#lawakhambar Instagram Photos & Videos

lawakhambar - 751.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #lawakhambar and here's what we found interesting.

Inside 69 Posts

Time between posts:
4 minutes
Average like
75.7
Average comment
1.2
Posts with video
25/69
Posts with photo
44/69

Hashtag Popularity

3 tips nak berjaya.. Tips yg ketiga paling win..
.
#viralvideos
#viralpost
#lagiviral
#lawak
#lawakhambar
#lawakterkini
#malaysia
#kualalumpur

3 tips nak berjaya.. Tips yg ketiga paling win..
.
#viralvideos
#viralpost
#lagiviral
#lawak
#lawakhambar
#lawakterkini
#malaysia
#kualalumpur
0 0 12 hours ago

Conferm tak menyesal dengar brader ni menyanyi
.
#viralvideos
#viralpost
#lagiviral
#lawak
#lawakhambar
#lawakterkini
#malaysia
#kualalumpur

Conferm tak menyesal dengar brader ni menyanyi
.
#viralvideos
#viralpost
#lagiviral
#lawak
#lawakhambar
#lawakterkini
#malaysia
#kualalumpur
0 0 12 hours ago

🌷 PROMOSI PEWIIT SKINCARE 5IN1🌷

Pewiit Skincare dirumus khas 100% bahan semula jadi.. Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya.

Paling penting, ianya lulus KKM.

Sape cepat die dapat.. !! PROMOSI TERHAD..(mngikut TERMA & SYARAT)

Whatsapp +60111 695 2951

#pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike
#tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

🌷 PROMOSI PEWIIT SKINCARE 5IN1🌷

Pewiit Skincare dirumus khas 100% bahan semula jadi.. Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya.

Paling penting, ianya lulus KKM.

Sape cepat die dapat.. !! PROMOSI TERHAD..(mngikut TERMA & SYARAT)

Whatsapp +60111 695 2951

#pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike
#tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
2 0 12 hours ago

🌷 PROMOSI PEWIIT SKINCARE 5IN1🌷

Pewiit Skincare dirumus khas 100% bahan semula jadi.. Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya.

Paling penting, ianya lulus KKM.

Sape cepat die dapat.. !! PROMOSI TERHAD..(mngikut TERMA & SYARAT)

Whatsapp +60111 695 2951

#pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike
#tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

🌷 PROMOSI PEWIIT SKINCARE 5IN1🌷

Pewiit Skincare dirumus khas 100% bahan semula jadi.. Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya.

Paling penting, ianya lulus KKM.

Sape cepat die dapat.. !! PROMOSI TERHAD..(mngikut TERMA & SYARAT)

Whatsapp +60111 695 2951

#pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike
#tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
1 0 12 hours ago

Jangan ganggu wanita bila Ber TIK-TOK..
.
Ini makan die bila kacau awek tik-tok. Mim terasa sakit kepala bila kena tarik rambut mcm tu..
.
#viralvideos
#viralpost
#lagiviral
#lawak
#lawakhambar
#lawakterkini
#malaysia
#kualalumpur

Jangan ganggu wanita bila Ber TIK-TOK..
.
Ini makan die bila kacau awek tik-tok. Mim terasa sakit kepala bila kena tarik rambut mcm tu..
.
#viralvideos
#viralpost
#lagiviral
#lawak
#lawakhambar
#lawakterkini
#malaysia
#kualalumpur
0 0 13 hours ago

