#kurus Instagram Photos & Videos

kurus - 3.4m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kurus and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
25 seconds
Average like
1.2
Average comment
0.2
Posts with video
2/48
Posts with photo
46/48

Hashtag Popularity

feedback . izzyskinnytea @shazlinhussin . consume detox tea n longlegstea mmg tak mengecewakan ❤ love sgt ! cepat beli kalau nak kurus ! .

#kurus #detox #murah #sayajual #sayajualtehkurus #fit #kuruspadu  #Weight #slimming #detoxification #beauty #shaping #22days #daytime #bedtime #men #ladies #body #care #detox #kurus #natural #feedbackizzyskinnytea #10hari #kurusdalam10hari #buanglemak #fat #burnfat
0 0 16 hours ago

Anda pasti kenal mana mana individu yang makan dengan banyak, suka makanan segera dan minuman manis.. tetapi badan mereka sentiasa maintain kurus.
.
Tidak perlu cemburu kerana tubuh yang kurus itu, tidak semestinya SIHAT.
.
Walaupun memiliki berat badan ideal, tanpa disedari, akibat pemakanan dan gaya hidup, lemak mereka tersembunyi bersama organ orang penting di abdomen.
.
Situasi ini dikenali sebagai TOFI. “Thin Outside, Fat Inside”.
.
Hal ini, menjelaskan persoalan mengapa individu yang kurus turut menghidap penyakit penyakit metabolik seperti,
.
✔️ Kencing Manis
✔️ Darah Tinggi
✔️ Tinggi Kolesterol
✔️ Penyakit jantung dan strok
.
Jika anda perasan, individu TOFI ini tidak cergas, cepat penat dan kadang kala nampak pucat. Situasi stress dan kurang tidur menyebabkan paras kortisol meningkat dan seterusnya meningkatkan lagi pengumpulan lemak di organ.
.
TOFI sukar dikesan. Lemak tersembunyi itu hanya boleh dilihat menerusi ujian imbasan MRI atau ujian darah untuk mengesan paras kolesterol, gula dan fungsi organ.
.
Lebih bahaya, akibat sentiasa langsing, mereka tidak mengawal pemakanan dan tidak menjaga kesihatan. Mereka juga tidak pergi menjalani ujian saringan kesihatan seperti orang lain.
.
Kesimpulannya, tubuh kurus tidak bermakna anda lolos dari risiko penyakit metabolik. Makanlah dengan kadar sederhana.. kurus bukan lesen untuk tidak menjaga kesihatan
.
Sumber : FB page Public Health Malaysia

Anda pasti kenal mana mana individu yang makan dengan banyak, suka makanan  segera dan minuman manis.. tetapi badan mereka sentiasa maintain kurus.
.
Tidak perlu cemburu kerana tubuh yang kurus itu, tidak semestinya SIHAT.
.
Walaupun memiliki berat badan ideal, tanpa disedari, akibat pemakanan dan gaya hidup, lemak mereka tersembunyi bersama organ orang penting di abdomen.
.
Situasi ini dikenali sebagai TOFI. “Thin Outside, Fat Inside”.
.
Hal ini, menjelaskan persoalan mengapa individu yang kurus turut menghidap penyakit penyakit metabolik seperti,
.
✔️ Kencing Manis
✔️ Darah Tinggi
✔️ Tinggi Kolesterol
✔️ Penyakit jantung dan strok
.
Jika anda perasan, individu TOFI ini tidak cergas, cepat penat dan kadang kala nampak pucat. Situasi stress dan kurang tidur menyebabkan paras kortisol meningkat dan seterusnya meningkatkan lagi pengumpulan lemak di organ.
.
TOFI sukar dikesan. Lemak tersembunyi itu hanya boleh dilihat menerusi ujian imbasan MRI atau ujian darah untuk mengesan paras kolesterol, gula dan fungsi organ.
.
Lebih bahaya, akibat sentiasa langsing, mereka tidak mengawal pemakanan dan tidak menjaga kesihatan. Mereka juga tidak pergi menjalani ujian saringan kesihatan seperti orang lain.
.
Kesimpulannya, tubuh kurus tidak bermakna anda lolos dari risiko penyakit metabolik. Makanlah dengan kadar sederhana.. kurus bukan lesen untuk tidak menjaga kesihatan
.
Sumber : FB page Public Health Malaysia
1 1 16 hours ago

MAAF SAYA BELUM READY.. SEKARANG MUSIM KENDURI KAWEN SAYA BZ...
.
Orang yang kawen kita pulak yang busy kalahkan pengantin ye 😅 ok paham... bz sebab kena makan kannnn. Hujung tahun ni kan musim semua kawen besar besaran....
.
Sis.. kalau nak cite pasal ready ni... selagi hati tu belum ready.. mindset tak ubah lagi untuk take action.. memang sampai tahun 2030 nanti pun takkan ready.
.
Sebab memang takkan ada THE PERFECT MOMENT untuk bermula. Yang penting bermula je dulu. Pastu cuba bagi the best komitmen pada diri sendiri 😤💪🏼
.
Kita ni.. orang lain yang kawen.. kita lak sibuk.. raya orang lain pun kita raya.. anak punya birthday kita yang makan plg banyak.. alasan ni semua memang takkan habis tau.

MAAF SAYA BELUM READY.. SEKARANG MUSIM KENDURI KAWEN SAYA BZ...
.
Orang yang kawen kita pulak yang busy kalahkan pengantin ye 😅 ok paham... bz sebab kena makan kannnn. Hujung tahun ni kan musim semua kawen besar besaran....
.
Sis.. kalau nak cite pasal ready ni... selagi hati tu belum ready.. mindset tak ubah lagi untuk take action.. memang sampai tahun 2030 nanti pun takkan ready.
.
Sebab memang takkan ada THE PERFECT MOMENT untuk bermula. Yang penting bermula je dulu. Pastu cuba bagi the best komitmen pada diri sendiri 😤💪🏼
.
Kita ni.. orang lain yang kawen.. kita lak sibuk.. raya orang lain pun kita raya.. anak punya birthday kita yang makan plg banyak.. alasan ni semua memang takkan habis tau.
0 1 16 hours ago

Anda dah ready dgn azam kurus tahun baru 2020? Kalau dah & berminat boleh komen “DM SAYA”
.
Saya mencari 20 orang yang betul-betul nekad nak turunkan berat badan & buat sampai jadi 💪🏻🔥
.
Turn on notification anda agar tak ketinggalan dgn tips & info kurus drpd saya yg seterusnya 😉
.

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT
.

Dengan ini secara RASMINYA saya buka pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2020! Untuk mendaftar segera klik link di bio ig @fatinliyanaaa_ 🔥🔥🔥🔥.
.

Coach FL 0175811257
Follow @fatinliyanaaa_
#teamFatinLiyana
.

