
#kursustambahbulumata
#spa2uofficial
#kursusspakebabom
#kursusspatertarikmenarik
#kursusspajutawan 
#kursusspakayaraya
1 0 14 September, 2019

🌸 PUAS HATI 🌸
.
Emmmm. Puas hati dapat extra income banyak ni untuk sehari.
.
Kalau hari-hari mcam ni separuh daripada duit gaji bulanan boleh simpan je 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.

🌸 PUAS HATI 🌸
.
Emmmm. Puas hati dapat extra income banyak ni untuk sehari.
.
Kalau hari-hari mcam ni separuh daripada duit gaji bulanan boleh simpan je 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.
0 0 13 September, 2019

Ambik haaa. Siap booking setahun terus. Bila customer puas hati memang tak akan teragak-agak nak booking in advance pun.
.
Alhamdulillah module, teknik, dan produk yang digunakan dalam mobile spa TWB memang the best. Sebab tu Insyaallah senang nak dapat loyal customers 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.

Ambik haaa. Siap booking setahun terus. Bila customer puas hati memang tak akan teragak-agak nak booking in advance pun.
.
Alhamdulillah module, teknik, dan produk yang digunakan dalam mobile spa TWB memang the best. Sebab tu Insyaallah senang nak dapat loyal customers 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.
0 0 13 September, 2019

MOBILE 🚘FACIAL SPA TERUS KE DEPAN PINTU RUMAH ANDA 🏠 (Treatment)
🌹 Deep cleansing
🌹 Whitehead/ blackhead removal
🌹 Face Lifting & shaping
🌹 Toning mist 🌹 Face massage
🌹 Reduce Freckles
🌹Even skin tone ✔️ Effect VShape & glowing seawal rawatan PERTAMA😍
.
Jom facial dgn sy 😘 ✔️SERVIS terbaik ✔️PRODUK yg 👩‍🔬diakui SELAMAT, BEBAS KIMIA MERBAHAYA , TIADA MERCURY, BERKESAN & telah menerima bnyk AWARDS👍 ✔️HARGA berbaloi setanding SERVIS😘..NO HIDDEN CHARGE 💸💸 ✔️ MEMUDAHKAN ANDA TANPA PERLU START KERETE, KAMI DTG KEPADA ANDA

http://lauraspa.wasap.my
http://lauraspa.wasap.my

#facelifting #removedwhitehead #removeblackhead #vshape #facialmurah #spabergerak #homefacial #mobilespaKL #mobilespabukitjalil #mobilespakualalumpur #mobilespashahalam #mobilespasubang #mobilespakl #spamuslimahkl #spamuslimahpuchong #mobilespapuchong #jomjanaincome #kirsususpamurah #kursushomespa

MOBILE 🚘FACIAL SPA TERUS KE DEPAN PINTU RUMAH ANDA 🏠 (Treatment)
🌹 Deep cleansing
🌹 Whitehead/ blackhead removal
🌹 Face Lifting & shaping
🌹 Toning mist 🌹 Face massage
🌹 Reduce Freckles
🌹Even skin tone ✔️ Effect VShape & glowing seawal rawatan PERTAMA😍
.
Jom facial dgn sy 😘 ✔️SERVIS terbaik ✔️PRODUK yg 👩‍🔬diakui SELAMAT, BEBAS KIMIA MERBAHAYA , TIADA MERCURY, BERKESAN & telah menerima bnyk AWARDS👍 ✔️HARGA berbaloi setanding SERVIS😘..NO HIDDEN CHARGE 💸💸 ✔️ MEMUDAHKAN ANDA TANPA PERLU START KERETE, KAMI DTG KEPADA ANDA

http://lauraspa.wasap.my
http://lauraspa.wasap.my

#facelifting#removedwhitehead#removeblackhead#vshape#facialmurah#spabergerak#homefacial#mobilespaKL#mobilespabukitjalil #mobilespakualalumpur #mobilespashahalam #mobilespasubang #mobilespakl #spamuslimahkl #spamuslimahpuchong #mobilespapuchong #jomjanaincome #kirsususpamurah #kursushomespa
23 1 12 September, 2019

Nah another beautician mobile spa yang buat duit sokmo. Empunya diri ni nama dia Farah (ok dalam TWB ramai sangat nama Farah ya. Dalam team kak syu je 4 orang).
.
Farah ni full time housewife so dia cari job yang flexible ikut masa dia. And of course mobile spa is the right choice 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.

Nah another beautician mobile spa yang buat duit sokmo. Empunya diri ni nama dia Farah (ok dalam TWB ramai sangat nama Farah ya. Dalam team kak syu je 4 orang).
.
Farah ni full time housewife so dia cari job yang flexible ikut masa dia. And of course mobile spa is the right choice 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.
2 0 12 September, 2019

Business mobile spa: Projek buat duit hari-hari 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob

Business mobile spa: Projek buat duit hari-hari 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
1 0 11 September, 2019

ADUH!! DUIT GAJI TAK PERNAH CUKUPP!😰
.
Pernah tak rasa baru je dapat gaji duit dah habis?
.
Pernah tak rasa teringin nak buat business tapi tak tahu business apa.
.
Pernah tak rasa sebagai suri rumah nak juga ada income sendiri.
.
Pernah tak rasa kalau boleh nak besarkan income supaya apa sahaja yang mak ayah request kita dapat tunaikan?.
.
Pernah tak rasa nak cuba-cuba buat business, mana tahu satu hari nanti dapat resign dan boleh bekerja in flexible hours?
.
Ok kalau you ada rasa yang macam ni, apa kata cuba ceburkan diri dalam business mobile spa.
.
Kenapa business mobile spa best?
.
🌸 High demand dalam kalangan wanita.
.
🌸 Easy, simple, and fun business.
.
🌸 Masa kerja dan tempat kerja yang fleksibel.
.
🌸 Senang dapat loyal customers Insyaallah.
.
Kalau nak tahu macam mana business mobiles spa boleh dijadikan sebagai kerjaya dan boleh jana income yang best, jom join preview mobile spa dahulu.
.
Preview mobile spa ni online sahaja (di whatsapp group) dan percuma.
.
Kenapa buat online? Supaya semua orang dapat join, tak perlu risau nak keluar rumah atau tinggalkan anak.
.
Kenapa percuma? Sebab kami nak bagi pendedahan dahulu. Bila dah suka boleh sign up untuk training.
.
Nak tengok feedback mereka yang dah berjaya jana income dengan mobile spa tak?
.
.
join training mobile spa boleh klik link whatsapp di bio 😊.
.
.
.
#buatduitkahwin #buatduitraya #projekbuatduit #buatduitdarirumah #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa

ADUH!! DUIT GAJI TAK PERNAH CUKUPP!😰
.
Pernah tak rasa baru je dapat gaji duit dah habis?
.
Pernah tak rasa teringin nak buat business tapi tak tahu business apa.
.
Pernah tak rasa sebagai suri rumah nak juga ada income sendiri.
.
Pernah tak rasa kalau boleh nak besarkan income supaya apa sahaja yang mak ayah request kita dapat tunaikan?.
.
Pernah tak rasa nak cuba-cuba buat business, mana tahu satu hari nanti dapat resign dan boleh bekerja in flexible hours?
.
Ok kalau you ada rasa yang macam ni, apa kata cuba ceburkan diri dalam business mobile spa.
.
Kenapa business mobile spa best?
.
🌸 High demand dalam kalangan wanita.
.
🌸 Easy, simple, and fun business.
.
🌸 Masa kerja dan tempat kerja yang fleksibel.
.
🌸 Senang dapat loyal customers Insyaallah.
.
Kalau nak tahu macam mana business mobiles spa boleh dijadikan sebagai kerjaya dan boleh jana income yang best, jom join preview mobile spa dahulu.
.
Preview mobile spa ni online sahaja (di whatsapp group) dan percuma.
.
Kenapa buat online? Supaya semua orang dapat join, tak perlu risau nak keluar rumah atau tinggalkan anak.
.
Kenapa percuma? Sebab kami nak bagi pendedahan dahulu. Bila dah suka boleh sign up untuk training.
.
Nak tengok feedback mereka yang dah berjaya jana income dengan mobile spa tak?
.
.
join training mobile spa boleh klik link whatsapp di bio 😊.
.
.
.
#buatduitkahwin #buatduitraya #projekbuatduit #buatduitdarirumah #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa
6 0 11 September, 2019

Fb live hari ni. Athirah akan kongsikan bagaimana boleh dapat RM 2000 dengan hanya buat spa santai-santai je.
.
Nak join FB live ni boleh whatsapp kak syu ya 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob

Fb live hari ni. Athirah akan kongsikan bagaimana boleh dapat RM 2000 dengan hanya buat spa santai-santai je.
.
Nak join FB live ni boleh whatsapp kak syu ya 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
0 0 10 September, 2019

Dalam mobile spa TWB kami sentiasa berkongsi rezeki. Yang banyak sama-sama meratah, yang sikit sama-sama merasa. Ok tak pepatah I ni? 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.