hello,new topik is about crushhh...wow maybe ni memang perkara biasa bagi yg single tpi bagi yg dah taken tpi masih ada hati dkat crush tu apesal dowhh,kalau minat dengan crush knapa tak couple je ngan crush buat ape nak ade pakwe makwe bagai tpi still ade hati dkat crushh!!!,ussually this happen to all pasangan couple yg tak matang,kalau dh ade crush baik confess dkat crush bukan sebok nak ade partner,korang thu tak tu menyakitkan hati jee,atau buang masa partner korang baik korang let go je dripade skitkan hati baik sedar diri sikit yee,hidup punya hukum karma harini kau sakitkan hati dia esok² kita tak thu, jdi kalau ada crush confess dkat crush bru thu bukan dah ber pakwemakwe tpi hati dkat orang lain bodohh!!(sory for that),sbab bende ni memang annoying,baik let go je partner then terus confes dekat crush korang,jangan nak skitkan hti jee,wahh hebat betul mainan dunia..bgi yg kene macmni sabar banyak lginyg akan menghargai.. .
.
.
.
.
.
.
.
#lelaki #perempuan #hatikecai💔 #broken #comment4comment #oppion #likesforlike #lawakhangithtg #lawakhambar #brokenheart #likeformoreadvice #likeforlikes #baca #dunia #kelaut #alonequotes #ayat

hello,new topik is about crushhh...wow maybe ni memang perkara biasa bagi yg single tpi bagi yg dah taken tpi masih ada hati dkat crush tu apesal dowhh,kalau minat dengan crush knapa tak couple je ngan crush buat ape nak ade pakwe makwe bagai tpi still ade hati dkat crushh!!!,ussually this happen to all pasangan couple yg tak matang,kalau dh ade crush baik confess dkat crush bukan sebok nak ade partner,korang thu tak tu menyakitkan hati jee,atau buang masa partner korang baik korang let go je dripade skitkan hati baik sedar diri sikit yee,hidup punya hukum karma harini kau sakitkan hati dia esok² kita tak thu, jdi kalau ada crush confess dkat crush bru thu bukan dah ber pakwemakwe tpi hati dkat orang lain bodohh!!(sory for that),sbab bende ni memang annoying,baik let go je partner then terus confes dekat crush korang,jangan nak skitkan hti jee,wahh hebat betul mainan dunia..bgi yg kene macmni sabar banyak lginyg akan menghargai.. .
.
.
.
.
.
.
.
#lelaki #perempuan #hatikecai💔 #broken #comment4comment #oppion #likesforlike #lawakhangithtg #lawakhambar #brokenheart #likeformoreadvice #likeforlikes #baca #dunia #kelaut #alonequotes #ayat
5 0 13 hours ago

Geng.. skrg ada promotion‼️siapa beli bag ni dlm masa 48 jam akan dpt mini heart 💓daripada admin 😘

Guess waistbag.
Harga : RM38 (RM7/RM12)🔥 .
-----‐------------- .
✅ Ada zip .
✅ 2 compartment .
✅ Copy 1:1 ( Ada Tag ) .
☎ 01119442978 .
.
#ootd #fattahamin #bossku #ysuku #kakipermotoran #shuib #malaysia
#lelakivsperempuan #hatikecai #igbudaknakal #lawakan #lawakkeder #lawakhambar #apaapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #nature #himpunanlawakmalays #merdeka #vsco #lawak

Geng.. skrg ada promotion‼️siapa beli bag ni dlm masa 48 jam akan dpt mini heart 💓daripada admin 😘
• 
Guess waistbag.
Harga : RM38 (RM7/RM12)🔥 .
-----‐------------- .
✅ Ada zip .
✅ 2 compartment .
✅ Copy 1:1 ( Ada Tag ) .
☎ 01119442978 .
.
#ootd#fattahamin#bossku#ysuku#kakipermotoran#shuib#malaysia
#lelakivsperempuan#hatikecai#igbudaknakal#lawakan#lawakkeder#lawakhambar#apaapajer#singgahsekejap#lawak#videolawak#seribusatucerita#malaysiatrending#igersmalaysia#vscomalaysia#dubsmashmalaysian#nature#himpunanlawakmalays#merdeka#vsco#lawak
11 0 13 hours ago

KES SEMBAH ASID DI KUANTAN, PAHANG
.
*( Makluman Awal kes simbah asid terhadap anggota D7 IPK Pahang)* Ktn Rpt 5168/2020

Masa Report : 2031hrs
Masa dimaklumkan: 2050hrs.

