#lajakituhobikami Instagram Photos & Videos

lajakituhobikami - 16.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #lajakituhobikami and here's what we found interesting.

Inside 70 Posts

Time between posts:
38 hours
Average like
114.3
Average comment
1.8
Posts with video
54/70
Posts with photo
16/70

Hashtag Popularity

Sampai disini jelah perjalanan aku sebagai budak lajak😃thnks yng selalu support aku😎 dri aku bru nak up pkai basikal gold sampai aku pakai basikal lajak yang sebenar😘thnks rakan seperjuang yang selalu tolong aku time aku susah and ade ngn aku time aku susah senang😥💞aku nak ucap selamat tinggal lajak😣💞semoga aku dpt main lajak dengan korang lagi😇💞byee💪💕
.
.
Rakan yang selalu support aku

@_thefann @rillsajeee__._ @man_thespeedy @thesuper___ @_matfik_ @epoythespeed @rickythekibutz_ @_.fairuz.nizam

#selamatjalan #tamat #selamatjalankawan #kakilajak
#kakilajaksp_ #lajakkecundang #kapallayar #lajak #lajakperak #klangmembercommunity #kayuaramembercommunity #instalike #lajak❌jahat #lajakjb #jenteraperjuang #janganlupabahagia #jarangxon #jarang❌ngam #ontakon #gempak #ex5 #lajakmalaya #kamitakramaitapikamiada #pengayuh2roda_official #pengayuh2roda #pahlawanjalanan #lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajakituhobikamidisinikamibersatu #jarangtakpadu #lajakkecundang

Sampai disini jelah perjalanan aku sebagai budak lajak😃thnks yng selalu support aku😎 dri aku bru nak up pkai basikal gold sampai aku pakai basikal lajak yang sebenar😘thnks rakan seperjuang yang selalu tolong aku time aku susah and ade ngn aku time aku susah senang😥💞aku nak ucap selamat tinggal lajak😣💞semoga aku dpt main lajak dengan korang lagi😇💞byee💪💕
.
.
Rakan yang selalu support aku

@_thefann @rillsajeee__._ @man_thespeedy @thesuper___ @_matfik_ @epoythespeed @rickythekibutz_ @_.fairuz.nizam

#selamatjalan #tamat #selamatjalankawan #kakilajak
#kakilajaksp_ #lajakkecundang #kapallayar #lajak #lajakperak #klangmembercommunity #kayuaramembercommunity #instalike #lajak❌jahat #lajakjb #jenteraperjuang #janganlupabahagia #jarangxon #jarang❌ngam #ontakon #gempak #ex5 #lajakmalaya #kamitakramaitapikamiada #pengayuh2roda_official #pengayuh2roda #pahlawanjalanan #lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajakituhobikamidisinikamibersatu #jarangtakpadu #lajakkecundang
20 0 15 September, 2019

Try ii jer .... (SIPUT BABI) 🐌🐌
.
.
.Road to 250 pulokk😞😞
.
.
.
.
.
. #lajakkedah #lajakituhobikami #lajakxkecam

Try ii jer .... (SIPUT BABI) 🐌🐌
.
.
.Road to 250 pulokk😞😞
.
.
.
.
.
.#lajakkedah #lajakituhobikami #lajakxkecam
24 0 15 September, 2019
Nah layn vid cincai ni😍maaf xpro mcm @kawakibut_ 
#lajakkecundang #lajak #lajakituhobikami #lajak❌deotak #lajakjb #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakxkejam
20 0 15 September, 2019
Happy 1.2k 🔥 teruskan support Admin sampai 2k 😂 ape ii hope enjoy ehek ii 
#lajakituhobikamidisinikamibersatu 
#lajakituhobikami 
#lajak❌deotak 
#lajakjb 
#lajakkecundang 
#pakcik_video 
#budakmilo 
#budakvideoofficial 
#pengayuh2roda 
#tiktok 
#jenterapejuang 
#instagram 
#kakyfly 
#polis
80 16 15 September, 2019
#lajakituhobikami 
#lajak❌jahat 
#lajakkecundang
6 0 15 September, 2019