Dalam mobile spa TWB kami sentiasa berkongsi rezeki. Yang banyak sama-sama meratah, yang sikit sama-sama merasa. Ok tak pepatah I ni? 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.
0 0 10 September, 2019

Antara beautician yang sangat rajin. Seorang yang bekerjaya dan dalam masa yang sama asal ada masa lapang je dia akan ON spa nya 😊. Once ada skills spa ni, anytime nak buat boleh je. And secara langsung diri kita jadi ‘magnet duit’ 😎.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.

Antara beautician yang sangat rajin. Seorang yang bekerjaya dan dalam masa yang sama asal ada masa lapang je dia akan ON spa nya 😊. Once ada skills spa ni, anytime nak buat boleh je. And secara langsung diri kita jadi ‘magnet duit’ 😎.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob 
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.
1 0 10 September, 2019

Pernah tak rasa baru je dapat gaji duit dah habis?
.
Pernah tak rasa teringin nak buat business tapi tak tahu business apa.
.
Pernah tak rasa sebagai suri rumah nak juga ada income sendiri.
.
Pernah tak rasa kalau boleh nak besarkan income supaya apa sahaja yang mak ayah request kita dapat tunaikan?.
.
Pernah tak rasa nak cuba-cuba buat business, mana tahu satu hari nanti dapat resign dan boleh bekerja in flexible hours?
.
Ok kalau you ada rasa yang macam ni, apa kata cuba ceburkan diri dalam business mobile spa.
.
Kenapa business mobile spa best?
.
🌸 High demand dalam kalangan wanita.
.
🌸 Easy, simple, and fun business.
.
🌸 Masa kerja dan tempat kerja yang fleksibel.
.
🌸 Senang dapat loyal customers Insyaallah.
.
Kalau nak tahu macam mana business mobiles spa boleh dijadikan sebagai kerjaya dan boleh jana income yang best, jom join preview mobile spa dahulu.
.
Preview mobile spa ni online sahaja (di whatsapp group) dan percuma.
.
Kenapa buat online? Supaya semua orang dapat join, tak perlu risau nak keluar rumah atau tinggalkan anak.
.
Kenapa percuma? Sebab kami nak bagi pendedahan dahulu. Bila dah suka boleh sign up untuk training.
.
Nak tengok feedback mereka yang dah berjaya jana income dengan mobile spa tak?
.
.
join training mobile spa boleh klik link whatsapp di bio 😊.
.
.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #trainingspa
#trainingmobilespa #parttimejobkl

Pernah tak rasa baru je dapat gaji duit dah habis?
.
Pernah tak rasa teringin nak buat business tapi tak tahu business apa.
.
Pernah tak rasa sebagai suri rumah nak juga ada income sendiri.
.
Pernah tak rasa kalau boleh nak besarkan income supaya apa sahaja yang mak ayah request kita dapat tunaikan?.
.
Pernah tak rasa nak cuba-cuba buat business, mana tahu satu hari nanti dapat resign dan boleh bekerja in flexible hours?
.
Ok kalau you ada rasa yang macam ni, apa kata cuba ceburkan diri dalam business mobile spa.
.
Kenapa business mobile spa best?
.
🌸 High demand dalam kalangan wanita.
.
🌸 Easy, simple, and fun business.
.
🌸 Masa kerja dan tempat kerja yang fleksibel.
.
🌸 Senang dapat loyal customers Insyaallah.
.
Kalau nak tahu macam mana business mobiles spa boleh dijadikan sebagai kerjaya dan boleh jana income yang best, jom join preview mobile spa dahulu.
.
Preview mobile spa ni online sahaja (di whatsapp group) dan percuma.
.
Kenapa buat online? Supaya semua orang dapat join, tak perlu risau nak keluar rumah atau tinggalkan anak.
.
Kenapa percuma? Sebab kami nak bagi pendedahan dahulu. Bila dah suka boleh sign up untuk training.
.
Nak tengok feedback mereka yang dah berjaya jana income dengan mobile spa tak?
.
.
join training mobile spa boleh klik link whatsapp di bio 😊.
.
.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #trainingspa 
#trainingmobilespa #parttimejobkl
3 0 9 September, 2019

Kak Lina kongsikan ni dengan kak syu. Tak tengok muka dia depan-depan pun kak syu tahu dia tengah senyum sampai ke telinga tu 😊.
.
Siapa tak seronok kan bila suri rumah pun boleh bina income sendiri. 3 hari punya income RM 500 plus plus. Awesome 😎.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob

#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.

Kak Lina kongsikan ni dengan kak syu. Tak tengok muka dia depan-depan pun kak syu tahu dia tengah senyum sampai ke telinga tu 😊.
.
Siapa tak seronok kan bila suri rumah pun boleh bina income sendiri. 3 hari punya income RM 500 plus plus. Awesome 😎.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob

#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.
3 3 9 September, 2019

MENJANA PENDAPATAN YANG 👍
==========================
APA YANG BAKAL ANDA PELAJARI
==========================
🔶 EYELASH EXTENSION 🔶 ☑️ Mengenali setiap bahan & peralatan yg digunakan
☑️ Langkah keselamatan semasa melakukan Eyelash Extension ☑️ Teknik Eyelash Extension Natural Look
☑️ Teknik Eyelash Extension Mascara Look
☑️ Teknik Eyelash Extension Barbie Doll
☑️ Teknik 3D, 4D, 6D & sebagainya
☑️ Teknik menggunakan size & jenis Eyelashes ☑️ Teknik menyesuaikan Eyelash Extension bagi setiap bentuk mata ☑️ Teknik Remove Eyelash Extension 🔶 EYELASH PERM 🔶 ☑️ Mengenali setiap bahan & peralatan yg digunakan
☑️ Langkah keselamatan semasa melakukan Eyelash Perm
☑️ Mengenal pasti jenis bulu mata customer
☑️ Teknik menggunakan size roll bagi setiap jenis bulu mata ☑️ Teknik step by step utk dipkan setiap bahan di bulu mata
☑️ Teknik Perm supaya bulu mata melentik lebih tahan lama 👍 Teknik meletakkan harga & pakej menarik
👍 Teknik buat Marketing ==================
CEPAT HUBUNGI KAMI
==================
Sebarang pertanyaan & pendaftaran, sila call atau WhatsApp 011-6403 4030 atau klik link WhatsApp di bawah :-
wasap.my/601164034030/mybiz2u
wasap.my/60182604048

#kursusspaterbaik
#kursuskecantikan
#kursusjelita
#kursussyantek
#kursuscantek
#kursusmobilespa
#kursushomespa
#kursusboothspa
#kursuseyelashperm
#kursuslentikbulumata
#kursuseyelashextension
#kursussambungbulumata
#kursustambahbulumata
#spa2uofficial
#kursusspakebabom
#kursusspatertarikmenarik
#kursusspajutawan
#kursusspakayaraya

