#lajakhobikami Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #lajakhobikami and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
140.4
Average comment
3.1
Posts with video
31/36
Posts with photo
5/36

Hashtag Popularity

@meoooo05 Profile picture

@meoooo05

salam dari kmi berempat😏😆
.
.
.
.

#lajakhobikami #lajak❌lajak #lajak❌deotak #lajakxjahat #lajak❌kejam #lajakmalaysia #lajakkecundang

salam dari kmi berempat😏😆
.
.
.
.

#lajakhobikami #lajak❌lajak #lajak❌deotak #lajakxjahat #lajak❌kejam #lajakmalaysia #lajakkecundang
11 0 4 hours ago
Wah ii bike idola🔥support ii❤️belum try belum tau☺️tuan ni kata x de game ke 🔥😂
Repost by: @zan.sajerh_
.
.
.
.
.
.
#lajakjanganjatuh #jenteraflyjb #sportrim4batangkipas#lajakkecundang #lajakhobikami #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakchannel #lajakmalaysia #lajakkelajuanbike #lajakpadu
85 5 18 October, 2019
@cyclist_jb_style Profile picture

@cyclist_jb_style

Repost by @penghibur_jalan_klangg .
.
Happy 18.4R❤ thanksupport kali dri dulu and teruskan supoort kall hingga 19R ampun janji ❤ jgn riak dpn kelompokkt belakang tengah mencari topp🔥.
.
.
#kakilajak #lajakjb #tenteraflyjb #jenteralajak #jbstyle #jenteraduaroda #jenterapejuang #lincahkadok #pecintaduaroda #pickuprancak #pecinta2roda #pengayuh2roda #speedhantu #cucukangin #cucukkalaudapat #padubeb #onxon🤘🤘 #lajakhobikami #lajak❌nakal #lajakmari #lajakmalaya #lajakxkanpupus

Repost by @penghibur_jalan_klangg .
.
Happy 18.4R❤ thanksupport kali dri dulu and teruskan supoort kall hingga 19R ampun janji ❤  jgn riak dpn kelompokkt belakang tengah mencari topp🔥.
.
.
#kakilajak #lajakjb #tenteraflyjb #jenteralajak #jbstyle #jenteraduaroda #jenterapejuang #lincahkadok #pecintaduaroda #pickuprancak #pecinta2roda #pengayuh2roda #speedhantu #cucukangin #cucukkalaudapat #padubeb #onxon🤘🤘 #lajakhobikami #lajak❌nakal #lajakmari #lajakmalaya #lajakxkanpupus
248 2 17 October, 2019
@cyclist_jb_style Profile picture

@cyclist_jb_style

Sayang lh pada basikal ii korang yg xnk kene mcm tu 😢 harap yg mane kene tu bertabah lh ermm..yg penting hobi kite je jgn lupakan
Harap korang yg mane tengah main lajak tu berhati ii dgn pak polisi tu yer .
.
#lajakxkanpupus
#lajakhidupbersatu
#pengayuh2roda #pecintaduaroda #jenteraduaroda #jenteralajak #lajak #lajakkecundang #lajakhobikami #lajakmari #lajakxkejam

Sayang lh pada basikal ii korang yg xnk kene mcm tu 😢 harap yg mane kene tu bertabah lh ermm..yg penting hobi kite je jgn lupakan 
Harap korang yg mane tengah main lajak tu berhati ii dgn pak polisi tu yer .
.
#lajakxkanpupus 
#lajakhidupbersatu
#pengayuh2roda #pecintaduaroda #jenteraduaroda #jenteralajak #lajak #lajakkecundang #lajakhobikami #lajakmari #lajakxkejam
209 6 17 October, 2019
@yat.theributzz.__ Profile picture

@yat.theributzz.__

Layanla vidio kami yg x seberape ni
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Vidio by
@_zulsteadyy_
@matmanje_63
Lagi saru aku x tau name ig😂
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
.
#lajak
#lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajakkecundang #lajak❌deotak #lajakmalaya #lajakjb #lajakituhobikami #lajakxkejam #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakchannel #lajakkedah #lajakselangor #lajak❌lajak #lajakhobikami #lajakkelantan #lajak❌nakal #lajakpenang #lajakkelajuanbike #lajaksarawak #lajakstyle #lajakcrew #lajakpadu #lajak❌laju #jbstyle #pengayuh2roda
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
# hargailah karya kami😁😁

