#kurusdenganselamat Instagram Photos & Videos

kurusdenganselamat - 355.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kurusdenganselamat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 minutes
Average like
0.8
Average comment
0.1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Anda ke yg macam ni.dalam DILEMA 😱😱...habis lah DiET kita .... jadi carilah kawan yg sama2 nak berdiet atau kena buat hari kering je...DISIPLIN tu penting ya
.
.
JOIN pendaftaran Intake DECEMBER sudah dibuka .🔥🔥🔥
.
ILMU DIET ONLINE!!!🌹🌹
Ni lah antara rahsia macam mana peserta2 dpt turun 3-8kg dalam 1 sessi je. Kalau teruskan dgn knowledge yang coach sediakan ni, tak mustahil pun ada yg turun berpuluh2 KG sampai dpt berat ideal. yang penting mereka turun lemak!!! badan pon nampak shaping. Nampak lebih muda. ☺️. Nak tunggu bila? Kalau serius daftar sekarang.
.
Program Online Coaching Slim & Fun
✅100% Online
✅Meal Plan Terancang & Healthy
✅Boleh makan 5-6 Kali sehari
✅Support Group
✅One to one coaching
✅Topic Harian - Panduan / Info
✅Hadiah Misteri Untuk Peserta yg Commit
Lets Slim & Fun💃💃💃
.
.
Mudahnya kurus bila ada Coach , ILMu dan TEAM SUPPORT...walaupon secara online .
Klik bio ig coach utk tips info kurus dan sihat dengan mudah.
.
wasap coach emma 0162176352
.
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#youcanlostweightfromhome
#nakkuruslangsing
#dietadaccoach
#diethappy
#jomsihat
#jomcantik
#jomkurus
#jommakanmakan
#sukamakan
#sukamasak
#dietmakansihat
#dietmakansedap
#kurussihat
#kuruscepat
#kurusdenganselamat
#sihatuntukkeluarga
#kurustamping
#kedaionline
#igshopmalaysia
#herbalifemalaysia
#eatcleanmalaysia
#sendayutinggi
#bondarozita
#jamuratumalaya

Anda ke yg macam ni.dalam DILEMA 😱😱...habis lah DiET kita .... jadi carilah kawan yg sama2  nak berdiet atau kena buat hari kering je...DISIPLIN tu penting ya
.
.
JOIN pendaftaran  Intake DECEMBER sudah dibuka .🔥🔥🔥
.
ILMU DIET ONLINE!!!🌹🌹
Ni lah antara rahsia macam mana peserta2 dpt turun 3-8kg dalam 1 sessi je. Kalau teruskan dgn knowledge yang coach sediakan ni, tak mustahil pun ada yg turun berpuluh2 KG sampai dpt berat ideal. yang penting mereka turun lemak!!! badan pon nampak shaping. Nampak lebih muda. ☺️. Nak tunggu bila? Kalau serius daftar sekarang.
.
Program Online Coaching Slim & Fun
✅100% Online
✅Meal Plan Terancang & Healthy
✅Boleh makan 5-6 Kali sehari
✅Support Group
✅One to one coaching
✅Topic Harian - Panduan / Info
✅Hadiah Misteri Untuk Peserta yg Commit
Lets Slim & Fun💃💃💃
.
.
Mudahnya kurus bila ada Coach , ILMu dan TEAM SUPPORT...walaupon secara online .
Klik bio ig coach utk tips info kurus dan sihat dengan mudah.
.
wasap coach emma 0162176352
.
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#youcanlostweightfromhome
#nakkuruslangsing
#dietadaccoach
#diethappy
#jomsihat
#jomcantik
#jomkurus
#jommakanmakan
#sukamakan
#sukamasak
#dietmakansihat
#dietmakansedap
#kurussihat
#kuruscepat
#kurusdenganselamat
#sihatuntukkeluarga
#kurustamping
#kedaionline
#igshopmalaysia
#herbalifemalaysia
#eatcleanmalaysia
#sendayutinggi
#bondarozita
#jamuratumalaya
0 0 7 minutes ago
Malam tadi coach @faqeemaswad9 hidangkan #circuittraining 2.0. waktu buat cakap bila nak habis.

Bila dah habis, cakap, cakap eh.. dah habis.. huhuu.. Alhamdulillah terbakar 400kcal!

#magnifitputrjaya 
#startsihat #getbackourlife #getbackoursize #aizatrazak #kurus #jomkurus #jk1m #kevinzahri #carakurus #kurusbadan #nakkurus #kuruscepat #kurusdalam6minggu  #kurusdenganselamat #loseweight #loseweightjourney #pushyourself #justdoit #nevergiveup #weightlossprogram
1 0 8 minutes ago

Kurangkan minuman manis tapi lebih minum air kosong sekurangnya 3liter sehari untuk bantu proses penurunan berat badan anda‼️ #MagicPills
#FruitJus
Peomosi
Free gift
Free postage
#StokisMagicPillsJb
#KurusDenganPantas
#KurusDenganSelamat
#KurusDenganBerkesan

Kurangkan minuman manis tapi lebih minum air kosong sekurangnya 3liter sehari untuk bantu proses penurunan berat badan anda‼️ #MagicPills
#FruitJus 
Peomosi
Free gift
Free postage 
#StokisMagicPillsJb
#KurusDenganPantas
#KurusDenganSelamat
#KurusDenganBerkesan
0 0 17 minutes ago

Sesekali tukar menu lunch sedap gak kan.... Boleh try nasi goreng kerabu salmon...😋😋😋
.
JOIN pendaftaran Intake DECEMBER sudah dibuka .🔥🔥🔥
.
ILMU DIET ONLINE!!!🌹🌹
Ni lah antara rahsia macam mana peserta2 dpt turun 3-8kg dalam 1 sessi je. Kalau teruskan dgn knowledge yang coach sediakan ni, tak mustahil pun ada yg turun berpuluh2 KG sampai dpt berat ideal. yang penting mereka turun lemak!!! badan pon nampak shaping. Nampak lebih muda. ☺️. Nak tunggu bila? Kalau serius daftar sekarang.
.
Program Online Coaching Slim & Fun
✅100% Online
✅Meal Plan Terancang & Healthy
✅Boleh makan 5-6 Kali sehari
✅Support Group
✅One to one coaching
✅Topic Harian - Panduan / Info
✅Hadiah Misteri Untuk Peserta yg Commit
Lets Slim & Fun💃💃💃
.
.
Mudahnya kurus bila ada Coach , ILMu dan TEAM SUPPORT...walaupon secara online .
Klik bio ig coach utk tips info kurus dan sihat dengan mudah.
.
wasap coach emma 0162176352
.
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#youcanlostweightfromhome
#nakkuruslangsing
#dietadaccoach
#diethappy
#jomsihat
#jomcantik
#jomkurus
#jommakanmakan
#sukamakan
#sukamasak
#dietmakansihat
#dietmakansedap
#kurussihat
#kuruscepat
#kurusdenganselamat
#sihatuntukkeluarga
#kurustamping
#kedaionline
#igshopmalaysia
#herbalifemalaysia
#eatcleanmalaysia
#erafm
#hotfm
#nona
#sendayutinggi
#bondarozita
#jamuratumalaya

