#lawa Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #lawa and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
14 minutes
Average like
326.8
Average comment
2.1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Emas Korea

Ada cop 916 ☑️
.
Cincin dewasa
.
RM22
FREE  pos 1 Malaysia
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap untuk CHECK STOCK & ORDER
.
www.wasap.my/60162164095/ordergold
.
.
#gelangemasbangkok #emassadur #emassadur24k #emascelup #emascantik #emaskorea #aksesoriwanita #cincinkorea #cincin #murah #lawa #copyori #emaskorea24k #emasbangkok #emasbangkokmurah #rantaitangan #gelangmurah #lelong #lelongmurah #emasmurah #astro #tv3 #jualanmurah #lazada #shopee #gelangcoco #1malaysia #cantik #perempuan
0 0 56 minutes ago
@farra_dyxyjb Profile picture

@farra_dyxyjb

See artis cantik molek lawa cenggini pun support local brands...soooo uolls kat luar sana tu sini la jengah² sikit try pakai facemist BRAND DYXY..the best ever okay😍😍 fara pun pakai jugak tau ...sembur² sikit puhhh sudah glowing guyss,💞💞💞 #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxymascara #dyxyjohor #dyxyskincare #dyxylipstick #dyxymalaysia #dyxybrush #dyxylovers #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxycosmetic #dyxyoriginal #dyxyviral #dyxycosmetics #dyxyhq #dyxyfacemist #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxylover #dyxyjohorbahru #makeupideas #makeup #makeupoftheday #makeupartistsworldwide #makeupbrush #lawa #cantikskincare #cantikdengandyxy #noradanish

See artis cantik molek lawa cenggini pun support local brands...soooo uolls kat luar sana tu sini la jengah² sikit try pakai facemist BRAND DYXY..the best ever okay😍😍 fara pun pakai jugak tau ...sembur² sikit puhhh sudah glowing guyss,💞💞💞 #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxymascara #dyxyjohor #dyxyskincare #dyxylipstick #dyxymalaysia #dyxybrush #dyxylovers #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxycosmetic #dyxyoriginal #dyxyviral #dyxycosmetics #dyxyhq #dyxyfacemist #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxylover #dyxyjohorbahru #makeupideas #makeup #makeupoftheday #makeupartistsworldwide #makeupbrush #lawa#cantikskincare #cantikdengandyxy #noradanish
0 0 5 hours ago
@vzefir_video Profile picture

@vzefir_video

Batur Mountain, Bali

Мы снимаем различные направления видео 🎥 но в любом видео главное это локация и свет! Дорогие друзья нежалейте свои силы и средства, чтобы выбраться из стандартных мест и заснять действительно красивые кадры😍 если хочешь себе красивое видео, то скорее пиши в Direct или Wa +79675904215 #бали #свадьба #батур #вулкан #лава #рассвет #любовь #семья #остров #отдых #bali #indonesia #voulcano #batur #lawa #wedding #love #lovestory

Мы снимаем различные направления видео 🎥 но в любом видео главное это локация и свет! Дорогие друзья нежалейте свои силы и средства, чтобы выбраться из стандартных мест и заснять действительно красивые кадры😍 если хочешь себе красивое видео, то скорее пиши в Direct или Wa +79675904215 #бали #свадьба #батур #вулкан #лава #рассвет #любовь #семья #остров #отдых #bali #indonesia #voulcano #batur #lawa #wedding #love #lovestory
99 4 5 hours ago
@fienabeauty.koklanas Profile picture

@fienabeauty.koklanas

8 TANDA KULIT APABILA STRESS
.
.
Jom baca apa yang sis share ni. Penting tau🤗

#fienabeauty
#pssnewformula
#psskotabharu
#satissoap
#sayanakputih
#lawa
#fienabeautykelantan
#fienabeautykoklanas