#turunberatmudah #kurus #fitissunnah #eatcleanmalaysia #camelia #akuyangmasakkauyangpanas #azamtahunbaru #masakandiet #caranaikkanberatbadan #misikurus #menudiet #jomdiet #ellymazlein #makanandiet #resepisihat #sukamakan #mukbang #bobatea #senamankecilkanpeha #handbagcoachmurah #masakansihat #tipskurus #senamanperut #handbagcoach #bubbletealover #resepibonda #teamFatinLiyana

Anda dah ready dgn azam kurus tahun baru 2020? Kalau dah & berminat boleh komen “DM SAYA”
.
Saya mencari 20 orang yang betul-betul nekad nak turunkan berat badan & buat sampai jadi 💪🏻🔥
.
Turn on notification anda agar tak ketinggalan dgn tips & info kurus drpd saya yg seterusnya 😉
.

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT
.

Dengan ini secara RASMINYA saya buka pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2020! Untuk mendaftar segera klik link di bio ig @fatinliyanaaa_ 🔥🔥🔥🔥.
.

Coach FL 0175811257
Follow @fatinliyanaaa_ 
#teamFatinLiyana
.

#turunberatmudah #kurus #fitissunnah #eatcleanmalaysia  #camelia #akuyangmasakkauyangpanas  #azamtahunbaru #masakandiet #caranaikkanberatbadan #misikurus #menudiet #jomdiet #ellymazlein #makanandiet  #resepisihat #sukamakan #mukbang #bobatea #senamankecilkanpeha  #handbagcoachmurah #masakansihat #tipskurus #senamanperut #handbagcoach #bubbletealover #resepibonda  #teamFatinLiyana
0 0 16 hours ago

Dengen bentuknya yg lebih minimalis dan mudah dibawa ke mana mana @go_slimcare
Sft extra slim pagi dan malam untuk pria dan wanita kini hadir untuk kalian yang ingin hasil instan
Dengan bahan-bahan yang sudah terjamin aman dan alami
Sft extra slim ini mampu membantu mendapatkan harapan kamu untuk langsing secara cepat
Bagian bagian yang bisa berubah menggunakan sft extra slim ini adalah
1. Berat badan turun angka
2. Paha lengan dan betis (yamg sangat sulit diturunkan) juga bisa kecil dengan sft
3. Pipi tembem ke tirus
4. Bagi pria dan wanita yang buncit bisa langsiNg
5. mengurangi kadar kolestrol (lemak dalam darah)
6. Mengurangi gula darah
7. Sangat Bagus untuk promil

Kelebihan lain extra slim :
1. Memberikan kebugaran
2. Badan lebih ringan
3. Baik untuk kulit

Dan tidak berefek samping

Proses pembuangan : EKSKRESI
(BAB, BAK, dan KERINGAT)
#sft #pelangsingsft #pelangsingbadanjogja #pelangsingbadanjakarta #langsing #Pelangsing #pelangsingampuh #pelangsingherbal #herbal #sehat #cantik #bodyperfect #pelangsingsehat #caracepatkurus #kurus #pelangsinghighquality #pelangsingbagus #agnezmo #dietsehat #fanbaselunamaya #syahrini #hits #ayutingting

Dengen bentuknya yg lebih minimalis dan mudah dibawa ke mana mana @go_slimcare
Sft extra slim pagi dan malam untuk pria dan wanita kini hadir untuk kalian yang ingin hasil instan
Dengan bahan-bahan yang sudah terjamin aman dan alami 
Sft extra slim ini mampu membantu mendapatkan harapan kamu untuk langsing secara cepat
Bagian bagian yang bisa berubah menggunakan sft extra slim ini adalah
1. Berat badan turun angka
2. Paha lengan dan betis (yamg sangat sulit diturunkan)  juga bisa kecil dengan sft
3. Pipi tembem ke tirus
4. Bagi pria dan wanita yang buncit bisa langsiNg
5. mengurangi kadar kolestrol (lemak dalam darah) 
6. Mengurangi gula darah
7. Sangat Bagus untuk promil

Kelebihan lain extra slim :
1. Memberikan kebugaran
2. Badan lebih ringan
3. Baik untuk kulit

Dan tidak berefek samping

Proses pembuangan : EKSKRESI
(BAB, BAK, dan KERINGAT)
#sft#pelangsingsft#pelangsingbadanjogja#pelangsingbadanjakarta#langsing#Pelangsing#pelangsingampuh#pelangsingherbal#herbal#sehat#cantik#bodyperfect#pelangsingsehat#caracepatkurus#kurus #pelangsinghighquality #pelangsingbagus#agnezmo#dietsehat#fanbaselunamaya#syahrini#hits #ayutingting
0 0 16 hours ago

RAYA NI MESTI DAH BERANGAN NAK PAKAI BAJU YANG CANTIK CANTIK..SEDONDON DENGAN FAMILY..SUAMI DAN ANAK ANAK.. JANGAN BIARKAN HASRAT TU TERKUBUR SBB KITA NI XDA SAIZ BAJU ... XXL LA KATAKAN.. ANDA BOLEH UBAH BENTUK BADAN ANDA..BERAT ANDA TURUN SEBELUM RAYA JIKA ANDA AMALKAN DETOX MEDINA DESIRE.. HANYA RM 35😃😃😃
YANG PENTING..SIAPA NAK KURUS SEBELUM RAYA PM HAKAK LAJU LJU YE...😀 PM 019 9332470

#misikurussebelumraya #rendam_minum_kurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #supportpeniagamelayu #lastreview
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia

RAYA NI MESTI DAH BERANGAN NAK PAKAI BAJU YANG CANTIK CANTIK..SEDONDON DENGAN FAMILY..SUAMI DAN ANAK ANAK.. JANGAN BIARKAN HASRAT TU TERKUBUR SBB KITA NI XDA SAIZ BAJU ... XXL LA KATAKAN.. ANDA BOLEH UBAH BENTUK BADAN ANDA..BERAT ANDA TURUN SEBELUM RAYA JIKA ANDA AMALKAN DETOX MEDINA DESIRE.. HANYA RM 35😃😃😃
YANG PENTING..SIAPA NAK KURUS SEBELUM RAYA PM HAKAK LAJU LJU YE...😀 PM 019 9332470

#misikurussebelumraya #rendam_minum_kurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #supportpeniagamelayu #lastreview 
#jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia
0 0 16 hours ago