Pada 24/02/2020 jam lebih kurang 1810 hrs semasa pengadu berada di luar rumahnya alamat No 22, Lorong IM 8/42, Taman Mahkota Putra, bandar Indera Mahkota Kuantan telah didatangi sebuah motorsikal yang berpura-pura memanggil suaminya yang bertugas di D7 IPK Pahang sambil membawa sebuah hamper. Suspek telah memaksa mangsa mengambil hamper tersebut dan apabila mangsa memegang hamper dan berpaling masuk ke rumah maka suspek telah bertindak menyimbah asid dan kemudian melarikan diri.
.
#viralvideos
#viralpost
#lagiviral
#lawak
#lawakhambar
#lawakterkini
#malaysia
#kualalumpur
#isusemasa
#mediamtv
#nasihat

KES SEMBAH ASID DI KUANTAN, PAHANG
.
*( Makluman Awal kes simbah asid terhadap anggota D7 IPK Pahang)* Ktn Rpt 5168/2020

Masa Report : 2031hrs
Masa dimaklumkan: 2050hrs.

Pada 24/02/2020 jam lebih kurang 1810 hrs semasa pengadu berada di luar rumahnya alamat No 22, Lorong IM 8/42, Taman Mahkota Putra, bandar Indera Mahkota Kuantan telah didatangi sebuah motorsikal yang berpura-pura memanggil suaminya yang bertugas di D7 IPK Pahang sambil membawa sebuah hamper. Suspek telah memaksa mangsa mengambil hamper tersebut dan apabila mangsa memegang hamper dan berpaling masuk ke rumah maka suspek telah bertindak menyimbah asid dan kemudian melarikan diri.
.
#viralvideos
#viralpost
#lagiviral
#lawak
#lawakhambar
#lawakterkini
#malaysia
#kualalumpur
#isusemasa
#mediamtv
#nasihat
0 0 13 hours ago

Jangan jadi macam si suami
#lawakhambar
#lawakkeni

Jangan jadi macam si suami
#lawakhambar 
#lawakkeni
0 0 13 hours ago

Alhamdulillah. Thanks for 500 followers!
.
9 months 3 days.
.
Even if IG saya ni lambat berkembang tapi saya still bersyukur ada yang menyokong dan suka dengan contents yang saya buat ni.
.
Sebab intention saya untuk buat IG ni dan komik tu semua untuk share sesuatu yang bermanfaat. Pada mulanya, it's frustrating bila tengok kurang sokongan but saya renung balik, untuk apa saya mula semua ni? Untuk populariti atau sebaliknya? And saya pun mula ajar diri saya untuk ikhlaskan hati. .
Sebab saya boleh ja buat sesuatu yang kontroversi or something yang buat orang tertarik. Tapi itu bukanlah intention saya untuk mula semua ni.
.
Thanks untuk sokongan y'all!.
It means a lot to me. In Sya Allah saya akan berusaha untuk memperbaiki dan meningkatkan content saya pada masa hadapan. .
That's all from me. TY.
.
#mtgartstyle #gengkomik #gengkomikmalaysia #komikdakwah #komikmalaysia #koleksikomikmalaysia #komikmalaysia  #komik  #gengkomik #lawak  #lawakhambar  #malaysia  #melayu  #indonesia  #viral #komikmuslim  #islam  #nasihat #motivasi  #popular  #memes #malaysiamemes