8 TANDA KULIT APABILA STRESS
.
.
Jom baca apa yang sis share ni. Penting tau🤗

#fienabeauty 
#pssnewformula 
#psskotabharu 
#satissoap 
#sayanakputih 
#lawa
#fienabeautykelantan 
#fienabeautykoklanas
1 0 5 hours ago
@farakama_marykaypenang Profile picture

@farakama_marykaypenang

Terbaru!! Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum
Adakah kamu tahu?
Volu-Firm ®️ Advaned Lifting Serum memberi tumpuan terhadap pemulihan segi tiga keremajaan – pipi yang tegang, dagu yang terbentuk dan leher yang regang – erti usia yang muda. Tetapi apabila usia meningkat, keupayaan kulit untuk kelihatan tegang akan berkurang. Pipi akan menjadi cengkung, dagu akan mula lendut. Kesan usia akan mula muncul pada leher. Pertahanan anda adalah Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum
Nak muda?? Nak cantik?? Pakaila serum😊😊 Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA)
Atau klik sajew link ni 👇
http://MaryKayCantikFara.wasap.my

#marykay #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #instafamous #sayajual #letscantik #gebu #anjal #sihat #lawa #glowing #marykaypenangisland #marykaygeorgetown #marykayayeritam #marykaybayanlepas #marykaysungainibong #marykaygelugor #marykaybalikpulau #marykaybutterworth #marykaybukitmertajam

Terbaru!! Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum 
Adakah kamu tahu?
Volu-Firm ®️ Advaned Lifting Serum memberi tumpuan terhadap pemulihan segi tiga keremajaan – pipi yang tegang, dagu yang terbentuk dan leher yang regang – erti usia yang muda.  Tetapi apabila usia meningkat, keupayaan kulit untuk kelihatan tegang akan berkurang. Pipi akan menjadi cengkung, dagu akan mula lendut. Kesan usia akan mula muncul pada leher. Pertahanan anda adalah Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum
Nak muda?? Nak cantik?? Pakaila serum😊😊 Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA) 
Atau klik sajew link ni 👇
http://MaryKayCantikFara.wasap.my

#marykay #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #instafamous #sayajual #letscantik #gebu #anjal #sihat #lawa #glowing #marykaypenangisland #marykaygeorgetown #marykayayeritam #marykaybayanlepas #marykaysungainibong #marykaygelugor #marykaybalikpulau #marykaybutterworth #marykaybukitmertajam
1 0 6 hours ago
@farakama_marykay Profile picture

@farakama_marykay

Terbaru!! Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum
Adakah kamu tahu?
Volu-Firm ®️ Advaned Lifting Serum memberi tumpuan terhadap pemulihan segi tiga keremajaan – pipi yang tegang, dagu yang terbentuk dan leher yang regang – erti usia yang muda. Tetapi apabila usia meningkat, keupayaan kulit untuk kelihatan tegang akan berkurang. Pipi akan menjadi cengkung, dagu akan mula lendut. Kesan usia akan mula muncul pada leher. Pertahanan anda adalah Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum
Nak muda?? Nak cantik?? Pakaila serum😊😊 Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA)
Atau klik sajew link ni 👇
http://MaryKayCantikFara.wasap.my

#marykay #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #instafamous #sayajual #letscantik #gebu #anjal #sihat #lawa #glowing #marykaypenangisland #marykaygeorgetown #marykayayeritam #marykaybayanlepas #marykaysungainibong #marykaygelugor #marykaybalikpulau #marykaybutterworth #marykaybukitmertajam

Terbaru!! Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum 
Adakah kamu tahu?
Volu-Firm ®️ Advaned Lifting Serum memberi tumpuan terhadap pemulihan segi tiga keremajaan – pipi yang tegang, dagu yang terbentuk dan leher yang regang – erti usia yang muda.  Tetapi apabila usia meningkat, keupayaan kulit untuk kelihatan tegang akan berkurang. Pipi akan menjadi cengkung, dagu akan mula lendut. Kesan usia akan mula muncul pada leher. Pertahanan anda adalah Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum
Nak muda?? Nak cantik?? Pakaila serum😊😊 Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA) 
Atau klik sajew link ni 👇
http://MaryKayCantikFara.wasap.my

