#lanadreamskinpower Instagram Photos & Videos

lanadreamskinpower - 409 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #lanadreamskinpower and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
9.2
Average comment
2.1
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
14 5 4 hours ago

CHOCOWHITE 10X GLOWING 💫
__
Y’alls mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍
Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹
Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔
Haaaaa! jom DM sis untuk dapatkan ChocoWhite sekarang! 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat!
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

CHOCOWHITE 10X GLOWING 💫
__
Y’alls mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍
Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹ 
Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔 
Haaaaa! jom DM sis untuk dapatkan ChocoWhite sekarang! 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat!
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
3 0 7 hours ago

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Yuhuuuuuu~ takmo gelisah awal sangat! Masalah jeragat ni boleh diselesaikan dengan petik jari jeee! Nah sis post sini je cara hilangkan jeragat 😙
.
Ehemm! Y’alls tak perlu risau awal sangat. DM sis sekarang untuk place order set LANA. Consume je LANA sebab boleh merawat masalah jeragat juga tau! Konfemm la dabooom uolls! 😘
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Yuhuuuuuu~ takmo gelisah awal sangat! Masalah jeragat ni boleh diselesaikan dengan petik jari jeee! Nah sis post sini je cara hilangkan jeragat 😙
.
Ehemm! Y’alls tak perlu risau awal sangat. DM sis sekarang untuk place order set LANA. Consume je LANA sebab boleh merawat masalah jeragat juga tau! Konfemm la dabooom uolls! 😘
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower
1 0 11 November, 2019

Yuhuuuuuu~ takmo gelisah awal sangat! Masalah jeragat ni boleh diselesaikan dengan petik jari jeee! Nah sis post sini je cara hilangkan jeragat 😙
.
Ehemm! Y’alls tak perlu risau awal sangat. DM sis sekarang untuk place order set LANA. Consume je LANA sebab boleh merawat masalah jeragat juga tau! Konfemm la dabooom uolls! 😘
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Yuhuuuuuu~ takmo gelisah awal sangat! Masalah jeragat ni boleh diselesaikan dengan petik jari jeee! Nah sis post sini je cara hilangkan jeragat 😙
.
Ehemm! Y’alls tak perlu risau awal sangat. DM sis sekarang untuk place order set LANA. Consume je LANA sebab boleh merawat masalah jeragat juga tau! Konfemm la dabooom uolls! 😘
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
41 1 11 November, 2019

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
.
. #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
.
.  #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
2 0 10 November, 2019

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
.
. #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
.
.  #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
0 0 10 November, 2019

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
.
. #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
.
.  #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
0 0 10 November, 2019

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia .
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia 
@lanadreamskinmalaysia .
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
4 0 10 November, 2019

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia .
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia 
@lanadreamskinmalaysia .
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
2 0 10 November, 2019

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia .
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼
.
.
@lanadreamskinmalaysia
@lanadreamskinmalaysia 
@lanadreamskinmalaysia .
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
4 1 10 November, 2019

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link di BIO dan di bawah:
📲www.wasap.my/60104515656/lana

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #amoimusniza #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link di BIO dan  di bawah:
📲www.wasap.my/60104515656/lana

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #amoimusniza #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
6 0 10 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower
0 0 10 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai you guys! 🙋🏻‍♀
__
Hidup bagai mimpi selepas consume LANA? Hmm tu la sis da kata uolls takkan menyesal. Nak wajah lagi cantik, follow step pada gambar yang sis post! Memang dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai you guys! 🙋🏻‍♀
__
Hidup bagai mimpi selepas consume LANA? Hmm tu la sis da kata uolls takkan menyesal. Nak wajah lagi cantik, follow step pada gambar yang sis post! Memang dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower
0 0 10 November, 2019

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
5 0 10 November, 2019

Hai you guys! 🙋🏻‍♀
__
Hidup bagai mimpi selepas consume LANA? Hmm tu la sis da kata uolls takkan menyesal. Nak wajah lagi cantik, follow step pada gambar yang sis post! Memang dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼
.