Sesekali tukar menu lunch sedap gak kan.... Boleh try nasi goreng kerabu salmon...😋😋😋
.
JOIN pendaftaran  Intake DECEMBER sudah dibuka .🔥🔥🔥
.
ILMU DIET ONLINE!!!🌹🌹
Ni lah antara rahsia macam mana peserta2 dpt turun 3-8kg dalam 1 sessi je. Kalau teruskan dgn knowledge yang coach sediakan ni, tak mustahil pun ada yg turun berpuluh2 KG sampai dpt berat ideal. yang penting mereka turun lemak!!! badan pon nampak shaping. Nampak lebih muda. ☺️. Nak tunggu bila? Kalau serius daftar sekarang.
.
Program Online Coaching Slim & Fun
✅100% Online
✅Meal Plan Terancang & Healthy
✅Boleh makan 5-6 Kali sehari
✅Support Group
✅One to one coaching
✅Topic Harian - Panduan / Info
✅Hadiah Misteri Untuk Peserta yg Commit
Lets Slim & Fun💃💃💃
.
.
Mudahnya kurus bila ada Coach , ILMu dan TEAM SUPPORT...walaupon secara online .
Klik bio ig coach utk tips info kurus dan sihat dengan mudah.
.
wasap coach emma 0162176352
.
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#youcanlostweightfromhome
#nakkuruslangsing
#dietadaccoach
#diethappy
#jomsihat
#jomcantik
#jomkurus
#jommakanmakan
#sukamakan
#sukamasak
#dietmakansihat
#dietmakansedap
#kurussihat
#kuruscepat
#kurusdenganselamat
#sihatuntukkeluarga
#kurustamping
#kedaionline
#igshopmalaysia
#herbalifemalaysia
#eatcleanmalaysia
#erafm
#hotfm
#nona
#sendayutinggi
#bondarozita
#jamuratumalaya
0 0 19 minutes ago

DIET SUDAH SENAMAN PUN SUDAH..DAH IKUT MEAL PLAN TAPI BERAT TAK TURUN PUN!! Dah ikut semua tips kurus...pemakanan dah jag...bersenam setiap hari! minum air bergelen-gelen. Harapkan dapat turun 5kg seminggu ni tapi 500g je. arghhhh!! Siapa selalu ada masalah macam ni? stress kan?

Penimbang ni alat ja...kadang tu ralat jugak kan boleh dijadikan guideline untuk tengok progress tapi jgn percaya 100% pada penimbang sebab x semua bacaan penimbang boleh baca.
Penimbang digital biasa hanya boleh baca keseluruhan berat. Penimbang yg canggih sikit boleh baca lemak..air dan otot. tapi masih lagi ada ralat sebab nama pun alat.
so kalau dah follows semua tips kurus...tapi berat x turun banyak...cuba test baju lama yg ketat. boleh pakai x? seluar jeans yg disimpan bertahun2 tu boleh sarung balik x?

atau kalau malas sangat ambil gambar full body. Kita boleh rasa sendiri perubahan kat badan. naik atau turun...tak perlu orang lain tegur atau tengok kat penimbang.
4 Perkara penimbang tak boleh baca :
1. Tenaga semakin bertambah
2. Seluar dan baju semakin longgar
3. Selera makan dah semakin terkawal
4. Berjalan semakin laju dan tak mengah. .
Cuba cek balik? mesti ada perubahan seperti di atas kan? Ini lagi best dari angka kat penimbang tu. Celebrate every single achievement dengan rasa bersyukur.
ONCE YOU SEE THE RESULT...IT WILL BECOME ADDICTIVE!

Trust your body not the scale.
Atau perlukan bantuan dari sis dan SCHOCOLITE
Boleh ja membantu uolls dapatkan berat badan idaman meh whatsapp laju laju atau tekan link ini👇🏻 Wasap.my/60165279447/SCHOCOLITE

#schocolitepenang #schocoliteutara #schocolitemalaysia #anastokisschocolitepenang #kuruscarasihat #kuruscaraselamat #bakarlemakkawkaw #Teamanaschocolitepenang #supplimentkurus #kurusputihcantiklentik #sayajualubatkurusbadan #hilangsenggugut #kulitputihkulitcerahseawalseminggu #cocodrink #schocolite #cepatkurusbadan #carakuruscepat #kurusdenganselamat #atasimasaalahgemuk #kuruscaraalami #slimmingproduct #kurussebelumkahwin #kuruscantiklentik #produkkurusberkesan #awetmuda #produkanntioksidan #antiaging

DIET SUDAH SENAMAN PUN SUDAH..DAH IKUT MEAL PLAN TAPI BERAT TAK TURUN PUN!! Dah ikut semua tips kurus...pemakanan dah jag...bersenam setiap hari! minum air bergelen-gelen. Harapkan dapat turun 5kg seminggu ni tapi 500g je. arghhhh!! Siapa selalu ada masalah macam ni? stress kan?

Penimbang ni alat ja...kadang tu ralat jugak kan boleh dijadikan guideline untuk tengok progress tapi jgn percaya 100% pada penimbang sebab x semua bacaan penimbang boleh baca. 
Penimbang digital biasa hanya boleh baca keseluruhan berat. Penimbang yg canggih sikit boleh baca lemak..air dan otot. tapi masih lagi ada ralat sebab nama pun alat. 
so kalau dah follows semua tips kurus...tapi berat x turun banyak...cuba test baju lama yg ketat. boleh pakai x? seluar jeans yg disimpan bertahun2 tu boleh sarung balik x?

atau kalau malas sangat ambil gambar full body. Kita boleh rasa sendiri perubahan kat badan. naik atau turun...tak perlu orang lain tegur atau tengok kat penimbang. 
4 Perkara penimbang tak boleh baca : 
1. Tenaga semakin bertambah
2. Seluar dan baju semakin longgar
3. Selera makan dah semakin terkawal
4. Berjalan semakin laju dan tak mengah. .
Cuba cek balik? mesti ada perubahan seperti di atas kan? Ini lagi best dari angka kat penimbang tu. Celebrate every single achievement dengan rasa bersyukur. 
ONCE YOU SEE THE RESULT...IT WILL BECOME ADDICTIVE!

Trust your body not the scale. 
Atau perlukan bantuan dari sis dan SCHOCOLITE 
Boleh ja membantu uolls dapatkan berat badan idaman meh whatsapp laju laju atau tekan link ini👇🏻 Wasap.my/60165279447/SCHOCOLITE

#schocolitepenang#schocoliteutara#schocolitemalaysia#anastokisschocolitepenang#kuruscarasihat#kuruscaraselamat#bakarlemakkawkaw#Teamanaschocolitepenang#supplimentkurus#kurusputihcantiklentik#sayajualubatkurusbadan#hilangsenggugut#kulitputihkulitcerahseawalseminggu#cocodrink#schocolite#cepatkurusbadan#carakuruscepat#kurusdenganselamat#atasimasaalahgemuk#kuruscaraalami#slimmingproduct#kurussebelumkahwin#kuruscantiklentik#produkkurusberkesan#awetmuda#produkanntioksidan#antiaging
0 0 26 minutes ago

Nah, sis belanja sikit testimoni customer #JusDeina 🔥
.
.
Best ke best?

Nah, sis belanja sikit testimoni customer #JusDeina 🔥
.
.
Best ke best?
1 1 28 minutes ago

Anda nak order? Klik link di bio 🔥

Anda nak order? Klik link di bio 🔥
1 1 30 minutes ago

Selamat petang! Maaf hari-hari admin kelam kabut demi siapkan packing #Demica #DemicaBengkung uols. Walaupun bukan hari promosi tp sambutan utk kurus mmg WOW!
.
Ramai customer cakap nak kurus dari awal yelah bila naik pelamin confirm body letopss, makin berseri-seri pengantin. Mak mertua pun bertambah sayang💜.
.
Ada lagi yg nak selit order utk kurus sebelum naik pelamin?? Tak sabarnyaa nak bantu uols sampai kurus.
.
DM nombor fon uols SEKARANG📱
.
.
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #vorabeautyy #ubatkurusmurah #demicacodkelantan #demicacodkotabharu #demicatumpat #demicagongbadak #demicakotabharu #demicakelantan #demicaterengganu #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

Selamat petang! Maaf hari-hari admin kelam kabut demi siapkan packing #Demica #DemicaBengkung uols. Walaupun bukan hari promosi tp sambutan utk kurus mmg WOW!
.
Ramai customer cakap nak kurus dari awal yelah bila naik pelamin confirm body letopss, makin berseri-seri pengantin. Mak mertua pun bertambah sayang💜.
.
Ada lagi yg nak selit order utk kurus sebelum naik pelamin?? Tak sabarnyaa nak bantu uols sampai kurus.
.
DM nombor fon uols SEKARANG📱
.
.
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat  #vorabeautyy #ubatkurusmurah#demicacodkelantan #demicacodkotabharu  #demicatumpat #demicagongbadak  #demicakotabharu  #demicakelantan  #demicaterengganu #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 0 43 minutes ago

