#kurusdengansihat Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #kurusdengansihat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
51 minutes
Average like
10
Average comment
0.1
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
8 0 57 minutes ago
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1 0 57 minutes ago
@mira_hlcoach Profile picture

@mira_hlcoach

Jalan kaki memang best boleh bakar kalori. Tapi...Agak jauh kalau budak kecik nak jalan kaki dari pintu utama ke Ecopark, Bukit Merah. 😅
.
Aishah merengek suruh dukung.😂 Mujur tak jauh sangat. 😅Kang makin sado ummi nanti.
.
#teamsurikurus
#nakkurusbalik #cariherbalife #mudahnyakurus #makanansedap #kurustanpaberlapar #caraturunkanberattanpaubat #menuturunberat #menukurus #caraturunberatbadan #produkmurah #badancantik #petuakuruscepat #rahsiakurus #rahsiakuruscepat #rahsiakulitcantik #carakuruscepat #nakcepatkurus #kurusdansihat #kurusdengansihat #produkcepatkurus

Jalan kaki memang best boleh bakar kalori. Tapi...Agak jauh kalau budak kecik nak jalan kaki dari pintu utama ke Ecopark, Bukit Merah. 😅
.
Aishah merengek suruh dukung.😂 Mujur tak jauh sangat. 😅Kang makin sado ummi nanti.
.
#teamsurikurus 
#nakkurusbalik #cariherbalife #mudahnyakurus #makanansedap #kurustanpaberlapar #caraturunkanberattanpaubat #menuturunberat #menukurus #caraturunberatbadan #produkmurah #badancantik #petuakuruscepat #rahsiakurus #rahsiakuruscepat #rahsiakulitcantik #carakuruscepat #nakcepatkurus #kurusdansihat #kurusdengansihat #produkcepatkurus
0 0 1 hour ago
@juwitaa_01 Profile picture

@juwitaa_01

Dah cuba kopi Klubna & Laleh ni?
Sesuai buat siapa yg tengah diet & mahukan tenaga sepanjang masa. #kurusdengansihat

Kopi dan jus yang membantu menurunkan berat badan!

Wasap.my/601130330924/klubna

Boleh dapatkan di
juwita juwita
lot tengah,depan pizzahut
batu6 giant sandakan
9pagi-10mlm
#teamjuwitaberjaya
#klubnalaleh
#kopikurusviral

Dah cuba kopi Klubna & Laleh ni? 
Sesuai buat siapa yg tengah diet & mahukan tenaga sepanjang masa. #kurusdengansihat

Kopi dan jus yang membantu menurunkan berat badan!

Wasap.my/601130330924/klubna

Boleh dapatkan di 
juwita juwita 
lot tengah,depan pizzahut 
batu6 giant sandakan 
9pagi-10mlm 
#teamjuwitaberjaya 
#klubnalaleh 
#kopikurusviral
0 0 1 hour ago
@thila_fitonline Profile picture

@thila_fitonline

Kuala Lumpur, Malaysia

Adakah anda mempunyai salah satu tabiat ni 🤔👆🏻
.
Kini masanya utk ubah gaya hidup anda ke lebih sihat 👍🏼👍🏼👍🏼
.
Jgn tunggu2 lg ambil tindakan skrg!!
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @thila_fitonline utk tips diet & kurus dgn sihat
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM TURUN BERAT ONLINE👇👇
Klik link di Bio saya @thila_fitonline atau Whatsapp 📲 60126662889
.
#resepidiet #pradamalaysia
#kempisperutczer #coachkuruswanita
#kurusselepasbersalin
#bajusizebesarmalaysia
#intermittentfasting
#dietkuruskevinzahri
#senamankurus
#langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping #lotionkurusmurah
#teampowerfitmalaysia

Adakah anda mempunyai salah satu tabiat ni 🤔👆🏻
.
 Kini masanya utk ubah gaya hidup anda ke lebih sihat 👍🏼👍🏼👍🏼
.
Jgn tunggu2 lg ambil tindakan skrg!!
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @thila_fitonline utk tips diet & kurus dgn sihat
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM TURUN BERAT ONLINE👇👇
Klik link di Bio saya @thila_fitonline atau Whatsapp 📲 60126662889
.
#resepidiet #pradamalaysia
#kempisperutczer #coachkuruswanita
#kurusselepasbersalin
#bajusizebesarmalaysia
#intermittentfasting
#dietkuruskevinzahri
#senamankurus
#langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping #lotionkurusmurah
#teampowerfitmalaysia
3 0 2 hours ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
4 0 2 hours ago
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1 1 2 hours ago
@munet_rehman Profile picture

@munet_rehman

It's All about nutrition..Ianya adalah tentang NUTRISI yg kita beri pada setiap satu sel yg ada dalam badan kita..
.
Kita ada lebih 30 Trillion sel dalam badan. Sel merupakan unit asas dan terkecil dan membentuk organ dan sistem badan kita. SEL menbentuk TISU, TISU membentuk ORGAN, dan ORGAN membentuk SISTEM..
.
Jadi, bagi makanan bernutrisi yang terbaik untuk SEL BADAN ANDA..Badan anda akan perform very well 💪
.
#coachmunet #memperjuangkangayahidupsihat
Coach Munet +60193676876
.
____________^___________^______________^__________
Follow ➡️ IG @munet_rehman untuk tips,info dan ilmu baru setiap hari. Turn on notifications agar anda tak ketinggalan new post dari saya
.
.
#coachmunet #tipssihat #tipskurus #langsing #jk1m #turunlemak #turunberatonline #kakimakan #plussize #programturunberatbadan #zumbamalaysia #weighlosschallengeonline #jomkurus #kurusdengansihat #kurusdenganselamat #langsingcepat #detox #likeforlike #socialmedia #pancakehouse #plussize #kekechallenge #healthymealplan #dietsihat

It's All about nutrition..Ianya adalah tentang NUTRISI yg kita beri pada setiap satu sel yg ada dalam badan kita..
.
Kita ada lebih 30 Trillion sel dalam badan. Sel merupakan unit asas dan terkecil dan membentuk organ dan sistem badan kita. SEL menbentuk TISU, TISU membentuk ORGAN, dan ORGAN membentuk SISTEM..
.
Jadi, bagi makanan bernutrisi yang terbaik untuk SEL BADAN ANDA..Badan anda akan perform very well 💪
.
#coachmunet #memperjuangkangayahidupsihat
Coach Munet +60193676876
.
____________^___________^______________^__________
Follow ➡️ IG @munet_rehman untuk tips,info dan ilmu baru setiap hari. Turn on notifications agar anda tak ketinggalan new post dari saya
.
.
#coachmunet #tipssihat #tipskurus #langsing #jk1m #turunlemak #turunberatonline #kakimakan #plussize #programturunberatbadan #zumbamalaysia #weighlosschallengeonline #jomkurus #kurusdengansihat #kurusdenganselamat #langsingcepat #detox #likeforlike #socialmedia #pancakehouse #plussize #kekechallenge #healthymealplan #dietsihat
35 0 5 hours ago
@secantikdiva_nadd Profile picture

@secantikdiva_nadd

That fact change after 17kg lost 😱😱😱 MashaAllah! ============================ .
.
Program KURUS 30 HARI .
.
✔️ Turun 5-20kg NOW
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Reward
✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN .
.
💯 turun berat bagi yg ikut guideline .
.