Ade sape nk goin grouo sha? Boleh masuk ikut link dekat bio ok... #lajak❌lajak #lajak #lajakituhobikami #lajak❌power #lajakmalaya #lajak❌nakal #lajakselangor #lajakmari #lajakklang #lajak❌jahat #klangmembercommunity #kajangmembercomunity #budakbibiyem

Ade sape nk goin grouo sha? Boleh masuk ikut link dekat bio ok... #lajak❌lajak #lajak #lajakituhobikami #lajak❌power #lajakmalaya #lajak❌nakal #lajakselangor #lajakmari #lajakklang #lajak❌jahat #klangmembercommunity #kajangmembercomunity #budakbibiyem
47 0 15 September, 2019

Repost @kelantan.style 🎉Happy 1.1k followers🎉

Event jeram mengaji tak mengecewakan... Yang mengecewakan adalah pak polisi yang datang ke event... Tabah yang mana kena angkut... Nanti ada masa kita buat hari lain... Buat masa ni jeram mengaji off dulu kut👌 (Yang lehey tak ditag sila muncul dalam komen)👍 #kiddotimur #pengayuh2roda #kronilampupetak #pakcik_video #maluapabossku #jantanxguna #wheelie #lajakalwayshappy #lajak #kakilajak #duniaduaroda #lajak❌lajak #lajakituhobikami #lajakituhobikamidisinikamibersatu #budakmilo #tenteraflyjb #kakifly #vsco #kamixramai #kelantanstyle #supermanjalanan #supermanjalanan_ #supermanjalananofficial #pacakjanganjatuh #kapcaijahat #pacak #kakifly #pantangmundurkecualioperasi #pecinta2roda #lajak❌deotak

Repost @kelantan.style 🎉Happy 1.1k followers🎉

Event jeram mengaji tak mengecewakan... Yang mengecewakan adalah pak polisi yang datang ke event... Tabah yang mana kena angkut... Nanti ada masa kita buat hari lain... Buat masa ni jeram mengaji off dulu kut👌 (Yang lehey tak ditag sila muncul dalam komen)👍 #kiddotimur #pengayuh2roda #kronilampupetak #pakcik_video #maluapabossku #jantanxguna #wheelie #lajakalwayshappy #lajak #kakilajak #duniaduaroda #lajak❌lajak #lajakituhobikami #lajakituhobikamidisinikamibersatu #budakmilo #tenteraflyjb #kakifly #vsco #kamixramai #kelantanstyle #supermanjalanan #supermanjalanan_ #supermanjalananofficial #pacakjanganjatuh #kapcaijahat #pacak #kakifly  #pantangmundurkecualioperasi #pecinta2roda #lajak❌deotak
127 2 14 September, 2019

Tq gais 200 follow😍nk sha buat video ke?kalau nk suruh lh kawan korang follow ig sha @_sha_lajak ok?

#lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌lajak #lajakituhobikami #lajak❌nakal #lajakselangor #lajakmari #budakbibiyem #lajakklang #lajak❌kejam #lajak❌deotak #lajakking #lajak❌power #lajakkotatinggi_ #klangmembercommunity

Tq gais 200 follow😍nk sha buat video ke?kalau nk suruh lh kawan korang follow ig sha @_sha_lajak  ok?

#lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌lajak #lajakituhobikami #lajak❌nakal #lajakselangor #lajakmari #budakbibiyem #lajakklang #lajak❌kejam #lajak❌deotak #lajakking #lajak❌power #lajakkotatinggi_ #klangmembercommunity
52 0 14 September, 2019

Padu lah bike dia sekarang / girl vs boy
#pengayuh2roda
#kakilajak
#lajakituhobikami
#jiwa2roda
#budakmilo

Padu lah bike dia sekarang / girl vs boy
#pengayuh2roda 
#kakilajak 
#lajakituhobikami 
#jiwa2roda 
#budakmilo
86 7 14 September, 2019
kura ii 🐢❤
.
.
.
.
#lajak❌jahat #pengayuh2roda #lajakituhobikami #lajakalwayshappy #budakbibiyem
72 0 14 September, 2019

Mencubee jee.. 🔥🔥


Tak pro mcm :@matbunga_52
Cc berjaya :@nabil.co7

#pengayuh2roda
#lajakituhobikami
#jangankecamsaya
#cucukanginsampaidapat
#lajakbukansampah🚯

Mencubee jee.. 🔥🔥
•
•
Tak pro mcm :@matbunga_52 •
Cc berjaya :@nabil.co7
•
#pengayuh2roda 
#lajakituhobikami 
#jangankecamsaya 
#cucukanginsampaidapat 
#lajakbukansampah🚯
30 8 14 September, 2019

Goodnight babyred❤️support 1K
.
.
.
.
.
.
@pengayuh2roda #pengayuh2roda #lajak❌deotak #lajak #lajak❌jahat #lajakkuantan💖 #support1k #lajakituhobikami

Goodnight babyred❤️support 1K
.
.
.
.
.
.
@pengayuh2roda #pengayuh2roda #lajak❌deotak #lajak #lajak❌jahat #lajakkuantan💖 #support1k #lajakituhobikami
63 0 14 September, 2019
Kroni
#lajakkecundang 
#lajakituhobikami 
#lajak❌deotak #lajak❌jahat 
#lajakbersatu
30 0 14 September, 2019

Dah sedia ke bike ni nk turun event
Pandamaran 21 ni???
.
.
.
.
.
#klangmembercommunity #klangcyclingteam #pengayuh2roda #jiwakelajuan #lajakituhobikami #lajakselangor #kakilajak

Dah sedia ke bike ni nk turun event
Pandamaran 21 ni???
.
.
.
.
.
#klangmembercommunity #klangcyclingteam #pengayuh2roda #jiwakelajuan #lajakituhobikami #lajakselangor #kakilajak
31 0 14 September, 2019
Jangan lupa like,comment and share.

#lajakkecundang #lajakituhobikami #lajakituindah 
#lajakkluang
#lajak❌jahat 
#lajakxkejam 
#lajak❌deotak 
_________________________
@lajak.channel @kroni_lajak552 
@pjmembercommunity 
@kroni_hantu_lajak 
@lajak__basikal_2019
7 0 14 September, 2019

Hidup ini bagaikan roda apa yang terjadi sekarang akan terjadi lagi pada masa akan datang so kena hati2
#pengayuh2roda
#budakbibiyem
#lajakituhobikami

Hidup ini bagaikan roda apa yang terjadi sekarang akan terjadi lagi pada masa akan datang so kena hati2 
#pengayuh2roda 
#budakbibiyem 
#lajakituhobikami
38 0 14 September, 2019

Baby black ʕ•ﻌ•ʔ
.
.
.
#lajak❌jahat #lajakituhobikami #kamibudaklajak #lajak❌kejam

Baby black ʕ•ﻌ•ʔ
.
.
.
#lajak❌jahat #lajakituhobikami #kamibudaklajak #lajak❌kejam
19 0 14 September, 2019

#Repost @fieysteadyy
• • • • • •
Santai Part 2 Gais!!😂🚳
KING IN ACTION....
-
_____________________________________
@fieysteadyy @fieysteadyy @fieysteadyy
_____________________________________
#lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌lajak #kami❌laju #kamixramai #kami❌racist #lajakituhobikami #lajakmalaya #kinemaster #kinemasteredit #pengayuh2roda_official #jiwacyclist #jiwalajak #kakigelekpadu

#Repost @fieysteadyy
• • • • • •
Santai Part 2 Gais!!😂🚳
KING IN ACTION....
-
_____________________________________
@fieysteadyy @fieysteadyy @fieysteadyy 
_____________________________________
#lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌lajak #kami❌laju #kamixramai #kami❌racist #lajakituhobikami #lajakmalaya #kinemaster #kinemasteredit #pengayuh2roda_official #jiwacyclist #jiwalajak #kakigelekpadu
120 2 14 September, 2019