GIRLDE LACE SEXY

sekali sarung perut gelebey hilangg..😱
Body kemas.. 😘
Makin sexy👯
.
Kain yg sangat selesa
Tak bergulung @ berlipat
Material sejuk & lembut
Grip bahgian perut.. pinggang..punggung
.
.
Jom grab harga promosi... Saiz S - XXL
.
.
3 pilihan warna
👄 Purple
👄 Skin
👄 Hitam .
.
📲wasap.my/60197942668/lacegirdle
.
.
#cakeniscurves #annettelovers #fairfit #natalismothercare #misclaire #annettebodysoap #demicabengkung #plussizemalaysia #annetteboostercoffee #annettebodygel #pinggangkerengga #annetteshapingwear #korsetpelangsing #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #plussizefashion #annetteslimandfirm #letsgirdletonggekfuhh #kurussebelumkahwin #juzfitteatox
#kurusdenganselamat #klubnalaleh #kuruslepasbersalin #bengkungibubersalinmoden #freakyfitz #slimdollzmermaidsquad #berrystoberryhq #cocopink

GIRLDE LACE SEXY

sekali sarung perut gelebey hilangg..😱
Body kemas.. 😘
Makin sexy👯
.
Kain yg sangat selesa
Tak bergulung @ berlipat
Material sejuk & lembut
Grip bahgian perut.. pinggang..punggung
.
.
Jom grab harga promosi... Saiz S - XXL
.
.
3 pilihan warna
👄 Purple
👄 Skin
👄 Hitam .
.
📲wasap.my/60197942668/lacegirdle
.
.
#cakeniscurves #annettelovers #fairfit #natalismothercare #misclaire #annettebodysoap #demicabengkung #plussizemalaysia #annetteboostercoffee  #annettebodygel #pinggangkerengga #annetteshapingwear #korsetpelangsing #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #plussizefashion #annetteslimandfirm #letsgirdletonggekfuhh #kurussebelumkahwin #juzfitteatox 
#kurusdenganselamat #klubnalaleh #kuruslepasbersalin #bengkungibubersalinmoden #freakyfitz #slimdollzmermaidsquad  #berrystoberryhq #cocopink
0 0 1 hour ago

TUNGGU SMPAI JADI....⠀

Tunggu punya tunggu punya tunggu, bukan je sampai berjanggut. Sampai tinggal rangka je terus😅😅😅😅😅 .⠀

Nak kurus sihat, tak perlu menunggu perfect time. Sbb sekarang adalah perfect time nya. Kalau tunggu, mmg sampai kesudahlah impian tu tak kesampaian. .⠀

Mula bertindak sekarang. Jangan bertangguh. ⠀
.⠀
Berita baik! Pengambilan PROGRAM KURUS FIT ONLINE COACHING INTAKE DISEMBER telah dibuka. Boleh klik link di bio profile @naira.fittrainer untuk detail program. ⠀

Coach Ainni ⠀
019-2265702 ⠀
Kurus Fit Online Coaching.⠀
.⠀
#nairafittrainer
#Teamfittrainer
#KurusFitOnlineCoaching
#resepidiet  #kurusonline  #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin  #jomkurus1malaysia #menudiet  #kurusdenganselamat  #dietatkins #turunberatbadanonline  #bubbleteaviral  #bobatea #bestmenubobatea  #videomasak  #videoworkout #zumbamalaysia  #personaltrainermalaysia

TUNGGU SMPAI JADI....⠀
⠀
Tunggu punya tunggu punya tunggu, bukan je sampai berjanggut. Sampai tinggal rangka je terus😅😅😅😅😅 .⠀
⠀
Nak kurus sihat, tak perlu menunggu perfect time. Sbb sekarang adalah perfect time nya. Kalau tunggu, mmg sampai kesudahlah impian tu tak kesampaian. .⠀
⠀
Mula bertindak sekarang. Jangan bertangguh. ⠀
.⠀
Berita baik! Pengambilan PROGRAM KURUS FIT ONLINE COACHING INTAKE DISEMBER telah dibuka. Boleh klik link di bio profile @naira.fittrainer untuk detail program. ⠀
⠀
Coach Ainni ⠀
019-2265702 ⠀
Kurus Fit Online Coaching.⠀
.⠀
#nairafittrainer⠀
#Teamfittrainer⠀
#KurusFitOnlineCoaching⠀
#resepidiet #kurusonline #kurusselepasbersalin#kurussebelumkahwin #jomkurus1malaysia#menudiet #kurusdenganselamat #dietatkins#turunberatbadanonline #bubbleteaviral #bobatea#bestmenubobatea #videomasak #videoworkout#zumbamalaysia #personaltrainermalaysia
7 0 1 hour ago

Produk yang berkualit mestilah datangnya dari kajian INDIVIDU yang PAKAR & BERKUALITI.⁠
.⁠
Antara perunding bagi produk Figura International adalah Profesor Emeritus dari UKM sendiri. Maka, memang tak ragu-ragu lagi Figura International mampu untuk TURUNKAN BERAT BADAN, KEMPISKAN PERUT, LANCARKAN PENCERNAAN & MENCANTIKKAN KULIT dengan cara paling selamat dan pantas.⁠
.⁠
Jom cepat klik link ini untuk dapatkan KULIT YANG SEMAKIN CANTIK dan TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN SELAMAT⤵⁠
.⁠
+60 12-394 4769 IG: figurainternational.hq⁠
+60 12-394 4769 IG: figurainternational.hq⁠
+60 12-394 4769 IG: figurainternational.hq⁠
.⁠
#Figura #FiguraInternational #Jomkurus #Jomcantik #PerutKempis #TurunBerat #KurusDenganSelamat #KurusDenganPantas #nakkurus
#KurusSecaraSihat #langsingcantik #jomkurussihat

Produk yang berkualit mestilah datangnya dari kajian INDIVIDU yang PAKAR & BERKUALITI.⁠
.⁠
Antara perunding bagi produk Figura International adalah Profesor Emeritus dari UKM sendiri. Maka, memang tak ragu-ragu lagi Figura International mampu untuk TURUNKAN BERAT BADAN, KEMPISKAN PERUT, LANCARKAN PENCERNAAN & MENCANTIKKAN KULIT dengan cara paling selamat dan pantas.⁠
.⁠
Jom cepat klik link ini untuk dapatkan KULIT YANG SEMAKIN CANTIK dan TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN SELAMAT⤵⁠
.⁠
+60 12-394 4769 IG: figurainternational.hq⁠
+60 12-394 4769 IG: figurainternational.hq⁠
+60 12-394 4769 IG: figurainternational.hq⁠
.⁠
#Figura #FiguraInternational #Jomkurus #Jomcantik #PerutKempis #TurunBerat #KurusDenganSelamat #KurusDenganPantas #nakkurus⁠
#KurusSecaraSihat  #langsingcantik #jomkurussihat
1 0 1 hour ago

Lost 14/15kg oulsss... 💪💪💪
Customer repeat lagi alhamdulillahh 😍
Kalau tak bagus tak ada kesan tak kan nak repeat lagi kan ???? Lost 14/15kg bukan sikit-sikit dek non..
Jom singkirkan lemak anda yang dah berkurun lamanya tu.. #MagicPills
#FruitJus
Peomosi
Free gift
Free postage
#StokisMagicPillsJb
#KurusDenganPantas
#KurusDenganSelamat
#KurusDenganBerkesan

http://www.wasap.my/601127326737

Lost 14/15kg oulsss... 💪💪💪
Customer repeat lagi alhamdulillahh 😍
Kalau tak bagus tak ada kesan tak kan nak repeat lagi kan ???? Lost 14/15kg bukan sikit-sikit dek non..
Jom singkirkan lemak anda yang dah berkurun lamanya tu.. #MagicPills
#FruitJus 
Peomosi
Free gift
Free postage 
#StokisMagicPillsJb
#KurusDenganPantas
#KurusDenganSelamat
#KurusDenganBerkesan

http://www.wasap.my/601127326737
0 0 1 hour ago

KHAS BUAT BERAT 100KG KE ATAS..
.
Ini ada beberapa step senaman yg sesuai buat anda. Tak perlu melompat2 kerana ia boleh mengakibatkan kecederaan terutama skali di bahagian lutut.
.
Apa yg penting anda amalkan senaman nie bersama2 dgn penjagaan pemakanan yg betul..
.
Kalau anda serius nak turunkan berat badan, anda hanya perlu klik link di bio coach utk coach terangkan details program yg dpt membantu anda turunkan berat badan dgn cara yg sihat dan betul..
.
Coach Aqila
014-2904695