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai you guys! 🙋🏻‍♀
__
Hidup bagai mimpi selepas consume LANA? Hmm tu la sis da kata uolls takkan menyesal. Nak wajah lagi cantik, follow step pada gambar yang sis post! Memang dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼
.

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
2 0 9 November, 2019

Selamat pagiii darlingku!
.
Hokeeey laa sis belanja kenapa bestnya pakai CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION! Sis pakai ChocoGlow FD memang metop kebabom 🔥 Amacam Onzss ❌ Onzss? Jom order dengan sis ChocoGlow FD sebab sis nak bagi FREE GIFT beauty Blender!
.
Sumpah best sangat-sangat ChocoGlow Treatment FD ni. Cover habis parut kt muka uolls tau! Makeup sepantas ABC je uollss ZupZapZup tadaaa dah siap!
.

Nak lebih INFO!!!
Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @cf_lanadreamskinbanting 👇👇
.

http://etinchocofitbanting.wasap.my/ . 🚗 COD SETIAP HARI..!!
. 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap isnin hingga jumaat..!!
.

#teamaizan
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

Selamat pagiii darlingku!
. 
Hokeeey laa sis belanja kenapa bestnya pakai CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION! Sis pakai ChocoGlow FD memang metop kebabom 🔥 Amacam Onzss ❌ Onzss? Jom order dengan sis ChocoGlow FD sebab sis nak bagi FREE GIFT beauty Blender!
.
Sumpah best sangat-sangat ChocoGlow Treatment FD ni. Cover habis parut kt muka uolls tau! Makeup sepantas ABC je uollss ZupZapZup tadaaa dah siap!
.

Nak lebih INFO!!!
Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @cf_lanadreamskinbanting 👇👇
.

http://etinchocofitbanting.wasap.my/ . 🚗 COD SETIAP HARI..!!
. 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap isnin hingga jumaat..!!
.

#teamaizan
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
2 0 9 November, 2019

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
2 0 8 November, 2019

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
11 4 8 November, 2019

Hai you guys! 🙋🏻‍♀
__
Hidup bagai mimpi selepas consume LANA? Hmm tu la sis da kata uolls takkan menyesal. Nak wajah lagi cantik, follow step pada gambar yang sis post! Memang dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai you guys! 🙋🏻‍♀
__
Hidup bagai mimpi selepas consume LANA? Hmm tu la sis da kata uolls takkan menyesal. Nak wajah lagi cantik, follow step pada gambar yang sis post! Memang dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
14 2 8 November, 2019

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
4 0 8 November, 2019
Assalammualaikum❤
Salam Jumaat sayang2 semua 😍😍
.
Semoga hari kita indah dan segala urusan berjalan lancar hendaknya. Jangan lupa apply Lana Dream Skin untuk kulit mulus❤❤
.
#lanadreamskinbest#lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
3 0 8 November, 2019

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
4 0 8 November, 2019

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
4 0 8 November, 2019

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
13 0 8 November, 2019

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
0 0 8 November, 2019

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
6 0 8 November, 2019
Selamat Pagi, Salam Jumaat
Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
. .
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
3 0 8 November, 2019