MENJANA PENDAPATAN YANG 👍
==========================
APA  YANG BAKAL ANDA PELAJARI
==========================
🔶 EYELASH EXTENSION 🔶 ☑️ Mengenali setiap bahan & peralatan yg  digunakan
☑️ Langkah keselamatan semasa melakukan  Eyelash Extension ☑️ Teknik Eyelash Extension Natural Look
☑️ Teknik Eyelash Extension Mascara Look
☑️ Teknik Eyelash Extension Barbie Doll
☑️ Teknik 3D, 4D, 6D & sebagainya
☑️ Teknik menggunakan size & jenis Eyelashes ☑️ Teknik menyesuaikan Eyelash Extension  bagi setiap bentuk mata ☑️ Teknik Remove Eyelash Extension 🔶 EYELASH PERM 🔶 ☑️ Mengenali setiap bahan & peralatan yg  digunakan
☑️ Langkah keselamatan semasa melakukan  Eyelash Perm
☑️ Mengenal pasti jenis bulu mata customer
☑️ Teknik menggunakan size roll bagi setiap jenis  bulu mata ☑️ Teknik step by step utk dipkan setiap bahan di  bulu mata
☑️ Teknik Perm supaya bulu mata melentik lebih  tahan lama 👍 Teknik meletakkan harga & pakej menarik
👍  Teknik buat Marketing ==================
CEPAT HUBUNGI KAMI
==================
Sebarang pertanyaan & pendaftaran, sila call atau WhatsApp 011-6403 4030 atau klik link WhatsApp di bawah :-
wasap.my/601164034030/mybiz2u
wasap.my/60182604048

#kursusspaterbaik 
#kursuskecantikan
#kursusjelita
#kursussyantek
#kursuscantek
#kursusmobilespa 
#kursushomespa
#kursusboothspa
#kursuseyelashperm
#kursuslentikbulumata
#kursuseyelashextension
#kursussambungbulumata
#kursustambahbulumata
#spa2uofficial
#kursusspakebabom
#kursusspatertarikmenarik
#kursusspajutawan 
#kursusspakayaraya
2 0 8 September, 2019

#mobileclass 🚗🏡🏠
MTS Dermapen & BB Glow Course
http://www.wasap.my/01111526385 ~Kami Berkongsi Ilmu Bersama Anda~
TQ Nazifah Yeop For Choosing & Support Us 💋🌼❤
#mobilespa #mobiletraining #trainingmobile #kelasdepanpintu #kelasrumahkerumah #kursusmobile #mobilekursus #kelasmobile #mobilekelas #kursushomespa #bbglow #microneddle #microneddlebbglow

#mobileclass 🚗🏡🏠
MTS Dermapen & BB Glow Course
http://www.wasap.my/01111526385 ~Kami Berkongsi Ilmu Bersama Anda~
TQ Nazifah Yeop For Choosing & Support Us 💋🌼❤
#mobilespa #mobiletraining #trainingmobile #kelasdepanpintu #kelasrumahkerumah #kursusmobile #mobilekursus #kelasmobile #mobilekelas #kursushomespa #bbglow #microneddle #microneddlebbglow
4 0 8 September, 2019

Malam ni. Preview mobile spa secara percuma 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob

Malam ni. Preview mobile spa secara percuma 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
2 0 8 September, 2019

Rezeki sentiasa ada untuk mereka yang sentiasa mencari Insyaallah 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa

Rezeki sentiasa ada untuk mereka yang sentiasa mencari Insyaallah 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa
0 0 6 September, 2019

Biasa nya pakej pengantin ni kita ambil masa dalam dua jam dan range harga untuk pakej pengantin antara RM 200 hingga RM 300.
.
Kalau dalam sebulan dapat 5 pakej pengantin pun dah dapat RM 1000 ke RM 1500.
.
Ni tak termasuk lagi bila ada customer nak pakej lain macam pakej facial, scrub dan sebagai nya. .
So macam mana? Mudahkan buat income dengan mobile spa? 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob

Biasa nya pakej pengantin ni kita ambil masa dalam dua jam dan range harga untuk pakej pengantin antara RM 200 hingga RM 300.
. 
Kalau dalam sebulan dapat 5 pakej pengantin pun dah dapat RM 1000 ke RM 1500.
.
Ni tak termasuk lagi bila ada customer nak pakej lain macam pakej facial, scrub dan sebagai nya. .
So macam mana? Mudahkan buat income dengan mobile spa? 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
1 0 5 September, 2019

Pernah tak rasa baru je dapat gaji duit dah habis?
.
Pernah tak rasa teringin nak buat business tapi tak tahu business apa.
.
Pernah tak rasa sebagai suri rumah nak juga ada income sendiri.
.
Pernah tak rasa kalau boleh nak besarkan income supaya apa sahaja yang mak ayah request kita dapat tunaikan?.
.
Pernah tak rasa nak cuba-cuba buat business, mana tahu satu hari nanti dapat resign dan boleh bekerja in flexible hours?
.
Ok kalau you ada rasa yang macam ni, apa kata cuba ceburkan diri dalam business mobile spa.
.
Kenapa business mobile spa best?
.
🌸 High demand dalam kalangan wanita.
.
🌸 Easy, simple, and fun business.
.
🌸 Masa kerja dan tempat kerja yang fleksibel.
.
🌸 Senang dapat loyal customers Insyaallah.
.
Kalau nak tahu macam mana business mobiles spa boleh dijadikan sebagai kerjaya dan boleh jana income yang best, jom join preview mobile spa dahulu.
.
Preview mobile spa ni online sahaja (di whatsapp group) dan percuma.
.
Kenapa buat online? Supaya semua orang dapat join, tak perlu risau nak keluar rumah atau tinggalkan anak.
.
Kenapa percuma? Sebab kami nak bagi pendedahan dahulu. Bila dah suka boleh sign up untuk training.
.
Nak tengok feedback mereka yang dah berjaya jana income dengan mobile spa tak?
.
.
join training mobile spa boleh klik link whatsapp di bio 😊.
.
.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #parttimejob

Pernah tak rasa baru je dapat gaji duit dah habis?
.
Pernah tak rasa teringin nak buat business tapi tak tahu business apa.
.
Pernah tak rasa sebagai suri rumah nak juga ada income sendiri.
.
Pernah tak rasa kalau boleh nak besarkan income supaya apa sahaja yang mak ayah request kita dapat tunaikan?.
.
Pernah tak rasa nak cuba-cuba buat business, mana tahu satu hari nanti dapat resign dan boleh bekerja in flexible hours?
.
Ok kalau you ada rasa yang macam ni, apa kata cuba ceburkan diri dalam business mobile spa.
.
Kenapa business mobile spa best?
.
🌸 High demand dalam kalangan wanita.
.
🌸 Easy, simple, and fun business.
.
🌸 Masa kerja dan tempat kerja yang fleksibel.
.
🌸 Senang dapat loyal customers Insyaallah.
.
Kalau nak tahu macam mana business mobiles spa boleh dijadikan sebagai kerjaya dan boleh jana income yang best, jom join preview mobile spa dahulu.
.
Preview mobile spa ni online sahaja (di whatsapp group) dan percuma.
.
Kenapa buat online? Supaya semua orang dapat join, tak perlu risau nak keluar rumah atau tinggalkan anak.
.
Kenapa percuma? Sebab kami nak bagi pendedahan dahulu. Bila dah suka boleh sign up untuk training.
.
Nak tengok feedback mereka yang dah berjaya jana income dengan mobile spa tak?
.
.
join training mobile spa boleh klik link whatsapp di bio 😊.
.
.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #parttimejob
2 0 5 September, 2019