Alhamdulillah. Thanks for 500 followers!
.
9 months 3 days.
.
Even if IG saya ni lambat berkembang tapi saya still bersyukur ada yang menyokong dan suka dengan contents yang saya buat ni.
.
Sebab intention saya untuk buat IG ni dan komik tu semua untuk share sesuatu yang bermanfaat. Pada mulanya, it's frustrating bila tengok kurang sokongan but saya renung balik, untuk apa saya mula semua ni? Untuk populariti atau sebaliknya? And saya pun mula ajar diri saya untuk ikhlaskan hati. .
Sebab saya boleh ja buat sesuatu yang kontroversi or something yang buat orang tertarik. Tapi itu bukanlah intention saya untuk mula semua ni.
.
Thanks untuk sokongan y'all!.
It means a lot to me. In Sya Allah saya akan berusaha untuk memperbaiki dan meningkatkan content saya pada masa hadapan. .
That's all from me. TY.
.
#mtgartstyle #gengkomik #gengkomikmalaysia #komikdakwah #komikmalaysia #koleksikomikmalaysia #komikmalaysia #komik #gengkomik #lawak  #lawakhambar  #malaysia #melayu  #indonesia #viral #komikmuslim #islam #nasihat #motivasi #popular #memes #malaysiamemes
11 2 13 hours ago

Korang boleh bagi teka teki ni kat kawan korang...
#lawakhambar

Korang boleh bagi teka teki ni kat kawan korang...
#lawakhambar
0 0 13 hours ago

First post..lawak english
#adminbaru
#lawakhambar

First post..lawak english
#adminbaru 
#lawakhambar
0 0 13 hours ago

X de.kerja hahahahaha
#biguglyhead #tiktok
#meme #lawakhambar #lawak

X de.kerja hahahahaha
#biguglyhead #tiktok 
#meme #lawakhambar #lawak
0 2 13 hours ago
Perkena dan terkena 😐😡
.
.
.
.
@video_malaysia3 @video_slowmo._ #repost #tiktok #lawakhambar #friendship #justforfun
55 3 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( COLOUR ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( COLOUR ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( YELLOW MUSTARD ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( YELLOW MUSTARD ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( YELLOW MUSTARD ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( YELLOW MUSTARD ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( YELLOW MUSTARD ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( YELLOW MUSTARD ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( PURPLE ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( PURPLE ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( PURPLE ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( PURPLE ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( PURPLE ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( PURPLE ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( BROWN ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( BROWN ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( BROWN ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( BROWN ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( BROWN ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( BROWN ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( CORAL ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( CORAL ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( CORAL ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( CORAL ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( CORAL ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( CORAL ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( ROSE GOLD ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( ROSE GOLD ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( ROSE GOLD ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( ROSE GOLD ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( ROSE GOLD ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia

🔥Nak Beli BAJU RAYA BRANDED TAPI HARGA MURAH?🔥 JANGAN RISAU KEDAI KAMI AKAN TOLONG KORANG DENGAN HARGA PROMOSI RUNTUH NI😍
.
.
.
🤩FUHH !! Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni🤩 , memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang.🤤🥰
.
.
.
🔥P/S : Nak pesan siap2, raya dah nak dekat ni, sapa lambat memang habis😵jom cepat cepat grab!! stock limited!!🔥😱.
.
.
.
BAJU MELAYU REGAL FIT COLOR : ( ROSE GOLD ) ✅
👔MATERIAL : REGAL ZENOTTIE CREPE
👔SAIZ : XXS, S, M, L, XL & XXL
👔PRICE : RM169
.
.
🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH(Gold)
🌹FREE PIN ELRAH
🌹FREE HANDKERCHIEF
🌹FREE BOX EXCLUSIVE
.
.
Semuanya dah READY STOCK. Cepat hubungi kami sekarang!! Team:
🔥ElrahExlusiveFTJentikHati🔥

Tempah sekarang belum terlambat
Fast reply tekan link di bawah👇🏻
www.wasap.my/+60165679837/AssalamNakOderBajuRayaMurah