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
3 0 8 November, 2019
Assalammualaikum❤
Salam Jumaat sayang2 semua 😍😍
.
Semoga hari kita indah dan segala urusan berjalan lancar hendaknya. Jangan lupa apply Lana Dream Skin untuk kulit mulus❤❤
.
#lanadreamskinbest#lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
12 0 8 November, 2019
Assalammualaikum❤
Salam Jumaat sayang2 semua 😍😍
.
Semoga hari kita indah dan segala urusan berjalan lancar hendaknya. Jangan lupa apply Lana Dream Skin untuk kulit mulus❤❤
.
#lanadreamskinbest#lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
20 4 8 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
CHOCOWHITE 10X GLOWING 💫
__
Y’alls mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍
Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹
Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔
Haaaaa! jom DM sis untuk dapatkan ChocoWhite sekarang! 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat!
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
CHOCOWHITE 10X GLOWING 💫
__
Y’alls mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍
Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹ 
Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔 
Haaaaa! jom DM sis untuk dapatkan ChocoWhite sekarang! 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat!
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
38 22 7 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Baru ada kesedaran nak jaga kulit muka tapi tak tahu nak start dari mana? Meh sis nak ajar rutin skincare untuk beginner. Semua peringkat umur boleh gunakan #LANA ni tau! 😍❤ .
Pertama sekali, kena ada pencuci wajah. Pencuci wajah ni penting untuk kita pakai setiap hari tau selepas bangun tidur & sebelum tidur. Bagi uolls yang kulit berminyak atau kusam sis suggest gunakan LANA MIRACLE SOAP ni. Ia akan bantu membunuh kuman penyebab jerawat dan jeragat & juga memberi kulit rasa segar dan lembut je! 😍
.
Kedua, make sure kena pakai toner tau! ☝🏼DapDap je dngn SILKY TREATMENT TONER kerana toner ni dapat membantu membersihkan wajah dengan sepenuhnya, mengekalkan kesegaran wajah dan juga dapat membantu memelihara kelembapan wajah. 🤩
.
Ketiga, terus calit-calit LANA SATIN FINISH DAY CREAM dan sapu rata okey! Sebelum keluar pagi kena calit sebab ianya dapat melindungi wajah dari sinaran uv, mengandungi SPF50+ dan melembabkan & melembutkan kulit wajah uolls 🥳
.
Last but not least! Sebelum uolls tidur lepas cuci muka dengan LANA MIRACLE SOAP tu, uolls diwajibkan calit LANA RADIANCE NIGHT CREAM dulu tau! ☝🏼 Kerana waktu malam ianya berfungsi untuk merawat jerawat jeragat & cela hitam di wajah dan juga dapat menaikkan seri wajah uolls! ❤✨
.
Jom uolls cantik jelitahhh dengan LANA DREAM SKIN! Konfem letop meletop kulit wajah uolls! DM sis sekarang untuk dapatkan PROMO! 🔥👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Baru ada kesedaran nak jaga kulit muka tapi tak tahu nak start dari mana? Meh sis nak ajar rutin skincare untuk beginner. Semua peringkat umur boleh gunakan #LANA ni tau! 😍❤ .
Pertama sekali, kena ada pencuci wajah. Pencuci wajah ni penting untuk kita pakai setiap hari tau selepas bangun tidur & sebelum tidur. Bagi uolls yang kulit berminyak atau kusam sis suggest gunakan LANA MIRACLE SOAP ni. Ia akan bantu membunuh kuman penyebab jerawat dan jeragat & juga memberi kulit rasa segar dan lembut je! 😍
.
Kedua, make sure kena pakai toner tau! ☝🏼DapDap je dngn SILKY TREATMENT TONER kerana toner ni dapat membantu membersihkan wajah dengan sepenuhnya, mengekalkan kesegaran wajah dan juga dapat membantu memelihara kelembapan wajah. 🤩
.
Ketiga, terus calit-calit LANA SATIN FINISH DAY CREAM dan sapu rata okey! Sebelum keluar pagi kena calit sebab ianya dapat melindungi wajah dari sinaran uv, mengandungi SPF50+ dan melembabkan & melembutkan kulit wajah uolls 🥳
.
Last but not least! Sebelum uolls tidur lepas cuci muka dengan LANA MIRACLE SOAP tu, uolls diwajibkan calit LANA RADIANCE NIGHT CREAM dulu tau! ☝🏼 Kerana waktu malam ianya berfungsi untuk merawat jerawat jeragat & cela hitam di wajah dan juga dapat menaikkan seri wajah uolls! ❤✨
.
Jom uolls cantik jelitahhh dengan LANA DREAM SKIN! Konfem letop meletop kulit wajah uolls! DM sis sekarang untuk dapatkan PROMO! 🔥👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
82 26 7 November, 2019