Pernah tak rasa baru je dapat gaji duit dah habis?
.
Pernah tak rasa teringin nak buat business tapi tak tahu business apa.
.
Pernah tak rasa sebagai suri rumah nak juga ada income sendiri.
.
Pernah tak rasa kalau boleh nak besarkan income supaya apa sahaja yang mak ayah request kita dapat tunaikan?.
.
Pernah tak rasa nak cuba-cuba buat business, mana tahu satu hari nanti dapat resign dan boleh bekerja in flexible hours?
.
Ok kalau you ada rasa yang macam ni, apa kata cuba ceburkan diri dalam business mobile spa.
.
Kenapa business mobile spa best?
.
🌸 High demand dalam kalangan wanita.
.
🌸 Easy, simple, and fun business.
.
🌸 Masa kerja dan tempat kerja yang fleksibel.
.
🌸 Senang dapat loyal customers Insyaallah.
.
Kalau nak tahu macam mana business mobiles spa boleh dijadikan sebagai kerjaya dan boleh jana income yang best, jom join preview mobile spa dahulu.
.
Preview mobile spa ni online sahaja (di whatsapp group) dan percuma.
.
Kenapa buat online? Supaya semua orang dapat join, tak perlu risau nak keluar rumah atau tinggalkan anak.
.
Kenapa percuma? Sebab kami nak bagi pendedahan dahulu. Bila dah suka boleh sign up untuk training.
.
Nak tengok feedback mereka yang dah berjaya jana income dengan mobile spa tak?
.
.
join training mobile spa boleh klik link whatsapp di bio 😊.
.
.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #parttimejob

Pernah tak rasa baru je dapat gaji duit dah habis?
.
Pernah tak rasa teringin nak buat business tapi tak tahu business apa.
.
Pernah tak rasa sebagai suri rumah nak juga ada income sendiri.
.
Pernah tak rasa kalau boleh nak besarkan income supaya apa sahaja yang mak ayah request kita dapat tunaikan?.
.
Pernah tak rasa nak cuba-cuba buat business, mana tahu satu hari nanti dapat resign dan boleh bekerja in flexible hours?
.
Ok kalau you ada rasa yang macam ni, apa kata cuba ceburkan diri dalam business mobile spa.
.
Kenapa business mobile spa best?
.
🌸 High demand dalam kalangan wanita.
.
🌸 Easy, simple, and fun business.
.
🌸 Masa kerja dan tempat kerja yang fleksibel.
.
🌸 Senang dapat loyal customers Insyaallah.
.
Kalau nak tahu macam mana business mobiles spa boleh dijadikan sebagai kerjaya dan boleh jana income yang best, jom join preview mobile spa dahulu.
.
Preview mobile spa ni online sahaja (di whatsapp group) dan percuma.
.
Kenapa buat online? Supaya semua orang dapat join, tak perlu risau nak keluar rumah atau tinggalkan anak.
.
Kenapa percuma? Sebab kami nak bagi pendedahan dahulu. Bila dah suka boleh sign up untuk training.
.
Nak tengok feedback mereka yang dah berjaya jana income dengan mobile spa tak?
.
.
join training mobile spa boleh klik link whatsapp di bio 😊.
.
.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #parttimejob
3 0 4 September, 2019

Ni namanya buat duit di mana-mana sahaja, bila-bila masa 😎.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.

Ni namanya buat duit di mana-mana sahaja, bila-bila masa 😎.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.
1 0 4 September, 2019

Uish syok betul bila boleh buat extra income macam ni. Dengan mobile spa je tau. Boleh buat bila-bila masa dan di mana jua 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob

Uish syok betul bila boleh buat extra income macam ni. Dengan mobile spa je tau. Boleh buat bila-bila masa dan di mana jua 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
3 0 3 September, 2019

Pernah tak rasa baru je dapat gaji duit dah habis?
.
Pernah tak rasa teringin nak buat business tapi tak tahu business apa.
.
Pernah tak rasa sebagai suri rumah nak juga ada income sendiri.
.
Pernah tak rasa kalau boleh nak besarkan income supaya apa sahaja yang mak ayah request kita dapat tunaikan?.
.
Pernah tak rasa nak cuba-cuba buat business, mana tahu satu hari nanti dapat resign dan boleh bekerja in flexible hours?
.
Ok kalau you ada rasa yang macam ni, apa kata cuba ceburkan diri dalam business mobile spa.
.
Kenapa business mobile spa best?
.
🌸 High demand dalam kalangan wanita.
.
🌸 Easy, simple, and fun business.
.
🌸 Masa kerja dan tempat kerja yang fleksibel.
.
🌸 Senang dapat loyal customers Insyaallah.
.
Kalau nak tahu macam mana business mobiles spa boleh dijadikan sebagai kerjaya dan boleh jana income yang best, jom join preview mobile spa dahulu.
.
Preview mobile spa ni online sahaja (di whatsapp group) dan percuma.
.
Kenapa buat online? Supaya semua orang dapat join, tak perlu risau nak keluar rumah atau tinggalkan anak.
.
Kenapa percuma? Sebab kami nak bagi pendedahan dahulu. Bila dah suka boleh sign up untuk training.
.
Nak tengok feedback mereka yang dah berjaya jana income dengan mobile spa tak?
.
.
join training mobile spa boleh klik link whatsapp di bio 😊.
.
.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa

Pernah tak rasa baru je dapat gaji duit dah habis?
.
Pernah tak rasa teringin nak buat business tapi tak tahu business apa.
.
Pernah tak rasa sebagai suri rumah nak juga ada income sendiri.
.
Pernah tak rasa kalau boleh nak besarkan income supaya apa sahaja yang mak ayah request kita dapat tunaikan?.
.
Pernah tak rasa nak cuba-cuba buat business, mana tahu satu hari nanti dapat resign dan boleh bekerja in flexible hours?
.
Ok kalau you ada rasa yang macam ni, apa kata cuba ceburkan diri dalam business mobile spa.
.
Kenapa business mobile spa best?
.
🌸 High demand dalam kalangan wanita.
.
🌸 Easy, simple, and fun business.
.
🌸 Masa kerja dan tempat kerja yang fleksibel.
.
🌸 Senang dapat loyal customers Insyaallah.
.
Kalau nak tahu macam mana business mobiles spa boleh dijadikan sebagai kerjaya dan boleh jana income yang best, jom join preview mobile spa dahulu.
.
Preview mobile spa ni online sahaja (di whatsapp group) dan percuma.
.
Kenapa buat online? Supaya semua orang dapat join, tak perlu risau nak keluar rumah atau tinggalkan anak.
.
Kenapa percuma? Sebab kami nak bagi pendedahan dahulu. Bila dah suka boleh sign up untuk training.
.
Nak tengok feedback mereka yang dah berjaya jana income dengan mobile spa tak?
.
.
join training mobile spa boleh klik link whatsapp di bio 😊.
.
.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa
2 0 3 September, 2019

Pernah tak rasa baru je dapat gaji duit dah habis?
.
Pernah tak rasa teringin nak buat business tapi tak tahu business apa.
.
Pernah tak rasa sebagai suri rumah nak juga ada income sendiri.
.
Pernah tak rasa kalau boleh nak besarkan income supaya apa sahaja yang mak ayah request kita dapat tunaikan?.
.
Pernah tak rasa nak cuba-cuba buat business, mana tahu satu hari nanti dapat resign dan boleh bekerja in flexible hours?
.
Ok kalau you ada rasa yang macam ni, apa kata cuba ceburkan diri dalam business mobile spa.
.
Kenapa business mobile spa best?
.
🌸 High demand dalam kalangan wanita.
.
🌸 Easy, simple, and fun business.
.
🌸 Masa kerja dan tempat kerja yang fleksibel.
.
🌸 Senang dapat loyal customers Insyaallah.
.
Kalau nak tahu macam mana business mobiles spa boleh dijadikan sebagai kerjaya dan boleh jana income yang best, jom join preview mobile spa dahulu.
.
Preview mobile spa ni online sahaja (di whatsapp group) dan percuma.
.
Kenapa buat online? Supaya semua orang dapat join, tak perlu risau nak keluar rumah atau tinggalkan anak.
.
Kenapa percuma? Sebab kami nak bagi pendedahan dahulu. Bila dah suka boleh sign up untuk training.
.
Nak tengok feedback mereka yang dah berjaya jana income dengan mobile spa tak?
.
.
join training mobile spa boleh klik link whatsapp di bio 😊.
.
.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #parttimejob