Owner baru belajaq😝apa ii pon lyn jalahh!! #lajakkecundang #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌lajak #lajakituhobikami

Owner baru belajaq😝apa ii pon lyn jalahh!! #lajakkecundang #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌lajak #lajakituhobikami
31 4 14 September, 2019
SELEKEH😧
.
.
cc:@kkimie._
.
.
#lajakkecundang #lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajak❌deotak #lajak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌lajak #lajakxkejam
59 0 14 September, 2019
Repost @kawakibut_ 😍🔥
.
.
.
#budakbibiyem #lajakituhobikami #pengayuh2roda
135 3 14 September, 2019

Alhamdulillah rezeki malam pulak.sebiji basikal lajak ada brek disc dpn blkg....
Terima kasih adik Rafael support kedai basikal bapak kembar nakhoda aka bapakkembarmembercommunity

#kedaikecikjiwabesar
#kedaibasikalbapakkembarnakhoda
#luaskanlajakbapakkembarnakhoda
#lajak❌jahat #lajak❌kejam
#lajakituhobikami
#lajakkelajuanbike
#lajak❌on

Alhamdulillah rezeki malam pulak.sebiji basikal lajak ada brek disc dpn blkg....
Terima kasih adik Rafael support kedai basikal bapak kembar nakhoda aka bapakkembarmembercommunity

#kedaikecikjiwabesar 
#kedaibasikalbapakkembarnakhoda 
#luaskanlajakbapakkembarnakhoda 
#lajak❌jahat  #lajak❌kejam 
#lajakituhobikami 
#lajakkelajuanbike 
#lajak❌on
1,606 19 13 September, 2019

Top #lajakituhobikami posts

Apa perasaan korang apabila korang tk ketatkan rims😂tag member hati kering😂

#pengayuh2roda #lajakituhobikami #kamixlaju #kamixramai #kakipacak #lajakituhobikami #pakcik_video #lajakkecundang #lajak❌deotak #laja #pengayuh2roda_official #pejuang_darat #kakipacak
2,629 65 12 September, 2019

Repost by @mal.tora_17
———
HAHA..MAMPU PAKAI SUARA SENDIRI JE🤣..SORG DUA TOLONG AJAR @_.thezxl._ FLY😅🤣..ADUHH SUPPORT IKIT EH VIDEO NIY😜👍❤️..ADE LA TIRU MCM @zatsteady__ pakai suara SENDIRI🤣👏✨
.
P/S: THANKS FOR AMAZING 3.1K🙏🌟❤️
.
@lawak.hangit @sembang.student @lawak.teroks @kakilajaksp @pakdin.__ @rulsteadyy.__ @pengayuhampang_46 #pengayuhampang #pengayuh2roda #bukanidola #lajakituhobikami #lajakxkejam #kamekkenek #maltora #maluapabosskur #polisitumusuhkami @kakilajaksp

Repost by @mal.tora_17
———
HAHA..MAMPU PAKAI SUARA SENDIRI JE🤣..SORG DUA TOLONG AJAR @_.thezxl._ FLY😅🤣..ADUHH SUPPORT IKIT EH VIDEO NIY😜👍❤️..ADE LA TIRU MCM @zatsteady__ pakai suara SENDIRI🤣👏✨
.
P/S: THANKS FOR AMAZING 3.1K🙏🌟❤️
.
@lawak.hangit @sembang.student @lawak.teroks @kakilajaksp @pakdin.__ @rulsteadyy.__ @pengayuhampang_46 #pengayuhampang #pengayuh2roda #bukanidola #lajakituhobikami #lajakxkejam #kamekkenek #maltora #maluapabosskur #polisitumusuhkami @kakilajaksp
2,006 22 3 September, 2019