#kurussihat Instagram Photos & Videos

kurussihat - 845.1k posts

    Balik² keje penat otak penat drive.. legakan tekak dgn chill teamix Aloe. Tau nikmat dunia? 🥰🥰🥰 ha camtula!... or efektif bile seharian terlebih makan ke ape ke... detox la balik. .
.
.
My refreshing drinks. 
PROGRAM KURUS 30 HARI
|Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG .
.
🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
.
.
Coach Nana Raihana
019 258 3916
.
.
#TeamSuriKurus #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia #coachkurusonline #coachkurus

    Balik² keje penat otak penat drive.. legakan tekak dgn chill teamix Aloe. Tau nikmat dunia? 🥰🥰🥰 ha camtula!... or efektif bile seharian terlebih makan ke ape ke... detox la balik. .
    .
    .
    My refreshing drinks.
    PROGRAM KURUS 30 HARI
    |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
    ✔️ Turun Berat 3-7kg
    ✔️ Mealplan mudah untuk kurus
    ✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
    ✔️ Daily Meal Check
    ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG .
    .
    🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
    .
    .
    Coach Nana Raihana
    019 258 3916
    .
    .
    #TeamSuriKurus #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia #coachkurusonline #coachkurus

    0 1 14 minutes ago
    Setiap 25kg berat badan, kita perlukan lebih kurang 1liter air. 
Jadi, kalau berat anda adalah 100kg, anda perlukan 4liter air sehari. Dan itu tidaj termasuk air manis, air bergula, air bikarbonat tau... 😉
Nak turun berat badan cepat banyakkan minum air ,nak kesihatan lebih terjamin pun banyakkan minum air putih...
.
Lebih banyak anda minum air putih/air kosong lebih banyak benefit yang akan anda dapat❤❤❤
.

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yang betul? Mudahnya KURUS bila ada coach, ILMU dan GROUP SUPPORT
Klik link di bio ig @wsp 0139850502 coach zainon untuk detail coaching.
.
.
Coach zainon
#plussizemalaysia
#kurussihat
#neelofa
#meletop
#bajubesar
#astro
#lvmalaysia
#coachzainon
#jomkurusonline

    Setiap 25kg berat badan, kita perlukan lebih kurang 1liter air.
    Jadi, kalau berat anda adalah 100kg, anda perlukan 4liter air sehari. Dan itu tidaj termasuk air manis, air bergula, air bikarbonat tau... 😉
    Nak turun berat badan cepat banyakkan minum air ,nak kesihatan lebih terjamin pun banyakkan minum air putih...
    .
    Lebih banyak anda minum air putih/air kosong lebih banyak benefit yang akan anda dapat❤❤❤
    .

    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yang betul? Mudahnya KURUS bila ada coach, ILMU dan GROUP SUPPORT
    Klik link di bio ig @wsp 0139850502 coach zainon untuk detail coaching.
    .
    .
    Coach zainon
    #plussizemalaysia
    #kurussihat
    #neelofa
    #meletop
    #bajubesar
    #astro
    #lvmalaysia
    #coachzainon
    #jomkurusonline

    1 0 15 minutes ago
    Ajom KikisLemak bisa menghempas lelemak degil korang ❤️
.
.
Kawal selera makan
Boost metabolisma
Bantu turunkan tekanan gula darah

    Ajom KikisLemak bisa menghempas lelemak degil korang ❤️
    .
    .
    Kawal selera makan
    Boost metabolisma
    Bantu turunkan tekanan gula darah

    1 1 52 minutes ago
    BENGKUNG BUKAN SEBARANG BENGKUNG😍😍
.
TERASA SANGAT MEMBAKAR LEMAK DI BAHAGIAN PERUT BILA DIGUNA 💎
.
apa lagi digunakan semasa BERSENAM..
.
MATERIAL KAIN DI IMPORT DARI KOREA
.
♦️FITSPORT by SARA ANNA (harga promosi RM129)
.
✔️mengeluarkan angin dalam badan
✔️ memberi shape sebanyak 5inci ✔️ sesuai untuk LELAKI atau WANITA
✔️ hanya cover bahagian Perut sahaja ✔️ membantu posture belakang badan lebih baik ✔️ sesuai di pakai semasa kerja workout (cth: hiking, zumba dsb) memandu atau aktiviti harian
✔️ tidak sesuai di pakai dalam baju kerana mempunyai 2 lapisan
,
#fitsportbysaraanna #kurussihat #bengkungviral 
#saraannatestimoni 
#fitsport