Pernah tak rasa baru je dapat gaji duit dah habis?
.
Pernah tak rasa teringin nak buat business tapi tak tahu business apa.
.
Pernah tak rasa sebagai suri rumah nak juga ada income sendiri.
.
Pernah tak rasa kalau boleh nak besarkan income supaya apa sahaja yang mak ayah request kita dapat tunaikan?.
.
Pernah tak rasa nak cuba-cuba buat business, mana tahu satu hari nanti dapat resign dan boleh bekerja in flexible hours?
.
Ok kalau you ada rasa yang macam ni, apa kata cuba ceburkan diri dalam business mobile spa.
.
Kenapa business mobile spa best?
.
🌸 High demand dalam kalangan wanita.
.
🌸 Easy, simple, and fun business.
.
🌸 Masa kerja dan tempat kerja yang fleksibel.
.
🌸 Senang dapat loyal customers Insyaallah.
.
Kalau nak tahu macam mana business mobiles spa boleh dijadikan sebagai kerjaya dan boleh jana income yang best, jom join preview mobile spa dahulu.
.
Preview mobile spa ni online sahaja (di whatsapp group) dan percuma.
.
Kenapa buat online? Supaya semua orang dapat join, tak perlu risau nak keluar rumah atau tinggalkan anak.
.
Kenapa percuma? Sebab kami nak bagi pendedahan dahulu. Bila dah suka boleh sign up untuk training.
.
Nak tengok feedback mereka yang dah berjaya jana income dengan mobile spa tak?
.
.
join training mobile spa boleh klik link whatsapp di bio 😊.
.
.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #parttimejob
8 0 3 September, 2019

Pernah tak rasa baru je dapat gaji duit dah habis?
.
Pernah tak rasa teringin nak buat business tapi tak tahu business apa.
.
Pernah tak rasa sebagai suri rumah nak juga ada income sendiri.
.
Pernah tak rasa kalau boleh nak besarkan income supaya apa sahaja yang mak ayah request kita dapat tunaikan?.
.
Pernah tak rasa nak cuba-cuba buat business, mana tahu satu hari nanti dapat resign dan boleh bekerja in flexible hours?
.
Ok kalau you ada rasa yang macam ni, apa kata cuba ceburkan diri dalam business mobile spa.
.
Kenapa business mobile spa best?
.
🌸 High demand dalam kalangan wanita.
.
🌸 Easy, simple, and fun business.
.
🌸 Masa kerja dan tempat kerja yang fleksibel.
.
🌸 Senang dapat loyal customers Insyaallah.
.
Kalau nak tahu macam mana business mobiles spa boleh dijadikan sebagai kerjaya dan boleh jana income yang best, jom join preview mobile spa dahulu.
.
Preview mobile spa ni online sahaja (di whatsapp group) dan percuma.
.
Kenapa buat online? Supaya semua orang dapat join, tak perlu risau nak keluar rumah atau tinggalkan anak.
.
Kenapa percuma? Sebab kami nak bagi pendedahan dahulu. Bila dah suka boleh sign up untuk training.
.
Nak tengok feedback mereka yang dah berjaya jana income dengan mobile spa tak?
.
Klik je link ni. @thewalkingbeauty_spatraining. .
Banyak sangat feedback daripada beauticians.
.
Bila dah tengok feedback and rasa nak join preview mobile spa atau nak join training terus boleh klik link whatsapp di bio 😊.
.
.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob

Pernah tak rasa baru je dapat gaji duit dah habis?
.
Pernah tak rasa teringin nak buat business tapi tak tahu business apa.
.
Pernah tak rasa sebagai suri rumah nak juga ada income sendiri.
.
Pernah tak rasa kalau boleh nak besarkan income supaya apa sahaja yang mak ayah request kita dapat tunaikan?.
.
Pernah tak rasa nak cuba-cuba buat business, mana tahu satu hari nanti dapat resign dan boleh bekerja in flexible hours?
.
Ok kalau you ada rasa yang macam ni, apa kata cuba ceburkan diri dalam business mobile spa.
.
Kenapa business mobile spa best?
.
🌸 High demand dalam kalangan wanita.
.
🌸 Easy, simple, and fun business.
.
🌸 Masa kerja dan tempat kerja yang fleksibel.
.
🌸 Senang dapat loyal customers Insyaallah.
.
Kalau nak tahu macam mana business mobiles spa boleh dijadikan sebagai kerjaya dan boleh jana income yang best, jom join preview mobile spa dahulu.
.
Preview mobile spa ni online sahaja (di whatsapp group) dan percuma.
.
Kenapa buat online? Supaya semua orang dapat join, tak perlu risau nak keluar rumah atau tinggalkan anak.
.
Kenapa percuma? Sebab kami nak bagi pendedahan dahulu. Bila dah suka boleh sign up untuk training.
.
Nak tengok feedback mereka yang dah berjaya jana income dengan mobile spa tak?
.
Klik je link ni. @thewalkingbeauty_spatraining. .
Banyak sangat feedback daripada beauticians.
.
Bila dah tengok feedback and rasa nak join preview mobile spa atau nak join training terus boleh klik link whatsapp di bio 😊.
.
.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
0 0 3 September, 2019

Bila buat business bukan takat boleh bina income extra tapi boleh bina dan eratkan ukhwah juga 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.

Bila buat business bukan takat boleh bina income extra tapi boleh bina dan eratkan ukhwah juga 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.
1 0 3 September, 2019

Rezeki tak pernah salah alamat. Asalkan kita terus usaha. Betul dop? 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.

Rezeki tak pernah salah alamat. Asalkan kita terus usaha. Betul dop? 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
#JomBinaIncomeDenganMobileSpa.
0 0 2 September, 2019

Long weekend = time to make more money 😊.
.
Siapa nak extra income? Buat business spa jom.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob

Long weekend = time to make more money 😊.
. 
Siapa nak extra income? Buat business spa jom.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
0 0 2 September, 2019

Di saat biaya hidup mulai meningkat, apalagi isu berbagai kenaikan harga pelayanan meningkat, seperti bpjs, listrik, gas dan lainnya.
.
Menyebabkan banyak di antara kita yang keberatan dengan situasi tersebut, mau protes harus kemana?, mau ngeluh yo gak ada gunanya.
.
Berharap kenaikan gaji, kok ya gak naik-naik.
Berharap dagangan laris, kok ya persaingan makin ketat. Algoritma sosial media makin sini makin ribet akhirnya dagangan lesu.
.
Yuk temukan bagaimana caranya memulai bisnis sederhana yang bisa dilakukan oleh siapa saja dengan modal kecil, minim risiko dan tak perlu sewa tempat.
.
Bahkan bisa dilakukan oleh seorang ibu rumah tangga sekalipun, baik yang melek atau pun yang gaptek. Sehingga bisa menjadi malaikat bagi keluarganya.
.
Intip abis review-nya nanti malam di grup Whats App #gratis.
.
Daftar wa 083821691602

Di saat biaya hidup mulai meningkat, apalagi isu berbagai kenaikan harga pelayanan meningkat, seperti bpjs, listrik, gas dan lainnya.
.
Menyebabkan banyak di antara kita yang keberatan dengan situasi tersebut, mau protes harus kemana?, mau ngeluh yo gak ada gunanya.
.
Berharap kenaikan gaji, kok ya gak naik-naik.
Berharap dagangan laris, kok ya persaingan makin ketat. Algoritma sosial media makin sini makin ribet akhirnya dagangan lesu.
.
Yuk temukan bagaimana caranya memulai bisnis sederhana yang bisa dilakukan oleh siapa saja dengan modal kecil, minim risiko dan tak perlu sewa tempat.
.
Bahkan bisa dilakukan oleh seorang ibu rumah tangga sekalipun, baik yang melek atau pun yang gaptek. Sehingga bisa menjadi malaikat bagi keluarganya.
.
Intip abis review-nya nanti malam di grup Whats App #gratis.
.
Daftar wa 083821691602
1 1 2 September, 2019