Layanla vidio kami yg x seberape ni
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Vidio by
@_zulsteadyy_
@matmanje_63
Lagi saru aku x tau name ig😂
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
.
#lajak
#lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajakkecundang #lajak❌deotak #lajakmalaya #lajakjb #lajakituhobikami #lajakxkejam #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakchannel #lajakkedah #lajakselangor #lajak❌lajak #lajakhobikami #lajakkelantan #lajak❌nakal #lajakpenang #lajakkelajuanbike #lajaksarawak #lajakstyle #lajakcrew #lajakpadu #lajak❌laju #jbstyle #pengayuh2roda
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
# hargailah karya kami😁😁
17 0 16 October, 2019
Harta Dunia.....
.
.
.
#lajak❌deotak #tenteraflykelantan #lajakhobikami #lajak❌kejam #lajakkelantan #lajakkecundang #lajakituhobikami #lajak❌jahat #kami❌laju
14 4 16 October, 2019
Repost by @elham_faiz1429 .
.
"projek ke 2 ,colour candy Green😈,layan la vidio simple nie hehe 😬
.
.
#lajak #lajakkecundang #lajakhobikami #lajak❌nakal #lajakmari #lajakxkejam #lajak❌nakal #lajak❌deotak #lajakmalaya #pickuprancak #pecinta2roda #padubeb #pengayuh2roda #jenteralajak #jbstyle #jenteraduaroda #jenterapejuang #kakilajak #budakmilo
572 7 15 October, 2019
@heyy.syxzz Profile picture

@heyy.syxzz

When kwn ko kecundang 🚵 .
.
.
.
(Tag kwn korang yg main lajak)
#lajakhobikami #kamixramai

When kwn ko kecundang 🚵 .
.
.
.
(Tag kwn korang yg main lajak)
#lajakhobikami #kamixramai
13 0 14 October, 2019
🐊🏁
.
.
#lajak❌laju #lajak #lajakkecundang #lajakhobikami #lajakmalaya #lajak❌kejam
273 1 14 October, 2019
@zalsajersz_ Profile picture

@zalsajersz_

Minat lah kt bike dye ni
Repost by @khai_theributtt
Ade yg rindu nk tgk bike ni beraksi
Tag pengguna 3 btg sabit v1 ni
.
.
@pengayuh2roda
#pengayuh2roda
#lajak❌deotak #lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajakxkejam #lajakkecundang #lajakituhobikamidisinikamibersatu
#lajak❌lajak #lajakhobikami #lajakkelantan #lajak❌kejam #lajakorstayhome #lajakkelajuanbike #lajakbersatu

Minat lah kt bike dye ni
Repost by @khai_theributtt 
Ade yg rindu nk tgk bike ni beraksi
Tag pengguna 3 btg sabit v1 ni
.
.
@pengayuh2roda 
#pengayuh2roda 
#lajak❌deotak #lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajakxkejam #lajakkecundang #lajakituhobikamidisinikamibersatu 
#lajak❌lajak #lajakhobikami #lajakkelantan #lajak❌kejam #lajakorstayhome #lajakkelajuanbike #lajakbersatu
93 0 13 October, 2019

Top #lajakhobikami posts

@bapakkembarmembercommunity Profile picture

@bapakkembarmembercommunity

Kedai Basikal Bapak Kembar Nakhoda

Bulan 10 ni ada yg nk tukar roda jentera kesayangan korang ke guys......yg BETUL2 BERMINAT BOLEH BERURUSAN harga sportrim semua jenis RM150 xtermasuk harga pos perhantaran.... nk jimat dtg kedai atau nk pos bg nama penuh dan alamat rumah yg lengkap tuk harga pos perhantaran yer guys.... #kedaikecikjiwabesar
#kedaibasikalbapakkembarnakhoda
#luaskanlajakbapakkembarnakhoda
#lajakhobikami #lajak❌jahat
#lajakchannel #lajakorstayhome
#lajak❌deotak #lajakselamanya

Bulan 10 ni ada yg nk tukar roda jentera kesayangan korang ke guys......yg BETUL2 BERMINAT BOLEH BERURUSAN harga sportrim semua jenis RM150 xtermasuk harga pos perhantaran.... nk jimat dtg kedai atau nk pos bg nama penuh dan alamat rumah yg lengkap tuk harga pos perhantaran yer guys.... #kedaikecikjiwabesar 
#kedaibasikalbapakkembarnakhoda 
#luaskanlajakbapakkembarnakhoda 
#lajakhobikami  #lajak❌jahat 
#lajakchannel  #lajakorstayhome 
#lajak❌deotak  #lajakselamanya
3,050 76 4 October, 2019
@bapakkembarmembercommunity Profile picture

@bapakkembarmembercommunity

Kedai Basikal Bapak Kembar Nakhoda

Kepada semua kaki lowerd body dan fork double...acik buat promosi last2 Raya hanya RM200 sahaja tuk 2barang jenama GTA....xperlu nk lowerd lg dh kaw2 lawerd kpd yg btl2 berani beli blh PM tuk berurusan.