    BENGKUNG BUKAN SEBARANG BENGKUNG😍😍
    .
    TERASA SANGAT MEMBAKAR LEMAK DI BAHAGIAN PERUT BILA DIGUNA 💎
    .
    apa lagi digunakan semasa BERSENAM..
    .
    MATERIAL KAIN DI IMPORT DARI KOREA
    .
    ♦️FITSPORT by SARA ANNA (harga promosi RM129)
    .
    ✔️mengeluarkan angin dalam badan
    ✔️ memberi shape sebanyak 5inci ✔️ sesuai untuk LELAKI atau WANITA
    ✔️ hanya cover bahagian Perut sahaja ✔️ membantu posture belakang badan lebih baik ✔️ sesuai di pakai semasa kerja workout (cth: hiking, zumba dsb) memandu atau aktiviti harian
    ✔️ tidak sesuai di pakai dalam baju kerana mempunyai 2 lapisan
    ,
    #fitsportbysaraanna #kurussihat #bengkungviral
    #saraannatestimoni
    #fitsport

    2 0 53 minutes ago
    What’s for teatime? Jom cuba resipi ni 😉

    What’s for teatime? Jom cuba resipi ni 😉

    4 1 1 hour ago
    Usia bukan ukuran untuk berusaha jadi sihat. .

Kita berhak untuk pilih cara hidup kita dan sebaiknya kita ikut cara Puan Nazirah, 61 tahun masuk program,  berdiet dan makan seperti peserta lain dan kini Alhamdulilah,  MasyaAllah,  Tabarakarallah beliau boleh berjalan tanpa tongkat lagi. .

Dengan izun Allah serta berkat usaha beliau,  tekad dan disiplin dgn support dari Coach dan teman2 yg punya matlamat yg sama Puan Nazirah berjaya. .

SO APA KATA ANDA SEKARANG?  APA ALASAN ANDA LAGI? Jgn banyak berfikir kerana masa berlalu tanpa kita sedari dan ia sia2 sahaja tanpa sebarang tindakan. .

Banyak lagi ilmu yg di share dlm program You Can Loss Weight From Home. Boleh click link dlm bio ig juneosman @ wsup 0123923748 untuk more info, tips dan program.

#juneosman
#teamnickhinhussien
#youcanlossweightfromhome
.
.
#jomkurus
#gemokisowesome #kurussihat #badansehat #baubadan #selamatpagi 
#mandi #budak_video_official #makansihat #jjcmtv3 #majahennadesign

    Usia bukan ukuran untuk berusaha jadi sihat. .

    Kita berhak untuk pilih cara hidup kita dan sebaiknya kita ikut cara Puan Nazirah, 61 tahun masuk program, berdiet dan makan seperti peserta lain dan kini Alhamdulilah, MasyaAllah, Tabarakarallah beliau boleh berjalan tanpa tongkat lagi. .

    Dengan izun Allah serta berkat usaha beliau, tekad dan disiplin dgn support dari Coach dan teman2 yg punya matlamat yg sama Puan Nazirah berjaya. .

    SO APA KATA ANDA SEKARANG? APA ALASAN ANDA LAGI? Jgn banyak berfikir kerana masa berlalu tanpa kita sedari dan ia sia2 sahaja tanpa sebarang tindakan. .

    Banyak lagi ilmu yg di share dlm program You Can Loss Weight From Home. Boleh click link dlm bio ig juneosman @ wsup 0123923748 untuk more info, tips dan program.

    #juneosman
    #teamnickhinhussien
    #youcanlossweightfromhome
    .
    .
    #jomkurus
    #gemokisowesome #kurussihat #badansehat #baubadan #selamatpagi
    #mandi #budak_video_official #makansihat #jjcmtv3 #majahennadesign

    11 0 1 hour ago
    KURANG SELERA MAKAN 👏 .
.

Siapa sini jenis nafsu makan macam bela saka 👻  hahhh jaga-jaga nanti jadi hantu GEMOKKK.  Hikhik 😁 .
.