KHAS BUAT BERAT 100KG KE ATAS..
.
Ini ada beberapa step senaman yg sesuai buat anda. Tak perlu melompat2 kerana ia boleh mengakibatkan kecederaan terutama skali di bahagian lutut.
.
Apa yg penting anda amalkan senaman nie bersama2 dgn penjagaan pemakanan yg betul..
.
Kalau anda serius nak turunkan berat badan, anda hanya perlu klik link di bio coach utk coach terangkan details program yg dpt membantu anda turunkan berat badan dgn cara yg sihat dan betul..
.
Coach Aqila
014-2904695
6 1 1 hour ago

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
#demicakemaman

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni 
#demicakemaman
0 0 1 hour ago

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
#demicakemaman

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni 
#demicakemaman
0 0 1 hour ago

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
#demicakemaman

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni 
#demicakemaman
0 0 1 hour ago

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
#demicakemaman

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni 
#demicakemaman
0 0 1 hour ago

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
#demicakemaman

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni 
#demicakemaman
0 0 1 hour ago

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
#demicakemaman

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni 
#demicakemaman
0 0 1 hour ago

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
#demicakemaman

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni 
#demicakemaman
0 0 1 hour ago

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
#demicakemaman

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni 
#demicakemaman
0 0 1 hour ago

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
#demicakemaman

.
.
APA ITU DEMICA SUPPLEMENT ?
.
.
🎀DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🎀Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
🎀Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🎀1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
🎀Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Uols mesti tak sabar nak KURUS dgn #DemicaSupplement kan?
Flavour mana satu pilihan uols?💋
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni 
#demicakemaman
0 0 1 hour ago

JOM CAIRKAN LEMAK DEGIL DGN DEMICA COKLAT
.
.
Dah consume #DemicaCoklat ke lunch tadi? Konfemmm dapat cairkan lemak degil uols & buat uols jadi selim melim. Lepasni nasi pun tak pandang sangat dah bila dah consume #Demica . Sbb dlm Demica ada oat fiber tau, so uols akan rasa cepat kenyang even makan sikit je. Best kan??
.
Nak HARGA PAKEJ JIMAT? Jom share #DemicaCoklat dgn BFF uols supaya azam kurus 2019 tercapai 👯‍♀️.
.
DM sekarang ♥️.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

JOM CAIRKAN LEMAK DEGIL DGN DEMICA COKLAT
.
.
Dah consume #DemicaCoklat ke lunch tadi? Konfemmm dapat cairkan lemak degil uols & buat uols jadi selim melim. Lepasni nasi pun tak pandang sangat dah bila dah consume #Demica . Sbb dlm Demica ada oat fiber tau, so uols akan rasa cepat kenyang even makan sikit je. Best kan??
.
Nak HARGA PAKEJ JIMAT? Jom share #DemicaCoklat dgn BFF uols supaya azam kurus 2019 tercapai 👯‍♀️.
.
DM sekarang ♥️.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
1 0 2 hours ago

Siapa la yang kata gune TRIAL PEK GCB,BERAT BADAN TAK BOLEH TURUN yee😌
Ni feedback dari pengguna TRIAL PEK kite,6KG BERAT BADAN DIE TURUN⬇️.
.
Sebelum ni makan sampai melantak 3kali sehari,sekarang makan sehari sekali pun dah TERASA KENYANG.
KETARA BETUL PERUBAHAN SELERA MAKAN die😍

Sampai akak-akak nurse pun dah TERGODA nak cube GCB KOPI HIJAU CEPAT KURUS ni 🥰
👇
wasap👉0173075752
wasap👉0173075752
wasap👉0173075752
.
Kalau nak sis wassup anda dulu pun takpe.
Sila tinggalkan komen 'NAK' DAN NOMBOR HP YE😊
wassup👉0175785076 CIK LIA BAGI STOKIS PERAK
👉0143864767 CIK IEDA BAGI STOKIS BATU PAHAT,KLUANG & AYER HITAM
.
👉AGENT DIPERLUKAN
👉DROPSHIP DIPERLUKAN
👉DAFTAR RM10 SAJA!GAMBAR & AYAT HQ SEDIAKAN!(MURAH GILER)
.
.
.

#supplementkurus #kurusdenganselamat #atasimasalahgemuk #nakkuruskanbadan
#greencoffeebean  #sayajualubatkurus #sayajualmurah #shawlmurah #dietatkins #harianmetro #muamalaysia #kurusdenganselamat #sayamasak #stokis_wanted #vscocam  #dropship_wanted #agent_diperlukan #jomkurus1malaysia #healthybreakfast #sayanakkurus  #kurussihat  #tudungmurah #bajumurah #ubatkurusberkesan #nakkuruscepat
#nakkurus

Siapa la yang kata gune TRIAL PEK GCB,BERAT BADAN TAK BOLEH TURUN yee😌
Ni feedback dari pengguna TRIAL PEK kite,6KG BERAT BADAN DIE TURUN⬇️.
.
Sebelum ni makan sampai melantak 3kali sehari,sekarang makan sehari sekali pun dah TERASA KENYANG.
KETARA BETUL PERUBAHAN SELERA MAKAN die😍

Sampai akak-akak nurse pun dah TERGODA nak cube GCB KOPI HIJAU CEPAT KURUS  ni 🥰
👇
wasap👉0173075752
wasap👉0173075752
wasap👉0173075752
.
Kalau nak sis wassup anda dulu pun takpe.
Sila tinggalkan komen 'NAK' DAN NOMBOR HP YE😊
wassup👉0175785076 CIK LIA BAGI STOKIS PERAK
👉0143864767 CIK IEDA BAGI STOKIS BATU PAHAT,KLUANG & AYER HITAM
.
👉AGENT DIPERLUKAN
👉DROPSHIP DIPERLUKAN
👉DAFTAR RM10 SAJA!GAMBAR & AYAT HQ SEDIAKAN!(MURAH GILER)
.
.
.

#supplementkurus #kurusdenganselamat #atasimasalahgemuk #nakkuruskanbadan
#greencoffeebean  #sayajualubatkurus #sayajualmurah  #shawlmurah #dietatkins #harianmetro #muamalaysia #kurusdenganselamat #sayamasak #stokis_wanted #vscocam  #dropship_wanted #agent_diperlukan #jomkurus1malaysia #healthybreakfast #sayanakkurus  #kurussihat #tudungmurah #bajumurah #ubatkurusberkesan #nakkuruscepat
#nakkurus
0 0 2 hours ago
PRODUK HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN
BUMIPUTRA..JOM SUPPORT BMF .
DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET KLUBNA LALEH
FREE SHAKER + GELANG EMAS 24K 
http://wasap.my/60197391814/jomkurusklubnalaleh

#klubnapekannanas #klubnapontian #klubnagelangpatah #klubnakukup #klubnaairbaloi #klubnaskudai  #klubnateamanaadriana #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
.
2 0 2 hours ago

NAK CARI UBAT KURUS MESTILAH SEBAB

1. BAJU ANDA KETAT
2. ANDA SUSAH BERLARI
3. ANDA TIDAK DAPAT MENGAWAL SELERA MAKAN

KESIMPULAN NYA MESTILAH SEBAB BERAT BADAN ANDA MENINGKAT.