#BajuRaya #BajuRaya2020 #BajuRayaMurah #BajuRayaModen #BajuMelayu #BajuMelayuModen #BajuMelayuMurah #ElrahExlusive #BajuMelayuSlimFit #ViralMalaysia #Malaysian #MalaysiaTrending #UKM #UPM #UITM #UUM #UTM #UNIKL #BajuRayaCantik #UbatKuat #BajuRayaTerkini #BarangBranded #BajuBranded #BajuBrandedMurah
#HandbagMurah #KiniViral #LawakHambar #Lawak #BajuViral #LawakMalaysia
0 0 13 hours ago
Tag Someone Bf, Gf, Crush, Gaiss🥰❤️✔️
•
[Share In Your Story ❤️]
••
(Mention Me In Your Story And Bypih Akan repost✅)
••
Like,Share,Comments And Follow
•
Follow My Ig @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ 
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepagenoticeme #explore #explorepage #ayatkotakviral
431 0 14 hours ago

Makan krepek NGAKU ni memang tak boleh berhenti 😂😂😂.... 1hari habis 3balang trussss 😅, mauuuu repeat order lagiiii, kalau korang pengemar krepek2 ni korang wajib rasa krepek ngaku ni, lain dari yang lain siyessss ! Rasa dia hermmm , baru makan satu rasa nak lagi, habis satu balang nak bukak 1balang lagi.... Dah habisss nak repeat order lagiiii , haha betapa sedappp nye tu... Kalau korang nak order boleh wspp 0132587424 , cepat tau sblum habis stokkk 😘
.
.
.
.
.
.
#jiwakacau #lepaksantai #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #joyahohjoyah #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #qoutes #singgahsekejap #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #igbudaknerd #igbudaknakal #viralmalaysia
#paidreview

Makan krepek NGAKU ni memang tak boleh berhenti 😂😂😂.... 1hari habis 3balang trussss 😅, mauuuu repeat order lagiiii, kalau korang pengemar krepek2 ni korang wajib rasa krepek ngaku ni, lain dari yang lain siyessss ! Rasa dia hermmm , baru makan satu rasa nak lagi, habis satu balang nak bukak 1balang lagi.... Dah habisss nak repeat order lagiiii , haha betapa sedappp nye tu... Kalau korang nak order boleh wspp 0132587424 , cepat tau sblum habis stokkk 😘
.
.
.
.
.
.
#jiwakacau #lepaksantai #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #joyahohjoyah #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #qoutes #singgahsekejap #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #igbudaknerd #igbudaknakal #viralmalaysia
#paidreview
7 0 14 hours ago

Min dah bagitai jawapan dia bukan habuk
.
Tahniah kepada mereka yang berjaya meneka dengan betul!!!
.
Follow partner kita @tekateki_malaysia 👥
@tebaktebakun 👥
.
📌 tag kawan korang 🏷
📌 turn on notification 🔔
📌 like💕, komen💬 dan follow @tekatekihambar
📌 swap review, just DM📩
.
#tekateki #hambar #tekatekihambar #lawakkeder #lawakhambar #malaysia #indonesian #like4like #follow4follow #likeforlike #followforfollow

Min dah bagitai jawapan dia bukan habuk
.
Tahniah kepada mereka yang berjaya meneka dengan betul!!!
.
Follow partner kita @tekateki_malaysia 👥
@tebaktebakun 👥
.
📌 tag kawan korang 🏷
📌 turn on notification 🔔
📌 like💕, komen💬 dan follow @tekatekihambar
📌 swap review, just DM📩
.
#tekateki #hambar #tekatekihambar #lawakkeder #lawakhambar #malaysia #indonesian #like4like #follow4follow #likeforlike #followforfollow
427 10 14 hours ago

Meter bas turun dulu
.
Tahniah kepada mereka yang berjaya meneka dengan betul!!!
.
Follow partner kita @tekateki_malaysia 👥
@tebaktebakun 👥
.
📌 tag kawan korang 🏷
📌 turn on notification 🔔
📌 like💕, komen💬 dan follow @tekatekihambar
📌 swap review, just DM📩
.
#tekateki #hambar #tekatekihambar #lawakkeder #lawakhambar #malaysia #indonesian #like4like #follow4follow #likeforlike #followforfollow