DARY TEA memang sesuai untuk geng kuat makan.  Sebab bukan je KAWAL SELERA MAKAN tapi dary tea juga boleh TURUNKAN BERAT BADAN ❗️❗️ .
.

macam akak ni  dah TURUN 3 KILO tauu gara-gara minum DARY TEA setiap hari. Syokkk kann. .
.

Lepasni nak makan apa pun dah tak kesah sangat sebab DARY TEA boleh hapuskan lemak-lemak tuu. .
.
Sekali minum je dushhh habis lemak keluar. 😬
.
.

Tak caye?  Meh cuba duluuu.  Nanti kompem korang JATUH CINTA DGN DARY. 💕 .
.

Sape lagi nak KURUS?  meh Komen NAK. .

#kurussihat #darytea #daryteatox
#daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox

    KURANG SELERA MAKAN 👏 .
    .

    Siapa sini jenis nafsu makan macam bela saka 👻 hahhh jaga-jaga nanti jadi hantu GEMOKKK. Hikhik 😁 .
    .

    DARY TEA memang sesuai untuk geng kuat makan. Sebab bukan je KAWAL SELERA MAKAN tapi dary tea juga boleh TURUNKAN BERAT BADAN ❗️❗️ .
    .

    macam akak ni dah TURUN 3 KILO tauu gara-gara minum DARY TEA setiap hari. Syokkk kann. .
    .

    Lepasni nak makan apa pun dah tak kesah sangat sebab DARY TEA boleh hapuskan lemak-lemak tuu. .
    .
    Sekali minum je dushhh habis lemak keluar. 😬
    .
    .

    Tak caye? Meh cuba duluuu. Nanti kompem korang JATUH CINTA DGN DARY. 💕 .
    .

    Sape lagi nak KURUS? meh Komen NAK. .

    #kurussihat #darytea #daryteatox
    #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox

    1 0 1 hour ago

Top #kurussihat posts

    Nak kurus tapi minum setakat sebotol bodilite.
. 
Lepas tu dah berhenti..Harap dengan sebotol tu terus hilang sampai puluh puluh kg yang dah simpan bertahun tu. kalau macam tu..memang la  meroyan, viral sana sini cakap TIPU😂😂😂.
.
Aduhai AWAK🤦‍♀️Rumah  pun bina hari ini esok tak siap.
.
konsisten ..sabar..perlu dalam setiap produk yang kita ambil. Setiap individu badan terima tak sama. . 
INSYAALLAH..BODILITE BOLEH REALISASIKAN IMPIAN ANDA UNTUK KURUS SIHAT..dengan cara mudah dan berkesan..tapi penurunan setiap individu tak sama..ye.....jom 📲0122938723 .kita kasi sampai jadi💪💪💪💪
. 
#kurussihat
#BodiLite
#kakmiebodiLite
#meirabeauty1shop
#productviral #projekkurus #kurustanpabersenam
#pelangsing #coklat
#teamafviral0870

    Nak kurus tapi minum setakat sebotol bodilite.
    .
    Lepas tu dah berhenti..Harap dengan sebotol tu terus hilang sampai puluh puluh kg yang dah simpan bertahun tu. kalau macam tu..memang la meroyan, viral sana sini cakap TIPU😂😂😂.
    .
    Aduhai AWAK🤦‍♀️Rumah pun bina hari ini esok tak siap.
    .
    konsisten ..sabar..perlu dalam setiap produk yang kita ambil. Setiap individu badan terima tak sama. .
    INSYAALLAH..BODILITE BOLEH REALISASIKAN IMPIAN ANDA UNTUK KURUS SIHAT..dengan cara mudah dan berkesan..tapi penurunan setiap individu tak sama..ye.....jom 📲0122938723 .kita kasi sampai jadi💪💪💪💪
    .
    #kurussihat
    #BodiLite
    #kakmiebodiLite
    #meirabeauty1shop
    #productviral #projekkurus #kurustanpabersenam
    #pelangsing #coklat
    #teamafviral0870