#marykay #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #instafamous #sayajual #letscantik #gebu #anjal #sihat #lawa #glowing #marykaypenangisland #marykaygeorgetown #marykayayeritam #marykaybayanlepas #marykaysungainibong #marykaygelugor #marykaybalikpulau #marykaybutterworth #marykaybukitmertajam
0 0 6 hours ago
@farakama_marykay Profile picture

@farakama_marykay

Terbaru!! Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum
Adakah kamu tahu?
Volu-Firm ®️ Advaned Lifting Serum memberi tumpuan terhadap pemulihan segi tiga keremajaan – pipi yang tegang, dagu yang terbentuk dan leher yang regang – erti usia yang muda. Tetapi apabila usia meningkat, keupayaan kulit untuk kelihatan tegang akan berkurang. Pipi akan menjadi cengkung, dagu akan mula lendut. Kesan usia akan mula muncul pada leher. Pertahanan anda adalah Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum
Nak muda?? Nak cantik?? Pakaila serum😊😊 Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA)
Atau klik sajew link ni 👇
http://MaryKayCantikFara.wasap.my

#marykay #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #instafamous #sayajual #letscantik #gebu #anjal #sihat #lawa #glowing #marykaypenangisland #marykaygeorgetown #marykayayeritam #marykaybayanlepas #marykaysungainibong #marykaygelugor #marykaybalikpulau #marykaybutterworth #marykaybukitmertajam

Terbaru!! Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum 
Adakah kamu tahu?
Volu-Firm ®️ Advaned Lifting Serum memberi tumpuan terhadap pemulihan segi tiga keremajaan – pipi yang tegang, dagu yang terbentuk dan leher yang regang – erti usia yang muda.  Tetapi apabila usia meningkat, keupayaan kulit untuk kelihatan tegang akan berkurang. Pipi akan menjadi cengkung, dagu akan mula lendut. Kesan usia akan mula muncul pada leher. Pertahanan anda adalah Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum
Nak muda?? Nak cantik?? Pakaila serum😊😊 Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA) 
Atau klik sajew link ni 👇
http://MaryKayCantikFara.wasap.my

#marykay #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #instafamous #sayajual #letscantik #gebu #anjal #sihat #lawa #glowing #marykaypenangisland #marykaygeorgetown #marykayayeritam #marykaybayanlepas #marykaysungainibong #marykaygelugor #marykaybalikpulau #marykaybutterworth #marykaybukitmertajam
0 0 6 hours ago
@farakama_marykay Profile picture

@farakama_marykay

Terbaru!! Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum
Adakah kamu tahu?
Volu-Firm ®️ Advaned Lifting Serum memberi tumpuan terhadap pemulihan segi tiga keremajaan – pipi yang tegang, dagu yang terbentuk dan leher yang regang – erti usia yang muda. Tetapi apabila usia meningkat, keupayaan kulit untuk kelihatan tegang akan berkurang. Pipi akan menjadi cengkung, dagu akan mula lendut. Kesan usia akan mula muncul pada leher. Pertahanan anda adalah Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum
Nak muda?? Nak cantik?? Pakaila serum😊😊 Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA)
Atau klik sajew link ni 👇
http://MaryKayCantikFara.wasap.my

#marykay #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #instafamous #sayajual #letscantik #gebu #anjal #sihat #lawa #glowing #marykaypenangisland #marykaygeorgetown #marykayayeritam #marykaybayanlepas #marykaysungainibong #marykaygelugor #marykaybalikpulau #marykaybutterworth #marykaybukitmertajam