Meter bas turun dulu
.
Tahniah kepada mereka yang berjaya meneka dengan betul!!!
.
Follow partner kita @tekateki_malaysia 👥
@tebaktebakun 👥
.
📌 tag kawan korang 🏷
📌 turn on notification 🔔
📌 like💕, komen💬 dan follow @tekatekihambar
📌 swap review, just DM📩
.
#tekateki #hambar #tekatekihambar #lawakkeder #lawakhambar #malaysia #indonesian #like4like #follow4follow #likeforlike #followforfollow
346 4 14 hours ago

Jika - Melly Goeslaw cover by me 🙈 sorry la lame tk update, baru bngun ni ha😂 So.. klau korng suke, share kt story korng☺️ bagi orng lain dengar jugak hehe and pls leave a comment tau! Sebb lame dh tk buat cover nak tau jugak ape komenn korang🥺
use 🎧 for a better sound
#cover #jikamellygoeslow #laguindo #songs #lawakhambar

Jika - Melly Goeslaw cover by me 🙈 sorry la lame tk update, baru bngun ni ha😂 So.. klau korng suke, share kt story korng☺️ bagi orng lain dengar jugak hehe and pls leave a comment tau! Sebb lame dh tk buat cover nak tau jugak ape komenn korang🥺
use 🎧 for a better sound
#cover #jikamellygoeslow #laguindo #songs #lawakhambar
50 1 14 hours ago

Korang pernah tk rasa benda yg sama ? 🙃

Tag Someone Bf, Gf, Crush, Gaiss🥰❤️✔️

[Share In Your Story ❤️]
••
(Mention Me In Your Story And Bypih Akan repost✅)
••
Like,Share,Comments And Follow

Follow My Ig @mhdnielll_ @mhdnielll_ @mhdnielll_ @mhdnielll_ @mhdnielll_
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepagenoticeme #explore #explorepage #ayatkotakviral

Korang pernah tk rasa benda yg sama ? 🙃

Tag Someone Bf, Gf, Crush, Gaiss🥰❤️✔️
•
[Share In Your Story ❤️]
••
(Mention Me In Your Story And Bypih Akan repost✅)
••
Like,Share,Comments And Follow
•
Follow My Ig @mhdnielll_ @mhdnielll_ @mhdnielll_ @mhdnielll_ @mhdnielll_ 
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepagenoticeme #explore #explorepage #ayatkotakviral
288 1 14 hours ago
setiap kehidupan mesti ada dugaan takkan ada nama kehidupan kalau tak ada dugaan , walaupun kita patah kaki kanan tak bermaksud kita tak boleh berdiri dengan kaki kiri‼️
.
.
#videodakwahmy #videodakwah #reposting #repost #repost #dugemparty #dugem #share #jomlepak #lepak #funimatechallenge #tiktok #mynameisjoe #naksentap #brocuba #goyang #lawak #lawakhambar #johorbahru #lacoste #jenterapejuang #repost #dugemparty #dugem #share #jomlepak #padubeb #funimatechallenge #tiktok #mynameisjoe #naksentap #brocuba #goyang #lawak #lawakhambar #johorbahru #lacoste🐊
26 0 14 hours ago

bila kau tk pandai speaking hancur segalanyee 😂😂😂
.
.
.
.>FOLLOW
@farahroslann_
@farahroslann_
@farahroslann_
#lawakhambar #kelakor #ape #laktiberr #serabutkelapa

bila kau tk pandai speaking hancur segalanyee 😂😂😂
.
.
.
.>FOLLOW 
@farahroslann_ 
@farahroslann_ 
@farahroslann_ 
#lawakhambar #kelakor #ape #laktiberr #serabutkelapa
1 2 14 hours ago
Setiap hari dengar customer kata nak repeat, repeat & repeat! .
Sebab apa? Sebab dah ketagih laa 🤪
.
.