#kedaikecikjiwabesar
#kedaibasikalbapakkembarnakhoda
#luaskanlajakbapakkembarnakhoda
#lajakituhobikamikayuhitujiwakamiflyitusemangatkami
#lajakhobikami

Kepada semua kaki lowerd body dan fork double...acik buat promosi last2 Raya hanya RM200 sahaja tuk 2barang jenama GTA....xperlu nk lowerd lg dh kaw2 lawerd kpd yg btl2 berani  beli blh PM tuk berurusan.

#kedaikecikjiwabesar 
#kedaibasikalbapakkembarnakhoda 
#luaskanlajakbapakkembarnakhoda 
#lajakituhobikamikayuhitujiwakamiflyitusemangatkami 
#lajakhobikami
2,118 38 26 June, 2019
@bby.steady Profile picture

@bby.steady

Pantat Berasap

Life Is Simple , You Make Choice And You Don't Look Back🔥
.
.
.
#lajakhobikami #lajakalwayshappy #jiwapengayuh_ #pengayuh2roda #kasiviral

Life Is Simple , You Make Choice And You Don't Look Back🔥
.
.
.
#lajakhobikami #lajakalwayshappy #jiwapengayuh_ #pengayuh2roda #kasiviral
946 23 24 July, 2019
@bapakkembarmembercommunity Profile picture

@bapakkembarmembercommunity

Kedai Basikal Bapak Kembar Nakhoda

Sportrim saiz 16 inci hanya RM120.00jer kalo mahal atau xcukup duit abaikan jer guys.....kalau berminat blh dtg kedai atau nk pos pun blh.bg nama penuh dan alamat rumah yg lengkap tuk harga pos perhantaran.. #kedaikecikjiwabesar
#kedaibasikalbapakkembarnakhoda
#luaskanlajakbapakkembarnakhoda
#lajak❌deotak #lajak❌jahat
#lajak❌nakal #lajak❌power
#lajakorstayhome #lajakhobikami
#lajakselamanya #lajaktakkanpupus
#lajakchannel #lajakcrew

Sportrim saiz 16 inci hanya RM120.00jer kalo mahal atau xcukup duit abaikan jer guys.....kalau berminat blh dtg kedai atau nk pos pun blh.bg nama penuh dan alamat rumah yg lengkap tuk harga pos perhantaran.. #kedaikecikjiwabesar 
#kedaibasikalbapakkembarnakhoda 
#luaskanlajakbapakkembarnakhoda 
#lajak❌deotak  #lajak❌jahat 
#lajak❌nakal  #lajak❌power 
#lajakorstayhome  #lajakhobikami 
#lajakselamanya  #lajaktakkanpupus 
#lajakchannel  #lajakcrew
1,166 30 22 September, 2019
@bapakkembarmembercommunity Profile picture

@bapakkembarmembercommunity

Kedai Basikal Bapak Kembar Nakhoda

Kepada idola2 yg minat YSuku tp xdpt memiliki....kedai basikal bapak kembar nakhoda ada jual sportrim 20 inci Ysuku tuk basikal lajak...
PROMOSI sampai Merdeka harga RM150 xtermasuk harga pos perhantaran ...Ada3 warna MERAH, KUNING DAN HITAM...Layan yg betul2 berminat boleh PM tuk berurusan.....
*Ikut tempat korang panggil apa sportrim ni.... #kedaikecikjiwabesar
#kedaibasikalbapakkembarnakhoda
#luaskanlajakbapakkembarnakhoda
#lajakhobikami #lajaktakkanpupus
#lajakxkejam #lajakkelajuanbike
#lajak❌nakal #lajak❌on

Kepada idola2 yg minat YSuku tp xdpt memiliki....kedai basikal bapak kembar nakhoda ada jual sportrim 20 inci Ysuku tuk basikal lajak...
PROMOSI sampai Merdeka harga  RM150 xtermasuk harga pos perhantaran ...Ada3 warna MERAH, KUNING DAN HITAM...Layan yg betul2 berminat boleh PM tuk berurusan.....
*Ikut tempat korang panggil apa sportrim ni.... #kedaikecikjiwabesar 
#kedaibasikalbapakkembarnakhoda 
#luaskanlajakbapakkembarnakhoda 
#lajakhobikami  #lajaktakkanpupus 
#lajakxkejam  #lajakkelajuanbike 
#lajak❌nakal  #lajak❌on
2,105 41 28 August, 2019