Terbaru!! Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum 
Adakah kamu tahu?
Volu-Firm ®️ Advaned Lifting Serum memberi tumpuan terhadap pemulihan segi tiga keremajaan – pipi yang tegang, dagu yang terbentuk dan leher yang regang – erti usia yang muda.  Tetapi apabila usia meningkat, keupayaan kulit untuk kelihatan tegang akan berkurang. Pipi akan menjadi cengkung, dagu akan mula lendut. Kesan usia akan mula muncul pada leher. Pertahanan anda adalah Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum
Nak muda?? Nak cantik?? Pakaila serum😊😊 Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA) 
Atau klik sajew link ni 👇
http://MaryKayCantikFara.wasap.my

#marykay #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #instafamous #sayajual #letscantik #gebu #anjal #sihat #lawa #glowing #marykaypenangisland #marykaygeorgetown #marykayayeritam #marykaybayanlepas #marykaysungainibong #marykaygelugor #marykaybalikpulau #marykaybutterworth #marykaybukitmertajam
1 0 6 hours ago
@eyelash.mata__ Profile picture

@eyelash.mata__

Nak bulu mata anda panjang lentik dan sihat macam ni? Jom try set eyelash perm dari sis. 🧚🏻‍♀️✨
🌺💯BUKAN BULU MATA PALSU
🌺SEKALI PAKAI BULU MATA LENTIK SELAMA 2-3 BULAN (SANGAT JIMAT)
🌺BOLEH DIBAWA SOLAT DAN HALAL 😯Kenapa nak pakai yang fake punya sedangkan yang ori lebih cantik dan menjimatkan?😘 ⚠Step untuk pakai dah disediakan dalam box yaa

WHATSAPP FOR FAST RESPOND +601111482986 or click the link in bio 🍒
°°°
#cantik #murah #eyelash #matte #mata #iphone #lawa #ori #original #malaysia #tudung #bawal #shawl #kimchi #nude #neelofa #putih #kurus #tipsputih

Nak bulu mata anda panjang lentik dan sihat macam ni? Jom try set eyelash perm dari sis. 🧚🏻‍♀️✨
🌺💯BUKAN BULU MATA PALSU
🌺SEKALI PAKAI BULU MATA LENTIK SELAMA 2-3 BULAN (SANGAT JIMAT)
🌺BOLEH DIBAWA SOLAT DAN HALAL 😯Kenapa nak pakai yang fake punya sedangkan yang ori lebih cantik dan menjimatkan?😘 ⚠Step untuk pakai dah disediakan dalam box yaa

WHATSAPP FOR FAST RESPOND +601111482986 or click the link in bio 🍒
°°°
#cantik #murah #eyelash #matte #mata #iphone #lawa #ori #original #malaysia #tudung #bawal #shawl #kimchi #nude #neelofa #putih #kurus #tipsputih
8 0 6 hours ago
@hannah.delishaa_ Profile picture

@hannah.delishaa_

Barbie doll 😍😍 too cute to handle 😘

Barbie doll 😍😍 too cute to handle 😘
4,752 53 8 hours ago
@msn_sportss Profile picture

@msn_sportss

👕ADIDAS&NIKE CUSTOM MADE
SUBLIMATE KECUALI LOGO ADIDAS SULAM

S M L XL : RM 45(FREE POSTAGE)
*harga boleh bincang lagi..PM je dulu.

BELI 2 ➡DISCOUNT RM10
BELI 3 ➡DISCOUNT RM20
BELI 5 ➡DISCOUNT RM30 ________________________________________________________
🔷Dm now: @msn_sportss
📲Ws now : [email protected] click link bio diatas

Folow now👇
@msn_sportss
@msn_sportss

#msnsneakers #kedaijersi #kedaijersionline #kedaionlinemurah #kedaimurah #MerecikHawau
#malaysia #bossku #lawa #hensem #KualaLumpur
#padu #terbaik #sayajual #jalanjalancarimakan #awekmelayu #perfirm #wow #murah #jgnkecam #palingmurah #couple #MalaysiaBaru #1malaysia #bazarpaknil #politeknikmalaysia

👕ADIDAS&NIKE CUSTOM MADE
SUBLIMATE KECUALI LOGO ADIDAS SULAM

S M L XL : RM 45(FREE POSTAGE)
*harga boleh bincang lagi..PM je dulu.