    167 39 5 August, 2019
    KAK ECHA LOSS 10KG DLM MASA 2 BULAN + BUAT INTERMITTENT FASTING BSM MILA COKLAT OAT ♥️ 😍
.
.
Banyak sangat soalan yg kak Tiya dapat daripada customers bertanyakan mila coklat ni apa? Selamat ke? Takde side effect yg jantung berdebar debar ke? .
.
Ok jawapannya mila coklat slym adalah sejenis minuman bernutrisi sihat ala ala overnight oats cuma sangat mudah disediakan, kaya dengan bahan2 premium seperti rolled oats, kurma, badam, chiaseeds dan lain2. Sebab tu bila makan mila awk pun WAJIB kena diet juga sebab mila BUKAN UBAT KURUS. .
.
Lulus kkm ke? Ada produk yg lulus kkm tp ada sibutramine? Haa mcm mila ni mendapat pengkelasan makanan drp KKM & TAKPERLU BERDAFTAR DGN KAWALAN DADAH. Jd ofkos la selamat kan bila kkm kelaskan sbg makanan? .
.
Selain itu juga, mila mendapat HALAL DRP JAKIM. Jadi takperlu ragu2 lagi, boleh minum dengan yakin. Sbb kita as muslim mencari yg halal itu adalah fardu. .
.
Labtest. Kenapa kita buat labtest? Utk buktikan apa yg kita claim adalah betul dan tepat. Contohnya kita cakap mila 110 kalori, jd labtest dibuat utk buktikan mila MEMANG 110 kalori shj. .No tipu tipu ok!
.
Jadi, no reason to say no ya. Yang mana nak start diet sihat, taknak berlapar waktu diet wajib cuba mila ni. Wasap kak Tiya utk order di 0122000251 atau klik link whtsapp pd bio ig sekarang utk reply yg pantas 💕 😘
.
.
#kurussihat #atkinsmalaysia #kevinzahari #jomkurus #jomdiet #kurustanpaberlapar #kuruscepat #tipskurus #tipsdiet #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietkalori #dietmalaysia #dietatkinsmalaysia #jomkurus1malaysia #kuruscepat #tipskuruscepat #nakkurus #igshopmalaysia #teamAFviral08909

    KAK ECHA LOSS 10KG DLM MASA 2 BULAN + BUAT INTERMITTENT FASTING BSM MILA COKLAT OAT ♥️ 😍
    .
    .
    Banyak sangat soalan yg kak Tiya dapat daripada customers bertanyakan mila coklat ni apa? Selamat ke? Takde side effect yg jantung berdebar debar ke? .
    .
    Ok jawapannya mila coklat slym adalah sejenis minuman bernutrisi sihat ala ala overnight oats cuma sangat mudah disediakan, kaya dengan bahan2 premium seperti rolled oats, kurma, badam, chiaseeds dan lain2. Sebab tu bila makan mila awk pun WAJIB kena diet juga sebab mila BUKAN UBAT KURUS. .
    .
    Lulus kkm ke? Ada produk yg lulus kkm tp ada sibutramine? Haa mcm mila ni mendapat pengkelasan makanan drp KKM & TAKPERLU BERDAFTAR DGN KAWALAN DADAH. Jd ofkos la selamat kan bila kkm kelaskan sbg makanan? .
    .
    Selain itu juga, mila mendapat HALAL DRP JAKIM. Jadi takperlu ragu2 lagi, boleh minum dengan yakin. Sbb kita as muslim mencari yg halal itu adalah fardu. .
    .
    Labtest. Kenapa kita buat labtest? Utk buktikan apa yg kita claim adalah betul dan tepat. Contohnya kita cakap mila 110 kalori, jd labtest dibuat utk buktikan mila MEMANG 110 kalori shj. .No tipu tipu ok!
    .
    Jadi, no reason to say no ya. Yang mana nak start diet sihat, taknak berlapar waktu diet wajib cuba mila ni. Wasap kak Tiya utk order di 0122000251 atau klik link whtsapp pd bio ig sekarang utk reply yg pantas 💕 😘
    .
    .
    #kurussihat #atkinsmalaysia #kevinzahari #jomkurus #jomdiet #kurustanpaberlapar #kuruscepat #tipskurus #tipsdiet #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietkalori #dietmalaysia #dietatkinsmalaysia #jomkurus1malaysia #kuruscepat #tipskuruscepat #nakkurus #igshopmalaysia #teamAFviral08909