Mee segera - Ia tidak berkhasiat dan menyebabkan kanak kanak mengalami masalah kekurangan zat makanan, kegemukan dan kurang berat badan
.
Itu kenyataan dari pakar UNICEF yang menjalankan kajian pemakanan dan status nutrisi bagi kanak kanak di asia tenggara.
.
Walaupun ia tidak berkhasiat, namun kanak kanak gemarkannya berikutan kandungan perasa dan garam yang tinggi. Ibu bapa juga lebih selesa untuk menghidangkan mee segera berbanding makanan ruji konvensional seperti nasi kerana ia pantas dan mengenyangkan.
.
Faktor kemiskinan merupakan antara faktor mengapa mee segera dijadikan pilihan. Harga yang murah, jualan yang meluas dan promosi hebat produk mee segera juga menjadi faktor.
.
Mee segera bukan solusi kepada masalah kekurangan zat makanan. Ia sebenarnya memburukkan lagi keadaan. Kanak kanak yang mengambil mee segera secara berlebihan boleh alami masalah kegemukan dan kurang berat badan.
.
Ya, walaupun gemuk, sebenarnya mereka tidak memperoleh nutrient yang penting untuk pertumbuhan. Paling ketara adalah zat besi dan vitamin. Kekurangan zat besi akan menjejaskan perkembangan otak.
.
Ibu bapa sekalian, mee segera tidak patut ada di rak stok makanan anda. Jika anda mempunyai PILIHAN, elakkan dari menghidangkan mee segera untuk anak anak.
.
Sumber : Public Health Malaysia

Mee segera - Ia tidak berkhasiat dan menyebabkan kanak kanak mengalami masalah kekurangan zat makanan, kegemukan dan kurang berat badan
.
Itu kenyataan dari pakar UNICEF yang menjalankan kajian pemakanan dan status nutrisi bagi kanak kanak di asia tenggara.
.
Walaupun ia tidak berkhasiat, namun kanak kanak gemarkannya berikutan kandungan perasa dan garam yang tinggi. Ibu bapa juga lebih selesa untuk menghidangkan mee segera berbanding makanan ruji konvensional seperti nasi kerana ia pantas dan mengenyangkan.
.
Faktor kemiskinan merupakan antara faktor mengapa mee segera dijadikan pilihan. Harga yang murah, jualan yang meluas dan promosi hebat produk mee segera juga menjadi faktor.
.
Mee segera bukan solusi kepada masalah kekurangan zat makanan. Ia sebenarnya memburukkan lagi keadaan. Kanak kanak yang mengambil mee segera secara berlebihan boleh alami masalah kegemukan dan kurang berat badan.
.
Ya, walaupun gemuk, sebenarnya mereka tidak memperoleh nutrient yang penting untuk pertumbuhan. Paling ketara adalah zat besi dan vitamin. Kekurangan zat besi akan menjejaskan perkembangan otak.
.
Ibu bapa sekalian, mee segera tidak patut ada di rak stok makanan anda. Jika anda mempunyai PILIHAN, elakkan dari menghidangkan mee segera untuk anak anak.
.
Sumber : Public Health Malaysia
0 1 16 hours ago

Dengen bentuknya yg lebih minimalis dan mudah dibawa ke mana mana @extraslim_sft
Sft extra slim pagi dan malam untuk pria dan wanita kini hadir untuk kalian yang ingin hasil instan
Dengan bahan-bahan yang sudah terjamin aman dan alami
Sft extra slim ini mampu membantu mendapatkan harapan kamu untuk langsing secara cepat
Bagian bagian yang bisa berubah menggunakan sft extra slim ini adalah
1. Berat badan turun angka
2. Paha lengan dan betis (yamg sangat sulit diturunkan) juga bisa kecil dengan sft
3. Pipi tembem ke tirus
4. Bagi pria dan wanita yang buncit bisa langsiNg
5. mengurangi kadar kolestrol (lemak dalam darah)
6. Mengurangi gula darah
7. Sangat Bagus untuk promil

Kelebihan lain extra slim
1. Memberikan kebugaran
2. Badan lebih ringan
3. Baik untuk kulit

Dan tidak berefek samping

Proses pembuangan EKSKRESI
(BAB, BAK, dan KERINGAT)
#sft #pelangsingsft #pelangsingbadanjogja #pelangsingbadanjakarta #langsing #Pelangsing #pelangsingampuh #pelangsingherbal #herbal #sehat #cantik #bodyperfect #pelangsingsehat #caracepatkurus #kurus #pelangsinghighquality #pelangsingbagus #pelangsingterbaik #pelangsingbadan

Dengen bentuknya yg lebih minimalis dan mudah dibawa ke mana mana @extraslim_sft
Sft extra slim pagi dan malam untuk pria dan wanita kini hadir untuk kalian yang ingin hasil instan
Dengan bahan-bahan yang sudah terjamin aman dan alami 
Sft extra slim ini mampu membantu mendapatkan harapan kamu untuk langsing secara cepat
Bagian bagian yang bisa berubah menggunakan sft extra slim ini adalah
1. Berat badan turun angka
2. Paha lengan dan betis (yamg sangat sulit diturunkan)  juga bisa kecil dengan sft
3. Pipi tembem ke tirus
4. Bagi pria dan wanita yang buncit bisa langsiNg
5. mengurangi kadar kolestrol (lemak dalam darah) 
6. Mengurangi gula darah
7. Sangat Bagus untuk promil

Kelebihan lain extra slim 
1. Memberikan kebugaran
2. Badan lebih ringan
3. Baik untuk kulit

Dan tidak berefek samping

Proses pembuangan  EKSKRESI
(BAB, BAK, dan KERINGAT)
#sft#pelangsingsft#pelangsingbadanjogja#pelangsingbadanjakarta#langsing#Pelangsing#pelangsingampuh#pelangsingherbal#herbal#sehat#cantik#bodyperfect#pelangsingsehat#caracepatkurus#kurus #pelangsinghighquality #pelangsingbagus#pelangsingterbaik#pelangsingbadan
1 0 16 hours ago

Dengen bentuknya yg lebih minimalis dan mudah dibawa ke mana mana @extraslim_sft
Sft extra slim pagi dan malam untuk pria dan wanita kini hadir untuk kalian yang ingin hasil instan
Dengan bahan-bahan yang sudah terjamin aman dan alami
Sft extra slim ini mampu membantu mendapatkan harapan kamu untuk langsing secara cepat
Bagian bagian yang bisa berubah menggunakan sft extra slim ini adalah
1. Berat badan turun angka
2. Paha lengan dan betis (yamg sangat sulit diturunkan) juga bisa kecil dengan sft
3. Pipi tembem ke tirus
4. Bagi pria dan wanita yang buncit bisa langsiNg
5. mengurangi kadar kolestrol (lemak dalam darah)
6. Mengurangi gula darah
7. Sangat Bagus untuk promil

Kelebihan lain extra slim
1. Memberikan kebugaran
2. Badan lebih ringan
3. Baik untuk kulit

Dan tidak berefek samping

Proses pembuangan EKSKRESI
(BAB, BAK, dan KERINGAT)
#sft #pelangsingsft #pelangsingbadanjogja #pelangsingbadanjakarta #langsing #Pelangsing #pelangsingampuh #pelangsingherbal #herbal #sehat #cantik #bodyperfect #pelangsingsehat #caracepatkurus #kurus #pelangsinghighquality #pelangsingbagus #pelangsingterbaik #pelangsingbadan