Top #lanadreamskinpower posts

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Good night peminat setia LANA! 🌙
__
Sis tepek sini rutin PENJAGAAN KULIT WAJAH SEBELUM TIDUR. Uolls nak cantik jelitahhhh consume lah LANA okey! 👌🏼Sis nak bagitahu set 4in1 Lana Dream skin ni menjadikan kulit bersih, cerah dan bebas cela selain dapat menghilangkan kesan jeragat. Kesan penggunaan seawal 3hari tahu! Paling best, tanpa sebarang kesan pengelupasan uolls! No more peeling! 😍
.
Jom uolls cantik jelitahhh dengan produk LANA! Confirm daaaabooon gittew! PROMO LANA still onszz tau uolls! Jom place order sekarangggg! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihbersih #minumputih #putihmulus #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Good night peminat setia LANA! 🌙
__
Sis tepek sini rutin PENJAGAAN KULIT WAJAH SEBELUM TIDUR. Uolls nak cantik jelitahhhh consume lah LANA okey! 👌🏼Sis nak bagitahu set 4in1 Lana Dream skin ni menjadikan kulit bersih, cerah dan bebas cela selain dapat menghilangkan kesan jeragat. Kesan penggunaan seawal 3hari tahu! Paling best, tanpa sebarang kesan pengelupasan uolls! No more peeling! 😍
.
Jom uolls cantik jelitahhh dengan produk LANA! Confirm daaaabooon gittew! PROMO LANA still onszz tau uolls! Jom place order sekarangggg! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihbersih #minumputih #putihmulus #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
69 21 2 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Baru ada kesedaran nak jaga kulit muka tapi tak tahu nak start dari mana? Meh sis nak ajar rutin skincare untuk beginner. Semua peringkat umur boleh gunakan #LANA ni tau! 😍❤ .
Pertama sekali, kena ada pencuci wajah. Pencuci wajah ni penting untuk kita pakai setiap hari tau selepas bangun tidur & sebelum tidur. Bagi uolls yang kulit berminyak atau kusam sis suggest gunakan LANA MIRACLE SOAP ni. Ia akan bantu membunuh kuman penyebab jerawat dan jeragat & juga memberi kulit rasa segar dan lembut je! 😍
.
Kedua, make sure kena pakai toner tau! ☝🏼DapDap je dngn SILKY TREATMENT TONER kerana toner ni dapat membantu membersihkan wajah dengan sepenuhnya, mengekalkan kesegaran wajah dan juga dapat membantu memelihara kelembapan wajah. 🤩
.
Ketiga, terus calit-calit LANA SATIN FINISH DAY CREAM dan sapu rata okey! Sebelum keluar pagi kena calit sebab ianya dapat melindungi wajah dari sinaran uv, mengandungi SPF50+ dan melembabkan & melembutkan kulit wajah uolls 🥳
.
Last but not least! Sebelum uolls tidur lepas cuci muka dengan LANA MIRACLE SOAP tu, uolls diwajibkan calit LANA RADIANCE NIGHT CREAM dulu tau! ☝🏼 Kerana waktu malam ianya berfungsi untuk merawat jerawat jeragat & cela hitam di wajah dan juga dapat menaikkan seri wajah uolls! ❤✨
.
Jom uolls cantik jelitahhh dengan LANA DREAM SKIN! Konfem letop meletop kulit wajah uolls! DM sis sekarang untuk dapatkan PROMO! 🔥👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Baru ada kesedaran nak jaga kulit muka tapi tak tahu nak start dari mana? Meh sis nak ajar rutin skincare untuk beginner. Semua peringkat umur boleh gunakan #LANA ni tau! 😍❤ .