Favorite keluargaku nih, anak dan suami juga minum suplemen ini.
.
Biar apa?
- imunitas bagus
- cerdas
- ingatan kuat
- kulit sehat
- jantung sehat
- sendi sehat
- mata sehat
.
.
.
.
.
#LeGlobecommunity #bisnis #wanitamandiri #wanitatangguh #shalihah #nuskin #perempuan #jagojualan #jagobisnis #bisniskece #peluangbisnis #yukbisnis #nuskin #bisnisnuskin #openreseller
#komunitasbelajarbisnis #sekolahbisnis #emakjagobisnis #emakjagojualan #homespa #bisnishomespa #kursus #kursushomespa #successsummit #successsummit2019

Favorite keluargaku nih, anak dan suami juga minum suplemen ini.
.
Biar apa?
- imunitas bagus
- cerdas
- ingatan kuat
- kulit sehat
- jantung sehat
- sendi sehat
- mata sehat
.
.
.
.
.
#LeGlobecommunity #bisnis #wanitamandiri #wanitatangguh #shalihah #nuskin #perempuan #jagojualan #jagobisnis #bisniskece #peluangbisnis #yukbisnis #nuskin #bisnisnuskin #openreseller
#komunitasbelajarbisnis  #sekolahbisnis #emakjagobisnis #emakjagojualan #homespa #bisnishomespa #kursus #kursushomespa #successsummit #successsummit2019
7 0 30 August, 2019

Malam ni Liza, one of TWB beautician nak share macam mana boleh buat duit hari-hari dengan spa, dan boleh buat di mana sahaja.
.
Nak join sharing dia boleh whatsapp kak syu ya 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob

Malam ni Liza, one of TWB beautician nak share macam mana boleh buat duit hari-hari dengan spa, dan boleh buat di mana sahaja.
. 
Nak join sharing dia boleh whatsapp kak syu ya 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
0 0 30 August, 2019

Mana ada kerja yang tak penat? Semua kerja yang kita buat, selagi ada guna tenaga mesti penat. .
Cumanya darjah kepenatan tu berbeza mengikut keadaan. Kalau kita buat kerja yang kita suka, dengan penuh passion, penat pun rasa macam tak penat sangat. Sebab hari kita happy je.
.
Kalau kita buat kerja kerana terpaksa, tak happy, tak excited, badan yang penat bertambah-tambah penat.
.
So apa pilihan yang kita ada?
.
Happy happy je slalooooo (eh ok ke conclusion ni?). Hahaha.
.
Siapa yang rasa dia boleh dapat happiness dengan buat business mobile spa meh contact kak syu 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob

Mana ada kerja yang tak penat? Semua kerja yang kita buat, selagi ada guna tenaga mesti penat. . 
Cumanya darjah kepenatan tu berbeza mengikut keadaan. Kalau kita buat kerja yang kita suka, dengan penuh passion, penat pun rasa macam tak penat sangat. Sebab hari kita happy je.
. 
Kalau kita buat kerja kerana terpaksa, tak happy, tak excited, badan yang penat bertambah-tambah penat.
. 
So apa pilihan yang kita ada?
. 
Happy happy je slalooooo (eh ok ke conclusion ni?). Hahaha.
. 
Siapa yang rasa dia boleh dapat happiness dengan buat business mobile spa meh contact kak syu 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
1 0 28 August, 2019

Bila jadual padat dengan kerja yang kita suka buat.
.
Lagi padat jadual lagi tak boleh nak control senyum. Senyum sampai kena sangkut kat telinga orang kata 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob

Bila jadual padat dengan kerja yang kita suka buat.
. 
Lagi padat jadual lagi tak boleh nak control senyum. Senyum sampai kena sangkut kat telinga orang kata 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
0 0 27 August, 2019

Khas untuk semua yang teringin nak dapat income lumayan dengan mobile spa.
.
Ini proven result. Dalam 6 hari pun dah boleh dapat RM 1380. Alhamdulillah. .
Income ni sangat lumayan buat suri rumah yang tak pernah ada income.
.
Income ini juga sangat lumayan bagi mereka yang dah ada kerjaya, tapi mencari-cari side income.
.
Buat mereka yang hati ditarik tarik nak buat business tapi masih blur blur, apa kata cuba business mobile spa? 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360
#trainingmobilespa #PartTimeJob

Khas untuk semua yang teringin nak dapat income lumayan dengan mobile spa.
. 
Ini proven result. Dalam 6 hari pun dah boleh dapat RM 1380. Alhamdulillah. . 
Income ni sangat lumayan buat suri rumah yang tak pernah ada income.
. 
Income ini juga sangat lumayan bagi mereka yang dah ada kerjaya, tapi mencari-cari side income.
. 
Buat mereka yang hati ditarik tarik nak buat business tapi masih blur blur, apa kata cuba business mobile spa? 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaMelaka #KursusSpaBersijil #Makeover360 
#trainingmobilespa #PartTimeJob
0 0 27 August, 2019

Selalu ingat apa kata mentor .
Lima teman terdekatmu saat ini akan menentukan nasib kamu lima tahun mendatang.
.
👆 Memang betul bukan sekedar teori, Bahkan yang lebih ekstrim, isi dompet kamu tidak akan jauh berbeda dengan 5 orang teman kamu tersebut.
.
😁
.
Coz kalau pengen maju, maka harus mengubah siapa teman-teman kamu atau paling enggak nambah daftar pertemanan.
.
Saya bukannya mau mengajak buat mengkhianati teman dan meninggalkan teman-teman terbaikmu.
.
Tidak... .
Jangan salah sangka, Tetapi kalau kamu tidak mengubah dengan siapa berkumpul, maka kamu tidak akan pernah bisa mengubah masa depanmu.
.
Dan jangan salah sangka juga, temen yang lebih sukses bukan tempat untuk minjem duit. 😅
.
Nah yang mau gabung, langsung Dm atau wa ke
083821691602.
.
.
.
.
.
#LeGlobecommunity #bisnis #wanitamandiri #wanitatangguh #shalihah #nuskin #perempuan #jagojualan #jagobisnis #bisniskece #peluangbisnis #yukbisnis #nuskin #bisnisnuskin #openreseller
#komunitasbelajarbisnis #sekolahbisnis #emakjagobisnis #emakjagojualan #homespa #bisnishomespa #kursus #kursushomespa #successsummit #successsummit2019

Selalu ingat apa kata mentor .
Lima teman terdekatmu saat ini akan menentukan nasib kamu lima tahun mendatang.
.
👆 Memang betul bukan sekedar teori, Bahkan yang lebih ekstrim, isi dompet kamu tidak akan jauh berbeda dengan 5 orang teman kamu tersebut.
.
😁
.
Coz kalau pengen maju, maka harus mengubah siapa teman-teman kamu atau paling enggak nambah daftar pertemanan.
.
Saya bukannya mau mengajak buat mengkhianati teman dan meninggalkan teman-teman terbaikmu.
.
Tidak... .
Jangan salah sangka, Tetapi kalau kamu tidak mengubah dengan siapa berkumpul, maka kamu tidak akan pernah bisa mengubah masa depanmu.
.
Dan jangan salah sangka juga, temen yang lebih sukses bukan tempat untuk minjem duit. 😅
.
Nah yang mau gabung, langsung Dm atau wa ke
083821691602.
.
.
.
.
.
#LeGlobecommunity #bisnis #wanitamandiri #wanitatangguh #shalihah #nuskin #perempuan #jagojualan #jagobisnis #bisniskece #peluangbisnis #yukbisnis #nuskin #bisnisnuskin #openreseller
#komunitasbelajarbisnis  #sekolahbisnis #emakjagobisnis #emakjagojualan #homespa #bisnishomespa #kursus #kursushomespa #successsummit #successsummit2019
3 0 26 August, 2019