Dengen bentuknya yg lebih minimalis dan mudah dibawa ke mana mana @extraslim_sft
Sft extra slim pagi dan malam untuk pria dan wanita kini hadir untuk kalian yang ingin hasil instan
Dengan bahan-bahan yang sudah terjamin aman dan alami 
Sft extra slim ini mampu membantu mendapatkan harapan kamu untuk langsing secara cepat
Bagian bagian yang bisa berubah menggunakan sft extra slim ini adalah
1. Berat badan turun angka
2. Paha lengan dan betis (yamg sangat sulit diturunkan)  juga bisa kecil dengan sft
3. Pipi tembem ke tirus
4. Bagi pria dan wanita yang buncit bisa langsiNg
5. mengurangi kadar kolestrol (lemak dalam darah) 
6. Mengurangi gula darah
7. Sangat Bagus untuk promil

Kelebihan lain extra slim 
1. Memberikan kebugaran
2. Badan lebih ringan
3. Baik untuk kulit

Dan tidak berefek samping

Proses pembuangan  EKSKRESI
(BAB, BAK, dan KERINGAT)
#sft#pelangsingsft#pelangsingbadanjogja#pelangsingbadanjakarta#langsing#Pelangsing#pelangsingampuh#pelangsingherbal#herbal#sehat#cantik#bodyperfect#pelangsingsehat#caracepatkurus#kurus #pelangsinghighquality #pelangsingbagus#pelangsingterbaik#pelangsingbadan
1 0 16 hours ago

@extraslim_sft
Sft extra slim pagi dan malam untuk pria dan wanita kini hadir untuk kalian yang ingin hasil instan
Dengan bahan-bahan yang sudah terjamin aman dan alami
Sft extra slim ini mampu membantu mendapatkan harapan kamu untuk langsing secara cepat
Bagian bagian yang bisa berubah menggunakan sft extra slim ini adalah
1. Berat badan turun angka
2. Paha lengan dan betis (yamg sangat sulit diturunkan) juga bisa kecil dengan sft
3. Pipi tembem ke tirus
4. Bagi pria dan wanita yang buncit bisa langsiNg
5. mengurangi kadar kolestrol (lemak dalam darah)
6. Mengurangi gula darah
7. Sangat Bagus untuk promil

Kelebihan lain extra slim
1. Memberikan kebugaran
2. Badan lebih ringan
3. Baik untuk kulit

Dan tidak berefek samping

Proses pembuangan EKSKRESI
(BAB, BAK, dan KERINGAT)
#sft #pelangsingsft #pelangsingbadanjogja #pelangsingbadanjakarta #langsing #Pelangsing #pelangsingampuh #pelangsingherbal #herbal #sehat #cantik #bodyperfect #pelangsingsehat #caracepatkurus #kurus #pelangsinghighquality #pelangsingbagus #pelangsingterbaik #pelangsingbadan

@extraslim_sft
Sft extra slim pagi dan malam untuk pria dan wanita kini hadir untuk kalian yang ingin hasil instan
Dengan bahan-bahan yang sudah terjamin aman dan alami 
Sft extra slim ini mampu membantu mendapatkan harapan kamu untuk langsing secara cepat
Bagian bagian yang bisa berubah menggunakan sft extra slim ini adalah
1. Berat badan turun angka
2. Paha lengan dan betis (yamg sangat sulit diturunkan)  juga bisa kecil dengan sft
3. Pipi tembem ke tirus
4. Bagi pria dan wanita yang buncit bisa langsiNg
5. mengurangi kadar kolestrol (lemak dalam darah) 
6. Mengurangi gula darah
7. Sangat Bagus untuk promil

Kelebihan lain extra slim 
1. Memberikan kebugaran
2. Badan lebih ringan
3. Baik untuk kulit

Dan tidak berefek samping

Proses pembuangan  EKSKRESI
(BAB, BAK, dan KERINGAT)
#sft#pelangsingsft#pelangsingbadanjogja#pelangsingbadanjakarta#langsing#Pelangsing#pelangsingampuh#pelangsingherbal#herbal#sehat#cantik#bodyperfect#pelangsingsehat#caracepatkurus#kurus #pelangsinghighquality #pelangsingbagus#pelangsingterbaik#pelangsingbadan
0 0 16 hours ago

@extraslim_sft
Sft extra slim pagi dan malam untuk pria dan wanita kini hadir untuk kalian yang ingin hasil instan
Dengan bahan-bahan yang sudah terjamin aman dan alami
Sft extra slim ini mampu membantu mendapatkan harapan kamu untuk langsing secara cepat
Bagian bagian yang bisa berubah menggunakan sft extra slim ini adalah
1. Berat badan turun angka
2. Paha lengan dan betis (yamg sangat sulit diturunkan) juga bisa kecil dengan sft
3. Pipi tembem ke tirus
4. Bagi pria dan wanita yang buncit bisa langsiNg
5. mengurangi kadar kolestrol (lemak dalam darah)
6. Mengurangi gula darah
7. Sangat Bagus untuk promil

Kelebihan lain extra slim
1. Memberikan kebugaran
2. Badan lebih ringan
3. Baik untuk kulit

Dan tidak berefek samping

Proses pembuangan EKSKRESI
(BAB, BAK, dan KERINGAT)
#sft #pelangsingsft #pelangsingbadanjogja #pelangsingbadanjakarta #langsing #Pelangsing #pelangsingampuh #pelangsingherbal #herbal #sehat #cantik #bodyperfect #pelangsingsehat #caracepatkurus #kurus #pelangsinghighquality #pelangsingbagus #pelangsingterbaik #pelangsingbadan

@extraslim_sft
Sft extra slim pagi dan malam untuk pria dan wanita kini hadir untuk kalian yang ingin hasil instan
Dengan bahan-bahan yang sudah terjamin aman dan alami 
Sft extra slim ini mampu membantu mendapatkan harapan kamu untuk langsing secara cepat
Bagian bagian yang bisa berubah menggunakan sft extra slim ini adalah
1. Berat badan turun angka
2. Paha lengan dan betis (yamg sangat sulit diturunkan)  juga bisa kecil dengan sft
3. Pipi tembem ke tirus
4. Bagi pria dan wanita yang buncit bisa langsiNg
5. mengurangi kadar kolestrol (lemak dalam darah) 
6. Mengurangi gula darah
7. Sangat Bagus untuk promil

Kelebihan lain extra slim 
1. Memberikan kebugaran
2. Badan lebih ringan
3. Baik untuk kulit

Dan tidak berefek samping

Proses pembuangan  EKSKRESI
(BAB, BAK, dan KERINGAT)
#sft#pelangsingsft#pelangsingbadanjogja#pelangsingbadanjakarta#langsing#Pelangsing#pelangsingampuh#pelangsingherbal#herbal#sehat#cantik#bodyperfect#pelangsingsehat#caracepatkurus#kurus #pelangsinghighquality #pelangsingbagus#pelangsingterbaik#pelangsingbadan
0 0 16 hours ago

