#lagendabudaksetan Instagram Photos & Videos

lagendabudaksetan - 5.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #lagendabudaksetan and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
38 minutes
Average like
280.9
Average comment
2.5
Posts with video
13/48
Posts with photo
35/48

Hashtag Popularity

credit: @_nimaman... Realiti kini berbeza😈🔥#wanceng_motorsport #lagendabudaksetan #matamerah #mudguardhijau #tanpakamisemuasedih #hajidihadapan
•
•
•
Follow&like📸 @gongneraka_115fi #gongneraka🔥fi
39 0 57 minutes ago

Reposted from @_sebijikarim (@get_regrann) - Abang ysuku duduk diam , adik satusuku nak tunjuk belang 😈
.
.
.
@h4qifff .
.
.
#ysukushuib #y15zr #lagendabudaksetan #fuelinjection #gongneraka🔥fi #ridersidamanmalaya #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya - #regrann

Reposted from @_sebijikarim (@get_regrann) -  Abang ysuku duduk diam , adik satusuku nak tunjuk belang 😈
.
.
.
@h4qifff .
.
.
#ysukushuib #y15zr #lagendabudaksetan #fuelinjection #gongneraka🔥fi #ridersidamanmalaya #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya - #regrann
124 1 1 hour ago

Hi budys... Comey x dish brembo tu.. 220mm,pnp lc..lagenda n seanakatan dgn nye.. Brminat pm wak yeah.. Cemon kuss...
Rm80.....
Wak akn layan korg mcm boss²..
.
http://www.wasap.my/601116233002/
.
.
#brembo #dish #disbintang #ex5 #wave125 #rs150 #y110 #lagenda110 #lagenda115fi #lagenda115zr #lagenda_bersatu #lagendabudaksetan #115fi #125z #rxz #kriss110 #dinamik #lc135 #y150 #edy_garage_ #isinopobossku #maluapabossku #kapcairepost #kapcaisado #kapcaiidola #jenteraidola #pejuangidola

Hi budys... Comey x dish brembo tu.. 220mm,pnp lc..lagenda n seanakatan dgn nye.. Brminat pm wak yeah.. Cemon kuss...
Rm80.....
Wak akn layan korg mcm boss²..
.
http://www.wasap.my/601116233002/
.
.
#brembo #dish #disbintang #ex5 #wave125 #rs150 #y110 #lagenda110 #lagenda115fi #lagenda115zr #lagenda_bersatu #lagendabudaksetan #115fi #125z #rxz #kriss110 #dinamik #lc135 #y150 #edy_garage_ #isinopobossku #maluapabossku #kapcairepost #kapcaisado #kapcaiidola #jenteraidola #pejuangidola
126 2 2 hours ago

credit: @hyiwvn... Pegi lencun balik pon lencun😅💦
#lagendabudaksetan
#160



Follow&like📸 @gongneraka_115fi #gongneraka🔥fi

credit: @hyiwvn... Pegi lencun balik pon lencun😅💦
#lagendabudaksetan 
#160
•
•
•
Follow&like📸 @gongneraka_115fi #gongneraka🔥fi
58 0 3 hours ago

Ada rezeki saya ambik awak ye babyRAA😈💆
#lagendabudaksetan
#lagenda115fi
#115

Ada rezeki saya ambik awak ye babyRAA😈💆
#lagendabudaksetan 
#lagenda115fi 
#115
195 1 4 hours ago

Abang ysuku duduk diam , adik satusuku nak tunjuk belang 😈
.
.
.
@h4qifff .
.
.
#ysukushuib #y15zr #lagendabudaksetan #fuelinjection #gongneraka🔥fi #ridersidamanmalaya #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya

Abang ysuku duduk diam , adik satusuku nak tunjuk belang 😈
.
.
.
@h4qifff .
.
.
#ysukushuib #y15zr #lagendabudaksetan #fuelinjection #gongneraka🔥fi #ridersidamanmalaya #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya
210 10 5 hours ago

Makin lame aku bukak mata,😬 makin luas aku nampak permainan manusia✨👌🏻hidup kena bijak jangan sampai kena pijak💯🔥
.
.
.
.
.
#gongneraka🔥fi #lagendabudaksetan