BELI 2 ➡DISCOUNT RM10
BELI 3 ➡DISCOUNT RM20
BELI 5 ➡DISCOUNT RM30 ________________________________________________________
🔷Dm now: @msn_sportss
📲Ws now : 011-26798287@ click link bio diatas

Folow now👇
@msn_sportss
@msn_sportss

#msnsneakers #kedaijersi #kedaijersionline #kedaionlinemurah #kedaimurah #MerecikHawau 
#malaysia  #bossku  #lawa#hensem#KualaLumpur 
#padu#terbaik#sayajual #jalanjalancarimakan #awekmelayu #perfirm #wow #murah #jgnkecam #palingmurah #couple #MalaysiaBaru #1malaysia #bazarpaknil#politeknikmalaysia
4 0 8 hours ago
@nurexclusive.co Profile picture

@nurexclusive.co

Rasa nk mnikah esok je nengok sis ni dalam persalinan putih dan purdah diamond ni 🤣 Loveee ngat ngattt 💕
.
Cmne feeling² nk jadi isteri org ni ea? Cer cite
#shawllabuh #nikah #shawlnikah #muslimahbride #bride #shawllawa #shawlcantik #basicshawl #lawa

Rasa nk mnikah esok je nengok sis ni dalam persalinan putih dan purdah diamond ni 🤣 Loveee ngat ngattt 💕
.
Cmne feeling² nk jadi isteri org ni ea? Cer cite 
#shawllabuh #nikah #shawlnikah #muslimahbride #bride #shawllawa #shawlcantik #basicshawl #lawa
12 0 9 hours ago
@ttrending_co Profile picture

@ttrending_co

Korang tengah cari hoodie cantik?ni stock baru masuk cantik pulak tu harga biasa rm70 tapi admin jual RM50 je rugi tak beli😍
.
.
Nak order? Tekan link kat bio now!

HOODIE BOLEH CUSTOM PRINT LOGO KORANG
#hoodfights #hoodmemes #trending #lawa #baranghipster #hoodieszn

Korang tengah cari hoodie cantik?ni stock baru masuk cantik pulak tu harga biasa rm70 tapi admin jual RM50 je rugi tak beli😍
.
.
Nak order? Tekan link kat bio now!

HOODIE BOLEH CUSTOM PRINT LOGO KORANG
#hoodfights#hoodmemes #trending #lawa #baranghipster #hoodieszn
2 0 9 hours ago
@ttrending_co Profile picture

@ttrending_co

Korang tengah cari hoodie cantik?ni stock baru masuk cantik pulak tu harga biasa rm70 tapi admin jual RM50 je rugi tak beli😍
.
.
Nak order? Tekan link kat bio now!

HOODIE BOLEH CUSTOM PRINT LOGO KORANG
#hoodfights #hoodmemes #trending #lawa #baranghipster #hoodieszn

Korang tengah cari hoodie cantik?ni stock baru masuk cantik pulak tu harga biasa rm70 tapi admin jual RM50 je rugi tak beli😍
.
.
Nak order? Tekan link kat bio now!

HOODIE BOLEH CUSTOM PRINT LOGO KORANG
#hoodfights#hoodmemes #trending #lawa #baranghipster #hoodieszn
4 2 9 hours ago
@ttrending_co Profile picture

@ttrending_co

Korang tengah cari hoodie cantik?ni stock baru masuk cantik pulak tu harga biasa rm70 tapi admin jual RM50 je rugi tak beli😍
.
.
Nak order? Tekan link kat bio now!

HOODIE BOLEH CUSTOM PRINT LOGO KORANG
#hoodfights #hoodmemes #trending #lawa #baranghipster #hoodieszn

Korang tengah cari hoodie cantik?ni stock baru masuk cantik pulak tu harga biasa rm70 tapi admin jual RM50 je rugi tak beli😍
.
.
Nak order? Tekan link kat bio now!