JANGAN RISAU.
KITA ADA PENYELESAIANNYA.

KLUBNA LALEH NI BANYAK KELEBIHAN

http://wasap.my/60197391814/jomkurusklubnalaleh

#klubnapekannanas #klubnapontian #klubnagelangpatah #klubnakukup #klubnaairbaloi #klubnaskudai #klubnateamanaadriana #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

NAK CARI UBAT KURUS MESTILAH SEBAB

1. BAJU ANDA KETAT
2. ANDA SUSAH BERLARI
3. ANDA TIDAK DAPAT MENGAWAL SELERA MAKAN

KESIMPULAN NYA MESTILAH SEBAB BERAT BADAN ANDA MENINGKAT.

JANGAN RISAU.
KITA ADA PENYELESAIANNYA.

KLUBNA LALEH NI BANYAK KELEBIHAN

http://wasap.my/60197391814/jomkurusklubnalaleh

#klubnapekannanas #klubnapontian #klubnagelangpatah #klubnakukup #klubnaairbaloi #klubnaskudai  #klubnateamanaadriana #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
0 1 2 hours ago

ESP HOT DEMAND 🔥
-
ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact direct 😊
-
#espshaklee #shakleemalaysia  #shakleeeffect #sayajualshaklee  #shaklee  #kulitcerah  #jerawat #nakcantik  #nakputih  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #sayanakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #ubatkurus  #putihgebu  #jomcantik  #jomkurus  #kulitputih  #kulitcantik #shakleesungaipetani
#shakleekedah #setcantik #setcantikshaklee #vitaminE #vitamincshaklee #vitaminc

ESP HOT DEMAND 🔥
-
ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact direct 😊
-
#espshaklee #shakleemalaysia #shakleeeffect #sayajualshaklee  #shaklee  #kulitcerah  #jerawat #nakcantik  #nakputih  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #sayanakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #ubatkurus  #putihgebu  #jomcantik  #jomkurus  #kulitputih  #kulitcantik #shakleesungaipetani
#shakleekedah #setcantik #setcantikshaklee #vitaminE #vitamincshaklee #vitaminc
1 0 2 hours ago

HOT SELLING😍
.
1 tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT!!
.

saya mmg recommend sangat ESP especially untuk :
.
👆students yang cpt letih,lesu,mengantuk.
👆pekerja
👆yang nak kulit cantik
👆ibu menyusukan anak
👆wanita mengandung
👆yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen.trust me! 🙈😍 .
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara .
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
www.wasap.my/0132019815 .
🎈 whatsapp for fast respon
link in my bio👆
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA

#jerawat #jeragat #parut
#espshaklee #shakleemalaysia  #shakleeeffect #sayajualshaklee  #shaklee  #kulitcerah  #jerawat #nakcantik  #nakputih  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #sayanakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #ubatkurus  #putihgebu  #jomcantik  #jomkurus  #kulitputih  #kulitcantik #shakleesungaipetani
#shakleekedah #setcantik #setcantikshaklee #vitaminE #vitamincshaklee #vitaminc

HOT SELLING😍
.
1 tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT!!
.

saya mmg recommend sangat ESP especially untuk :
.
👆students yang cpt letih,lesu,mengantuk.
👆pekerja
👆yang nak kulit cantik
👆ibu menyusukan anak
👆wanita mengandung
👆yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen.trust me! 🙈😍 .
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara .
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
www.wasap.my/0132019815 .
🎈 whatsapp for fast respon
link in my bio👆
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA

#jerawat #jeragat #parut 
#espshaklee #shakleemalaysia #shakleeeffect #sayajualshaklee  #shaklee  #kulitcerah  #jerawat #nakcantik  #nakputih  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #sayanakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #ubatkurus  #putihgebu  #jomcantik  #jomkurus  #kulitputih  #kulitcantik #shakleesungaipetani
#shakleekedah #setcantik #setcantikshaklee #vitaminE #vitamincshaklee #vitaminc
0 0 2 hours ago

APA ITU DEMICA METABOLISM BOOSTER ?
.
.
❗️DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
❗️Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
❗️Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
❗️1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
❗️Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Ada ke yg tak sabar nak KURUS sblm habis 2019?
.
Tekan link dibio untuk pilih flavour kegemaran uols.💋
.
.
#teamSyikin #demicasquad #demicaSHAHALAM #demucaSUBANG #demicaSETIAALAM #demicaPUCHONG #demicaPETALINGJAYA #demicaKLANG #demicaKOTAKEMUNING #demicaSYIKIN #agentdemicaSHAHALAM #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

APA ITU DEMICA METABOLISM BOOSTER ?
.
.
❗️DEMICA merupakan supplement kurus yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
❗️Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jd proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
.
❗️Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
❗️1 kotak Demica Exclusive mengandungi 30 sachet, 1 kotak Demica Super Saver mengandungi 15 sachet.
.
❗️Demica Supplement mempunyai 2 perisa kegemaran, Mixberry & Coklat.
.
.
Ada ke yg tak sabar nak KURUS sblm habis 2019?
.
Tekan link dibio untuk pilih flavour kegemaran uols.💋
.
.
#teamSyikin #demicasquad #demicaSHAHALAM #demucaSUBANG #demicaSETIAALAM #demicaPUCHONG #demicaPETALINGJAYA #demicaKLANG #demicaKOTAKEMUNING #demicaSYIKIN #agentdemicaSHAHALAM #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus  #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
3 0 2 hours ago

KULIT CANTIK+ GEBU+CERAH+HILANG PARUT DENGAN ESP SHAKLEE♥
-
Kalau korang nak tahu,ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
www.wasap.my/0132019815
.
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact direct 😊
-

#espshaklee #shakleemalaysia  #shakleeeffect #sayajualshaklee  #shaklee  #kulitcerah  #jerawat #nakcantik  #nakputih  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #sayanakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #ubatkurus  #putihgebu  #jomcantik  #jomkurus  #kulitputih  #kulitcantik #shakleesungaipetani
#shakleekedah #setcantik #setcantikshaklee #vitamin

KULIT CANTIK+ GEBU+CERAH+HILANG PARUT DENGAN ESP SHAKLEE♥
-
Kalau korang nak tahu,ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
www.wasap.my/0132019815
.
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact direct 😊
-

#espshaklee #shakleemalaysia #shakleeeffect #sayajualshaklee  #shaklee  #kulitcerah  #jerawat #nakcantik  #nakputih  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #sayanakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #ubatkurus  #putihgebu  #jomcantik  #jomkurus  #kulitputih  #kulitcantik #shakleesungaipetani
#shakleekedah #setcantik #setcantikshaklee #vitamin
0 0 2 hours ago

KULIT CANTIK+ GEBU+CERAH+HILANG PARUT DENGAN ESP SHAKLEE♥
-
Kalau korang nak tahu,ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
www.wasap.my/0132019815
.
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact direct 😊
-

#espshaklee #shakleemalaysia  #shakleeeffect #sayajualshaklee  #shaklee  #kulitcerah  #jerawat #nakcantik  #nakputih  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #sayanakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #ubatkurus  #putihgebu  #jomcantik  #jomkurus  #kulitputih  #kulitcantik #shakleesungaipetani
#shakleekedah #setcantik #setcantikshaklee #vitamin

KULIT CANTIK+ GEBU+CERAH+HILANG PARUT DENGAN ESP SHAKLEE♥
-
Kalau korang nak tahu,ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
www.wasap.my/0132019815
.
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact direct 😊
-

#espshaklee #shakleemalaysia #shakleeeffect #sayajualshaklee  #shaklee  #kulitcerah  #jerawat #nakcantik  #nakputih  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #sayanakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #ubatkurus  #putihgebu  #jomcantik  #jomkurus  #kulitputih  #kulitcantik #shakleesungaipetani
#shakleekedah #setcantik #setcantikshaklee #vitamin
0 0 2 hours ago

HOT SELLING😍
.
1 tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT!!
.