Makin lame aku bukak mata,😬 makin luas aku nampak permainan manusia✨👌🏻hidup kena bijak jangan sampai kena pijak💯🔥
.
.
.
.
.
#gongneraka🔥fi #lagendabudaksetan
75 0 9 hours ago

#Repost @aripp.puddin (with @report.for.insta)
...
"Berlajarlah untuk melihat kebaikan✨dari setiap perkara 🍃"
.
.
.
.
.
.
#lagenda115z #lagenda110z #lagenda115fi #lagendabudaksetan
#gongneraka🔥fi

#Repost @aripp.puddin (with @report.for.insta)
...
"Berlajarlah untuk melihat kebaikan✨dari setiap perkara 🍃"
.
.
.
.
.
.
#lagenda115z #lagenda110z #lagenda115fi #lagendabudaksetan 
#gongneraka🔥fi
35 0 20 September, 2019

"Berlajarlah untuk melihat kebaikan✨dari setiap perkara 🍃"
.
.
.
.
.
.
#lagenda115z #lagenda110z #lagenda115fi #lagendabudaksetan
#gongneraka🔥fi

"Berlajarlah untuk melihat kebaikan✨dari setiap perkara 🍃"
.
.
.
.
.
.
#lagenda115z #lagenda110z #lagenda115fi #lagendabudaksetan 
#gongneraka🔥fi
147 7 20 September, 2019

#Repost @speedlane_injectorr
• • • • • •
Mata manusia ni hebat. Celik dalam melihat kesalahan orang lain, tetapi buta dalam melihat kesalahan diri sendiri.
#injectionfamilygroup #kroniinjection115fi #kapcaiborneo #kakymotorofficial🇲🇾 #kroniinjection115fi #lagenda115zfi #lagendaBudaksetan

#Repost @speedlane_injectorr
• • • • • •
Mata manusia ni hebat. Celik dalam melihat kesalahan orang lain, tetapi buta dalam melihat kesalahan diri sendiri. 
#injectionfamilygroup #kroniinjection115fi #kapcaiborneo #kakymotorofficial🇲🇾 #kroniinjection115fi #lagenda115zfi #lagendaBudaksetan
92 0 20 September, 2019

BILA CINTA // ost LAGENDA BUDAK SETAN

Lagu ni slalu bermain kat fikiran tpi bru berpluang nak buat cover, yepp ngisahkan broken heart lagu ni, siapa yg x sakit kan if cinta yg kita puja2 tu musnah gitu saja, tpi dr sudut positif nya bnda tu lah yg train kita supaya jdi lbh kuat slpas ini..
ps: harap dijauhkan lah dr apek bnda2 ni #takut

#🙄 #malaysiancover #indonesiancover #vairelmedia #vairelcover #apitcoversong #bilacinta #bilacintagio #lagendabudaksetan @malaysiancover @indonesiancoversong @prominent.labmusic @mapmusicmy @vairelmusic

BILA CINTA // ost LAGENDA BUDAK SETAN

Lagu ni slalu bermain kat fikiran tpi bru berpluang nak buat cover, yepp ngisahkan broken heart lagu ni, siapa yg x sakit kan if cinta yg kita puja2 tu musnah gitu saja, tpi dr sudut positif nya bnda tu lah yg train kita supaya jdi lbh kuat slpas ini..
ps: harap dijauhkan lah dr apek bnda2 ni #takut

#🙄 #malaysiancover #indonesiancover #vairelmedia #vairelcover #apitcoversong #bilacinta #bilacintagio #lagendabudaksetan @malaysiancover @indonesiancoversong @prominent.labmusic @mapmusicmy @vairelmusic
156 22 20 September, 2019

Top #lagendabudaksetan posts

Never giveup until succes , next ? 🐢💨
#gongneraka🔥fi
#lagendabudaksetan
#wancengfamily

Never giveup until succes , next ? 🐢💨
#gongneraka🔥fi 
#lagendabudaksetan 
#wancengfamily
2,513 69 1 August, 2019

Terima apa yang sudah terjadi , ikhlaskan apa yang tak boleh diubah and betulkan apa yang masih boleh diperbaiki✨🙌
#lagendabudaksetan

Terima apa yang sudah terjadi , ikhlaskan apa yang tak boleh diubah and betulkan apa yang masih boleh diperbaiki✨🙌
#lagendabudaksetan
1,007 18 18 September, 2019