DAFTAR SEKARANG
.
Start Now 📲01126995322
21 DAYS .
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching
.
#TeamDetoxChallenge
#ProgramKurus21hari
#CoachKurusOnline
#ShakleeMalaysia
#fazura #mahukurus #iamshakleelover #setkuruspower #terlajakkurus #nakkurusbalik #carishaklee #mudahnyakurus #makanansedap #kurustanpaberlapar #caraturunkanberattanpaubat #menuturunberat #menukurus #caraturunberatbadan #produkmurah #badancantik #petuakuruscepat #rahsiakurus #rahsiakuruscepat #rahsiakulitcantik #carakuruscepat #nakcepatkurus #kurusdansihat #kurusdengansihat #produkcepatkurus

That fact change after 17kg lost 😱😱😱 MashaAllah! ============================ .
.
Program KURUS 30 HARI .
.
✔️ Turun 5-20kg NOW
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Reward
✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN .
.
💯 turun berat bagi yg ikut guideline .
.

DAFTAR SEKARANG
.
Start Now 📲01126995322
21 DAYS .
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching
.
#TeamDetoxChallenge
#ProgramKurus21hari
#CoachKurusOnline
#ShakleeMalaysia
#fazura #mahukurus #iamshakleelover #setkuruspower #terlajakkurus #nakkurusbalik #carishaklee #mudahnyakurus #makanansedap #kurustanpaberlapar #caraturunkanberattanpaubat #menuturunberat #menukurus #caraturunberatbadan #produkmurah #badancantik #petuakuruscepat #rahsiakurus #rahsiakuruscepat #rahsiakulitcantik #carakuruscepat #nakcepatkurus #kurusdansihat #kurusdengansihat #produkcepatkurus
3 0 6 hours ago
@secantikdiva_nadd Profile picture

@secantikdiva_nadd

Pasir Mas

That fact change after 17kg lost 😱😱😱 MashaAllah! ============================ .
.
Program KURUS 30 HARI .
.
✔️ Turun 5-20kg NOW
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Reward
✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN .
.
💯 turun berat bagi yg ikut guideline .
.

DAFTAR SEKARANG
.
Start Now 📲01126995322
21 DAYS .
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching
.
#TeamDetoxChallenge
#ProgramKurus21hari
#CoachKurusOnline
#ShakleeMalaysia
#fazura #mahukurus #iamshakleelover #setkuruspower #terlajakkurus #nakkurusbalik #carishaklee #mudahnyakurus #makanansedap #kurustanpaberlapar #caraturunkanberattanpaubat #menuturunberat #menukurus #caraturunberatbadan #produkmurah #badancantik #petuakuruscepat #rahsiakurus #rahsiakuruscepat #rahsiakulitcantik #carakuruscepat #nakcepatkurus #kurusdansihat #kurusdengansihat #produkcepatkurus

That fact change after 17kg lost 😱😱😱 MashaAllah! ============================ .
.
Program KURUS 30 HARI .
.
✔️ Turun 5-20kg NOW
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Reward
✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN .
.
💯 turun berat bagi yg ikut guideline .
.

DAFTAR SEKARANG
.
Start Now 📲01126995322
21 DAYS .
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching
.
#TeamDetoxChallenge
#ProgramKurus21hari
#CoachKurusOnline
#ShakleeMalaysia
#fazura #mahukurus #iamshakleelover #setkuruspower #terlajakkurus #nakkurusbalik #carishaklee #mudahnyakurus #makanansedap #kurustanpaberlapar #caraturunkanberattanpaubat #menuturunberat #menukurus #caraturunberatbadan #produkmurah #badancantik #petuakuruscepat #rahsiakurus #rahsiakuruscepat #rahsiakulitcantik #carakuruscepat #nakcepatkurus #kurusdansihat #kurusdengansihat #produkcepatkurus
1 0 6 hours ago
@secantikdiva_nadd Profile picture

@secantikdiva_nadd

Pasir Mas

That fact change after 17kg lost 😱😱😱 MashaAllah! ============================ .
.
Program KURUS 30 HARI .
.
✔️ Turun 5-20kg NOW
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Reward
✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN .
.
💯 turun berat bagi yg ikut guideline .
.

DAFTAR SEKARANG
.
Start Now 📲01126995322
21 DAYS .
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching
.
#TeamDetoxChallenge
#ProgramKurus21hari
#CoachKurusOnline
#ShakleeMalaysia
#fazura #mahukurus #iamshakleelover #setkuruspower #terlajakkurus #nakkurusbalik #carishaklee #mudahnyakurus #makanansedap #kurustanpaberlapar #caraturunkanberattanpaubat #menuturunberat #menukurus #caraturunberatbadan #produkmurah #badancantik #petuakuruscepat #rahsiakurus #rahsiakuruscepat #rahsiakulitcantik #carakuruscepat #nakcepatkurus #kurusdansihat #kurusdengansihat #produkcepatkurus

That fact change after 17kg lost 😱😱😱 MashaAllah! ============================ .
.
Program KURUS 30 HARI .
.
✔️ Turun 5-20kg NOW
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Reward
✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN .
.
💯 turun berat bagi yg ikut guideline .
.

DAFTAR SEKARANG
.
Start Now 📲01126995322
21 DAYS .
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching
.
#TeamDetoxChallenge
#ProgramKurus21hari
#CoachKurusOnline
#ShakleeMalaysia
#fazura #mahukurus #iamshakleelover #setkuruspower #terlajakkurus #nakkurusbalik #carishaklee #mudahnyakurus #makanansedap #kurustanpaberlapar #caraturunkanberattanpaubat #menuturunberat #menukurus #caraturunberatbadan #produkmurah #badancantik #petuakuruscepat #rahsiakurus #rahsiakuruscepat #rahsiakulitcantik #carakuruscepat #nakcepatkurus #kurusdansihat #kurusdengansihat #produkcepatkurus
2 0 6 hours ago
@rosidahussin Profile picture

@rosidahussin

Pendaftaran ONLINE COACHING INTAKE BULAN NOVEMBER dibuka
.
PROGRAM TURUN BERAT BADAN SECARA ONLINE
✔️ Ada mealplan sihat
✔️ ada coach yang selalu pantau apa yang anda makan
✔️ ada coachee yang sama2 berjuang turun berat badan
✔️ ada video workout dari special trainer
✔️ ada sessi weight review setiap minggu .
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA .
📲 Click link Whatsapp di bio @rosidahussin
@rosidahussin
.
Coach Rosida 0192623445
.
resepidiet #rosidahussin
#kempisperutczer #coachkuruswanita
#kurusselepasbersalin
#bajusizebesarmalaysia
#intermittentfasting
#dietkuruskevinzahri
#senamankurus
#langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping #lotionkurusmurah
#teampowerfitmalaysia

Pendaftaran ONLINE COACHING INTAKE BULAN NOVEMBER dibuka
.
PROGRAM TURUN BERAT BADAN SECARA ONLINE
✔️ Ada mealplan sihat
✔️ ada coach yang selalu pantau apa yang anda makan
✔️ ada coachee yang sama2 berjuang turun berat badan
✔️ ada video workout dari special trainer
✔️ ada sessi weight review setiap minggu .
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA .
📲 Click link Whatsapp di bio @rosidahussin
@rosidahussin
. 
Coach Rosida 0192623445
. 
resepidiet #rosidahussin
#kempisperutczer #coachkuruswanita
#kurusselepasbersalin
#bajusizebesarmalaysia
#intermittentfasting
#dietkuruskevinzahri
#senamankurus
#langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping #lotionkurusmurah
#teampowerfitmalaysia
0 0 7 hours ago
@mira_hlcoach Profile picture