Testimoni Real
Dengen bentuknya yg lebih minimalis dan mudah dibawa ke mana mana @extraslim_sft
Sft extra slim pagi dan malam untuk pria dan wanita kini hadir untuk kalian yang ingin hasil instan
Dengan bahan-bahan yang sudah terjamin aman dan alami
Sft extra slim ini mampu membantu mendapatkan harapan kamu untuk langsing secara cepat
Bagian bagian yang bisa berubah menggunakan sft extra slim ini adalah
1. Berat badan turun angka
2. Paha lengan dan betis (yamg sangat sulit diturunkan) juga bisa kecil dengan sft
3. Pipi tembem ke tirus
4. Bagi pria dan wanita yang buncit bisa langsiNg
5. mengurangi kadar kolestrol (lemak dalam darah)
6. Mengurangi gula darah
7. Sangat Bagus untuk promil

Kelebihan lain extra slim
1. Memberikan kebugaran
2. Badan lebih ringan
3. Baik untuk kulit

Dan tidak berefek samping

Proses pembuangan EKSKRESI
(BAB, BAK, dan KERINGAT)
#sft #pelangsingsft #pelangsingbadanjogja #pelangsingbadanjakarta #langsing #Pelangsing #pelangsingampuh #pelangsingherbal #herbal #sehat #cantik #bodyperfect #pelangsingsehat #caracepatkurus #kurus #pelangsinghighquality #pelangsingbagus #pelangsingterbaik #pelangsingbadan

Testimoni Real
Dengen bentuknya yg lebih minimalis dan mudah dibawa ke mana mana @extraslim_sft
Sft extra slim pagi dan malam untuk pria dan wanita kini hadir untuk kalian yang ingin hasil instan
Dengan bahan-bahan yang sudah terjamin aman dan alami 
Sft extra slim ini mampu membantu mendapatkan harapan kamu untuk langsing secara cepat
Bagian bagian yang bisa berubah menggunakan sft extra slim ini adalah
1. Berat badan turun angka
2. Paha lengan dan betis (yamg sangat sulit diturunkan)  juga bisa kecil dengan sft
3. Pipi tembem ke tirus
4. Bagi pria dan wanita yang buncit bisa langsiNg
5. mengurangi kadar kolestrol (lemak dalam darah) 
6. Mengurangi gula darah
7. Sangat Bagus untuk promil

Kelebihan lain extra slim 
1. Memberikan kebugaran
2. Badan lebih ringan
3. Baik untuk kulit

Dan tidak berefek samping

Proses pembuangan  EKSKRESI
(BAB, BAK, dan KERINGAT)
#sft#pelangsingsft#pelangsingbadanjogja#pelangsingbadanjakarta#langsing#Pelangsing#pelangsingampuh#pelangsingherbal#herbal#sehat#cantik#bodyperfect#pelangsingsehat#caracepatkurus#kurus #pelangsinghighquality #pelangsingbagus#pelangsingterbaik#pelangsingbadan
0 0 16 hours ago

Kak mau tanya dong kok bisa cepat gitu turunnya ?? Penasaran kann? Terus kok banyak banget yang pake extraslim emang ya apa kelebihan nya sih kak? @extraslim_sft
Aku pemula nih boleh ga pake sft?
Semua pertanyaan kalian akan di jawab langsung oleh admin kita yaaaa!!!!!
Caranya kalian bisa langsung dm atau wa kita di0857-2173-8485

Yuk ubah bentuk tubuhmu untuk mengubah harimu❤️ -
#sft #pelangsingsft #pelangsingbadanjogja #pelangsingbadanjakarta #langsing #Pelangsing #pelangsingampuh #pelangsingherbal #herbal #sehat #cantik #bodyperfect #pelangsingsehat #caracepatkurus #kurus# #pelangsinghighquality #pelangsingbagus #caralangsing #pelangsingterbaik

Kak mau tanya dong kok bisa cepat gitu turunnya ?? Penasaran kann? Terus kok banyak banget yang pake extraslim emang ya apa kelebihan nya sih kak? @extraslim_sft
Aku pemula nih boleh ga pake sft? 
Semua pertanyaan kalian akan di jawab langsung oleh admin kita yaaaa!!!!!
Caranya kalian bisa langsung dm atau wa kita di0857-2173-8485

Yuk ubah bentuk tubuhmu untuk mengubah harimu❤️ -
#sft#pelangsingsft#pelangsingbadanjogja#pelangsingbadanjakarta#langsing#Pelangsing#pelangsingampuh#pelangsingherbal#herbal#sehat#cantik#bodyperfect#pelangsingsehat#caracepatkurus#kurus##pelangsinghighquality#pelangsingbagus#caralangsing#pelangsingterbaik
0 0 16 hours ago

Tahniah Halimah berjaya loss 12.4kg dengan konsisten penggunaan xs perfect drink. .
.
Mmg beza gila dia sebelum dgn selepas.
Dh cuba xs perfect drink?
Klu dh awk dh buat pilihan yang tepat.
Klu belum jom dapatkan sekarang!

TERPAKSA KENYANG,TERPAKSA KURUS!
Klik link di bio

Rm49 sekotak. 16 sachet.
Klu beli 2 kotak rm98.
Tp skrg ada diskaun 1 set dpt diskaun RM20.
So bayar rm78 je.

Tahniah Halimah berjaya loss 12.4kg dengan konsisten penggunaan xs perfect drink. .
.
Mmg beza gila dia sebelum dgn selepas. 
Dh cuba xs perfect drink?
Klu dh awk dh buat pilihan yang tepat. 
Klu belum jom dapatkan sekarang!

TERPAKSA KENYANG,TERPAKSA KURUS!
Klik link di bio

Rm49 sekotak. 16 sachet. 
Klu beli 2 kotak rm98. 
Tp skrg ada diskaun 1 set dpt diskaun RM20. 
So bayar rm78 je.
1 1 17 hours ago

Muka dah makin runcing.
perut buncit makin kempis.
Lengan pn makin mengecil.
Peha kini tak bergesel lagi. .
Tgk penimbang rupanya berjaya hilang 6kg lepas habis 1 set xs perfect drink 👏🏻👏🏻👏🏻
Nak kurus berkesan jom dapatkan set kurus xs perfect drink sekarang. ❤️
Klik link di bio.

Rm49 sekotak. 16 sachet.
Klu beli 2 kotak rm98.
Tp skrg ada diskaun 1 set dpt diskaun RM20.
So bayar rm78 je.

Muka dah makin runcing.
perut buncit makin kempis. 
Lengan pn makin mengecil. 
Peha kini tak bergesel lagi. .
Tgk penimbang rupanya berjaya hilang 6kg lepas habis 1 set xs perfect drink 👏🏻👏🏻👏🏻
Nak kurus berkesan jom dapatkan set kurus xs perfect drink sekarang. ❤️
Klik link di bio.