#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarsedap #chocojarmalaysia #chocojarbanjir #segamat #selangor #codsegamat #codpuchong #puchong #codselangor #codkl #lawakhambar #lawakhangit #chocolate #babycrunch
3 0 14 hours ago

SIAPA NAK PROMO FREE ???☝️☝️☝️☝️

♥️♥️♥️Terima Kasih♥️♥️♥️

Tolong like, komen share post ni kat stories korang Okey

💕😎TAG 5 KAWAN BAIK KORANG😎💕

Saya akan pilih korang yg BERTUAH utk saya share INSTAGRAM korang di STORIES saya

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
.
Jom!
Follow @rizalismailofficial @rizalismail2020
••
@rizalismail2020
#tiktoksea #tiktok #tiktokhot #tiktokviral #tiktokid #tiktokmalaysia #lawakterkini #lawakhambar #confirmationfanaccount #activeuser2k18 #activeuser2k19 #explore #explorepage #omgpage #omg #qoutes #quotes #comel #cringe #nonutnovember #bae #foryou #fyp #foryoupage #kiss #lipsync #duet #slowmo #slowmotion

SIAPA NAK PROMO FREE ???☝️☝️☝️☝️
•
♥️♥️♥️Terima Kasih♥️♥️♥️
•
Tolong like, komen share post ni kat stories korang Okey
•
💕😎TAG 5 KAWAN BAIK KORANG😎💕
•
Saya akan pilih korang yg BERTUAH utk saya share INSTAGRAM korang di STORIES saya
•
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
.
Jom!
Follow @rizalismailofficial @rizalismail2020
••
@rizalismail2020
#tiktoksea #tiktok #tiktokhot #tiktokviral #tiktokid  #tiktokmalaysia #lawakterkini #lawakhambar  #confirmationfanaccount #activeuser2k18 #activeuser2k19 #explore #explorepage #omgpage #omg #qoutes #quotes #comel #cringe #nonutnovember #bae #foryou #fyp #foryoupage #kiss #lipsync #duet #slowmo #slowmotion
166 9 15 hours ago

Maybe he's very good face laa😜😜
.
.....duet with afiqhakim

#tiktok #tiktokmemes #mememalaysiabro #videolawak #lawakhambar

Maybe he's very good face laa😜😜
.
.....duet with afiqhakim

#tiktok #tiktokmemes #mememalaysiabro #videolawak #lawakhambar
29 1 17 hours ago

Top #lawakhambar posts

Tag Someone Bf, Gf, Crush, Gaiss🥰❤️✔️
•
[Share In Your Story ❤️]
••
(Mention Me In Your Story And Bypih Akan repost✅)
••
Like,Share,Comments And Follow
•
Follow My Ig @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ 
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepagenoticeme #explore #explorepage #ayatkotakviral
3,742 16 23 February, 2020
Still or Not?
Tag Someone Bf, Gf, Crush, Gaiss🥰❤️✔️
•
[Share In Your Story ❤️]
••
(Mention Me In Your Story And Bypih Akan repost✅)
••
Like,Share,Comments And Follow
•
Follow My Ig @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ 
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepagenoticeme #explore #explorepage #ayatkotakviral
899 27 17 hours ago

Betul ke Girl?🤔
Tag Someone Bf, Gf, Crush, Gaiss🥰❤️✔️

[Share In Your Story ❤️]
••
(Mention Me In Your Story And Bypih Akan repost✅)
••
Like,Share,Comments And Follow

Follow My Ig @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepagenoticeme #explore #explorepage #ayatkotakviral

Betul ke Girl?🤔
Tag Someone Bf, Gf, Crush, Gaiss🥰❤️✔️
•
[Share In Your Story ❤️]
••
(Mention Me In Your Story And Bypih Akan repost✅)
••
Like,Share,Comments And Follow
•
Follow My Ig @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ 
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepagenoticeme #explore #explorepage #ayatkotakviral
1,428 19 24 February, 2020