@mira_hlcoach

Ramai jugak yang takut hujung minggu sebab hujung minggu ni selalu termakan lebih.
.
Masa hujung minggu nilah paling penting ada TC Formula ni. Semua herba 👆🏻 ni membantu meningkatkan metabolisme dan merupakan pembantu pembakaran lemak. Selain itu jugak membantu penghadaman lebih lancar. Makan banyak-banyak tapi tak nak keluar pulak, naya. 😂 TC juga bertindak sebagai energy booster, saya selalu ambik TC sebagai talian hayat untuk bantu lebih bertenaga. Orang yang tak berapa suka minum kopi sebagai energy booster, TC Formula ni sangatlah sesuai untuk saya. ☺️
.
Sehari dua termakan lebih InshaAllah berat masih terkawal lagi dengan pengambilan TC formula. Kalau ikut mealplan weight loss pun akan lebih laju berbanding biasa.
.
Siapa pernah cuba?
.
========== END YEAR CHALLENGE ! ♥️ ❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak
❌tak wajib eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize Mealplan yang mudah
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach Amira 📱0174404613

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

#nakkurusbalik #cariherbalife #mudahnyakurus #makanansedap #kurustanpaberlapar #caraturunkanberattanpaubat #menuturunberat #menukurus #caraturunberatbadan #produkmurah #badancantik #petuakuruscepat #rahsiakurus #rahsiakuruscepat #rahsiakulitcantik #carakuruscepat #nakcepatkurus #kurusdansihat #kurusdengansihat #produkcepatkurus

Ramai jugak yang takut hujung minggu sebab hujung minggu ni selalu termakan lebih.
.
Masa hujung minggu nilah paling penting ada TC Formula ni. Semua herba 👆🏻 ni membantu meningkatkan metabolisme dan merupakan pembantu pembakaran lemak. Selain itu jugak membantu penghadaman lebih lancar. Makan banyak-banyak tapi tak nak keluar pulak, naya. 😂 TC juga bertindak sebagai energy booster, saya selalu ambik TC sebagai talian hayat untuk bantu lebih bertenaga. Orang yang tak berapa suka minum kopi sebagai energy booster, TC Formula ni sangatlah sesuai untuk saya. ☺️
.
Sehari dua termakan lebih InshaAllah berat masih terkawal lagi dengan pengambilan TC formula. Kalau ikut mealplan weight loss pun akan lebih laju berbanding biasa.
.
Siapa pernah cuba?
.
========== END YEAR CHALLENGE ! ♥️ ❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak
❌tak wajib eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize Mealplan yang mudah
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach Amira 📱0174404613

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

#nakkurusbalik #cariherbalife #mudahnyakurus #makanansedap #kurustanpaberlapar #caraturunkanberattanpaubat #menuturunberat #menukurus #caraturunberatbadan #produkmurah #badancantik #petuakuruscepat #rahsiakurus #rahsiakuruscepat #rahsiakulitcantik #carakuruscepat #nakcepatkurus #kurusdansihat #kurusdengansihat #produkcepatkurus
2 0 9 hours ago
@coach_fian Profile picture

@coach_fian

Kuala Lumpur, Malaysia

Result minggu lepas! Minggu ni? Mesti lagi 🔥🔥🔥🔥🔥 Diet sorang-sorang ke laut tu? Jom la ke join Elite Coaching dan commit betul-betul❤️ Ramai kawan boleh support dan beri aura positif. 💯

END YEAR CHALLENGE ! ♥️ ❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak
❌tak wajib eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize Mealplan yang mudah
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach fian📱018 220 8867
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

#nakkurusbalik #cariherbalife #mudahnyakurus #makanansedap #kurustanpaberlapar #caraturunkanberattanpaubat #menuturunberat #menukurus #caraturunberatbadan #produkmurah #badancantik #petuakuruscepat #rahsiakurus #rahsiakuruscepat #rahsiakulitcantik #carakuruscepat #nakcepatkurus #kurusdansihat #kurusdengansihat #produkcepatkurus

Result minggu lepas! Minggu ni? Mesti lagi 🔥🔥🔥🔥🔥 Diet sorang-sorang ke laut tu? Jom la ke join Elite Coaching dan commit betul-betul❤️ Ramai kawan boleh support dan beri aura positif. 💯

END YEAR CHALLENGE ! ♥️ ❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak
❌tak wajib eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize Mealplan yang mudah
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach fian📱018 220 8867
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

#nakkurusbalik #cariherbalife #mudahnyakurus #makanansedap #kurustanpaberlapar #caraturunkanberattanpaubat #menuturunberat #menukurus #caraturunberatbadan #produkmurah #badancantik #petuakuruscepat #rahsiakurus #rahsiakuruscepat #rahsiakulitcantik #carakuruscepat #nakcepatkurus #kurusdansihat #kurusdengansihat #produkcepatkurus
4 0 16 hours ago
@whitefluffy.jannanick Profile picture

@whitefluffy.jannanick

Our idol @neelofa share cara dia baca doa rezeki ❤️ as she said, Doa ni tak semestinya dibaca selepas solat tetapi boleh dibaca anytime. Thank you, Lofa! Jom kita amalkan.

video from @whatlofareads
.
#neelofa #naurashares #caraberdoa #icsyvmy #lofashares #kurus #misikurus #shaheizysam #freakyfitz #kurusdengansihat #kuruscepat #diet #teamdiet #mudahkurus #demica #chocofit #samtilla #freakyfitzkl #cococurve #chocofit #juzfit #kurusbadan #exercise #diet #neelofa

Our idol @neelofa share cara dia baca doa rezeki ❤️ as she said, Doa ni tak semestinya dibaca selepas solat tetapi boleh dibaca anytime. Thank you, Lofa! Jom kita amalkan.

video from @whatlofareads
.
#neelofa #naurashares #caraberdoa #icsyvmy #lofashares #kurus #misikurus #shaheizysam #freakyfitz #kurusdengansihat #kuruscepat #diet #teamdiet #mudahkurus #demica #chocofit #samtilla #freakyfitzkl #cococurve #chocofit #juzfit #kurusbadan #exercise #diet #neelofa
86 0 21 hours ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Baru tahu warna tag dekat bungkusan roti tu menunjukkan hari apa roti itu dibuat.😆
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Baru tahu warna tag dekat bungkusan roti tu menunjukkan hari apa roti itu dibuat.😆
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
19 0 19 October, 2019
@freakyfitz.shaheizysam Profile picture

@freakyfitz.shaheizysam

"@neelofa share cara dia baca doa rezeki ❤️ as she said, Doa ni tak semestinya dibaca selepas solat tetapi boleh dibaca anytime. Thank you, Lofa! Jom kita amalkan.

video from @whatlofareads @saaf.beauty
.
#neelofa #naurashares #caraberdoa #icsyvmy #lofashares #kurus #misikurus #shaheizysam #freakyfitz #kurusdengansihat #kuruscepat #diet #teamdiet #mudahkurus #demica #chocofit #samtilla #freakyfitzkl #cococurve #chocofit #juzfit #kurusbadan #exercise #diet #neelofa