Pertama sekali, kena ada pencuci wajah. Pencuci wajah ni penting untuk kita pakai setiap hari tau selepas bangun tidur & sebelum tidur. Bagi uolls yang kulit berminyak atau kusam sis suggest gunakan LANA MIRACLE SOAP ni. Ia akan bantu membunuh kuman penyebab jerawat dan jeragat & juga memberi kulit rasa segar dan lembut je! 😍
.
Kedua, make sure kena pakai toner tau! ☝🏼DapDap je dngn SILKY TREATMENT TONER kerana toner ni dapat membantu membersihkan wajah dengan sepenuhnya, mengekalkan kesegaran wajah dan juga dapat membantu memelihara kelembapan wajah. 🤩
.
Ketiga, terus calit-calit LANA SATIN FINISH DAY CREAM dan sapu rata okey! Sebelum keluar pagi kena calit sebab ianya dapat melindungi wajah dari sinaran uv, mengandungi SPF50+ dan melembabkan & melembutkan kulit wajah uolls 🥳
.
Last but not least! Sebelum uolls tidur lepas cuci muka dengan LANA MIRACLE SOAP tu, uolls diwajibkan calit LANA RADIANCE NIGHT CREAM dulu tau! ☝🏼 Kerana waktu malam ianya berfungsi untuk merawat jerawat jeragat & cela hitam di wajah dan juga dapat menaikkan seri wajah uolls! ❤✨
.
Jom uolls cantik jelitahhh dengan LANA DREAM SKIN! Konfem letop meletop kulit wajah uolls! DM sis sekarang untuk dapatkan PROMO! 🔥👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
82 26 7 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
Tengok ni customer happy sebab 4 bulan konsisten dengan LANA DREAM SKIN sahaja! Kini kulit wajah berseri-seri & putih gebu 😍 Miss J pun takut nak bertandang tau! .
Lana Dream Skin dikhaskan untuk merawat kulit berjerawat, berjeragat & parut hitam. Dah tepek-tepek dengan foundation tebal sekilo pun tak jadi apa. Alhamdulillah Lana Dream Skin dah jadi penyelamat kesayangan kakak! 😍
.
Bagi yang mengalami masalah yang sama boleh dm sis sekarang! 👏🏼
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
Tengok ni customer happy sebab 4 bulan konsisten dengan LANA DREAM SKIN sahaja! Kini kulit wajah berseri-seri & putih gebu 😍 Miss J pun takut nak bertandang tau! .
Lana Dream Skin dikhaskan untuk merawat kulit berjerawat, berjeragat & parut hitam. Dah tepek-tepek dengan foundation tebal sekilo pun tak jadi apa. Alhamdulillah Lana Dream Skin dah jadi penyelamat kesayangan kakak! 😍
.
Bagi yang mengalami masalah yang sama boleh dm sis sekarang! 👏🏼
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
90 30 16 October, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Yuolls yuollssss! Sis dapat testimoni lagiiiiiii 😍 Sis ni hantaq gambar sebelum & selepas. Tengok la gambar selepas tu! 🙀 Cantik macam anak muda sangat berbeza dengan gambar sebelum. Macam tak percaya kan yuolls?! Tapi, itu la kenyataan penangan hebat dari Lana Dream Skin! 🤩👏🏼
.
Yuolls tunggu apa lagi? Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sebab PROMO stills onnszz tau! 👏🏼 Jangan lambat nanti nangis tepi tingkap sis tak dapat nak tolong! 😙