HOODIE BOLEH CUSTOM PRINT LOGO KORANG
#hoodfights#hoodmemes #trending #lawa #baranghipster #hoodieszn
2 0 9 hours ago
@ttrending_co Profile picture

@ttrending_co

Korang tengah cari hoodie cantik?ni stock baru masuk cantik pulak tu harga biasa rm70 tapi admin jual RM50 je rugi tak beli😍
.
.
Nak order? Tekan link kat bio now!

HOODIE BOLEH CUSTOM PRINT LOGO KORANG SENDIRI!
#hoodfights #hoodmemes #trending #lawa #baranghipster #hoodieszn

Korang tengah cari hoodie cantik?ni stock baru masuk cantik pulak tu harga biasa rm70 tapi admin jual RM50 je rugi tak beli😍
.
.
Nak order? Tekan link kat bio now!

HOODIE BOLEH CUSTOM PRINT LOGO KORANG SENDIRI!
#hoodfights#hoodmemes #trending #lawa #baranghipster #hoodieszn
2 0 9 hours ago

Top #lawa posts

@eizlansyahhh Profile picture

@eizlansyahhh

Johor Bahru

Lagi cantik bila tido tak bangun terus😂😂😂korang rasa betul ke??
#twitter #lawak #lawaking #zonlawak #sweet #nakpesan #atukpesan #nice #lawa #likes

Lagi cantik bila tido tak bangun terus😂😂😂korang rasa betul ke??
#twitter #lawak #lawaking #zonlawak #sweet #nakpesan #atukpesan #nice #lawa #likes
7,324 458 17 August, 2019
guys doakan Janna bahagia bersama suami. semoga dapat anak anak yg comel. gatal nak nikah guys!

siapa minat dengan janna boleh follow 😍⠀
⠀
@jannan1ck @jannan1ck @jannan1ck ⠀
@jannan1ck @jannan1ck @jannan1ck ⠀
❤️⠀
❤️⠀
#jannanick #artismalaysia #slotakasia #slotakasiatv3 #astrogempak #tv3 #tv3malaysia #akucintadia #cantik #nur #neelofa #bazarpaknil #meletop #motifviral #kapcaimalaya #comel #beritaterkini #berita #padu #instamalaysia #jangankecamsaya #siscuba #negaraku #lawa #saya #instaseleb #lawakhambar #kitaok #ikutcarakita #igersmalaysia⠀
⠀
⠀
4,348 48 17 October, 2019
Comel kan Janna. Putih macam awek korea. tk perlu pergi Korea nk tengok awek cantik. Di Malaysia pun banyak 👌🏻 siapa minat dengan janna boleh follow 😍⠀
⠀
@jannan1ck @jannan1ck @jannan1ck ⠀
@jannan1ck @jannan1ck @jannan1ck ⠀
❤️⠀
❤️⠀
#jannanick #artismalaysia #slotakasia #slotakasiatv3 #astrogempak #tv3 #tv3malaysia #akucintadia #cantik #nur #neelofa #bazarpaknil #meletop #motifviral #kapcaimalaya #comel #beritaterkini #berita #padu #instamalaysia #jangankecamsaya #siscuba #negaraku #lawa #saya #instaseleb #lawakhambar #kitaok #ikutcarakita #igersmalaysia⠀
⠀
⠀
3,709 22 11 October, 2019
@hannah.delishaa_ Profile picture

@hannah.delishaa_

Tidak manis kehidupan tanpa cabaran 💪 jangan lupa untuk senyum kat barbie doll 😊😊😊😊

Tidak manis kehidupan tanpa cabaran 💪 jangan lupa untuk senyum kat barbie doll 😊😊😊😊
11,205 82 17 October, 2019
@hannah.delishaa_ Profile picture

@hannah.delishaa_

Hijau ni orang panggil hijau apa ye ? Cuba teka 😝😝😝😝

Hijau ni orang panggil hijau apa ye ? Cuba teka 😝😝😝😝
15,044 217 14 October, 2019