"@neelofa share cara dia baca doa rezeki ❤️ as she said, Doa ni tak semestinya dibaca selepas solat tetapi boleh dibaca anytime. Thank you, Lofa! Jom kita amalkan.

video from @whatlofareads @saaf.beauty
.
#neelofa #naurashares #caraberdoa #icsyvmy #lofashares #kurus #misikurus #shaheizysam #freakyfitz #kurusdengansihat #kuruscepat #diet #teamdiet #mudahkurus #demica #chocofit #samtilla #freakyfitzkl #cococurve #chocofit #juzfit #kurusbadan #exercise #diet #neelofa
47 0 19 October, 2019
@freakyfitz.shaheizysam Profile picture

@freakyfitz.shaheizysam

14 hari turun 4kg guys, terus repeat lagi order😍 Alhamdulillah jom dapat freakyfitz tak perlu diet tak perlu bersenam sedar2 berat dah turun, yeayyy✅
.
Yang nak dapatkan Freaky Fitz cepat whatsapp 013-3574002 atau klik je link di bio ig✅
.
#kurus #misikurus #shaheizysam #freakyfitz #kurusdengansihat #kuruscepat #diet #teamdiet #mudahkurus #demica #chocofit #samtilla

14 hari turun 4kg guys, terus repeat lagi order😍 Alhamdulillah jom dapat freakyfitz tak perlu diet tak perlu bersenam sedar2 berat dah turun, yeayyy✅
.
Yang nak dapatkan Freaky Fitz cepat whatsapp 013-3574002 atau klik je link di bio ig✅
.
#kurus #misikurus #shaheizysam #freakyfitz #kurusdengansihat #kuruscepat #diet #teamdiet #mudahkurus #demica #chocofit #samtilla
1 0 19 October, 2019
@freakyfitz.shaheizysam Profile picture

@freakyfitz.shaheizysam

MACAM MANA LISA SURIHANI BOLEH KURUS CANTIK MACAM NI? APAKAH RAHSIANYA? Seperti yang kita semua tahu, Lisa ni memang lah sangat cantik masyaAllah, baru2 ni kita tengok lagi cantik dan kurus. Apakah tipsnya? Ha meh baca tips-tips di bawah ini yang Lisa pernah share 😊

1. Kawal Hidangan
.
Maksudnya kawal kuantiti makanan, contohnya janganlah ambil nasi membukit atau lauk yang banyak. Lisa amalkan cara makan seperti 1 pinggan, setengah adalah karbohidrat, suku adalah sayur and suku lagi adalah protein. Jangan ikut nafsu makan sangat. Hehehe
Kata Lisa lagi, kurangkan makanan yang banyak kalori.
.
2. Makan buah sebelum makan
.
Lisa amalkan makan buah sebelum makan nasi. Apa-apa buah kerana buah penting dalam makanan seharian. Boleh check jenis buah yang boleh kurangkan berat dengan cepat.
.
3. Bersenam
.
Lisa tidak pernah bersenam sebelum ini, malah semasa berpantang, Lisa cuma diet dan kawal pemakanan sahaja. Hasilnya, penurunan berat badan sangat lambat. Jadi Lisa nekad untuk bersenam disamping mengamalkan pemakanan sihat. Lisa juga terkejut kerana mendapat penurunan berat badan secara mendadak. Malah, Lisa masih mengamalkan senaman kerana mula suka pada aktiviti tersebut. Makin fit la nanti :)
.
4. Air Masak
.
Apabila mengawal pemakanan, Lisa akui yang dia mula berasa lapar. Tetapi Lisa kongsikan satu tip iaitu jika berasa lapar, boleh minum air 1 gelas. Jika masih rasa lapar, maksudnya badan masih memerlukan makanan. Jika sebaliknya, ia hanyalah hormone trick.
.
5. Supplement
.
Lisa mengambil supplement asas dan simple seperti multivitamin dan B Complex
.
Credit : @saaf.beauty
.
Nak kurus? Tanpa diet? Tanpa exercise? Jom dapatkan #freakyfitz baru laa turun 5kg dalam seminggu, whatsapp 013-3574002 atau klik je link di bio ig✨👍🏻
.
#kurus #misikurus #shaheizysam #freakyfitz #kurusdengansihat #kuruscepat #diet #teamdiet #mudahkurus #demica #chocofit #samtilla #freakyfitzkl #cococurve #chocofit #juzfit #kurusbadan #exercise #diet #neelofa

MACAM MANA LISA SURIHANI BOLEH KURUS CANTIK MACAM NI? APAKAH RAHSIANYA? Seperti yang kita semua tahu, Lisa ni memang lah sangat cantik masyaAllah, baru2 ni kita tengok lagi cantik dan kurus. Apakah tipsnya?  Ha meh baca tips-tips di bawah ini yang Lisa pernah share 😊

1. Kawal Hidangan
.
Maksudnya kawal kuantiti makanan, contohnya janganlah ambil nasi membukit atau lauk yang banyak. Lisa amalkan cara makan seperti 1 pinggan, setengah adalah karbohidrat, suku adalah sayur and suku lagi adalah protein. Jangan ikut nafsu makan sangat. Hehehe 
Kata Lisa lagi, kurangkan makanan yang banyak kalori.
.
2. Makan buah sebelum makan
.
Lisa amalkan makan buah sebelum makan nasi. Apa-apa buah kerana buah penting dalam makanan seharian. Boleh check jenis buah yang boleh kurangkan berat dengan cepat.
.
3. Bersenam
.
Lisa tidak pernah bersenam sebelum ini, malah semasa berpantang, Lisa cuma diet dan kawal pemakanan sahaja. Hasilnya, penurunan berat badan sangat lambat. Jadi Lisa nekad untuk bersenam disamping mengamalkan pemakanan sihat. Lisa juga terkejut kerana mendapat penurunan berat badan secara mendadak. Malah, Lisa masih mengamalkan senaman kerana mula suka pada aktiviti tersebut. Makin fit la nanti :)
.
4. Air Masak
.
Apabila mengawal pemakanan, Lisa akui yang dia mula berasa lapar. Tetapi Lisa kongsikan satu tip iaitu jika berasa lapar, boleh minum air 1 gelas. Jika masih rasa lapar, maksudnya badan masih memerlukan makanan. Jika sebaliknya, ia hanyalah hormone trick.
.
5. Supplement
.
Lisa mengambil supplement asas dan simple seperti multivitamin dan B Complex
.
Credit : @saaf.beauty
.
Nak kurus? Tanpa diet? Tanpa exercise? Jom dapatkan #freakyfitz baru laa turun 5kg dalam seminggu, whatsapp 013-3574002 atau klik je link di bio ig✨👍🏻
.
#kurus #misikurus #shaheizysam #freakyfitz #kurusdengansihat #kuruscepat #diet #teamdiet #mudahkurus #demica #chocofit #samtilla #freakyfitzkl #cococurve #chocofit #juzfit #kurusbadan #exercise #diet #neelofa
31 0 19 October, 2019
@thila_fitonline Profile picture