Rm49 sekotak. 16 sachet. 
Klu beli 2 kotak rm98. 
Tp skrg ada diskaun 1 set dpt diskaun RM20. 
So bayar rm78 je.
0 1 17 hours ago

Kak mau tanya dong kok bisa cepat gitu turunnya ?? Penasaran kann? Terus kok banyak banget yang pake extraslim emang ya apa kelebihan nya sih kak? @extraslim_sft
Aku pemula nih boleh ga pake sft?
Semua pertanyaan kalian akan di jawab langsung oleh admin kita yaaaa!!!!!
Caranya kalian bisa langsung dm atau wa kita di0857-2173-8485

Yuk ubah bentuk tubuhmu untuk mengubah harimu❤️ -
#sft #pelangsingsft #pelangsingbadanjogja #pelangsingbadanjakarta #langsing #Pelangsing #pelangsingampuh #pelangsingherbal #herbal #sehat #cantik #bodyperfect #pelangsingsehat #caracepatkurus #kurus# #pelangsinghighquality #pelangsingbagus #caralangsing #pelangsingterbaik

Kak mau tanya dong kok bisa cepat gitu turunnya ?? Penasaran kann? Terus kok banyak banget yang pake extraslim emang ya apa kelebihan nya sih kak? @extraslim_sft
Aku pemula nih boleh ga pake sft? 
Semua pertanyaan kalian akan di jawab langsung oleh admin kita yaaaa!!!!!
Caranya kalian bisa langsung dm atau wa kita di0857-2173-8485

Yuk ubah bentuk tubuhmu untuk mengubah harimu❤️ -
#sft#pelangsingsft#pelangsingbadanjogja#pelangsingbadanjakarta#langsing#Pelangsing#pelangsingampuh#pelangsingherbal#herbal#sehat#cantik#bodyperfect#pelangsingsehat#caracepatkurus#kurus##pelangsinghighquality#pelangsingbagus#caralangsing#pelangsingterbaik
0 0 17 hours ago

Loss 9.8kg dengan xs perfect drink!!!
Muka dah ada shape,paha dan lengan makin kecik .
Mudah je dgn cmd..
Pinggang makin ramping!!!!
Mmg 1 revolusi by harqis empire utk customer kurus minum kopi!

Rm49 sekotak. 16 sachet.
Klu beli 2 kotak rm98.
Tp skrg ada diskaun 1 set dpt diskaun RM20.
So bayar rm78 je.

Nak order?
Klik link di bio

Loss 9.8kg dengan xs perfect drink!!!
Muka dah ada shape,paha dan lengan makin kecik .
Mudah je dgn cmd..
Pinggang makin ramping!!!!
Mmg 1 revolusi by harqis empire utk customer kurus minum kopi!

Rm49 sekotak. 16 sachet. 
Klu beli 2 kotak rm98. 
Tp skrg ada diskaun 1 set dpt diskaun RM20. 
So bayar rm78 je.

Nak order?
Klik link di bio
1 1 17 hours ago

Hi Pinkgold lovers! 💘
.
Alhamdulillah PINKGOLD is the best! 🔥
.
Berat turun 5kg dengan hanya minum PINKGOLD je tau tanpa diet & workout pun 🥰
.
Tu pun tak konsisten minum sebab selalu terlupa 😅 hanya 3kg saja lagi untuk capai berat idaman! Happy tak terkata uolss 😍
.
📲 019-3384646
.
✨Sehari Secawan Semakin Menawan✨
.
#pinkgold
#pinkgoldhq
#fit
#kurus
#kurussihat
#kurussihatcantik
#testimonipinkgold

Hi Pinkgold lovers! 💘
.
Alhamdulillah PINKGOLD is the best! 🔥
.
Berat turun 5kg dengan hanya minum PINKGOLD je tau tanpa diet & workout pun 🥰
. 
Tu pun tak konsisten minum sebab selalu terlupa 😅 hanya 3kg saja lagi untuk capai berat idaman! Happy tak terkata uolss 😍
.
📲 019-3384646
.
✨Sehari Secawan Semakin Menawan✨
.
#pinkgold
#pinkgoldhq
#fit
#kurus
#kurussihat
#kurussihatcantik
#testimonipinkgold
2 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
1 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
1 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
1 0 17 hours ago

Tak ada masa terbaik untuk bermula sehingga kita betul-betul nekad dan buat keputusan
.
Betulkan mindset pasal diet. Diet:
❌ Bukannya tak makan
❌ Bukan buat kita kebulur
❌ Bukan hanya potong kalori sampai kita lapar
❌ Bukannya tak makan nasi
❌ Bukannya makan sayur san buah je
.
Mashallah, diet yang sebenarnya
✅ Makan 5 kali sehari
✅ Tak boleh langsung berlapar
✅ Tak sempat bersenam tak apa sebab dengan makan yang betul kita boleh bina metabolisma badan
✅ Enjoy makan sihat dan kenyang
✅ Blend in dengan segala macam kenduri dan hari raya
.
Dan paling penting, diet yang sihat tidak buat badan naik hanya kerana raya sehari dua serta berat badan akan kekal sampai bila-bila
.

SHARE DAN TAG KAWAN-KAWAN🌸
.
KURUS ONLINE COACHING
.
CLICK LINK DI BIO SAYA @huda.riz4l UNTUK INFO KEMASUKAN SESI FEBRUARY
.
Benefit program:
✅ Cara kempiskan perut
✅ Cara kecilkan badan
✅ Cara tingkatkan metabolisma badan walaupun umur dah lebih 40
✅ Cara bersenam dengan betul
✅ Cara untuk optimumkan penurunan berat badan
.
TURUN BERAT DENGAN MUDAH
.
COACH HUDA ➡️ 019 650 6106
COACH RIZAL ➡️ 019 209 5618
.
#coachhuda #teamhudarizal #nakkurus #kurus #sihat #kualalumpur #gombak #selayang #damansara #subangjaya #kajang #fesyen #ariani #ctdk #fareeda #neelofa #fazura

Tak ada masa terbaik untuk bermula sehingga kita betul-betul nekad dan buat keputusan
.
Betulkan mindset pasal diet. Diet:
❌ Bukannya tak makan
❌ Bukan buat kita kebulur
❌ Bukan hanya potong kalori sampai kita lapar
❌ Bukannya tak makan nasi
❌ Bukannya makan sayur san buah je
.
Mashallah, diet yang sebenarnya
✅ Makan 5 kali sehari
✅ Tak boleh langsung berlapar
✅ Tak sempat bersenam tak apa sebab dengan makan yang betul kita boleh bina metabolisma badan
✅ Enjoy makan sihat dan kenyang
✅ Blend in dengan segala macam kenduri dan hari raya
.
Dan paling penting, diet yang sihat tidak buat badan naik hanya kerana raya sehari dua serta berat badan akan kekal sampai bila-bila
.