saya mmg recommend sangat ESP especially untuk :
.
👆students yang cpt letih,lesu,mengantuk.
👆pekerja
👆yang nak kulit cantik
👆ibu menyusukan anak
👆wanita mengandung
👆yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen.trust me! 🙈😍 .
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara .
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
www.wasap.my/0132019815 .
🎈 whatsapp for fast respon
link in my bio👆
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA

#jerawat #jeragat #parut
#espshaklee #shakleemalaysia  #shakleeeffect #sayajualshaklee  #shaklee  #kulitcerah  #jerawat #nakcantik  #nakputih  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #sayanakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #ubatkurus  #putihgebu  #jomcantik  #jomkurus  #kulitputih  #kulitcantik #shakleesungaipetani
#shakleekedah #setcantik #setcantikshaklee #vitaminE #vitamincshaklee #vitaminc

HOT SELLING😍
.
1 tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT!!
.

saya mmg recommend sangat ESP especially untuk :
.
👆students yang cpt letih,lesu,mengantuk.
👆pekerja
👆yang nak kulit cantik
👆ibu menyusukan anak
👆wanita mengandung
👆yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen.trust me! 🙈😍 .
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara .
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
www.wasap.my/0132019815 .
🎈 whatsapp for fast respon
link in my bio👆
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA

#jerawat #jeragat #parut 
#espshaklee #shakleemalaysia #shakleeeffect #sayajualshaklee  #shaklee  #kulitcerah  #jerawat #nakcantik  #nakputih  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #sayanakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #ubatkurus  #putihgebu  #jomcantik  #jomkurus  #kulitputih  #kulitcantik #shakleesungaipetani
#shakleekedah #setcantik #setcantikshaklee #vitaminE #vitamincshaklee #vitaminc
1 0 2 hours ago

KULIT CANTIK+ GEBU+CERAH+HILANG PARUT DENGAN ESP SHAKLEE♥
-
Kalau korang nak tahu,ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
www.wasap.my/0132019815
.
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact direct 😊
-

#espshaklee #shakleemalaysia  #shakleeeffect #sayajualshaklee  #shaklee  #kulitcerah  #jerawat #nakcantik  #nakputih  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #sayanakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #ubatkurus  #putihgebu  #jomcantik  #jomkurus  #kulitputih  #kulitcantik #shakleesungaipetani
#shakleekedah #setcantik #setcantikshaklee #vitamin

KULIT CANTIK+ GEBU+CERAH+HILANG PARUT DENGAN ESP SHAKLEE♥
-
Kalau korang nak tahu,ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
www.wasap.my/0132019815
.
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact direct 😊
-

#espshaklee #shakleemalaysia #shakleeeffect #sayajualshaklee  #shaklee  #kulitcerah  #jerawat #nakcantik  #nakputih  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #sayanakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #ubatkurus  #putihgebu  #jomcantik  #jomkurus  #kulitputih  #kulitcantik #shakleesungaipetani
#shakleekedah #setcantik #setcantikshaklee #vitamin
1 0 2 hours ago

ESP HOT DEMAND 🔥
-
ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact direct 😊
-
#espshaklee #shakleemalaysia  #shakleeeffect #sayajualshaklee  #shaklee  #kulitcerah  #jerawat #nakcantik  #nakputih  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #sayanakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #ubatkurus  #putihgebu  #jomcantik  #jomkurus  #kulitputih  #kulitcantik #shakleesungaipetani
#shakleekedah #setcantik #setcantikshaklee #vitaminE #vitamincshaklee #vitaminc

ESP HOT DEMAND 🔥
-
ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact direct 😊
-
#espshaklee #shakleemalaysia #shakleeeffect #sayajualshaklee  #shaklee  #kulitcerah  #jerawat #nakcantik  #nakputih  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #sayanakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #ubatkurus  #putihgebu  #jomcantik  #jomkurus  #kulitputih  #kulitcantik #shakleesungaipetani
#shakleekedah #setcantik #setcantikshaklee #vitaminE #vitamincshaklee #vitaminc
0 0 2 hours ago

Top #kurusdenganselamat posts

TIPS RAHSIA ARTIS LANGSING DAN AWET MUDA⠀
.⠀
1. Banyakkan minum air kosong, elakkan air manis. Gula boleh bertukar jadi lemak. Kalori air manis pula tinggi dan boleh buat bertambah berat lemak.⠀
.⠀
2. Tidur awal. Orang yang tidur lambat selalunya suka makan tengah malam. Makan pula mee goreng mamak atau burger McD. Itulah punca berat naik bagai dipam-pam!⠀
.⠀
3. Elakkan makanan bergoreng. Nak muka flawless dan hilang buncit perut, kena elak makanan tinggi lemak. ⠀
.⠀
4. Exercise hanya jika dah eat clean. Kalau masih makan makanan berlemak dan berminyak, tak perlu exercise kuat-kuat untuk kurus. Tak da maunya. 😂😂⠀
.⠀
.⠀
PROGRAM ONLINE COACHING DIBUKA UNTUK PENDAFTARAN⠀
.⠀
Whatsapp ke nom 👇🏻 atau terus click link di profile IG for details dan yuran program. .⠀
.⠀
JOM KURUS SECARA ONLINE 🎯.
NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020?
.
.
🌸Coach Aida
📲+601111493832
Personally lost 20kg
Mom of 1, 34tahun
Kurus dari rumah😍
.
#resepidiet #kurusonline #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #jomkurus1malaysia #menudiet #kurusdenganselamat #dietatkins #dietketo #tipskurus #jomdiet #eatcleanmalaysia #jk1m #anugerahbintangpopular2019 #turunberatbadanonline #bubbleteaviral #bobatea #bestmenubobatea #videomasak #videoworkout #zumbamalaysia #personaltrainermalaysia
#groupwhatsappdiet #terimaakuseadanya #tuandanial #haze #jerebu #suamikumrblind #lelakimuyangdulu

TIPS RAHSIA ARTIS LANGSING DAN AWET MUDA⠀
.⠀
1. Banyakkan minum air kosong, elakkan air manis. Gula boleh bertukar jadi lemak. Kalori air manis pula tinggi dan boleh buat bertambah berat lemak.⠀
.⠀
2. Tidur awal. Orang yang tidur lambat selalunya suka makan tengah malam. Makan pula mee goreng mamak atau burger McD. Itulah punca berat naik bagai dipam-pam!⠀
.⠀
3. Elakkan makanan bergoreng. Nak muka flawless dan hilang buncit perut, kena elak makanan tinggi lemak. ⠀
.⠀
4. Exercise hanya jika dah eat clean. Kalau masih makan makanan berlemak dan berminyak, tak perlu exercise kuat-kuat untuk kurus. Tak da maunya. 😂😂⠀
.⠀
.⠀
PROGRAM ONLINE COACHING DIBUKA UNTUK PENDAFTARAN⠀
.⠀
Whatsapp ke nom 👇🏻 atau terus click link di profile IG for details dan yuran program. .⠀
.⠀
JOM KURUS SECARA ONLINE 🎯.
NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020?
.
.
🌸Coach Aida
📲+601111493832
Personally lost 20kg
Mom of 1, 34tahun
Kurus dari rumah😍
.
#resepidiet #kurusonline #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #jomkurus1malaysia #menudiet #kurusdenganselamat #dietatkins #dietketo #tipskurus #jomdiet #eatcleanmalaysia #jk1m #anugerahbintangpopular2019 #turunberatbadanonline #bubbleteaviral #bobatea #bestmenubobatea #videomasak #videoworkout #zumbamalaysia #personaltrainermalaysia 
#groupwhatsappdiet #terimaakuseadanya #tuandanial #haze #jerebu #suamikumrblind #lelakimuyangdulu
553 1 10 November, 2019