@thila_fitonline

Kuala Lumpur, Malaysia

KUALA LUMPUR PALING TINGGI!! 😱😱
.
Hasil kajian di Malaysia menunjukkan penduduk Kuala Lumpur paling tinggi berbelanja untuk makan di luar dalam sebulan 🤭🤭
.
Jgn la mkn terlalu kerap kat luar ni. Sebab portion makanan lebih drpd sepatutnya, jadi kita akan makan lebih.
.
Kita tak pasti bahan2 yg dimasukkan dlm makanan, berapa byk dia tabur, yg kita tahu order & makan. .
Bykkan masak & mkn dirumah. Blh kawal garam gula, minyak, masak ikut keperluan & paling penting jimat poket!
.
Pic Credit: KKM
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @thila_fitonline utk tips diet & kurus dgn sihat
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM TURUN BERAT ONLINE👇👇
Klik link di Bio saya @thila_fitonline atau Whatsapp 📲 60126662889
.
#resepidiet #pradamalaysia
#kempisperutczer #coachkuruswanita
#kurusselepasbersalin
#bajusizebesarmalaysia
#intermittentfasting
#dietkuruskevinzahri
#senamankurus
#langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping #lotionkurusmurah
#teampowerfitmalaysia

KUALA LUMPUR PALING TINGGI!! 😱😱
.
Hasil kajian di Malaysia menunjukkan penduduk Kuala Lumpur paling tinggi berbelanja untuk makan di luar dalam sebulan 🤭🤭
.
Jgn la mkn terlalu kerap kat luar ni. Sebab portion makanan lebih drpd sepatutnya, jadi kita akan makan lebih.
.
Kita tak pasti bahan2 yg dimasukkan dlm makanan, berapa byk dia tabur, yg kita tahu order & makan. .
Bykkan masak & mkn dirumah. Blh kawal garam gula, minyak, masak ikut keperluan & paling penting jimat poket!
.
Pic Credit: KKM
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @thila_fitonline utk tips diet & kurus dgn sihat
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM TURUN BERAT ONLINE👇👇
Klik link di Bio saya @thila_fitonline atau Whatsapp 📲 60126662889
.
#resepidiet #pradamalaysia
#kempisperutczer #coachkuruswanita
#kurusselepasbersalin
#bajusizebesarmalaysia
#intermittentfasting
#dietkuruskevinzahri
#senamankurus
#langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping #lotionkurusmurah
#teampowerfitmalaysia
6 0 19 October, 2019
@mira_hlcoach Profile picture

@mira_hlcoach

Ada beza ke diet sendiri dengan diet beramai-ramai dalam ELITE COACHING SURIKURUS?Mestilah. 😉

Diet sendiri:
❌Tiada bimbingan coach
❌Tidak tahu pilih MAKANAN yang sesuai
❌Tidak tahu senaman apa yang sesuai
❌Mudah hilang motivasi
❌Kebarangkalian naik berat semula tinggi
❌Kalau turun banyak pun takde orang nak bagi reward
----------------------------
Apa yang akan anda dapat?
----------------------------
✅30 hari JADUAL MAKANAN supaya anda tak pening nak makan apa
✅Tips dan ilmu tentang makanan akan diberi ✅COACH PERIBADI (boleh tanya personal sekiranya ada persoalan
✅Pemantauan selama 30 hari oleh coach supaya anda berdisiplin
✅ Motivasi berterusan
✅ Support Group
📔EBOOK RESEPI SIHAT SURIKURUS .
📱017-4404613. Coach Amira
#teamsurikurus #herbalifecoach #herbalifemalaysia

#fazura #mahukurus #iamherbalife #setkuruspower #terlajakkurus #nakkurusbalik #cariherbalife #mudahnyakurus #makanansedap #kurustanpaberlapar #caraturunkanberattanpaubat #menuturunberat #menukurus #caraturunberatbadan #produkmurah #badancantik #petuakuruscepat #rahsiakurus #rahsiakuruscepat #rahsiakulitcantik #carakuruscepat #nakcepatkurus #kurusdansihat #kurusdengansihat #produkcepatkurus

Ada beza ke diet sendiri dengan diet beramai-ramai dalam ELITE COACHING SURIKURUS?Mestilah. 😉

Diet sendiri:
❌Tiada bimbingan coach
❌Tidak tahu pilih MAKANAN yang sesuai
❌Tidak tahu senaman apa yang sesuai
❌Mudah hilang motivasi
❌Kebarangkalian naik berat semula tinggi
❌Kalau turun banyak pun takde orang nak bagi reward
----------------------------
Apa yang akan anda dapat?
----------------------------
✅30 hari JADUAL MAKANAN supaya anda tak pening nak makan apa
✅Tips dan ilmu tentang makanan akan diberi ✅COACH PERIBADI (boleh tanya personal sekiranya ada persoalan
✅Pemantauan selama 30 hari oleh coach supaya anda berdisiplin
✅ Motivasi berterusan
✅ Support Group
📔EBOOK RESEPI SIHAT SURIKURUS .
📱017-4404613. Coach Amira
#teamsurikurus #herbalifecoach #herbalifemalaysia

#fazura #mahukurus #iamherbalife #setkuruspower #terlajakkurus #nakkurusbalik #cariherbalife #mudahnyakurus #makanansedap #kurustanpaberlapar #caraturunkanberattanpaubat #menuturunberat #menukurus #caraturunberatbadan #produkmurah #badancantik #petuakuruscepat #rahsiakurus #rahsiakuruscepat #rahsiakulitcantik #carakuruscepat #nakcepatkurus #kurusdansihat #kurusdengansihat #produkcepatkurus
4 0 19 October, 2019
@fatinsyaibrahim_hlf Profile picture

@fatinsyaibrahim_hlf

Dulu, saya selalu focus on just being skinny.
Nak makan apa biar nampak kurus.
Nak minum apa biar kurus & berat stay kt 41-42kg je.
Sebab mindset nak kurusss je manjang sampai takut nak makan, makan tak balance, saya skip meals, dan tanpa saya sedar, saya abaikan kesihatan saya.
Saya fikir waktu tu, dengan fokus kuruss je dgn apajua cara pun, saya akan sihat.
.
Ternyata saya silap.
Saya mula aware dengan apa yg saya makan on a daily basis, specifically after SuriKurus. I no longer push myself to workout with mindset "burn calories", no longer afraid of food, but making better choices before eating.
I workout to stay healthy, no longer to burn calories that I ate.

I gained 5kg with Herbalife SuriKurus mealplan. I feel stronger, fit & healthier than before, alhamdulillah! Fikiran pun dah tak sesak mcm dulu, asyik takut gemuk sampai takut makan 💆‍♀️
.
Betul la, semuanya jadi lebih mudah bila kita ada knowledge, kita tau kenapa kita nak buat sesuatu tu, faham konsep & apply ❤️ Create your own story. JOIN US!
📲0193709753 Coach Fatin

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #onlinecoaching

Dulu, saya selalu focus on just being skinny.
Nak makan apa biar nampak kurus.
Nak minum apa biar kurus & berat stay kt 41-42kg je.
Sebab mindset nak kurusss je manjang sampai takut nak makan, makan tak balance, saya skip meals, dan tanpa saya sedar, saya abaikan kesihatan saya.
Saya fikir waktu tu, dengan fokus kuruss je dgn apajua cara pun, saya akan sihat.
.
Ternyata saya silap.
Saya mula aware dengan apa yg saya makan on a daily basis, specifically after SuriKurus. I no longer push myself to workout with mindset "burn calories", no longer afraid of food, but making better choices before eating.
I workout to stay healthy, no longer to burn calories that I ate.