SHARE DAN TAG KAWAN-KAWAN🌸
.
KURUS ONLINE COACHING
.
CLICK LINK DI BIO SAYA @huda.riz4l UNTUK INFO KEMASUKAN SESI FEBRUARY
.
Benefit program:
✅ Cara kempiskan perut
✅ Cara kecilkan badan
✅ Cara tingkatkan metabolisma badan walaupun umur dah lebih 40
✅ Cara bersenam dengan betul
✅ Cara untuk optimumkan penurunan berat badan
.
TURUN BERAT DENGAN MUDAH
.
COACH HUDA ➡️ 019 650 6106
COACH RIZAL ➡️ 019 209 5618
.
#coachhuda #teamhudarizal #nakkurus #kurus #sihat #kualalumpur #gombak #selayang #damansara #subangjaya #kajang #fesyen #ariani #ctdk #fareeda #neelofa #fazura
5 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
1 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
1 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
1 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
1 0 17 hours ago

USIA BUKAN PENGHALANG...BOLEH JER LOST 8.1KG DALAM 1SESI JER😱💃
.
PENDAFTARAN INTAKE FEBUARY KINI DIBUKA ❤️
DAFTAR SEKARANG‼️ .
Click link di bio ig @coach.quqaseh utk mendaftar...JOM TURUN BERAT BADAN TAHUN 2020!
.
.
#theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching
#brunei #singapore #malaysia #kurus
#resepisihat #resepibonda #fitmalaysia2019 #fitnessmotivation #zalora #ariani #teamquqaseh

USIA BUKAN PENGHALANG...BOLEH JER LOST 8.1KG DALAM 1SESI JER😱💃
.
PENDAFTARAN INTAKE FEBUARY KINI DIBUKA ❤️
DAFTAR SEKARANG‼️ .
Click link di bio ig @coach.quqaseh utk mendaftar...JOM TURUN BERAT BADAN TAHUN 2020!
.
.
#theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching
#brunei #singapore #malaysia #kurus
#resepisihat #resepibonda #fitmalaysia2019 #fitnessmotivation #zalora #ariani #teamquqaseh
4 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
1 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
1 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
1 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
1 0 17 hours ago
📌📌PUTIH KEKAL TANPA INJECTION DENGAN HARGA MAMPU MILIK RM50.
Bestnya tgk semua org putih ,hilang jerawat& resdung.  Jangan nk pening kepala, try FDWHITE terbaru ni. 10 kali ganda lebih berkesan!
#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #ubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
1 0 17 hours ago

Top #kurus posts

Rasa kasih sayang bola tap dua kali. I’m love 💓 .

Jangan lupa klik “ON Post Notification” supaya tak terlepas Tips Kurus, Info kesihatan dan Pemakanan 🥰
.
Pendaftaraan #kurusonlinecoaching sudah dibuka. Klik Link di bio IG untuk mendaftar
.
whatsapp Coach Anna ➡ 019 475 2065
. | Like | Comment | Share |
.
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
.
#kurusdarirumah #jomkurus #mealplan #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #Kuruskanbadan #azamkurus #tipskurus #menueatclean
#kurusbadan #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #eatclean #dietstartmonday #kurus

Rasa kasih sayang bola tap dua kali. I’m love 💓 .

Jangan lupa klik “ON Post Notification” supaya tak terlepas Tips Kurus, Info kesihatan dan Pemakanan 🥰
.
Pendaftaraan #kurusonlinecoaching sudah dibuka. Klik Link di bio IG untuk mendaftar
.
whatsapp Coach Anna ➡ 019 475 2065
. | Like | Comment | Share |
.
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
.
#kurusdarirumah #jomkurus #mealplan #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat  #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #Kuruskanbadan #azamkurus #tipskurus #menueatclean
#kurusbadan #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #eatclean #dietstartmonday #kurus
2,054 0 7 January, 2020

Saya doakan anda capai berat impian anda tahun ni. Jom buat bagi jadi ye.
.
Semangat!!
.

Jangan lupa klik “ON Post Notification” supaya tak terlepas Tips Kurus, Info kesihatan dan Pemakanan 🥰
.
Pendaftaraan #kurusonlinecoaching sudah dibuka. Klik Link di bio IG untuk mendaftar
.
whatsapp Coach Anna ➡ 019 475 2065
. | Like | Comment | Share |
.
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
.
#kurusdarirumah #jomkurus #mealplan #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #Kuruskanbadan #azamkurus #tipskurus #menueatclean
#kurusbadan #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #eatclean #dietstartmonday #kurus

Saya doakan anda capai berat impian anda tahun ni. Jom buat bagi jadi ye.
.
Semangat!!
.

Jangan lupa klik “ON Post Notification” supaya tak terlepas Tips Kurus, Info kesihatan dan Pemakanan 🥰
.
Pendaftaraan #kurusonlinecoaching sudah dibuka. Klik Link di bio IG untuk mendaftar
.
whatsapp Coach Anna ➡ 019 475 2065
. | Like | Comment | Share |
.
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
.
#kurusdarirumah #jomkurus #mealplan #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat  #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #Kuruskanbadan #azamkurus #tipskurus #menueatclean
#kurusbadan #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #eatclean #dietstartmonday #kurus
1,252 6 20 January, 2020

Aku sendiri pun tak jumpa 🤣🤣🤣Hahaha .
.

Intake Februari 2020 kini dibuka‼️
Klik link di bio ig untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg* tahun baru ini 🔥
.
Coach Fatihah Yasin 📲 +6019-5755972
9 years’ experience in weight management coaching.
Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 39
.
Team @coachfatihahyasin
.
.
*Individual results are not typical and may vary .
.
#theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching #azamtahunbaru #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #dietkalori #tipskurus #mealplan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #zumba #intermittentfasting #exercise

Aku sendiri pun tak jumpa 🤣🤣🤣Hahaha .
.

Intake Februari 2020 kini dibuka‼️
Klik link di bio ig untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg* tahun baru ini 🔥
.
Coach Fatihah Yasin 📲 +6019-5755972
9 years’ experience in weight management coaching.
Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 39
.
Team @coachfatihahyasin
.
.
*Individual results are not typical and may vary .
.
#theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching #azamtahunbaru #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #dietkalori #tipskurus #mealplan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #zumba #intermittentfasting #exercise
1,001 33 17 January, 2020

Big congratulations to @iamellymazlein & Azlan ♥️
May your marriage leads to jannah 🥰
.
I got excited each time I see people getting married for the second time when their first marriage didn’t work.
.
.
Anybody getting married soon?
Sign up now for a total body transformation 💪🏻
I’m sure you want to look the best on your wedding day 😍
.
.

Intake Februari 2020 kini dibuka‼️
Klik link di bio ig untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg* tahun baru ini 🔥
.
Coach Fatihah Yasin 📲 +6019-5755972
9 years’ experience in weight management coaching.
Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 39
.
Team @coachfatihahyasin
.
.
*Individual results are not typical and may vary .
.
#theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #bajupengantin #gym #onlinecoaching #azamtahunbaru #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #wedding #kurus #dietkalori #tipskurus #mealplan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #ellymazlein #resepi #pelamin #intermittentfasting #exercise

Big congratulations to @iamellymazlein & Azlan ♥️
May your marriage leads to jannah 🥰
.
I got excited each time I see people getting married for the second time when their first marriage didn’t work.
.
.
Anybody getting married soon?
Sign up now for a total body transformation 💪🏻
I’m sure you want to look the best on your wedding day 😍
.
.