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #eaf190960

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Yuolls yuollssss! Sis dapat testimoni lagiiiiiii 😍 Sis ni hantaq gambar sebelum & selepas. Tengok la gambar selepas tu! 🙀 Cantik macam anak muda sangat berbeza dengan gambar sebelum. Macam tak percaya kan yuolls?! Tapi, itu la kenyataan penangan hebat dari Lana Dream Skin! 🤩👏🏼
.
Yuolls tunggu apa lagi? Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sebab PROMO stills onnszz tau! 👏🏼 Jangan lambat nanti nangis tepi tingkap sis tak dapat nak tolong! 😙

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #eaf190960
87 27 11 October, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
66 23 24 October, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
__
Ada tak yang taksuka cuci muka? 🤔 Haaippp! mana boleh macam tu sayang sayang ku! 🤨 Kenalah selalu cuci muka tu tau! Kalau tak habis la muka uolls akan ada masalah. Tahu tak kulit muka kita selalu je terdedah denagn persekitaran yang tak bersih. Haaa nak pula yang suka make-up sampai ke tengah malam tu, dah penat malas pula nak cuci muka! ☝🏼😠
.
Uolls kena pastikan SELEPAS BANGUN tidur dan SEBELUM MASUK TIDUR muka uolls da bersih dengan menggunakan Lana Miracle Soap tau! ❤ Banyak kebaikan Lana Soap ni tau, boleh mengecutkan jerawat serta mencerahkan wajah tau uolls! 😍 Woowww bestnyaaaaaa LANA DREAM SKIN ni! 😍 Jom grab Lana harini mesti debooom kaw! 👏🏼
.
“A DAILY TRANSFORMATION WITH LANA DREAM SKIN” ✨
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
__
Ada tak yang taksuka cuci muka? 🤔 Haaippp! mana boleh macam tu sayang sayang ku! 🤨 Kenalah selalu cuci muka tu tau! Kalau tak habis la muka uolls akan ada masalah. Tahu tak kulit muka kita selalu je terdedah denagn persekitaran yang tak bersih. Haaa nak pula yang suka make-up sampai ke tengah malam tu, dah penat malas pula nak cuci muka! ☝🏼😠
.
Uolls kena pastikan SELEPAS BANGUN tidur dan SEBELUM MASUK TIDUR muka uolls da bersih dengan menggunakan Lana Miracle Soap tau! ❤ Banyak kebaikan Lana Soap ni tau, boleh mengecutkan jerawat serta mencerahkan wajah tau uolls! 😍 Woowww bestnyaaaaaa LANA DREAM SKIN ni! 😍 Jom grab Lana harini mesti debooom kaw! 👏🏼
.
“A DAILY TRANSFORMATION WITH LANA DREAM SKIN” ✨
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
29 13 2 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
CHOCOWHITE 10X GLOWING 💫
__
Y’alls mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍
Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹
Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔
Haaaaa! jom DM sis untuk dapatkan ChocoWhite sekarang! 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat!
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
CHOCOWHITE 10X GLOWING 💫
__
Y’alls mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍
Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹ 
Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔 
Haaaaa! jom DM sis untuk dapatkan ChocoWhite sekarang! 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat!
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
38 22 7 November, 2019

Yuhuuuuuu~ takmo gelisah awal sangat! Masalah jeragat ni boleh diselesaikan dengan petik jari jeee! Nah sis post sini je cara hilangkan jeragat 😙
.
Ehemm! Y’alls tak perlu risau awal sangat. DM sis sekarang untuk place order set LANA. Consume je LANA sebab boleh merawat masalah jeragat juga tau! Konfemm la dabooom uolls! 😘
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Yuhuuuuuu~ takmo gelisah awal sangat! Masalah jeragat ni boleh diselesaikan dengan petik jari jeee! Nah sis post sini je cara hilangkan jeragat 😙
.
Ehemm! Y’alls tak perlu risau awal sangat. DM sis sekarang untuk place order set LANA. Consume je LANA sebab boleh merawat masalah jeragat juga tau! Konfemm la dabooom uolls! 😘
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
41 1 11 November, 2019

Rezeki Allah untuk kita tidak pernah terlewat, tetapi akan hadir pada waktu yang tepat. Salam Jumaat uolls! ❤
.
Jom uolls cantik jelitahhh dengan LANA DREAM SKIN! Konfem letop meletop kulit wajah uolls! DM sis sekarang untuk dapatkan PROMO LANA! 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Rezeki Allah untuk kita tidak pernah terlewat, tetapi akan hadir pada waktu yang tepat. Salam Jumaat uolls! ❤
.
Jom uolls cantik jelitahhh dengan LANA DREAM SKIN! Konfem letop meletop kulit wajah uolls! DM sis sekarang untuk dapatkan PROMO LANA! 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
5 1 1 November, 2019