I gained 5kg with Herbalife SuriKurus mealplan. I feel stronger, fit & healthier than before, alhamdulillah! Fikiran pun dah tak sesak mcm dulu, asyik takut gemuk sampai takut makan 💆‍♀️
.
Betul la, semuanya jadi lebih mudah bila kita ada knowledge, kita tau kenapa kita nak buat sesuatu tu, faham konsep & apply ❤️ Create your own story. JOIN US!
📲0193709753 Coach Fatin

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #onlinecoaching
6 1 19 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 19 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 19 October, 2019
@allura.hg Profile picture

@allura.hg

Nak kurus? Nak sihat? Nak dapatkan berat badan ideal? Sebenarnya mudah je. Tp tula.. Diri kita yg memainkan peranan. Kita kena disiplin dalam pengambilan makanan, disiplin dalam melakukan aktiviti fizikal..
.
#allura #healthyfood #healthy #healtydiet #fitness #fit #kurussihat #kurus #kurusdengansihat #kurusdenganselamat #tanpakesansampingan #makanansihat #milacoklatslym #malaysia #ukm #bangi

Nak kurus? Nak sihat? Nak dapatkan berat badan ideal? Sebenarnya mudah je.  Tp tula.. Diri kita yg memainkan peranan. Kita kena disiplin dalam pengambilan makanan, disiplin dalam melakukan aktiviti fizikal..
.
#allura #healthyfood #healthy #healtydiet #fitness #fit #kurussihat #kurus #kurusdengansihat #kurusdenganselamat #tanpakesansampingan #makanansihat #milacoklatslym #malaysia #ukm #bangi
2 0 19 October, 2019
@coachfaizah.surikurus Profile picture

@coachfaizah.surikurus

Dgn Surikurus, kami boleh janjikan yg anda pasti kurus, in shaa Allah😁. .

Guideline dan coaching kami perlu seiring dgn usaha yg anda letak 😘. .

Yg pasti, boleh kurus tanpa perlu berlapar dan tanpa stress. Ikut mealplan mesti dpt results 😍. .

Mula kurus dgn Herbalife dan Surikurus Online Coaching di sini 📲+60127462341. .

PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019
❎ Kurus tanpa stress
❎ Tak wajib masak
❎ Tak wajib bersenam
❎ Kurus tanpa berlapar
✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu
✔ Boleh makan nasi (juga sambal)
✔ Personalized mealplan yg mudah
✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Homework, food diary checking, intense coaching
✔ Ebook resepi sihat
😍 Rewards & recognition . .

DAFTAR SEKARANG!! 👇
Herbalife Coach Faizah
+60127462341. .

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari

Dgn Surikurus, kami boleh janjikan yg anda pasti kurus, in shaa Allah😁. .

Guideline dan coaching kami perlu seiring dgn usaha yg anda letak 😘. .

Yg pasti, boleh kurus tanpa perlu berlapar  dan tanpa stress. Ikut mealplan mesti dpt results 😍. .

Mula kurus dgn Herbalife dan Surikurus Online Coaching di sini 📲+60127462341. .

PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019
❎ Kurus tanpa stress
❎ Tak wajib masak
❎ Tak wajib bersenam
❎ Kurus tanpa berlapar
✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu
✔ Boleh makan nasi (juga sambal)
✔ Personalized mealplan yg mudah
✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Homework, food diary checking, intense coaching
✔ Ebook resepi sihat
😍 Rewards & recognition . .

DAFTAR SEKARANG!! 👇
Herbalife Coach Faizah
+60127462341. .

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari
2 1 19 October, 2019
@nurulbeauty_health Profile picture

@nurulbeauty_health

Kelebihan #freakyfitz nih yang ramai sangat orang suka ?
Haaaaaa sebab nye lepas minum korang akan rasa badan berpeluh kencanggggg 💦... hihihihi
Even korang tak bersenam pun waktu tuhh .. cuba bayangkan kalau korang bersenam lagi berapa banyak KALORI & LELEMAK TEPU yang 🔥🔥 Berminat untuk mencuba?? Klik link .

#mestikurus #hadapsampaijadi
#kurus #misikurus #freakyfitz #kurusdengansihat #kurussihatfit
#fatburner #jomkurus

Kelebihan #freakyfitz nih yang ramai sangat orang suka ? 
Haaaaaa sebab nye lepas minum korang akan rasa badan berpeluh kencanggggg 💦... hihihihi 
Even korang tak bersenam pun waktu tuhh .. cuba bayangkan kalau korang bersenam lagi berapa banyak KALORI & LELEMAK TEPU yang 🔥🔥 Berminat untuk mencuba?? Klik link .

#mestikurus #hadapsampaijadi
#kurus #misikurus #freakyfitz #kurusdengansihat #kurussihatfit
#fatburner #jomkurus
0 0 19 October, 2019
@legacy.nour.qubra Profile picture

@legacy.nour.qubra

Ready Stock !! RM12(Small) / RM20(Big).. Ready Stock !! RM12(Small) / RM20(Big).. Ready Stock !! RM12(Small) / RM20(Big).. COD within KLANG VALLEY everyday!
COD within KLANG VALLEY everyday!
COD within KLANG VALLEY everyday!
COD within KLANG VALLEY everyday!

www.wasap.my/+601137611173/CornFlakesSaltedEgg
www.wasap.my/+601137611173/CornflakesSaltedEgg
www.wasap.my/+601137611173/CornFlakesSaltedEgg

#alhamdulillah #Cornfalkessaltedegg #Legacynourqubra
#beauty #beslimgombak #BeslimwithPROVENMalaysia #kuruscepat #kurusdengansihat #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmalaysia #bazarpaknill #viralkan #slimmingproducts #Slimfitpro #gym #kurusdgnbeslimmurah #instamalaysia #instafamouse #bazarpaknilmurah #supplier #malaysiaboleh #beslimdanairkosong #instaoutfit #instamoment #sales #puasaramadhan #bazaronlinemalaysia #slimmingworldonline #slimmingproductmalaysia

Ready Stock !! RM12(Small) / RM20(Big).. Ready Stock !! RM12(Small) / RM20(Big).. Ready Stock !! RM12(Small) / RM20(Big).. COD within KLANG VALLEY everyday!
COD within KLANG VALLEY everyday!
COD within KLANG VALLEY everyday!
COD within KLANG VALLEY everyday!

www.wasap.my/+601137611173/CornFlakesSaltedEgg
www.wasap.my/+601137611173/CornflakesSaltedEgg
www.wasap.my/+601137611173/CornFlakesSaltedEgg

#alhamdulillah #Cornfalkessaltedegg #Legacynourqubra 
#beauty #beslimgombak #BeslimwithPROVENMalaysia #kuruscepat #kurusdengansihat #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmalaysia #bazarpaknill #viralkan #slimmingproducts #Slimfitpro #gym #kurusdgnbeslimmurah #instamalaysia #instafamouse #bazarpaknilmurah #supplier #malaysiaboleh #beslimdanairkosong #instaoutfit  #instamoment #sales #puasaramadhan  #bazaronlinemalaysia #slimmingworldonline #slimmingproductmalaysia
0 0 19 October, 2019
@legacy.nour.qubra Profile picture

@legacy.nour.qubra

Ready Stock !! RM12(Small) / RM20(Big).. Ready Stock !! RM12(Small) / RM20(Big).. Ready Stock !! RM12(Small) / RM20(Big).. COD within KLANG VALLEY everyday!
COD within KLANG VALLEY everyday!
COD within KLANG VALLEY everyday!
COD within KLANG VALLEY everyday!