    134 36 6 hours ago
    Korang kalau rasa Pemaisuri Agong Sangat cantik dan menawan, Like cepat-Cepat 
Akak Tengok Pemaisuri Agong ni dari zaman muda sampai la ni...Comel Cantik Jelita,Sejuk je mata memandang.
Akak pun nak cun macam Pemaisuri Agong ni...
Sebab tu akak terus berjuang bantu ramai Wanita Untuk mengamalkan gaya hidup dan pemakanan sihat,Dengan Program #TPFM... Alhamdullilah,sekarang boleh maintain ideal weight Akak....
Sebab akak percaya program ni boleh bawa perubahan, Akak pun nak ajak korang join Akak..
Kalau Berani nak join akak... Apa lagi DM/PM akak laju laju... In Shyaa Allah Akak guide sama sama...
. 👍🏻Kami ajar konsep dan Ilmu kurus yang betul... .
Mudahnya kurus bila ada: .
✅coach pantau
✅ilmu
✅team yang sangat myokong beri semangat & inspirasi
.
Nak Join?
Tekan Link Kat Bio Saya @haryani_yusof .
.
.
#rabu 
#malaysianfood 
#permaisuriagong
#kurussihat 
#hotmum
#MalaysiaFit
#fitnessmalaysia 
#malaysiafitness
#JomKurus
#pertabalanagong2019
#FitWithYaya
#drama

    Korang kalau rasa Pemaisuri Agong Sangat cantik dan menawan, Like cepat-Cepat
    Akak Tengok Pemaisuri Agong ni dari zaman muda sampai la ni...Comel Cantik Jelita,Sejuk je mata memandang.
    Akak pun nak cun macam Pemaisuri Agong ni...
    Sebab tu akak terus berjuang bantu ramai Wanita Untuk mengamalkan gaya hidup dan pemakanan sihat,Dengan Program #TPFM ... Alhamdullilah,sekarang boleh maintain ideal weight Akak....
    Sebab akak percaya program ni boleh bawa perubahan, Akak pun nak ajak korang join Akak..
    Kalau Berani nak join akak... Apa lagi DM/PM akak laju laju... In Shyaa Allah Akak guide sama sama...
    . 👍🏻Kami ajar konsep dan Ilmu kurus yang betul... .
    Mudahnya kurus bila ada: .
    ✅coach pantau
    ✅ilmu
    ✅team yang sangat myokong beri semangat & inspirasi
    .
    Nak Join?
    Tekan Link Kat Bio Saya @haryani_yusof .
    .
    .
    #rabu
    #malaysianfood
    #permaisuriagong
    #kurussihat
    #hotmum
    #MalaysiaFit
    #fitnessmalaysia
    #malaysiafitness
    #JomKurus
    #pertabalanagong2019
    #FitWithYaya
    #drama

    2,100 21 31 July, 2019
    Korang kalau rasa Agong bersama Permaisuri Agong Sweet sgt... Sila Like ye.... Akak rasa sweet sgt... rasa mcm bersemut dah ni.. Tag la gak kawan kawan korang yang sweet bersama pasangan mereka ye... share the love

6 Mac 1986... sudah lebih 33 tahun Yang Dipertuan Agong dan Permaisuri Agong bernikah, tapi sehingga kini masih lagi sweet sweet seperti muda mudi br couple kan... comel sgt.

Akak harap akak nanti dgn suami mcm tu juga sampai ke hari tua... hehehe 🥰🥰🥰....
Tapi kan kalau nak Cik Abg kekal sweet sweet kena la pandai Akak layan kan... Salah satu layanan untuk Cik Abg ialah layanan mata dia... bagi dia terpegun confirm tak pandang perempuan lain la... Kena la jaga body kak... tak tipu.. kalau dah suami terpegun pandang kita kan satu ibadah tu... MasyhaaAllah itu yang kita nak kan akak akak syang..
So Akak ni nak la invite sesiapa nak join Akak jaga body persis remaja meletop zaman dating dating dulu..
nak tau caranya???? PM lah Akak...
.
. 👍🏻Kami ajar konsep dan Ilmu kurus yang betul... .
Mudahnya kurus bila ada: .
✅coach pantau
✅ilmu
✅team yang sangat myokong beri semangat & inspirasi
.
Nak Join?
Tekan Link Kat Bio Saya @haryani_yusof .
.
.
#malaysianfood 
#permaisuriagong
#kurussihat 
#hotmum
#MalaysiaFit
#fitnessmalaysia 
#malaysiafitness
#JomKurus
#pertabalanagong2019
#FitWithYaya