Ikan adalah sumber protein yang bagus dan boleh melajukan proses penurunan berat badan😃
.
Simple je nak kurus ni, kena ada
1⃣ ilmu
2⃣ group support positive
3⃣ personal coach
Untuk pastikan kita diet dgn pemakanan yang betul, seimbang dan tidak berlapar. Yang paling penting, 3 perkara diatas buat kita tak give up bila diet2 tapi result takde, ye dak?🤗
.
Boleh follow ig fitcouple coach
@kimira_fittrainer
@kimira_fittrainer
@kimira_fittrainer
Mereka jurulatih terbaik untuk bantu anda dapatkan #mealplansihat #beratideal nak kurus sebelum berakhirnya 2019 ni🔥
.
Rasa nak makan ikan bakar pulak bila tengok video ni🤭 Tag kawan2 anda yang tengah diet tu 😋👇 .
Coach Kimira 📲 +601116630306
.
#resepidiet #kurusonline #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #mukbang #menudiet #kurusdenganselamat #dietatkins #dietketo #tipskurus #herbalife #shaklee #jk1m #jomkurus13 #turunberatbadanonline #bubbleteaviral #bobatea #bestmenubobatea #videomasak #videoworkout #zumbamalaysia #fastfuriouspresent #kauyangpertama #dramasweetdreams #bigstage #personaltrainermalaysia
#groupwhatsappdiet

Ikan adalah sumber protein yang bagus dan boleh melajukan proses penurunan berat badan😃
.
Simple je nak kurus ni, kena ada 
1⃣ ilmu
2⃣ group support positive
3⃣ personal coach
Untuk pastikan kita diet dgn pemakanan yang betul, seimbang dan tidak berlapar. Yang paling penting, 3 perkara diatas buat kita tak give up bila diet2 tapi result takde, ye dak?🤗
.
Boleh follow ig fitcouple coach 
@kimira_fittrainer
@kimira_fittrainer
@kimira_fittrainer
Mereka jurulatih terbaik untuk bantu anda dapatkan #mealplansihat  #beratideal nak kurus sebelum berakhirnya 2019 ni🔥
.
Rasa nak makan ikan bakar pulak bila tengok video ni🤭 Tag kawan2 anda yang tengah diet tu 😋👇 .
Coach Kimira 📲 +601116630306
.
#resepidiet #kurusonline #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #mukbang #menudiet #kurusdenganselamat  #dietatkins #dietketo #tipskurus #herbalife #shaklee #jk1m  #jomkurus13 #turunberatbadanonline  #bubbleteaviral #bobatea #bestmenubobatea #videomasak #videoworkout #zumbamalaysia #fastfuriouspresent #kauyangpertama #dramasweetdreams #bigstage #personaltrainermalaysia 
#groupwhatsappdiet
2,692 5 20 August, 2019

ADA GAK MACAM NI 🤭 GANAS 🤣⠀
.⠀
Kesian la en somi. tak pasal2 kena belasah. ni mesti akibat lapar melampau. ⠀
.⠀
sebab tu penting ilmu kalau nak turun berat badan ni. tak perlu la en somi bersusah kena beli roti canai. boleh je masak sendiri kt rumah. Ada je makanan sedap kalau NAK diet ni.⠀
.⠀
best tak kalau dapat makan 5x sehari? tak sempat nk lapar. lagi best siap bagi free resepi. best ke best?⠀
.⠀ .
Berita baik! Pengambilan intake November masih dibuka sehingga 6hb .
Klik link di bio@naira.fittrainer untuk maklumat lanjut. ⠀
.⠀
Coach Ainni ⠀
019-2265702 ⠀
Kurus Fit Online Coaching.⠀
.⠀
#nairafittrainer
#Teamfittrainer
#KurusFitOnlineCoaching
#resepidiet  #kurusonline  #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin  #jomkurus1malaysia #menudiet  #kurusdenganselamat  #dietatkins #turunberatbadanonline  #bubbleteaviral  #bobatea #bestmenubobatea  #videomasak  #videoworkout #zumbamalaysia  #personaltrainermalaysia

ADA GAK MACAM NI 🤭 GANAS 🤣⠀
.⠀
Kesian la en somi. tak pasal2 kena belasah. ni mesti akibat lapar melampau. ⠀
.⠀
sebab tu penting ilmu kalau nak turun berat badan ni. tak perlu la en somi bersusah kena beli roti canai. boleh je masak sendiri kt rumah. Ada je makanan sedap kalau NAK diet ni.⠀
.⠀
best tak kalau dapat makan 5x sehari? tak sempat nk lapar. lagi best siap bagi free resepi. best ke best?⠀
.⠀ .
Berita baik! Pengambilan intake November masih dibuka sehingga 6hb . 
Klik link di bio@naira.fittrainer untuk maklumat lanjut. ⠀
.⠀
Coach Ainni ⠀
019-2265702 ⠀
Kurus Fit Online Coaching.⠀
.⠀
#nairafittrainer⠀
#Teamfittrainer⠀
#KurusFitOnlineCoaching⠀
#resepidiet #kurusonline #kurusselepasbersalin#kurussebelumkahwin #jomkurus1malaysia#menudiet #kurusdenganselamat #dietatkins#turunberatbadanonline #bubbleteaviral #bobatea#bestmenubobatea #videomasak #videoworkout#zumbamalaysia #personaltrainermalaysia
744 42 5 November, 2019

BASIC SKILLS ⠀
.⠀
.⠀
Jom lihat video ni hingga habis. Dah tau mcmne nak buat? Boleh la uolls tolng para isteri & ibu2 kt dapur tu. ⠀
.⠀
Utk encik suami boleh la tolong wife di dapur pun salah satu cara tanda you show your support dalam her weight loss journey.⠀
.⠀
Tak sempat nak join program KFOC Intake Oktober ni? ⠀
.⠀
Berita baik! Pengambilan intake November masih dibuka sehingga 6hb . Klik link di bio@naira.fittrainer untuk maklumat lanjut. ⠀
.⠀
Coach Ainni ⠀
019-2265702 ⠀
Kurus Fit Online Coaching.⠀
.⠀
#nairafittrainer
#Teamfittrainer
#KurusFitOnlineCoaching
#resepidiet  #kurusonline  #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin  #jomkurus1malaysia #menudiet  #kurusdenganselamat  #dietatkins #turunberatbadanonline  #bubbleteaviral  #bobatea #bestmenubobatea  #videomasak  #videoworkout #zumbamalaysia  #personaltrainermalaysia

BASIC SKILLS ⠀
.⠀
.⠀
Jom lihat video ni hingga habis. Dah tau mcmne nak buat? Boleh la uolls tolng para isteri & ibu2 kt dapur tu. ⠀
.⠀
Utk encik suami boleh la tolong wife di dapur pun salah satu cara tanda you show your support dalam her weight loss journey.⠀
.⠀
Tak sempat nak join program KFOC Intake Oktober ni? ⠀
.⠀
Berita baik! Pengambilan intake November masih dibuka sehingga 6hb . Klik link di bio@naira.fittrainer untuk maklumat lanjut. ⠀
.⠀
Coach Ainni ⠀
019-2265702 ⠀
Kurus Fit Online Coaching.⠀
.⠀
#nairafittrainer⠀
#Teamfittrainer⠀
#KurusFitOnlineCoaching⠀
#resepidiet #kurusonline #kurusselepasbersalin#kurussebelumkahwin #jomkurus1malaysia#menudiet #kurusdenganselamat #dietatkins#turunberatbadanonline #bubbleteaviral #bobatea#bestmenubobatea #videomasak #videoworkout#zumbamalaysia #personaltrainermalaysia
451 4 4 November, 2019

ADA BERANI KE NAK TERBALIKKAN? ⠀
.⠀
.⠀
Tak perlu terbalikkan pun. Sebelum atau selepas kahwin sama je di posisi yang sama. Kalau saja cari pasal, boleh terbalikan 🤣⠀
.⠀
credit to Lawak.Terhad⠀
.⠀
Berita baik! Pengambilan intake Disember telah dibuka. Boleh klik link di bio profile @naira.fittrainer untuk detail program. ⠀

Coach Ainni ⠀
019-2265702 ⠀
Kurus Fit Online Coaching.⠀
.⠀
#nairafittrainer
#Teamfittrainer
#KurusFitOnlineCoaching
#resepidiet  #kurusonline  #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin  #jomkurus1malaysia #menudiet  #kurusdenganselamat  #dietatkins #turunberatbadanonline  #bubbleteaviral  #bobatea #bestmenubobatea  #videomasak  #videoworkout #zumbamalaysia  #personaltrainermalaysia