Top #kursushomespa posts

Alhamdulillah selesai satu lagi Kursus Advance Facial Dermapen + Sulam Bedak untuk salah seorang Usahawan Mobilespa @lenteradbeauty
.
Kini Dgahayu Beauty Spa menawarkan 5 pilihan Pakej Kursus Facial dengan harga sangat berbaloi. .
Anda cuma perlu memilih pakej mengikut budget anda. .
Berikut adalah details kursus;
.
Jenis Kursus: Personal Kelas maksimum 3 pelajar
Tempat: Dgahayu Beauty Spa, Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan, Selangor
Masa: bergantung kepada anda & kekosongan waktu
.
Setiap peserta harus membawa seorang model untuk sesi praktikal. Jika tiada model, rawatan akan dijalankan kepada student itu sendiri. .
Untuk penerangan lanjut, whatsapp ke;
.
Dgahayu Beauty Spa 📲 012-7896587
Dgahayu Beauty Spa 📲 012-7896587
Dgahayu Beauty Spa 📲 012-7896587
.
http://dgahayubeautyspa.wasap.my
.
FB: Dgahayu Beauty
IG: dgahayu.beauty
.
❤️rawatan-rawatan spa lain akan mula dibuka mulai hujung September. Whatsapp untuk penempahan slot❤️
.
#kursusfacialmalaysia #kursusfacialmalaysiamurah #kursusfacialselangor #kursusrawatanmuka #facialclassmurah #facialclassselangor #facialclassmalaysia #dgahayubeautyspa #kursusdermapen #kursussulambedak #facialdermapen #facialsulambedak #kursussulambedakmurah #kursusdermapenmurah #kelasdermapen #kelassulambedak #kelassulambedakmurah #kelasdermapenmurah #kursusbasicfacial #kursusmobilespa #kursusspa #kursusfacial #kursusspabergerak #kursusspaserikembangan #kursusspaselangor #kursushomespa #kursusfacialserikembangan #kursusfacialselangor #kursusfacialcyberjaya #kursusfacialputrajaya #kursusfacialtamanpuncakjalil

Alhamdulillah selesai satu lagi Kursus Advance Facial Dermapen + Sulam Bedak untuk salah seorang Usahawan Mobilespa @lenteradbeauty
.
Kini Dgahayu Beauty Spa menawarkan 5 pilihan Pakej Kursus Facial dengan harga sangat berbaloi. .
Anda cuma perlu memilih pakej mengikut budget anda. .
Berikut adalah details kursus;
.
Jenis Kursus: Personal Kelas maksimum 3 pelajar
Tempat: Dgahayu Beauty Spa, Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan, Selangor
Masa: bergantung kepada anda & kekosongan waktu
.
Setiap peserta harus membawa seorang model untuk sesi praktikal. Jika tiada model, rawatan akan dijalankan kepada student itu sendiri. .
Untuk penerangan lanjut, whatsapp ke;
.
Dgahayu Beauty Spa 📲 012-7896587
Dgahayu Beauty Spa 📲 012-7896587
Dgahayu Beauty Spa 📲 012-7896587
.
http://dgahayubeautyspa.wasap.my
.
FB: Dgahayu Beauty
IG: dgahayu.beauty
.
❤️rawatan-rawatan spa lain akan mula dibuka mulai hujung September. Whatsapp untuk penempahan slot❤️
.
#kursusfacialmalaysia #kursusfacialmalaysiamurah #kursusfacialselangor #kursusrawatanmuka #facialclassmurah #facialclassselangor #facialclassmalaysia #dgahayubeautyspa #kursusdermapen #kursussulambedak #facialdermapen #facialsulambedak #kursussulambedakmurah #kursusdermapenmurah #kelasdermapen #kelassulambedak #kelassulambedakmurah #kelasdermapenmurah #kursusbasicfacial #kursusmobilespa #kursusspa #kursusfacial #kursusspabergerak #kursusspaserikembangan #kursusspaselangor #kursushomespa #kursusfacialserikembangan #kursusfacialselangor #kursusfacialcyberjaya #kursusfacialputrajaya #kursusfacialtamanpuncakjalil
5 0 14 September, 2018

MOBILE FACIAL SPA SIDEINCOME
.KHAS Untuk Wanita‼
YANG_NAK 💆‍♀💆‍♀💆‍♀
.
ILMU KERJAYA‼ 👉🏻 Servis KECANTIKAN
MENCARI 👱‍♀ Suri Rumah 👩🏼‍💼 Wanita Berkerjaya
.
YANG #NAK
Ceburi Bidang BISNES
KECANTIKANWAJAH

KERJAYA
.
MEREBAK
KE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
Tapi #DEMAND_MASIH_TINGGI 📈
.
#PARTTIME / #FULLTIME
❣ 💯% MASA ANDA ❣ SANGAT2 BEST
.
MODAL SANGAT MINIMUM
❣ SEKALI Sahaja ❣ TAPI Untung Berkali Kali
.
SETIAP MINGGU KAMI ADAKAN KELAS ❣ Melatih para wanita ❣ Menjadi LEBIH TERER ❣ MENGUBAH HIDUP .
PENDAPATAN ❣ Beautician 3RIBU/ 5RIBU
❣ Sehari MINIMUM BLH LAR 100-200 CASH ❣ Itu PALING MALAS LAH

Jangan BUANG MASA LAGI

HUBUNGI
#Wassap📞www.wasap.my/601161693005/mobilespa

#parttime
#fulltime
#sideincome
#mobilefacialspa
#travelfree #kerjayaparttime #kursushomespa #kursusspamurah #kurspabergerak #kelasfacial #kursusmobilespa #spamuslimahkl #belajarfacial

MOBILE FACIAL SPA SIDEINCOME
.KHAS Untuk Wanita‼ 
YANG_NAK 💆‍♀💆‍♀💆‍♀
.
ILMU KERJAYA‼ 👉🏻 Servis KECANTIKAN 
MENCARI 👱‍♀ Suri Rumah 👩🏼‍💼 Wanita Berkerjaya
.
YANG #NAK‼
Ceburi Bidang BISNES 
KECANTIKANWAJAH

KERJAYA
.
MEREBAK 
KE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
Tapi #DEMAND_MASIH_TINGGI 📈
.
#PARTTIME / #FULLTIME
❣ 💯% MASA ANDA ❣ SANGAT2 BEST
.
MODAL SANGAT MINIMUM
❣ SEKALI Sahaja ❣ TAPI Untung Berkali Kali
.
SETIAP MINGGU KAMI ADAKAN KELAS ❣ Melatih para wanita ❣ Menjadi LEBIH TERER ❣ MENGUBAH HIDUP .
PENDAPATAN ❣ Beautician 3RIBU/ 5RIBU
❣ Sehari MINIMUM BLH LAR 100-200 CASH ❣ Itu PALING MALAS LAH

Jangan BUANG MASA LAGI

HUBUNGI
#Wassap📞www.wasap.my/601161693005/mobilespa

#parttime
#fulltime
#sideincome
#mobilefacialspa
#travelfree #kerjayaparttime #kursushomespa #kursusspamurah #kurspabergerak #kelasfacial #kursusmobilespa #spamuslimahkl #belajarfacial
11 7 12 July, 2019

Semalam lepas dah kena bom nukleur dengan Master Ira, anak buah kak syu ramai yang bangkit.
.
Baru depa tahu yang peluang business dalam Shaklee sangat besar.
.
Business mobile spa on macam biasa. Tak de masalah. Untuk dapatkan instant cash.
.
Tapi kalau nak business yang lebih stable, business yang boleh diwarisi, business yang build to last, kena belajar buat business Shaklee juga.
.
Tak susah pun buat business Shaklee dengan menggunakan medium spa. Senang gila Insyaallah.
.
So best tak TWB? You dapat income instant daripada mobile spa and you boleh bina legasi perniagaan dengan Shaklee.
.
Nak tahu detail boleh whatsapp kak syu ya. Klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining kemudian klik link whatsapp yang tertera.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB

Semalam lepas dah kena bom nukleur dengan Master Ira, anak buah kak syu ramai yang bangkit.
. 
Baru depa tahu yang peluang business dalam Shaklee sangat besar.
. 
Business mobile spa on macam biasa. Tak de masalah. Untuk dapatkan instant cash.
. 
Tapi kalau nak business yang lebih stable, business yang boleh diwarisi, business yang build to last, kena belajar buat business Shaklee juga.
. 
Tak susah pun buat business Shaklee dengan menggunakan medium spa. Senang gila Insyaallah.
. 
So best tak TWB? You dapat income instant daripada mobile spa and you boleh bina legasi perniagaan dengan Shaklee.
. 
Nak tahu detail boleh whatsapp kak syu ya. Klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining kemudian klik link whatsapp yang tertera.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB
8 1 11 July, 2018

Ini tempat spa salah sorang beautician TWB.
.
Asalnya beliau buat mobile spa je. Now dah ada kedai spa sendiri.
.
Tapi dalam TWB, untuk ada kedai spa bukan satu kemestian. Siapa yang rasa nak ada kedai spa sendiri boleh, kalau nak teruskan buat mobile spa sahaja pun boleh.
.
Tak kisah. Mana-mana boleh. Asalkan dalam TWB, fokusnya adalah proven result. .
Dah join TWB, wajib dapat buat duit Insyaallah 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusSpaNegeriSembilan #KursusSpaSeremban #KursusMobileSpaNegeriSembilan #JomMasukTV #KursusSpaBersijil

Ini tempat spa salah sorang beautician TWB.
. 
Asalnya beliau buat mobile spa je. Now dah ada kedai spa sendiri.
. 
Tapi dalam TWB, untuk ada kedai spa bukan satu kemestian. Siapa yang rasa nak ada kedai spa sendiri boleh, kalau nak teruskan buat mobile spa sahaja pun boleh.
. 
Tak kisah. Mana-mana boleh. Asalkan dalam TWB, fokusnya adalah proven result. . 
Dah join TWB, wajib dapat buat duit  Insyaallah 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusSpaNegeriSembilan #KursusSpaSeremban #KursusMobileSpaNegeriSembilan #JomMasukTV #KursusSpaBersijil
7 0 25 August, 2018

Dapat duit spa boleh buat belanja pergi bercuti.
.
Syokla pergi bercuti bila ada duit lebih ni. Tak de nak berkira kira sangat nak belanja di negara orang.
.
Betul tak? 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusSpaNegeriSembilan #KursusSpaSeremban #KursusMobileSpaNegeriSembilan #JomMasukTV #KursusSpaBersijil

Dapat duit spa boleh buat belanja pergi bercuti.
. 
Syokla pergi bercuti bila ada duit lebih ni. Tak de nak berkira kira sangat nak belanja di negara orang.
. 
Betul tak? 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusSpaNegeriSembilan #KursusSpaSeremban #KursusMobileSpaNegeriSembilan #JomMasukTV #KursusSpaBersijil
3 0 27 August, 2018

Hi korang. Dah on the way balik kerja ke? .
Kak syu nak cerita sikit ni. Pasal apa yang terjadi pada beautician TWB yang register bulan lepas.
.
Nama-nama yang kak syu screen shot ni baru register pada bulan July 2018. Yes bulan lepas.
.
Dan bulan August 2018, mereka dah dapat buat income banyak ni.
.
Berapa diorang invest untuk join mobile spa TWB? RM 1999.
.
Dan ini income mereka dapat dalam masa sebulan sahaja.
.
So agak-agak korang adakah berbaloi buat pelaburan untuk ilmu dan skill spa bila boleh buat duit banyak ni?
.
Tepuk dada tanya hati, tanya jiwa, tanya minda 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaNegeriSembilan #AyuhMalaysiaku #KursusSpaBersijil
#KursusBerpantang

Hi korang. Dah on the way balik kerja ke? . 
Kak syu nak cerita sikit ni. Pasal apa yang terjadi pada beautician TWB yang register bulan lepas.
. 
Nama-nama yang kak syu screen shot ni baru register pada bulan July 2018. Yes bulan lepas.
. 
Dan bulan August 2018, mereka dah dapat buat income banyak ni.
. 
Berapa diorang invest untuk join mobile spa TWB? RM 1999.
. 
Dan ini income mereka dapat dalam masa sebulan sahaja.
. 
So agak-agak korang adakah berbaloi buat pelaburan untuk ilmu dan skill spa bila boleh buat duit banyak ni?
. 
Tepuk dada tanya hati, tanya jiwa, tanya minda 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaNegeriSembilan #AyuhMalaysiaku #KursusSpaBersijil
#KursusBerpantang
5 1 30 August, 2018

Real testimoni ! 😎.
.
Ini produk yang kami gunakan dalam mobile spa The Walking Beauty.
.
She is one of my teammate. Tengok kulit dia sebelum pakai Youth dan selepas Youth.
.
Berbeza sangat. Kulit makin elok dan licin. Alhamdulillah. Orang ingatkan dia baru 20 tahun ok. Akibat penangn Youth 😎.
.
Youth ni produk organik. Yang 8 tahun jalani penyelidikan baru dipasarkan.
.
So Insyaallah sangat selamat. Boleh gunakan tanpa was was.
.
Korang kalau ada yang nak cuba atau nak tanya pasal Youth boleh whatsapp atau PM kak syu ya. .
Produk terbaik semestinya dari Shaklee ☺️.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB dan kursus berpantang TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaNegeriSembilan #AyuhMalaysiaku #KursusSpaBersijil #KursusBerpantang

Real testimoni ! 😎.
.
Ini produk yang kami gunakan dalam mobile spa The Walking Beauty.
. 
She is one of my teammate. Tengok kulit dia sebelum pakai Youth dan selepas Youth.
. 
Berbeza sangat. Kulit makin elok dan licin. Alhamdulillah. Orang ingatkan dia baru 20 tahun ok. Akibat penangn Youth 😎.
. 
Youth ni produk organik. Yang 8 tahun jalani penyelidikan baru dipasarkan.
. 
So Insyaallah sangat selamat. Boleh gunakan tanpa was was.
. 
Korang kalau ada yang nak cuba atau nak tanya pasal Youth boleh whatsapp atau PM kak syu ya. . 
Produk terbaik semestinya dari Shaklee ☺️.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB dan kursus berpantang TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaNegeriSembilan #AyuhMalaysiaku #KursusSpaBersijil #KursusBerpantang
2 0 5 October, 2018

Ready to catch and grab your dream with mobile spa TWB?
.
Everything is possible when you are in the right platform 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB dan kursus berpantang TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaNegeriSembilan #SyintaGila #KursusSpaBersijil #KursusBerpantang

Ready to catch and grab your dream with mobile spa TWB?
. 
Everything is possible when you are in the right platform 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB dan kursus berpantang TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaNegeriSembilan #SyintaGila #KursusSpaBersijil #KursusBerpantang
5 0 8 November, 2018

Mobile spa TWB. Anytime, anywhere. Di bumi Egypt pun masih boleh beraksi 😊.
.
Jangan lupa promo RM 2075 esok 😘.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB dan kursus berpantang TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaNegeriSembilan #SyintaGila #KursusSpaBersijil #KursusBerpantang

Mobile spa TWB. Anytime, anywhere. Di bumi Egypt pun masih boleh beraksi 😊.
. 
Jangan lupa promo RM 2075 esok 😘.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB dan kursus berpantang TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaNegeriSembilan #SyintaGila #KursusSpaBersijil #KursusBerpantang
3 0 10 November, 2018