www.wasap.my/+601137611173/CornFlakesSaltedEgg
www.wasap.my/+601137611173/CornflakesSaltedEgg
www.wasap.my/+601137611173/CornFlakesSaltedEgg

#alhamdulillah #Cornfalkessaltedegg #Legacynourqubra
#beauty #beslimgombak #BeslimwithPROVENMalaysia #kuruscepat #kurusdengansihat #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmalaysia #bazarpaknill #viralkan #slimmingproducts #Slimfitpro #gym #kurusdgnbeslimmurah #instamalaysia #instafamouse #bazarpaknilmurah #supplier #malaysiaboleh #beslimdanairkosong #instaoutfit #instamoment #sales #puasaramadhan #bazaronlinemalaysia #slimmingworldonline #slimmingproductmalaysia

Ready Stock !! RM12(Small) / RM20(Big).. Ready Stock !! RM12(Small) / RM20(Big).. Ready Stock !! RM12(Small) / RM20(Big).. COD within KLANG VALLEY everyday!
COD within KLANG VALLEY everyday!
COD within KLANG VALLEY everyday!
COD within KLANG VALLEY everyday!

www.wasap.my/+601137611173/CornFlakesSaltedEgg
www.wasap.my/+601137611173/CornflakesSaltedEgg
www.wasap.my/+601137611173/CornFlakesSaltedEgg

#alhamdulillah #Cornfalkessaltedegg #Legacynourqubra 
#beauty #beslimgombak #BeslimwithPROVENMalaysia #kuruscepat #kurusdengansihat #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmalaysia #bazarpaknill #viralkan #slimmingproducts #Slimfitpro #gym #kurusdgnbeslimmurah #instamalaysia #instafamouse #bazarpaknilmurah #supplier #malaysiaboleh #beslimdanairkosong #instaoutfit  #instamoment #sales #puasaramadhan  #bazaronlinemalaysia #slimmingworldonline #slimmingproductmalaysia
0 0 19 October, 2019

Top #kurusdengansihat posts

@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Dah cuba kopi @klubnalalehhq ni? Sesuai buat siapa yg tengah diet & mahukan tenaga sepanjang masa. #kurusdengansihat

Dah cuba kopi @klubnalalehhq ni? Sesuai buat siapa yg tengah diet & mahukan tenaga sepanjang masa. #kurusdengansihat
43,871 375 1 September, 2019
@bodilite.mymall Profile picture

@bodilite.mymall

BODILITE .
.
TESTIMONI KE-21
.

BODILITE produk slimming yang dicipta dengan ramuan yang sangat bagus, berkualiti dan berkesan.

LIHAT PERBEZAAN ABAM NI. 😊 BEZAKAN .... BodiLite boleh membantu orang di luar sana untuk hidup lebih sihat dan cergas, sambil menurunkan berat badan. Mulakan dengan perlahan supaya body boleh menerima penurunan berat badan secara seimbang.
BODILITE :- .
.
.
.

1⃣ Meningkatkan Metabolisma
2⃣ Mengeyangkan
3⃣ Memberikan Tenaga
4⃣ Mengeluarkan Peluh
5⃣ Tidak Perlu Ketandas
6⃣ Kurus Tanpa Bersenam
.

Mudahnya kurus dengan BodiLite. .
.
BodiLite produk sumpliment untuk kurus yang sangat Viral.
.

Nak kurus tanpa bersenam Hanya selama 7 hari 7 sachet (TUJUH HARI) anda pasti dapat result.
.
.
Jom Wasap saya😊

WS 019-3918789
WS 019-3918789

Yang best ada diskaun 📢 .
.
. 🔥Diskaun RM30.00
🔥Diskaun RM70.00
🔥Free Postage
.

Jom dapatkan satu memang sangat berbaloi. .
.
💖MENGAPA TUNGGU LAGI💖 .

#Bodilite
#HulwaBeuty
#kurustanpasenam
#MoneyMagnet
#cepatkurus
#kurusdengansihat
#kuruscantik
#teamAFviral0832

BODILITE .
.
TESTIMONI KE-21
.

BODILITE produk slimming yang dicipta dengan ramuan yang sangat bagus, berkualiti dan berkesan.

LIHAT PERBEZAAN ABAM NI. 😊 BEZAKAN .... BodiLite boleh membantu orang di luar sana untuk hidup lebih sihat dan cergas, sambil menurunkan berat badan. Mulakan dengan perlahan supaya body boleh menerima penurunan berat badan secara seimbang. 
BODILITE :- .
.
.
.

1⃣ Meningkatkan Metabolisma 
2⃣ Mengeyangkan
3⃣ Memberikan Tenaga
4⃣ Mengeluarkan Peluh
5⃣ Tidak Perlu Ketandas
6⃣ Kurus Tanpa Bersenam
.

Mudahnya kurus dengan BodiLite. .
.
BodiLite produk sumpliment untuk kurus yang sangat Viral.
.

Nak kurus tanpa bersenam Hanya selama 7 hari 7 sachet (TUJUH HARI) anda pasti dapat result.
.
.
Jom Wasap saya😊

WS 019-3918789
WS 019-3918789

Yang best ada diskaun 📢 .
.
. 🔥Diskaun RM30.00
🔥Diskaun RM70.00
🔥Free Postage
.

Jom dapatkan satu memang sangat berbaloi. .
.
💖MENGAPA TUNGGU LAGI💖 .

#Bodilite
#HulwaBeuty
#kurustanpasenam
#MoneyMagnet
#cepatkurus
#kurusdengansihat
#kuruscantik
#teamAFviral0832
166 40 21 July, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Dah cuba kopi @klubnalalehhq ni? Sesuai buat siapa yg tengah diet & mahukan tenaga sepanjang masa. #kurusdengansihat

Kopi dan jus yang membantu menurunkan berat badan!

Dah cuba kopi @klubnalalehhq ni? Sesuai buat siapa yg tengah diet & mahukan tenaga sepanjang masa. #kurusdengansihat

Kopi dan jus yang membantu menurunkan berat badan!
54,170 155 27 September, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
599 21 5 May, 2019
@petua.sihat_kurus.detox Profile picture

@petua.sihat_kurus.detox

Hii uolss. Admin nak pesan ni. Jgn lupa minum teh slimmy sebelum tidur kalau nak maintain body slim melim ok 😘
Snng je! Follow 3 steps kat bawah ni 👇 -Rendam 1 uncang teh slimmy dalam 200ml air panas.
-Biarkan selama 15 minit.
-Dah panas-2 suam boleh terus minum.
#SLIMMINGTEA #DETOXTEA #DARYTEA

Hii uolss. Admin nak pesan ni. Jgn lupa minum teh slimmy sebelum tidur kalau nak maintain body slim melim ok 😘 
Snng je! Follow 3 steps kat bawah ni 👇 -Rendam 1 uncang teh slimmy dalam 200ml air panas.
-Biarkan selama 15 minit.
-Dah panas-2 suam boleh terus minum. 
#SLIMMINGTEA #DETOXTEA #DARYTEA
533 13 23 March, 2019
@natashazulkiply Profile picture