    Korang kalau rasa Agong bersama Permaisuri Agong Sweet sgt... Sila Like ye.... Akak rasa sweet sgt... rasa mcm bersemut dah ni.. Tag la gak kawan kawan korang yang sweet bersama pasangan mereka ye... share the love

    6 Mac 1986... sudah lebih 33 tahun Yang Dipertuan Agong dan Permaisuri Agong bernikah, tapi sehingga kini masih lagi sweet sweet seperti muda mudi br couple kan... comel sgt.

    Akak harap akak nanti dgn suami mcm tu juga sampai ke hari tua... hehehe 🥰🥰🥰....
    Tapi kan kalau nak Cik Abg kekal sweet sweet kena la pandai Akak layan kan... Salah satu layanan untuk Cik Abg ialah layanan mata dia... bagi dia terpegun confirm tak pandang perempuan lain la... Kena la jaga body kak... tak tipu.. kalau dah suami terpegun pandang kita kan satu ibadah tu... MasyhaaAllah itu yang kita nak kan akak akak syang..
    So Akak ni nak la invite sesiapa nak join Akak jaga body persis remaja meletop zaman dating dating dulu..
    nak tau caranya???? PM lah Akak...
    .
    . 👍🏻Kami ajar konsep dan Ilmu kurus yang betul... .
    Mudahnya kurus bila ada: .
    ✅coach pantau
    ✅ilmu
    ✅team yang sangat myokong beri semangat & inspirasi
    .
    Nak Join?
    Tekan Link Kat Bio Saya @haryani_yusof .
    .
    .
    #malaysianfood
    #permaisuriagong
    #kurussihat
    #hotmum
    #MalaysiaFit
    #fitnessmalaysia
    #malaysiafitness
    #JomKurus
    #pertabalanagong2019
    #FitWithYaya

    1,807 11 31 July, 2019
    SENAMAN TERBAIK UNTUK PERUT BUNCIT? NAK KECIKKAN PEHA? FIRMKAN LENGAN?
.
Sebenarnya.. senaman yang terbaik ialah senaman yang kita buat. Dari kita asyik fikir2 apa yang terbaik.. sampai ke sudah tak buat apa 😪
.
Ok boleh try rutin workout dalam video ni. Banyak lagi contoh rutin lain kalau korang follow ig @coachfatinnajwa. Jom mulakan projek #bodytransformationchallenge sama2 k! 💃🏻
.
Senang je bila ada video workout ni. Nak buat sorang boleh, dengan kawan boleh, kat taman boleh, dalam bilik boleh. Tu yang paling best program #getfitnowonline ni.. 100% online jerrrr 📲
.
Semua 12 video workout yang dibimbing oleh certified personal trainers ni memang anda akan dapat bila join program #getfitnowonline nanti. Best kan 😍
.
Jangan lupa ajak kawan2 join sekali 👇🏼💃🏻

    SENAMAN TERBAIK UNTUK PERUT BUNCIT? NAK KECIKKAN PEHA? FIRMKAN LENGAN?
    .
    Sebenarnya.. senaman yang terbaik ialah senaman yang kita buat. Dari kita asyik fikir2 apa yang terbaik.. sampai ke sudah tak buat apa 😪
    .
    Ok boleh try rutin workout dalam video ni. Banyak lagi contoh rutin lain kalau korang follow ig @coachfatinnajwa . Jom mulakan projek #bodytransformationchallenge sama2 k! 💃🏻
    .
    Senang je bila ada video workout ni. Nak buat sorang boleh, dengan kawan boleh, kat taman boleh, dalam bilik boleh. Tu yang paling best program #getfitnowonline ni.. 100% online jerrrr 📲
    .
    Semua 12 video workout yang dibimbing oleh certified personal trainers ni memang anda akan dapat bila join program #getfitnowonline nanti. Best kan 😍
    .
    Jangan lupa ajak kawan2 join sekali 👇🏼💃🏻

    576 6 25 July, 2019