Intake Februari 2020 kini dibuka‼️
Klik link di bio ig untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg* tahun baru ini 🔥
.
Coach Fatihah Yasin 📲 +6019-5755972
9 years’ experience in weight management coaching.
Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 39
.
Team @coachfatihahyasin
.
.
*Individual results are not typical and may vary .
.
#theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #bajupengantin #gym #onlinecoaching #azamtahunbaru #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #wedding #kurus #dietkalori #tipskurus #mealplan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #ellymazlein #resepi #pelamin #intermittentfasting #exercise
498 1 22 hours ago

Jom bantu saya. Kenapa saya tak nampak phone erk? Ada sapa jumpa?
.

Jangan lupa klik “ON Post Notification” supaya tak terlepas Tips Kurus, Info kesihatan dan Pemakanan 🥰
.
Pendaftaraan #kurusonlinecoaching sudah dibuka. Klik Link di bio IG untuk mendaftar
.
whatsapp Coach Anna ➡ 019 475 2065
. | Like | Comment | Share |
.
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
.
#kurusdarirumah #jomkurus #mealplan #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #Kuruskanbadan #azamkurus #tipskurus #menueatclean
#kurusbadan #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #eatclean #dietstartmonday #kurus

Jom bantu saya. Kenapa saya tak nampak phone erk? Ada sapa jumpa?
.

Jangan lupa klik “ON Post Notification” supaya tak terlepas Tips Kurus, Info kesihatan dan Pemakanan 🥰
.
Pendaftaraan #kurusonlinecoaching sudah dibuka. Klik Link di bio IG untuk mendaftar
.
whatsapp Coach Anna ➡ 019 475 2065
. | Like | Comment | Share |
.
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
Follow ⏩ @shuzanna.shoib
.
#kurusdarirumah #jomkurus #mealplan #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat  #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #Kuruskanbadan #azamkurus #tipskurus #menueatclean
#kurusbadan #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #eatclean #dietstartmonday #kurus
740 43 13 January, 2020
Saper kat sini yang masak nasi masih ikut cara lama ni? Cara tradisional 😅. Saya masih lagi sukat air guna jari. Alhamdulillah masak helok je nasi tu 😁
.
Cubalah...
.
.
.
- [ ] 
#teampowerfitmalaysia #kurustanpaberlapar #eatcleanfood #menusihat #resepisihat #kurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #tipskuruspantas #kurusmudah #kurus2019 #kurus2018 #weightlossjourney #resepidiet #sukusukuseparuh #healthyfood #nakslim #intermittentfastingmalaysia #makanansihat #makansihatbadansihat #dramasweetdreams #demirindumu #bajuplussize
127 1 21 hours ago

Baik-baik semua... Jangan suka sangat minum air bikarbonat tu. Dahlah tinggi gula, boleh sebabkan tulang rapuh pulak 😱.
.
Jom kita mulakan kempen sayangi diri sendiri. Pilih setiap apa yang nak kita masukkan dalam mulut. Jaga pemakanan, cukupkan pengambilan air kosong & tambahkan sikit dengan senaman...
.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open lagi pendaftaran bagi sesi FEBRUARI 2020. Untuk daftar segera klik link di bio ig @eka_mazneka untuk direct whatsapp 🔥🔥🔥🔥.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Share n tag kawan-kawan anda..
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eka 019-7277722
Follow ig : @eka_mazneka.
.
.

#tipsdiet #infodiet #happy #healthy #cantik #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #dietseimbang #nakkurus #sukakurus #sayasukamakan #teampowerfitmalaysia #eatclean #tipskurusmudah #tipskuruscepat #cabarankurus #dietmalaysia #dietkirakalori #kalorimakanan #fitmalaysia #whi #kebaya #bajuplussize #kakimakan #jomcantik #fitonline #dramasweetdreams

Baik-baik semua... Jangan suka sangat minum air bikarbonat tu. Dahlah tinggi gula, boleh sebabkan tulang rapuh pulak 😱.
.
Jom kita mulakan kempen sayangi diri sendiri. Pilih setiap apa yang nak kita masukkan dalam mulut. Jaga pemakanan, cukupkan pengambilan air kosong & tambahkan sikit dengan senaman...
.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open lagi pendaftaran bagi sesi FEBRUARI 2020. Untuk daftar segera klik link di bio ig @eka_mazneka untuk direct whatsapp 🔥🔥🔥🔥.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Share n tag kawan-kawan anda..
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eka 019-7277722
Follow ig : @eka_mazneka.
.
.

#tipsdiet #infodiet #happy #healthy #cantik #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #dietseimbang #nakkurus  #sukakurus #sayasukamakan #teampowerfitmalaysia #eatclean  #tipskurusmudah #tipskuruscepat #cabarankurus #dietmalaysia #dietkirakalori #kalorimakanan #fitmalaysia #whi #kebaya #bajuplussize #kakimakan #jomcantik #fitonline #dramasweetdreams
1,061 14 10 January, 2020

bleh try, sama ke tak? ala2 mcd...
.
salutan tepung kering:
.
tepung jagung, serbuk bawang, serbuk bawang putih, lada hitam, garam
.
salutan tepung basah:
.
tepung jagung, telur..
.
lepas tu be creative lah!
...
.
.
.
berminat menyertai Personal Fatloss Coaching Kurusihat? terus whatsapp coach ya
.
. ☎️Hubungi Coach Segera!,☎️
.
.
Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 01111293429
.
Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 01111293429
.
Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 01111293429
.
.
#kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #coachkurus #kurussebelumraya #kurusselamat #testimonikurus #misikurus #jomkurus1malaysia #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kuruspantas #kuruskanbadan #kurusdengancepat #tipskurus #nakkurus #kurusdansihat #tipskuruscepat #jomkurussihat #teamsurikurus #kurustanpasenaman #coachakmal #makanapasaja

bleh try, sama ke tak? ala2 mcd...
.
salutan tepung kering:
.
tepung jagung, serbuk bawang, serbuk bawang putih, lada hitam, garam
.
salutan tepung basah:
.
tepung jagung, telur..
.
lepas tu be creative lah!
...
.
.
.
berminat menyertai Personal Fatloss Coaching Kurusihat? terus whatsapp coach ya
.
. ☎️Hubungi Coach Segera!,☎️
.
.
Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 01111293429
.
Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 01111293429
.
Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 01111293429
.
.
#kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #coachkurus #kurussebelumraya #kurusselamat #testimonikurus #misikurus #jomkurus1malaysia #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kuruspantas #kuruskanbadan #kurusdengancepat #tipskurus #nakkurus #kurusdansihat #tipskuruscepat #jomkurussihat #teamsurikurus #kurustanpasenaman #coachakmal #makanapasaja
519 4 10 January, 2020