@natashazulkiply

Sempat ke nak dapat kulit licin tanpa jerawat & kulit lembab sebelum RAYA ni ? Sempat sayang2 semua ❤️ Dengan #sashaserum dia akan bantu korang hapus kan segala jerawat , parut dan jeragat 😱
.
Jadi tunggu ape lagi ? @sasha.hq tengah buat promosi tau ! Korang jangan lepaskan peluang taw 🤩 FREE POSTAGE LAGI + dapat FREE GIFT 🥳😱
.
ws number 601111408946 atau lebih senang tekan ke link @sasha.hq ❤️😘
.
#sashaserum #sashacleanser #cantiksebelumraya #makeuptutorial #makeup #food #prettygirls #sasha #asysaha #natural #jomputih #raya #testimoni #nakcepatputih #kurusdengansihat #sashatestimoni #nakcantik #putih #kurus #cantikberkesan

Sempat ke nak dapat kulit licin tanpa jerawat & kulit lembab sebelum RAYA ni ? Sempat sayang2 semua ❤️ Dengan #sashaserum dia akan bantu korang hapus kan segala jerawat , parut dan jeragat 😱
.
Jadi tunggu ape lagi ? @sasha.hq tengah buat promosi tau ! Korang jangan lepaskan peluang taw 🤩 FREE POSTAGE LAGI + dapat FREE GIFT 🥳😱
.
ws number 601111408946 atau lebih senang tekan ke link @sasha.hq ❤️😘
.
#sashaserum #sashacleanser #cantiksebelumraya #makeuptutorial #makeup #food #prettygirls #sasha #asysaha #natural #jomputih #raya #testimoni #nakcepatputih #kurusdengansihat #sashatestimoni #nakcantik #putih #kurus #cantikberkesan
2,815 35 10 May, 2019
@shima_norman Profile picture

@shima_norman

JUICY RASPBERRY merupakan minuman jus perisa berry yang berfungsi untuk menurunkan berat badan dengan pantas.. Kandungan Raspberry Ketone yang tinggi terkandung dalam produk ini untuk menghasilkan kesan cepat dan maksimum..
.
KELEBIHAN JUICY RASPBERRY ● Bakar lemak dan kalori dengan lebih pantas.
● Meningkatkan kadar metabolisma tubuh.
● Mengurangkan selera makan. ● Bertindak sebagai 'Carbohydrate Blocker.
● 100% Tiada Kesan Sampingan ● Mendapat kelulusan Halal dari Jakim & Selamat.

Dah diet tapi tak kurus-kurus..??
Dah bersenam tapi hasilnya tetap sama..??
Sudah puas mencuba bermacam-macam produk tapi tidak mendatangkan hasil..??
.
Apa kata cuba #juicyraspberryfiber.. Confirm puas hati.. Confirm menjadi.. Belum cuba belum tau..😆
.
JUICY RASPBERRY FIBER DRINK
.
✔100% pantas menurunkan berat badan.
✔ Berupaya mengecilkan inci tubuh
✔ 100% menyekat selera makan, mengenyangkan dan memberi tenaga dalam masa yang sama.
✔ Tidak perlu risau senak-senak perut dan cirit-birit.
✔ Satu-satunya supplement kurus yg mampu melakukan segalanya. Bukan hanya menurunkan kg semata-mata, tapi juga berupaya mengecilkan bahagian badan anda yang selama ini teramat mustahil untuk hilang.
.
.
#juicyraspberryfibermalaysia #kurusdengansihat #testimonijuicyraspberry #luluskkm #jomkurus1malaysia #plussizemalaysia #tipskurus  #teamAFCIRCLE01010

JUICY RASPBERRY merupakan minuman jus perisa berry yang berfungsi untuk menurunkan berat badan dengan pantas.. Kandungan Raspberry Ketone yang tinggi terkandung dalam produk ini untuk menghasilkan kesan cepat dan maksimum..
.
KELEBIHAN JUICY RASPBERRY ● Bakar lemak dan kalori dengan lebih pantas.
● Meningkatkan kadar metabolisma tubuh.
● Mengurangkan selera makan. ● Bertindak sebagai 'Carbohydrate Blocker.
● 100% Tiada Kesan Sampingan ● Mendapat kelulusan Halal dari Jakim & Selamat.

Dah diet tapi tak kurus-kurus..??
Dah bersenam tapi hasilnya tetap sama..??
Sudah puas mencuba bermacam-macam produk tapi tidak mendatangkan hasil..??
.
Apa kata cuba #juicyraspberryfiber.. Confirm puas hati.. Confirm menjadi.. Belum cuba belum tau..😆
.
JUICY RASPBERRY FIBER DRINK
.
✔100% pantas menurunkan berat badan.
✔ Berupaya mengecilkan inci tubuh
✔ 100% menyekat selera makan, mengenyangkan dan memberi tenaga dalam masa yang sama.
✔ Tidak perlu risau senak-senak perut dan cirit-birit.
✔ Satu-satunya supplement kurus yg mampu melakukan segalanya. Bukan hanya menurunkan kg semata-mata, tapi juga berupaya mengecilkan bahagian badan anda yang selama ini teramat mustahil untuk hilang.
.
.
#juicyraspberryfibermalaysia #kurusdengansihat #testimonijuicyraspberry #luluskkm #jomkurus1malaysia #plussizemalaysia #tipskurus  #teamAFCIRCLE01010
169 63 15 September, 2019
@natashazulkiply Profile picture

@natashazulkiply

Jom cepat dapatkan harga promosi harini dan esok! ❤️ Serum Rm 50.00 & cleanser Rm20.00 sahajaa dari harga asal Rm69.00 dan Rm39.00 😱😱
.
SASHA SERUM berada di:
.
📍DEWAN RAJA MUDA MUSA,SEK7 SHAH ALAM
📌31 MEI,1 & 2 JUN 2019
⏱10 PAGI - 10 MALAM
🧡BOOTH NO C1
❤️MASUK PERCUMA
💙PARKING PERCUMA
.
😱JOM DAPATKAN HARGA PROMO RAYA HANYA 3 HARI SAHAJA!!!!! @sasha.hq @sasha.hq @sasha.hq
.
#sashaserum #sashacleanser #vendofest #sashaserum #sashacleanser #sashaserum #sashacleanser #cantiksebelumraya #makeuptutorial #makeup #food #prettygirls #sasha #asysaha #natural #jomputih #raya #testimoni #nakcepatputih #kurusdengansihat #sashatestimoni #nakcantik #putih #kurus #cantikberkesan

Jom cepat dapatkan harga promosi harini dan esok! ❤️ Serum Rm 50.00 & cleanser Rm20.00 sahajaa dari harga asal Rm69.00 dan Rm39.00 😱😱
.
SASHA SERUM berada di:
.
📍DEWAN RAJA MUDA MUSA,SEK7 SHAH ALAM
📌31 MEI,1 & 2 JUN 2019
⏱10 PAGI - 10 MALAM
🧡BOOTH NO C1
❤️MASUK PERCUMA
💙PARKING PERCUMA
.
😱JOM DAPATKAN HARGA PROMO RAYA HANYA 3 HARI SAHAJA!!!!! @sasha.hq @sasha.hq @sasha.hq
.
#sashaserum#sashacleanser #vendofest #sashaserum #sashacleanser #sashaserum #sashacleanser #cantiksebelumraya #makeuptutorial #makeup #food #prettygirls #sasha #asysaha #natural #jomputih #raya #testimoni #nakcepatputih #kurusdengansihat #sashatestimoni #nakcantik #putih #kurus #cantikberkesan
1,003 3 1 June, 2019