ADA BERANI KE NAK TERBALIKKAN? ⠀
.⠀
.⠀
Tak perlu terbalikkan pun. Sebelum atau selepas kahwin sama je di posisi yang sama. Kalau saja cari pasal, boleh terbalikan 🤣⠀
.⠀
credit to Lawak.Terhad⠀
.⠀
Berita baik! Pengambilan intake Disember telah dibuka. Boleh klik link di bio profile @naira.fittrainer untuk detail program. ⠀
⠀
Coach Ainni ⠀
019-2265702 ⠀
Kurus Fit Online Coaching.⠀
.⠀
#nairafittrainer⠀
#Teamfittrainer⠀
#KurusFitOnlineCoaching⠀
#resepidiet #kurusonline #kurusselepasbersalin#kurussebelumkahwin #jomkurus1malaysia#menudiet #kurusdenganselamat #dietatkins#turunberatbadanonline #bubbleteaviral #bobatea#bestmenubobatea #videomasak #videoworkout#zumbamalaysia #personaltrainermalaysia
834 39 8 November, 2019

Sedikit info tentang tidur dr public health Malaysia.⠀
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻⠀
.⠀

Adakah anda lebih suka tidur dengan lampu terbuka atau televisyen dipasang? fikirkan semula.⠀

Kajian terkini yang melibatkan 43,722 wanita di US mendapati individu yang tidur dalam keadaan TV atau lampu terpasang dikaitkan dengan⠀
. ⠀
.⠀
✅ Peningkatan 5kg berat badan atau lebih⠀
✅ Peningkatan risiko 10% BMI⠀
✅ Risiko lebih tinggi untuk berlebihan berat badan atau obesiti.⠀
.⠀
Kajian yang dilakukan pada haiwan di makmal menyokong hipotesis kesan cahaya lampu kepada melatonin regulasi 'body clock" yang mengawal masa tidur- sedar manusia.⠀

Walaupun faktor pendedahan kepada cahaya lampu boleh menyebabkan peningkatan berat badan,pengambilan makanan berkalori tinggi dan gaya hidup tidak aktif merupakan punca utama obesiti.⠀

Sumber dari⠀

Park YM, White AJ, Jackson CL, Weinberg CR, Sandler DP. Association of Exposure to Artificial Light at Night While Sleeping With Risk of Obesity in Women. JAMA Intern Med. Published online June 10, 2019.⠀
.⠀
Coach Ainni ⠀
019-2265702 ⠀
Kurus Fit Online Coaching.⠀
.⠀
#nairafittrainer
#Teamfittrainer
#KurusFitOnlineCoaching
#resepidiet  #kurusonline  #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin  #jomkurus1malaysia #menudiet  #kurusdenganselamat  #dietatkins #turunberatbadanonline  #bubbleteaviral  #bobatea #bestmenubobatea  #videomasak  #videoworkout #zumbamalaysia  #personaltrainermalaysia

Sedikit info tentang tidur dr public health Malaysia.⠀
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻⠀
.⠀
⠀
Adakah anda lebih suka tidur dengan lampu terbuka atau televisyen dipasang? fikirkan semula.⠀
⠀
Kajian terkini yang melibatkan 43,722 wanita di US mendapati individu yang tidur dalam keadaan TV atau lampu terpasang dikaitkan dengan⠀
. ⠀
.⠀
✅ Peningkatan 5kg berat badan atau lebih⠀
✅ Peningkatan risiko 10% BMI⠀
✅ Risiko lebih tinggi untuk berlebihan berat badan atau obesiti.⠀
.⠀
Kajian yang dilakukan pada haiwan di makmal menyokong hipotesis kesan cahaya lampu kepada melatonin regulasi 'body clock" yang mengawal masa tidur- sedar manusia.⠀
⠀
Walaupun faktor pendedahan kepada cahaya lampu boleh menyebabkan peningkatan berat badan,pengambilan makanan berkalori tinggi dan gaya hidup tidak aktif merupakan punca utama obesiti.⠀
⠀
Sumber dari⠀
⠀
Park YM, White AJ, Jackson CL, Weinberg CR, Sandler DP. Association of Exposure to Artificial Light at Night While Sleeping With Risk of Obesity in Women. JAMA Intern Med. Published online June 10, 2019.⠀
.⠀
Coach Ainni ⠀
019-2265702 ⠀
Kurus Fit Online Coaching.⠀
.⠀
#nairafittrainer⠀
#Teamfittrainer⠀
#KurusFitOnlineCoaching⠀
#resepidiet #kurusonline #kurusselepasbersalin#kurussebelumkahwin #jomkurus1malaysia#menudiet #kurusdenganselamat #dietatkins#turunberatbadanonline #bubbleteaviral #bobatea#bestmenubobatea #videomasak #videoworkout#zumbamalaysia #personaltrainermalaysia
810 76 5 November, 2019

KENAPA lepas kahwin boleh naik berat badan?⠀
.⠀
Ok coach share 5 situasi yang ramai pasangan selalu buat⠀
.⠀
1. Dah kena banyak rumah nak kena balik. Rumah mak ayah sendiri rumah mertua lagi. Kalau balik mesti laaa makan sedap kann?bertambah siapp 😅⠀
.⠀
2. Busy kerja tak sempat nak masak proper. Selalu beli atau makan kat luar. Tak punn selalu drive thru 🧘🏻‍♀️⠀
.⠀
3. Tak sempat nak bersenam dan kurang minum air kosong⠀
.⠀
4. Tidur lewat dan suka makan lewat malam⠀
.⠀
5. Kena habiskan makanan anak anak⠀
.⠀
So check balikkk ada tak alami situasi atas nie? Kalau ada no problem. Next post coach share cmne nk atasi wokeh 😍🙋🏻‍♀️⠀
.⠀
.⠀
Coach Ainni ⠀
019-2265702 ⠀
Kurus Fit Online Coaching.⠀
.⠀
#nairafittrainer
#Teamfittrainer
#KurusFitOnlineCoaching
#resepidiet  #kurusonline  #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin  #jomkurus1malaysia #menudiet  #kurusdenganselamat  #dietatkins #turunberatbadanonline  #bubbleteaviral  #bobatea #bestmenubobatea  #videomasak  #videoworkout #zumbamalaysia  #personaltrainermalaysia

KENAPA lepas kahwin boleh naik berat badan?⠀
.⠀
Ok coach share 5 situasi yang ramai pasangan selalu buat⠀
.⠀
1. Dah kena banyak rumah nak kena balik. Rumah mak ayah sendiri rumah mertua lagi. Kalau balik mesti laaa makan sedap kann?bertambah siapp 😅⠀
.⠀
2. Busy kerja tak sempat nak masak proper. Selalu beli atau makan kat luar. Tak punn selalu drive thru 🧘🏻‍♀️⠀
.⠀
3. Tak sempat nak bersenam dan kurang minum air kosong⠀
.⠀
4. Tidur lewat dan suka makan lewat malam⠀
.⠀
5. Kena habiskan makanan anak anak⠀
.⠀
So check balikkk ada tak alami situasi atas nie? Kalau ada no problem. Next post coach share cmne nk atasi wokeh 😍🙋🏻‍♀️⠀
.⠀
.⠀
Coach Ainni ⠀
019-2265702 ⠀
Kurus Fit Online Coaching.⠀
.⠀
#nairafittrainer⠀
#Teamfittrainer⠀
#KurusFitOnlineCoaching⠀
#resepidiet #kurusonline #kurusselepasbersalin#kurussebelumkahwin #jomkurus1malaysia#menudiet #kurusdenganselamat #dietatkins#turunberatbadanonline #bubbleteaviral #bobatea#bestmenubobatea #videomasak #videoworkout#zumbamalaysia #personaltrainermalaysia
887 8 8 November, 2019